Η παγκόσμια χούντα των πονηράκηδων

 


1 ΜΑΪΟΥ 9024

Μέσα στο τουρλουμπούκι του κοροϊδοϊού, των λοκντάουν και της κακουργηματικής ακρίβειας που επιβλήθηκε μετά, κάτι διέλαθε της προσοχής μας. Ήταν η σημαντικότερη μετάλλαξη του σύγχρονου ζωανθρώπου. Από Homo Sapiens, ο κάφρουλας έγινε μέσα σε μια νύχτα Homo Ponirakias. Ξαφνικά, σαν να μην έφταναν τα χίλια μύρια προβλήματα που μας ταλάνιζαν, άρχισε να βρέχει νεοπουστιές. Σε μηδέν χρόνο η κοινωνία γέμισε πονηρομπινέδες τελευταίας κοπής.

  

 

Πάνε πια οι παλιοί τρόποι και τα καθιερωμένα συναλλακτικά ήθη. Τώρα όλοι κοιτάζουν πώς να σε κοροϊδέψουν και να σου φάνε τα λεφτά, τον χρόνο ή και τα δύο μαζί. Πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο. Σου τρώνε την σειρά, σου τρώνε την θέση παρκαρίσματος, σου τρώνε ως και την ξαπλώστρα στο μπητσόμπαρο. Ακόμα και ο μπαζοτουρίστας αντί να κάνει τον βλαχοτουρισμό του, έρχεται να σου σκοτίσει τ’ αρχίδια και να σου πουλήσει πολιτικές μάντολες.

 

 

Όλα τα ζόμπι απόκτησαν άποψη. Από τις ξανθιές τσιμπουκοπνίχτρες των πρωινάδικων ως τους νεοφιλελέ κωλόμπες των δελτίων ψευτο-ειδήσεων,  τα έμμισθα πεοκνώδαλα του καθεστώτος διατυμπανίζουν το πονηράκικο παραμύθι. Όλοι οι ανύπαρκτοι ημίπρωκτοι απέκτησαν δικαιώματα.

 

 

Κανονικά ζωανθρώπινα κόπρανα του απόπατου, ερπετογαμημένες μειοψηφίες των μειοψηφιών, βγαίνουν στις εκπομπές της πούτσας και εκφράζουν απόψεις. Το άσχημο είναι ότι αυτά τα σκύβαλα της χυσοπολιτικής είναι βαθιά χωμένα στον μασονικό υπόκοσμο. Οι ψωλιές που μας ανακοινώνουν ως «προσωπικές απόψεις» είναι ειλημμένες αποφάσεις των διαχειριστών του παρόντος κωλόκοσμου. Είναι τεκμηριωμένες ντιρεκτίβες της Εγκληματικής Υπερδομής. Φυσικά δεν απηχούν τίποτε άλλο εκτός από την αποικιακή πολιτική των Εξαποδώ.

 

 

 

Η σκατιά έπεσε άφθονη πάνω σε υποψιασμένους και ανυποψίαστους. Μιλάμε για μποφόρ πουστιάς και απατεωνιάς. Από τον βατραχο-σοδομισμένο πρωθυπουργό και το μαφιόζικο βρωμόσογό του ως τον απλό πολίτη και την λιγδοτάμπαρη μπεκροφαμίλια του το μόνο που αναδίδεται είναι η μπόχα της ΣΑΠΙΛΑΣ!

 


Ολόκληρη η χώρα έχει σαπίσει. Καθημερινά ζούμε, τρώμε και αναπνέουμε σαπίλα. Σιγά-σιγά σαπίζουμε κι εμείς μαζί με το τοξικό περιβάλλον. Συνηθίζουμε την αποφορά, παύουμε να δυσανασχετούμε με την βρόμα, εθιζόμαστε σε ένα καθεστώς που ζέχνει αφόρητα.

 

 


Στους μεγάλους κυβερνήτες της πούτσας ανακοινώθηκε η λύση για τα πάντα. Η συνταγή που προτείνει η Εγκληματική Υπερδομή είναι απλή: Πονηράδα και ψέμα. Βαφτίζουν την μπόχα ευωδία και την σαπίλα ανάπτυξη. Προσθέτουν στο μείγμα κάμποση τεχνητή νοημοσύνη και το βράζουν σε σιγανή ηλεκτρονική 5G φωτιά μαζί με το μυαλό του πόπολου.

  


Ό,τι νιονιό υπήρχε στην μάζα καήκε με την απατεωνιά του κοβιντισμού. Αυτή η σύντομη αλλά οικτρή βαρβαρότητα που ζήσαμε έκοψε την σύνδεσή μας με την πατροπαράδοτη λογική. Ξαφνικά όλα έγιναν υποχρεωτικά smart. Τα εμβόλια, τα πιστοποιητικά, τα τηλέφωνα, τα αυτοκίνητα, οι υπολογιστές, οι τηλεοράσεις, ακόμα και τα χτυπητήρια του φραπέ. Μείναμε μόνο εμείς οι χαζοί να κοιτάμε.

