Η 5η σπουδή στην βαρβαρότητα


 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 9021


Ζώνες ολέθρου, πανικός

Ιός πορνείου τεκτονικός

Ζόμπι σε φέρετρα ανοιχτά

Κάνουν δεήσεις στα σκατά.

 

Βαλέδες χθόνιοι στη Γη

Ψεκάζουν νέα λογική

Μετάλλαξη απ’ το πουθενά

Χύσι πηχτό του Σατανά.

 

Πόσο αντέχει ένα μυαλό

Πίεση, μπόλια και σανό

Κωλώστρες, άμπαλοι θνητοί

Σας σοδομίζουν οι θεοί.

 

(Από την συλλογή «Ακόμα δεν έχετε δει Τίποτα»)

 

 


Μαλάκες μου τελευταία προειδοποίηση: Κλείστε τις αρχιδιέρες. Σταματήστε επιτέλους να μιλάτε και αφουγκραστείτε τα γεγονότα. Τα πάντα άλλαξαν. Πάρτε το γρήγορα απόφαση.  Ο κόσμος που ξέραμε όλοι μας ΠΕΘΑΝΕ και δεν πρόκειται να αναστηθεί ποτέ πια. 

  

Δεν θα υπάρξει καμιά επιστροφή στο χθες.  Η πραγματικότητα που βιώναμε πριν μόλις 1,5 χρόνο έχει ταξινομηθεί πλέον βαθιά και αμετάκλητα στο παρελθόν.  Έτη φωτός (ή μάλλον σκοταδιού) μας χωρίζουν από αυτήν. Πισωγύρισμα στο πριν δεν παίζει. Προφανώς ούτε ένας σκληρός και αδυσώπητος πόλεμος δεν θα μπορέσει να αποκαταστήσει την διακορευμένη κανονικότητα.

 



Όχι ότι έτσι όπως βαδίζουμε θα αποφύγουμε το απόλυτο πατιρντί.  Ο πλανήτης ολόκληρος σκυλοβρομάει πτωματίλα. Από την στιγμή που έγινε το πρώτο εμβόλιο, η ζωανθρωπότητα χωρίστηκε σε «σφραγισμένους» και σε «αρνητές». Σαν επαναλαμβανόμενο παλιρροϊκό κύμα αυτός ο καινοφανής διαχωρισμός διασχίζει απ’ άκρη σ’ άκρη την υφήλιο βαθαίνοντας καθημερινά το χάσμα ανάμεσα στους παλαιούς και στους μεταλλαγμένους.

 



Ζούμε τον πιο βάρβαρο διχασμό από την εμφάνιση του homo sapiens. Τώρα που βρισκόμαστε ακόμη στον αστερισμό του ψέματος επωάζεται ύπουλα η επόμενη φάση. Στο παρασκήνιο ακονίζονται τα χατζάρια και οι μασέτες. Μη σας ξεγελάει η πένθιμη ηρεμία του νεκροτομείου.  Ούτε να ψαρώνετε από την επαγγελματική επιμονή των πωλητών του εμβολιασμού.  Κατ’ ιδίαν όλα αυτά τα σαλεμένα ψυχοκοράκια μαστουρώνουν με χαπάρες για να καταπνίξουν τον τρόμο που αισθάνονται για όσα έχουν υπογράψει να κάνουν. Τρέμουν ειδικά αυτό που τους περιμένει αν η σκατούλα του κοροϊδοϊού στραβώσει αναπάντεχα.

 

 

Παράλληλα, τούτη την στιγμή χτίζεται η ιδεολογία της νέας (εμβολιασμένης) ανθρωποσκατόμαζας.  Από τις πρώτες συμπεριφορικές αναλύσεις, τα συμπεράσματα είναι άκρως θλιβερά. Ναι μεν αρκετοί είναι για την ώρα συγκαταβατικοί.  Όμως εάν πάει κάποιος βαθύτερα θα διαπιστώσει ότι κατά ένα μεγάλο μέρος της αυτή η νέα φάρα των μεταλλαγμένων είναι μισαλλόδοξη, δεν έχει κανενός είδους ανεκτικότητα για όσους διαφωνούν με το θολό κρατικό αφήγημα. Είναι αδιάλλακτη, θεωρεί ότι κατέχει την υπέρτατη αλήθεια την οποία προσπαθεί να επιβάλλει φανατικά.  Είναι μοχθηρή, γιατί σχεδιάζει «τελικές λύσεις» για όσους διαφωνούν. Είναι παράλογη, αφού ελπίζει πως θα την σκαπουλάρει η ίδια για κάποιο λόγο τον οποίο δεν ξέρει. Και το χειρότερο: είναι ηθικά αδρανής με την έννοια ότι δεν τους ενδιαφέρει αυτό που θα συμβεί στον διπλανό τους από τις παράνομες πράξεις του ιατροφασιστικού καθεστώτος.  Αν αυτό το συνονθύλευμα δυστυχισμένων και ακρωτηριασμένων υπάρξεων γίνει πλειοψηφία, να είστε σίγουροι ότι τα εγκλήματα που θα διαπράξει θα βάλουν άμεσα την Ιερά Εξέταση στο ράφι με τα αγγελούδια.

 



Στον αντίποδα των μπολιασμένων, τα αγορασμένα ΜΜΕ πάσχισαν να τοποθετήσουν μια άλλη φάρα. Επειδή δεν υπήρχε αυτούσια παρά μόνο στην φαντασία τους, προσπάθησαν να την δημιουργήσουν.  Το ζητούμενο ήταν μια αγέλη ψεκασμένων και καμένων εγκεφάλων η οποία να έχει χάσει εντελώς την μπάλα και να είναι πιό μισαλλόδοξη και πιο τυφλωμένη από τα «υπεύθυνα» γιδοπρόβατα του Μένουμε Σπίτι.

 


Οι τηλεαράχνες τους φαντάζονταν ως μια μάζα βαρεμένων η οποία ανάμεσα σε κλώνους, κοσμοσκάφη, λιβάνια, παιδοβιαστές και τραμπική γιόγκα, να ψάχνει μανιωδώς τον υπεργκουρού μεσσία που θα την οδηγούσε στην γη της Παραγγελίας.  Εν ολίγοις πάσχισαν να εφεύρουν έναν ακόμα εύκολο σάκο του μποξ σαν την Πορδή Αυγή.  Εννοείται πως η δηλητηριασμένη πίτσα είχε ήδη παραγγελθεί από τους κρυμμένους καραγκιοζοπαίκτες.

 


Ως προς αυτό απέτυχαν.  Ακόμα και αυτό το καμένο και φραπεδιασμένο πόπολο δεν τσίμπησε στα σενάρια επιστημονικής μαλακίας που σερβίρονταν αφειδώς στα μαφιόζικα ΜΜΕ και στους διαδικτυακούς σκουπιδότοπους.  Κι όχι μόνο αυτό αλλά αντιλήφθηκε πως οι επίσημες θεωρίες συνωμοσίας που ξεκινούσαν από τον μασονικό Π.Ο.Υ. ήταν πίπες. Πίπες παραχωρούνταν στις κατσαρίδες του πρωθυπουργικού γραφείου για να τις ανακοινώσουν. Πίπες κατέληγαν τελικά στα μπαζοκάναλα. Πίπα ο «δολοφονικός» κοροϊδοϊός, πίπα οι μεταλλάξεις, πίπα τα εμβόλια, πίπα το τείχος ανοησίας, πίπα η θνησιμότητα, πίπα τα λοκντάουν, όλα μεγαλοπρεπείς, γυαλισμένες πίπες.

  


Όμως οι πραγματικοί συνωμότες πέτυχαν τον κύριο στόχο τους. Με τους πολύμηνους εγκλεισμούς, με την οικονομική ασφυξία, με τις παράλογες απαγορεύσεις, με τις καθημερινές τηλεοπτικές απειλές, με την ρατσιστική φρασεολογία και με την προμελετημένη και εντατική ψυχολογική βία κατάφεραν να τσακίσουν το ηθικό της πλειοψηφίας των πολιτών.

   


Τόνοι ψυχοφάρμακα συνταγογραφήθηκαν χωρίς πολλές ερωτήσεις αυτόν τον ενάμισυ χρόνο της άσκοπης (όσον αφορά την προστασία της υγείας) «καραντίνας» των περιβόητων «ειδικών» και των υποβολέων τους.  Τα κομματικά ιατροφρόκαλα που κακοποιούν ατιμώρητα από τους τηλεοπτικούς βόθρους την ιατρική, δεν μας είπαν ούτε μια λέξη για τις συνέπειες της επιβάρυνσης της ψυχικής υγείας των πολιτών. Δυστυχώς γι αυτούς, εδώ οι θάνατοι δεν είναι μαϊμουδένιοι και τραβηγμένοι από τα μαλλιά όπως εκείνοι της κορονοκομπίνας.  Οι αυτοκτονίες, οι δολοφονίες και τα βίαια περιστατικά για ασήμαντες αφορμές όσο πάνε πληθαίνουν και οι αιτιολογίες τους παραπέμπουν άμεσα στις ΚΟΜΜΟΥΝΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ απαγορεύσεις των διοικούντων και των ιατροβαλέδων τους. 

  


Όλα αυτά τα μικροτσούτσουνα κακέκτυπα του Μάο, του Χίτλερ και του Μένγκελε κάνουν ότι δεν βλέπουν τις ολέθριες συνέπειες των «μέτρων» τους πάνω στην πνευματική ισορροπία του κοινωνικού συνόλου.  Τα μπεκρομασονικά πτυελοδοχεία παριστάνουν τους ανήξερους στο ότι εκατομμύρια συνανθρώπων μας έχουν εθιστεί σε βαριά ψυχοφάρμακα. Όσο τα παίρνουν, πάει καλά.  Αν ξαφνικά τους τα κόψουν, έχει σκεφτεί κανείς τί θα γίνει;

 


Όπως δείχνουν τα πράγματα, η διαφημιζόμενη «νέα κανονικότητα» θα είναι μια καθημερινή κόλαση σε ένα ανοιχτού τύπου άσυλο μανουριασμένων φρενοβλαβών. Και πιστέψτε με, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Το «ακαταδίωκτο» που βιάστηκαν να νομοθετήσουν για τους ανεύθυνους και παντελώς άσχετους με την ιατρική «ειδικούς» καθώς και για τα ρεμάλια που κατέλυσαν το σύνταγμα, προσπαθεί να προλάβει τις συνέπειες.  Το αστείο είναι πως αν όντως κάτι γυρίσει στραβά, οι περισσότεροι από δαύτους δεν θα προλάβουν να φτάσουν στο δικαστήριο.

 


Η Κορονοφοβική Υγειομανία ξεκίνησε ως απλή νεύρωση τον Νοέμβριο του ’19 αλλά εξελίσσεται σε βαριά και επικίνδυνη ψυχική ασθένεια. Οι κορονοφοβικοί υγειομανείς ως γνήσιοι μανιοκαταθλιπτικοί ρέπουν (με την συνδρομή των εγκληματικών ΜΜΕ) προς την παράλογη βία. Όσο παρατείνονται τα άχρηστα και άθλια μέτρα, τα πιστοποιητικά, οι μάσκες και οι ανακόλουθες απαγορεύσεις, τόσο η εύθραυστη ψυχική υγεία των συνανθρώπων μας θα θρυμματίζεται.      

 

 

Ειλικρινά τόσους πολλούς τρελούς, βαρεμένους και εγκεφαλικά σακατεμένους δεν έχω ξαναδεί να περιφέρονται γύρω μου.  Λες και ολόκληρη η χώρα έχασε ξαφνικά το ελάχιστο νιονιό που της είχε απομείνει. Ακόμα και άνθρωποι που λίγο-πολύ την πάλευαν, έχουν λαλήσει και ψάχνονται καθημερινά να τσακωθούν με τον διπλανό τους για ασήμαντο λόγο.

 


Από την άλλη, μια κοινωνία που προηγουμένως δεν ήταν ό,τι καλύτερο στην ηθική κλίμακα έχει πια εξαχρειωθεί εντελώς. Ελάχιστοι περπατάνε πλέον. Οι πιο πολλοί σέρνονται και έρπουν σαν τα φίδια.  Αλλάζουν παρουσιαστικό σαν τους χαμαιλέοντες. Τρώνε πτώματα και πυώδη σαπίδια σαν τους κόρακες.  Είναι εκπληκτικό πόση λιποψυχία, πόσος φόβος και πόση δουλοπρέπεια έχουν εισαχθεί στην νέα καθημερινότητα. 

 


Δεν είναι απλά οι σκλάβοι οι εθισμένοι στην υλική ψευτο-ευημερία το πρόβλημα. Εδώ έχουμε σοβαρή μετάλλαξη: Οι πρώην «ασυμπτωματικοί» (για να χρησιμοποιήσω την γαμωγλώσσα τους) κοβιντιστές έχουν γίνει πιά ενσυνείδητα θρασίμια και λάβροι ωφελιμιστές της νέας «κανονικότητας». Ειδικά εκείνοι των οποίων οι μαύρες μπίζνες επηρεάστηκαν λίγο ή καθόλου από τα λοκντάουν έχουν αποθρασυνθεί. Κομπίνες,  γρηγορόσημα, μίζες και υπερτιμολογήσεις θολών υπηρεσιών έχουν πάει στα ουράνια ενώ η βρομερή «νέα» οικονομία της κορονοφοβίας ανθεί. Ελάχιστοι προβάλλουν αντίσταση εκ μέρους της παλαιάς τάξης πραγμάτων.

  


Το χειρότερο είναι ότι ο κάθε ασήμαντος υπάνθρωπος φορώντας μια μάσκα, μεταβάλλεται σε παντογνώστη κουμουνοφασίστα. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν του δώσουν όπλα και την άδεια να πυροβολεί.

  

Όλα φυσικά έχουν την εξήγησή τους…

  

Όσον αφορά την λιποψυχία και τον φιλοτομαρισμό, η πλήρης επικράτησή τους είναι πασιφανώς απόρροια των κρατικών μεθόδων τεμαχισμού της προσωπικότητας. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν όλο αυτό το διάστημα από την κοινοβουλευτική χούντα εναντίον του άμαχου πληθυσμού, έρχονται κατευθείαν από τα ανακριτικά μπουντρούμια των μυστικών υπηρεσιών.  Καμία παράμετρος των «μέτρων» τους δεν είναι τυχαία. Το βίντεο του David Icke τα εξηγεί όλα. Όποιος δεν το έχει δει, δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει ποιος (ή τι) είναι ο εχθρός.

 

 

Μέθοδοι «σπασίματος» αιχμαλώτων πολέμου βγαλμένοι από το πρόγραμμα MK-Ultra εφαρμόστηκαν χωρίς οίκτο πάνω στο χαπακωμένο πόπολο. Είναι γεγονός ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ψυχικές και σωματικές αντοχές.  Πολλοί γύρω μας, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και συνάδελφοι έσπασαν λόγω του εγκλεισμού και της πίεσης και πήγαν με σκυμμένο το κεφάλι να εμβολιαστούν.  Όχι επειδή φοβήθηκαν τον ανύπαρκτο ιό. Ούτε καν «για να πάρουν την ζωή τους πίσω».  Οι περισσότεροι το έκαναν για να φύγει αποπάνω τους η πίεση των μπράβων του καθεστώτος. Έσπασαν, κουράστηκαν, συνθηκολόγησαν.  Ο διαρκής παραλογισμός των ιατρομασονικών εντολών τους διέλυσε τον ψυχικό κόσμο.

 


 

Είναι να σου σηκώνεται η τρίχα με την ευλάβεια με την οποία τα μασονοδιαόλια τηρούν τον πίνακα εξαναγκασμού του Μπίντερμαν. Άλλη μια φορά οι ημιμαθείς μπετοβαλέδες των ερπετοειδών μας πιάνουν αδιάβαστους. Κεντάει ο Icke, με κορυφαία ατάκα εκείνο που λέει για το κακό στο 25:07 (μάλιστα οι υπότιτλοι στο επίμαχο σημείο είναι σαλάτα και ο Γερμανός βλαξ μιλάει πάνω στην φωνή του Icke)… «Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι –και το κατανοώ- είναι η άρνηση να αναγνωρίσουν την έκταση του απόλυτου κακού που βρίσκεται πίσω από αυτό [την κατάσταση που ζούμε]  επειδή δεν βίωσαν προσωπικά ποτέ τους τέτοια κακία και [οι διοικούντες] είναι πολύ κακοί και αρκετοί [πολίτες] ούτε που το αντιλαμβάνονται ότι είναι τόσο κακοί, αλλά επειδή δεν έχουν βιώσει ποτέ αυτό το κακό δεν μπορούν να πιστέψουν ότι όντως υπάρχει…»

  


Στο καλοκαιρινό μπαλ μασκέ της βρομοπόδαρης κουμμουνομαρμάγκας συγκεντρώθηκαν όπως κάθε χρόνο όλα τα ανθελληνικά κομματικά παράσιτα. Έφαγαν, ήπιαν, έκλασαν, κατούρησαν στους καμπινέδες και επιβεβαίωσαν άλλη μια φορά την πίστη τους στην Στοά.

 


Δυστυχώς και πάλι, ακόμα και σε τούτη την ύστατη στιγμή οι τυφλοί αρνούνται να ανοίξουν τα στραβά τους και να κατανοήσουν πέντε απλές κουβέντες.  Η Νεοελλάς περικυκλωμένη από συμμορίες ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ μετατρέπεται σε στάχτη.  Έκαψαν τα δάση για να τα κάνουν οικόπεδα, έκαψαν τα βουνά για να στήσουν έλικες του κερατά, τώρα καίνε τα σπίτια σας για να σας κάνουν πρόσφυγες. Τι δεν έχετε καταλάβει ακόμα ρε καραγκιοζάκια γαμώ την πίστη σας και γαμώ τον Οβραίο σας;

 


Κάνατε τα καλά παιδιά, φορέσατε διπλούς φερετζέδες, κλειστήκατε στα κελλιά σας, στο τέλος ρουφήξατε και το μπόλι και ποια είναι η ανταμοιβή σας; Σας καίνε για πλάκα ρε ταφοκούδουνα και το μόνο που κάνετε είναι να λέτε «Άει γαμήσου Μητσοτάκη» στις κάμερες και στο φάκμπουκ, σε ψευτομαγκιά.

 

 

Πάμε λοιπόν ξανά στην αλφαβήτα:

 

 

Ο αιχμάλωτος όσο καλή διαγωγή και να δείξει θα είναι πάντα αιχμάλωτος. Δύο είναι οι διέξοδοί του προς την ελευθερία: α) η απόδραση και β) ο θάνατος.

  


Όπως δείχνουν τα πράγματα, η πυροβολημένη πλειοψηφία έχει ήδη διαλέξει τον θάνατο.  Όχι όμως τον ηρωικό θάνατο του αντιστεκόμενου ως την τελευταία στιγμή αλλά τον ατιμωτικό θάνατο του μοιρολάτρη δειλού.

 

 

Είχα το θλιβερό προνόμιο να είμαι από τους πρώτους πανελλαδικά που υπέστησαν την επίθεση των εμπρηστών στις 28 Ιουλίου.  Μιλάμε για μια περιοχή πλήρως κτηματογραφημένη. Ούτε ανεμογεννήτριες παίζουν, ούτε τίποτα. Η επίθεση ήταν  ΞΕΚΑΘΑΡΑ εναντίον περιουσιών και εναντίον ανθρώπων. Στόχος της ήταν η δημιουργία κλίματος τρόμου.  Ο μόνος λόγος που δεν καήκαμε ήταν επειδή δεν φυσούσε καθόλου.  Τρία σπίτια λίγο πιο κάτω κάηκαν αν και δεν περιβάλλονταν από σημαντική βλάστηση. Δέκα (!) εστίες φωτιάς άναψαν ξαφνικά αριστερά και δεξιά πάνω στον δρόμο, σε μήκος 3 χιλιομέτρων. Την άλλη μέρα έγινε το ίδιο στην άλλη πλευρά της πόλης. Μερικές ημέρες μετά βγήκε το πόρισμα. «Δεν ήταν εγκληματική ενέργεια» αποφάνθηκαν οι κουφάλες οι ρουφιάνοι της κλαδικής του Γκαντέμη. Καμία έρευνα, κανένας ύποπτος, καμία σύλληψη.

  


Είναι τουλάχιστον λυπηρό το ότι σε τέτοιες εποχές μεγάλων ανακατατάξεων που ζούμε το πλήθος αρνείται πεισματικά να αλλάξει το μοτίβο της μιζεροζωούλας του.  Παραμένει ανεγκέφαλο, αδιάβαστο και απροσάρμοστο. Παραμένει αρνητικό προς οποιαδήποτε κοινοτική οργάνωση ακόμη και αυτήν που επιτάσσει η ανάγκη. Ό,τι και να λέει όταν έχει πάρει φωτιά ο βρομοκώλος του, αυτούς τους πορνοηγέτες αξίζει.  Κάθε φορά τα ίδια: κλεφτοχύνει για μερικά δευτερόλεπτα στην κάλπη και μετά ρουφάει τα φλόκια όλων των αρούρηδων για μια τετραετία. Μονάχο του παραμυθιάζεται για τα πάντα: Για τον καλό θεούλη που μας νοιάζεται, για τους πατριώτες πολιτικάντηδες, για το ΝΑΤΟ που μας προστατεύει, για την Ευρωπαϊκή Ένωση που μας φροντίζει, για τις βλακοπροφητείες που μας θέλουν νικητές και τροπαιούχους χωρίς καν να σηκωθούμε από τον ιερό καναπέ.

 

 


Ραγιαδόσκυλα τούτη την γαμημένη φορά το παιχνίδι παίζεται αλλιώς. Δεν το ξέρετε και τώρα είναι πολύ αργά για να το διδαχτείτε. Οπότε λουφάξτε στα γαμώσπιτά σας και περιμένετε τα λαθρόζωα να σπάσουν την πόρτα και να σας γαμήσουν οικογενειακώς. Κάτι μου λέει ότι η Υπέρμαχος Στρατηγίνα δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει αλλά θα παίρνει μάτι καθότι βιτσιόζα.

 


 


Κοιτάζω γύρω μου και φτύνω.  Ένας λαός για τον πούτσο καβάλα. Φοβισμένος, συμπλεγματικός, ανιστόρητος και αυτοκτονικός. Κολλημένος αμετάκλητα στα δύο εθνικά χόμπι: 1) να συλλέγει ζεστές σκυλοκουραδούμπες και 2) να σκοτίζει αρχίδια με τις εξατμίσεις-μπουριά των οχημάτων του.  Ειλικρινά εύχομαι να μη μείνει ούτε ένα ζωντανό από αυτά τα ζόμπι.

 

Στο μεταξύ τα ιατροζωύφια συνεχίζουν απτόητα την προπαγάνδα και τα ψέματα. 50 βαθμούς ζέστη και όλη η χώρα να φλέγεται από εμπρησμούς και αυτοί εξακολουθούν να διηγούνται πίπες για μεταλλάξεις και ιούς της γρίπης. Τόση παλιανθρωπιά μαζεμένη δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Τόση μοχθηρία, κακεντρέχεια, φθόνο και μίσος δεν πίστευα ότι φύλαγαν κρυμμένα στα έγκατα της  σιχαμερής τους ψυχής όλες αυτές οι λεκανούδες* της τεκτονικής πολιτικοθρησκευτικής συμμορίας.

 

(* Λεκανού: το δουλικό που άδειαζε τις λεκάνες με τα ξεπλυμμένα χύσια στα παλαιά μπουρδέλα).

 


Η πρώτη λεκανού της χώρας είναι ο Τζερόνιμο.  Αν στους εγκληματίες ΝουΔογιατρούς και στον γουρλομάτη παράφρονα υπάρχει το ελαφρυντικό της σοβαρής ψυχασθένειας, στην περίπτωση του άσταυρου αρχιτράγου δεν υφίσταται καμία δικαιολογία. Αυτή η μουσάτη προβατίνα του Μητσοτάκη μαζί με τις δαντελοπουστάρες της Διαρκούς Ιερόδουλης Συνόδου σκουπίδιασαν το σύνολο της ορθόδοξης παράδοσης.

 


Μολονότι σε κάποιους σκεπτικιστές σαν κι εμένα οι επιδιώξεις του βαθέος ρασοτεκτονισμού ήταν φανερές εδώ και χρόνια, τώρα έχουν αρχίσει να γίνονται ορατές και στο μαστουρωμένο του ποίμνιο. Όσο κι αν προσπαθούν οι λιβανιστές του Όφεως να το παίξουν ψιλο-ουδέτεροι στην αντζέντα της παγκοσμιοποίησης, το γεγονός είναι ότι έχουν βαζελινωθεί στα τέσσερα και δέχονται όλο το πουτσοπακέτο.  Όχι μόνο δεν αντιστέκονται, όχι μόνο δεν είναι ουδέτεροι, όχι μόνο δεν κρύβονται,  αλλά βογγάνε από κωλόκαβλα.  Απέναντι στους καταπιεζόμενους πολίτες δρουν και συμπεριφέρονται ως Τούρκοι αγάδες. Δόλιοι, ύπουλοι και μνησίκακοι, πραγματικά ερπετά, πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο την αλαζονεία, το θράσος και την προστυχιά, στο ίδιο μήκος κύματος με το πουτανόσογο της ΝΔ.

