Ο επαναπροσδιορισμός της γελοιότητας

 



20 ΙΟΥΝΙΟΥ 9023 


Η πρώτη μου ευχή πραγματοποιήθηκε.  Η κάλπη έβγαλε φίδια.

 


Η μαφιόζικη σπείρα του Μητσογλέντη το τερμάτισε. Με μια τσιμπουκοπαρτούζα εκλογικής ψωλοχυσιάς γίναμε και επισήμως Μπανανία. Η Νεοελλάς αναχώρησε από την Ευρώπη μπεκροσοδομισμένη για μια ακόμη φορά. Είμαστε πια πιστοποιημένοι ως Αφρικανικό bukkake προτεκτοράτο.

  


Ειλικρινά υπό άλλες συνθήκες θα ντρεπόμουν που ζω σε αυτό το κράτος. Όμως η ντροπή αν δεν σε κάνει να εξεγερθείς, δεν χρησιμεύει σε κάτι άλλο. Κοιτάζω γύρω μου και διαπιστώνω ότι δεν ντρέπεται κανείς. Ούτε αυτοί που έστησαν το αποτέλεσμα, ούτε οι δαρμένοι ψηφοφόροι, ούτε τα γαμημένα γυφτοστελέχη που αναδείχτηκαν χυσοβουλευτές του τίποτα.

  


Αν και απέχω εδώ και πολλά χρόνια από την απάτη που λέγεται «εκλογές», τούτη την φορά είχα αποφασίσει να συμμετάσχω. Τελευταία φορά που είχα ψηφίσει ήταν στο δημοψήφισμα του ’15, εκείνο που έβαλε στον κώλο του ο Τσιπροπουστάκος.  Τώρα, ο μόνος λόγος για να πάω να ψηφίσω ήταν η «απλή» (για τον πούτσο) αναλογική. Το πόσο «απλή» ήταν, θα το εξετάσουμε πιο κάτω. Όπως και να’χει, ας πούμε ότι πρωτεύον κίνητρο αποτελούσε η πιθανότητα να χωθούν 3-4 μικροκόμματα στο μπουρδέλο. Αυτό θα έφερνε κάποιας μορφής ακυβερνησία. Ως εναλλακτική λύση, στόχευα στην εξώθηση του μαριονετίστα στο να κλέψει τις εκλογές. Να μετατρέψει την πιθανότητα της ακυβερνησίας σε απιθανότητα, με τρόπο που να τραυματίσει την διαδικασία. 

 

 

 

Ο εκπρόσωπος του εξωκόσμιου μπινέ διάλεξε το δεύτερο σενάριο, με μια διαφορά: Η νοθεία που επέλεξε να εφαρμόσει στο εκλογοπορνείο ήταν τόσο προκλητικά γελοία που επέστρεφε στα κεφάλια των θυμάτων ως συντριβάνι εμπλουτισμένου σκατού.

 

 

Άσχετα με το ποιος πήγε και ποιος δεν πήγε, το γεγονός είναι ότι πασαλειφτήκαμε ΟΛΟΙ με ΣΚΑΤΑ.  Μάγκες μου ΧΑΣΑΜΕ. 

  


Δεν χάσαμε τις ψεύτικες μπαζοεκλογές των πούστηδων αλλά το νήμα της εξόδου από τον λαβύρινθο. Η κλωστή μας έφυγε από το χέρι και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι. 

 

  

Αντικειμενικά, η Εγκληματική Υπερδομή μας έκανε ένα μεγαλειώδες σαχ ματ.

 


Με μία μόνο κίνηση:

 

1) Ακύρωσε δια παντός τα θλιβερά μπατριωτικά μαγαζάκια,

2) Κατάργησε εντελώς οποιαδήποτε υποψία ελευθερίας είχε απομείνει,

3) Έβαλε τους ήδη διαιρεμένους πανύβλακες να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος έφταιξε, αυτοί που συμμετείχαν ή αυτοί που απείχαν,

4) Έθεσε τις βάσεις για την μετατροπή του πανσοδομισμένου Συντάγματος σε καθαρά μπανανιακό,

5) Έκαψε την απλή αναλογική χωρίς καν να την εφαρμόσει,

6) Πήρε από το ράφι των φτηνών ελπίδων τον Ελιγιάχου Κασιδιάρη και τον πέταξε  στον κάδο των σκουπιδιών,

7) Έκανε τον πολίτη φρουτάκια.

 

 

Η διαολοσυμμορία δεν μας νίκησε έτσι απλά. Μας ξεκώλιασε.  Ό,τι τρύπα υπήρχε διαθέσιμη μας την παντογάμησε.

 

 


Ελάχιστοι πήραν πρέφα τι συνέβη. Η χασούρικη πλειοψηφία των λοβοτομημένων κρετίνων ακόμα προσπαθεί να συγκολλήσει τα κομμάτια της πραγματικότητας. Όχι της σημερινής αλλά εκείνης μέσα στην οποία φυτοζωούσαν πριν την επέλαση του κοροϊδοϊού. Είναι τουλάχιστον 3 φάσεις πίσω οι καγκουρόβλακες. Πασχίζουν να επιστρέψουν σε έναν πλανήτη που έχει καεί ως τον πυρήνα του.

 

 

Τα μπατριωτικά μπουρδελάκια ληστεύτηκαν με 100 τρόπους. Αυτές οι προσωποπαγείς πρωκτικές πομφόλυγες τσακίστηκαν αλύπητα. Ακόμα και οι προσκείμενες στον ρασοτεκτονισμό Nike κωλοτρυπίδες διακορεύτηκαν σκανδαλωδώς. Χοντρικά, το 4,50 και το 5 % έγιναν 2,90, ενώ το 2 και το 2,50 % έγιναν 0,60. Έτσι, οι μικρομαγαζάτορες χωρίς σπόνσορα αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στο επόμενο πάρτι του πουτσάδικου. Όσοι μαζεύτηκαν σε συνασπισμούς θα φάνε φάπες, πισώπλατες μαχαιριές και μπόλικο σκατό.

  


Το πέος ήταν τεράστιο. Κι όμως ως γνήσιοι ηλίθιοι βλέπω ότι αρκετοί επιμένετε να ξαναδοκιμάσετε. Σας άρεσε η πούτσα δηλαδή. Δεν διδαχθήκατε τίποτα από την μεγαλοπρεπή σφαλιάρα που εισπράξαμε όλοι μαζί. Ρε καραμήτροι πάτε να παίξετε σκάκι κόντρα σε μαιτρ ενώ είστε ταβλαδόροι και μάλιστα επιπέδου καφενέ.  Και μόνο από το τάβλι στο σκάκι είναι μεγάλο το άλμα. 

  


Όχι μόνο δεν κατορθώσατε να βαλετε ένα (1) νέο σκατο-απόκομμα στο Πουστροβούλιο αλλά χάσατε και εκείνο το φαλακρό σερσέγκι, τον Μπαρουφάκη. Από 6 πουστοκόμματα, μείνανε 5. Και τώρα τι; Ό,τι δεν πετύχατε με «απλή» αναλογική θα το πετύχετε με ενισχυμένη; Συγνώμη αλλά είσαστε πιο τρόμπες και από τον υπερμαλάκα τον Τραμπ. Του στήσανε τις εκλογές όταν ήταν πλανητάρχης και τώρα που είναι στην απέξω και εισπράττει κλωτσίδια, λέει ότι θα τους κατατροπώσει… Αχαχαχαχαχαχαχαχα… Να ‘στε πάντα καλά, να με κάνετε να γελάω.

  



Αν δεν το αντιληφθήκατε, οι ατομικές ελευθερίες δεν έχουν επανέλθει στην προ της συνταγματικής εκτροπής κατάσταση. Ούτε και πρόκειται. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει: καθημερινά και με ύπουλο τρόπο η ψηφιακή τυραννία παγιώνεται.  Τα ερπετά του Εβραιοβουλίου χτίζουν γύρω μας έναν τοίχο αδιαφάνειας και καταναγκασμού. Μια-μια οι ελευθερίες που μας έχουν απομείνει καταργούνται.  Η διοίκηση της χώρας με παράνομες Π.Ν.Π. δεν αποκηρύχθηκε ούτε στιγμή.  Απλά οι φεουδάρχες έχουν δώσει λίγο λάσκο στο λουρί. Όλοι βρίσκονται σε αναμονή της νέας ψευτο-πανδημίας που θα ανακοινώσει η ερπετική μαφία του Π.Ο.Υ.. Σας διαβεβαιώ ότι η καταστολή θα είναι πολύ σκληρότερη από την προηγούμενη φορά.

