Η επιχειρηματολογία της ηλιθιότητας (Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και τον πλανήτη)


27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9022


Πουτάνα Εύα

Πούστη Αδάμ

Γαμιέται ο τάφος σου

Ρε Αβραάμ.

 

(Παραδοσιακά Κάλαντα Βρυξελλών)

 

 

Κι εσύ γαμώσπιτο σκυλί

Που ψήφισες την Καϊλή

Σαύρες σου μπαίνουν στο κωλί

Σε χύνουν γέροι Σομαλοί.

 

(Από την συλλογή «Ψόφα φτωχέ, γαμώ το Πασόκ σου»)

 

 


Ζούμε παράξενες ημέρες. Ζαβλακωμένοι από τις φάπες και παραπατώντας από τις ψέκες τσαλαβουτάμε σε εικονικούς βαλτότοπους. Το τοπίο είναι εφιαλτικά αδιέξοδο. Στραβοί και κουφοί «ηγέτες» μας σέρνουν προς τον απόλυτο εκμηδενισμό.

 


Η διαταραγμένη «κανονικότητα» ξεγελάει μόνο τους βλάκες και τους λιπόψυχους. Όσους δηλαδή πασχίζουν να αποφύγουν το ξύπνημα έστω και την τελευταία στιγμή. Όμως τίποτα πια δεν έχει μείνει το ίδιο. Ούτε καν η αποκαλούμενη «πραγματικότητα».  Τα πάντα μεταλλάχθηκαν και κατρακυλούν στην γαμώπιστη και τζογαδόρικη κατηφόρα του χρόνου.

 


Ένα πόπολο εθισμένο σε βαριά ψυχοφάρμακα βιώνει αλλεπάλληλες παραδοξότητες ως ρουτίνα χωρίς να αντιλαμβάνεται τις συνέπειές τους.  Με το μυαλό μπλοκαρισμένο από το ηλεκτρομαγνητικό σάβανο που πνίγει τον πλανήτη, ανέχεται την αντινατιβιστική ψυχολογική βία των πουτανο-κυβερνήσεων και παραμένει αδρανές.  

 

 


Προσοχή: η κατάσταση άλλαξε.  Όταν δεν υπήρχε καν ιός μας δούλευαν  με λοκντάουν, μάσκες, τηλε-εργασίες και πίπες. Τώρα που έχουν διασπείρει μέσω των νοσοκομείων και των «εμβολίων» τουλάχιστον δύο ντουζίνες μεταλλαγμένους ιούς, τα έχουν αφήσει όλα ελεύθερα.  Τα ζώα κυκλοφορούν, βήχουν, μολύνουν και ξαναμολύνονται.

 



Ενώ δεν έχει κάνει ακόμα σοβαρό κρύο, οι ιώσεις είναι στο φουλ.  Πας να κλείσεις τακτική εξέταση σε ιατρείο και σου λένε «έλα μετά τις γιορτές». Ρωτάς γιατί και σου απαντούν ότι τα έκτακτα περιστατικά είναι πάρα πολλά και προηγούνται.

 

 

Στα νοσοκομεία και στα ιατρικά κέντρα γίνεται της Ντόρας…Όλος ο κόσμος κάτι νιώθει και κάνει εξετάσεις.  Σου λένε «δεν βρίσκουμε τίποτα» αλλά οι άνθρωποι αισθάνονται σκατά και το ξέρουν ότι είναι άρρωστοι. Ειδικά οι τριπλά και άνω εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν συνέχεια σε πενταπλάσια συχνότητα από τους ανεμβολίαστους.  Οι κουφάλες οι γιατροί δεν μιλάνε γιατί το χρήμα ρέει άφθονο προς τις τσεπάρες τους. Στο μεταξύ οι ξαφνικοί θάνατοι έχουν αυξηθεί, ο καρκίνος θερίζει και τα αυτοάνοσα έχουν χτυπήσει ταβάνι. Ας σημειωθεί βέβαια ότι πολλά από αυτά είχαν προκληθεί νωρίτερα με τους αεροψεκασμούς.

 

 

Εν ολίγοις αγαπητά μου γιδοπρόβατα, σας έπιασαν μαλάκες με το νεκρομπόλι. Ορισμένοι από σας ήταν κωλόφαρδοι και έκαναν placebo σαν τον Μητσοψεύτη και την συμμορία των εκλεκτών του Σβαμπ. Είναι εκείνοι που συνεχίζουν να υποστηρίζουν φανατικά ότι η δολοφονική βατσίνα ήταν αναγκαία.  Μόλις η μελέτη ολοκληρωθεί, θα λάβουν κι αυτοί από το κανονικό και τότε να δω τι θα λένε.

 

 

Οι υπόλοιποι δυστυχώς τον ήπιατε. Αυτή η χλαπάτσα που δεχτήκατε να σας ψωλοχύσουν στον οργανισμό, σας ΓΑΜΗΣΕ. Το λένε ξεκάθαρα όσοι πραγματικοί γιατροί δεν μασάνε τα λόγια τους: Το «εμβόλιο» m-RNA σας ξεκώλιασε το ανοσοποιητικό.

 


Αυτοί που ψηφίσατε σας είπαν ψέματα, σας τρομοκράτησαν, σας ξεφτίλισαν, σας απείλησαν, σας αλυσόδεσαν.  Χωρίς να το σκεφτείτε καν, καθίσατε να σας πηδήξουν οι συνωμότες και η σπείρα των φαρμακευτικών.  Η άνευ κριτικής υποταγή σας στις παράνομες τακτικές της κοινοβουλευτικής χούντας ήταν ο παράγοντας που επέτρεψε στα μασονόδουλα πολιτικά σκύβαλα να καταργήσουν το Σύνταγμα. Χάρη στην δική σας έλλειψη στοιχειωδών επιφυλάξεων και λογικών αντιρρήσεων, η μπλόφα έπιασε. Ένα γελοίο -από κάθε άποψη- αφήγημα αφάνισε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ατομικές ελευθερίες.

 


Τώρα το μόνο δικαίωμα που σας απόμεινε είναι να γαμιέστε. Θέλετε με το λοάτκι της διπλανής πόρτας, θέλετε με το σκυλί σας, θέλετε με το σαυρί της γειτονιάς, το ζωώδες γαμήσι είναι ελεύθερο (προσωρινά).  Ψυχολογικά είστε κατεστραμμένοι. Οι ενοχές της ιουδαιοχριστιανικής σας εκπαίδευσης ενώθηκαν με τις ενοχές του εμβολιαστικού βιασμού. Πολλοί νιώθετε σαν την παρθένα που την ξέσκισαν από όλες τις τρύπες δέκα σκυλαραπάδες νουμεράδα. Έτσι δεν θα σας κακοφανεί και πολύ, όσες φορές και να σας πηδήξει πλέον το μαφιόζικο κράτος ώσπου να εγκαταλείψετε αυτόν τον μάταιο κόσμο. 

 


Όσο για εμάς τους ανεμβολίαστους και τους «αρνητές», πέρα από την ατομική αντίσταση στα εγκληματικά και ρατσιστικά μέτρα της νεοφιλελέ σαπίλας, κανείς μας δεν πήγε πιο κάτω. Μόνο λόγια στο διαδίκτυο και άσκοπη χαρτούρα στα δικηγορικά γραφεία. Λες και υπάρχει περίπτωση να βρει ποτέ κανείς το δίκιο του στα πουλημένα δικαστήρια της ευρωμπανανίας. Κανείς δεν εξεγέρθηκε.  Κανείς δεν πήρε τα όπλα να τουφεκίσει τους πληρωμένους δολοφόνους της Βουλής και των υπουργείων, τους βρωμερούς επίορκους τηλεγιατρούς και τις δηλητηριώδεις οχιές των καναλιών.  Κανείς δεν κυνήγησε με το παλούκι στο χέρι αυτά τα κομπλεξικά ανδρείκελα, τους πιστούς υπηρέτες της Εγκληματικής Υπερδομής.  

 


Φυσικά ούτε εμείς οι ανεμβολίαστοι είμαστε απέξω από την σφαγή. Εκτός του ότι είμαστε φακελωμένοι ως εχθροί του κράτους, τρώμε, πίνουμε και εισπνέουμε καθημερινά τα δηλητήρια που παρέχονται απλόχερα σε όλους. Ως εκ τούτου η άσκοπη αναμονή λειτουργεί σε βάρος μας. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία.  Όσοι γνωρίζετε από κοστολόγηση, κάντε μια πρόχειρη ανάλυση κόστους. Υπάρχει ποτέ περίπτωση έστω και ληγμένο αυτό το σκουπιδοκρουασάν με τα 147 Έψιλον να κάνει 19 λεπτά; Με οποιαδήποτε τιμή κάτω από τα 40-50 λεπτά ο πωλητής γράφει χασούρα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι κάποιος σας επιδοτεί να τρώτε καρκινογόνα σκουπίδια. Ή ακόμα χειρότερα, το συγκεκριμένο προϊόν λειτουργεί ως κράχτης για τα υπόλοιπα καλούδια του πωλητή τα οποία είναι επίσης σκουπίδια υψηλής επικινδυνότητας.  Το προϊόν φωνάζει ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ κι όμως αυτό και χιλιάδες άλλα πωλούνται απρόσκοπτα. Ελάχιστοι είναι οι γιατροί που θα σας πουν να αποφεύγετε τα τυποποιημένα τοξικά μπάζα.

  


Μια που το ‘φερε η κουβέντα, η σημερινή ιατρική είναι το κατ’ εξοχήν επάγγελμα της πίπας. Ακούς συνέχεια για θαυματουργά μηχανήματα, προχώ διαγνωστικά, νανορομποτικές θεραπείες, αναγεννητικά βλαστοκύτταρα και ένα σωρό άλλες δηθενιές. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική.  Άμα αρρωστήσεις σε πετάνε σε ένα ράντζο, δεν παίρνουν μέτρα προστασίας, κολλάς ενδονοσοκομειακές και μέχρι να πάρεις σειρά για θεραπεία, έχεις ψοφήσει. Με τις αξονικές, σου βρίσκουν ακριβώς τι έχεις αλλά δεν μπορούν να το θεραπεύσουν.

 

 

Αυτοάνοσα… Ε, ρε μάντολα κι αυτή!!! «Αυτοάνοσο» όπως λέμε «ίωση»… Τι πάει να πει «αυτοάνοσο» ρε απατεώνες; Πείτε μαςκαλύτερα ότι δεν ξέρετε την αιτιολογία του. Κι άμα δεν ξέρετε την αιτιολογία του, πώς στο διάολο θα το θεραπεύσετε; Παλιά οι πρωταθλητές της πίπας ήταν οι ψεύτες οι δικηγόροι.  Τώρα οι μεγαλύτεροι ψεύτες είναι μακράν οι γιατροί. Τι γιατροί δηλαδή που οι περισσότεροι είναι ντίλερ των φαρμακευτικών.  Πάρε τούτο, πάρε κι αυτό, πάρε και το άλλο, τα ζωανθρωπάκια έχουν γίνει φαρμακαποθήκες.

 

 

Εντελώς ανεξέλεγκτο, το στυγερό καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών έχει μεταθέσει τους στόχους της ιατρικής και της φαρμακευτικής.  Για ποια επιστήμη μιλάμε; Τώρα το ζητούμενο δεν είναι πλέον η θεραπεία της νόσου αλλά η καταπολέμηση των συμπτωμάτων της όσο λαμβάνεις το «φάρμακο», η μετατροπή δηλαδή του ασθενούς σε πρεζόνι. Κι όσο για τις παρενέργειες των «φαρμάκων» τους, γάμησέ τα. Σου λύνουν για λίγο ένα πρόβλημα και σου δημιουργούν άλλα δύο μόνιμα.

 

 

Ποια είναι λοιπόν η διαφορά του γιατρού από αυτόν που πουλάει ηρωίνη και κόκα στα Εξάρχεια; Και ποια η διαφορά του προέδρου της μεγαλοφαρμακευτικής από τον αείμνηστο Εσκομπάρ;

 


Για να μην κουράζεστε θα σας πω εγώ: Ο λιανοντίλερ των Εξαρχείων και ο μεγαλοπρεζέμπορας ΔΕΝ σε υποχρεώνουν να καταναλώσεις το προϊόν τους.

Επιπρόσθετα, η πρέζα σε φτιάχνει και σε τρώει ενώ το φάρμακο σε χαλάει και σε τρώει.


 


Στην περίοδο που διανύουμε, οι ψευτογιατροί των δελτίων «ειδήσεων» και οι βδελυροί μπράβοι του ιατροφασιστικού καθεστώτος ανακατεύουν τις στατιστικές και νοθεύουν τα στοιχεία τα οποία είναι συντριπτικά σε βάρος του «εμβολίου».  Με κάθε τρόπο πασχίζουν να αποκρύψουν την αλήθεια και να πνίξουν την πηγαία πληροφορία γι αυτό που συμβαίνει και κυρίως για εκείνο που ακολουθεί.  Το μεγάλο μακελειό των μπολιασμένων δεν έχει ουσιαστικά ξεκινήσει. Γι αυτό και οι αντιπερισπασμοί είναι συνεχείς. Από τον Λιγνάδη πήγαμε στην Πισπιρίγκα, μετά στον Μίχο και τώρα στον πατέρα Αντουάν, στην Καβλή και σε όλο το διεφθαρμένο μουνοπαναριό των Βρυξελλών.

