Το αίμα του κουνουπιού

 


22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9023


Από καιρό σκεπτόμουν να ιδιωτεύσω. Αρκετά ασχολήθηκα με το σκουπιδαριό αυτού του κωλόκοσμου. Ανέκαθεν το σχέδιό μου ήταν να αποσυρθώ σε μια ιδιόκτητη σκήτη.  Όχι βέβαια στο γήινο κλασομπουρδέλο αλλά σε κάποιον πλανήτη της προκοπής στον μητροπολιτικό κύκλο του Σείριου.

 


Το αίτημά μου για εθελούσια αποχώρηση είχε προωθηθεί στην Αποικιακή Ελλάνια Διοίκηση και είχε εγκριθεί από τον Μεγάλο Παίκτη. Όλα κομπλέ. Πριν αναχωρήσω, τακτοποίησα τις εκκρεμείς υποθέσεις, έριξα ό,τι χρεωστούμενο μπινελίκι υπήρχε και μετά πήρα την Αστρική Πύλη για εισιτήριο. Εκεί με πληροφόρησαν ότι θα έπρεπε να ξαναμιλήσω με το Γραφείο Μετοικεσίας.

 


Ψιλοστράβωσα. Κάποιο άσχημο προαίσθημα κούρνιασε σαν μαυροκουρούνα στο υποσυνείδητό μου. Πήρα το κεντρικό να δω τι παίζει και προς έκπληξή μου η πλατινέ λέαινα των βουνών (κοινώς cougar) που απάντησε, μου είπε ότι τα πάντα ισχύουν. Η πρόωρη αποχώρηση, η σκήτη, η μετοικεσία, όλο το πακέτο ενεργό. Μάλιστα μου είχε χορηγηθεί αύξηση στην αποζημίωση κι ένα παχυλό «μπόνους επικίνδυνων αποστολών» το οποίο ήταν μετατρέψιμο σε αμβροσία.

 

 

Έχω μείνει μαλάκας. Εκεί που πάω να χαμογελάσω ως ηλίθιος με την ανέλπιστη κωλοφαρδία μου, η πλατινέ καριόλα συμπλήρωσε: «Όλα ισχύουν εκτός από την ημερομηνία αναχώρησης. Έχετε πάρει διετή παράταση έργου με απευθείας ανάθεση από τον Μ.Π.».

 


Το «απευθείας ανάθεση από τον Μ.Π.» έσκασε μέσα στο έρμο το μυαλό μου σαν ελαττωματικός διηπειρωτικός μέσα στο σιλό του. Ξαφνικά, η μαυροκουρούνα το προαίσθημα έβγαλε δόντια πτεροδάκτυλου και με δάγκωσε στον καρύτζαφλο. «’Ντάξει. Τώρα μας γάμησες κ. Παίκτη μου», σκέφτηκα. «Άντε να βρω κουράγιο να φάω στη μάπα άλλα δύο χρόνια τα γίδια τους Γήινους μαζί με τις σαύρες τους εξωγήινους».

 


Από την άλλη, για να μου χώσει τέτοιο βύσμα ο Τρανός πάει να πει ότι η κατάσταση έχει σκατώσει πολύ. Είχα ακούσει για τις απευθείας αναθέσεις αλλά ποτέ δεν είχα γνωρίσει κάποιον που να είχε πάρει μία. Όλο το πακέτο των παροχών γύρισε ανάποδα. Πάλι μαλάκα με είχαν πιάσει γι αυτό με φόρτωναν κασέρια. Με δεδομένο ότι το ποσοστό θνησιμότητας ήταν υψηλό στις απευθείας δεν τους στοίχιζε τίποτα να μου τάξουν ακόμα και πλανηταρχία. Μονά-ζυγά δικά τους εκτός αν χτύπαγα το τζάκποτ.  

 



Ένας εκκωφαντικός πάταγος σκουπίδιασε τις σκέψεις μου. Ο τοίχος του δωματίου κατέρρευσε μέσα σε ένα σύννεφο παλαιάς σκόνης. Από το άνοιγμα εισήλθε η στραπατσαρισμένη μουτσούνα ενός δρακονιανού τανκ. Ο πάκης βιορομπότ που βγήκε από δαύτο με σημάδεψε με ένα φτηνιάρικο όπλο ακτίνων.

«Ψόφφα, απεφτίας ανάτεσι», μούγκρισε και πάτησε την σκανδάλη.

  



Ξύπνησα μούσκεμα στον ιδρώτα. Ήταν 3:20 την νύχτα. Ο τοίχος ήταν στην θέση του. Ούτε δρακονιανό τανκ υπήρχε, ούτε πάκης βιορομπότ, ούτε σκόνη, ούτε τίποτα. Γαμωσταύρισα το κωλόσογο και το παπαδαριό και σηκώθηκα από τα νοτισμένα σεντόνια.  Δεν είχα ρεύμα πουθενά. Ούτε στο υπνοδωμάτιο, ούτε στον διάδρομο, ούτε στην τουαλέτα. Ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ στην γωνία είχε εκραγεί και η μισή γειτονιά βρισκόταν στο απόλυτο σκοτάδι. Έριξα ένα κατούρημα στα τυφλά και ξαναγύρισα στην υγρασία του κρεβατιού πασχίζοντας να ξεχωρίσω την πραγματικότητα από τον εφιάλτη.

  


Μη μπορώντας να ξανακοιμηθώ αμέσως, έκανα του κόσμου τις άχρηστες σκέψεις. Θυμήθηκα κάτι στεγανωτικά ταράτσας, κάτι αναρτήσεις του κτηματολογίου, κι ότι έπρεπε να αλλάξω τακάκια στο εργαλείο. Μετά μου ήρθε κάτι που είχε πάρει το μάτι μου σε ένα από αυτά τα παράθυρα που πετάγονται σαν πούτσες στην οθόνη του υπολογιστή χωρίς να το θες. Έλεγε πού θα κάνει τις διακοπές της η μουσκάρα της Πλεύσης. Δεν θυμόμουν καν το μέρος για να ξέρω προς τα πού να μουντζώσω.

  


Όλο το στημένο παίγνιο της εκλογικής εβραιοπαρτούζας μου ήρθε στο νου. Η συγκεκριμένη χοντρομπαλότσα  ήταν η πρώτη που πήρε το σινγκιουλαρικό ΟΚ πριν καν γίνουν οι εκλογές του Ιουνίου. Κάποιος που βρίσκεται στο μεταίχμιο του 3 % δεν έχει την πολυτέλεια να αλλάζει θέσεις στους υποψηφίους του. Και μάλιστα φτύνοντας κατάμουτρα τα στελέχη που αγωνίστηκαν αλλά και τους ψηφοφόρους που τους επέλεξαν με σταυρό.