  



Αόρατοι, ανεπαρκείς και αδιάφοροι είναι οι υποτιθέμενοι «ποιμένες» του λαού. Αρνούνται ακόμα και τώρα να ξεσηκώσουν τις μάζες εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης που κατέλυσε το σύνταγμα και τους νόμους.  Ούτε το κλείσιμο των ίδιων τους των εκκλησιών, ούτε η κατάργηση των θρησκευτικών εθίμων δεν τους ενόχλησε.  Ως άμεσοι συνεργάτες των τυράννων και των κατακτητών είναι απολύτως υπεύθυνοι για την γενοκτονία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αν ποτέ ελευθερωθούμε δεν πρέπει να υπάρξει κανένα έλεος γι αυτόν τον ελεεινό μισελληνικό μηχανισμό και τις ξεφωνημένες γκέι κουρούνες του.

  


Ο υπερδιοικητής της ανθελληνικής ΕΥΠ (ο αρχιανώμαλος που τυχαίνει να είναι και πρωθυπουργός) μόλις συνέδεσε το όνομά του με την μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή στην ιστορία του τόπου. Ξεπέρασε σε παχυδερμισμό ακόμα και εκείνον τον σαβουροηλίθιο τον Καραμανλή (γαμώ το σπίτι του που να ψοφήσει τώρα ο χοντροσάπιος).  Ο Μητσοψευτάκης είπε ένα ακόμα «συγνώμη» και νομίζει ότι καθάρισε (γαμώ τον οικογενειακό του τάφο).  Όλο αυτό το σόι έπρεπε να είχε ξεπαστρευτεί από χρόνια.  Αν εκείνη η πουστιά η 17Ν ήταν πραγματική τρομοκρατική οργάνωση έπρεπε να είχε αφήσει ζωντανό τον Μπακογιάννη και αντί γι αυτόν να καθάριζε τον Κούλη, την Μπακογιάνναινα και τα Μπακογιαννάκια.

 


Μια εβδομάδα καιγόταν η χώρα και ούτε ένας (1) εμπρηστής δεν είχε συλληφθεί.  Στα χουντοκανάλια έκαναν τις πάπιες και πόρδιζαν μπαρούφες για αποτσίγαρα, μελισσοκόμους και κουκουνάρια. Κι όμως. Σε ένα αστυνομικό κράτος σαν κι αυτό που έχει στήσει η στοά του Γουρλομάτη για να ελέγχει τους ανεμβολίαστους θα ήταν πανεύκολη η σύλληψη τουλάχιστον των μισών εμπρηστών-πρακτόρων.  Όπως φαίνεται όμως ούτε τους ενδιέφερε ούτε τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο γιατί πολύ πιθανόν οι εμπρηστές είναι συνεργάτες τους στην Μεγάλη Επανεκκίνηση της λουμπινιάς. 

  


Στο καπάκι σαν χορωδία τσακαλιών βγήκαν όλοι οι ποδιτσοφόροι του Σόρος να πουτσοτραγουδήσουν. Ο ψυχασθενής γερμανομπινές Μητσοτάκης, ο λοβοτομημένος μυρμηγκοφάγος Χαρδαλιάς, ο καραμπογιάς γουρουνομούτρης Παπαχελάς, ο γκάβακλας πρόεδρος των μασονοκαθαρμάτων του ΕΛΙΑΜΕΠ κάποιος Παγουλάτος καθώς και μύριοι άλλοι, προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε ηλίθιοι. Μιλούν με στόμφο για «κλιματική αλλαγή η οποία ευθύνεται για τις πυρκαγιές» (sic), την στιγμή που συλλαμβάνονται ντόπιοι και λάθρο με μπιτόνια βενζίνη στα χέρια.  

 


Έχουν δίκιο οι σαύρες. Είμαστε όντως ηλίθιοι αφού μας φυλακίζουν, μας εμβολιάζουν, μας φτωχοποιούν, μας καίνε, μας εξοντώνουν, μας βρίζουν, μας κοροϊδεύουν και εμείς δεν τους έχουμε ρίξει ούτε μια (1) πετριά. Τελικά εμείς είμαστε ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού μας.

  


Αύριο που θα σκάσουν στη μάπα σας οι νέες παράνομες Π.ν.Π. και οι παρενέργειες του mRNA, ο Μητσοτάκης θα φταίει ρε χυσοβάφλες που πήγατε και κάνατε το εμβόλιο;  Αυτός ο θρασύδειλος πούστης, αυτό το γουρλομάτικο παγκολίνο κάνει την δουλειά του και αμείβεται με δις.  Εσείς τι κάνετε ρε μπετόβλακες; Καταστρέφετε την υγεία σας και ρισκάρετε την ζωή σας πασχίζοντας να κρατήσετε τις κακοπληρωμένες σκατοδουλίτσες σας; Σκύβετε καθημερινά το κεφάλι στα πρόστυχα αφεντικά σας που σας εκβιάζουν; Βεβαιώνεστε ότι αγόρασατε το καλύτερο κινητό-ρουφιάνο με 50 δόσεις; Κάθεστε και ρουφάτε την καθημερινή προπαγάνδα του Πρωκτοσάλτε;

 


Η χώρα έχει παραδοθεί επίσημα από το 9010 στους γκάνγκστερ τοκογλύφους, στους ενεργειακούς κομπιναδόρους, στις βρόμικες ΜΚΟ και στους μεγαλέμπορους της πρέζας. Στον δρόμο τα απόβλητα του ασιατικού οχετού και οι βαλκανοβρομά ληστεύουν, βασανίζουν και δολοφονούν ανυπεράσπιστους υπερήλικες. Οι μπάτσοι αντί να βρίσκονται εκεί που υπάρχει το πρόβλημα, κάνουν τις υπηρέτριες των τηλεδημοσιοκάφρων, των πολιτικάντηδων και του κάθε εντόμου που παριστάνει τον επιχειρηματία με λεφτά του φορολογούμενου. 

  


Πράσινη Ανάπτυξη, Πράσινη Ενέργεια, Πράσινα Ταμεία και πράσινες πουτσοαρλούμπες ρουφάνε όλο το χρήμα που θα έπρεπε αν μη τι άλλο να επανεπενδύεται σε έργα υποδομής.  Από ανεξάρτητοι παραγωγοί ρεύματος γίναμε πλήρως εξαρτημένοι καταναλωτές.  Κολοσσιαίες ΔΕΚΟ όπως ο ΟΤΕ, ο ΟΣΕ και τώρα η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ που χτίστηκαν με το αίμα και το υστέρημα ολόκληρων γενεών Νεοελλήνων εκποιήθηκαν και εκποιούνται στα λαμόγια της Ε.Ε. των ΗΠΑ και της Κίνας με αντίτιμο το ΤΙΠΟΤΑ.

 


Γέμισαν την Ιερή Ελλάδα με άχρηστα φωτοβολταϊκά και σακάτεψαν το τοπίο με χιλιάδες τερατουργήματα στα βουνά και στις κορυφογραμμές. Το εκνευριστικό είναι ότι όλες αυτές οι ελικοφόρες ενεργομούφες πληρώνονται από χαράτσια στον πολίτη και πλασάρονται ως «περιβαλλοντικά φιλικές».  Αυτά τα τενεκεδένια εκτρώματα της γερμανοευρωπαϊκής συμμορίας είναι μακράν η εχθρικότερη εκδήλωση μίσους προς το φυσικό περιβάλλον.

  


Μεταλλαγμένες ακρίδες λυμαίνονται τον τόπο ολόκληρο κι εσείς τι κάνετε γαμώ την Πανγιαχβία σας; Μπαίνετε φοβισμένοι στα άσυλα του Μητσοτάκη για να κάνετε το σκατοεμβόλιο. Γαμώ τις σερβιέτες σας κωλοραγιάδες!

 


«Και τι να κάνω; Να χάσω την δουλειά μου; Να πεινάσουν τα παιδιά μου; Εσύ μπορεί να μιλάς εκ του ασφαλούς…», μου μυξοκλαίγονται μερικά μουνιά.

 

 

Κανείς δεν μιλάει εκ του ασφαλούς ρε σαυρογαμημένοι.  Δεν υπάρχει πλέον ασφάλεια για κανέναν. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε μαζί με τα σκατά.

 


Πρώτα απ’ όλα ακόμη δεν έχει απολυθεί κανένας λόγω μη εμβολιασμού. Μπλοφάρουν εκ του ασφαλούς κι εσείς τρώτε την μπλόφα ρε χέστες.  Στον ιδιωτικό τομέα πάντα γαμημένη ήταν η κατάσταση, αν σε έχουν ανάγκη σε κρατάνε αλλιώς παίρνεις τον πούλο.  Όσον αφορά τον δημόσιο τομέα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά με τις απολύσεις. Για την ώρα μόνο λόγια είναι οι ΝουΔούπουστρες γι αυτό σταματήστε να λέτε και να αναπαράγετε ψέματα. Όσο όμως δεν υπάρχει δυναμική αντίσταση από μέρους μας αυτοί θα προωθούν τις παρανομίες τους ανέξοδα.

 

 

Έπειτα, αν πραγματικά πεινάνε τα παιδιά σας, ήρθε η ώρα να πάρετε τα όπλα ρε ψεκασμένα σούργελα! 

 

«Τα ποια να πάρουμε;». 

…Ναι, δίκιο έχετε, ξεχαστηκα.  Τι σχέση έχουν οι κλανιές με τα εργαλεία του θανάτου και της ελευθερίας; Σας πάω στοίχημα ό,τι θέλετε πως σύντομα θα πάτε ακόμα και τα νήπια για εθελοντικό εμβολιασμό. Τέτοιες κωλόμπες που είστε.

 


Θυμηθείτε αυτό που σας γράφω: στο τέλος θα σας διώξουν και από τις κωλοδουλειές σας ακόμα και με δεκαπλό εμβόλιο. Όχι επειδή δεν υπακούσατε αλλά γιατί αυτό είναι το σχέδιο.

 



Σβήστε ρε την κατάληξη –νεοέλληνας από την λέξη Μπασταρδονεοέλληνας γιατί δεν είστε ούτε καν Νεοέλληνες. Είσαστε απλά μπάσταρδοι οι περισσότεροι. Φυλετικά σκουπίδια, κρανιακός αχταρμάς και ταφοζούμι αιώνων. Λεπρό κρέας που κουβάλησε από τα πέριξ στον Ελληνικό Χώρο η βυζαντινή φεουδαρχία, αφού πρώτα εξόντωσε όσους απόγονους παλαιών Έλληνων βρήκε αφύλαχτους.  Πίστευαν λέει στα είδωλα και όχι στην «σωτηρία» γι αυτό τους θέρισαν και τους αντικατέστησαν με ασιατικά μπαζοσκουπίδια.  Σημειώστε λοιπόν ότι η ιστορία όχι μόνο επαναλαμβάνεται αλλά και εκδικείται τους αγράμματους.

  


Αν είχατε έστω και 5 % Ελληνικό DNA δεν θα καταδεχόσασταν να ψηφίζετε όλους αυτούς τους μπασταρδογεφυραίους που σας κυβερνούν από το 8821.  Από φυλετικό ένστικτο θα απείχατε από την πουστιά των εκλογών για πάντα χωρίς να σας έχει μιλήσει κανένας. Θα είχατε πάρει τα όπλα όχι για να σκοτώσετε την γυναίκα σας ή τον γειτονά σας αλλά για να ξεκάνετε τους πολιτικάντηδες εγκληματίες που αφανίζουν την χώρα. Ούτε πνεύμα, ούτε σάρκα, ούτε γονίδιο, έστω και κατά προσέγγιση συγγενές με εκείνο των αρχαίων. Οι τελευταίοι Έλληνες δολοφονήθηκαν από το ’12 ως το ’49. Τώρα μόνο σαύρες και φουσκωτά μπάζα με τατουάζ δούλων κυκλοφοράνε.

 


 

Μιάς και ξεκαθαρίσαμε το φυλετικό, να πούμε και δυό λογάκια για το θρησκευτικό.

 

 

Ο μόνος λόγος που εξακολουθεί να υπάρχει χριστιανισμός στην Νεοελλάδα είναι η μορφολογία του εδάφους.  Πολλές περιοχές ήταν δύσβατες πράγμα το οποίο δεν ευνοούσε την είσπραξη φόρων άμεσα από τους Οθωμανούς.  Εισπρακτικός μηχανισμός του κατακτητή ήταν οι μονές και το παπαδοσκυλαριό τους.  Χαράτσωναν, έψελναν, παρηγορούσαν και έπαιρναν την μίζα τους από τον φόρο. Μια χαρά τα είχαν βρει με τους Τουρκομογγόλους στο οικονομικό.  Διαφορετικά χανουμάκια θα ήσασταν όλοι σας ρε σημερινοί θεούσοι του κώλου. Τον Αλλάχ θα είχατε προσκυνήσει όπως οι απέναντι μικρασιατικοί πληθυσμοί.  Τον βρομο-Μωχαμέτη θα είχατε για προφήτη. 

 

 

 

Ποιο Κρυφό Σχολειό και μάντολες; 400 χρόνια ούτε κρυφή κλανιά δεν υπήρχε. Αν μάλιστα η κλίκα των μεγατράγων προλάβαινε να δολοφονήσει τον Παπαφλέσσα όπως το είχε σχεδιάσει, ποιος ξέρει τι γλώσσα θα μιλάγαμε σήμερα.

  


200 χρόνια χωρίς πασάδες στο σβέρκο σας και ακόμα ακούτε αμανέδες και χορεύετε τσιφτετέλια ρε γαμημένοι τουρκόσποροι.  Σωματικά Τούρκοι και πνευματικά σκατόδουλοι των Μακκαβαίων. Τι σχέση έχετε με την Ελλάδα ρε μπασταρδοσαβούρια, γαμώ τον μπουζουξή Οβραίο σας;

 


Την αρχαία εποχή ως και οι ομοφυλόφιλοι είχαν λεβεντιά. Πολεμούσαν σαν λιοντάρια. Πού είναι η δική σας η λεβεντιά; Μόνο την πουστιά και την ίντριγκα ξέρετε σαν τις κακογαμημένες και ξυνομούνες λεσβίες που σας έφεραν στον κόσμο.  Ευτυχώς οι περισσότερες σύγχρονες μπαζόλες επιλέγουν τα σκυλόγατα αντί για παιδιά και σε λίγο θα εκλείψει αυτή η σαβουρόρατσα.

 


Ηλιθιότητα, σκοταδισμός και μετριότητα είναι το χρυσό τρίπτυχο αξιών του σύγχρονου Νεοελληνέζου το οποίο διαμορφώνει μαζί με τις υπόλοιπες στοές ο ρασοτεκτονισμός. Όποιος ξεχωρίζει από την μάζα, απομονώνεται και αποκεφαλίζεται.  Εδώ τους έχει γαμήσει η Πανθρησκεία και προσκυνάνε το γκόλεμ τον Πάπα, στα κυρήγματα δεν παραλείπουν να βρίζουν και να καταριώνται το ληγμένο 12θεο. Για να τους ενοχλεί η αρχαιότητα ακόμα και πεθαμένη, κάτι φοβούνται.

 


Αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι το ότι τα πάντα συμπεριλαμβάνονται στο ιερό πακέτο που περιγράφει η πουτάνα ο Σβαμπ. Κοροϊδοϊός, πυρκαγιές, πράσινες κομπίνες, λαθρομετανάστευση, απολύσεις, οικονομικό χάος, μπλακ-άουτ, ελλείψεις ειδών πρώτης ανάγκης, ταραχές, λεηλασίες, πείνα, πόλεμος, αλλαγή θεού, είναι όλα συστατικά της «νέας» (προσχεδιασμένης) πραγματικότητας.

 

 

Ακόμα δεν έχει βρεθεί ούτε ένας (1) να μου εξηγήσει με σοβαρά επιχειρήματα το τι χρησιμεύει το 5G. Όλοι οι ερπετο-εκπρόσωποι του καρτέλ της κινητής αναμασούν κάτι ληγμένες παπάρες «περί αναβάθμισης της ταχύτητας και της αξιοπιστίας των δικτύων».  Μια χαρά ήταν η ταχύτητα και στα 2G και είχα και σήμα. Τώρα θα κατεβάζει ο βλάκερμαν την βλακοταινία σε εννιά δευτερόλεπτα. Ή θα συνεννοείται το βλακοψυγείο με την ηλεκτρική βλακοσκούπα. Αν πιστεύετε ότι ξόδεψαν δισεκατομμύρια για κάτι τέτοιο, τότε είστε όντως πανύβλακες. Δίκτυο δεν έχω ούτε τώρα που μιλάμε.  Πρέπει να βγω έξω από το σπίτι μου για να κάνω ένα τηλεφώνημα. Κάθε φορά που μιλάω στο γαμωκινητό να με ακούει όλη η γειτονιά. Το περίεργο είναι ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα. Η μισή Νεοελλάδα γκρινιάζει για το σήμα. Αύξησαν την γενικότερη ακτινοβολία και το σήμα είναι χειρότερο από πριν. Πώς γίνεται αυτό να αποκαλείται «αναβάθμιση» ρε λούμπες από χύσια κινητής βοθροτηλεφωνίας;

 


Στον ασύμμετρο πόλεμο που μας κάνουν παραμένουμε άπραγοι θεατές και θύματα. Κι όμως έχει μείνει σιωπηλό το ποσοστό των ακόμα λογικών ανθρώπων και ο σκληρός πυρήνας των μη προνομιούχων.  Περιμένουν υπομονετικά την στιγμή. Όλη αυτή η πίεση κάπου θα ξεσπάσει. Το ότι θα γίνει μακελειό είναι σιγουράντζα. Όσο αργεί τόσο πιο αιμοβόρο θα είναι.

 


Τα εντόπια ζώντα ζώα δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ποιος φταίει που οι κωλοζωούλες τους έχουν γίνει άθλιες. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι υπέγραψαν από το 9010 ως σήμερα οι πολιτικάντικες κατσαρίδες του γυφτοβουλίου. Ακόμα νομίζουν ότι οι Ευρωπαίοι μας αγαπάνε και θέλουν το καλό μας. Δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλη η σκατούλα που ζούμε είναι μάτριξ ούτε το ότι αυτό που φταίει για όλα είναι τα κοροϊδίστικα πανωτόκια και τα κλεφτολύσια του τοκογλύφου.

 


Τι έχουμε πληρώσει τόσα χρόνια, πόσα χρωστάμε ακόμα και από πού τα χρωστάμε, κανείς δεν κάνει τον κόπο να μας πει. Όλο κάτι τετρακόσια και οχτακόσια δις μας πετάνε στη μούρη λες και τα δις είναι στραγάλια. Όσο περισσότερα πληρώνουμε, τόσο περισσότερα χρωστάμε. Τέτοια μπανανία σαν αυτή που κληρονόμησε ο Μητσοτάκης ούτε στην Αφρική δεν βρίσκεις πλέον.

  


Οι κολλεγιόπουστες της γαμιόφαρας της ΝΔ προσπαθούν να σας πείσουν ότι όλα είναι ατυχή γεγονότα : ατυχία ο ιός, ατυχία τα μέτρα, ατυχία η οικονομική καταστροφή, ατυχία οι φωτιές, ατυχία ό,τι άλλο έρθει. Τίποτα δεν απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Η μοίρα δεν φταίει καθόλου για το χάλι μας. Δεν υπάρχει καμιά «ατυχία».  Εδώ έχουμε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ από εγκληματική συμμορία. Εν μέσω χάους πήγαν και αύξησαν τις αντικειμενικές αξίες στις λαϊκές συνοικίες (έκαναν ελαφρύνσεις στην Εκάλη και αυξήσεις-πούτσα στο Χαϊδάρι). Αυξήσεις έγιναν σε όλα τα αγαθά, χαράτσια, περικοπές και φόροι μόνο εναντίον των Νεοελλήνων, συζητήσεις και ρεπορτάζ μόνο για το πουτανοεμβόλιο. Προσέλαβαν ένα σωρό καθηκόμπατσους, απέλυσαν 5.000 δασοπυροσβέστες, έκλεισαν τα νοσοκομεία ενώ την ίδια ώρα τάισαν εκατομμύρια τους καναλάρχες και τα λαμόγια των τεστ και των εμβολίων. Η μόνη μέριμνα που έλαβαν για την χώρα είναι το 112 να στέλνει μήνυμα «Τον πούλο, ζώα» ή το πιο κυριλέ «Τρεχάτε ποδαράκια μου». Πίσω στο ευρωπαρασκήνιο, οι σκατο-Ούννοι της Βρομέρκελ στήνουν νέα μνημόνια και κανένα από τα κομματικά παράσιτα δεν σας λέει με ποιον τρόπο θα αποπληρωθούν.

  


Τέτοια εκστρατεία παπαριάς, ψωλιάς και πίπας δεν έχει ξαναγίνει. «Κλιματική αλλαγή» και αρχιδιές. Εκατομμύρια τόνους επιπλέον σκουπιδιών τα οποία δεν ανακυκλώνονται στοίβαξε η κορονοκομπίνα στις χωματερές. Πλεξιγκλάς, μάσκες, γάντια, χρησιμοποιημένες συσκευασίες τεστ και κάργα τοξικά χημικά αντιδραστήρια και απολυμαντικά τιγκάρουν τους σκουπιδότοπους, τις θάλασσες και τα υπόγεια ύδατα.

  


Ο αείμνηστος Ούγκο Τσάβες δικαιώθηκε πανηγυρικά.  Το 9009 στην σύνοδο της Κοπεγχάγης για την «κλιματική αλλαγή», απευθυνόμενος στους ηγέτες των ισχυρών χωρών, είχε πει το απάλευτο: «Αν το κλίμα ήταν τράπεζα, θα το είχατε ήδη σώσει».

 

 


Για ποιο περιβάλλον ωρύονται; Αυτοί τα γάμησαν όλα. Σαν να μην έφταναν όλες οι άλλες πεολειχίες στους G-8, βάλθηκαν τώρα να κυνηγάνε τα πλαστικά καλαμάκια. Ακόμα και στον καθημερινό καφέ σκέφτηκαν να μας σκοτίσουν τ’ αρχίδια. Μου σέρβιρε η άλλη καφέ με το νέο χάρτινο καλαμάκι κι έλιωσε το σκατόπραμα στο στόμα μου, μια σιχαμάρα σαν κιμωλία.

«Πλαστικό καλαμάκι έχετε σε αυτό το μπουρδέλο;»

«Μάλιστα κύριε, αλλά μας υποχρεώνουν να δίνουμε το χάρτινο».

«Δώσ’ μου ένα από τα παλιά και πες του αφεντικού σου ότι θα το κλείσει σύντομα το μπουρδελάκι, άμα συνεχίσει να υπακούει στους αρχίδες».

 

Ώρες-ώρες η πραγματικότητα μου αποδεικνύει καταλυτικά ότι δεν είμαι εγώ μισάνθρωπος. Οι άλλοι είναι ζώα. Δεν τους μισώ που υπάρχουν, απλά με τσαντίζουν επειδή υποδύονται τους ανθρώπους.

 

 

 

Ακούω μαλακίες αβέρτα για πειράματα και σατανιστικές συνωμοσίες, για να μην πω για επιστροφή του μεγαπαπάρα του Τραμπ.  Αυτό που δεν ακούω είναι έναν σταθερό και ξεκάθαρο λόγο με επιχειρήματα πάνω στα σημαντικά θέματα που μας σκάνε στην μάπα.

  


Το εργατοπατερικό κόμμα χτυπιέται μόνο για τα κεκτημένα του ενώ μας έχουν καταργήσει ακόμα και το δικαίωμα να αναπνέουμε. Ρε σαυροκομμούνια μην κουράζεστε άδικα. Δεν κοροϊδεύετε πλέον κανέναν. Οι πιο πιστοί υπηρέτες του κεφαλαίου (μετά την γαμιο-αντίφα) είσαστε ρε κουμουνοκαλτσοδέτες, γαμώ το σφυροδρέπανο, τον τάφο του Ζαχαριάδη και την ταριχευμένη κωλότρυπα του Λένιν. Πιο πολύ παλεύω εγώ  για τα δικαιώματα του εργαζόμενου από εκείνη την χοντρή κουράδα με το ρόλεξ. Πιο μπολσεβίκος είμαι εγώ ρε από τον χοντρογραμματέα σας. Εδώ μας έχουν γαμήσει στις απολύσεις, στις μάσκες, στις μπατονέτες και στα υποχρεωτικά μπόλια λες και είμαστε γελάδες και η μεγάλη στοά σας χτυπιέται δήθεν για το 8ωρο. Ποιο 8ωρο ρε μπινέδες μασόνοι του Περισσού; Έχει δουλέψει ποτέ κανένας σας σε ξενοδοχείο σαιζόν, γαμώ τον Ιεχωβά σας; 8 μήνες 12ωρα και 16ωρα χωρίς ρεπό και να σου σκοτίζουν και τ’ αρχίδια οι κοτζαμπάσηδες ότι δεν αποδίδεις αρκετά; Κι αυτά τις καλές εποχές.  Τώρα τρώνε και φάπες οι εμβολιασμένοι δούλοι των ξενοδόχων.

