Ο πούτσος του Χριστού στον κώλο του Γιαχβέ

 


20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9022


Πριν ξεκινήσω να πουτσώνω τα ιερά σούργελα της εβραϊκής παραμυθολογίας, οφείλω να απευθύνω δυό λογάκια στον Μητσοθάφτη, στην σαπιοφαμίλια του και στον συρφετό των ληστών, των κοτζαμπάσηδων και των δολοφόνων που αποκαλείται Νέα Δημοσκατία.

 


  

ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΗ ΧΥΣΟΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Προς τον χυσοφάγο δούλο των τοκογλύφων που διοικεί αυτό το ξεκωλιασμένο φτηνοπορνείο:

 

Συφιλιασμένο αρχίδι Μητσοπουστάκη,

Γαμιέσαι κι εσύ και η ΕΥΠ και όλο σου το καταραμένο σόι ως τον 33ο βαθμό συγγενείας. Γαμιέται το Νεοελληνέζικο κράτος σου και το μπουρδελόκομμα της ΝΔ.

 

Δεν πιστεύω να σε πειράζει ρε μουνόψειρα που σε γαμωταφίζω. Ως τώρα ρε ξεσκισμένε ποντικοπρωκτέ δεν έχεις δείξει τον παραμικρό σεβασμό για οτιδήποτε. Ούτε για την χώρα που ζεις, ούτε για την ιστορία της, ούτε για τις αξίες της, ούτε για τους «ψεκασμένους» που την κατοικούν, ούτε καν για τα ΖΩΑ που σε ψήφισαν και ταΐζουν εσένα, την πουτάνα σου, τα μπάσταρδά της και όλο το ανωμαλιάρικο καφρολόι που σέρνετε μαζί σας.

 

 

Λοιπόν πουτσοβιολέτα της κοινοβουλευτικής γάγγραινας πάρε στυλό και σημείωνε:

 

1. Δεν πρόκειται να μας πείσεις να κάνουμε το πουστοεμβόλιο ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια.

 

Ούτε με «επιστημονικές» πίπες, ούτε με γαλιφιές, ούτε με υποσχέσεις μελλοντικών αμοιβών.

 

Ούτε με απαγορεύσεις, ούτε με παράλογα μέτρα.

 

Πολύ περισσότερο ούτε με απειλές, μαγκιές του κώλου και πρόστιμα.

 

2. Δεν πρόκειται να μας πείσεις για τον «δίκαιο αγώνα» των Ουκρανών νεοναζί. Γαμημένο κουραδάκι της μεγάλης επανεκκίνησης της πουστιάς, η πούτσα έφτασε. Η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι ΠΑΝΤΑ η αντίθετη από την δική σου. Είσαι προδότης, κλέφτης και μπινές. Σε λίγο που όλα θα γίνουν πουτάνα, θα σου εξηγήσω από κοντά το όνειρο.

 

3. Δεν πρόκειται να μας πείσεις για την μούφα της «κλιματικής αλλαγής». Φάε κουράδια, πιές κάτουρα, ρούφα εμετούς και κάνε γαργάρες με σαπισμένα χύσια, φτάνει να μην μιλάς ποτέ για το περιβάλλον.

 

Οι πολικές αρκούδες δεν σε έχουν ανάγκη. Μόνο οι πάκηδες κι οι μπαγκλαντέζοι σε χρειάζονται για να περνάνε ανενόχλητοι τα σύνορα.  Μα το βρομομουνί της Γκρέτας Τούνμπεργκ θα σε δέσω σε μια έλικα ανεμογεννήτριας να γυρνάς ώσπου να βγει η κουραδοψυχή σου σαν πύον από την κωλοσουφρίδα.

 

Εν ολίγοις, δεν πρόκειται να μας πείσεις να συναινέσουμε στον θάνατό μας, είτε από εμβόλιο, είτε από βόμβες, είτε από πείνα.

 

Στ΄αρχίδια μας σε γράφουμε ρε ξεκωλιασμένε γυφτοτύραννε. Γαμώ τους συνενόχους σου και χέζω τους βοθροτάφους των τσιφούτηδων προγόνων σας και ό,τι κόκαλο έχει μείνει μέσα.

 

 Μπαγιάτικη σκυλοκλανιά της παγκοσμιοποίησης, στη Νέα Σμύρνη έφαγες πούτσα μαζί με τα ένστολα τσογλάνια που διόρισες να μας δέρνουν.  Εμένα προσωπικά μου έστειλες τον θάνατο συστημένο και ξέρεις πολύ καλά για τι μιλάω. Σε πληροφορώ ότι οι Μένγκελε στους οποίους είχες αναθέσει να με φάνε, απέτυχαν. Την επόμενη φορά να μου στείλεις την Μοσάντ μπας και γίνει η δουλειά σου. Για να μην χάνουμε άλλο χρόνο, σε προκαλώ σε μονομαχία ρε 7τσιμπουκωμένη βλεννοροϊκή κότα. Εσύ με μαχαίρι κι εγώ με γυμνά χέρια. Αλλά ακόμα και με πλεονέκτημα, τέτοια κωλώστρα που είσαι κρύβεσαι στο χυσοπλουμισμένο πουτσογραφείο σου.  Οκέι λοιπόν, θα το πάμε στο δικό σου μοτίβο ρε Μαρεβόπανο…

 

Άμα έχεις κάκαλα μωρή χέστρα ψωλοβεντούζα βάλε τώρα λοκντάουν στους αμετάπειστους. Βάλε όσα λοκντάουν αντέχει η μασονική κωλοτρυπίδα σου. Βάλε δεκαπλές μάσκες μέσα στο κατακαλόκαιρο. Βάλε απαγόρευση των πάντων μωρή πουτσούλα. Βάλε φόρους και πρόστιμα. Βάλε τους ταφοσοδομισμένους πραιτωριανούς της χούντας σου να μας κυνηγάνε. Ποντάρισε τα ρέστα σου στην υπερπουστιά που έχετε στήσει. Σου υπόσχομαι ότι το γαμήσι που θα φας εσύ και η λοάτκι συμμορία σου θα είναι ανελέητο. 

 

Μία ευκαιρία ζητάμε εδώ και αιώνες.  Κακόπουστα γεφυραίε τέτοια γκαντεμόσαυρα που είσαι, παίζει να μας κάνεις την χάρη.

  

Εννοείται ότι οποιαδήποτε ημέρα από τις 365, σου γαμώ ό,τι έχεις και δεν έχεις.

  

Με τιμή και φρεσκοαχνιστά φλόκια,

 

  Γέρων Μαρκήσιος

 

Υ.Γ.  Συριζαίοι, πασόκοι, κομμούνια και λοιποί ποδιτσάτοι τριπούστηδες εντός και εκτός του Πουστοβουλίου μην νομίσετε ότι σας ξέχασα. Κάθε πράγμα στην ώρα του. Πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση.

 

 


 

Ακόμα ένας πλαστός κόσμος του μάτριξ οδεύει προς την οριστική διαγραφή. Κανονικά τούτη την στιγμή θα έπρεπε να βγάζουμε χρήσιμα συμπεράσματα και να αποπειραθούμε το δήθεν ανέφικτο άλμα. Αντί γι αυτό, παραμένουμε εγκλωβισμένοι σαν τα χαζά γελάδια στο μαντρί του σφαξίματος. Τίποτα δεν δείχνει ικανό να ξυπνήσει την πλέμπα από τον λήθαργο. Το κοπάδι κινείται αργά και σταθερά προς το πικρό τέλος της πίστας. Η μαστούρα που μας έχουν ποτίσει έχει φτάσει ως τα δάχτυλα των ποδιών. Εγκεφαλική δραστηριότητα μηδενική. Ας τραβήξει κάποιος επιτέλους την γαμημένη μπρίζα ή έστω το καζανάκι.

 


Αυτό που μου την σπάει από την πρώτη στιγμή είναι το ότι τα ζώα γύρω μου δέχονται αβασάνιστα το νεοταξικό αφήγημα. Ειλικρινά βαρέθηκα να περιβάλλομαι από ηλίθιους.  Ακόμα και το να περνάνε δίπλα μου με ενοχλεί. Εδώ που φτάσαμε ας πέσουν και πυρηνικά να μη μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο.  Τέτοια δειλή και ανεγκέφαλη ζωανθρωπότητα δεν αξίζει να υπάρχει.

 

 


Το αφήγημα του κοβιντισμού είναι μια θρησκευτική μπαζοσκατούλα.  Βασικά έχει να κάνει με την πίστη. Αν το πιστεύεις, υπάρχει.  Όπως όλα τα «θεόπνευστα» αφηγήματα, δεν έχει καμιά τύχη απέναντι στην λογική.  Είναι ασυνεπές, ασυνάρτητο, γελοίο και κακογραμμένο. Η ραχοκοκαλιά του είναι τόσο αντιεπιστημονική που δεν αντέχει ούτε μισή ροχάλα.

 

 

Αν η «πανδημία» τους ήταν πραγματική, τα νοσοκομεία θα έπρεπε να είχαν χωριστεί από την αρχή σε covid και non-covid. Θα έπρεπε να είχαν γίνει άμεσες προσλήψεις, επικαιροποιημένη εκπαίδευση των στελεχών, αντικειμενική ενημέρωση του πληθυσμού και νοσηλεία στο σπίτι. Αντί γι αυτά, ανέστειλαν το Σύνταγμα, τρομοκράτησαν με τα ΜΜΕ τους πολίτες, έβγαλαν τους μπάτσους στο δρόμο να δέρνουν και έδιωξαν το νοσηλευτικό προσωπικό διαλύοντας ό,τι είχε απομείνει από τα νοσοκομεία και το σύστημα περίθαλψης. Όλη τους η πρεμούρα ήταν να εξαλείψουν τις ατομικές ελευθερίες, να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια σαν φυλακισμένους και να επιβάλλουν με το έτσι θέλω τα ρατσιστικά πιστοποιητικά και τους διαρκείς ελέγχους ταυτοτήτων.

 

  

Εμείς φταίμε που δεν πήραμε τα όπλα αμέσως. Από την στιγμή που έληξαν οι προθεσμίες που ορίζει το Σύνταγμα για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης θα έπρεπε να βγούμε οπλισμένοι στους δρόμους και να απαιτήσουμε την παραίτηση της βρομοκυβέρνησης, την τιμωρία των συνωμοτών και την άμεση επαναφορά στην νομιμότητα. Ο χρόνος που τους  χαρίσαμε στην αρχή της συνωμοσίας απέβη μοιραίος. Το σκορποχώρι της μασονίας επισκεύασε μερικές από τις τεράστιες τρύπες του αφηγήματος και ψηφίζοντας ένα τραίνο από παράνομες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, διέλυσε την χώρα και τα μυαλά των κατοίκων της.

 

 

Όποιος νομίζει ότι η χούντα του Μητσοστάχτη επιβλήθηκε αναίμακτα, πλανιέται οικτρά. Στο διάστημα αυτών των δύο χρόνων της βάρβαρης συνταγματικής εκτροπής έγιναν αρκετές δολοφονίες. Δεν μιλάω για θανάτους εξ αμελείας ή για ατυχήματα. Μιλάω για σωρεία προμελετημένων εγκλημάτων για τα οποία δυστυχώς δεν διώκεται κανένας.

  

 

Σημεία και τέρατα συνέβησαν στα κολαστήρια που αποκαλούνται νοσοκομεία.  Ασθενείς νηστικοί, πεταμένοι στους διαδρόμους, θάλαμοι με ανοιχτά τα παράθυρα στο καταχείμωνο, γερόντια χωρίς κουβέρτες να τουρτουρίζουν. Φοβισμένοι γιατροί και νοσηλευτές να συμπεριφέρονται με απίστευτη σκαιότητα προς όποιον τους απηύθυνε τον λόγο.

 

 

Χιλιάδες συμπατριώτες μας έχασαν την ζωή τους όχι λόγω κοροϊδοϊού αλλά εξαιτίας των πρωτοκόλλων της ηλιθιότητας και του θανάτου.  Άκυρη «θεραπευτική» αγωγή, άρνηση περίθαλψης, διασπορά ιώσεων, κακή χρήση οξυγόνου, άσκοπες διασωληνώσεις, η διαδικασία χειρισμού της ψευτο-πανδημίας είχε σχεδιαστεί εκ των προτέρων όχι για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αλλά για να μεγιστοποιήσει τις συνέπειές του.

 


Με την φασιστική επιβολή του μαζικού εμβολιασμού, οι απώλειες εκτινάχθηκαν.  Ταλαίπωροι πολίτες-πειραματόζωα άρχισαν να καταρρέουν στους δρόμους και να πεθαίνουν χωρίς εμφανή αιτία. Όλοι αυτοί οι επιπλέον και οι ανεξήγητοι θάνατοι ξεχωρίζουν πεντακάθαρα πια στις στατιστικές και δεν είναι δυνατόν να αποσιωπηθούν.

 

 

 

Η κορούλα ενός κολλητού μου αρρώστησε με σκωληκοειδίτιδα η οποία γύρισε σε περιτονίτιδα. Περιτονίτιδα σημαίνει ότι αν δεν σε εγχειρίσουν άμεσα, πεθαίνεις. Ο άνθρωπος πήρε το παιδί στις 2 την νύχτα και πήγε σε άλλη πόλη για να βρει «καλύτερο» νοσοκομείο. (Καλύτερο είναι αυτό στο οποίο οι ασθενείς χειρουργούνται όταν πρέπει να χειρουργηθούν). Φτάνοντας στην Θεσσαλονίκη, τα σαπίδια οι Δ.Υ.  τους υποχρέωσαν να κάνουν μοριακό τεστ στο παιδί και να περιμένουν το αρνητικό αποτέλεσμα για να το εγχειρίσουν!!!  Είναι θαύμα που το κοριτσάκι ζει ακόμα… Τους ντουφεκάς ή δεν τους ντουφεκάς;

 

 

Ένας άλλος φίλος μου πέρασε ένα κρύωμα. 39 χρονών άνθρωπος, γερή κράση με γυμναστήρια κλπ..  Μετά το κρύωμα είχε συνέχεια 38 πυρετό χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα.  Πήγε στο νοσοκομείο. «Έχεις κορονοϊό», του είπαν οι φωστήρες.  6 τεστ (2 ράπιντ και 4 μοριακά) σε διάστημα μιας εβδομάδας βγήκαν όλα αρνητικά. Του πρότειναν να του κάνουν εισαγωγή σε απομόνωση. Εκείνος επειδή στο παρελθόν είχε κακή εμπειρία από το ίδιο νοσοκομείο σηκώθηκε κι έφυγε. Πήγε σε 3-4 γιατρούς ώσπου ο τελευταίος του βρήκε πνευμονία. Πήρε την αγωγή του ο άνθρωπος και έγινε περδίκι. «Φίλε, του λέω, ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής σου. Αν είχες κάνει εισαγωγή δεν θα μιλάγαμε τώρα».   

 

 

Ένας γείτονάς μου 51 χρονών έπεσε κι έσπασε το πόδι του και τον πήγαν στο νοσοκομείο.  Δέκα ημέρες τον είχαν σε ένα κρεβάτι με το πόδι διαλυμένο να περιμένει αφού δεν γίνονταν παρά ελάχιστες εγχειρήσεις.  Στην ορθοπεδική κολλάει κορονοϊό.  Ζορίζεται λίγο αλλά καταφέρνει να το ξεπεράσει. Κι ενώ ακόμα περιμένει να του φτιάξουν το πόδι, αρπάζει μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, τον διασωληνώνουν και άντε γειά. Δεν ξέρω τι λέει ο σύλλογος των ιατροαπατεώνων γι αυτό. Για μένα είναι καθαρή δολοφονία.  

 

 

Την άλλη έγκυο με το μωρό πεθαμένο μέσα της την έκαναν πάσα από νοσοκομείο σε νοσοκομείο αφού κανένας δεν αναλάμβανε να της το αφαιρέσει. Κι αυτή είχε τύχη-βουνό που δεν πέθανε από σηψαιμία…Μιλάμε ότι αυτή η πουστοχώρα είναι για πολλές μπιστολιές.  

 


Άσχετοι και ανεύθυνοι γιατροί, βαριεστημένες νοσοκόμες, αγενέστατα στελέχη σε ένα αποσαθρωμένο σύστημα υγείας που μόνο την υγεία δεν εξασφαλίζει.  Η επιβίωση στο νέο υγειονομικό περιβάλλον του Π.Ο.Υ. του Μπιλ Γκέιτς και του Κλάους Σβαμπ προμηνύεται πολύ δύσκολη υπόθεση για τους κατοίκους του Ραγιαδιστάν. Μιλάω με φίλους και ο καθένας τους έχει τουλάχιστον δέκα τέτοιες ιστορίες να μου πει από πρώτο χέρι. Βγάζει πλέον μάτι ότι η συμμορία του Μητσοκαύτη δεν είναι κυβέρνηση.  Είναι μαφιόζικο καρτέλ, ηθικός αυτουργός χιλιάδων δολοφονιών.  Όλη αυτή η λεσβιογκεουλιάρικη γλίτσα των πουτσοκάναλων και των καλεσμένων τους είναι ένοχη και πρέπει να πουτσωθεί ανελέητα.

 

 


Ως ένα σημείο ήταν αναμενόμενο ο χάρος να χτυπήσει και την δική μου πόρτα. Ακόμα κι έτσι όμως, υπάρχουν πολλά περίεργα στην υπόθεση. Τα 4 τελευταία χρόνια δεν είχα περάσει ούτε συνάχι. Δύο χρόνια κορονοβλακείας που γυρνούσα παντού χωρίς προφυλάξεις, ήμουν υγιέστατος. Και τώρα που είχα καθίσει σπίτι μου αφού μου είχαν απαγορεύσει τα πάντα, βρέθηκα με μεταλλαγμένη πνευμονία, όπως ο φιλαράκος μου παραπάνω. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα, ούτε βήχα, ούτε φλέμματα, ούτε απώλεια γεύσης/όσφρησης, ούτε ακροαστικά, μόνο πυρετό 38-39. Η πνευμονία φάνηκε με την αξονική. Πόσο συνηθισμένο είναι αυτό, δεν ξέρω. Παρεμπιπτόντως τα τεστ για κοροϊδοϊό βγήκαν όλα αρνητικά. Τα ράπιντ τελείως για τον πούτσο, όπως το είχα γράψει.  Έκανα ένα με 39,5 πυρετό και βγήκε αρνητικό!!!  Φυσικά συνεννοήθηκα με τον γιατρό μου και πέρασα την πανούκλα σπίτι μου καραντίνα με ειδική αντιβίωση και εισπνοές. Γι αυτό είμαι ακόμα ζωντανός.  Άμα είχα μπει στο βρομονοσοκομείο εκτός του ότι θα την είχα μεταδώσει και σε άλλους, πιθανότατα να ήμουν τώρα στατιστική στο ντοσιέ νεκρών του πανηλίθιου Βασιβλακόπουλου. 

 

 


Ζούμε σε πονηρούς και άδικους καιρούς. Έχουν αμολήσει όλα τα ενδονοσοκομειακά που είναι άτρωτα από τα αντιβιοτικά, θερίζουν τον κόσμο και τα βαφτίζουν κοροϊδοϊό. Βάζουν αρρώστους ανάμεσα στους υγιείς λέγοντας ψέματα ότι δεν έχουν κρεβάτια. Οι ίδιοι νοσηλευτές πηγαίνουν από θάλαμο σε θάλαμο μεταδίδοντας και επιμολύνοντας. Η παγκόσμια χούντα έχει κλιμακώσει την υγειονομική της επίθεση. Γρίπες, ιώσεις, πνευμονίες, γίνεται της πουτάνας. Απρίλιο με 25 βαθμούς θερμοκρασία είναι αφύσικο να είναι όλος ο κόσμος άρρωστος.