 

 

 

Φυσικά πρόκειται για πίπα του χειρίστου είδους. Κι αυτό γιατί κανένας δεν μπορεί να φτιάξει κάτι πιο έξυπνο από τον ίδιο. Αν είναι βλάκας, θα φτιάξει τεχνητή βλακο-νοημοσύνη.  Ύστερα ως γνήσιος πονηράκιας, θα προσπαθήσει να σου πουλήσει την άχρηστη και επικίνδυνη αρχιδιά που έφτιαξε, παρουσιάζοντάς την ως κορυφαίο τεχνολογικό και οικολογικό επίτευγμα.

 

 

 

Κλασικό παράδειγμα το smart πλυντήριο. Μου έρχεται να το πλακώσω στις κλωτσιές το αρχίδι μαζί και τους κατασκευαστές του. Κατάργησαν τα παλιά ωραία πλυντήρια που έκαναν σωστή δουλειά και ήταν συνεπή στην ώρα πλύσης και στην απόδοση. Τα τίμια πλυντήρια του παρελθόντος αντικαταστάθηκαν από το πλυντήριο-πονηράκια.

  


Έχουμε φτάσει σε σημείο να μας δουλεύει το βλακο-μηχάνημα.  Ζυγίζει λέει τα ρούχα και υπολογίζει νερό, απορρυπαντικό, θερμοκρασία, μέχρι και πόσο σκατό έχουν τα βρακιά. Σου βγάζει ότι η πλύση θα διαρκέσει 55 λεπτά και μένεις ήσυχος. Κανονίζεις τις δουλειές σου, τα ραντεβού σου, με βάση τον χρόνο που σου έδωσε η smart χλαπάτσα.

 

 

 

Στα 55 λεπτά πάς να βγάλεις τα ρούχα και μένεις μαλάκας. «Υπολειπόμενος χρόνος πλύσης 15 λεπτά». Ξανακοιτάς το ρολόι σου και διαπιστώνεις ότι τα 55 λεπτά ήταν πέτσινα και τώρα έγιναν 70 ! Περιμένεις ακόμα 15 λεπτά και σου τρώει άλλο ένα δίλεπτο.  Ήδη από τα 55 έχουμε πάει στα 72.

 

 

Άντε και τελειώνει η καταραμένη πλύση. Βγάζεις τα ρούχα και τι να δεις; Σκατά τα έχει κάνει. Μακιές, ασπρίλες στα σκουρόχρωμα, πλύσιμο κυριολεκτικά ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ. Κάποια ρούχα είναι τόσο χάλια που θέλουν ξανά πλύσιμο, τα υπόλοιπα θέλουν ξέβγαλμα. Γενικά δεν φοριέται τίποτα από τα «πλυμένα». Στο μεταξύ η βλακο-συσκευή σου έχει γαμήσει την ημέρα, τα ραντεβού, την διάθεση και τα νεύρα.

 

 

Βάζεις «καθαρισμός κάδου». Δουλεύει 2 ώρες γρούτσου-γρούτσου καίγοντας άσκοπα το πανάκριβο ρεύμα του Μητσοπούστη και αποτέλεσμα μηδέν. Αλλάζεις πρόγραμμα. Τα ίδια. Αλλάζεις απορρυπαντικό. Τα ίδια και χειρότερα.

 

 

 

 

Βάζεις κάποια στιγμή να πλύνεις τα πολύ λερωμένα λευκά. Σου λέει 3 ώρες και 35 λεπτά διάρκεια με πρόπλυση. Στις 4 ώρες και 15 λεπτά συν κάμποσα γαμωσταυρίδια και χριστοπαναγίες και αφού έχεις γαμήσει 6 πατριάρχες, 17 πάπες και 147 μουλάδες, τελειώνει επιτέλους η SMART πλύση. Κοιτάς τα ρούχα. Είναι ακόμα βρόμικα σαν τις υπεράκτιες του Μητσοκλέφτη.  Αν είχα μπροστά μου αυτόν τον πούστη που το έφτιαξε, θα τον έκοβα κομματάκια και θα τον έχωνα μέσα στον κάδο.

 

 

 

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για την ανύπαρκτη «φιλικότητα προς τον χρήστη», δεν έχω δει ακόμα πλυντήριο με αφαιρούμενες πλάκες σταθεροποίησης ώστε να μπορείς να το μεταφέρεις χωρίς να χρειάζονται τρεις (3) βαστάζοι. Έναν τόνο ζυγίζουν τα γαμημένα. Στύβουν και νομίζεις ότι περνάει ελικόπτερο ένα μέτρο πάνω από το κεφάλι σου. Για να κατανοήσεις το βιβλίο οδηγιών, πρέπει να έχεις τουλάχιστον μεταπτυχιακό και 2 ξένες γλώσσες και να αφιερώσεις κάμποσα 8ωρα μελέτης συν την πρακτική άσκηση.

 

 

 

Η διαβοητη νεομούφα που αποκαλείται οικολογική πλύση σημαίνει ότι καις το τριπλάσιο ρεύμα από πριν, ξοδεύεις το τριπλάσιο απορρυπαντικό, χάνεις τον χρόνο σου, χάνεις την υπομονή σου και σου ανεβαίνει η πίεση στο ταβάνι. Το χειρότερο είναι ότι στο τέλος τα ρούχα παραμένουν βρόμικα. Μόνο πολύ εξειδικευμένοι σαδιστικοί εγκέφαλοι θα μπορούσαν να σκεφτούν κάτι τέτοιο.  

