Η πτώχευση της αλήθειας

 


11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9024 

Το παγκόσμιο δούλεμα συνεχίζεται. Για όποιον δεν τρώει τον πρόστυχο σανό των τηλεπαλιάτσων, η κατάσταση είναι σαφής: το παραμύθι έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην καθημερινότητα και σαπίζει τα μυαλά του κοσμάκη.

 

Μιλάμε για αφήγημα κάκιστης ποιότητας.  Μπάζει χύσια ερπετού από όλες τις τρύπες. Επιχειρηματολογία μαθητή έκτης δημοτικού. Ο μέσος ζωάνθρωπος κάνει σκόνη τις αρχιδιές που πάνε να μας πλασάρουν ως νέα πραγματικότητα, αν βάλει την λογική του να δουλέψει πέντε (5) γαμημένα λεπτά.

 


Κι όμως.  Ούτε αυτό είναι εφικτό.  Ακόμα και με ένα σενάριο που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ, οι παγκόσμιοι πονηράκηδες, καταφέρνουν άλλη μια φορά να γαμήσουν την μπαζοανθρωπότητα.

 

 

Δεν είναι οι εξουσιαστές ευφυΐες. Δεν είναι ούτε καν έξυπνοι. Το πόπολο είναι θρησκόληπτος μπετόστοκος. Η πλέμπα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ βλακείας και πανηλιθιότητας. Μάλιστα, έχοντας μάθει στην μασημένη τροφή αρνείται πεισματικά να φάει οτιδήποτε διαφέρει από το στάνταρ σανομπισκότο των Τιτάνων.

 


 

Όταν η ηλιθιότητα συνδυάζεται με την δειλία και την τεμπελιά, το τέλος επίκειται. Είδη τα οποία έχουν χάσει την δυνατότητα προσαρμογής στις συνθήκες (δηλαδή το φονικό τους ένστικτο) εξαφανίζονται ως μη αναγκαία στην παγκόσμια ανταλλαγή επιδράσεων.

  

 

Με άλλα λόγια κυρίες και κύριοι, ήρθε η ώρα να μπούμε στα μουσεία ως εκθέματα. Μήνες ίσως απομένουν για την επίσημη νεκροψία του ψευτο-πολιτισμού.  Δεν ξέρω τι είδους Αποκάλυψη θα παίξει τελικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βάλετε τις θρησκείες στον κώλο σας, ακριβώς όπως βάλατε την Δημοκρατία και τις ατομικές ελευθερίες.

 

 


 

Μετά την κορονο-απάτη που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ εκατομμύρια γίδια και για την οποία δεν λογοδότησε κανείς, έχουμε μπει στα βαθιά της κλιματικής υπερκομπίνας. Από το περασμένο φθινόπωρο έχουν που θερμαίνουν τμήματα του πλανήτη με τεχνητό τρόπο. Η τεχνολογία υπάρχει σε εφαρμόσιμη μορφή τουλάχιστον εδώ και 50 χρόνια.

 

 

Να σας θυμίσω δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις άμεσης επέμβασης στην θερμοκρασία:

 

1. Ιράκ 1990, για την διεξαγωγή της αποικιοκρατικής εκστρατείας «Καταιγίδα της Ερήμου».

2. Κίνα 2008, για την διεξαγωγή των βρομερών Ολυμπιακών Αγώνων.

 

 

 

Τότε υπερτερούσε το χημικό σενάριο. Τώρα σχεδόν όλα γίνονται ηλεκτρονικά. Μικροκυματικά είναι η ορθή λέξη. Οι ίδιοι που υπερθερμαίνουν τον πλανήτη, βάζουν τις φωτιές στα δάση. Δεν χρειάζονται ούτε καν μαλάκες με μπιτόνια βενζίνης. Για όλα φροντίζουν οι δορυφόροι και τα δίκτυα. Πρόκειται για οργανωμένη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ επιχείρηση.

 

 

Άμα αυτή η ζέστη ήταν φυσιολογική, θα είχε αυξομειώσεις. Την νύχτα η ατμόσφαιρα ψύχεται αυτόματα λόγω της απουσίας του ήλιου. Εδώ έχουμε 37 βαθμούς την ημέρα και 36 την νύχτα. Δεν γίνεται να μην κόβει καθόλου. Τι συμβαίνει; Έχουν καταργηθεί οι νόμοι της φυσικής; Όχι βέβαια. Η απουσία διακύμανσης είναι η σαφέστερη ένδειξη ότι κάποιος παίζει με το κλίμα. Η θερμοκρασία πέφτει μόνο όταν δοθεί εντολή να κλείσουν για λίγο οι μεγαφούρνοι μικροκυμάτων. 

  


 

Για μένα ήταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου. Ποιο καλοκαίρι δηλαδή που έχουν ξεκινήσει να με βομβαρδίζουν από τα περασμένα Κωλοχριστούγεννα. Ο πεοδήμαρχος αντί να φτιάξει καμιά θέση πάρκινγκ στο κέντρο, αποφάσισε να «αναμορφώσει» τα γαμιο-πεζοδρόμια στις γειτονιές. Μεγαλώνουν τα πεζοδρόμια και στενεύουν τους δρόμους.  Εκεί που ο δρόμος ήταν 3 λωρίδες, γίνεται 2!!! Αυτό απλά σημαίνει την εσκεμμένη κατάργηση του 50% των θέσεων παρκαρίσματος. Οι πόλεις των 15 λεπτών ήρθαν.

 


Στο κομμάτι της εκτέλεσης του έργου έχουμε το ολοκληρωτικό ΧΑΟΣ. Κομπρεσέρ, φορτωτές, φορτηγά, φασαρία, σκόνη, καυσαέριο, η απόλυτη χαβούζα με 40 βαθμούς ζέστη. Τελειώνει ένα κομμάτι ο ένας εργολάβος, έρχεται ο δεύτερος, μετά ο τρίτος, έρχεται η ΔΕΗ, η ύδρευση, η αποχέτευση, η οπτική ίνα. Την μια μέρα στρώνουν τον δρόμο, την επόμενη τον ξανασκάβουν. Η κακοτεχνία, της κακοτεχνίας, την κακοτεχνία, ώ απατεωνίστικη κακοτεχνία. Έχω γυρίσει τον πλανήτη αλλά δεν έχω ξαναδεί χειρότερη πλακόστρωση πουθενά. Σε 6 μήνες όλες οι πλάκες θα έχουν ξεκολλήσει εγγυημένα.