  


Η μετακίνηση κολλητών σε εκλόγιμη θέση της πορνολίστας και η πρόκληση διχόνοιας στο κόμμα σε έναν φυσιολογικό εκλογικό αγώνα ισοδυναμεί με χαρακίρι. Όμως μόνο φυσιολογικός δεν ήταν ο συγκεκριμένος «αγώνας».Τόσο σίγουρη ήταν η πατσο-μανδάμ ότι θα εκλεγόταν; Και μάλιστα όπως φαινόταν με λιγότερες ψήφους; Τόσο υπερβέβαια που ρίσκαρε τα πάντα; Ή μήπως δεν ρίσκαρε τίποτα; Από πού άραγε πήγαζε η ΑΚΛΟΝΗΤΗ σιγουριά της ότι θα πιάσει το 3%;

  


Η άλλη χριστιανοπουστιά, η Nike, τα ίδια κόλπα. Κι εδώ κάποιο ξεπέτσωτο πουλάκι ψωλόχυσε τους χατζηπουσταραίους στο στόμα και τους ανακοίνωσε ότι περνούσαν το 3 %. Γι αυτό άρχισαν κι εκείνοι τις μαγκιές με απονομές μελλοντικών εδρών σε κολλητούς. Ήταν άραγε οι αλεξιπτωτιστές και στις δύο κομματικές περιπτώσεις απλώς κολλητοί και πισωγαμιάδες ή μήπως άτομα που είχαν την …άνωθεν εύνοια;

 


Κατά τα άλλα όλα έγιναν όπως τα είχα προβλέψει. Ο κηραλοιφάρχης Βελόπουλος παραμένει ο γνωστός απατεώνας ελλαδέμπορος που ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Τώρα, αναγκαίο στολίδι της κατοχικής Βουλής ωρύεται σκίζοντας τα καλσόν του και συνεχίζει τις πίπες μήπως και κοροϊδέψει κανέναν πιο αγράμματο από τον ίδιο.

  


Οι Σπαρτιάτες μπήκαν για ξεκάρφωμα. Και τι έγινε που μπήκαν; Για τον πούτσο είναι η πολιτική τους σκέψη και πράξη. Απλά υποδύονται ως κομπάρσοι τον ψωριάρη που δεν τον κάνει παρέα κανείς. Τους έχουν υπό απόλυτο έλεγχο, έμπα ψυχή-έβγα ψυχή. Βαλβίδα εκτόνωσης της χύτρας αποτελούν αλλά και μόνιμη πηγή προστριβών στην εθνικιστική αλάνα. Το κομμάτι που λατρεύει τον έγκλειστο φύρερ, είναι αμετανόητο.

  





Το μόνο καλό της δεύτερης μοσαντικής ΝΟΘΕΙΑΣ που ζήσαμε τον Ιούνιο ήταν η τούμπα που έκανε μέσα στα σκατά η αθλιότητα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Ένα από τα πιο άχρηστα και επικίνδυνα κόμματα των τελευταίων 200 ετών. Ένας σχηματισμός καιροσκόπων και αγυρτών με σοβαρές πνευματικές αγκυλώσεις, με ολέθριες ψυχοπαθολογικές διαταραχές και με ένα πρωτοφανές σύνδρομο ΔΕΙΛΙΑΣ. Ποτέ δεν έκανε αυτό που έπρεπε, αυτό που όφειλε, ή έστω αυτό που του επέτρεπαν οι συνθήκες. Πάντα ο ποταπός αυτός συρφετός αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων, ενδοτικός, αντεθνικός, διψασμένος για υλικές απολαβές και κυρίως απρόθυμος να συγκρουστεί με τον οποιονδήποτε. Τώρα με την καινούργια λοάτκι πουτσοκασέλα θα δώσει μάχες με την όπισθεν. Ο σύγχρονος ορισμός του πολιτικού μηδενικού ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα εκλείψει εντελώς.

 



Το άσχημο νέο ήταν η νεκρανάσταση του βρομο-ΠΡΩΚΤΟΚ. Αυτό το ταφογαμημένο βλαχοπορνοσοσιαλιστικό έκτρωμα καρπώθηκε τις σάπιες ψήφους του Συριζοκομείου. Κάπου έπρεπε να πάνε τα λύμματα αφού έκλεισε ο κεντρικός βόθρος. Ευτυχώς ο διευθύνων γιδοβοσκός είναι ψόφιο μουλάρι οπότε μάλλον αναλαμπή βλέπουμε.

 

 

Η ΝΟΘΕΙΑ φάνηκε στα κομμουνιστικά απόσκατα. Τα κουκιά των μαρξιστο-μαοϊκών υπόθετων παρέμειναν τα ίδια, ενώ εκείνα του ΚΚΕ αυξήθηκαν απότομα σαν κάποιος να είχε κάνει εκταφή όλων των πεθαμένων κατσαπλιάδων από τον Συμμοριτοπόλεμο και εντεύθεν. Κανείς φυσικά στο κουμμουνοστρατόπεδο δεν είδε την παραποίηση του εκλογικού αποτελέσματος. Τσέπωσαν κανονικά τα έξτρα ψηφαλάκια και φυσικά την επιχορήγηση που δικαιούνται.

  


Τελικά αυτός ο σιχαμερός πιθηκοπρωκτός ο Μιχαλοτάγκος πρέπει να εκτελεστεί για εσχάτη προδοσία αφού βασανιστεί πρώτα. Με την ανύπαρκτη στρατηγική (;) του το πατριωτικο-εθνικιστικό χαρτί κάηκε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Η ανικανότητα, η ατολμία και η μοχθηρία του έστρωσαν τον δρόμο στα νεοφιλελέ ζόμπι να ποδοπατήσουν ό,τι είχε σωθεί τα προηγούμενα χρόνια. Εύχομαι να παραμείνει στην φυλακή μέχρι να ψοφήσει μπας και παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι νεοναζί για το κόστος του να είναι κανείς κότα.

  


Όλο το πολιτικάντικο σκηνικό ήταν και παραμένει στημένο. Μια συμμορία από τεκτονικά εβραιοκούραδα έκαναν την πατρίδα μας Κολομβία και προσπαθούν τώρα να ρίξουν ΟΛΟ το φταίξιμο στους πολίτες. Το παγκαλικό «μαζί τα φάγαμε» έχει αντικατασταθεί από το μητσοθαφτικό «εσείς [ο λαός] τα φάγατε». Ακόμα και τα επιδόματα που δίνουν οι κουφάλες είναι τελείως για τον πούτσο. Στην υπόλοιπη Ε.Ε. δίνουν 600άρια ευρώ για βενζίνες και σούπερ μάρκετ κι εδώ δίνουν 20άρια ελεημοσύνης λες και είμαστε ζητιάνοι. Εννοείται ότι την διαφορά την μοιράζουν μεταξύ τους οι συμμορίτες.

  


Ζούμε το αθλιότερο καθεστώς των τελευταίων 200 χρόνων. Η Νεοελλάς έχει γίνει ένα μίνι Βυζάντιο στα τελευταία του: Απέξω συγκεντρωμένοι εχθροί και αρπακτικά έτοιμα για ντου. Απομέσα φόροι, πρόστιμα, προσαυξήσεις και τόκοι με ένα εκατομμύριο ονόματα και μορφές έχουν ενσωματωθεί στην αηδιαστική πραγματικότητα. 

  


Πρόκειται για θαύμα το ότι υπάρχουμε ακόμα. Μετά από 200 χρόνια κακοδιοίκησης από μοχθηρούς προδότες και τυχάρπαστους ηλίθιους είναι επίτευγμα το ότι αναπνέουμε.

 


Ήρθε κι ο δισεκατομμυριούχος ο Σαούλ Γλείψμπουργκ να μας σώσει. Ένας ακόμη φραγκάτος που στον ελεύθερο χρόνο του αντί για τάβλι έχει επιλέξει να παίζει με τις ζωές μας. Ανθέλληνες είναι αυτός και το σόι του και παριστάνουν τους ιθαγενείς, οι απατεώνες.  Δεν έχουν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ Ελληνικού αίματος στις φλέβες τους. Το χειρότερο είναι ότι δεν επεδίωξαν ποτέ να έχουν Ελληνικό αίμα. Όλοι πλην του Αλεξάνδρου Α΄μισούσαν την Ελλάδα και έβλεπαν τον λαό της ως πιθήκους. Τώρα θα μου πείτε αν είχε ψοφήσει νωρίς η γκεστάπο η Φρειδερίκη και είχε φορτωθεί την μαϊμού την Βουγιούκλω ο πανηλίθιος Κοκός, τι καθυστερημένα θα είχαν βγάλει; Αυτό είναι το μόνο σοβαρό επιχείρημα, το αναγνωρίζω.  

