Μια πούτσα γυρεύει τον Νετανιάχου

 


10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9023

Ζούμε ιστορικά γεγονότα. Όπως καταλαβαίνετε είμαστε η τυχερή παρτίδα που έφτασε στο θλιβερό δια ταύτα. Οι πούτσες έχουν βγει τσάρκα και ψάχνουν για πρωθυπουργικούς κώλους να γαμήσουν. Ο Μητσογλανάκης συμπαρίσταται χεσμένος στον Νετανιάχου γιατί ξέρει την συνέχεια. Σύντομα το νταβραντισμένο πέος θα γυρεύει να ξεκωλιάσει τον ίδιο και το σκατόσογό του.

 

 

Και ενώ η Ουκρανία στα πρόθυρα της ολοκληρωτικής ήττας και ελλείψει ανδρών καλεί πλέον στα όπλα τις γυναίκες, ο περιφερόμενος πόλεμος (roaming war) έβαλε φωτιά στο τσιφλίκι των Μακκαβαίων. Δεν ξέρω αν ήταν στημένο το σκηνικό αλλά με το «καλημέρα» άρχισαν να γράφουν οι φυλλάδες για «Ισραηλινό Περλ Χάρμπορ» και «11η Σεπτέμβρη του Ισραήλ». Σίγουρα η σύγκριση είναι αναπόφευκτη, όπως και οι υποψίες.

  


Μένει να δούμε αν η αντίδραση του Ισραήλ θα είναι ανάλογη με αυτήν των ΗΠΑ εναντίον της Ιαπωνίας (δίκαιος πόλεμος)  ή με εκείνη εναντίον του Ιράκ (άδικος πόλεμος).

 

 

Σαφώς οι Οβραίοι έχουν υπεροπλία αλλά το πράγμα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται στα χαρτιά. Υπεροπλία είχαν και οι Αμερικανοί στο Βιετνάμ αλλά τον ήπιαν. Έφτασαν μερικά RPGs στα χέρια των Βιετκόγκ για να γίνουν οι πεζοναύτες από κυνηγοί θηράματα.

 


Αν οι Εβραίοι μπουν στην Γάζα με χερσαία δύναμη, θα είναι μέγιστο τακτικό λάθος. Το μακελειό τους θα είναι εγγυημένο, όπως και η ήττα. Θα τους δαγκώνουν ακόμα και τα ποντίκια. Ο πόλεμος μέσα σε αστικό ιστό είναι το πιο χρονοβόρο και επικίνδυνο είδος πολέμου γι αυτόν που επιχειρεί εναντίον της εχθρικής πόλης.

 


Υπάρχει και το προηγούμενο της ισοπαλίας (;) με την Χεζμπολλάχ το 9006. Τότε που οι Εβραίοι εισέβαλαν στον Λίβανο με στρατό, τανκς και αεροπλάνα. Μετά από μερικές εβδομάδες, ο αριθμός των νεκρών στρατιωτών και η απώλεια αρμάτων μάχης ανάγκασαν τους Ισραηλινούς να αποσυρθούν δηλώνοντας ότι εξουδετέρωσαν την παλαιστινιακή οργάνωση.  Σήμερα βέβαια βλέπουμε το σίκουελ στην Γάζα με την Χαμάς στον Νότο κι ακόμα δεν έχει μπει στο παιχνίδι η Χεζμπολλάχ στον Βορρά.

 

 

 

Με την έναρξη των επιθέσεων το Σάββατο βγήκαν οι συνωμοσιολόγοι να πουν ότι οι ίδιοι οι Εβραίοι το έστησαν. Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προετοιμάστηκε τέτοια επιχείρηση κάτω από την μύτη της Μοσάντ. Ότι τώρα το Ισραήλ έχει την αφορμή που του έλειπε για να ισοπεδώσει την Γάζα.

 


Μπορεί να είναι κι έτσι. Θα το δείξει η νεκροψία. Στο μεταξύ θυμηθείτε αυτό που έχω ξαναγράψει: Οι Εβραίοι δεν είναι θεοί. Δεν είναι καν έξυπνοι. Εσείς είστε βλάκες. Η μυθοποίησή τους από τα γκοΐμ ΖΩΑ κάνει το έργο τους πιο εύκολο. Γενικά έχουν να δείξουν κάτι καινούργιο από τότε που κατασκεύασαν τον χριστιανισμό.