 

 

 

Σαν να μην έφταναν οι smart κωλοσυσκευές του πορνονοικοκυριού, μας έσκασαν στη μάπα και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Πρόκειται μακράν για την πιο αποτυχημένη και εκνευριστική εφεύρεση στην ανθρώπινη ιστορία. Ο κανόνας λέει πως ό,τι επιβάλλεται υποχρεωτικά στην αγορά είναι καραμπινάτη απάτη. Η οικολογική συμφορά που προκαλούν ήδη τα ελάχιστα κυκλοφορούντα ηλεκτρικά φέρετρα είναι εμφανής. Ξεμένουν, βραχυκυκλώνουν, παίρνουν φωτιά στα καλά καθούμενα, δεν σε πάνε ποτέ έγκαιρα εκεί που θέλεις. Για κερασάκι, το κράτος καίει τόνους πετρέλαιο καθημερινά για να τους παρέχει ρεύμα να φορτίζονται. Πρέπει να είναι κάποιος βλαμμένος για πετάξει 60-100 χιλιάρικα για να αφήσει τα κόκαλά του μέσα σε μια ψηστιέρα με ζάντες αλουμινίου.

 


Φυσικά κανείς πονηράκιας δεν σας λέει ποιος θα αναλάβει το κόστος απόσυρσης των δισεκατομμυρίων μπαταριών όταν έρθει η ώρα τους, ούτε αν η ανακύκλωσή τους είναι εφικτή. Το μόνο που ξέρουν είναι να πουλάνε οικοπαράλογες πονηράδες και να απειλούν με νέους φόρους και πρόστιμα.

  


Το χείριστο είδος πονηράκια είναι ο πολιτικάντης πονηράκιας. Δεν κουβεντιάζεις ούτε για τον καιρό με αυτούς τους μπαζοξεκωλιάρηδες. Τους πυροβολείς πριν ανοίξουν την ψεματότρυπα, τους ανοίγεις το κεφάλι με βαριοπούλα, τους καρφώνεις ζωντανούς πάνω στο γρασσαρισμένο παλούκι.

 

 

 

Αυτοί οι κατσαριδόψυχοι πονηράκηδες είναι υπεύθυνοι για το νέο φρούτο που λέγεται ψηφιακή γραφειοκρατία. Παλιά, την εποχή του στυλού και του ντοσιέ, τέλειωνες με την υπόθεσή σου σε 1-2 εβδομάδες, άντε σε ένα μήνα.  Με κάποια γνωριμία ή γρηγορόσημο ξεμπέρδευες σε 48 ώρες. Τώρα με τα smartphones, τους smart εκτυπωτές και το on-line κράτος θέλεις 2-3 μήνες στην καλύτερη. Αν αυτό λέγεται πρόοδος, να την βάλουν στον σπυριάρη κώλο τους που είναι γεμάτος ΣΚΑΤΑ.

 

  

Ακόμα και στην άσκοπη καθυστέρηση ατομικά έσπασα όλα τα ρεκόρ. Περιμένω ένα χαρτί από την αλητεία που αποκαλείται Δασαρχείο εδώ κι ένα (1) χρόνο!  Σήμερα μου είπαν ότι λόγω ελλείψεως προσωπικού θα χρειαστεί 1 με 1,5 χρόνος ακόμα για να εκδοθεί!!!! Θέλουν μπιστολιές ή δεν θέλουν; (ρητορικό ερώτημα).

 

 

 

Φανταστείτε μια εποχή που όλες οι smart μαλακίες θα έχουν γίνει καθολικά αποδεκτές.  Θα μιλάμε για την απόλυτη βαρβαρότητα. Ένας υπερπονηράκιας υπερυπολογιστής θα αποφασίζει για την ζωή, τον θάνατο, την περιουσία και τις ελευθερίες των πολιτών.  Θα βγάζεις από την μπρίζα το ψυγείο για να φύγεις για μια εβδομάδα το καλοκαίρι κι εκείνο θα στέλνει μήνυμα στο αυτοκίνητο να γκαζώνει όταν βλέπει περιπολικό. Άμα πέσεις και σε κανένα ψυγειοκαταψύκτη με δυνατά κονέ θα σου έρχεται κανένας αδέσποτος πάτριοτ κατακέφαλα. Άντε μετά να βρεις το δίκιο σου με τα βλακομηχανήματα. Μια κοινωνία smart δαρμένων και γαμημένων θα είμαστε.

 

 

 

 

Οι πονηράκηδες πολιτικάντες είναι εκείνοι που κατάργησαν όλη την ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων, προσποιούμενοι ότι τα προστατεύουν. Ο κάθε βρομόπουστας που διαθέτει προνομιακή πρόσβαση στην κεντρική βάση ξέρει τι τρως, τι πίνεις, τι σειρές βλέπεις, τι αρρώστιες έχεις, τι φάρμακα παίρνεις, πόσα λεφτά έχεις στην κωλοτράπεζα, σε τι κατάσταση είναι τα ακίνητα που έχεις στο όνομά σου και αν έκανες το γαμημένο νεκρομπόλι του Μπουρλά.