 


Η καίρια ερώτηση που παραμένει αναπάντητη από την πρώτη στιγμή είναι η «προς τι τα τόσα ψέματα;». Στην αρχή είπαν εξωφρενικά ψέματα για να τρομοκρατήσουν το πόπολο. Καρκίνοι τελικού σταδίου, βαριά εγκεφαλικά, σοβαρές καρδιοπάθειες, χαρακτηρίστηκαν όλα «θάνατοι από covid-19».  Σκηνοθετημένες μακάβριες φωτογραφίες πτωμάτων, φερέτρων και τάφων, βίντεο από ψεύτικες ΜΕΘ γεμάτες διασωληνωμένους και αλλεπάλληλες ιστορίες τρόμου από «επιζήσαντες» βομβάρδισαν τον εγκέφαλο όσων είχαν ανοιχτές τις τηλεοράσεις.

 

 


 

Όμως ακόμα και τώρα συνεχίζουν να ξεφουρνίζουν άθλιες μάντολες. Τα ψέματα στήριξης του κακοφτιαγμένου αφηγήματος συνεχίζονται με την ίδια ένταση αλλά με αυξανόμενη κακοήθεια. Οι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις καταγράφονται πλέον ως …ανεμβολίαστοι!!!  Καταλαβαίνετε πόσο μαϊμουδεμένες είναι οι στατιστικές των ιατροναζί !!!  Από τις πηγές μου μέσα στα νοσοκομεία μαθαίνω ότι οι εμβολιασμένοι είναι η συντριπτική πλειοψηφία (άνω του 90% στις ΜΕΘ !!!) κι ας λένε ό,τι αρχιδιές θέλουν οι «ειδικοί». Από πότε η αλήθεια χρειάζεται καραβιές με ψέματα για να στηριχτεί; Γιατί κωλομπαρεύουν τις στατιστικές και αποκρύπτουν συνεχώς τα στοιχεία;

 


Ανάμεσα στις βρομερές μπίζνες με τα άχρηστα ράπιντ τεστ, τις επικίνδυνες για την υγεία μάσκες, και κυρίως τα θανατηφόρα εμβόλια, η μπόχα που αναδίδει όλη αυτή η κασκαρίκα του κοροϊδοϊού είναι αφόρητη. Και όμως κανένας εισαγγελέας ανά τον κόσμο δεν τολμάει να σηκώσει το καπάκι του μασονικού οχετού. Αλλά πώς να το κάνει όταν οι αρχισυνωμότες είναι πρωθυπουργοί και πρόεδροι κρατών;

 

 

 

Ξαφνικά η κρουσματολογία του κοβιντισμού χαλάρωσε. Όλοι αυτοί οι χαιρέκακοι αρλουμπολόγοι ψευτογιατροί της ΝΔ που κολλούσαν ένσημα στα τηλεπαράθυρα, πήραν time-out. Ένα νέο αφήγημα έσκασε σαν ψωλόχυμα στις οθόνες: Ο παρανοϊκός Πούτιν και οι πατριώτες Ουκρανοί, οι τελευταίοι υπερασπιστές της δημοκρατίας δυτικού τύπου (sic).  Μιλάμε για κανονικό εμετό.

 

 

 

Μετά το υγειονομικό Βατερλώ του παγκόσμιου πόπολου, την οικονομική καταστροφή και τα ρατσιστικά «μέτρα» εναντίον όποιου εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το μυαλό του, ήρθε και το τέλος της λογικής όπως την ξέραμε. Η ποδηγέτηση της ελεύθερης σκέψης ήταν και είναι ο υπ’ αριθμόν 1 στόχος των συνωμοτών. Αυτό δείχνει η μεγάλη εικόνα.

 


Στην Ουκρανία μοίρασαν στους άμπαλους στόκους καλάσνικοφ κι αυτά τα ζώα πάνε και σκοτώνονται τζάμπα κόντρα σε επαγγελματίες φονιάδες, Τσετσένους, Σπέτσνατς και Βάγκνερ.  Τώρα που είναι οπλισμένοι, αντί να συλλάβουν τον Ζελένσκι και να τον εκτελέσουν μαζί με τα ναζί απόβλητα (τους εκεί πονηράκηδες «μπατριώτες»), πασχίζουν να παραστήσουν τους ράμπο μόνο που η ζωή δεν είναι κινηματογράφος.  Στον πόλεμο ο άσχετος δεν έχει καμία πιθανότητα απέναντι στον επαγγελματία. Ο ενθουσιώδης ηρωισμός του ανεκπαίδευτου δεν έχει καμία τύχη απέναντι στην ψυχρή λογική του γνώστη.

 


Η χώρα είχε τα προβλήματά της αλλά στη σούμα ήταν μια χαρά. Κάποιες πρεσβείες διάλεξαν να την πάνε πίσω αντί για μπροστά και η πλειοψηφία έκανε την πάπια. Αντί να τηρήσουν αυτά που είχαν υπογράψει στο Μινσκ το ’15, έκαναν χρυσαυγίτικα νταηλίκια και εκκαθαρίσεις. Σήμερα παριστάνουν τα αθώα θύματα.  Αντί να διαπραγματευτούν μια έντιμη ειρήνη με τους Ρώσους προτού η χώρα τους εξαφανιστεί εντελώς από τον χάρτη, οι από χέρι χαμένοι εξακολουθούν να παίζουν το παιχνίδι των δυτικών τοκογλύφων.

 

 


Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει τι συμβαίνει; Σχεδόν δύο μήνες αυτή η κοντή θεατρίνα με τις γόβες κόβει βόλτες και δεν τον ενοχλεί κανείς. Οι Ρώσοι άμα ήθελαν να τον βγάλουν από την μέση, θα τον είχαν φάει με έναν πύραυλο από την πρώτη μέρα. Όμως τον αφήνουν γιατί τους εξυπηρετεί. Κομμάτι-κομμάτι θα την πάρουν όλη την Ουκρανία. Ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν τέτοια ηλιθιότητα από τους πολίτες.  Όσο ο πανύβλακας του Κιέβου μιλάει για αντίσταση, τόσο πιο βαθιά θα μπαίνει η χώρα του στα σκατά. 

 


Η λογική απουσιάζει.  Στον ΒΠΠ η Νεοελλαδίτσα πάλευε μόνη εναντίον της Ιταλίας και της Αλβανίας όταν της επετέθηκαν η Γερμανία, η Αυστρία και η Βουλγαρία. Το μέτωπο κατέρρευσε και η χώρα αναγκάστηκε να συνθηκολογήσει. Τι θα έπρεπε να κάνουμε δηλαδή; Να πούμε ότι δεν παραδινόμαστε και να μεταφέρουμε τον πόλεμο μέσα στις πόλεις; Έχει κανείς αμφιβολία ότι οι Γερμανοί και τα απολειφάδια οι σύμμαχοί τους θα μας εξόντωναν μέχρι τον τελευταίο και μάλιστα με χαρά; 

 


Η πούστρα ο γεφυραίος λέει συνεχώς ψέματα στους Ουκρανοκρετίνους και τους οδηγεί στον απόλυτο εκμηδενισμό. Το ότι τα έχει παντελονιάσει είναι σίγουρο. Η πουστιά του φαίνεται γιατί η μόνη πρόταση που επιμένει να καταθέτει στο τραπέζι είναι εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην σύγκρουση και Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος με πυρηνικά. Και αυτός και η νεοναζιστική συμμορία των συνεργατών του το ξέρουν πως οι κρεμάλες πλησιάζουν. Τα ουκρανά χρυσαύγουλα θα γίνουν ομελέτα ενώ ο Ζελένσκι, αν δεν του κλείσουν το στόμα τα αφεντικά του, παίζει να καταλήξει παρουσιαστής στο Λας Βέγκας.

 

 


Ο Αμερικανοεβραίος μαζί με τον Γερμανοεβραίο θα έρθουν μετά την λαίλαπα του πολέμου να παράσχουν «ανθρωπιστική βοήθεια» στους χαροκαμένους. Κάθε ληγμένο κρουασάν και κάθε φιλάνθρωπη ασπιρίνη θα τα πληρώνουν στο χιλιαπλάσιο για εκατό χρόνια οι ταλαίπωροι Ουκρανοί. Για να ανοικοδομηθεί η χώρα τους θα τους χώσουν στον κώλο αβέρτα μνημόνια με εξοντωτικά τοκοχρεολύσια. Εκείνοι που τους παροτρύνουν να πολεμήσουν για την ελευθερία είναι οι ίδιοι που τους υποδουλώνουν οικονομικά.  Από μια άποψη, φτηνότερα θα τους έρθει να ξαναγίνουν επαρχία της Ρωσίας.

 

 


Ο σκακιστής του χιονιού διδάσκει στρατηγική σε όποιον έχει ακόμα νιονιό.  Έχει μετατρέψει το Drang nach Osten των παλαιοναζί σε Drang nach Westen με σειρά για πούτσα να έχουν η Πολωνία, η Σκανδιναβία και η υπόλοιπη Ευρώπη.  Μάλιστα στο πεδίο ενδέχεται να μην χρησιμοποιηθεί τακτικός στρατός και τανκς αλλά ασιατικά λαθρομαμούνια.  Όποιος έχει αρχίδια ας τον πάει κόντρα. Πριν γίνει αυτό, μια ματιά στην διεθνή βιβλιογραφία και στα βιβλία της ιστορίας δεν βλάπτει.

  


Όσοι ασχολούνται με τα στρατιωτικά θα γνωρίζουν την μανούβρα Τρελός Ιβάν (Crazy Ivan).  Τα αμερικανικά υποβρύχια για μην τα πιάνει το εχθρικό σόναρ, ακολουθούσαν τον αντίπαλο ακριβώς από πίσω.  Ξαφνικά ο Ρώσος έκανε στροφή 180 μοιρών κι ερχόταν καταπάνω τους.  Μιλάμε για πολύ σκατό στην βάρδια εκείνα τα ωραία χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.

 

 

Έχω ταξιδέψει και στην Ρωσία και στην Ουκρανία.  Τους έχω ζήσει και εντός και εκτός των συνόρων τους.  Οι Ρώσοι είναι εξηγημένοι αλλά έχουν μπόλικη μούρλια στο κεφάλι τους και μερικές φορές κολλάει το μυαλό τους.  Μόνο εκεί χάνουν.  Σε όλα τα άλλα κερδίζουν με περίπατο.  Ποτέ μην κάνεις την μαλακία να νομίσεις ότι μπλοφάρουν. Ό,τι λένε, το εννοούν.  Άμα κολλήσει το μυαλό τους, δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το λογικό από το παράλογο.

 

 

Κανείς δεν μπορεί να τους απειλήσει με καταστροφή.  Δεν τους πτοούν οι απώλειες. Δύο φορές έχει ισοπεδωθεί η χώρα τους από τους Δυτικούς τον προηγούμενο αιώνα, μια με τους μπολσεβίκους και μια με τον ΒΠΠ και την ξανάχτισαν μόνοι τους.  Η Γερμανία ρούφηξε τρισεκατομμύρια από όλον τον πλανήτη για να σταθεί στα πόδια της. Οι ΗΠΑ δεν ξέρω πόσα χρόνια θα έκαναν να ανασυγκροτηθούν μετά από έναν ολοκληρωτικό πόλεμο. Ίσως να μην το κατάφερναν ποτέ.

 


Όταν ακούω την φράση «είναι Ορθόδοξοι σαν κι εμάς», είμαι σίγουρος ότι μιλάω με άσχετο.  Ούτε εμείς είμαστε Ορθόδοξοι, ούτε αυτοί. Η δική τους Ορθοδοξία είναι βαθιά εμποτισμένη με Ρωσικό Μυστικισμό, είναι περισσότερο παγανιστική στην ουσία της από οποιαδήποτε άλλη αβραμική αίρεση.

 

 

Οι Ουκρανοί είναι δύο κλικ κάτω σε όλα. Λιγότεροι τρελοί, λιγότερο φερέγγυοι, λιγότερο ταλαντούχοι και οι γυναίκες λιγότερο μουνάρες. Σε κάθε περίπτωση είναι λυπηρό να αλληλοσκοτώνονται οι λευκοί πληθυσμοί την στιγμή που οι ασιατικές σαύρες πολλαπλασιάζονται ακατάπαυστα.

  

 

Στο μεταξύ το τι πουτσαρχιδιά έχουμε ακούσει από τα χρυσωμένα βοθροκάναλα της Ευρωχούντας δεν περιγράφεται.

 

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν πυρηνικά εργοστάσια.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν πολυκατοικίες με αμάχους.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν εκκλησίες.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν σχολεία με παιδιά σε ώρα μαθήματος.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν μαιευτήριο με εγκύους.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν μνημείο του ολοκαυτώματος.

…Οι Ρώσοι βομβάρδισαν ίδρυμα με αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια.

 

 


Τέτοιο απάνθισμα φτηνοψωλιάς και μαλακίας να πλασάρεται ως «διεθνής ειδησεογραφία» πρώτη φορά βλέπω.  Την στιγμή μάλιστα που οι Ρώσοι φαίνεται ότι δεν θέλουν να μακελέψουν τους Ουκρανούς. Αλλά να μην γκρινιάζουμε. Οι πίπες και οι πουτσοθεωρίες που έχουν διατυπωθεί στα νεοελληνέζικα καραγκιοζοκάναλα συναγωνίζονται τις σκατιές του BBC και του Reuters. Ακούς ότι οι Ρώσοι χάνουν τον πόλεμο, ότι δεν έχουν αεροπλάνα, ότι οι Ουκρανοί αντιστέκονται λυσσαλέα, ότι τα Μπαϊρακτάρ γαμούν και δέρνουν. Ακόμα και νεοναζί κατσαπλιάδες πλασάρονται για πατριώτες! 




Είναι φορές που κλαίω από τα γέλια με διάφορους πορδοστρατηγούς και πεοναυάρχους που δεν ξέρουν την τύφλα τους από στρατηγική. Δικαιολογούνται βέβαια γιατί εκτός του ότι είναι στελέχη της ΝΔ, ούτε σε απλή ανταλλαγή πυροβολισμών δεν έχουν βρεθεί στην άχρηστη υπηρεσιακή ζωή τους.

  


Βγάζουν την κλανιόλα τον Πρετεντέρη να μιλήσει για τα σχέδια του Πούτιν!!! Δεν φτούμε τ’ αρχίδια μας; Στο άλλο χαβουζοκάναλο ο βρομοπρωκτός ο Εισαγγελάτος ως νέος Γκάντι ξεσπαθώνει εναντίον του πολέμου και των Ρώσων βαρβάρων!!! Δεν υπάρχει έλεος. Μιλάμε για μεγαμνημεία χοντρομαλακίας και παπαριάς.

  


Κοντά στους «ειδήμονες» των καναλιών έχουμε και τις γλάστρες με άποψη. Αυτές με τα ωραία χείλη και τα σφιχτά κωλομάγουλα. Αντι να πάνε να κάνουν κανένα τσιμπούκι ή κανένα κωλοσπρώξιμο, μας πιπιλάνε τις αρχιδιές που τους σφυρίζει ο υποβολέας στο blue tooth. Άμα βρίσκεται και κανένας καλεσμένος που να λέει μια σωστή κουβέντα τον διακόπτουν συνέχεια και μετά τον πληροφορούν ότι τελείωσε ο χρόνος.  Ε, ρε γαμωσταύρι και πουτσάρα που χρειάζονται.

 

 

 

Ζούμε την φάση των αφηγημάτων. Μας τα σκάνε στην μάπα το ένα μετά το άλλο και μας έχουν χαζέψει. Ήρθε η πανδημία, ήρθε ο πόλεμος, ήρθε η ακρίβεια, έρχεται κραχ, έρχεται κι η πείνα.  Άντε, φέρτε και τους εξωγήινους να τελειώνουμε, γαμώ το χριστολόι σας.

 


Πάλι η κεντρική σκηνή του δράματος θα είναι η Ευρώπη. Ήδη με τις ηλίθιες κυρώσεις προς την Ρωσία, το αέριο, το ρεύμα και τα καύσιμα έχουν γίνει απλησίαστα. Τα είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης βαράνε νέα υψηλά κάθε εβδομάδα. Με την πουστιά που λέγεται Παράγωγα, οι γνωστοί άγνωστοι αγοράζουν και πουλάνε αέρα στα πορνοχρηματιστήρια, χρεώνοντας τους ανήμπορους να αντιδράσουν πολίτες με εξοντωτικούς λογαριασμούς για τα βασικά. 

 

 

Όλες οι κυβερνήσεις πίνουν τα χύσια της μασονίας.  Δεν δίνουν δεκαράκι τσακιστό για το πόπολο. Σαν υπνωτισμένα ζόμπι εκτελούν τις εντολές των αόρατων αφεντικών του πλανήτη. Η πίεση που ασκούν οι κυβερνώντες μέσω των τηλεκάφρων για να μας εντάξουν στην «αλήθεια» των αφηγημάτων τους είναι εκνευριστική.  Η εμμονή τους με το διαολοεμβόλιο το ίδιο. Εξαθλίωση, κατάθλιψη, καταπίεση, πείνα παντού. Να είσαι φτωχός, άρρωστος, καταπιεσμένος και να μην έχεις να φας… Το κοκτέιλ είναι εκρηκτικό.

 

 

Παίζει να μας πιέζουν επίτηδες για να εξεγερθούμε και να τους δώσουμε την ευκαιρία να επιβάλλουν τα σκληρά μέτρα καταστολής που έχουν σχεδιάσει. Η μετάβαση στο άτεγκτο ρατσιστικό καθεστώς της μεταφεουδαρχίας είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να γίνει ομαλά. Έρχονται γερές φάπες. Ό,τι στοίχημα θέλετε πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.

  


Η πιο κρίσιμη φάση της πίστας μας βρίσκει με τους πιο άχρηστους, πουλημένους και άμπαλους ηγέτες όλων των εποχών.  Το πόπολο είναι κι αυτό ό,τι χειρότερο υπάρχει. Φοβισμένο, μπασταρδεμένο, μίζερο, περιμένει την σωτηρία από τους ξεπεσμένους ουρανούς.

 

 

Το μόνο ευχάριστο είναι πως το μπουρδέλο που λέγεται Νεοελλάδα δεν επιδέχεται επισκευή. Μόνο μπουλντόζα και όλα ίσιωμα. Χωράφι πρέπει να γίνει αυτό το σκατοκράτος και οι δομές του. Η πληρωμένη κατσαρίδα ο Μητσοκαύτης είναι ο κατάλληλος μπινές για την νεκρώσιμη ακολουθία.

 

Μας σκότισαν τον πούτσο με την βλαμμένη μπαλότσα από την Πάτρα που εξόντωσε τα παιδιά της.  Θα ήθελα πολύ να βάλω στο χέρι όλα αυτά τα ΖΩΑ που μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι της να την λυντσάρουν.  Αυτοί είναι το πρόβλημα. Οι ψεύτες, οι υποκριτές, οι όψιμοι αγανακτισμένοι.  Γαμημένα μπαζοανθρωπάκια, γιατί δεν πάτε να λυντσάρετε τον Μητσοτάκη, την Σακελλαροπούλου, τον Στουρνάρα, τον Σταϊκούρα, τον Γεωργιάδη και όλο το υπόλοιπο σαυρολόι της πολιτικής απατεωνιάς; Ακόμα ρε άπουτσοι δεν έχετε καταλάβει ποιος μας πίνει το αίμα;

 

  

Το πιο πιθανό είναι πως αρκετοί από τους «εξαγριωμένους πολίτες» στην Πάτρα και στην ΓΑΔΑ δεν ήταν τίποτε άλλο από παρακατιανά στελέχη της σιχαμερής ΝΔ. Τώρα που το σκατό κάνει γκελ στο Κίεβο και βρίσκει τον Μητσοπούστη στα μούτρα, ψάχνουν για αντιπερισπασμό. Ούτε κουβέντα για την ακρίβεια, για την αισχροκέρδεια, για τις κυρώσεις της ψωροκώσταινας στην Ρωσία, για τα όπλα που έστειλε στους Ουκρανοναζί, για την διάλυση της οικονομίας, για τα ρατσιστικά πρόστιμα και για το κουρέλιασμα του Συντάγματος.

