Η μοίρα του σκύλου

 


23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9021


Kαι ξαφνικά βρεθήκαμε να είμαστε οι ξεμοναχιασμένοι Εθνικοί σε μια κοινωνία-αχταρμά βυζαντινής κοπής. Μιλιούνια λαθρομεταναστών και αλλοφύλων εγκαθίστανται στα εδάφη απ’ όπου οι πρόγονοί μας εξέπεμψαν το φως του πολιτισμού ΔΩΡΕΑΝ για όλους. Στο βρομερό του ανάκτορο, ο ερπετοειδής αυτοκράτορας Θεοδόσιος θεσπίζει νόμους εναντίον μας, μας δημεύει με άδικους φόρους τις περιουσίες και αμολάει τα λυσσασμένα σκυλιά του να μας ξεσκίσουν.  Μιλάμε για σοβαρό déjà vu.

  


Όπως και τότε, οι μισοί το μπατάρισαν αμέσως και άλλαξαν πίστη πιο γρήγορα απ’ ότι αλλάζει κανείς ένα χεσμένο βρακί. Οι υπόλοιποι «πείθονται» σιγά-σιγά με εκβιασμούς, απειλές και φάπες να ομολογήσουν ότι ο καινούργιος γάιδαρος πετάει.  Όλοι οι παραπάνω κάνουν ότι δεν βλέπουν, δεν ακούν και δεν ξέρουν.

 


Για ακόμη μια φορά το σενάριο παίζεται απαράλλαχτο:  Το αξιότερο ιθαγενές τμήμα της κοινωνίας, οι άνθρωποι με προσωπικότητα και σταθερές αξίες, περικυκλώνονται και συκοφαντούνται για να ριχτούν βορά στον τυφλό τιποτένιο όχλο των σκυφτών και των εισβολέων.

 

 

Ο κοβιντισμός δεν είναι ασθένεια.  Δεν είναι συλλογή υγειονομικών πρωτοκόλλων και ιατρικών οδηγιών. Είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ.  Μακράν η πιο βάρβαρη, σκοταδιστική, ύπουλη και εγκληματική μιζεροθρησκεία που έχει εφευρεθεί. Οι απαγορεύσεις και ο κώδικας συμπεριφοράς του κοβιντισμού στοχεύουν κατευθείαν στην ψυχή των ανθρώπων.  Η λεηλασία του νου αποσκοπεί στην άνευ όρων υποταγή στους επίγειους θεούς και στο φτηνιάρικο ιερατείο τους.  Αυτή η 5η σπουδή στην βαρβαρότητα αποτελεί την υπέρτατη ύβρι προς την δημιουργία.

 

 


Τι πλάκες της Τζώρτζια και μαλακίες. Πλάκα κανονική σας κάνουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας εξοντώσουν ρε ζωντόβολα ενώ μπορούν να σας αρμέγουν και να σας πίνουν την ενέργεια εσαεί. Θα δουλεύετε υπάκουα σαν ρομποτάκια και μόλις αγγίζετε την σύνταξη θα ψοφάτε. Τεχνολογία ελέγχου είναι το μπόλι. Θα εξοντώσουν μόνον αυτούς που σηκώνουν κεφάλι. Πριν σας έλεγχαν με τις μαλακισμένες πουτανοθρησκείες αλλά πάει αυτή η πατέντα, πάλιωσε και θέλει αναβάθμιση. Το κορονομπόλι ως καινούργια τεχνολογία θα έχει παρενέργειες και νεκρούς. Οι απώλειες είναι αναμενόμενες και υπολογισμένες.

  



Στην δεκαετία του ’50 Αμερικάνοι και Σοβιετικοί έστελναν τα ανύποπτα στρατιωτάκια σε ζώνες πυρηνικών δοκιμών χωρίς καμία προφύλαξη. Απλά με την διαβεβαίωση κάποιων «ειδικών» ότι «είναι απολύτως ασφαλές» και πως «οι επιπτώσεις της ραδιενέργειας θα είναι αμελητέες».  Τι άλλαξε από τότε στην ηθική της εξουσίας και στην επιχειρηματολογία των εξουσιαστών; Τίποτα απολύτως. Μας ψεκάζουν σαν έντομα και μας μπολιάζουν σαν ποντίκια του εργαστηρίου. Δεν είμαστε παρά αριθμοί στο φύλλο της στατιστικής.

 

  

Όπως έγραψα και στο προηγούμενο άρθρο, διαφωνώ με όλους τους συνωμοσιολόγους που βλέπουν θάνατο. Ο σκοπός των δόλιων συνωμοτών δεν είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Το αντίθετο.  Κρίνοντας από τις δομές που σχεδιάζονται και από τα πρωτόκολλα που τεστάρονται, πάμε για πληθυσμιακή έκρηξη. Στόχος του εμβολίου είναι η αντικατάσταση συγκεκριμένων πληθυσμών και ο απόλυτος έλεγχος των υπολοίπων. Ως και το χριστιανικό μάτριξ το λέει ξεκάθαρα: το σφράγισμα δεν είναι εξόντωση αλλά υποδούλωση.

 

 

Το όνειρο κάθε τυράννου έγινε μια 5G πραγματικότητα.  Θα σκέφτεται ένα όνομα στο διασυνδεδεμένο με τον υπερυπολογιστή μυαλό του και θα ξεπαστρεύει με θρόμβωση όποιον σηκώνει κεφάλι. Ούτε Γκεστάπο χρειάζεται πλέον, ούτε φυλακές, ούτε τίποτα. Ενδέχεται μάλιστα να μην ασχολείται καν με την υπόθεση των αντιφρονούντων. Ένα πρόγραμμα θα τους ξεδιαλέγει από την νηπιακή ηλικία και θα τους εκτελεί αυτομάτως.

 

 

Όσο για σας τριπλοδοσίτες μου πάτε για 4η και 5η  κορονοψωλιά, κι έχει ο πουστο-Θεός.  Σημειώστε όμως αυτό που σας λέω:  Το «εμβόλιο» δεν θα είναι δωρεάν για πάντα. Σύντομα θα έχετε γίνει πρεζάκηδες χωρίς να το καταλάβετε. Αυτό είναι ο Homo Emendatus στον οποίο σας πατρονάρουν να μεταλλαχτείτε.  Ένα κωλοπρεζόνι. ‘Ενας μπουσταρισμένος δούλος της άρχουσας συμμορίας. Σε λίγο θα κάνετε οτιδήποτε για να πάρετε την δόση σας από την κυβερνοπρέζα του Μπίλη Γάτες (για να συνεχίσετε να υπολειτουργείτε σε αυτόν τον παρακμιακό μπαζόκοσμο). Όπως βλέπετε άλλοι είναι οι γάτες.

 

 

Το βλακοαφήγημα της σκατόψυχης ελίτ το έχει ήδη συντρίψει η ιστορία. Γι αυτό επιμένουν με την προπαγάνδα και τα αισχρά ψέματα που καταργούν την λογική.  Για άλλη μια φορά το γαμημένο συναίσθημα είναι η εγγύηση της καταστροφής μας. Είναι το υπέρτατο όπλο του εχθρού.  Όσο λειτουργούμε με βάση το βλακώδες συναίσθημα και συμπαραστάτη του την θολή ελπίδα, θα τρώμε πούτσα.

 


Πριν 2.500 χρόνια, ένας μεγαλοφυής ηλίθιος που λεγόταν Περικλής έβαλε την Αττική σε λοκντάουν.  Ισχυριζόμενος ότι δεν επιθυμούσε να διακινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές σε μάχη εκ παρατάξεως, κλείδωσε όλον τον πληθυσμό μέσα στα τείχη. Οι Σπαρτιάτες και οι σύμμαχοί τους έκαιγαν τα σπίτια και τις περιουσίες του κοσμάκη που τους παρακολουθούσε ανήμπορος και εγκλωβισμένος. 

  

 

Η οικονομική καταστροφή που είχε ενορχηστρώσει η απατεωνίστικη δημοκρατία δεν αφορούσε όλους τους Αθηναίους. Κάποιοι έγιναν ζάπλουτοι. Τότε όμως η επιδημία ήταν πραγματική και όχι μούφα. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει η Αθήνα το 1/3 του στρατού και το 1/3 του πληθυσμού της χωρίς μάχη.  Οι Πελοποννήσιοι που ήταν έξω στον καθαρό αέρα είχαν ελάχιστα θύματα και έτριβαν τα χέρια τους από χαρά.

  


Φυσικά αλλού αποσκοπούσε ο σχεδιασμός της συμμορίας που βρισκόταν πίσω από τον Περικλή και όχι στην προστασία του πληθυσμού.  Πηγαίνοντας κόντρα στην λογική και κρατώντας τον πληθυσμό εσώκλειστο σε άθλιες συνθήκες υγιεινής ο γαϊδουροκέφαλος γέμισε την Αθήνα ταφόπλακες και μνήματα.  Δυστυχώς ψόφησε και ο ίδιος από την αρρώστια πριν τους πάρει όλους στον λαιμό του.  Αν είχε ζήσει λίγο ακόμα, με την ασχετία που τον έδερνε ως προς τα στρατιωτικά,  πιθανότατα να είχε λήξει ο φονικός Ελληνικός εμφύλιος σε 2 αντί σε 27 χρόνια.

 

  

Βέβαια το να συγκρίνει κανείς το χρυσοποίκιλτο λαμόγιο τον Περικλή με αυτό το ψυχασθενές νεκροσοδομισμένο τρολ που λέγεται Μητσοτάκης, είναι κάπως άδικο για τον πρώτο.  Σίγουρα όμως η σύγκριση στέκει άνετα αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της καταστροφής που οραματίζεται ο τωρινός χυσομπεκρής των εξωγήινων ερπετών. Ο Περικλής ήταν αθώο περιστεράκι μπροστά σε αυτήν την μαύρη, κακιασμένη μετακατσαρίδα που καταβροχθίζει όχι μόνο την Αθήνα αλλά ολόκληρη την χώρα και τους κατοίκους της.

 

 

Το ότι ο έλεγχος είναι ο στόχος δεν πάει να πει ότι όσοι πήγαν και έκαναν το μπόλι θα την σκαπουλάρουν ανέξοδα.  Όχι ραγιαδούκοι μου, δεν παίζει αυτό.  Πουλήσατε την ψυχή σας για να κρατήσετε την σκατοδουλίτσα σας και τις ψευτοανέσεις σας.  Θες τώρα, θες αργότερα, αυτός που σας αγόρασε θα σας γαμήσει τις μάνες.  Το μεταλλαξιογόνο κοκτέιλ που σας παρέχει θα προκαλέσει παρενέργειες που ούτε οι ίδιοι οι μαθητευόμενοι μάγοι που το παρασκεύασαν δεν έχουν φανταστεί.  Εκατομμύρια, ίσως και δισεκατομμύρια εμβολιασμένοι ζωάνθρωποι θα τα κακαρώσουν ώσπου να ολοκληρωθεί η μετάλλαξη. 

  


Η συνέχεια βέβαια δεν προμηνύεται καλή ούτε για τους αντιφρονούντες και τους σκεπτικιστές. Οι ανεμβολίαστοι θα διωχθούν με ρατσιστικό μίσος από τυράννους και υπηκόους.  Πρώτα με απολύσεις, χρεωκοπίες, πρόστιμα, φόρους και δήμευση περιουσιών.  Μετά με φυλακίσεις, βασανιστήρια και εξευτελισμούς. Τέλος με στρατόπεδα συγκέντρωσης και εκτελέσεις.