 


Δεν αντέχω άλλο τους πανηλίθιους που τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος φταίει. «Εσείς που πήγατε φταίτε». «Όχι, εσείς που απείχατε φταίτε». Ο ένας μαλάκας ρίχνει το φταίξιμο στον άλλο μαλάκα. Λες και οι νοθευτές ήταν τίποτα ούγκανοι. Λες και δεν είχαν πάρει τα μέτρα τους και για μεγάλη αποχή και για μεγάλη προσέλευση. Για να σας το λύσω, όλοι φταίτε και κανένας δεν φταίει. Κανένας σας δεν φταίει που γεννήθηκε άμπαλος και όλοι φταίτε που δεν θέλετε να μάθετε μπάλα.

 

 

Μαλάκες σας είχα προειδοποιήσει ότι δεν αντιμετωπίζουμε ζωανθρώπους σαν εμάς. Οι αντίπαλοι είναι θεοί. Είναι ανώτερα όντα με προηγμένη τεχνολογία. Για πλάκα μας έχουν. Νομίζατε ότι σας δουλεύω. Οκ, συνεχίστε στο ίδιο μοτίβο. Η κάθε πούτσα που θα τρώτε θα είναι μεγαλύτερη από την προηγούμενη. Το αστείο είναι πως θα νομίζετε ότι σας την έμπηξε ο ευνούχος ο Μητσοφίφης και τα τρανς ψυχοκωλάντερα που κάνει παρέα. Το είχε πει εκείνη η σαύρα, ο Σουν Τζου. «Αν δεν γνωρίζεις ούτε τον εχθρό ούτε τον εαυτό σου, θα ηττάσαι σε κάθε μάχη».  Αλλά αυτά είναι μάλλον ψιλά γράμματα για εσάς τους ξερόλες Νεοελληνέζους.

 

 

 

Οι προθέσεις των ερπετοειδών που κρύβονται πίσω από την ληστοσυμμορία της ΝΔ δηλώθηκαν με αρκετό θράσος. Στόχος τους, το ξεφτιλισμένο και καταρρακωμένο Σύνταγμα. Είναι πασιφανές ότι βιάζονται να ξεμπερδέψουν μια και καλή μαζί μας. Τα τρία Πι. Παιδεία-Περίθαλψη-Περιουσία. Αυτά θα τσακίσουν μόλις σακατέψουν εντελώς το Σύνταγμα. Θα μας αφαιρέσουν την γλώσσα, θα μας μπολιάσουν με το ζόρι και θα μας χαρατσώσουν ανελέητα.  Ράντισμα με ράουνταπ συνέχεια και επίμονα ώσπου να σβήσουμε. Μας λένε ανοιχτά αυτά που θα κάνουν. Το γκρεκο-Σύνταγμα θα είναι το πρώτο μετα-ανθρώπινο Σύνταγμα του πλανήτη. Πόσο μαστουρωμένοι είστε ρε μπετόβλακες που δεν μπορείτε να δείτε εκείνο που μας περιμένει;

 


 


Déjà vu ήταν η ΝΟΘΕΙΑ της 21ης Μαΐου. Το έβλεπα, το ήξερα και το είχα προαναγγείλει. Η λογική με υποστήριζε αλλά δεν μπορούσα να πείσω κανέναν. Η κλοπή δεν έγινε στα εκλογικά τμήματα. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είχαν κάνει σωστά την δουλειά τους. Η πουστιά ξεκίναγε από τα τάμπλετ και προχωρούσε ως το βδελυρό άδυτο της Singular. Εκεί σάπιζε και απεσυντίθετο η ψήφος των πολιτών. Εκλογείς από το υπερπέραν έμπαιναν και ψήφιζαν σε άϋλα εκλογικά τμήματα. Πακέτα ψήφων άλλαζαν συνεχώς κάτοχο.  Ψήφοι αφαιρούνταν και προστίθονταν σε μια αέναη διαδικασία ώστε να μην μπορεί κανείς να διακρίνει τα φαντάσματα του σατανιασμένου λογισμικού.

  


Υπάρχει κάτι που λέγεται παραμετροποίηση. Αυτό το κάτι ήταν ορατό όσο διαρκούσε η καταμέτρηση των μαϊμουδεμένων ψηφοσκουπιδιών. 

 

 

Κυριακή, βράδυ εκλογών κατά τις 10 παρά, χάζευα τις καρτέλες του ΥΠΕΣ. Με 28 % καταμετρημένο στην επικράτεια, λέω για να δώ αυτός ο μαλάκας ο Βεργής έχει πάρει καμιά ψήφο; Βλέπω Βεργής, ψήφοι 4 (τέσσερεις). Μετά από πέντε ημέρες με 100 % στην επικράτεια οριστικό, Βεργής ψήφος 1(μία) !!!!!! Στις 7 Ιουνίου, ακόμα πιο οριστικό κι απ’ το οριστικό, Βεργής ψήφοι 0 (μηδέν) !!!!!!!!!! Είναι αυτό που λένε: «ούτε την δική του δεν βρήκε μέσα». Δεκαπέντε (15) ολόκληρες ημέρες μετά το κλείσιμο των καλπών, η παραμετροποίηση των αποτελεσμάτων συνεχίζεται!!!! Αν η γελοιότητα είχε ανάγκη από επαναπροσδιορισμό, ο Μητσοψεύτης, η ΝΔ και η Μοσάντ φρόντισαν και γι αυτό.

  


Οι υπολογιστές δεν είναι ζωάνθρωποι.  Δεν είναι ούτε Τεχνητή Νοημοσύνη. Είναι μηχανήματα των οποίων το λογισμικό λειτουργεί με λογικούς κανόνες. Επιγραμματικά, η δουλειά τους είναι να επεξεργάζονται τα στοιχεία τα οποία εισάγει ο χρήστης. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα που εισάγονται επειδή τότε το αποτέλεσμα του υπολογισμού θα ήταν άσχετο και δεν θα είχε εφαρμογή στην πραγματικότητα. Εάν συμβαίνει το μηχάνημα από μόνο του να αλλάζει τα εισαγόμενα δεδομένα, αυτό δείχνει σοβαρή δυσλειτουργία του λογισμικού η οποία οφείλεται ή σε χακάρισμα ή σε ιό.

 

 

Μου θυμίζει μια περίπτωση που είχα αντιμετωπίσει όταν ήμουν υπεύθυνος κρατήσεων σε ξενοδοχείο.  Ξαφνικά μέσα στον Ιούλιο, η πλατφόρμα της Booking λάλησε και άρχισε να κάνει μόνη της αλλαγές στις κρατήσεις. Επειδή δεν είχα ποτέ εμπιστοσύνη στους ευρωμαλάκες, συνήθιζα να κάνω τυχαίους ελέγχους. Σε έναν από αυτούς ανακάλυψα την σκατοπατάτα που μου είχε σερβίρει ο Ολλανδοεβραίος. Σε ημέρες αιχμής παρουσίαζε διαθεσιμότητα σε δωμάτια που ήταν ήδη κλεισμένα. Κινδύνευα να φάω σοβαρό overbooking και άντε μετά να βρεις αντίστοιχο δωμάτιο στη Μύκονο τον Αύγουστο να βολέψεις την τριπλοκράτηση. Επισκέφτηκα 3-4 ξενοδοχεία κοντά μου αλλά οι μαλακισμένες υπάλληλοι στις κρατήσεις δεν είχαν ιδέα για τι πράγμα τους μιλούσα. Ούτε καν έκαναν τον κόπο να τσεκάρουν την πλατφόρμα να δουν αν οι κρατήσεις τους είχαν αλλάξει. 

Πήρα τηλέφωνο την γραμμή βοήθειας της εταιρείας. Η Ελληνίδα που μου απάντησε κατάλαβε αμέσως την λαδιά και με έκανε πάσα. «Δεν είμαι αρμόδια… Θα σας συνδέσω με τα κεντρικά στην Ολλανδία».

Η Ολλανδέζα που βγήκε στο τηλέφωνο μου συστήθηκε και μετά ρώτησε το όνομά μου και το όνομα του ξενοδοχείου.  

«Ποιο είναι το πρόβλημα;»

«Έχετε κάνει αλλαγές στις κρατήσεις μου;»

«Η εταιρεία δεν κάνει αλλαγές στις κρατήσεις της πλατφόρμας».

«Ωραία. Τότε έχετε ιό στο λογισμικό σας».

«Τι λέτε κύριε;»

«Άκου» της λέω «γιατί θα το πω μόνο μια φορά: Σας έχουν χακάρει».

