Η δόλια ηγεσία και άλλα υπαρξιακά προβλήματα

 


26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 9022

Κάνει ζέστη.  Ο κόσμος είναι πολύς και τρελαμένος.  Σε μια άκρη της παραλίας κάτω από τις ομπρέλες βλαστημάω τον τελευταίο γαμιολοκαφέ που πήρα σε αυτό το κωλομάγαζο. Κυριολεκτικά δεν πίνεται αυτή η αρχιδιά. Από αύριο θα φέρνω καλύτερο μαυροζούμι από αλλού και εδώ θα παραγγέλνω ένα παγωμένο βιομηχανικό τσάι να πλένω τα πόδια μου.

 


Στο ατελείωτο τάκα-τούκα των ρακετο-ηλιθίων και στο σπαστικό κλαψούρισμα των μωρών, προστίθενται κακόηχοι χτύποι από τα ηχεία του μπητσόμπαρου.  Μιλάμε για ένα εκνευριστικά μονότονο κλωτσίδι ντενεκέδων και κουτιών, ειδικό για να σου σμπαραλιάζει τα ήδη πειραγμένα νεύρα. Σε μια ακόμα κρίσιμη καμπή της ιστορίας το σέρβις είναι χαμηλού επιπέδου και το σάουντρακ απαράδεκτο. Η κατηφόρα που έχει πάρει ο κωλόκοσμος αντικατοπτρίζεται εν πολλοίς στην μουσική που ακούει.

 

 

 

Ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία προσπάθεια αντίστασης ή έστω αντίδρασης.  Ο δις, τρις και τετράκις εμβολιασθείς όχλος γυφτοσούρνει στα μονοπάτια που έχουν χαράξει προκαταβολικά γι αυτόν τα αφεντικά των δόλιων διαχειριστών της εξουσίας. 

 

 

Ό,τι καλό ήταν να γίνει, έγινε.  Από το Ε.ε. 9000 και εμπρός μόνο φάπες, κλωτσίδια και σκατά βλέπουμε να έχει το μενού.  Κοπάδια ψωραλέων ραγιαδόσκυλων στα τέσσερα ετοιμάζονται να σκύψουν κι άλλο τις κεφάλες τους, να τουρλώσουν τους πωπούς τους και να υποταχθούν στην άθλια καρπαζοεισπρακτική και πισωγλέντικη μοίρα τους. 

 


Πλέον οι δηλητηριώδεις σαρανταποδαρούσες της Εγκληματικής Υπερδομής καταβροχθίζουν τα πάντα.  Τα προσωπεία έπεσαν.  Η ληστεία είναι εντελώς στυγνή και οφθαλμοφανής μόνο που κανείς δεν αντιστέκεται στους μαφιόζους που διοικούν τις χώρες.  Παντού το αναξιοπρεπές πόπολο βιώνει σαστισμένο και αμέτοχο την αρπαγή των υπαρχόντων του.  Είναι λες και η δουλοποίησή του να αφορά κάποιον άλλον, κάποιον τρίτο.  Το ίδιο συμπεριφέρεται σαν να βλέπει την ζωή του σε ταινία του βρομο-Χόλιγουντ. 

 

 

Αν στο εξωτερικό πέφτει και κανένα ξυλάκι και οι εκεί γουρουνόμπατσοι ψεκάζουν χημικά απόβλητα τους διαδηλωτές, εδώ επικρατεί ταφοσιωπή. Είναι λες και έχουν πάρει όλοι μαζί τάιμ-άουτ.

 

 

Ούτε ένας (1) παλιάτσος δεν τολμάει να πάρει τα όπλα και να βαρέσει στο ψαχνό τα πολιτικάντικα σκατοβαζάκια που γαμούν τις ζωές όλων μας. Μόνο τις γυναίκες και τις γκόμενές τους ξέρουν να ξεπαστρεύουν αυτά τα κρυπτοομοφυλόφιλα σούργελα που παριστάνουν με τα όπλα τους σκληρούς άντρες.  Τόνοι από δολοφονικά ανομοσχέδια ψηφίζονται στη ζούλα για να ξεπλύνουν τις παράνομες, ρατσιστικές και ληστρικές πολιτικές της χούντας του Μητσοκάφτη και κανείς δεν βγαίνει να τους ρίξει δυό πιστολιές, έτσι για το γαμώτο.  Κάθε μέρα που περνάει η μασονόχυστη σύναξη των μεγαλοκομπιναδόρων γίνεται όλο και πιο προκλητική.  Όμως η αντίδραση είναι ανύπαρκτη.

  


Ούτε ένας (1) πονηράκιας δεν εξεγείρεται εναντίον των συνωμοτών που ποδοπατούν καθημερινά το Έθνος, το Σύνταγμα, τις θεμελιώδεις ελευθερίες, την κλασική ιατρική, την λογική, την Ιστορία, αλλά κυρίως τις ψυχές των πολιτών. Όλοι κάνουν τις πάπιες και κοιτάζουν να ‘κονομήσουν κανένα ξεφτιλισμένο ευρώ.  Άλλοι φτιάχνουν μπατριωτικά (sic) πορδοκόμματα και πριν ακόμα εξασφαλίσουν μισό ψηφαλάκι, έχουν ανοίξει ταμείο. Έχουν στήσει τραπεζικούς λογαριασμούς και περιμένουν να τους βάλετε λεφτά για να σώσουν το έθνος.  

 

 

Ούτε ένας (1) καραγκιοζάκος δεν βγαίνει να διαμαρτυρηθεί για την πατάτα που τον έπεισαν να φάει.  Μετά από 3 και 4 δόσεις της τοξικής θανατηφόρου μπουρούχας που οι φαλτσογιατροί της μασονίας επιμένουν να αποκαλούν «εμβόλιο», η αντίδραση είναι εντελώς μηδενική.  Οι πολλαπλώς εξαπατηθέντες αρρωσταίνουν, μεταδίδουν, σκυλοψοφάνε αλλά δεν βγάζουν κουβέντα !!!

  


Μούγκα καθολική έχει πέσει στο μαντρί με τα μπολιασμένα κλανοπρόβατα ενώ η «ξαφνικίτιδα», οι θρομβώσεις, οι ανακοπές και οι καρκίνοι θερίζουν καθημερινά. Η πρωτοφανής για πολιτισμένο κράτος υπακοή στις παράλογες διαταγές της σχιζοφρενούς δοτής ηγεσίας είναι ομολογώ άκρως απογοητευτική αλλά αναμενόμενη.

  


Ένα πόπολο αποτελούμενο από χρεοκοπημένους μπαμπουίνους πλειοδοτεί καθημερινά σε δειλία, ρουφιανιά και γιδοφιλοσοφία.  Πολλοί από δαύτους θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι θα τους σώσει ο …Θεός.  Το αστείο είναι ότι αυτή η χλέπα έχει απαιτήσεις.

 


Δεν διαβάσατε λάθος… Αυτό το παραμάζωμα των ζαβών, των χατζηγαμημένων και των ποταπών ονειρεύεται δόξες.  Τι Σπάρτες, τι Μεγαλέξαντρους, τι  Βυζάντια, οι εκδοχές είναι πάμπολλες σαν τα χρόνια που έχει να δει ψωλή στο ποντικοφαγωμένο παλιομουνί της η Αρβελέρ.

 

 

Εδώ πέφτουν και σαυροψοφάνε στην μέση του δρόμου με την φόλα που φάγανε και σου παπαγαλίζουν ψωλιές περί «ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου».  Εδώ δεν ξέρουν αν θα ζούνε μετά την 4η δόση, η μαλακία με το ξαναπάρσιμο της Κωλούπολης δεν λέει να ξεκαρφωθεί από το βλακομυαλό τους.

 


Βέβαια κανείς δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να πληροφορήσει όλους αυτούς τους πτωχούς μπινέδες πώς έχουν τα πράγματα.

 

 

Λοιπόν θρησκόληπτες μαζοχοφτωχάλες επειδή πάτε γυρεύοντας, ακούστε τα:

 

Το αξίωμα είναι σύντομο και εύληπτο: Η απαίτηση για αυτοκρατορική ηγεσία είναι για την πούτσα όταν δεν συνοδεύεται από ποιότητα αυτοκρατορικού υπηκόου. 

 

 

Στα ίσια, από ένα κράτος 11 εκατομμυρίων ζωανθρώπων είναι ελάχιστοι αυτοί οι οποίοι πληρούν τις προδιαγραφές όχι να ηγηθούν αλλά να στελεχώσουν ένα μικρού βεληνεκούς αυτοκρατορικό καθεστώς.  Σε απλά Ελληνικά, είμαστε όλοι για τα μπάζα.

  


Οι μεγάλοι ηγέτες του παρελθόντος αντλούσαν υλικό από μια δεξαμενή σκληροτράχηλων τυχοδιωκτών, εκπαιδευμένων στον πόλεμο οι οποίοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να δρέψουν τις ψυχές σαν στάχυα. Τέτοιοι τύποι μπορούσαν άνετα και να ηγηθούν αν παρουσιαζόταν ανάγκη. Σήμερα όπου και να ακουμπήσεις σε αυτή την χώρα του φρεντοτσίνο και της μπουρο-εξάτμισης, λερώνεσαι.  Μη μου άπτου βιγκανικές μεγαπίπες «το κρέας είναι φόνος», βουδιστικές πουστομαλακίες του στυλ «μην πατάτε τις κατσαρίδες» και αναρχοάπλυτες κουραδόμπαλες «είμαστε όλοι μετανάστες», αποτελούν τον πυρήνα της κρατούσης θολοκουλτούρας.  Μιλάμε για μια χώρα ψυχασθενών, πυροβολημένων και ζουρλών χωρίς μανδύα. Όποιον και να διαλέξεις για σοβαρή αποστολή, έχεις ψωνίσει από σβέρκο.  

  


Πνεύμα και σώμα το ίδιο, ένας κάδος σκουπιδιών.  Χοντροσαπίλα και αχρηστούρα παντού. Μια βόλτα στις παραλίες θα σας πείσει δια του μπάζου το αληθές. 

  



Η συντριπτική πλειοψηφία των ζελεδοειδών σαβουρο-απογόνων του Ηρακλή δεν κάνει ούτε για σύγκρουση στο τάβλι. Η μόνη εμπειρία τσακωμού που έχουν οι περισσότεροι είναι με την μικρότερη αδερφή τους όταν πήγαιναν δημοτικό και που τις είχαν φάει.

 

 

Οι απατηλά χτιστοί και οι γυμνασμένοι είναι μόνο για σέλφι και καθρέφτη ενώ άμα ανοίξουν το στόμα τους σκέφτεσαι ότι πιο μπάσα φωνή έχει ο τρανσέξουαλ της γειτονιάς σου.

 

 

Ακόμα και οι σχετικά μάχιμοι, δηλαδή ο συρφετός των πρεζεμπόρων και των ποινικών που μπαινοβγαίνουν στις φυλακές, αποδεικνύονται καθυστερημένοι στο μυαλό. Τσιμπάνε και πέφτουν σε ενέδρες σαν χάνοι ενώ το βάζουν στα πόδια με το πρώτο ζόρι όπως είδαμε πρόσφατα με τα υποκοσμικά χρυσαύγουλα.

 

 Πολλοί μπάζουλες κωλώνουν ακόμα και μπροστά στις κότες τους σκατόγυφτους, αν είναι δυνατόν.  «Ο γύφτος», σου λένε, «άμα τις φάει θα πάει να φέρει άλλους δέκα γύφτους».  Και λοιπόν;  Φέρε κι εσύ δέκα δικούς σου με στυλιάρια και σαπίστε τους. Εκατό οι γύφτοι; Διακόσιοι εσείς με καραμπίνες.

 

 

…Ώπα όμως.  Εδώ αγγίξαμε την καρδιά του προβλήματος.  Όχι διακόσιους δεν μπορείτε να μαζέψετε αν χρειαστεί, όχι εκατό, όχι δέκα, όχι πέντε, ούτε έναν (1) δεν θα καταφέρετε να βρείτε που να σας υπερασπιστεί ή έστω να σταθεί στο πλευρό σας.  Ακόμα και τα ίδια σας τα βλαστάρια θα την πουλέψουν άμα δουν τα δύσκολα.

 


 Γιατί συμβαίνει αυτό;

 

Επειδή είμαστε σκάρτοι στην πλειοψηφία μας.  Επειδή μας ταΐζουν ΣΚΑΤΑ από τότε που γεννηθήκαμε.  Επειδή οι γονείς μας καμένοι από την ψευτο-ηθική των γαμιοπαπάδων και των αφεντικών τους δεν μας έδωσαν απολύτως καμιά ΕΛΛΗΝΙΚΗ αξία.  Οι βλαχοδάσκαλοι και οι λεχριτοκαθηγητές το ίδιο.  Όλοι παρέμειναν αλυσοδεμένοι στο ιουδαϊκό μπεκροπαραμύθι του Κωλοχριστού. Όλοι ακολούθησαν λέξη προς λέξη τις ντιρεκτίβες του ρασοτεκτονισμού για να λαμβάνουν απρόσκοπτα τον σκατομισθούλη τους.  Όλοι ανακύκλωσαν διδαχές πάνω στις δήθεν «παραδοσιακές αξίες» που δεν είναι ούτε παραδοσιακές, ούτε αξίες.  Η μόνη επιλογή που μας προσφέρθηκε ήταν οι ηθικές καρικατούρες της Ιουδαϊκής παραμυθολογίας:  Σκύψιμο, φιλαργυρία, υποκρισία, τσιγκουνιά , κρυψίνοια, φιλοτομαρισμός.  Αυτοί που σοδόμισαν πρώτα τον πιο αδύναμο κρίκο του τριπτύχου, την θρησκεία, ξεκώλιασαν την Πατρίδα, και τώρα απογαμούν την οικογένεια. Το τελευταίο οχυρό έχει ήδη πέσει, απλά οι λίγοι υπερασπιστές του εξακολουθούν να μάχονται επειδή δεν έχουν πληροφορηθεί ότι η ηγεσία μας παρέδωσε άνευ όρων στον εχθρό.

  

Πόσοι από εμάς τα έχουν καλά με τα αδέρφια τους;  Για ρίξτε μια ματιά γύρω σας.

 

 

Δυστυχώς ελάχιστοι…

 

Οι περισσότεροι βρίσκονται στα μαχαίρια με αυτούς που έχουν το ίδιο αίμα και μισούν και ζηλεύουν όσο κανέναν άλλον εκείνους με τους οποίους μοιράζονται τους ίδιους γονείς.  Εδώ και τουλάχιστον 6 δεκαετίες οι «διαμορφωτές» της κοινής γνώμης έχουν σπείρει απίστευτη διχόνοια στις οικογένειες.  Η γενικευμένη και άνευ προηγουμένου εξύψωση των ατροφικών εγώ σε υπερτοτέμ και η αναγωγή του χρήματος σε υπέρτατη αξία είναι οι σημαντικότερες από τις αιτίες.  Η καθημερινή ύβρις έχει αναχθεί σε προσόν του βιογραφικού.  Ο σεβασμός προς την γνώση και την αξιοσύνη είναι ανύπαρκτος.  Φτάσαμε οι ατάλαντοι, οι άμπαλοι και οι αγράμματοι, το κατιναριό του τόπου, να θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από τους αρχαίους.

 

 

Ψυχομπάζα, σκυλοκουρέλια, κουραδοπλουμισμένα πιθήκια, συνέρθετε γαμώ τον πουστοθεό σας! Σταματήστε να μαζεύετε ψεύτικο χρήμα, πάψτε να φοβάστε την σκιά σας και πετάξτε την άχρηστη εκπαίδευση που σας έκαναν στα σκουπίδια!  Πτωματικά νεκροζούμια προσπαθήστε για μια γαμημένη φορά στην ψευτοζωή σας να δείτε τα πράγματα όπως είναι, σκέτα, χωρίς την σάλτσα του λουσμένου σε φλόκια ναρκισσισμού.

  

Κοιτάξτε τα χάλια μας…

  

Είμαστε όλοι ξεμοναχιασμένες προβατίνες που αν μας έτρωγαν οι λύκοι και τα τσακάλια θα ήταν τιμή μας.  Όμως τέτοιοι ξεφτίλες που καταντήσαμε μας τρώνε τα κωλομυρμήγκια και οι σκατόμυγες.  Πυορροούντα κουφάρια, κουρασμένα μπαζόμπι, σαπισμένο φιδόκρεας, αυτό είμαστε.    

 

 

Τίποτα δεν έγινε τυχαία.  Η μετάλλαξη του αρχαίου Έλληνα πολίτη/οπλίτη σε σύγχρονο Νεοελληνέζο ρουφιάνο/κοπρίτη είναι μια μεγάλη επιτυχία της εβραιόδοξης χριστιανοσυμμορίας. Αυτός ο ταλμουδόβοθρος εντατικοποίησε το ύπουλο έργο που είχε ξεκινήσει ο αντεθνικός πολυθεϊσμός των ναών και των μαντείων.  Η σαπίλα είναι παλιά.  Ο Νεοελληνέζος που δοξολογεί στις πορνοεκκλησίες τους Μακκαβαίους και τους υπόλοιπους κοψοπετσάκηδες της Σκατουσαλήμ δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα από την κληρονομιά του. Τέτοιος ξεπεσμός δεν είναι προϊόν μόνο του σήμερα.  Ο λουκουμάς είναι μπαγιάτικος.

 

 

Ο δεισιδαίμων αρχαίος των κλασικών χρόνων που ασχολιόταν με μαγγανείες, χρησμούς και μυστήρια τι σχέση είχε με το Ελληνικό πνεύμα, την θεομαχία ή την φυλετική γνώση; Πού ακριβώς τον είχαν αγγίξει τα επιτεύγματα της φιλοσοφίας;

 

 

Ο παρακμιακός μπινές των Ελληνιστικών χρόνων που συνωμοτούσε με τους Ρωμαίους εναντίον των αδελφών του και που πίστευε στην Ίσιδα, στον Μίθρα, στον Βάαλ και δεν ξέρω σε ποια άλλη πουτάνα ή σε ποιον άλλον πούστη, τι θα μπορούσε άραγε να μας πει για την υποτιθέμενη εθνική του συνείδηση;

 

Και οι δύο απολύτως τίποτα δεν μπορούν να πουν. Έπαιρναν την ίδια συνταγή νευροτοξίνης που ρουφάνε οι σημερινοί θεοπρεζάκηδες με τον Γαμωγιαχβέ, τον μετροσέξουαλ Χριστό του και την Κωλοπαναγία του.