 


 

Αν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολικά, μάλλον κοιμάστε ακόμα και ροχαλίζετε…

 

 

…Δεν σας παραξενεύει ρε καθυστερημένοι αυτή η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ομερτά, αυτό το βαθύ σκοτάδι όσον αφορά τον αριθμό των «θυμάτων» και την πιστοποίηση της ταυτότητάς τους;

  

…Δεν σας παραξενεύει που όλο το «νομικό» πλαίσιο και τα «ιατρικά» πρωτόκολλα του θανάτου είχαν στηθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ μερικούς μήνες ΠΡΙΝ ξεσπάσει η «πανδημία»;

 

…Δεν σας παραξενεύει που ΟΛΑ τα αντιβιοτικά που πριν ήταν διαθέσιμα σε όλους, τώρα έχουν εξαφανιστεί και υπόκεινται σε αυστηρή συνταγογράφηση;

  

…Δεν σας παραξενεύει που ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η διαχείριση των «κρουσμάτων» και των στατιστικών «στοιχείων» γίνεται υπό καθεστώς νοσηρής μυστικότητας λες και πρόκειται για στρατιωτικά απόρρητα;

  

…Δεν σας παραξενεύει που ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για όλη την σαυρομαφία που εμπλέκεται στην οργάνωση αυτών των ειδεχθών εγκλήματων έχει θεσπιστεί το ακαταδίωκτο;

  

…Δεν σας παραξενεύει που δεν έχει γίνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ούτε μια (1) διαλογική συζήτηση στα βρομοκάναλα όπου να ακουστούν και τα επιχειρήματα αυτών που αντιτίθενται στον εμβολιασμό;

  

…Δεν σας παραξενεύει που ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η κρατική προπαγάνδα και τα αηδιαστικά της ψέματα έχουν ξεπεράσει ακόμα και τα σταλινο-σοβιετικά πρότυπα;

  

…Δεν σας παραξενεύει που ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ όλοι οι «ειδικοί» που υπερασπίζονται τα «εμβόλια» και προτείνουν μέτρα έχουν φάτσες ψυχοπαθών;

  

…Όχι, έ;

  

Κανονικά δεν θα έπρεπε να σας παραξενεύουν όλα αυτά τα αλλόκοτα γεγονότα και οι παγκόσμιες «συμπτώσεις». Θα έπρεπε να σας έχουν κάνει να χεστείτε πάνω σας από τον τρόμο. Όχι για το άθλιο σήμερα αλλά για το εφιαλτικό αύριο που ακολουθεί.

  

Μην νομίσει κανένας ότι οι συνέπειες θα σκάσουν στην επόμενη ή στην μεθεπόμενη γενιά. Στην δική μας κεφάλα θα σκάσουν.  Ακόμα και οι σημερινοί 80αρηδες θα γευτούν τα σκατά που μας σερβίρουν οι πρωθυπουργο-βαλέδες της μασονευτικής δημοκρατίας. Σε κάθε περίπτωση περιμένετε λίγους μήνες ακόμα.  Κάθε μέρα που περνάει με τις τηλεκάμπιες να ωρύονται για τα «κρούσματα» και τους «θανάτους» του κοροϊδοϊού, εμείς βουλιάζουμε όλο και περισσότερο στον λάκκο με τα παπάρια στον οποίο μας έχουν οδηγήσει οι ταφογαμημένοι πολιτικάντες και τα ζώα οι ψηφοφόροι τους. 

 

 

Γελάω που σκίζονται για την υγεία μας οι κουμμουνο-φιλελέ εγκληματίες των στοών, οι ίδιοι που έβαλαν λουκέτο στην περίθαλψη.  Η σαλαμοποίηση της κοινωνίας με ανήκουστους διαχωρισμούς και ο προσχεδιασμένος διχασμός που χτίζουν τα κρατικοτσιμπουκωμένα ΜΜΕ αποτελούν την μόνη τους εγνοια.  Η φασιστική ρητορική των πολιτικάντηδων και η απερίγραπτη αλαζονεία του κρατικού μηχανισμού είναι σαφέστατες ενδείξεις προς τι καταστάσεις οδεύουμε.

 


Εδώ οι πολίτες αποδεκατίζονται από καρκίνους, καρδιοπάθειες και εγκεφαλικά, αυτοί προσποιούνται ότι πολεμούν τον αόρατο κοροϊδοϊό.  Εδώ οι ψυχασθένειες και τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας έχουν χτυπήσει κόκκινο, αυτοί γράφουν σενάρια ασφαλίτικης μαλακίας όπως αυτό με τους …θεματοφύλακες του Συντάγματος. Δηλαδή οι γνωστοί κουκουλοφόροι μπαχαλάκηδες πήραν εντολή να μεταμφιεστούν σε ακροδεξιά υπόθετα.  Με την σύμπραξη των απολειφαδιών της χαφιεδίστικης Χρυσής Κλανιάς στήθηκε άλλη μια εθνικιστική φαρσοκωμωδία. Η μητσοτακική ΕΥΠ πασχίζει να κρύψει τις βρομιές της ληστρικότερης στην νεότερη ιστορία άρχουσας ταξης με εξωφρενικές χοντροπαπάρες.

  

Σε ένα όργιο χρεωκοπιών, ακρίβειας και υπέρογκων φόρων αυτοί μας διηγούνται αρχιδιές. Σε μια κοινωνία-απόπατο όπου κυβερνητικά στελέχη, ανώτατοι δικαστές, αρχιερείς, εφοπλιστές, καναλάρχες, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πανεπιστημιακοί ανακατεύονται με γύφτους, λάθρο και ποινικούς εγκληματίες, εμείς ψάχνουμε την δικαιοσύνη.  Εδώ έχουμε πάρει εργολαβία το παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεπεσμού. Είναι πλέον απίθανο να βρει κάποιος ακόμα και στην Αφρική ένα (1) προτεκτοράτο που να μας πλησιάζει στην διαφθορά και στην ατιμία.

 


Είναι λυπηρό το ότι ακόμα και την ύστατη στιγμή ελάχιστοι έχουν κατανοήσει με τι έχουμε μπλέξει.  Η δολοφονική φάρα των Ατλάντων η οποία διοικεί την Εγκληματική Υπερδομή και μέσω αυτής τις υποδομές (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΠΟΥ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ, ΠΟΕ, κλπ.) εκτελεί ένα απίστευτης προχειρότητας σχέδιο.  Πρόκειται για την πιο κακοσκηνοθετημένη συνωμοσία όλων των εποχών. Κι όμως δεν αντιδρά σχεδόν κανείς.  Όλοι της γης οι ψεκασμένοι είτε δεν βλέπουν καμιά συνωμοσία είτε περιμένουν από τα πειθήνια όργανα της ποδιτσοκρατίας (Δικαιοσύνη, Ένοπλες Δυνάμεις, Παπαδαριό) να τους σώσουν.

 


Είναι να πεθαίνεις στα γέλια με τις μαλακίες που γράφονται και τις αποκαλούν «άρθρα».  Άλλοι περιμένουν την βοήθεια των συνζωανθρώπων, άλλοι την βοήθεια των Τραμπ και Πούτιν και άλλοι την βοήθεια του …Θεού.  Οι πιο πολλοί βέβαια δεν ξέρουν τι περιμένουν.  Είναι όλοι για πολλά κλωτσίδια.  Ποιος κώδικας της Νυρεμβέργης και σύμβαση του Οβιέδο και πίπες;  Ποια Συντάγματα και ποιοι νόμοι; Στ’ αρχίδια τους τα γράφουν αυτά οι παγκοσμιοποιητές. Εδώ οι παράνομες Π.ν.Π. , οι ντροπολογίες και οι στημένες «γνωμοδοτήσεις» πάνε σύννεφο.  Ο αντιπρόεδρος του που-Σ.τ.Ε. που είχε ψηφίσει υπέρ των αναγκαστικών εμβολιασμών πιάστηκε την επόμενη μέρα σε μαστουροπαρτούζα με γύφτους και λάθρο. Ο Μέγας Παίκτης σας ανοίγει τα μάτια αλλά εσείς παραμένετε άμπαλα ζώα.

 

 

 

Εδώ πήγαν 270.000 ηλίθιοι και ρουφιάνοι και ψήφισαν τους βρομο-πασόκους.  Αυτούς που θα’πρεπε να παλουκώνονται οικογενειακώς μέχρι το 9050.  Και σαν να μην έφτανε αυτό, ανέδειξαν νικητή το πιο νεοταξικό κηφηνοφασιστόμουτρο.  Μια ακόμα ιταμή τουρκομουτσούνα για την οποία θα έπρεπε να ντρέπεται η Κρήτη.  Πριν καλά-καλά ανακηρυχτεί πρόεδρος της πουτσοταβέρνας που λέγεται Κίνημα Αλλαξοκωλιάς, έβγαλε γλώσσα η ανεπάγγελτη σταλινοειδής πουτσούλα.  Φανατικός υπέρμαχος του υποχρεωτικού εμβολιασμού αυτός ο γενειοφόρος νάνος της μασονίας, έχει το θράσος να κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες.  Χριστούγεννα ήρθαν και ξανάσκασε μύτη το  …Θείο Βρέφος ως κομιστής του δαχτυλιδιού το οποίο μετά τον κακόψοφο της Γεννηματούς είχε επιστρέψει στην μέριμνα του ποντικομούρη Σημίτη.  Τι άλλη κατάρα μας περιμένει άραγε στη γωνία;

  


Πριν δύο άρθρα έγραφα: «…Στην περίπτωση που καταστρατηγηθούν όλοι οι κανόνες δικαίου και η συνταγματική και κοινωνική ανωμαλία που ζούμε παγιωθεί σε βάρβαρο καθεστώς, τότε φυσικά η προστασία του δικαιώματος της εργασίας παύει να έχει νόημα…».  Λοιπόν η βαρβαρότητα παγιώθηκε και μάλιστα με αποφάσεις του Πουστο-συμβουλίου της Επικρατείας. Τώρα πια δεν είναι το δικαίωμα στην εργασία που διακυβεύεται αλλά η φυσική μας επιβίωση. Είστε αποφασισμένοι να κάνετε κάτι γι αυτό ή απλά κουβέντα να γίνεται, να περνάει η ώρα;

  


Και πάλι η ιστορία έχει τεκμηριώσει προ πολλού και επαρκώς ότι χωρίς ένοπλο αγώνα δεν κερδίζεται κανενός είδους ελευθερία. Οι τυραννίες πέφτουν είτε με ένοπλο αγώνα είτε μετά από εθνική καταστροφή. Ένοπλο αγώνα δεν βλέπω οπότε μετράμε αντίστροφα για το εθνικό πατιρντί. Η ειδοποιός διαφορά με το παρελθόν είναι το ότι η τωρινή τυραννία είναι παγκόσμια και είναι δυσκολότερη η ανατροπή της. Κι όμως ένα (1) άτομο είναι δυνατόν να σκουπιδιάσει μία πόλη. Μια πόλη είναι ικανή να σκουπιδιάσει μία χώρα. Μία χώρα μπορεί να σκουπιδιάσει όλη την υπερκομπίνα της Εγκληματικής Υπερδομής.  Όσο για το πατιρντί, θα είναι εκ των πραγμάτων παγκόσμιο.

 

 

Η πικρή αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει την επαφή με το αίμα. Γενιές ολόκληρες μεγάλωσαν και μεγαλώνουν με σκυλοφροντίδα και γούτσου-γούτσου. Γενιές οι οποίες δεν είναι ικανές να σφάξουν ούτε μαστουρωμένη κότα. Μιλάμε για πληθυσμό όχι μονάχα εντελώς απόλεμο αλλά και εγκεφαλικά κατεστραμμένο. Θυμάμαι πριν την «πανδημία» που είχα ακούσει τυχαία μια συζήτηση ενός 20χρονου ζευγαριού που περπατούσε μπροστά μου.

 

«Ήταν τόσο χαριτωμένα τα μικρούλια», έλεγε η πανηλίθια στον ηλίθιο. «Δεν μου έκανε καρδιά να τα ενοχλήσω».

«Και τι έκανες;»

«Τίποτα. Μόλις τα είδε η μάνα μου, με αποκάλεσε ηλίθια και πήρε την παντόφλα και τα στούμπησε».

«Μα πώς μπόρεσε και έκανε κάτι τέτοιο;»

«Δεν ξέρω… Είναι τελείως αναίσθητη».

 

(Τα «μικρούλια» ήταν σκορπιοί που είχαν φωλιάσει μέσα στο σπίτι της).

  


Μόνο για κλάματα είναι αυτή η νέα γενιά με τα «έξυπνα» τηλέφωνα και τα ηλίθια πιστεύω. Η πλειοψηφία της ανήκει σε ένα είδος πουστοραγιά με οικολογικές ευαισθησίες, κάτι σαν λοάτκι βουδιστή δηλαδή.  Μοιραία και ευτυχώς όλη αυτή η μπουρδελόφαρα που δεν έχει καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες θα σφαγεί από νεοφερμένους οι οποίοι θα έχουν ισχυρότερο δολοφονικό ή έστω επιβιωσιακό ένστικτο.