«Είστε ειδικός στους υπολογιστές;»

«Είμαι ειδικός στην λογική. Συν ότι έφαγα ένα 8ωρο διπλοβάρδια για καθαρίσω την σκατιά που μου σερβίρατε… Εσείς δεν αλλάξατε τις κρατήσεις, εγώ δεν τις άλλαξα, άρα τις άλλαξε ο υπολογιστής. Ο υπολογιστής δεν αλλάζει κρατήσεις μόνος του άρα ή σας έχουν χακάρει ή έχετε ιό ή και τα δύο».

«Πώς είστε τόσο σίγουρος;»

«Και να στο εξηγήσω μανδάμ, δεν θα το καταλάβεις».

«Δεν ισχύουν αυτά που λέτε. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το λογισμικό».

«ΟΚ. Κι εγώ είμαι ο τρελός του χωριού... Σας στέλνω λοιπόν ένα μέηλ αποποίησης ευθύνης και κόφτε το λαιμό σας».

Τους έστειλα ένα μέηλ με κοινοποίηση σε κάμποσους τρίτους όπου τους έλεγα τι είχε συμβεί και ότι αν ξαναγίνει θα σταματήσουμε να παίρνουμε κρατήσεις και θα τους κάνουμε αγωγή για αποζημίωση.

Δεν ξέρω τι έκαναν αλλά από τότε δεν ξαναείχα πρόβλημα.

Μετά από μια εβδομάδα με πήρε μια κοπέλα από ένα κοντινό ξενοδοχείο. «Τελικά είχατε δίκιο. Μερικές κρατήσεις είχαν αλλάξει. Σας ευχαριστώ για την ειδοποίηση».

Τα μουνιά οι Οβραίοι, μούγκα. Ούτε ένα συγνώμη. Ούτε καν απάντησαν στο μέηλ αποποίησης ευθύνης.

 


Σε όσα εκλογικά τμήματα ανά την Νεοελλάδα φίλοι και γνωστοί μου ήταν αντιπρόσωποι ή εφορευτικές επιτροπές, το ποσοστό που πήρε η Νέα Πουστοκρατία κυμάνθηκε από 10 έως 31 %. Το 31% ήταν το ταβάνι. Αυτό σημαίνει ότι το 41 % που σας πέταξαν στα μούτρα είναι και μαθηματικά ανύπαρκτο. Αν στα μισά εκλογικά τμήματα είχε 31% (που δεν το είχε), έπρεπε στα άλλα μισά να χτυπήσει 51 % (!!!!) ούτως ώστε να βγάλει μέσο όρο το 41. Τι απ’ όλα δεν έχετε καταλάβει ρε ανήλικοι ψηφοφόροι του Ουλάν Μπατόρ;

 


Είναι τυχαίο άραγε το ότι δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα; Ένα γαμημένο κλικ είναι να τα προσθέσουν. Όμως έτσι θα εμφανιστούν και τα εκλογικά τμήματα-φαντάσματα με τους ανύπαρκτους ψηφοφόρους. Αυτά που τώρα κρύβονται στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα.  Αν πάλι δεν τα εμφανίσουν ανάμεσα στα κανονικά εκλογικά τμήματα, η τελική σούμα θα είναι ελλιπής. Σε κάθε περίπτωση η κλοπή του εκλογικού αποτελέσματος είναι εύκολο να αποδειχθεί. Το δύσκολο είναι να βρεθούν μερικοί εισαγγελείς με ΑΡΧΙΔΙΑ. Γιατί αν βρεθεί μόνο ένας, είναι σίγουρο ότι θα τον καταβροχθίσουν μονομπουκιά σαν τυροκροκέτα.

 


Εν ολίγοις, ό,τι και να λένε οι βαλέδες του Μητσολάσπη και οι πουτσωμένοι ΑΡΔ κλανοπαπαγάλοι, το πολίτευμα ΓΑΜΗΘΗΚΕ ανεπανόρθωτα.  ΝΟΘΕΙΑ υπήρξε και ήταν αισχρή σε βαθμό που κάθε μελλοντική συμμετοχή στην διαδικασία να είναι ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ. Αντί να ψηφίζετε πλέον, τραβάτε να παίξετε καμιά μαλακία. Οι προχωρημένοι μπορούν να την παίξουν μέσα στο παραβάν και να χύσουν πάνω στο τραπεζάκι στο οποίο σταυρώνονται τα ψηφοδέλτια.

 


Πάμε τώρα στην μεγαλο-απάτη που αποκαλείται «εκλογικό σύστημα». Πρόκειται για την σημαδεμένη τράπουλα του χαρτοκλέφτη.

 

 

Διαχρονικά το «εκλογικό σύστημα» είναι το εργαλείο με το οποίο οι πονηροί σας κλέβουν την ψήφο και σας φορτώνουν όλες τις ευθύνες για τις δικές τους μεγαπουστιές. Έχετε αναρωτηθεί γιατί υπάρχει το όριο εισόδου του 3 %; Είναι ώρα να αναρωτηθείτε.

 

 

Το 3 % είναι το στεγανό που εξασφαλίζει ότι κάποιος ξεμάντριος δεν θα περάσει ποτέ την είσοδο του Κοινοβουλίου. Μαζί με τα παράβολα συμμετοχής και τα νομικά μπλόκα, καθιστά αδύνατο στον μέσο πολίτη να συμμετάσχει στον τζόγο των εκλογών. Τα τραπέζια με την τσόχα είναι όλα πριβέ και ρεζερβέ.

 

 

Σαφέστατα, αυτή η αναλογική που είδαμε την 21η Μαΐου μόνο απλή δεν ήταν. Σας έχουν γαμήσει τόσο πολύ στην παπάτζα που δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε την αγελάδα από το κουνέλι. «Απέτυχε η απλή αναλογική», διαλαλούσαν τα πληρωμένα πορνοκουνάβια των «ειδήσεων». Ποια απλή αναλογική; Πού την είδαν να μου την δείξουν κι εμένα;

 

 

Ως επιστέγασμα βγήκε και ο φτηνοπουστάκος της αριστεράς στον καραμπογιατισμένο θαμώνα των κομμωτηρίων και δήλωσε: «Θα περάσουν δεκαετίες για να αποκτήσει εκ νέου νόημα η συζητήση περί απλής αναλογικής». Είδατε; Αυτοί σας ανακοινώνουν τα σχέδιά τους φόρα-παρτίδα. Εσείς είστε που έχετε πρόβλημα κατανόησης των εννοιών.

 


 Για να τελειώνουμε με αυτό το ψωλοπαραμυθάκι μια για πάντα:

1. Η απλή αναλογική αποτυπώνει ΑΠΟΛΥΤΑ τον αριθμό των ψήφων σε έδρες.

2. Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ όριο εισόδου.

 

Οποιοδήποτε σύστημα παραβαίνει αυτές τις δύο αρχές είναι απατεωνιά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ.

  

ΠΙΝΑΚΑΣ  1

21η Μαΐου 9023. Οι έδρες (κώλοι) σύμφωνα με την «απλή» αναλογική του Μητσογλέντη (με νοθεία): 

ΝΔ          146

ΣΥΡΙΖΑ     71

ΠΑΣΟΚ     41

ΚΚΕ        26

ΕΛ. ΛΥΣΗ   16

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ   2

Οι έδρες σύμφωνα με την πραγματική απλή αναλογική (με νοθεία):

ΝΔ          122

ΣΥΡΙΖΑ     60

ΠΑΣΟΚ     34

ΚΚΕ      22

ΕΛ. ΛΥΣΗ  13

ΝΙΚΗ     9

ΠΛΕΥΣΗ   9

ΜΕΡΑ-25   8

ΣΥΜ. ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ  3

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  2

ΕΝΩΝΩ    2

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ  2

ΚΙΝΗΜΑ-21  2

ΑΝΤΑΡΣΥΑ  1

ΠΝΟΗ   1

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  1

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ  1

ΚΙΝ. ΦΤΩΧΩΝ    1

ΕΑΝ  1

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝ.  1

ΤΟΛΜΑ  1

ΚΚΕ (Μ-Λ)  1

ΕΛ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  1

ΚΟΤΕΣ  1

ΕΝ.Α    1

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ  3

Οι έδρες σύμφωνα με την πραγματική ΑΠΛΗ αναλογική (χωρίς νοθεία):