  


Όμως, ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Αρκετά παίξαμε και κωλοβαρέσαμε στις καφετέριες.  Τώρα η κάθε πουστιά θα πληρώνεται τοις μετρητοίς.

 

…Θες να κάνεις μαγκιές στον Πούτιν; Πάρε μια πούτσα.

 

…Θες να κάνεις το χανουμάκι των ΗΠΑ;  Ρούφα τον Τούρκο.

 

…Θες να είσαι ο βαλές του Γερμανού;  Τσίμπα άλλα δύο μνημόνια.

 


Να δούμε πόσο θα αντέξει η πλέμπα το διαρκές γαμήσι. Το πολιτικάντικο παρεάκι του περιστυλίου γελάει με τα χάλια μας.  Ήδη σχεδιάζουν κυβερνητικά σχήματα για την επόμενη μεγάλη ληστεία. Όλοι εμείς οι αποκάτω ξέρουμε τι φταίει αλλά δεν βλέπω να πράττουμε το δέον. 

  


Ο πλανήτης οδεύει προς τον όλεθρο κι εμείς οι ημίαιμοι σκύλοι αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις των ημερών. Ακόμα και τούτη την ύστατη στιγμή, ελάχιστοι είναι εκείνοι που τολμούν να πουν την αλήθεια. Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι όσοι αντιστέκονται στα ιερά κουνάβια του ρασοτεκτονισμού.

 


Τι έχουν κάνει αυτοί οι φάλτσοι τελάληδες της ειρήνης και της αγάπης για να αποτραπεί η κλιμάκωση που θα φέρει τον ΓΠΠ;  Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ !  Και να κάθονταν στα μπουντουάρ τους και να γαμιόντουσαν με τα γιδοτεκνά, άντε να τους την χαρίσω.  Όμως αυτές οι βρομούσες είναι ανακατεμένες ως τα μπούνια στην σκατοκατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ο Βοθρολυμμαίος έχει πάρει από καιρό θέση υπέρ του ΝΑΤΟ στην ουκρανο-ρωσική διένεξη. Έχει σαφώς μερίδιο ευθύνης για τον πόλεμο που γίνεται καθώς και για οτιδήποτε επακολουθήσει. Με την αναγνώριση του Αυτοκέφαλου της Ουκρανικής εκκλησίας το 9018 στήριξε τον Ποροσένκο και τους νεοναζί που επεδίωκαν την σύγκρουση με την Ρωσία καθ’ υπόδειξη των Δυτικών.

 


Από καταβολής κόσμου αυτά τα φίδια με τα ράσα που υπηρετούν το Αιώνιο Ερπετό, μόνο βλάπτουν. Ο εβραιοχριστιανισμός κατέστρεψε την ψυχή του Έλληνα.  Επί αιώνες μπασταρδεύει το γονιδίωμα μολύνοντας σώματα και ψυχές.  Με δόλιο τρόπο εξασφαλίζει το status quo και τα περιουσιακά συμφέροντα του κρυφού ιδιοκτήτη. Οι πολλές καλοσύνες μας φάγανε. «Αγάπα τον πλησίον σου». Δηλαδή αυτόν που σε ρουφιανεύει, που σε ποδοπατά, που σε δουλεύει εσαεί και για όλα. «Γάμα τον πλησίον σου» έπρεπε να είναι! Ξεκώλιασέ τον, τον παλιόπουστα! Σκίστου τα βάρδουλα! Παλούκωσέ τον!

 

 

Από πολεμική φυλή γίναμε φάρα ραγιάδων και πούστηδων, ακολουθώντας την παραχαραγμένη μετάλλαξη του εκδικητικού Γιαχβέ σε αγαθομούνη Χριστό. Κανένα από τα δύο αρχέτυπα δεν ταιριάζει στον Έλληνα. Όταν είναι σκληρός διαθέτει μεγαλοψυχία και όταν είναι αγαθός εκδικείται τον εμπαιγμό. 

 

 

Το να τρως ξύλο απ’ όλους και να σκύβεις το κεφάλι δεν αποτελεί Ελληνική αρετή, ούτε Ιουδαϊκή. Η υιοθέτηση της νόθου σωκρατικής διδασκαλίας ως επιβιωσιακής τεχνικής μπορεί να εξασφάλισε την διαιώνιση των πιο ταλαντούχων οσφυοκαμπτών και από τις δύο ακτές της Μεσογείου, όμως σαφώς έβλαψε τους ανδρείους και ωφέλησε τα παράσιτα.  

 

Σε αντίθεση με το Ελληνικό χριστομαζοχιστικό αδιέξοδο, οι ταλμουδικές διδαχές ως ερμηνευτικές εγκύκλιοι φρόντισαν να αναπαραγάγουν πιστά το γιαχβικό πρότυπο στην Εβραϊκή Διασπορά.

 

 

Το αποτέλεσμα είναι ακριβώς η εικόνα που βλέπουμε στις μέρες μας: Οι Έλληνες παραγωγοί πολιτισμού να αποδεκατίζονται λοιδωρούμενοι και χλευαζόμενοι ενώ οι Κρόνιοι Άτλαντες να υλοποιούν ανενόχλητοι σχεδιασμούς και συνωμοσίες αιώνων.   

 

Άραγε είναι τυχαίο που το μόνο σημείο του πλανήτη από το οποίο μπορεί να προέλθει η λύση είναι εκείνο που βάλλεται ασταμάτητα από παντού;  Αρρώστιες, κοινωνική διάλυση, οικονομική καταστροφή, περιβαλλοντικό χάος, σε λίγο πόλεμος και πείνα, όλα έχουν επιστρατευτεί να γαμήσουν την Νεοελλαδίτσα.

  

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά η χώρα είναι προκαθορισμένο να πνιγεί στο αίμα. Αυτή είναι η πάγια μυστική εντολή. Δεν θα μας εξαφανίσουν από προσώπου γης γιατί μας χρειάζονται.  Ωστόσο οι απώλειες θα είναι τεράστιες είτε κάτσουμε στ’ αυγά μας, είτε εξεγερθούμε.

  


Πλησιάζει η ώρα για την μετάβαση στην Πανθρησκεία και οι ερπετοειδείς βιάζονται να κλείσουν τις εκκρεμότητες. Ένα ολόκληρο πακέτο αφηγημάτων (ενέργεια, περιβάλλον, διατροφή, ιδιοκτησία, μετακίνηση, διασκέδαση, έθιμα) περιμένει την σειρά του να εντυπωθεί ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ στον σκληρό δίσκο του ζωανθρώπινου μυαλού. Χέρι-χέρι με τις καταστροφές θα ενσκήπτουν τα νέα αφηγήματα.  Ο πόνος ως γνωστόν είναι ο καλύτερος τρόπος εγγραφής των αναμνήσεων.

  

 

Όλες οι κωλοθρησκείες είναι για τον πούτσο. Επί χιλιετίες το μόνο που κάνουν είναι να κοροϊδεύουν τα ποίμνιά τους και να τα αρμέγουν οικονομικά.  Αντιγραφή από τα Ομηρικά Έπη είναι η Καινή Διαθήκη. Με το κουτσό και απαράδεκτο παραμύθι του τύπου από την Γαλιλαία, οι λογοκλόποι απατεώνες έκαναν πάρτι. Για βάλτε κάτω να δούμε πού φτάσατε εσείς και πού έφτασαν αυτοί μετά από 1.700 χρόνια υποσχέσεων και πουστιάς.  Αυτοί έγιναν ζάπλουτοι και παντοδύναμοι κι εσείς παραμένετε ζώα.

  

 

Παραδεχτείτε το: Ούτε ένα (1) σκαλί δεν ανεβήκατε στην εξέλιξη. Αντίθετα οι περισσότεροι κατρακυλάτε όλο και πιο χαμηλά προς τα σκουπίδια.  Έφτασαν ρε μπούγια τα σκυλιά και οι γάτες να αξίζουν παραπάνω από τον ξεφτίλα τον άνθρωπο. Από την άλλη, η συνολική παραμυθολογία των δήθεν θεών έχει φάει αβέρτα τορπίλες από τους σκεπτικιστές.  Η σκυλοπνίχτρα κιβωτός της μπάζει κάργα νερά. Ένα τμήμα των εξουσιαζόμενων έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται το παγκόσμιο δούλεμα και σκέφτεται δραστικά μέτρα. Γι αυτό και ο αόρατος τσοπάνης επιταχύνει την αναδιοργάνωση της πολυεθνικής του.   

  


Οι αρχαίοι Έλληνες μεγαλούργησαν επειδή είχαν μη οργανωμένη Εθνική Θρησκεία. Η παρακμή τους ξεκίνησε από την στιγμή που οι ναοί αλώθηκαν ύπουλα από το Ατλάντειο ιερατείο των μάγων και των προφητών.  Από την στιγμή που οι ναοί έγιναν τοκογλυφικές φωλιές, το ανθρωποκεντρικό όραμα που είχε θέσει ο Μέγας Παίκτης ξεθώριασε. Το Ελληνικό Φως έπαψε να εκπέμπεται και οι Έλληνες χάθηκαν στην δίνη αλλεπάλληλων εμφυλίων.  Οι σημερινές διαμάχες μεταξύ λευκών πληθυσμών είναι απόηχοι αυτής ακριβώς της καμπής.

 

 

Το παρήγορο είναι ότι η ψυχή του Αρχαίου Έθνους δεν καταστράφηκε ολοσχερώς.  Ψήγματα του προγονικού μεγαλείου εμφανίστηκαν, εμφανίζονται και θα εμφανίζονται απροειδοποίητα στους ημίαιμους απογόνους.  Απομένει μια τυχαία ζαριά του μάτριξ που θα στείλει μια ομάδα από χαρισματικούς να συναντηθούν στον ίδιο τόπο και χρόνο. Αν η ξυνισμένη Ορθοδοξία κατάφερε να μαλακώσει λιγάκι την μοχθηρία του Θεού με τα 72 ονόματα, δεν νομίζω ότι θα ‘πρεπε να πανηγυρίζουμε.  Η θρησκευτική μεγασκατιά που ετοιμάζεται θα επαναφέρει το έρεβος και τα βδελύγματά του στην εφιαλτική καθημερινότητα. Αυτό που απαιτείται για την σωτηρία είναι η πλήρης και οριστική αποκοπή από τον γιαχβικό κόσμο.

  


Η θρησκεία είναι αναγκαίο κακό λόγω του εμφυτεύματος που διαθέτει στον ψυχισμό της μεγάλη μερίδα του πληθυσμού.  Αυτό το εικονικό χαλινάρι την αναγκάζει να αναζητά εξωπλανητικούς αφέντες χωρίς να τους χρειάζεται. Αν η ζωανθρωπότητα θέλει πραγματικά να κάνει ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις παραμέτρους της χρησιμότητας των θρησκειών.  Καλό θα ήταν η ύπαρξή τους να συνδεθεί με το έργο και όχι με τα κούφια λόγια.

  

Η πρόσδεση της θρησκείας στο έθνος δηλαδή στα πραγματικά συμφέροντα των ανθρώπων που το αποτελούν θα μπορούσε να είναι η πρώτη παράμετρος. Η δεύτερη θα ήταν η εκπλήρωση καθορισμένων στόχων βάσει χρονοδιαγράμματος. Η τρίτη θα ήταν η ακεραιότητα των λειτουργών της.  Κάθε 30 χρόνια θα είναι απαραίτητο να γίνεται αποτίμηση της πορείας της.  Αν έχει παρεκκλίνει από τις εξαγγελίες, θα μπαίνει λουκέτο στα μπουρδέλα της, θα δημεύεται η περιουσία της και το παπαδαριό της θα εκτελείται μαζικά.

  

Αυτό είναι το σκληρό παιχνίδι.  Όλα τα άλλα είναι πίπες και δικαιολογίες για να  διαφεύγουν την τιμωρία οι ρασοφόροι ψεύτες, κλέφτες και κωλομπαράδες.  Όμως ας μην κοιτάμε ως ηλίθιοι την βάση της εξουσιαστικής πυραμίδας.  Εκείνος που ανέκαθεν διαφεύγει την σύλληψη είναι ο εν τοις ουρανοίς απατεώνας. Ο Υπερτοκογλύφος που κρύβεται πίσω από τα ιερατεία των επί γης μπινέδων.

 

 

Ο καιρός που απομένει είναι λίγος.  Σύντομα οι μεγάλες πουτσοθρησκείες του πλανήτη θα συνενωθούν σε μία χθόνια πανσαβούρα, ιουδαϊκών προδιαγραφών.  Η κιναιδοσυμμορία του Ελληνορθόδοξου δόγματος που συνεχίζει να βλάπτει τα συμφέροντα του έθνους και να μας σκοτίζει τ’ αρχίδια, έχει ήδη κλείσει θέση στο νέο σχήμα.  Όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό.  Αυτό το κρόνιο σκατομάντηλο δύο πράγματα λατρεύει: τον χρυσό και τον πούτσο. Γύρω από αυτά τα δύο φετίχ περιστρέφεται κάθε υπαρξιακή αναζήτηση της ελληνόφωνης ρασοφόρου στοάς. Όποιος τους εγγυάται την απρόσκοπτη παροχή αυτών των δύο αγαθών, είναι το αφεντικό τους.

  

Σε όλες τις πολιτισμένες χώρες υπάρχει μια υπηρεσία που λέγεται ληξιαρχείο.  Στα αρχεία του μπορεί να βρει κάποιος το γενεαλογικό του δέντρο και σε κάποιες χώρες υπάρχουν στοιχεία που πάνε πίσω μια χιλιετία και παραπάνω. Εδώ η υπηρεσία λέγεται ληξιπουσταρχείο και το πολύ να φτάσεις τα 170 χρόνια πίσω, δηλαδή ως το β.ε. 1850 που το κράτος αρχίζει να οργανώνεται.  Η Τουρκοκρατία ακόμα μια φορά έρχεται να λειτουργήσει ως άλλοθι στο ύπουλο παιχνίδι της συμμορίας των γεφυραίων και του παπαδοκαρκίνου.

  

Αυτό που δεν σας έχουν πει ποτέ είναι ότι τα δεδομένα του γενεαλογικού σας δέντρου υπάρχουν.  Ή τουλάχιστον υπήρχαν πριν κάμποσα χρόνια. Βρίσκονται στα υπόγεια των ναών και των μητροπόλεων, σαπίζουν, μουχλιάζουν και γίνονται τροφή για τα ποντίκια και τα ζωύφια. 

  

Σωστά διαβάσατε. Αυτή η πουτάνα η Εκκλησία  από τα έγγραφα των γάμων και των βαπτίσεων έχει όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν την καταγωγή και την οικογενειακή εξέλιξη των Νεοελλήνων. Τα έχει, τα κρατάει κρυφά και τα αφήνει επίτηδες να καταστρέφονται από τον χρόνο και την υγρασία. Οι μυστικές εντολές που έχει αυτό το διαχρονικό ζωοπορνείο είναι να μην επιτρέψει ποτέ στους πραγματικούς Έλληνες να ανασυγκροτηθούν, έστω και κατά τύχη.  

 

 

Τι δουλειά έχει διακόσια χρόνια ακόμα και ΤΩΡΑ που μιλάμε αυτή η ξεκωλόμπα να κατέχει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών; Δεν θα έπρεπε να έχει παραδώσει έστω ένα αντίγραφο από τα αρχεία της στα Γενικά Αρχεία του Κράτους; (Άλλο σοβαρό μπουρδέλο και δαύτο).  Στο ιστορικό και διπλωματικό αρχείο διευθύντρια είναι μια γεφυραία.  Σύμπτωση!

  

Η μαγική λέξη στα πάντα είναι η λέξη προσβασιμότητα. Σε όλη την χώρα, μόνο δύο οργανώσεις διαθέτουν αρχεία στα οποία απαγορεύεται η πρόσβαση. Η ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΙΑ που λέγεται Εκκλησία και η ΠΟΥΣΤΙΑ που λέγεται ΚΚΕ.  Και οι δύο ιδεολογίες προέρχονται από τον ίδιον κατασκευαστή. Τυχαίο κι αυτό.

 


Πάρτε το απόφαση ζωομαλάκες: Η αποκαλούμενη «Ορθοδοξία» είναι ξένο σώμα. Ό,τι και να ισχυρίζεται η ίδια και οι απολογητές της, δεν επαληθεύεται. Η ξερή ιστορία αποδεικνύει πως αποτελεί θανατηφόρο παράσιτο στο σώμα του έθνους. Είναι σχεδιασμένη να μας κρατάει στο σκοτάδι, αραιούς, ημιμαθείς και άμπαλους.

  

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι η ρουφόλα έχει κοντινή ημερομηνία λήξης. Το τέλος της είναι κανονισμένο από την μητρική, το τοκομάγαζο του Σολομώντα του μάγου. Άμα διαβάζετε παντού ότι «οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι», σημαίνει ότι επίκειται μεγάλη προδοσία και σφαγή.   

 


Κάποτε με ρώτησε ένας πιστός: «Τι θα μπορούσε να γίνει για να σωθεί η θρησκεία που βρήκαμε από τους γονείς μας;».

Του απάντησα με ερώτηση: «Και γιατί θα έπρεπε να σωθεί;».

«Δεν ψάχνω το γιατί», μου είπε. «Με ενδιαφέρει μόνο το πώς, με ποιον τρόπο».

«Είναι απλό».

«Δηλαδή;»

«Αρκεί να βάλει ο Χριστός τον πούτσο του στον κώλο του Γιαχβέ».

Ο τύπος έμεινε παγωτό.

«Με δουλεύεις».

«Καθόλου… Για σκέψου το».

«Τι να σκεφτώ;»

«Ο Χριστός παρόλο που δεν είναι ιστορικό πρόσωπο, ούτε έγραψε τίποτε, φέρεται ότι είπε πέντε σωστά πράγματα. Κρατάς αυτά τα πέντε όποιος και να τα είπε και στέλνεις τον Αβραάμ, τους Σαδδουκαίους, τους Μακκαβαίους και τα γαμωβιβλία τους πίσω στον κερατά που τους έφτιαξε».

Ο άλλος ανοιγόκλεισε τα μάτια του. «Δεν γίνεται».

«Γίνεται… Εσείς δεν ξέρετε να το κάνετε».

  

 

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, σήμερα η μοναδική ελπίδα της ορθόδοξης ψαρόβαρκας να πιάσει στεριά αντί για τον πάτο της θάλασσας είναι η μετατροπή της σε …εθνική θρησκεία. Χαχαχαχαχαχαχαχα… Μόνο που το σκέφτομαι, κλαίω από τα γέλια.

 

Για κάντε το εικόνα…

 


…Ο Βοθρολομαίος και ο Τζερόνιμο καθαιρούνται. Οικουμενικός Πατριάρχης και Αρχιεπίσκοπος ανακηρύσσεται δια βοής ο Μάρκο Ντε Σαντ.