  


Στο μεταξύ η Γουαδελούπη είναι στην τέταρτη εβδομάδα γενικής απεργίας και ταραχών λόγω των μέτρων για υποχρεωτικό εμβολιασμό. Θα την βομβαρδίσουν οι Γάλλοι Ναζί και δεν θα μάθουμε τίποτα. Οι ταλαίπωροι και πάντα δαρμένοι αραπάδες έχουν περισσότερο τσαγανό από την αθλιότητα που αποκαλείται λευκή φυλή.  Είναι ντροπή που πληθυσμοί με εξεγερσιακό παρελθόν (όπως οι Βρετανοί και οι Ιρλανδοί) έχουν στηθεί στα 4.  Στην μητροπολιτική Γαλλία η λούγκρα ο Μακρόν έχει κατεβάσει στο δρόμο μυστικές υπηρεσίες και μπάτσους με πολιτικά να δέρνουν τους αντιεμβολιαστές. Αυστρία, Ολλανδία και Βέλγιο πέφτει αλύπητο ματσούκι και χημικό.

 

 


Στην βρομο-Γερμανία τα ιδια και χειρότερα. Ξύλο, συλλήψεις και σκληρή λογοκρισία. Εξαφανίζουν όποιον σύνδεσμο παραπέμπει σε επιστημονικό άρθρο που να καταρρίπτει το κοροϊδο-αφήγημα. Στην άλλη άκρη, η Αυστραλία ξανάγινε αυτό που ήταν πριν 250 χρόνια: μια τεράστια φυλακή.  Νεοέλληνες και άλλοι Νοτιοευρωπαίοι που είχαν μεταναστεύσει εκεί, τώρα όπου φύγει-φύγει, αναχωρούν κατά χιλιάδες.

 

Είναι καθημερινά πλέον τα εγκλήματα που προκαλούνται εξαιτίας του παράνομου και παράλογου εγκλεισμού σε όλον τον πλανήτη. Ψυχάκηδες που πριν απλά ζορίζονταν, τώρα έχουν λαλήσει, έχουν πάρει όπλα και πυροβολούν τους στενούς συγγενείς τους και όποιον τυχαίνει να περνάει απέξω.

  

 

Ιδέα μου είναι ότι γύρω μας υπάρχει μια διάχυτη αίσθηση επικείμενης καταστροφής, μια κατήφεια, ένας ζόφος, ένα συναίσθημα ολοκληρωτικής ήττας, μια κατάσταση που αφήνει μια γεύση χώματος στο στόμα;  Δεν νομίζω.  Αν κρίνουμε από την κλιμάκωση των πιέσεων και των εκβιασμών που έχουμε δει τα τελευταία δύο χρόνια, το κυρίως πιάτο δεν έχει σερβιριστεί ακόμα. Έρχονται πολύ χειρότερα και κανείς δεν τολμάει έστω να το παραδεχτεί.  Όλοι τρώνε το σκατό της χουντάρας και μουρμουρίζουν αρχιδιές για το γαμημένο ΧΤΕΣ. Πάει ρε μαλάκες αυτό, το είπαμε, τελείωσε, έληξε, δεν υπάρχει επιστροφή.  Εκεί που είχαμε ψιλο-επισκευάσει τον παράδεισο και την παλεύαμε, ήρθε ο πούστης ο Υπερτοκογλύφος και μας έκανε κατάσχεση.

 

  

Τι δεν καταλαβαίνετε; Η συμμορία που διέλυσε την οικονομία του πλανήτη μιλώντας για …«ανάπτυξη» εξακολουθεί να είναι στην εξουσία.  Αυτά τα πορνοσκουλήκια του κοινοβουλευτισμού και οι τσιφούτηδες αφέντες τους συνεχίζουν να κατατρώγουν απομέσα ό,τι υγιές υπάρχει σε αυτόν τον πουστόκοσμο.

 


Τώρα καταφθάνουν οι πούτσες σε πακέτα: Κλιματική αλλαγή, διατροφική αλλαγή, γονιδιακή αλλαγή, γαμήσι συνεχές κι όποιος αντέξει. Ούτε χάσαμε, ούτε νικηθήκαμε, ούτε γίναμε σκλάβοι. Πάντοτε σκλάβοι ήμασταν, ένα μπάσταρδο είδος θρησκευόμενων ειλώτων, άθλιοι σκύλοι που προσκυνούν και λατρεύουν τον καταπιεστή κύριό τους.

 

 

Θεός, Γιαχβέ, Αλλάχ, Βράχμα, Κρόνος, Δίας, Βάαλ, Ατόν, χίλια ονόματα έχει το αιώνιο ερπετό των Ανουννάκι.  Όλα σημαίνουν το ίδιο πράγμα. Τον αφέντη των σκλάβων.  Τον Μεγασατανά τοκογλύφο που υποδύεται τον πολυεύσπλαχνο πατέρα.

 

  

Ζούμε σε έναν πλανήτη-κάτεργο που δεν ξέρουμε καν αν είναι η πατρίδα μας ή αν μας κουβάλησαν εδώ οι κατασκευαστές μας μαζί με τις αποσκευές τους.  Ψάχνουμε το νόημα της ύπαρξης γιατί κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μας το πει. Και γιατί θα’πρεπε δηλαδή; Εσείς όταν αγοράζετε έναν σκύλο να σας φυλάει το σπίτι όσο καιρό λείπετε, του λέτε ποιο είναι το νόημα της ύπαρξης;

 

 

 

Γι αυτό τα σκυλιά είναι τόσο δημοφιλή.  Επειδή μοιάζουμε.  Είναι ένα μπάσταρδο είδος σαν κι εμάς.  Έχει ανεβεί με ρουσφέτι  στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας στην οποία είναι άχρηστο, όπως ακριβώς κι εμείς. Το εμβολιάζουν, το στειρώνουν, το ταΐζουν σκουπιδοκροκέτες, το εκπαιδεύουν με σφαλιάρες, αυτό εκεί, πιστό στον καταπιεστή.  «Για το καλό του» ισχυρίζονται πως γίνονται όλα.  Ποιο είναι το καλό του;  Να ζήσει περισσότερο για να εξυπηρετεί τον ιδιοκτήτη;

 

 

Ζούμε κατακλυσμιαίες αλλαγές κι εσείς θέλετε να παραμείνετε σκύλοι και μάλιστα εμβολιασμένοι. Κάθεστε σούζα και περιμένετε την επόμενη εντολή. Στον τάφο να σας στείλει ο γαμημένος αφέντης, θα πάτε τρέχοντας.

  

Άλλη μια φορά αποδείχθηκε περίτρανα η γυμνότητα των σκυλίσιων θεσμών. «Δημοκρατία», «διάκριση των εξουσιών», «συνταγματικότητα» και πούτσες. Δεν θέλω να γίνομαι αισχρός αλλά κυριολεκτικά πλέον η ουσία των ανθρώπινων δικαιωμάτων έχει πνιγεί σε ένα κουβά ΧΥΣΙΑ πισωγλέντηδων. Κυβέρνηση, δικαιοσύνη, επιστήμη και εκκλησία είναι ένα αενάως επαναλαμβανόμενο σπρώξιμο ΣΚΑΤΟΥ. 

 


Ωραία είναι τα συντάγματα οι νόμοι και τα ανθρωπιστικά παραμύθια της ψωλο-Χαλιμάς, όμως ποιος και με ποιον τρόπο εγγυάται ότι τηρούνται; Τίποτα δεν τηρείται.  Καταντήσαμε να έχουμε λιγότερα δικαιώματα κι από τους τετράποδους κουραδοναρκοθέτες.  Τουλάχιστον τα σκυλιά δεν τα φορολογεί κανείς.  Άμα είναι και αδέσποτα, κάνουν ό,τι γουστάρουν.

 

  

Ο σκυλοπλανήτης χρεοκόπησε.  Τώρα οι υπερπλούσιοι καίνε τα λεφτά του κοσμάκη και κοιτάζουν πώς θα γλυτώσουν τα δικά τους.  Τα χρηματοοικονομικά «προϊόντα» ήταν η καταστροφή των οικονομιών.  Κι αυτό ακριβώς επειδή δεν είναι προϊόντα όπως το σιτάρι, ο χαλκός, το αυτοκίνητο, η ιατρική φροντίδα ή το νοικιασμένο δωμάτιο του ξενοδοχείου. 

 

 

Επί δεκαετίες η μια πουτανοτράπεζα πούλαγε στην άλλη ΧΡΕΗ τα οποία φόρτωνε με προμήθειες, τόκους και έξοδα. Κάθε φορά που ο μουντζούρης άλλαζε χέρια, φορτωνόταν με πανωτόκια. Βούταγαν πραγματικό χρήμα από τις αποταμιεύσεις και το έδιναν δάνεια σε μεγαλολαμόγια αλλά και στον οποιονδήποτε πουτσάρπαστο κοπρίτη της βρομο-κοινωνίας.  Βγάζοντας ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ κέρδη για τους μετόχους και μπόνους για την πάρτη τους, παραχωρούσαν λεφτά που δεν τους ανήκαν.  Όπως ήταν αναμενόμενο, οι παπατζήδες οφειλέτες έμπηξαν τα δάνεια και οι πορνοτράπεζες βρέθηκαν στο κόκκινο. Αντί να συλληφθούν και να εκτελεστούν όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την κομπίνα και ειδικά εκείνοι που χορηγούσαν τα δάνεια χωρίς εξασφάλιση, έγινε το PSI, τα μνημόνια, ο ESM και όλες αυτές οι μπινιές με τα ακαταλαβίστικα ονόματα.

 

  

Οι πισωγλέντικες τράπεζες αντί να χρεοκοπήσουν και να κατασχεθούν από τα κράτη, ρούφηξαν τρισεκατομμύρια από τους φόρους των πολιτών, δήθεν για να «εξυγιανθούν». Ο μόνος λόγος ήταν για να μην αποκαλυφθεί η κασκαρίκα τους και πάνε φυλακή οι μεγαλομέτοχοι, οι λαδωμένοι πολιτικάντηδες και οι μασόνοι δικαστές που τους έκαναν πλάτες. Το πιο εξωφρενικό ήταν ότι ακόμα και τρύπια η χρηματοοικονομική φούσκα εξακολουθούσε να μεγεθύνεται παρασύροντας στο χάος ακόμα και υγιείς τομείς της οικονομίας που παρήγαν πραγματικά προϊόντα και όχι αέρα κοπανιστό. Ακίνητα, βιομηχανικά προϊόντα, αγροτική παραγωγή, υπηρεσίες, τα πάντα χρηματιστηριοποιήθηκαν και μολύνθηκαν από την πλασματική «οικονομία» των αεριτζήδων που δεν παράγει τίποτα. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία ενός παγκοσμιοποιημένου τοξικού χρέους το οποίο ως ραδιενεργό απόβλητο είναι μη διαχειρίσιμο για τα επόμενα δέκα χιλιάδες χρόνια.

  

Για να μην σκάσει στη μάπα του Υπερτοκογλύφου μια άτακτη χρεωκοπία, στήθηκε η απάτη του κοροϊδοϊού.  Για να μην κινδυνέψουν με εξόντωση τα ιερατεία του πλανήτη και με διαγραφή οι αμύθητες περιουσίες τους που εξασφαλίζουν την Χρυσή Γέφυρα.  Παραγγελία ήταν η Κινέζικη κορονοχλαπάτσα.  Επιθεώρηση επιπέδου Δελφινάριου η επιβολή της ως «θανατηφόρου πανδημίας». Μόνοι τους καρφώνονται ότι ο ιός είναι μια συνηθισμένη γρίπη και οι περισσότεροι θάνατοι είναι από την έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού και κυρίως από τα εγκληματικά «πρωτόκολλα αντιμετώπισης» που επέβαλλαν οι σκοτεινοί κύκλοι του ΠΟΥ και που εφαρμόζουν οι κατά τόπους στοές.

  







Η πουστρονυφούλα του Γιαλνταμπαώθ, ο Σβαμπ, τα διηγείται σχεδόν όλα στα πεοβιβλία του (εννοείται ιδωμένα από την πλευρά του αφέντη και γαμιά του).  Στην «Μεγάλη Επανεκκίνηση» της πουστιάς περιγράφει με τα καλύτερα λόγια το αύριο.  Όμως δεν λέει κουβέντα για το απόλυτο σκοτάδι και την αμείλικτη τυραννία που βλέπουμε να εκκολάπτεται.

 



Οι ίδιοι γαμωσάβουροι που έφεραν τον πλανήτη σε αυτό το χάλι θα είναι αυτοί που θα τον σώσουν;  Χαχαχαχαχαχαχα… Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;  Έχουν καταλάβει πόσο μαλάκες είμαστε και πλέον δεν πάνε ούτε μέχρι τον καμπινέ. Χέζουν και κατουράνε κατευθείαν στα μούτρα μας.

