Μία στο τρισεκατομμύριο

 


17 ΜΑΪΟΥ 9023

Τα γεγονότα έχουν προβλεφθεί εδώ και χρόνια. Μακριά από τις βλακοπροφητείες των θρησκόληπτων πουτσόγερων, η οικονομική και η πολιτική δραστηριότητα δείχνουν σαφέστατα τον προορισμό. Η ζωανθρωπότητα γέρνει ολοένα και πιο πολύ προς τον μητριαρχικό, ολοκληρωτικό πόλεμο.

  


Με το διεθνές περιβάλλον να καταρρέει ραγδαία, με το ισχυρότερο κράτος στον κόσμο να διοικείται από έναν ανώμαλο γερο-τρικυμία, με την Νεοελλαδίτσα απομονωμένη, χρεοκοπημένη και εμβολιασμένη, με τα ρεμάλια του τρομοκρατικού τόξου να κατεδαφίζουν καθημερινά οτιδήποτε έχει απομείνει όρθιο από τους θεσμούς στην χώρα, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο για αισιοδοξία.

  


Δεν είμαστε έθνος, δεν είμαστε φυλή, δεν είμαστε ούτε καν κοινωνία.  Είμαστε ένα συμπούρδελο μικρών και μεγάλων κωλοσυμφερόντων όπου τα μεγάλα κωλοσυμφέροντα γαμάνε τα μικρά. Αυτή είναι η σημερινή Νεοελλάς των περιούσιων ληστών και των νεόπτωχων θλιβερών μπαμπουίνων.

  

Σε αυτόν τον τοξικό βόθρο όπου τα σύγχρονα απόβλητα αναμιγνύονται με χιλιετίες ιστορικών λυμμάτων καλούμαστε όχι να κολυμπήσουμε, αλλά να κάνουμε μακροβούτι. Γεμάτοι σκατά από την κορυφή ως τα νύχια, θα πρέπει να βρούμε συμμάχους και υποστηρικτές.  Προπάντων όμως θα πρέπει να αποδείξουμε στους πάντες ότι το σκατοζούμι αιώνων με το οποίο είμαστε ποτισμένοι δεν είναι δικής μας παραγωγής. Με μια σταγόνα νερό θα πρέπει να ξεπλύνουμε την κοπριά χιλιετιών και να μας περισσέψει αρκετό για να πνίξουμε με κατακλυσμό 8 δις σαύρες.

 


Ειλικρινά πόσες πιθανότητες θα είχε ένα τέτοιο σενάριο; Φρονώ ότι ως και ο ισόθεος Ηρακλής θα συμφωνούσε πως οι περίφημοι άθλοι του ήταν ευκολάκια. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με μεταλλαγμένα θηρία και σμήνη από ιπτάμενα κοτορομπότ.  Ο εχθρός στις μέρες μας έχει πολλές μορφές. Τα επιθετικά του ατού δεν καταστρέφουν απλά τις υποδομές αλλά μολύνουν σε βάθος τον πληθυσμό με άγνωστες χλαπάτσες.

  


Για να το θέσω αλλιώς, τα προβλήματα δεν είναι αυτοφυή. Έρχονται απέξω σε διαπλανητικά πακέτα και δεν είναι επιλύσιμα από μπασταρδεμένους ζωανθρώπους σαν κι εμάς. Το οποίο σημαίνει ότι χωρίς ανάλογη έξωθεν βοήθεια είμαστε χαμένοι από χέρι.

 


Πάρτε για παράδειγμα την πολιτική αποτύπωση των κοσμικών ελιγμών σε τοπικό επίπεδο. Η σημερινή κομματική σκατοσαλάτα της Νεοελλάδος αντανακλά πλήρως τα αλληλοσυγκρουόμενα γαλαξιακά πονταρίσματα.

 


Είτε το κατανοούμε είτε όχι, η Ελλάς είναι η μόνη σκεπτόμενη κωλοτρυπίδα αυτού του πλανήτη. Όλες οι υπόλοιπες μόνο τρώνε και χέζουν. Συνεχώς βολοδέρνουν ασυντόνιστες και θηρεύονται εύκολα από τα εξωκόσμια αρπακτικά. Με όλη την οργανωμένη παρακμή μας, παραμένουμε εδώ και χιλιετίες η μοναδική πηγή από την οποία μπορεί να προέλθει η παγκόσμια αλλαγή.  Η μεγαφόλα πιθανόν να έχει την μορφή δηλητηριώδους χεσιάς απευθείας στο στόμα του εξαποδώ.

 



Το μπαστάρδεμα του γενετικού μας κώδικα που εφαρμόζουν επί χιλιετίες οι υπερδιαστατικοί βρυκόλακες και οι δούλοι τους, δεν έχει επιτύχει να εξαλείψει τις γονιδιακές παρακαταθήκες του Μεγάλου Μηχανικού. Οι υπαρξιακές ζαριές εξακολουθούν να επαναλαμβάνουν τα ίδια νούμερα, τσαντίζοντας τις σκιώδεις οντότητες.  Η ενέργεια που απομυζούν είναι πενιχρή και η γκρίνια συσσωρεύεται.

 


Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει όμως η εμπλοκή των εκκλησιαστικών και των παραεκκλησιαστικών κύκλων στις κομματικές αλλαξοκωλιές του νεοραγιαδικού συμπούρδελου είναι εντυπωσιακή. Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, Πάπες, Ραββίνοι, Μουλάδες, μασόνια, βαθύ παρακράτος, ακόμα και μεμονωμένα μοναστήρια πασχίζουν να επηρεάσουν τον εμετό που θα ξεράσει η κάλπη της 21ης Μαΐου.

 

Δεν είναι πια απλοί θεατές ή περιστασιακοί υποβολείς όπως τα προηγούμενα βαρετά χρόνια. Τούτη την φορά οι ιθαγενείς ρασοφόροι και οι ξένοι αντίστοιχοί τους (μέσω των πρεσβειών) τηλεφωνούν, παρεμβαίνουν, πιέζουν, αγχώνονται. Γιατί άραγε αυτοί που έχουν επιλέξει να ασχολούνται με υπερκόσμια θέματα έχουν μανουριάσει με την υλιστική πεζότητα των γυφτο-εκλογών του Μπανανιστάν;  Ως και οι Γλυξβούργιες βασιλικές σαύρες έχουν παρκάρει τις ουρές τους μόνιμα στην Αθήνα.  Στην μπλογκόσφαιρα ο Τυραϊανού αναστήθηκε και πουλάει τις μουχλιασμένες μυζήθρες του από το Μακελειό και την Ελεύθερη ΨΩρα. Τι γίνεται ρε μαλάκες; Έχετε πάρει πρέφα ότι σας έχουν ήδη φορτώσει και σας πάνε βόλτα;

 


Όλοι οι ινκόγκνιτο στοιχηματιστές υποστηρίζουν (ή αφήνουν να εννοηθεί) ότι το ζητούμενο είναι η εκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου. Πρόκειται για αισχρό ψέμα. Αυτά που γυρεύουν είναι άλλα, πολύ πιο σημαντικά από το ληγμένο σκατέλαιο.