  


Ελάχιστοι έχουν ζήσει αυτό που έζησα (και ζω) εγώ. Όταν το κωλοθερμόμετρο χτύπησε 43 βαθμούς, οι σατανιασμένοι εργολάβοι αποφάσισαν να ρίξουν πίσσα έξω από το σπίτι μου για 3 ημέρες από τις 7 το πρωί ως τις 3 το νταλαμεσήμερο. Τα είδα όλα. 60 βαθμοί, όλα κατάμαυρα να βράζουν και αποπάνω να ζέχνει αχνιστή πίσσα θανάτου. Όπου να’ναι λέω θα βγει και ο Βεελζεβούλ από κανά φρεάτιο και θα μου ζητάει να πληρώσω ΕΝΦΙΑ για το καζάνι που μου έχει κρατήσει στην Κόλαση.

  


Μέρα παρά μέρα κομπρεσέρ, σπάσιμο νεύρων και σκόνη.  Μιλάμε για αδιανόητες ποσότητες σκόνης. Εννοείται ότι έχω γίνει πρόσφυγας στην πόλη μου. Πρωί την κοπανάω για διάφορες δουλειές και δεν επιστρέφω αν δεν ξεκουμπιστούν από το σπασμένο μου πεζοδρόμιο τα συνεργεία του διαόλου. Πληροφοριακά το έργο στην γειτονιά μου πλησιάζει το 50 % για ολοκλήρωση ενώ στο σύνολο της πουστροπόλης ζήτημα να έχει αγγίξει το 2 % !!!

 


 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα ΣΚΑΤΑ, έχω και απειλές.

 

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις (3) ψυχάκηδες με έχουν βάλει στο μάτι.

 

Ο πρώτος μου έστειλε κάμποσα μέηλ ότι είμαι μασόνος και ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει. Του έριξα μπλοκ γιατί σιχαίνομαι τις κούφιες αδερφίστικες απειλές.

 

Πού είσαι μωρή ψωλοδαιμονισμένη λουγκρίτα;  Πού είσαι μωρή φτηνοπουστάρα; Πού με ψάχνεις μωρή ζαβοπετούγια; Μόλις τελειώσεις τις πίπες που κάνεις στους Πάκηδες της πολυκατοικίας σου, πέσε μέσα στον κάδο των σκουπιδιών και ψόφα!

 

Εννοείται ότι όταν τελειώσω με τα επείγοντα θα έρθω και θα σε βρω για να σε παλουκώσω.

 

 

 

Ο δεύτερος ψυχάκιας είναι μια δύσκολη περίπτωση που με απασχολεί χρόνια. Έχει πει και σε μένα και σε άλλους ότι θα με σκοτώσει. Έχει ήδη προσπαθήσει μια φορά να με δολοφονήσει και απέτυχε. Τον περιμένω να ξαναδοκιμάσει. Αν υπολογίσω τον μέσο όρο στον οποίο γίνεται οτιδήποτε σε αυτή την μπουρδελοχώρα, προλαβαίνω να κάνω την διαθήκη μου και να παω ένα ταξιδάκι στην Ιαπωνία. Μετά ας έρθει να μου κλάσει τ’ αρχίδια.

 

 

Ο τρίτος ψυχάκιας είναι αλλοδαπός και σχετικά πρόσφατο απόκτημα του θεάτρου Σκιών. Μου είπε ότι θα με βγάλει από την μέση γιατί με μισεί. Του είπα εφτά φορές να πάει να γαμηθεί γιατί υπάρχει ουρά με ραντεβού. Πάρε το νουμεράκι σου ρε ταληρομπινέ και περίμενε την σειρά σου να στον δώσω στο στόμα.

  


Τα παλιά ωραία χρόνια τους σατανιασμένους τους εξόρκιζαν με βασανιστήρια. Άμα τα δαιμόνια δεν έβγαιναν από μέσα τους, τους έκαιγαν και ησύχαζαν. Τώρα τους αφήνουν λυτούς και μας σκοτίζουν τον πούτσο. Σκοτεινές υπάρξεις κατεχόμενες από σατανάδες βασανίζουν και σκοτώνουν αθώους, ακόμα και παιδάκια, ενώ οι αρχές παρακολουθούν το σκηνικό σαν υπνωτισμένες.

 


 

Στ’ αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου ότι η Απευθείας Ανάθεση ήταν αντιπερισπασμός για τον αντίπαλο. Ότι ο Μέγας Παίκτης είχε στήσει κάμποσες χιλιάδες πιονάκια σαν κι εμένα στο πεδίο για να μπερδέψει την Εγκληματική Υπερδομή και να κάνει ο Πούτιν πιο εύκολα τους ελιγμούς του. Όμως μετά την συνδυασμένη εμφάνιση των ψυχάκηδων και την απόπειρα δολοφονίας μου, είμαι αναγκασμένος να ξαναδώ το σενάριο. Η πρεμούρα που έχει πιάσει τους Εξαποδώ να με βάλουν στο κουτί, δείχνει πως κάτι που κάνω (ή που ΘΑ κάνω) τους ενοχλεί.

  


Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι νομίζετε ότι σας δουλεύω. Η ασθένεια λέγεται καναπεδίαση. Αν κάθεται κάποιος πολλές ώρες στον καναπέ, θεωρεί ότι και οι υπόλοιποι κάνουν το ίδιο. Δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς ελάχιστοι Γήινοι με παίρνουν στα σοβαρά και μόνο ένας ή δύο έχουν κατανοήσει αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη τώρα.

 


Είχα ξαναγράψει κάτι ψιλά για τις Σκιές στο παρελθόν. Από τότε ως σήμερα, η κατάσταση έχει μπαζώσει πολύ. Μολονότι η ύπαρξή τους αμφισβητείται και η βιβλιογραφία είναι ισχνή έως παραπλανητική, οι επεμβάσεις των Σκιών στον τομέα των ανθρώπινων αποφάσεων είναι ορατές. Το άσχημο είναι ότι η επιρροή τους έχει πολλαπλασιαστεί σε σχέση με το παρελθόν.  