 


Μιλούν κάποιοι χριστιανάρες για εθνική ανεξαρτησία αλλά ξεχνούν ποιο είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο.  Δεν είναι οι ξένοι δυνάστες των μνημονίων. Είναι τα ντόπια σκουπίδια και κυρίως οι ρασοφόρες κάμπιες. Αυτοί οι σοδομισμένοι μπεκροκίναιδοι του Γιαχβέ ευλογούν όλες τις κατοχικές κυβερνήσεις και κάνουν ότι δεν βλέπουν όταν οι τραμπούκοι βασανίζουν και δολοφονούν τον λαό. Αντίθετα, μόλις ο λαός εξεγείρεται, σπεύδουν αμέσως να του συστήσουν «αυτοσυγκράτηση» και «επιείκεια» προς τα λαμόγια που πριν του έπιναν το αίμα.

 


Στο κουκουλωμένο πια έγκλημα των Τεμπών, τουλάχιστον χίλιοι γονείς και αδέρφια έχασαν για πάντα τους ανθρώπους τους. Ούτε ένας (1) από δαύτους δεν πήρε τα όπλα να τουφεκίσει έστω έναν (1) βρομιάρη από τους συμμετέχοντες στο πορνείο των πολιτικών αποφάσεων. Ο άλλος μάλιστα που είχε φράγκα έβαλε τον Κούγια για δικηγόρο και δήλωσε ότι με τα λεφτά της αποζημίωσης θα φτιάξει μια εκκλησία για τα δυό κορίτσια που έχασε!!!!

 



Ένας μπλόγκερ, υποστήριξε ότι οι Ιουδαίοι έστησαν το ατύχημα και μετά από ένα διαδικτυακό σεντόνι τεκμηρίωσης στο τέλος καταλήγει: «Ευτυχώς ο Χριστός έσωσε τους υπόλοιπους επιβάτες και με την βοήθειά του θα σωθούμε κι εμείς από τα δεινά»!!!!

 

 

Μαλάκες μου δεν είμαστε απλώς για τα μπάζα, είμαστε ΤΕΛΕΙΩΣ για τα μπάζα.

 


Τα βλακομυαλά του πόπολου έχουν καεί ανεπανόρθωτα από την βυζαντινίωση. Πρόκειται μια σοβαρή και σχεδόν ανίατη ασθένεια του κεντρικού νευρικού συστήματος. Δυστυχώς είναι πολύ μεταδοτική σε κλειστούς χώρους όπως εκκλησίες, σχολεία, μοναστήρια, κατηχητικά, κλπ.. Ο ασθενής εν μέσω προσευχών, μαγγανειών, ικεσιών, ψαλμωδιών και άλλων ομαδικών παρακρούσεων καταλήγει σε μια ακλόνητη από λογικά επιχειρήματα άποψη: Ότι ο ίδιος δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα και ότι άπαντα τα προβλήματα θα λυθούν με την θεϊκή επέμβαση. Τώρα γιατί ο Γιαχβέ θα μπει στον κόπο να σώσει αυτούς που δεν ανήκουν στον περιούσιο λαό του, δεν μας το εξηγεί κανείς. 

 

 

Η πνευματική αγκύλωση του «εμείς πράττουμε το καλό και ας μας αδικούν οι άλλοι», δηλαδή να το συγχωρούμε τους εχθρούς μας κι ας μας σφάζουν, μου θυμίζει αμυδρά την ιουδαϊκή διαμαρτυρία προς τους Έλληνες της Παλαιστίνης των ελληνιστικών χρόνων. «Γιατί έρχεστε κάθε Σάββατο και μας επιτίθεστε; Αφού ξέρετε ότι ο Ιερός μας Νόμος δεν μας επιτρέπει να κάνουμε τίποτα το Σάββατο. Γιατί δεν έρχεστε κάποια άλλη μέρα;»

 


Πολλά χρόνια πέρασαν από τότε και τα πάντα άλλαξαν. Σήμερα οι Οβραίοι κάνουν τις πουστιές τους όλες τις ημέρες και τις ώρες της εβδομάδας γι αυτό είναι μέσα σε όλα. Αντίθετα εμείς καμένοι και ηλιθιοποιημένοι από την θρησκευτική σκατούλα, γίναμε παρίες της ιστορίας. Ασήμαντοι και κατηφείς απλά παρατηρούμε τα γεγονότα με σταυρωμένα τα χέρια.

  


Το 9021 στην Ανάσταση εν μέσω κορωνοβλακείας, υποχρεωτικού μπολιάσματος και συνταγματικών αυθαιρεσιών, η μητέρα μου θέλησε να πάει στην εκκλησία.  Επειδή στην περιοχή είχαν γίνει διάφορα επεισόδια με δράστες βρομά προσφέρθηκα να την συνοδέψω για την ασφάλειά της. Οι παπάδες είχαν στήσει μια εξέδρα απέξω από το κωλομαγαζί τους και οι μασκοφορεμένοι πιστοί στέκονταν όρθιοι και σε απόσταση 2 μέτρων ο ένας από τον άλλον.  Νιάου-νιάου με την κλάψα τους οι τράγοι, όλα πήγαιναν καλά, εγώ έστελνα κάτι μηνύματα στην δικιά μου.

 

 

Ξαφνικά και λίγο πριν μοιράσει το περιβοήτο φως, ο αρχιμανδρίτης διέκοψε την ψαλμωδία για να κάνει κήρυγμα.  Η υπόθεση άρχισε να αποκτάει ενδιαφέρον.  Την προηγούμενη ανάσταση την είχαν κάνει τα ράσα κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς κόσμο, με εντολή Μοάτσο. Ρε μπας λέω και ξύπνησε κανένας ρασομπινές από τον λήθαργο να συνεφέρει και τα υπόλοιπα σούργελα;

 

 

Αλίμονο! Πού τέτοια τύχη. Ο γενειοφόρος παλιόπουστας έκανε ένα διθυραμβικό σχόλιο για την «επιτυχημένη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης» (sic) από το καθεστώς του Μητσοτρύπη και αφού θύμισε στους πιστούς την υποχρέωσή τους να εμβολιαστούν με την χλαπάτσα της Pfizer για το κοινό καλό, μπήκε στο κυρίως θέμα του κηρύγματός του. Αυτό ήταν η απειλή που αποτελεί για την ορθόδοξη πίστη ο δωδεκαθεϊσμός και η αρχαία Ελλάδα!!!

 

 

Με λοκντάουν, απαγορεύσεις, ράπιντ τεστ, απαρτχάιντ, πιστοποιητικά εμβολιασμού, άδικα πρόστιμα και δηλώσεις του Μητσοπούστη για ψέκες, το να ακούω για την «απειλή του δωδεκαθεϊσμού» πήγαινε πολύ. Έριξα δυό σφαιράτες χριστοπαναγίες στον ιερό καριόλη και είπα στην μητέρα μου ότι πάω στο απέναντι πεζοδρόμιο και ότι θα την προσέχω από εκεί.

«Γιατί;» με ρώτησε.

«Τι γιατί; Άμα κάτσω εδώ άλλο ένα λεπτό, θα μας τραβολογάνε στις αστυνομίες γαμώ το ξεκωλιασμένο παπαδαριό που προσκυνάνε οι μπετόβλακες».