 

 

Δεν υπάρχει τίποτα.  Ούτε μυστήριο, ούτε δέος, ούτε θεία χάρις, ούτε τ’ αρχίδια του Καράμπελα. Όλα λειτουργούν με ανταλλάγματα. Το διαγαλαξιακό συνδικάτο των Ελοχίμ ρίχνει χρήμα, φτιάχνει δούλους και εισπράττει τοκογλυφικά κέρδη.

  


Λυπάμαι που βομβαρδίζω με ναπάλμ τα πιστεύω κάποιων έντιμων φίλων αλλά δεν μπορώ να κάνω εκπτώσεις.  Ο θρησκειακός καρκίνος που μας έχει φυτέψει  στο DNA ο εξωτάφιος εξουσιαστής δεν θεραπεύεται με ασπιρίνες.  Η μόνη ελπίδα είναι το λεπίδι και ο καυτηριασμός.  Ο πόνος και η απώλεια είναι εγγυημένες αξίες γιατρειάς.

 


Τελικά για μας δουλεύουν όλα. Ως και οι καρβουνιασμένες καγκουρομαϊμούδες, οι πιστοί των πορδοεξατμίσεων, που κάνουν κόντρες στους δρόμους το διαισθάνονται πια.  Ελάχιστοι θα γλυτώσουν.  Οι πιο πολλοί θα καούν και θα λαμπαδιάσουν γιατί τα πιστεύω τους είναι επίτηδες ποτισμένα με βενζίνη.

 

 

Από την άλλη πλευρά, πρόκειται για γονιδιακό θαύμα που μετά από 2.500 χρόνια οργανωμένης παρακμής να υπάρχει έστω και ένας (1) μογγολομπασταρδεμένος απόγονος των αρχαίων Ελλήνων που να γαμωταφίζει τους νεκροζώντανους αφέντες των κόσμων χωρίς να είναι γνωστικιστής.

 

 Η ανυπαρξία της απατηλής εσωτερικής πεποίθησης περί θείου αποτελεί την μέγιστη φυλετική περγαμηνή.  Είναι το γονιδιακό αποδεικτικό καθαρότητας.  Το ανεκτίμητο δώρο του Μεγάλου Παίκτη προς τον πληβείο ανθρωπάκο που τα έχασε όλα στην σκατομπαρμπουτιέρα της ιστορίας.  Αν μπορέσει αυτό το θύμα να ξεκλειδώσει τα διαχρονικά αρχεία που κρύβει το λογισμικό της γκλάβας του, η συμπαντική κωλοτρυπίδα θα αποκτήσει νέο αφεντικό.

  

Ό,τι και να ισχυρίζεται κατά περιόδους η ρασοφόρος στοά, η θρησκεία δεν έχει καμία σχέση με την ηθική. Πόσο μάλλον η απατεωνίστικη εκδοχή της, αυτή του πρωκτοαυνανιζόμενου και σκατόλαγνου εβραιοπαπαδαριού που μας δουλεύει αιώνες. Το αντίθετο συμβαίνει: Η θρησκεία και η εκκλησία της είναι ο ορισμός της ανηθικότητας και της δολιότητας.  Τους είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια που φέρθηκαν σαν μπράβοι του καθεστώτος στην πρόσφατη υπόθεση με τα «εμβόλια» της σατανιάρικης τεκτονικής διεθνούς. Σχεδόν 4 χιλιάδες χρόνια καλλιεργούν την διχόνοια και το μίσος προς την αληθινή Ελλάδα οι βρομο-ιερείς της καραπούτσας.  Δείτε από πού προέρχεται η λέξη «ιερόδουλος» και θα καταλάβετε ποιος είναι η πουτάνα.

 

 

Ρασοξεκωλιάρηδες, ο Δίας κλείστηκε στα Τάρταρα αλλά μην βιάζεστε να χαρείτε.  Τώρα έχει πλάκα κι ενδιαφέρον το παίγνιο.  Έρχονται πυρηνικά και ψόφος στον Κρονογιαχβέ σας και ειδικά στην σκουληκιασμένη χεσοτρυπίδα του παγκόσμιου ερπετού που υπηρετείτε!  Σκατολιβανιστήρια και μιάσματα του διαστήματος ήρθε η ώρα της πληρωμής.  Δεν θα υπάρξει κανένα έλεος για ανθρώπους, ιερατεία και θεούς.  Η ζωανθρωπότητα έφτασε άλλη μια φορά στο σημείο που λήγει ο χρόνος.  Τελευταία μπιλιά και η μπάνκα φορτωμένη.

 

 

Το ίδιο λειψό μυαλό με την πλέμπα κουμαντάρει και η ηγεσία.  Από τότε που η Αρχαία κραταιά Ελλάς και η αθεϊστική υπερθρησκεία της διαβρώθηκαν από το ατλάντειο ιερατείο, οι αρχηγοί είναι δοτοί. Πράγμα που σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι οι φυσικοί (γεννημένοι) ηγέτες της φυλής αλλά επιλεγμένα υποκείμενα, κατά κανόνα μέτοικοι που διαθέτουν ταλέντο σε άλλους τομείς όπως π.χ. στην πουστιά.

 

 

Επί αιώνες το σκυλοπόπολο ντρεσσαρίστηκε από ιερείς μυημένους στον βαθύ ανθελληνισμό.  Εκπαιδεύτηκε στο να θεωρεί «κατάλληλους» μόνο τους ηγέτες που προτείνονται από αυτούς.  Παράλληλα γενεές γαλουχήθηκαν με την νοοτροπία του αρρωστημένου «εγώ», διαπρέποντας στην διαίρεση και στον φθόνο. Μυριάδες Έλληνες αλληλοσφαγιάστηκαν χάρη στις σκοτεινές ίντριγκες του βρομερού 12θεου.

 

 

Το Ε.ε. 6854 (ή 146 προ Χαλβά) η Ελλάς έπαψε να υφίσταται χωροχρονικά ως φάρος εξέλιξης και εξακοντίστηκε στην σφαίρα του ιδεατού.  Ωστόσο ακόμα και ως ιδέα συνέχισε να συντηρεί κάποιες σποραδικές πηγές φωτός στον τότε ελληνοπολιτισμένο κόσμο. 

 

  

Ως λαίλαπα, τα ευρωβαρβαρικά στίφη που διαδέχθηκαν τους εκφυλο-Ρωμαίους στο πλιάτσικο ήρθαν και κατέσφαξαν ό,τι είχε απομείνει από τους αρχαίους κατοίκους.  Μόνο οι λίγοι που είχαν πάρει από νωρίς τα βουνά την γλύτωσαν.  Οι πρόγονοι ΟΛΩΝ των σημερινών Ευρωπαίων ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ όπως ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ και τα απόβλητα οι απόγονοί τους. Από την Ελλάδα πήραν φως και πρόοδο και τα ανταπέδωσαν με σφαγές και τσεκουριές.  Σήμερα οι μπασταρδοχυσιές των Ούννων και των Τουρκομογγόλων που παριστάνουν τους αμόλυντους μας αποδεκατίζουν με χαράτσια και μνημόνια.  Έτσι για να ξέρουμε τι μας χρωστούν και τι τους χρωστάμε.

 

 

Μετά την εκτεταμένη γενοκτονία του βυζαντινού πουστοκράτους εναντίον των αυτοχθόνων ΕΛΛΗΝΩΝ, ήταν πια θέμα χρόνου η σαυρο-Ασία να σύρει κι αυτή τις φολίδες της στα ιερά χώματα και να χώσει τις γλοιώδεις πούτσες της στα μουνιά των Ελληνίδων.  Χάρη στο μίσος της πουτσόφιλης θρησκευτικής ηγεσίας προς τον αυτόχθονα λαό, η μεγάλη αντεπίθεση των σαυρών αν και ανοργάνωτη, στέφθηκε με επιτυχία.  

 

 

Ακόμα και την ύστατη στιγμή το βυζαντινό πορνείο δεν τόλμησε να αγγίξει τις περιουσίες των μοναστηριών και των τσιφλικάδων για να εξοπλίσει τον στρατό του.  Επίσης αρνήθηκε να αποδώσει στους λίγους Έλληνες των βουνών την τυπική τους ανεξαρτησία.  Ως το τελευταίο δευτερόλεπτο της άχρηστης για το Ελληνικό έθνος ζωής του, ο πολιορκημένος δημαρχάκος (και όχι αυτοκράτορας) πρώτευσε μόνο στην δολιότητα.  Ο ρασοφόρος συρφετός που πριν ευλογούσε την ηγεσία του, τα είχε βρει με τον Μωάμεθ στο οικονομικό.  Ο Παλαιολόγος το γνώριζε αλλά δεν έκανε τίποτα. Και τι θα μπορούσε άραγε να κάνει κόντρα στην διαολομαφία του παπαδαριού;  Εκτός από το να τους περάσει όλους λεπίδι, οποιαδήποτε άλλη επιλογή σήμαινε ήττα. Μην διαθέτοντας κάκαλα για κάτι τέτοιο, έσκυψε το κεφάλι του στο πεπρωμένο.  Η ουσία δεν είναι ότι ο θρόνος της τρισκατάρατης αποικίας των Μεγαρέων πέρασε στους Οθωμανούς.  Είναι ότι το περιβάλλον του θα παρέμενε βαρβαρικά ανθελληνικό.

 


Γι αυτό καρφάκι δεν μου καίγεται για την Κωλομπινεδούπολη.  Στάχτη και μπούρμπερη μπορεί να γίνει όλος ο Βόσπορος και η Αγιά Σοφιά;  Εφτά ατομικές βόμβες μπορούν να σβήσουν αυτήν την δαιμονοχυσμένη κωλοτρυπίδα από τους χάρτες; Αμήν και πότε και φέρτε μου το κουμπί να το πατήσω.

 


Γαμώ την πούστρα τον τουρκόπαπα, γαμώ το πουτσοπατριαρχείο του και γαμώ τους  Μογγολότουρκους και τους Οβραίους προγόνους του!  Μια ζωή στην ρουφιανιά, στην προδοσία και στο ψέμα.  Ίδιος είναι ο αρχιπαλιόπουστας με όλους τους κεκοιμημένους πορνοπατέρες της κωλορθοδοξίας.  Τάλε κουάλε με όλους αυτούς τους μπεκροκίναιδους που πάσχισαν και πασχίζουν να εξαφανίσουν την πεμπτουσία της Ελληνικότητας από τον πλανήτη.  Πουτάνα όλα λοιπόν. Ναπάλμ και αμείλικτο ψόφο στην πουστοθρησκεία, λεπίδι στους παπάδες, «πύρ αείζωον» και μποφόρ πενήντα, να μην μείνει ούτε η τέφρα τους στα μέρη μας.

 

 

Η ηγεσία όταν δεν είναι δόλια, είναι εντελώς ηλίθια.  Οι γιδοκοτζαμπάσηδες του 8821 επειδή είχαν ο καθένας πέντε-δέκα ντουφέκια στις διαταγές τους νόμισαν ότι είχαν τα προσόντα για να γίνουν ηγέτες.  Όχι ηγέτες ενός άθλιου μεσανατολίτικου κρατιδίου αλλά ηγέτες ενός έθνους και μάλιστα του σημαντικότερου έθνους του πλανήτη.  Το «πού πας ρε Καραμήτρο» ήταν ο κυριότερος λόγος της αποτυχίας της επανάστασης. 

  


Η σούμα είναι οικτρή:  Δεν υπάρχει υλικό για καουμποϊλίκια και μαγκιές. Οπότε ξεχάστε τις εξεγέρσεις, τις επαναστάσεις και τους πολέμους και καθήστε εκεί που κάθεστε.  Με την παρούσα ηγεσία μην ψάχνεστε για τσαμπουκάδες γιατί ο μόνος που θα κλαίει θα είναι τελικά ο φτωχοκωλαράκος σας.

 

 

Είναι εκπληκτικό.  Τόσοι αιώνες πέρασαν και τίποτα δεν άλλαξε.  Τίποτα δεν διδάχθηκε η ζωανθρωπότητα ούτε από το άναμμα, ούτε από το σβήσιμο της σπάνιας (προμη)θεϊκής φωτιάς της κλασικής αρχαιότητας που φώτισε και φωτίζει ακόμα αυτόν τον ταλαίπωρο πλανητάκο και τα ιδιοτελή καραγκιοζάκια που τον κατοικούν.

 


Αν διαβάσει κανείς την ιστορία του Αβερρόη μόνο πίκρα θα αποκομίσει γι αυτόν τον ακούραστο εργάτη της φιλοσοφίας που από την αγάπη του για το αριστοτελικό έργο έφτασε να πει πως «όταν το Κοράνι δεν συμφωνεί με τα λεγόμενα του Αριστοτέλη, τότε ο Αριστοτέλης είναι αυτός που έχει δίκιο»!!!  Μιλάμε για δήλωση μεγατόνων.  Ακόμα και στις μέρες μας να την έκανε, θα τον λυντσάριζαν επιτόπου. 

  


Μια σύγκριση του σημερινού μεταλλαγμένου Ισλάμ με το Ισλάμ της εποχής του Αβερρόη θα σας πείσει ότι τα πράγματα όχι μόνο δεν βελτιώθηκαν αλλά έγιναν και χειρότερα.  Ο σημερινός μαχμουτικός όχλος δεν φιλοσοφεί, δεν επιχειρηματολογεί, δεν μιλάει καν, μονάχα μουγκανίζει.  Φυσικά έχει ξεχαστεί το γεγονός ότι η ακμή του Αραβικού πολιτισμού οφειλόταν αποκλειστικά στα Ελληνικά συγγράμματα.  Εκείνα τα οποία διέσωσαν οι τότε Άραβες και Πέρσες μουσουλμάνοι από το μένος των φανατικών Χριστιανοηλιθίων (να τα λέμε κι αυτά).

 


Τα σημερινά ισλαμόζωα βομβαρδίζουν μουσεία, ανατινάζουν αρχαία μνημεία και καταστρέφουν οποιοδήποτε τεχνούργημα κάνει τον άνθρωπο να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώα.  Αρνούνται τον οποιονδήποτε αντίλογο ή έστω σκεπτικισμό. Αυτό δεν λέγεται θρησκεία.  Είναι τυφλή υπακοή στις διαταγές του αφέντη από ένα κοπάδι σατανιασμένων και ηλίθιων κτηνών. Των ίδιων κτηνών που απαιτούν δικαιώματα εδώ, στον συρρικνούμενο κόσμο της Ελληνικής κληρονομιάς που ανέχεται την βρόμα τους και τα υποκριτικά τους ήθη.  Κανένα έλεος.  Ναπάλμ.

 


Ενδιαφέρον δείγμα ισλαμοσκατοφυλής αποτελούν οι μπασταρδεμένοι Τουρκόσαυροι.  Μια απέραντη απάτη. Ένα συνεχές έγκλημα χωρίς τιμωρία. Με γερμανοεβραϊκά κεφάλαια αυτή η πολυσυλλεκτική φυλετική σαβουρέλα παριστάνει την υπερδύναμη έχοντας εξοντώσει οικονομικά τα λαϊκά στρώματα της χώρας της και το δούλεμα πάει σύννεφο.  Πατρίς – Ληστεία – Οικογένεια στον υπερθετικό βαθμό.  Μιλάμε για ΤΑ ζώα-υπηκόους.  Δεν έχουν να φάνε και δεν μιλάει κανείς. Ο βλάκας ο Νεοελληνέζος τους φταίει. Τους γαμάνε από παντού, πάνε για διάλυση, έχουν ανοιχτούς πολέμους με Κούρδους της Τουρκίας, Κουρδιστάν, Ιράκ, Λιβύη, Συρία και αυτοί εξακολουθούν να πρήζουν τα δικά μας αρχίδια. Οι μόνοι γείτονες που δεν τους ενοχλούν είμαστε εμείς και όμως μας σκοτίζουν συνέχεια τον πούτσο. Οι ναπάλμ δεν φτάνουν.  Πυρηνικά και σε δαύτους και στους Τεύτονες χρηματοδότες τους.

  


Όσο για το κουραδομπουρδέλο που λέγεται Ευρώπη στο οποίο έρχεται και ψωλοσουρώνει επιδοτούμενος ο κάθε βλαμμένος και πυροβολημένος της γης, το μόνο που σχεδιάζει είναι το πώς θα γαμήσει την Νεοελλαδίτσα.  Τους την σπάει που τούτη η μπάσταρδη σκατόρατσα των Νεοελληνέζων καταπίνει τα μνημόνια σαν στραγάλια και δέχεται τις υπερχρεώσεις και τα πανωτόκια του ανύπαρκτου χρέους χωρίς παζάρια. Φοβούνται τα ευρωπανιά μήπως από τον τιγκαρισμένο με δικά τους σκατά απόπατο που λέγεται Νεοελλάς ξεπεταχτεί κανένας μεταλλαγμένος T-Rex και τους κατασπαράξει όλους έναν-έναν (αφού τους ξεσκίσει πρώτα το παπικό και το προτεσταντικό τους κωλάντερο με τα κοφτερά λέπια της καραπουτσάρας του).

 

 

Αυτοί οι χριστιανοτοκογλύφοι του Βερολίνου επιλέγουν τους βασιλιάδες, τις χουντοκυβερνήσεις και τις δόλιες ηγεσίες μας εδώ και 200 χρόνια. Με τα γραικυλικά πρακτόρια τους χρεώνουν συνεχώς ψεύτικα δάνεια και παράνομους τόκους την χώρα και τους μαλάκες που την κατοικούν. Με τις φοροπουστιές τους, φτάσαμε να χρωστάμε τον κώλο μας ακόμα κι εμείς που δεν πήραμε ποτέ δάνειο.