 

  

Η Ιουδαιοχριστιανική μάντολα του Φύλακα Άγγελου (Guardian Angel) σαφώς επιχειρεί να θολώσει τα νερά. Στην μανιχαϊστική τους παράκρουση οι εβραιοχριστιανοί συνωμότες διδάσκουν την διαφοροποίηση μεταξύ Φύλακα Αγγέλου και Δαίμονος. Η ελλιπής γνώση της αρχαίας Ελληνικής λειτουργεί για τους γυφτογενείς ταλμουδιάρηδες ως μπανανόφλουδα.  Άγγελος είναι ο αγγελιαφόρος και δεν έχει καμιά σχέση με την δουλειά του Φύλακα. Άσχετο: οι Εκπεσόντες Άγγελοι ήταν άραγε αγγελιαφόροι ή φύλακες; Ή μήπως πορτιέρηδες σε αρχαίο κωλόμπαρο;

 


Η σύγχρονη χριστιανική μπουρδολογία περί Φύλακα Άγγελου  πηγάζει από το «Βιβλίο της Ιερής Μαγείας του Αβράμελιν του Μάγου». Το καμπαλιστικό αυτό εβραιοτευτονικό σκουπίδι μετέφρασε ο Μακ Γκρέγκορ Μάδερς, ο γνωστός της Χρυσής Αυγής, της ορίτζιναλ (όχι της μαϊμούς του Μιχαλοκάπρου). Επίσης ο Άλιστερ Κρόουλι έβαλε το χεράκι του, μπορεί και τον πούτσο του στις σολομωνικές του εν λόγω πονήματος. Γενικά ο τελευταίος είναι περισσότερο αντικειμενικός από άλλους αρχιδολόγους και ζωγράφους βουκολικής μαλακίας.

 


Στην Βίβλο διαβάζουμε ότι οι Άγγελοι παίρνουν ανθρώπινη μορφή. Άρα δεν έχουν ανθρώπινη όψη στο κανονικό τους. Είναι Σκιές. Στην Γένεση 17-19 εμφανίζονται ως κρεατομηχανές και ανελέητα τσεκούρια του Γιαχβέ, ρόλος που είναι πολύ κοντά στην πραγματική τους φύση.

 

 


Πρόκειται για οντότητες με αιθερική υπόσταση οι οποίες ζουν προσκολλημένες στους ανθρώπους. Ο καθένας από εμάς έχει μια ή περισσότερες Σκιές κατσικωμένες στον σβέρκο του. Είναι πολύ πιθανό ότι τρέφονται απομυζώντας ενέργεια από τους ξενιστές.

 


Φύλακες-άγγελοι και αρχίδια. Ούτε φύλακες είναι, ούτε άγγελοι. Χτικιά είναι και υπερδιαστατικά παράσιτα που μόνο το συμφέρον τους κοιτάζουν. Όταν βρίσκουν κάποιον με αδύναμο χαρακτήρα τον διαλύουν. Μεταπηδούν από κέλυφος σε κέλυφος όταν χρειαστεί, ενώ μερικές φορές προσφέρουν εκδουλεύσεις στους ζωανθρώπους που κατέχουν για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους.

  



Όλες οι περιπτώσεις σχιζοφρένειας, διπολικότητας και άλλων σοβαρών διαταραχών τις οποίες αδυνατεί να αιτιολογήσει η ψυχιατρική, εξηγούνται από την ύπαρξη των Σκιών. Οι φωνές που ακούν στο μυαλό τους οι ψυχασθενείς είναι πραγματικές και ανήκουν στις Σκιές. Όταν κάποιος μιλάει άπταιστα γλώσσες που δεν διδάχθηκε ποτέ ή γνωρίζει γεγονότα που δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να γνωρίζει, η παρουσία των Σκιών αποτελεί την πιο λογική εξήγηση. Συνοπτικά μία είναι η λέξη που χαρακτηρίζει τέλεια το είναι τους: Η ελληνική λέξη Δαιμόνια.

 

 

Δεν ξέρω αν οι Εξαποδώ είναι ιεραρχικά ανώτεροι ή κατώτεροι από τις Σκιές, ή το ποιος χρησιμοποιεί ποιόν. Το βέβαιο είναι πως ο κόσμος που ζούμε είναι αφάνταστα πιο πολύπλοκος και ανθρωποφαγικός από αυτό που νομίζουμε.

 


 

 

Πάνω από 2 μήνες έχει που μας πάει σερί πίπα-κώλο η πουστοζέστη. Η Ελλάς ψήνεται και καίγεται όχι γιατί έτυχε αλλά επειδή από εδώ μπορεί να προέλθει το σπέρμα της παγκόσμιας ανταρσίας που θα τινάξει στον αέρα τις υπερκομπίνες των Εξαποδώ και των ακολούθων τους.

 

 

 

Κανείς δεν ξέρει τι είδους πειράματα διεξάγονται στο HAARP στο CERN και σε όλα τα υπόλοιπα μυστικά πουτσάδικα των σατανιασμένων «επιστημόνων».  Και μόνο το ότι τους ρωτάς κάτι συγκεκριμένο και σου απαντούν με αοριστίες και ψευτοεπιστημονικές πίπες, τα λέει όλα.

 

 

 

 

Δεν μπορεί με 1G και 2G να είχαμε σήμα παντού και τώρα με 5G και φάτσα στην κωλοκεραία να μην ακούς το συνομιλητή σου 300 μέτρα πιο πέρα σε απλή φωνητική κλήση. Η αυξημένη ελαττωματικότητα των συνδιαλέξεων και η κάκιστη απόδοση των smart συσκευών σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: Ότι η θηριώδης ισχύς των δικτύων χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς και όχι για την τηλεφωνία.

 

 

 

Ακόμα δεν μου έχει απαντήσει κανένας «ειδικός», ούτε για την χρησιμότητα του 5G , ούτε για την σκοπιμότητα της επένδυσης τρισεκατομμυρίων δολαρίων για συστήματα που στην πράξη δεν ξέρουμε ποιος τα λειτουργεί, ούτε φυσικά για το τι στόχους έχει ο αόρατος εντολέας της αναβάθμισης της ισχύος.

 

 

 

Επιτέλους ΞΥΠΝΗΣΤΕ από τον γαμημένο σας λήθαργο! Το ξέρω ότι κάνει ζέστη, όμως έχουν αρχίσει να μας αλείφουν τον κώλο με περισσότερη βαζελίνη από αυτήν του κοβιντισμού. Μαλάκες, το παλούκι που μας ετοιμάζουν είναι τουλάχιστον το διπλάσιο από αυτό της ψευτο-πανδημίας.