 

 

Ακόμα και η καλύτερη αντικατασκοπεία δεν μπορεί να πετύχει την τελειότητα. Αμέτρητες είναι οι φορές που η ΜI-6, η ΜI-5, οι γαλλικές DGSE και DGSI, η CIA, η NSA, το FBI, η KGB, η FSB, κ.α. έχουν γίνει ρεζίλι των σκυλιών. Μόνο κατά τύχη μπορείς να προλαβαίνεις πάντοτε τα πάντα σε ποσοστό 100 %. Η τύχη όμως κάποτε στερεύει και αρχίζει ο νόμος του Μέρφι.

 


Οι Εβραίοι έπεσαν στην ίδια παγίδα που είχαν πέσει πριν από αυτούς οι Σοβιετικοί και οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν: Υπερεκτίμησαν την στρατιωτική τεχνολογία και την αφθονία των υλικών μέσων τους. Δυστυχώς γι αυτούς ξέχασαν το σημαντικότερο: Ότι το ανθρώπινο μυαλό και το ανθρώπινο πείσμα είναι αυτά που κάνουν την διαφορά στο τέλος. Απόδειξη ότι αιφνιδιάστηκαν από την έκταση, την ένταση και την πολυπλοκότητα της παλαιστινιακής επίθεσης.

 


Όμως δεν έφταιγε η Μοσάντ. Την εποχή που οι προετοιμασίες της Χαμάς στην Γάζα έμπαιναν στην τελευταία τους φάση, τα καλύτερα στελέχη της Μοσάντ ήταν απασχολημένα με την επέκταση προς δυσμάς. Συγκεκριμένα οργάνωναν την ΝΟΘΕΙΑ των Νεοελληνέζικων πορνοεκλογών.

 

 


Αντί να προστατεύουν το Ισραήλ, οι πράκτορες ξόδευαν φαιά ουσία για να επανεκλέξουν τον Μητσογκαντέμη. Μιλάμε για το ίδιο άτομο που από τότε που έστειλε τεθωρακισμένα και ρουκετοβόλα στο Κίεβο, τα ουκρανικά όπλα δεν έχουν σταυρώσει ούτε νίκη στο τάβλι. Αυτός δεν είναι απλός πρωθυπουργός, είναι μυστικό όπλο. Αν την ρουφήξει το Ισραήλ όπως την ρούφηξε η Ουκρανία και χαθεί από τον χάρτη, σκέφομαι μέχρι και να τον ψηφίσω στις επόμενες εκλογές τον αρχιμπινέ.   

 

 

Η λωρίδα της Γάζας είναι μια γιγαντιαία φαβέλα με 2.000.000 εξαθλιωμένους κατοίκους. Ισραηλινές πηγές υπολογίζουν τους μάχιμους Παλαιστίνιους σε 200.000. Πρόκειται για εκτίμηση-μπαρούφα περιωπής. Δύο εκατομμύρια πεινασμένοι ισούνται με δύο εκατομμύρια μάχιμους. Στην καλύτερη (για τους Ισραηλινούς) εκδοχή, αυτοί που μπορούν να πάρουν όπλο στην λωρίδα της Γάζας είναι πάνω από ένα (1) εκατομμύριο.

 

 

Η εκτίμησή μου είναι ότι το Ισραήλ δεν θα τολμήσει να εισβάλλει στην Γάζα. Αν το κάνει οι νεκροί στρατιώτες του δεν θα είναι 50.000 όπως προβλέπει, αλλά πάνω από 300.000 (όταν το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι 176.000). Με δεδομένο πως ούτε καν το πρώτο νούμερο δεν θα γίνει αποδεκτό από την κοινή γνώμη, μάλλον θα επικρατήσει η λογική της μάνας του φευγάτου.

  


Η σώφρων τακτική είναι η εκκένωση των εβραϊκών πόλεων και οικισμών που βρίσκονται πέριξ της Γάζας και η δημιουργία νεκρής ζώνης 5 χιλιομέτρων στα σύνορα με την λωρίδα. Επίσης η φύλαξη όλων των συνόρων γίνεται επιτακτική ανάγκη, καθότι αυτό που ξεκίνησε στην Γάζα μάλλον θα επεκταθεί πριν αρχίσει να ξεφουσκώνει.