 

 

  

Για ακόμη μια φορά είχα εμπεδώσει ότι η ατζέντα αυτής της σιχαμερής Ιουδαϊκής αίρεσης είναι πάγια και στοχευμένα ανθελληνική.  Πρόκειται για πολυεθνική εταιρεία με μεγάλο χαρτοφυλάκιο η οποία φοροδιαφεύγει εδώ και 2.000 χρόνια. Αυτό το καρκίνωμα δεν ιάται. Θέλει χτύπημα στη ρίζα του. Ήτοι στην περιουσία, εκεί είναι που πονάει η πούστρα. Φορολογικός συντελεστής 98 % στις εισπράξεις, δήμευση ακινήτων υπέρ του Έθνους και αποβολή των οπαδών της από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης αρκούν για πρώτη φάση.

  


Η ουσία είναι ότι βρισκόμαστε ήδη στο δια ταύτα. Η παγκόσμια πουστιά που έχουν στήσει οι σατανιασμένοι κουφάλες περιμένει το σήμα. Τα σαπίδια της γυροφέρνουν στον χώρο μας σαν τσαντισμένες κρεατόμυγες. Σύντομα θα έχουμε την έναρξη του νέου κύκλου επιθέσεων στις ατομικές ελευθερίες.

 

 

Το φίμωμα στις φωνές που αντιτίθενται στην «Μεγάλη Επαναπούστευση» του Σβαμπ καθώς και στα υπόλοιπα βλακοσενάρια της Εγκληματικής Υπερδομής έχει ξεκινήσει. Όπως ήταν αναμενόμενο, η μπάλα πήρε και μένα. Η επίθεση εναντίον μου άρχισε τον Ιούλιο. Συγκεκριμένα:

 

-       Η Yahoo μου μπλοκάρισε το μέηλ «γιατί διαπίστωσε ύποπτη δραστηριότητα». Πίπες ολκής.




-       Η Google μου κατέβασε το ιστολόγιο «Σπαρτιάτες» πιθανότατα θεωρώντας το σχετικό με τους κασιδιαρικούς μπαζοβαλέδες.



-       Ύστερα μου κατέβασαν από την Μαύρη Φατρία το άρθρο «Μία στο τρισεκατομμύριο» για «ρητορική μίσους» και με απείλησαν με «καθολικό κατέβασμα του ιστολογίου αν δεν άλλαζα γραμμή». Πληροφοριακά το άρθρο που είχαν κατεβάσει αναφερόταν στην επερχόμενη ΝΟΘΕΙΑ του εκλογικού αποτελέσματος αλλά και στην πουστιά που σχεδιαζόταν με άξονα τον Ελιγιάχου.



-       Τέλος, η Χ-σκατούλα του Μασκ μου έκλεισε τον λογαριασμό στο twitter ενώ δεν είχα παρά 80 ακόλουθους!

 

 

Φυσικά εγράφησαν όλοι ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ!

 

Κανείς μπινές δεν μπορεί να μου υπαγορεύσει το τι θα δημοσιεύω.  Άμα είναι να γλείφω μασονομπινέδες πολιτικάντες ή να ανεβάζω γατάκια και σκυλάκια σαν κάτι ταφόγριες, καλύτερα να πάω μόνος μου για λοβοτομή.

 

 

Επί του θέματος, η αντίδρασή μου ήταν να ανοίξω 2 νέα ιστολόγια σε ρώσικο σέρβερ και να κάνω  ένσταση στην Google.

 

 

Ύστερα από 3 εβδομάδες, η ένστασή μου έγινε αθόρυβα δεκτή και το άρθρο «Μία στο τρισεκατομμύριο» ξανανέβηκε χωρίς καμία αλλαγή!!! Αντίθετα, η ένστασή μου για το ιστολόγιο «Σπαρτιάτες» απορρίφθηκε σιωπηρά και τα άρθρα τα έφαγε το σκοτάδι.

 

 

Ενδέχεται όλο αυτό να ήταν μια δοκιμή για καθολική φίμωση των αντιφρονούντων. Πράγμα που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή η Γκουγκλ μπορεί να ξανακατεβάσει τα ρολά όχι μόνο για μερικές ημέρες αλλά για πάντα. Οπότε κρατήστε κάπου τον εναλλακτικό σύνδεσμο για να έχετε επαφή.

 

 

Είναι σαφές ότι τα παγκόσμια γεγονότα όσο πάνε και σοβαρεύουν. Η ληστοσυμμορία του ΝΑΤΟ βάζει τα ρέστα της στην μπάνκα της Ουκρανίας αλλά η παρτίδα είναι ήδη χαμένη. Η χώρα έχει διαλυθεί εντελώς και ο πληθυσμός της έχει διασπαρεί σε όλο τον κόσμο. Ξένοι μισθοφόροι μαζί με κάτι ληγμένους γέροντες διεξάγουν έναν μάταιο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Το πολεμικό υλικό αντικαθίσταται σε καθημερινή βάση. Τα κουφάρια από τα τεθωρακισμένα και τα ΤΟΜΑ βρίσκονται σπαρμένα παντού. Σύντομα όμως το μάχιμο προσωπικό δεν θα επαρκεί πια.

 


Κανείς δυτικός δεν έχει σχέση με την αντικειμενική απεικόνιση της πραγματικότητας. Έχουν πάρει στα σοβαρά την ίδια τους την προπαγάνδα. Είναι τόσο βλακωδώς σίγουροι για την δύναμη του (ψεύτικου) χρήματος το οποίο τυπώνουν συνέχεια που δεν θέλουν να ακούσουν κανένα λογικά επεξεργασμένο επιχείρημα. Αρνούνται να διαβάσουν την ιστορία της Ρωσίας έστω σε κλασικά εικονογραφημένα. Η χώρα που επιχειρούν να κατακτήσουν έχει καταβάλλει αντιπάλους πολύ πιο ικανούς από την ημιμαθή μαστουρο-λοάτκι στρατιά της Δύσης.

  


Η αποπομπή ή έστω η δολοφονία του Πούτιν είναι το ζητούμενο από την αρχή της νέας χιλιετίας. Λέγεται ότι έχουν ήδη γίνει 43 απόπειρες εναντίον του. Οι δυτικοί έχουν αποτύχει και στις δύο εναλλακτικές. Από ένστικτο οι Ρώσοι ξέρουν τι παίζεται και έχουν συνταχθεί σε ποσοστό 90 % με τον ηγέτη τους. Ακόμα κι αυτοί που δεν τον γουστάρουν, αναγνωρίζουν ότι είναι ο μόνος που μπορεί να σταθεί όρθιος τούτη την στιγμή.

 

 


Ο σκακιστής του Κρεμλίνου διδάσκει ηγεσία. Με ψυχραιμία και χωρίς βιασύνη τακτοποιεί τους ανοιχτούς λογαριασμούς και ξεριζώνει τα ζιζάνια από το χωράφι. Με υπομονή και πειθαρχία τσακίζει κεκτημένα αιώνων. Μερικοί τον κατηγορούν ως πιόνι της παγκοσμιοποίησης. Όμως τα στοιχεία λένε ότι ως τώρα η παρουσία του μόνο καλό έχει κάνει στην Ρωσία και στις παραδοσιακές αξίες. Αν διοικούσε ακόμα η κλίκα του μπεκρο-ασβού Γιέλτσιν, η μορφή της χώρας αλλά και του κόσμου θα ήταν σίγουρα πολύ διαφορετική.