 

 

 

 

Παράληλα με τον τεχνητό καύσωνα, τους τελευταίους δύο μήνες είναι σε εξέλιξη μια κλιμακούμενη εκστρατεία τρομοκράτησης του πόπολου από τους τηλεκακούργους. Μαφιόζικες εκτελέσεις, επιδημία κόβιντ, πανώλης των αιγοπροβάτων, ευλογιά των μαϊμούδων, κουνούπια από τον δυτικό Νείλο, ως και δηλητηριώδεις αράχνες επιστρατεύτηκαν για την περίπτωση. Τέτοια συγκέντρωση υπερβολής, ψευτιάς και οργανωμένης υπονόμευσης του ηθικού παραπέμπει σε ψυχολογικό πόλεμο. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάτι πολύ άσχημο θα σκάσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

 

 

Από εδώ κι εμπρός λόγω φθινοπώρου δεν θα έχει τεχνητό καύσωνα αλλά τεχνητή υγρασία. Με 24 βαθμούς θα γίνεσαι παπάκι στον ιδρώτα σαν να έχει 40. Μέχρι και μουσώνες είναι ικανοί να εμφανίσουν οι μαθητευόμενοι μάγοι. Σαν να ζεις στην Ταϊλάνδη δηλαδή (χωρίς τις Ταϊλανδέζες). 



Τρεις μήνες αποπνικτική ζέστη με υγρασία να κάνει ακόμα και οι πάντες θα έχουν πειστεί ότι είναι αναγκαίο να ληφθούν έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της κλιματικής «κρίσης». Οπότε ετοιμαστείτε για νέες παράνομες και παράλογες ΠΝΠ από την κυβέρνηση των αρχιπούστηδων που αγαπήσατε τόσο πολύ. Αν τα λοκντάουν και οι βαρβαρότητες της κοβιντοκρατίας σας φάνηκαν υπερβολικές, πού να δείτε τι πούτσες θα σας σερβίρουν τώρα με την κλιματική μπεκροπουστιά.

 

 

 

 

Πριν κάμποσες ημέρες βρισκόμουν στο γαμημένο 4ο Ράιχ (αυτό που οι αδαείς αποκαλούν Γερμανία). Είχα να πάω πολλά χρόνια όμως δεν ένιωσα καμιά νοσταλγία. Το αντίθετο: αισθάνθηκα την ανάγκη να τελειώσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα την κωλοδουλειά που με είχε σύρει εκεί και να εγκαταλείψω αυτό το σκατάδικο το συντομότερο δυνατό. Όχι μια νύχτα, όχι μια ώρα, ούτε ένα λεπτό παραπάνω από την κωλοζωή μου δεν ήθελα να χαραμίσω στο πουτσάδικο των Γερμανο-Ιουδαίων. 

 

 

 

Στο μικρό χρονικό διάστημα που βολόδερνα εκεί, συνειδητοποίησα άλλη μια φορά το πόσο μας μισούν. Το ωραίο είναι ότι δεν τους έχουμε κάνει κάτι που να δικαιολογεί αυτό το μίσος. Μας μισούν επειδή υπάρχουμε. Τους ενοχλεί η παρουσία μας, όπως ενοχλεί έναν σφετεριστή περιουσίας η ύπαρξη ενός γνήσιου κληρονόμου. Δεν τους αρκεί το ότι έχουν λεηλατήσει επί αιώνες τον πολιτισμικό πλούτο των προγόνων μας. Δεν τους φτάνει το ότι έχουν αποκτήσει αμύθητες περιουσίες από την εκμετάλλευση των αρχαίων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ επιστημών. Όχι. Θέλουν ακόμα και τώρα να μας βγάλουν από την μέση για να μην υπάρχουν μάρτυρες στο ότι δεν έχουν κατανοήσει ούτε το 1 % των κλοπιμαίων ιδεών που μελετούν τόσα χρόνια.

 

 

 

 

Μεγάλα μυαλά έχουν βγάλει αρκετά. Νίτσε, Γκαίτε,  Βάγκνερ, Κλαούζεβιτς, ανάθεμα κι αν έχουν καταλάβει τι προσπάθησαν να τους πουν αυτοί οι γίγαντες. Δύο φορές έχουν οδηγήσει την ζωανθρωπότητα σε δολοφονικές συγκρούσεις. Τώρα ετοιμάζονται να το κάνουν και τρίτη φορά.

 

 

 

 

ΟΚ, γούστα είναι αυτά. Σε άλλους αρέσει να δημιουργούν πολιτισμούς και σε άλλους να σφάζουν και να καίνε. Εκείνο που δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει είναι η ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν διαχρονικά τις συνέπειες των πράξεών τους.  Διαπράττουν συνεχώς εγκλήματα και απάτες και μετά παριστάνουν τους αθώους που τους πήδηξε η Μοίρα και η ηγεσία. Περίπατο κερδίζουν τον τίτλο των πιο θρησκόληπτων άθεων και υποκριτών του πλανήτη.

 

 

 

Μην σας παραμυθιάζουν οι απόγονοι των Βησιγότθων και των Βανδάλων με φιλειρηνικές πίπες. Πρόκειται για ράτσα εθισμένη στην εκδίκηση και στον άσκοπο πόλεμο. Δεν έχουν καταλάβει ούτε το βασικό: ότι οι πόλεμοι γίνονται για συγκεκριμένους σκοπούς. Δεν μαθαίνουν από τα ολέθρια στρατηγικά λάθη τους. Επιμένουν βλακωδώς ακόμα κι όταν δεν έχουν ούτε μισή πιθανότητα να κερδίσουν. Μάχονται άδικα ώσπου ο αντίπαλος να τους εξοντώσει και στην διαδρομή σκοτίζουν τ’ αρχίδια σε όλους εμάς τους υπόλοιπους.

 

 

 

Βέβαια η απειλή που προέρχεται από το παραλυμένο έθνος των αιμομικτών και των σχιζοφρενών θα πρέπει να ιδωθεί σφαιρικά. Πέρα από το καθαυτό τευτονικό καρκίνωμα της Κεντρικής Ευρώπης υπάρχει και ένα εκτεταμένο γονιδιακό υπόστρωμα στις ΗΠΑ. Μπορεί οι υπερατλάντιοι κωλο-Γερμανοί να μιλούν διαφορετική γλώσσα, όμως γονιδιακά είναι ταυτόσημοι με τα συγγενή τους ευρωσαπίδια. Με την προσθήκη μάλιστα του ιουδαϊκού βρομογονιδίου, η φάρα με την τριαδική κρατική υπόσταση καθίσταται ο μέγιστος εχθρός του ζωανθρώπου μετά τους Τιτάνες.

  


Μεγάλη χάρη θα έκανε ο Πούτιν σε όλο τον πλανήτη αν εξαΰλωνε με πυρηνικά τα τρία αυτά Ράιχ. Αμερικανο-γερμανο-εβραίοι θα μετενσαρκώνονταν όλοι μαζί ως φυλή κατσαρίδων, οπότε με ένα σπρέι απολίθωσης θα ξεμπερδεύαμε.