 


…Την ίδια μέρα θα πούλαγα το κέλυφος στους Ρώσους και θα εκτελούσα δια ροπαλισμού όλους τους μητροπολίτες. Γύφτοι, λάθρο και ανθέλληνες θα έπαιρναν τον πούλο. Ο Γκουσγκούνης θα έμπαινε στο πάνθεον των αγίων, το ίδιο και ο Μπόκολης. Με την περιουσία της καριόλας η χώρα θα γινόταν τζετ. Θα αγόραζα όλα τα ΜΜΕ και θα έβαζα τον Πρωκτοσάλτε και τον Εισαγγελάτο να παλεύουν κάθε βράδυ στις 8 με στρινγκάκια μέσα σε λάσπη. Στις 10 θα είχε πλακομούνι σε ζωντανή μετάδοση, η μπακοδημαρχίνα με επιλεγμένες λεσβίες από τις φυλακές Κορυδαλλού.

  


…100.000 το αφορολόγητο, το ρεύμα δωρεάν και η βενζίνη 0,50 το λίτρο. Ελεύθερο και υποχρεωτικό το προγαμιαίο σεξ και όλα τα σαδο-μαζό βίτσια δεκτά. Κυριακές και εορτές φαΐ και πιοτό άφθονο και τζαμπουίτα, γουρουνάκια ψητά και γαμοπίλαφα Κρήτης μέχρι εξαντλήσεως των μαγείρων. 

 


 


…Θα απέλυα όλους τους τραγοπαπάδες και θα προσλάμβανα στη θέση τους ιέρειες μοντέλα. Θα ήταν όλες μουνάρες στρίπερ με δερμάτινα μίνι, σηθρού βυζοθήκες και ψηλοτάκουνες μπότες.  Η κοινωνική ασφάλιση θα επιδοτούσε μια βίζιτα την εβδομάδα για όλους. 



...Θα μιλάγαμε για πανδαισία οικονομική και σεξουαλική. Τι Μοντανός και Μαχαρίσι και πούτσες μπλε κινέζικες. Θα τους πίπωνα όλους τους ιμιτασιόν. Πύραυλο θα την έκανα την σαπιόλα την Νεοελλάδα. Ο πλανήτης θα προσκυνούσε. Ουρές θα σχημάτιζαν οι άπιστοι για να βαπτιστούν στην νέα θρησκεία του Ορθόκαυλου Μαρκοδεσαδισμού και φυσικά θα έτρωγαν πόρτα.

 



Σοβαρά τώρα: Όσο κωλάδικη και να ακούγεται η καρτουνίστικη καρικατούρα θρησκείας που σας περιγράφω, θα ήταν καλύτερη από την κακιασμένη μειξοεβραϊκή οχιά που έχετε σήμερα στον κόρφο σας. Ως Εθνική Θρησκεία, η καινούργια δεν θα απέκρυπτε την αλήθεια, δεν θα καταπίεζε τους πιστούς, δεν θα χρηματιζόταν από τον εχθρό, δεν θα εκβιαζόταν από κανέναν, και το σπουδαιότερο, δεν θα συνωμοτούσε ποτέ εναντίον του Έθνους.

 

 

Αν η αυτή η θρησκεία-καρικατούρα θα είχε θετικό αποτύπωμα στην πορεία του έθνους και των πολιτών του, φανταστείτε τι θα πετυχαίναμε με μια ορθολογικά δομημένη και αυτορυθμιζόμενη εθνοεκκεντρική εκδοχή της. Το πολυπόθητο άλμα προς το ανώτερο επίπεδο θα ήταν απλά θέμα χρόνου.

 

 

Ωστόσο, πολλοί επιλέγουν ελεύθερα να φάνε σκατά. Επειδή ως ελληνόφωνοι δεν γνωρίζουν την γλώσσα των ευαγγελίων, είναι ανίκανοι να καταλάβουν αυτά που ακούν.  Ούτε θέλουν να διαβάσουν, ούτε επιθυμούν να βραχυκυκλώσουν με λογικές σκέψεις τον σκουπιδοτενεκέ που έχουν για εγκέφαλο.  Ακολουθούν την παπαδίστικη πεπατημένη: Δοξολογούν τους Εβραίους προπάτορες, καταριώνται τους αρχαίους Έλληνες και στήνουν κώλο στον Γιαχβέ και τα παρτάλια του.  Νιάου-νιάου κουκουβάου. Το παιχνίδι έχει τελειώσει. 

 

 

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ, πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να το εκφράσω. Είναι ένα τιτανικό ψέμα που σκοπό έχει να σας τρώει τα φράγκα και τις ψυχές.  Ο Διάβολος είναι η άλλη του όψη. Το γήπεδο γέρνει. Το θεοκαζίνο σας κλέβει ξεδιάντροπα και γελάνε μαζί σας ακόμα και οι παρκαδόροι. Αυτό προσπαθεί να σας πει ο Μέγας Παίκτης.

 


Τι είδους εμπιστοσύνη μπορεί να έχει κανείς στους ρασοφόρους ληστές που έκαναν τις εκκλησίες εμβολιαστικά κέντρα; Πώς γίνεται να θέλουν το καλό σας αυτοί που διδάσκουν μόνο την υποταγή στους παράνομους νόμους; Πού αλλού θα σας οδηγήσουν οι συνομιλητές του εκάστοτε τυράννου εκτός από το σφαγείο;  

 


Ευτυχώς η πουτάνα η μάνα τους δεν σώζεται με τίποτα. Ο μασκοφόρος Χριστός δεν πρόκειται ποτέ να βάλει τον πούτσο του στον κώλο του Γιαχβέ. Ως ολογραφική προβολή, θα παίξει και το τελευταίο κομμάτι του ρόλου του και μετά θα εξαφανιστεί για πάντα.

  

Η ψευτο-πανδημία ήταν το απόλυτο ξεβράκωμα.  Ζωανθρωπάκια και κωλο-ιδεολογίες λαμπάδιασαν ως προσάναμμα στην μεγάλη φωτιά που ξεκίνησαν τα αστρικά αφεντικά της Εγκληματικής Υπερδομής. Έπεται συνέχεια και ελάτε τώρα να προφητέψετε τ’ αρχίδια μου.

  

 


Γελάω με τα σενάρια ταινιών όπως η «Ημέρα Ανεξαρτησίας» όπου οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν ολόκληρη την υπερτεχνολογία τους για να εξολοθρεύσουν το ζωανθρώπινο είδος και αποτυγχάνουν. Μάλιστα δεν βάζουν μυαλό με την πρώτη αλλά έρχονται και τον πίνουν και δεύτερη φορά. Εξωγήινους με ειδικές ανάγκες μόνο το Χόλιγουντ θα μπορούσε να παρουσιάσει.

 


Αν κοιτούσαν γύρω τους θα έβλεπαν ότι δεν χρειάζεται καμιά τεχνολογία για να ξεπαστρέψει κανείς την μπάσταρδη ράτσα των δούλων που κατοικεί στην Γη. Το ζωανθρώπινο είδος είναι αρκούντως αυτοκαταστροφικό, εξολοθρεύεται από μόνο του. Πείνα, πόλεμοι, ναρκωτικά, εγκληματικότητα, απληστία, μοχθηρία και πάνω απ’ όλα η εγγενής ΒΛΑΚΕΙΑ φτάνουν για να εξοντώσουν το σύνολο των ζωντόβολων.

  


Αρκεί να πείσεις μερικούς ότι είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους και αξίζουν αυτοί τα πάντα ως «υπερδύναμη» ή ως «περιούσιος λαός». Ή να πείσεις μια οριακή πλειοψηφία ότι κινδυνεύει από κάτι κι ότι εσύ έχεις το αντίδοτο. Θα σε παρακαλάνε γονατιστοί να τους χορηγήσεις το σκεύασμα που θα τους στείλει στον αγύριστο, οι αιώνιοι δούλοι. Το βλέπουμε, το καταγράφουμε, το ζούμε, αλλά κανείς δεν αλλάζει πορεία.

  


Τζογαδόροι του σύμπαντος, διαπλανητικοί καιροσκόποι και ερπετοειδείς πλιατσικολόγοι έχουν πάρει θέσεις στην γήινη τσόχα. Οι ντόπιοι συνωμότες στήνουν μια νέα φεουδαρχία. Δημεύουν με παράνομους φόρους και πρόστιμα την περιουσία της μεσαίας τάξης υπέρ του ψεύτικου κράτους. Αυτό με την σειρά του θα παραδώσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία που θα έχει κατάσχει στους νέους φεουδάρχες. Κατόπιν θα γίνει η ένωση με την Μηχανή, η ενθρόνισή τους εν είδει θεών και ο απόλυτος έλεγχος της ζωανθρωπότητας. Σε λίγο θα λατρεύετε στις βρομοεκκλησίες σας τον Μπιλ Γκέιτς μαζί με τους Ελοχίμ.

  


Οι ψηφοφόροι του Πούτιν το έχουν δει το έργο.  Την εποχή των τσάρων η άρχουσα τάξη ήταν 90 % Ρώσοι (Χριστιανοί στο θρήσκευμα).  Το ’17 οι Ιουδαίοι μπολσεβίκοι απαλλοτρίωσαν τις περιουσίες και τις μεταβίβασαν ατόφιες στα Σοβιέτ. Μετά από 70 χρόνια μαρξιστικού αυνανισμού (2 γενιές για να ξεχαστούν οι λεπτομέρειες) η χώρα χρεοκόπησε και βγήκε στο σφυρί.  Όποιος είχε δολάρια αγόραζε σχεδόν τζάμπα εργοστάσια, κτίρια, πλοία, ορυχεία και πετρελαιοπηγές από τα διαλυμένα Σοβιέτ.  Κανείς δεν τον ρωτούσε πού το βρήκε τόσο χρήμα. Όλη η άχρηστη χαρτούρα που είχε μαζέψει ο περιπλανώμενος μπασταρδολαός του Γιαχβέ βρήκε τότε τον δρόμο για την Νέα Χαναάν.  Ως δια μαγείας η άρχουσα τάξη επανεμφανίστηκε στην Ρωσία, μόνο που τώρα ήταν 80 % Ρώσοι (Εβραίοι στο θρήσκευμα).  Ήταν η μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών.  Ως την σημερινή δηλαδή.  Το έχω ξαναπεί ότι οι βδέλλες δεν κουράζουν το μυαλό τους να γράψουν καινούργια σενάρια.  Το ίδιο σενάριο παίζουν με μικρές παραλλαγές,

 

  

Καλά την είχαμε περάσει ως τώρα.  Τι καλά δηλαδή; Ζωάρα. Με τα λεφτά μας, με τα ταξίδια μας, με τις πλάκες μας, με τις καριόλες μας, μια ύπαρξη σκέτο σιρόπι. Πάνε αυτά, τελείωσαν.  Η τιτανική πούτσα έφτασε στο μαγαζάκι μας και θα μας το γαμήσει, όπως συνηθίζει.  Τώρα φτωχάλες, άστεγοι, πειναλέοι, ρακένδυτοι, πρόσφυγες, αιχμάλωτοι, αυτοί είναι οι νέοι ρόλοι που μας έχει μοιράσει ο σκηνοθέτης.

 


Τόσα εξωγήινα όρνεα που έχουν μαζευτεί αποπάνω μας δεν ξέρω ποιο θα μας κατασπαράξει πρώτο.  Μερικά θα φαγωθούν και μεταξύ τους αν και για εμάς δεν βγαίνει κέρδος έτσι.  Ο Μέγας Παίκτης μας έδωσε τα ατού αλλά δεν βλέπω κανέναν να τα χρησιμοποιεί.  Τα κλωτσίδια και τα μπραβιλίκια που εκτυλίσσονται στην Σαγκάη δεν μας ξυπνάνε. Ακόμα με μάσκες κυκλοφοράνε εδώ οι τριπλοδοσίτες.  Μιλάμε ότι τέτοια μαστούρα δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Έχουμε γίνει όλοι Μπομπ Μάρλεϊ χωρίς τα κοτσίδια.

 


Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι μεγάλες στιγμές που ζούμε δεν μας πείθουν για την αυθεντικότητά τους. Σκυλοβρομούν ψευτιά σαν τα τηλεοπτικά διαγγέλματα του Μητσοτρίφτη. Κάτι δεν πάει καλά με τα σκηνικά, ακόμα και ο απλός λαός το έχει διαισθανθεί.

 

 


Δεν ξέρω τι μας περιμένει τον Σεπτέμβρη αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι καλό. Το νέο αφήγημα της παπαριάς για την «κλιματική αλλαγή» έχει ήδη ξεκινήσει.  Θεωρίες απίστευτης μαλακίας και «επιστημονικές» σκατιές γράφονται και εκτοξεύονται εναντίον μας άνευ αντιλόγου.  «Θα ανέβει η στάθμη του νερού 50 μέτρα αν λιώσουν οι πάγοι της Ανταρκτικής», λέει η σαύρα. Ούτε ο Μπουμπούκος δεν πετάει τέτοιες αρχιδιές πια.  10 Ανταρκτικές να λιώσουν, δεν πρόκειται να ανέβει ούτε ένα μέτρο η στάθμη. Προσέξτε όμως με ποιον τρόπο (βλ. την αποπάνω εικόνα) τα εκκρεμή αφηγήματα συνυφαίνονται πλέον σε ένα κεντρικό.  «Σώζουμε τη Γη και νικούμε τον Πούτιν».  Πάντα με μάσκα και εμβολιασμένοι εννοείται. Αυτό το σιωνιστικό απόχεσμα ο Φρίντμαν συνομιλεί με τον άλλο μπαγλαμά τον Κέρρυ πού αλλού; στο Π.Ο.Φ. (WEF) του Σβαμπ (βλ. αποκάτω εικόνα).  Η βρομοκωλιά πάει στεφάνι.

  


Τα σοβαρά γεγονότα είναι κοντά. Οι γεφυραίοι υπηρέτες του Υπερκαριόλη περνάνε το τελευταίο χέρι μπογιάς στην απατεωνίστικη «νέα κανονικότητα».  Αν όντως ο Πούτιν συμβουλεύεται τον Ντούγκιν, ίσως υπάρχει κάποια ελπίδα.  Όχι να σωθούμε αλλά να πέσουν τα βαριά πυρηνικά και να τελειώνουμε γρήγορα.

 

 

Να ψοφήσουμε να ησυχάσουμε.

 

 

Ώσπου να μας ξαναβάλουν στο καινούργιο μάτριξ.

 

 


 

223 σχόλια:

  1. Φίλε έλειψες πολύ καιρό, αλλά κάλυψες όλα τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου, προσπαθούσα να βρώ στό σεντόνι πού αράδιασες μιά λέξη να σού διορθώσω καί δέν μπορούσα! :-)
    Υπάρχουν ακόμα Έλληνες. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάρκο καργιολη, ζωγράφισες πάλι!
    Τι θα σουβλισεις, δεν μας είπες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://s8d3.turboimg.net/sp/c91d67ca51eb2cab1c44068ac32d06f5/NWO_1.png
    https://s8d6.turboimg.net/sp/cc4924991bfc3fa7ebcf4232e95efd3f/NWO_2.png

    https://telegra.ph/%CE%A4%CE%9F-%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%94%CE%9F%CE%A4%CE%9F-%CE%A3%CE%A4%CE%9F-%CE%A8%CE%95%CE%9C%CE%91-%CE%95%CE%99%CE%9D%CE%91%CE%99-%CE%97-%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%95%CE%99%CE%91-02-28

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Epic Music | Deployment"
    https://youtu.be/KhMeVliLnsk?t=1383

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://attikanea.info/%CE%9C%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%86%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%97%CE%A4%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%94%CE%A5%CE%A3%CE%95%CE%9E%CE%97%CE%93%CE%97%CE%A4%CE%91-%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8E%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλα πολύ καλά και τα χοντρά μπινελίκια 100%

    αλλά όταν μιλάς για Τον Χριστό μιλάς σαν τους ταλμουδιστές καμπαλιστές σαν αυτούς που κατηγορείς

    Θα συμφωνούσε σε αυτό ο Κολοκοτρώνης ή ο Καραϊσκάκης αποδεδειγμένα ελευθερωτές της Ελλάδος των 400 χρόνων τουρκιάς;

    Ο Χριστός Πήρε ένα ξύλο και διάλυσε τα μαγαζιά των τότε τοκογλύφων

    Μίλαγε για τους σιωνιστές της εποχής με τα χειρότερα λόγια!

    Ο Χριστός δεν είπε ποτέ στους Ιουδαίους "οι προγονοί μας ή οι πατέρες μας" αλλά "οι προγονοί σας και οι πατέρες σας" άρα τι σημαίνει αυτό;

    Πουστοπαπάδες και πουστομητροπλίτες υπάρχουν και τους αποκάλυψε ο κοροδοιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάτε στο παλαιό ημερολόγιο αν θέλετε να καθυστερήσετε για λίγο το μοιραίο... Χωρίς Εθνική Θρησκεία θα πάμε όλοι άπατοι.

      Διαγραφή
    2. https://preview.redd.it/pdgc44ui6vm31.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=a9950607b85b1fd158425e6f0354b3a346e57899
      https://pbs.twimg.com/media/DTwiZs-WsAU3SBJ.jpg:large
      https://4.bp.blogspot.com/-3_3Nywal3Yg/WwgWjBfYf6I/AAAAAAAASJ8/yDU0dP8Rnrg8-68wijz2Vr380J3la9qgwCLcBGAs/s320/pp3.jpg
      https://greatlie.com/~greatlie/images/BIBLOS_LIXNARI_ALADIN.png
      https://greatlie.com/~greatlie/images/EBRAIOS_MESA_MAS.png
      https://i.postimg.cc/y1QL4hMM/GodLogic.png
      https://knowyourmeme.com/memes/advice-god/photos/page/4

      "Το χριστιανικό ευαγγέλιο και η Ομήρου Οδύσσεια"
      https://www.youtube.com/watch?v=kQPV_xP5Cgk

      "Η ιστορία του Ευαγγελίου - Ενα ελληνορωμαϊκό θεατρικό δράμα"
      https://www.youtube.com/watch?v=dqGVmd-WGjk

      "Noah's Ark (part 1 of 2)"
      https://www.youtube.com/watch?v=j_BzWUuZN5w

      "Christianity Debate"
      https://www.youtube.com/watch?v=bSLkQnCurgs
      https://www.youtube.com/user/NonStampCollector/videos

      "How To Create A Universe"
      https://www.youtube.com/watch?v=jEE2L2l3PAo

      "Το βίντεο που τινάζει το Ισλάμ στον αέρα"
      https://www.youtube.com/watch?v=v4NtH4CNL_k&list=PLESmFyDtsex9IJ5Oo2lv5yipnNk2B2pwp&index=6

      Διαγραφή
  9. Ρε μπαγάσα, τέτοιο υβρεολόγιο δεν έχω ξαναδιαβάσει ποτέ. Άπαιχτο!!! Το καταφχαριστήθηκα και δεν μου έμεινε άντερο από τα γέλια! Πάντως σωστά τάχεις πιάσει τα νοήματα! Άντε καλή ανάσταση του Γένους, σύντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΙΝΕΛΊΚ ΟΛΈ!
    ΚΑΙ ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΜΑΤΡΙΞ.

    ΝΆ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΊΛΕ!!!

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ. ΆΚΟΥ ΤΟ ΟΛΟ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΆ.. Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ -ΣΧΟΛΗΣ ΖΆΠΠΑ- ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΠΆΔΕΣ! ΧΑΧΑΧΑ

    https://youtu.be/d6pj3HopC4Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ρε εσείς οι "ελληνόψυχοι" με το μουσικό σας γούστο που πηγάζει απευθείας από την Ελλάδα...

      Διαγραφή
    2. Ακούμε κι αυτά ρε πονηρίδη:

      https://www.youtube.com/watch?v=ibnUK9DuoEo

      Διαγραφή
    3. ΣΩΣΤΟΣ 10:01 πμ

      Ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΊΓΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.