 


 

Το σύστημα με τους ποδιτσοφόρους βαλέδες του πέτυχε σε μελετημένες εκ των προτέρων κινήσεις:

 

1. Διέλυσε τις αξίες και την φυσική ιεραρχία

2. Μεγέθυνε την βλακεία και τον φόβο

3. Έβγαλε στην επιφάνεια τον τυραννίσκο που κρύβουν μέσα τους οι περισσότεροι ζωάνθρωποι

4. Θεσμοθέτησε την αυθαιρεσία και τον κοινωνικό διχασμό.

 

 


Το αποτέλεσμα είναι άσκοποι και ατελείωτοι σκυλοκαυγάδες στην βάση και καμία σκέψη για σοβαρή αντίδραση στο ιατροφασιστικό καθεστώς. Είναι τέτοια η σαπίλα στον κυβερνητικό μηχανισμό και στους συνδικαλιστικούς φορείς όλων των κρατών που δεν σώζεται απολύτως τίποτα. Ο παγκόσμιος πόλεμος μοιάζει πλέον με ευπρόσδεκτη λύση. Μια ερειπωμένη μετακοινωνία τύπου Mad Max έφτασε να είναι τώρα το καλό σενάριο.

 


Διέλυσαν τα πάντα.  Παραγωγικό τομέα, μαγαζιά, σπίτια, οικογένειες, ανθρώπινες σχέσεις, όλα τα έκαναν στάχτη και μπούρμπερη. Ακόμα και μικρές χαρές και ασήμαντες απολαύσεις της καθημερινότητας απαλλοτριώθηκαν από την συμμορία των ΣΤΟΩΝ που γαμάνε τον πλανήτη.  ΥΠΕΡ ΤΙΝΟΣ έγινε αυτό;  Υπέρ της δημόσιας υγείας; Όχι βέβαια. 

  


Πού ακούστηκε να πίνεις καφέ σε τραπεζάκι έξω στο δρόμο και να σου ζητάνε πιστοποιητικά και ταυτότητες; Πού ακούστηκε να μην μπορείς να πας ούτε στο σπίτι σου επειδή βρίσκεται πέντε χιλιόμετρα μέσα στον διπλανό νομό; Πού ακούστηκε να μην μπορούν οι παππούδες να δουν τα εγγόνια τους; Πού ακούστηκε να φοράς φίμωτρο ακόμα κι έξω στην φύση; Ούτε στα πιο σκοτεινά καθεστώτα του παρελθόντος δεν συναντά κανείς τέτοια μοχθηρία και τέτοιο παραλογισμό.

 

Και να είχαν όλα αυτά κάποιο αποτέλεσμα, να πούμε «ΟΚ, έπρεπε να γίνει».  Όμως συμβαίνει το αντίθετο: Με τριπλά εμβόλια, με μέτρα, με απαγορεύσεις, με απειλές, ο σκυλοκοσμάκης ψοφολογάει περισσότερο λόγω μαζικής κατάθλιψης και προφανούς ανικανότητας και ανεπάρκειας των θεραπευτικών δομών.  Όταν επικεφαλής εφημεριών σε πτέρυγες Covid τοποθετούνται οφθαλμίατροι (!) και ψυχίατροι (!), είναι φως φανάρι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

 


 


Η εγκληματική λοάτκι κυβέρνηση του Μητσοθάφτη η οποία μόνο πρόστιμα ξέρει να βάζει, δεν έχει το ακαταδίωκτο.  Αντίθετα, είναι υπόλογη για χιλιάδες θανάτους και ψυχολογική βία πάνω σε εκατομμύρια πολιτών. Ο βάναυσος ρατσισμός των σκατοκάναλων σε βάρος όσων αρνούνται να εμβολιαστούν με πειραματικά σκευάσματα αποτελεί σαφέστατη εκπλήρωση κυβερνητικών οδηγιών. Πορνοκαναλάρχες και δημοσιοκάφροι ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ για να βρίζουν και να τρομοκρατούν εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους με καθημερινά ΨΕΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ «στοιχεία».

 


Δεν είναι τυχαίο που κορυφαίοι κήρυκες μίσους και διχασμού αναδείχτηκαν οι σκατότραγοι. Το Ερπετό το οποίο υπηρετούν τους έδωσε εντολή και υπακούουν μόνο σε αυτήν, πετώντας στα σκουπίδια όλη την δήθεν ιερή διδασκαλία τους περί αγάπης και συμπόνιας.  Οι μάσκες έπεσαν.  Οι μειξοεβραϊκές ρασοκωλοτρυπίδες από διάκονοι υπέρτατων μυστηρίων έγιναν πλασιέ του εμβολιασμού και ζοχαδιασμένοι μπράβοι της παγκόσμιας τυραννίας. Φυσικά ούτε αυτοί βλέπουν το σκοτάδι που μας έχει τυλίξει και μας πνίγει.


Επώνυμα σκουπίδια και ληγμένα τηλεζόμπι γλείφουν την χούντα για να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο.  Ατάλαντα παρτάλια και χυσοντουντούκες των κωλοκομμάτων παριστάνουν διαρκώς τους έκπληκτους μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό κοπράνων.


Όσο για τους καθημερινούς ανώνυμους ηλίθιους, η αιδώς έχει εκλείψει.  Ποντάρουν την ζωή τους και την ζωή των παιδιών τους στις διαβεβαιώσεις αυτής της ανυπόληπτης σπείρας που ξεφουρνίζει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο. Αντιστέκονται σθεναρά μόνο σε όποιον τους περιγράφει την αληθινή κατάσταση των πραγμάτων.  Ούτε μια γενική απεργία δεν έχουν κάνει, γαμώ τα σπίτια τους και γαμώ το ΚΚΕ.

  

Απτόητη η πουτσοδημαρχίνα και οι υπόλοιπες βρομιάρες των τηλεβόθρων συνεχίζουν την λασπολογία και τις συκοφαντίες εναντίον οποιουδήποτε διατηρεί επιφυλάξεις ως προς το κουτσό παγκόσμιο αφήγημα.  Στο μεταξύ μία-μία οι σκυλοδημοκρατίες της Ευρώπης θεσπίζουν νέα μέτρα και σέρνουν τις βοϊδο-κοινωνίες τους προς την υποχρεωτικότητα.  Ουρλιάζουν για την εξάπλωση του συναχιού Όμικρον χωρίς να λένε ότι μέσα σε ένα μήνα στην Αγγλία έχει πεθάνει από αυτό ένα (1) άτομο !!!! «Ναι, αλλα η μετάλλαξη μπορεί να γίνει θανατηφόρος αργότερα», είναι το …ακλόνητο βλακοεπιχείρημα.  Όπως καταλαβαίνετε η επιστήμη έχει εγκαταλείψει το κτίριο μαζί με την λογική.  Με απατεώνες και φανατικούς πιστούς δεν είναι εφικτό κανένα είδος διαλόγου.

 

  


Μπαίνουμε πανηγυρικά στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.  Ο πανύβλαξ πρωθυπουργός με τις γελοίες αποφάσεις του μόλις απέδειξε πως οι ανεμβολίαστοι δεν φταίνε σε τίποτα. Δύο μήνες τώρα μας έχει σε καθολικό λοκντάουν.  Δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.  Καφέ πίνουμε στα παγκάκια σαν τους κλοσάρ και σουβλάκι στο όρθιο μακριά από την αγέλη.  Κανονικά σύμφωνα με τις δικές τους προφητείες όλα θα έπρεπε να ήταν τέλεια.

 

 

…Παπάρια μάντολες.  «Θερίζει ο κορονοϊός», γκρινιάζουν υστερικά οι ξανθιές αγάμητες ύαινες στα ταφοκάναλα.  Ποιος τον μεταδίδει λοιπόν αν όχι οι μπολιασμένοι και τα ζόμπι με τα συνεχή τεστ;  Εμείς οι «αρνητές» μια χαρά είμαστε στα σπίτια μας υγιέστατοι και αποφασισμένοι.  Εσείς που κυκλοφοράτε παντού είστε αυτοί που αρρωσταίνετε και μεταδίδετε. 

 

Καταλάβατε ρε μαλάκες πού το πάνε; Σας δουλέψανε χοντρά ότι θα αποκτήσετε την ελευθερία σας με το μπόλι. Πρώτη δόση, δεύτερη δόση, τώρα τρίτη και τέταρτη, η πούτσα δεν έχει τελειωμό.  Τέτοια «ελευθερία» μάλλον δεν περιμένατε να σας μπει στον κώλο. ΚΑΙ αρρωσταίνετε ΚΑΙ μεταδίδετε ΚΑΙ σας κοροϊδεύουν.  Τζάκποτ στα σκατά κάνατε.

 


Ό,τι και να ισχυρίζεται ο κυβερνητικός εμετός, το λοκντάουν έρχεται.  Ο λόγος δεν είναι σε καμία περίπτωση η κοβιντογρίπη και τα δύο κωλοσυνάχια. 

  


Αν ήμασταν εμβολιασμένοι σε ποσοστό 100 % , έχει κανείς αρχίδας την εντύπωση ότι οι έλεγχοι, τα πιστοποιητικά, οι απαγορεύσεις και η πίεση θα σταματούσαν;  Τίποτα δεν θα άλλαζε. Η οικτρή πορεία που έχει πάρει ο κόσμος δεν είναι τυχαία. Έχουμε εισέλθει σε μια σήραγγα τρόμου και θα μείνουμε εγκλωβισμένοι στα έγκατά της μέχρι οι αφέντες να πάρουν αυτό που θέλουν.

 

  

Ο κοροϊδοϊός θα λήξει αλλά τα πιστοποιητικά και η υστερία θα μείνουν. Ο διχασμός επίσης. Το σκοτάδι το ίδιο. Εκείνοι που έψαχναν τα σκατά των υπονόμων για αποδείξεις θα κυνηγούν αύριο με άλλες προφάσεις τα άτομα που αντιστέκονται και που ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη ζωανθρωπότητα.

 

 

 

Το άσχημο είναι ότι έχουν όλα τα ατού στα χέρια τους. Έρχεται ολοκληρωτικό κραχ στις χρηματαγορές των τοκογλύφων και μετά πείνα, χάος και κανονικό μακελειό με όπλα. Ο ένας φτωχός εναντίον του άλλου. Κι αυτό γιατί ο πραγματικός εχθρός όλων μας παραμένει αόρατος.  Ο ηθικός αυτουργός και σχεδιαστής της ανθρώπινης μιζέριας εξακολουθεί να λατρεύεται και να προσκυνάται από το πόπολο των καρβουνιάρηδων.

 

 

Αυτή είναι η μοίρα του σκύλου.  Να ζει την κάθε μέρα με ηλίθια προσήλωση στο καθήκον το οποίο του έχει επιβάλλει ο ιδιοκτήτης. Να μην ξέρει πόσο χρόνο έχει ακόμα. Να αναπολεί μόνο στα όνειρά του την ελευθερία που διέθεταν οι μακρινοί του πρόγονοι. 

 

 

Να σας πω τι θα γίνουν τα σκυλάκια σας τα ωραία που τώρα καλοπερνάνε;  Θα φαγωθούν.  Ψητά στη σούβλα και παϊδάκια στη σχάρα θα γίνουν. Η ίδια μοίρα που περιμένει κι εμάς όταν σημάνει η καμπάνα της σφαγής.

 


  

Κουράγιο φίλοι μου, τα χειρότερα έπονται.

 

 

Καλά γαμω-Χριστούγεννα !

 


…Και το πουτσόδεντρο στον κώλο του Ερπετού.

 




111 σχόλια:

  1. "ΕΓΡΑΨΕΣ" ΑΔΕΡΦΈ, ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΌΛΑ. ΑΞΙΕΣ, ΤΙΜΗ, ΘΑΡΡΟΣ,ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ,ΑΝΤΡΕΙΟΣΥΝΗ,ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΚΙΣΈ ΕΝΟΣ ΤΑΜΕΊΟΥ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΓΑΜΩΚΡΑΤΟΥΣ,ΕΝΩ ΣΚΈΦΤΕΣΑΙ ΌΤΙ ΜΌΝΗ ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ, ΕΊΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΣΚΗΤΙΣΜΟΣ.
    ΤΟ ΡΆΣΟ ΠΡΌΔΩΣΕ, Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑΛΛΆΧΘΗΚΕ.
    ΚΟΙΝΩΝΊΑ, "invasion of the body snatches", ΌΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ, ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΏΝΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ.