 


Μπροστά στον εφιάλτη μιας πρώιμης ολικής αποκάλυψης η Εγκληματική Υπερδομή θυσιάζει τους βαλέδες της με τον τόνο. Έχετε να δείτε πολλή σαπίλα ακόμα, όσο επωάζεται το δολοφονικό μέρος του σχεδίου τους. Τούτος ο χειμώνας και οι επόμενοι προβλέπονται εφιαλτικοί όχι μόνο για μας αλλά και για τον υπόλοιπο κωλόκοσμο.

  



Οι βρομοκυβερνήσεις είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ζωανθρώπου. Παράδειγμα η Ουκρανία. Τα λαμόγια που διοικούν πάνω από 2 αιώνες την επαρχία των Ρότσιλντ οδήγησαν σκόπιμα τον γιδολαό της σε ένα αιματηρό αδιέξοδο. 130.000 λευκοί νέοι άνδρες από 18 έως 40 χρονών θυσιάστηκαν από τον κρυπτομητριαρχικό μηχανισμό του ψευτο-πατριωτισμού. Μόλις τώρα, μετά από τόσους μήνες άσκοπης σφαγής άρχισαν να ακούγονται κάποιες φωνές εναντίον του Ιουδαίου δικτάτορα του Κιέβου. Είναι ολοφάνερο πλέον ότι οι Ουκρανο-μπαμπουίνοι οδεύουν προς την μεγαλύτερη καταστροφή της ιστορίας τους.  Όμως δεν αξίζουν κανέναν οίκτο.  Επί σειρά ετών έκαναν όλες τις λάθος επιλογές.  Ακόμα και σε θέματα όπου κι ένας ανίδεος βλάκας θα επέλεγε από ένστικτο το σωστό, αυτοί διάλεξαν το ζόνγκ.  Ύστερα από την κυνική ομολογία της Μέρκελ πως «Με τις συμφωνίες του Μινσκ δώσαμε χρόνο στην Ουκρανία να γίνει ισχυρότερη», ολόκληρη η μετά το 9014 πολιτική τους αποτελεί μνημείο ηλιθιότητας.  Τούτη την στιγμή πασχίζουν να τραβήξουν μαζί τους στον πάτο όποιον μπορούν.

                                                                              



Το έργο το είχαν ήδη δει οι Γότθοι του Βερολίνου με την Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα στον Β΄ΠΠ. Η αυτοκτονική επίθεση των Ναζί εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης την στιγμή που δεν είχαν καταφέρει να νικήσουν ούτε το πισωγλέντικο ποδιτσαριό του Λονδίνου, μόνο ως επιτομή της ηλιθιότητας μπορεί να ιδωθεί.  Ούτε τα Γερμανοπιθήκια τότε άξιζαν τον οίκτο κανενός.  Κι αυτοί είχαν πάρει όλες τις λάθος αποφάσεις την μία μετά την άλλη.  Οι ΗΠΑ άνοιξαν τα ευρωπαϊκά μέτωπα το ’43 και το ’44, όταν ο Κόκκινος Στρατός είχε πλέον πάρει στο κυνήγι τα απομεινάρια της Βέρμαχτ. Ο στόχος των Αμερικανών δεν ήταν να σώσουν τους Ευρωπαίους από τον Χίτλερ αλλά το αντίθετο: να γλυτώσουν τους Γερμανούς συγγενείς τους από την εκδίκηση των Ευρωπαίων.

 


Όσο για τις Νεοελληνομαϊμούδες, αυτές θα έπρεπε να είχαν αποκομίσει πρώτες απ’ όλους τα διδάγματα της έλλειψης λογικής, ήδη από την Μικρασιατική Εκστρατεία. Το γερμανόδουλο παλάτι είναι αυτό που ευθύνεται κυρίως για την σφαγή των Νεολλήνων στρατιωτών και την καταστροφή της Μικρασιατικής Ομογένειας.  Η μη κατάληψη της Ανατολικής Θράκης ως διαπραγματευτικού ατού και η μετέπειτα κολοβή «ανταλλαγή» των πληθυσμών φαίνεται ότι είχαν υπαγορευτεί από τις στοές του Βερολίνου, του Λονδίνου και του Παρισιού με την αμέριστη σύμπραξη της ορθόδοξης μπεκροσκατούλας.  Κι εδώ κανένα έλεος δεν έπρεπε να υπάρξει για τους πανηλίθιους μεγαβλάκες που διοικούσαν το μπουρδέλο, ούτε καν για τους Νεοελληνέζους σκατο-απογόνους τους. 

  


Ένα έθνος με αγράμματο και αρνησίμπαλο πληθυσμό δεν έχει ούτε μισή πιθανότητα επιβίωσης στο νέο διεθνές γεωπολιτικό σκηνικό.  Ούτε ως γελωτοποιούς δεν μας έχουν ανάγκη οι Κινεζο-εβραϊκές σαρανταποδαρούσες, όπως είπε και η σκουληκαντέρα ο χαράμης.  Άλλωστε τα ερπετά δεν γελούν ποτέ. Η επερχόμενη αποκαθήλωση της ελληνικότητας του πολιτισμού είναι ολοφάνερη στο πεδίο των καλών τεχνών.

 






Αντικειμενικά η Νεοελλάδα θα έπρεπε να λέγεται Υπερπαρταλιστάν. Είμαστε μια χώρα πηγμένη στο ψέμα και στην απάτη. Οι μισοί προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους άλλους μισούς και όλοι μαζί προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους. Από τον ηλίθιο που δεν μαζεύει τα σκατά του σκυλιού του από το πεζοδρόμιο ως τον διεφθαρμένο πρωθυπουργό που στήνει αυτί μέχρι και στο τηλέφωνο του εκκενωτή βόθρων, το μόνο που αλλάζει είναι το μέγεθος της πουστιάς. Λεγεώνες ολόκληρες κίναιδων, παιδόφιλων και κωλομπαράδων οργιάζουν ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα σε αυτήν την θρησκόληπτη κατά τα άλλα χώρα.

  


Ποια Ταϊλάνδη; Ποια Καμπότζη; Ποιες Φιλιππίνες;  Εδώ στο Νεοελλάντα είναι το καλό σεξοκοκό.  Έχουμε αφήσει προ πολλού πίσω μας το μοντέλο του επαρχιακού κωλομπαράδικου καφενείου. Ψυχανωμαλάρες, τριπλοδιεστραμμένοι και νηπιοβιαστές στήνουν μπίζνες και ΜΚΟ κατ’ εντολή των «αόρατων» αφεντικών τους και παρτάρουν ξεδιάντροπα. Ό,τι βρομιά και σκατοφαντασίωση βάζει ο νους του ζωανθρώπου αυτοί όχι μόνο την πραγματοποιούν αλλά και την πουλάνε σε άλλους και παντελονιάζουν ζεστό χρήμα. Κρέας ντόπιο για την πούτσα υπάρχει άφθονο, ωστόσο για να μην διαμαρτύρονται οι ιθαγενείς ότι τάχα διακορεύονται τα βλαστάρια τους γίνονται και αθρόες λαθροεισαγωγές ερπετικών κωλοτρυπίδων.

 

Όποιος πάει κόντρα σε αυτό το πορνοσυνδικάτο τρώει μια σφαίρα στο κεφάλι. Η δολοφονία του δεν εξιχνιάζεται ποτέ. Πολιτικάντες, παπάδες, δικαστές, επιχειρηματίες, μεγαλοσκατάδες, όλοι είναι ενταγμένοι σε μεγάλα πολυεθνικά κυκλώματα και περιστύλια. Στον ελεύθερο χρόνο τους δεν γαμάνε μόνο παιδοσαυράκια.  Όλοι μαζί σαβουριάζουν και λυμαίνονται την χώρα και τον πληθυσμό της επικουρούμενοι από βαλκανοπαράσιτα, γυφταριά και ασιατικά μουσλιμομαμούνια.  Ξεπουλάνε την γη, λεηλατούν τις δημόσιες επιχειρήσεις, καταπατούν τις παραλίες, καίνε τα δάση, κλέβουν, αρπάζουν, πλιατσικολογούν, μιζώνονται, σκυλεύουν το πτώμα της πατρίδας ακαταδίωκτοι και προκλητικοί. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!

 

 

Η αρχικουράδα η Στοά τους προστατεύει. Ψηφίζουν παράνομους νόμους και ληστεύουν μαζί με τα ευρωλαμόγια το υστέρημα του πολίτη με εισφορές-παπάτζες, με φόρους-μαϊμού και με περιβαλλοντικές πίπες. Απτόητοι φτωχοποιούν και χρεοκοπούν εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς να τους ελέγχει καμία αρχή. Οι μηνύσεις εναντίον τους δεν εκδικάζονται ποτέ. Η πουτάνα η δικαιοσύνη κυνηγάει μόνο αυτούς που λένε την αλήθεια για το χάλι που φτάσαμε να ζούμε. Η χώρα έχει μετατραπεί σε έναν τριτοκοσμικό βόθρο που ζέχνει αποπνικτική τσερλοσκατίλα, ξυνισμένο εμετό και σαπισμένα χύσια.

  


Χωρίς καμιά υπερβολή, η πούστρα ο Μητσογλέντης είναι ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στον τόπο από τότε που εκδιώχτηκαν οι Κωλότουρκοι.  Όλη η σκατοφαμίλια του γαμιέται στο διηνεκές ζωντανή και πεθαμένη.  Οι Μογγολόσαυρες έφυγαν, όμως το τραγόσογο και οι κοτζαμπάσηδες παρέμειναν.  Για να μας ελέγχουν, οι Ευρωτοκογλύφοι μας φόρτωσαν και το ποδιτσαριό. Αυτά τα 3 είδη alien που κατσικώθηκαν πάνω μας δεν ξεκολλάνε με τίποτα.

 

 


 

Εκκλησία- Μασονία-Φεουδαρχία αποτελούν το τρίπτυχο των καταπιεστών, των δολοφόνων και των βιαστών του έθνους.  Δεν μπορεί να υπάρξει κανενός είδους αυτοδιάθεση αν αυτοί οι τρεις καρκίνοι δεν σακατευτούν χωρίς ενδοιασμούς. Αυτές οι τρεις ανίερες συμμορίες πρέπει να πατηθούν ανελέητα και να λιώσουν κάτω από την μπότα σαν κατσαρίδες. 

  


Ειδικά η πρώτη μαρμάγκα θέλει ειδική μεταχείριση. 4.000 χρόνια γνωστής ιστορίας έχετε που τρώτε δούλεμα από τις κωλοθρησκείες και τις εκκλησίες τους. 4.000 χρόνια γεμάτα ΠΟΥΣΤΙΕΣ. Οι παγκόσμιες σπείρες των παπαδαριών σας αποκοιμίζουν με γλυκόλογα και ουράνιες πίπες για να σας ρουφήξουν το μεδούλι.  Αυτοί οι ανώμαλοι με τα ράσα μαζί με τον συρφετό των παρατρεχάμενων κωλογαμιάδων σας ξεσκίζουν τα πρέκια εσαεί. Σας κλέβουν τον χρόνο και το χρήμα και σας τρώνε το κουλούρι σαν νταβατζήδες. Δεν φεύγει αυτό το χούι.  Εδώ αλλαξοκωλιάζονται νυχθημερόν οι μουσάτοι στα καβλομοναστήρια κι ένα σωρό μαλάκες συρρέουν εκεί να ακούσουν «τα σοφά λόγια των γερόντων». Αφήστε πιά τι γίνεται με τις ιερές παντόφλες. Τσαλαπατιούνται για το ποιός θα σνιφάρει πρώτος την άγια ποδαρίλα.

 


Γκρούπις μου, η επικοινωνία με τον ροκ σταρ Θεό έχει διακοπεί. Το δίκτυο έχει πέσει.  Εσείς μπορεί να θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Ύψιστο, αλλά αυτόν τον ρωτήσατε ρε άμπαλες και διανοητικά καθυστερημένες δούλες αν θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας;

 

 

 

Επειδή τον ξέρω καλά τον τύπο από τότε που μάζευα ένσημα στο μάτριξ του Σειρίου, σίγουρα δεν θέλει ούτε να σας δει ούτε να σας ακούσει. Εδώ ούτε οι τράγοι υπηρέτες του δεν θέλουν να σας βλέπουν πια. Η ψηφιακή χούντα νίκησε. Σε λίγο θα στέλνετε sms με το αίτημα, θα βάζετε το χρήμα με e-banking και η δέηση, το ευχέλαιο, το τρισάγιο ή όποια άλλη θεοψωλιά έχει το παπαδο-μενού θα μεταδίδεται on line στον Αποπάνω να γουστάρετε.  

  


Όσο εσείς ασχολείστε με τα κεριά και τα λιβάνια, ο εχθρός ενισχύει την 5η φάλαγγα στις πόλεις. Γιούφτοι, πάκια, αφγανά και αναρχοάπλυτοι περιμένουν την στιγμή που θα σας γαμήσουν. Πριν 3 εβδομάδες 200 μπαζοβρομά είχαν κλείσει τους δρόμους στην μισή Νεοελλάδα υπερασπίζοντας το ιερό τους δικαίωμα στην κλεψιά και στην ατιμωρησία. Δωδεκάχρονα γυφτοαρχίδια πετούσαν πέτρες από τις γέφυρες στους αυτοκινητόδρομους ακόμα και εναντίον ασθενοφόρων.  Οι ενήλικοι σεσημασμένοι που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα για πάντα, πυροβολούσαν τους μπάτσους.  Κάποιες άλλες γυφτοκουράδες απειλούσαν στις γειτονιές λέγοντας «θα σας κάψουμε».  Ήταν τυχαία γεγονότα ή γενική δοκιμή; Η όλη κατάσταση ομολογώ ότι έχει γίνει διασκεδαστική.  