 

 

 

Οι εν αποστρατεία μαλάκες που ασχολούνται με την πολιτική είναι η επόμενη χειρότερη φάρα μετά τα κομμούνια. Κωλοχνουδωτά λαγουδάκια του συστήματος που χοροπηδούν μόνο όταν δεν κινδυνεύει ο πρωκτός τους. Όταν ήταν να κάνουν την κίνησή τους υπέρ του έθνους, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ.  Δεν μιλώ όπως άλλοι ηλίθιοι μπλόγκερς για επιβολή δικτατορίας αλλά για το αντίθετο: Για ένα στρατιωτικό κίνημα τύπου Γουδή του β.ε. 1909. Για μια σύννομη παρέμβαση που θα αποκαθιστούσε την ισχύ του κουρελιασμένου Συντάγματος και θα έστελνε τους συνωμότες των μνημονίων στην αγχόνη ή έστω στο κάτεργο. Αντί για ΠΡΑΞΕΙΣ τότε που έπρεπε, έρχονται τώρα με ΛΟΓΙΑ και παριστάνουν τους πολιτικάντες οι κραγμένες κότες.  ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΤΟΥΡΑ, ΡΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΜΠΕΚΡΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ!

 

 

Επειδή πολλοί μιλούν για πράγματα που δεν γνωρίζουν και ονειρεύονται λύσεις από την ανάληψη της εξουσίας από άχρηστους στρατιωτικούς, οφείλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους.  Δεν θα αναφέρω θεωρίες συνωμοσίας και μεγάλα λόγια αλλά τεκμηριωμένα γεγονότα. Μπορούν άραγε οι ενδιαφερόμενοι να θυμηθούν την στρατιωτική αντίδραση της απριλιανής βλαχοχούντας στην Τουρκική εισβολή του ’74;  Δύσκολο, γιατί δεν υπήρξε καμία. Μόνο κάτι δυστυχείς κομάντος έστειλαν σε αποστολή αυτοκτονίας. Αντί να διατάξουν επίθεση στον Έβρο και κατάληψη εδάφους (με το οποίο θα μπορούσαν αργότερα να παζαρέψουν την αποχώρηση των Τουρκόχοιρων από την Κύπρο) τι έκαναν; Κήρυξαν γενική επιστράτευση (!) παραλύοντας τον στρατό και την χώρα και μετά έφεραν πίσω τους ληγμένους πολιτικάντηδες, τους υπηρέτες των τοκογλύφων.

 

 

Βέβαια αν είχαν απλά και μόνο ανοίξει πυρ στον Έβρο, θα επενέβαιναν αμέσως οι ΗΠΑ και θα μάζευαν τους μογγόλους καθότι δεν τους συνέφερε η ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ εν μέσω Ψυχρού Πολέμου να διαλυθεί από μια Ελληνο-Τουρκική σύγκρουση. Αλλά ποιος ένστολος είχε τότε (επί χούντας) τα ΑΡΧΙΔΙΑ να τιμήσει την στολή και το εθνόσημο που φορούσε;  Όσοι ακριβώς και σήμερα: ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.

 

 

Οι ένστολοι πανηλίθιοι με το πραξικόπημα στην Κύπρο δικαίωσαν το ρασοφόρο γουρούνι τον Μούσκο. Ποια ήταν η προετοιμασία τους για την αντίδραση της Τουρκίας;  ΚΑΜΙΑ.  Όλα τα είχαν κανονίσει μέσα από την Στοά. Θυσίασαν τον ταλαίπωρο τον Σαμψών (πού πας κι εσύ ρε Καρασαμψών με τέτοιο όνομα;) και έκαναν ήρωα τον σκατότραγο που είχε πουλήσει την Κύπρο δέκα φορές.

 

 

Ακροδεξιά ψωλοχύματα της πολιτικάντικης συμμορίας πασχίζουν επί δεκαετίες να τα φορτώσουν όλα στον ψυχάκια τον Ιωαννίδη. Μέγα φάουλ.  Σίγουρα ο Ιωαννίδης δεν είναι αθώος αλλά κυρίως φταίει ο Παπαδόπουλος, ο Παττακός και όλοι οι πρώην ταγματασφαλίτες των Ναζί που αποτελούσαν την στρατιωτική ηγεσία της βρομο-Νεοελλάδος. Αυτοί ως υπηρέτες της πρεσβείας διέλυσαν τον στρατό και την χώρα. Ο Ιωαννίδης απλά έβαλε το σκατοκερασάκι στην σκατότουρτα.

 

  

Αν είχαν τουλάχιστον εκτελέσει όλους τους κομμουνιστές όσο βρίσκονταν στην εξουσία θα είχαν ένα σοβαρό ελαφρυντικό, αλλά κι εδώ τζίφος. Τους καλοτάιζαν, τους περιποιούνταν και τους πρόσεχαν τους ερυθρούς ρουφιάνους γιατί είχαν αποστολή να μας ξεκωλιάσουν στη συνέχεια.

  


Όταν το 9009 η πουτάνα του «Εδώ Πολυτεχνείο» πάτωσε στις εκλογές γιατί ακόμα και τα ζώα οι ψηφοφόροι την είχαν σιχαθεί, παρενέβη η στοά του Μπαρρόζο και την διόρισε από το πουθενά Ευρωπαϊκή Επίτροπο …για τα ψάρια. Σήμερα ξέρετε που είναι; Έχει πάρει την παχιά συνταξάρα της και είναι μέλος στο ECFR, ένα από τα μαγαζιά του Σόρος.  


Οι ΕΣΑτζήδες γιατί δεν την έπνιξαν την καριόλα σε ένα κουβά νερό τότε που ήταν στα χέρια τους; Έχετε σκεφτεί ποιος τους εμπόδισε; Ούτε τους Φλωράκηδες πείραξαν, ούτε τα πρωτοπαλήκαρα, ούτε κανέναν.  Καθάρματα κατσαπλιάδες που αποδεδειγμένα είχαν κατασφάξει άοπλους Έλληνες στον Συμμοριτοπόλεμο, την πέρασαν ζωή και κότα στην επταετία του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Πληρωμένες διακοπές στα νησιά, πλήρης αμνηστία και ιερά λήθη.

 

 

Για ποια 21η Απριλίου μιλάτε λοιπόν ρε άμπαλοι και το πόσο «καλά» ήμασταν τότε; Αφήστε τις στρατόκαβλες μαλακίες σας για το καφενείο.  Η ιστορία δεν είναι ιερατική ανάγνωση μιας συλλογής γεγονότων, αλλά σκέψη και συμπεράσματα πάνω στα γεγονότα.  Με την σκέψη έχετε τσακωθεί ενώ από τα συμπεράσματα έχετε φάει πόρτα.

 

 

Όσο για τους Κυπραίους, κοιτάξτε τώρα τα χάλια τους. Πλούσιοι πουλημένοι παλιόπουστες. Κάνανε την λέξη «Κύπριος» συνώνυμο της λέξης «απατεώνας».Από ευκαιριακό πλυντήριο του βρομερού χρήματος σε ευρωμπανανία που περιμένει εμβολιασμένη τους βαρβάρους να την γλυτώσουν από το βάρος της ύπαρξης. Με τα σκατολεφτά τους ασφαλή στα νησιά της Μάγχης οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να σκορπίσουν στα 4 σημεία του ορίζοντα με την πρώτη τουφεκιά.

  


Όχι ότι εμείς είμαστε καλύτεροι. Εδώ στα νησιά του Αιγαίου οι Νεοελληναράδες αφού έκαναν μπίζνες με τους λάθρο, τις ΜΚΟ και την μασονόδουλη εξουσία της Αθήνας, τώρα γκρινιάζουν γιατί έχουν καταλάβει τι τους περιμένει. Προσέξτε: απλά γκρινιάζουν.  Ούτε κλωτσάνε, ούτε βαράνε, ούτε πήραν τα όπλα. Μάλιστα κάποιοι προχώ μειοδότες …επέστρεψαν και τα όπλα της πολιτοφυλακής που κατείχαν, ως διαμαρτυρία!!!

 

 

Η ιστορική αναδρομή έγινε γιατί το σκηνικό που στήνεται σήμερα είναι εκνευριστικά το ίδιο με εκείνο του ‘74. Έχουν ήδη κανονίσει να δώσουν την Μεγίστη και την Θράκη στα υπό ίδρυση υβριδικά προτεκτοράτα. Τώρα ετοιμάζονται να σερβίρουν την προδοσία ως επιδόρπιο στο εμβολιασμένο και ευνουχισμένο πόπολο.  Όπως τότε, όλοι συνεννοημένοι είναι μέσω της Στοάς.  Τα σενάρια γράφονται στις υπόγες του Λάνγκλι και του Βρετανικού ναυαρχείου με την έγκριση της Μοσάντ.

 

 


Πού είναι σήμερα ο στρατός που υποτίθεται ότι θα μας σώσει; Στα εμβολιαστικά κέντρα. Σε αυτά τα μπουρδέλα δολοφονεί τον πληθυσμό όταν δεν κάνει την δούλα και την λεκανού στους λάθρο. Επιτέλους όλες αυτές οι πειθήνιες λούγκρες του συστήματος ας βγάλουν τα εθνόσημα από τις στολές κι ας τα αντικαταστήσουν με το στρινγκάκι. Αυτό είναι το δικό τους εθνόσημο.

 


Ανάμεσα στα μύρια κοπάδια των τρελών, των ηλιθίων και των πυροβολημένων στριμώχνονται οι ελάχιστοι που χρησιμοποιούν ακόμα το ρημάδι που λέγεται λογική. Οι ζωές τους γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες. Απαγορεύεται να κυκλοφορήσουν, απαγορεύεται να δουλέψουν, απαγορεύεται να επικοινωνήσουν, απαγορεύεται να σκεφτούν, απαγορεύεται να αμφισβητήσουν τα νέα παγκόσμια θέσφατα.

  


Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα μια και καλή, να μην τα ξαναλέμε:

 

1. Δεν υπάρχει πανδημία*. Η θνησιμότητα είναι χαμηλή ακόμα και για επιδημία*.

2. Το εμβόλιο δεν είναι εμβόλιο*. Είναι πειραματική* μορφή επέμβασης* στο ανθρώπινο γονιδίωμα*.

3. Τα τεστ* είναι για τον πούτσο*.

4, Τα κρούσματα* είναι τεχνητά* και ψευδή*.

5. Η παραδοσιακή ιατρική* έχει καταργηθεί από τηλετσαρλατάνους*.

6. Οι μάσκες* από μόνες τους δεν προφυλάσσουν από τίποτα.

7. Οι ειδήσεις* είναι κονσέρβα* μούφας*.

8. Όλη η νέα οικονομία* που έχει στηθεί είναι ληστρική* προς τους πολίτες, άκρως τοξική* προς το περιβάλλον και συντεταγμένα δολοφονική* προς θεσμούς και ατομικές ελευθερίες.  Όσοι την υποστηρίζουν ανήκουν σε εγκληματική οργάνωση*.

 

(Όποιος δεν γνωρίζει το ακριβές νόημα των λέξεων με αστερίσκο, ας εγκαταλείψει το ιστολόγιο τώρα και για πάντα).

 

 

Είστε έτοιμοι για την ωμή αλήθεια;

 

 

ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.


Αυτό που ζούμε είναι η σπουδή στην βαρβαρότητα νούμερο 5.


Ζούμε μια παγκόσμια πουστιά που εμπεριέχει στοιχεία από τέσσερεις προηγούμενες.

 

 

Ναι, σωστά διαβάσατε. Όχι μία (1) αλλά τέσσερεις (4) εγκληματικές ιδεολογίες παγκοσμιοποίησης έχουν προηγηθεί.  Μάλιστα είναι καταγεγραμμένες στα βιβλία της ιστορίας και πρόσφορες για εξαντλητική μελέτη, συγκρίσεις και εξαγωγή συμπερασμάτων. Τέσσερεις σπουδές στην βαρβαρότητα, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός, Κομμουνισμός και Φασισμός (κατά σειρά παγκόσμιας φονικότητας), τσαλαπάτησαν βάναυσα ό,τι βρέθηκε μπροστά τους.

 

 

 

Αξίες, ελευθερίες, πνευματικά έργα, αριστουργήματα της τεχνης και αναπόφευκτα ανθρώπινες υπάρξεις πολτοποιήθηκαν χωρίς έλεος από αυτές τις δολοφονικές μπουλντόζες της μονομανούς πίστης. Ποτάμια από αίμα διαφωνούντων πότισαν τους μακάβριους κήπους αυτών των τεσσάρων βαρβαροτήτων. Το μόνο έγκλημα που είχαν κάνει τα περισσότερα θύματα ήταν ότι δεν είχαν ασπαστεί το (τότε) νέο αφήγημα.

 

 

Και οι τέσσερεις αυτές ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ιδεολογίες βάσισαν την επιτυχία τους στην διάκριση των ανθρώπων, προκαλώντας εμφύλιες διαμάχες ακόμα και σε ομοιογενείς λαούς. Και οι τέσσερεις παριστάνουν τώρα τις αθώες περιστερές μιλώντας για αγάπη, δικαιοσύνη, παραδοσιακές αξίες και λοιπές ένδοξες πίπες…Φυσικά αυτό είναι η εμπορική πρόσοψη. Πίσω από τα γλοιώδη χαμόγελα και τις εμετικές δηλώσεις αρετής τους, όλοι αυτοί οι σατανάδες παραμένουν αμετανόητοι.

 

 

Εσείς που πιστεύετε διαβάστε κριτικά χωρίς παρωπίδες και μην ψαρώνετε. Ο αυτοκρατορικός χριστιανισμός του Κωνσταντίνου και των διαδόχων του (πλήν του Μεγάλου Ιουλιανού) δεν έχει καμιά σχέση ούτε με το θρησκευτικό σας συναίσθημα, ούτε με τον Χριστό, ούτε με τις (εβραϊκές) γραφές σας. Είναι ένα εξουσιαστικό εργαλείο για τον έλεγχο των μαζών και δεν επιδέχεται ούτε εξωραϊσμούς ούτε ελαφρυντικά. Στις ιστορικές περιόδους που χρησιμοποιήθηκε δεν έδειξε κανένα έλεος και καμία τύψη για τους άμαχους που βρέθηκαν μπροστά του. 

 

 

Επίσης κάποιοι δεν πρέπει να μπερδεύουν τις 4 βαρβαρότητες με τις πολυάριθμες υποβαρβαρότητες όπως οι Βίκινγκς, οι Ούννοι, οι Βάνδαλοι, κλπ.. Η υποβαρβαρότητα είναι συνήθως προσωποπαγής, σποραδική και χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο, ενώ η βαρβαρότητα είναι συλλογική, συνεχής και με στέρεα δομημένες ρατσιστικές αρχές.

 

 

Έθνη με σύντομη ιστορία δεν έχουν επίγνωση της βαρβαρότητας. Η Σουηδία, η Ρωσία, η Γαλλία, οι ΗΠΑ, οι Φιλιππίνες, η Μογγολία, η Νέα Ζηλανδία έχουν η καθεμιά εντελώς διαφορετική οπτική.  Η ιστορική διαδρομή κάθε έθνους, η γεωγραφική του θέση και το πολιτισμικό του αποτύπωμα έχουν καθορίσει το μέγεθος της σύγκρουσής του με κάποια ή κάποιες από τις παραπάνω βαρβαρότητες. 

 

 

 

Το Ελληνικό Έθνος ή μάλλον ό,τι έχει απομείνει από αυτό είναι το μοναδικό έθνος στον κόσμο το οποίο σφαγιάστηκε όχι από την μια ή από τις δύο, αλλά και από τις τέσσερεις βαρβαρότητες διαδοχικά.

 

 

 

Τέτοιο τζάκποτ σπάνια το πετυχαίνει κανείς. Επειδή κάποια ρεκόρ είναι μοιραίο να παραμένουν άσπαστα, ήρθε η ώρα να προσθέσουμε και την βαρβαρότητα 5.0 στο βιογραφικό μας.

 

 


Αρκετοί επώνυμοι νεόβλακες μέχρι και πριν μερικούς μήνες περιγελούσαν την Βόρεια Κορέα για έλλειψη στοιχειωδών ατομικών ελευθεριών. Πού να φανταστούν τι γάργαρα φλόκια τους ετοίμαζε το μάτριξ. Επί χρόνια μας είχαν σκοτίσει τον πούτσο με τις νεοφιλελέ μαλακίες.  Τώρα που η απάτη των ψευτο-δημοκρατικών καθεστώτων αποσυντέθηκε πιά, θα έλεγε κανείς ότι έχουν κωλοστρωθεί στους πουτσοκαναπέδες των στοών τους με ένα πέος ο καθένας στο στόμα. Έλα όμως που δεν συμβαίνει αυτό. Μασόνοι, μασόνες και μασονάκια βγαίνουν αδιάλειπτα στα πορνοκάναλα και τσιρίζουν υπέρ της νέας απολυταρχίας. Ως και παρακατιανά τεκτόνια έχουν επιστρατευτεί στην εκστρατεία του ψέματος.

 


Μία-μία οι παγκοσμιοποιημένες χούντες καταργούν τα θεμελιώδη δικαιώματα του κοσμάκη.  Καθεστώτα απαρτχάιντ και πιστοποιητικά βλακώδους νομιμοφροσύνης θεσμοθετούνται καθημερινά.  Πρόκειται για την μεγαλύτερη ως σήμερα επίθεση των ελίτ στις ατομικές ελευθερίες και κανείς δεν βγάζει άχνα, κανείς δεν αντιστέκεται.  Οι αριστεράντζες με τις τραπεζοθυρίδες γεμάτες λεφτά όταν δεν πρωτοστατούν, παριστάνουν τις πάπιες στην λίμνη με τα λύμματα. Στρατιωτικοί και δικαστές πληρώνονται από τους φόρους μας για να βαστάνε φανάρι να μας γαμάει η πλανητική συμμορία των τοκογλύφων.

 



Ο κοβιντισμός είναι η νέα μορφή απολυταρχικής πίστης.  Όπως και στις προηγούμενες βαρβαρότητες, υπάρχουν ανταμοιβές για όσους σκαρφαλώσουν έγκαιρα στο τραίνο του νέου αφηγήματος.  Όμως οι καιροσκόποι που παίρνουν το σφράγισμα του μάτριξ με μοναδικά κίνητρα τον φόβο προς την εξουσία και την προσδοκία του κέρδους, σύντομα θα κληθούν να συμμετάσχουν στα εγκλήματα αυτής της διεθνούς συμμορίας.

 

Εύχομαι να κάνω λάθος, όμως όταν το κοπάδι των εμβολιασμένων αυξηθεί στο 60 % του πληθυσμού η πιέση όχι μόνο δεν θα σταματήσει αλλά θα αυξηθεί κι άλλο. Τα λοκντάουν που ζήσατε θα σας φανούν αστεία μπροστά σε αυτό που έρχεται το φθινόπωρο.  Αν το ποσοστό των κιοτήδων φτάσει το 70-80 %, σας υπογράφω ότι αυτοί που αντιστέκονται στο μπόλιασμα θα φυλακιστούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου δεσμοφύλακες θα είναι οι υπόλοιποι.  Θα το επαναλάβω άλλη μια φορά: Η σύγκρουση των ελεύθερων πολιτών με το χριστιανο-ισλαμικό, κουμουνο-ναζιστικό, παγκοσμιοποιημένο κράτος-τέρας είναι αναπόφευκτη. Κάθε μέρα που περνάει η θέση των τελευταίων υπερασπιστών της ανθρώπινης αξιοπρέπειας γίνεται και πιο δεινή. Κόμματα, παπαδαριά, διανόηση, επιστημονικό δυναμικό, δικαστικοί, στρατιωτικοί, όχι μόνο έχουν συνταχτεί με την εξουσιαστική συμμορία αλλά παραβγαίνουν μεταξύ τους στο ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος ρουφιάνος.

  



Όσο γι αυτούς που για τον ένα ή τον άλλο λόγο έκαναν το εμβόλιο, κάποιοι θα την σκαπουλάρουν. Είτε επειδή ρούφηξαν placebo από κωλοφαρδία, είτε επειδή ο άνθρωπος δεν είναι μονοδιαστατικός οργανισμός όπως νομίζουν οι βλακοεπιστήμονες αλλά κάτι πολύ πιο σύνθετο.  Η ουσία είναι ότι πάρα πολλοί θα βασανιστούν αφού δέχτηκαν να υποθηκεύσουν το ανοσοποιητικό τους χωρίς καμία εγγύηση. Θεωρώ ότι οι μετεμβολιακοί θάνατοι θα είναι στοχευμένοι.

 


Μιλάμε για σοβαρή επιστήμη.  Η μάντολα πάει στεφάνι.  Ανθυποβοηθοί μαθητευόμενων υπομάγων πορδίζουν στα πρωινάδικα τις μαλακίες τους. Κάθε μέρα αλλάζουν την παραμύθα σε σημείο που ούτε οι ίδιοι να μην θυμούνται τι αρχιδιές είχαν υποστηρίξει την προηγούμενη.

 


Λένε τώρα ότι κολλάνε μόνο οι ανεμβολίαστοι. Δηλαδή οι βρομά και τα λαθρόμπαζα που δεν έχουν κάνει ούτε μισό εμβόλιο και που κοιμούνται 40 σαύρες μαζί σε κάθε τρώγλη θα έπρεπε να μπεκροψοφάνε κατά χιλιάδες. Όμως κανένας από δαύτους δεν λέει να ξεμαγαρίσει. Άρα ποιος κοροϊδεύει άλλη μια φορά το πόπολο;

 


Παρά την γιγαντιαία καμπάνια ψέματος του επιτελικού κράτους των πούστηδων, η αλήθεια έχει αρχίσει να ξεπροβάλλει. Απ’ότι μαθαίνω, αν και είναι ακόμα καλοκαίρι, τα κρούσματα στους εμβολιασμένους πληθαίνουν.  Οι άνθρωποι έκαναν το μπόλι και τώρα αρρωσταίνουν από κορονούμπα με 40 βαθμούς ζέστη ενώ οι ανεμβολίαστοι δεν παθαίνουν τίποτα. Γι αυτό έχουν λυσσάξει οι «ειδικοί» να εμβολιάσουν το σύνολο του πληθυσμού. Για να μην φανεί ότι αυτοί που αρρωσταίνουν (και πεθαίνουν) είναι κατά πλειοψηφία οι πλήρως εμβολιασμένοι!!! 

 

 

Δεν είναι οι εμβολιασμένοι το πείραμα. Αυτούς που υπέκυψαν χωρίς αντίσταση στο βατσίνωμα τους ξέρουν. Ήταν προβλέψιμοι και δηλωμένα ποσοστά από πριν. Οι ανεμβολίαστοι είναι το αληθινό πείραμα. Μετρούν τις αντοχές και τις αντιδράσεις τους. Βιολογικές και ψυχολογικές.  Όποιος έχει τον εξοπλισμό ας βγει να μετρήσει αέρα,νερό και τρόφιμα. Όλα είναι κάργα στην νευροτοξίνη οπότε το «ψεκασμένοι» ισχύει.

 

 

Μετατροπή ελεύθερων ανθρώπων σε δούλους, ιατρικά πειράματα (βασανιστήρια) χωρίς την συγκατάθεση κανενός, οργανωμένη γενοκτονία, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, κατάργηση όλων των κανόνων δικαίου, είναι καταστάσεις που καταγράφηκαν και στις 4 προηγούμενες εκδοχές της βαρβαρότητας.  Θεωρήστε το σιγουράκι ότι θα παίξουν και σήμερα.

 

 

Όσοι μείνατε ανεμβολίαστοι ως τώρα, φροντίστε πάση θυσία να παραμείνετε έτσι.  Γράψτε στ’ αρχίδια σας τις δουλειές, τις μετακινήσεις, τα λεφτά και όλα τα τυράκια του ψευτοπολιτισμού. Σε λίγο θα γίνουν όλα μπούρμπερη. Το πολυτιμότερο αγαθό είναι το ανοσοποιητικό σας και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.  Μετά την καταιγίδα, η σοφία της φύσης θα υπερισχύσει και τα υβρίδια θα οδεύσουν προς τον απόπατο. Τους σκληρούς χειμώνες που έρχονται θα με θυμηθείτε.

 

 

 

Όπως βλέπετε δεν υπάρχει ούτε ένας (1) εισαγγελέας με αρχίδια σε ολόκληρο τον κωλοπλανήτη να ασκήσει ποινική δίωξη στα ρεμάλια του Π.Ο.Υ.  για τον χαρακτηρισμό μιας απλής ίωσης ως «πανδημίας». Δεν υπάρχει ούτε ένα έντιμο δικαστήριο να εκδόσει ένταλμα σύλληψης για τους συνωμότες ΜΑΣΟΝΟΥΣ πολιτικάντες, τους δούλους της Εγκληματικής Υπερδομής.

 

 

 

Τελικά Φούλμιχ και Αντωνιάδης έχασαν το περιθώριο της αμφιβολίας που τους είχε δοθεί.  Ως απατεώνες ιεχωβάδες μεταθέτουν συνεχώς την ημερομηνία εμφάνισης του μεσσία. Οι αγωγές τους έχουν στοιχειώσει. Είναι ελεγχόμενη αντιπολίτευση, καβάντζα του συστήματος για την περίπτωση που τα πράγματα πάνε ολόστραβα. Σε κάθε περίπτωση, θα δείξει η νεκροψία.