      Διαγραφή
    4. Σιγά μην πατήσεις την φουστανέλα

      Διαγραφή
  11. Φίλε Μάρκο η αντίστοιχη "πνευμονία" σε κάποιους που η "αναγκαστική γεννετική θεραπεία" (σε καμμία περίπτωση δεν είναι εμβόλιο αυτό το πράγμα) τους εξαϋλωσε το ανασοποιητικό τους, θα ήταν μοιραία και άμεση, θα εξελισσόταν άμεσα σε πνευμονική εμβολή που θα καταγραφόταν ως "αιφνίδιος - ανεξήγητος θάνατος", το δε θύμα ούτε που θα καταλάβαινε τίποτα (χωρίς ανοσοποιητικό, δεν ανεβάζεις πυρετό), ενώ κανείς δεν θα έκανε τον κόπο να κάνει μια βιοψία από το υγρό στον πνεύμονα που έπνιξε τον φουκαρά.
    Κάποιος θα έλεγε πως είσαι τυχερός, αλλά συνήθως η τύχη ευννοεί τους προνοητικούς.
    Σε κάθε περίπτωση Σιδερένιος!












    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν έχω λόγια για να συμπληρώσω.
    Τα είπες όλα εσύ...


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι συνέβη;

    "Σε πληροφορώ ότι οι Μένγκελε στους οποίους είχες αναθέσει να με φάνε, απέτυχαν. Την επόμενη φορά να μου στείλεις την Μοσάντ μπας και γίνει η δουλειά σου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπινελικοτατε τα σέβη μου! ;)

    Μια χαρά τα έχυσες(έχωσες),μπας και ξυπνήσουν και τίποτα δογματισμενες κλασομπανιέρες....
    Βρε μπαγάσα για `υτό σε πάω,γιατί είσαι κι εσύ Διονυσιακός τύπος.....
    Το άρθρο πρέπει να μεταφραστεί και εις την Ρωσικήν διάλεκτο....χαχαχαχα
    Οσo για την ονείρωξη σου περί εθνικού δόγματος μην νομίζεις ότι πρωτoτυπεις....ρίξε εδώ μια ματια.......

    Διόνυσος, Βάκχος, Μαινάδες και Απόλλων

    https://www.diadrastika.com/2016/03/dionysos-vakchos-menades-ke-apollon.html

    Απλώς ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχώς οι Μένγκελε πέτυχαν το σκοπό τους. Ψόφησες και μας γράφεις από το υπερπέραν.
    Δώσε χαιρετίσματα στον Τραιανού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μάρκο, είσαι άδικος με τη χριστιανική θρησκεία.
    Αν δεν υπήρχε ο χριστιανισμός τι θα είχαμε να βρίζουμε στα νεύρα μας, να ξεσπάγαμε και μετά κάπως να ηρεμούμε ;
    Υπηρεσία ανεκτίμητη. Δεν υπάρχει καλύτερη βρισιά από το να λες :
    "Γ..ώ τον Χ....ό σας, γ..ώ τη Π.....α σας, γ..ώ τον θ.ό σας τον π....η"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ οριζoντιος και καθετος και ας δηλώνω και αδογμάτιστος.....
      Η Ελληνική γλώσσα είναι γλώσσα δύναμης και πρέπει να προσέχουμε πως την χρησιμοποιούμε.....
      Χριστός=χρίσμα-κεχρισμένος-χρηστικός
      Παναγία=παν+αγία=όλα τα άγια.....
      Από γλωσσολογικής απόψεως λοιπόν αν θέλουμε να κυριολεκτούμε,είναι μεγάλη ανοησία να βρίζουμε κάποιον κεχρισμενο και όλα τα αγια.....

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν γράφεις ολογράφως "ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ"???

      Διαγραφή
    3. Εύκολη η απάντηση. Διότι είναι δειλός. Διότι δεν έχει τα κάκαλα να πάει με την ίδια μαγκιά ποντικοκούραδου σε μια μάζωξη από μουσλίμια και να τους πει γαμώ τον Αλλάχ και τον προφήτη σας τον φούστη τον ψεύτη,

      Διαγραφή
    4. Πωπω δύναμη, ορμή και μαγκιά ποντικοκούραδου! Μπορείς, ρε αλάνι κάπα μι, να πας σε μια μάζωξη από μουσλίμια και να γαμοκορανίζεις αναλόγως; Κάτι σαν «γαμώ τον Αλλάχ, τον φούστη τον ψευτοπροφήτη τον Μωάμεθ και το κοράνι του κωλομωαμεθανισμού» μπορείς να το κάνεις να σε καμαρώσουμε με το κεφάλι σου στην μασχάλη; Όλοι μάγκες είστε έξω απ’ το χορό. Σαν τους ηλίθιους της χαβούζας «ένωσης άθεων» που αποδεικνύουν κάθε χρόνο τέτοια μέρα ποσό καραγκιόζηδες είναι.

      Διαγραφή
    5. Δεν το έγραψα ολογράφως, γιατί δεν ήμουν εκνευρισμένος όταν το έγραφα, ήθελα απλά να τονίσω ότι είναι η καλύτερη βρισιά.
      Κάτι "άει στο διάβολο" και τέτοια είναι πολύ soft.
      Αν δεν είχαμε και τον χριστιανισμό, πώς θα βρίζαμε, όταν εκνευριζόμασταν ; Αυτή είναι η υπέρτατη προσφορά τού χριστιανισμού.

      Διαγραφή
    6. Προς
      Ανώνυμος23 Απριλίου 2022 - 11:21 π.μ.

      Άθρησκος είμαι, όχι άθεος. Δηλαδή απορρίπτω όλες τις υπάρχουσες θρησκείες.

      Τη λέξη "άθεος" δεν τη καταλαβαίνω τι πα να πεί. Πρέπει πρώτα να ορισθεί η έννοια "θεός". Πρώτα ορίζεται η θέση και κατόπιν η αντίθεση, βασικός κανόνας της λογικής, έτσι δεν είναι ;;
      Οπότε λοιπόν όρισε μας εσύ τη λέξη "θεός", για να έχεις το δικαίωμα να με χαρακτηρίζεις άθεο, λέξη που όπως εξήγησα δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει.

      Διαγραφή
    7. Άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τ’ αυτιά μου! Ποιος σε είπε άθεο, ρε κάπα μι; Διαβάζεις πριν σχολιάσεις; Έφερα ως παράδειγμα ψευτομάγκικης συμπεριφοράς όμοιας με τα δικά σου γαμωσταυριδια (συμπεριφοράς για την οποία αποφεύγεις να απαντήσεις) τα καραγκιοζιλίκια της «ένωσης ξεπλένηδων» κι εσύ θεωρείς, όχι απλώς ότι σε κατατάσσω στους άθεους, αλλά ότι δεν ξέρω και την διαφορά άθεου με άθρησκου. (Φυσικά και το άθεος είναι το αντίστοιχο του αντιφασίστα, η άλλη όψη ενός νομίσματος. Ήτοι παίρνεις έναν φανατικό θρησκόληπτο που πιστεύει άκριτα τα πάντα, τον αντιστρέφεις κι έχεις τον πανίβλακα άθεο. )
      Η δε τρικυμία εν κρανίω που έχεις φαίνεται και στο πιο κάτω σχόλιό σου, όπου μπλέκεις σε έναν κιτσαριστό φιόγκο ακυροσύνης εκκλησία και ράσο με την θρησκεία, που συνδέεται με την πίστη του λαού. Λες και ο λαός βομβαρδίζεται ολημερίς κι ολονυχτίς με τις αρχές της χριστιανοσύνης, κι όχι με όλη την νεοταξίτικη γλίτσα, βλ. λοατκδφρκλωβμπσκι, οικΩλογικές αηδίες, αντιρατσισμοί κι ό,τι κουράδα γεννά η σκατοψυχίλα των νεοταξίτικων αφοδευμάτων. Τα ρασοφόρα κνώδαλα είναι ο εχθρός όχι οι νεοταξίτες -που φυσικά χρησιμοποιούν και το παπαδαριό αλλά μην παρασυρόμαστε μακριά από το μείζον.

      Διαγραφή
    8. @ Ανώνυμος23 Απριλίου 2022 - 8:09 μ.μ.

      Ποιος με είπε άθεο, λες ;
      Εσύ. Τι σημαίνει αυτό που έγραψες;

      "Σαν τους ηλίθιους της χαβούζας «ένωσης άθεων»"

      Σε μένα απευθυνόσουν. Ξαναδιάβασε τι έγραψες.
      Εκτός κι αναιρείς τώρα και τον εαυτό σου.

      Διαγραφή
    9. Έχεις μεγάλο πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου στα ελληνικά προφανώς, δεν εξηγείται αλλιώς. Άντε άλλη μία για το κοινό: είπα ότι η ψευτομάγκικη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ σου με τα ανώδυνα μπινελίκια εναντίον του χριστιανισμού είναι ΣΑΝ αυτή των ηλίθιων της"ένωσης" με τα καραγκιοζιλίκια της Μ. Εβδομάδας. Αν εξακολουθείς να μην κατανοείς την ουσιώδη διαφορά τώρα που στο έκανα τελείως νιανια, τι να πω; Παντελώς ηλίθιος μάλλον δεν είσαι, για να βρίσκεσαι εδώ. Οπότε ή πετάς την μπάλα έξω από το γήπεδο, ελλείψει επιχειρημάτων, που είναι και το το πιθανότερο, ή πράγματι είσαι ένα κοθώνι που βρίσκεται εδώ επειδή αρέσκεται στα μπινελίκια που μοιράζονται με την σέσουλα. Η συμβουλή μου είναι πάντως να αποφεύγεις τους δογματισμούς, διότι γελοιοποιείσαι.

      Διαγραφή
    10. Ούτε καν κατάλαβες, ότι απλά είπα ότι είναι η καλύτερη βρισιά κι ως εκ τούτου αναδεικνύεται η χρησιμότητα τού χριστιανισμού.
      Αν δεν υπήρχε ο χριστιανισμός, τι θα είχαμε να βρίζουμε ;;;

      Διαγραφή
    11. Σου έδωσα μια συμβουλή αλλά συνεχίζεις να εκτίθεσαι. Παρακάτω σου απαντούν κι άλλοι αλλά από επιχειρήματα εσύ μηδέν, υπό το μηδέν. Συμπλεγματικός μπετόστοκος ή αξιολύπητος αυτιστικός, δεν έχω καταλήξει ακόμα.

      Διαγραφή
  17. Απαραμιλλος οπως παντα Μαρκο!Δωσε γνωση,δωσε πονο,δωσε αληθειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η θρησκεία που περιγράφεις, άνετα στήνετε ως κλειστό club με τις κατάλληλες συνδρομές από τα μέλη του.
    Με "ναούς" σε ενοικιαζόμενες επαύλεις και εκπροσώπους μουνάρες. "Προσηλυτίζοντας" επί πληρωμή τις απανταχού μουνάρες του πλανήτη, αργά ή γρήγορα όλοι θα προσκυνήσουν το μουνί και η διάδοση θα είναι αστραπιαία.
    Το μόνο που λείπει είναι ένα κείμενο-ταυτότητα που θα λειτουργεί σαν άλλοθι στους συμμετέχοντες και δεν θα κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται πουτάνες και τους άντρες νταβατζήδες σαλιάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αναρωτηθήκατε ποτέ, γιατί το αρνάκι γάλακτος ονομάζεται έτσι, δηλαδή "γάλακτος" ; Είναι γιατί το αρνάκι θηλάζει ακόμα γάλα από τη μητέρα του, τη μέρα που σφαγιάζεται...
    Ποια είναι η ηλικία του, όταν σφάζεται ; Περίπου 3 μηνών!!
    Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τα κατσικάκια γάλακτος.
    Δηλαδή τα ζωάκια αυτά ζουν μόλις 3 μήνες...
    Αυτό το χριστιανικό έθιμο είναι βάρβαρο. Ας φάνε οι πιστοί κάποιο μεγαλύτερο σε ηλικία ζώο, δεν χάθηκε ο κόσμος αν δεν φάνε αρνάκι και κατσικάκι ηλικίας 3 μηνών. Είδικός δεν είμαι, αλλά κάπου διάβασα ότι το μεγαλύτερο ζώο είναι πιο νόστιμο και έχει αποβάλει τις τοξίνες του, αλλά δεν το κατέχω το θέμα.
    Αυτό το έθιμο παραπέμπει σε θανατολατρεία. Αυτή τη πράξη δεν την εγκρίνει η Φύση. Αυτή είναι η εξήγηση της θλίψης, που αιωρείται αυτήν την εβδομάδα. Η σφαγή των αμνών.
    Κι όλ' αυτά για να φάνε του σκασμού και να μπεκροπιούν όλη τη μέρα οι πιστοί τη Κυριακή τού Πάσχα... Ο τρόπος αυτός τού εορτασμού δεν ανυψώνει το άτομο, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.
    Υ.Γ.: Για να μη παρεξηγηθώ, δεν είμαι vegan, δεν έχω ζώο στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θανατολατρεια και πίπες. ΚΑΠΑ ΜΙ και αρχίδια. Έχεις ξεφύγει, τρικυμία εν κρανίω. "Αυτή τη πράξη δεν την εγκρίνει η Φύση. Αυτή είναι η εξήγηση της θλίψης, που αιωρείται αυτήν την εβδομάδα. Η σφαγή των αμνών". Δεν ξέρεις τι λες πανιβλακα.

      Διαγραφή
    2. Άστα Screamager... Αυτά είναι ανώτερα Μαθηματικά για σένα.

      Διαγραφή
    3. Screamager,
      μιλάω για Φύση, γιατί υπάρχουν "κατά φύσιν" και "παρά φύσιν" πράξεις.
      Το αρνάκι και το κατσικάκι 3 μηνών πίνουν ακόμα γάλα θηλάζοντας τη μητέρα τους, θεωρούνται δηλαδή ακόμα βρέφη.
      Ο θάνατος βρεφών είναι ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΠΡΑΞΗ, αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο.

      Διαγραφή
    4. Κάπα Μι,δεν έχεις ζώο στο μπουρδέλο σου που αποκαλείς σπιτι• είσαι υπανθρωποειδες ζώον ο ίδιος. Εμείς τρώμε νεογέννητα αρνάκια κ βαζουμε τα οστά τους στον βλενορροικό πρωκτό σου. Άθρησκε, άθεε και ΑΓΑΜΗΤΕ.

      Διαγραφή
    5. Γράφει και ο ΚΑΠΑ ΜΙ, η Κουράδα Μουχλιασμένη. Έλα ανόητε τελείωνε. Αρκετές παπαριές έχεις γράψει.

      Διαγραφή
    6. @ Screamager
      Χα χα χα, είσαι πολύ διασκεδαστική !!

      Διαγραφή
    7. Η Μαρκησία της Ιωλκού29 Απριλίου 2022 στις 3:59 μ.μ.

      Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Κάπα Μι, όσον αφορά το έθιμο του σφαγμένου οβελία! Είναι φρικιαστικό να βλέπεις όλα αυτά τα εκατομμύρια αρνάκια να σουβλίζονται και να τρώγονται με βουλιμία από όλα τα όρθια δίποδα.....

      Διαγραφή
    8. ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.

      Οι υπόλοιποι θα σουβλιζουμε αρνάκια γάλακτος και θα απολαμβάνουμε.

      Διαγραφή
    9. Φρικαρες με το έθιμο Μαρκησία της Ψωλής?

      Διαγραφή
  20. Άμα το τρως τριών μηνών δεν το εγκρίνει η φύση, αν είναι 10 χρονών και το μασαμπουκωνεις με πατάτες ή φρικασέ κλάιν έχεις πάσο ελευθέρας. Εγώ πάντως το τσαλαβουταω στο τζατζίκι που το έχω φτιάξει από γιαούρτι γάλακτος.
    Πληροφοριακά το αρνί μπορεί να απογαλακτιστει και στις 4-6 εβδομάδες.
    Να κράζουμε τις θρησκείες αλλά όχι να είμαστε και υποκριτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φάτο και νεογέννητο, με το που γεννιέται, χραπ να σφάζεται, έ; τι λες ;
      Θανατολατρεία λέγεται.

      Διαγραφή
    2. Νεογέννητο δεν έχει αρκετό τσιτσί.
      Άμα το τρως στην ενηλικίωση πως λέγεται μύηση αφυπνισμενου?
      Αν μαζευεσαι με την παρέα σε ταβέρνα δεν είναι θανατολατρεια? Άσε ρε κάπα μι..

      Διαγραφή
  21. Και εμένα ύποπτο μου φαίνεται, δεν μοιάζει με την πενιά του Μάρκου. Μήπως τον χακάρανε; αναφέρεται σε γνωστά πράγματα, ενώ οι εξελίξεις τρέχουν. Για να σοβαρευτούμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπερα Μαρκο, ειχες πραγματικα πολυ καιρο να γραψεις.
    Απολυτο δικιο εχεις οπως ακριβως τους τα σουρνεις.

    Επεσε στην αντιληψη μου το παρακατω βιντεο που μιλαει για το εμβολιο. Θα ηθελα την γνωμη σου.
    Mike.

    https://rumble.com/v10miez-world-premiere-watch-the-water.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα γράψει για το νερό πριν 2-3 άρθρα. Είναι ικανοί για όλα... Μας έχουνε γαμήσει κι εμείς ακόμα ασχολούμαστε με τις βρομοθρησκείες τους.

      Διαγραφή
    2. Κι όμως Μάρκο, πρέπει να ασχοληθούμε με τις βρωμοθρησκείες τους. Αν δεν αντιληφθούν οι Έλληνες, ότι Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ τους είναι η Εκκλησία, μαζί με τη βρωμοθρησκεία της, τότε δεν υπάρχει κανένα μέλλον.
      Η Εκκλησία μαζί με τη βρωμοθρησκεία της είναι μια σιδερένια μπάλα δεμένη με αλυσίδα στο πόδι των Ελλήνων. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να αποτινάξουμε. Αυτή η θρησκεία βρωμάει σαπίλα, παρακμή και ηττοπάθεια. Και η πράξη της και η θεωρία της.
      Να μην αφήσουμε το looser μύθευμα Χριστός να μπεί στο μυαλό μας και να μας σκλαβώσει με τις παρακμιακές θεωρίες του, καλλιεργώντας συγχρόνως έντεχνα την αδράνειά μας και τον "φόβο του θανάτου".
      Όλο το αφήγημα τους περί πανδημίας στηρίχτηκε στον φόβο τού θανάτου, που έχουν σε μεγάλο βαθμό οι άνθρωποι και που έχει καλλιεργήσει επί αιώνες πρώτιστα αυτή η κωλοθρησκεία.

      Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, είναι το αφήγημα ότι Χριστός και Παναγία υπήρξαν ως ιστορικά πρόσωπα. Χριστός και Παναγία ούτε υπήρξαν, ούτε υπάρχουν, είναι μυθικά πρόσωπα.
      Από κει και πέρα ο καθένας ας τραβήξει τον δρόμο του, ας πιστεύει ότι κι η Σταχτοπούτα κι η Κοκκινοσκουφίτσα υπήρξαν και υπάρχουν...

      Διαγραφή
  23. ΜΑΡΚΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΠΟΥ ΕΊΧΕΣ; ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα στα δικαστήρια...

      Δουλεύω αυτούς που με δουλεύουν...