 


Κι εδώ οι ναπάλμ πέφτουν λίγες.  Οπότε θερμοπυρηνικά, σεισμοί, πείνα και δέκα χρόνια χειμώνας χωρίς θέρμανση που να τους φάει όλους.  Χρειάζεται το ενισχυμένο νεκρομπόλι Covid-3000 Doomsday με δομή πανούκλας σε 10πλή δόση για καθολικό ψόφο των ευρωζώων. Στον αγύριστο και γρήγορα!

 


Μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με την «κλιματική αλλαγή» και την ανάγκη μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού.  Η παπάρα, η μάντολα, η ψωλιά, η πουστοπονηράδα και οι φίλες τους σεργιανίζουν από το πρωί ως το βράδυ στις ειδήσεις.  Όμως ούτε ποιος δημιουργεί το πρόβλημα μας λένε, ούτε πώς θα το λύσουν.  Πάλι από τον Γέροντα Μαρκήσιο περιμένουν προφητεία.

 

 

Λοιπόν θα σας εξηγήσω με λίγα λόγια πώς έχουν τα πράγματα και ποιά είναι τα σενάρια και οι εναλλακτικές.  

 

Πρώτα απ’ όλα:  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ όπως την περιγράφουν αυτοί.  Όλη η απειλητική βλακοπροπαγάνδα των ΜΜΕ είναι ένα αντιεπιστημονικό και προχειρογραμμένο χολιγουντιανό σενάριο καταστροφής. Είναι ΦΑΝΤΑΣΙΑ και ΨΕΜΑ. Το γήινο κλίμα έχει περιόδους θέρμανσης και ψύξης οι οποίες εναλλάσσονται.  Εκτός από τις περιπτώσεις της αναπάντεχης αλλαγής των συνθηκών (π.χ. πρόσκρουση μεγάλου αστεροειδούς,  μετατόπιση των πόλων, κ.α.) η τροπή προς την υπερθέρμανση ή αντίστοιχα την υπερψύξη διαρκεί αιώνες.  Η κάθε περίοδος μπορεί να κρατήσει 10.000 χρόνια ή και περισσότερο. Αν π.χ. ο Μέγας Ενιαυτός (25.920 χρόνια) περιλαμβάνει και τις δύο περιόδους τότε η θέρμανση και η ψύξη έχουν από 12.960 χρονάκια έκαστη.  Όπως αντιλαμβάνεστε ένα τέτοιου μεγέθους χρονικό εύρος υπερβαίνει κατά πολύ το ιστορικό μας πλαίσιο. Οι εισηγητές της θεωρίας της κλιματικής σκατούλας σε καμία περίπτωση δεν έχουν τα απαιτούμενα στατιστικά στοιχεία για να την στηρίξουν.  Είναι μια ακόμα κλανιά των πονηρών που παίζουν με τα μυαλά σας, μια μεγαλοπρεπής πίπα όπως η κοβιντοβλακεία.

 

Το παγκόσμιο κλίμα είναι μια εκνευριστικά πολύπλοκη εξίσωση.  Το μοντέλο που απεικονίζει τον καιρό είναι εντελώς χαοτικό και ως τέτοιο επιτρέπει την διατύπωση της οποιαδήποτε κλαπαρχιδιάς. Οι «επιστήμονες» των κλανοπαραθύρων απλά ψεύδονται.  Αν ρίξετε μια ματιά στην Θεωρία της Γαίας θα διαπιστώσετε ότι η συλλογιστική της είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα απ’ ό,τι οι φλοκοπαπάρες των εγκάθετων του κυβερνοτεκτονισμού.  Ζούμε την εποχή της ανεύθυνης λεκτικής σκατορουκέτας.  Την εξαπολύουν κι όποιον πάρει ο Χάρος. Το είδαμε κι αυτό: Η σκληρή επιμόλυνση του περιβάλλοντος με τοξικά και η εκμηδένιση των δασών να πωλούνται ως «πράσινη ανάπτυξη»!

 


Φυσικά και στο άλλο κομμάτι της νεοταξικής παγκόσμιας «κρίσεως», οι προκείμενες είναι σκάρτες.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ όπως τον εννοούν αυτοί.  Η Νεοελλάδα και η Ευρώπη έχουν εδώ και πολλά χρόνια ΜΕΙΩΣΗ πληθυσμού η οποία μας μεταβιβάζει ομαλά στην ρομποτική κοινωνία και στην οικονομία της.  

  


Ούτε ο υπόλοιπος κόσμος έχει θέμα.  Υπερπληθυσμός υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένες χώρες στην Ασία και δευτερευόντως στην Αφρική.  Το πρόβλημα δεν είναι οι μελαψοί μπαμπουίνοι που ως ζώα αναπαράγονται ασύστολα. Είναι οι μασονόδουλες ψευτο-κυβερνήσεις του πλανήτη και ειδικά η Ε.Ε. , η μεγα-απάτη του δικαιωματισμού. Σε αυτή την πατσαβούρα που ζέχνει χύσια ασβών και μπολσεβίκων όλοι οι σκατοβρομιαραίοι έχουν δικαιώματα εκτός από τους λευκούς αυτόχθονες Ευρωπαίους.  Τέτοιος φανατικός ρατσισμός κατά των γηγενών δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο.  Όσο πιο γρήγορα και πιο βίαια διαλυθεί αυτό το νεοφασιστικό νεκροταφείο τόσο πιο καλά θα ζήσουν όσοι απομείνουν ζωντανοί.


Εκτός της σκατιάς του δικαιωματισμού, πλασάρεται και αυτή της «ανθρωπιάς».  Ως επιχείρημα η επιλεκτική φιλανθρωπία είναι εξόχως ρατσιστική.  Γιατί η Ε.Ε. δεν δείχνει την «ανθρωπιά» της στους γηγενείς εργαζόμενους που κατακλέβονται από τα αφεντικά τους και δουλεύουν απλήρωτες υπερωρίες;  Γιατί δεν μεριμνά για τους ανέργους που εξακολουθούν να φορολογούνται άγρια όπως και οι υπόλοιποι που δουλεύουν;  Γιατί σώνει και καλά η κάθε εγκληματική λαθρομειοψηφία να προστατεύεται από τον νόμο και να ευνοείται σε βάρος των από κάθε άποψη ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ αυτοχθόνων;  

  


Το δείγμα γραφής που έχουμε μέχρι στιγμής από την ποινική συμπεριφορά των παράνομα εισελθόντων δεν χτυπάει απλώς το καμπανάκι.  Βαράει σειρήνες, αλάρμ, μεγαλοκαμπάνες και ό,τι κουδούνα υπάρχει διαθέσιμη.  Η ιστορία λέει πως όταν οι φερτοί πληθυσμοί έφτασαν στον ίδιο αριθμό με τους γηγενείς, με κάποια τυχαία πρόφαση οι γηγενείς κρεουργήθηκαν ανελέητα.  Βλέπε Έλληνες Βυζαντίου, Ινδιάνοι Β. και Ν. Αμερικής, Αρμένιοι, Έλληνες Μ. Ασίας, Παλαιστίνιοι, κλπ.    

 


Ένα άλλο κουραδοεπιχείρημα υπέρ των λαθροζόμπι είναι το «τους έχουμε ανάγκη».  Τραβήξτε το καζάνακι τρεις (3) φορές γιατί πρόκειται περί συμπαγούς σκληροπυρηνικού σκατού.  Η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχουμε καμία ανάγκη. Στην πλειοψηφία τους είναι αγράμματοι, είναι μοχθηροί, είναι τεμπέληδες, είναι υλικό για την δημιουργία συμμοριών εξειδικευμένων σε ειδεχθή εγκλήματα.  Οποιοσδήποτε στέκει καλά από μυαλό και δεν είναι πούστρα, τους ρίχνει πόρτα για πάντα.

 


Όσοι πολιτικάντες και παπαδολούγκρες μιλούν για «ανανέωση του πληθυσμού» εννοούν αντικατάσταση του πληθυσμού με κατώτερης ποιότητας είδη.  Τα λαθρόζωα και τα λαθροέντομα που μας φέρνουν εδώ είναι η εγγύηση ότι βαδίζουμε προς νέο Μεσαίωνα. Πρώτα εργασιακό, μετά οικονομικό και στο τέλος πολιτισμικό.  Οι νεολαθραίοι φέρνουν μαζί με τα βδελυρά τομάρια τους την σκουπιδοκουλτούρα τους, τις έχθρες, τα μίση, τα συμπλέγματά τους, την εγκληματική τους φύση και μια άνευ προηγουμένου αχαριστία και εκδικητικότητα προς τον τόπο που τους δέχτηκε.  Δεν θα πάρουμε, μπορούν να πάνε κάλλιστα ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ με την ευχή μου.

  


Τελευταία έγινε μόδα το μοιρολατρικό επιχείρημα: «δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε, είναι περισσότεροι από εμάς».  Κι εδώ καζανάκι αφού βάλετε την μούρη αυτού που σας το λέει μέσα στην χέστρα με τα σκατά. Η μαφία που βγάζει δισεκατομμύρια με τις λαθρορροές δεν αναφέρεται πουθενά στην επιχειρηματολογία των φιλο-λαθραίων και των συνοδοιπόρων τους.  Ούτε φυσικά οι σημαντικές διαφοροποιήσεις των κρατών προέλευσης.  Η Ινδία και η Ινδονησία είναι στην πρώτη πεντάδα των χωρών με την μεγαλύτερη αύξηση πληθυσμού.  Παρόλα αυτά, και οι Ινδοί και οι Ινδονήσιοι έχουν -ώ του θαύματος- δύο από τα χαμηλότερα ποσοστά στους παγκόσμιους δείκτες λαθρομετανάστευσης.  Με κάποιον τρόπο τους έχουν μαζεμένους τους γύφτους τους και δεν τους αφήνουν να περνάνε τα σύνορα.

 


Ο αποτελεσματικότερος τρόπος προστασίας από τις λαθρόσαυρες είναι αφενός το κόψιμο των επιδομάτων και της ψευτο-προσφυγικής βίζας και αφετέρου οι σφαίρες.  Αν δεν φτάνουν οι σφαίρες, τότε οβίδες.  Αν δε επαρκούν ούτε οι οβίδες, τότε πυρηνικά.  Με το που θα ισοπεδωθεί το πρώτο κράτος στην Ασία ή στην Αφρική, όλα τα άλλα θα γίνουν κοτούλες.  Αν δεν γίνουν, πατιώνται και τα υπόλοιπα κουμπιά και όλοι οι υποψήφιοι λαθρομετανάστες μετατρέπονται σε ραδιενεργή σκατόσκονη.  Δεν υπάρχει περιθώριο για οίκτο.  Είναι ή εμείς ή αυτοί.  Μην με συγχωρείτε αλλά δεν τους λυπάμαι καθόλου.  Αν δεν μπορείτε να πατήσετε εσείς τα κουμπιά, δώστε μου να τα πατήσω εγώ.

  


Το Πακιστάν, αυτή η λέρα του πλανήτη που χέζει κι από την κωλοτρυπίδα του λαθρόσκατα θα έπρεπε να γίνει το παράδειγμα. Και τι έγινε που έχει πυρηνικά; Αιφνιδιαστική επίθεση με διηπειρωτικούς πολλαπλών πυρηνικών κεφαλών και ισοπέδωση όλης της επικράτειας πριν καταλάβουν τα μολυντήρια τι συμβαίνει. Η Ρωσία που είναι κοντά, σε 3 λεπτά το έχει κάνει οικόπεδο άμα πάρει το πράσινο φως. 

 


Βρισκόμαστε στην πρώτη φάση του Α΄ ΠΦΠ (παγκόσμιου φυλετικού πολέμου).  Η δόλια ηγεσία σας, δεν σας έχει πει κουβέντα γι αυτό. Εξακολουθεί να σας παραμυθιάζει με την κοβιντοβλακεία, με την ευλογιά των μαϊμούδων και με τις αρλούμπες της υπερθέρμανσης.  Όλα αυτά είναι πίπες για να μην καταλάβετε ότι ο κώλος σας είναι αυτό που έχει πάρει φωτιά.

 

 


Το έχω ξαναγράψει: Αυτοί που κινούν τα νήματα της λαθρομετανάστευσης είναι οι Δρακονιανοί και οι συνεργάτες τους.  Μέσα στην σκόνη που σηκώνουν τα ποδοβολητά των Πάκηδων, των Αφγανών και των Μπαγκλαντέζων κρύβονται οι υπολογισμένες κινήσεις των Τριάδων.  Οι κίτρινες σαύρες δημιουργούν αντιπερισπασμό ενώ την ίδια στιγμή στήνουν αθόρυβα ισχυρές παροικίες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

  


Στις χώρες που εγκαθίστανται δεν κυκλοφορούν, δεν εμφανίζονται πουθενά, περνούν απαρατήρητοι, όμως ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ανεξέλεγκτα.  Βάσει σχεδίου απλώνουν τα πλοκάμια του εξωτάφιου εξουσιαστή σε τόπους που ήταν απροσπέλαστοι πριν.  Αυτά τα κινεζόμπι δουλεύουν ομαδικά και ακατάπαυστα σαν τα γαμημένα μυρμήγκια και χτίζουν έναν οικονομικό ιστό ο οποίος πνίγει ύπουλα τις δικές μας δραστηριότητες.  Όταν το καταλάβουμε θα είναι πολύ αργά.

 


Για ακόμα μια φορά έρχεται στο μυαλό μου η προφητική ταινιάρα του Κάρπεντερ, ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. Όχι μόνο ζουν αναμεσά μας αλλά καταλαμβάνουν εκβιαστικά τις χώρες μας και γαμάνε τις ζωές μας.  Οι ΗΠΑ έχουν πέσει ήδη, η Ε.Ε. καταρρέει μεγαλοπρεπώς.  Μόνο η Ρωσία κρατάει ακόμα ισορροπώντας στο σκωροφαγωμένο σκοινί του πλανητικού τσίρκου, συνάπτοντας συμμαχίες που μόνο συμμαχίες δεν είναι.  



Οι Κινέζοι και οι Τούρκοι στην πραγματικότητα είναι φυσικοί εχθροί των Ρώσων και των υπόλοιπων λευκών.  Οι λευκοί της Ουκρανίας, των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Ε.Ε. οι οποίοι πολεμούν λυσσασμένα εναντίον της Ρωσίας είναι οι φυσικοί σύμμαχοί της!!!  Δεν ξέρω αν έχετε αντιληφθεί πόσο μπερδεμένο είναι το παίγνιο.

 


Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το γεωπολιτικό παζλ της οικονομικής ανάπτυξης και της ύφεσης καθώς και τις κεφαλαιακές ροές, θα διαπιστώσει ότι το κινέζικο «θαύμα» μόνο θαύμα δεν είναι. Η Εγκληματική Υπερδομή, οι ΗΠΑ, η Κίνα, το Πακιστάν, ο Κίσσινγκερ, το Ισραήλ, τα πάντα συνδέονται και μάλιστα με τρόπο που υποδεικνύει ότι κάποιος αόρατος νταραβεριτζής δίνει οδηγίες στα βλακοανθρωπάκια.

 


Σαφέστατα το Δρακονιανό κράτος και η Εγκληματική Υπερδομή που το υποστηρίζει δεν είναι ούτε Πακιστάν, ούτε Μπαγκλαντές.  Ο πόλεμος εναντίον των αυτοκρατορικών σαυρών απαιτεί άλλη, πιο εξελιγμένη στρατηγική.  Μόνο αν εξαρθρωθούν τα ηγετικά δίκτυα της Εγκληματικής Υπερδομής και φαγωθούν μεταξύ τους τα Κινέζωα οι απώλειες για τον υπόλοιπο κόσμο θα είναι αποδεκτές.  Ο χρόνος δουλεύει ακόμα γι αυτούς όμως τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.  Όπως πάει, αν είναι να επικρατήσουν οι δρακονιανοί μαφιόζοι μέσω του πληθυσμού, τότε καλύτερα μπαρούτι όλα.  Να καεί ο πλανήτης σε ένα χιλιόμετρο βάθος! 

 


Όπως βαδίζουμε τώρα, θεωρώ ότι η πυρηνική σύγκρουση είναι μονόδρομος.  Το πόσο γρήγορα θα έρθει εξαρτάται από τους απέξω.  Η Ευρώπη των δόλιων ψυχανώμαλων ηγετών είναι καταδικασμένη.  Ευτυχώς δηλαδή γιατί αρκετά μας σκότισε τα τρισάγια αρχίδια.  Αν μπορούσαμε κι εμείς να αποσυρθούμε έγκαιρα όπως έκανε η μασονο-Βρετανία θα ήταν το τέλειο.  Αλλά πού τέτοια τύχη με αυτήν την δόλια ηγεσία;

  


Το αρχιμίασμα της Μεσογείου και του πλανήτη σας το φύλαξα τελευταίο…

 

 

Η Δαιμονότρυπα της Ιστορίας,  η ανοιχτή Πύλη στις εξωχώριες κολάσεις, ο σύνδεσμος με τους Εξαποδώ, η ορατή Σκατόβουρτσα (Πιγκάλ) του αιώνιου εχθρού, το ένα από τα στρατηγεία της Εγκληματικής Υπερδομής, είναι παρόν στις παγκόσμιες γεωπολιτικές εξελίξεις. Ελπίζω να καταλάβατε ποια σκατoχώρα εννοώ.  

 

 

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ, σου λένε…  Το σαβουρομουνί που σας γαμούσε με το στράπον του Μπάτμαν. Όταν αδειάζω στη λεκάνη, σκέφτομαι ότι χέζω πάνω στα σάπια κόκαλα του Δαβίδ και το σκατοκρανίο του Σολομώντα.  Βάταλα μουνιά που κάνετε μπίζνες με τα δικά μας μαυροντυμένα τραγοκνώδαλα δεν βαρεθήκατε τόσους αιώνες να μετράτε τόκους;  Σκλάβοι του Αδονάι, του τσιφλικάβουρα με τα 72 ονόματα, κάντε επιτέλους ένα διάλειμμα στις συνωμοσίες και χύστε πύον εκεί που συνάγετε τις θλιβερές κοψοπουτσούλες σας.