ΝΔ           88

ΣΥΡΙΖΑ     57

ΠΑΣΟΚ     23

ΚΚΕ         15

ΕΛ. ΛΥΣΗ  10

ΝΙΚΗ      20

ΠΛΕΥΣΗ    20

ΜΕΡΑ-25    18

ΣΥΜ. ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ   6

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ   5

ΕΝΩΝΩ    4

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ   4

ΚΙΝΗΜΑ-21   4

ΑΝΤΑΡΣΥΑ   4

ΠΝΟΗ   2

ΕΝ. ΚΕΝΤΡΩΩΝ   2

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ   2

ΚΙΝ. ΦΤΩΧΩΝ    2

ΕΑΝ    2

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝ.  2

ΤΟΛΜΑ   2

ΚΚΕ (Μ-Λ)   2

ΕΛ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ   2

ΚΟΤΕΣ    2

ΕΝ.Α     2

 

 

Στον πίνακα 3 όπως βλέπετε τα 2 πρώτα κόμματα δεν μπορούν ούτε καν να συγκυβερνήσουν.  Αυτή είναι η πραγματική επιλογή των πολιτών. Αυτό ψηφίσατε την 21η  Μαΐου. Να μην κυβερνηθεί η χώρα ούτε από ΝΔ ούτε από ΣΥΡΙΖΑ. Εννοείται ότι σας λήστεψαν κανονικότατα.  Όχι ότι έγινε κάτι καινούργιο δηλαδή. Στις εκλογές σας γαμάνε στο κλέψιμο από το 8821. Ισχνές και εκβιαζόμενες μειοψηφίες κυβερνούν (=πλιατσικολογούν) την Νεοελλάδα εδώ και 2 αιώνες, σε συνεργασία με τις ορδές των βαρβάρων.

   


Στο εθνικιστικό λειβάδι, ο Χίος πέταξε την μάσκα και πρότεινε στα ορφανά εθνογιδοπρόβατα το μαντρί του Βελόπουλου. Σίγουρα ο επιστολούχος του Ιησού θα έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Τελείως για τα μπάζα σας έχουν ρε ψωλοτροβαδούροι. Κρίμα που δεν κατεβαίνει στο πανηγυράκι κι εκείνη η σαγρέ ακρίδα ο Καρατζαφίκος. Άσχετο αλλά αν ήμουν τετράποδο, θα προτιμούσα να με φάει ο λύκος παρά να με πουλήσει για σφάξιμο ο κάθε εθνοτσοπάνης.

  


Η ουσία είναι ότι ο Στεφανούκος υποστηρίζει την συμμετοχή στο στημένο καραγκιοζάδικο της Μοσάντ. Εντάξει, βαρεμένος είναι, ό,τι θέλει κάνει. Μια το παίζει εισαγγελέας, μια αρχιμπάτσος, μια στρατηγός, τουλάχιστον μας κάνει και γελάμε. Τώρα πασχίζει να κάνει ήρωα τον Βδελόπουλο!!! Φοβάται λέει ο πρόεδρος της Ελληνικήc Παράλυcηc μήπως οι μαφιόζοι του ρίξουν καμιά σφαίρα. Χαχαχαχαχαχα, κλαίω. Τι σφαίρα; 500 ευρώ άμα του ρίξουν του τηλεπίθηκα θα κάνει κωλοτούμπες ως το επόμενο Πεσσάχ και θα τους δώσει και 6 κηραλοιφές δώρο.

 

 

 

Όμως μετά την νέα φόλα από τον Άρειο Πάγο, ο Κασιδιάρης δεν αυτονομήθηκε. Ακολούθησε τα χνάρια του Χίου σε αυτό το σπαρμένο με σκατά μονοπάτι, προτείνοντας ψήφο στους άγνωστους και ασήμαντους Σπαρτιάτες. Αυτή η κίνηση δείχνει πολλά.

  


Παρόλο που οι κανόνες άλλαξαν, η υποτιθέμενη «εκτός συνταγματικού τόξου» αντιπολίτευση εξακολουθεί να μας διηγείται τις ίδιες μαλακίες όπως και πριν. Μιλάνε για εκλογές και ψηφαλάκια λες και δεν μεσολάβησε το αρεοπαγίτικο πραξικόπημα, ούτε η προσβλητική για την νοημοσύνη των πολιτών ΝΟΘΕΙΑ με τα τάμπλετ.

 

 

Αν και από διαφορετικό σημείο εκκίνησης, ο Βελόπουλος, οι ενωμένοι μπατριώτες-αντιεμβολιαστές και ο Κασιδιάρης συγκλίνουν ξεκάθαρα στο ζήτημα της συμμετοχής στις εκλογές. Λένε ΟΛΟΙ τους ΝΑΙ στην συνέχιση της κοροϊδίας. Γιατί άραγε; Είναι βλάκες και δεν κατάλαβαν τι έγινε την 21η Μαΐου ή μήπως είναι στημένοι; Επιτέλους βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει. Το δευτερεύον συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα για όλους τους είναι πως δεν διαθέτουν ούτε πολιτική σκέψη, ούτε πρωτοτυπία, ούτε εναλλακτικές. Το πρωτεύον είναι πως αυτούς ακριβώς αξίζουμε.

  


Οπωσδήποτε θα πέσουν κι άλλες μάσκες στη συνέχεια. Αφενός το μαρούλι που διακινείται στην εκλογική πιάτσα είναι αμύθητο και τυφλώνει.  Αφετέρου οι εθνοκάγκουρες «μεσσίες» κοντεύουν να λιποθυμήσουν από την πείνα.

 

 

Θα κάνω την πρόβλεψη πως τα μπαρμπάδια που αυτοβαπτίστηκαν εθνοσωτήρες θα ξαναγυρίσουν στα καφενεία από όπου ξεκίνησαν.  Μερικοί θα μπεκροσέρνονται στο διαδίκτυο μπας και βρουν κανά θύμα. Οι υπόλοιποι θα πάνε να γλείψουν τον χεσμένο κώλο αυτών που τώρα βρίζουν και κατηγορούν, μπας και γίνουν δεκτοί σε κάποια από τις καθιερωμένες συμμορίες.

  


Ο Χίος θα συνεχίσει να το παλεύει με τα πρωτοσέλιδα κι όποιον κάψει, ώσπου να βγει το απαγορευτικό. Όσο τον ταΐζει η Βελούρ κουβέρτα, θα γράφει ύμνους. Μετά τις εκλογές όταν θα κοπεί το μπαγιόκο, έχει να πέσει βρισίδι και ξεκατίνιασμα που θα γελάνε και τα μαμούνια.

  

 

Από την άλλη, ο Ελιγιάχου Κασιδιάρης τελείωσε.  Έφαγε άκυρο διαρκείας με την νοθεία. Τώρα ας βγει κι από την φυλακή και τι θα κάνει; Θα πηγαίνει από δικαστήριο σε δικαστήριο να βρει το δίκιο του; Θα κάνει εράνους να μαζέψει τα μεγαρόσημα; Θα παίρνει (στην καλύτερη) 2,97 % κάθε 4 χρόνια; Το παιχνίδι είναι πριβέ είπαμε. Ο καζινάρχης του έχει απαγορεύσει την είσοδο στην Κνέσετ της πλατείας Συντάγματος. Εκεί θα μπει ξανά μόνο αν προσκυνήσει δημόσια και χριστεί ως «ελεγχόμενη αντιπολίτευση». Τέλος.

  

Τον προειδοποίησα τον αρχίδα ότι θα φάει πόρτα, όπως κι έφαγε. «Τι θα μπορούσε να κάνει;» μου λένε μερικοί. Η απάντηση είναι: ΠΟΛΛΑ. Το σημαντικότερο, να αναζητήσει ΑΜΕΣΑ αυτόν που έχει τις λύσεις. Να μην παρακαλάει τους συνωμότες να τον παίξουν στο στημένο παιχνίδι τους. Να προσγειωθεί. Η κατάσταση δεν θα καλυτερέψει ούτε θα μείνει η ίδια. Θα γίνεται όλο και πιο στριμόκωλη, ώσπου να φτάσουμε στο ύστατο πατιρντί.

  


Όμως δεν βλέπω να του καίγεται καρφάκι του «ήρωα», όπως τον περιγράφουν στο you tube. Άλλος εδώ. Από πού κι ως πού ήρωας ρε μπετοτσουβάλια; Τι έκανε; Ως προς το «εμβόλιο» κράτησε επαμφοτερίζουσα στάση.  Ως προς την συνταγματική εκτροπή μόνο λόγια ενώ θα μπορούσε τουλάχιστον να παραιτηθεί. Ως προς την νοθεία της 21ης Μαΐου ουσιαστικά συνένοχος αφού προτρέπει τους μαλάκες να πάνε να συμμετάσχουν και στην φαρσοκωμωδία της 25ης Ιουνίου.