      Διαγραφή
    2. Εγώ καταδικάστηκα με 8 μήνες φυλάκιση, για ρευματοκλοπή, για να μπορέσει η ΔΕΗ να πάρει τα 3.500 που βάζει ταρίφα, και ο κλαρινογαμπρός που τον έβαλαν για εισαγγελέα, στην αγόρευση του, ανέφερε, ότι είμαι ένοχος, διότι ως φτωχός, μπορεί και να έκανα την παρανομία,
      Έκανα έφεση για την τιμή των όπλων, αλλά ως γνωστό, η "δικαιοσύνη" στην αγΕλλάδα, ανέκαθεν είναι ένα φίδι που δαγκώνει τους ηυπώλητους

      Διαγραφή
    3. Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά τελικά...Εμένα 1300 ευρώ μου ήρθε με την επιδότηση, αλλιώς 1600 περίπου θα πλήρωνα...924 ευρώ μόνο η ρήτρα.Το καθαρό ρεύμα που έκαψα χωρίς τις έξτρα χρεωστικές πουστιές είναι ~374 ευρώ.

      Διαγραφή
  24. Μάλλον είμαι και ολίγον ψευτοηθικιστικών καταβολών αφού ο τίτλος με ψιλοσόκαρε, αλλά διαβάζοντάς σε στη συνέχεια έπαθα πάλι "θείο έρωτα" �� , και κυριολεκτικά μετά από τοσο ευρηματικά μπινελίκια μ'άφησες πάλι με πικρό γέλωτα καθότι και δίκαια και εύστοχα, όχι ατάκτως ειρημένα για το εφέ,
    αφού εκτονώνουν και εκφράζουν απόλυτα το θυμικό κάθε νουνεχή, μη λοβοτομημένου αντινεοταξίτη, πολιτικώς ΜΗ ορθού (μάλλον καθιστού) και σίγουρα εξοργισμένου με τις εξωπραγματικές και παρανοϊκές πραγματικότητες της φρικαλέας νέας νόρμας που κατέβασε και επέβαλε η γκλάβα ψυχοπαθών και μαστίζει την ανθρωπότητα σ'αυτόν τον πλανήτη,
    από τον οποίο αν την κάνω σύντομα με ελαφρά, (που δεν αποκλείεται καθόλου) θα φήγω από τα σκατά με ανακούφιση και την ικανοποίηση πως αν μη τι άλλο ΕΝΑΣ τιτανοτεράστιος μάγκας με εκφράζει στον απόλυτο βαθμό και αναμεταδίδει ένα αμιγώς ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ μήνυμα σε πολλούς συνανθρώπους που το χρειάζονται. Αφιερωμένο και αυτό από μένα (όχι ότι σου λείπει η εκτενής πληροφόρηση) αλλά έχει την πλάκα του το γεγονός ότι τα ερπετά επιστράτευσαν την ίδια τους τη φάρα για να αποδεκατίσουν τον άνθρωπο που τους κάθεται άσχημα στο ρουθούνι.
    https://www.bitchute.com/video/1YTPneeLHRFz/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην χειρότερη θα τους πάρουμε μαζί μας στον καταποντισμό του μάτριξ...

      Διαγραφή
    2. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό μετά από την εξαιρετική τοποθέτηση του Dr Ardis ήταν αυτό:

      http://mavri-fatria.blogspot.com/2017/12/blog-post_21.html

      Μάρκο, φίλε μου. γι' αυτό σε αγαπάμε, να σε έχουν οι Θεοί καλά

      Διαγραφή
  25. Έγραψα και κουλά το φύγω με η... αχαχ
    κατάλαβες από εγκεφαλικά κύτταρα τι γίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Περιμενε να δεις τι θα γίνει το καλοκαίρι που θα υπογράψουν την συμφωνία πανδημίας.

    Απλά ψάξε pandemic treaty...

    Και μετά δες τι λένε σε επιστολή τους προς την επίτροπο ανθρωπινων δικαιωμάτων του ΟΗΕ πάνω από 20 διεθνεις οργανισμοί, ότι το pandemic treaty θα προκαλέσει πανδημία στέρησης ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων.

    Νομοθετουν χούντα, κανονικά και με το νόμο...

    Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο, για μαζικοτερη και νομοθετημενη χούντα.

    Τελικά έχουν πέσει μέσα τα πιο ακραία σενάρια των πιο ακραίων συνωμοσιολογων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Κάπα Μι η εκκλησια προέρχεται από την εκκλησια του δήμου από όπου το έκλεψε το χριστιανικό δογμα κακέκτυπα και ονομάτισε τους ναούς του.Εδώ υπάρχει δόλος....
    Μύθος=αρχαία προφορικά μεταδιδόμενη ιστορία.......
    Παραμυθος-παραμύθι=παρα του μύθου=κατασκευασμένη φανταστική εξιστόρηση με σκοπό την διαπαιδαγώγηση και την ψυχαγωγία....
    Ο σκοπός είναι η αφύπνιση των Ελλήνων που τους βαφτίζουν χριστιανούς από τα γεννοφάσκια τους....
    Ο σκοπός δεν είναι η πρόκληση διαμάχης μεταξύ υπνωτισμένων χριστιανών Ελλήνων με τους διαφορους αφυπνισμένους και τις υποκατηγορίες τους....
    Το αν-ιερατείο μετράει περίπου 1700 χρονια και δεν μπορεί να ξεριζωθεί σε μια μέρα.......
    Εκτος και αν ο σκοπός σου είναι το διαιρει και βασίλευε.....

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξυπνάτε ρεεε !
      Ακόμα στον Χριστούλη πιστεύετε ;

      Διαγραφή
    2. Βασικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Χριστούλη και οποιονδήποτε Χριστό αν είναι όντως τέτοιος....
      Στην περίπτωση μας τώρα που εννοείς μάλλον τον Ιησού τον Ναζωραίο,πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του αν είναι υπαρκτό πρόσωπο,που τότε ίσος υπάρχει και η πιθανότητα να ήταν Έλληνας.....

      Η Ελληνική καταγωγή του Χριστού

      https://www.youtube.com/watch?v=yo-CKsyRDco&t=1693s

      Το ότι δηλώνω αδογμάτιστος(άθρησκος)δεν σημαίνει ότι είμαι και ασεβής.....
      Με το να βρίζεις την θρησκεία που πιστεύει η πλειοψηφία δεν σε βγάζει πουθενά παρα μονο στην διαμάχη....
      Αν ήσουν λίγο μάγκας θα κατέθετες αποδείξεις και επιχειρήματα για τα λεγόμενα σου και όχι μονο ύβρις του αέρα...αυτός δεν είναι ο Ελληνικός τρόπος......
      Οποτε μάλλον εσύ είσαι αυτός που χρειάζεται αφύπνιση αν οι σκοποί σου είναι αγνοί και όχι κατευθυνόμενοι όπως σου έγραψα στο προηγούμενο σχόλιο....

      Μουσικούλα!

      https://www.youtube.com/watch?v=SwbGjzF3mB0

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
  28. Σας παρακαλώ δώστε μου συμβουλές συμπατριώτες. Κάθε λεπτό μετράει. Είναι επείγον έχω σηψαιμία και πήγα στο εφημερεύον νοσοκομείο. Επειδή τα συμπτώματα είναι ίδια με του κόβιντ ήθελαν να με πάνε σε θάλαμο κόβιιντ επίτηδες για να με φάνε. Από χθες εχω πυρετό. Πνέω τα λοίσθια. Δεν έχω πρόσβαση σε αντιβιοτικά και όλα τα φαρμακεία είναι κλειστά. Δεν έχω αμάξι. Αν πάω στο επόμενο εφημερεύον θα πουν ότι πα΄λι είναι κόβιντ αν μάθουν ότι έχεις πυρετό. Είμαι διαβητικός έπαθα ουρολοίμωξη και τα τρομερά συμπτώματα της συψαιμίας έχουν γίνει πρόδηλα. . Και οι ιδιώτες είναι κλειστοί σήμερα. Μάλλον είμαι καταδικσαμένος ε? Έχω μαγνητοσκοπήσει την μαρτυρία ως απόδειξη για την απάνθρωπη μεταχείριση προς τους ασθενείς. Τι κάνω τω΄ρα τρέχω στο επόμενο εφημερεύον. 22 Χρονών από Θεσσαλονίκη. Ζήτω Η Ελλάδα & η Ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη γρήγορα

      Διαγραφή
    2. Πάρε ΆΜΕΣΑ Καλσιδιόλη (κυκλοφορεί Ιταλικό σκεύασμα, το ζητάς στα φαρμακεία) και Ψευδάργυρο. Και ο διάβολος βοηθός

      Διαγραφή
    3. Όντας διαβητικός ήσουν καταδικασμένος ούτως ή άλλως. Το ζητούμενα είναι να αποβιωσεις σχετικά ανωδυνα

      Διαγραφή
  29. Καθημερινά, καθ'όλο το επονομαζόμενο έτος, ο κάθε υπάνθρωπος κατατρώει τις σάρκες ετέρων υπανθρώπων

    Τις τρώει με τη γλώσσα του, με τις πράξεις του, με τα ψέματά του, με τη υποκρισία του κλπ κλπ

    Αντί να πορευτεί με νηστείες και ξηρασίες ώστε να σφυρηλατήσει με αρετή και μίσος ψυχή & σώμα και να ανελιχθεί από την ερπετοειδη κατάσταση που τον κατατάσσουν ελάχιστα υψηλότερα από τα συμπαθή ερπετά

    Ζωανθρωπότητα

    Άντε κ καλή ανάσταση των νεκρών εγκεφάλων σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χριστός ανέστη ;;;
    Ο κόλος μου εχέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουράδα Μουχλιασμένη (Κ.Μ.) πάλι γράφεις παπαριές? Έλα απόψε έχουμε νεογέννητο αρνάκι στο κάρβουνα! Και ξεροψημενες καρδιές από κατσικάκι - βρέφος. Ελα για ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΘΑΝΑΤΟΛΑΤΡΕΙΑ

      Διαγραφή
    2. Καλή σου όρεξη, καπαμι

      Διαγραφή
  31. Σουγαμοτο Κολαρακι26 Απριλίου 2022 στις 8:25 μ.μ.

    Ρε βρωμιαρη ε βραιος εισαι και το παιζεις ελληνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μάρκο, γράφεις :
    "Αυτό που μου την σπάει από την πρώτη στιγμή είναι το ότι τα ζώα γύρω μου δέχονται αβασάνιστα το νεοταξικό αφήγημα."
    ή πιο κάτω
    "Τέτοια δειλή και ανεγκέφαλη ζωανθρωπότητα δεν αξίζει να υπάρχει."

    Λοιπόν, αν κάποιος έχει πιστέψει ότι μια γυναίκα μύρισε ένα λουλούδι και μετά γκαστρώθηκε, τότε είναι έτοιμος μετά να χάψει το οποιοδήποτε αφήγημα της εξουσίας.
    Η Εκκλησία και η θρησκεία έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο θέμα της αποβλάκωσης, είναι οι κατ' εξοχήν αποβλακωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σαν το ανέκδοτο που ο Χεσούς κάνει θαύματα σε τυφλούς και ανάπηρους και του λέει ο άλλος από το καροτσάκι "Χριστέ μην κάνεις καμιά μαλακία, μου γαμήθηκε η σούφρα να βγάλω την αναπηρική σύνταξη"...

      Διαγραφή
    2. Κάπα μι, πρέπει τελικά να ήσουν πολύ θρήσκος χριστιανοταλιμπάν αλλά πρέπει να στον σφύριξε άσχημα κάνα δίποδο ράσο και σου γύρισε το κεφάλι. Σε εσένα πρέπει να έδρασε έτσι η εκκλησία και η θρησκεία. Δεν εξηγείται αλλιώς η αποβλάκωση που έχεις πάθει για να επιμένεις, με αυτιστικό τρόπο, σε τραγικώς βλακώδη «επιχειρήματα» σαν κι αυτές τις αρλούμπες που αραδιάζεις.

      Διαγραφή
  33. το τελευταίο σονετο του Γιεβγκένι Φαλτσένκο Πρεζάγιεφ (1993-2022)

    τωρα που τελειωσαν οι ελπιδες
    και χαλαρωσαν οι κωλοτρυπιδες
    τ'αφεντικα γαμουν το δουλο
    κι οι φουκαραδες παιρνουν μπουλο

    στου κοβιντ τα νοσοκομεια
    σε συρια κι ουκρανια
    σε λιβυη και υεμενη
    το καθε ζομπι περιμενει

    του χαρου τ'αγγιγμα να νοιωσει
    και το κουφαρι του να λιωσει
    σε πλαστικο θα τυλιχτει
    στο χωμα μεσα θα θαφτει

    σκατα και θανατος παντου
    ολες οι σαυρες κανουν ντου
    γαμουνε αντρες και παιδια
    γυναικες, γατες και σκυλια

    η ανθρωποτητα θα σβησει
    αφου ομως πρωτα πιει το χυσι
    του εωσφορου σατανα
    που ανατελει απο τη δυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. https://www.eyewideopen.org/?p=3782,όποιος έχει την υπομονή να διαβάσει, και να προσπαθήσει να καταλάβει, ίσως η πιο σοβαρή μελέτη που έχω διαβάσει σχετικά με τα εμβόλια, το κείμενο είναι μεγάλο και δύσκολο (επιστημονική ανάλυση με μεγάλες λεπτομέρειες) αλλά το ουσιαστικό συμπέρασμα είναι κατανοητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η μελέτη πρέπει να γραφτεί πάνω σε παλούκια Φ=15 εκ. και να μπηχτεί στους βρομόκωλους των "ειδικών" του Μητσογλέντη...

      Διαγραφή
    2. Πάντως ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ τα πήγε πολύ καλά σήμερα...!! Σου είχα πει ότι θα πάρεις μεγάλη χαρά....οφείλεις όμως να ανασκευάσεις τη δυσπιστία σου και να δώσεις (και εσύ) το σύνθημα.....γιατί ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ....

      Διαγραφή
  35. Θα σου πω κι εγώ ένα ανέκδοτο, Μάρκο.
    Ήταν ένας μικροπωλητής σε ένα πανηγύρι μιας εκκλησίας και πούλαγε μικρά εικονίδια τού Χριστού, της Παναγίας, αγίων κλπ αντί αντιτίμου των 5 ευρώ.

    Και διαλαλούσε με δυνατή φωνή το εμπόρευμά του :
    "Τον Χριστό σας, τη Παναγία σας μ' ένα τάληρο, Τον Χριστό σας, τη Παναγία σας μ' ένα τάληρο..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μάρκο, σέβομαι τη βαθειά γνώση των πραγμάτων, που έχεις. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι.
    Γιατί τα περισσότερα πατριωτικά σάιτς έχουν συγχρόνως και χριστιανικό χαρακτήρα ;;
    α) Γιατί πατριώτης και συγχρόνως άθρησκος αποτελεί σπάνιο είδος ;
    β) Γιατί τα σάιτς αυτά κοιτάζουν να τα έχουν καλά και να μην έρθουν σε σύγκρουση με τη πανίσχυρη Εκκλησία ;
    γ) Γιατί τα σάις αυτά παίρνουν κάποιες χορηγίες από τη πάμπλουτη Εκκλησία ;
    δ) Κάτι άλλο ;
    ----------------------------------------------------------------------
    Πατριωτισμός και Θρήσκευμα είναι ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα. Γιατί εντέχνως μας τα συνδέουν οι σκοτεινοί κύκλοι ; Κι έτσι υποσκάπτεται ο υγιής πατριωτισμός από το παρακμιακό αυτό και σάπιο επίσημο θρήσκευμα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κακοήθης καρκίνος που λέγεται θρησκεία έχει μια και μόνη αποστολή: να ελέγχει το πόπολο

      Διαγραφή
    2. Τι καλό να περιμένεις κανείς από μια θρησκεία, που αναγνωρίζει ως υπέρτατη αρετή τη ταπείνωση (!!!) ;;

      Διαγραφή
    3. Σωστός ο καπαμάς. Είναι προτιμότερες οι θρησκείες που ορίζουν αποκεφαλισμό των "άπιστων" σκυλιών. Αλλά είναι τόσο κότα λυράτη ο κάπα μι που μόνο ο χριστιανισμός και δη η ορθόδοξη μορφή του που υφίσταται στην χώρα του φταίει. Το ισλάμ δεν το αγγίζει γιατί χ€ζεται. Ούτε καν για την πιο άξεστη και αγράμματη μορφή του χριστιανισμού, τον προτεσταντισμό ξέρει να πει τίποτα. Άστο ρε καπαμά, είσαι πιο γραφικός και από ηλιοβασίλεμα Ελληνικού νησιού τον Αύγουστο

      Διαγραφή
  37. Η Μαρκησία της Ιωλκού29 Απριλίου 2022 στις 4:06 μ.μ.

    Αγαπητέ Μαρκήσιε, μας έλειψες! Περαστικά σου όμως κι ελπίζω να επανέλθεις δριμύτερος και πιο σύντομα αυτή την φορά. Πάντως και σήμερα.....έγραψες! Τι να πω! Απλά υποκλίνομαι....στο μεγαλείο της πένας σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Mark Steyn – UK: Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

    https://rumble.com/v132gjj-mark-steyn-uk-.html

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όλες (μα όλες) οι θρησκείες στόχο έχουν την ολική ή μερική λοβοτομή του πόπολου. Δεν είναι "προνόμιο" της χριστιανικής θρησκείας. Αν πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου, είναι η κατάργηση της Θρησκείας Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλλο το τρολλαρισμα και οι παπαριες,μα οποιος θελει να ξεστραβωθει και λιγο........

    Το ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ
    της ΑΡΧΑΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
    Τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Λεκάκη

    http://www.arxeion-politismou.gr/2022/04/megaleion-arxaias-Thrakis.html

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τα εχετε βαλει ρε ζωα με τον Καπα μι ενω ουσιαστικα με τα ιδια συμφωνει κ ο Μαρκος. Αλλα στον Μαρκο ολοι κοτες μη σας πεταξει απο το ιστολογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται πως μερικοί έχετε πρόβλημα με την ανάγνωση και κατανόηση κειμένου ή απλώς σχολιάζετε για να πουλήσετε «πνεύμα» (τού καμπινέ, να προσθέσω). Πρώτον, ΡΕ ΖΩΟ, ο ιδιοκτήτης του ιστολογίου καταφέρεται και στηλιτεύει το φαινόμενο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ συνολικώς. Δεν αποφεύγει, δεν έχει αποκλείσει από την κριτική ούτε το ισλάμ ούτε την εβραϊκή ούτε κάτι άλλο. Από την άλλη, φελλοί όπως -αποδεικνύει μόνος του ότι- είναι ο καπαμι εμμένουν με αυτιστικό τρόπο και με περισσή θρασυδειλία ότι για όλα τα δεινά ευθύνεται η ορθοδοξία, συγχέοντας την θρησκεία Α.Ε. με την πίστη του καθενός. Και φυσικά η -ένας θεός να την κάνει -«επιχειρηματιλογία» που χρησιμοποιεί είναι επιπέδου αριστεραθεοάπλυτης χαβούζας.

      Διαγραφή
    2. @Ανωνυμος 4 Μαΐου 2022 - 11:33 π.μ.
      ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ. ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ.

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος4 Μαΐου 2022 - 11:33 π.μ.
      Ρε πανίβλακα, σχολιάζω τον χριστιανισμό, γιατί τους Έλληνες θέλω να ξυπνήσω.
      Τι να σχολιάσω ; Τον μωαμεθανισμό, για να αφυπνίσω τους πακιστανούς και τους αφγανούς ;

      Διαγραφή
    4. Ρε χαζόχαζε μαϊδανέ, βρίζοντας και χλευάζοντας την πίστη τους θα αφυπνίσεις τους Έλληνες; Με επιχειρήματα wc και ψευτομαγκιές; Πότε, ρε όρθιο τετράποδο, ήταν άθρησκοι, χωρίς πίστη, οι Έλληνες κατά την διάρκεια της τεράστιας Ιστορίας τους; Τούβλο. Άνοιξε κάνα βιβλίο να ξεστραβωθείς, Βλάκα.