  


Ακόμα τις περιμένω τις γυφτόκοτες να έρθουν να μας κάψουν.  Ξεχνάνε γρήγορα τα γυφτοσαπίδια. Στο Μενίδι τότε που είχαν σκοτώσει για πλάκα το παιδάκι στην αυλή του σχολείου, τους έσωσε η αστυνομία από το πογκρόμ.  Οι αντίφα ως πιο πονηροί είχαν εξαφανιστεί από προσώπου γης δυό μέρες πριν. Με ένα πιστόλι και μια καραμπίνα γίνανε μάγκες οι κωλογυφτοαδερφές.  Δεν καταλαβαίνουν τα ορεκτικά ότι μας κάνουν χάρη και πως άλλοι θα είναι το κυρίως πιάτο και το επιδόρπιο. Άντε ρε βρομυλάντζες, τι θα κάνετε; θα ‘ρθείτε να σας χέσω στο στόμα την πουτάνα την Παναγύφτισσα;

  


Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστες εμπειρίες απομένουν να ζήσουμε πλέον: Την άφιξη των εξωγήινων, την αντιστροφή των πόλων, την αναχώρηση της Σελήνης, την εμφάνιση του Αντίχριστου, τον Παγκόσμιο Πόλεμο με πυρηνικά και 2-3 άλλες που δεν είναι του παρόντος να αναφέρω. 



Σε 3,5 χρόνια μητσοφασισμού τα έχουμε δει σχεδόν όλα. Φωτιές, πλημμύρες, καραντίνες, πραξικοπήματα, κομπίνες, μεγαλοκομπίνες, υπερκομπίνες και διαολοκομπίνες. Κρανίου τόπος έγινε η χώρα και η οικονομία της ύστερα από την επέλαση της συμμορίας του Μητσοφιδάκη.  Αυτό το τεκτονικό ακριδοσμήνος των ανεπάγγελτων περιούσιων ξεπάτωσε τα πάντα. Ό,τι είχε αφήσει όρθιο εκείνη η φτηνοπουτανίτσα με τα χοντρά μπούτια ο Τσίπρας, το απογάμησε ο μπινές ο Μητσοκάφτης.

 



Τα λιγνιτωρυχεία πήγαν κατά διαόλου, η ΑΟΖ κουτσουρεύτηκε, τα νησιά αφοπλίστηκαν, οι διεθνείς σχέσεις γαμήθηκαν, η χώρα βούλιαξε στα χρέη, οι κάτοικοί της μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία, επιτέλους τι δεν καταλαβαίνετε; Πρόκειται περί απλής γκαντεμιάς ή είναι προσχεδιασμένη παρακμή;

  


Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα λοάτκι που ψηφίσατε την τελευταία φορά κατάργησαν ακόμα και το υποτυπώδες κράτος δικαίου που υπήρχε. Δεν υφίσταται πλέον κοινωνικό συμβόλαιο. Δεν υπάρχει τίποτα που να νομιμοποιεί αυτή την διεφθαρμένη σπείρα στο να παίρνει αποφάσεις για το σύνολο του πληθυσμού.  Η ΝΔ και ο συρφετός των ρουφιάνων της ασκούν την εξουσία παράνομα και παράτυπα ως τύραννοι πραξικοπηματίες.

 


Ειλικρινά έχω βαρεθεί να ακούω βλακείες τις οποίες κάποιοι προσπαθούν να πλασάρουν από τα σκατοκανάλια και τις πορδοεφημερίδες τους ως επιχειρηματολογία. Σιχαίνομαι την βρομοδημοκρατία τους, απεχθάνομαι τις φιλάργυρες αξίες τους και χέζω πάνω στο συναίσθημα όλων σας ειδικά όταν ανακατεύεται με τα κομματικά συμφέροντα.

  


Η παρούσα κατάσταση απέχει έτη φωτός από την νομιμότητα. Δεν υπάρχει πιά «άσε, θα δούμε». Οι πολίτες ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ, εφαρμόζοντας το κουρελιασμένο Σύνταγμα, να αντισταθούν με κάθε μέσο εναντίον του μαφιόζικου κακουργηματικού αδελφάτου που οδηγεί τους πάντες στον όλεθρο. ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ανατρέψουν άμεσα τους υπαίτιους της συνταγματικής εκτροπής. ΠΡΕΠΕΙ να συλλάβουν αυτούς και τους συνενόχους τους και να τους δικάσουν σε επαναστατικό δικαστήριο.

  


Θυμάμαι πριν από καμιά δεκαριά χρόνια που η Καβλή είχε απασχολήσει ξανά τα ΜΜΕ. Τότε γλυφόταν με εκείνο το γυφτομουνόπανο της Hellas Power που έκλεβε τον ΕΝΦΙΑ που εισέπραττε από τους πολίτες και αντί να τον αποδίδει, τον έστελνε στον λογαριασμό του στην Ελβετία. 150 εκατομμύρια ευρώ από τους φόρους των Νεοελληνέζων έφαγε μαζί με τον άλλο απατεώνα της Energa η τριχωτή μαϊμού της Καβλή. Αντί να έχουν παλουκωθεί οικογενειακώς όλοι αυτοί οι λίγδες λύνουν και δένουν και εξακολουθούν να μας κοροϊδεύουν παριστάνοντας ως σήμερα τους επιχειρηματίες.

 


Εκείνη την εποχή έλεγα ότι η Καβλή είναι Καριόλα, φιλοχρήματη και ηλίθια και μου την είχαν πέσει κάποιοι γνωστοί ότι «δεν έφταιγε το κορίτσι για το ότι οι παρέες της ήταν απατεώνες». 

 


Δέκα χρόνια πέρασαν για να δικαιωθώ και τώρα η σειρά μου: Η πούστρα σας ήταν σκάρτη, είναι σκάρτη και θα είναι σκάρτη. Τα λαμόγια και οι καριόλες δεν αλλάζουν.




Σε όλα μέσα ήταν η μαντάμ. Μια ζωή με απατεώνες τα πίνει και τα καταπίνει. Τώρα για να γλυτώσει την φυλάκα θα τους δώσει στεγνά όλους.  Θα καρφώσει ακόμα και την συμμαθήτριά της στο νηπιαγωγείο που είχε κλέψει μια γόμα. Δύσκολο το μονοπάτι που επέλεξε. Γεμάτο πούτσες και σκατά. Το μέσα δεν το αντέχει κανένας από δαύτους.  Αν δεν έχει καβαντζάρει χρήμα, την πούτσιξε. Την περιμένουν πως και πως οι νταβραντισμένες λεσβίες στο κάγκελο να την ξεμουνιάσουν.  Κι αυτό είναι το λιγότερο. Αν όντως είναι μπλεγμένη σε βαθιά κυκλώματα όπως φημολογείται, τότε δεν έχει πολλή ζωή μπροστά της.

 


Όμως να τα λέμε όλα. Η πουροζαρτιέρα του Πασόκ είναι σχετικά μικρό ψάρι.  Στο απόλυτα διεφθαρμένο περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι ούτε καν ο μέσος όρος. Είναι απίστευτα πολλά τα λεφτά του φορολογούμενου που ρουφάει κάθε μήνα όλο αυτό το άχρηστο και επικίνδυνο μασοναριό. Γραμματείς, διερμηνείς, μεταφραστές, υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων, λογιστές, δημοσιογράφοι, σύμβουλοι, αναλυτές, δημοσκόποι, γκόμενοι, παρατρεχάμενοι, η πολυπληθής κοινωνία των ευρωγραφειοκρατών είναι ένα καλοταϊσμένο κοπάδι από βρομόζωα. Οι μισθοί και τα επιδόματά τους είναι εξωφρενικά εκτός τόπου και χρόνου και υπερβολικά δυσανάλογα για το «έργο» που προσφέρουν.

 


Στην ουσία όλοι αυτοί οι ευρωρουφιάνοι υπάλληλοι δεν χρησιμεύουν σε τίποτα.  Είναι το προπέτασμα καπνού που κρύβει την ζοφερή πραγματικότητα: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αποτελεί δημοκρατικό κράτος ή έστω συνασπισμό δημοκρατικών κρατών. Το αντίθετο. Πρόκειται για μια φτιασιδωμένη μονολιθική τυραννία σοβιετικού τύπου. Όλες οι σοβαρές αποφάσεις της παίρνονται από μια μικρή ομάδα ατόμων τα οποία παραδόξως (;) δεν δείχνουν να ψηφίζουν με κριτήριο τα εθνικά τους συμφέροντα.  Το περίεργο είναι ότι δεν ψηφίζουν ούτε με κριτήριο τα συμφέροντα των Ευρωπαίων πολιτών!

  


Για όσους δεν έχουν εκλεγεί από τους πολίτες (π.χ. Πρόεδρος Συμβουλίου, Επίτροπος, Ύπατοι παπάρηδες, κλπ.) αλλά έχουν διορίστεί από τους σκοτεινούς κύκλους που κινούν τα νήματα στην Ε.Ε., είναι φανερό σε ποιον υπακούουν. Όμως οι άλλοι που έχουν εκλεγεί ο καθένας ως ηγέτης στην χώρα του, πώς γίνεται κάθε φορά που ταξιδεύουν στις Βρυξέλλες να παθαίνουν διχασμό προσωπικότητας;  Πώς γίνεται να ψηφίζουν εναντίον των συμφερόντων των συμπατριωτών τους αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων πολιτών;  Σε ποιον υπακούει όλο αυτό το πουσταριό;

  


Συγκεκριμένα: Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, δηλαδή οι 29 (27+2) διεφθαρμένες ποδίτσες που αποφάσισαν τις φετινές κυρώσεις στην Ρωσία είναι οι άμεσα υπαίτιοι της φτώχειας που ενέσκηψε στην ήπειρο. Ο Πούτιν κάνει την δουλειά του, την κάνει καλά και δεν έχει καμιά σχέση με την ακρίβεια που επέβαλαν στις ευρωπαϊκές χώρες οι «αόρατοι».  Αλλού θα πρέπει να αναζητήσουν δικαιολογίες οι πονηράκηδες πολιτικάντες, οι δούλοι του τεκτονισμού.  Αυτοί οι απατεώνες χρηματοδοτούν με τα λεφτά των φορολογουμένων τον πόλεμο που έχουν κηρύξει οι Ιουδαίοι τραπεζίτες εναντίον της Ρωσίας.

  


Το ότι η Ευρώπη έγινε ένα άσυλο σεσημασμένων αφγανοπάκηδων και μαγκρεμπίνων δεν οφείλεται στους πειρατές που τους μεταφέρουν στις ακτές μας με τις δουλεμπορικές τους μαούνες.  Οφείλεται στα διορισμένα φίδια, τους μασόνους που «εκπροσωπούν» το ευρωπόπολο μέσα σε συμβούλια, παρασυμβούλια, επιτροπές και αρμοστείες.  Αυτοί οι μπιμπικιασμένοι συφιλιδικοί πρωκτοί λαδώνονται και κάνουν τα στραβά μάτια στην λαθροεισβολή και στην εισαγόμενη βαριά εγκληματικότητα.

 


Η Ν.Τ.Π. έχει κηρύξει εδώ και δεκαετίες έναν βρόμικο πόλεμο εναντίον της λευκής οικογένειας. Τα μέτρα που λαμβάνει η Ε.Ε. εναντίον των λευκών Ευρωπαίων είναι άνευ προηγουμένου. Το πιο δαπανηρό χόμπι αυτή την στιγμή στο ευρωπαϊκό μεγαμπουρδέλο είναι το να μεγαλώνεις λευκά παιδιά. Αντίθετα, η εισαγωγή και το μεγάλωμα ανεπρόκοπων και παραβατικών καρβουνιάρηδων και παρασίτων επιδοτείται γενναιόδωρα.  Αν σε αυτό το γενικό πούτσωμα προστεθούν η στοχευμένη ακρίβεια, ο πληθωρισμός και η ανεργία, η συζήτηση κλείνει.  Το χρηματοοικονομικό παζλ της υπογεννητικότητας και της ανέχειας αποκαλύπτει ξεκάθαρα τι έπεται.

 

 

 

Η μέσω της ψεύτικης πανδημίας καταστροφή των οικονομιών και το ταυτόχρονο άνοιγμα των συνόρων στις ορδές των λαθροκατσαρίδων οδηγεί σε άγριες καταστάσεις. Η προσχεδιασμένη χρεοκοπία των εθνικών κρατών (όσων έχουν απομείνει) με εργαλεία την λαθροεισβολή και την επιδοματική φούσκα, τείνει να συμπέσει με μια αντίστροφη εθνοκάθαρση.  Είναι θέμα χρόνου η μετατροπή της πτωχευμένης Ευρώπης σε Ιράκ και η οργανωμένη γενοκτονία των ελευθερόφρονων λευκών Ευρωπαίων από τα επελαύνοντα ασιατικά βιορομπότ. 