 

 

Τίποτα καλό για το ζωανθρώπινο είδος δεν βγήκε ποτέ από το πιθάρι με τις σκιές και τα φαντάσματα που αποκαλείται Πορνοήλ.  Από όλα τα άλλα πουστάδικα, Αγγλία, ΗΠΑ, Γερμανία, έχουν βγει από σπόντα μερικά διασκεδαστικά ανέκδοτα. Από αυτή την μπαζότρυπα τίποτε.  Μόνο πουστιές, ρουφιανιές, ψωλιές, κομπίνες, πουστιές, καριολίκια, απατεωνιές, τσογλανιλίκια και πουστιές.

 

 

Την στιγμή που οι Έλληνες δημιουργούσαν το μέγιστο θαύμα της κλασικής αρχαιότητας και εξακόντιζαν όλες τις επιστήμες αιώνες μπροστά, οι κλαψομούνηδες μηχανορραφούσαν για να γαμήσουν τον συνάνθρωπό τους.  Ο άλλος τους άνοιγε το σπίτι του να τους περιποιηθεί κι αυτοί σκέφτονταν με ποιον τρόπο θα του το κάψουν.

 

 

 

Όταν οι Ρωμαϊκές λεγεώνες κατέλαβαν την Βρομουσαλήμ η συνταγή δυστυχώς είχε βρεθεί.  Με φονικό εργαλείο την εκκλησία των χριστιανόζωων για τους επόμενους δέκα αιώνες, οι βδέλλες κατάφεραν να κατασφάξουν και να αφανίσουν τους αληθινούς δημιουργούς του πολιτισμού.  Στη θέση του διαφωτιστή βρέθηκαν οι ίδιοι αφού είχαν λεηλατήσει έγκαιρα τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ βιβλιοθήκες του αρχαίου κόσμου πριν τις παραδώσουν στις φλόγες. 

 

 

 

(Παρένθεση: Ως προς τα χειρόγραφα, κάτι καπότες ισχυρίζονται ότι η λαίλαπα των μοναστηριών διέσωσε τα αρχαία χειρόγραφα με την αντιγραφή τους.  Πρόκειται φυσικά για σιχαμερό ψέμα των τρισοδομισμένων απολογητών. Τα μόνα που διέσωσαν οι πισωγλέντες καυλόγεροι ήταν κατά τύχη κάποια αποσπάσματα σε παλίμψηστα στα οποία είχαν σβήσει το αρχαίο κείμενο για να γράψουν πάνω τις μαλακισμένες δεήσεις τους στην πουτάνα τον θεό τους. Σε κάποια έργα που έθιγαν το άθλιο αφήγημά τους έγινε η περίφημη κοπτοραπτική.  Παρέλειπαν επίτηδες να αντιγράψουν τμήματα του χειρογράφου που δεν τους συνέφεραν και πρόσθεταν δικές τους βλακείες για να μπερδέψουν τους αναγνώστες.  Ως προς τα υπόλοιπα, ό,τι στοιχείο ή πληροφορία έκανε ρόμπα την σκατοβίβλο και τους Ιουδαίους διδασκάλους τους κάηκε επιμελώς. Από ένα σύνολο περίπου 120-150.000  (!) έργων της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας έχουν διασωθεί μόνο 1.800.  Για να μην χρονοτριβούμε ας μας υποδείξουν μονάχα ένα (1) που να διέσωσαν οι ίδιοι κατ’ αποκλειστικότητα).

 

 

 

Επειδή ο σφετερισμός της γνώσης κάποιου άλλου δεν σε κάνει σοφό, σύντομα ο περιούσιος λαός του Γιαχβέ βρέθηκε να αναμασάει τα ίδια και τα ίδια.  Γονιδιακά ανίκανοι στο να παραγάγουν νέα γνώση ανακύκλωναν επί σειρά αιώνων τα κλεμμένα πλουτίζοντας μόνο τις ταλμουδοβλακείες τους και τα θησαυροφυλάκιά τους.  Στην βάση τους έμειναν απαράλλαχτοι: γιδοβοσκοί, τοκογλύφοι και στασιαστές.  Το πολιτισμικό βιογραφικό τους σε πληθώρα κοινωνιών και καθεστώτων από τα οποία διήλθαν παρασιτικά είναι καταπέλτης.  Σταδιακά, όσοι λαοί ήρθαν σε επαφή μαζί τους κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με μια μοχθηρή ράτσα χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς και με μόνη επιδίωξη το κέρδος. 

  


Η έκφραση «για όλα φταίνε οι Εβραίοι» δεν ειπώθηκε κάπου τυχαία.  Αυτό το συμπυκνωμένο φυλετικό κατηγορώ έχει εισαχθεί στην καθημερινή φρασεολογία από τους ίδιους.  Και η πιο άσχετη με την πολιτική σκέψη πουτσόγρια ξέρει να σου πετάξει την φράση στα μούτρα χωρίς όμως να γνωρίζει την κρυμμένη χρησιμότητά της.  Παρόλο που η προκείμενη είναι εν μέρει αληθής, εκείνο που ζητείται είναι η τεκμηρίωσή της εν όλω.  Πρόκειται για λεκτική και νοηματική παγίδα.  Αντικειμενικά δεν μπορούν να φταίνε για όλα κάποιοι. Αντικειμενικά δεν μπορεί ο καθένας να τεκμηριώσει την ενοχή αυτών των κάποιων. Εκείνος που εκτοξεύει αυτόν τον στημένο αφορισμό ή άλλες κουράδες παρόμοιου ύφους, έχει κάνει τους τσιφούτηδες μάγκες και στον ξεκωλιάρη κόσμο των ΜΜΕ χάνει το δίκιο του.  

 


Ήδη από την εποχή του Μεσαίωνα είχε αρχίσει να παράγεται μαζικά στην Ευρώπη η περίφημη καραμέλα του αντισημιτισμού.  Εκατομμύρια γιδο-Ευρωπαίοι την έγλειψαν, την μάσηξαν και την κατάπιαν.  Δεν ήταν όμως κάτι καινούργιο.  Προηγουμένως και επί δύο σχεδόν χιλιετίες αυτή η τζαμπαδόφαρα των περιτμημένων έκλαιγε και οδυρόταν για την τύχη της.  Υποστήριζε ότι όλες οι άλλες ράτσες του πλανήτη δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν από το να την κυνηγούν.

  


Το ζουμί από όλη αυτή την διαχρονική κλάψα ζυμώθηκε με αλεύρι, ζάχαρη και σκατά και έγινε μια ένδοξη φόλα.  Το μαλακισμένο μίσος που έχουν κάποιοι για τους Εβραίους τους εμποδίζει να δουν παραπέρα, την ουσία του θέματος. Επιτυχημένοι διαχειριστές οικονομικών μονάδων (τσιφλικιών) είναι οι Εβραίοι. Την δουλειά τους κάνουν και την κάνουν σχετικά καλά αν λάβει κανείς υπόψη του ότι είναι εκ κατασκευής ατάλαντοι, μια φάρα περιορισμένων δυνατοτήτων που βρήκε ο τσιφούτης ο Γιαχβέ στα καλάθια των εκπτώσεων.

 

 

Η δόλια ηγεσία των δυτικών κρετίνων όντας άχρηστη και τεμπέλα, ευνοεί τα πονηρά αφηγήματα και τα σερβίρει με σαντιγύ στην πλέμπα.  Κάποιοι πέφτουν στην παγίδα του φασισμού και θεωρούν το εκτόπλασμα που βγήκε από το κωλάντερο του κοντοπίθαρου Χίτλερ ως πανάκεια για την δική τους αποτυχία.  Κάποιοι άλλοι πέφτουν στην παγίδα του αντιφασισμού και πίνουν μολυσμένα κάτουρα μεταναστών θεωρώντάς τα ως νέκταρ.

 

 

Οι δύο αυτοί στυλοβάτες του συστήματος (οι αντισημίτες και οι αντι-αντισημίτες) μπερδεύουν εσκεμμένα το πόπολο και το βάζουν να ψάχνει δικαιολογίες για την κατάντια του σε συνωμοσιολογικά σενάρια.  Δυστυχώς η πλειοψηφία καίγεται ολοσχερώς από τις δύο αυτές κλίκες χρηματοδοτούμενων τραμπούκων.  Ως τετραποδίζουσα ηλίθια, κατσικώνεται στις προκατασκευασμένες ψευτιές τους και εκτός από άμπαλη που είναι, γίνεται και αρνησίμπαλη.

 

 

Να δούμε πότε θα παραδεχτείτε ότι έχετε καταβροχθίσει ως πανύβλακες την φόλα που σας έριξαν. Σας έχουν κάνει γραφικούς και γελάνε μαζί σας οι μαμουνο-Ιουδαίοι.  Δεν λέω, είναι όντως ξεκαρδιστικό να είναι κάποιος αντισημίτης και να λατρεύει τον Οβραίο.  Ό,τι θέλει ο λαός… Χριστοί, σταυροί και Παναγίτσες και περιμένετε να κλάσει ο Θεός φυσικό αέριο για να την παλέψετε στον επερχόμενο μανιακό χειμώνα.

 


Από τον Μεσαίωνα έχουν περάσει 1.000 χρόνια ρατσιστικών ΑΝΟΥΣΙΩΝ μαλακιών και κανένας δεν έχει προχωρήσει τον αντισημιτισμό ένα (1) βήμα παραπέρα. Δεν είναι λιγάκι περίεργο;  Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκαν πριν έναν αιώνα Τα Πρωτόκολλα των Ηλιθίων της Σιών.  Όλοι οι φιλο-Ιουδαίοι σκίζονται ότι είναι πλαστά και προϊόν λογοκλοπής αλλά ακόμα ψάχνουν να βρουν ποιος τα έγραψε.  Κι ενώ ο τσακωμός έχει στηθεί γύρω από την γνησιότητα του έργου, τα γεγονότα που …φαντάστηκε ο μυστηριώδης συγγραφέας πραγματώνονται κεφάλαιο-κεφάλαιο.

 

 

Ως σήμερα τα Πρωτόκολλα παραμένουν το βαρύ πυροβολικό του αντισημιτισμού.  Αυτό σίγουρα δεν είναι για να χαίρεται κανείς.  Σαφέστατα αποτελεί έμμεση παραδοχή αποτυχίας.  Τα πάντα έχουν αναβαθμιστεί. Εδώ παίζουν νανοτεχνολογίες, επαφές με το υπερπέραν, ψυχοτρονικές χλαπάτσες, ιοί που χτυπάνε κατευθείαν το μυαλό και αυτοί μας διηγούνται παπάρες γραμμένες τον 17ο και τον 19ο αιώνα.

 

 

Οι πανηλίθιοι Ναζί είναι εκείνοι που έβαλαν το κερασάκι στην σκατότουρτα. Αντί να χτίσουν την Γερμανία με πρωτοποριακή τεχνολογία, προτίμησαν να την γκρεμίσουν μαζί με όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.  Σαν να μην έφτανε η ζημιά στην λευκή φυλή από τον εμφύλιο που έστησαν, κατάφεραν με τις παιδαριώδεις διώξεις τους να κάνουν τους τσιφούτηδες συμπαθείς. Όλη η παπάτζα του κωλοκαυτώματος ήταν στημένη για να αναδυθεί και πάλι στο ιστορικό γίγνεσθαι το νεκροφανές έκτρωμα του Σαταναήλ και τα ερπετά που φωλιάζουν εκεί.  Μόνο οι λοβοτομημένοι μπουρτζο-Τεύτονες δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.

 



Έχοντας φάει την ναζιστική σκατιά κατάμουτρα η αντισημιτική πλευρά βρέθηκε και γαμημένη και δαρμένη.  Με τρόμο αντικρύζει σήμερα ένα νέο περιβάλλον στο οποίο δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τίποτα έστω και με ακλόνητα στοιχεία. Οι διωκτικές αρχές έχουν πάψει να διώκουν τους εγκληματίες και κυνηγούν πλέον μόνο τους αγανακτισμένους με το διαρκές κλέψιμο πολίτες. Η καραμέλα του αντισημιτισμού είναι πια ψηφιακή.  Την κατεβάζεις ως εφαρμογή, την τρώς και μετά χέζεις κανονικό αίμα.  



Αν τα δικαστικά πορνεία έκαναν το καθήκον τους, θα είχαμε λιγότερες ξυλιές στην καμπούρα μας.  Η ατιμωρησία, η παραγραφή των παράνομων πράξεων και το πρόσφατο ακαταδίωκτο των απατεώνων έχουν δημιουργήσει μια επικίνδυνη αλαζονική στάση από την πλευρά των εξουσιαστών μαφιόζων. Οι Γκοΐμ πάντα θεωρούνταν ζώα από τους εκλεκτούς του σκατοθεού.  Τώρα κατέβηκαν πιο κάτω: θεωρούνται ηλίθια αναλώσιμα αντικείμενα. 

 

  

Μια ζωή κουρνιαχτός, φασαρία, τουρλουμπούκι και ποτέ δεν ξεκαθαρίζει τίποτα. Η υγιής και ουσιαστική στάση θα ήταν η απλή εφαρμογή των νόμων.  Όταν στήνεται μια κασκαρίκα και αποκαλύπτεται, οι υπεύθυνοι να καταδικάζονται και να γίνονται βούκινο.  ΟΛΟΙ.  Από τον αυτοφωράκια ως τον αόρατο μεγαλομέτοχο. Η Εγκληματική Υπερδομή βρίσκεται πίσω από όλες σχεδόν τις μεγάλες κομπίνες.  Όμως αυτό πρέπει να τεκμηριωθεί με στοιχεία και καταδίκες. Το τι εθνοτικής καταγωγής είναι κάθε φορά οι μεγαλοαπατεώνες που πιάνονται στα πράσα ας καταγράφεται και στο τέλος θα δούμε χωρίς προκαταλήψεις τι λέει η στατιστική. 

 


Με την ανικανότητα που δέρνει την κοπρόρατσα του Δαβίδ, οι περιπτώσεις οργανωμένων ληστειών που αποκαλύπτονται είναι αρκετές. Η πιο πρόσφατη αποκαλείται «ρήτρα αναπροσαρμογής».  Το γιατί δεν δικάζεται κανείς και κανείς δεν πάει φυλακή αν δεν το έχετε καταλάβει είναι γιατί πέφτει κάργα λάδωμα. Βρόμικο πουστοχρήμα βουλώνει μάτια, αυτιά και στόματα.   

 

 

Επίσης αν δεν το έχετε πάρει πρέφα, το Γαμησαήλ αγοράζει τα πάντα στον ελλαδικό χώρο.  Αμυντικές βιομηχανίες, τεχνολογία, ακίνητα, εμπορικά σήματα, γη και κυρίως υποστηρικτές.  Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σας τρομάζει. 

  


«Υπάρχουν και καλοί Εβραίοι», μου είπε κάποιος μπατριώτης πριν από καιρό.  Δεν απάντησα.  Η συζήτηση με ηλίθιους και ανιστόρητους μόνο άσχημα μπορεί να καταλήξει.  Ύστερα δεν σκοπεύω να πείσω κανέναν σας.  Σε λίγο θα δείτε μόνοι σας πώς έχουν τα πράγματα με τα νέα αφεντικά.

 


Ό,τι έχετε ρίξτε το και λίγο θα τους πέσει.  Πυρηνικά, θερμοβαρικές, λέιζερ, ναπάλμ, καυτό λάδι, πυρότουβλα, κατάρες, Χριστοπαναγίες, μπινελίκια, ελεύθερα!

  

 


Πούστη Μητσοπονηράκη στην γκαντέμιασα την πουτάνα την ΕΥΠ σου με το προηγούμενο άρθρο. Ρόμπα γίνατε πάλι με τις υποκλοπές του ποιος γαμιέται με ποιον. Πες στον ποδίτσα σου τον Νανολέοντα να πάει τώρα να κάνει πίπες στον Πάκη που πλένει τα τζάμια στο περιστύλιο.  Κατά τα άλλα, διάβασε εδώ να μάθεις ποια είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας, μωρή σκατωμένη μενόρα. 

 

Καλά τους κάνεις όμως.  Άγια.  Εγώ σε έβριζα και πριν εκλεγείς όμως όλα αυτά τα πειναλέα ΓΙΔΙΑ που σε βρίζουν τώρα είναι τα ίδια ΖΩΑ που σε ψήφισαν.  Κάνε μου τη χάρη ρε μασονομπινέ και ΓΑΜΑ τους κι άλλο. Φορόμπηξέ τους.  Χώσ’τους ληγμένα «εμβόλια» σε όλες τις τρύπες. Κάψ’τους ζωντανούς μαζί με τα σπίτια τους.  Άλλαξε την κοίτη των χειμάρρων και πνίξτους.  Δολοφόνησέ τους στα μπουρδελονοσοκομεία με τους Ναζί «γιατρούς» σου.  Εξόντωσέ τους όλους με τους λογαριασμούς του ρεύματος.  Κάνε τους παγάκια τον χειμώνα. Φέρε κι άλλους τριτοκοσμικούς κακούργους να τους φάνε. Θα βρίσουν, θα βρίσουν και πάλι εσένα θα έρθουν να ψηφίσουν να τους γλεντήσεις γιατί είναι πούστρες και μαζόχες. 

  


Όσο για σας τρισευτυχισμένοι ψηφοφόροι του Σκυλογατοκουραδιστάν, μαζέψτε ρε ρεντίκολα τα πουτανάκια τις κόρες σας και βάλτε τις τουλάχιστον να γαμηθούν με Νεοελληνέζους.  Όσοι περνιέστε για αξιοπρεπείς εγκαταλείψτε την χαβούζα που λέγεται Αθήνα το συντομότερο.  Γυρίστε στο χωριό του παππού και της γιαγιάς ή αν δεν έχετε χωριό αποκτήστε.  Τα αγροτικά σπίτια πουλιώνται πλέον σε εξευτελιστικές τιμές. 

   



Η άλλη η γριά καθόταν και την λήστευε η σκατογύφτισσα.  Ερχόταν τέλος του μήνα η σαύρα και άρπαζε με απειλές την σύνταξη της γιαγιάς. Έ ρε τσεκουριά στον σβέρκο που θα έτρωγε η γυφτοσακκούλα.  Ένα ντόμπερμαν να το έχει και παρέα και υπομονή μερικούς μήνες ώσπου να μεγαλώσει.  Δυό μέρες θα το άφηνε νηστικό και θα το αμόλαγε. Το μόνο πρόβλημα θα ήταν μην δηλητηριαστεί το ζωντανό από το τοξικό γυφτοκρέας.