 

 

Πέρα από τους στρατιωτικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς δείκτες που όλοι επιβεβαιώνουν το ορθό των ρωσικών κυβερνητικών αποφάσεων της τελευταίας 24ετίας, το να κατηγορεί κανείς τον χαμαιλέοντα επειδή αλλάζει χρώματα για να προστατευτεί, είναι σχετικά ανόητο.  

 

 

Εξίσου ανόητο είναι το να κρίνει κάποιος τον σκακιστή πριν το τέλος της παρτίδας. Πόσο μάλλον όταν έχουμε μια σειρά από παρτίδες αρκετές από τις οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

 


 

Είχα προειδοποιήσει τους άμπαλους σκακιστικά Άτλαντες να ασχοληθούν λίγο με αυτό το εξαιρετικό παίγνιο. Αν μη τι άλλο, για να μπορέσουν να σταθούν στο πεδίο και να μην γίνονται ρόμπες καθημερινά. Αν με είχαν ακούσει, θα είχαν γλυτώσει μυριάδες στρατιώτες και εκατομμύρια τόνους πολεμικό υλικό από τον εκμηδενισμό.

 


Δεν ξέρω ποιοί χαράσσουν από το παρασκήνιο την στρατιωτική πολιτική των ΗΠΑ και κατ’ επέκταση του ΝΑΤΟ. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρόκειται για όντα τα οποία αγνοούν την σκακιέρα και τις δεσμεύσεις της.

 

 


Αν προσπαθούσε κάποιος να συγκρίνει ηγεσίες, αυτή του Πούτιν με εκείνες των Μπους-Πλύντον-Ομπάμια-Μπιντέ, θα τον έπιαναν τα γέλια. Αν προσπαθούσε να συγκρίνει επιτελεία, θα ‘λεγε «πού πας ρε Καραμήτρο;». Αν η σύγκριση αφορούσε την αντοχή του κάθε λαού στις κακουχίες και στον παρατεταμένο πόλεμο, ω-χώ, χέσε ψηλά κι αγνάντευε.

 


Οι στατιστικές είναι αδυσώπητες για τους ΝΑΤΟϊκούς πανύβλακες. Όμως δεν δείχνουν να διδάσκονται κάτι από τις επαναλαμβανόμενες αποτυχίες. Παίζει οι μασονοψωλοχυμένοι οικονομικοί φωστήρες του Χάρβαρντ να ονειρεύονται μια επανάληψη της καταστροφής της Ευρώπης τύπου ΑΠΠ ή ΒΠΠ. Μια τρίτη συνέχεια του εμπρησμού της αιώνιας πυριτιδαποθήκης με επέκταση στην ρωσική επικράτεια. Μια λαίλαπα σφαγών, λιμών και καταστροφών που θα ανάσταινε την πεθαμένη αιμοδιψή οικονομία των ΗΠΑ.

 

 

Αν όντως σκέφτονται κάτι τέτοιο, τότε έχουν ξεπεράσει τα διεθνή επιτρεπτά όρια πανηλιθιότητας. Ο βρυκόλακας στο made in China φέρετρο δεν πρόκειται όχι να σηκωθεί  για κατούρημα, αλλά ούτε να κλάσει όπως είναι ξαπλωτός. Ο κόσμος άλλαξε.

  


Η παρτίδα που εξελίσσεται στην Ουκρανία είναι ήδη χαμένη για τους Δυτικούς. Κάθε νέα κίνηση που σκέφτονται είναι πιο οικτρή από την προηγούμενη. Ειδικά κάτι «πρωτοποριακές» ιδέες όπως να ανατινάξουν την σκακιέρα ή να δολοφονήσουν ύπουλα τον αντίπαλο σκακιστή είναι συνταγή για το τέλος όλου του πλανήτη.

  



Αντί να παραδεχτούν την ανωτερότητα του αντιπάλου και την ήττα τους, πρόσφατα έδωσαν βαλλιστικούς πυραύλους στον Ζελέ. Άμα του δώσουν και λίγο πλουτώνιο, ο Ουκρανοεβραίος γκέουλας είναι αρκετά ανεγκέφαλος ώστε να φτιάξει μια μικρή ατομική (μέχρι 5 κιλοτόνους) και να την ρίξει στο Κρεμλίνο.

 

 


Η μαφιόζικη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα το ’22 έδειξε πως οι αυτοκαταστροφικοί Ουκρανοναζί δεν θα διστάσουν να δολοφονήσουν άμαχο πληθυσμό για πετύχουν τον στόχο τους. Η δολοφονία του Πούτιν και της ηγετικής ομάδας του είναι γι αυτούς η μοναδική διέξοδος από το αδιέξοδο ενός πολέμου που δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να κερδίσουν.

  


Ο νανόπουστας και η συμμορία του ξέρουν ότι αν πέσουν στα χέρια των Ρώσων θα δικαστούν για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και θα κρεμαστούν. Η εξόντωση του Πούτιν είναι μονόδρομος και γι αυτούς και για το καταρρέον ΝΑΤΟ.

  


Εύχομαι να επικρατήσει η λογική στο στρατόπεδο της Δύσης αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος παρατηρώντας τα σαυροσοδομισμένα ζόμπι που έχει διορίσει η Εγκληματική Υπερδομή ως προέδρους και πρωθυπουργούς των κρατών.  Άβουλα κελύφη σαν τον Μπάιντεν, τον Σόλτς, τον Σουνάκ και τον Μακρόν δεν μου εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη. Είναι ποταποί βαλέδες, αποδεδειγμένα ικανοί να προσυπογράψουν την πιο ολέθρια απόφαση για τον πλανήτη και τους κατοίκους του.

 


Οι οικονομικοί και οι στρατιωτικοί τους σύμβουλοι είναι ακόμα χειρότεροι. Τα αλλεπάλληλα λάθη που κάνουν στην Ουκρανία όπως οι βαρύγδουπες «κυρώσεις» που ευνοούν τους Ρώσους και εξαθλιώνουν τους Ευρωπαίους πολίτες είναι ασυγχώρητα.  Το να στέλνουν κατ’ επανάληψη ανεπαρκώς εκπαιδευμένο προσωπικό με άρματα μάχης και αεροσκάφη να πολεμήσει κόντρα σε έμπειρους κυβερνήτες και κορυφαίους πιλότους, είναι σαφώς αυτοκτονικό.  Δεν σας παραξενεύει που επιμένουν;

 

 


Εάν όλοι αυτοί οι άκαπνοι και άμπαλοι συμβουλάτορες και ρουφιάνοι των γραφείων σπρώξουν τους δυτικούς ψευτο-ηγέτες στην απόφαση της δολοφονίας του Πούτιν με πυρηνικά, να ξέρετε ότι το σκάκι τελείωσε για πάντα μαζί με όλη την ζωανθρωπότητα.

 

 


Ο σκακιστής του χιονιού έχει προνοήσει ακόμα και γι αυτήν την παράλογη και αυτοκαταστροφική ενέργεια των σατανιασμένων δυτικών σκουπιδιών. Είκοσι (20) λεπτά μετά τον επιβεβαιωμένο θάνατό του, το Κίεβο, η Ουάσινγκτον, η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Βερολίνο, το Παρίσι, η Βαρσοβία και η Βρομουσαλήμ θα έχουν σβηστεί από τον παγκόσμιο χάρτη. Αν οι ΝΑΤΟϊκοί βλέποντας τι τους έρχεται στο κεφάλι εκτοξεύσουν κι αυτοί πυραύλους, θα πατηθούν και τα υπόλοιπα ρώσικα κουμπιά.  Πριν ακόμα ξεπηδήσει το πρώτο μανιτάρι στην Ουκρανία, όλο το ρωσικό οπλοστάσιο θα βρίσκεται στον αέρα. Δεν θα χρειαστούν καν τα στρατηγικά βομβαρδιστικά και τα υποβρύχια.