 

 

  

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ πρόσβαση στο σύνολο των ιδιωτικών δεδομένων συνδυάζεται με την επικαιροποίηση στοιχείων. Με μοχλό αυτές τις δύο πούτσες, η πολιτικάντικη συμμορία των πονηράκηδων φορομπήχνει και χαρατσώνει τους πολίτες. «Δεν μπορεί», μου λέει ο άλλος, «κάπου θα σταματήσουν. Θα δώσουν και κάτι».

 

 

Δεν θα σταματήσουν πουθενά. Δεν θα δώσουν τίποτα. Όσο δεν αντιδρούμε, θα συνεχίζουν να βάζουν παράνομους και παράλογους φόρους υπακούοντας στις εντολές των ξένων κυρίων τους. Θα μας πατάνε κάτω μέχρι να μας λιώσουν. Επιτέλους χωνέψτε το, γαμώ το ταφοζούμι των νεκροσοδομισμένων κομμάτων που ψηφίζετε, παλιομαλάκες. Ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι η σύγκρουση με το ληστρικό ανθελληνικό κράτος και τους ποδιτσοφόρους πονηράκηδες που το διοικούν. Ο μόνος τρόπος απαλλαγής είναι το ανελέητο λεπίδι στους τοκογλύφους και στο καρκινόκρεας, τους υπηρέτες τους.

 

 

 

Πάντα υπάρχουν οι χρήσιμοι πονηράκηδες. Εκείνοι που υποστηρίζουν ότι καμία αλλαγή δεν είναι εφικτή. Εκείνοι που σε διαβεβαιώνουν ότι οι συμμορίες των εξουσιαστών είναι πανίσχυρες. Εκείνοι που σε πείθουν ότι κάθε προσπάθεια εναντίον της σαπίλας είναι καταδικασμένη εκ των προτέρων. Η γνωστή καραμέλα του ρουφιάνου, του ωφελούμενου και του δειλού.

  


Η ιστορία έχει αντίθετη γνώμη. Μια φορά κι έναν καιρό, στην τριτοκοσμική Μαδαγασκάρη υπήρχε μια 50χρονη πριγκίπισσα η Ραμάβο. Μετά από μια σειρά συμπτώσεις και ίντριγκες η κυρία αυτή ανήλθε στον θρόνο το 1828 ως Ραναβαλόνα A΄. Βαθιά εθνικόφρων, η ώριμη βασίλισσα είχε αποφασίσει να διατηρήσει τα ήθη και τα έθιμα των προγόνων της και να μην γίνει μια ακόμη μαϊμού των Ευρωπαίων.

 

 

Γάλλοι και Άγγλοι αποικιοκράτες με όχημα την χριστιανική ιεραποστολική πουστιά λήστευαν τους φυσικούς πόρους της χώρας χωρίς να αποδίδουν ούτε σεντ στους αυτόχθονες. Οι Ευρωπαίοι κλέφτες είχαν στήσει σχολεία και εκκλησίες και είχαν προσεταιριστεί κάμποσους ντόπιους τους οποίους χαρτζηλίκωναν για να έχουν έρεισμα.

 

 

Η Ραναβαλόνα κατάλαβε ότι με το ξένο παπαδαριό να κάνει κουμάντο στην χώρα της, δεν υπήρχε ούτε μισή ελπίδα ανεξαρτησίας. Ξεκίνησε λοιπόν το σκούπισμα από το σωστό σημείο. Τσάκισε τους ιεραπόστολους-πράκτορες, έκλεισε τα κωλάδικα τις εκκλησίες, σφράγισε τα πορνοσχολεία και έβαλε λουκέτο στα λιμάνια του νησιού. Κατόπιν ασχολήθηκε με το πόπολο.

 

 

 

Στην κεντρική πλατεία της Ταναναρίβης έστησε 3 τραπέζια στα οποία προσφερόταν ο δηλητηριώδης καρπός του δέντρου Tangena. Η διαδικασία ήταν κάπως έτσι:

«Με ποιον είσαι;»

«Με τους Γάλλους».

«Τραπέζι Νο. 1»

«Εσύ με ποιον είσαι;»

«Με τους Άγγλους».

«Τραπέζι Νο. 2».

«Εσείς κύριε;»

«Και με τους Γάλλους και με τους Άγγλους».

«Στο Νο. 3».

«Εσύ ο μαυρούκος;»

«Εγώ είμαι με την Μαδαγασκάρη».

«Ελεύθερος… Οι υπόλοιποι καλή όρεξη».

Εννοείται ότι όποιος αρνιόταν να φάει τον καρπό, καταδικαζόταν άμεσα σε θάνατο με βασανιστήρια.

  


Η απομόνωση υπήρξε σωτήρια για το έθνος της Μαδαγασκάρης όμως είχε κάποιο παράπλευρο κόστος. Στα 33 χρόνια της βασιλείας της, η Ραναβαλόνα εξολόθρευσε τον μισό πληθυσμό της χώρας! Από 5 εκατομμύρια μαύρα γίδια έμειναν τα 2,5.