 

 

Ξαναρωτάω λοιπόν: Τι έχει κάνει για την χώρα ώστε να θεωρείται ήρωας;  Το ότι πήγε φυλακή για την συμμετοχή του στην συνοικιακή σπείρα του Μιχαλομπάζου; Αυτή είναι ως τώρα η προσφορά του στην πατρίδα; Ο Νικηταράς, ο Παπαφλέσσας, ο Καραϊσκάκης, ο Κολοκοτρώνης και τόσοι άλλοι που θέρισαν τις τουρκόσαυρες με τις σπάθες πώς θα έπρεπε να αποκαλούνται άραγε;

 



Γεγονός είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες, το παραμυθάκι του ξεβρακώνεται όλο και πιο πολύ. Τίποτα δεν έχει πλέον. Ένα μομέντουμ είχε πριν από ένα μήνα αλλά κι αυτό πάει, το έχασε. Σας το είπα ότι το μομέντουμ είναι γαμημένο πράμα. Σε ανεβάζει στα ουράνια και νομίζεις ότι είσαι ο γαμάω, ο υπέρτατος παίχτουρας. ΑΡΧΙΔΙΑ είσαι. Φτηνοκομπάρσος παραμένεις όπως και πριν που δεν σε ήξερε κανένας. Οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης που σε ανέβασαν, θα σε στείλουν στα Τάρταρα όταν δεν θα σε χρειάζονται πια.

 

Ό,τι είχα πει για τον Ελιγιάχου στο «Μία στο τρισεκατομμύριο», ισχύει.

 

1) Θρησκευτική τοποθέτηση: ακαθόριστη

2) Επιλογή συνεργατών: προβλέψιμη

3) Ποιότητα συμβούλων: επιεικώς κάτω του μετρίου

4) Δείκτης προσωπολατρείας: καταδικαστικός

5) Μεταφυσική συνειδητοποίηση: μηδενική

 

συν

6) Δόμηση οράματος: δυσχερής

7) Αποτίμηση σκοπού: ωφελιμιστική

8) Προσαρμοστικότητα στις συνθήκες: προβληματική

9) Πρωτοτυπία σκέψης: ανύπαρκτη

10) Αντοχή σε πιέσεις: αμφιλεγόμενη

11) Γνωστική ανατροφοδότηση: περιορισμένη

12) Μελλοντική στοιχηματική απόδοση: ταχέως φθίνουσα.

 

 

 

Ούτε φτηνές ελπίδες δεν υπάρχουν πλέον στο ράφι. Η Εγκληματική Υπερδομή τα γάμησε όλα. Πέταξε και τον Ελιγιάχου στον κάδο των σκουπιδιών και πλέον τα σχέδιά της περνούν στην φάση της στυγνής εφαρμογής.



Ο πολίτης μεταλλάχθηκε σε φρουτάκια. Καθισμένος μπροστά στον εκλογικό κουλοχέρη παίζει διαρκώς και χάνει. Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είναι κάποιος που νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει ένα μηχάνημα προγραμματισμένο να του τα τρώει;

 


Το άσχημο είναι ότι οι φρουτάκηδες αυτού του είδους είναι πολλοί.  Άκουσα να λένε «θα πάμε τώρα ενωμένοι». Να πάτε κορίτσια, να πάτε ! Φορέστε τα καινούργια καλσόν, πάρτε και μπόλικη βαζελίνη μαζί για να μην σας πονέσει το μαρτζαφλάρι που θα σας μπει στον κώλο. 

   


Τώρα σοβαρά ρε κλυσματόφιλα σούργελα της κάλπης, έχετε την εντύπωση ότι η ηλίθια ψήφος σας μετράει; Νομίζετε ότι μπορείτε να τα βάλετε έστω με την τοπική της Εγκληματικής Υπερδομής; Εδώ δολοφονείται κόσμος μέρα-μεσημέρι και η εισαγγελία κάνει το παπί. Άκλαφτοι πάνε όσοι τολμούν να ανοίξουν το στόμα τους και τους φονιάδες δεν τους καταδιώκει κανείς.

 


Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ. Το συντομότερο πορνοανέκδοτο. Ο γιος του πρώην σωματοφύλακα του Μητσοκλέφτη έφαγε σφαίρα από 9αρι και πήγε να βρεί τους προγόνους του στον Άδη. Όπου να’ναι θα φάνε και τον πατέρα. Δεν υπάρχει πλέον όχι κράτος δικαίου αλλά ούτε καν οι παλιοί, άγραφοι νόμοι του υποκόσμου.

 


Ο αρρωστημένος μεγακοριός που παριστάνει τον άνθρωπο είναι ένα ον δίχως κανένα ηθικό φραγμό.  Αυτό το μπαφομετικό κέλυφος και οι κομματικοί σπιούνοι του είναι ικανοί για το πιο ειδεχθές έγκλημα, φτάνει να διατηρηθεί η ατιμωρησία τους και η παραμονή τους στην εξουσία. Πηδούν με ευκολία από τον ένα κόσμο στον άλλον, σακατεύοντας παντού τις συνθήκες και αφήνοντας πίσω τους μόνο αποκαΐδια.

  



Για να συλλάβετε κάπως το μέγεθος από τα γαμήσια που μας περιμένουν, θα σας πω το εξής: Αυτή η νεοφιλελέ λουμπίνα που φάγαμε στη μάπα 4 χρόνια, αυτή η ασυγκράτητη λοάτκι λαίλαπα, αυτός ο χαρατσωτής και ολετήρας των πάντων ήταν ο καλός Μητσοκάφτης. Τώρα θα δείτε και τον κακό.  Αυτός ο νεκροδαιμονισμένος ψυχάκιας δεν θα ηρεμήσει αν δεν δολοφονήσει και τον τελευταίο Νεοέλληνα πάνω στον πλανήτη. Οπότε από 01.01.9024, γίδια, μπαμπουίνοι και τραβεστί ασβοκουνάβια χωθείτε σε σπηλιές μήπως και σωθείτε.

 


Η πλειοψηφία των ζώων τα έχει χαμένα. Όχι μόνο με τα πρόσφατα εκλογοθαύματα αλλά με όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 3 κορωνοχρόνια. Και όμως, για όσους έχουν τα μάτια ανοιχτά, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Σας δουλεύουν όλοι οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ μαζί, όπως έκαναν με τον κοροϊδοϊό.  Είναι ΟΛΟΙ τους στο κόλπο. Ζούμε μια χούντα άχρηστων, αχρείων και αχρείαστων.

 

  

Είδατε να κάνει κανένας αγωγή για νοθεία; Ακούσατε να ζητούν Ευρωπαίους παρατηρητές; Μάθατε για τίποτε ελέγχους στην Singular; Κάτι αόριστα μισόλογα ειπώθηκαν και μετά σιωπή τάφου. Ομόψυχα η πολιτικάντικη μασονόφαρα αποδέχθηκε τις καραμπινάτες παρανομίες της διαδικασίας και τον παραλογισμό του πλαστού αποτελέσματος.

 

 

Μέσα στον ορυμαγδό της «σαρωτικής» (για τον πούτσο) «νίκης» της ΝΔ συμμορίας, σας διέφυγε κάτι: Ότι στην ουσία εμείς οι πολίτες ακόμα και με νοθεία ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ. Λόγω της λιγότερο ενισχυμένης αναλογικής, ο Μητσοψεύτης άρπαξε μόνο 146 έδρες ενώ η αντιπολίτευση 154. Ο κώλος της μαϊμούς πήρε 2.408.000 ταφοψήφους (μαζί με τις καταμετρημένες τσουκνίδες και τους απέθαντους άνω των 115 ετών) ενώ οι άλλοι 3.480.000 (χώρια τα λευκά και τα άκυρα).