 



Τρόποι υπάρχουν.  Ρε μαλάκες σας σκοτώνουν καθημερινα οι άχρηστοι πάκηδες και οι μπαζόγιουφτοι.  Δεν είναι ότι δεν έχετε δύναμη να αντισταθείτε. Το θέμα είναι ότι ο κώλος σας είναι χριστιανικός όπερ σημαίνει ότι αρέσκεται στην ασιατική πούτσα. Πρόκειται για χούι αιώνων. Ο Κωλοχριστός και το σόι του σας έχουν κάνει το μυαλό λαπά.

 


Πόσες φορές έχετε ακούσει την έκφραση «Άνθρωποι είναι κι αυτοί»;  Όχι ρε, δεν είναι άνθρωποι. Όταν το αρούρι έρχεται μέσα στο σπίτι σου να σε δαγκώσει του δίνεις μια με το φτυάρι , το στέλνεις στο διάολο και μετά το πετάς στον κάδο.  Έτσι δεν κάνεις με το τρωκτικό;  Άρα την διαδικασία την ξέρεις. Πού κωλώνεις; Στην σωκρατική σοφιστομαλακία «προτιμώ να με βλάψουν παρά να βλαψω εγώ» την οποία έκλεψαν οι Οβραίοι και σας την ξαναπούλησαν πανάκριβα ότι την είπε δήθεν ο γαμω-Χρίστουλας. 

 

  

«Αγάπα τον εχθρό σου κι ας σε δολοφονεί».  Αρχίδια μάντολες.  Να πάει να γαμηθεί ο Οβραίος ή ο οποιοσδήποτε μπινές διδάσκει τέτοιες πουστομαλακίες.  Ο Μέγας Παίκτης σας συμβουλεύει το εξής:  «Σκότωσε τον εχθρό σου και εξάλειψε τους θεούς του».  Ως Τιτάνας κάτι ξέρει από τις τακτικές των ομοίων του και το πώς αντιμετωπίζονται.  Αν δεν μπορείτε να συντονιστείτε σε τούτη την αποτελεσματική στρατηγική, αυτοκτονήστε ΤΩΡΑ.  Απαλλάξτε μας από την άχρηστη και γρουσούζικη παρουσία σας. Αν επιλέξετε να παραμείνετε ως φιλόζωοι λωτοί, να ξέρετε ότι δεν θα υπάρξει έλεος για σας από καμία πλευρά. Οι άλλοι θα σας ξεκωλιάσουν κι εμείς θα σας γαμήσουμε τις μάνες (για αρχή). 

  


Θυμάμαι ένα βράδυ πέρυσι τον Οκτώβριο.  Γυρνούσα σπίτι μου με τα πόδια ζοχαδιασμένος με όλα αυτά που γίνονταν.  Ξαφνικά βλέπω έναν 35αρη μαυριδερό να έρχεται από την αντίθετη πλευρά κατευθείαν πάνω μου. Πρώτη φορά τον έβλεπα κι ο δρόμος ήταν έρημος.  Αλλάζω ελαφρά πορεία για να μην συναντηθούν οι τροχιές μας, αλλάζει κι αυτός.  Αφήνω δύο δευτερόλεπτα και επιστρέφω ξανά στην αρχική πορεία, επιστρέφει κι αυτός.  Από την στάση του σώματος και το περπάτημά του κρίνω πως ή έχει μαχαίρι ή είναι άοπλος σαν κι εμένα. «Γαμώ τον Μωχαμέτη σου θα με βασανίσεις απόψε ρε σκύβαλο», είπα απομέσα μου έχοντας τιγκάρει στην αδρεναλίνη. Τον είχα πιά κεντράρει και προχωρούσα προς το σημείο που τέμνονταν οι τροχιές μας παριστάνοντας τον αμέριμνο. Θα του έριχνα τέτοια κλωτσιά στην επιγονατίδα που δεν θα ξαναπερπατούσε ποτέ όπως πριν.

 

 Χτύπα πρώτος, χτύπα απροειδοποίητα, χτύπα αμείλικτα, κι ας κάνεις και λάθος. Ακόμα και στην τελευταία περίπτωση δεν έχεις κάνει εσύ λάθος. Λάθος έχει κάνει η κάμπια που σε πλησίασε να κάνει τράκα τσιγάρο ή να ζητήσει λεφτά.  Αν σε ρωτήσει κάποιος άγνωστος κάτι, οτιδήποτε, μην απαντήσεις και σε καμία περίπτωση μην πάψεις να κινείσαι.  Αν σε πλησιάσει κι άλλο, χτύπα χωρίς έλεος. 

 

 

Για καλή του τύχη ο καρβουνιάρης τέσσερα-πέντε μέτρα πριν συναντηθούμε άλλαξε πορεία και διασχίζοντας κάθετα τον δρόμο χάθηκε στο σκοτάδι.  Το ότι άλλαξε κατεύθυνση την τελευταία στιγμή δεν σημαίνει ότι οι προθέσεις του ήταν καλές.  Ο τρόπος που εξαφανίστηκε μου έδειξε ότι κάτι διάβασε κι αυτός στην στάση μου και ακύρωσε αυτό που είχε σχεδιάσει. Γενικά όταν είναι νύχτα και κάποιος άγνωστος έρχεται καταπάνω σου στον δρόμο, δεν είναι καλό.  Αν είναι δύο ή περισσότεροι οι άγνωστοι, δεν είναι καθόλου καλό. 

 

 

Εδώ και καιρό έχω πει σε όλες τις γνωστές μου: «αν πεταχτεί κάποιος μπροστά σας στη μέση του δρόμου την νύχτα, μην σταματήσετε το αμάξι. Πατήστε τον. Μετά κάντε όπισθεν και πατήστε και τους άλλους δυο καριόληδες που παραφύλαγαν στο σκοτάδι για να σας βιάσουν. Αν ακούσετε φωνές διαμαρτυρίας, πατήστε κι αυτούς που διαμαρτύρονται.  Ή αυτό θα γίνει ή θα είστε βιασμένες από τον πρωκτό κουνέλες που θα κλαίνε μια ζωή για τον τρόπο που κόλλησαν σύφιλη. 

 


Πάνε αυτά που είχατε μάθει στο βοϊδοσχολείο, ψωλίτσες.  Το ερπετό ξέρασε πάνω μας όλη τη μύξα, τα βρομοχύσια, τους εμετούς, την ευκοίλια και τα βδελύγματα του κάτω κόσμου.  Όσοι πηγαίνετε εκκλησία πείτε στους παπάδες να βάλουν την καλοσύνη στην κωλοτρυπίδα τους.  Ο γαμώθεος πόλεμος επιβίωσης έχει ήδη ξεκινήσει.  Είμαστε εμπόλεμη ζώνη. Οπλιστείτε και βαράτε στο ψαχνό.  Μην σπαταλάτε τα πυρομαχικά σε ψευτομαγκιές.  Μόνο το μολύβι λύνει τα προβλήματα εδώ που φτάσαμε κι όταν το χρειαστείτε δεν θα το έχετε.

 

Οι δόλιοι ηγέτες δεν πρόκειται να σας βγάλουν ποτέ από τον λαβύρινθο.  Ακριβώς γι αυτό πληρώνονται πλουσιοπάροχα τέτοιοι ανίκανοι. Για να σας κρατάνε μέσα στην σκοτεινή σπηλιά να πατάτε τα σκυλοσκατά.  Από δικτατορία σε εμφύλιο, από πόλεμο σε χρεωκοπία κι από δάνειο σε μνημόνιο θα πηγαίνετε.    

 

Αν δεν το αντιληφθήκατε, οι αποφάσεις του Σ.τ.Ε. για την «συνταγματικότητα» του υποχρεωτικού μπολιάσματος ήταν η ληξιαρχική πράξη θανάτου της πουτάνας που αποκαλείτο «κοινοβουλευτική δημοκρατία».    

 


Η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει πολύ και διεθνώς.  Η άνανδρη (στην κυριολεξία) δολοφονία της κόρης του Ντούγκιν από την Ουκρανή ψυχοπαθή πράκτορα κατ' εντολή των δρακονιανών ΗΠΑ, βάζει φωτιά στην σκακιέρα.  Πρόκειται για ενέργεια εξαιρετικής ηλιθιότητας.  Η μοχθηρία της σπάει την ψυχροπολεμική παράδοση μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών, καταργώντας τα συμφωνημένα όρια.  Να σημειωθεί ότι η αδικοχαμένη Ντάρια δεν είχε εξειδίκευση στους διηπειρωτικούς πυραύλους αλλά στην Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.  Απ’ ό,τι φαίνεται οι δυτικοί βλάκες δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει Ρώσος.  Εκτός εάν η συντέλεια έχει προαποφασιστεί να γίνει στις μέρες μας, οπότε η σκοπιμότητα της πράξης τους είναι προφανής και μετράμε αντίστροφα.  Σε κάθε περίπτωση, η συνέχεια προβλέπεται σκληρή. 

 


Όπως έστρωσε ο καθένας θα κοιμηθεί.

 

 

Ο χειμώνας θα είναι πιο δύσκολος από τον προηγούμενο. Κάντε αυτό που πρέπει και μην ανησυχείτε για τίποτα. 

 

 

Αν ο κόσμος μας είναι εικονικός, ο παράγων τύχη δεν έχει νόημα.

 


185 σχόλια:

  1. ρε Μάρκο, γαμνιέσαι...
    σαν γκόμενα που το παίζει δύσκολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε γλυφοκώλι σε τριχωτό κώλο καλόγερου και θα πάτε παράδεισο. Αν κάνετε και πίπα σε λαθρομετανάστη, θα κάθεστε δίπλα στον Γιαχβέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θλιβερές μεγάλες αλήθειες από τον ποιοτικότερο μπλόγκερ του ελληνικού διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του παγκόσμιου διαδικτύου, ρε βρωμόζωο, ΓΑΜΩ το αιδοίο της μητέρας σου.

      Διαγραφή
    2. @Screamager
      Είναι φανερό ότι είσαι μια πιστή χριστιανοπούλα.
      Τέτοιες είσαστε.

      Διαγραφή
    3. Κάποια σημεία της παρούσης δημοσίευσης τα πάω πραγματικά με τα μπούνια.... Σε κάποια άλλα έχω τρομερές ενστάσεις.... Θα αναφερθώ αναλυτικά όταν βρω ψυχική ηρεμία για να γράψω.... Ελπίζω ο μαρκήσιος να έχει το θάρρος να το δημοσιεύσει...

      Διαγραφή
    4. Καπα Μι, έχω να πατήσω εκκλησία & να κάνω προσευχή & να εφαρμόσω τις λοιπές πίπες που λέει η εκκλησία & οι gay-παπαδες της, ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΎΤΩΝ ΕΤΏΝ. Κατα τ αλλά είμαι πιστός χριστιανός. Σάλτα γαμησου με τη νεκρή μάνα σου ρε ζωάκι

      Διαγραφή
  4. παιχτούρι Μάρκο τα λες καλά. Δες κι αυτό, τα λέει καλά επίσης https://sancho7.blogspot.com/2022/07/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Μάρκο πλέον με το παπαδαριό ασχολούνται μόνο οι πανίβλακες που έτσι και αλλιώς είναι καμμένοι, αυτοί θα θεριστούν από τους πρώτους, οι υπόλοιποι θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τουλάχιστον του εαυτού τους γιατί οι εξελίξεις τρέχουν πλέον με σπασμένα τα φρένα, δεν θα μπορεί πλέον κανένας να κάνει τον μαλάκα ώστε να περάσει ξώφαλτσα η σφαίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα που αρχίσαν να πετάν τα πυραυλάκια
    και οι πολίτες κατεβάζουν τα βρακάκια
    οι στρατιώτες έχουν βάλει τις στολές τους
    και ανεμίζουν με καμάρι τις ψωλές τους

    έχεις κώλο; κρύψου τώρα
    πλησιάζει η πουτσομπόρα
    έρχεται φριχτή παρτούζα
    όπως τότε στα Γομμόρα

    με πυρηνικά θα γίνει
    και ο Σατανάς θα χύνει
    στης μανούλας σου το μπάτο
    ένα φλόκι τσεκουράτο

    με εμβόλιο μπουρούχα
    σου ξεσκίσανε τα ρούχα
    το μυαλό σου έχει χυλώσει
    και η τρύπα ξεχειλώσει

    ΝΑΤΟ έπεσε η ρουκέτα
    ξεκινήσαν τα κλαμπέτα
    δούλε θα σε ξεφτιλίσουν
    και το αίμα σου θα χύσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nα λύνονταν τα προβλήματα σαν τον παλιό καλό καιρό...
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/08/n.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δλδ γεροντα τα κιταπια σου λενε πως πριν και κατα τον ΕλληνοΑτλαντικο πολεμο οι Ελληνες ειμασταν αθρησκοι; Μετα επιβληθηκε το 12θεον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντήσεις σε υπαρξιακά θέματα θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω...

      Ποτέ δεν ήμασταν άθρησκοι και πάντα ήμασταν άθρησκοι. Τι σημαίνει άθρησκος;

      Επιγραμματικά, το (παράλογο) θρησκευτικό συναίσθημα στον άνθρωπο είναι μια ψυχική διαταραχή (χημική δυσλειτουργία) η οποία πιθανότατα προκαλείται από γονιδιακό εμφύτευμα. Μπορεί επίσης να προκληθεί από καρκινικό όγκο στον εγκέφαλο ή από φαρμακευτική αγωγή με παραισθησιογόνα. Σήμερα με νανοτεχνολογία και 5G μπορούν να σε κάνουν να δεις τον Χριστό στην Λεγεώνα των Ξένων.

      Οι κατασκευαστές μας έχουν κάποια μορφή πνευματικότητας η οποία τους διατηρεί σε επαφή με τον δικό τους δημιουργό, με τους προγόνους και τους ήρωες. Καμία σχέση με τις δουλοκτητικές μπαζοσκατούλες της ανταμοιβής και της τιμωρίας που αποκαλούνται "θρησκείες" του ανθρώπου...

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ. Δεν υπάρχει 12θεο. Εμείς το λέμε έτσι για ευκολία. Η θρησκεία της Ελλάδος πέρασε πολλές φάσεις με εναλλαγές από τον πολυθεϊσμό στον μονοθεϊσμό και τούμπαλιν. Οι αρχαίοι είχαν ναούς οι οποίοι ήταν ανεξάρτητοι και η κάθε περιοχή είχε τους δικούς της θεούς. Ακόμα και θεοί με το ίδιο όνομα είχαν διαφορετικές ιδιότητες από τόπο σε τόπο.

      Η θεομαχική παράδοση και η αυστηρότητα των νόμων περί προστασίας της τοπικής δοξασίας δείχνει ότι υπήρχε διαχρονικό και ισχυρότατο κίνημα αμφισβήτησης...

      Εν ευθέτω χρόνω, είπαμε...

      Διαγραφή
    3. Υπάρχει ομοιοπαθητικό φάρμακο που κόβει τη θρησκευτική συμπεριφορά. Και δεν είναι το μόνο.

      "Belladonna will emphasize the formal aspect of religion, the rituals and features without understanding of real purpose. We can recognize this through gestures. She will cross herself a lot, look up to the sky, talk about God, light the candles and cross herself again, talk prayers (or make some other gestures typical for other religions). My observation leads to the conclusion that many priests could be Belladonna patients."

      https://hpathy.com/clinical-cases/too-occupied-by-religion/

      Διαγραφή
  9. Η Μαρκησία της Ιωλκού28 Αυγούστου 2022 στις 12:08 π.μ.

    Αγαπητέ Μαρκήσιε, εύστοχος και ευθύβολος όπως πάντα! Τσακίζεις κόκαλα Μάρκο, τι να λέμε τώρα...απλά, σε απολαμβάνουμε σε αραιά χρονικά διαστήματα, θα θέλαμε πιο συχνές αναρτήσεις σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.alfavita.gr/kosmos/390232_bythistike-miso-pakistan-pano-apo-1000-nekroi-kai-33-ekat-ektopismenoi-apo-tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να βυθιστεί και το άλλο μισό να ησυχάσουμε.

      Διαγραφή
    2. Λοιπουν ακομα 5 μηδενικα για να πουμε οτι εκανε καλη δουλεια ο τζιζουσ

      Διαγραφή
    3. Κι άμα βυθιστεί και το άλλο μισό, πού νομίζεις, ρε μαγκίτη, ότι θα καταλήξουν τα εκατομμύρια πάκια που δεν θα μπορούν να μείνουν εκεί πλέον;

      Διαγραφή
    4. Ή στον πάτο ή στην κωλογαμίδα που λέγεται Νεοελλάδα να σας γαμηθούν τα σπίτια

      Διαγραφή
    5. Κι έτσι να σου γαμηθεί και η σούφρα, ε; Σωστό δυνητικό λοατκι

      Διαγραφή
    6. ...Έχεις καυλώσει μόνο με την ιδέα βλέπω. Πήγαινε σε κανένα τσοντοσάιτ με πούστηδες να την παίξεις μπας και εκσπερματίσεις από πίσω.

      Διαγραφή
    7. Αυτό κάνεις κι εσύ προφανώς, για να το προτείνεις

      Διαγραφή
    8. Από το πρώτο σχόλιο μόνο ο δικός σου κωλαράκος τρώγεται πού θα πάνε τα λαθροσκουπίδια...

      Τέσπα, είπες τις πονηράδες σου άντε τώρα το βρομοκωλαράκι σου και σε άλλη παραλία...