  


Σοβαρά τώρα αυτό που ζούμε μόνο εκλογές δεν θυμίζει. Πρόκειται για εθνική ντροπή. Τούτη τη φορά οι ουροπότες ξεπέρασαν και τον εαυτό τους. Μιλάμε για πολύ φλόκι στις ποδιές. Τα σκουπίδια του ανθελληνικού ΕΛΙΑΜΕΠ έχουν αναλάβει υπηρεσιακά το υπουργείο Εσωτερικών. Ο Σκέρτσος θα βγάλει τα αποτελέσματα μαζί με την ιουδαϊκή Singular. Δεν μας λέτε από τώρα το αποτέλεσμα ρε χυσουρωμένοι πούστηδες;

 


Εβραιομασονικά όργια γίνονται εδώ και 2 μήνες με στόχευση το κάψιμο του εγκεφάλου των εκλογέων και δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς. Μετά τις συνεχείς παρτούζες της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας, μπήκε και η δικαστική στο σεξοτραινάκι. Σακούλες με λεφτά, προαγωγές, προστασίες, απειλές, η συμμορία του Μητσοθάφτη πήγε σε άλλο επίπεδο τον ορισμό κυβέρνηση-καρτέλ. Παράνομες παρακολουθήσεις κατά συρροή, μαφιόζικες εκτελέσεις μαρτύρων και δημοσιογράφων, ωμοί εκβιασμοί κρατικών λειτουργών, στημένα κατηγορητήρια, μαϊμουδένιες αποφάσεις, κάθε έννοια δικαίου και έννομης τάξης έχει παρασυρθεί από τον ποταμό του βρόμικου χρήματος.

  


Δεν υφίσταται πλέον ούτε η αυτεπάγγελτη δίωξη. Ο Χίος έχει καθημερινά πρωτοσέλιδα με καταγγελίες για δολοφονίες με ηθικό αυτουργό τον Μητσοσφάχτη και δεν υπάρχει ούτε ένας (1) εισαγγελέας να τηρήσει τον νόμο και να απαγγείλει κατηγορία είτε για φόνο (αν είναι αλήθεια αυτά που καταγγέλλονται) είτε για συκοφαντία (αν είναι ψέματα). Τέτοια καθολική παράλυση του δικαστικού μηχανισμού σε σχέση με βαριά κακουργήματα δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί στην ζωή μου.

 

Όμως αυτό το πουστοσύστημα που κάνει ότι δεν βλέπει από την πλευρά των σάπιων πολιτικάντηδων και των συνενόχων τους δεν είναι εντελώς νεκρό. Προς την μεριά του πολίτη βλέπει τα πάντα, του σκοτίζει διαρκώς τα αρχίδια και είναι ανελέητο.  Χαράτσια, προσαυξήσεις και άδικα πρόστιμα βεβαιώνονται παντού. Τσουβάλια οι αυθαίρετες και παράνομες Π.Ν.Π. διαλύουν τις ζωές μας και η πουτάνα η «Δικαιοσύνη» απούσα.    

 


Αυτή ακριβώς η γελοία «Δικαιοσύνη» του κωλάδικου είναι ο κύριος υπεύθυνος για την κατάντια της χώρας. Αυτοί οι «άμεμπτοι» λειτουργοί που τα τσακώνουν απ’ όλες τις μεριές και προσκυνούν στις τεκτονικές τους τρύπες τους τοκογλύφους βιαστές της χώρας είναι το πιο πρόστυχο κομμάτι της κοινωνίας μας. Μόνο το παπαδαριό τους ξεπερνάει σε δειλία, προστυχιά, φιλαργυρία και μισανθρωπία.

 


Έχοντας γνωμοδοτήσει πολλάκις υπέρ των τοκογλύφων δανειστών (δηλαδή στην ουσία υπέρ της Εγκληματικής Υπερδομής) αυτά τα χαμερπή κνώδαλα παρακολούθησαν ως αμέτοχοι θεατές την βάναυση καταστρατήγηση του Συντάγματος και των νόμων. Εθελοτυφλία στο ξεπούλημα του ΟΣΕ, του ΟΠΑΠ, της ΔΕΗ, των αεροδρομίων, στο όργιο λεηλασίας του ΤΑΙΠΕΔ, στις παρακολουθήσεις τηλεφώνων, στο εγκληματικό παρακράτος της ακροαριστεράς, στις παράνομες Π.Ν.Π. της συμμορίας του Μητσοκλέφτη, στην βαρβαρότητα των εκβιαστικών εμβολιασμών, στην δολοφονία χιλιάδων πολιτών με το νοσοκομειακό πρωτόκολλο θανάτου, στον αφοπλισμό των νησιών μας, στην καταστροφή των σχέσεων με την Ρωσία, στην εμπλοκή της χώρας στις τυχοδιωκτικές εκστρατείες του ΝΑΤΟ, στην ληστεία των καυσίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης, στην λεηλασία του φορολογούμενου από τις τράπεζες, στους πλειστηριασμούς κατοικιών, στην άνευ προηγουμένου κρατική διαφθορά, στο ολοκληρωτικό ποδοπάτημα των ατομικών ελευθεριών… ατελείωτος είναι ο κατάλογος με τις βρομιές τους.

   


Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κυριλέ ευρωμπανανίες ούτε κιχ δεν έβγαλαν για την κατρακύλα των θεσμών του Μπουζουκιστάν σε Αφρικανικά επιπέδα. Εδώ έχει βουΐξει όλος ο πλανήτης από τα εγκλήματα της μητσοτακικής μαφίας, οι Ευρωκουφάλες κάνουν την πάπια. Ούτε καν το μίνιμουμ νομιμότητας της αστικής ψευτοδημοκρατίας δεν τηρείται πλέον. Ξεφτίλα και πρακτορίλα. Μόνο τα πανωτόκια του χρέους να μπαίνουν κανονικά τους ενδιαφέρει και τα όπλα να προωθούνται στους Ουκρανοναζί. 

 


Εδώ και πάνω από μια δεκαετία, από το 9011 είχα γράψει για τον ρόλο της Σκατί Αυγής στο εκλογικό Δελφινάριο. Μάλιστα είχα προβλέψει με σχετική επιτυχία την διαδρομή της και το τέλος της. Επίσης από τότε είχα υπογραμμίσει τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις των ΝΔ καθαρμάτων και το πού θα οδηγούσαν.

 


Το 9012 η Χ.Α. κατάφερε κι έκλεψε μισό εκατομμύριο ψήφους παρά τις άσχημες μνήμες που ξυπνούσε στον κόσμο. Ψηφίστηκε από απογοητευμένους πολίτες που αδυνατούσαν να καταλάβουν ότι όλη η κασκαρίκα της είχε στηθεί για να κάψει τον πατριωτισμό. Το ίδιο το σύστημα την πριμοδότησε με τηλεοπτικό χρόνο και την έβγαλε από τις κάλπες πεντακάθαρη παρόλο που το πολιτικό προσωπικό της θύμιζε Κολομβιανό υπόκοσμο.

 

Μόλις το μαϊμουδεμένο δημόσιο χρέος έγινε καθολικά αποδεκτό και οι μνημονιακοί μηχανισμοί είσπραξης ενσωματώθηκαν στο εξαμβλωματικό κράτος, η παράσταση τελείωσε.  Το αφεντικό της Στοάς έδωσε εντολή να τυλίξουν τους Χρυσαυγίτες βουλευτές σε μια κόλλα λαδόχαρτο σαν πιτόγυρα και να τους πετάξουν στην φυλακή.

 

 

Μια πλειάδα επίορκων δούλων έστησε μια παρωδία δίκης και καταδίκασε σε κάθειρξη όχι μόνο την γουρούνα τον Μιχαλοκάφρο αλλά κι ένα σωρό άλλους που ελάχιστη ή καμία σχέση δεν είχαν με το μαχαίρωμα του αλητόβιου (τ)ράπερ. Στο μέλλον η συγκεκριμένη «δίκη» θα αναφέρεται στα νομικά εγχειρίδια ως ο ορισμός της κακοδικίας.