  


Ρωτάω λοιπόν ρητορικά: Είναι ο Μητσοσπρώχτης υπεύθυνος για τις υποκλοπές, για την σφαγή στα Τέμπη, για την ακρίβεια, για τους παράλογους φόρους, για το κουρέλιασμα του Συντάγματος, για την αυξανόμενη εγκληματικότητα, για τις μίζες, για την εμπλοκή μας στον πόλεμο της Ουκρανίας, για την νοθεία και για όλες τις άλλες χατζηπουστιές;

 

 

 

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ, ο γαμημένος. Όλοι το παραδέχονται. Γιατί λοιπόν ο Τσίπρας δεν παρέλαβε την εντολή από την κυρα-Κατίνα και με αυτή στο χέρι να σχηματίσει κυβέρνηση ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ με τους 154 βουλευτές ώστε να καθίσουν στο σκαμνί τον Μητσοκλέφτη και την συμμορία του; ΓΙΑΤΙ ρε πουσταράδες Συριζαίοι δεν λέτε κουβέντα για την ΝΟΘΕΙΑ; Τι σας είπαν στο τηλεφώνημα από την Βρομουσαλήμ; Πόσα παντελονιάσατε αυτή την φορά;

 


Το πιο εκνευριστικό είναι πως ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΕΛΛ. ΛΥΣΗ δεν έκαναν ούτε καν την απόπειρα να συνεννοηθούν. Έστω στα ψέματα, για τα μάτια του κόσμου. Ο Τσιπροσάλιαγκας ούτε καν ασχολήθηκε με την εντολή.  Οι ανωτέρω 4 σπείρες θα μπορούσαν άνετα να δικάσουν το πορνόσογο, την Singular και ολόκληρη την γαμημένη ΝΔ.  

 

 

 

Ευκολάκι είναι το πρόβλημα και δεν μπορείτε να το λύσετε. Όλοι στο κόλπο είναι ρε κοροϊδάρες. Όλοι μαζί μας σκάβουν τον γαμιόλακκο. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΕΛΛ. ΛΥΣΗ κλώτσησαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ την τελευταία ευκαιρία να απαλλαγούμε από την σύφιλη του σκατόσογου. Τα 154 ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ της 21ης Μαΐου ούτε καν προσπάθησαν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Είναι ακλόνητη βεβαιότητα ότι ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.  Είναι το ίδιο και περισσότερο ένοχοι με αυτούς που ψήφισαν τα μνημόνια, τις συμφωνίες των Πρεσπών και το νομικό πλαίσιο των εκβιαστικών εμβολιασμών. Πολλοί μάλιστα είναι τα ίδια πρόσωπα. Είναι προς το συμφέρον του μέσου πολίτη αλλά και της χώρας όλοι αυτοί οι βρομεροί πρωκτοί να δικαστούν για ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ και ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

  


Δυστυχώς γιδοψηφοφόροι μου, άλλη μια ευκαιρία, αυτή της λιγότερο ενισχυμένης αναλογικής χάθηκε.  Δύο είναι τώρα τα επικρατέστερα σενάρια:

 

1ο : Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου η νέα ΙΟΥΔΑΪΚΗ νοθεία θα δώσει στον ψυχάκια 190 έδρες και τότε θα μιλάτε με Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ μου. Θα πέσει άγρια πούτσα, φτώχεια τριτοκοσμική, κακιασμένη καταστολή, λαθροεισβολή, εγκληματικότητα, πόλεμος, τεμαχισμός της χώρας.

 

2ο : Αν δείτε τον Μητσοπούστη να «ζορίζεται» και να πιάνει 150-165 έδρες, αυτό σημαίνει ότι θα πάνε σε τρίτη εκλογονοθεία τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο. Τότε θα στήσουν Αναθεωρητική Βουλή για να ξεκωλιάσουν το Σύνταγμα μόλις μπει το ‘24. Η πούτσα, η φτώχεια και τα υπόλοιπα, αμέσως μετά.

 



Η «αναθεώρηση» του Νεοελληνέζικου Συντάγματος είναι ζήτημα που απαιτεί μέγιστη προσοχή καθώς αποτελεί το επόμενο μεγαπείραμα της Εγκληματικής Υπερδομής σε πραγματικό χρόνο. 

 

-       Πρώτα απ’ όλα θα ανοίξει τον δρόμο για την ολική λεηλασία της χώρας και των πολιτών της. Οι περιουσίες όλων θα απαλλοτριωθούν υπέρ του Κράτους το οποίο για «περιβαλλοντικούς λόγους» θα τις μεταβιβάσει στην αόρατη Υπερελίτ.

-       Έπειτα θα «νομιμοποιήσει» τα όργια που έκαναν και που θα κάνουν με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου όσον αφορά τις καραντίνες, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και την άρση των θεμελιωδών ατομικών ελευθεριών. Οι πόλεις-κρατητήρια των 15 λεπτών είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζετε.

-       Τέλος θα θέσει σε πιλοτική λειτουργία το πρώτο υβριδοποιημένο μετα-ανθρώπινο Σύνταγμα του πλανήτη. Η Νεοελλάς και τα ζωντανά της έχουν επιλεγεί ως πειραματικό αντικείμενο. Εάν το Ελληνικό Υπόδειγμα λειτουργήσει, ολόκληρη η υφήλιος θα στηθεί στα 4.  

  



Ύστερα από όλα αυτά υπάρχουν ακόμα ΜΑΛΑΚΕΣ που μιλάνε για μαζική προσέλευση στις εκλογές του Ιουνίου, για να ρίξουν δήθεν τον Μητσοθραύστη. Ο ίδιος παριστάνει ότι είναι ευάλωτος και τα σκατο-ΜΜΕ σιγοντάρουν μιλώντας για επτακομματικές Βουλές και πίπες. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα…

 


Ρε ψώλες γιατί δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι η μάντολα των ψευτο-εκλογών έληξε; Από την 21η του τρισκατάρατου Μαΐου του ‘23 και στο εξής τις κυβερνήσεις θα τις βγάζει αυτός που ελέγχει την Singular. Για ξεκάρφωμα τα λαμόγια θέλουν την συμμετοχή σας, για να μην γελάνε με τα χάλια μας οι υπόλοιποι Αφρικανοί. Δεν τον ρίξατε τον πούστη τώρα που είχατε ως αντιπολίτευση 154 έδρες, θα τον ρίξετε μετά που θα έχετε 100-130;

 


Προσωπικά τελείωσα με τις σκατοεκλογές και τον πορνοκοινοβουλευτισμό ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Τίποτα πλέον δεν πρόκειται να με πείσει να ξανασχοληθώ.

 

 

 

Την περασμένη εβδομάδα είχα μια κουβέντα με τον φίλο μου τον Θ., στην κορυφή της Πεντέλης. Του είπα ότι ξεμπέρδεψα οριστικά με τα εκλογομαγειρεία.

 

 

Ο φιλαράκος μου απάντησε: «Να πάει να γαμηθεί ο κοινοβουλευτισμός μαζί και η Δημοκρατία… Ας υποθέσουμε ότι έχουμε το τέλειο δημοκρατικό πολίτευμα. Εσύ είσαι σοβαρός, μορφωμένος, αδέκαστος και με όραμα. Είσαι ένας κι απέναντί σου έχεις δείγμα πληθυσμού 100 ατόμων… Από αυτούς οι 50 δεν κάνουν για τίποτα απολύτως. Είναι παιδόφιλοι, ανώμαλοι, εγκληματίες, βιαστές, απατεώνες, κλεφτρόνια, πρεζόνια, γυφταριά, λαθροσκουπίδια.  Για σκότωμα δηλαδή. Από τους υπόλοιπους 50, μόνο οι 5 αξίζουν κάτι ενώ οι άλλοι 45 ό,τι εργασία και να τους βάλεις να κάνουν, θα σέρνονται… Έχεις λοιπόν μία (1) σωστή ψήφο απέναντι σε τουλάχιστον ενενηνταπέντε (95) σάπιες. Ποια είναι η χρησιμότητα της γαμημένης Δημοκρατίας; Να κάνουν κουμάντο οι σάπιοι; Αρχίδια… Αν μπορείς πάρε την εξουσία και γάμα τους πατόκορφα, γιατί αυτό αξίζουν…»

 


Υπό αυτή την γωνία η επιχειρηματολογία υπέρ της τυραννίας είναι ακλόνητη.  Τύραννος ήταν ο Πεισίστρατος αλλά έστειλε την πόλη του μπροστά με έργα γιατί την αγαπούσε. Χωρίς αυτόν εμείς οι μακρινοί απόγονοι δεν θα είχαμε ούτε τα Ομηρικά Έπη.

 

 

Τύραννος ήταν κι ο Καποδίστριας. Έτσι δίδασκαν πιο παλιά στο βρομερό ραγιαδοσχολείο και στην μεγάλη Στοά του ΚΚΕ. Όμως προσέφερε την περιουσία του, τον χρόνο του και τέλος την ζωή του για την ανασύσταση του εθνικού κράτους.

 

 

Τύραννος είναι και ο Μητσοκρούστης. Βέβαια αυτός δεν έχει κανενός είδους εθνικό συναίσθημα. Είναι μια δηλητηριώδης διεθνιστική κάμπια που μισεί οτιδήποτε ελληνικό. Είναι το ακριβώς αντίθετο του Καποδίστρια: Ληστεύει την χώρα για να αποκτήσει περιουσία και διαλύει ό,τι έχει απομείνει από το έθνος.