  


Παράξενοι καιροί έρχονται. Οι Meteors το είχαν πει εδώ και πολλά χρόνια. Προσοχή μεγάλη! Τα πράγματα άλλαξαν. Ο φίλος έχει γίνει εχθρός και ο εχθρός ακόμα πιο φανατικός εχθρός. Αυτά που θεωρούσατε ως δεδομένα, μεταβλήθηκαν δραστικά. ΟΛΑ γύρισαν προς το πολύ χειρότερο. Οι κοινωνίες πλέον αποδομούνται και νεκροσαπίζουν εκ των έσω. Οι δολοφόνοι που αυτοαποκαλούνται «ιατροί» μετά το εξαίρετο δείγμα παλιανθρωπιάς που παρουσίασαν στην αλητεία με το κοβιντομπόλι, τώρα ξέφυγαν εντελώς. Συνταγογραφούν καραβιές με άχρηστα και επικίνδυνα φάρμακα (=δηλητήρια) σαν να μην υπάρχει αύριο. Χώρια τα χημικά που προσθέτουν οι Εξαποδώ στα τρόφιμα και στο νερό.  Βάλτε κι εκείνα που ψεκάζουν οι πιστοί υπηρέτες τους στον αέρα και τιγκάραμε.

 

 


Θα σας αποκαλύψω μια αηδιαστική παράμετρο του συστήματος «υγείας» και φαρμακεμπορίας. Υπάρχει ένα μυστικό συστατικό που τοποθετείται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο 90 % των κυκλοφορούντων φαρμάκων. Πρόκειται για ένα συστατικό το οποίο δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ή έστω ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ για τον ασθενή!  Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει: Το συστατικό προξενεί παρενέργειες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και τον θάνατο του λήπτη. Αν αποφύγει το μοιραίο γίνεται πιστοποιημένος πρεζάκιας του φαρμακείου.

  

 

Το μυστικό συστατικό είναι η δραστική ουσία εξάρτησης από το συγκεκριμένο φάρμακο. Με άλλα λόγια οι φαρμακευτικές πουτανο-εταιρείες μας αρρωσταίνουν επίτηδες για να μας έχουν μόνιμους πελάτες. Κανένα πουστοφάρμακο δεν σε κάνει καλά. Σου καταπολεμούν μόνο τα συμπτώματα. Παράλληλα σου δημιουργούν άλλα προβλήματα τα οποία δεν υπήρχαν. Στομάχι, συκώτι, νεφρά γίνονται κώλος από την παρατεταμένη χρήση των τοξικών σκουπιδιών που ντιλάρουν οι φαρμακευτικές μαρμάγκες.

 

 

 

Όταν διαβάζετε στις οδηγίες την φράση «Μην διακόψετε την χρήση του φαρμάκου…» να είστε βέβαιοι ότι έχετε ψωνίσει από σβέρκο. Η σαπιόλα που σας πούλησαν σας καταστρέφει στοχευμένα το ανοσοποιητικό. Με κάποιο δραστικό παράγοντα σας ανοίγει μια τρύπα στο σύστημα άμυνας η οποία κλείνει μόνο με την λήψη του εν λόγω σκευάσματος.

 

 

 

Όταν σας συνταγογραφούν πολλά φάρμακα μαζί είναι σίγουρο ότι σας κοροϊδεύουν. Κανείς από αυτούς τους τυχάρπαστους ψευτογιατρούς δεν ξέρει το αποτέλεσμα του χημικού κοκτέιλ που σας προτείνει. Αν έχεις σοβαρές παρενέργειες, ως γνήσιοι πλασιέ φαρμάκων σου λένε σταμάτα το χ φάρμακο και σου γράφουν το ψ, σαν να μην τρέχει τίποτα. Άμα ψοφήσεις, μετράνε έναν μαλάκα λιγότερο.

 

 

 

Κάνουν τους ανθρώπους φυτά, τους προεκτείνουν την ζωή (αν λέγεται ζωή το να είναι κάποιος καρφωμένος στο κρεβάτι και να χέζεται και να κατουριέται καθημερινά) μόνο και μόνο για να πουλάνε φάρμακα. Καταστρέφουν συναισθηματικά και οικονομικά τις ζωές των απογόνων, δημιουργούν κατάθλιψη και χρέη χωρίς ουσιαστικό λόγο. Επιβαρύνουν ένα ήδη προβληματικό σύστημα περίθαλψης με χιλιάδες ζόμπι ενώ λείπουν κλίνες και προσωπικό για περιπτώσεις που είναι ανατάξιμες και ανταποδοτικές.

 

 

 

Δυστυχώς δεν είναι μόνο το σύστημα περίθαλψης που πάσχει. Το σύνολο των οικονομικών δραστηριοτήτων σακατεύεται στοχευμένα και επίμονα. Υπάρχει μια ενορχηστρωμένη επίθεση στην οικονομία και στους πολίτες. Οικοδομές, ακίνητα, καταστήματα, επιχειρήσεις, τα πάντα δέχονται απίστευτα πυρά από την κυβερνητική παλιανθρωπιά. Μια ολέθρια ψηφιακή γραφειοκρατία ελέω μνημονίων στραγγαλίζει οποιαδήποτε οικονομική απόπειρα επιβίωσης. Με εξωφρενικούς φόρους, ακατανόητα πρόστιμα και δολοφονικές αυξήσεις σε ενέργεια και είδη πρώτης ανάγκης, η συμμορία του Μητσοθάφτη κάνει την στυγνή κατοχή της χώρας από τους Ναζί του ‘41-‘44 να μοιάζει με οικονομική άνοιξη.

  


Είναι πλέον τεκμηριωμένη παγκοσμίως η πλήρης αποτυχία του νεοφιλελέ οικονομικού μοντέλου να διαχύσει τον πλούτο ή έστω την απασχόληση σε περισσότερα κοινωνικά στρώματα. Ως συμμορία δολοφόνων, η κλίκα του Χάρβαρντ βρίσκεται στην εξουσία μόνο για να προωθεί  την εγκληματική ατζέντα του WEF και της μολυσμένης από εξωγήινο σπέρμα κρυπτο-ελίτ. Μόνο δισεκατομμυριούχους απατεώνες και κακόμοιρους επιδοματίες κατασκευάζει αυτή η Λερναία Ύδρα στα δύο άκρα της κοινωνίας. Ό,τι βρίσκεται ενδιάμεσα συνθλίβεται.