 


 Η μοναδική πιθανότητα να στραβώσει ο γενοκτονικός σχεδιασμός συνδέεται άμεσα με την διάλυση του εργαλειακού μηχανισμού που τον υποστηρίζει.  Αν θέλουμε να έχουμε κάποιες πιθανότητες, το ναζιστικό οικοδόμημα της Ε.Ε. και η εγκληματική παράγκα του ΝΑΤΟ δέον να καούν εκ θεμελίων.  Αυτά τα δύο αιματοβαμμένα υποχείρια της Εγκληματικής Υπερδομής πρέπει να καταστραφούν χωρίς πολλές κουβέντες.  Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί μονάχα στην περίπτωση που ένας τσαντισμένος από την τυραννία λαός αποκτήσει πρόσβαση σε βαρέα όπλα και παρασύρει ως ντόμινο και τους υπόλοιπους. Η ισχύς του οπλοστασίου και η πείσμων αντίσταση είναι οι απαραίτητες –αν όχι οι μόνες- εγγυήσεις της αυτοδιάθεσης.  Στατιστικά, ακόμα και το απίθανο έχει το ποσοστό του. Οι πιθανότητες ενός σωτήριου εκτροχιασμού θα αυξηθούν όταν κηρυχτεί και επίσημα ο παγκόσμιος πόλεμος. Εννοείται ότι οι «αόρατοι» το γνωρίζουν και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.

 


Τι θα γίνει; Σε αυτό το σημείο, αξίζει να πάμε μια βόλτα πίσω στην κατοχική Νεοελλάδα να δούμε τι παίχτηκε τότε.

  


…Είναι Ιούνιος του ’44. Η απόβαση των Αγγλοαμερικανών στην Νορμανδία έχει πετύχει. Καθώς οι μέρες του Γ΄Ράιχ είναι πια μετρημένες, οι ναζί κατακτητές ετοιμάζονται να την πουλέψουν από την Ελλάδα για επιστρέψουν στην κωλοχώρα που τους ξέρασε. Στόχος τους είναι να φύγουν ατουφέκιστοι ενώ μόλις έχουν κάψει το Δίστομο κι ένα σωρό άλλα χωριά, δολοφονώντας γυναικόπαιδα.  Παρά την συμφωνία που έχουν κάνει με την πουτάνα τον αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό ότι θα αποχωρήσουν χωρίς να σκοτώσουν άλλους και χωρίς κάνουν δολιοφθορές στις υποδομές της χώρας, τα ύπουλα γουρούνια του νάνου Χίτλερ ξεπερνούν σε μοχθηρία και ανανδρία ακόμα και τους Ιταλο-Βούλγαρους.

 

  

Πιστοί στην εθνική τακτική τους να μην τηρούν ποτέ αυτά που υπόσχονται, αντί να σούρουν ήσυχα, ρημάζουν τα πάντα. Τραίνα, γέφυρες, λιμάνια, διώρυγες, γίνονται μπουρλότο.  Μόνο το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στο Κερατσίνι σώζεται την τελευταία στιγμή από εργάτες και μέλη του ΕΑΜ που στήνουν μάχη με τους Γερμανομπινέδες.  Είναι πασίγνωστη η άθλια εικόνα των ατμομηχανών και των βαγονιών που ρίχνονται επίτηδες στον Ισθμό της Κορίνθου από την γκρεμισμένη γέφυρα.

 


Παρόλη την πουστιά τους, τα αιμοσταγή πρεζόνια του Σιμάνα και του Φέλμυ καταφέρνουν να φύγουν ανενόχλητα. Κι αυτό επειδή οι «Σύμμαχοι» τους το εχουν επιτρέψει ώστε να αναλάβουν μια σημαντικότερη αποστολή: Να καθυστερήσουν τον Κόκκινο Στρατό.  Η αγγλοσαξονική δύση αν και έχει κανονίσει με ναζί αξιωματούχους πίσω από την πλάτη του Χίτλερ την παράδοση, τρέμει στην ιδέα του να μπουν πρώτοι οι Σοβιετικοί στο Βερολίνο και να παραδοθεί σε εκείνους η Γερμανία άνευ όρων. 

  


Το ωραίο είναι πως αρκετοί από τους δολοφόνους των Ελλήνων και των Σέρβων αμάχων στέλνονται για να μπαλώσουν τρύπες στο Ανατολικό Μέτωπο το οποίο βρίσκεται σε φάση επιταχυνόμενης κατάρρευσης. Όσοι από δαύτους δεν λιώνονται κάτω από τις ερπύστριες των σοβιετικών τανκς, συλλαμβάνονται και ειδικά οι SS εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες.  

 

 

Όσο και κωλομπαρεμένη να είναι μια σύρραξη, πάντα υπάρχουν μονάδες που κινούνται με διαφορετική λογική λόγω ηγέτη (π.χ. Πλαστήρας στην Μ. Ασία και Κατσιμήτρος στην Αλβανία).  Αυτές οι μονάδες νικούν και επιβιώνουν όχι γιατί είναι πιο γενναίες ή πιο δυνατές από τις αντίπαλες αλλά γιατί είναι απρόβλεπτες.

 

 

Εκείνο όμως που συνέβη στην Κρήτη ξεπέρασε ακόμη και την πιο ακραία μυθιστορηματική φαντασία.  Σαν να μην έφταναν οι Ινδοί, οι Νεπαλέζοι, οι Αφρικανοί και τόσες άλλες έγχρωμες σαύρες που υπηρετούσαν το μασονικό Αγγλικό στέμμα, τα πανιά οι Βρετανοί ενέταξαν και τον Γερμανικό στρατό στην συμμορία τους.

 

 

 

Οχτώ (8) ολόκληρους μήνες μετά την επίσημη αποχώρησή τους (!) από την Νεοελλάδα, η Βέρμαχτ και τα SS έκαιγαν χωριά και εκτελούσαν ομήρους στην Κρήτη.  Πώς γίνεται αυτό;  Εύκολα.  Τα ερπετοειδή του Λονδίνου που είχαν αναλάβει εκ νέου τις τύχες της ταλαίπωρης χώρας μας, φέρθηκαν ως κακιασμένοι τσιφλικάδες.  Προκειμένου να έχουν ένα διαπραγματευτικό χαρτί στην παρτίδα πόκερ με τον Στάλιν, παρέτειναν με μια θλιβερή συμφωνία την …γερμανική κατοχή του νησιού! Οι Γερμανοί θεωρήθηκαν αιχμάλωτοι πολέμου μόνο που διατήρησαν τον οπλισμό τους (!) και συνέχισαν να διεξάγουν επιχειρήσεις εναντίον των Ελλήνων υπό τις διαταγές των Άγγλων(!!!). Το χειρότερο είναι ότι τα χιτλερικά ζόμπι μέχρι να πάρουν τα βρομοπόδαρά τους από την Κρήτη δεν έπαψαν ούτε λεπτό να συμπεριφέρονται ως αλαζόνες κατακτητές.

 



Οι βάρβαροι Ούννοι που σκότωναν και έκαιγαν επί 4 χρόνια ήταν εγκληματίες πολέμου. Κανονικά θα έπρεπε να δικαστούν και να εκτελεστούν όλοι ή ακόμα καλύτερα να δοθούν για λυντσάρισμα στο πλήθος. Όμως στην Κρήτη φάνηκε ξεκάθαρα ποιος ήταν πίσω από το γελοίο καθεστώς του Αυστριακού δεκανέα που αιματοκύλισε την λευκή Ευρώπη.

 

 


Η χρησιμοποίηση των ναζιστικών απολειφαδιών εναντίον των Ελλήνων που αντιδρούσαν στον σχεδιαζόμενο μεταπολεμικό κόσμο δεν ενοχλούσε καθόλου τους «Συμμάχους».  Στο ηπειρωτικό κομμάτι της, η Νεοελλαδίτσα προπαρασκευαζόταν εντατικά για να παραδοθεί ως μήλο της έριδος στις δύο αντίπαλες συμμορίες, στους ταγματασφαλίτες και στα κομμούνια. Ο αγγλικός στρατός είχε ήδη αναλάβει τον ρόλο του στρατού κατοχής.  Τα πορωμένα χιτλερικά κτήνη που είχαν κατασφάξει την Κρήτη φυγαδεύτηκαν από τους Βρετανούς πίσω στην Γερμανία που είχε συνθηκολογήσει πριν δύο μήνες (!!!). Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι το αν τους έκαναν και κανένα τσιμπούκι στη διαδρομή.

  

 

Τρία (3) γαμημένα εικοσιτετράωρα ήταν η μόνη ελεύθερη περίοδος που έζησε η χώρα τα τελευταία 2.168 χρόνια. Τρία 24ωρα τα οποία ήταν το κενό ανάμεσα στην αποχώρηση των Γερμανοκάφρων και στην εγκατάσταση των Αγγλοκάφρων.  

 

 

Κανείς δεν τιμωρήθηκε για την γενοκτονία μέσω της προσχεδιασμένης πείνας του ’41-‘43, κανείς δεν επέστρεψε το ληστρικό κατοχικό δάνειο, κανείς δεν αποζημίωσε για την εισβολή, για τις καταστροφές χωριών και πόλεων, για την διάλυση των υποδομών, για τις λεηλασίες, για τα βασανιστήρια, για τις εκτελέσεις αμάχων. Κανένα διεθνές μπουρδέλο δεν υποστήριξε τα αιτήματά μας. Μόνο λάσπη, συκοφαντίες, προσβολές και περιφρόνηση εισπράττουμε τόσα χρόνια από τις δυτικές ψευτο-δημοκρατίες.

 


 Μας φόρτωσαν τους βασιλιάδες τους, έπνιξαν τις πολεμικές αποζημιώσεις, η τοκογλυφία αυξήθηκε, οι μαυραγορίτες και οι δοσίλογοι έμειναν ατιμώρητοι, το εγκληματικό ΚΚΕ ξεπλύθηκε, το δουλοκτητικό καθεστώς ανανέωσε τον χρόνο κυριαρχίας του. Ως και τα πρόστυχα δάνεια του μνημονίου του 1897 ανατοκίστηκαν και εξακολούθησαν να πληρώνονται στο ακέραιο.  

 

  

Με διαρκείς υποχωρήσεις στις απαιτήσεις των ξένων εκβιαστών και χωρίς να γίνει ποτέ κάθαρση, φτάσαμε στο τρισκατάρατο σήμερα. Αλλεπάλληλες κυβερνήσεις ανδρεικέλων μίκρυναν την πατρίδα, νόθεψαν τον πληθυσμό της και διέλυσαν τις παραδοσιακές ηθικές αξίες καθιερώνοντας την απατεωνιά και την πουστιά ως κανονικότητα.

 


Δεν σας παραξενεύει που εδώ και τόσα χρόνια οι πολιτικάντικες χεσοτρυπίδες έχουν μοιράσει μεταξύ τους εργολαβικά την πίτα με τα λαϊκά αιτήματα; Οι δεξιοί έχουν πατεντάρει την πατρίδα και οι αριστεροί την ελευθερία. Πόσο τυχαίο είναι αυτό; Γιατί να μην μπορεί να υπάρξει πατρίδα και ελευθερία μαζί; Γιατί ένα εθνικό κράτος είναι υποχρεωμένο να κηδεμονεύεται από μια διεθνιστική θρησκεία; Γιατί αυτές οι στημένες δομές δεν επιτρέπεται να αλλάξουν;

 


Η υιοθέτηση της επιχειρηματολογίας της ηλιθιότητας είναι το κομβικό σημείο. Εκεί χάνεται η λογική.  Κι όμως είναι τόσο απλό: Η σιωπηρή αποδοχή των ψευδών διλημματικών προτάσεων αποτελεί την απόδειξη της διακομματικής συμπαιγνίας.  Είναι όπως και το πλαστό εθνικό χρέος έναντι των δυτικών τοκογλύφων, αυτή η ιερή μαϊμού την οποία υπηρετούν όλες ανεξαιρέτως οι κομματικές κάμπιες από την άκρα δεξιά ως την άκρα αριστερά.

 

 


Κοιτάζω γύρω μου τους χατζηδιαβάτες. Οι φάτσες τους ζέχνουν υποταγή.  Αντί να πάρουν τα όπλα και να καθαιρέσουν και τις τρεις εξουσίες ή έστω να κάνουν στάση πληρωμής φόρων που θα ανάγκαζε την σαπιοκυβέρνηση να το σκάσει με ελικόπτερα, πάνε και αγοράζουν γούρια, αν είναι δυνατόν…

 


Με ευχές πάνε να την πετύχουν χωρίς να βρέξουν κώλο. «Καλά Χριστούγεννα», «Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος», «Χρόνια Πολλά με Υγεία» και λοιπές γλιτσιασμένες πίπες… Με σάχλες και μπιχλιμπίδια περιμένουν να αλλάξει η τύχη τους.  Μην τους λυπάστε. Παρατήστε τους βαθιά μέσα στο σπήλαιο του Πλάτωνα να τους γαμάνε τα ορκ με υπόκρουση μπουζουκιών. Το μόνο που αξίζουν οι καθεύδοντες συμπατριώτες μας είναι να τους αδειάσει κανείς δυό βυτία σκατά να γλιστράνε και να κουραδοαλείφονται και στα όνειρά τους.