      Διαγραφή
  11. Μάρκο γεια σου.
    Φορτσάτος και δυνατός σήμερα.
    Επί της ουσίας συνοψίζεις ότι βλέπουμε και ότι ζούμε.
    Μου κάνει εντύπωση ότι αυτή την φορά έχεις υπονοήσει και την λύση του προβλήματος.
    Μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση όμως, που οι αντίπαλοι δεν έχουν κατανοήσει την παγίδα που έστησαν στον εαυτό τους.
    Όπως και να έχει ζούμε ένα τέλος εποχής και σε τέτοιες περιόδους συμβαίνουν πάντα μεγάλες ανατροπές.
    Όλα λοιπόν παίζονται στον τελευταίο γύρο με την μπάνκα φορτωμένη, όπως εύστοχα αναφέρεις.
    Το ζήτημα είναι να καταλάβεις ποιος είναι το φαβορί και ποιος το αουτσάιντερ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχαχαχαχαχα Μάρκο, πάτα το!

    https://www.f-news.gr/i-mis-tourismos-proin-tou-kasidiari-perimenei-paidi-me-ton-vasilia-ton-tsigganon-sti-larisa-eikones/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάρκο είμαι ακόμα ζωντανός ρε μπινέ, μην χαίρεσαι.
    Με την ανίκητη θέλησή μου και με ψυχοδιανοητικά κόλπα Τζεντάι που ξέρουν μόνο οι γκουρού του Θιβέτ κατάφερα να αποσπάσω το κινητό του Αβραάμ που στέκεται ακοίμητος φύλακας νυχθημερόν έξω από το κελί μου, στις κατακόμβες κάτω από την Πρεσβεία, για ν' αφήσω αυτό το μήνυμα στο μπουρδελάκι σου.
    Έμαθα ότι γράφεις πουστιές για μένα λοιπόν, Μαρκήσιε.
    Εγώ μονάχα ένα θα σου πω:
    Θα γυρίσω πίσω - και θα σας γαμήσω.
    Υδροχοϊσμός μέχρι τα μπούνια ρε μουνιά, κι όποιος αντέξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θλιβερή η προσπάθεια, άσε που ήμουνα στην κηδεία...

      R.I.P. Παναΐτ

      Υ.Γ. Τυμβώρυχα τρολ... φσσσσσσστ... σας ψεκάζω με χύσια νυχτερίδας του Εκουαδόρ.

      Διαγραφή
  14. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/exxpress-ektelestike-stin-aystria-i-dolofonos-tis-ntaria-ntougkina-me-17-maxairies/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ:

    «Υπάρχουν αυξανόμενες ανησυχίες ότι, καθώς ο ιός εξαπλώνεται στα πτηνά θα μπορούσε να εξελιχθεί για να μολύνει ανθρώπους και να προκαλέσει μια παγκόσμια κρίση πιο θανατηφόρα από τον Covid»,
    αναφέρει η Daily Mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μάρκο, έχω φτάσει 140 κιλά και η κοπέλα μου απειλεί να με χωρίσει, τι να κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μάρκο έμαθα ότι πέθανε ο Σπυρόπουλος.Αληθεύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ, ο Σπυρόπουλος είναι Ιδέα, και ως Ιδέα δεν δύναται να πεθάνει. Σίγουρα με κάποιον τρόπο θα συνεχίσει να σκοτίζει τον πούτσο κάποιων, κάπου, εις τον αιώνα τον άπαντα, περί των πλεονεκτημάτων του πενταπλού μπολιάσματος και των αμαρτιών της αμαζόνας-έχιδνας Ο.Ε.Α...

      Διαγραφή
    2. Δεν ασχολούμαι με τις κατσαρίδες της ΓΑΔΑ._

      Διαγραφή
  18. επειδή μας έχει φάει η ανάλυση, και το δάχτυλο έχει βγει από τις αμυγδαλές, την διαφορά την έκαναν πάντα οι λίγοι σε αυτήν την πατρίδα, συμφωνώ κάθε φορά που σε διαβάζω, και θέλω να πιστεύω ότι δεν φτάσαμε μέχρι εδώ για να εξαφανιστούμε, φυσικά χρειάζεται φωτιά και τσεκούρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. https://www.youtube.com/watch?v=fKWwQDrqLEY&ab_channel=Hawky

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάρκο μ έχει φάει η μαλακία. Τι να κάνω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάζεψε τα χύσια σε έναν κουβά, άστα να σαπίσουν και στήσου έξω από την βουλή.. Δεν μπορεί, κάποιος γνωστός θα περάσει...

      Διαγραφή
  21. Μάρκο, τι κάνουμε εδώ, γαμω τον μπινέ Χριστό και το ξεσκισμένο λασπουρί της πορνης Παναγίας;

    https://youtube.com/shorts/h68VFH8V0WE?feature=share

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προ εξαετίας που πήγα φαντάρος στους πεζοναύτες μέχρι και αξιωματικούς είδα βρωμαλβανους. Απο τότε μέχρι και σήμερα δεν παραλείπω να θυμίζω στον εαυτό μου κάθε τόσο ποιους πρέπει να ξεμαγαρισω πρώτα πρώτα μέσα στο στράτευμα, σε περίπτωση αναγκαστικής επιστράτευσης ..

      Διαγραφή
    2. εμείς πήγαμε τον περασμένο αιώνα και ζήσαμε τους ορίτζιναλ καραβανάδες με τις σφενδόνες και τα τόξα

      Διαγραφή
    3. Καθαρο μονταζ ειναι αμα προσεξει κανεις,απο κει και περα τουλαχιστον πανε και υπηρετουν,τα νεοελληνακια Ι5 και αμεσως εξωτερικο,αφηστε γιατι τα ειδαμε με τα ματια μας πριν 6 χρονια στη ροδο,οι πιο προσχαροι στα παντα ηταν οι αλβανοι,τα δικα μας τα..καμαρια ολο κλαψα και ποναει η μεση μου!

      Διαγραφή
  22. Οι μόνοι αρχιδάτοι...

    Εσείς τι κάνετε στην ψηφιακή ζωή σας μαλάκες λαθραναγνώστες πέραν απ το να κοπρίζετε τα άρθρα και τα σχόλια του Μάρκου;

    https://mobile.twitter.com/spartan_empire_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε καλώς το τρανό κομάντο. Ποιο κουραδόκαστρο πήρες εσύ είπαμε;

      Διαγραφή
    2. εσύ που ήσουνα και γαμάγαμε άλλον ε

      Διαγραφή
    3. Βγάλε ρε το δάχτυλο από τον κώλο

      Διαγραφή
  23. Και δούλοι και τρολλ και κατσαρίδες!!!
    Μας αρέσει...
    Ο Νικηταράς πέθανε!
    Ζήτω ο Άδωνις και οι κολοτρυπιδες των σκατογερων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η μεγαλύτερη και η απόλυτη απάτη στον ανθρώπινο κόσμο είναι η θρησκεία και ο Θεός. Είναι η καλύτερη απάτη στην ιστορία του homo sapiens. Λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό και συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα.


    Ας δούμε πώς λειτουργούν όλα.


    Από τη γέννηση στον ανθρώπινο εγκέφαλο εφαρμόζεται ότι είμαστε όλοι αμαρτωλοί που χρειαζόμαστε τον Θεό και τον Ιησού για να μας ελευθερώσουν. Αυτή η ιδέα και η ενοχή περνάει από γενιά σε γενιά. Κάνοντας τους πάντες να πιστεύουν ότι ο Θεός (μπορείτε να το αντικαταστήσετε με οποιονδήποτε θεό της επιλογής σας) είναι η μόνη επιλογή και ενσωματώνοντάς στον εγκέφαλο των μαζών ότι η θρησκεία είναι η πηγή των θεϊκών δυνάμεων, γινόμαστε όλοι συνδρομητές της εκκλησίας. Όσο περισσότεροι είναι οι συνδρομητές της εκκλησίας, τόσο πλουσιότερος γίνεται ο πάπας και το πλήρωμά του ενώ κλέβουν από τους φτωχούς ανθρώπους τα σκληρά κέρδη τους στο όνομα ενός αόρατου "θεανθρώπου". Παρόμοια συμπεριφορά δεν μου φαίνεται πολύ θεϊκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να το ψάχνεις πολύ το θέμα, μόνο με φλογοβόλο κάνεις δουλειά απέναντι σε κάθε είδους ιερατείο και στα ζόμπι που το περιβάλλουν.

      Διαγραφή
  25. Μάρκο, που θα βρούμε καλή γουρουνοπούλα στην πρωτεύουσα;

    - Ένας Καλαματιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αρκετοί από εμάς... δεν ζούμε τα όνειρά μας γιατί ζούμε τους φόβους μας....Οι άνθρωποι έχουν μια φοβερή δύναμη να διατηρούν ψευδαισθήσεις. Εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν ότι ένας Θεός μπορεί να χωρίσει στα δύο τη θάλασσα για να περάσει ο λαός του, ότι ένας άνθρωπος μπορεί να πεθάνει και να αναστηθεί την τρίτη ημέρα, ότι αν σκοτώσεις έναν κακοποιό ανοίγουν για σένα οι πόρτες του Παραδείσου, όπου σε περιμένουν δεκάδες νεαρές παρθένες... Όλα είναι παραμύθια για παιδιά........Τελικά .....Όποιος έχει την ανάγκη να πιστέψει επειδή έτσι τον έμαθαν δύσκολα θα αλλάξει συνήθειες. Οι υπόλοιποι που δεν έχουμε ανάγκη την πίστη σε κάποιον θεό, αξιοποιούμε πιο δημιουργικά τις ώρες που θα μας έπαιρνε η λατρεία κάποιας θεότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όταν πρώτο διάβασα Κυριάκο Σιμόπουλο το 94-99 δεν πίστευα στα μάτια μου, τότε μου πέρασε η ιδέα, ρε μπας και τον ήπιαμε από τότε (146π.χ), και προχωράμε ξεβράκωτοι στα αγγούρια, ήταν η εποχή που ο πρακτορίσκος της ΚΥΠ Πλεύρης τα έχωνε καθημερινά στην άλλη λούγκρα τον Μπαρμπινιότη, από τότενες η επιτάχυνση της ρώσικης ρουλέτας και του καπιταλισμού καζίνο, άλλαξε πίστα, βλέπεις είχαν πεθάνει και οι τελευταίοι μπαμπουίνοι που έζησαν πόλεμο, στην γριά Ήπειρο και ανέλαβαν τα παρτάλια με τα πλαστά πτυχία επί πάντως επί_στητού.
    Τα τελευταία 12 χρόνια έχουν ξεπεράσει κάθε ιστορικό προηγούμενο, ελπίζω να περισσέψουν μερικές μπόμπες για τα νησιά γαμάω και άλλους νεοταξικούς παράδεισους, μην φωσφορίζουμε τζάμπα, οι γίδιοι, και οι γίδιοι.
    θα τρώτε ακρίδες έλεγε ο μακαρίτης ο πατέρας μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρίγκηψ του Βασιλικού Μυστικού6 Σεπτεμβρίου 2022 στις 7:51 μ.μ.

    Μάρκο έγινες Σεβάσμιος στη Στοά ή πάλι 'Α Επόπτης θα είσαι και φέτος; Σε έψαχνε κι ο Αδ. Αβραάμ ο Ελεονόμος όλο το καλοκαιρι για τις συνδρομές σου.Τους φεσωσες λένε και διαδίδουν οτι πήγες στο Μικτό. Ότι μυείς 20χρονες ως Δοκιμαστής και τις μαθαίνεις να λαξεύουν το λίθο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διπλά ντίλντο λαξεύουν οι 20χρονες υπό την καθοδήγησή μου και τα χώνουν στον κώλο του Αβραάμ και των υπόλοιπων πουσταράδων...

      "Now I am become death, the destroyer of worlds"...

      Διαγραφή
  29. Μάρκο, μη στεναχωριέσαι για τίποτα, η ζωή είναι πολύ σύντομη. Εμείς ως μονάδες δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Ο όχλος είναι αξιολύπητος και καλά να πάθει για όλα όσα θα πάθει. Η Ελλάδα μας χάθηκε, εγώ το έχω πάρει απόφαση και δεν στεναχωριέμαι για τίποτα. Επιβίωση πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ένας Έλληνας να μείνει, μαγιά θα υπάρχει

      Διαγραφή
  30. Μάρκο, να σε πάρω δικάβαλο στη Yamaha να πάμε Μπάκιγχαμ να συλλυπηθούμε από βδομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μάρκο, ο Ναούμ από τη στοά λέει ότι από αύριο ξεκινάει να σου βάζει 40% τόκο στα χρωστούμενα (τιμή αφετηρίας 5 ευρώ).
    Στ' αρχίδια μου κιόλας βέβαια. Εγώ τι σας φταίω ρε μπινέδες και μου ζαλίζετε τον έρωτα;
    Βρείτε τα μεταξύ σας γαμώ τον Γιαχβέχα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο λαός έχει τα χάλια του.
    Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό είναι ηλικιωμένοι, που παίρνουν μια χούφτα φάρμακα ο καθένας και οι παρενέργειες έχουν φυράνει το μυαλό τους.
    Ένα άλλο μεγάλο ποσοστό είναι χριστιανοί θρησκόληπτοι και το μυαλό τους έχει πλέον ηλιθιοποιηθεί, αδυνατούν να σκεφτούν με λογική.
    Ένα άλλο μεγάλο ποσοστό είναι αλκοολικοί, το μυαλό τους είναι σε μια μόνιμη ζαλάδα.
    Επίσης αρκετοί παίρνουν αντικαταθλιπτικά, με αποτέλεσμα το μυαλό τους να έχει αδρανοποιηθεί.
    Και το τεράστιο μέρος του πληθυσμού βλέπει τηλεόραση, το οποίο προκαλεί πνευματική υστέρηση.
    Και άλλα πολλά.
    Θρησκεία, παιδεία, τηλεόραση έχουν κάνει καλή δουλειά, έχουν αποβλακώσει το πόπολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για αυτό την διαφορά την κάνουν πάντα οι λίγοι

      Διαγραφή
    2. η παρακμή της Δύσης από τα γερόντια προέρχεται

      Διαγραφή
  33. Ξέχασα κάποιους.
    Τους κοβιντόπληκτους, αυτοί περπατούν μόνοι τους ή οδηγούν μόνοι τους και φορούν ακόμα μάσκα κατακαλόκαιρα. Άτομα προφανώς μειωμένης αντίληψης.
    Και τέλος το σημαντικότερο μέρος της κοινωνίας, η νεολαία. Αυτοί είναι τελείως ανυποψίαστοι και ενδιαφέρονται μόνον για το ακριβό κινητό τους. Οδηγούνται ως πρόβατα επί σφαγήν.
    Επομένως η συντριπτική πλειοψηφία του λαού είναι για τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γνωστό τους ήταν, καταμέτρηση αντίστασης έκαναν, και συνεχίζουν να κάνουν

      Διαγραφή
  34. Μαρκήσιε νομίζω χρειάζεται ένα update η ανάρτησή σου τώρα που ψόφησε η αρχισαύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις καταλάβει πως από αυτούς που βγάζω σε κάθε άρθρο 1 ή 2 ψοφάνε;

      Ο Μητσοπούστης μου ξεφεύγει ακόμα αλλά πού θα πάει, θα τον πετύχω...

      Διαγραφή
  35. Μάρκο η γέφυρα του Λονδίνου έπεσε. Ωιμέ! Κλαις κι εσύ για την Βασίλισσα Ελισσαύρετ ; Τελικά ο God δεν save the Queen ; Πάνε κι οι Sex Pistols!!! Δεν ΜΑΣΣΟΝΟΙ τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. R.I.W. Elizzardbeth

      Σαύρες γαμούν το Μπάκινγκχαμ,
      γκαργκόλια παίζουν μπάλα
      Πάκια σκίζουν τον Κάρολο
      και την νεκρή σαψάλα.
      Η Βρετανία έπεσε
      σαν φίδι μεθυσμένο
      η νέα της βασίλισσα
      φορά στράπον χεσμένο.
      Μαύρη είναι η νύχτα στις Στοές
      στο σίτι πέφτει πέος
      Κώλους γλεντάει ο Μπαφομέτ
      και χύνει τελευταίος.



      Διαγραφή
  36. ΓΝΗΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ

    https://www.veoh.com/watch/v141989431CMt6tj3c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι τεράστιος. Ένα χρόνο έψαχνα ένα βίντεο του λαζακη που έλεγε για τα πρωτόκολλα της Σιών και την ψευτοαναλαμπη που θα πουλήσουν στους χριστιανούς και το είχαν κατεβάσει. Αλλά το έχει στο λινκ που ανέβασες. Ωραίος

      Διαγραφή
  37. ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΜΠΑΣΚΕΤ.

    Μας είχαν σκοτίσει τον πούτσο με τους κωλόμαυρους και δεν είχαμε μπει καλά-καλά ούτε στους 16. Σκεφτείτε να το παίρναμε το σκατοκύπελλο τι επιχειρήματα θα αντλούσαν περί της χρησιμότητας του εγχρώμου κρέατος.

    ΠΑΡΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ !!!!

    Το 1987 και το 2005 την πήραμε την ευρωφόλα χωρίς γκαγκαούγκ. Αυτό τα λέει όλα.

    Υ.Γ. Καλή καριέρα μαυρούκοι στο Αμέρικα και μην μας ξανάρθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα. Πως και πώς το περίμενα. Στην δουλειά μου όσοι με ρωτάνε για τον αποκλεισμό, τους το φέρνω εμμέσως. Λεω τι περιμένατε, η εθνική ποτέ δεν στηριζόταν σε έναν παίκτη. Πάντα ως σύνολο έφερνε διακρίσεις. Έχετε γκαβλωσει όλοι με τον μαύρο.
      Ευτυχώς λένε έπαιζε με φιλότιμο, τι να κάνει μόνος του χωρίς βοήθεια. Τι φιλότιμο ρε ζαγάρια , που κλάνει μέντες μην τραυματιστεί. Ούτε στην κηδεία του πατέρα του δεν πήγε.
      Σκεφτητε να το παίρναμε. Μέχρι και ανοιακος ο μπιντες παίζει να ερχόταν για την απονομή...