 

 

Η μόνη ελπίδα επιβίωσης είναι η μαύρη οικονομία. Όσο πιο μαύρη, τόσο το καλύτερο. Μονάχα η πλήρης αποβολή του φορομπηχτικού κράτους από την οικονομική ζωή των πολιτών και η εκτεταμένη χρήση μετρητών μπορούν να ανατρέψουν τα δολοφονικά σχέδια των τοκογλύφων.

 

 

Δυστυχώς τα ζόμπι έχουν μπερδέψει την φωνή της λογικής με το κρώξιμο του Πρωκτοσάλτε. Την περασμένη εβδομάδα μιλούσα με κάποιο φίλο δημόσιο υπάλληλο και του είπα πως για πρώτη φορά ο φαρμακοποιός δεν μου έκοψε απόδειξη και αντί για 20 ευρώ πλήρωσα 17.

«Αυτά κάνετε και μετά τα χρεώνουν σε εμάς», μου είπε.

«Ρε αρχίδα», του λέω, «Αυτές τις τρεις ευρωρουπίες που στέρησα από το μαφιόζικο κράτος του Μητσογλέντη δεν θα τις καβουρέψω, θα τις γυρίσω στην αγορά. Θα πιώ έναν καφέ, θα αγοράσω μια τυρόπιτα, θα δώσω μια ανάσα σε ένα μαγαζάκι».

«Είναι αντικοινωνική ενέργεια… Γι αυτό μας γαμάνε», είπε ο τύπος.

«Άκου φίλε, σας γαμάνε γιατί είστε μαλάκες… Άμα τα τρία ευρώ τα έπαιρνε η ΑΑΔΕ, δύο θα ήταν οι καταλήξεις τους: Ή θα έφευγαν για έξω και θα τα ρούφαγαν οι τοκογλύφοι των μνημονίων, ή θα έμεναν εδώ και θα τα ρούφαγε το παρεάκι του Μητσοκλέφτη».

 

Όπως καταλάβατε η κουβέντα οδηγήθηκε σε αδιέξοδο.

 

  

Ένα είναι το τεκμηριωμένο γεγονός: Κόντρα στο παγκόσμιο αφήγημα, η αλήθεια πτωχεύει.

   

Έχει πέσει αλύπητο κάψιμο στους εγκεφάλους. Ακόμα και σοβαροί άνθρωποι ανοίγουν το στόμα τους και πετάνε απίστευτες χοντρομαλακίες, λες και το μυαλό τους έχει φυράνει απότομα.

 

 

Η αποτριχωμένη νεολαία δεν διαθέτει καν μυαλό. Οι λίγες συνάψεις που τους έχουν απομείνει άκαυτες, αφιερώνονται σε αρχιδολογικό τσατ ώσπου να λαμπαδιάσουν κι αυτές. Αλλά τι να περιμένει κάποιος από μια γενιά που παραδόθηκε χωρίς αντίσταση στις πολιτικές ύαινες τύπου Μητσοπούστη και στο ιατροφασιστικό ποδιτσαριό; Νέα παιδιά θυσίασαν την υγεία τους για να μπορούν να μπαίνουν στα μισοσκότεινα μπεκροσοδομισμένα ταφάδικα του υποκόσμου. Όσο για τους έφηβους και τους πιο μικρούς, έχουν σατανιαστεί σε μεγάλο ποσοστό και κατέχονται από Σκιές. Τα παιδο-τρελάδικα είναι γεμάτα, διασταυρώστε το αν θέλετε.

 

Δεν υπάρχει έλεος. Τα είπαμε, τα ξαναείπαμε, πτωχεύσαμε μαζί με την σκληρή αλήθεια, όμως δεν πείσαμε παρά ελάχιστους.  Οι ρουφιάνοι, τα πρακτόρια, οι χαφιέδες και οι μπράβοι της Εγκληματικής Υπερδομής είναι παντού.  Έχουν πιάσει θέσεις σε καίρια σημεία για να παραλάβουν την οργή του πόπολου και να την οδηγήσουν στο αδιέξοδο στο οποίο θα σφαγιαστεί.

 

 

Φτάσαμε στο δια ταύτα. Γι αυτό όλα τα κυβερνοσαπίδια και οι πολιτικές κατσαρίδες έχουν αποθρασυνθεί. Θεωρούν ως δεδομένο εκείνο που τους υποσχέθηκαν στην Στοά τα ερπετά. Ότι στον πόλεμο που έχει δρομολογηθεί, η Ρωσία και η Κίνα θα υποκύψουν στο ΝΑΤΟ.  Ότι στον καινούργιο κόσμο που θα διαφεντεύουν οι Εξαποδώ, οι κοψοπετσάκηδες θα συνεχίσουν να είναι διαχειριστές. Ότι οι κρυπτο-περιούσιοι, οι συνεργάτες τους και οι προδότες θα εξακολουθήσουν να ανταμείβονται πλουσιοπάροχα.

 

 

 

Δεν φοβούνται την ευνουχισμένη ψήφο σας, δεν υπολογίζουν την γνώμη σας, δεν τους απασχολούν ούτε καν τα βρισίδια που τους ρίχνετε. Το μόνο που τους κάνει και τρέμουν είναι η γενικευμένη ένοπλη αντίσταση. Κι αυτό γιατί μπορούν να την ελέγξουν μόνο ως ένα σημείο.

 

  

Την σπασμωδική εξέγερση την ζητούν και οι ίδιοι οι εξουσιαστές απεγνωσμένα γιατί ξέρουν με ποιόν τρόπο θα την καταπνίξουν. Η γενικευμένη αντίσταση –ειδικά όταν παγιώνεται ως πεποίθηση- εγκυμονεί άλλου είδους κινδυνους.  Όταν το περιστασιακά αγανακτισμένο πλήθος μεταστραφεί σε ψύχραιμη ομάδα σκληροπυρηνικών αντιστασιακών, είναι πολύ πιθανό μέσα από αυτήν να ξεπηδήσει κάποιος που θα έχει τις γνώσεις και την επιθυμία να ξεκωλιάσει την σάπια ελίτ.

  

Μερικοί από τους παλαιούς λογαριασμούς που πρέπει να κλείσουν οπωσδήποτε είναι εκείνοι που αφορούν τις σέχτες που ελέγχουν το πόπολο. Αυτές οι αιμοσταγείς συμμορίες δέον να κατακρεουργηθούν οικογενειακώς. Σόγια, κλίκες, αδελφάτα, μαφίες, παρεάκια, πρέπει να παλουκωθούν ανελέητα ως τον τελευταίο κρίκο. Η ιστορία έχει καταγράψει την πορεία και τις βρομιές του κάθε μπαζόπουστα. Το μόνο που μένει είναι η απαγγελία της ποινής. Στο Έκτακτο Εθνικό Δικαστήριο πρέπει όλα αυτά τα παρτάλια να δικαστούν σε πρώτο και τελευταίο βαθμό.