  


Η ζωανθρωπότητα έχει ξετακάρει και φαίνεται να κινείται ανεξέλεκτα ενώ οι ΗΠΑ έγραψαν άλλη μια πικρή ήττα στο παθητικό τους.  Με ένα τρισεκατομμύριο δόλαρς εξόπλισαν σαν αστακούς τις ψυχασθενείς αδερφομάνες που αποκαλούνται Ταλιμπάν. Αν είχαν διαβάσει ιστορία θα ήξεραν ότι μόνο τον νεκρό Αφγανό μπορείς να εμπιστευτείς (ο Ταλιμπάν πρέπει να έχει μισολιώσει κιόλας). Με οικονομικό στραγγαλισμό και πρόκληση πολέμων μεταξύ των φυλών θα το έσπαγαν σε 3-4 μπινεδοκρατίδια και θα έκαναν τις μπίζνες τους με ελάχιστα μπαξίσια.  Εδώ διέλυσαν ολόκληρη Βενεζουέλα που ήταν πολιτισμένη χώρα.

 


Μήπως όμως ήταν στημένο να γίνει έτσι; Το Αφγανιστάν είναι ο Αρράκις που βγάζει το μπαχάρι. Όλοι οι χαρμάνηδες του κόσμου αγωνιούν για την μαστούρα τους. Οι ΗΠΑ έσπρωξαν τον Ντιούν στην αγκαλιά των οπιομανών Δρακονιανών. Αυτοί θα αναλάβουν τώρα την διακίνηση. 



Όλους τους βολεύει το Αφγανιστάν να είναι ενιαίο και ανεξέλεγκτο από διεθνείς οργανισμούς και δικαστήρια. Έτσι θα μπορεί να παράγει χωρίς περιορισμούς τις ποσότητες που του παραγγέλνουν. Κάτι μου λέει ότι η παραγωγή οπίου και ηρωίνης η οποία είναι ήδη στα ύψη, θα αυξηθεί κι άλλο.  Ρητορική ερώτηση: Μπας και ξέρει κανένας άλλος από πού πήραν εντολή απόσυρσης ο Τραμπάκουλας και ο Μπιντές;

 


Ακριβώς δίπλα μας το κράτος-κακοποιός, η Τουρκία βρίσκεται υπό διάλυση.  Οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Κίνα την κρατούν όρθια για γεωστρατηγικούς λόγους.  Μαζεύεται εκεί η ασιατική λαθρόμαζα σαν κολοσσιαία σακούλα με πύον. Όταν σκάσει η Τουρκία δεν θα μείνει Χριστός αβόλευτος στην Εμβολιασμένη Ευρώπη των πανηλιθίων.

 


Αυτή η μπαγιάτικη γάγγραινα ο Τράγκας γιατί δεν λέει κουβέντα για την λαθροεισβολή;  Το μουνόπανο της στοάς δεν το βλέπει άραγε το σκατό που έρχεται από το λαθροτσουνάμι; Μαλάκες σας παίζουνε για πλάκα… Όλες οι «λύσεις» είναι προτάσεις των πονηρών που μας έφεραν σε αυτό το χάλι.

 



Ο κοβιντισμός δεν έχει να κάνει με την υγεία αλλά με το παγκόσμιο χρέος.  Αυτήν την τοξική σηψαιμία που έχει επιβάλλει στα σύγχρονα κράτη η εξωγήινη σαρανταποδαρούσα. Αν όλα τα κράτη χρωστάνε, η ερώτηση είναι σε ποιον τα χρωστάνε.  Γιατί άραγε δεν συνεννοούνται έστω τα μεγάλα κράτη να σβήσουν όλα τα χρέη τους και να ξεκινήσουν από το μηδέν;  Ο λόγος είναι ένας: θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα του υπερτοκογλύφου αφού θα βγει να ζητάει τα λεφτά του.

 

 

Ό,τι πίπες και να σας λένε, η διαγραφή του παγκόσμιου χρέους είναι απολύτως εφικτή. Θα μπορούσε να συνδυαστεί με ελεγχόμενη αποανάπτυξη, πολιτική που θα οδηγούσε σε φυσιολογική μείωση του πληθυσμού και σε καθαρότερο περιβάλλον.

 

 

Δεν μπορείς να χρωστάς και να καπνίζεις εισαγόμενα πούρα Cohiba ή τσιγάρα Davidoff.  Θα καπνίσεις φουσκί. 

 

Δεν μπορεί να έχεις εισόδημα για φιατάκι και να αγοράζεις μερσέντες με δάνειο.  Θα οδηγάς χρέπι μέχρι να αυξήσεις το εισόδημά σου. 

 

Δεν μπορεί να μην έχεις κεφάλαιο ούτε για μίνι-μάρκετ και να στήνεις πολυεθνική για να τα μπήξεις μαζί με τον τοκογλύφο στους φορολογούμενους. Θα τρως σκατά στη φαβέλα για πάντα.

  

Δεν μπορείς να σπέρνεις δέκα παιδιά ενώ μπορείς να ζήσεις μόνο το ένα. Πνίχ’τα τα υπόλοιπα. Βάλε καπότα. Γάμα την σαυρογύφτισσα  από τον κώλο.  Δώσ’της τον γυφτόπουτσο στο στόμα.

 

 

Γνήσιες λύσεις υπάρχουν άφθονες. Το θέμα είναι ότι η εφαρμογή τους δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα του αόρατου ιδιοκτήτη.

 

 

 

Όπως είπα και στην αρχή το θέμα πλέον δεν είναι η επιστροφή στον χαμένο κωλοπαράδεισο του χθες. Πάει αυτό, έληξε. Το θέμα είναι ποιος θα ορίσει την νέα πραγματικότητα. Οι σκοτεινοί σχεδιαστές τύπου Γκέιτς, Μασκ και Σβάμπ ή εμείς οι ακόμα αισθανόμενοι ως άνθρωποι;  Αυτοί δεν πρόκειται να κάνουν πίσω γιατί έχουν υπογράψει με αίμα το συμβόλαιο με τους εξωτάφιους σατανάδες.  Αν υπερισχύσουν, να είστε απολύτως σίγουροι ότι το αύριο θα είναι πολύ πιο εφιαλτικό από τον κακοήθη καρκίνο που ζούμε σήμερα.

 


Μην σας παραμυθιάζουν ότι θα μειωθεί ο πληθυσμός και ότι θα ζήσουμε σε αρμονία με το περιβάλλον.  Αυτή η εξωγήινη σέχτα το μόνο που κάνει είναι να καταστρέφει κόσμους.  Ως διαγαλαξιακά βαμπίρ απομυζούν την ζωή στους πλανήτες που ελέγχουν, αφήνοντας πίσω τους μόνο τα τοξικά απόβλητα του κωλάντερού τους,

 

 

Σιγά μην μειώσουν τον πληθυσμό. Πιο πιθανό είναι ότι οδεύουμε προς έναν πλανήτη-μυρμηγκοφωλιά των 50 ή ακόμα και των 100 δισεκατομμυρίων πιστοποιημένων μεταζωανθρώπων οι οποίοι θα σφαγούν όταν δοθεί η εντολή από τους βρομερούς Ελοχίμ. Γι αυτό και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας, ταξιδιών, διασκέδασης και η συστηματική καταστροφή της ελεύθερης οικονομίας.  Το φθινόπωρο έρχεται ο νέος παγκόσμιος κλιματικός νόμος. Σαπιοφαγία, τεχνητοφαγία, νεκροφαγία, όλα τα διατροφικά σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι. Τα πάντα προϊδεάζουν την δρακονιανού τύπου μυρμηγκοκοινωνία του αύριο όπου η διαδρομή θα είναι αποκλειστικά σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι σε πόλεις-κολάσεις των 30+ εκατομμυρίων.

 

 

Είναι φανερό πλέον ότι η Κίτρινη Πανούκλα, το Εβραιήλ και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το σοδομούμενο εκπόρνευμα που ονομάζεται «κοινός πολιτισμός».  Ας πάνε να κάνουν τις σαυρο-πατσαβουριές και τα πειράματα του ερπετοπρωκτού σε κάποιον άλλο πλανήτη της συνομοσπονδίας τους. Το ότι τα φίδια θυσιάζουν άλλη μια φορά το δικό τους προλεταριάτο για να πετύχει η μπίζνα τους, δεν είναι καλό σημάδι.

  


Η λευκή φυλή ανίκανη να εγκολπώσει την Ελληνική γνώση και να αντιληφθεί το βαθύτερο νόημά της, παραπαίει ανάμεσα στον αλκοολισμό και την παιδοφιλία. Βάσει σχεδίου διαλύεται αυτή την στιγμή η Ευρώπη που είναι το πολιτισμικό προπύργιο της ελληνοειδούς γνώσης.  Ο πληθυσμός της αντικαθίσταται από ασιατικά βιορομπότ.  



Από μια άποψη καλά που υπάρχει η Ρωσία, όμως ακόμα και αυτή δεν έχει την ικανότητα να αποκωδικοποιήσει τα μυστικά που έκρυψε στα γονίδια ο Μέγας Παίκτης. Για την Μεγάλη Αναγέννηση του ανθρώπινου είδους απαιτείται ένα σετάκι από ημίθεους ήρωες. Κατά αποκλειστικότητα Έλληνες χωρίς ταλμουδικά κατάλοιπα στον εγκέφαλο.

 

 

 

Ως προς τα υπόλοιπα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το μπατίνι και το λεπίδι.

 

 

Βαράτε και σφάξτε αλύπητα.

 

 

Άντε γιατί αρκετά ραγιαδέψαμε.




241 σχόλια:

  1. Αν και άργησες...ΕΓΡΑΨΕΣ!Ως συνήθως.Κρίμα όμως.Είσαι μακριά Μάρκο.Η συσπείρωση των ''όμοιων '' ,η μόνη ελπίδα.Αν και το τραίνο σφύριξε ήδη.Πάντως ...είχε δίκιο τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από Οκτώβρη μέχρι Μάη 1,24 δις οι νεκροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιοι συνεχώς διατυμπανίζουν ότι ο εχθρός βιάζεται γιατί γνωρίζει ότι έρχεται το τέλος του, έρχονται οι θεοί του Ολύμπου απο την μία, θα γίνει η δευτέρα παρουσία απο την άλλη κτλ.
    Κάποιοι άλλοι έγιναν προφητολόγοι, θα υποφέρουμε αλλά θα σωθούμε στο τέλος και όλη η ανθρωπότητα θα γίνουν χριστιανοί (ας μήν πιστεύουν στον Χριστό, μόνο χριστιανοί να είναι).
    Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι με τις εκλογές θα δωθεί λύση, τώρα που θα μπεί στην βολή ο Κασιδιάρης παρέα με τον Γιαννακόπουλο ή δέν ξέρω ποιόν άλλο.
    Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα αλλάξουν την πορεία των πραγμάτων γιατί ο λαός έχει δύναμη.
    Κάποιοι λένε ότι ξύπνησε ο κόσμος και πλέον δέν ξεγελιέται εύκολα (εδώ κι άν γελάμε).
    Το ερώτημα που παραθέτω είναι, όλοι γνωρίζουν τί πραγματικά πρέπει να πράξουν οι ίδιοι αλλά δεν τολμάνε να μιλήσουν για αυτό; Ή παραμένουν τόσο αποβλακωμένοι ώστε ούτε σάν επιλογή δέν αιωρείται στην κεφάλα τους;
    Είμαι ο μόνος που κουβαλάει αυτήν την πραγματικά απίστευτη πνευματική και ψυχική κούραση πάνω του, που τον δυσκολεύει ακόμη και να οργιστεί;
    Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, οι συμπολίτες μου μία τεράστια απογοήτευση ήταν. Δέν θα μιλήσω κάν για τους "ηγέτες".
    Παλεύω να βρώ μία νότα αισιοδοξίας, να παρατηρήσω κάτι που πρακτικά θα δώσει θάρρος και ανανέωση δύναμης. Δέν βλέπω τίποτα. Μόνο κρέατα και κουραδομηχανές.
    Σε καρα-στημένο παιχνίδι παίζω και δέν μπορώ να καταλάβω πώς κα κλέψω μήπως και κάνω την διαφορά. Αλλά να κάνω την διαφορά για ποιούς; Για τα δίποζα ζώα και τα παιδιά τους; Μήπως να τελειώνει επιτέλους το παραμύθι, να γίνει ότι είναι να γίνει και να ξεμπερδεύουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντι να ψαχνεις μια νοτα αισιοδοξιας, η αποψη μου ειναι να προσπαθησεις να τη δημιουργησεις μονος σου.
      Αν περιμενεις απο αλλον να σου δωσει μια νοτα αισιοδοξιας, θα απογοητευτεις.
      Δεν υπαρχουν σωτηρες, ουτε και προθυμοι να κουβαλησουν στους ωμους τους τις ελπιδες ενος ολοκληρου εθνους.
      Μονο μικρες ομαδες που συμφωνουν στα βασικα μεταξυ τους, αλλα ακομα δεν εχουν αποφασισει τι προτιθενται να κανουν.

      Διαγραφή
    2. Αυτές οι μικρές ομάδες που βρήκα δέν τις εμπιστεύομαι ούτε για να βράσουν ένα αυγό. Όποιος προσπαθήσει να ξεφύγει απο το πληκτρολόγιο και να ψάξει να βρεί τα άτομα για τα οποία μιλάς, άς προετοιμαστεί για οικτρή απογοήτευση.
      Το να βρώ μόνος μου μία νότα αισιοδοξίας, προυποθέτει να κοιτάζω μόνο την πάρτη μου, αλλά δέν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Προφανώς είμαι αρκετά βλάκας για να νοιάζομαι για τον τόπο μου και όσους έχουν απομείνει με Ελληνική συνείδηση.
      Χέστα κι άστα..Καλό κουράγιο σε όλους μας.

      Διαγραφή
    3. Μοιάζουμε πολύ. Είμαι σε μικρή ομάδα και επιβεβαιώνω οτι είμαστε τραγικοί, δε μπορούμε να κάνουμε ούτε μια απλή δουλειά χωρίς να προκύψουν έριδες, ίντριγκες, αρχηγιλίκια. Ανοργανωσιά, αδυναμία να αντιληφθούμε από μόνοι μας τα βασικά, πρέπει να παλέψεις και για τα απλούστερες αρχές συνεννόησης και συνεργασίας. Η γενικευμένη βλακοκρατία αιώνων έχει κάνει καλή δουλειά και αυτά τα φαινόμενα διατρέχουν όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας. Τι να κάνουμε όμως, αυτό είναι το υλικό, εγώ το παλεύω από μέσα (όσο αντέξω) κι ίσως βελτιωθώ κι εγώ.Βλέπω όμως οτι η δράση κι επαφή με την ομάδα μου χει κάνει καλό, είμαι πιο ζωντανός και γνωρίζω σιγά σιγά αξιόλογα άτομα. Η δική μου πρόταση είναι: οργανωθείτε, ζυμώστε τις ιδέες και τις διαφωνίες σας μέσα σε ομάδες, το νέο ΕΑΜ πρέπει να το φτιάξουμε απ' το μηδέν. Στόχος δεν μπορεί να είναι παρά η οργανωμένη Πολιτική Ανυπακοή.

      Διαγραφή
    4. διαίρει και βασίλευε
      δεν ξέρω το μαγικό τρόπο, αλλά όσες φορές ξεκίνησε κάτι εδώ, ξεκίνησε από πέντε Έλληνες που έβαλαν το κεφάλι τους στον ντορβά, όλα τα υπόλοιπα περί "επναστάσεων" και ειδικά του λα(γ)ου, μόνο γέλιο προκαλούν, δεν ξέρω πως, αλλά η ελπίσα πεθαίνει τελευταία

      Διαγραφή
  4. Χαίρε Μάρκο φίλε μου!

    Δεν περιμένω επίσης πολλά για σωτηρία του πλανήτη πλέον..
    Έναν Περίανδρο Κορίνθιο όμως, ακόμα τον επιθυμώ να εμφανιστεί στην Ελλάδα. Αν θυμάμαι καλά.. είναι κοινή μας αδυναμία.. 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εγινε γκαυλιαρη μου;;αποκαλουμε τον γιαχβε Χριστο;2ον.που στον πουτσο ξερεις οτι οι γυφτοι δεν εμβολιαζονται,στο ζεφυρι μενεις;;οντως εχεις δικιο,δε μπορω να πω,αλλα το ξερω επειδη τους εχω διπλα μου και τους ζω καθημερινα,εσυ πως στο πουτσο το ξερεις!
    3ον. Τι λεει ο Αντωνιαδης κ τον εβγαλες κοκκινη καρτα;οχι οτι βλεπω βιντεακια του,βαριεμαι το μπουρουμπουρου,αλλα αποτι ακουω δικος μας ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Τα θρησκευτικά ζητήματα θα τα διευκρινίσω με ειδικό άρθρο.
      2. Μέχρι και πότε θα φύγω για τον Σείριο ξέρω.
      3. Τίποτα δεν λέει. Μόνο παπάρες.

      Διαγραφή
  6. Γέροντα Μαρκήσιε, δεν έχει σκαρτέψει μόνον ο κόσμος, αλλά κι ο υπόκοσμος.

    Όταν ήτο νέος ο Γκέητς, συνελήφθη (γιά υπέρβαση ορίου ταχύτητας, νομίζω) καί εμπουζουριάσθη επί τι διάστημα.
    Πλην όμως, εις το κρατητήριον δεν του ξηγήσαν τ' όνειρο:
    - Ούτε οι Άρειοι.
    - Ούτε οι Μπλάκ Πάουερ.
    - Ούτε οι Τσικάνος.

    Κι έτσι, επέζησε καί τον λουζόμαστε εμείς σήμερον, ώ γέροντα Μαρκήσιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπήκε και βγήκε. Αν του τον σφύριξαν, χάρη της έκαναν της λούγκρας...

      Διαγραφή
  7. https://www.proelasi.com/ποιος-θα-κρατάει-τα-κβαντικά-κλειδιά-σ/
    Εδω ειναι η μαρμιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεσα στο μυαλο μου εισαι ρε λαμογιο.
    Πεστα γιατι ωρες ωρες νομιζω οτι ειμαι μονος μου.
    Αντε γιατι πηξαμε στους σκατοφλωρους πολιτικαντηδες
    ακομα και μεσα στα "δικα" μας ιστολογια.
    Με εξαιρεση καναδυο οι υπολοιποι πετσοκοβουν αβερτα
    τις "πολεμοχαρεις" φωνες, ενω καταλαβαινουν οτι δε μπορει να γινει αλλιως.
    Μου φαινεται οτι πρεπει να ανοιξω κι εγω ενα μπλογκ και να τα χωνω οταν εσυ απολαμβανεις τις εξαμηνες διακοπες σου μεχρι το επομενο θεμα.
    Χθες εγινε μια ακομα "ειρηνικη" διαδηλωση, οπου εκτος απο τον καθε παπαρα με τον φρεντο στο χερι, ειδαμε και καμποσους ηλιθιους να φερνουν τα παιδια τους και μετα να κλαιγονται για τα δακρυγονα, τα οποια ηταν προδιαγεγραμμενο οτι θα ετρωγαν στο κεφαλι.
    Και λεω, ΟΧΙ εγω δε θα πολεμησω πλαι πλαι με τον καθε ηλιθιο, ουτε θα τον εμπιστυτω να φυλαει τα νωτα μου.
    Τελος παντων ειναι για ολοκληρο αρθρο αυτα που εχω να γραψω, οποτε το σταματαω εδω κι επιφυλασσομαι για τη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. - Τα ανώτερα κλιμάκια των Εν. Δυνάμεων αποτελούνται εξολοκλήρου από μασόνους, μην ασχολείστε.
    - ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα κρατάνε την Τουρκία να μην καταρρεύσει, νέα (αν)ιερή συμμαχία copy - paste η συνθήκη της Βιέννης το 1815;
    - Το σχέδιο καλά το έστησαν, οι αποσυνάγωγοι όμως θα τους κάνουν τη ζημιά(όπως πάντα), ψάξε για τους αποδιοπομπαίους τράγους που είτε λόγω ηλιθιότητας (δεν κατανοούν τις εντολές που τους δόθηκαν, είτε λόγω ξεροκεφαλιάς και εγωϊσμού) βγήκαν στην απέξω, παίξε γκανιάν, δίδυμο το πολύ
    αλλά "σπάσε" τα πονταρίσματα όσο σου επιτρέπει η γκανιότα
    (γκανιάν τους ανόητους, και δίδυμα τους ρέμπελους).
    - Το καλό νέο είναι πως έχει αδειάσει ο βόθρος και ξύνουν τον απόπατο για τις τελευταίες ρανίδες σκατού, δεν είναι τυχαίο που έχουμε ανθύπατο το μητσοτάκουλα και όχι κάποιο λαμόγιο περιοπής όπως ο παπανδρέας ο γαμόταφος





    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξέρω εάν λες μασόνους στα ελληνόφωνα επιτελεία, αλλά βυσματίες με μέσον είναι οι περισσότεροι, για αυτό και έχει ξεφτιλιστεί το στράτευμα κάνοντας της λεκανατζούδες και όχι τις λεκανούδες που γράφει στο άρθρο του ο Μάρκος

      Διαγραφή
  10. Σχετικά με τη μπαρουφ φώτο...
    Γλύψε γιανη για να σβήσει η φωτιά.

    https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/aug/29/greece-wildfires-political-failure-climate-emergency

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ χυδεο βρισιδι πεφτη αδερφε. Κοψε λιγο // Την δεφτερα παρουσια θα εχουνε απομινη μοναχα τρις μεγαλες καραπουτανες: η θρησκια, η δημοκρατια κε η ορθογραφια // Η δημοκρατια γκρεμοτσακιστηκε / η θρησκια γκρεμοτσακιζετε / η πουτανο-κυρια η ορθογραφια αντιστεκετε ακομα / που θα παη . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://www.gazzetta.gr/plus/blog/2035629/na-peisoyme-anti-na-piesoyme-kai-na-ekbiasoyme

    Marco, τί έχεις να πείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας ακόμα βλάκας που θα κλαίει μπροστά στις κάμερες τον χειμώνα...

      Διαγραφή
  13. Σπυρόπουλε, μισοσαπισμένη γριά κατσαρίδα του διαδικτύου

    Τράβα γαμήσου όπου θες, κάνε γλειφοκώλι στην μεγάλη μητέρα θεά, αλλά μην ξαναμπείς σε αυτόν τον ιερό χώρο._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νά'σαι καλά ρε Μάρκο που σούταρες αυτόν τον μαλάκα τον Σπυρόπουλο ! Τώρα τελευταία προσπαθεί να μολύνει πολλά ιστολόγια.Βλέπω το όνομα του σε αναρτήσεις και θέλω να κάνω εμετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εύγε Μάρκο, με καλύπτεις απόλυτα. Ο covid είναι η νέα θρησκεία. Το μπόλι είναι το σφράγισμα και ο λεγόμενος αντίχριστος μάλλον είναι η ΤΝ. Οι μεταλλαγμένο ποιανού ιδιοκτησία είναι, των φαρμακευτικων εταιριών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΡΚΟ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ.
    ΤΡΙΠΛΟΣΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΚΟΚΚΑΛΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΦΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙΣΕ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΟΜΑΔΕΣ, ΤΑΓΜΑΤΑ, ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ, ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εντάξει ρε συ Μάρκο, να ζήσουμε χωρίς λεφτά, μαζί σου. Κι άντε, άμα έχεις ένα δικό σου σπίτι, όπως έχουν οι περισσότεροι, κάπως θα τη βολέψεις τη φάση. Άμα δεν έχεις όμως δικό σου σπίτι όπως εγώ και πρέπει να πληρώνεις ενοίκιο, έστω ένα μικρό, τι κάνεις; Κι άμα είσαι και ανειδίκευτος και ψηφιακά αναλφάβητος για την περίπτωση που θα μπορούσες να βγάζεις κάτι λίγα από το διαδίκτυο, τί κάνεις για πες μου; Κι άμα δεν έχεις και συγγενείς να σε στηρίζουνε οικονομικά στο που και που, τι κάνεις για ξαναπές μου; Πώς ένας άνθρωπος με τα παραπάνω δεδομένα θα μπορέσει να ζήσει λιτά ναι, αλλά ταυτόχρονα να έχει και 3-4 κατοστάρικα τον μήνα για τα απολύτως απαραίτητα; Μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποιον να έχει απάντηση γι αυτό. Εύκολα τα λέμε τα ζήστε χωρίς χρήματα κλπ. πώς γίνεται δεν μας έχει πει κανένας μέχρι τώρα. Μήπως επειδή όσοι τα λένε αυτά, έχουνε και μια ψιλοκαβάτζα;Γιατί κι αυτό το "δεν έχω"έχει γίνει καραμέλα τα τελευταία χρόνια, όλοι λένε ότι δεν έχουνε κι όλοι κάτι έχουνε τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν χωριά με σπίτια εγκατελειμμένα. Στα Κύθηρα ζητάνε κατοίκους. Η ζωή είναι σκληρή στο χωριό αλλά είναι ζωή. Οι περισσότεροι διαλέγουν τον εύκολο θάνατο... Στη θέση σου θα έφευγα τρέχοντας.