 


Τα αεροπορικά πλήγματα δεν πρέπει να είναι τυφλά εναντίον του αραβικού πληθυσμού. Πύραυλοι Κρουζ, drones και αεροπλάνα πρέπει να χρησιμοποιηθούν χειρουργικά εναντίον κινητών μονάδων, συγκεντρώσεων μαχητών και αποκεντρωμένων αρχηγείων της Γάζας. Το κυνήγι των οπλισμένων τζιπ 4Χ4 μπορεί να γίνει με ελικόπτερα.  Ό,τι κινείται μέσα στην νεκρή ζώνη θα είναι θεμιτό να εξαϋλώνεται.

 


Αν οι Εβραίοι παρασυρθούν σε τυφλή εκδίκηση και αρχίσουν να χτυπούν αδιάκριτα τότε θα γίνει της Μύριαμ. Το πιθανότερο θα είναι γενικότερη ανάφλεξη. Στον Βορρά, στην Δυτική Όχθη, στην Γάζα, στην Βρομουσαλήμ και σε όλο Γαμησαήλ. Αν ξεφύγουν ως προς την έκταση των σφαγών, θα έχουμε πιθανότατα επέμβαση των άλλων Αραβικών κρατών και τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον Εβραίων ανά τον κόσμο. Δεν τους συμφέρει.

 


Παντού τα πουλημένα, εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ δείχνουν και ξαναδείχνουν ΜΟΝΟ τις απαγωγές και τις εκτελέσεις των Εβραίων αμάχων. Δεν λένε κουβέντα για τους βομβαρδισμούς και τους πολυβολισμούς της Γάζας και των αμάχων της, ούτε για το τι έχει μεσολαβήσει όλα αυτά τα χρόνια.

 


Γεγονός είναι ότι εδώ και 75 χρόνια το δούλεμα που τρωνε οι Παλαιστίνιοι είναι επιεικώς άγριο. Η κατάστασή τους όσο πάει και χειροτερεύει. Πρόσφυγες στην χώρα τους, φτωχοποιημένοι, απειλούμενοι και χωρίς μέλλον. Δουλεύουν μια ζωή να χτίσουν ένα σπίτι και έρχεται ο Εβραίος και το κατεδαφίζει. Κάνουν οικογένεια, παιδιά, εγγόνια κι έρχεται ο Ιεχωβάς με την βόμβα και τους την θερίζει. Φταίνε κι αυτοί όμως. Τόσα χρόνια έκαναν τριμερείς συνομιλίες. Ένας Παλαιστίνιος, ένας Εβραίος κι ένας Αμερικανοεβραίος για διαιτητής. Τι δεν είχαν καταλάβει;Το γήπεδο έγερνε ανέκαθεν.

  


Αυτοί οι δύο λαοί δεν πρόκειται να συνυπάρξουν ποτέ. Οπότε θα έπρεπε από καιρό να είχαν χωρίσει την Παλαιστίνη ΔΙΚΑΙΑ σε δύο κράτη και να ζει ο καθένας όπως γουστάρει. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την διαιώνιση του προβλήματος το έχουν οι Εβραίοι. Αυτοί κατέχουν την γη, το χρήμα και τα όπλα. Αν ήθελαν πραγματικά να λύσουν το πρόβλημα, θα το είχαν λύσει 100 φορές.

 


Αντί για την ειλικρινή συνεννόηση και την καλή γειτονία, οι κοψοπετσάκηδες έχουν επιλέξει την κλιμακούμενη εθνοκάθαρση και την βία. Η αόρατη χούντα της Εγκληματικής Υπερδομής που διοικεί το Ισραήλ από την στιγμή της επανίδρυσής του δεν είναι μόνο εναντίον των Αράβων. Πολλοί Ισραηλινοί έχουν πέσει θύματά της, ακόμη και σπουδαίοι ηγέτες όπως ο Γιτζάκ Ράμπιν. Όμως η βία που ασκούν στους άλλους, επιστρέφει ενισχυμένη στους ίδιους. Οι Ισραηλινοί είναι δεσμοφύλακες καταδικασμένοι να ζουν τις ζωές τους στο ίδιο κωλοκάτεργο με τους φυλακισμένους Παλαιστίνιους. Ο χρόνος που τους ανήκει είναι βαριά μολυσμένος από άγχος, μίσος, αγωνία και τρόμο.