 

 

Οι τοκογλύφοι έχουν καταλάβει ότι το πόπολο αγανάκτησε με τα αριστερά σαπίδια και τους ιμιτασιόν δεξιούς που του πλασάρουν τα τελευταία χρόνια. Αντιλήφθηκαν πως η πυροβολημένη καρκινόμαζα των ψηφοφόρων σούρνει προς την ακροδεξιά και βγάλανε από το συρτάρι αρ.15 το σχέδιο αρ. 28. Μιλάμε ότι στήνουν σοβαρό μπατριωτικό πανηγύρι. Θα κατέβει όλο το ακροδεξιό τσίρκο συν τους τυχάρπαστους και τα αιδοία που θα σκάσουν μεταμφιεσμένα ως μπατριώτες. Κανονικό καρναβάλι. Άσε που θα πέσει νοθεία του κερατά. Αν τον Ελιγιάχου Κασίδα τον βγάλουν από την φυλακή, να ξέρετε ότι τους έχει πάρει τσιμπούκι. 

 

 


Ενώ ο παγκόσμιος φυλετικός πόλεμος έχει ξεκινήσει, οι λευκές μάζες των ηλιθίων της Σκυθίας εξακολουθούν να σκοτώνονται στον δικό τους εμφύλιο. Το είχα γράψει και πιο παλιά ότι οι Ρώσοι αν και αποτελούν την τελευταία λευκή ελπίδα, μόνοι τους δεν θα τα καταφέρουν. Τους λείπει η ιστορική προοπτική, η θέα που έχει κάποιος από την κορυφή του βουνού.

  


Στο μεταξύ, οι σατανιασμένες ΗΠΑ μαζί με την Ε.Ε. παρέχουν άφθονο καύσιμο στην πυρκαγιά. Τα στρατεύματα και το πολεμικό υλικό καταφθάνουν διαρκώς στην Αν. Ευρώπη.  Όποιος νομίζει ότι τα φέρνουν για πλάκα πλανάται σοβαρά.

  


Όποιο κεφάλαιο του βιβλίου των γεγονότων και να διαβάσεις, η σούμα είναι η ίδια. Μαυρίλα,φτώχεια, αρρώστια και θάνατος.  Όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα, δεν υπάρχει σωτηρία στον ορίζοντα.  Οι πολίτες και η χώρα θα καούν ξανά από τις Μεγάλες Δυνάμεις όπως έχει συμβεί τόσες φορές στην σύγχρονη ιστορία μας. Σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την προδιαγεγραμμένη πορεία των πραγμάτων. Νομοτελειακά βαδίζουμε προς την λήξη και αυτού του μάτριξ.

  


Μας τα πήραν όλα. Τα λεφτά, τις δουλειές, την υγεία, την διάθεση, το μέλλον. Οι Εξαποδώ έχουν βγάλει εντολή έξωσης και περιμένουν τους κλητήρες να μας ξεσαβουρώσουν στο διάστημα. Το αυτονόητο έχει γίνει αδιανόητο.  Εδώ μας έκλεψαν τον πλανήτη και οι παπάρηδες δεν έχουν πάρει είδηση τίποτα. Ασχολούνται μόνο με βιαστές και μπανιστηριτζήδες του διαδικτύου.

 

 

 

Όλα γύρισαν τούμπα. Δεν ξέρω αλλά εμένα δεν με πείθουν οι εξηγήσεις των ΜΜΕ όσον αφορά την επιβολή του αφηγήματος της «πανδημίας». Ότι τάχα κάποιοι υπερπλούσιοι αποφάσισαν κι έβαλαν τον πλανήτη σε λοκντάουν.  Αυτό το σεναριάκι ας το βάλουν στον κώλο τους. Εδώ σκυλοβρομάει ανάμιξη υψηλών ιερατείων σε έκταση που μου θυμίζει εισβολή των εξαποδώ.  Ξεχάστε τις «Μέρες Ανεξαρτησίας» και τις βλακοταινίες όπου οι εισβολείς είναι προβλέψιμοι.  Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι εξαιρετικά καταχθόνιο και ύπουλο. Κάτι απίστευτα θανατηφόρο έχει εισέλθει στον κόσμο μας.

 


 


 


Ως και ο Μαγκάιβερ πούρεψε πια και δεν την παλεύει.

 


 

Οι απαισιόδοξοι ας ξαναδιαβάσουν το άρθρο « Το ξεμασκάρεμα του ερπετού». Όσο σκεφτόμαστε με όρους και συνθήκες των περασμένων αιώνων, το αποτέλεσμα των πράξεών μας θα είναι μια από τα ίδια.

  


Οι αισιόδοξοι ας κάνουν δέηση στον Μεγάλο Παίκτη να ρίξει καμιά διαστημοτορπίλη στο μητρικό σκάφος των Θεών.

 

 

 

Οι υπόλοιποι κράτει. Όταν έρθει η ώρα, πυρ κατά βούληση!

 




96 σχόλια:

  1. Καλημέρα κύριε ντε Μαρκ, είστε σαφής και ακριβής σε αυτά που γράφετε. Να επισημάνω μόνο ένα μικρό λαθάκι: η πείνα στην κατοχή ήταν κατά κύριο λόγο τον πρώτο χειμώνα του 1941 προς 1942 και λιγότερο τον χειμώνα του '42-'43. Τον Σεπτέμβρη του 1942 κάποιοι τιμωρήθηκαν για αυτό. Δείτε σχετικά : https://sancho7.blogspot.com/2022/09/blog-post.html καλή τύχη στις μέρες που ερχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόμης του Παγκρατίου28 Δεκεμβρίου 2022 στις 7:58 μ.μ.

    "Κάτι απίστευτα θανατηφόρο έχει εισέλθει στον κόσμο μας."

    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f6/Hudson_Yards_Plaza_March_2019_53.jpg

    Έ ρε γλέντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι εννοεις με αυτο? Δεν το εχω ξανακουσει

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά, εύστοχος όπως πάντα!
    Για τον βαλεδάκο τον Ίλον Μασκ, μήπως έχεις καταλάβει τι ρόλο βαράει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις αρχίσει να βαριέσαι. Έχεις χάσει και την έμπνευση και το πάθος σου. Δεν είσαι ο μόνος βέβαια, γενικότερο είναι αυτό και δικαιολογημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έχει χαλάσει λίγο η τυφλή υπακοή του Νεοελληνέζου στις σαύρες. Άμα δω ότι δεν μου περνάει θα πάρω αντιβίωση...

      Διαγραφή
    2. Περιγραφή της κατάστασης κάνει ο άνθρωπος. Πώς να προκύψει έμπνευση και πάθος περιγράφοντας μια ανθρωπότητα που έχει τα χάλια της ;;

      Διαγραφή
  5. Μας έχουν ενημερώσει τα μουνόπανα και στα εγχειρίδια -μπροφητειες των πουτσοπατερων τύπου Παστίτσιου. Θα βάλουν την Ρωσία να κάνει την βρωμοδουλεια και μετά θα μας δώσουν λέει οι αγγλωσαξονες την Πόλη γιατί αυτό θα συμπλέει με τα συμφέροντα τους. Θα τους τσιμπουκωνουμε πάλι δηλαδή. Όσοι θα έχουμε απομείνει βασικά, διότι οι κάτοικοι του νέου Βυζαντιου θα είναι αβγανοπακια και κωλοεβραιοι
    Εντωμεταξυ τα στρατόπεδα στήνονται εκ νέου. Πολλοί πατριώτες δεν βάλανε μυαλό με την Χρυσή Αυγή και θα συνταχθούν με τον ζελενσκι της Ελλάδος ώστε να στιγματιστεί και το τελευταίο κομμάτι των εθνικοφρόνων. Από την άλλη οι λαθρολαγνοι διεθνιστές θα ξεπηδήσουν την κατάλληλη στιγμή ως ΕΑΜ Β (κάτσε μην εμφανιστεί και ο Τραϊανου λολ) και θα μας το παίζουν πατριώτες αντιστασιακοί συνεπικουρούμενοι από χαζοχριστιανους αγαπολογους...
    Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στον κωλοπλανητη πραγματικά. Θα κάνω ότι μπορώ σε αυτήν την ζωή και θα ρίξω μαύρη πέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για πες ρε Μάρκο, το 2023 είναι το έτος που θα τιμήσουν ιδιαιτέρως τα μέλη των Skull & Bones (322) ; Η Ubisoft έτρεξε ήδη να ρίξει στην αγορά το videogame : Skull & Bones την άνοιξη του '23! Ισως να κάνουν και θυσίες ανά τον κόσμο για να γιορτάσουν τον Μέγα Κερατά ή Μέγα Βλάκα (αναλόγως ποιός μιλάει). Θα δεχτούν άρα να τους στείλουμε έτοιμο στη σούβλα τον Βασιβλακόπουλο ή καμιά Παγώνα, ή θα τους πέσουν μεγάλοι ;
    Καλή χρονία και high spirits !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανέφερες για κάτι ένσημα στο Σείριο. Μπορείς να γράψεις άρθρο συγκεκριμένα και λεπτομερώς πάνω σε αυτό το θέμα ; Δεν αναφέρεσαι στον Προμη εκεί, αλλά σε κάποιον άλλο πιθανότατα... Επίσης, ο Μ.Π. μας εγκατέλειψε, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ρε γέροντα Μαρκο; Ο,τι βρέξει ας κατεβάσει; Να βάλω 30-40 χιλιάδες Έλληνες πραγματικούς και με την ελάχιστη έστω εκπαίδευση , γνώση , προετοιμασία , βιώματα και αξίες (που απαιτούνται για την επερχόμενη θύελλα), ή είμαι υπερβολικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΪΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ( 55% ) ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ (2021) ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ''ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ'' ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την πάρτη τους εννοείς... Γιατί στις περισσότερες χώρες ή σε τρυπούσαν ή έχανες την δουλειά σου.

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ. ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΑΘΕ Η' ΟΧΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ : ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ"; ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ (40) ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;

      Διαγραφή
    3. υπήρξε δικαστής που έβγαλε τέτοια απόφαση!!!! διότι είναι γνωστό ότι εκτελούν συμβόλαια, φυσικά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη

      Διαγραφή
    4. Οι περιορισμένες χρονικά υποχρεωτικότητες ήταν προσχεδιασμένες και απόλυτα χρήσιμες για να δημιουργηθεί στο μυαλό των δίποδων γκογίμ το σχέδιο αντιμετώπισης (pattern). Θα επιστρέψουν με πιο σφιχτό βρόγχο.

      Διαγραφή
  9. Μην συνεχίζεις με αερολογίες, "το άκουσα", "μου είπανε" κλπ. Γράψε μου τον αριθμό του νόμου και θα σου πω τι ισχύει και τι δεν ισχύει.΄

    Τους 40 θα τους κρεμάσουμε τελευταίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX%3A32021R0953, ΕΔΑΦ. (36), ΑΡΘ.3 ΠΑΡ.6, ΑΡΘ. 17

      Διαγραφή
    2. https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32021R0953&from=EL

      Κλασική "σοβιετική" ντιρεκτίβα. Σαν αυτές που ήρθαν έτοιμες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού (ή από την ίδια την Ατλαντίδα;) και έγιναν Π.Ν.Π.

      22 σελίδες πίπες γύρω από την ανησυχία τους για την κυκλοφορία πλαστών πιστοποιητικών, μόνο αυτό φαίνεται να τους ενδιαφέρει...

      Διαγραφή
    3. (36) ."..Είναι αναγκαίο να αποτρέπονται οι διακρίσεις, άμεσες ή έμμεσες, σε βάρος των προσώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί, για
      παράδειγμα για ιατρικούς λόγους, επειδή δεν ανήκουν στην ομάδα-στόχο για την οποία χορηγείται ή επιτρέπεται επί του παρόντος το εμβόλιο κατά της COVID-19, όπως τα παιδιά, ή επειδή δεν είχαν ακόμη τη δυνατότητα να εμβολιαστούν ή επέλεξαν να μην το πράξουν. Κατά συνέπεια, η κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή η κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού που αναφέρει εμβόλιο κατά της COVID-19, δεν θα πρέπει να αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος ελεύθερης κυκλοφορίας ή για τη χρήση διασυνοριακών υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών, για παράδειγμα υπηρεσιών αεροπορικής ή σιδηροδρομικής μεταφοράς ή μεταφοράς με λεωφορείο ή πορθμείο ή με οποιοδήποτε άλλο μεταφορικό μέσο. Επιπλέον, ο
      παρών κανονισμός δεν μπορεί να ερμηνευθεί υπό την έννοια ότι θεσπίζει δικαίωμα ή υποχρέωση εμβολιασμού..."

      Η διατύπωση είναι πολύ πονηρή. Το "Είναι αναγκαίο να αποτρέπονται οι διακρίσεις, άμεσες ή έμμεσες, σε βάρος των προσώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί" δεν είναι το ίδιο με το "Δεν επιτρέπονται οι διακρίσεις..."


      Άρθρο 3 παρ. 6. "Η κατοχή των πιστοποιητικών που αναφέρονται στην παράγραφο 1 δεν αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος ελεύθερης κυκλοφορίας..."
      Άρθρο 17 : "Ο παρών κανονισμός είναι δεσμευτικός ως προς όλα τα μέρη του και ισχύει άμεσα σε κάθε κράτος μέλος..."