Το μόνο βέβαιο είναι ότι σε κανέναν δεν θα είναι χρήσιμος ένας ραδιενεργός πλανήτης-νεκροταφείο.  Όμως πρόκειται για μια επιλογή για την οποία δεν πρόκειται ποτέ να μας αφήσουν να αποφασίσουμε. Εδώ φαίνεται η καθαρά εξωγενής προέλευση του Κακού. Ο ζωάνθρωπος με όλες τις ατέλειες και τα θανατηφόρα του ελαττώματα, έχει κάποια όρια στην καταστροφή τα οποία κάθε φορά επιλέγει να μην υπερβεί. Οι εξαποδώ δεν έχουν τέτοια όρια. Οι γενοκτονίες που αποφασίζουν είναι ολοκληρωτικές.

  


Ο πυρηνικός χειμώνας και η ραδιενέργεια θα εξαλείψουν το 95 % των έμβιων οργανισμών της Γης. Η οικονομική και πολιτική ελίτ έχει φτιάξει καταφύγια με άφθονες προμήθειες στα οποία σκοπεύει να αποσυρθεί για 5 τουλάχιστον χρόνια, ώσπου να μειωθεί η ραδιενέργεια.

  


Όπως είχα πει και παλιότερα, από τα 8 δις των ζωανθρώπων θα επιζήσουν αρκετοί για τουλάχιστον μια εικοσαετία, ίσως και παραπάνω. Αυτά τα εμποτισμένα με Καίσιο, Στρόντιο και Πλουτώνιο μεταζόμπι θα έχουν υπεραφθονία κατεψυγμένου κρέατος. Αφού κολατσίσουν τα αποθέματα των σουπερμάρκετ, θα στραφούν στην πτωματοφαγία. Κάθε πολυκατοικία με τα παγωμένα κουφάρια των ενοίκων της θα είναι ένας τεράστιος καταψύκτης γεμάτος γκοτζίλα. Εννοείται ότι βίγκαν, κοσέρ και χαλάλ παπαριές θα πάνε περίπατο.

 

 

Επίσης οι επιζώντες θα βρουν εκατομμύρια τόνους με αχρησιμοποίητο στρατιωτικό υλικό. Από τυφέκια εφόδου ως μεγάλης ισχύος εκρηκτικά, βαρέα όπλα και άρματα μάχης. Θα οπλιστούν όλοι ως τα δόντια και θα αμοληθούν με σνόου μομπίλ στα χιόνια σαν τους λύκους να σακατέψουν όποιον βρουν μπροστά τους.

 

 

Η καλύτερη διασκέδαση γι αυτές τις αγέλες των μολυσμένων μετα-αναρχοάπλυτων (κυριολεξία) θα είναι όταν θα ανακαλύπτουν καλοπερασάκηδες σε καταφύγια. Όλα τα αρσενικά θα σφάζονται και θα πωλούνται ως φρέσκο κρέας Α΄ ποιότητας (μη ραδιενεργό). Όλα τα θηλυκά θα ξεσκίζονται στην πούτσα ώσπου να γκαστρωθούν. Οι απόγονοι θα είναι κατά το ήμισυ ραδιενεργοί και αρκετοί από αυτούς θα επιβιώνουν. Κάπως έτσι θα προκύψουν οι νέες φυλές. Όταν ξαναβγεί ο ήλιος, οι εξυπνότεροι φύλαρχοι θα ξαναστήσουν τον πολιτισμό με μπούσουλα τα αποκαΐδια των βιβλιοθηκών.

 

 

 

Για την ώρα η ζωανθρωπότητα ακροβατεί στο χείλος του γκρεμού. Οι εξωχώριες μεγασυμμορίες των Τιτάνων συγκρούονται με υπερδιαστατικούς γκρίζους και συνασπισμένους ερπετοειδείς. Κατά πως φαίνεται, ο γκαντέμικος πλανητάκος μας έχει ανακηρυχτεί σε Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου. De puta madre κι ο νικητής τα πρωκτογαμάει όλα.

 

 

 

Το καλό σενάριο, δηλαδή αυτό που μας συμφέρει, είναι το να παραμείνουμε διεκδικούμενοι και να μην καταλήξουμε σε κανέναν. Αυτό που είχε οραματιστεί για εμάς ο Μέγας Παίκτης όταν μας μπόλιασε με τα γονίδιά του. Μεγάλο το βήμα ή μάλλον το άλμα.

 

 

Πρέπει πάση θυσία να γίνει κατανοητό ότι η πραγματικότητα άλλαξε. Όποιος δεν το καταλάβει αυτό, δεν θα επιβιώσει. Ο κόσμος μετατρέπεται σε κάτι νέο που δεν έχει πάρει ακόμα μορφή. Εάν η παρτίδα στην Ουκρανία τελειώσει κανονικά με ήττα των νεο-αποικιοκρατών, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην Μαύρη Ήπειρο.

 


Η Αφρική θα είναι η ταφόπλακα της Νεοατλαντικής αυτοκρατορίας η οποία για αιώνες συστήνει την τυραννία της ως «κυριαρχία της λευκής φυλής» ή «του λευκού ανθρώπου». Πρόκειται για μέγιστη διαστρέβλωση της αλήθειας. Οι γνήσιοι λευκοί δεν είναι τα απομεινάρια των Ατλάντων που εκπροσωπούνται από την αγγλοσαξονική ταφόφαρα. Πολλοί από δαύτους είναι επιμειξίες με ερπετοειδείς αλλά αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση την οποία οι περισσότεροι δεν θα είστε ποτέ έτοιμοι να κάνετε.

 

 

Θυμάμαι όποτε έχω ξεκινήσει σε παρέα κάποια κουβέντα για την Εγκληματική Υπερδομή και το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν, αντιμετωπίζω ειρωνικά χαμόγελα και μπεκροαστεία. Πλην ελαχίστων ψαγμένων, όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να κοροϊδέψουν και να χλευάσουν κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνουν και δεν μπορούν να εξηγήσουν.  Χαμένοι στην βλακώδη «μεταφυσική» του παπαδαριού και στις αγκυλώσεις της ψευτο-επιστήμης αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν το απόλυτο εργαλείο που λέγεται λογική. Αφού η κατανόηση κάτι χειροπιαστού και άμεσα αποδείξιμου είναι δυσχερής, θα κάνω την πρόβλεψη πως η πλειοψηφία της ζωανθρωπότητας θα ζοριστεί πολύ τα επόμενα χρόνια και εννοώ πνευματικά.

  

 

Το οργανωμένο σκοτάδι ξεκίνησε από το Αφγανιστάν, πήγε στο Ιράκ, στην Σερβία, στην Λιβύη, ξεμπάρκαρε στην Συρία, στην Ουκρανία και τώρα επιστρέφει όχι πλέον στην πάλαι ποτέ Ελληνική Κυρηναϊκή αλλά στην υποσαχάρια και στην Κεντρική Αφρική.

  


Ωστόσο, ολόκληρο το αφρικανικό Ελντοράντο που λήστευε επί αιώνες η Εγκληματική Υπερδομή των Ατλάντων βρίσκεται σε φάση αφύπνισης. Τώρα που το απατεωνίστικο όραμα του κομμουνισμού έχει εξαϋλωθεί, η Ρωσία εκμεταλλεύεται το πανταχού παρόν διαδίκτυο για να εισάγει τις ιδέες της αυτοδιάθεσης και της περιφερειακής συνεργασίας.