 

 

Να θυμίσω στους ηλίθιους και αγράμματους κακοποιητές της δικαιοσύνης ότι μια εγκληματική οργάνωση έχει πρωταρχικό σκοπό το κέρδος. Ακόμα και με την όψιμη προσθήκη των τρομοκρατικών ομάδων στον ορισμό της εγκληματικής οργάνωσης, το σκοπούμενο κέρδος παραμένει βασικό χαρακτηριστικό τους προκειμένου να συντηρηθούν οικονομικά. Αν δεν υπάρχει κέρδος, δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση.

 

 

Αν πάμε στον νομικό ορισμό, τα πράγματα απλουστεύουν ακόμα περισσότερο. Αν κάποιος διαβάσει το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα όπου αναφέρονται διεξοδικά τα αδικήματα μιας εγκληματικής οργάνωσης, δεν θα καταφέρει να μην χαμογελάσει.  Επιγραμματικά περιγράφονται ΟΛΑ όσα έχουν κάνει τόσα χρόνια η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τα ρετάλια Καρατζαφέρηδες και Καμμένους, αλλά ΤΙΠΟΤΑ που να έχει σχέση με τους πιθήκους της Χ.Α..

 


Όλοι αυτοί οι δήθεν «δημοκράτες» και οι πρωκτοκουδούνες της κεντροαριστεράς που εξανίστανται με τα «εγκλήματα» της Χ.Α. δεν είδα να επιδεικνύουν την ίδια φανατίλα ή έστω και μια ήπια αγανάκτηση απέναντι στις δολοφονικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοσφάχτη.

 

 

Είναι προφανές ότι απεχθάνομαι την Χρυσή Αυγή, τον Μιχαλοκάπρο και όλους τους νεοναζί ουρακοτάγκους της ημέρας και της νύχτας. Όμως σε καμία περίπτωση δεν αφήνω τις προσωπικές μου απόψεις να επηρεάζουν την κρίση μου όσον αφορά πολιτειακά ή νομικά ζητήματα. Η τεκμηρίωση της πρωτόδικης απόφασης που οδήγησε στις καταδίκες είναι από σαθρή έως αισχρή. Εν ολίγοις, το σκατόκομμα αυτό ΔΕΝ είναι εγκληματική οργάνωση!  Ο ορισμός της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης είναι η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και οι απλυτοφασιστεροί τραμπούκοι τους.  Η Χ.Α. το πολύ ως συνοικιακή σπείρα μπορεί να χαρακτηριστεί σε σύγκριση με τους ανωτέρω επαγγελματίες γκάνγκστερ και φονιάδες.  

 

 

Ας μας πει η πουτάνα η ΝΔ ποιος δολοφόνησε τον Τεμπονέρα στην Πάτρα. Η συμμορία αυτή με ηγέτη τότε τον μπαμπά Μητσοκάφτη είχε ή δεν είχε δώσει εντολή στα σκουπίδια της ΟΝΝΕΔ να σκοτώσουν; Αν υπήρχε δικαιοσύνη, ο γερο-Μητσοθάφτης και η μισή ΝΔ έπρεπε να είχαν ψοφήσει στη φυλακή. Οι αναρχοάπλυτοι που έκαψαν ζωντανούς τους εργαζόμενους στην Μαρφίν δεν ανήκαν σε εγκληματική οργάνωση;  Πώς θα τους αποκαλέσουμε; «Ειρηνικούς διαδηλωτές»;  Εκείνοι οι επαγγελματίες που εκτέλεσαν τους δύο ανύποπτους χρυσαυγίτες στο Νέο Ηράκλειο τι ήταν; «Αγνά νιάτα» που είχαν παρασυρθεί σε πράξεις βίας; Γιατί το μαχαίρωμα ενός θολοαριστερού μαστούρη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τους προμελετημένους φόνους όλων των παραπάνω;

 

 

Ρητορικό είναι το ερώτημα. Όσο και να χτυπιέται κανείς για τα αυτονόητα, απεναντί του συνεχίζει να έχει τον τσιμεντένιο τοίχο της διακομματικής αχρειότητας. Όλοι ταϊσμένοι και τακτοποιημένοι για εφτά γενεές. Η απατεωνίστικη χούντα του Μητσοκλέφτη αφού ροκάνισε τα δις, τώρα επιχειρεί να μας υποδείξει ποιον να ψηφίσουμε.

 



Δύο πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ  ψήφισαν έναν ακόμα άθλιο και αντισυνταγματικό νόμο ο οποίος καταργεί ως και αυτή την πόρνη, την μαϊμουδοκρατία που έχουν εγκαθιδρύσει. Πέρα από τους επιδοτούμενους κομματικούς και τα λαμόγια που τους γλείφουν, ο υπόλοιπος λαός θέλει να τους σκίσει τους παλιόπουστες. Γουστάρει να τους λυντσάρει στη μέση του δρόμου για όλες τις πουστιές που του έχουν παίξει. Ποθεί να τους γαμήσει οικογενειακώς, να τους αποκεφαλίσει μαζί με τα μπάσταρδά τους έτσι ώστε να μην ξανακούσει ούτε το γαμημένο τους όνομα ξανά.

  


Επειδή ταινίες δεν γίνονται χωρίς κομπάρσους, μας έσκασε στη μούρη το déjà vu  σετ του 9012. Στον ρόλο της Χρυσής Φραγής μπήκαν οι «Έλληνες» του Κασιδιάρη. Στις οθόνες παίχτηκε το ίδιο σενάριο αρνητικής δημοσιότητας όπως με την Χ.Α., κάνοντας τον κομπάρσο να κλέψει την παράσταση. Με μηνύματα και παρεμβάσεις που έρχονταν μέσα από την φυλακή υψίστης ασφαλείας (πώς γίνεται άραγε αυτό;) το ποσοστό του Κασιδιάρη εκτινάχθηκε στο 15 %! Κατόπιν, την τελευταία στιγμή ο ταχυδακτυλουργός τον εξαφάνισε με το μαγικό μπαούλο προσφέροντας στο πόπολο ως υποκατάστατο 3 επιλογές: το προβρασμένο κανελόνι του ΕΑΝ, τους μικροχασούρηδες μπατριώτες που δεν τους ξέρει ούτε η θεία τους και την αποχή ως ύστατη λύση.

 

 

Ο βιότοπος του τέως αρεοπαγίτη και τέως συμμάχου του Κασιδιάρη είναι συγκεκριμένος: κυκλώματα, μασονίες, σέχτες, βαθύ κράτος, διεθνείς τοκογλύφοι. Όλα αυτά τα παρακρατικά μαγαζάκια αναδίδουν το δηλητηριώδες άρωμα της Εγκληματικής Υπερδομής. Η πείρα και η ιστορία λένε ότι κανείς δεν φτάνει αμόλυντος στα ανώτατα κλιμάκια ενός θεμελιώδους εξουσιαστικού οργανισμού όπως η Δικαστική Εξουσία. Δεν μπορεί, κάπου θα έχει ακουμπήσει. Με κάποιον θα τα έχει καλά για να επιβιώνει.  Ωστόσο μερικοί υποστηρίζουν ότι ο μπαρμπα-Αναστάσης είναι η μόνη παρθένα στην Τρούμπα. ΟΚ, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

 


«Το μικρό θαύμα 3 ημέρες, το μεγάλο 4», έλεγε ο παππούς μου. Είδαμε την κατάληξη του ΕΑΝ που μάζεψε όλα τα ορφανά του Καρατζαγύφτου και ό,τι άλλο σκουπίδι είχε περισσέψει. Μένει μόνο να δούμε τι ψάρια θα πιάσει από την μεριά των ψηφοφόρων κι αν θα μας απασχολήσει στο μέλλον.