      Διαγραφή
  38. μάγκες δεν ξέρω τι λέτε αλλά η πούτσα έχει βγει από τις αμυγδαλές τα τελευταία 12 χρόνια, βαλλόμεθα από παντού, και οι μισοί περιμένουν τον μαρμαρωμένο βασιλιά, και οι υπόλοιποι να μας σφάξουν για να αγιάσουμε, φελλό δεν έχει αυτή σκατόβαρκα να πάει στον πάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θα κάνω τραγική μαλακία σε όλους και στα αρχίδια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νέα, Παλαιά και Αρχαία τάξη πραγμάτων...

    https://www.brighteon.com/7f0fd59f-a02c-4ac8-8b8f-ffc69a7c2bdb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μήπως είναι καιρός, Μάρκο, να σταματήσεις τα περιγραφικά άρθρα και να αρχίσεις μια σειρά άρθρων καθαρά ξεστραβωματος για εμάς τους αδαείς. Πχ. Σχετικά με την αρχαία ιστορία, όχι αυτήν που μαθαίνουμε (όσοι μαθαίνουμε) στα σχολεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αδελφέ Μαρκήσιε, έχετε κανα καλό tip για το πως να αναρριχηθώ γρήγορα στην ιεραρχεία και να φτάσω τον δικό σας Βαθμό;
    Με τα ειλικρινή μου σέβη,
    ένας σιωπηλός άγνωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες στο αφεντικό σου στην ΕΥΠούστρα να πει στον Μητσογλέντη ότι έχω ένα παλούκι που γράφει το όνομά του (για την περίπτωση που δεν προλάβει τα εναέρια μέσα διαφυγής)._

      Διαγραφή
  43. https://www.protothema.gr/world/article/1287370/rosia-stelnoun-tous-sullifthedes-diadilotes-na-polemisoun-stin-oukrania/

    ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. So gloryholius
    Puster notorius
    Klanokapotius
    GOD SAVE THE KING

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μαρκήσιε ποία η γνώμη σας για τον Άρχων Κουροπαλάτη Δημήτριο Μελισσανίδη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μαρκήσιε στήσου στον τοίχο,
    και κράτα αντίσταση μεγάλη,
    να εύχεσαι μην σε πετύχω,
    και φας μια πούτσα σαν του Γκάλη.
    Θα βγω από τη φυλακή μου,
    κι αγέρωχος θε να 'ρθω πίσω,
    με το χέρι απάνω στην ψωλή μου,
    μες στην μάπα θα σε χύσω.
    Σκίζω του τάφου την σιωπή,
    βγαίνω γκαζωμένος απ' το μνήμα,
    απέθαντος είμαι ρε μουνί,
    και καβαλώ του Υδροχόου το κύμα.
    Πες μου πού είσαι να σε βρώ,
    να 'ρθώ να σε γαμωταφίσω,
    να σε στείλω σε τόπο χλοερό,
    μες στα ξερατά μου να σ' αφήσω.
    Γράφεις πουστιές για μένα αρχίδι,
    μα εγώ είμαι παλιά πουτάνα,
    κόψε τις μαλακίες ξεκωλίδι,
    μη σου γαμήσω καμιά μάνα.
    Ποιος είσαι εσύ ρε πούστη μπαγλαμά,
    που θα τα βάλεις με ημίθεο Δαήμων,
    μ' εμένα τον ρεμπέτη του ντουνιά,
    τρανό σωτήρα όλων των Ελλήνων;
    Ξακουστός είμαι παντού στη Γη,
    σ' όλα τα πλάτη και τα μήκη,
    ξέρουν όλοι για το μέγα μου καυλί,
    πουλάω τρέλα κι υδροχοϊλίκι.
    Εικοσάχρονες μου παίρνουν πίπες,
    και μιλφάρες μ' έχουν άχτι,
    τις γαμώ σ' όλες τις τρύπες,
    και κάνω μέρα-νύχτα πάρτι.
    Ο Κρόνος κάνει μπανιστήρι,
    κι ούτε ο Δίας δεν με φτάνει,
    κάτσε εσύ μπινέ σε μοναστήρι,
    και κοψ' την πούτσα με δρεπάνι.

    Παναγής MC στο μικρόφωνο
    (ραπάροντας αποσπάσμα από την ποιητική συλλογή "Η εποχή του Χυσοχόου").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκίνα απ’ το μικρόφωνο
      Στον κώλο να το βάλεις
      Σου χώνει κι ένα τρίπουτσο
      Ο ψωλαράς ο Γκάλης.

      Άσπρο καβλί δεν σε γαμεί
      Η τρύπα σου σαν λούμπα
      Μαύρο μαρκούτσι αναζητά
      Σαν του Αντετοκούμπα.

      Η μάνα σου μετάνιωσε
      Που ‘βγαλε τέτοια πούστρα
      Γκόλεμ την ξεροχύνανε
      Το είπε ο Ζαρατούστρα.

      Μιλφάρες, εικοσάχρονα,
      Σ’εχουν καραχεσμένο
      Έχεις καιρό να δεις πρωκτό
      Και αιδοίο καυλωμένο.

      Το μέτρο σου μπάζει σκατά
      Άπουτση είν’ η ρίμα
      Χέζεις, ξερνάς και κατουράς
      Στου Παναή το μνήμα.

      Αρχίδι είναι η μάνα σου
      Κι εσύ φτηνή τρυπίδα
      κώλος για μπεκροπάκηδες
      Με πέος-κλειτορίδα

      Κρόνος και Δίας έλιωσαν
      Χύσανε απ’ τα γέλια
      Στέλνουν μπαλότσες να ρουφάς
      Λοάτκια και τραβέλια.

      Κλανιά δεν σκάει ο νεκρός
      Σωπαίνει το κουφάρι
      Σερφάρει τώρα η σκουπιδού
      Μη βρει κανά παπάρι.

      Ο Τραχανούκος πέθανε
      Μαμούνια τον γλεντάνε
      Μόνο σαπίδια κι άμπαλοι
      Τον τάφο του γαμάνε.


      Από την συλλογή: «Ποιος άλλος θέλει να σοδομίσει το πτώμα του Τραβελιανού;»

      Διαγραφή
  47. Η ανθρωπότητα απαρτίζεται από δίποδα εμετικά υβρίδια.
    Έχω ξαναπει ότι πρέπει να απαγορευτεί η τεκνοποίηση παγκοσμίως ώστε να εκλείψει το ανθρώπινο είδος δια παντός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν πας να φουντάρεις να ξεμαγαρίσεις, έτσι να δώσεις το παράδειγμα;

      Διαγραφή
  48. Οι πολύτεκνοι είναι ελεεινά όντα διότι αναπαράγουν το σαπιο κουφάρι της παπάρας που λέγεται ανθρωπότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. https://youtu.be/fU4eFno_9nc
    Αντικαρεστωτικη επικαιρότητα.
    Ελληνισμός εναντίον χριστιανισμού

    https://youtu.be/i7guJi-W_fA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. https://youtu.be/fU4eFno_9nc

    https://youtu.be/i7guJi-W_fA

    Αντικαθεστωτικη επικαιρότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τους λες κάτι.
    Σε αμφισβητούν.
    Τους το εξηγείς και τους το αποδεικνύεις.
    Δεν σου λένε "δίκιο έχεις".
    Σιωπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ρε συ Μάρκο, δεν τους μπορώ ρε, δεν τους μπορώ, δεν τους αντέχω, είναι ηλίθιοι, είναι κρετίνοι.
    Το 90-95% του πληθυσμού είναι ηλίθιοι, τελείως αμόρφωτοι και άσχετοι με οτιδήποτε το αληθινό και πραγματικά επιστημονικό.
    Και το χειρότερο είναι ότι αν μπεις στον κόπο να προσπαθήσεις να εξηγήσεις κάποια πράγματα, μετά σε περνάνε για τρελό...
    Τραγωδία σκέτη είναι αυτή η σκατοκοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωπω αυτογνωσία το ΛΟΑΤΚαπαμΙ.

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ, ειδικά εσύ ο βλαξ, ανήκεις στο "εκλεκτό" 10-5%. Ένας αρχιτέκτονας της μαλακίας εισαι.

      Διαγραφή
    3. Γιατί θιχτήκατε Ανώνυμοι ;
      Γιατί αισθάνεστε ότι είσαστε μέρος των ηλίθιων που περιγράφω, γι' αυτό.

      Διαγραφή
    4. Κάπα Μι μεταξύ μας τώρα... νομίζω ότι η πλειοψηφία (ασχέτως απόψεων) αισθάνεται ότι περιγράφεις τον εαυτό σου.

      Διαγραφή
  53. Μια χαρά εισέπραττε τα εμβάσματα από την εκπουτάνευση της 12χρονης κόρης της η μάνα που δεν έβγαζε άχνα επί χρόνια για ένα πλάσμα που φαίνεται ότι πρώτα βιάσθηκε και μετά περπάτησε! Κι όλα αυτά στην αντιφασιστική κι εβραιοχριστιανική γραικία με πρόεδρο τη κυράτσα και αρχηγό αστυνομίαςτον παραπλεύρως πατσά! ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τι μάτριξ είναι αυτό που ζούμε τέλος πάντων ;
    Ο πολύς ο κόσμος πιστεύει ότι υπάρχει κλιματική αλλαγή και υπερθέρμανση του πλανήτη, που οφείλεται στις ανθρωπογενείς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
    Ο πολύς ο κόσμος πιστεύει ότι υπάρχει ιός κόβιντ και ο εμβολιασμός προστατεύει απ' αυτόν.
    Ο πολύς ο κόσμος πιστεύει ότι οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν από αεροπλάνα, που έπεσαν πάνω τους.
    Ο πολύς ο κόσμος πιστεύει ότι έχουν πάει στη Σελήνη άνθρωποι.
    Ο πολύς ο κόσμος πιστεύει ότι οι μεγάλες επαναστάσεις (γαλλική, μπολσεβίκων) και οι μεγάλοι πόλεμοι (Α'ΠΠ και Β'ΠΠ) ήταν αυθόρμητα γεγονότα.
    Ο πολύς ο κόσμος πιστεύει ότι ο Χριστός υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο.
    Τι μάτριξ είναι αυτό που ζούμε τέλος πάντων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να προσθέσω κάτι ακόμα :
      Ο πολύς ο κόσμος πιστεύει ότι οι εκλογές είναι γνήσιες και τίμιες και η Singular το βράδυ των εκλογών ανακοινώνει τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων που ψηφίστηκαν.

      Διαγραφή
  55. Δεν πέφτει η πουτάνα η ατομική, δεν πέφτει η καριόλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Σίγουρα ο Πούτιν είναι το πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο τα τελευταία χρόνια.
    Η πραγματικότητα είναι ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, για τον οποίον πολλά έχουν λεχθεί...

    Η αλήθεια είναι ότι ο αρχικός Πούτιν, ο γκαγκεπίτης, έχει εξουδετερωθεί και έχει αντικατασταθεί από τον τωρινό Πούτιν.

    Και πριν αρχίσεις να λες μέσα σου : "Τι μας λέει πάλι αυτός...", κάνε τον κόπο να δεις τις φωτογραφίες τού αρχικού Πούτιν που παρατίθενται παρακάτω...

    Και μετά δώσε μου μια απάντηση στο ερώτημα : "Είναι αυτός ο Πούτιν (των φωτογραφιών) ίδιος με τον τωρινό Πούτιν ;;;"

    https://www.facebook.com/photo?fbid=3434168786636853&set=pcb.3434170019970063

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης15 Οκτωβρίου 2022 στις 4:17 μ.μ.

    Θα γράψεις κανένα καινούργιο άρθρο ή θα περιμένουμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Λοβοτομημένοι θρησκόληπτοι πόσο (σας) πονάνε τα σχόλια του Κάπα Μι ! Μην χαμπαριάζεις Κάπα Μι. Συνέχισε να σπέρνεις πόνο στους ταλιμπανέζους οπαδούς του Τζήζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κουράδι ΛΟΑΤκαπαμΙ, σε καταλάβαμε ότι γράφεις με άλλο ψευδώνυμο-ευφημισμό. Τράβα κάνε την τέταρτη - πέμπτη δόση της μπουρλάδικης φόλας να ξεμπερδεύουμε με την ηλιθιότητά σου, γίδι

      Διαγραφή
    2. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, φίλε Σκεπτόμενε..
      Αυτοί έχουν εξαπατηθεί, αλλά ο εγωισμός τους δεν τους αφήνει να το παραδεχτούν.

      Διαγραφή
    3. @Ανώνυμος22 Οκτωβρίου 2022 - 9:29 μ.μ.

      Δεν έχω ανάγκη τέτοια φτηνά κόλπα, γιατί δεν είμαι κομπλέξας χριστιανομαλάκας σαν κι εσένα, έτσι απλά.

      Διαγραφή
    4. Το ότι είσαι ο μοναδικός σχολιαστής εδώ μέσα που βλέπει να τον μπινελικώνουν σε τέτοιο βαθμό, κι εσύ συνεχίζεις να αναρτάς τις ίδιες μαλακίες, αυτό σημαίνει ότι είσαι φαινόμενο μαλάκα. Νεοπαγανιστικό σκουπίδι ή σιδηρόστοκος δεν έχει σημασία

      Διαγραφή
    5. @
      Ανώνυμος2 Νοεμβρίου 2022 - 1:32 μ.μ.

      Με χαροποιεί που με βρίζουν, χριστιανόστοκε, γιατί δείχνει ότι δεν έχετε επιχειρήματα, αλλά μόνο βρισιές, κάτι πολύ εύκολο.
      Κατά τα άλλα, διαδικτυακά σας επιτρέπω και να με δείρετε...

      Διαγραφή
    6. Άσε που πιθανόν να είσαι κάποιος γνωστός, που κρύβεται πίσω από το "Ανώνυμος", γιατί με αρκετούς μπλόγκερς έχω συγκρουστεί.

      Διαγραφή
    7. Καπαμόγλου αμα λαχει σε δερνουμε και στην πραγματικοτητα βρε γιδακι, δεν υπαρχει προβλημα

      Διαγραφή
    8. Ενώ εσύ απαντάς με επιχειρήματα... Η γελοιότητά σου έχει ξεπεράσει τα όρια του γαλαξία. Είσαι για λύπηση. Μαλακισμένο λοατκι, στο έχουν πει κι άλλοι εδώ μέσα. Πλήρωσε να σε πηδήξει κανένας, ή καμία με στραπον, μήπως ξελαμπικάρει λίγο το κεφάλι σου

      Διαγραφή
  59. Δείτε το βίντεο με τις 2 κυρίες στο τέλος του άρθρου. Εγώ τώρα το είδα, γιατί νόμιζα ότι είναι το ίδιο με τα προηγούμενα. Δεν είναι. Μιλάει για τις εξελίξεις που μας ετοιμάζουν να έρθουν.
    Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να τις αποτρέψουμε αυτές τις εξελίξεις (με το 90-95% του πληθυσμού ηλιθιοποιημένο), αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο μαλάκας είσαι που δεν είχες πάρει πρέφα ότι ήταν διαφορετικό βίντεο...
      Δέσιμο απ' τα αρχίδια και φούντο στον Σαρωνικό να γλιτώσουμε από έναν λοβοτομημένο ακόμα.

      Διαγραφή
    2. @Ανώνυμος24 Οκτωβρίου 2022 - 7:06 π.μ.

      Πώς φαίνεται ότι έχεις πονέσει πολύ από τα σχόλιά μου και είσαι μέγας κομπλέξας... χα χα χα, πόνος για τους κομπλεξικούς θρησκόληπτους χριστιανομαλάκες !!

      Διαγραφή
  60. Διαβάζω φανατικά "Μαύρη Φατρία" στην σκοπιά, έχω ξεκινήσει την ανάγνωση μάλιστα από τα πέτρινα χρόνια της Μπαρμπουτιερας...

    327 και σήμερα , Ε εσσο 2022, Τρίπολη / Θεσσαλονίκη/ - (όπου με βάλει το βύσμα )

    Μάρκο ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. https://www.youtube.com/watch?v=JQXYL9OUaKs&ab_channel=Abastruse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. https://www.mixanitouxronou.gr/o-ieros-orkos-ton-melon-tis-filiki-eterias-ke-ta-sinthimatika-gia-na-anagnorizonte-metaxi-tous-pii-itan-o-vlamides-ke-pii-i-ieris-ke-i-pimenes-i-mistikotita-pou-ekane-tin-organosi-apotelesmatiki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. https://www.news247.gr/koinonia/paraitisi-kathigiti-apo-epal-kai-kataggelies-gia-diarki-ekfovismo-edo-mathima-den-kaneis.9804017.html

    Αναρωτιέμαι ποιος θέλει περισσότερο μαστίγιο οι μαθητές που έχουν ξεσαλώσει, οι γονείς που τους μεγάλωσαν ή οι καθηγητές που κάνουν τους μαλάκες για τον ψωρομισθό και το ΧΠΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβερά πράγματα. Πριν απ' όλους φταίνε οι γονείς.

      Διαγραφή
  64. Ρε συ Μάρκο, δεν ξέρω αν είδες αυτή τη λίστα με τα 50 βασικά προϊόντα από το σούπερ-μάρκετ, που συζητιέται αυτές τις μέρες.
    ΤΟ ΣΑΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ !!!
    Τι θα κάνει ο κόσμος ρε Μάρκο ; Πώς θα ζήσει χωρίς σανό ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου το Σανό το μοιράζουν τζάμπα έτσι και αλλιώς τα πορνοκάναλα της λίστας Πέτσα! Φρέσκο καθημερινά!

      Διαγραφή
    2. εγώ δηλαδή που περιμένω τριφύλλι από το 2010 μαλάκας είμαι;

      Διαγραφή
  65. «Η ανθρωπότητα είναι μία, αλλά μιλάει πολλές γλώσσες. Όποιος ξεχνάει το ένα από τα δύο αυτά δεδομένα, διολισθαίνει στη βαρβαρότητα».

    Raymond Aron

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Νομίζω ότι θα γίνει πόλεμος στη Θράκη μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Η παρούσα (τραγική) κατάσταση των πραγμάτων μόνο με χιούμορ αντιμετωπίζεται πλέον.

    Τα λοβοτομημένα πρόβατα κολυμπούν μέσα στα σκατά, αλλά προσβάλλονται και τσινάνε, έτσι και τους θίξεις τις πεποιθήσεις τους, την υπόληψή τους και την υστεροφημία τους, για τα οποία έχουν μεγάλη ιδέα.

    Περιμένω με ανυπομονησία, Μάρκο, ένα νέο σου άρθρο, με αναφορές (αν θέλεις) στα λοβοτομημένα πρόβατα και τη συμπεριφορά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι ζητάει να διαβάσει αναφορές στον εαυτό του ο μαλακοπίτουρας. Ρε που έχουμε μπλέξει......