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα! Θα ήταν πιο έντιμο εκ μέρους σου αν παραδεχόσουν ότι δεν έχεις απάντηση στο ερώτημα μου. Εγώ γελάω πολύ [με την καλή έννοια] με όλους εσάς που τώρα θυμηθήκατε να δώσετε συμβουλές για το πώς μπορεί κάποιος να βγει από το σύστημα, χωρίς καν να μπορείτε οι ίδιοι να τις ακολουθήσετε. Όταν κάποιοι τα λέγαμε αυτά 10 χρόνια πριν, ξες ποια ήταν η αντίδραση όσων τα ακούγανε; Οι μισοι μας χλευάζανε και οι άλλοι μισοί δήθεν θαυμάζανε τις προτροπές και τις ιδέες μας, άλλα όταν τελικά κάποιοι κάναμε το βήμα, εκείνοι που μας θαυμάζανε απαξιούσανε να αγοράσουν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από εμάς και οι ελάχιστοι που το κάνανε κοιτάζανε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι, γιατί άραγε; Μα γιατί όλοι είστε προγραμματισμένοι να ακουμπάτε τα πολυλατρεμένα φράγκα σας στους κρατικά πιστοποιημένους κι ας μην το παραδέχεστε. Και το κάνετε και παράλληλα και παντελώς υποκριτικά θαυμάζετε τους τρόπους που θα μπορούσαν να δικτυωθούν άνθρωποι εκτός συστήματος. Κι έρχεται τώρα ο κάθε καβατζωμένος τσιμεντοποιημένος αστός να μας δώσει μαθήματα αυτονομίας. Χαχαχχααχα! Ούτε που μπορείτε να φανταστείτε τί σημαίνει να ζεις με το κοσμικό τίποτα και ταυτόχρονα με το υπερκόσμιο άπειρο. Όταν θα το μάθετε τότε θα σκάσει ομπρός σας ωσάν όραμα και η Παλλάς να σας οδηγεί. Μέχρι τότε κόψτε λίγο και κουρνιάστε στην ασφάλεια σας.

      Διαγραφή
    3. Όλο για το χρήμα μιλάς στα σχόλιά σου. Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το ποιον (ή τι) αντιμετωπίζουμε, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.


      Η πώληση σανού του Μαρξ και υπερκόσμιου ταλμούδ από εβραιολούμπεν αστούληδες απαγορεύεται σε αυτό το ιστολόγιο.

      Εδωμέσα δεν βγαίνει μεροκάματο, σας το έχω ξαναπεί.

      Οπότε, το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία, ρουφιανάκο.

      Διαγραφή
  18. 1ον/ μου έλειψες πολύ. Τη λατρευτή πονηματάρα τη σήκωσες πάνω στα γενέθλιά μου. Το ωραιότερο διαδικτυακο δώρο...2ον/ δεν είδαμε τίποτα ακομα.
    Ρίξε ένα βλέφαρο στα στρατοπεδα θανάτου που ετοιμάζονται https://www.bitchute.com/video/jl7jZfW7Kj9N/ (ναι έκανα κανάλι για τα απαγορευμένα της φασιστοΛογοκρισίας) και θα πεις ότι αυτά που'χουν προκύψει μέχρι στιγμής, είναι χαδάκια.
    3ον/ έβαλαν πάλι σε υπερωρίες τα DEW (http://ideografhmata.blogspot.com/2021/07/3.html) γιατί έπρεπε να ξεπεραστεί σε καταστροφική μανία ο τσίμπλας 4ον/ αρνητές δεν είναι οι αντιεμβολιαστές, όπως δεν είναι για μια ερωτικη συνεύρεση. Αρνητές είναι στο ΒΙΑΣΜΟ όχι στο σεξ. 5ον/Ναι, υπάρχουν αρνητές, και είναι αυτοί που κάνουν τη βλακεία να μοιάζει με ιδιοφυία, όταν δε βλέπουν την πρόθεση
    εξόντωσής τους, που δείχνουν ξεκάθαρα μπροστά στα μούτρα τους. 6ον/Ελληνικό DNA και ΙΧΩΡ...πολλοί (εχμ...Ελληναράδες)το διεκδικούν, ελάχιστοι το κουβαλάνε... (γενναιόδωρα έδωσες 5%( 7ον -και θα σταματήσω στο 7 γιατί άρεσε το νούμερο και
    στο αδερφάκι μου που πρόσφατα έχασααδερφό και γιατί δε θα το κάνω δεκάλογο της γύφτισσας εδώ αφού ασπριδερή ξανθιά είμαι.
    Για τα εμβόλια τα είπες όλα και στο απαγορευμένο κανάλι μου,
    έχεις να βλέπεις κι άλλα για τις ονειρώξεις των αχρείων
    τζαμπατζήδων μισανθρώπων. Δε σε διάβασα όλο ακόμα, (γιατί
    σε απολαμβάνω αργά και βασανιστικά) οπότε μπορεί να
    ξαναρίξω τις εξυπνάδες μου και να γίνω γύφτισσα τελικά.
    Φιλιά σταυρωτά,τριγωνικά, οριζόντια, πλάγια, κάθετα,
    ή όπως αλλιώς όπως γουστάρεις. (αιντε διάβασέ με τωρα με τα λευκά γράμματα που θες να'χουν τα σχολια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά σε πραγματική πατρίδα !

      Ξαναέλα όποτε θες !

      Υ.Γ. Το λευκό στα γράμματα το έχει επιλέξει η google και δεν αλλάζει.

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ..

      Διαγραφή
    3. Κώστα, από το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί ή όποιας δύναμης εκεί πάνω τέλος πάντων, μπορεί να βοηθήσει για να γίνει πραγματικότητα αυτό που λες. Για την ώρα αυτά τα στρατόπεδα φρίκης, για κάτι "τρομοκράτες" σαν κι εμάς...Κι αν το σήκωσα αυτό, δεν ήταν για να τρομοκρατήσω (άλλοι είναι οι ΑΡΧΙτρομοκράτες), αλλά για να προϊδεάσω για το τι μας περιμένει αν δεν σηκωθούμε όλοι να κάνουμε την ανατροπή.

      Διαγραφή
  19. Μάρκο τα παιδιά στην στοά τι λένε, το έχουν κάνει το εμβόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα σέβη μου. Mου θύμισες τον Μορφέα από το Μάτριξ, αν και εσύ τα λες απείρως πιο απολαυστικά :)

    The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you're inside, you look around, what do you see? Businessmen, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inured, so hopelessly dependent on the system, that they will fight to protect it.

    It is the world that has been pulled over your eyes to blind you from the truth.

    Neo: What truth?

    That you are a slave, Neo. Like everyone else you were born into bondage. Into a prison that you cannot taste or see or touch. A prison for your mind.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητήρια για την ελεύθερη και αδέσμευτη σκέψη σου!
    (πράγμα σπάνιο στις μέρες μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος (εκ πεποιθήσεως)1 Σεπτεμβρίου 2021 στις 3:06 μ.μ.

    Κάποιος προλαλήσας έκανε λόγο για τις μικρές ομάδες και κάπου νόμισα ότι διαβάζω δικές μου σκέψεις καθως και η δική μου εμπειρία είναι τραυματική.

    Δεν θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες σε ό, τι αφορά τις ασυγκρότητες προσωπικότητες, τις ανιστόρητες μάντολες και τα διάφορα χριστιανοταλιμπανικά διανθισμένα με προφητείες γερόντων που άκουσα σε τρεις (ας τις πω) συναντήσεις. Ούτε για τους οπαδούς της χρυσής πορδής ή νοσταλγούς της προδοτικης 21/4/67. Μπορώ ωστόσο να πω με σιγουριά ότι θαυμάζω τον εαυτό μου για την αυτοσυγκράτηση που έδειξα και δεν έσκασα με ταβερνοξυλο στη δεύτερη συνάντηση. Ίσως η ηλικία των 50+ με έχει κάνει ανεκτικό.

    Το χειρότερο όλων είναι η τραγική διαπίστωση ότι δεν υπάρχει υπόβαθρο. Οι περισσότεροι αγνοούν το βιβλίο, έστω την απλή ανάγνωση της ιστορίας, και είμαι πεπεισμένος ότι στη δεύτερη τριτη σελίδα ζαλιζονται και ψάχνουν για χιλιαρι ντεπον αναβραζων.

    Φαντάσου μόνο τα (αγελαδισια) βλέμματα κάποιων εκ των προαναφερομενων, όταν τους έκανα λόγο για ΤΑΚΤΙΚΉ και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ.

    Αυτά και σταματώ εδώ.
    Η φάση ειναι: ο σώζων εαυτόν σωθητω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://www.news247.gr/politiki/thanos-pleyris-pros-kis-zito-sygnomi-ston-evraiko-lao-diafono-pliros-me-ton-patera-moy.9340754.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας του σκουπίσει κάποιος όσα χύσια δεν κατάπιε

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα.....!!....και όμως τόσο σωστός....που πως αλλιώς να το πεις....!!

      Διαγραφή
  24. Χαιρετίζω την επιστροφή στη γνήσια γραφή του Μαρκησίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μάρκο έχω πάρει εντολές από το Κρόνειο Ιερατείο να έρθω να σου χώσω το εμβόλιο στον πάτο πάση θυσία. Δεν το γλυτώνεις με τίποτα λέει... Μόνες παρενέργειες (ειδικά για σένα) ότι θα ασπρίσεις σαν τον Σπυρόπουλο και θα περιφέρεσαι στο διαδίκτυο σκοτίζοντας τον πούτσο όλων.

    Έχεις κάτι τελευταίο να δηλώσεις πριν το μπόλιασμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μπολιασμένος και γαμημένος και Σπυρόπουλος;

      Ως σαμουράι θα προτιμήσω τον θάνατο πριν την ατίμωση...

      Διαγραφή
  26. Μαρκο ενα σχολιο για τον θανατο του Μικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιο λιβανιστήρι για τον μαλάκα ούτε με πρωθυπουργό τον Κουτσούμπα...

      Στα ξεκουμπίδια

      Υ.Γ. Ο Τραχανιανού είχε παλιά ένα ωραίο άρθρο για τον Μίκη Μάους αλλά το έχουν κλειδώσει οι ρουφιάνοι που κληρονόμησαν τον πουστότοπό του.

      Διαγραφή
    2. Έχει νέο site Μάρκο και υπάρχει κανονικά το άρθρο του Θεοδωράκη.

      Κατά τα άλλα υπάρχει μια χαρά τρόπος οργάνωσης και αντίδρασης απλά στις συναντήσεις δεν θα πρέπει να γίνεται συζήτηση και παπαρολογία αλλά να επικρατούν βίαιες καταστάσεις και να πέφτει πούτσα και ξύλο (κυριολεκτικά) μεταξύ των μελών άναρχα εντελώς. Μόνο έτσι θα πάρει σταδιακα το μυαλό των ζωντανων μπροστά. Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να γαμήσει και να δείρει χωρίς όρια τους μελλοντικους του συντροφους στον αγωνα και φοβάται μην δαρθεί και γαμηθεί ας κάτσει στον καναπέ του να περιμενει να δαρθεί και να γαμηθεί όταν αναποφευκτα έρθει ούτως ή αλλως η ωρα του.

      Κατά τα άλλα μια χαρα τα γραφεις αλλά σε ποιους και γιατι;

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά τα λέει/λένε ο Τραϊανός/οι Τραϊανοί:

      https://ribandsea.com/articles/3483-o-mikis-theodorakis-o-teleftaios-epizon-prodotis.htmlhttps://ribandsea.com/articles/3483-o-mikis-theodorakis-o-teleftaios-epizon-prodotis.htmlhttps://ribandsea.com/articles/3483-o-mikis-theodorakis-o-teleftaios-epizon-prodotis.html?fbclid=IwAR1RZLXDrdWRaD8HjTZmduclG3_wBw0Xy9tnYLpo5m4BitDDlq-U6i76J0A

      Διαγραφή
    4. Μικης Θεοδωρακης.Ο τελευταιος επιζων προδοτης.Ο τιτλος του αρθρου.

      Διαγραφή
    5. Το μεγάλο ερώτημα είναι το πού κατέληξαν τα εκατομμύρια του Μίκη Μάους (από δίσκους, δικαιώματα, βίντεο, κλπ.).

      Όλα δείχνουν προς την βρομερή Στοά του Περισσού. Σε γιατρούς να τα δώσετε, κουμμουνοκουφάλες!

      Διαγραφή
    6. Ορφέα....πολύ fight club βλέπεις...!!... εδώ δε μαζευόμαστε ούτε για μπύρα και απλή ανάλυση...εσύ ονειρεύεσαι χτίσιμο Σπαρτιατών πολεμιστών...!!

      Διαγραφή
  27. Μάρκο, πως αισθάνεσαι που τόσα χρόνια αρθρογραφίας η πλειοψηφία των θαυμαστών και ακολουθων σου ειναι απόγονοι μαυραγοριτών, βασιλοφρονες Καρατζαφερικοί, ανορθόγραφοι, φιλοχουντικοί ρουφιάνοι, χοντροί σαρκί και πνεύματι, αμόρφωτοι ιδεοληπτικοί, συνωμοσιολόγοι UFOλάγνοι, παρτάκηδες που πουλάνε τη μάνα τους και τις ιδέες τους για ένα δίφραγκο, που ομολογούνε στα σχόλια ότι είναι πλήρως ανίκανοι να συνεννοηθούν με ομοϊδεάτες τους στα βασικά και γενικότερα άτομα που τα βλέπεις στο δρόμο και αλλάζεις πεζοδρόμιο; *

    Ειλικρινής ψύχραιμη καλοπροαίρετη απορία μετά από κάνα χρόνο που ανακάλυψα και διαβάζω το ιστολόγιό σου το οποίο βρίσκω σκωπτικό και θα το χαρακτήριζα "Σουρικό" με μια εσάνς πιο σκοτεινού σουρεαλιστικού "Τζιμμυ-Πανουσισμού".

    Σου εύχομαι υγεία και δύναμη για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν έχω ακόλουθους.

    Με διαβάζουν ανελλιπώς ρουφιάνοι, πράκτορες, πρακτοράκια, χαφιέδες, κομματόσκυλα, μασόνια, κουμουνοσαβούρια, αναρχοβρομύλοι, χασομέρηδες, ρασοφόροι, κουκουλοφόροι, μασκοφόροι, τρολλοπατσαβούρια, παρακρατικοί, ξένες πρεσβείες, κατσαρίδες και ένα σωρό άλλοι ευγενείς ξεκωλιάρηδες.

    Να τα λέμε κι αυτά...


    Εν ολίγοις, ούκ εν τω πολλώ το εύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε διαβάζουν όμως και Έλληνες...!!... οξυδερκείς, νουνεχείς και ακατάβλητοι...!!...και δρομολογούν την οργή τους στο σωστό κανάλι...!!

      Διαγραφή
  29. Μια "πανδημία" η οποία χτίστηκε πάνω σε υπερ-καταγραφές θανάτων & "κρουσμάτων". Επίπλαστοι αριθμοί από επίπλαστα άτομα - νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σταρί Πανδία Κραναού

    Την.. "Αλήθεια" την ξέρουν μόνο οι τρελοί.

    Παρ' όλα αυτά απολαμβάνω να διαβάζω το κατά Μάρκον.. Ευαγγέλιο με τούς ψαλμούς του..

    Υ.Σ.1 η παρτιδα ποκερ εχει τελειωσει απο καιρο. Οι παιχτες εχουν "απο χωρισει" και ηταν αφραγκοι, τελικα. Μπλοφαραν..., ταπι, δεν ειχαν σαλιο ουτε για το μπουρδελο

    Υ.Σ.2 Θα σου λυσω την απορια τι ειναι το G5. Ειναι το 5ο μουνι
    1 Δικαστηρια - Νομοι (τα πηραν)
    2 Στρατος (τον πηραν)
    3 Τεχνες και Γραμματα (τα πηραν)
    4 Επιστημη και Τεχνολογια (τα πηραν)
    5 Εκκλησια - Λαός (αυτό, ήθελαν να γ@μησ8υν, αλλά.. δεν το βρηκαν !!!)

    Μην χαραμιζεις λοιπον τα όμορφα ματακια σου άλλο γι' αυτους.

    ΩΔΗ ΣΕ ΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μάρκο την ταινία The Road (2009) την έχεις τσεκάρει; Λες να πηγαίνουμε κατά 'κει ή θα παίξει άλλη φάση;

    Εν ολίγοις όταν γίνει το Μπαμ... αν έχω μια-δυο κούτες με κονσέρβες στην καβάτζα πιστεύεις ότι θα την παλέψω ή θα την πουλέψω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρχονται χειρότερα από την ταινία...

      Οι κονσέρβες θα είναι το ορεκτικό και εσύ το κυρίως πιάτο.

      Διαγραφή
  32. Φρέσκος αναγνώστης εδώ (σε βρήκα από αναδημοσίευση).
    Πολύ εύστοχα καυστικός λόγος, μακάρι να έγραφες πιο συχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Θπυροπουλοθ έχει κόψει καπίστρι εδώ και καιρό, αν και πάντα πίστευα ότι πρόκειται περί φαιδρού προσωπου. Τώρα, από το εμ-πόλι το 'πάθε ή είναι εκ γενετής το πρόβλημα θα σας γελάσω.
    Παίζουν βέβαια κι άλλες εκδοχές. Να τον έχουν λυσσάξει στην παντόφλα σύζυγος και πεθερά. Μπορεί και να πήρε τίποτα ψίχουλα από λίστα με πέτσα (όπως λέμε γιαούρτι με πέτσα) για δευτεροτριτους (υποτίθεται) influencers. Μια περσονα του μπατριωτικου χώρου ονόματι χατζηsomething, όπως λέμε χατζηαβατης, κάτι είχε αναφέρει ότι έχει άκρες στο Μαγκ-Ζίμου για τέτοιες δουλιτσες.
    Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι από την πολύ παντόφλα το 'πάθε. Αποκλείω το ενδεχόμενο να τον μπουκωσαν. Στη θέση "τους" θα του έδινα κατι για να δυσφημει και όχι για να διαφημίζει το εμ-πόλι. Προσωπικά και μόνο το ότι το διαφημίζει ο συγκεκριμενος με κάνει διπλά (ίσως και τριπλά) σκεπτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανέκαθεν ο κόσμος αποτελούνταν και συνεχίζει, από αυτούς που γαμάνε κι αυτούς που γαμιούντε. Διαλέγεις στρατόπεδο και πας. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ούτε όπλα ούτε υπερόπλα κάνουν δουλειά. Όταν σε βαπτίζουν με ένα κοινό όνομα που δεν σε χαρακτηρίζει, σου λένε ότι είσαι Έλληνας.., Τούρκος.., Γερμανός κλπ., σου βάζουν και μια σημαία στο κώλο για να ανήκεις κάπου βρε αδερφέ και εσύ είσαι υπερήφανος για τις «επιλογές» σου, τότε είσαι ένας υπερήφανος ΔΟΥΛΟΣ και πολύ σου είναι! Ειδικά εμείς οι νεοέλληνες πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι γιατί οι αρχαίοι πρόγονοί μας… μπλα μπλα μπλα, λές και τους διαλέξαμε. Έτυχε ρε μαλάκες και γεννηθήκαμε εδώ, δεν το διαλέξαμε.., για να είμαστε υπερήφανοι για τις επιλογές μας. Σύνορα, σημαίες, θρησκείες και άλλα δεν τα γνωρίζουν τα ζώα, γι αυτό πάνε όπου γουστάρουν χωρίς διαβατήρια και χαρτιά. Αυτά υπάρχουν για τους ανθρώπους που είναι πολιτισμένοι και έχουν τεχνολογία και σκατά στα μούτρα σας. Τα ζώα μαλάκες έχουν περισσότερα δικαιώματα και ελευθερίες από εσάς. Ας τα διάλα μαλάκες. Ανοίξτε τα στραβά σας…

    Τα σέβη μου Μάρκο

    babis de goll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις έχεις ξαναγράψει ρε νιουειτζα babi αυτές τις παπαριές και σε παλιότερο άρθρο, ούτε δημιουργικότητα στο να σχολιάσεις δεν διαθέτεις. Δεν υπάρχει τύχη. Υπήρχαν και υπάρχουν Έλληνες όπως και άλλες φυλές που σχεδιασμένα παντρεύονται και τεκνοποιουν ανάλογης φυλής παιδί. Τώρα το αν δεν σου αρέσει και δεν το επέλεξες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Τι στρατόπεδο να διαλέξεις εσύ αφού την έχεις κάνει την επιλογή σου, όταν είπες ότι είσαι καναπεδάκιας..

      Διαγραφή
    2. Μπερδεύεσαι ρούλι, μπερδεύεσαι..! Αν τώρα σ´αρέσει ο καναπές.., ε θα ντη σιάξουμε τη δουλειά.
      Το Γιάννης25 με 1 ν γράφεται. Όπως ΜΕΡΑ25 ένα πράμα. Και για να καταλάβω εσύ επέλεξες να γεννηθείς Έλληνας και σου αρέσει? Και ήταν συνειδητή επιλογή? Εάν η μάνα σου σε γένναγε στο Χαρτούμ, Έλληνας θα ήσουνα μωρή μισοριξιά? Με χαρτιά και διαβατήριο? Ή λαθρομούτσουνος?
      Και τι να σχολιάσω εδώ μέσα ρε ΓΙΑΝΗΣ25? Γιααα σχολίασε εσύ που είσαι και του κόμματος…

      Άλλος ντελβές από δω!!

      Διαγραφή
  35. Μια ερώτηση ρε μπαμπίνο. Είναι η ΑΥΓΗ τόσο απορροφητική όσο λένε; Γιατί με τα κοινά κωλόχαρτα βγάζω σπυριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε σένα ακριβώς και τους ομοίους σου απευθύνομαι πονηρέ καραγκιοζάκο. Μέχρι εκεί φτάνει το κομματικοποιημένο σου χεζομυαλό! Φάε σκατά λοιπόν και μπόλια μπας και ξεσπυριάσει ο κώλος σου, ντελβέ.., α ντελβέ.

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος γιατί έτσι γουστάρω8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 4:55 μ.μ.

    Στο τρόπος του λέγειν και σε πολλά εισαγωγικά "εργασιακό" μου περιβάλλον (όσο εργασιακό μπορεί να είναι το οποιοδήποτε περιβάλλον στην μετά 2012 χώρα που λέγεται Ελλάδα) , έρχομαι σε επαφή με (κατα μέσο ορο) 150 άτομα την εβδομάδα. Διαφορετικούς ως επί το πλείστον. Όχι τους ίδιους.

    Ειλικρινά,αν είχα την δυνατότητα να "φάω" όποιους και όσους ήθελα, θα ξεκίναγα από τους μισους (τουλάχιστον) από το πόπολο.

    Τους πολιτικούς και τα σογια τους δεν θα τους "έτρωγα". Επειδή κατά βάθος μπορεί να ειμαι ανθρωπιστής, θα τους πρόσφερα μια τρωγλη 33 (συμβολικά) m2, με ελεεινό ελενιτ για στεγη και λασπωμενο μπετο για πάτωμα, στο εξωτικό Πέραμα (για παράδειγμα). Θα τους έδινα κι ένα επίδομα όσο είναι το επίδομα τέκνου, νομίζω 90€ το δίμηνο, για να τα βγάζουν κάπως πέρα.

    Πρώτα όμως, όπως είπα και στην αρχή, θα ξεκίναγα από τον χωρίς οικτο αφανισμό του 50% (τουλάχιστον) αυτού που αποκαλείται και είναι υποτιμητικά ποπολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "Δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι". Ότι έλεγε ο Χριστός, λέει και ο αντίχριστος. Δεν είναι παράξενο; 😇😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου παράξενο. Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο ένας έχει λόγο ύπαρξης τον άλλον.

      Διαγραφή
    2. Επιτέλους! Μια σοβαρή απάντηση.

      babis de goll

      Διαγραφή
  38. Καθημερινά ορδές από ματαιόδοξα καταναλωτικά ανθρωποειδή κατακλύζουν τον πεζόδρομο της Ερμού.

    Δεν περπατούν, έρπονται.

    Αυτά τα φρεντομαλακισμένα θεωρούν κατώτερό τους όποιον δεν κατέχει κινητό iphone , όποιον δεν ρουφάει φρέντο με 4.5€ σε συστημικές καφετέριες κ όποιον δεν ντύνεται σύμφωνα με τις κωλοεπιταγές της σκατομόδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προσευχή για οικονομικά προβλήματα!
    Σου παίρνουν το σπίτι;
    Σου πλειστηριάζουν το αμάξι;
    Σε απολύουν από τη δουλειά, δεν έχεις να φας, το παιδί σου κάνει μάθημα σε κοντέινερ στοιβαγμένο και σας πετάνε στεγνά στο δρόμο χωρίς περίθαλψη και αρωγή;

    Κάνε μια δυνατή προσευχή!!!