  



Είναι φανερό ότι γίνεται της πούτσας στην παγκόσμια σκακιέρα. Μετά την κίνηση ΗΠΑ-Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και την νέα απειλή στην Συρία, ήταν η σειρά του συνασπισμού Ρωσίας-Συρίας-Ιράν να χτυπήσει εκεί που πονάει η πλανηταρχία. Όλοι προσπαθούν τώρα να μαντέψουν που θα σκάσει η επόμενη σκατιά. Στο Κοσσυφοπέδιο, στο Κασμίρ, στο Κουρδιστάν ή στην λεηλατημένη Νεοελλάδα που ψηφίζει και προσποιείται ότι δεν συμβαίνει τίποτα γύρω της; 

  


Είμαστε πιο κοντά στο πυρηνικό πατιρντί ακόμα κι από την Κρίση της Κούβας του ’62. Το Ισραήλ κατέχει γύρω στις 60 ατομικές βόμβες. Σε ποιον θα τα ρίξει τα πυρηνικά όταν πιεστεί στο πεδίο; Σε ποιον άλλον εκτός από το Ιράν; Αν κάνει κάτι τέτοιο ο Νετανιάχου, η πούτσα θα τον έχει βρει. Ο σκακιστής θα δώσει κεφαλές στους Ιρανούς και τότε αντίο Ισραήλ. Αν οι ΗΠΑ το κλιμακώσουν, αντίο Γη.

 


Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε μόνοι μας. Ποιος τρελός θα άφηνε μια ντουζίνα ηλίθιους και παρτάλια όπως ο Μπάιντεν, ο Σουνάκ, ο Νετανιάχου, ο Σολτς και ο Ζελένσκι να παίζουν με την περιουσία του; Εμφανέστατα υπάρχει έξωθεν δάκτυλος στην αλυσίδα των γεγονότων οπότε απέξω θα έρθει και η λύση.  

  


Αν πάμε όπως πάμε τώρα, η εμφάνιση των ιδιοκτητών είναι πολύ πιθανή. Όταν οι νοικάρηδες και οι νέοι εξωχώριοι επενδυτές απειλούν να ανατινάξουν την πολυκατοικία, τι λέτε ότι θα γίνει; Οι υπερδιαστατικοί εισοδηματίες που εισπράττουν τα νοίκια είναι υποχρεωμένοι να επέμβουν. Με διαγαλαξιακές φάπες θα επαναφέρουν τα ζώα και τους επίδοξους γιδοβοσκούς στην τάξη. Να προσθέσω ότι οι άμπαλοι Οβραίοι διαχειριστές τα έχουν κάνει πουτάνα. Στην αναδιάρθρωση που βρίσκεται σε εξέλιξη θα πάρει κι αυτούς η μπάλα. Προσωπικά θα τους είχα απολύσει κλωτσηδόν εδώ και 1.400 χρόνια.

  


Ο πλανήτης ξεσαβουρώνει και μάλλον δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Ούτε στους Εβραίους χρωστάμε κάτι, ούτε στους Παλαιστίνιους. Εθνικός στόχος είναι να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο αμέτοχοι στις συγκρούσεις και μακριά από το σφαγείο. Όταν εμπλακούμε, θα πρέπει να λειτουργήσουμε με συγκεκριμένο τρόπο.

 

 

Ετοιμάστε βιογραφικά.

 


 

20 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελάχιστοι είναι οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων αποίκων. Βρίσκονται στην μειοψηφία των Παλαιστινίων χριστιανών.
      Οι περισσότεροι είναι ισλαμοαρχίδια με περιτομή και ανάμεσα σε εμάς και τους Τούρκους επιλέγουν τους ομόθρησκους κωλομωχαμέτες...

      Διαγραφή
    2. Όπως τα λέει ο Μάρκος είναι φίλε μου Μπλε Φλόγα.
      Στις & Οκτ. ( https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/10/blog-post_77.html ) όταν έγραψα τη φράση "Ξεκίνησε σφοδρός πια πόλεμος μεταξύ ισλαμιστών (που αγαπάνε την Τουρκία..) και εβραίων (ναζιστοσιωνιστών)...η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να ανακατευτεί καθόλου σε αυτό",
      πέσανε να με φάνε κάποιοι, ότι υπονομεύω τούς Παλαιστινίους, μητσοτακίζω κ.ά. μακακίες. Αν ήταν πιο ευγενικά τα σχόλιά τους θα αναρτούνταν.