    ΣΤΟ ΕΊΠΑ ΚΆΠΟΤΕ, ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΈΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:
    ΣΕ ΑΔΙΚΕΊ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΎ ΤΙΜΉ ΑΚΌΜΑ.
    ΤΟ ΑΊΜΑ ΕΊΝΑΙ "ΛΊΠΑΣΜΑ" ΑΔΕΡΦΈ.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΣΕ ΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΣΩΤΗΡΕΣ ΟΎΤΕ ΣΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΟΎΣΑ.
    ΑΔΕΡΦΟΣ=ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ.
    ΕΚΕΊ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΛΠΊΔΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΉ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε ''όμοιε''.Όμως εν τη πράξει και ούτω βοήσωμεν...Εν αναμονή του χάους λοιπόν,που θα είναι πλέον μια καλή πιθανότης ευθανασίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχηγέ τέρμα τα δίφραγκα, ο οχθρός είναι πλέον ορατός και είναι παντού, έπεσαν επιτέλους όλες οι γαμημένες μάσκες.
    Ο καθένας πλέον πολεμάει μονάχος του με όλα τα μέσα και όποιος θέλει ακολουθεί. Δεν γαμιέται! κανείς δεν θα ζήσει για πάντα.
    Τολάχιστον πριν ξεμαγαρίσω θα πάρω καμμιά δεκαριά μπινέδες μαζί μου και μετά όλοι μπορούν άνετα να μου κλάσουν τον μπούτζον...
    Τώρα αρχίζει το πανηγύρι! Τουλάχιστον θα σπάσουμε πλάκα...
    μέχρι να έρθουν οι ελ, οι κουνέλ, η ψιψινέλ και ο δρακουμέλ για να "μας σώσουν", μαζί με το γέροντα παστίτσιο και τις υπόλοιπες πρωκτογαμημένες οχιές.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε ρε μαλακα Μάρκο, έπρεπε να ρθει η γέννηση του λαθρομετανάστη Τζέχου για να γράψεις δύο αράδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερω εαν σου διεφυγε της προσοχης αλλα ο επισημος τιτλος του "βιβλιου" του σβαμπ ειναι COVID-19 Η μεγαλη επανεκκινηση. Στο Ελλαδισταν εκοψαν το COCID-19, κατα την γνωμη μου δειχνει καποιο φοβο, αν και συμφωνω μαζι σου οτι δεν υπαρχει ελπις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέχασέ το ότι θα φάνε τα σκυλιά τους. Μόνο όσοι έχουνε παιδιά ίσως. Οι υπόλοιποι θα τους δίνουν και το δικό τους ξεροκόμματο μέχρι να ψοφήσουν από ασιτία και τα σκυλιά να φάνε αυτούς. Ο μέσος τσιμεντάνθρωπος έχει χάσει εντελώς το ένστικτο της επιβίωσης. Το έχει υποκαταστήσει με απύθμενη δειλία. Ο Αγκουέρο κατέστη ΑΜΕΑ από τα "εμβόλια" και αντί να τα κάνει όλα λίμπα, σκούπιζε τις μύξες του σε παγκόσμια μετάδοση. Όλοι γνωρίζουν, αλλά κανείς δεν αντιδρά. Οι μόνοι που σκούζουν πλέον, είναι τα κομματόσκυλα και κάτι συνταξιούχοι του δημοσίου και των τραπεζών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τους τα φάνε οι γείτονες. Έχω σταμπάρει 400 κιλά σκυλομπριζόλες γύρω μου...

      Διαγραφή
  7. Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια.

    Ο διευθυντής του εμβολιαστικού κέντρου Κερκύρας έμεινε παράλυτος από το εμβόλιο και κλαίγεται στον Τριανταφυλλόπουλο, όχι επειδή έμεινε παράλυτος (!) αλλά γιατί τον ξεπούλησαν οι δικοί του που τους χάλασε το αφήγημα περί ασφαλείας του εμβολίου - τον πήγαν ψυχιατρείο (!!) με συνοδεία περιπολικού όπως ομολογεί για να αποδείξουν οι σύγχρονοι Μένγκελε πως δήθεν η παράλυσή του προέρχεται από ψυχολαλά ώστε να μην γράφει το εμβόλιο στις κίτρινες καλένδες των παρενεργειών του ΕΟΦ, τον διεσυραν οι τηλε-Χασαπόπουλοι - Βασιλακόπουλοι ότι λέει ψέματα (!!!) όταν μαθεύτηκε τις πρώτες μέρες η κατάστασή του για να μην χαλάσει η τηλεπροπαγάνδα.

    Μιλάμε για τον ίδιο ιατρό που μίλαγε για υποχρεωτικότητα και θα εμβολίαζε και παιδιά.

    Κλαιγεται ο ξεφτίλας που τον προδωσαν όλοι οι ΝέοΔημοκράτες φίλοι του, ήτανε μάλιστα και γαλάζιος δήμαρχος κάποτε στο νησί όπως ομολογεί.

    Αλλά μια φορά ΝουΔούλος, για πάντα Δούλος.

    Έμεινε παράλυτος ο μπινές και συνεχίζει να λέει "κάντε το εμβόλιο, εμένα απλά μου έτυχε, ένας στρατιώτης έπεσε, πρέπει να νικήσουμε τον πόλεμο".

    Είναι απίστευτο μαλάκες μου...
    Δεν υπάρχει τίποτα, κουρελιαστήκανε πλέον όλοι, δεν υπάρχει ιατρική δεν υπάρχει τίποτα, ούτε το ένστικτο της Αυτοσυντήρησης δεν έχουν πλέον τα ανθυποζώα.

    Υ.Γ Ααα ρε μπινέ Μάρκο πόσο μπροστά είσαι...

    https://www.youtube.com/watch?v=PQaGL5-f52E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμβόλια και νουνού,
      ψήφο στη νουδού !

      Σε περιμένω να'ρθείς και πάλι
      να τον γλεντήσουμε τον ήλιο,
      εμπρός της Γης οι κολασμένοι,
      όλοι οι ραγιάδες μπολιασμένοι!

      (υπερκομματικός ύμνος του ΚΚΕ)

      Διαγραφή
  8. τα κειμενα σου θα μπορουσε να ηταν τρελό σπικάζ σε stand up comedy. Μου θυμίζεις τον συγχωρεμένο τον Γεώργιο Κάρλιν εξ ΗΠΑ, ιρλανδός βέβαια στην καταγωγή.
    Καλή δύναμη για τη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ ο George Carlin στο καλύτερό του :

      Religion Gr Subs - Θρησκεια

      https://www.youtube.com/watch?v=F6IMmSL_i_I&t=2s&ab_channel=Aixmhro%CE%A3

      Διαγραφή
    2. Ωραιος ο George ρε φιλε. Μονο τυχαιο δεν ειναι οτι εχουν κατακλεψει τις ατακες του. Σε ταινιες, σε παιχνιδια, μεχρι και σε ντοκιμαντερ.

      Διαγραφή
  9. "Εκείνοι που έψαχναν τα σκατά των υπονόμων για αποδείξεις"... εεέ Τάτι;;;

    Η γυναίκα του Εισαγγελατου, μην ξεχνιόμαστε.

    Τα χειρότερα έ(ρ)πονται...

    https://youtu.be/lkqNdVq8EYM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Μαρκήσιε, υποκλίνομαι σε όλα όσα γράφεις, τα οποία
    -κείμενά σου- περιμένω πώς και πώς, διαβάζω μετά μανίας και επικροτώ μέχρι τελικής πτώσης! Εκτός από αυτά που αφορούν στους τετράποδους φίλους μας (καθότι το πιο αγαπημένο συντροφάκι μου είναι σκύλος και a propo λέγεται και Μάρκο Ταμίνο) ....Για τα δίποδα δεν έχω καμία ένσταση, αντιθέτως .....Σ΄ευχαριστώ για όλα όσα μας δίνεις...Πάντα πιστή σου ακόλουθος! Μαρκησία της Ιωλκού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 200+ ΤΑ 17' ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι υπερβολή, τα κείμενα σου είναι μια όαση στην εικονική πραγματικότητα, που ζούμε τουλάχιστον από το 2010 στην αγΕλλάδα.
    Ο χώρος αυτός είναι πλέον για βολεμένους, ηλίθιους, και ορκ, δυστυχώς δεν υπήρξε ποτέ ο πυρήνας που θα άλλαζε τα πράγματα, ήρθε και ο κορωνογιός και έδεσε το γλυκό.
    Ένα διαχρονικό πρόβλημα της Ελλάδας ήταν ότι δεν υπήρξε ποτέ δικαιοσύνη.
    Μπορεί να λέμε εύκολα ότι φταίνε οι ξένοι, αλλά οι ξένοι εγκατέστησαν την φεουδαρχία στην Νέα Ελλάδα, το ότι σήμερα τον πίνουμε all together, ποσώς με ενδιαφέρει, είναι γνωστόν ότι διαφορετικά το ζει ο Πακιστανός το όνειρο του στην αγΕλλάδα και διαφορετικά ο Ελληνόφων.
    Μια διαπίστωση είναι, ότι δεν υπάρχει πουθενά τρομοκρατική οργάνωση ούτε για δείγμα στον λεγόμενο δυτικό μαντρί, μόνο κάτι ισλαμοφασίστες και τίποτε άλλο, τυχαίο!!! ακρίβυναν οι σφαίρες, όχι φυσικά.
    Εδώ όμως παίζει να είμαστε παγκοσμίως ο μεγαλύτερος χαλβάς της οικουμένης, όλοι έχουμε από μια κωλοτρυπίδα και χέζουμε όλο το κόσμο.
    δίπλα μας.
    Πάντως έχουν πάρει φόρα και αισθάνονται ότι δεν τους πειράζει κανένας, μπορεί να τους έρθει η καταπρακιά απότομα, και μην ξεχνούται που έλεγε και ο άσφαλτος Πιτσαδόρος, ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα κάνω μόνο μία ένσταση! Στην Γερμανία τα σκυλιά πληρώνουν φόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://i.postimg.cc/dq1XYSfz/ANTISTASIS-NOW21-FULL-ALBUM.png
    .
    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/12/blog-post_39.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε λαμογιο παρακολουθεις τα σχολια μου στον Κωσταρα, στο Pro κλπ ?
    Πως και πως περιμενω το Mad Max ρε συ.
    Αν ειμαι ατυχος και επιζησω θα φτιαξω την πιο αδιστακτη συμμορια απο δημιουργιας συμπαντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε χρειάζεται να πω τίποτα. Τα είπες όλα όπως πάντα
    και μου΄φτιαξες το βράδυ 😍 όπως μου το
    φτιάχνει ένα ατόφιο φως που σπάει τα σκοτάδια...
    Θα αποθέσω μόνο κάτι δω που τίτλισα το '20
    Εφαγα βρίσιμο από θρησκειομπουκωμένους,
    αλλά ξέρω πως εσύ θα το απολαύσεις.
    Αφιερωμένο, λοιπόν...
    https://youtu.be/W0-2upV5BPo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά! Το νου σου γιατί κυκλοφοράνε πολλές σαύρες έξω...

      Διαγραφή
    2. Εχει σπάσει μάτια μου η χολή μου εδώ και χρόνια. Αυτά που είδες σ'εκείνο το βίντεο (αν είδες σχόλια) είναι χαδάκια. Έχω δεχτεί απειλές από το 07 που άρχισα να σηκώνω πράμα ως και σήμερα. Η κατσίκα δε μασάει ταραμά ούτε η ξανθιά νοητικό αχταρμά (του ουγκ) ;)

      Διαγραφή
  17. Αναδημοσίευση...μερικών...μπας και ξεστραβωθουν....που το βλέπω χλωμό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προσέξτε στο βίντεο που δίνεται στο τέλος (ICONOCLAST one to one) η Κα που μιλάει έχει πάνω της ανάποδη πυραμίδα στο ρούχο και το logo του καναλιού πάνω δεξιά έχει 3 6αρια. Και αυτή πραπληροφορεί ώς ένα βαθμό τουλάχιστο ή τρομοκρατεί δείχνοντας την δύναμη που και καλά έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Varate Violintzides - Χορτάσαμε σκατά

    https://www.youtube.com/watch?v=_Sf4wyLundo

    Δεκαετίας,όμως πάντα κλασικό!