    Ειλικρινά, όποιος προσκυναει ακόμα αυτούς τους μαυρορομπίτες πουστηδες συνεργους των Ναζί που μας κυβερνούν και βαποράκια μεταφυσικής πρέζας, να ψοφήσει βασανιστικά από γάγγραινα στα γεννητικά του όργανα.

    https://www.ekklisiaonline.gr/proseyxes/dynati-prosefchi-gia-ikonomika-provlimata-2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κάποιοι σκατιγεροι βγήκαν στη σύνταξη κ μπεκροπινουν τσίπουρα κ φραπεδες ολημερίς σε βρωμερά καφενεία κ τελειωμενες καφετέριες, σχολιάζοντας τους πάντες κ τα πάντα, αντί να περπατήσουν , να αθληθουν κ να κάνουν κάτι δημιουργικό στη σκατοζωη τους.

    Και οι νεοι δεν πάνε παραπισω.

    Από τα 20 τους έχουν γίνει σκατιγεροι, απρόθυμοι να εργαστούν κ εκλιπαρούν για εύκολα χρήματα από τους ψευτογονεις τους

    Αυτοί οι φλωροι, το μόνο που αρέσκονται να κάνουν είναι να ζωγραφίζουν τα σάπια κορμιά τους με μελάνι, να περιποιούνται τρίχες κ να σκρολάρουν ολημερίς κ ολονυχτίς στα γαμωκινητά τους, αναζητώντας κ συνομιλώντας με ανύπαρκτες γκόμενες στα Fuckbook κ Instagram, ενώ παράλληλα δημοσιεύουν φωτογραφίες από τι σκατα τρώνε & πίνουν

    Μόνο πως χέζουν δεν "ανεβάζουν" με βρωμοσέλφι, αυτα τα ανίκανα υποτυπώδη ανθρωπάκια.

    Τα γαμωκινητά - ρουφιάνοι, τα οποία χρυσοπλήρωσαν με λεφτά των οιωνεί γονέων τους, τους έχουν κάψει και τελευταίο νευρώνα κ έχουν αδρανήσει τα σώματά τους. Που μυαλό λοιπόν για μελέτη, για εργασία, για δημιουργική/κριτική σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ αρέσει αυτό το "ψευτογονείς" που λες. Αν θέλεις και έχεις χρόνο να μας το αναλύσεις.
      Συμφωνώ 100% στα λοιπά.

      Υγ. Ρε μπινέ Μάρκο, άσε ελεύθερα τα σχόλια χωρίς έγκριση να γίνει συζήτηση και πατιρντί, αφού πλέον μυημένοι σε διαβάζουμε, οι κατσαρίδες έχουνε λουφάξει, δεν πιστεύω να υπάρχει περίπτωση να στο μπαχαλέψουν το μαγαζί.
      Και μπαίνε τακτικά άμα βλέπεις ότι παρεκτρέπεται το λυόμενο με σπαμ και αρχιδιές και βάζε τάξη.

      Διαγραφή
    2. Δε γαμιέστε ρε... Σιγά μην κάθομαι να σβήνω κάθε μέρα 50 μαλακισμένα σχόλια του ψυχάκια.

      Διαγραφή
    3. ΜΑΡΚΟ ΚΌΨΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    4. Η πιό σοβαρή πρόταση που έχω διαβάσει τελευταία...

      Διαγραφή
    5. συντηρητικός είσαι τελικά πολύ. και τι έγινε δλδ αν αφήσεις ελεύθερα τα σχόλια; θα χαλάσει το ίματζ σου με όσα θα γράφονται; θα θιχτούν τα γραφόμενα σου; θα αλλάξουν γνώμη για σενα όσοι σε ξέρουν; ποια ακριβώς είναι η ελευθερία που θέλεις και προασπίζεσαι; την θέλεις μόνο για σενα ή τη θέλεις για όλους; να είχες ένα κυριλέ προφιλ να το καταλάβαινα, να ειχες ενα μπλογκ που το διαβαζανε αποστειρωμενοι μη μου άπτου τυποι θα ήταν κατανοητό, τωρα εδώ εχεις εναν χωρο στον οποιο εκφράζεσαι εξω από την μεηνστρημ ηθική χωρίς αιδώ και χωρις ενοχη, γιατι δε θελεις να δωσεις την ιδια ευκαιρια και σε οσους σε διαβαζουνε;

      Διαγραφή
    6. Ο μοναδικός λόγος που δεν αφήνω ελεύθερα τα σχόλια είναι γιατί δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την όρεξη να κάνω τον διαιτητή στα ξεκατινιάσματα των ηλιθίων. Φτιάξτε ένα φόρουμ και λιώστε στη μαλακία, ποσώς με απασχολεί. Όμως ο σκοπός κάποιων νεοταξιτών μπολσεβίκων σαν κι εσένα είναι να στρέψουν την συζήτηση σε άσχετα θέματα και να ακυρώσουν την ουσία.

      Υ.Γ. Μην επανέλθεις.

      Διαγραφή
    7. χαχαχααχα! γι' αυτό σε γουστάρω εσένα μανάρι μου, γιατί είσαι ένα μικρό γλυκούλι ναζιάρικο αγόρι, για δάγκαμα είσαι με την καλή έννοια. το θέμα εδώ είναι η λογοκρισία γενικότερα, γιατί όλοι διαμαρτύρονται γι' αυτήν αλλά όλοι τελικά την εφαρμόζουνε κιόλας στους χώρους τους, δεν το λέω μόνο για σενα δλδ. εντάξει τώρα εσύ έχεις μείνει στην ιστορία του νετ ως ο ικανότερος στο αριστοκρατικό σκατόλοτζυ. θα μπορούσες να το διευρύνεις αυτό κι ως ο μόνος που επιτρέπει στους πάντες όλους να εκφράζονται όπως γουστάρουν άνευ λογοκρισίας. και γιατί δλδ να χρειάζεται να κάνεις τον διαιτητή; εσύ δε θα ασχολείσαι καν, στ' αρχίδια σου! και μη μου πεις πάλι να κάνω δικό μου μαγαζί και να τα εφαρμόσω εγώ αυτά που λέω, πάει πέταξε το πουλάκι, μόνον οι αποτυχημενοι κάνουν μπλόγκ εν έτει 2021, ό,τι ήταν να γίνει έγινε. σκέψου το.

      Διαγραφή
  41. Μέγας Τζογαδόρος του Σύμπαντος10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 7:07 μ.μ.

    Σε διαβάζω από την εποχή της ένδοξης μπαρμπουτιέρας. Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι έχεις υπερεκτιμήσει τους μασόνους και ειδικά της Ελλάδος. Το 97% είναι γραφικοί αργόσχολοι και μπεκροβαλεδες. Παλιά μπορεί να έπαιζαν κάποιο ρόλο. Τα τελευταία 30 χρόνια είναι απλά ένας σύλλογος σαν τους χιλιάδες που υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή η στοά του Μητσοτάκη που διαλύει την χώρα είναι "γραφικοί αργόσχολοι" και "μπεκροβαλέδες". ΟΚ, αλλά να μας πεις τι πίνεις...

      Διαγραφή
    2. Μέγας Τζογαδόρος του Σύμπαντος12 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:07 μ.μ.

      Εργάζομαι σε πάρκινγκ κοντά στη μικτή μασονία στην οδό Επιδάμνου πίσω από την Αχαρνών κι έχω γνωρίσει μπόλικους και μπόλικες από δαύτους και δαύτες μιας και παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους. Δεν έχω δει ποτέ ούτε πολιτικούς ούτε μεγαλοπαράγοντες. Ούτε τίποτα καινούργια και ακριβά αυτοκίνητα. Κάποιοι μάλιστα κυκλοφορούν με χιλιοτρακαρισμένα χρέπια. Δεν τους έχω για κάτι το ιδιαίτερο. Ανθρωπάκια και θείτσες. Ακου που σου λέω. Άσε που εδώ και δυο χρόνια με την κασκαρίκα του ιού δεν λειτουργούν. Εκείνο που έχω καταλάβει είναι ότι απλά νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Επιμένω ότι τους έχεις υπερεκτιμήσει.

      Διαγραφή
    3. Η Αχαρνών είναι ο ΟΑΕΔ της μασονίας. Τι δουλειά έχει ο γουρλομάτης στον ΟΑΕΔ;

      Υ.Γ. Μην απαντήσεις. Ρητορική είναι η ερώτηση.

      Διαγραφή
    4. Οδήγαγα μια μέρα και βρέθηκα στην Αχαρνών και Σουρμελή γωνία και με έπιασε φανάρι. Εκείνη τη στιγμή άνοιξε η πόρτα της στοάς και βγήκαν 10-15 άτομα. Απλά ανθρωπάκια σαν όλους μας, κάζουαλ ντυμένα, με τα μπουφανάκια και τα τζινάκια τους και δεν μου γέμισαν το μάτι. Ίσως βέβαια να ήταν τίποτα απλοί επισκέπτες. Στον δρόμο σκεπτόμουν τι δουλειά και τι έργο να έκαναν αυτοί όλοι. Κατέληξα ότι θα μπορούσαν να είναι κάποιοι κατώτερης ιεραρχίας μασονάκια και να υπηρετούν τη στοά σαν ιδιοκτήτες σάιτ ή μπλογκ για να επηρεάζουν συνειδήσεις. Ώστε κάποτε να ανέβουν ιεραρχικά...

      Διαγραφή
  42. αυτο που ειχες αναφερει σε προηγουμενη δημοσιευση , το εχεις καταφερει και τωρα με τα υποχρεωτικα τεστ ? δλδ πας ακομα στη δουλεια σου χωρις τεστ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα Ιουλίου έληξε η σύμβασή μου... Όμως είμαι στα δικαστήρια με το λαμόγιο τον εργοδότη και τίποτα δεν έχει τελειώσει.

      Ούτε ένα τεστ δεν έκανα όσο εργαζόμουν. Στο δημόσιο κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να κάνεις τεστ.

      Διαγραφή
  43. μπορουμε νομικα να αποφυγουμε τα τεστ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα τεστ είναι παράνομα.

      Στον ιδιωτικό τομέα ξέρω πολλούς που κάνουν και πίπες για να κρατήσουν την σκατοδουλίτσα τους. Στον δημόσιο τομέα που θα έπρεπε να πλακώνουν τους πολιτικάντες στις κλωτσιές, οι περισσότεροι έχουν κλάσει μαλλί και πήγαν τρέχοντας να κάνουν και το εμβόλιο.

      Λόγω της ανυπαρξίας αντίδρασης η παρανομία έχει αναγορευτεί σε νόμο.

      Διαγραφή
  44. Για τη μασονία ισχύει πάντα εκείνο το σλογκαν μιας παλιάς διαφήμισης: "Παντού υπάρχει ένας μύθος". Το μαγαζί παντως είναι σε παρακμή αφού στηρίζεται εισπρακτικά στη μεσαία τάξη που φαντάζεται ότι θα γίνει, μέσω της μασονίας, ανώτερη. Μεσαία τάξη δεν υπάρχει πια ενω και η πραγματική ελίτ δεν πάει νυχτιάτικα στην πλατεία βαθης. Πολύ φουμαρο και λιλια για τους αφελείς που πληρώνουν συνδρομές, ποδιές και μυησεις.

    Ο Μαρκησιος μιλώντας για "μασονία" δεν εννοεί φυσικά τους τυπακους της οδού Αχαρνών που πάνε σαν να πήγαιναν σε καφενείο ή αυτούς που πάνε για να ψαρεψουν πελάτες. Απλά η λέξη "μασονία" περιγράφει σχηματικά τους κάθε είδους "γουρλοματηδες" οι οποίοι συνεδριάζουν σε κλειστά κλαμπς που το ποπολο αγνοεί και το όνομα τους ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σημαντική παράλειψη: όταν λες ''Μέγας Παίκτης'', ποιον εννοείς?
    Καινούριος γαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν 6-μηνες τον Αντωνιάδη...τώρα άλλαξε γνώμη και τηρεί στάση αναμονής του στυλ..."η νεκροψία θα δείξει"....τον επηρέασε η Σουφλή.....η οποία κάνει λάθος...!!

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Όχι και Μέγας Παίκτης ο Αντωνιαδάκος. Μέχρι κρουπιέρης βήτα σε φτηνοτράπεζο. Από λάδι κάργα και τηγανίτα τίποτα. Ελεγχόμενη αντιπολίτευση είναι.

      Υ.Γ. Άσε την Σουφλή ήσυχη, μια χαρά τα λέει χύμα και τσουβαλάτα.

      Διαγραφή
    3. Μάρκο,δεν εχει σημασια αν καποιος τα λεει "καλα" ή "κακα".Σε αυτη τη φαση,αυτο που θα επρεπε να σε ενδιαφερει και στο οποιο θα επρεπε ηδη να εχεις ασκηθει,γιατι εισαι εντελως απροπονητος και αταλαντος να διακρινεις[δεν το λεω μειονεκτικα,οι περισσοτεροι ειναι σαν κι εσενα],ειναι η ενεργειακη ποιοτητα του καθενος.Αυτοι ολοι που υποστηριζεις και που εμφανεστατα συνεργαζεσαι μαζι τους,εχουνε πολυ βρωμικη ενεργεια και ειναι ενα ειδος ενεργειακης βρωμιας που ειναι χρονια συσσωρευμενο στο ενεργειακο τους πεδιο,αυτο δεν καθαριζει πλεον,ειναι μη αναστρεψιμο,εχει περασει στο μεδουλι τους.Προσεχε μην καταληξεις σαν αυτους.Οι καρδιακες ποιοτητες ειναι που εκλειπουν για να ευοδωθουν τα ευκταια,κι αυτοι που λες δεν τις εχουν,εχουν ηδη απορριφθει απο τις Δυναμεις εδω και πολυ καιρο.

      Διαγραφή
    4. Μείνε ήσυχος. Την κάμπια τον Σπυρόπουλο τον έχω πετάξει στον κάδο μαζί με τον Αντωνιαδάκο.

      Διαγραφή
  46. Μάρκο... Πέτυχα τις προάλλες μασκοφορεμένο Τραϊανού στον δρόμο και καταλήξαμε για καφέ και ψιλοκουβεντούλα στα Στάρμπακς της γειτονιάς. Σε κάποια φάση κάπως το 'φερε η συζήτηση και ήρθε σε σένα. Να μην στα πολυλογώ, ο Παναγής λέει ότι είσαι πολύ αθυρόστομος και καθόλου καθωσπρέπει. Δεν εγκρίνει το στυλ σου. Κάνεις κακό στο "κίνημα" λέει... Άσε που τον γαμωσταυρίζεις συνέχεια χωρίς λόγο. Πώς είναι δυνατόν να εκφράζεσαι με τέτοιον τρόπο, αναρωτιόταν. Τί πράγματα είναι αυτά; Μου είπε να σου πω, "Αιδώς, Μαρκήσιε!"...

    Στα μεταφέρω λοιπόν όπως ακριβώς μου τα είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις καταλάβει ότι μίλαγες με φάντασμα;

      Διαγραφή
    2. Τι να καταλάβει; Εδώ δεν έχει καταλάβει πόσο ξεφτίλα έχει γίνει με το "πνεύμα" επιπέδου προεφηβικής ηλικίας που σχολιάζει. Άντε μπολιάσου, πολλαπλές φορές κιόλας, μπας και γλιτώσουμε από κάμποσα παράσιτα

      Διαγραφή
    3. Από τότε που έκανα το εμβόλιο μιλάω ακόμα και με τους τοίχους...
      Οι γιατροί μου είπαν ότι θα στρώσει η κατάσταση με την τέταρτη δόση.

      Διαγραφή
  47. Υπάρχει βέβαια και φανερή "στοά" και αυτή είναι η Εκκλησία της Ελλάδος.
    Αυτή "ταϊζει" (=δωροδοκεί) πολύ κόσμο για να κάνουν αυτοί μετά αναφορές σε χριστούληδες και παναγίτσες, ώστε να διατηρείται το παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μαρκο παιχταρά πάρτους τα μυαλά

    δες και αυτό

    http://sancho7.blogspot.com/2021/09/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. το σχέδιο καλά πάει
    https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7036585_etoimaste-promitheies-telos-ta-makaronia-apo-ta-ellinika-rafia-ton-oktobri

    μπεεεεε σε όλα

    α και μην ξεχάσετε υπάρχει και η utopia 2020 όλα τα δείχνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μέγας Τζογαδόρος του Σύμπαντος16 Σεπτεμβρίου 2021 στις 12:29 μ.μ.

    @ Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2021 - 9:34 μ.μ.

    Πες του Τρ.Αη.Αννού. (ή Try Annu), την επόμενη φορά που θα τον δεις και πάτε για καφέ, να κάνει κανάλι στο youtube ή εναλλακτικά podcast αν δεν θέλει να βγει στο "γυαλί" με τη φάτσα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σε ολα συμφωνω εκτος απο ενα. Δεν μπορεις μεσα στους 'ραγιαδες' να βαζεις και τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ πιστους που εχουν μεινει και ειναι συνεχεια ΕΞΩ εδω και ΧΡΟΟΝΙΑ πολυ πριν ξυπνησετε εσεις και πολλοι αλλοι, και φωναζουν για ολα οσα ζουμε σημερα και προειδοποιουσαν. Βαζεις στο ιδιο τσουβαλι με τη μαζα ακομα και τους λιγους εναπομειναντες Χριστιανους..με ποια λογικη? Αγνοεις το γεγονος οτι σε ολες τις διαμαρτυριες οχι μονο αυτες αλλα και σε πολλες που γινονταν εδω και ΧΡΟΝΙΑ πισω για διαφορα θεματα, πρωτοβουλια κυρια και πρωτεργατες ηταν ατομα απο το λιγοστο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Χριστιανικο χωρο της Ελλαδας. Και λες 'ραγιαδες'..μα ο πραγματικος πιστος δεν μπορει να ειναι ραγιας..μην μπερδευεις το τυπολατρικο δηθεν 'θρησκευομενο' πληθος της γιαγιας και του '2 φορες τον χρονο Εκκλησια κ οποτε εχουμε θεμα θυμαμαι τον Θεο' πληθος με τους πιστους. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Ο πραγματικος πιστος ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να αντιδρα σε καθετι το ανηθικο..αυτοι οι λιγοι πιστοι δεν μενουν μονο στις προσευχες οπως προσπαθεις να τους παρουσιασεις εσυ εδω. Βγαινουν χρονια τωρα στους δρομους και εβγαιναν παντα..αλλα να σου θυμισω οτι οταν το εκαναν πολλοι απο το πληθος και ενδεχομενως κι εσυ μαζι, τους αποκαλουσαν γραφικους και ψεκασμενους. Και ποτε οι πιστοι δεν ηταν 'ραγιαδες' αυτη τη καραμελα εχω βαρεθει να την ακουω..κ παντα τη λενε ατομα που ποτε τους δεν μπηκαν ΚΑΝ στον κοπο να ψαχτουν στο θεμα της πιστης. Οι πολεμιστες του '40 ηταν ραγιαδες? Οι πολεμιστες του 1821 που παλευαν υπερ πιστης και πατριδας ηταν ραγιαδες? Χαρη σ΄'αυτους δεν ξεσηκωθηκε ολοκληρη χωρα? Μην λεμε ο,τι να ναι. Εισαι σωστος σε ολα εκτος απο αυτο..κανεις ακριβως αυτο που κανει το μασονικο συστημα ακομα κι αθελα σου. Βαζεις δηλαδη την τυπολατρικη μαζα στο ιδιο τσουβαλι με τους λιγους πιστους και τους σαμποταρεις/δυσφημιζεις λες κι ειναι το ιδιο. Μπορει εσυ να μην ειχες την ευκαιρια να τους γνωρισεις ή να μην εχεις ψαχτει στο θεμα, αυτο δε σημαινει οτι υπαρχουν. Ενα τεραστιο ποσοστο οσων αναλαμβανουν πρωτοβουλιες ξεσηκωμου απεναντι σε αντιεθνικα και ανηθικα νομοθετηματα ηταν και ειναι παντα οι πιστοι..αυτοι που εσυ αποκαλεις ως 'ραγιαδες' και κοροιδευεις για τα προσκηνυματα τους. Αν δεν γνωριζεις τον χωρο αυτο καλα μην τον αναφερεις καν. Οσο για τις προφητειες συμφωνω σε ο,τι λες. Ειναι μια τακτικη της μασονιας να δημιουργει 'ψευτικες' προφητειες για να κοιμιζει τον κοσμο ειδικα οσους ποτε στη ζωη τους δεν σηκωνουν το κουλο τους να ψαξουν, να ερευνησουν και να επιβεβαιωσουν την αληθεια. Ακομα κι οι προφητειες του Αγιου Παισιου που πολλες φορες ο καθενας στο ιντερνετ τις κανει καραμελα, δεν ειναι καν αυτες που αναφερουν ή ειναι κατα το 1/10. Απλα κλασσικα ο ιδιος ο κοσμος που δεν ξερει τη τυφλα του και πιστευει κατι μονο και μονο γιατι θελει μασημενη τροφη, κλικαρει σε ο,τι βρει μπροστα του και πιστευει ο,τι του πουν ετσι για ευκολια.
    Οσο για τον ξεσηκωμο χρονια τωρα συμβουλευει ο πιστος χωρος και προσπαθει να συγκεντρωσει κοσμο να ξεσηκωθει εναντιον διαφορων 'νομων' που εχουν βγει. ΧΡΟΝΙΑ ομως. Αλλα ποιος τους ακολουθησε περα απο τους λιγους δικους τους?
    Σε ολα τα αλλα συμφωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νηφάλια τοποθέτηση. Εύγε!

      Διαγραφή
    2. Υπομονή, η νεκροψία θα δείξει...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος (εκ πεποιθήσεως)17 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:05 π.μ.

      Να με συμπαθάτε αγαπητή Αίθρα, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που αποκαλείτε "πιστοί" είναι και αυτοί που γραφικοποιούν κάθε εξεγερσιακή κατάσταση και ουσιαστικά την καταστελουν εν τη γέννεση της. Ειδικά οποιοι και όσοι διακινούν "προφητείες γερόντων και αγίων". Δεν είμαι σε θέση να ξεκαθαρίσω αν είναι τόσο αφελείς ή αγράμματοι από ιστορία και διάβασμά της πίσω από τις λέξεις ή αν το κάνουν επίτηδες. Για μένα έχει μικρή σημασία γιατί ΜΌΝΟ το αποτέλεσμα μετράει. Και το αποτέλεσμα λέει ότι οι"πιστοι" συμμετέχουν ηθελημένα η άθελά τους στη λοβοτομή ενός λαού που πρέπει να αντιδράσει και να ξεσηκωθεί προχθές.
      Για να μην σας αδικώ, δεν είναι ο μόνος κλαδος μαζικής λοβοτομής ο χώρος της "πίστης". Υπάρχουν πιο δυνατοί παίκτες αλλά δεν είναι της παρούσης.

      Θα παραδεχτώ το "ποίμνιο" όταν θα σταματήσει να είναι ποίμνιο και ξυρισει έξω από καμιά εκκλησία έναν παπά παιδεραστή. Θα παραδεχτώ το ποίμνιο όταν πετάξει τα μανουαλια και τα θυμιατα στο κεφάλι του μαύροκελεμπία που κάνει κήρυγμα υγειονομικό από αμβωνος. Μπαχαλα έχετε τα καυκαλα να τα κάνετε μέσα στους ναούς που από οίκοι εμπορίου μετεξελιχτηκαν σε τελεμαρκετινγκ αυθαιρέτων υγειονομικών κανόνων; Όχι. Όταν θα το κάνετε θα έχετε τον σεβασμό μου. Μέχρι τότε είστε απλά ο ορισμός του δούλου (του Θεού). Πάντως δούλου.

      Διαγραφή
    4. Ψευτομεταφυσικής αρλουμπολογίας το ανάγνωσμα προσχωμεν. Πάρτε τις μαύρες ρόμπες σας και τα ραβινικά χιπστερ μούσια σας και αδειάστε μας τη γωνιά. Είστε από τις πιο βασικές αιτίες καταστροφής αυτού του τόπου. Μια ζωή στα τέσσερα απέναντι στους κατακτητές κάθε είδους. Και μην αρχίσετε τίποτα μάντολες για "κρυφά σχολειά" και τα τοιαύτα γιατί ούτε στα δημοτικά δεν τρωνε τέτοιες πιπες αμασητες πια.

      Διαγραφή
    5. Μας εχετε πρηξει τα συκωτια με τη συμμορια της μαυρης ρομπας. Οπου σκανδαλο και λαμογια ξεφυτρωνουν μαυρες ρομπες.
      Μετα συγχωρησεως, χεσμενους εχουμε τους πιστους. Οποιος πιστευει οτι προγονος του ειναι ο Αβραμης, ο Ισακης κι η Σαρα, βρισκεται σε λαθος χωρα.

      Διαγραφή
    6. Προς: Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2021 - 2:04 μ.μ.

      Προσοχή, διότι σου λύθηκε το σανδάλι, θα το πατήσεις, θα πέσεις και θα λερώσεις και τη χλαμύδα, ω Δία!

      Διαγραφή
    7. Προς: Ανώνυμος 18 Σεπτεμβρίου 2021 - 2:08 μ.μ.

      Προσοχή, διότι σου σχίσθηκε το καλσόν, μά τον Τουτάτη!