 

 

 

Ο πέλεκυς δέον να πέσει βαρύς και χωρίς κανένα οίκτο σε όλους τους δοσίλογους και τους καταστροφείς του έθνους.  Από το παράρτημα της Μοσάντ του Περισσού ως την Βουλή και το υπουργικό μασονοσυμβούλιο.  Από την Τράπεζα της Ελλάδος ως την Ανίερη Σύνοδο των Εβραιοπαπάδων. Όλα τα υπομάγαζα της Βρομουσαλήμ είναι αναγκαίο να σαρωθούν από μια εθνική μπουλντόζα.

  

 

Απολύτως απαραίτητο είναι η κάθαρση να ξεκινήσει από την καραπουτάνα διεθνιστική θρησκεία που εδώ και 1700 χρόνια πασχίζει να μας κάνει υπηρετικό γένος των Ιουδαίων. Το μοναδικό υγιές κομμάτι της Ορθοδοξίας είναι το παλαιό ημερολόγιο. Οι Εσφιγμενίτες και αυτοί που πολεμούν την καραπουτάνα τον Πάπα και τα αφεντικά του στο Σανεντρίν. Το νέο ημερολόγιο είναι μια ατελείωτη σαπίλα. Πουστιά ανακατεμένη με Πανθρησκεία και τοξικό χρήμα. Όμως και οι παλαιοημερολογίτες είναι χαμένοι στο διάστημα. Αντί να χαράξουν τον δρόμο για πραγματικά εθνική θρησκεία, εμμένουν στις αποτυχημένες συνταγές του ιουδαϊκού παρελθόντος.

 

 

Αντικειμενικά οι εμπειροπόλεμοι είναι ελάχιστοι, γεγονός που στενεύει κατά πολύ τα περιθώρια μιας απροσδόκητης ανατροπής. Ωστόσο, οι ημέρες που ζούμε είναι μαγικές. Παζλ αιώνων συμπληρώνονται το ένα μετά το άλλο. Λογαριασμοί χιλιετιών έρχονται ταυτόχρονα στο προσκήνιο για να διακανονιστούν και να κλείσουν. Τα πάντα είναι πιθανά να συμβούν, φτάνει να τα επιδιώξει κάποιος. Δεν θα μου φανεί παράξενο, ελλείψει ηρώων, κάποιοι αξέχαστοι τύποι από το αρχαίο παρελθόν να «επιστρέψουν».

 

 

 

Νομοτελειακά πλέον, στην καταχνιά του πολέμου θα ξεχωρίσουν οι γνήσιοι από τα σαβούρια και το αναγκαίο από το άχρηστο. Η αλήθεια είναι ότι θα χαθεί κόσμος. Όμως το έθνος θα εξέλθει κεκαθαρμένο και αναζωογονημένο ψυχικά από το μακελειό, όπως συνέβαινε ως τώρα σε όλες τις δύσκολες ιστορικές περιστάσεις. Το ζήτημα είναι να εξέλθει και σοφότερο ή τουλάχιστον σοβαρά υποψιασμένο.  

 

  

Από τότε που δημιουργήθηκε η Ελλαδάμπουε, έχει που αλλοιθωρίζει προς την Δύση. Άπειρες φορές η Δύση μας λοιδώρησε, μας λήστεψε, μας πυρπόλησε και μας κατέσφαξε. Στην νεότερη ιστορία τα εγκληματικά περιστατικά είναι πάμπολλα. Όμως για κάποιο λόγο, η βρομερή Δύση βρίσκεται συνεχώς στο απυρόβλητο για τις κακουργίες της εναντίον μας. Από την Ανατολή δεν μας έχει πειράξει κανείς εκτός από τα μογγόλια τους Κωλότουρκους.  Είναι άραγε περίεργο που και κι αυτοί απολαμβάνουν μια ιδιότυπη «ασυλία» στην εθνική κριτική; Ποιος προστατεύει τους δήμιους του έθνους μας από την δημιουργία ενός λαϊκού αισθήματος απέχθειας;

 

 

 

Μέχρι και σήμερα τα συφιλιδικά αποχυσίδια των ΜΜΕ παραληρούν για το πόσο κακή ήταν η Σοβιετική Ένωση για την Ελλάδα. Δεν σας λένε βέβαια ότι οι πρώτοι που έσφαξε αυτή η ταλμουδο-κομμουνιστική χάβρα ήταν οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι. Ακριβώς αυτοί που βρίσκονται σήμερα στις επάλξεις.

 

 

 

Για την αποικιοκρατική, εγκληματική και μοχθηρή Δύση, ούτε κουβέντα. Μόνο πίπες και μάντολες περί «δημοκρατίας» και «ελεύθερης» αγοράς. Πες-πες, αρκετοί μαλάκες το έχουν πιστέψει πως αυτές οι δύο μασονικές βοϊδοκουράδες όντως υπάρχουν. Ευτυχώς η αλαζονεία και η μικροψυχία των ΝΑΤΟϊκών σαυρο-βαλέδων τείνουν να ξυπνούν μερικούς από τους πάλαι ποτέ ελεύθερους Ευρωπαίους. Έντρομοι και κατάπληκτοι αντικρίζουν τα δεσμά και το μαφιόζικο παρασκήνιο της κομμουνο-ναζιστικής ευρωχούντας.

                           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Στα γρήγορα και χωρίς περιττές αναλύσεις, τα συμφέροντά μας αυτή την στιγμή, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, συμπίπτουν με τα ρωσικά. Αντίθετα, τα συμφέροντα της τριμερούς συμμορίας συγκρούονται μετωπικά με τα δικά μας. Η χούντα του Μητσογλάνη, πιστή στο φιλοδυτικό δόγμα και εντελώς αγράμματη  γεωπολιτικά, οδηγεί το έθνος στον απόλυτο όλεθρο.