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρώ ότι ένας που γνωρίζει να διαβάζει, που έχει κοινό νουν και είναι ψυλλιασμένος θα έπρεπε να κατάλαβε αυτά που γράφεις.
      Το να προσθέσουμε άλλα θέματα ή/και να εξηγήσουμε το παραπέρα σχέδιό τους μπορεί να γίνει, αλλά χωρίς να καθυστερήσουμε να ενεργήσουμε άμεσα, εδώ και τώρα. Το προτεινόμενο προς συζήτηση σχέδιο θα πρέπει να συζητηθεί προ της 1ης Ιανουαρίου

      Διαγραφή
  20. ΜΑΡΚΟ ΕΧΩ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρες την κοντινότερη πουτάνα και γάμα...

      Διαγραφή
    2. Sucharit Bhakdi: Οι αποδείξεις όλες υπάρχουν! Τι άλλο περιμένουμε για να σταματήσουμε το έγκλημα;

      https://odysee.com/@%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B1:b/Bhakdi-On-Autopsies-2021-12-27-gr-subs:d

      Απλός ανώνυμος σχολιαστής

      Διαγραφή
  21. Αλίμονο μάγκες μου αν γίνει καμμιά μαλακία και εκλείψουν οι ανεμβολίαστοι. Ολο το παγκόσμιο σούργελο-σύστημα σ'αυτούς έχει βασίσει όλη του την παπάντζα. Σ'αυτούς έχει στηρίξει την ύπαρξή του κρεσέντου της προπαγάνδας του. Αυτοί τους κρατάνε ζωντανούς και μακριά από τον μαζικό ξυλοδαρμό, λιντσάρισμα και κρεμάλα.
    Μετάδοση και διασπορά του κλανο-ιού, γεμάτα νοσοκομεία, ανεπάρκεια εντατικών, λοκντάουν. Κατάρρευση εμπορίου, τουρισμού, οικονομίας, τραπεζών, για όλα μα όλα φταίνε οι ατρύπητοι! Τέτοια μπίλια και τέτοιο ζάρι Μάρκο, μια φορά στα 1.000 χρόνια σου κάθεται. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγάλει κρυφά κονδύλια και να μας τα μοιράζουν στη ζούλα, όχι μόνο για να παραμείνουμε ατρύπητοι, αλλά και για να κάνουμε άλλο τόσο ντόρο, από ότι κάνουμε ως τώρα.

    Ρε Μάρκο, όλες οι μεταλλάξεις της μούφας, όλα τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα, έχουν όνομα (ή γράμμα) ελληνικού αλφαβήτου! Τυχαίο εε;

    Είπες γέροντα πιο πάνω, ότι δεν θέλουν μείωση πληθυσμού. Γιατί δικέ μου να μη θέλουν; Ειδικά για τον λεγόμενο "δυτικό" πολιτισμό; Μπαίνουμε γοργά σε χρόνους και ρυθμούς τεχνητής νοημοσύνης, ρομποτικής, ψηφιακών διακυβερνήσεων και δεν ξέρω τι στον πούτσο άλλο θα σκαρώσουν αυτοί οι σκατένιοι νεοταξίτες. Από τη στιγμή που τα ανθρώπινα χέρια, μυαλά και υπηρεσίες, αντικατασταθούν από κουμπάκια και μασίνια, τι θα κάνουν τόση πλέμπα που περισσεύει; Τόσους λούμπεν που θα θέλουν εργασία, υγεία, πρόνοια, νοσηλεία, σύνταξη; Ασε που θα θέλουν να κάνουν και λουμπενάκια... Που θα επιβαρύνουν και την "κλιματική κρίση" με την ενέργεια που θα καταναλώνουν! Τους μειώνουν στα επίπεδα που επιθυμούν και συνεχίζουν με τους απολύτως, γι αυτούς, απαραίτητους!

    Γέροντα τον ήπιαμε μονορούφι. Δεν ξέρω ακόμα τι στο μουνί πρωτόκολλα εφαρμόζουν στα βρωμονοσοκομεία τους και ο κοσμάκης πάει σαν σκυλί στ'αμπέλι. Είναι αδιανόητη, όχι μόνο η θνητότητα ανά νοσηλεία, αλλά η αφασία και καραπουτσαριό που δέρνει τους εναπομείναντες γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό ιατρικό προσωπικό σε δαύτα. Δεν έχουν σταγόνα αίμα μέσα τους; Δεν βλέπουν ότι έρχονται για συνάχι και βγαίνουν με σάβανο; Γνωρίζω πρόσωπα του φιλικού κύκλου μου, που πήγαν με σύμπτωμα γρίπης, νεότατοι, υγιείς, με μοναδικό "κουσούρι" του ανεμπολίαστου και δεν ξαναείδαν τα παιδάκια τους. Αν αυτό μάγκα μου δεν είναι μείωση πληθυσμού, τι άλλο καυλί μπορεί να είναι; Ασε τους άνω των 70 (με ή χωρίς υποκείμενα νοσήματα) που οι νεκροθάφτες χτυπάνε υπερωρίες!

    Καλά αυτό με τις 3μηνες δόσεις είναι πραγματικά για τις φάπες. Μετά την 4η δόση, δεν θα απευθύνονται πια στον ΕΟΔΥ, αλλά στον ΟΚΑΝΑ!
    Στο εξής, θα ανεβάζεις και συ άρθρα ανά 3μηνο. Ετσι, όπως οι δόσεις. Δόση αυτοί; Αρθρο εσύ! Για ηθική στήριξη στους θαμώνες σου και σπάσιμο στα ευνουχισμένα παπάρια των μικροτσούτσουνων νεοταξιτών.

    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Jacques Attali ήταν σύμβουλος του François Mitterrand (πρώην πρόεδρος της Γαλλίας) και έγραψε τα εξής το 1981:

    "Στο μέλλον θα βρούμε έναν τρόπο μείωσης του πληθυσμού. Θα ξεκινήσουμε με τους ηλικιωμένους, επειδή όταν οι άνθρωποι είναι άνω των 60-65 ετών, ζουν περισσότερο από ό, τι παράγουν, και αυτό κοστίζει ακριβά την κοινωνία" .
    Τότε οι αδύναμοι και έπειτα οι άχρηστοι, που δεν συνεισφέρουν τίποτα στην κοινωνία επειδή υπάρχουν όλο και περισσότεροι, και πάνω απ 'όλα, τελικά, οι ηλίθιοι.
    Η ευθανασία απευθύνεται σε αυτές τις ομάδες. Η ευθανασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο στις μελλοντικές μας κοινωνίες, σε κάθε περίπτωση.
    Φυσικά δεν θα είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε ανθρώπους ή να οργανώσουμε καταυλισμούς. Θα τα ξεφορτωθούμε αφήνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι για το δικό τους καλό.
    Ο πολύ μεγάλος και σε μεγάλο βαθμό περιττός πληθυσμός είναι κάτι που είναι πολύ δαπανηρό οικονομικά. Κοινωνικά, επίσης, είναι πολύ καλύτερο για την ανθρώπινη μηχανή όταν σταματά απότομα από ό, τι όταν σταδιακά αποσυντίθεται.
    Δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τεστ νοημοσύνης σε εκατομμύρια και εκατομμύρια ανθρώπους, όπως μπορείτε να φανταστείτε!
    Θα βρούμε ή θα προκαλέσουμε κάτι. Μια πανδημία που στοχεύει ορισμένα άτομα, μια πραγματική οικονομική κρίση ή όχι, έναν ιό που θα επηρεάσει τους ηλικιωμένους ή τους υπερηλικιωμένους, δεν έχει σημασία, οι αδύναμοι και οι φοβισμένοι θα υποκύψουν.
    Οι ανόητοι θα το πιστέψουν και θα ζητήσουν τη θεραπεία. Θα είχαμε διασφαλίσει ότι είχαμε προγραμματίσει τη θεραπεία, μια θεραπεία που θα είναι η λύση. Έτσι, η επιλογή των ηλίθων θα φροντιστεί: θα πάνε μόνοι τους στη σφαγή. "
    Είναι μετάφραση από Google translate.

    Ο συγγραφέας ζεί ακόμα, είναι σήμερα 77 ετών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπορείς να βάλεις το λινκ?
      το ψάχνω αυτό το κείμενο αρκετό καιρό τώρα.
      ευχαριστώ

      Διαγραφή
  23. Μάρκο δεν πιστεύω ότι είναι φυλετικό το θέμα ρε φίλε.Πως το εξηγείς ότι μέσα στις ίδιες οικογένειες τα παιδιά μπορεί να έχουν τελείως διαφορετική άποψη απ'τους γονείς;Φίλος μου από γονείς αμπόλιαστους πήγε στα κρυφά και το έκανε ο μαλάκας.Στατιστικά θα ισχύει και το ακριβώς αντίθετο λογικά.Τι συμβαίνει εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον συμμοριτοπόλεμο τα παιδιά έσφαζαν τους γονείς. Όπως βλέπεις έχουμε δρόμο ακόμα...

      Διαγραφή
  24. Μάρκο, άκουσα απ την κρεβατοκάμαρα της γυναίκας μου τις προάλλες

    «Ρίξτα μέσα Ανουνάκι, μες στο τριχωτό μου 'νάκι»

    Να ανησυχώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαρκήσιε ποιος/ποιοι "τρέχουν" το site του Τραϊανού, αν κι εφόσον έχει αφήσει, όπως λες, τον μάταιο τούτο κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το χειρότερα έρχονται, το μαύρο χάπι είναι για τους αποτυχημένους και τους πούστηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα κι ερχονται, αφου ειναι ολοι σκατοφλωροι και χλεχλεδες και περιμενουν να τους σωσουν αλλοι. Να πανε να γαμηθουν. Ψοφο σε ολους ρεεεεεε

      Διαγραφή
  27. Μάρκο, μου τελείωσε η κοκαΐνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μάρκο είσαι εδώ ή είσαι αποκλεισμένος στην Αττική Οδό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μάρκο θα γράψεις κανένα κείμενο για τον Προμηθέα, όπως είχες αναφερει πολλάκις παλιότερα? Επίσης, δεν έχεις αναλύσει δεδομένα ποτέ για την Αργοναυτική εκστρατεία ή για αυτή του Μεγαλεκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μαρκησιε για οσους εχουν χασει το κατα θωμα...

    https://youtu.be/wYUZss2ZSoA
    https://youtu.be/yErKTVdETpw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μάρκο, ποια η γνώμη σου για τους αράπηδες ταμταμτάμ + Ωνάσηδες + πουστηδες ξυριζοκώληδες που λικνίζονται με τους βαρβαρικούς τρόπους των προαναφερόμενων αραπηδων, επάνω στην Ιερή Δήλο;

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=6729159700487784&id=142786442458509&fs=0&focus_composer=0&m_entstream_source=timeline

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περισσότερο με ενοχλεί ο εξωτάφιος τοκογλύφος που πριν μας έπινε το αίμα και τώρα μας πίνει και τις ζωές...