      Διαγραφή
  68. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/peftoun-kormia-apo-to-periexomeno-ton-ypoklopon-mia-sapia-politiki-taksi-kai-politikoi-pou-tous-kratane-apo-pantou/

    Γέροντα τόσα χρόνια τα λες αλλά δεν καταλαβαίνουν τα γίδια.

    Ο γνωστός ιερωμένος όλα τα λεφτά χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Φέρτε πίσω τον Σπυρόπουλο ρε μουνιά.
    Το έτερο γίδι "Καπαμάς" είναι ακόμα πιο λοβοτομημένο τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, σχολιάζουν κι οι καλόγεροι τώρα από το pc του μοναστηριού.

      Διαγραφή
  70. 5 Νοε 2022
    Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκε ο Πειραιάς την Αγία Ζώνη από την ΙΜΜ Βατοπαιδίου.

    https://www.seferou-maria.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%b8%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba/

    Μπεεεεεεεε, μπεεεεεεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχει γεμίσει το ιστολόγιο από τις μαλακίες αυτού του καθυστερημένου.
      Νέφτι στον κώλο σου βάλανε ρε φίλε;

      Διαγραφή
  71. "Το Χριστό σας , τη Παναγία σας, μ' ένα τάληρο, το Χριστό σας , τη Παναγία σας, μ' ένα τάληρο"

    ...φώναζε και διαλαλούσε το εμπόρευμά του ο μικροπωλητής, που πουλούσε χριστιανικά εικονίσματα στα πανηγύρια έναντι 5 ευρώ το ένα.

    "Το Χριστό σας , τη Παναγία σας, μ' ένα τάληρο, το Χριστό σας , τη Παναγία σας, μ' ένα τάληρο",

    καθυστερημένες χριστιανοπούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μεγάλη πλάκα έχει, που τα καθυστερημένα χριστιανόπουλα προσεύχονται σε ένα μυθικό πρόσωπο, στον Χριστούλη, χα χα χα...

    Σαν να λέμε δηλαδή ότι εγώ προσεύχομαι στη Κοκκινοσκουφίτσα...

    Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στο μάτριξ που ζούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αυτή τη "Κιβωτό του Κόσμου", που ακούγεται τελευταία, όπου βίαζαν παιδάκια, τίποτα σιχάματα παπάδες την είχαν ;; Ξέρει κανείς ;; Αλλά για να μη λένε ποιοι την είχαν, υποθέτω ότι τίποτα σιχάματα παπάδες θα την είχαν.

    Τρεχάτε να τους φιλήσετε το χέρι, χριστιανοπροβατίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μαρκήσιε λένε ότι οι συνομιλίες του ανδρλκσ που καταγράφηκαν, γίνονταν στα γίντις. Που τα 'μάθε τα γίντις ο ανδρλκσ? Στον "στρατηγάκη" στο Ηράκλειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μάρκο γεια σου. Διάβασα το τελευταίο κείμενο του "Τραϊανού". Θα ήθελα ένα σύντομο, αλλά ουσιαστικό σχόλιο. Τι παίζει εδώ ; Μιλάμε για πολύ περίεργα πράγματα ... Ξεφεύγουν από απλό παραλήρημα ή απλές μπαρούφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τυμβωρύχους τι άλλο περίμενες;

      https://www.youtube.com/watch?v=AwMKMIjCwds

      "...Στενεύουν τα περάσματα
      οι φίλοι μου φαντάσματα
      κι η πόλη μοιάζει γενικώς
      τάφος οικογενειακός..."

      Διαγραφή
  76. Χριστιανικές κωλοτρυπίδες, βασανίζετε τα παιδάκια στις διάφορες κιβωτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπα Μι χαλάρωσε λίγο, κοντεύεις να γίνεις Σπυρό-ΠΟΥΛΟΣ...

      Το κοινό εδώ δεν είναι και πολύ της εκκλησίας.

      Το πολύ το γαμω-λέησον το βαριέται κι ο Θεός (γαμώ τον τάφο του)

      Διαγραφή
    2. Μάρκο, όντως το 90% των σχολίων μου είναι εναντίον αυτής της γαμωθρησκείας.
      Αλλά πες μου εσύ τώρα, γιατί τότε με βρίζουν, όταν όπως εσύ λες "Το κοινό εδώ δεν είναι και πολύ της εκκλησίας" ;;;
      Έχεις πολλές χριστιανοπούλες στο κοινό σου και δεν το έχεις καταλάβει.
      Όπως και νάχει το σταματώ εδώ.

      Διαγραφή
    3. Πολύ αργά για νουθεσίες στα ύστερα του κόσμου, Marco. Το λοατκαπαμι έχει μπει ήδη στην κορυφή της λίστας των πιο γελοίων σχολιαστών. Το μόνο που μας σώζει είναι να μην του εγκρίνεις πλέον τις ηλιθιότητες που μας σκοτίζουν το λιλί

      Διαγραφή
    4. Κάπα Μι, σ' έπιασε ο πόνος για τα παιδάκια τώρα? Άστα να γαμιουνται κ κοίτα τη πρωκτοδουλειά σου, εμετικό υβρίδιο.

      Διαγραφή
  77. Μάρκο πλέον δεν έχω καμία συμπάθεια με την δυστυχία των φεσοφορων νεοελληνέζων ραγιαδων. "'Οπως έστρωσες θα κοιμηθείς" λένε εδώ που ζώ. Θα το παραφράσω σε: "'Οπως σκεφτόσουν, λειτουργούσες και ψήφιζες θα ζήσεις". Αποχαυνωμένοι με την θρησκεία και την τηλεόραση, βαδίζουν προς τον γκρεμό. Δυσκολεύομαι ακόμα και να επικοινωνήσω μαζί τους. Είναι σαν να μην λειτουργεί ο εγκέφαλός τους. Έχω ξεκόψει φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Να πάνε να κόψουν τον λαιμό τους. Ας ψοφήσουν από την πείνα, ας τους πάρουν οι τράπεζες τα πάντα. Για το μόνο μετανιώνω είναι που δεν έφυγα από το μπουρδέλο νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, συμφωνώ κι εγώ μαζί σου.
      Το 90-95% του πληθυσμού δυστυχώς είναι ηλίθιοι.
      Ακόμα κι άνθρωποι πετυχημένοι στα επαγγελματικά τους στερούνται κριτικής σκέψης και αντίληψης.
      Ζούνε στο μάτριξ τους και αρνούνται να σκεφτούν έξω απ' αυτό.
      Ζήσε τη μία ζωούλα που έχεις στη διάθεσή σου και προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι για τους άλλους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 23 Νοεμβρίου 2022 - 11:48 π.μ., καταλάβαμε ότι είσαι το κουράδι καπαμι. Τέτοια συμπλεγματική ηλιθιότητα μόνο σε βλαμμένα γίδια μπορεί κανείς να συναντήσει

      Διαγραφή
    3. Γράφει γράφει ο ΚΜ. Και αρχίδια γράφει. Ολόκληρα κατεβατά παπαριές.

      Διαγραφή
  78. Υ.Γ. Χαλαρώστε και οι υπόλοιποι και ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό από το ξεκατίνιασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 193 και σήμερα Μάρκο...
    Τελικά δεν έπιασε το βύσμα για Αθήνα και με στείλανε Δωδεκάνησα στο ΚΕΔΑ της Ρόδου να κουρευω το γκαζόν, να καθαρίζω ξαπλώστρες, να βιδώνω ομπρέλες και να τηγανίζω μπριζόλες για τις συμβίες των επόπ και τα μούλικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. "Η Εγκληματική Υπερδομή βρίσκεται πίσω από όλες σχεδόν τις μεγάλες κομπίνες. Όμως αυτό πρέπει να τεκμηριωθεί με στοιχεία και καταδίκες. Το τι εθνοτικής καταγωγής είναι κάθε φορά οι μεγαλοαπατεώνες που πιάνονται στα πράσα ας καταγράφεται και στο τέλος θα δούμε χωρίς προκαταλήψεις τι λέει η στατιστική"
    Κατάλαβες λοιπόν πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας του Αντωνιάδη.....??
    Όχι μόνο γιατί είναι ο μόνος που εφαρμόζει κατά γράμμα το παραπάνω ρηθέν, αλλά γιατί δείχνει και τη μέθοδο και το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί επί πάσας λαμογιάς, απατεωνιάς, προδοσίας και κασκαρίκας.......
    Γεγονός που τον καθιστά Προμηθέα.....
    .....και τον έχεις αμφισβητήσει σφόδρα....
    .....βλέπεις κάτι άλλο σαν δρόμο αντίδρασης....??
    ......Μόνο στα ακτάβλητα δεδομένα οι σαύρες είναι ανίσχυρες.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συγκεκριμένος πίπας είναι συστημικός απατεώνας...

      Υ.Γ. Ένας είναι ο δρόμος και τον έχω πει εδώ και πολύ καιρό.

      Διαγραφή
    2. Ακόμα και συστημικός να μην είναι ο Αντωνιάδης, που πιθανόν δεν είναι, ακόμα και η οδός που ακολουθεί να είναι η ενδεδειγμένη, που πιθανότατα είναι, μια τόσο οργανωμένη παγκοσμίως συμμορία με τεράστια συμφέροντα και πλάτες, δεν πρόκειται να αφήσουν καμία διαδικασία εναντίον τους να προχωρήσει. Η δίκη του Αντωνιάδη αναβλήθηκε ξανά (για μετά τις εκλογές φυσικά) με γελοίες προφάσεις

      Διαγραφή
    3. Αν εννοείς το σχηματισμό πυρήνων....σε είχα προκαλέσει εδώ και χρόνια να ξεκινήσεις ή να συμετάσχεις .....
      Προσωπικά πάλεψα από το 2009 για 8-10 χρόνια να δημιουργήσω κάτι τέτοιο.....όσπου τα παράτησα.....

      Διαγραφή
    4. Αν εννοείς τη "λογική της μίας σφαίρας".....δεν έχει καμία τύχη.....θα μπορούσε κάπως να λειτουργήσει όταν τα χάσουν όλοι όλα..... μόνο που το σύστημα προσέχει πολύ να μη συμβεί αυτό ποτέ.....ή όταν συμβεί....να είναι πολύ αργά για όλους.....!!!

      Διαγραφή
  81. "Επίσης αν δεν το έχετε πάρει πρέφα, το Γαμησαήλ αγοράζει τα πάντα στον ελλαδικό χώρο. Αμυντικές βιομηχανίες, τεχνολογία, ακίνητα, εμπορικά σήματα, γη και κυρίως υποστηρικτές."
    Έχοντας τάξει στα πιτσιρίκα μου ότι θα τα πάω 28η Οκτ στη Θεσσαλονίκη να θαυμάσουν όλα τα καινούρια (αλλά ουδένα παραγμένο στη Χώρα) στρατιωτικά αποκτήματα του Έθνους......βρέθηκα στην ομολογουμένως ευχάριστη διαπίστωση ότι λόγω της πρωτοφανούς πολυκοσμίας ΔΕΝ υπήρχε πουθενά κοντά θέση παρκαρίσματος.....ούτε σε ιδιωτικό parking.....και η παρέλαση ξεκινούσε.....
    Άφησα λοιπόν τα πιτσιρίκια με τη μαμά τους στο χώρο της παρέλασης για να μην τη χάσουν και εγώ ξενιτεύτηκα για να βρω παρκάρισμα.....φθάνοντας τέρμα Κασσάνδρου, σχεδόν 5χλμ από το χώρο διεξαγωγής......το πήρα λοιπόν με τα πόδια ελπίζοντας να προλάβω τουλάχιστο τις διελεύσεις των ραφάλ και την αεροπορική επίδειξη....ο βηματισμός μου ήταν πολύ γρήγορος....για να προλάβω....ΔΕΝ μου πέρασε όμως απαρατήρητο το επίπεδο της "ερημιάς" των συνοικιών που με βιασύνη προσπερνούσα......καθότι σύσσωμος ο κόσμος είχε μεταβεί στην παραλία.....στην κυριολεξία για 2-3 χλμ περπατούσα μόνος μου......κατεβαίνοντας την Ιασονίδου για να φτάσω παραλιακά όσο πιο σύντομα μπορούσα......νάσου μπροστά μου ένα γκρουπ 100 περίπου ανθρώπων να πηγαίνουν προς τα πάνω δηλ αντίθετα με το λογικό.....
    Πλησιάζοντας κατάλαβα.......φορούσαν όλοι ο άρρενες τις Κιπο-καπότες τους.......πέρασα αναγκαστικά ανάμεσά τους.....επιβράδυνα.....πολλοί κρατούσαν μπλοκάκια στα χέρια και καταγράφανε σημειώσεις.....δείχνω μικρός.....δεν μου δώσανε σημασία......άλλοι δείχνανε με το δάχτυλο κτήρια.....όλοι μιλούσαν μεταξύ τους γίντις......και χαμηλόφωνα......
    Τι τέλειο timing (σκέφτηκα) την ώρα που απουσίαζε ΟΛΗ η κοινωνία..........αυτοί ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ.....χωρίς να τους παίρνει είδηση το πόπολο.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΖΗΤΩ Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ2 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:40 π.μ.

    ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΔΟΜΟΓΟΜΟΡΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Την καϊλή κάποια ζώα την έστειλαν ευρωκΥνοβούλιο. Εφόσον μια κοινωνία απαρτίζεται από καθυστερημένους από αμόρφωτους, από ηλίθιους ΔΕΝ θα έπρεπε να έχουν όλοι δικαίωμα ψήφου. Τις ψήφους θα έπρεπε να τις ζυγίζουμε και όχι να τις μετράμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγκρέσορ, έχεις πολύ προχωρημένη αντίληψη περί δημοκρατίας, όπως και πολύ μεγάλη ιδέα για το πνεύμα σου. Το ότι γίνεται της νοθείας το κάγκελο και ό,τι κι αν ψηφίσουν οι κατ' εσέ καθυστερημένοι κι αμόρφωτοι, η κάλπη θα βγάλει ό,τι συμφέρει αυτούς που κινούν τα νήματα, βλέπε ανερικλανικές εκλογές, φαίνεται πως ούτε σου περνάει από το μυαλό. Λίγο περισσότερη σεμνότητα και πολύ λιγότερη αμετροέπεια δεν θα έβλαπτε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμο κωλαρχιδο, βάλε τη σεμνότητα στη κωλαρα σου μουνοπανο

      Διαγραφή
    3. Aggressor, βγάλε τον δονητη απ'τη δική σου κωλάρα, μουνόψειρα

      Διαγραφή
    4. Ok, θα τον βγάλω από το.μουνι της μάνας σου , της καραπουταναρας

      Διαγραφή
    5. Ψόφα μωρή στραβοχυμένη καπότα, πουστογέννηματου κερατά

      Διαγραφή
  84. Μάρκο έχεις 4 μήνες να ρίξεις μπινελικι και τζάμπα περιμένει άρθρο σου ο γραμματέας στην Στοά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραμματεύς της Έβδομης Ακτίνας16 Δεκεμβρίου 2022 στις 7:19 μ.μ.

      Του έχω πει του μπινέ να βγάζει άρθρα πιο γρήγορα αλλά με γράφει. Τον γράφω κι εγώ στ' αρχίδια μου πλέον.

      Διαγραφή
  85. Δικαίωμα ψήφου.... Πιο ολιγαρχικό πολιτικό γνώρισμα δεν υπάρχει. Απαγόρευση της ψήφου, κλήρωση για αξιώματα, να μην συνεχίσω, είναι γνωστά από πολύ παλιά αυτά. Πριν από όλα αυτά βέβαια χρειάζεται αισυμνήτης. Μετά όλα τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Είμαι πολιτική κρατούμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ρε γαμώ τα σπίτια σας μας έχετε πρήξει τις ωοθήκες κι εσείς με τους αισυμνήτες και τους αισυμνήτες. Ρε κοντόψωλα πουσταρούρια, πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος να σας λέει τι να κάνετε; Το βρήκατε τώρα, πιάσατε τον νταβατζή με την ακαδημαϊκή αρχαιοελληνουριά και μας το κοπανάτε συνέχεια γαμώ τον Δία σας τον καριόλη κι όλο το πεφτοψωλιασμένο γριολόι που σας έχει κάνει πλύση του σάπιου τυρόγαλου που κουβαλάτε στην τουρκαλβανέζικη κεφάλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλακαντρέα πριν τον αισυμνήτη προηγείται της πουτανας το κάγκελο. Βλακάκο. Άντε γαμησου παιδάκι. Τσαπού.

      Διαγραφή
    2. Εμ βέβαια, οι μαλακανδρέηδες σας θρέψανε και σας και τα σάπια μουνιά που σας πετάξανε, γι' αυτό ήτανε και το πρώτο όνομα που έγραψες, πουστόχυμα. Έμαθες και της πουτάνας το κάγκελο... Σιγά μη σπάσεις κανά νύχι, λούλη. Κόψε πρώτα τον ομφάλιο λώρο από την καριόλα που σε γέννησε και που ακόμη σου ετοιμάζει μπιφτέκια για βραδυνό και ξαναέλα μετά να μας πεις για το πώς γυαλίζεις το νεροπίστολο για τη μάχη που επίκειται, κολοβό αρούρι.

      Διαγραφή
    3. Σιγά μωρή λουλού, μην σκιστεί κάνα καλτσόν, γαμιά του πληκτρολογίου. Άντε γαμήσου παιδάκι.

      Διαγραφή
  88. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ21 Δεκεμβρίου 2022 στις 2:45 π.μ.

    https://www.youtube.com/watch?v=hzKx3fmbEVo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μάρκο, χαλασες την πιατσα φετος για πρώτη φορα...

    Καθε Ταφούγεννα μας κερναγες μπινελίκι - αρθρακι.
    Κακες γλώσσες στη Στοά λενε οτι εγινες δεξιος ψαλτης και τραγουδας το ωσαννά του Τζέχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. από έγκυρες πηγές του Μέγαρου Μαξίμου, από το νέο έτος ακριβαίνουν οι σφαίρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