  


Οι επιλογές όσο πάνε και λιγοστεύουν.  Μαζί με το νέο Σύνταγμα έρχονται  υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, λογοκρισία, τσιπαρίσματα, ανήλεοι φόροι, ακρίβεια και κατασχέσεις για ανύπαρκτα χρέη. Η χώρα έχει γεμίσει πονηρόπουστες και ρουφιάνους. Όλοι προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν και να σου φάνε τα λεφτά. Αντιγράφουν την κυβέρνηση δηλαδή.

 


Ένας άλλος φίλος, ο Σ. με ρώτησε: «Τι κάνουμε;»

«Οι επιλογές είναι δύο: Αυτοκτονία – Πόλεμος», του απάντησα.

«Ως Έλληνας απεχθάνομαι την αυτοκτονία. Ο πόλεμος καλά μου ακούγεται σαν επιλογή», μου είπε.

 


Από την οδηγική συμπεριφορά του πόπολου και μόνο, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι η υποβόσκουσα ένταση αυξάνεται. Τα προβλήματα δεν είναι ιθαγενή. Έρχονται όλα απέξω. Η μοχθηρή κουλτούρα της κρόνιας Δύσης για μια ακόμα φορά επιλέγει να ξεσπάσει πάνω στην Ελλάδα και τον πληθυσμό της.

 

 

Ως Έλληνες το έργο το έχουμε ξαναδεί και δεν μας άρεσε.

 

 

Κατά τα άλλα, εύχομαι τα φίδια που βγήκαν από την κάλπη να αρχίσουν να δαγκώνουν.

 


48 σχόλια:

  1. Αυτή τη φορά, το άρθρο είχε και χρήσιμους καταλόγους, για να έχουμε να επαληθεύουμε την απάτη και το μέγεθος της μαλακίας μας που αφήσαμε την Ελλάδα σε χέρια αηδιαστικών καθαρμάτων.
    Καλή ψήφο, σε όσους ψηφίσουν
    Καλό ψόφο στο μητσοτάσογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό. Έτσι, γιά να τελειώνουμε με την απάτη των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ τριπλομαυροφατρίτη, στήν απόδειξη νοθείας πού παραθέτεις λείπουν δύο πράγματα. 1ον ό αριθμός τών Ελλήνων ψηφοφόρων τού εξωτερικού. (γιά να μήν κουράζεσαι ήταν γύρω στούς 18.203, οπότε μικρό ποσοστό) αλλά 2ον τήν πηγή από τήν οποία ήντλησες τόν αριθμό τών κάτω τών 17 ετών. 2.300.000 κάτω τών 17 ετών; Βάσει ΕΛΣΤΑΤ τού 2021, οί κάτω τών 20 ετών είναι 2.059.036 καί με αναγωγή στούς κάτω τών 17 είναι περίπου στούς 1.729.036. Υπολογίζεις επομένως 570.964 άτομα παραπάνω. Μπορείς να μάς δώσης τήν πηγή πού αναφέρει τούς 2.300.000 κάτω τών 17 ετών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι δική μου πηγή η καρτέλα... Στο τουίτερ ανέβηκε.

      Ας υποθέσουμε ότι στον αριθμό των κάτω των 17 εσύ έχεις δίκιο και όχι εκείνος που την έφτιαξε. Έχει σημασία αν οι ανύπαρκτοι ψηφοφόροι ήταν 1.400.000 ή 830.000;
      Την παραμετροποίηση να κοιτάς...

      Διαγραφή
    2. Σύμφωνοι, αλλά σε κάτι τέτοιες ανακρίβειες πιάνονται οί γλυφοσιογράφοι γιά να στηρίξουν τήν προπαγάνδα τους καί να αποδομήσουν κάθε αντίθετη άποψη. Στήν θέση σου, θα ξαναέφτιαχνα τήν καρτέλα με τα σωστά στοιχεία γιά να μπορώ να τήν τρίψω στήν μουρίτσα τους με άνεση. (υπάρχουν καί άλλες μικροανακρίβειες στά ποσοστά τών κομμάτων).

      Διαγραφή
    3. Ναι; Λες και κάτι θα γίνει..Αφού σε γράφουν στα αρχιδια τους με τον χειρότερο τρόπο και με μεγάλη αναιδεια.Αν από μονάδες δεν γίνουμε μεγάλες ομάδες κρούσης χωρίς έλεος δεν υπάρχει σωτηρία.

      Διαγραφή
  4. Βλέπουμε τους δούλους να στρώνουν βάγια για να περάσει ο άρχοντας, τα ερμαφρόδιτα να κάνουν λαμπερές παρελάσεις, τα εργαστήρια να δουλεύουν στο φουλ για την παραγωγή υβριδίων προετοιμασμένων άρτια για την μετα ανθρώπινη εποχή, τους μεγάλους Παλαιούς να γλεντάνε μεθυσμένοι από την ευτυχία της εξουσίας, τα ερπετά να επιδίδονται σε κάθε πράξη ανωμαλίας και διαστροφής με θύματα τους αδύναμους, τα παιδιά, τους αρρώστους, τα εγρηγοράτα να φτιάχνουν τεράστια κοπάδια αμνοεριφίων έτοιμων για σφαγή, και κάποιο θόρυβο αρχίζω να ακούω από τα έγκατα της γης, αυτό το τελευταίο δίνει κάποιες ελπίδες. Σίγουρα οι έλληνες το έχουμε ξαναδεί το έργο. Και στις προηγούμενες εκλογές και τώρα, κατά την άποψη μου, αυτό που παίζεται είναι ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ. Μας μετράνε. Μετράνε πόσοι δεν είναι βόδια με βούλα. Ασχετα με το τι λαγό θα βγάλουν από το καπέλλο. Σε ότι έγραψες συμφωνώ, είναι ο χάρτης της πραγματικότητας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς... έχεις σε όλα δίκιο. Ένα πολύ σοβαρό κείμενο, που δεν μπορεί παρά να προσυπογράψει κάθε εχέφρων άνθρωπος. Έστω κι αν δεν υπάρχει κάτι άλλο, που μπορούμε προς ώρας να διασώσουμε, ας διασώσουμε τουλάχιστον την λογική. Και αυτό δεν είναι ούτε μικρό ούτε λίγο μέσα σε συνθήκες πλήρους παράκρουσης. Όποτε ηττήθηκε ολοσχερώς ο άνθρωπος, αυτό συνέβη μόνον, γιατί τότε εξαφανίστηκε πλήρως από τα μάτια μας η λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 40% (πλασματικό) ο Μητσοκαφτης την 21/5. Δεν εξηγείται αλλιώς• το εκλογικό σώμα αποτελείται από πανηλίθιους κουφιοκεφαλακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Μαλάκες σας είχα προειδοποιήσει ότι δεν αντιμετωπίζουμε ζωανθρώπους σαν εμάς. Οι αντίπαλοι είναι θεοί". Αυτός είναι ο ένας παράγοντας που μας εμποδίζει να τους εξοντώσουμε. Ο άλλος βασικός είναι ότι οι σύμμαχοι μας δηλαδή ο συνάνθρωπος είναι πιο κοντά στον χιμπατζή από ότι στο ανθρώπινο είδος .
    Νομίζω το είχες γράψει παλιότερα πως δεν υπάρχει το τέλειο πολίτευμα. Αυτό προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες της εποχής. Στην σημερινή εποχή χρειάζεται σκληρή δικτατορία από έναν οι περισσότερους Πεισίστρατους . Γιαννης25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Αρκετά μαλακιστήκαμε με τις δημοκρατίες και τα "δικαιώματα για όλους". Τώρα μόνο φάπα και λεπίδι. Οι προειδοποιήσεις τελείωσαν. Όποιος μας ενοχλεί, δέον να ποδοπατείται χωρίς έλεος.

      Διαγραφή
    2. 1000-1200 πρέπει να είναι οι Πεισίστρατοι, με δύο μεγάλα συμβούλια από 25 άτομα το καθένα στην κορυφή που το ένα θα ελέγχει το άλλο. Οι κεντρικοί δεν πρέπει να είναι πάνω από 100, 4-5 συμβούλια. Οι υπόλοιποι πρέπει να είναι τοπικοί. Και 5-6 χιλιάδες βοηθητικοί. Αυτοί, 6-7 χιλιάδες ότι ευγενές και "άριστο" απέμεινε απ τους Έλληνες, αν απέμεινε. Αλλά πρέπει να είναι με προοπτική αυτό το σύστημα να μείνει χίλια χρόνια (απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας).
      Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αφάνταστα. Eνός ανδρός αρχή είναι πολύ ρισκαδόρικο και δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της φυλής και κανένα σύστημα που εξαρτάται από ένα μόνο άτομο δεν έχει πιθανότητες επιβίωσης.
      Bougas.