      Διαγραφή
    8. Κυρ-λοχαγέ, κυρ-λοχαγέ
      μας έσπασες τον ναργιλέ
      τον έριξε ο μανδύας σου
      γαμώ την Παναγία σου

      (παλαιό ρεμπέτικο)

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμε 19 Σεπτεμβρίου 2021 - 9:33 μ.μ. , για την ηλικία σου καλή και η μαλακία σου. Παίξε πάρα πέρα με τη σφεντόνα σου τώρα.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμε 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 1:42 π.μ. , δέν προλαβαίνω, έχω κανονίσει να παίξω με όλο σου το σόι...

      Διαγραφή


    11. Ανώνυμε 22 Σεπτεμβρίου 2021 - 3:48 π.μ. άντε ρε βλάκα, καταχράσαι το χώρο με την ηλιθιότητά σου.

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμε23 Σεπτεμβρίου 2021 - 7:32 μ.μ.

      εσύ καταχράσαι τα πάντα με την ανάσα σου.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμε 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:34 μ.μ. , μπολιάσου ρε όρθιο τετράποδο να ησυχάσουμε από την ηλίθια ύπαρξή σου.

      Διαγραφή
  52. τελικά πόσοι "ανώνυμοι" γράφουν εδώ μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η Μεγαλύτερη Απάτη στην Ιστορία της Ανθρωπότητας είναι ότι ο Χριστός υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο.

    Χριστός και Παναγία ούτε υπήρξαν ποτέ, ούτε φυσικά υπάρχουν, είναι μυθικά πρόσωπα. Κάτι σαν τη Κοκκινοσκουφίτσα και τη Σταχτοπούτα δηλαδή.

    Ο μύθος τους φτιάχτηκε κατά τις Οικουμενικές Συνόδους, ειδικά στις πρώτες 1-2.

    Και οι Ολύμπιοι Θεοί είναι μυθικά πρόσωπα κι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντίθετα κάποιοι Ημίθεοι, όπως π.χ. ο Ηρακλής, ήταν υπαρκτά πρόσωπα.

      Διαγραφή
    2. Αμ έτσι πες μας, καημένε! Με τέτοια, και τόσο ατράνταχτα επιχειρήματα, πώς να μην πειστεί και ο πλέον δύσπιστος; Γραφικότητα επιπέδου αιγαιοπελαγίτικου νησιού κατά το ηλιοβασίλεμα...

      Διαγραφή
    3. ...και αυτά τα π.Χ. (προ Χριστού) και μ.Χ. (μετά Χριστόν), που μας έχουν επιβάλει, αυτό το νόημα έχουν: να μας επιβάλουν εξαναγκαστικά να πιστέψουμε ότι αυτός ο loser (κατά τον μύθο του) υπήρξε κάποτε πραγματικά.

      Διαγραφή
  54. Ανώνυμος (εκ πεποιθήσεως)21 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11:30 π.μ.

    Ας υποθέσουμε ότι μετά από μερικές χιλιάδες χρόνια, αρχαιολόγοι ανά τον κόσμο αρχίζουν και βρίσκουν διαφορά αντικείμενα (αφίσες, μπλουζάκια, μπρελόκ, αναπτήρες και ό,τι μπορει κάνεις να φανταστεί) με την απεικόνιση του Che Guevara. Δεν είναι δύσκολο (αρκεί να υπάρχει το σωστό marketing τύπου Αποστόλου Παύλου) να στηθεί μια πολυεθνική εταιρεία-θρησκεία.
    Σκεφτείτε το λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΜΑΡΚΟ ποια η άποψή σου για τα διαλαμβανόμενα στο κάτωθι βίντεο;;
    https://youtu.be/pcRvVPOnPG8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μάρκο, με ένα εκατομμύριο ευρώ ξεπουλιέσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. https://www.news247.gr/koinonia/dikografies-gia-4-istoselides-kai-6-logariasmoys-se-social-media-gia-diaspora-fake-news.9370492.html?utm_source=News247&utm_medium=Covid_hp_desk&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μέγας Παίκτης...
    https://www.youtube.com/watch?v=BrePXQ-eLGU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μάρκο, θα πάρουμε τη Μπόλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ποια είναι η στοά σας φίλοι σχολιαστές της Φατρίας;
    Να γνωριστούμε να παίξουμε κάνα κουμ-κανάκι...

    http://www.athensclub.gr/gr_pages/clubs.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μάρκο Αγοράκλα μου, το κάτωθι είναι αφιερωμένο σε όλους τους εφήβους και νεαρούς ενήλικες αναγνώστες σου. Απολαύστε!
    Τίτλος: Ζωοδόχος Πηγή
    Στο Αιδοίο έγκειται το ίδιο το νόημα της ζωής
    μια τριπλή παρένθεση που δεν μπορείς να αρνηθείς
    Το αιδοίο με κάνει ανεξέλεγκτα να ιδρώνω
    στάζουν τα σάλια μου σαν λύκος, το παντελόνι ξεκουμπώνω
    Αν μπω σε αιδοίο ποτέ θα νιώσω απεριόριστη ηδονή
    θα πάλλομαι μπρος-πίσω σε κίνηση σπασμωδική
    Κατά τη συνεύρεση ισχύει ότι πολύ έντονα βογκάς
    Ποιος όμως πιο πολύ απ'τους δύο πολύ εύλογα θα ρωτάς;
    Η θηλυκή αποδέκτης ή ο αρσενικός επιβήτορας;
    Σημασία δεν έχει σα γνήσιο αρσενικό εσύ ορμάς
    Σ'απολαμβάνει τόσο η κοπέλα που δεν μπορεί να αναπνεύσει
    μαζί σου εθίζεται και με σένα μόνο επιζητεί τη ζεύξη
    Φρόντισε οπότε ο πρώτος να'σαι που θα την ξεπαρθενιάσει
    αν σε προλάβει άλλος τότε για πάντα θα την έχεις χάσει
    Όταν εισέρχεσαι στο αιδοίο κάτι άλλο δε σ'απασχολεί
    με πάθος ερωτοτροπείτε ίσως και μέχρι το πρωί
    Σεροτονίνη κι ενδορφίνες θ'αποστέλλουν οι νευρώνες
    σ'όλες τις άκρες του εγκεφάλου και τις συνειδησιακές ζώνες
    Όταν βρίσκεσαι στο αιδοίο αισθάνεσαι σα να φορτίζεις
    πως τη χαμένη σου αντοχή και τη δύναμή σου ξαναχτίζεις
    Όμως το αντίθετο συμβαίνει δίχως να το αντιληφθείς
    είναι η γυνή μαγνήτης της ενέργειας σου της ζωτικής
    Ο Έρως σας διεγείρει ενώ αυτή το πέος σου θωπεύει
    δολίως από μπόλικη φαιά ουσία σε αποδεσμεύει
    Καθήκον σου βαθιά μέσα στο αιδοίο της να εκσπερματίσεις
    τα ωάρια της γυναικός οφείλεις να γονιμοποιήσεις
    Η ζωή απαιτεί από σένα μ'ένα ταίρι να τεκνοποιήσεις
    είναι σκληρή και θέλει αδιάκοπο αγώνα και στερήσεις
    Αποστολή εξετελέσθη θα πει μέσα σου μια φωνή
    το γονιδίωμα είναι που θέλει για πάντα να διαιωνιστεί
    Η Συνειδητότις όλων των προγόνων σου η συλλογική
    θέλει πάση θυσία να μείνει αθάνατη εσαεί
    Αν θέλεις να βιώσεις την Πιο Αισθησιακή εμπειρία
    γίνε ο πρώτος που θα μυήσει την κοπελιά στην Συνουσία
    Και κάνει την υπέρβαση να μείνεις ο μοναδικός της
    απέκτησε το Κύρος να'σαι ο παντοτινός γαμπρός της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παλαιό ωραίο μάτριξ θα το αναζητούν πολλοί...

      Διαγραφή
    2. Όλοι οι ψαγμένοι και χωμένοι στα κόλπα έχουν sugarbabies σήμερα. Αυτά κάνουν οι παλιοκαπιτάλες και τα λαμόγια στην Ελλάδα με τις μίζες και τα κλεμμένα λεφτά του δημοσίου στην Ελβετία.
      https://www.richmeetbeautiful.com/

      Εμείς όμως δεν ασχολούμαστε μ αυτά, έχουμε στοχοπροσήλωση, την σωτηρία της Ιερής Πατρίδας μας και της Αγίας Φυλής μας. https://www.youtube.com/watch?v=yDcOhtA5w4o

      Διαγραφή
    3. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/1023656_fotia-pire-aytokinito-toy-panagioti-psomiadi-i-panagia

      Μπουγά για συντονίσου να αρχίσουμε να τους καίμε με ενέργεια από το υπερπέραν...

      Διαγραφή
    4. https://www.youtube.com/watch?v=uUH2FincDxc

      Διαγραφή
    5. Πάμε στον επόμενο καραγκιοζάκο...

      https://www.youtube.com/watch?v=8Cpg-iQoqJc

      Διαγραφή
    6. Σε μια χώρα που έμποροι παπουτσιών γίναν Θεσσαλονικάρχες και ψυχοπαθείς βιβλιοπώλες σκιώδεις πρωθυπουργοί...όλα είναι πιθανά.

      Διαγραφή
    7. https://attikanea.info/wp-content/uploads/2021/10/177338605_964476524385595_5410417320131455871_n%CE%98%CE%A4%CE%A1.jpg
      https://www.youtube.com/watch?v=csATImo3Nzk
      https://www.youtube.com/watch?v=usfu5pCmSuI
      https://www.youtube.com/watch?v=4PVC2dNrVOI
      https://www.youtube.com/watch?v=1Tul--g5IKQ

      Διαγραφή
    8. Αυτός τους ξέρει καλά όλη την κλεπτοκρατική πωλητική και οικονομική αλίτ...3-4 συμμορίες είναι...οι οποίες μας πούλησαν όλους σκλάβους στην αραπιά για να φτιαχτούν οι ίδιοι.
      https://www.youtube.com/watch?v=XPW0Hh5YvuQ
      https://www.youtube.com/watch?v=UhWUgepw6kI

      Διαγραφή
    9. Τα θύματα νομίζουν ότι ζουν ακόμα σε εποχές πελατειακών σχέσεων όπως έβλεπαν τους παππούδες τους...βοήθα με να σε βοηθώ, να κάνουμε δουλίτσες...κορόιδα πάνε αυτά, τελείωσε το γυφτοπάζαρο που ξέρατε. Τώρα μόνο οι πωλητικοί θα τρώνε και σεις θα είστε μόνιμοι αιμοδότες για ανθρώπινα βαμπίρ.
      https://www.youtube.com/watch?v=2vhFZFrtEyQ

      Διαγραφή
    10. Cynic Stoic άσε τις γκόμενες και τα μπούτια και τα βύζια και τον ευδαιμονισμό...εμείς έπρεπε να είμαστε δενδρίτες για να φωτιστούμε να σώσουμε τον Ελληνισμό.Τον βλέπω τον Κλεομένη να πηγαίνει σε καμιά σπηλιά. Είναι να μη σε βάλουν στο μάτι "οι δυνάμεις", τα "they" που λένε και στο βλαχοαμέρικα.Όλοι θέλοντας και μη προωθούν το σχέδιο του "θεού" για τον κόσμο έλεγε ο παπά Σάββας, ο μέντορας του Λιακό.
      https://www.youtube.com/watch?v=61e6v1Qoztc

      Τι να κάναμε, ελλάνιες βοές...δεν ήταν του στυλ μας...
      https://www.youtube.com/watch?v=zryeZ0iphws

      Διαγραφή
  62. Ανώνυμος εκ πεποιθήσεως4 Οκτωβρίου 2021 στις 5:27 μ.μ.

    Μαρκήσιε σου προτείνω να γράψεις απο ένα "σεντόνι" για κάθε μία από τις προηγούμενες τέσσερις σπουδές στη βαρβαρότητα ξεχωριστά.
    Ξεκινώντας από τον χριστιανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μάρκο, το εστιατόριο της Στοάς σερβίρει γίδα βραστή που χω πεθυμήσει;

    Για ρώτα τον σεφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο αν σου έχουν χύσει τετραπλή δόση moderna στην κωλοτρυπίδα ή αν έχεις κάνει αλλαξοκωλιά με τον Μπουμπούκο.

      Διαγραφή
  64. Προτείνω να αφιερώσετε λίγο χρόνο εδώ:

    https://www.stopworldcontrol.com/cabal/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Pure Evil Never Dies.

      Aυτό είναι το μέλλον...
      -6 λόγοι για να αλλάξεις τους όρχεις σου στα 60.
      -Νέα προσφορά πλαστική ενίσχυση πέους για ηλικίες 40-50, supersex guaranteed.
      -Superathlete heart για 90 χρόνους
      -All you can eat synthetic stomach...κόστος 4 εκατομμύρια. 150 χρόνια εγγύηση.
      -New hyperintelligence organic implant. Supersight *50 zoom. Boost your senses, always interconnected, virtual AI assistant provided.
      -You reached 120; New organic colon for you, no more worries.
      -smartphone ear implant, no hands needed. Satelite network intergrated.
      -Any disease nanovaccination, super vaccine kills all.
      -Έφτασες 180 και βαριέσαι; Θες να ξαναγίνεις έφηβος; Πάρε την ειδική μας προσφορά. Σκελετική ενίσχυση, αντικατάσταση βασικών ζωτικών οργάνων, νοημοσύνη και εγκεφαλικές λειτουργίες i50 έκδοση, και συνθετικό αδρενοχρωμα δώρο! Θες να ανοίξουν οι θύρες της αντίληψης σου; Tηλεφωνησέ μας για αποκλειστικές πληροφορίες. Ειδική προσφορά πακέτου 20 εκατομμύρια.

      Αυτά θα τα πάρουν τα παιδιά που δουλεύουν στα Lidl 4ωρο 550ε ή delivery 800ε;
      H Eλίτ θα τα βάζει τα πολύ καλά, δηλαδή το 0.02% του σημερινού πληθυσμού. Και τα ανώτερα στελέχη της νέας τεχνολογικής φεουδαρχίας που εγκαθίσταται θα βάζουν τα δεύτερης διαλογής, ελπίζοντας ότι κι αυτοί κάποια μέρα θα γίνουν σούπερελιτ, χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Αλλά αυτές οι θέσεις θα πηγαίνουν κληρονομικά ή βάση πολύ εξειδικευμένων προσόντων. Αυτοί δεν θα είναι πάνω από 50-70 εκατομμύρια όλοι μαζί σε όλο τον πλανήτη που θα κάνουν τον βαρύ και τον μεσαίο μετανθρωπισμό. Θα κρατήσουν και άλλα 500 εκατομμύρια-1 δις μάζας να τους υπηρετούν, να τους διασκεδάζουν και την πηδάνε. Και όχι αμέσως μπορεί η ανθρωπότητα να φτάσει τα 20-30 δις μέχρι να τα κάνουν. Και δεν θα σκοτώσουν κανέναν...απλώς παιδιά δεν θα αναπαραχθείτε για διάφορους λόγους που θα προκύψουν. Τα ρομπότ ούτως ή άλλως θα μπορούν να τα κάνουν όλα, αλλά βαριέσαι σαν μετάνθρωπος μόνο με ρομπότ. Αυτόν τον κόσμο τον ονειρεύονταν οι ευγονιστές απ τον 19ο αιώνα αλλά δεν μπορούσαν να τον κάνουν.
      https://images.app.goo.gl/u4ZDXCBEKDfg6XdKA

      Δημοκρατίες, έθνη, λαοί ξεχάστε τα...τεχνητή νοημοσύνη θα παίρνει τις αποφάσεις και τα έθνη δεν θα έχουν λειτουργικό λόγο ύπαρξης από ένα σημείο και μετά, ο νέος "πολιτισμός" θα σβήσει και ότι υπάρχει απο παλιό συλλογικό ασυνείδητο και θα δημιουργήσει καινούριο. Αν και πολύ μεγάλες χώρες και ισχυρές όπως Αμερική, Κίνα, Ρωσία θα είναι σοβαρότατο πρόβλημα πως θα πέσουν και αν θα πέσουν.
      Ο άνθρωπος δεν υποβαθμίζεται τυχαία σε όλα τα επίπεδα...πρέπει να υποβαθμιστεί...η αιτία λέγεται μηχανοκρατία.

      Το μαύρο ανατολικό ιερατείο αποφάσισε η Ελλάδα να πέσει απ τις πρώτες χώρες, αν όχι πρώτη, και η ελληνική φυλή να αφανιστεί και βιολογικά.

      Διαγραφή
    2. Τώρα κάτι κινήματα τύπου Q και Ε...εγώ νομίζω ότι είναι/ήταν ευσεβείς πόθοι κάποιων εναπομείναντων εθνοκεντρικών πυρήνων στην Ελλάδα και στην Αμερική. Αν και οι Q ήταν σε πολύ πιο επαγγελματικό επίπεδο προπαγάνδας και disinformation απ τους εδώ καφενειακούς εψιλονιστές-δωδεκαθεϊστές. Δεν αποκλείεται όμως και οι Q να είναι 5 συνταξιούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού ή των μυστικών υπηρεσιών που να βαριούνται και απλώς να λένε μαλακίες.

      Τέλος πάντων, αν αυτά τα υποτίθεται αντινεοταξικά μυστικά μορφώματα ήταν κάτι σοβαρό, και όχι προπαγάνδες τελειωμένων και αναχρονιστικών κυκλωμάτων ή ακόμα χειρότερα αποπροσανατολισμός στημένος, θα έκαναν κάποια δράση. Η Φιλική Εταιρεία κουτσά στραβά έκανε μια επανάσταση. Το κίνημα του τσαγιού διακήρυξε μια ανεξαρτησία και έκανε πολιτοφυλακές. Λόγια του αέρα και φαντασιόπληκτες παπαριές μπορεί να λέει ο καθένας εκπαιδευμένος προπαγανδιστής.

      Πάντως το ιδεολογικό μοτίβο ήταν ίδιο και στους Q και στους Έψιλον...μυστική οργάνωση με μυστική τεχνολογία και επαφές με εξωγήινους που θέλει να καταστρέψει το διεθνή σιωνισμό με στρατιωτικό πραξικόπημα και ολοκληρωτικό κράτος, τοπικά εθνικό αλλά φιλολαϊκό και φιλελεύθερο (πολιτικά) και μετά να βοηθήσει όλη την ανθρωπότητα. Kαι οι έψιλον περίμεναν τους φωτεινούς εξωγήινους και την new age ανθρώπινη ανάληψη. Μιλάμε για τόσες ομοιότητες που κάποιος αφελής θα έβλεπε μέχρι και συνωμοσία του ίδιου θεοσοφικού (;)-new age κυκλώματος που είναι χωμένο σε μυστικές υπηρεσίες και στρατούς της Δύσεως.
      Ο Cobra των Q παραπέμπει στον Cobra στο GIJOE, ο αρχηγός της μυστικής οργάνωσης Ύδρα που είχε διαβρώσει τα πάντα με εισοδισμό και με μυστική τεχνολογία προσπαθούσε να καταλάβει την εξουσία στην Αμερική.
      https://www.youtube.com/watch?v=XLtnzxMTja0

      Και δεν ήταν και τελείως λάθος τα μοντέλα αυτά...όταν ο αντίπαλος ελέγχει την οικονομία, την εκπαίδευση, την κουλτούρα, τον τρόπο ζωής και τα μέσα ενημέρωσης μόνο ολοκληρωτικά μοντέλα μπορούν να αποδώσουν. Ο Εβραίος τον τελευταίο αιώνα ελέγχει μέχρι και την κοπή χρήματος στην Αμερική.

      H εξέλιξη του καπιταλισμού δεν μπορεί παρά να είναι κορπορατική, τραπεζική και τεχνολογική φεουδαρχία. Και η παλιά φεουδαρχία ήταν οικονομοκεντρικό σύστημα εξουσίας, βασισμένη όχι στα μέσα παραγωγής και στο τραπεζικό κεφάλαιο, αλλά στην κατοχή γης και στο εμπόριο. Αλλά πάλι στην οικονομία.
      https://www.youtube.com/watch?v=MDoISg3_6AI
      https://www.youtube.com/watch?v=V9XeyBd_IuA

      Διαγραφή
    3. You want to pay without even a move? Get the new Iris Financial id (eye based, fully organic).

      Και μεις έχουμε μείνει ακόμα στα τσιπάκια σε μέγεθος ρυζιού. Αυτό που ψάχνουν τώρα στο MIT είναι πως να κάνουν μετάδοση σημάτων με οργανικό (sic) υλικό. Το 2010 όταν φτιάχτηκε για πρώτη φορά συνθετικό dna εδώ δεν πήρε χαμπάρι κανένας...ασχολούνταν με τις προφητείες της Ορθοδοξίας.

      Οι εναπομείνασες μάζες θα κουνάνε τον κώλο τους και θα προσπαθούν να βγάλουν καμιά τεχνολογία ή app μήπως μπουν κι αυτοί στην ελίτ, έστω και χαμηλά. Εννοείται θα πιθηκίζουν σε διαγωνισμούς τύπου eurovision και θα μαθαίνουν τεχνικά επαγγέλματα (τα οποία θα κάνουν όχι γιατί χρειάζεται αλλά για να μην τυχόν δουλέψει το μυαλό τους ανάποδα).

      Διαγραφή
    4. Μας έφαγε η πνευματικότητα και το μεταφυσικό παπατζιλίκι στην Ελλάδα...ο ιδεαλισμός, οι ουρανοί, ο κόσμος των ιδεών...εν τω μεταξύ οι εχθροί μας θριάμβευσαν υλικά (και όχι μόνο).

      Η καββαλίστρια (μαθήτρια σε σχολή της Καβαλλά στο LA) Μαντόνα λέει έδειξε τον 63χρονο κώλο της και έγινε πρώτη είδηση στην Αμερική και σε δελτία της Ελλάδας. Μια ολόκληρη γενιά αμερικανίδων γαλουχήθηκε με Μαντόνα..good blowjob and hard cash. Όπως και μια γενιά Ελλήνων "ξεβλάχεψε" με τα έντυπα του Κωστόπουλου. Αυτά μόνο με ολοκληρωτισμό λύνονται.
      https://www.youtube.com/watch?v=_euHoFJeilk
      https://www.youtube.com/watch?v=6p-lDYPR2P8

      Χρειάζονται πολύ μεγάλοι παίκτες εδώ που φτάσαμε...
      https://www.youtube.com/watch?v=31LPlFlBHZo

      (βραστή γίδα ρε; Καρφώνεστε. Βραστή γίδα=ΙΓΜΕ, δημόσιο forever)

      Διαγραφή
    5. Ιουλιανέ είναι λίγο-πολύ γνωστά τα της συμμορίας (Καμπάλ;). Ένα σωρό πληροφορίες αλλά δεν σου λένε το σημαντικότερο: ποιός είναι στην κορυφή της πυραμίδας.

      Εγκληματική Υπερδομή λέγεται η πουστιά τους και δεν είναι γήινης κατασκευής._

      Διαγραφή
    6. Αυτή τη μη γήινη προέλευση την ξέραν όλες οι αρχαίες θρησκείες και πολιτισμοί. Αλλά το τι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αμφιβάλλω αν είναι μέσα στις δυνατότητες του ανθρώπου να καταλάβει.Αυτό ότι κι αν είναι έχει κωδικοποίηση και κρυπτογράφηση, είναι διαστατικό από άλλο κόσμο και οντολογικό επίπεδο. Και αλλάζει, δεν είναι σταθερό. Δεν τα ξέρε μόνο ο Πλάτωνας με το σπήλαιο, κι ο Σαούλ ήξερε ότι αλλάζει...αλλιώς δεν θα έλεγε "του αιώνος τούτου", αιών=αστρολογική εποχή.

      « ... Διότι ο αγών, που έχομεν αναλάβει, δεν είναι αγών προς ανθρώπους με αίμα και σάρκα, αλλά προς τας πονηράς αρχάς και εξουσίας, προς τα πλήθη των πονηρών πνευμάτων, προς τους καταχθονίους κοσμοκράτορας, που κυριαρχούν επί ανθρώπων ευρισκομένων στο βαθύ σκότος του αμαρτωλού τούτου αιώνος. Ο αγών μας διεξάγεται εναντίον των πνευματικών αυτών πονηρών όντων και γίνεται χάριν της κληρονομίας της βασιλείας των ουρανών...»