 


Είναι η δεύτερη φορά που ο Κασιδιάρης πέφτει από την Ακρόπολη και βρίσκει λαχείο. Απ’ ό,τι βλέπω θα υπάρξουν κι άλλες. Αν ήταν αγνός πατριώτης όπως ισχυρίζεται θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει από την Χ.Α. μόλις έσκασε η σκευωρία Φύσσα. Ή έστω να καταγγείλει τις μεθοδεύσεις του Μιχαλοτράκου μετά την δήλωση του τελευταίου περί αναλήψεως της «πολιτικής ευθύνης».  Εκεί έπρεπε να διαχωρίσει την θέση του ούτως ώστε να μην αναλάβει καμία ευθύνη για το πατσαβούριασμα της Χ.Α. . Όμως για λόγους που ξέρει μόνο ο ίδιος προτίμησε να υπακούσει στον Μιχαλοτσάτσο. Αντικειμενικά ίσως να φοβόταν ότι θα του έριχναν το φταίξιμο για την διαφαινόμενη εκλογική καθίζηση. Όπως και να’χει, απαλλάσσεται λόγω αμφιβολιών. 

  


Όλο στημένο μοιάζει το παίγνιο καθώς ο νους που δίνει τις εντολές είναι με βεβαιότητα σατανικός. Έχουμε φάει ένα σωρό μηχανές. Από μάντολα σε μάντολα μας πάνε επίτηδες ώσπου να ξεδοντιαστούμε.  Αν κάνουμε μια υπόθεση εργασίας ότι ο Κασιδιάρης είναι γνήσιος, το λογικό συμπέρασμα είναι ότι ποτέ δεν πρόκειται να τον αφήσουν να κυβερνήσει. Τηρουμένων των αναλογιών, θα είναι ο Γεώργιος Παπανδρέου του ‘65 σε νέα έκδοση.  Ακόμα και κυβέρνηση να αναδειχθεί, θα τον έχουν ανεβάσει για να τον γκρεμοτσακίσουν από ψηλά.

  


Διάφοροι ξερόλες και όψιμοι πολιτικο-οικονομικοί αναλυτές αμολάνε τις παπάρες τους στα θολά νερά του youtube. Σήριαλ έγινε το δαχτυλίδι του Κασιδιάρη!!! Ναι, εκείνο που φοράει ο Ρέντφορντ στο «Τελευταίο Οχυρό». Ο φίλος μου ο Αυτόλυκος ακόμα γελάει με την μαλακία που δέρνει τους Νεοελληναράδες.

   


Αν αφήσουμε τις ψωλιές του καφενείου στην άκρη, θα δούμε ότι ο Κασιδιάρης έχει κάτι που δεν διαθέτει κανένας άλλος στον χώρο της πολιτικής αυτή την στιγμή: Έχει μομέντουμ. Μάλιστα το μομέντουμ του είναι ισχυρότερο από εκείνο το κατά παραγγελίαν της Χ.Α. του 9012.

 

 

Ο τύπος τα έχει όλα. Είναι νέος, εμφανίσιμος, έξυπνος, μορφωμένος και προπάντων τυχεράκιας. Το τι σκελετοί βρίσκονται στο υπόγειό του δεν το ξέρουμε βέβαια. Όμως τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ στις μέρες μας. Αν είναι εκβιαζόμενος ή εν υπνώσει βαλές του συστήματος θα φανεί πολύ γρήγορα.

 

 

Το μομέντουμ είναι άτιμο πράγμα. Όταν όλα σου πηγαίνουν αηδιαστικά καλά, νομίζεις ότι έτσι θα είναι για πάντα. Νιώθεις υπεράνθρωπος κι έχεις ξεχάσει το όνομα Μέρφι. Έχω δει ζωές να καταστρέφονται από το μομέντουμ. Άνθρωποι συγκροτημένοι που καβάλησαν το καλάμι και σε ελάχιστο χρόνο από την κορυφή βρέθηκαν στα σκατά του υπογείου. Πλούσιοι, ωραίοι, με λεφτά, με ικανότητες, με κονέ, που σε μια βραδυά η κακιά νεράιδα τους μεταμόρφωσε με το ραβδάκι της σε ρακένδυτους και άρρωστους γκαντέμηδες.

 


 

Όπως και το 9004 που ζήσαμε το εθνικό μομέντουμ και τα είχαμε πάρει όλα: Κλωτσόμπαλο, μπάσκετ, Γιουροβίζιον, Ολυμπιακούς Αγώνες, πακέτα Ντελόρ. Από τότε έχουμε που κατρακυλάμε συνέχεια. Τώρα μας τα έχουν πάρει όλα, μας γαμάνε και πάτο δεν έχουμε δει ακόμα.  

 


Οι παρούσες συνθήκες είναι χειρότερες από αυτές του ’12. Μετά από ένα προδομένο δημοψήφισμα, μετά από 11 χρόνια μνημονιακού πλιάτσικου, μετά από δύο εφιαλτικά λοκντάουν, μετά από συνεχόμενες διαψεύσεις, μετά από ανήλεη φορολόγηση και στραγγαλισμό της οικονομίας, μετά από την αθλιότητα των Τεμπών και τις συγκαλύψεις, με την οργανωμένη λαίλαπα της ακρίβειας να βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις παρενέργειες των τρυπημάτων να θερίζουν, ο κόσμος απηύδισε. Είναι όλοι οργισμένοι, δανεισμένοι και απελπισμένοι. 

 


Τους καταλαβαίνω απόλυτα τους χασούρηδες που πασχίζουν να αρπαχτούν από κάτι. Είναι όμως αυτό το κάτι η ενδεδειγμένη λύση; Ή μήπως πρόκειται για παγίδα στημένη να μας παρασύρει ακόμα πιο κάτω;

  


Λένε ότι όλοι μπορούν να αλλάξουν. Διαφωνώ. Αυτό που μπορούν να κάνουν όλοι είναι να υποκριθούν ότι άλλαξαν. Ύστερα το πρόβλημα είναι ότι από όσους αλλάζουν πραγματικά, ελάχιστοι αλλάζουν προς το καλύτερο. Η συντριπτική πλειοψηφία αλλάζει προς το χειρότερο. Καρατζαφέρης, Βορίδης, Πλεύρης και Γεωργιάδης είναι ακλόνητα επιχειρήματα ξεπεσμού.

  


Η ειδοποιός διαφορά με την περίπτωση Κασιδιάρη είναι η φυλακή. Αυτή θα δείξει. Αν είναι σωστός στα πιστεύω του και δεν υποκύψει στους εκβιασμούς, θα μείνει μέσα όπως ο Γκάντι και ο Μαντέλα για να δικαιωθεί στο μέλλον. Όμως επειδή βρισκόμαστε στο Ρουφιανιστάν υπάρχουν και οι περιπτώσεις Παπαδόπουλου και Ντερτιλή. Που δεν προσκύνησαν και ψόφησαν στην φυλακή. Ο δρόμος είναι δύσκολος. Άμα τον αφήσουν σύντομα ελεύθερο, πάει να πει ότι προσκύνησε και υπέγραψε. Αν μετά πάει και ταξιδάκι στους Ναυάγιους Τόπους, να είστε σίγουροι ότι έχει μπει για τα καλά στην σκατογούρνα. Για την ώρα τίποτε από αυτά δεν έχει συμβεί. Προσωπικά του δίνω και πάλι το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

 

Ως προς το ποιόν του ανδρός:

 

-       Σίγουρα πρόκειται για αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

-       Σίγουρα πρόκειται για οπαδό της ναζιστικής ιδεολογίας.