      Στην πράξη 7.800 γιατροί και νοσηλευτές απολύθηκαν γιατί αρνήθηκαν να εμβολιαστούν. (Τώρα που επιστρέφουν με απόφαση του Σ.τ.Ε. το αρχίδια που λέγονται Μητσοτάκης και Πλεύρης τους βάζουν προσκόμματα). Την απόλυση (με άλλες δικαιολογίες) συνάντησαν χιλιαδες ιδιωτικοί υπάλληλοι από τους οποίους γνωρίζω αρκετούς. Εκατομμύρια εργαζόμενοι έσκυψαν το κεφάλι και τρυπήθηκαν με το επικίνδυνο σκεύασμα των τρελο-επιστημόνων για να μην χάσουν τις δουλειές τους και για να κυκλοφορούν "ελεύθερα". Όλοι οι άλλοι που δεν μπολιαστήκαμε παίζαμε το "κλέφτες κι ανεμβολίαστοι" και τρώγαμε πρόστιμα που ακόμα δεν έχουν σβηστεί από την εφορία. Προσωπικά είμαι μαυρισμένος στην βρομο-ΑΑΔΕ και δεν μπορώ να πάρω ενημερότητα αν δεν πληρώσω το ληστρικό πρόστιμο. Εξακολουθώ όμως να πληρώνω κάθε εβδομάδα το ράπιντ για να πάω στη δουλειά μου. Κατά τα άλλα περιμένουμε την επόμενη κίνηση των ΠΟΥστηδων η οποία θα έρθει σίγουρα να δέσει με την κατάσταση που έχουν θεσμοθετήσει και τεστάρει...

      Αυτά για την ώρα...

      Διαγραφή
    4. Υ.Γ. 1 Χιλιάδες συμπολίτες μας πέθαναν από τις παρενέργειες του "εμβολίου", χιλιάδες άλλοι από κακή νοσηλεία, άλλοι αυτοκτόνησαν και άλλοι συνεχίζουν να ζουν με μύρια προβλήματα.

      Υ.Γ. 2 Αν είσαι νομικός όπως θεωρώ πιθανό, κάνε αρχείο με αυτές τις ντιρεκτίβες... Θα χρειαστούν αν κάποτε τους καθίσουμε στο σκαμνί. (Μεταξύ μας προτιμώ να τους καθίσω στο κράσπεδο του πεζοδρομίου).

      Όσο για έλεος, θα τους δείξω το ίδιο που έδειξαν κι αυτοί... ΚΑΝΕΝΑ.

      Διαγραφή
  10. Ανωνυμος ζοχαδιασμενος30 Δεκεμβρίου 2022 στις 2:33 π.μ.

    Ξεχασες κατι. Τωρα πλεον τους παιρνουν και τα σπιτια και θα ψοφανε απλυτοι και πεινασμενοι στις χαρτοκουτες, την ιδια ωρα που οι κατσαριδες που μας κουβαληθηκαν θα ειναι μεσα στα (πρωην) σπιτια τους και θα τρωνε και θα πινουν εις υγειαν των πανηλιθιων. Πλεον τα οπλα δε θα πρεπει να στραφουν μονο εναντιον των υποτακτικων της Ε.Υ. αλλα και οσων μας τους φορτωσαν και συνεχιζουν να μας τους φορτωνουν καθε 3-4 χρονια. Ναπαναγαμηθουνολ σε ταμπλετες των 500 φλοκιων για τους παντες. Και οσοι ελαχιστοι δε συναινεσαμε ποτε στο ξεπουλημα, το βολεμα, την πουστια και τη ρουφιανια, να εχουμε το προνομιο να πεθανουμε ελευθεροι, αγωνιζομενοι μια τελευταια φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά ρε Μάρκο, ούτε στο ντάφο δεν θα μας αφήνουν να αγιάσουμε;

    https://mobile.twitter.com/Lnzlpd/status/1605394997267890177

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πρόκειται για μακαρίτισσα και δείχνει τις παρτούζες που είχε κάνει νέα, έχει κάποιο ενδιαφέρον...

      Διαγραφή
  12. Χαίρετε,
    Ερωτήσεις θέλω να υποβάλω:
    1) Πάντων πατήρ πόλεμος εστί..... (Ηράκλειτος).
    Έχουμε ξεφύγει έστω κατ' ελάχιστο απ΄ αυτό μετά
    από 2+ χιλιάδες χρόνια εξέλιξης που μετράμε ως
    ανθρώπινο γένος?
    2) Όταν ο Νο 1 νόμος της γήινης φύσης είναι η
    επικράτηση του ισχυρότερου(λόγω ενστίκτου) και η
    ίδια η φύση είναι κυριολεκτικά ένα απέραντο
    σφαγείο (ο θάνατός σου η ζωή μου), τι
    ακριβώς περιμένουμε να γίνει? Να αλλάξει?
    3) Όταν στις προσωπικές κοινωνικές οικονομικές
    πολιτικές κλπ. σχέσεις μας, επικρατεί το πως θα σε
    πιάσω μαλάκα για να ζήσω εγώ, τα παιδιά μου, τα
    εγγόνια μου, ο λαός μου κλπ. καλύτερα από εσένα ,
    πως μιλάμε για αρετή, ηθική και άλλες αρλούμπες?
    4) Όταν είμαστε περήφανοι για τους Έλληνες
    αρχαίους μας φιλοσόφους και μεταλαμπαδεύουμε
    και αναμασάμε διαρκώς τα λεγόμενα και γραφόμενά
    τους, χωρίς να κατανοούμε ότι αυτοί στήσανε το
    παιχνίδι υποταγής του ανθρώπου σε θεούς και
    δαίμονες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων
    (π.χ.Επίκουρος κ.α.), τι ακριβώς αποζητάμε?
    5) Όταν ακούμε Μέγα Αλέξανδρο και παραληρούμε
    από περηφάνια, χωρίς να κατανοούμε ότι αυτός
    ήταν ο Μέγας υπεύθυνος της κατάντιας όλου του
    δυτικού πολιτισμού.....
    Γάμα τα!

    Κατά τα άλλα μεσιέ Μάρκο, χαίρομαι που γράφεις ακόμα. Χαρά στο κουράγιο σου..!

    Μετά Τιμής
    Babis de Goll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόνο που γράφεις τέτοιες αηδιάρες για τον Αλέξανδρο, μπάμπη ντε ψωλ, εύκολα κατατάσσεσαι ως φαινόμενο μαλάκα. Λίαν επιεικώς.

      Διαγραφή
    2. Το να με θεωρεί μαλάκα ένας αμόρφωτος πούστης σαν κι εσένα, είναι τιμή..! Όπως και το ντε ψωλ(ή) που ονειρεύεσαι "καλό" μου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος 1 Ιανουαρίου 2023 στις 9:56 π.μ.
      Δεν σε θεώρησε κανείς μαλάκα. Μόνο σου κατατάσσεσαι με τις γελοιότητες που βγάζεις από τον κωλο σου, ανόητο λοατκι. Σταμάτα λίγο την σφεντόνα γιατί κινδυνεύεις να τυφλωθείς.

      Διαγραφή
  13. Βλέπω μαζεύτηκαν όλοι οι αγωνιστές στα σχόλια. Μαλακά και ένας ένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εν γένει, δεν επαναπαύομαι ποτέ, αναζητώ πάντα το καλύτερο, το τέλειο. Σε έναν όμως τομέα, ΟΥΔΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Ο αείροος ψυχοσωματικός αυτοβανδαλισμός είναι νομοτελειακώς ανθρωποφθόρος. Η αυτομεμψία και η αυτοταπείνωσις με ενταφιάζουν και μου υπενθυμίζουν πως είμαι αείβιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα το μόνο δικαίωμα που σας απόμεινε είναι να γαμιέστε. Θέλετε με το λοάτκι της διπλανής πόρτας, θέλετε με το σκυλί σας, θέλετε με το σαυρί της γειτονιάς, το ζωώδες γαμήσι είναι ελεύθερο (προσωρινά). Ψυχολογικά είστε κατεστραμμένοι. Οι ενοχές της ιουδαιοχριστιανικής σας εκπαίδευσης ενώθηκαν με τις ενοχές του εμβολιαστικού βιασμού.

    Σωστός γέροντα, να ζήσουμε να τους θυμόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ Φ.Ε.Κ. ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΦΕΚ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ. ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΓΡΑΦΑΝ; file:///C:/Users/MASTER/Downloads/FEK-1912-Tefxos%20A-00015-downloaded%20-30_12_2022.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν τη βαρεθήκατε μωρέ αυτή την κλάψα και μεμψιμοιρία; Όχι η φύση είναι άδικη, όχι οι σχέσεις είναι ιδιοτελείς, όχι άλλοι ορίζουνε τί δικαιώματα έχουμε, όχι δεν θα ησυχάσουμε ούτε στον τάφο, όχι το ένα όχι το άλλο. Δλδ με το συμπάθιο, να είσαστε τίποτα 20χρονα να το καταλάβω. Αλλά αν είστε μεγαλύτερης ηλικίας αγοράκια και υποτίθεται ότι έχετε μια κάποια εμπειρία ζωής και είστε και ενήμεροι περί της πλανητικής κατάστασης, τί διάολο κάνετε τόσα χρόνια σε προσωπικό επίπεδο; Έχετε ας πούμε ακόμη γύρω σας ανθρώπους που είναι ιδιοτελείς; Είστε σε μια δουλειά που σας καταπιέζει και δεν τη γουστάρετε; Ζείτε σε μέρος που δεν σας αρέσει; Έχετε "υποθηκεύσει" την ύπαρξη σας σε ψευδοθεούς και ψευδοδαίμονες; Οι αισυμνήτες σας μάραναν μετά! Το ξεκαθάρισμα στο πώς πορεύεστε, πώς ζείτε, με ποιους νταλαβερίζεστε και πώς -όχι ετερό- αλλά- αυτοπροσδιορίζεστε, έπρεπε ΗΔΗ να το έχετε κάνει! Εάν δεν έχετε δομήσει ακόμη ατομικότητα, μην ψάχνετε κάτι παραπέρα, εντ οφ γκέημ. Θα έχετε την ευκαιρία σας στην επόμενη φουρνιά της ανακύκλωσης και πάει λέγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα να πλύνεις κάνα πιάτο και μη μας σκοτίζεις τ' αρχίδια με τις φλυαρίες σου.

      Διαγραφή
    2. Πουλάει χαϊλίκι η Λέλα. Στο πρώτο της σχόλιο κάνει υψηλή κριτική στον Μάρκο και σ' αυτό "απαντάει" σε πράγματα που κανείς δεν είπε. Της είναι πιο εύκολο έτσι.
      Ψάχνει ένα αρσενικό να τη συνεπάρει, αλλά ακόμα ψάχνει η φουκαριάρα (αγοράκια τα λέει χα χα)

      Διαγραφή
    3. Λέλα, σοφή απάντηση έλαβες από σοφό άνθρωπο που σε διατάζει να πλένεις πιάτα. Τι άνδρας!! Να τον ακούς...
      Πως να πάει εμπρός αυτός ο τόπος ρεεεεεεε?!!!

      Διαγραφή
    4. @Ανώνυμος1 Ιανουαρίου 2023 στις 10:03 π.μ.

      Άντε καλέ και συ που τσιμπάς, παιχνιδάκια του Μαρκούλη είναι δαύτα για να γίνεται τζέρτζελο. Μην το βλέπεις έτσι ντεμέκ άγριο και σοβαρό, κατά βάθος είναι ευαισθητούλι και παιχνιδιάρικο το χρυσό μου.

      Διαγραφή
  18. Όλοι πρώτοι στα λόγια και τελευταίοι στις πραξεις. Εκεί, βρίστε ασυστολα και ανώνυμα. Και στις επώνυμες ζωουλες σας επώνυμοι τεμεναδες και στησοκωλιές. Πουθεναδες και δηθενεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μαλακοπίτουρα Μαρκήσιε
    Μυρίζεις αρχιδίλα
    Σκούπισε τη μάπα σου
    Γιατί μου έρχεται εμετίλα.

    Υστεριάζεις σαν πουτάνα
    Σκούζεις σα Θηβαία ράφτρα
    Τράβα γαμήσου επιτέλους
    Μωρή πηδιόλα ψωλαρπάχτρα.

    Αφού σου λέω ρε παπάρι
    Πως είμαι ακόμα ζωντανός
    Γιατί κουνάς το παλαμάρι
    Ωσάν αγάμητος Γραικός;

    Δεν σκαμπάζεις γρι
    Από γλώσσα Ελληνική
    Μάλλον θέλεις να σε χύσω
    Στων Αιγυπτίων τη βαρβαρική.

    Τάφος δεν στέκει πουθενά
    Άσφαιρα τα φλόκια που ξερνάς
    Γράψε παπάτζες να γελάσω
    Με τις αρχιδιές που τσαμπουνάς.

    Με ζηλεύεις για τα νιάτα μου
    Και την Τιτάνια ψωλή
    Σου γαμώ το Μαυσωλείο
    Και την καργιόλα σου αδελφή.

    Μούνους ξεκωλιάζω θεϊκούς
    Στα Ολύμπια τα δώματα
    Παίξε στον Άδη το καβλί σου
    Χύσε μες στα ψωλοχώματα.

    Μόλις με βλέπει ο Δίας
    Βαράει δέκα προσοχές
    Ο Κρόνος κάνει τάματα
    Κι η Ήρα ελπίζει σε ψωλιές.