  

Αυτή η τεκμηριωμένη πρακτική εφαρμογή της Θεωρίας των Παιγνίων υπόσχεται καλύτερο μέλλον για δισεκατομμύρια ψυχές. Άνθρωποι που ως τώρα ζούσαν ως παρίες στις χώρες τους ή που αναγκάζονταν με την βία να λαθρομεταναστεύσουν, ξαφνικά βρίσκουν τους λόγους για να μείνουν στον τόπο που γεννήθηκαν.

  


Δυστυχώς η ιστορική πείρα μας αναγκάζει να είμαστε πολύ φειδωλοί στις προσδοκίες μας. Άπειρες φορές κάτι που ξεκίνησε με ενθουσιασμό κατέληξε να γίνει αφόρητος εφιάλτης. Είναι δεδομένο ότι όσοι θίγονται οικονομικά από την Αφύπνιση της Αφρικής θα αντιδράσουν. Πρώτη και καλύτερη η ληστοσυμμορία των Ατλάντων. Θα χυθεί πολύ αίμα για να απαλλαγούμε από αυτά τα μεγαπαράσιτα.

  


Ο περιφερόμενος πόλεμος είναι υπερβέβαιο ότι σύντομα θα σκάσει στα μέρη μας. Η Ελλάς είναι το αρχαίο κέντρο από το οποίο διοικείται ολόκληρος ο πλανήτης. Ως εκ τούτου, θα χτυπηθεί άγρια. Μη χάνεστε σε ιδεολογήματα και –ισμούς. Μην τρέφετε ψεύτικες ελπίδες. Απλά αναλογιστείτε τις διαμορφούμενες συνθήκες. Αναστοχαστείτε με ανοιχτό μυαλό αυτό που σας παρουσιάζουν ως «πραγματικότητα» και κάντε τις απαιτούμενες διορθώσεις.

 

  

Η πατρίδα μας δεν είναι αυτό που ξέραμε έστω και πριν από πέντε (5) χρόνια. Έχει μεταλλαχθεί σε κάτι ερεβώδες και μοχθηρό. Αυτήν την οντότητα του απόλυτου Κακού που κυριαρχεί παντού δεν αρκεί η εικονίτσα του Χριστούλη και τα σταυρουδάκια στον λαιμό για να την ξορκίσει κανείς. Αφήστε τα χαϊμαλιά και τα μπιχλιμπίδια στους πάγκους των εμποροπανηγύρεων όπου είναι η θέση τους. Εδώ απαιτείται φωτεινό, απαστράπτον και κοφτερό ΞΙΦΟΣ. Το καρκίνωμα είναι προχωρημένο και μας τρώει τις σάρκες!

  

 


Οι χυσοταμιευτήρες των εξαποδώ το μόνο που κάνουν είναι να λένε άθλια ψέματα για όλους και για όλα. Η χώρα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση κι αυτοί κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Όλα τα νομοθετήματα που ψηφίζονται είναι εναντίον μας, εναντίον των αυτοχθόνων. Τα πούστικα ΜΜΕ εκτοξεύουν συνεχώς ρουκέτες ξερατού για να μπερδέψουν κι άλλο το καρβουνιασμένο πόπολο. Φυσικά, η ειδυλλιακή εικόνα του κυβερνητικού έργου που εισάγει η πουστοτηλεόραση, θρυμματίζεται μόλις βγει κάποιος στον δρόμο.

  


Πνίγηκε ολόκληρη σχεδόν η Θεσσαλία και αυτοί συνεχίζουν να κοροϊδεύουν όπως έκαναν με το ανοσιούργημα των Τεμπών. «Παραιτούν» έναν δευτεροκλασάτο για να κατευνάσουν τις αντιδράσεις και σε δύο μήνες τον ξαναβάζουν στην θέση του ή σε κάποια αντίστοιχη. Το δούλεμα δεν έχει τελειωμό. Οι άλλοι έχασαν ανθρώπους, ζωντανά, σπίτια, μηχανήματα, κόπους μιας ζωής και τα καραγκιοζάκια του Μητσοπνίχτη μιλάνε για 1.000 πουτσο-ευρώ «αποζημίωση». Πάλι μπέρδεψαν την αποζημίωση με την ελεημοσύνη.

 


Το πόπολο ζαβλακωμένο από τα ψυχοφάρμακα όχι να σκεφτεί και να πράξει δεν μπορεί, αλλά ούτε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. Τέτοια καθολική μαστούρα και εξάρτηση από την πρέζα που μοιράζουν τα κωλο-φαρμακεία, πρώτη φορά παρατηρείται στην χώρα. Βέβαια, η παραμορφωμένη εικόνα που εισπράττουν τα πρεζόνια λόγω Xanax δένει άριστα με τα ψέματα των καταστροφέων.

  


Αυτό το έρπον δηλητηριώδες ζωύφιο, ο Μητσοκοριός, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μείνει άλλα 4 χρόνια στην εξουσία. Δεν θα αφήσει κανένα μας ζωντανό. Όχι μόνο τα δάση και τις πόλεις, ακόμα και τις πέτρες των Μετεώρων θα κάψει ο παλιόπουστας. 

 

 


 

Κι όμως ΜΑΛΑΚΕΣ μου, ένας (1) μονάχα μήνας θα χρειαζόταν για να ξεκωλιαστούν οι προδότες. Τριάντα (30) ημέρες εθνοεκκεντρικής τυραννίας θα ήταν αρκετές για να ξεβρομίσει η χώρα. Πόσοι θα έπρεπε να εκτελεστούν; Εκατό χιλιάδες; Διακόσιες; Τριακόσιες; Όσες θα έβγαιναν, ας προστίθονταν και άλλες τόσες δώρο. Με συνοπτικές διαδικασίες θα καταδικάζονταν εις θάνατον όλοι. Κανένα ελαφρυντικό, καμία εξαίρεση, κανένας οίκτος δεν θα έπαιζε. Θα τοποθετούνταν σε νταμάρια και θα εκτελούνταν ιδιοχείρως με ναπάλμ. 

 

 

 

Σας πάω ό,τι στοίχημα θέλετε πως από την πρώτη εβδομάδα η χώρα θα γινόταν παρθεναγωγείο. Τα σαπίδια της κοινωνίας και οι λαθρόσαυρες θα έκαναν ουρές στα αεροδρόμια και στα σύνορα για να εγκαταλείψουν την χώρα. Εννοείται ότι όποιος έβγαινε να διαμαρτυρηθεί δεν θα έτρωγε δακρυγόνα, θα έτρωγε σφαίρες κανονικές. Τι χούντα Παπαδόπουλου και χριστιανομαλακίες; Αυτά είναι ημίμετρα. Εδώ το πουστοκωλάδικο θέλει Πολ Ποτ, Στάλιν και Ραναβαλόνα. Λεπίδι, τσεκούρι και βαριοπούλα.

 

 

 

Επιτρέψτε μου να είμαι συγκρατημένα απαισιόδοξος για το μέλλον της χώρας και του κόσμου. Παρόλη την αυξανόμενη επιθετικότητα που είναι διάχυτη στους πάντες, αυτό που βλέπω είναι αδυναμία στόχευσης του αληθινού εχθρού. Η αντίδραση θα είναι σπασμωδική, ελεγχόμενη και με λάθος αποδέκτες.