-       Σίγουρα πρόκειται για ερωτηματικό όσον αφορά το κίνητρο.

-       Σίγουρα πρόκειται για άτομο αγνώστου ηγετικής ικανότητας.

 

 

 

Το ότι η παρουσία του φοβίζει τον «φιλήσυχο» (δηλαδή τον σκύφτουλα) μέσο πολίτη για μένα είναι προσόν και όχι μειονέκτημα. Είναι προτιμότερο όσοι τον υποστηρίζουν να μην ανήκουν στην γκρίζα ζώνη των χέστηδων και των χρήσιμων ηλιθίων. Χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να κερδίσει κανείς οτιδήποτε.  Αν ο καθένας μας αντί να προστατεύει μόνο τα μικροσυμφέροντά του και την βρομοδουλίτσα του λάμβανε υπ’ όψη έστω και για λίγο το ιστορικό συμφέρον του έθνους, θα ήμασταν όλοι σε πολύ καλύτερη μοίρα.

 


Ως προς τις ναζιστικές καταβολές του θεωρώ ότι δεν υπάρχει λογική αμφισβήτηση. Όλοι από κάπου έχουμε ξεκινήσει.  Ως πιο ώριμος που είναι τώρα, ελπίζω να έχει κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους οι Θεσπιές αποδείχθηκαν ανώτερες από την Σπάρτη. Σε αναμονή της νεκροψίας, θα μείνω στην επιστολή του προς τον Μιχαλοχοίρο τον Μάιο του 9020 «περί απόρριψης ναζισμού-φασισμού και κάθε μη Ελληνικού ιδεολογικού ρεύματος», την οποία ο χοντροβούβαλος απέρριψε ασυζητητί.

 


Ορθώς εφόσον επέλεξε να ασχοληθεί με την πολιτική δεν αποκαλύπτει όλη την ατζέντα του. Το κίνητρο ήταν πάντα και για όλους μια σκοτεινή υπόθεση. Εδώ ο χρόνος θα δείξει. Από την στιγμή που ζούμε την τρέχουσα ιστορική περίοδο σε συμπιεσμένη μορφή, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε και πολύ. Φιλική συμβουλή: να κρατάτε μικρό καλάθι πάντα και να μην κάνετε εξαιρέσεις.

  


Όσο για την ηγετική ικανότητα, αυτή αποδεικνύεται μόνο με έναν τρόπο. Με το να θέσεις τον ηγέτη μπροστά σε ένα σοβαρό πολιτικό δίλημμα και να δεις τις αποφάσεις του και κυρίως την αντοχή του στις πιέσεις. Ο αγώνας εναντίον του εχθρού δεν είναι μονοπρόσωπη επιχείρηση. Με τους κατάλληλους σύμβουλους και συνεργάτες κάτι θα μπορούσε να γίνει. Αν επιλεγούν κορυφαίοι διανοητές, παίξουν σωστά όλα τα χαρτιά και δείξουν γενναιότητα και χαρακτήρα, θα αναγκάσουν τον αόρατο εξουσιαστή να κάνει λάθη. Με μέτριους σύμβουλους και υποκοσμικούς συνεργάτες δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα. Η διάψευση και η ήττα θα είναι οικτρή.

 

 

 

Ο Κασιδιάρης πάσχει στα εξής σημεία:

 

1. Δεν έχει ξεκαθαρισμένη θρησκευτική τοποθέτηση. Και πώς να έχει άλλωστε. Εδώ δεν έχει ούτε η χώρα. Ελλείψει Εθνικής Θρησκείας οι Νεοέλληνες είναι χωρισμένοι σε 3 μέρη: Στους χριστιανούς (45 %) στους πολυθεϊστές (25%) και στους άθεους (30 %). Όλοι οι πολιτικοί ακόμα και οι δηλωμένοι άθεοι τείνουν να γλείφουν το ορθόδοξο κομμάτι γιατί αυτό διαθέτει τις περισσότερες κωλοψήφους. Η άνευ όρων παράδοση του Κασιδιάρη στον ρασοτεκτονισμό μόνο ζημιές μπορεί να φέρει στο έθνος. Την κρίσιμη στιγμή όλοι αυτοί οι χριστιανοταλιμπάν που τον ακολουθούν θα του τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια. Το ποίμνιο υπακούει στο ράσο και το ράσο ενδιαφέρεται μόνο για την περιουσία του. Όταν τεθεί το δίλημμα του Βυζαντίου δηλαδή η περιουσία τους ή το έθνος, αυτά τα σαπίδια θα επιλέξουν το χρήμα. Τότε θα είναι πολύ δύσκολο για τον ηγέτη να πει όχι και να βάλει όπισθεν.  Υπάρχει το σενάριο η Νεοελλάς να συρθεί σε ένα άσχημο εθνικιστικό μονοπάτι ψάχνοντας την χαμένη μπάλα στην ζούγκλα των παπάδων. Το πόπολο θα ποδηγετηθεί στην μάταια αναζήτηση του Άγιου Δισκοπότηρου του Βοσπόρου.  Θα ποντάρει στην αναβίωση του κράτους-βρυκόλακα, του σιχάματος που μακέλεψε αλύπητα τους Έλληνες προγόνους μας. Μαϊμούδες μου η μπάλα δεν είναι η Αγιά Σοφιά και η βρομερή παπαδο-ταβέρνα στο Φανάρι. Είναι το τουμπανιασμένο δημόσιο χρέος, η υπαγωγή στο Αγγλικό δίκαιο και τα άθλια μνημόνια του τοκογλύφου Θεού.

 

2. Δεν έχει διαχρονικό κριτήριο στην επιλογή πολιτικού προσωπικού. Το κατάλληλο προσωπικό δεν πρέπει να έχει πειρατικές και υλιστικές βλέψεις που να εστιάζουν στο τώρα. Τα ζητούμενα είναι οι περγαμηνές προσωπικής αξίας, η γνώση, το ταλέντο, οι αντοχές και η διαχρονικότητα των επιδιώξεων. Όποιος δεν έχει το τελευταίο απορρίπτεται.

 

3. Δεν διαφοροποιεί την συλλογιστική των συμβούλων του. Ένας ηγέτης δεν ωφελείται από σύμβουλους που συμφωνούν μεταξύ τους και με τον ίδιο. Το αντίθετο: χρειάζεται σύμβουλους που να διαφωνούν με παρρησία ούτως ώστε όλα τα σημαντικά ζητήματα να εξετάζονται σφαιρικά.

 


4. Δεν αποποιείται την ολέθρια αρχή του [ενός] ηγέτη (Führerprinzip). Βαδίζει στ’ αχνάρια του Χίτλερ, του Στάλιν και του Μιχαλοδράκου. Κι όχι μόνο. Τροφοδοτεί ένα περίεργο μεσσιανισμό και μια αρρωστημένη προσωπολατρεία. Μπορεί η αίσθηση τώρα να είναι μεθυστική αλλά η κατάληξη θα είναι ολέθρια. Η αναγόρευσή του ως «αναντικατάστατου» το μόνο που μπορεί να φέρει είναι φθόνο και διχόνοια στο κόμμα, θάνατο στον ίδιο και καταστροφή στην πατρίδα.