 

 

 

Βιώνοντας μια σύντομη περίοδο αποικιοκρατικής κατοχής από τους Γάλλους, η Μαδαγασκάρη ξέφυγε στο τσακ από τους σατανιασμένους θεωρητικούς του ναζισμού. Οι νεο-Γότθοι λίγο πριν το ξέσπασμα του ΒΠΠ σκέφτονταν να εκτοπίσουν όλους τους Εβραίους στο νησί. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, τώρα δεν θα υπήρχε Μαλαγασιανός ούτε για δείγμα.

 

 

 

Σήμερα η Μαδαγασκάρη είναι μια φτωχή αλλά ανεξάρτητη χώρα 29 εκατομμυρίων μαυρούκων με ισχυρά αντιαποικιακά αισθήματα. Ξέρουν όλοι από ένστικτο ότι οι Δυτικοί είναι ύαινες μασκαρεμένες σε ανθρώπους. Αυτή είναι η πνευματική κληρονομιά της Ραναβαλόνα.

 

 

 

Κάνοντας τις συγκρίσεις με το τελειωμένο πουστράδικο του Μητσογλέντη δεν μπορεί κανείς παρά να αισθανθεί θλίψη. Η Ελλαδάμπουε αλυσοδεμένη σέρνεται πίσω από το άρμα των τοκογλύφων.  Ε.Ε. , ΔΝΤ, ΝΑΤΟ και λοιπά σκουπίδια καταβροχθίζουν τις σάρκες της πατρίδας. Μνημόνια, αγγλικό «δίκαιο», πρακτόρια, πουσταριά, ρουφιάνοι, γκανγκστερικά κόμματα και συνταγματικά ρεμάλια πλιατσικολογούν και βιάζουν το νεκρό σώμα της.

 

 

Στον αντίποδα, αντίδραση καμία. Το πόπολο μαστουρωμένο, ψεκασμένο, φοβισμένο και εμβολιασμένο έχει παραδώσει πνεύμα. Όλοι περιμένουν τον από μηχανής θεό να τους σώσει. Αντί να πάρουν τα όπλα, κάθονται στους καναπέδες και μελετούν κλανοπροφητείες και παραληρήματα καβλογερόντων.  Ανάθεμα κι αν έχει γραφεί τίποτα από όλους αυτούς που λένε. Τα περισσότερα είναι διασκευές σύγχρονων πονηράκηδων.

 

 

Όπως το βλέπω, δεν υπάρχει καμία εναλλακτική. Το μόνο θετικό είναι ότι αυξάνεται το κοινωνικό μίσος. Για την ώρα είναι τυφλό, σπασμωδικό και ασυνεχές. Ωστόσο με την έλευση της πείνας θα γίνει στοχευμένο, συμπαγές και δολοφονικό.

 

 

Σύντομα αυτό το αίσχος που λέγεται Νεοελληνική σκατοκοινωνία θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. Θα σκορπίσει στα 4 σημεία του ορίζοντα σαν βιαστική κλανιά. Μόνο ζόρια έχουμε μπροστά μας. Οι εχθροί έχουν φροντίσει να γίνουμε μειονότητα παντού. Όταν δοθεί το σήμα, αυτή η επιφανειακά ήσυχη κουραδολίμνη θα ξεράσει τσουνάμια σκατού και θα πνίξει τα πάντα.

 


 


Όλα οδηγούν στο πατιρντί. Δεν υπάρχει ούτε 1 % αντίδραση στον σχεδιασμό. Η πεμπτουσία της πουστιάς, το νεκροζούμι που ξερνάει τρώγοντας πτώματα η Εγκληματική Υπερδομή, κατακλύζει τα πάντα. Η εθιστική σαβουρομαστούρα χορηγείται ήδη από την παιδική ηλικία. Σαπισμένα ψέματα μας πνίγουν ενώ τα συφιλιδικά μεταζόμπι μαζεύονται για το τελευταίο φαγοπότι και την μεγαπαρτούζα. Κάθε γενιά που έρχεται είναι πιο μαλθακή και πιο κωλώστρα από την προηγούμενη.

 

 


Αυτιάδες, σκατάδες, πορνοβρομιάρες, σιλικόνες, στρινγκ και χλαμύδια, σαπίδια του τηλεβόθρου κατεβαίνουν υποψήφιοι/ες για το Ευρωψωλάδικο. Έχουν και ανησυχίες για το μέλλον της χώρας οι λοάτκι μπεκροξεφτίλες και τα χυδαία γύναια. Το μόνο που προτείνουν είναι να τους στείλετε στο Ευρωφιδοβούλιο να εισπράττουν 30 χιλιάρικα τον μήνα συν τα τυχερά και τα λαδώματα.

  


Μέχρι και ο Ήλον Μασκ θορυβήθηκε από το χάλι μας και από την επιτάχυνση της δημογραφικής μας κατρακύλας. Μόνο η ΓΑΜΗΜΕΝΗ εκκλησία και το ΠΟΡΝΟΠΑΠΑΔΑΡΙΟ της δεν ασχολούνται με το θέμα. Όλη αυτή η μεσσιανική Ιουδαϊκή υπερπουστιά που καβουρεύει χρήμα εδώ και 1.700 χρόνια, δεν έχει βγάλει από τις τσεπάρες της ούτε μια δεκάρα για να βοηθήσει το έθνος και το πόπολο. Το μόνο που κάνει είναι να θησαυρίζει και να συνεργάζεται άψογα με τον εκάστοτε κατακτητή.