    Πίπες μου κάνουνε οι Σίβυλλες
    Στο Μαντείο των Δελφών
    Άμα λάχει ρίχνω κάνα πούτσο
    Και στα τσουλάκια των Θηβών.

    Στους ναούς της Αφροδίτης
    Με γλείφουνε ιέρειες
    Μα εσύ ρουφάς σκατό
    Στων Γεφυραίων τις περιφέρειες.

    Πέρσες κωλομπαράδες
    Σου σκίζουνε τον πάτο
    Γουστάρεις ξεκωλιάσματα
    Από πάνω μέχρι κάτω.

    Σε δακτυλικό εξάμετρο
    Καταπίνεις τα χυσίδια
    Τον τάφο σου ξερνούνε
    Και δαχτυλώνουν τα βαμπίρια.

    Παναγής ή Μεσσίας ή Χυσοχόος

    (απόδοση στη νεοελληνική επιλεγμένων αποσπασμάτων από την προσφάτως ανακαλυφθείσα ανθολογία "Ουκ αν γαμωταφίσοις παρά του μή γαμώταφου").

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πίτουρα που έμπλεξες
      Σε χύνουν ρε κοτούλα
      Ατάλαντε μαζοχιστή
      Του εμετού σακούλα.

      Ψωλή δεν βρίσκεις πούτανε
      Της Θήβας Γαβαλάκο
      Λευκό να πιείς δεν σου’κανε
      Πηδιόσουν με μαυράκο.

      Παπάρι αλόγου ζήτησες
      Να νιώσεις την ζωντάνια
      Και παλαμάρι Ρώσικο
      Γραικύλε, ντασβιντάνια.

      Η μόνη γλώσσα που ζητάς
      Είναι η μοσχαρίσια
      Από λαντζέρη Αιγύπτιο
      Πίνεις ληγμένα χύσια.

      Τάφους βλέπεις στον ύπνο σου
      Φλόκια σε ξεβαφτίζουν
      Παπάτζα στην κωλάρα σου
      Αφγάνια σε ξεσκίζουν.

      Στα νιάτα σου βρομόκωλε
      Τιτάνες με παπάρες
      Σε Μαυσωλείο σε γλένταγαν
      Τραβέλια κι αδερφάρες.

      Μούνους γαμείς στα όνειρα
      Στου Ολύμπου τον αέρα
      Ο Άδης σε κωλογαμεί
      Σε χύνει νύχτα-μέρα.

      Δίας γελά που χέζεσαι
      Μπουρί είν’ το σφιγκτήρι
      Με Κρόνο παρτουζώνεσαι
      Κι η Ήρα μπανιστήρι.

      Πίπες κάνεις στους Σειληνούς
      στους δελφικούς, στον Πάνα,
      Οι Σίβυλλες σε πούτσωσαν
      Στης Θήβας την αλάνα.

      Στης Αφροδίτης τους ναούς
      Ιέρειες με πέη
      Σ’ ανοίγουν με τα στράπον τους
      Πουστάρες Γεφυραίοι.

      Απ’ την Περσία πρίαποι
      Τσόλια κωλομπαράδες
      Σου ρεγουλάρουν τον πρωκτό
      Να βγάζει υπερκουράδες.

      Αν μάθεις το εξάμετρο
      Μετρώντας κάθε ψώλο
      Θα σέβεσαι του Παναή
      Τον τάφο και τον κώλο.


      (Από την ανέκδοτη συλλογή: "Πίνεις και στάζεις, μυαλό δεν βάζεις")

      Διαγραφή
    2. Ω ρε φίλε Pano χαρά στο κουράγιο σου χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Μιλάμε για πολύ τρόμπα, Panos de trombas. Όταν η μαλακία γίνεται τρόπος ζωής, που έχει πει και κάποιος

      Διαγραφή
    4. ΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΡΕ ΨΕΚΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ'ΡΘΕΙ
      ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΕΤΑ, ΠΩΣ ΔΕ ΣΟΥ'ΠΑ ΓΙΑ Τ'ΑΓΓΟΥΡΙ

      ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΜΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΓΑΜΙΣΤΡΑ
      ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΥΤΑΝΙΣΤΡΑ

      ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΡΑΔΙΚΙΑ
      ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΦΟΡΑΓΕ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

      ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΠΟ Τ'ΑΓΓΟΝΙ ΤΗΣ ΠΩΣ ΣΟΥ'ΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΟΥΚΕΤΑ
      ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΡΑΚΕΤΑ

      ΠΑΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΝΙΕΣΑΙ ΟΛΑ
      ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΗΝ ΦΟΛΑ

      ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΟΥ ΓΙΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
      ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΒΑΤΕΨΕ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΛΤΗΣ

      Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝ' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ
      ΟΠΟΤΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ

      ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΣ
      ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΩΦΕΛΙΜΕΝΟΣ;

      Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ
      ΒΡΕ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ;

      ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟ'ΝΑ ΠΟΔΙ ΤΑΦΟ
      ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛΙ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ

      ΒΡΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΕΙ, ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙ Η ΠΑΓΟΝΗ
      ΚΙ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΕΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΩΝΙ

      ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ
      ΟΠΟΤΑΝ ΜΗ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΝΕΙΣ

      ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ'Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝΕ
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ

      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ
      ΔΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΑΡΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ

      ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΗ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ
      ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ, ΜΑ ΠΟΥ ΝΑ'Τ'ΣΗΚΩΘΕΙ

      Διαγραφή
    5. Ψέκα πες την πουτάνα σου που λιώνει μεσ’ στον τάφο
      Εσύ πιές κανά τσίπουρο και ρούφα κανά μπάφο.

      Η μάνα μου την έθαψε την Κούλας την βρομιάρα
      Γαμάει και το σπίτι σου κι εσένα ρε πουστάρα

      Και τα ραδίκια ανάποδα τα βλέπουν τα τεκτόνια
      Δεν θα πεθάνει αν δεν δει σε κάσα τα εγγόνια.

      Αλλά άσε τις γυναίκες πια να πούμε για μαλάκες
      Για παλαβούς και για φρικιά, για έξυπνους και βλάκες

      Εσύ είσαι που κλαίγεσαι και κάνεις σαν μαινάδα
      Μόνο που αποδείχτηκε ότι είσαι απλή κουράδα

      Χρόνια πολλά που σε πατούν, σε χύνουν, σε γλεντάνε
      Δράκους βλέπεις στον ύπνο σου να σε πρωκτογαμάνε

      Ρακέτες και μαστίγια, δέστρες και μαρτζαφλάρια
      Και σκουλαρίκια στις ψωλές και κρίκους στα μαστάρια

      Αρχίδια σαν την πάρτη σου περάσανε μιλιούνια
      Τρελοί και σχίζες και ζαβοί, πούστηδες από κούνια

      Παπαγαλάκια, Δράκουλες, Τσιόδρες, κωλομπαράδες
      Γιατροί γαμούν τον κώλο σου, Παγώνες κι αραπάδες

      Εσύ δεν θες το μπόλιασμα για να μπεκροψοφήσεις
      Σε σκίζουν δρακονιανοί, τον παίρνεις για να χύσεις.

      Κάτι να κάνεις άμα θες, κατέβα στην Αθήνα
      Ασ’ τους πιλότους ήσυχους και πάρε καραμπίνα

      Κοτάρα Καραγεωργή μ’ ένα καβλί στον κώλο
      Κάτσε και μύριζε σκατά στην τρώγλη σου στον Βόλο.

      Κανένας δεν στρατήγεψε χωρίς να ρίξει σφαίρα
      Παίζεις το παιχνιδάκι τους κακιά ρουφιάνα λέρα

      Όταν οι άλλοι θα ψοφούν, τρόμος και σοκ και δέος
      Θα ξύνεις δρακονιανό μεταλλαγμένο πέος.

      Γέρος, λειψός και άρρωστος, μισότρελος με θέα
      Τράβα να βρεις τον ΠΑΣΥΑ να κάνετε παρέα.

      Πτώμα γύρνα στον τάφο σου, τον πούτσο μου θυμήσου
      Μέσα εδώ μην ξαναμπείς, πιές τα κι άντε γαμήσου.


      (Από την συλλογή: "Σαύρες ΑΜΕΑ γαμούνε την ΟΕΑ")

      Διαγραφή
    6. Σου τάξαν μεροκάματο
      στου Περισσού τη στοά
      βρωμόκωλε απλυτόγυφτε
      θα τρως μόνο σκατά

      ψωλή της Ντόρας ονειρεύεσαι
      αγάμητο αρχίδι
      κομμουνιστή σκατόπουστα
      θα φας ενα μπουνίδι

      Νόμιζες πως θα παιρνες
      κοσμήματα και σκουλαρίκια
      αν έγλυφες του Κούλη την πατούσα
      μα τελικά σου χώσανε στον κώλο δυό ραδίκια

      Η μάνα σου μόλις σε ξέρασε
      από το βρωμομούνι
      σαν γκρέμλιν έμοιαζες
      ετρόμαξε και έτρεξε σε κορφοβούνι

      σ'αμόλησε σαν το τσερλιό
      μπας και χαθείς διαπαντώς
      μα την πούλεψες
      καθ'οτι πουτάνας γιος

      το κόμπλεξ δεν το απέβαλλες
      του παρείσακτου μαλάκα
      γι' αυτό τρέχεις φυλάς κατουρημένες βράκες
      μα οι έχοντες τα σώβρακα μαζί σου σπάνε πλάκα

      το μπόλι με μιας το ρούφηξες
      και ένιωσες καμπόσος
      μα είσαι εβραιόσπερμα
      άρα κι εντελοδόχος

      του οφφικιάλιου σκατόδουλος
      έγινες απολειφάδι
      αυτό σου αρμόζει μπάσταρδε
      του αβραάμ κοπάδι

      τα κρονοαπόβλητα με συγκυβέρνηση οδεύουνε
      να αναχωρήσουν ήδη
      μα εσένα παλιομούσκαρε
      παλι θα σε παρατήσουνε σε τουτο το ταξίδι

      όλο για πούτσες ομιλείς
      και για μικρά γκαβλιά
      σας έμεινε χούι οταν ο Κρόνος
      σας έβαζε να κόβετε πετσιά


      ξεγραμμένους λες τους Έλληνες
      τους έχεις ποντικομούρη
      αλλά εδώ μέσα όλο κωλοτρίβεσαι
      τρέμεις παλιοχαμούρη

      λίγο πριν ξεψυχήσουμε
      θα ρθούμε να σας βρούμε
      στον Άδη μαζί μας θα σας πάρουμε
      να σας κωλογαμούμε

      Διαγραφή
    7. χαχαχαχαχαχαχαχαχα η πούτσα συνεχίζεται

      Διαγραφή
  20. Η μόνη περίπτωση ανατροπής της κατάστασης είναι να έχουμε μια άνωθεν παρέμβαση.
    Οι άνθρωποι είμαστε αρκετά αδύναμοι και αρκετά ηλίθιοι για να νικήσουμε μόνοι μας αυτό το τέρας της Εγκληματικής Υπερδομής.
    Ζω περιμένοντας τη μέρα που θα δω στον ουρανό αυτό το τεράστιο αστρόπλοιο που θα έρθει και θα φέρει ελευθερία και δικαιοσύνη στη Γη.
    (Μακρυά από μένα δευτέρες παρουσίες και άλλες τέτοιες θρησκευτικές παπαρδέλες βέβαια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε εσύ ελευθερία & δικαιοσύνη. Περίμενε. Δεν πειράζει. Καλά σας κάνουν.

      Διαγραφή
    2. Γράφω ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ανατροπής.
      Εσύ τράβα αυτοκτόνα από τώρα.

      Διαγραφή
    3. Τι μαλακίες διαβάζω. Τι διαστημόπλοια και πράσινα άλογα. Μάρκο γιατί δίνεις ρόδα στα γουρούνια της Λακεδαίμονος;

      Διαγραφή
    4. Η εμφάνιση διαστημόπλοιου είναι πολύ πιο πιθανή από τη λαϊκή επανάσταση που περιμένετε, αφελέστατοι φίλοι μου.
      Σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς ανά τη Γη απεικονίζονται σε τοιχογραφίες ΑΤΙΑ σε μορφή δίσκου.
      Εσείς βέβαια περιμένετε τα πρόβατα να επαναστατήσουν κατά του τσομπάνη τους. Καμιά πιθανότητα αυτό, γι' αυτό κι έγραψα "η μόνη περίπτωση ανατροπής της κατάστασης" (για τους αναμενόμενους επισκέπτες στη Γη).

      Διαγραφή
  21. "Η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου, το 2005, ήταν μια εξαιρετικά αναπάντεχη όπως και ιστορική απόφαση. Είτε με μακρά είτε με σύντομη θητεία οι επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας διατηρούσαν τον τίτλο μέχρι την τελευταία τους πνοή.