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν κάνει πολλές μαλακίες. Ήτοι όλες τις συμφωνίες για εξεύρεση λύσης τις απερριψαν οι ίδιοι και όχι οι Ισραηλινοί. Μαλακία τους. Το καλύτερο σχέδιο ήταν αυτό του '67 του ΟΗΕ. Το απερριψαν όμως.Τωρα θα είχαν διπλάσια έκταση εδαφών και θα συνυπήρχαν κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Οι Εβραίοι πάντα καταπατούσαν τις συμφωνίες στην πράξη. Οπότε ό,τι και να υπόγραφαν οι άλλοι ήταν χωρίς νόημα.

      Υ.Γ. Οι Παλαιστίνιοι δεν πήγαν έποικοι σε εβραϊκές περιοχές. Οι Εβραίοι είναι αυτοί που συστηματικά στήνουν θυλάκους-φρούρια μέσα στις περιοχές των Παλαιστινίων κατά παράβαση όλων των συμφωνιών.

      Ιστορικά οι Παλαιστίνιοι δεν μας έχουν ενοχλήσει ποτέ.

      Δεν ισχύει το ίδιο για τους χανουκάδες... Ενοχλούν, τοκογλυφίζουν, υπονομεύουν, ρημάζουν.

      Όποιος δεν το βλέπει αυτό, πάκηδες χύνουν σύφιλη στις τρύπες της μάνας του.

      Διαγραφή
    2. Σωστά ομιλείς (γράφεις) γέροντα

      Διαγραφή
  3. 1.000 νεκροί σε μία ημέρα. Στο Ελληνοϊταλικό είχαμε 20.000 νεκρούς. "Περλ Χάρμπορ" είναι επιεικής χαρακτηρισμός από τα πουτσοκαναλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως φαίνεται την πούτσα θα την φαει προς το παρόν η Παλαιστίνη..

    https://gr.euronews.com/2023/10/11/israil-afksanetai-dramatika-o-arithmos-ton-nekron-apo-tin-tromokratiki-epithesi-tis-hamas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάρκο, σε δουλειά να βρισκόμαστε...

    https://www.newsbreak.gr/kosmos/516427/proin-voyleytis-toy-gilmaz-ischyrizetai-oti-o-netaniachoy-zitoyse-tin-chrimatodotisi-tis-chamas/

    Υ.γ Όσο για το ότι οι Παλαιστίνιοι δεν μας έχουν κάνει ποτέ τίποτα ιστορικά, ψάξε τι μας κάναν οι Τσέτες το 1922.