      Διαγραφή
    2. Αντι να ασχολεισαι με αρχιδιες, ασχολησου με κατι σημαντικο, οπως οτι σκοπος τους ειναι να μας εξολοθρευσουν και να μεινουν αυτοι και κατι κατσαριδες απο Ασια μερια.

      https://rumble.com/vtaa5c-49188576.html?fbclid=IwAR2D6QT5T3TVZzLv6iALe07uTZ_T1ES1TzfjQDxRGwFi1j8nwysaP7Poobw

      Διαγραφή
  32. https://www.news247.gr/kosmos/kanadas-chiliades-stoys-dromoys-kata-toy-ypochreotikoy-emvoliasmoy-se-mystiki-topothesia-fygadeytike-o-trinto.9512202.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μάρκο σε ψάχνουν ο Αβραάμ και ο Ναούμ (από το στέκι) εδώ και κάμποσες μερες. Δώσε κανα σημείο ζωής επιτέλους ρε μπινέ, έχουν ανησυχήσει τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι θα γίνει ρε μαλάκα Μάρκο. Ρίχνεις κι εσύ κόφτες στα σχόλια τώρα γαμώ τον πάτο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μάρκο αφιερωμένο

    https://youtu.be/TzTfgO8-2TY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Του Μασόνου ο καημός
    Πούτσα λούσα και χορός

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-6030767/World-War-Two-photos-showing-soldiers-dressed-drag-banned-not-damage-image.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αδερφές και μασονάρια
    Γίναμε ποδιές - κουβάρια

    https://www.bbc.com/news/uk-45030075

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όταν είμαι μπερδεμένος και τα έχω χαμένα, ξαναδιαβάζω το άρθρο σου και βρίσκω τα ίσια μου. Είσαι προχωρημένος, ότι και να λέμε τώρα.
    Από τη σημερινή ανάγνωση (τη τρίτη μου) κρατάω το εξής : "Ο παγκόσμιος πόλεμος μοιάζει πλέον με ευπρόσδεκτη λύση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 😈ο μικρός διαβολάκος😈11 Φεβρουαρίου 2022 στις 5:27 μ.μ.

    https://www.youtube.com/watch?v=hzKx3fmbEVo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χαρωπά τρέχω να εμβολιαστώ χο-χο
    χαρωπά δείχνω το πιστοποιητικό χο-χο
    έχω καταντήσει πια ένα ανδρείκελο εγώ
    καταπίνω κρατικό εκβιασμό χο-χο

    χαρωπά τρέχω να εμβο-βιαστώ χο-χο
    χαρωπά κουνώ το πιστοποιητικό χο-χο
    είμαι ψευτοαριστερό ανθρωπάκι εγώ δειλό
    κι απ'το φόβο μου έχεσα το σωβρακό κο-κο

    επιβάλω ναι παντού τον βιασμό χο-χο
    όποιον διαφωνεί τον λέω φασιστό μου-τρό
    έχω σάπια την ψυχή είμαι τώρα πια ναζί
    και ζητώ να'ναι υποχρεωτικό κο-κο

    γεροτζιάφα και βασιβλακόπουλο λο-λο
    αγαπώ πολύ και θέλω να τους δω δω-δω
    στην τηλεόραση ξανά να απειλούνε τον λαό
    είμαι ένα ζόμπι πια σιχαμερό χο-χο

    μέτρα περιορισμού τα απαιτώ πω-πω
    και παρά πολύ φοβάμαι τον ιό χο-χο
    έχω πια ξεφτιλιστεί κι εντελώς μεταλλαχτεί
    σε πειθήνιο του κράτους όργανο χο-χο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε θα το τραγουδήσω (μετά κιθάρας φυσικά) σε κάτι γνωστούς μου εμβολιο-πρεζάκια, και θα σε ενημερώσω για αντιδράσεις.

      Διαγραφή
  41. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/02/enjoy-show.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μάρκο, πως σε έχει ο Φουρθιώτης στα κατάστιχα βγήκε στην πιάτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γάμησέ τα. Με έχει σε βίντεο που τον δίνω στο στόμα στη μισή ΝΔ...

      Διαγραφή
  43. Μάρκο, πόσο ήρθε το ρεύμα στη Στοά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σοβαρές στοές δεν έχουν ούτε ΑΦΜ

      Διαγραφή
    2. Όλα γίνονται υπό το φως των κεριών. Γι αυτό και δεν πληρώνουμε ρεύμα.

      Διαγραφή
  44. Γράψε κανά νέο άρθρο, Μάρκο, γιατί μας έχουν φλομώσει στη μαλακία τα δήθεν πατριωτικά σάιτς. Ζητείται αλήθεια και όχι φιγούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. χαχαχαχα

    ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΤΑΛΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ (MONTANARI) ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ 3η ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΥΣΗΣ!

    https://rumble.com/vvioym--montanari-3-.html

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μαρκήσιε περιμένουμε τα φώτα σας για ό,τι συμβαίνει στην Ουκρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο Μάρκος, όταν πρόκειται για πόλεμο, κάνει την πάπια. Ενώ όλο μιλάει για γεναιότητα και θυσίες, όταν έπρεπε να αποδείξει στα συμβάντα του Έβρου την γεναιότητά του και να πει συγχαρητήρια σε εμάς τους τους εβρίτες, έκλασε μαλλί...Όπως και τώρα δεν παίρνει θέση. Του έχουν πει ότι η τούρκοι δεν θα φτάσουν μέχρι την Αθήνα. ΕΞάλλου η Αθήνα έχει τα μπαράκια με τους πούστηδες που θα πολεμήσουν ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σένα δουλεύω... Να μπουν τα ορκ μέσα μπας και βρεθεί κανένα με ειδικές ανάγκες και σου ρίξει κανένα μεταλλαγμένο πούτσο και ισιώσεις.

      Υ.Γ. Ο μόνος Εβρίτης που είχε πιάσει το νόημα ήταν εκείνος με το τρακτέρ που ψέκαζε τις κατσαρίδες του φράχτη.

      Διαγραφή
  48. Μάρκο νταζβιντάνια, το + πέοc + ήρθε τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μάρκο λες ο Κοντός να είναι όργανο του Μέγα Παίκτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *plot twist* ο Μέγας Παίκτης είναι όργανο του Κοντού

      Διαγραφή
    2. Απ' ότι θυμάμαι στις λίγες αναφορές του Μάρκου, δεν τον εκτιμάει τον κοντό.

      Διαγραφή
  50. Μάρκο σου'χω γρίφο:
    Ας υποθέσουμε ότι ο Ερντογάν κάνει τα χατίρια του ΝΑΤΟ και μέσα στις κυρώσεις προς τον Πούτιν, είναι να κλείσει τα στενά του Βοσπόρου για τα ρωσικά πλοία. Ο Πούτιν αμέσως απαντά με μερικές γαμάτες ρουκέτες και του κάνει καμιά 10αριά βαρβάτους στρατιωτικούς στόχους μπούρμπερη. Παράλληλα στηρίζει εξοπλιστικά εξέγερση των κούρδων εναντίον του τούρκου.
    Η ελλαδίτικη πολιτική συμμορία με τα ΜΜΕ της, θα είναι με τον Ερνογάν ή τον Πούτιν;; Ε ρε γλέντια!!!

    Διογένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μάρκο, πιάστηκαν στα χέρια οι Ουκρανές στριπτιτζούδες με τις Ρωσίδες στο κωλάδικο της γειτονιάς μου.

    Λες να είναι σημάδι για τον 3ο παγκόσμιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. "Αϊντε μαλάκες, σκάστε τα
    Ο δρόμος είναι ευθεία
    Πάμε στη βάση του μουνιού
    Στην πλατινέ Σκυθία"

    Τα έλεγε ο γέροντας Μαρκήσιοc...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Θεοί Πουτανογεννήματα, μυαλών δόλιων εφευρήματα,
    ή το αντίστροφο και είμαστε του Διός τα ψωλοχύματα;

    Πω Ρε Μάρκο συνεχώς τους ιερούς όρχεις μας σκοτίζεις
    για εξωγήινους θεούς και πράσινα άλογα μας πρήζεις
    Κι όμως δεν έχει σαν τις παπαριές που κατεβάζει η Γκλάβα σου
    Αναδιφώ με πλεονάζων ζήλο τις κοτσάνες σου

    Τη δάδα του ο Προμηθέας να την βάλει εκεί που ξέρει
    εξαιτίας του και μόνο η ανθρωπότητα υποφέρει
    Τίποτα δεν κατάφερε με τα γονιδιακά αινίγματα
    που εντελώς άδοξα σκόρπισε στα ανθρώπινα βδελύγματα
    Πολύτιμη γενετική πληροφορία που πάει στράφι
    που αναλώνεται ως αφέψημα στο κάθε κατακάθι
    Μια μνεία στις σαύρες που μας απομυζούν παντοιοτρόπως
    Γιατί να αντιστεκόμαστε αφού πάντα κυριαρχεί το σκότος;

    Όποιος μιαν επανάσταση εκκινεί στο Νου του να'χει πρώτα
    αν είναι ο στόχος προσιτός, μετά να μην κάνει την κότα
    Τις τρομερές συνέπειες σε περίπτωση αποτυχίας
    γεύονται πολλαπλάσια οι ουραγοί της συνωμοσίας

    Αφού αδυνατούσε να τα βάλει με τον Δία...
    τι μας πήρε στο λαιμό του η δική του πανωλεθρία;
    Η αντίδραση του Διός λογική που τον έδεσε στο βράχο
    απ'τον εκάστοτε "Αρχηγό" δε βρίσκεις πιο μεγάλο κάφρο

    Μέγας Παίκτης ο Πυροφόρος ή Μέγας Ηττημένος;
    η ζωο-ανθρωπότητα δεν συνετίζεται είχες πει
    Λοιπόν τι στο καλό την χειραφέτησε ο Μαλακισμένος;
    ας την άφηνε να ακολουθεί την νεκρική πομπή
    Εν πλήρη άγνοια σα γίδια στο μαντρί
    να μην φοβόταν συνεχώς την αναπόφευκτη σφαγή
    Νοητικά λειψή, έρμαιο των τεχνητών κανονισμών
    που επιβάλλουν οι ορέξεις των γαμώμανων Θεών

    Ούτως ή άλλως σε αυτό το στάδιο έχουμε καταλήξει
    ο Ευεργέτης που υμνείς έχασε, λουζόμαστε το χύσι
    που επιφύλαξαν για μας οι νέοι ιδιοκτήτες
    απ'τους προηγούμενους είναι ακόμα πιο κοπρίτες

    Λίγο πιο πάνω απ'τους πιθήκους μετά βίας σκεπτόμενοι
    μακάριοι μόνον οι αγέννητοι και οι εγκαίρως εξερχόμενοι
    απ'αυτή τη φυλακή όπου πλημμυρίζουν τα σκατά
    ζηλευτοί οι λίγοι που λύνουν τα γήινα δεσμά

    Που να ήξερε ο μαλάκας το γαμήσι που θα ερχόταν
    χειρότερο από αυτό του Διός και ας προπορευόταν
    Μείναμε ανυπεράσπιστοι στο νταβατζή των Γαλαξιών
    το Δωδεκάθεο εξάλειψε η Πανδαμάτειρα Σιών
    Του εσταυρωμένου η βρωμομούνα μάνα ήτο μεγάλη πόρνη
    μέχρι και τώρα ακόμα το καυλί του Γιαχβέ θα πιπώνει

    Με πολλή αγάπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. https://rumble.com/vrvw85-monopoly-who-owns-the-world-documentary-by-tim-gielen.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Νεκροταφισμένος Ουκρανός11 Μαρτίου 2022 στις 12:53 μ.μ.

    Μάρκο σύμφωνα με πηγές μου ο Σπυρόπουλος έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια και ένα φορτηγό κιβώτια με τα τελευταία εμβόλια της Pfizer στην Ουκρανία. Κότσαρε στην άκρη και μερικά DVD με επιλεγμένα υποτιτλισμένα βίντεο όπου αναλύει διεξοδικώς την αντίθεση του ΠΑ.ΣΥ.Α. με την φεμινιστική οργάνωση της φτερωτής αμαζόνας έχιδνας πόρνης ΟΕΑ του λευκού/γκρίζου/μαύρου μάγου εντεταλμένου ποντίφικα ραββίνου Καραγεωργίου-Μπόχωρη, για όσους ενδιαφέρονται.

    Εσύ τι έκανες για να βοηθήσεις τα ορφανά του Στάλιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. πουτινιάρη Μάρκο, μας πούλησες στο ΝΆΤΟ ρε μουνόσκυλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μάρκο μυήθηκες στον 33ο ή ακόμα είναι κλειστό το μαγαζί λόγω covid?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. https://www.youtube.com/watch?v=_LyY_wPVSQE&ab_channel=kritikosGR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φρου-φρου και αρώματα... Όλα τα λεφτά το μαλλί-λασπωτήρας.

      Διαγραφή
  59. https://www.youtube.com/watch?v=FDA_WQ7IT2c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πλησιάζει πεσάχ.....!!!
    Που είσαι....???
    ΓΡΆΨΕ....!!!...ακόμα και μέσα από το καταφύγιο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. (μέρος Α)

    Ο Χομέρο Ρομούλο Κριστάλλι Φρασνέλλι (1912-1981), γνωστός αποκλειστικά με το ψευδώνυμο Χ. Ποσάδας (J. Posadas), υπήρξε Αργεντινός τροτσκιστής. Είναι ο εισηγητής μιας μικρής τάσης του τροτσκιστικού κινήματος που φέρει το όνομά του (ποσαδισμός) και χαρακτηρίζεται από την πεποίθηση, ότι ο σοσιαλισμός μπορεί να εγκαθιδρυθεί με πυρηνικά όπλα ή εξωγήινη επέμβαση.