  


Και όμως, αυτή η τρισεκατομμυριούχος ΒΡΟΜΟΠΟΥΤΑΝΑ θα μπορούσε ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ να έχει λύσει το δημογραφικό της χώρας προσφέροντας επιδόματα και δουλειές σε νέους γονείς αντί να μυξοκλαίει και να ζητάει συνεχώς πανωπροίκια. Είναι φανερό ότι το ρήμα ΠΡΟΣΦΕΡΩ δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Κάτι ψευτο-ιδρύματα που χορηγεί είναι ρουφήχτρες του δημόσιου χρήματος και πλυντήρια του βρόμικου δικού της. Οποιαδήποτε απόπειρα εθνικής ανεξαρτησίας προϋποθέτει την ανελέητη σύνθλιψη αυτής της ταφοκατσαρίδας.

  


Για να μη λέω πολλά, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ. Οι σκατοπαπάδες το ξέρουν και έχουν υπογράψει ήδη την παράδοσή της για να διατηρήσουν κάποια από τα προνόμιά τους. Το πολύ σε 10 χρόνια θα είμαστε μειονότητα σε μουσουλμανική χώρα. (Λες και τώρα δεν είμαστε μειονότητα στο εβραιοχριστιανικό μπουρδέλο).

 

 

Διάφοροι πονηράκηδες που δεν έχουν αγγίξει ποτέ όπλο στη ζωή τους (κι ούτε πρόκειται), λένε και γράφουν κλαπαρχιδιές στο διαδίκτυο, για το πώς θα φτάσουμε στην εθνική παλιγγενεσία. Ποια παλιγγενεσία και το μουνί της υπερμάχου στρατηγίνας, ρε μπετόβλακες; Μέχρι την εθνική οδό μπορεί και να φτάσετε μερικοί, άμα φανείτε αρκετά κωλόφαρδοι.  Για πιο πέρα, δεν το βλέπω.

  


Τράκαρε λέει το περιπολικό και ήταν φορτωμένο με 102 κιλά κοκό. Δικαστές εξαφανίζουν ολόκληρες δικογραφίες για να απαλλάξουν επώνυμους μεγαλοκουφάλες. Στρατιωτικοί παρακολουθούν σαν ηλίθιοι την κατάρρευση της αμυντικής μας ικανότητας και το ξεπούλημα του εξοπλισμού. Πολιτικάντες ματσώνονται υπογράφοντας τον τεμαχισμό της χώρας και στήνουν συμβόλαια θανάτου σε όποιον τολμήσει να μιλήσει για τις βρομοδουλειές τους. Τέτοια επίμονη και μολυσματική σαπίλα δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει σε άλλη περίοδο της γνωστής ιστορίας μας.

 

 

Η σαπίλα έχει μόνο έναν (1) εχθρό: Το ανελέητο ΛΕΠΙΔΙ. Όσο δεν υπάρχει αυτό ούτε για δείγμα, η παρακμή θα εξαπλώνεται και η γάγγραινα θα νεκρώνει τα πάντα. Οι σκατοαλειμμένες μασονίες θα ληστεύουν, θα βιάζουν και θα δολοφονούν ατιμώρητα.

 

  

Οι διαπιστώσεις έχουν λάβει τέλος. Όποιος κάνει διαπιστώσεις αυτή την στιγμή χωρίς να προτείνει κάτι, είναι πονηράκιας και τον παίρνει, γαμώ την πουστοψυχή του. Τώρα ζητούνται μόνο λύσεις. Ούτε διλήμματα, ούτε καθυστερήσεις, ούτε επιείκειες, ούτε διαβουλεύσεις. ΜΟΝΟ στιβαρές ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και εφαρμόσιμες ΛΥΣΕΙΣ!

 

 

 

Το ταφόσογο των Μητσογλέντηδων σε συνεργασία με τα υπόλοιπα κόπρανα του βοθροβουλίου ετοιμάζει την δήμευση περιουσιών των Νεοελληνέζων. Όλα τα νέα μέτρα που ψηφίζει το ποδιτσαριό της πλατείας Συντάγματος έχουν στόχο να  βουλιάξουν τους ιθαγενείς. Καμία νέα φορολογία και κανένα νέο πρόστιμο δεν πιάνει τα γυφτοσαπίδια, τα λαθρομαμούνια, τα βαλκανοπαράσιτα και όλα τα υπόλοιπα τριτοκοσμικά ζωΰφια που έχουν εισβάλλει από παντού στην χώρα.

 


Ο παραλογισμός των νέων νόμων δεν έχει προηγούμενο. Απαιτεί από τους χρεωκοπημένους να χτίσουν μάντρες, να κάνουν δαπανηρές περιφράξεις, να πληρώνουν εργάτες, να κόβουν παράβολα.  Κάποιος πονηράκιας -γαμώ την Παναγίδα του- βάφτισε τα χωράφια οικόπεδα και θεωρεί πλέον τους φτωχούς αγρότες τσιφλικάδες.