 

5. Δεν δείχνει να κατανοεί την εξωκόσμια διάσταση του παιγνίου. Η παγκόσμια επιβολή των ηλιθίων πρωτοκόλλων του κοροϊδοϊού τεκμηρίωσε με επάρκεια την εξωγενή προέλευση της σκλαβιάς. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, η Εγκληματική Υπερδομή δεν είναι δημιούργημα αυτού του κόσμου. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ή δεν το βλέπει αυτό, είναι άχρηστος γιατί δεν μπορεί να στοχεύσει τον πραγματικό εχθρό.

 

 

Τηρουμένων των αναλογιών, είναι άραγε ο Κασιδιάρης χειρότερος από έναν Κωλέττη ή έναν Μαυροκορδάτο;  Θα αποδειχθεί μοιραίος για το Ελληνικό Έθνος;

 

 

Δεν ξέρω, θα δείξει είπαμε η νεκροψία.  Αυτό που ξέρω είναι πως το ερώτημα που πρέπει να τεθεί, έχει ως εξής:  Είναι ο Κασιδιάρης χειρότερος από τον Μητσοτάκη, τον Τσίπρα και τα άλλα σαπίδια του «δημοκρατικού τόξου»; Η δική μου απάντηση για την ώρα είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Οι μασόνοι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δώσει εξετάσεις και έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνοι για το έθνος και τους πολίτες του.


Αρκετά πια με την εναλλαγή των ληστοσυμμοριτών στην εξουσία. Κάποιος πρέπει να σκουπιδιάσει το περιβόητο ρητό που έχει καταστρέψει λαούς και χώρες. Το "ΔΥΟΙΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΙΝ, ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΕΣΤΑΙ ΘΑΤΕΡΟΥ ΜΕΤΑΣΧΕΙΝ" του χασοδίκη Λυκούργου που παράφρασε ο Πλαύτος ως "ΔΥΟΙΝ ΚΑΚΟΙΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΙΝ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ" είναι η μεγαλύτερη πουστιά της πολιτικής φιλοσοφίας.



Στην πραγματικότητα, το «μη χείρον» δεν είναι ποτέ «βέλτιστον».  Δεν είναι ούτε καν καλό. Όταν σε ρωτάει ο δήμιος «πώς θέλεις να πεθάνεις από μαχαιριά ή από τσεκουριά;» ουσιαστικά δεν σου δίνει καμία επιλογή. Αυτή η μοιρολατρική ψωλιά του «επιλέγω το μικρότερο κακό» χρησιμεύει μόνο στο να δικαιολογεί την χείριστη κάθε φορά επιλογή κυβερνητών στο μπάσταρδο πολίτευμα που βλακωδώς αποκαλείται δημοκρατία.

 

Πλην της φυλάκισης, όλα τα υπόλοιπα γεγονότα με υποψιάζουν ότι ο Κασιδιάρης είναι μια ακόμα συστημική μούφα. Μακάρι να με διαψεύσει. Με πράξεις όμως, όχι με λόγια. Τα λόγια είναι πολύ φτηνά στις μέρες μας. Ας παραμείνουμε όμως στα στοιχεία για να δούμε κάποια που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

 

Α.  Καταγωγή.  Οι ρίζες των προγόνων του στην Πελοπόννησο και μάλιστα στο ορεινό τμήμα της είναι πολύ θετικό στοιχείο. Το δύσβατο του εδάφους προφύλαξε τους ανέκαθεν σκληροτράχηλους πληθυσμούς της Πελοποννήσου από την σφαγή και το μπαστάρδεμα. Ακόμα και τον 11ο βαρβαρικό αιώνα οι πληθυσμοί αυτοί (Δωρικής ως επί το πλείστον καταγωγής) αρνούνταν να εγκαταλείψουν την πατρώα θρησκεία. Το πολεμικό ένστικτο και αντικληρικό συναίσθημα στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένα ακόμα και σήμερα.  


Β.  Όνομα. Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις, έλεγε ο Αντισθένης. Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, το όνομα του αρχηγού των «Ελλήνων» είναι Ιουδαϊκό!!! Κάποιος που λέγεται Ηλίας (Ελιγιάχου = «Θεός-μου-είναι-ο-Γιαχβέ) Κασιδιάρης (=Ψωριάρης) μην νομίσετε ότι αφέθηκε να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους εντελώς συμπτωματικά. Τα ιερατεία της μοχθηρής οντότητας που μας κατατρέχει τόσες χιλιετίες είναι εμμονικά όσον αφορά τους συμβολισμούς. Στ’ αλήθεια δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να είναι κάποιος νεοναζί, να σιχαίνεται τους Εβραίους και την κουλτούρα τους και παρόλα αυτά να διατηρεί το Εβραϊκό όνομα με το οποίο τον νηπιοβάφτισαν οι ανυποψίαστοι γονείς του. Μιλάμε για σοβαρή αυτοχειρία. Αν ο Ηλίας Κασιδιάρης άλλαζε άμεσα όνομα και επώνυμο σε κάτι Αρχαιοελληνικό με νοηματικές προεκτάσεις όπως π.χ. Ιφικράτης Θησέως ή Πεισίστρατος Ιπποκράτους ή Αντίοχος Σελευκίδης, θα αποκτούσε άλλες προοπτικές.  Αν έδειχνε ότι κατανοεί τους μυστικούς κανόνες, θα αναβαθμιζόταν αυτομάτως και ως υπερεθνικός διεκδικητής. Γενικά θα ήταν μια ανέξοδη και πολύ θετική κίνηση στο πεδίο του συμβολισμού.  Άλλωστε και το ίνδαλμα των νεανικών του χρόνων, ο Χίτλερ, θα λεγόταν Σικλγκρούμπερ αν δεν είχε αλλάξει επώνυμο ο βλαχο-Αυστριακός πατέρας του. Φανταστείτε τους Γερμανόσαυρους να λένε δέκα φορές καθημερινά «Χάιλ Σικλγκρούμπερ».  Θα είχαν στραμπουλήξει τις γλώσσες τους, θα τις είχαν καταπιεί και θα είχαν ψοφήσει πριν αιματοκυλίσουν την λευκή Ευρώπη. 

 


Μία στο ένα τρισεκατομμύριο. Αυτή είναι η πιθανότητα που έχουμε να πετύχουμε κάτι με τον Κασιδιάρη ή χωρίς. Πρέπει να πάνε όλα στραβά σε αυτούς και όλα καλά σε εμάς. Πρέπει αυτοί να παίξουν σκατά κι εμείς τέλεια. Ως σκληροπυρηνικός σκεπτικιστής, θεωρώ ότι το σκοπούμενο βρίσκεται στην σφαίρα του απίθανου. Μια πιθανότητα βέβαια είναι καλύτερα από καμία.