    --> Βιογραφία

    Παιδί ιταλών μεταναστών, ο Ποσάδας υπήρξε στα νιάτα του δημοφιλής ποδοσφαιριστής της Εστουντιάντες ντε λα Πλάτα. Τη δεκαετία του '30 εργαζόταν παράλληλα ως τσαγκάρης και οργάνωσε μια απεργία βυρσοδεψών στην πόλη Κόρδοβα. Την ίδια περίοδο συμμετείχε ως υποψήφιος στις εκλογές με το Ανοικτό Σοσιαλιστικό Κόμμα (Partido Socialista Obrero). Εν συνεχεία εντάχθηκε στο Κόμμα Σοσιαλιστικής Επανάστασης (Partido de la Revolución Socialista), το οποίο προσχώρησε στην Τέταρτη Διεθνή το 1941.

    Ο Ποσάδας ανέλαβε επικεφαλής του λατινοαμερικανικού Γραφείου της 4ης Διεθνούς και υπό την ηγεσία του κάποιοι τροτσκιστικοί πυρήνες αύξησαν τη δύναμή τους, κυρίως ανάμεσα στους εργάτες σιδηροδρόμων της Κούβας, τους μεταλλωρύχους κασσιτέρου της Βολιβίας και τους αγρεργάτες της Βραζιλίας. Στο παγκόσμιο συνέδριο του 1951 τάχθηκε με την τάση του Πάμπλο (Μ. Ράπτη), ενώ το 1953 (με τη διάσπαση της Διεθνούς) τον ακολούθησε στο Διεθνές Γραφείο (ISFI).

    Όμως έως τα τέλη της δεκαετίας, ο Ποσάδας και οι οπαδοί του είχαν περάσει στην εσωτερική αντιπολίτευση του Διεθνούς Γραφείου, κατηγορώντας την ηγεσία για ηττοπάθεια και για έλλειψη πίστης στη δυνατότητα της επανάστασης. Επίσης διαφωνούσαν στο ζήτημα του πυρηνικού πολέμου - οι ποσαδικοί υποστήριζαν πως μια τέτοια εξέλιξη ήταν όχι μόνο αναπόφευκτη αλλά και επιθυμητή, αφού έτσι θα καταστρεφόταν και ο καπιταλισμός και ο σταλινισμός!

    Συνεπεία των διαφωνιών τους με την κεντρική γραμμή, οι ποσαδικοί αποχώρησαν από το Διεθνές Γραφείο το 1962 και ίδρυσαν δική τους διεθνή συνομοσπονδία με επικεφαλής τον Ποσάδας - αρχικά την ονόμασαν Τέταρτη Διεθνή και στις αρχές της δεκαετίας του '70 προσέθεσαν το «Ποσαδική». Η συνολική επιρροή της ήταν πολύ μικρή, περιοριζόμενη σχεδόν αποκλειστικά σε μικρές οργανώσεις της Λατινικής Αμερικής.

    Προς το τέλος της ζωής του, έστρεψε τις (σε μεγάλο βαθμό προϋπάρχουσες) αναζητήσεις του κινήματός του προς τον εσωτερισμό και τα παράξενα φαινόμενα. Πέθανε στην Ιταλία το Μάιο του 1981.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. (μέρος Β)

    Περισσότερο από την κινηματική δράση του, ο Χ. Ποσάδας είναι γνωστός για τις παράξενες αντιλήψεις του σχετικά με τον πυρηνικό πόλεμο και τα ΑΤΙΑ.

    Υποστήριζε ότι ο Ψυχρός Πόλεμος θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε ένοπλη πυρηνική σύγκρουση, η οποία με τη σειρά της θα ξεσήκωνε την εργατική τάξη όλων των κρατών εναντίον των καπιταλιστών και τελικά θα οδηγούσε στην εγκαθίδρυση επαναστατικών καθεστώτων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Επομένως χρέος των κομμουνιστών δεν ήταν η αποφυγή αλλά η υποδαύλιση της σύγκρουσης, αφού κατά τον Ποσάδας ο πυρηνικός πόλεμος ισούται με επαναστατικό πόλεμο! Πιστοί σε αυτή τη γραμμή, οι ποσαδιστές της Κούβας πίεζαν το Φιντέλ Κάστρο να επιτεθεί κατά της αμερικανικής βάσης του Γκουαντάναμο μέχρι που τούς διέλυσε. Επίσης στη δεκαετία του '70, το ποσαδικό κίνημα απαιτούσε από τη Σοβιετική Ένωση και την Κίνα να ξεκινήσουν «προληπτικό πόλεμο» εναντίον των ΗΠΑ.

    Ακόμα πιο ασυνήθιστη ήταν η θεωρία του Ποσάδας σχετικά με τους εξωγήινους, που πρωτοδιατυπώθηκε το 1968. Πίστευε ότι μόνο μια σοσιαλιστική κοινωνία μπορεί να φτάσει σε τέτοιο βαθμό πνευματικής και υλικής προόδου, ώστε να επιτύχει διαπλανητικά ταξίδια, συνεπώς η εμφάνιση των ΑΤΙΑ αποδείκνυε την ύπαρξη του σοσιαλισμού σε άλλους πλανήτες! Έτσι υποστήριζε ότι το κομμουνιστικό κίνημα πρέπει να τεθεί υπό την καθοδήγηση εξωγήινων συντρόφων, ώστε να οργανώσει την επανάσταση στη Γη.

    Στο κείμενό του «Ιπτάμενοι δίσκοι, η διαδικασία της ύλης και της ενέργειας, επιστήμη και σοσιαλισμός» (γαλλικό πρωτότυπο: Les Soucoupes Volantes, le processus de la matiere et de l'energie, la science et le socialisme), ο Ποσάδας υποστήριξε ότι τα ΑΤΙΑ δε μένουν πολύ καιρό στη Γη, διότι ούτε ο καπιταλισμός ούτε ο σταλινισμός ενδιαφέρουν τους πιλότους τους. Το βιβλίο αυτό κλείνει με το" κάλεσμα σε όντα από άλλους πλανήτες να παρέμβουν και να συνεργασθούν με τους γήινους για να ξεπερασθεί η δυστυχία. Πρέπει να τους καλέσουμε να χρησιμοποιήσουν τους πόρους τους για να μας βοηθήσουν". Έγραψε επίσης για την επικοινωνία με τα δελφίνια και υπέρ του τοκετού μέσα στο νερό.

    Η εμμονή του με τα ΑΤΙΑ οδήγησε πολλούς παλιούς συντρόφους του σε αστεϊσμούς. Κάποιοι σχολίασαν ότι, όπως ο Τρότσκι αντιστρατευόταν το «σοσιαλισμό σε μια χώρα», έτσι ο Ποσάδας αντιστρατευόταν το «σοσιαλισμό σε έναν πλανήτη». Επίσης, ο παλιός μέντοράς του Μισέλ Πάμπλο έγραψε πως ο Χ. Ποσάδας διεκήρυσσε τη διαρκή επανάσταση ταυτόχρονα και παντού σε τόσο μεγάλο βαθμό, που της έδωσε διαπλανητική διάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Δύσκολη η θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Αλλά προσέφερε και σημαντικές δυνατότητες δημοσίων σχέσεων με τους εκπροσώπους του τύπου και τα αφεντικά τους. Την ήθελε πολύ τη θέση εκείνη ο Ευάγγελος τότε. "Πρέπει να τα βγάλω πέρα με τους δημοσιογράφους, να οικοδομήσω καλές σχέσεις. Θα τους χρειαστώ στο μέλλον" σκεφτόταν ο παχύς και φιλόδοξος πολιτικός. Την εποχή που είχε κάτσει με τον παχύ κώλο του στην καρέκλα του εκπρσώπου ο Ευάγγελος, η δουλειά αυτή είχε αρκετό άγχος. Το άγχος αυτό όμως μπορούσε να τα περιορίσει μια καλύ γυναικεία συντροφιά. Η Όλγα ήταν μία από αυτές (μία, όχι η μόνη). Έμπαινε στο γραφείο του εκπροσώπου περίεργες ώρες, φουριόζα, φιλόδοξη και καλοντυμένη ήδη από τότε. "Γλείφει καλύτερα από όλες" έλεγε ο Ευάγγελος μετά και το σκπούπισμα της τελευταίας σταγόνας από τα χείλη τη πρώην κομμουνίστριας Όλγας που καθόταν με προθυμία στα γόνατα. Και οι δύο όμως είχαν να κερδίσουν.Η Όλγα την επαγγελματική άνοδό της στο χώρο των media που τόσο επιθυμούσε (και τελικά κατέκτησε). Ο Ευάγγελος αξεπέραστες, ακόμη και σήμερα μετά από τόσα χρόνια, πεολειχίες. Η ζωή καμιά φορά μοιράζει το καρπούζι στη μέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αντε ρε μουνόσκυλο μάρκο, μη μας γκαστρωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 23 Δεκεμβρίου η τελευταία ανάρτηση. Χμμμ...
    Να περιμένουμε κάτι στο θερινό ηλιοστάσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  66. Ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας είναι βέβαιο ότι θα σημάνει μια νέα παγκόσμια ανακατάταξη, ανατρέποντας την δόμηση του Παγκόσμιου Συστήματος που προέκυψε μετά την πτώση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

    Η Ρωσία, με τον πόλεμο αυτό, ουσιαστικά «απέρριψε» την δυτική ηγεμονία στην Νέα Παγκόσμια Τάξη, που στόχευε σε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση, υπό την πρωτοκαθεδρία των ΗΠΑ. Έχοντας κάνει ένα συναινετικό «συνοικέσιο ευκαιρίας» με την Κίνα, προχώρησε στην αμφισβήτηση της Δύσης σε όλα τα βασικά επίπεδα, ήτοι πολιτικό, στρατιωτικό και οικονομικό.

    Οι ΗΠΑ δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν περαιτέρω την παντοκρατορία τους στην μεταψυχροπολεμική εποχή, κυρίως γιατί βιάστηκαν να εφαρμόσουν ένα ενιαίο παγκοσμιοποιημένο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό μοντέλο εξουσίας. Εκτίμησαν ότι η Ιστορία δεν τους παρέχει επαρκή χρόνο και για το λόγο αυτό επέλεξαν την μέθοδο της ταχείας εξέλιξης των γεγονότων. Έτσι, με αλλεπάλληλα πολιτικά λάθη, επέτρεψαν από τη μια μεριά την Ρωσία, με όπλο κυρίως την ενέργεια, και από την άλλη την Κίνα, με όπλο κυρίως την οικονομική άνθηση και διείσδυση στη Δύση, να απειλήσουν και τελικά να ανατρέψουν τον μονοπολισμό της μιας και μόνης υπερδύναμης.
    Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Από την αρχή εμβολιασμού αφουγκραζομαι γύρω γύρω για μαρτυρίες.
    Μέχρι στιγμής έχω ακούσει για αιμορραγία στο μουνι, περιπτώσεις αλλαγής κύκλου, απώλεια περιόδου για μήνες ενώ στις πιο μεταξύ μας συζητήσεις έχω ακούσει και πράγματα που δεν λέγονται εύκολα όπως αποβολές... ελπίζω να είναι συμπτώσεις όλα αλλά δεν το βλέπω, μάλλον μας γαμησανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η εκδίκηση των σαυρογαμημένων.

    https://www.opindia.com/2022/04/four-arrested-for-gang-raping-bengal-monitor-lizard-in-maharashtra/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε πυρηνικά που να μη μείνει ρουθούνι...

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ; ΑΝ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι τρελός. Είναι αυτοκτονικός και βαριά καταθλιπτικός.

      Διαγραφή
    4. Σου υπόσχομαι ότι θα γίνω καλά όταν παλουκώσω κάτι πούστηδες σαν κι εσένα...

      Διαγραφή
    5. Το Παλουκάκι σου είναι θλιβερό και μαλακό. Το πολύ- πολύ να μου γαργαλήσει τις τρίχες.

      Διαγραφή
    6. Τότε να σου στείλω τρεις αραπάδες που μένουν πιο κάτω να σου σκίσουν την τριχωτή σου κωλογαμίδα...

      Διαγραφή
  69. Μάρκο, φήμες λένε πως πολεμάς στη Μπούτσα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ο κόφτης γαμεί και δέρνει στα σχόλια, ελπίζω να μην έχω φάει πλοκ από σένα Μάρκο, έχω γράψει, και με έχει γράψει το σύστημα, το τελευταίο που ανέφερα, ήταν ότι η ανατίναξη της πλάκας της Γιωργίας ήταν ένα καλό νέο της ανθρωπότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