    Υ.γ2 Ο οχτρός του οχτρού μου, είναι σύμμαχος, αλλά δεν είναι και φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πυρηνική βόμβα σε όλους τους ανατολίτες. Κάτι που επρεπε από καιρό να γίνει. Αυτά περί παλαιστινίων που ήταν έλληνες πριν χιλιάδες χρόνια, τα ακούω και γελάω. Απορώ γιατί όλοι τον έχουν φάει από το σύστημα και υποστηρίζουν όλες αυτές τις φυλές εκτός από την δυτική την οποία αυτοί (η ΚΙΝΑ) την ρίχνουν σε εμφυλίους πάντα...Μαζί τους ελπίζω τα πυρηνικά να πιάσουν και την Κρήτη. Τον βόθρο της Ελλάδας. ΈΞΩ Η ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ. ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ. Επίσης να ανοίξουν οι λογαριασμοί και να δούμε ποιοί δυτικοί συνεργάζονταν με τους Κινέζους (σιών). Τις τελευταίες δεκαετίες, όλοι οι πρωθυπουργοί και δημοσιοκάφροι πρώτα πήγαιναν στην Κίνα να στεφθούν και μετά πήγαιναν στις Η.Π.Α. για να μας παραπλανήσουν. Φτάνει τόσο η κοροϊδία. Καλά κάνουν και τους βομβαρδίζουν. Όλους! Έχοντας ζήσει στο εξωτερικό, δεν υπάρχουν πιο ανθέλληνες και αντιδυτικοί από τους Κούρδους (οι τούρκοι μια χαρά είναι της δυτικής ακτής), τους παλαιστίνιους και όλων αυτών των φυλών! Ειδικά οι Σύριοι, είναι φανατικά κομπλεξικοί και αντιδυτικοί!!! Να φανταστείς 20χρονα κορίτσια που ενώ ταϊζόνται από τα κράτη της δύσης, μας κάνουν και χειραγώγηση με το καλημέρα!!! Άσε που υπάρχουν και αυτοί που παίρνουν και 2 επιδόματα ως ουκρανοσύριοι!!! Και ενώ καπνίζουν με τις μαντήλες, είναι κάργα στην τράκα. Και όταν έχουν τα κρύβουν μην τυχόν και τους ζητήσουμε κανένα τσιγάρο! Τα μεγαλύτερα μπορδέλα σε Γαλλία και Γερμανία, είναι γεμάτα από τους ανατολίτες...Πουστρες κανονικά που ήρθαν εδώ και θέλουν και να μας επιβληθούν! Οι δε δυτικόφρονες τούρκοι, είναι αυτοί που έχουν ασπαστεί την νέα μόδα. Πηγαίνουν και αποτριχώνονται, βγάζουν τα φρύδια τους, αγοράζουν κρέμες προσώπου ενώ οι άλλοι, πιο βαθεια στην ανατολή αρκούνται στο πισωκολλητό εμφανέστατα...Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι, οι ντόπιοι (γιατί δύσκολα πια καταλαβαίνεις τους αυτόχθονες), δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Και οι γνήσιοι εβραίοι, εκεί στο Ισραήλ, δεν έχουν πια δύναμη και επιρροή στα γεγονότα. Αυτοί είναι που εν λόγω τους, γίνονται τα χειρότερα και αυτοί υποφέρουν. Οι ορθόδοξοι εβραίοι, Είναι σαν εμάς που αποφασίζουν άλλοι για εμάς και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και μας βγαίνει και η φήμη...Είναι η πρώτη φορά που θα πω ναι. Ρίξτε μια πυρηνική βόμβα στην Ανατολή. Ειδικά στην Κινα. Εκεί που φυτρώνουν τα υβρίδια. Από εκεί ξεκίνησε ο κομμουνισμός και η Σιών...Σίνα, Κίνα...Τόσα χρόνια είναι μπροστά στα μάτια μας αλλά ποιός να το αντιληφθεί...Ούτε μασώνοι, ούτε εβραίοι. Εκεί. Στην Κίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιάσανε δουλειά οι εβραιοσκωληκες. Πρώτα στο μπλογκ του εργδημεργ τώρα εδώ. Λένε και για αυτόνομη Κρήτη. Χαχαχαχα Ε ρε κλωτσιές που θέλετε

      Διαγραφή
  7. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΓΑΜΙΟΛΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΡΗΜΙΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακολουθεί αποψάρα.
    Το μαγαζί δεν θα χαλάσει με πυρηνικά.(σκάνε οπότε/όπου θέλουν αυτά όχι ο άνθρωπος)
    Χάος και θάνατος μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο "όλοι μέσα στο ψηφιακό μαρτιξ" iot (timeframe 2045... λέω τώρα για να προλάβω και γω να γελάσω). Τό σχέδιο θα εμπεριέχει διαχωρισμός ψυχής σώματος, συλλογικό υποσυνείδητο upload σέ qubit και συναισθηματικό άρμεγμα στον πλέον ψηφιακό κόσμο με φυσικό σώμα ζόμπι.
    Όσοι μείνουν έξω ,mad Max μέχρι τον επόμενο κατακλυσμό.
    Όι επόμενοι θεοί θα έχουν έτοιμη ψηφιακή μαγιά, (νά μήν αρχίσουν από το μηδέν -παλι) και το έργο να κάνουν ανθρώπους τά πρωτόζωα- δισέγγονα μας
    Καλή σάς ψυχαγωγία.
    Υ.Γ. τά αφεντικά του μαγαζιού δε πιστεύω να εμφανιστούν - εξαιρώντας blue beam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το παρόν σχόλιο μπορεί να μοιάζει εκτός θεματολογίας, αλλά είναι επίκαιρο και χρήζει από μέρους σου απάντησης.
    Λοιπόν. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Β γύρου είχαμε της πουτάνας τις ανατροπές. Τουλάχιστον έτσι μας τις παρουσίασε το σύνολο του πετσωμένου τύπου. Είναι εκτός λογικής, ο τρόπος και τα ποσοστά της ανατροπής των αντιπάλων. Ρε συ μαρκήσιε, είναι δυνατόν ο Δούκας στον Β γύρο, να κάλυψε μια διαφορά 20 μονάδων από τον "άγιο" γόνο της αυτοκρατορικής οικογένειας, με όλο το σύστημα (πολιτικό, μιντιακό, πρακτορικό) δικό του;; Και μάλιστα αυτήν τη διαφορά την τούμπαρε στο συν 10 μονάδες υπέρ του;
    Εχει λογική να παίζουν ο Παναθηναικός με το Κορδελιό, να του ρίχνει στη Λεωφόρο στο ημίχρονο 5 γκολάκια και να τρώει στο δεύτερο 8 χωρίς να βάλει ούτε πέναλτι;;
    Πάνω κάτω το ίδιο έγινε και σε άλλους δήμους και περιφέρειες.