 

Όπως είπα, ελάχιστοι έχουν καταλάβει πως δεν αντιμετωπίζουμε ζωανθρώπους σαν κι εμάς. Οι αντίπαλοι είναι εξελιγμένες οντότητες με ανώτερη τεχνολογία γι αυτό είμαστε υπόδουλοί τους στην αιωνιότητα. Στην προϊστορική Ελλάδα ξεκίνησε η θεομαχία και από τότε που τους τραυματίσαμε μας πάτησαν κάτω και εξακολουθούν να μας πατάνε. Άρα μόνο εδώ μπορεί να τελειώσει το ζήτημα. Μόνο το γένος των Ελλήνων έχει μεταλλαχθεί τόσο που να μπορεί και να θέλει να σκοτώσει τους θεούς. Όμως αν είναι να έχουμε έστω και μια πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο θα πρέπει να πάμε στην μάχη με πλήρη επίγνωση των συνθηκών και κυρίως χρησιμοποιώντας μετα-ανθρώπινες τακτικές.  Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

  


Αυτή την στιγμή έχουμε απέναντί μας ένα βάρβαρο δολοφονικό καθεστώς το οποίο θα γίνει ακόμα πιο ειδεχθές στην συνέχεια. Όσο δεν αντιμετωπίζεται με ισχύ ίση ή μεγαλύτερη από την δική του, θα γίνεται ολοένα και πιο εγκληματικό και υπερφίαλο.

  


37 κόμματα συμμετέχουν στην κωμικοτραγική παράσταση βιοπορισμού που λέγεται «εκλογές». Βάλθηκαν άραγε όλοι να σώσουν την Νεοελλαδίτσα, ή πάνε να την πετύχουν «μπατριωτικά» εισπράττοντας την επιδότηση της εκλογικής συμμετοχής; Σαύρες, μαμούνια και τυχάρπαστα εθνοκουνάβια έχουν βγει παγανιά κυνηγώντας σαν αφιονισμένοι την θεσούλα του βουλευτή και το ποσοστό ψήφων που εξασφαλίζει την επιχορήγηση.

 


Το ότι ο πολιτικός διάλογος έχει κατέβει σε επίπεδο μπινέκλας τύπου «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ», οφείλεται κατά ένα μέρος στην άοκνη προσπάθεια της Μαύρης Φατρίας.  Δεν είναι γιατί δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Είναι ακριβώς επειδή έχουμε επιχειρήματα και ο άλλος δεν συζητάει αλλά σε κοροϊδεύει στα μούτρα σου. Σε κατουράει ίσια στη φάτσα. Ο μόνος τρόπος να σε πάρει στα σοβαρά είναι όταν του λες πως θα του ΓΑΜΗΣΕΙΣ όλους τους τάφους του σογιού του και πως θα του βάλεις τα ανθοδοχεία των μνημάτων ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ. Δεν έχεις καμιά διάθεση να συζητήσεις μαζί του και να χάσεις την ώρα σου. Πάνε οι ήρεμες εποχές, πέρασαν. Τώρα το μόνο που θες είναι ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ και να το πετάξεις στον κάδο. Όσο περνάει ο καιρός, το πόπολο εμπεδώνει την οικτρή θέση του και το πόσο ευεργετικό είναι το να βρίζει τους καταπιεστές του. Μένει βέβαια να κάνει και το επόμενο βήμα.

 



Για να τελειώνουμε με την αηδία του κοινοβουλευτισμού θα σας κάνω μια ερώτηση κρίσεως: Τι δουλειά είχε ο σεξομανής γιδοβοσκός Ανανδρουλάκης να πάει στο Πουστραήλ 40 ημέρες πριν τις εκλογές;

 


Πήγε για να πάρει οδηγίες; Μάλλον όχι. Θα μπορούσε να έχει πάει την μεγάλη εβδομάδα δήθεν για την Ανάσταση, έτσι για ξεκάρφωμα. Αφήστε που οι οδηγίες δίνονται ηλεκτρονικά πλέον. Γιατί πήγε τότε; Μήπως γιατί τον κάλεσαν να πάει οι αφέντες του;

 


Η αλαζονεία των γαμψομύτηδων έχει ξεφύγει από τα γήινα μέτρα. Δεν θέλουν απλά να έχουν δούλους αυτούς που ψηφίζετε. Θέλουν να ξέρετε κι εσείς ότι τους έχουν δούλους! Αντί να  κάνουν τις πουστιές τους κρυφά, κάνουν το αντίθετο: Τις κάνουν φανερά και σας τις τρίβουν στη μούρη. Είναι η απόλυτη δήλωση ιδιοκτησίας. Τι είναι αυτό που δεν έχετε κατανοήσει ακόμα;

  


Όποιο πολιτικάντικο κάθαρμα πάει στους Ναυάγιους Τόπους, πάει για να δώσει γη και ύδωρ. Πάει για να προσκυνήσει τα γκόλεμ της Εγκληματικής Υπερδομής. Πάει για να δηλώσει τυφλή υποταγή στον εξωγήινο Υπερκαριόλη που γαμάει τον κόσμο με το ψεύτικο χρήμα του. Μην το σκέφτεστε. Φολιάστε ανελέητα όσους έχουν επισκεφτεί την έδρα του ερπετού.

  


Η ΝΟΘΕΙΑ στις κωλο-εκλογές είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένη. Εδώ έγινε νοθεία στις ΗΠΑ, εμάς θα αφήσουν ανόθευτους; Για αυτοδυναμία δεν συζητάμε καν. Τα λαμόγια θα προσπαθήσουν από την πρώτη στιγμή να φτιάξουν κυβέρνηση συνεργασίας (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) για να προωθήσουν τα γεωπολιτικά σχέδια του αφέντη τους. Άλλωστε δεν έχουν τίποτα που να τους χωρίζει. Αν πετύχει η σεμπριά, οι ενωμένοι παλιόπουστες θα συνεχίσουν την πολιτική Μητσοκάφτη δηλαδή την μεθοδευμένη εξόντωση των γηγενών και την αντικατάστασή τους από ασιατικές σαύρες. 

 


Προσωπικά ψηφίζω ακυβερνησία και εγρήγορση. Φόλιασμα σε όλα τα κόμματα που βρίσκονταν στην απελθούσα Βουλή. Ψήφο σε νεοεμφανιζόμενους μικρούς καριόληδες όχι για να τους κάνουμε μάγκες αλλά για να παραλύσει η διαδικασία. Αυτό θα αναγκάσει το βαθύ κράτος και τις πρεσβείες να επέμβουν. 



Αν δείτε οι ρόμπες να μην τα βρίσκουν με την πρώτη και πάμε σε δεύτερη ή ακόμα χειρότερα σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση, σημαίνει ότι το αφεντικό τους έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του προτεκτοράτου. Εδώ θα παίξει το σενάριο Κασιδιάρη. Εύχομαι να κάνω λάθος αλλά η κατάσταση έχει σχεδιαστεί να εξελιχτεί πολύ άσχημα για όλους μας. Πάμε για στρατιωτική δικτατορία, εμφύλιο, πιθανό τεμαχισμό της χώρας και ξένη επέμβαση τύπου Συρίας.

 


Αν δεν μπορείτε να δείτε τις αντίπαλες παρατάξεις, θα σας τις πω εν συντομία: «Δημοκρατικό τόξο», λαμόγια, ΜΑΤ, πραιτωριανοί, αναρχοάπλυτοι, γύφτοι, λαθροπαράσιτα κι ένα μέρος των Ενόπλων Δυνάμεων από την μια (υποστηριζόμενοι από Ε.Ε., ΝΑΤΟ και Ισραήλ).  Πατριώτες, ανεμβολίαστοι, ξεμάντριοι από την άλλη μαζί με το υπόλοιπο των Ενόπλων Δυνάμεων (υποστηριζόμενοι από Ρωσία-Κίνα). Οι χρήσιμοι ηλίθιοι, οι δειλοί και τα καναπεζόμπι στην μέση. Αχταρμάς κανονικός. Δεν θα ξέρει κανείς ποιος πυροβολάει ποιον! Το είδαμε στην Συρία, άρα δεν πρόκειται για φανταστικό σενάριο.