  


Η αγροτική τάξη είναι η πρώτη που επελέγη να ισοπεδωθεί από τον οδοστρωτήρα της ΑΑΔΕ. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Η αποκοπή των Ελλήνων από την καλλιεργήσιμη γη και η μετάλλαξή τους σε Νεοελληνέζους ακτήμονες σκουπιδο-αστούς έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Μόλις οι περιουσίες αλλάξουν χέρια, η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη. Η θριαμβευτική επάνοδος της δουλοπαροικίας με νέα μορφή σημαίνει ότι η επανάσταση του 8821 απέτυχε σε όλα επίπεδα.  

 


Δολοφονίες όπως αυτή του Καποδίστρια με εντολή των δυτικών μασόνων φαίνεται να είναι το διαχρονικό σενάριο όσον αφορά την ηγεσία της Ελλάδος και τα συμφέροντα των ξένων δυνάμεων. Όμως οι πατριώτες, οι ικανοί, οι αδιάφθοροι, οι ηγέτες με όραμα, δεν δολοφονούνται πια με σφαίρες. Το σύστημα των πολλαπλών στεγανών που διαθέτει τώρα ο πολιτικός οχετός τους απορρίπτει και τους πνίγει πριν προλάβουν να βρεθούν σε κάποια σημαντική θέση. Παράλληλα, ο λαός έχει εκπαιδευτεί επί δεκαετίες στο σκύψιμο και στον φιλοτομαρισμό. Είναι ένα κοκτέιλ προσωρινής υποταγής που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον ως τις μέρες μας.

 

 

 

 

Η ειδοποιός διαφορά με το σήμερα είναι ότι τα ζητούμενα των εξουσιαστών έχουν μεταβληθεί.  Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ.  Πολύ γρήγορα θα πάμε σε ένοπλη σύγκρουση.  Η κυβέρνηση είναι εκείνη που ωθεί το πόπολο προς αυτήν την κατεύθυνση. Η συμμορία αυτή των πονηράκηδων μας οδηγεί εσκεμμένα στην άτσαλη εξέγερση. Οι μασονοπολιτικάντες είναι έτοιμοι να μας σφαγιάσουν. Έχουν ήδη σε αναμονή ξένους μισθοφόρους ντυμένους με στολές του Ελληνικού στρατού και της αστυνομίας.

  


Όπως καταλαβαίνετε δεν θα υπάρξει κανένα έλεος από την πλευρά του «νόμου» και της «τάξης». Ασκήσεις επί χάρτου και προσομοιώσεις έχουν γίνει πολλές. Επικουρικά στους ξένους μισθοφόρους λειτουργούν διάφορες σκοτεινές ομάδες, όπως οι αναρχοάπλυτοι και τα σαπίδια του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ. Οι μάχες που θα δοθούν θα είναι μέχρι εκμηδενισμού του ενός από τους δύο αντιπάλους. Πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν ξεπαστρέψουμε εμείς τον εχθρό, θα μας ξεπαστρέψει αυτός.

   


Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι πλέον τοπικό. Η χούντα του Μητσοκάφτη είναι μια από τις πολλές χούντες των πονηράκηδων που ανέλαβαν από το 9019 τις τύχες ολόκληρου του πλανήτη.  Ασήμαντα πιόνια της Εγκληματικής Υπερδομής, διορισμένοι πούστηδες, παριστάνουν τους ηγέτες. Είναι όλοι τους για τον πούτσο. Άχρηστοι, προδότες και επικίνδυνοι.  

  


Το μόνο πλεονέκτημα του Ελλαδικού Χώρου είναι η κληρονομιά του Μεγάλου Παίκτη δηλαδή ο ιχώρ που μεταβίβασε σε εμάς τα παιδιά του. Όπως δείχνουν οι εξελίξεις, το κομμάτι αυτό της Αρχαιοελληνικής Περιουσίας δεν έχουν καταφέρει να το αρπάξουν οι Άτλαντες, οι Δρακονιανοί, οι Γκρίζοι και όλοι οι άλλοι γαλαξιακοί ερπετοκαριόληδες που λυμαίνονται τους ορφανούς κόσμους.  Όχι γιατί είναι ανίκανοι, αλλά γιατί δεν μπορούν να το βρουν.

  


Η γονιδιακή πατέντα του Μεγάλου είναι ένα ιδιοφυές χαμαιλεοντικό λογισμικό το οποίο ενεργοποιείται από μόνο του σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αφού εκτελέσει μια σειρά αναγκαίων εργασιών, ενσωματώνεται ξανά στις υπόλοιπες λειτουργίες με τρόπο που να είναι μη ανιχνεύσιμο.  Είναι άγνωστη η τεχνολογία που χρησιμοποίησε ο Μέγας Παίκτης και απρόβλεπτες οι επιπτώσεις της στο πλανητικό γίγνεσθαι. Η σούμα είναι ότι ανά πάσα στιγμή ο Νεοελληνέζος χασούρης καραγκιοζάκος μπορεί να μεταλλαχθεί σε Τιτάνα και να ξεπατώσει όλους τους ερπετοειδείς μαζί με τα σαυρομουνιά που τους έφτυσαν. Γι αυτό μας φοβούνται οι πάντες και πασχίζουν με κάθε μέσο να μας έχουν υπόδουλους και απασχολημένους με την βρομερή καθημερινότητα.