      Διαγραφή
  8. Συνιστώ ανεπιφύλακτα όλη την τριλογία (δέν είναι χολυγουντιανή παραγωγή).

    https://www.youtube.com/watch?v=x8v8iy8QOKc&ab_channel=KevinQuinn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αιντε , βλεπω σιγα σιγα , αργα αλλα σταθερα που λεει ο λογος οτι επιτελους παιρνουμε τα ισα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και ενασ μονο ελλην και ορθοδοξοσ να μινη αλιμονο τουs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που είσαι ρε Εχετλαίε;;;
    Λεβέντη μου σκάσε επειγόντως μύτη με το γαμιστερό εργαλείο σου, γιατί γεμίσαμε Εφιάλτες και Ξερξηδοσαύρες. Θα μας το κλείσουν για πάντα το μαγαζί. Σου πάει η καρδιά ρε μαλακιστίρι Εχετλαίε να κλείσουμε μετά από τόσες χιλιετηρίδες πρωτιάς; (καλά...χέστες τις 2 τελευταίες) Και μεις τι; όχι ακόντιο και ασπίδα δεν αντέχουμε να κρατήσουμε, αλλά ούτε την ψωλή μας για κατούρημα....

    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 30% ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΡΤΑ. ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΡΑΨΕΣ!!!Ακόμη μία φορά...''ΟΜΟΙΕ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΣ 180 ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ! Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 45% ΜΕ 5 ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ 180 ΣΕ ΕΔΡΕΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ. ΤΗ ΝΔ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ 39% ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ 180 ΕΔΡΙΚΑ. ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΕΔΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΡΩΙ 3,000 ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΝΕΡΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΙΑ ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ ΜΑΣΚΑ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΘΙΣΤΟΙ. ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΘΙ. ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 3Η ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΝΕΟΛΑΙΑ. ΑΦΟΡΜΗ ΕΨΑΧΝΑΝ. ΟΛΟΙ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΝΕΡΟ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙΝΗΜΑ. 200,000. 1 ΜΗΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ 3 ΜΗΝΕΣ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 150 βουλευτές Νέα Δημοκρατία μαζί με τους ηλίθιους καθυστερημένους του ΠΑΣΟΚ μπορούν να αλλάξουν το σύνταγμα καταλαβαίνεις τι θα σημαίνει αυτό για τον τόπο τι πρόκειται να ψηφίσουν τα προδοτικά μπάσταρδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο χοντρο-Μπένι διέγνωσε τον κίνδυνο (για αυτούς) καλύτερα κα γρηγορότερα από όλους... Γι αυτό η σία (ανιψιά) έσκασε και τον άκουσε με στρατιωτική προσοχή.... Ήταν ακριβώς ο λόγος που αυτή η βολή εμένα με αφήνει αρκετά ικανοποιημένο (δεδομένων των συνθηκών).... Ενώ αυτούς πολύ ανήσυχους....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. H νέα Βουλή είναι ένα συνονθύλευμα 8 κουραδων με την υπερ-κουραδα τη ΝΔ στη κορυφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όταν βλέπεις να ανησυχούν για την άνοδο της ακροδεξιάς οι χειροκροτητές των:

    -lockdowns

    -SMS για τις μετακινήσεις

    -απαγορεύσεων εισόδου σε πάρκα

    -κλειστών σχολείων

    -ξυλοδαρμών για τις μάσκες

    -πιστοποιητικών υγειονομικών φρονημάτων

    -υποχρεωτικών εμβολιασμών

    -απαγορεύσεων κομμάτων

    ("για το καλό μας και την ασφάλειά μας", όπως έλεγαν κάποιοι Ευρωπαίοι τον προηγούμενο αιώνα)

    το λες και ως ΑΝΕΚΔΟΤΟ της 10ετίας

    (Και μάλιστα όταν ανησυχούν αυτοί που στις τάξεις τους έχουν -ως πρωτοκλασάτα στελέχη- τρία υπερφασισταρια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μια 8κομματικη Βο(υ)λή που αποτελείται από:

    1) το νέο Χίτλερ
    2) τον Τσιπροσάλιαγκα
    3) τον ανύπαρκτο Ανδρουλάκη
    4) τον χοντροΚουτσουμπα
    5) τον δημοσιογράφο Στίγκα
    6) τον υποκριτή Νατσιό
    7) το σουργελο Ζωή Κωνσταντοπούλου
    8] τον γελοίο Βελόπουλο

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΎΛΕΥΜΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 5κομματική βουλή με "απλή" αναλογική και 8κομματική με ενισχυμένη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, δεν υπάρχει...

    Απ' ό,τι φαίνεται θα έχει και τρίτο σίκουελ η ΝΟΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙ D.J.s ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΝΤΙΣΚΟΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

    Για αλλάξτε συχνότητα:

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/06/summer-music-by-marco-de-sade.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψαγμενα τραγουδάκια Μάρκο!

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΜΜΑΤΙ :
      https://www.youtube.com/watch?v=JaGDUaffJbA

      Διαγραφή
  23. Δύο ερωτήσεις:
    α) Πως κάνω σχολιασμό ως ανώνυμος; Πρέπει να συνδεθώ με Google για να σχολιάσω.
    β) Έχει γίνει νοθεία. Αυτό είναι φανερό σε όποιον έχει δύο εγκεφαλικά κύτταρα και κυρίως μάτια για να βλέπει τις αντιδράσεις των τριγύρων του. Γιατί όμως δεν μαγειρεύουν τα νούμερα της ΕΛΣΤΑΤ ώστε να μην είναι τόσο φανερό με μια πρόσθεση ότι κάτι πάει στραβά; Δεν τους έχω για ηλίθιους. Τόσο τουλάχιστον. Ή δε τους νοιάζει πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α) το εντελώς ανώνυμος τέλος
      β) δεν τους νοιάζει

      Διαγραφή
    2. Κάτι δεν μου κολλάει εδώ. Τους αρέσει να παίζουν με σίγουρο χαρτί. Αν υπάρχει μια πιθανότητα να βγει βρώμα προς τα έξω, θα την καταπνίξουν. Θεωρείς ότι είναι τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους; Μόνο ντουντούκα δεν έβγαλαν. Κάτι δε μου κάθεται καλά με το δεν τους νοιάζει.

      Διαγραφή
  24. Στο (σας) το είχα πει πολλές φορές.... Και λοιδορήσατε...
    Δεν είχατε υπομονή....
    https://youtu.be/5HIZc6NZLts
    ........
    Προμηθέας.......!!
    ........
    Ή κατά Μάρκο..... Μέγας παίκτης......!!
    ΜΌΝΟ που δεν παίζει....
    ..... Γι αυτό ισχύει το α)
    .....
    Memorantum

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α) Ακόμα δεν έχει απαγγελθεί καμιά κατηγορία σε κανέναν...
      Β) Το βιντεάκι δείχνει ένα άνθρωπο που πάσχει εμφανώς από μανιοκατάθλιψη...

      Υ.Γ. Αν δεν επέμβει ο πραγματικός Μέγας Παίκτης, τον ήπιαμε.

      Διαγραφή
  25. Καλό καλοκαίρι Μάρκο !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=Fa9nN3G2CSg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι καλό το καλοκαίρι...

      Διαγραφή
    2. Το καλοκαίρι καλό και ήρεμο θα είναι....ο Οκτώβρης όχι....Η αλεπού (Ερντυ) θα βγεί για κυνήγι....

      Διαγραφή
    3. Αν δεν τον προλάβει ο χάρος..

      Διαγραφή
  26. Στήριξε ο Ελι τον τυροπιτάκια,πρώην τσουτσεκι του φραπεδοπροεδρα,κατόπιν υπόγειων και ημι-υπογειων συμφωνιών,να βάλει στεφάνι θέλει ο άνθρωπος,να βγει από τη μπουζου,εεε,να πάρει και αυτός το κάτι τις του,η ζωή συνεχίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φυσικά πλησιάζοντας ο 15-Αύγουστος.....(όλοι??) περιμένουμε ανάρτηση.....και να είναι και καλή....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μάρκο παίχτη πότε θα ρίξεις το επόμενο άρθρο; Δώσε καμία πληροφορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