      Διαγραφή
    5. Τους Πομάκους τους γνωρίζεις, ρε ζωντοβολο; Τους Έλληνες εβραϊκού θρησκεύματος; Είσαι πραγματικά ζαρζαβατικό με πόδια τελικά. Αξιολύπητος τουλάχιστον, καθώς συνεχίζεις να εκτίθεσαι...

      Διαγραφή
  42. @ Ανώνυμος2 Μαΐου 2022 - 2:58 μ.μ.
    Άστους να λένε, φίλε μου, το χαμηλό τους επίπεδο αποκαλύπτουν (καθότι θρησκόληπτοι).
    Διαδικτυακά τούς επιτρέπω και να με δείρουν ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην πέσεις από το υπέρτατο επίπεδο που βρίσκεσαι, καπαμά, και σπάσεις κανένα νύχι.

      Διαγραφή
    2. Και ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ευχαρίστως να σε δειρουμε πανιβλακα. Ένα πηρούνι στα όμματα θα φας

      Διαγραφή
  43. Αν εκνευριστήκατε, χριστιανόπουλα, κάντε ... ένα ευχέλαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χριστιανοπούλες, γελάει μαζί σας μέχρι και ο Ιερώνυμος... Πελάααατες μου, λέει, ελάτε να ενισχύσετε το ιερόν παγκάριον...
    Και μη ξεχνάτε όταν σας χαστουκίζουν, να γυρίζετε και το άλλο μάγουλο. Έτσι προστάζει η θρησκεία της αγάπης !! Μπουα χα χα χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χατζηαβάτη καπαμά, θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο σοβαρός για να είσαι για τα πανηγύρια. Ούτε για αυτό δεν κάνει το τομάρι σου. Θλιβερός κι αξιολύπητος ανθυποτίποτας.

      Διαγραφή
  45. Καπα Μι στο θέμα της αγάπης θα συμφωνήσω. Μεγάλος δούρειος ίππος του χριστιανισμού. Είναι η πρόφαση για να δεχτεί το πόπολο το πήδημα. Σήμερα μάλιστα ο Έλον Μασκ δήλωσε υποστηρικτής του Ιησού και της διδαχής του περί του να γυρίζεις και το άλλο μάγουλο.
    Παρόλο την αντιπαράθεση στα προηγούμενα σχόλια άνετα θα έκανα μια φιλοσοφική συζήτηση μαζί σου τρώγοντας ένα φρέσκο αρνάκι του γάλακτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φυσικά, στην φύση του Έλληνα είναι να ακολουθεί πιστά και να γυρνά και το άλλο μάγουλο, ουου σου λέω...

      Διαγραφή
  46. Από το "Ίτε Παίδες Ελλήνων, Ελευθερούτε Πατρίδα...", φθάσαμε στο "Βόηθα Παναγιά" και στο "Ο θεός να βάλει το χέρι του".
    Νά λοιπόν τι φταίει για το χάλι μας : Το εκ της επίσημης θρησκείας εκπορευόμενο ηττοπαθές φρόνημα τού λαού μας. Έχει κάνει "καλή δουλειά" η εκκλησία. Διαχρονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάνοια, ρε μπαγάσα, είσαι. Κρίμα που δεν έζησες δύο αιώνες νωρίτερα να τα λες αυτά στον ηττοπαθή Κολοκοτρώνη που μαζί με τους υπόλοιπους ηττοπαθείς ορκίζονταν στην Παναγιά και στον Θεό για να μπορείς εσύ σήμερα να γράφεις, δυστυχώς για εμάς, στα ελληνικά κι όχι στα τούρκικα τις τρομακτικής γελοιότητας σαχλαμάρες σου. Είσαι πραγματικά η επιβεβαίωση του ρητού «όταν η μ@λακία γίνεται τρόπος ζωής ».

      Διαγραφή
  47. Κώδικας Μυστηρίων 07/05/2022

    https://www.youtube.com/watch?v=SWv6ET8aEEs

    Απλώς ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. "Καλημέρα" τούς λες, "χριστός ανέστη" σου απαντούν. Κι όχι μόνον αυτό, αλλά έχουν την απαίτηση να τους πεις μετά "αληθώς ο κύριος". Μιλάμε ότι οι τύποι είναι τελείως ψυχαναγκαστικοί.
    -----------------------------------------------------------------------
    Κάποιοι απ' αυτούς περιμένουν τη λεγόμενη "δευτέρα παρουσία". Όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί κάτι για δεύτερη φορά, είναι να έχει συμβεί μια κάποια πρώτη φορά, πράγμα που δεν έχει συμβεί. Η σωστή αρίθμηση είναι 0,1,2,3,4... και όχι 0,2,3,4...
    Κατά βάθος και οι ίδιοι αμφιβάλουν για την ύπαρξη του θεού τους, αλλά απωθούν αυτή τη σκέψη, γιατί νομίζουν ότι αμαρτάνουν αν σκέφτονται έτσι, χα χα χα χα...
    ---------------------------------------------------------------------
    Οι χριστιανοί νομίζουν ότι είναι "οι δυνάμεις του φωτός". Κατά τα άλλα λατρεύουν τον θεό τους σε κάποιους κατασκότεινους ναούς με κάποια μικρά, έως ανύπαρκτα, παραθυράκια, που μετά βίας μπαίνει κάποιο ελάχιστο φυσικό φως. Οι ναοί τους παραπέμπουν σε "δυνάμεις του σκότους" και όχι του φωτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε το αγράμματο, συμπλεγματικό λοατκι, καθώς κολυμπούσε στον ωκεανό σκατών της ασχετοσύνης του, μπας και δικαιολογήσει το απέραντο Τίποτά του. Εντάξει, Βλάκα κάπα μι, πήρες μερίδιο από την προσοχή μας. Τώρα πήγαινε να κάνεις την τέταρτη δόση της κορονοφόλας, να έχουμε σε κάτι να ελπίζουμε ότι θα μας απαλλάξει από την μίζερη ύπαρξή σου.

      Διαγραφή
  49. Μωρή κομμουνόγρια Μάρκο, έγινες ρεφόρμα θρησκευτικώς στα γεράματα;

    Είναι δυναμόν ποτές ο Jizzus να βάλει τον μπζώλον του στον κώλον του πατρός του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και όχι... Η προκείμενη είναι ρητορική. Η υπάρχουσα παρά φύσιν συνεύρεση της θρησκείας με το κράτος είναι η πηγή όλων των κακών.

      Διαγραφή
  50. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι ο Σιωνισμός.
    Η Παλαιά Τάξη Πραγμάτων είναι ο Χριστιανισμός.
    Η Αρχαία Τάξη Πραγμάτων είναι ο Ελληνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. https://www.kathimerini.gr/society/561858829/o-n-sypsas-stin-k-ektinaxi-chorigisis-antiviotikon-kai-loimoxeon/

    ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΜΑΡΚΗΣΙΕ , ΟΤΙ ΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γαμω τη Μπαναγία σας

    https://www.protothema.gr/life-style/article/1243155/gremisan-ta-teihi-sta-farsala-stin-epistrofi-tou-giorgou-katsaouni-apo-to-survivor/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αίσχος, κατάντια, θλίψη, ντροπή...
      Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε άλλες χώρες, ήθελα να ήξερα, ή μόνο σ' αυτό το μπουρδέλο εδώ συμβαίνουν ;;

      Διαγραφή
  54. https://www.youtube.com/watch?v=_E_0Iz_WqPQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Όποιος σκότωσε πολλούς Έλληνες, ονομάστηκε από την Εκκλησία άγιος.
    Όποιος προκάλεσε γενοκτονία Ελλήνων, ονομάστηκε από την Εκκλησία συγχρόνως και ως μέγας (Κωνσταντίνος, Θεοδόσιος, Βασίλειος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Άσχετο: Εκείνο το νούμερο ο Σπυρόπουλος τι να κάνει άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντικαταστάθηκε από τον τρικαράγκιοζα μαϊδανό που υπογράφει ως κάπα μι

      Διαγραφή
    2. Φαίνεται ότι τα πολλά μπόλια πειράξανε ακόμα περισσότερο τον ήδη πειραγμένο εγκέφαλό του. Φήμες λένε ότι εθεάθη τελευταία φορά με μακριά γενειάδα, να περιδιαβαίνει τις σήραγγες του Αζοφσταλ στην Μαριούπολη, κάνοντας κήρυγμα εναντίον του Πούτιν. Έκτοτε τα ίχνη του έχουν χαθεί...

      Διαγραφή
  57. 12 χρόνια θρησκευτικά στο σχολείο... 2 ώρες την εβδομάδα επί 30 εβδομάδες περίπου τον χρόνο... επί 12 χρόνια... μας κάνει 720 ώρες.

    720 ώρες πλύση εγκεφάλου, ενώ είμαστε στη πιο τρυφερή και ανυποψίαστη ηλικία της ζωής μας...

    Και αν συνυπολογίσουμε και τους εκκλησιασμούς και τις θρησκευτικές εορτές, μας κάνουν ακόμα περισσότερες ώρες...

    Κλεμμένος χρόνος από τη ζωή μας... Βίαιη πνευματική καταπίεση...

    Όλοι μας βαριόμασταν την ώρα τών θρησκευτικών, ήμασταν σαν υπνωτισμένοι. Γιατί ναι, ήταν διαδικασία υπνωτισμού...

    Αυτή η απαίσια θρησκεία είναι πολύ καλά μελετημένη, τα Ιερατεία ήταν πολύ ικανά, όταν τη μελέτησαν και την έγραψαν. Αυτό σκέφτονταν συνέχεια, πώς θα φτιάξουν μια θεωρία υποταγής τών μαζών... Ιστορία που τη συνεχίζουν τα σύγχρονα Ιερατεία...

    Όλα αυτά στο κράτος που το υπουργείο παιδείας και το υπουργείο θρησκείας είναι ένα και το αυτό !!!

    Τα θρησκευτικά στο σχολείο αποτελούν το πρώτο στάδιο τής διδασκαλίας τής πνευματικής υποδούλωσης απέναντι στην εξουσία. Τα θρησκευτικά είναι το χρήσιμο εργαλείο τών εξουσιαστών μας.

    Η απαίσια αυτή θρησκεία διδάσκει να είμαστε "δούλοι τού θεού", όπως αυτή μάς λέει. Αυτό είναι ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ τής υποταγής και της υποδούλωσης στο Σύστημα.

    Καλά, ρε χριστιανοπούλες, πολύ κομπλεξικό τον έχετε φανταστεί τον θεό σας... Έφτιαξε όλον τον κόσμο και η φιλοδοξία του ήταν να αποκτήσει δισεκατομμύρια δούλους ;;;
    Όποιο χριστιανόπουλο δυσανασχετεί με τα όσα έγραψα, ας πάει να φιλήσει το χέρι τού παπά, που πρίν από λίγο ήταν στον κώλο τού διάκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μωρή κομπλεξική καπαμι, σταμάτησαν τα ράσα να σε σοδομιζουν και σου έχει βγει όλη η χολή στα δόντια; Τι διάολο, τόσα αφγανοπάκια κυκλοφορούν, δεν μπορείς να πληρώσεις δέκα -εικοσι ευρώ να σε μπουκώσουν να ξεχαρμανιάσεις;

      Διαγραφή
  58. Ευλογιά των πιθήκων: Είχε γίνει άσκηση προσομοίωσης στο Μόναχο και είχε προβλεφθεί πως θα ξεσπούσε πανδημία τον…Μάιο 2022!

    https://www.bankingnews.gr/index.php?id=624884

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πουστρακι Κάπα Μι σταματα να ποσταρεις μαλακίες, επιμολύνεις το blog. Κόψε λάσπη, πουσταρα

      Διαγραφή
  59. Θρησκεία, Παιδεία, Τηλεόραση είναι τα πιο δυνατά εργαλεία Νοητικής/Πνευματικής Υποταγής τών ανθρώπων.
    --------------------------------------------------
    Στα πνευματικά/νοητικά ζητήματα τις τελικές αποφάσεις σε θέματα Θρησκείας και Παιδείας τις παίρνουν τα Ιερατεία. Μη παρασύρεστε, που κάνουν τους χαζούς... Είναι παμπονηρότατοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Σύμπτωση θά είναι. Γιατί είσαι τήν σακουλεύεσαι?? Τά άτομα είναι προφήτες,έχουν το "χάρισμα". Ευλογιά,είναι καλά! Με τήν επιδημία τής σύφιλης να δούμε πώς θα τήν βγάλουμε? Με μάσκα η με κόψιμο? Δλδ ευνούχοι,κανονικά και με τόν "νόμο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Οι πιστοί αποτελούν το χειρότερο/κατώτερο κομμάτι της κοινωνίας. Είναι ιδιαίτερα κομπλεξικά άτομα, που αντλούν ευχαρίστηση από το να δυσκολεύουν τη ζωή των άλλων ανθρώπων. Δεν ανέχονται να βλέπουν άνθρωπο με πραγματικές (και όχι χριστιανικές) αρετές, ζηλεύουν και σαμποτάρουν. Όλα αυτά γιατί το μυαλό τους είναι ήδη κατεστραμμένο από αυτές τις απαίσιες και παρακμιακές χριστιανικές θεωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Σύμφωνα και με όσα και οι ίδιοι οι παπάδες τού χριστιανισμού λένε, οι "αρετές" που πρέπει να έχει ένας "καλός" χριστιανός είναι η ταπείνωση (εκμηδένισε το εγώ σου δηλαδή), η δουλικότητα ("δούλος τού θεού"), η παθητικότητα ("όταν σε χαστουκίσουν, γύρνα και το άλλο μάγουλο"), η αφέλεια ("θαύμα, θαύμα!"), η νοητική ανεπάρκεια ("μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι"), έως ακόμα και κρετινισμός (μια γυναίκα μύρισε ένα λουλούδι και γκαστρώθηκε...).
    Είναι προφανές τι είδους ανθρώπους παράγει μετά ένα τέτοιο θρήσκευμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Αυτά τα άθλια Ιερατεία μάς έχουν βάλει στο μυαλό ως ιδεατό πρότυπο έναν καρπαζοεισπράκτορα, τον Χριστούλη, που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο, αλλά (σύμφωνα και με τις γραφές τους) αναγκάστηκε να δραπετεύσει από αυτόν τον κόσμο ηττημένος. Μας έχουν βάλει δηλαδή ως πρότυπο έναν loser.

    Τι διδάσκει ο μύθος τους ;
    Ότι ακόμα κι αν είσαι ο καλύτερος άνθρωπος, ακόμα κι αν μπορείς να κάνεις θαύματα, θα σε συλλάβουν, θα σε δικάσουν, θα σε θανατώσουν και μετά θα αναγκαστείς να δραπετεύσεις από αυτόν τον κόσμο ηττημένος. (Η δραπέτευση, οι πιστοί το λένε ανάληψη, είναι απαραίτητη στον μύθο, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ο μύθος στο μυαλό των πιστών).

    Έτσι θα μπορούν να βγαίνουν μετά και να σου λένε : "Έλα μωρέ, εδώ ο Χριστός δεν μπόρεσε να αλλάξει τον κόσμο, εσύ θα μπορέσεις να τον αλλάξεις ;; Κάτσε στ' αυγά σου. Κάνε τη πάπια."

    Νά λοιπόν γιατί ο χριστιανισμός λειτουργεί ως Θεωρία Υποταγής και Υποδούλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μάρκο, σ' ευχαριστώ (εκτός από την εδώ και χρόνια αφύπνιση που μου έχεις προσφέρει) για τη φιλοξενία των απόψεών μου στο μπλογκ σου.
    ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ και αν τις παρέθετα, θα τις έκοβαν (αυθωρεί και παραχρήμα).
    Αυτό αποδεικνύει (για μια ακόμη φορά) ότι είσαι ένας πραγματικά ελεύθερος τω πνεύματι άνθρωπος. Εύχομαι κάποτε και σώματι ελεύθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Έρχεται η πιθηκόπουτσα Μάρκο...
    Ετοιμαστείτε για μαϊμουδομούνι νέοι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ζύγισις, προσοχή, ανάπαυση! Ελύθηκαν όλα τα προβλήματα της χώρας! Ιδού βαρυσήμαντη πολιτική κίνηση:

    https://www.ieidiseis.gr/politiki/147209/elliniki-anatropi-neo-komma-me-proedro-ton-pari-kourtzidi

    Ε ρε ξύλο με φύλλο μπακαλιάρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgsEoDqoIsnvYvafhX7u1bTrVph47fLYbdw4dce6uZC0wEk7-RsfSIJKyJFaFoWBMXt4UO6k5kA6CVCeCYIgMqMFIC4eK2C--XYV3YJ6Rd2foqXk5wO4Gvb-tU3zr6ctCcbqFRyQOQ74qvlixulIw86mmUeVuBFKBmae5IaQedEVnr6iQG03qq851F0/s555/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF%20%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82%20(5310).png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μάρκο σε ψάχνει ο Ναούμ απο τη στοά, του χρωστάς ένα πεντάευρω λεει... Μου έχει ζαλίσει τ' αρχίδια ο παλιόπουστας. Πάρ' τον ένα τηλ. να ησυχάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. https://www.politeianet.gr/books/sebottendorf-rudolf-von-bibliothiki-tou-rodou-oi-mustikes-askiseis-ton-tourkon-eleutherotektonon-56789

    https://maviboncuk.blogspot.com/2022/02/the-mystery-of-rudolf-freiherr-von.html?m=1

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rudolf_von_Sebottendorf

    http://www.arxeion-politismou.gr/2020/11/idrytis-nazistikou-kommatos-Germanias.html?spref=fb&fbclid=IwAR0seZCZ8ho7SsXO7QYzKSkyC1b5PcBiaWspoVDKW8-elSPDtDlsEVue08k&m=1

    - - - - - - - - - -

    Ξυπνάτε μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. @Ανώνυμος19 Μαΐου 2022 - 6:59 μ.μ.

    Δεν νομίζω. Μια χαρά τα λέει ο Κάπα Μι.
    Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι όλο αυτό το καρακιτσαριό είναι μηχανισμός καταρράκωσης της ψυχολογίας και της αισθητικής;
    Σας χαλάει το αφήγημα που έχετε καταπιεί αμάσητο ο Κάπα Μι, γι' αυτό και του την πέφτετε με άγαρμπο και γραφικό τρόπο.
    Αλλά για να μάθεις να χτίζεις, πρέπει πρώτα να μάθεις να γκρεμίζεις. Κοινώς να αναθεωρείς. Προφανώς και μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν είναι διατεθειμένο να πάρει τη βαριοπούλα και να γκρεμίσει ένα σαθρό οικοδόμημα για να χτίσει κάτι νέο και υγιές. Βολεύεται το πόπολο στις παράγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντηση εξαιρετικής ευφυΐας (ουουου σου λέω) ανάλογης του nickname που χρησιμοποιεί ο αμπελαλαλ. Ουδεμία έκπληξη ότι συμφωνεί με τον υπερμαϊντανό των πέντε ηπείρων, τον κατακαραγκιόζη κάπα μι

      Διαγραφή
    2. Δεν του την πέφτουμε αγαρμπα και με γραφικό τρόπο. Αγαρμπος και γραφικός είναι αυτός. Τουλάχιστον. Συν τοις άλλοις, είναι πανιβλακας.