      O Έλον Μασκ νομίζει ότι είναι προσομοίωση υπολογιστή. Ένας κομπιουτεράς δεν μπορεί να σκεφτεί με άλλους όρους. Eίναι το λεγόμενο "simulation theory" φιλοσοφικά, πάνω στο οποίο βασίστηκε και η ταινία Μάτριξ.Έχει ιδιαίτερη απήχηση στους ψαγμένους κύκλους της Big Tech.
      https://images.app.goo.gl/BEgdGTTJSSAxaDUr6
      https://images.app.goo.gl/mh6agr686Gm8QVaG9

      Νομίζω ότι τις περισσότερες γνώσεις πάνω σ αυτα τα θέματα τις είχαν οι αστρολατρικές θρησκείες της προϊστορίας, άγνωστο πως. Αλλά γενικώς δεν βγαίνει καμία άκρη με το μάτριξ των θρησκειών και της μεταφυσικής, μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα φωτεινοί εξωγήινοι vs σκοτεινοί εξωγήινοι, έστω και άλλων διαστάσεων όπως το παρουσιάζουν κάποιοι ή με μη υλικά όντα που απλώς ρουφάνε ενέργεια όπως λέγαν οι γνωστικοί. Ψήγματα αλήθειας ξέρουν οι θρησκείες και οι μυστικιστές. Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι επί της ουσίας δεν ξέρει κανένας άνθρωπος. Και εξωγήινοι να εμφανιστούν δεν θα είναι τα μεγάλα αφεντικά, τα μεγάλα αφεντικά είναι από άλλο κόσμο.
      https://images.app.goo.gl/pG8rAUkuPDTfHqnT7
      https://images.app.goo.gl/YgB9AkV166HkPFk68

      Ό,τι κι αν είναι σίγουρα δεν είναι ανθρωπινη νοημοσύνη. Μπορεί να προσεγγιστεί με την θρησκευτική έκσταση, τον μυστικισμό και τον αποκρυφισμό με πολύ αμφίβολη αξιοπιστία και αποτελέσματα, αυτό κάναν διαχρονικά τα ιερατεία και οι μυστικιστικές αδελφότητες. Άλλο όμως τι σκεπτομορφές βλέπαν αυτοί και τι καταληψίες πάθαιναν (κάποιοι το λένε και θέωση) και άλλο τι ισχύει πραγματικά. Και το "πραγματικό" ανακαλύπτουμε πλέον ότι είναι υποκειμενικό, εφόσον ο παρατηρητής διαμορφώνει την πραγματικότητα στο κβαντικό επίπεδο και εφόσον μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα συνθήκες που η μία αναιρεί αξιωματικά την άλλη.
      Οι "καλοί" απο δω και οι "κακοί" απο κει είναι ένα έξυπνο κόλπο κοινωνικής μηχανικής και μαντρώματος των προβάτων που εφαρμόζουν διαχρονικά οι εξουσίες.

      Διαγραφή
    7. Οι αγνωστικιστές ήταν οι πιο ειλικρινείς...παιδιά δεν ξέρουμε. Ιερατεία, Πλάτωνες και τέτοιοι κάναν social engineering. Κι ο Επίκουρος έλεγε έχουν όχι απλώς παρεμβατικότητα, αλλά εξουσία επί των φυσικών και ηθικών φαινομένων, αλλά παραπάνω δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Κι ο Ηράκλειτος καλός...κρύπτεσθαι φιλεί...είναι και δεν είναι (κβαντικός από τότε).

      Διαγραφή
    8. Δεν μπορούν αυτές οι δυνάμεις όχι να αντιμετωπιστούν, ούτε καν να κατανοηθούν. Ειναι άλλη οντολογία, άλλο επίπεδο ύπαρξης. Η φυλακή που ζούμε εμείς δεν είναι μόνο ο περιορισμός των αισθήσεων ή η διανοητική ανεπάρκεια ή η μεταστοιχείωση της θνητότητας, είναι οι ίδιοι οι φυσικοί νόμοι, πχ βαρύτητα.
      Εμείς πρέπει να ασχοληθούμε με πιο γήινα πράγματα. Αυτά τα ψάχνουν τα ιερατεία και οι μυστικιστές και η προχωρημένη επιστήμη, σε ένα επίπεδο αιτοκρατικό και μόνο. Και τα υψηλά κλιμάκια εξουσίας που κάνουν αποκρυφισμό κοιτάν να έχουν εδώ πρακτικά, υλικά αποτελέσματα. Όποιος πήγε να εισχωρήσει σ αυτά εις βάθος τρελάθηκε τελείως, δεν αντέχει το ανθρώπινο μυαλό, ούτε καν η φυσιολογία. Αυτή η ενέργεια από άλλο κόσμο εισχωρεί μέσα σου από ένα σημείο και μετά (άλλοι το λένε θέωση, άλλοι δαιμονισμό). Οι ασκητές που δεν τρώνε είναι γιατί ξέραν...ο Βούδας λέει έκατσε δεν θυμάμαι τώρα πόσο κάτω από ένα δέντρο χωρίς φαγητό μέχρι να φωτιστεί και δεν κουνήθηκε (όπως οι στηλίτες μοναχοί).
      Άμα τώρα έρθουν τίποτα εξωγήινοι της δικής μας διάστασης και μοριακής δομής να το συζητήσουμε. Αλλά το καθαρά μεταφυσικό-υπερφυσικό είναι χοντρό μπλέξιμο.

      Διαγραφή
    9. Είτε με αθλοφορία (όπως οι ήρωες), είτε με τελετουργίες θανάτου-αναγέννησης (όπως στα μυστήρια), είτε με στέρηση (όπως οι ασκητές) μπορεί το ανθρωπόζωο να πετύχει κάποια πολύ ελαφριάς μορφής "οντολογική μετάλλαξη".
      https://www.youtube.com/watch?v=gX5w70-tEd0

      Διαγραφή
    10. Και κάναν και κανονικό αποκρυφισμό μέσα στο στρατό και η Αμερική και η Σοβιετική ένωση και οι ναζί παλιότερα με τα SS ακόμα χειρότερα πράγματα. Δεν μιλάμε για τις μυστικές υπηρεσίες που είναι εξειδικευμένες στο mind control όπως τα ιερατεία. Το remote viewing το έβγαλε ο στρατός της Αμερικής και τον ψυχοτρονικό πόλεμο ο στρατός της Σοβιετικής Ένωσης, χωρίς επαφές με άλλα όντα, μόνοι τους.

      Ποιός να πιστέψει σήμερα ότι δεν υπάρχουν άλλα όντα που έχουν εξουσία επί του πλανήτη ή ότι οι δυνατότητες του ανθρώπου είναι μόνο αυτές που ξέρουμε...πρέπει να ναι τελείως πρόβατο των θρησκειών ή αστοιχείωτος. Μεταφυσικός υλισμός είναι η πραγματική ταυτότητα και ιδεολογία του πλανήτη διαχρονικά.

      Διαγραφή
    11. H Aμερική έχει αποδεδειγμένα δώσει μυστικές τεχνολογίες πολύ προχωρημένες σε δημόσια διάθεση (πχ ίντερνετ) και αποδεδειγμένα έχει δομές πανισχυρες οι οποίες ήταν εντελώς άγνωστες (πχ NSA που αποκαλύφθηκε το 1975 η υπαρξή της). Άρα κάτι ίσως μπορεί να γίνει εκεί εναντίον της Νέας Τάξης αν δεν έχουν διαβρωθεί και φαγωθεί τελείως, με επιφύλαξη οτιδήποτε ακούμε. Πάλι καουμπόηδες ληστές θα είναι και νεοάτλαντες, αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι νεοταξίτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

      Αλλά είναι εδώ κάτι δήθεν αφυπνιστές που έχουν διαβάσει όλο κι όλο 10 βιβλία στη ζωή τους και αντιγράφουν copy paste από αμερικανικά σάιτ πρακτορίστικα και βγαίνουν και λένε "εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είμαστε πολύ μικροί και αδύναμοι, ότι γίνει από Αμερική, θα περιμένουμε να έρθουν εδώ αμερικάνικα ελικόπτερα να κάνουν συλλήψεις". Δηλαδή θέλουν να έρθει η Αμερική να κάνει εκμοντερνισμένο πραξικόπημα στα εδάφη μας.
      Που να ξέρουν οι άσχετοι ότι η ελληνική επανάσταση ήταν πολύ μεγαλύτερη της αμερικανικής ακόμα και στη μικρή της εκδοχή που έκατσε, πόσο μάλλον στον αρχικό της σχεδιασμό.

      Διαγραφή
    12. Οι γενοκτόνοι των Ινδιάνων να ρθουν να σώσουν την Γη του Φωτός όπου προήχθη το ανθρώπινο είδος και η διάνοια, εκεί που πέφτουν ακριβώς οι ακτίνες του Σείριου...εμείς θα τους ανατινάξουμε όλη την ήπειρο, άσχετοι αφυπνιστές της δεκάρας, αν χρειαστεί, όπως κάναμε με τους Άτλαντες για την ύβρη τους.
      Για τους νεοραγιάδες που παρακαλάνε να μας κάνουν βάσεις τι να πούμε...ελάτε να κάνετε βάση στην Κάρπαθο...μα δεν θέλουμε άνθρωπε...γιατί δεν έρχεστε.
      Πυρηνικό Έγκλημα Στην Αλεξανδρούπολη
      https://www.ksipnistere.com/2021/10/blog-post_182.html

      Διαγραφή
    13. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι μεγάλοι στρατοί, να έχουν ήδη ξεκινήσει μυστικά προγράμματα βαρέως μετανθρωπισμού...οι Ρώσοι προσπαθούσαν να κάνουν υβρίδια χιμπατζή ανθρώπου πριν 100 χρόνια και τα SS υπερστρατιώτες με γενετική και μαγείες και αλχημείες πριν 80 χρόνια...εξάλλου η χαρά να είσαι δημιουργός είναι απερίγραπτη για κάθε εξουσιαστή, we are creators, we are gods. Εδώ σάλταρε ο Όπενχάιμερ όταν έκανε την ατομική βόμβα που ήταν και επιστήμονας.
      https://www.youtube.com/watch?v=_OvIM0j_c44
      https://www.youtube.com/watch?v=6MquXjMMlOM
      https://www.youtube.com/watch?v=jh0G6LKrltQ
      https://www.youtube.com/watch?v=x1lCft5SwYQ

      “Now I am become death, the destroyer of worlds. (quoting the Bhagavad-Gita after witnessing the first Nuclear explosion.)”
      ― J. Robert Oppenheimer

      Διαγραφή
    14. Διόρθωση: Στο Novus Ordum Seclorum αναφέρεται στον Κρόνο ο Βιργίλιος. Στο Annus Coeptis αναφέρεται στο Δια. Επίσης ερπετοειδές είναι το μάτι μόνο στο δολλάριο, όχι στη μεγάλη σφραγίδα του κράτους.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Novus_ordo_seclorum#/media/File:Great_Seal_of_the_United_States_(reverse).svg
      Σχετικά με τους Q από πίσω υπάρχει μια new age παραθρησκεία μασονική (ροδόσταυροι-τέκτονες-θεοσοφιστές) με εξωγήινους όπου στα πολύ προχωρημένα επίπεδα εξωγήινοι-άστρα-θεοί συνδέονται υπερδιαστατικά με πανσπερμίες, ενσαρκώσεις, φωτόνια, ακτινοβολίες κτλ.
      Αυτοί όλοι έχουν εισχωρήσει μέσα στους στρατούς και στις μυστικές υπηρεσίες. Ένας πυρήνας αυτής της παραθρησκείας κεντρικός, αν όχι πρωταρχικός, βρίσκεται στην Ελλάδα. Άλλωστε οι Ε εμφανίστηκαν 30 χρόνια πριν τους Q.
      Δεν λέω ότι αυτά σημαίνουν κάτι. Εγώ δεν μπορώ να τα αξιολογήσω γιατί δεν ξέρουμε τι απ όσα λέγεται και ακούγεται μπορεί να είναι αλήθεια έστω και σε ποσοστό 1%. Η πρώτη αξιολόγηση στα πρόχειρα είναι ότι μιλάμε για χοντρές φόλες παρανοϊκών προπαγανδιστών. Απλά τα ανέφερα να τα ξέρουμε γιατί οι Ε και οι Q είναι οι μόνες αντινεοταξικές συνωμοσιολογίες που εμφανίστηκαν παγκοσμίως. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πουθενά ως οργανωμένη ιδεολογία κατά της Νέας Τάξης.
      Τον Τραμπ υποτίθεται τον πήραν οι Πλειάδιοι και σε διαστημόπλοιο…
      https://images.app.goo.gl/ER1EnvhNAQsNiUv26
      https://images.app.goo.gl/CmZckDDxypjQ3fY99

      Διαγραφή
    15. Το έχεις πιάσει το νόημα.
      Φαίνεται ότι είσαι κοντά στα όσα συμβαίνουν.
      Το θέμα το κουμπώνεις και θεωρητικά και πρακτικά,
      άρα είσαι σωστός.
      Στην μικρότητά μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
      Ότι είναι να γίνει θα γίνει.
      Ο καθένας ας αντισταθεί, όπως και όσο μπορεί

      Διαγραφή
  65. Μπουγά συμφωνούμε στα περισσότερα. Το σκοτάδι που έρχεται θα είναι αδιαπέραστο...

    +Ο Μέγας Παίκτης μεθ' ημών γαμώ και τις ψυχές αυτών+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μαλάκα Μπουγά, όντως στο Δημόσιο δουλεύω, που το κατάλαβες;

    Έχουμε απεργία και θα κάτσει ωραίο τριημεράκι ΠΣΚ την παρ άλλη βδομαδα και μάλλον θα το περάσω στο εξοχικό μου στην Αίγινα.
    Εκτος από το "Network" για δώσε καμία άλλη έτσι ωραία ταινιούλα στο ίδιο μήκος κύματος να γουστάρουμε να την δούμε Σάββατο βραδάκι να πιούμε με την παρέα ένα κρασί στην υγειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, είχα ακούσει από κάτι δωδεκαθεϊστές ότι στη Δήλο όταν πέφτει η Δύση του ηλίου μένουν μόνο ο φύλακας, άτομο της ΕΥΠ και ένας αμερικάνος. Έχεις ακούσει τίποτα σχετικό, λες να είναι διαστατική πύλη;

      Θα σου πρότεινα να δεις αυτή τη σειρά:
      https://tainio-mania.online/load/seir/messiah-2020/21-1-0-23108

      Mάρκο έκανα και καμιά 3-4 άλλα σχόλια για τις απόκρυφες γνώσεις των μυστικών εταιρειών, των μυστικών υπηρεσιών και του στρατού της Αμερικής που πιθανόν να τα φαγε η μαρμάγκα. Για δες μήπως πήγαν στα ανεπιθύμητα ή μπορεί να ξέχασα να πατήσω δημοσίευση, τα κάνω κάτι τέτοια.

      Διαγραφή
    2. Εσυ δημόσιε υπάλληλε, αυτήν την ταινία να δεις: https://www.youtube.com/watch?v=1Vnghdsjmd0

      Και μετά να έρθεις να μας πεις τί κατάλαβες.
      Αν καταλάβεις...

      Διαγραφή
  67. Μάρκο ποια η γνώμη σου για τις μιλφαρες με τατουάζ στο κωλομερι "Only God can judge me" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Γιατί δεν λες στον κόσμο την αλήθεια ρε μπινέ Μάρκο;

    Οτι η πλειοψηφία τους είναι τουρκοφτύματα και σλαβοχυσίδια, τηγανόσχημες αλβανόφατσες που ξεβραστηκαν μετά από αλογοπαρτούζα με Καυκάσιες παλλακίδες;

    Γιατί δεν τους αποκαλύπτεις την αλήθεια, πως η αιτία για όλα τα δεινά που τους συμβαίνουν είναι διότι δεν έχουν σταγόνα ελληνικού DNA;

    Πως αιτιοκρατικά μόνο το μπαχτσίσι, το τσιμπουσι, το ρουσφέτι και το χασισι έχοντας στο Τουρκόψυχο μυαλό τους καταντησανε έτσι;

    Τούρκογλου, Βοζενμπεργκ, Μαροκινόφατσες Ελί-γιάχου Ναζιδιάρηδες, Έβερτ και Κώλογλου αξίζει να τους κυβερνάνε μόνο, αφού όπως λέει και το ρητό "βρήκε ο γύφτος τη γενιά του και αναγαλιασε η καρδιά του".

    Άστους να περιμένουν καμία κλανοπροφητεία από κάναν κατουρημένο μαυρορομπίτη υπερηλικα τράγο με πάρκινσον και ακράτεια από τις αλλαξοκωλιές μπας και σωθούν και συνέχιζε να τους ταΐζεις ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπινέ να πεις τον γαμιά σου:

      http://mavri-fatria.blogspot.com/2017/07/blog-post.html

      Διαγραφή
    2. Και ναι, έχουμε τον Υπερμαλάκα των 5 ηπείρων και των 47 θαλασσών για την χιλιετία! Το βραβείο στον τουρκαλβανιάρη γυφτομόγγολο, σιχαμερό κουραδοσάλιαγκα, Ανώνυμο 17 Οκτωβρίου 2021 - 1:35 μ.μ.
      Από κάτι τρόμπες σαν και δαύτον καταντήσαμε έτσι

      Διαγραφή
    3. To ότι πολλοί "Έλληνες" δεν έχουν ελληνικό dna αποδεικνύεται από τον τρόπο που μιλάνε ελληνικά. Τα μιλάνε με προφορά σαν να είναι μια ξένη γλώσσα γι' αυτούς, γιατί δεν υπάρχει η σχετική με τη γλώσσα πληροφορία στο dna τους.

      Διαγραφή
    4. Σωστός ο κάπα μι. Σκέψου πόσο ελληνικό dna έχουν αυτοί που υπογράφουν τα σχόλιά τους με παρωνύμια τα οποία τα γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες!

      Διαγραφή
  69. Διαπιστώνω καθημερινά ότι τεράστιο μέρος του πληθυσμού κοιμάται όρθιο. Κοιμούνται ακόμα κι αυτοί, που νομίζουν ότι είναι ξύπνιοι. Δεν υπάρχει σωτηρία.
    Για παράδειγμα πόσο βρώμικη είναι η Εκκλησία, λίγοι το έχουν αντιληφθεί στην έκτασή του.
    Η Εκκλησία χρηματοδοτεί πολλά "πατριωτικά" σάιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ξεκινούσα από το πόσο βρώμικη είναι η δικαιοσύνη φίλτατε...!!

      Διαγραφή
    2. Σαφώς και είναι πολύ βρώμικη η δικαιοσύνη, ίσως η πιο διεφθαρμένη απ' όλους τους θεσμούς. Επεσήμανα την Εκκλησία, γιατί οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι απλά πολύ πλούσια, αλλά αμέτοχη στο βρώμικο πολιτικό παιχνίδι, ενώ στη πραγματικότητα είναι ο νους του βρώμικου πολιτικού συστήματος.

      Διαγραφή
  70. Καθε 1καποια χιλιαδες χρονια (οι αποψεις διιστανται, αλλοι λενε περιπου 10000 κι αλλοι περιπου 25000) γινεται format, περνανε το καινουργιο λειτουργικο και παλι απ'την αρχη.

    Οσοι προλαβουν μεσα σ'αυτο το διαστημα να ανελιχθουν, πανε στο επομενο επιπεδο. Ειτε ειναι καποιος αλλος πιο εξελιγμενος πλανητης, ειτε καποιο πολυδιαστατικο περιβαλλον.
    Ετσι συμβαινει εδω και πολλα εκατομμυρια χρονια.
    Απ'το ρου των γεγονοτων ισως πλησιαζει το τελος και αυτου του κυκλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια απόδειξη γι'αυτό που λες; Καλοπροαίρετα ρωτάω.

      Διαγραφή
    2. https://www.youtube.com/watch?v=K5ePfWBfQAE

      Διαγραφή
  71. Μάρκο, σε περιμέναμε στην πορεία του Μωχαμέτη, δεν ήρθες...

    https://youtu.be/gnkcs45Cg9g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω αποσυρθεί στο βουνό μου και σε λίγο θα σπάω πλάκα που θα σας γαμάνε οι πακιστανές αδερφές...

      Διαγραφή
  72. Μάρκο, μου εμφανίστηκε το πρόσωπο του Καζάκη στο ψωμί του τοστ, το εξυσα λίγο και το έφαγα.

    Λες να πάθω τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κινδυνεύεις να μετενσαρκωθείς ως χοιρινό και να καταλήξεις σουβλάκι στην στομάχα του αδηφάγου επαμικού καρχαρία της ξηράς...

      Διαγραφή
  73. Ξυπνάτε ζώα

    https://www.newscientist.com/article/2208581-ancient-dna-reveals-that-jews-biblical-rivals-were-from-greece/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ρε μακάκα Μάρκο, σοβαρά τώρα, την Ιουλιέτα (ΟΧΙ τη Ζυστίν) του Ντε Σαντ που θα την βρω σε pdf;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ξυπνάτε χατζηέλληνες

    https://www.mixanitouxronou.gr/i-periochi-tis-neas-yorkis-opoy-apagoreyetai-to-internet-kai-oi-gynaikes-kykloforoyn-ypochreotika-me-peroykes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. "Πάντως, με τον ένα ή άλλο τρόπο, μετά το τέλος του διχασμού έθνους και κράτους, που σηματοδότησε η άνοδος του Ανδρέα Παπανδρέου –και σφράγισε θετικά αλλά και αρνητικά τη μεταπολιτευτική περίοδο– εκκρεμεί μια νέα, ίσως ακόμα βαθύτερη, αλλαγή. Βαθύτερη γιατί είναι αρχέγονη και προηγείται ακόμα και της δημιουργίας του ελληνικού κράτους, η άρση της βαθιάς διχοτομίας ελίτ και λαού.

    Αυτή, κατά περιόδους, όπως λίγο πριν το 1821, κατά την περίοδο 1880-1915, με τη γενιά του ’30 και τη γενιά της Αντίστασης, ακόμα και στην περίοδο 1960-1974, έμοιαζε εν μέρει να θεραπεύεται. Ποτέ όμως δεν έκλεισε ολοκληρωτικά, με αποτέλεσμα να επανεμφανίζεται ενδυόμενη νέες μορφές, έσχατη των οποίων, στην ύστερη μεταπολίτευση, η αντίθεση εθνομηδενισμού-λαϊκού σώματος. Η διχοτομία θα οδηγηθεί στο απόγειό της, καθώς η ελίτ αυτή βαυκαλίστηκε προς στιγμήν με την αυταπάτη ότι μπορεί πλέον να εγκαταλείψει κυριολεκτικώς αυτόν τον λαό και το έθνος του, που το ένιωθε σαν βρόγχο – αυτή την «τυραννία της πλειοψηφίας».

    Ωστόσο με την πρόσφατη κρίση θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, καθώς οι ηγέτιδες τάξεις της χώρας πιάστηκαν στο δόκανο της ιστορίας… και δεν “πρόλαβαν” να καταφύγουν μαζικά στη Δύση, παραχωρώντας τη θέση τους σε Γερμανούς συνταξιούχους και Αφγανούς εργάτες. Και εξακολουθούν να βρίσκονται σε μία χώρα που αναζητά μια έσχατη εθνοκεντρική στροφή.

    Τελικώς, τηρουμένων των αναλογιών, η σημερινή Ελλάδα, αφήνοντας πίσω της το μετεμφυλιακό οικονομικό και κοινωνικό μοντέλο που οδηγήθηκε σε καθολικό αδιέξοδο, θα χρειαζόταν να “επιστρέψει” στο πρότυπο που είχε αναδείξει η γενιά του ’30, και κατέστρεψε η Κατοχή και ο Εμφύλιος: εκείνο, μιας θαρραλέας και καθόλου συμπλεγματικής συνάντησης με το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό, επιστρατεύοντας τις εσωτερικές δυνάμεις και την παράδοση του Ελληνισμού. Παράγοντας επιτέλους αυτό που ονειρευόταν ο Γιώργος Σεφέρης μπροστά σε ένα πίνακα του Θεοτοκόπουλου, έναν «ελληνικό Ελληνισμό», έστω και ως κύκνειο άσμα. Είναι πλέον εφικτό κάτι τέτοιο;

    Εδώ, ο ιστορικός έχει τελειώσει το έργο του. Και, όπως προανέφερα, η ιστορία δεν είναι πειραματική επιστήμη για να μπορούμε να συναγάγουμε ακριβή και βέβαια συμπεράσματα για το τι μέλλει γενέσθαι".

    Απόσπασμα από το νέο βιβλίο του Γιώργου Καραμπελιά, “1821-2021: Ρέκβιεμ ή Αναγέννηση;”
    https://www.youtube.com/watch?v=iYAaN9EMpE0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τα λέει ο Καραμπελιάς,
      αλλά η ανάληψη από την ελίτ της ηγεσίας του έθνους,
      είναι πλέον χαμένη υπόθεση.

      Αυτοί όχι μόνο δεν αισθάνονται Έλληνες, αλλά πλέον δεν είναι κιόλας.

      Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν πια.

      Ακόμη πάντως κι αν, ως εκ θαύματος, το ήθελαν,
      θα αναλάβει το ΚΚ και η εκκλησία και θα στρέψουν το λαό εναντίον τους.

      Δυστυχώς, η διακαής επιθυμία των ξένων είναι να μην αποκτήσει το ελληνικό έθνος ηγεσία και τα εσωτερικά όργανα διασφάλισης είναι το παπαδαριό και το ΚΚ.

      Διαγραφή
  77. Αφιερωνω για των Ανώνυμος14 Οκτωβρίου 2021 - 11:18 μ.μ
    που θελει ταινιουλα !!
    * Μην ξεχνας μεινε σπιτι και Join the 5-6-7 g resistance

    https://youtu.be/UGwQ74cH5O0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. https://www.travel.gr/experiences/people/i-israilini-xenagos-poy-vrike-ton-erot
    Θα ήθελα ένα σχόλιο από τον γκουρού για το ανωτέρω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. κύριε Πρέσβη, μας κακομαθαίνετε...

    https://youtu.be/6O-Bgr7p3K0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. κύριε Μάρκο, μας ταφομαθαίνετε...

    https://youtu.be/DV49wu3EgKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