    Ο Βενέδικτος -που αντιμετώπιζε τότε προβλήματα υγείας, όχι όμως τόσο σοβαρά ώστε να απειλούν τη ζωή του- έδειξε έναν άλλο δρόμο. Μπορεί να τον ακολουθήσει και ο Φραγκίσκος;"

    H Aλήθεια είναι ότι ο Γερμανός δεν χάριζε κάστανα και τον έφυγαν, και έβαλαν τον δικό τους, για να προχωρήσει το σχέδιο από το 2008 μέχρι σήμερα, και όπου μας βγάλει, διότι σχέδιο έχουν, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΔΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΙΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΙΝΤΖΑ, ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΝΙΝΤΖΑ!
    ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ! ΑΡΡΕΨΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΔΙΔΟΥΝ. ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ! ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΥΣ!
    ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ...ΑΠΑΝΤΗΣΕ 😅😅😅😅ΑΜΗΝ😡🤬🤬🤬😈😈😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΟ ΒΟΜΒΩΝ ΚΑΙ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΕΡΟΣ – ΕΔΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΕΦΟΡΜΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (ΑΒΟΥΛΙΑ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΕΞΩΘΕΝ.

    ΑΜΟΙΒΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ, ΗΤΟΙ ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΕΝΩΠΙΩΝ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΑΝΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100.000 ΧΡΟΝΙΑ.-

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

    ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
    ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
    ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ – ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχω την εντύπωση ότι ψάχνεις μαλάκες να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά

      Διαγραφή
  24. ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΜΑΡΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ.. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ....ΗΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΦΛΕΒAΡΗ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ:
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΤΡΕΨΕ (ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ):
    http://hellenandchaos.blogspot.com/2018/07/revelation-now-this-is-how-ghrees.html
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΜΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υποκλίνομαι, αποκάλυψη, ουάου!! πηδιέμαι από το παράθυρο, ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί και γλιτώνουμε από του δράκου τα δόντια

      Διαγραφή
  25. Κύριε Γιάννη πόσο συντόμως θα γενοκτονηθούμε γιατί έχω παραγγείλει ένα κοντοσούβλι για μεσημέρι. Προλαβαίνω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κύριε Μάρκο από που είναι η φωτογραφία του έργου μοντέρνας τέχνης με τις ελληνικές προτομές και τα σίδερα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επιμένω: Μαρκήσιε πρέπει να ξεκινήσεις μια σειρά δημοσιεύσεων με βασική βιβλιογραφία κριτικά παρουσιασμένη! Μην περιγράφεις προς το παρόν την πραγματικότητα. Να αραιώσουν οι περαστικοί μπινέδες και να αποκτηθεί το θεωρητικό υπόστρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. https://www.triklopodia.gr/%CF%88%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-vs-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α
      Αν και γράφτηκε το 2021, έπεσε μέσα σε όλα, το πρόβλημα διαχρονικά είναι, ότι επειδή μου έπιασαν τον κώλο, γιατί να μην πιάσουν και τον δικό σου, εγώ μαλάκας είμαι!!! τα ίδια δεν λένε και σε όσους χάνουν το σπίτι τους από τις Γερμανικές τράπεζες, γιατί πήρε ο μαλάκας δάνειο αφού ήξερε ότι θα μας βάλει στα μνημόνια ο ΓκΑΠ!!!, τέλος δείξε μου έναν άλλον λαό που να έχει αμάσητα "μαζί τα φάγαμε" over

      Διαγραφή
    2. Προς Ανώνυμος12 Ιανουαρίου 2023 στις 6:14 μ.μ.
      Τρολάκα (τρολ+μαλάκα), το άλλο μεγάλο πρόβλημα που δεν το αναφέρεις είναι το ποταπο, παντελώς ανούσιο και πανηλίθιο αυτομαστίγωμα. Δεν μας χρειάζονται οι μαλακίες σας. Παραδώστε την ελληνική ιθαγένεια, λάβετε την πακιστανική και πηγαίνετε να ζήσετε μόνιμα στις "άρτιες" κοινωνίες (ουου σου λέω!) των λονδίνων και των βερολίνων.

      Διαγραφή
  29. ΚΑΡΑΤΡΟΛ μόλις έφαγες πόρτα. Τα 1.000.000 νικ δεν σε βοήθησαν.

    Όσο για μερικούς μαλάκες που έρχονται εδώ να την παίξουν, η μαλακία σας τέλος. Να πάτε στο φόρουμ της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ , του ΚΚΕ, ή όποιου άλλου πούστη πολιτικάντη υπάρχει και να χύσετε εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  30. Οι άνθρωποι είναι άσχετοι και ατελείς, δεν γνωρίζουν πολλά και αξιόλογα πράγματα.
    Πρέπει να εκπολιτιστούν από κάποιον ανώτερο πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 2022-2023
    Χρονική αντικατάστασις με στυγοβριθήν ενιαυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γέροντας Μαρκήσιος:
    Ο πούτσος του Χριστού στον κώλο του Γιαχβέ (20/04/2022)
    "...Οι Ρώσοι είναι εξηγημένοι αλλά έχουν μπόλικη μούρλια στο κεφάλι τους και μερικές φορές κολλάει το μυαλό τους. Μόνο εκεί χάνουν. Σε όλα τα άλλα κερδίζουν με περίπατο. Ποτέ μην κάνεις την μαλακία να νομίσεις ότι μπλοφάρουν. Ό,τι λένε, το εννοούν..."




    Σκοτ Ρίτερ:
    (3.1.2023)
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/katapeltis-o-skot-riter-oi-rosoi-den-mplofaroun-oti-lene-to-kanoun-akrivos-opos-exoun-pei/

    Οκτώ μήνες πίσω οι Αμερικανοί.

    Κύριε Μαρκ κατέβα στις εκλογές να βγεις παμψηφεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι... ούτε η γκόμενά μου δεν θα με ψήφιζε.

      Διαγραφή
    2. Χαρακτηριστικό του χαρισματικού ηγέτη το να μην θέλει να ηγηθεί

      Διαγραφή
    3. Χαρακτηριστικό δικό μου το να μην μου σκοτίζουν τ' αρχίδια οι αδαείς και οι δειλοί...

      Διαγραφή
  33. ΜΑΡΚΟ ΓΙΑΤΙ 9023; ΜΟΝΟ 9000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜ ΙΣΤΟΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. https://www.youtube.com/watch?v=P1VdgN7UsXU&ab_channel=maitak1972

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μάρκο ένας Ιωνας στο φβ δανείστηκε και τροποποιήσε λίγο ένα απόσπασμα από κείμενο σου, σχετικά με τη λατρεία των γαμιολόφιδων. Πουλάει κάτι οργονίτες και γράφει κάτι άρθρα...γνωμουλα?😂🤔

    Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ
    Αν στην δυτική τεχνοτροπία της χαβούζας των θρησκειών χρειάζεται αυξημένη προσοχή για να διακρίνει κανείς το σχήμα του ερπετού, ενώ μας τυφλώνει η γυαλάδα του χρυσού, (ένα απολύτως άχρηστο μέταλλο) στην Ανατολική πλευρά τα πράγματα είναι ξεκούραστα και άπλα. Όσο πλησιάζει κανείς προς την ασιατική μήτρα που ξέρασε όλα τα βδελύγματα του ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΎΣ γαλαξία, νιώθει να τυφλώνεται από την καθολική χρήση του κίτρινου - χρυσού ενώ το αγαπημένο μοτίβο είναι τι άλλο από φίδια και δράκους σε όλες τις δυνατές πόζες και συμπλέγματα.
    Αβρααμισμός (χριστιανισμός, ιουδαισμός, ισλαμισμός) Βουδισμός Ινδουισμός, χρυσός και φίδια είναι ταυτόσημα.Τα ερπετά του Βισνού δήθεν συμβολίζουν την ετοιμότητα μέσα στον διαλογισμό λένε πολύ βολικά ... και γιατί να μην συμβολίζει την ετοιμότητα μέσα στον διαλογισμό μία τίγρης π.χ. που είναι και μεγαλοπρεπής και κυνηγός; Απίδια μάντολες με περιτύλιγμα φύλλα ροζ ορχιδέας.
    Περάστε για ένα δαγκωματάκι ... ο (Σ)όφις της γειτονιάς σας!!
    http://terrapapers.com/latrevontas-ta-erpeta
    #Αλήθεια σας ράντισε σήμερα ο όφις της γειτονιάς σας μεζεδάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει που έχουν και κοπυράιτ στα περιεχόμενα της ιστοσελίδας...

      Διαγραφή
  36. Μάρκο, δεν την παλεύω άλλο...

    Πες που εχει μια αστροπύλη να πεταχτώ μεχρι Ανδρομέδα να ξελαμπικάρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καρατρόλ και σια είπα: ΠΟΡΤΑ.

    Φτιάξτε όσα νικ γουστάρει η σιχαμερή κωλοτρυπίδα σας γιατί εκεί θα τα βάλετε στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ψωμί, ελιά, και Μαύρη Φατριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Αντίο Κοκέ

      Ο βασιλιάς εψόφησε
      Πενθούνε οι Μασόνοι
      Σκουλήκια πίνουν από αυτόν
      Ούρα και κορτιζόνη

      Γαμιόλες ελληνόφωνοι
      Σαξόνια μες στο ψέμα
      Βδέλλες, κοριοί και ερπετά
      Σαύρες με μαύρο αίμα

      Ρασοπορνεία, ξεπεσμός
      Οβραίος στο τιμόνι
      Η καταιγίδα έφτασε
      Κι η Ελλαδίτσα μόνη.



      (Από την συλλογή: "Το πάρτυ μόλις άρχισε")

      Διαγραφή
    2. Η καταιγίδα έφτασε
      Κι η Ελλαδίτσα μόνη.

      Μεγάλη αλήθεια.
      Υπάρχει όμως και μια άλλη αλήθεια.
      Δυσάρεστη από άποψη ανθρώπινου κόστους αλλά δυστυχώς αναγκαία και έχει ως εξής :
      Εδώ θα γίνει ο τάφος σας σκουλήκια.

      Επειδή θα μπει στο έργο το αναγκαίο, υποχρεωτικά θα δουλέψει το dna.
      Ασυνείδητα και χωρίς σκέψη.

      Διαγραφή
  39. Άρα από αύριο ξημερώνει για την Ελλάδα η πρώτη μέρα από την έλευση του Όθωνα και μετά (1832) που ασχέτως πολιτεύματος, δεν θα υπάρχει εν ζωή εστεμμένος κάποιος ως Βασιλιάς Ελλάδας ή Ελλήνων. Γιατί από το 1832 και μετα, η Ελλάδα δεν είχε Βασιλεία στο διάστημα 1924-1935 (είχε όμως εστεμμένο εν ζωή Βασιλιά μέχρι που επέστρεψε) και στο διάστημα 1973 έως σήμερα που πάλι είχε εν ζωή εστεμμένο. Το κρατάμε αυτό ως παρατήρηση αφού δεδομένα άνοιξε σήμερα ένα σπάνιο ιστορικό παράθυρο. Ελπίζω να υπάρχει στην χώρα η μικρή πλην όμως απαραίτητη αυτή κρίσιμη μάζα που θα εκμεταλλευτώ την χαραμάδα αυτή την ιστορίας. Αν και αυτή πάει χαμένη, μάλλον χαθήκαμε, αφού δεν έχουμε πολυτέλεια να περιμένουμε δεκαετίες ή αιώνες για την επόμενη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΗ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟΧΟΙΡΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ, ΜΕ ΕΝΝΟΜΕΣ ΑΝΤΙΠΑΝΩΛΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΖΩΑΚΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΨΟΦΟΪΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΕΣΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΓΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΓΑΙΑ; ΠΑΝΩΛΗΣ ΝΟΣΟΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μάρκο δεν μας τα λες καλά. Στο διπλανό μαγαζί ο "Παναγιώτης" λέει ότι θα υπάρξει θεϊκή παρέμβαση και θα καθαρίσουμε. Οπότε ας μην ανησυχεί κανείς. Μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας. Θα σφυρίξει ο διαιτητής και τέλος. Εμείς από πάνω κι άλλοι από κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την βαζελίνη θα την δίνει δωρεάν το άλλο μαγαζί ή θα την χρεώνει βαπορίσια;

      Διαγραφή
    2. Λες να δίνει και βαζελίνη εκτός από περιούσιο σανό ;

      Διαγραφή
  42. Ελάτε απόγονοι της αμαρτίας και της βλασφημίας, η παγκόσμια κυριαρχία είναι αυτό που θα δούν οι χριστιανοί, οι λεγεώνες του στύγους αναλαμβάνουν την διοίκηση και όλοι όσοι εναντιώνονται, θα αποθάνουν από το χέρι μας. Οι αριστείς του Σατανά, παίρνουν ό,τι είναι δικό τους, 666, ένα σημάδι που όλοι φέρουμε, Μαύρη Μαγεία χρησιμοποιείται για τις ανάγκες μας, ενώ επάνω στον σταυρό, ο άχρηστος αιμορραγεί. Λεγεώνες του στύγους, λεγεώνες του στύγους, λεγεώνες του στύγους, λεγεώνες του στύγους. Τα ευκτήρια θα καούν σε ολόκληρη την γαία, διότι αυτή είναι η αυγή της Εωσφορικής αναγέννησης, ένας πλανήτης που κάποτε λάτρευε το όνομα του θεού, τώρα φλέγεται στην φωτιά των ταραχών. Λεγεώνες του στύγους, λεγεώνες του στύγους, λεγεώνες του στύγους, λεγεώνες του στύγους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόψε την σφεντόνα και όλα αυτά που κουμπώνεις/φουμάρεις/ρουφάς γιατί σε βλέπω με ανήκεστο βλάβη σύντομα

      Διαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