      Διαγραφή
  71. Ο χριστιανισμός είναι η θρησκεία της δουλικότητας.
    Από τη θρησκεία και την επίσημη εκκλησία ξεκινούν όλα τα δεινά για τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χριστιανισμός έχει μέσα και πολλούς που γουστάρουν να πατάνε τους άλλους στο σβέρκο και τους φαίνεται απόλυτα θεάρεστο και χριστιανικό. Οι αυταρχικοί δεν είναι δήθεν αλλά πραγματικοί χριστιανοί. Οι πιστοί που δέχονται το πάτημα στο σβέρκο το θεωρούν κι αυτοί χριστιανικό και θεάρεστο. Άτομα επιρρεπή στις ιεραρχίες σαν τους σκύλους δεν θεωρούνται αντίθετοι στο θέλημα του Θεού, το αντίθετο, μερικοί έχουν γίνει και άγιοι. Δεν είναι λοιπόν θρησκεία δουλικότητας, είναι θρησκεία ιεραρχικής συμπεριφοράς. Είναι έκφραση του πιο πρωτόγονου μέρους του εγκεφάλου, του ερπετοειδούς εγκεφάλου. Είναι δημιούργημα ψυχοπαθών υπό την επήρεια αρνητικών όντων όπως όλες οι θρησκείες. Η εποχή των θρησκειών διάρκεσε πάνω από 200.000 χρόνια και τώρα πλησιάζει στο τέλος της γιατί η γη αλλάζει πύκνωση και τα κόλπα των θεών δεν θα πιάνουν πια. Όσοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν τη γη στην ανέλιξή της, θα βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα. Οι έμψυχοι μεταξύ αυτών θα πάνε για μετενσάρκωση σε άλλους πλανήτες.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΨ13 Ιουλίου 2022 στις 11:55 μ.μ.

      "Η εποχή των θρησκειών διάρκεσε πάνω από 200.000 χρόνια και τώρα πλησιάζει στο τέλος της γιατί η γη αλλάζει πύκνωση και τα κόλπα των θεών δεν θα πιάνουν πια. Όσοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν τη γη στην ανέλιξή της, θα βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα. Οι έμψυχοι μεταξύ αυτών θα πάνε για μετενσάρκωση σε άλλους πλανήτες."

      Πολύ Μπλαβάτσκυ διαβάζεις φιλαράκι (προσοχή: κάνει κακό στην υγεία).
      Χίλιες φορές καλύτερα να ζούσαμε σε εποχή όπου έπιαναν ακόμα "τα κόλπα των θεών" παρά σε αυτή την τραβεστί εποχή της μοναδικής ανέλιξης.
      Τέλος πάντων, εσύ που ανελίσεσσαι, αν μπορείς πιάσε και για μένα καμμιά καλή θεσούλα σε κανέναν καλό πλανήτη, κι έρχομαι. Πιάσε διάδρομο μεριά, όχι παράθυρο ε...

      Διαγραφή
  72. Ο χριστιανισμός διδάσκει στις μικρές ηλικίες των ανθρώπων τη δουλικότητα, δηλαδή ότι είναι καλό και σωστό να είναι κάποιος δούλος...
    Δεν ανυψώνει το άτομο, αλλά αντιθέτως το ταπεινώνει.
    Τι το καλύτερο για τις εξουσίες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. @ Κάπα Μι
    Δικαίως ευχαριστείς τον οικοδεσπότη. Σε αυτό το ιστολόγιο δεν κόβονται σχόλια. Πήγαινε στον ξερόλα εργοsomerthing να γράψεις απάντηση σε κάνα κολλητό του (πχ Σπυρόπουλο) ή σε καμία χαζογκομενίτσα που γράφει μπουρδοσυνομοσιολογικες μπαρουφες, κι άμα δεις το σχόλιο σου γράψε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ειπες για μενα μωρη λουλου;;;;;; Μια γρηγορη ματια στον αστρικο σου χαρτη και στην θεση των πλανητων τη στιγμη που εγραφες την πιπα σου, μου λεει οτι εισαι μεγας Κρονιζων μπινες. Φροντισε να πλενεις το στομα σου αλλη φορα πριν αναφερθεις σε αριστοκρατες. Αλλα δεν προκειται να υπαρξει επομενη φορα για σενα, ατλαντειο πουστρακι. Στελνω τωρα σημα στην Αισυμνητεια να σε περασει ενα χερακι. Καρα-ΛΟΛ!!!

      Διαγραφή
  74. Ο χριστιανισμός είναι μια θρησκεία, που σε θέλει δυστυχισμένο.
    Είναι μια θρησκεία, που όταν περνάς καλά, σου δημιουργεί ενοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Φίλε Μαρκοσιάν.
    Έχεις σκεφτεί την περίπτωση, ο Πούτιν να είναι μέρος της νέας ψωλομάντολας που θα παίζεται στο εξής σε πολλά νέα επεισόδια;
    Στο φινάλε, win-win βγαίνει το έργο.
    Οι δυτικές σαύρες θησαυρίζουν με το κόστος της ενέργειας, πουλούν οπλικά συστήματα, εμβόλια, φόβο, αφειδώς και παντού. Οι Γερμανοί ναζιστόκαυλοι εξοπλίζονται ξανά, οι λούμπεν της Ε.Ε ξαναμπαίνουν στο καβούκι του φόβου της φτώχειας και της πιθανότητας ενός 3ου Π.Π.
    Από την άλλη, ο ρώσος KGBίτης, ενσωματώνει μια πολύ μεγάλη εδαφικά και εξαιρετικά πλούσια χώρα στο μαγαζί του. Κάνει το ρούβλι του ισχυρό νομισματικό παίκτη και πουλάει αβέρτα τσαμπουκά εντός κι εκτός Ρωσίας. Οι ολιγάρχες του μοσχοπουλούν το αέριο και το πετρέλαιο τους όπου τους δώσουν τα περισσότερα.
    Όλοι στην κορυφή της σαυροπυραμίδας ευχαριστημένοι και η πλέμπα ξανά στα λαγούμια της.
    Παίζει να σκέφτομαι λάθος το νέο γαμωσενάριο;

    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα γράφεις θα ίσχυαν 100% αν δεν υπήρχαν ιστορικά προηγούμενα. Η επιχείρηση Μπαρμπαρόσσα ας πούμε, που δεν είχε κανένα λόγο να συμβεί παρά μόνο να ισοπεδώσει Ρωσσία και Γερμανία. Υπάρχει μεταφυσικό μίσος για τη Ρωσσία που ξεκινάει από το Βατικανό, την κορυφή της κατά Μάρκον "υπερδομής". Και τον Πούτιν τον προκαλούσαν εξ αρχής: δεν είχε κλείσει χρόνο όταν του βυθίσανε το Κουρσκ. 20 χρόνια προετοιμασίας είχαν οι Ρώσσοι γι' αυτόν τον πόλεμο. Είναι παράλογο, όλα αυτά να γίνανε για μία αρπαχτή.

      Διαγραφή
    2. Τοτε γιατι ο πουτιν αφησε να υπαρχει το πιστοποιητικο εμβολιασμου στη χωρα του;αν ηταν αντινεοταξιτης δε θα εναντια σαυτο;

      Διαγραφή
  76. Επί των θεμάτων που έθεσα, δεν απαντάει καμιά χριστιανοπούλα, μόνο να βρίζουν ξέρουν.
    Τέτοιες είναι, το μυαλό τους έχει φυράνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί, έχεις απαντήσει εσύ σε τίποτα από τα παραπάνω που σου έχουν γράψει, μωρή κομπλεξική φραγκοκοτα κάπα μι; Έχει κολλήσει η βελόνα σε αντιχριστιανικές βλακώδεις παρλαπίπες. Ποιος να σε πάρει στα σοβαρά και να σου απαντήσει;

      Διαγραφή
  77. https://www.protothema.gr/greece/article/1240514/tragodia-stin-patra-pethane-12hrono-koritsaki-ston-upno-tis/

    https://www.protothema.gr/greece/article/1249679/tragodia-sti-thessaloniki-12hroni-pethane-xafnika-ston-upno-tis/

    - - - - - - - -

    Γαμώ τη Μπαναγία και το Χριστό, ξυπνήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δέχονται μεγάλη καταπίεση, όσοι βλέπουν τηλεόραση. Μερικοί νομίζουν ότι μπορούν και φιλτράρουν, όσα βλέπουν κι ακούνε, αλλά η ζημιά γίνεται πονηρά και υπόγεια.
    Η τηλεόραση προκαλεί το ελάχιστο μια δυσφορία, άρα ακόμα και αυτό το ελάχιστο είναι μια ζημιά για τον οργανισμό...
    Μακρυά, μακρυά, καθόλου τηλεόραση.
    Όποιος είναι ακόμα τηλεθεατής, είναι μεγάλος στόκος και άξιος της μιζέριας του.
    Και να φανταστείς ότι υπάρχουν σπίτια με 3-4 τηλεοράσεις...
    Δεν υπάρχει σωτηρία. Η πλειονότητα των ανθρώπων έχει ηλιθιοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα από κοντά να συζητήσουμε το θέμα, μωρη αδερφαρα κότα. ΘΑ ΣΟΥ ΞΗΛΩΣΩ ΤΑ ΌΜΜΑΤΑ ΜΕ ΠΗΡΟΥΝΙ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      Διαγραφή
    2. Κάπα Μι
      ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

      Βινέω τον πωγωνοφόρον σου κίναιδον μετά της γλωττοδεψούσης δρομάδος

      Κινεω το αιδοίον που σε ερριπτε

      Κινεω το κλωβιον που καλεις οικητηριον σου

      Διαγραφή
  79. - Ψαχτε στο Google να μάθετε τι είναι το Γλουταμινικό Μονονάτριο (Monosodium Glutamate)

    - Επίσης μάθατε πόσα "Ε" καταναλώνετε καθημερινά εσείς και τα παιδιά σας από μια έρευνα του πανεπιστημίου Πατρών και μετά ίσως καταλάβετε γιατί δεν εξεγείρεστε και είστε μονίμως ατονοι, ημιθανείς και σαν μαστουρωμένοι έχοντας μηδενικές αντιστάσεις, τόσο φυσικές όσο και διανοητικές, με αποτέλεσμα να σας ψωλοχύνει το κουλούρι ο Κούλης και ο κάθε γαμώταφος μπινές.

    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://eclass.upatras.gr/modules/document/file.php/CHEM2044/%25CE%2598%25CE%2595%25CE%25A9%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2591/07_%25CE%25A7%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2595%25CE%2599%25CE%2591%2520%25CE%25A4%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%25A6%25CE%2599%25CE%259C%25CE%25A9%25CE%259D_1_%25CE%25A0%25CE%25A1%25CE%259F%25CE%25A3%25CE%2598%25CE%2595%25CE%25A4%25CE%2591%25202021.pdf&ved=2ahUKEwjS5rfY9pj4AhUQi_0HHeEiABA4KBAWegQIHhAB&usg=AOvVaw1g-2fyvVjP88j7kAv1MpLc

    - - - - - - -

    Ξυπνάτε μαλάκες, καιγόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μάρκο, τι βλέπεις στο ματσάκι Κούλης - Χ - Ερντογάν ;

    Θα πάμε ταμείο ή πάλι κουβά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Παρακολουθώ το ιστολόγιο ακόμη επί μπαρμπουτιερας. Γενικά το επίπεδο του σχολιασμού και κυρίως οι ιδέες των περισσότερων σχολιαστών είναι κάτω του μετρίου. Δεν πάμε πουθενά έτσι Μάρκο. Δίνεις ρόδα στα γουρούνια της Λακεδαίμονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Εν τω μεταξύ οι χριστιανοί ισχυρίζονται ότι η θρησκεία τους είναι μονοθεϊστική, αλλά μιλάνε και για τριαδικό θεό.
    Πατήρ, υιός και άγιο πνεύμα, βάλε και τη Παναγία, σύνολο 4 θεοί ! Πού είναι ο μονοθεϊσμός ;
    Πατήρ και υιός, σου λένε, είναι ένα. Ε, πώς είναι ένα ;; Σιαμαίοι είναι ;
    Τους έχουν μπερδέψει τους καημένους τους πιστούς, δεν ξέρουν πού πατούν και πού πηγαίνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κολοσσός σκέψης! Δεν περιγράφω άλλο.

      Διαγραφή
    2. Τι ειπες τωρα αλανι καπα μι, σοβαρα τωρα. Μονος σου το σκεφτηκες αυτο ή μηπως αντλησες σοφια απο το αιθερικο πεδιο ρε δικε μου;
      Οπως και να 'χει το θεμα εγω σε ψηφιζω και για πρωθυπουργο αμα λαχει... Ασε τους ψεκες να σε βριζουνε, δεν ξερουν με τι μεγιστο προσωκρατικο Τιτανα εχουν να κανουν.
      Μαζι σου και στα Ταρταρα, ηγετη της καρδιας μας καπα μι!!

      Διαγραφή
  83. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ είναι το αφήγημα ότι ο Χριστός υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο.
    Χριστός και Παναγία ούτε υπήρξαν, ούτε υπάρχουν, είναι μυθικά πρόσωπα.
    (Αυτή είναι μια αλήθεια, που και οι ίδιοι οι χριστιανοί τη διαισθάνονται, αλλά δεν τολμούν ούτε να την εκφράσουν, ούτε να τη σκεφτούν καν, νομίζουν ότι είναι αμαρτία να αμφιβάλουν...)
    Όσο υπάρχουν Χριστός και Παναγία, άλλο τόσο υπάρχουν και η Χιονάτη και οι 7 νάνοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. https://www.youtube.com/watch?v=VDtuO_QDqb4&ab_channel=%D0%9A%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%A1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μάρκο κάνατε θερινό ηλιοστάσιο στη στοά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιππότης της Ανατολής, του Ξίφους και του Αετού28 Ιουνίου 2022 στις 8:31 μ.μ.

      Κάναμε.
      Ο Μάρκος πρώτο τραπέζι στην πίστα ως συνήθως, και μετά φαγαμε γίδα βραστή (ειδική παραγγελιά στον Σεφ).
      Τα ξαναλέμε στις 21 Δεκεμβρίου.

      Διαγραφή
  86. Αιτία λοιπόν της παρακμής του Έλληνα είναι το θρήσκευμά του.
    Όταν έχεις ως θεό, δηλαδή ως πρότυπο, τον Χριστούλη τον καρπαζοεισπράκτορα, τον τζανετάκο, τι περιμένεις να είσαι κι εσύ ;; Μία από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και λίγα λέει ο Κάπα Μι.

      Διαγραφή
    2. Καπαμί, για να σου μιλήσω όπως ακριβώς σου πρέπει: ποτέ, μωρή σκυλοκαραξεφτιλισμενη κουράδα, υπήρξαν άθρησκοι οι Έλληνες στην διάρκεια της Ιστορίας τους; Απάντησε, μωρή γελοία χαβούζα. Άντε διάβασε κάνα βιβλίο, πανηλίθιο, παντελώς αγράμματο γίδι, πριν ζαλίζεις τον έρωτα των υπολοίπων. Σκατιάρικο όρθιο τετράποδο.

      Διαγραφή
  87. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε τα χάλια σου και παράτα με εμένα, ξέρω καλά που βαδίζω.
      Εφηύρατε και τη λέξη "βλάσφημος", ώστε κανείς να μην ασχολείται με τις ανοησίες σας...

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    4. Άντε, μια που το ρίξατε στην μουσική, να αφιερώσω κι εγώ ένα τραγουδάκι στον παλιάτσο τού ιστολογίου, τον καπαμά, με όλη την σημασία των στίχων. Τραγούδι από καμμένα νορβηγά, που «εχθρεύονται» επίσης τον χριστιανισμό, όπως ο παλιάτσος, αλλά αυτοί τουλάχιστον, πέραν ότι κάνουν κάτι… δημιουργικό με την έχθρα τους, μπορείς να τους δώσεις μια δικαιολογία, καθώς στρέφονται εναντίον της πιο άξεστης, γελοίας κι αγράμματης μορφής του χριστιανισμού, τον προτεσταντισμό, που τους επεβλήθη.
      Καπαμά, SHUT UP. THERE’S NO EXCUSE TO LIVE.

      https://m.youtube.com/watch?v=b2uD47htdi4

      Διαγραφή
  88. Οι θρησκόληπτοι χριστιανοί δεν έχουν το δικαίωμα να λέγονται Έλληνες.
    Είναι η ντροπή της φυλής μας.
    Άγονται και φέρονται από ιουδαίους (παπάδες, πολιτικούς κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλάκες σαν κι εσένα δεν έχουν δικαίωμα να λέγονται Έλληνες.

      Διαγραφή
  89. τελικά πήξαμε στα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά, πηξαμε στις μ@λ@κίες του κουραδόμπεη κάπα μι

      Διαγραφή
  90. ΚαπαΜα μας εχεις πρηξει την πουτσαρα βρε αγορινα.
    Σαν νευρασθενικη πουρογρια που της εχουν βαλει νεφτι στον κωλο κανεις. Αραξε λιγο, ηρεμησε, πανε να παρεις λιγο αερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. τι χουνέρι έπαθαν στην Τζώρτζια οι πλάκες ρε Μάρκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Θρησκόληπτες χριστιανοπούλες, κάποιος έπρεπε να σας τα πει για τον μεγαλύτερο εχθρό του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η εκδίκηση των Περσών, ήρθε από τις Ανατολίτικες θρησκείες

      Διαγραφή
    2. @ Ανώνυμος17 Ιουλίου 2022 - 10:37 π.μ.

      Πολύ σωστός !

      Διαγραφή
  93. Ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ Κάπα Μι, μας έχεις πρήξει τους όρχεις με τις παπαριές σου. Χαλάρωσε λίγο και κόψε λάσπη ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Γαμώ τα Εισόδια της Υπαπαντής της Σταυροπροσκυνήσεως της Ιεράς Συνόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Δρόσισέ μας ρε μουνόσκυλο Μάρκο με κανα καλοκαιρινό αρθράκι να φύγουν τα χοντράδια...

    Μην περιμένουμε γαμωταφίσι πάλι από Σεπτέμβρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Γειά σου ρε αστέρι Μάρκο να έχεις πάντα υγεία! Μου έκανε πολύ καλό που σε διάβασα και συνεχίζω να σε διαβάζω. Σ' ευχαριστώ για όλα! https://www.youtube.com/watch?v=UIMflLVLs1Q&list=RDMMUAomiusyOYA&index=13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Μαρκο, ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΟ, βγάλε κάνα άρθρο γαμω το μουνι που σε έρριπτε βρωμιάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αυθαδιάζετε ρε σκυλόπανα... Όποτε γουστάρω γράφω... Τόσες φωτιές και δεν έχετε λυντσάρει ούτε έναν.

      Διαγραφή
    2. Μαλάκες, νομίζετε, ότι επειδή ο Μάρκος είναι αθυρόστομος, έχετε το δικαίωμα και να τον βρίζετε ;;
      Τζάμπα μάγκες, κουραδοέλληνες, δεν ξέρετε να αναγνωρίζετε και να σέβεστε την αξία κάποιου..

      Διαγραφή
    3. Αυθαδιαζω γιατί σε πάω.

      Διαγραφή
    4. Κάπα Μι, κουράδα της κακιάς ώρας, σε ποιο σημείο είδες να εξυβρίζω τον Μάρκο?? Την αλήθεια έγραψα...ήτοι το ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΟ δεν είναι βρισιά. Σέβομαι και εκτιμώ τον Μάρκο. Κατάλαβες πουστοφλωρε?

      Διαγραφή
  98. Μάρκο που χάθηκες? Εσύ βάζεις τις φωτιές βρε κερατά? Μας πούλησες στο γαμώσογο του Κούλη και την κλιματική παπάτζα? Γράψε κάτι γιατί θα αυτοκτονήσω κάνοντας 4 μπόλια μαζεμένα! Από χειμώνα με δάδες θα την βγάλουμε δεν θα έχουμε ούτε ιντερνέτι να τα λέμε στη fatria. Δεν μας λυπάσαι ρε καριόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό θα ήταν να ηρεμήσεις και να μην αυθαδιαζεις νεαρέ

      Διαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