 

 

Πρέπει να καταλάβετε όλοι δύο (2) πράγματα:

 

1. Η Ρωσία και η Κίνα είτε συμπράττοντας είτε όχι, δεν πρόκειται να χάσουν τούτο τον πόλεμο. Κι αυτό γιατί εάν νικηθούν, θα χάσουν τα πάντα. Δεν μιλάμε για την ελευθερία ή τις πλουτοπαραγωγικές πηγές. Ειδικά για τους Ρώσους, παίζεται η ίδια τους η ύπαρξη. Αν το ΝΑΤΟ και η Εγκληματική Υπερδομή αποτελούν όντως εμπροσθοφυλακή των Εξαποδώ (όπως υποστηρίζω), σε περίπτωση νίκης τους, θα γενοκτονήσουν όλους τους Ρώσους. Με αυτό το δεδομένο, ο Σκακιστής του Χιονιού ή οποιοσδήποτε άλλος θα βρεθεί στην θέση του, να είστε σίγουροι ότι δεν θα διστάσει ούτε δέκατο του δευτερολέπτου να πατήσει το κουμπί εκτόξευσης. 20.000-30.000 πυρηνικές κεφαλές θα κάνουν τον πλανήτη ένα φλεγόμενο οικόπεδο. Οπότε ο συνασπισμός του ΝΑΤΟ ξεκινάει από την ισοπαλία. Αν αυτή είναι πυρηνική, θα είμαστε όλοι χαμένοι.

 

2. Οι ΗΠΑ ως στρατιωτική δύναμη πρέπει να εκμηδενιστούν. Πολιτικά η πλανηταρχία του ενός αρχινταβατζή δεν περπατάει. Δεν χρειάζεται καν να έλθουν σε πολεμική αντιπαράθεση με κάποιον. Η τζογαδόρικη οικονομία τους παραπαίει. Μόνο οι Εξαποδώ τους δανείζουν πλέον. Πιθανότατα μέσα στον χειμώνα να δούμε το χειρότερο κραχ στην ιστορία του κόσμου. Το έχω ξαναπεί ότι η μόνη ελπίδα για τις ΗΠΑ είναι να σπάσουν σε 3-4 κράτη. Έτσι θα σβήσει το χρέος και θα τεθούν οι βάσεις για την ανάκαμψη του καθενός ξεχωριστά. Ο ρόλος του Τραμπάκουλα μοιάζει πολύ με εκείνον του Γκορμπατσώφ στην παρηκμασμένη και καταρρέουσα ΣοβιετικήΈνωση. Είναι δηλαδή ο εγγυητής της ομαλής μετάβασης στην επόμενη ημέρα. Το ζήτημα είναι ποιος θα γίνει ο Αμερικανός Πούτιν και τι αντιδράσεις θα προκαλέσει σε μια πολλαπλά διχασμένη κοινωνία που είναι οπλισμένη ως τα δόντια και βρίσκεται ήδη σε καθεστώς άτυπου εμφυλίου. Το βαθύ τοκογλυφικό κράτος των ΗΠΑ δεν θα συναινέσει ποτέ σε έναν πολυπολικό κόσμο γιατί θα χάσει τα πάντα. Αυτή η σπείρα μάλλον θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά έχοντας την σιωπηρή υποστήριξη των Εξαποδώ. Εν κατακλείδι, για εμάς, η καταβαράθρωση της Ατλαντοταλμουδίας παραμένει το καλύτερο σενάριο αφού η σαβούρα της θα συμπαρασύρει και τους άλλους δύο τυράννους μας, το Χεσαήλ και την Γοτθία.  

  

 

Ο Μέγας Παίκτης παραμένει ανέκφραστος.

 

 

Με τέτοια ζώα σαν κι εμάς τους Γήινους καλά κάνει και κρύβει τα φύλλα του.

 

 

Σε κάθε περίπτωση ετοιμαστείτε για σοβαρό πατιρντί.


 


 

6 σχόλια:

  1. ΟΛΗ Η ΔΥΣΗ ΕΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΦΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://diophantusvitribelluskalkimenes.blogspot.com/

    https://alketasorpheusdioskouros.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://rumble.com/v5erkrh-uaps-simulation-theory-and-human-consciousness-matthew-pines-x-mr-obnoxious.html?e9s=rel_v2_pr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχετο:
    Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά εδώ https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/11/blog-post_6.html
    διαπιστώνω για μία ακόμα φορά, πως έχουμε γεμίσει από "δούρειους ίππους".
    Ο κάθε διαβασμένος(;) πάνω σε θέματα αρχαίας ελληνικής γραμματείας, ξαφνικά και εντέχνως προκύπτει βαθιά χριστιανός. Και σαν να μην έφτανε αυτός, έχει μαζέψει κι άλλους "λόγιους" και "απολογητές" του εβραιο-ιουδαϊκού μορφώματος. Κάτι "Κώστας-Ταύρος", "Καταχανάς" (Γ. Μεταξάς), "Διός-Κούρος", κ.α.
    Το συγκεκριμένο ιστιολόγιο δεν το γνώριζα, μπήκα γιατί εσύ "Μαρκήσιε" έδωσες αυτόν τον σύνδεσμο.
    Γιατί λεβέντη μου μας βάζεις σε τέτοιες ποντικότρυπες; Δε μας φτάνουν τόσα και τόσα κρυφοχριστιανορουφιανομπλόγκ, μας προτείνεις(;) κι άλλα;;
    Δεν υπάρχει σωτηρία φιλαράκι μου. ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ έχουν κατακλύσει το ίντερνετ, καλυπτόμενοι πίσω από αρχαιοελληνικά μουζέτα* και ονόματα.
    Γράψε κάποτε ένα σεντονάκι, όπως εσύ ξέρεις γι αυτά τα κρυφοχριστιανικά αρούρια, μπας και σώσουμε τον κοσμάκη από τις περισπούδαστες εβραιοχριστιανικές φόλες που του προσφέρουν απλόχερα, εντέχνως πασπαλισμένες με μπόλικη αρχαιόσκονη.

    * μουζέτο = αποκριάτικη μάσκα - προσωπείο

    Διογένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κώστας είναι φιλαράκι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμφωνούμε στα πάντα. Ποτέ δεν έχω προτείνει κάποιο ιστολόγιο ως σύνολο αφού ενδέχεται να διαφωνώ με κάποια (αρκετά) άρθρα του. Αυτά που προσπαθώ να αποφύγω είναι ο κατακερματισμός της ισχύος και η διχόνοια πριν την μάχη.

      Παρεμπιπτόντως θίγεις ένα πολύ σοβαρό και φλέγον θέμα, την δόλια συγκρητική Ιουδαιολατρεία, η οποία δεν εξαντλείται με ένα-δύο σχόλια. Επιφυλάσσομαι για ανίερον σινδόνην εν ευθέτω χρόνω...

      Διαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