 


Η σκατοκαταιγίδα είναι παγκόσμια. Δεν είναι μόνο το πολιτικο-οικονομικό πλαίσιο που παραπαίει. Με ηλεκτρομαγνητικά κύματα, δορυφόρους, αεροψέκες, γραμμικούς επιταχυντές, οι παγκόσμιοι καταστροφείς πυκνώνουν τις επιθέσεις τους στο περιβάλλον που ως τώρα μας ανεχόταν. Ο πλανήτης ως ζωντανός οργανισμός έχει αντιληφθεί ότι κάποιοι του έχουν κηρύξει αναίτια τον πόλεμο. Η αντίδρασή του θα είναι κλιμακωτή και ανελέητη εναντίον του συνόλου των ανθρωποειδών. Αυτή είναι η αληθινή Κλιματική Αλλαγή: Η αντεπίθεση της Γαίας.

 

 


Αν αποφύγουμε τον Πυρηνικό Χειμώνα, έχουμε να ζήσουμε πολλά ενδιαφέροντα τα επόμενα χρόνια. Θεωρώ ότι ένα μεσαίας κλίμακας ξεπάστρεμα είναι μονόδρομος. Η κατάρα του κωλο-Κινέζου μας βρήκε στο δόξα πατρί.  

 

 

Οι γνήσιοι λοιπόν ας κάνουν αυτό που πρέπει. Όλοι οι υπόλοιποι δεν έχει και πολλή σημασία τι θα κάνετε. Άλλες δυνάμεις θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.  

 


Όπως πάντα, απαγορεύονται αυστηρά η συμπόνια, ο οίκτος και το έλεος.

 

 

Όταν λιώνεται στον τοίχο, το κουνούπι μπορεί να ματώνει όσο θέλει.

 

 

Η ουσία παραμένει ότι το αίμα δεν είναι δικό του.

 


16 σχόλια:

  1. Μπήκες δυνατά στην εποχή που φθίνουν οι οπωρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας,

    Γνωρίζω ότι ολόκληρη η Ανθρωπότητα έχει αρχίσει ν' αφυπνίζεται και να ξεχνά τον χριστιανισμό, τον ισλαμισμό, και ειδικά τον εβραϊσμό, και μαθαίνει ήδη ότι έχουμε πρόβλημα με τους εβραίους.

    Η απορία μου στέκεται στο εξής: Από που έχουν σχέση οι εβραίοι με τους Άτλαντες; Οι Άτλαντες είναι από άλλη εποχή πριν τον Κατακλυσμό του Δευκαλίωνα μαζί με Πελασγούς και άλλους Έλληνες, οπότε το έχω απορία. Υπάρχει κάνας Άτλαντας ζωντανός από τότε που έσκασε μουρή το ηφαίστειο της Ατλαντίδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως βαλέδες ελάχιστη σχέση έχουν. Μην τους δίνουμε περισσότερη αξία.

      Ένα τμήμα του Ατλαντικού Ιερατείου έχει επιβιώσει. Αυτό κάνει κουμάντο σε όλες τις θρησκείες και τις τράπεζες.

      Διαγραφή
  3. Πάντως εγώ δεν μπορώ να τους θεωρήσω τόσο χαζούς στις κινήσεις τους. Ούτε την προδιαγεγραμμένη ήττα από την Ρωσία ,με τις ήδη αποτυχίες στους στο πεδίο της μάχης που δεν υπάρχει περίπτωση να μην περιμένανε ,αλλά ούτε και την δήθεν αφύπνιση της Αφρικής. Οι ίδιοι άλλωστε τις τελευταίες δεκαετίες προωθούν αυτήν την κίνηση, είτε βάζοντας μαύρους σε θέσεις ευθύνης, είτε μέσω προπαγάνδας στον εκπαιδευτικό τομέα με την black history ή ακόμα και το Χόλιγουντ. Τώρα τι θέλουν να πετύχουν δεν ξέρω. Τους χρησιμοποιούν σαν όχημα για την εξάλειψη της λευκής φυλής και της Ευρώπης και μετά θα τους ξεφορτωθούν και αυτούς? Ή θέλουν απλά να σμπρωξουν τους Ρώσους να ξεκινήσουν πυρηνικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μαύροι σε αξιώματα και η black history είναι πολύχρωμες χάντρες και καθρεφτάκια. Απευθύνονται κυρίως στους δικούς τους αραπάδες.

      Οι Ρώσοι θα ρίξουν πυρηνικά μόνο αν δεχτούν επίθεση. Όμως θα τα ρίξουν, δεν μπλοφάρουν.

      Υ.Γ. Όσο για τους ΝΑΤΟϊκούς και μόνο ότι όντας άσκακοι πάνε να παίξουν σκάκι με μαιτρ και περιμένουν να νικήσουν, είναι επαρκής απόδειξη ηλιθιότητας.

      Διαγραφή
  4. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/s-ritter-oi-oukranoi-den-kataferan-na-perasoun-oute-tin-proti-grammi-amynas-kala-ekpaideymenoi-oi-rosoi-stratigoi/

    Άστο ρε Scott. Πες ότι διαβάζεις Μαύρη Φατρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα ,πρώτη φορά γράφω σχόλιο έχει τύχει να διαβάσω αρκετά άρθρα σας .μιλάτε για τον Μεγάλο παίκτη Μπορείτε να πείτε περισσότερα σχετικά με εκείνον η να με παρέπεμψε σε παλιότερα άρθρα σας Είχα διαβάσει κ στον εργδημ. κείμενα για τον κόσμο φυλακή,Μάτριξ Το πιστεύω πολύ ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έρχεται πούτσα Γαλαξιακών διαστάσεων για όλο το σκυλολόι του WEF μέχρι την Άνοιξη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρέ Περσεφόνη, blog διαβάζεις, έναν τύπο με το όνομα Πλάτωνα τον έχεις ακουστά; Έχει γράψει έναν διάλογο με το όνομα Τίμαιος, ρίξε του μια ματιά. Για αρχή...
    Κανένας δέν μελετά γαμώ την τρέλα μου γαμώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάρκο ποιος εχει βαλει το χερι του λες; στα σκηνικά στην Παλαιστίνη..;καπως ύποπτο φαινεται στημένο το ολο σκηνικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι "Σπαρτιάτες" εξέφρασαν την στήριξή τους στον..."πληττομενο λαό του Ισραήλ".

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ -ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όπως οι δίδυμοι Πύργοι επεσαν με ελεγχόμενες κατεδαφίσεις από εκρηκτικά που οργανώθηκαν και μπήκαν σε εφαρμογή από αυτούς που ξεκίνησαν μετέπειτα τον 20ετη πόλεμο κατά της "τρομοκρατιας"., έτσι και χθες είχαμε την επιτομή της προβοκάτσιας, με αφορμή τη χθεσινή επίθεση θα ισοπεδώσουν τη Γάζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε πιστεύω τίποτα από όλα αυτά που η πιο υποχθονια και σιχαμερή φυλή του πλανήτη (Ισραήλ) προβάλει και πραγματεύεται. Μια ζωή το παιζουν "αδικημένοι" κι εκμεταλλεύονται τη θυματοποιηση τους για να επιτύχουν τα υποχθονια και βδελυρά συμφέροντά τους. Βδελύγματα. Μέχρι και ο ίδιος ο Χριστός τους αποκάλεσε γεννα εχιδνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα που 5000 πράκτορες της Μοσάντ επέστρεψαν άρον άρον από την Ελλάδα στο Ισραήλ για την "ανθρωπιστική επιχείρηση" στην λωρίδα της Γάζας 😆😆😆 ο β γύρος των αυτοδιοικητικών έγιναν χωρίς νοθεία 🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά ΚΑΙ το ιστολόγιο "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" επανήλθε στα τέλη Οκτωβρίου κατόπιν ενστάσεως:

    https://1000spartiatai.blogspot.com/


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