  


Με την Ελλάδα φαινομενικά αδρανοποιημένη, το βάρος έχει πέσει στην Ρωσία. Τόση λύσσα εναντίον της δεν δικαιολογείται μόνο από τα οικονομικά οφέλη. Αν έχω δίκιο στο ότι η Εγκληματική Υπερδομή είναι ο στρατιωτικός βραχίονας των Εξαποδώ, θα ζήσουμε μεγάλες μέρες.  

 

 

Μόνο οι αριθμοί έχουν αλλάξει. Το ερώτημα παραμένει το ίδιο:

 

Μπορεί ένα (1) άτομο να καθορίσει την μοίρα ενός πλανήτη οχτώ δισεκατομμυρίων;

 

Σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων, ναι μπορεί.

Σύμφωνα με τον νόμο της Ραναβαλόνα, σίγουρα μπορεί.

Σύμφωνα με τον νόμο του Μεγάλου Παίκτη, είναι υποχρεωμένος να μπορεί.

 

 

Σε κάθε περίπτωση το μίασμα που λέγεται κοινοβουλευτισμός πρέπει να καταστραφεί εκ θεμελίων. Το Σύνταγμα επιτάσσει την εξέγερση των πολιτών και την χρήση βίας εναντίον σφετεριστών και συνωμοτών.  Σαφώς μια απλή εξέγερση δεν οδηγεί μακριά. Οι σημερινές συνθήκες και οι καταστάσεις που έχει σκηνοθετήσει η χούντα των πονηράκηδων επιβάλλουν ως αναγκαιότητα την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

 

Το νομικό πλαίσιο με τους άθλιους και παράνομους «νόμους» δέον να σαρωθεί συνολικά. Μην ξεχνάμε ότι η επανάσταση δημιουργεί δίκαιο. Οι κανόνες που ορίζουν τις ζωές μας πρέπει λοιπόν να ξαναγραφτούν από μηδενική βάση. Όσοι παραβίασαν τους κανόνες ή ανέχθηκαν την παραβίαση ενώ είχαν εκ του νόμου το καθήκον να επέμβουν, θα πρέπει να εκτελεστούν.

 

 

 Για τις 3 αιώνιες πληγές τα έχω πει εξαντλητικά στο παρελθόν. Θρησκεία - Μασονία – Φεουδαρχία είναι η αγία τριάδα των καταπιεστών. Αυτοί είναι διαχρονικά οι δολοφόνοι των απογόνων του Μεγάλου Παίκτη. Η δήμευση των περιουσιών τους και η κατάργηση του τοκογλυφικού τραπεζικού συστήματος θα είναι η ταφόπλακά τους.

 

 

Όσο υπάρχουν αφέντες, θα υπάρχουν και δούλοι. Ήρθε η ώρα το πόπολο να αντιληφθεί ότι η θεοκρατία είναι ένα αιματοβαμμένο αφήγημα. Η μάχη ήταν, είναι και θα είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ. Αυτές οι εκφυλισμένες γερο-πουστάρες του σύμπαντος είναι η πηγή της καταπίεσης. Αυτοί πρέπει να εξοντωθούν για να αναπνεύσουμε.

 

Επιγραμματικά, τρία (3) είναι τα αξιώματα της πραγματικής ανθρωποκρατίας:

 

Αξίωμα πρώτο: Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.

Αξίωμα δεύτερο: Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΝΗ.

Αξίωμα τρίτο: ΟΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΑΦΕΝΤΙΛΙΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΤΣΑΡΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ.

                                                                                                                        

 

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ποτέ δεν με ενδιέφεραν η δόξα, το χρήμα, τα αξιώματα, η ηγεσία και η φιγούρα.  Στ’ αρχίδια μου τις γράφω όλες αυτές τις μαλακίες. Είμαι γνήσιος μισάνθρωπος. Ως εκ τούτου είναι αδύνατον να με συγκινήσουν οι φθαρτές ναρκισσιστικές χαρές με τις οποίες χύνει το σαπισμένο κρέας. Μοναδικό μου ενδιαφέρον ήταν και παραμένει το έργο: Η απαλλαγή του ανθρώπου από τα δεσμά των θεών, των ιερατείων και των μπράβων τους. Το γκρέμισμα των κάτεργων που λέγονται σχολεία και των γυφτοκωλάδικων που λέγονται στοές. Η απονομή δικαιοσύνης και η λειτουργία του εθνικοαπελευθερωτικού τσεκουριού.

  


Ο ΓΠΠ έχει ξεκινήσει. Τίποτα γήινο δεν μπορεί να σταματήσει τα γρανάζια της πολεμικής μηχανής των Εξαποδώ. Στο παρασκήνιο της νέας πραγματικότητας ετοιμάζεται από τους Θεούς το ενοποιημένο πακέτο που θα αντικαταστήσει τις πεπαλαιωμένες θρησκείες και τα βρομερά κράτη μετά τον πόλεμο. Η Πανθρησκεία των ηλιθιοποιημένων πονηράκηδων θα είναι η 5η σπουδή στην βαρβαρότητα.

 

 

 

Ο Μέγας Παίκτης ας κάνει έγκαιρα αυτό που πρέπει.

 

 

 

Αν η Ελλάς αλλάξει ψυχή και στρατόπεδο, ο πόλεμος θα εξελιχθεί σε μακελειό για τους Εξαποδώ.