    Συμπεράσματα δικά μου και εδώ αναμένω δική σου παρέμβαση.
    1. Ποια αποχή και παπαριές; Αφού βάση των αποτελεσμάτων του Α γύρου, η αποχή θα ευνοούσε αυτόν που προηγείται.
    2. Ούτε με το πιστόλι στον κώλο, οι οπαδοί των άλλων κομμάτων - συνδυασμών, δεν θα πήγαιναν να στηρίξουν (μηδενός εξαιρουμένου) ΜΟΝΟ τον 2ο.
    3. Συν ότι οι ρουφιάνοι του Περισσού έκαναν το παν για να μην αλλοιωθούν τα αποτελέσματα του 1ου γύρου!

    Πάμε τώρα στο ψαχνό. Αυτή η τεράστια και πρωτοφανή "ανατροπή" για μένα εξηγείται ως εξής:
    1. Ο γιόκας της Ντορίτας, έπρεπε να χάσει (προσωρινά) τον κουμπαρά με τα ψιλά (δημαρχία) για να κερδίσει στο εγγύς μέλλον το παγκάρι με τα χοντρά! (ευρωβουλή, υπουργείο, ή κάτι άλλο ανάλογου οικονομικού βεληνεκούς)
    2. Οι περιφέρειες και οι δήμοι, στην ουσία δεν χάθηκαν από τον "άνωθεν" έλεγχο. Απλώς οι παίκτες άλλαξαν το χρώμα στα πιόνια της σκακιέρας.
    3. Αθώα και λευκή περιστερά η sigular, που "απέδειξε" περίτρανα ότι δεν μαγειρεύει τα αποτελέσματα. Ενώ μπορεί να έγινε ακριβώς το αντίθετο. Οι νικητές αυτονοήτως ΔΕΝ θα το ψάξουν καν. Οι "ηττημένοι" είχαν γνώση της ήττας τους.
    Ετσι είναι όλοι ευτυχισμένοι. Και η "δημοκρατία" λειτουργεί και ο λαός "μίλησε" και μάλιστα "ακηδεμόνευτα". Και η sigular ξεπλύθηκε και οι "χαμένοι"... μόνο χαμένοι δε θα βγουν στο μέλλον!!!

    Ακούω αντιρρήσεις....

    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά τα θέτεις.

      Να προσθέσω, όποιος μπατριώτης ασχολείται με εκλογές και ψηφαλάκια, δουλεύει το πόπολο μαζί με τους υπόλοιπους κουφάλες. Η εθνική απελευθέρωση μόνο δια των όπλων μπορεί να επιτευχθεί.

      Διαγραφή
  10. Η σούδα έχει φρακάρει από αμερικάνικα σιδερικά. Τώρα δώσανε και την ελευσίνα. Να προσέχουνε μόνο τα αμερικανάκια να μην γίνει καμία πλημμύρα και πνίγουνε από το νερό όπως πνίγηκε και το στεφανοβίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαρκο, τι θα γίνει, θα πέσει Σαυρουγεννιάτικο ταφήσι φέτος ή δεν θα παίξει ούτε σφηνάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάρκο αρχίσαν τα όργανα στο Τσιφτετελληστάν...

    https://vm.tiktok.com/ZGeLcHUqr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