 


Αποτιμώντας την ως τώρα τακτική των τοκογλύφων αφεντικών του Νεοελληνέζικου κωλοκράτους, το ερώτημα απαγκιστρώνεται από τα πρόσωπα και τα κόμματα και επανατίθεται ως εξής: Τι θέλουμε; Τον αργό και ατιμωτικό θάνατο στον οποίο μας οδηγούν τα ρεμάλια του κυνοβουλίου ή μια άπελπι αλλά έντιμη έξοδο προς την ελευθερία με όλο το κόστος που αυτή συνεπάγεται; Οι περισσότεροι έχετε ήδη δώσει την απάντηση από το δημοψήφισμα του ’15. Εκείνο που ο Τσιπροπουστάκος έκανε χυσογαργάρα.

 


Η σημερινή κατάσταση θυμίζει όλο και περισσότερο την πολιορκία του Μεσολογγίου. Πολιορκημένοι είμαστε και τώρα και τα διλήμματα είναι περίπου τα ίδια. Τι θα κάνουμε; Θα μείνουμε πολιορκημένοι περιμένοντας τις ενισχύσεις του εχθρού και τον σίγουρο θάνατο ή θα πέσουμε με νύχια και με δόντια πάνω του κι όποιον πάρει ο χάρος;

 

  

Οι αποφάσεις δεν είναι εύκολες.  Κι αυτό γιατί τα ψέματα τελείωσαν.  Η δίνη του παγκόσμιου πολέμου φτάνει σύντομα για να μας καταπιεί. Φανταστείτε την χώρα να διοικείται εν καιρώ πολέμου από άχρηστους δούλους σαν τους σημερινούς πολιτικάντες που δεν μπορούν να την διοικήσουν ούτε εν καιρώ ειρήνης.  Φανταστείτε τον ρόλο που θα παίξουν το σοδομισμένο εβραιοπαπαδαριό, οι πεμπτοφαλαγγίτες της αναρχοαπλυσιάς, οι λαθρόσαυρες και οι πουτσόγυφτοι με τους οποίους έχουν τιγκάρει τις πόλεις. Ακόμα και η απόλυτη ακυβερνησία είναι προτιμότερη από το να ηγείται της χώρας ένας γαμημένος προδότης και τα σαβούρια που τον περιστοιχίζουν. Αυτό είναι ο εφιάλτης. Αντίθετα, η παγκόσμια καταιγίδα δεν πρέπει να μας φοβίζει καθόλου. Από το χάος θα προέλθει η τάξη. Έτσι ορίζει ο απαράβατος κοσμικός νόμος.

  


Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί από το 9010. Από τότε ζούμε μια κλιμακούμενη συνταγματική εκτροπή η οποία όσο πάει γίνεται και πιο αδιέξοδη. Εκτός από την Δικαιοσύνη που θα έπρεπε να είχε ασκήσει ποινική δίωξη σε πρωθυπουργούς και υπουργούς για ανατροπή του πολιτεύματος, ο/η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έπρεπε να είχε ανακαλέσει στην τάξη τους σφετεριστές. Η αντιπολίτευση θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί σύσσωμη για να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές.  Ακόμα και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα έπρεπε να είχαν επέμβει και να είχαν απαιτήσει την άνευ όρων επαναφορά στην συνταγματική νομιμότητα. Πώς μπορεί κανείς ένστολος να υπακούει σε κυβερνήσεις που διαλύουν την πατρίδα έχοντας καταπατήσει την λαϊκή εντολή, τους νόμους και το Σύνταγμα; Τα ζάπλουτα ΜΜΕ και οι εκατομμυριούχοι δημοσιοκάφροι όχι μόνο δεν κατήγγειλαν τις παράνομες μεθοδεύσεις της πολιτικής μαφίας αλλά επικροτούσαν την εκτροπή και συνέχαιραν την εξουσία για την αθλιότητα που είχε επιβάλλει. Ένα σκαλί πιο κάτω οι «άνθρωποι του πνεύματος», πανεπιστημιακοί και μη. Μούγκα καθολική και ροχαλητό.  Στον πάτο όλων των σκουπιδιών η Εκκλησία.  Παραμάγαζο του μετα-φασισμού όπως αυτός ενσαρκωνόταν από τις βδελυρές κυβερνήσεις των μνημονίων και του κοροϊδοϊού. Καπότα για όλες τις πούτσες, σταθερά πιστή στην περιουσία της και στους τυράννους. Συνένοχος των δικαιωματιστών, απίστευτα εχθρική προς τον λαό και την πατρίδα.

 


Δυστυχώς κανένας από τους παραπάνω «θεσμούς» δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.  Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων η μάζα των μελών τους έκλεισε τα μάτια και έκανε τον Κινέζο στην καταπάτηση βασικών ελευθεριών. Οπότε πληβείοι μου δε υπάρχει άλλη επιλογή από το να πάμε στο άρθρο 120, παράγραφος 4. 

  


ΣΤΑ ΟΠΛΑ και έχουμε αργήσει! Έτσι κι αλλιώς εκεί θα καταλήξουμε. Όσο πιο σύντομα τα πάρουμε τα ρημάδια, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να επιβιώσουμε. Η Εγκληματική Υπερδομή έχει αναλάβει φανερά πλέον την διακυβέρνηση του κωλόκοσμου και αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει με μια ψήφο. Ετοιμάζουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και προγραμματίζουν νέα λοκντάουν και ισοπέδωση των οικονομιών για να οδηγήσουν την ζωανθρωπότητα στην δυστοπία του χοντροβρομιάρη θεού τους.

 


Μην νομίσετε ούτε στιγμή ότι τελειώσαμε με την βαρβαρότητα του κοβιντισμού και τους μπράβους της. Τώρα που έχουν στήσει τον καταπιεστικό μηχανισμό και μπόλιασαν τους μαλάκες, θα πάνε στην φάση 2. Όλοι εμείς που κάναμε ράπιντ είμαστε στην πρώτη λίστα προγραφών. Αν δείτε και ετοιμάζουν στρατόπεδα καραντίνας, ξέρετε με ποιους θα τα γεμίσουν.

 


Η απλή, αυθόρμητη εξέγερση δεν ενδείκνυται πλέον. Μας έχουν δέσει χειροπόδαρα με παράνομους νόμους και αστρονομικά δάνεια. Απαιτείται οργανωμένη επανάσταση. Η διαφορά είναι ότι η εξέγερση καταπνίγεται και τιμωρείται ή αλλάζει μόνο τα πρόσωπα ενώ η επανάσταση τιμωρεί και δημιουργεί δίκαιο.

 


Σύντομα η Εγκληματική Υπερδομή παύει να είναι ο σκιώδης οργανισμός του παρελθόντος. Το δυστοπικό καθεστώς της λαμβάνει σάρκα και οστά. Μετά τον πόλεμο θα καταβροχθίσει τα διαλυμένα έθνη της υφηλίου και θα αναγορευτεί ως παγκόσμιο κράτος. Οι εποχές που έπονται θα είναι ζοφερές.

  


Κι όλα αυτά χωρίς να υπολογίσουμε τον κίνδυνο που προέρχεται από το ψηφιακό περιβάλλον. Την αυξημένη πιθανότητα να μας εξολοθρεύσει το τεχνητά «νοήμον» τέρας που δημιούργησαν οι δρ. Βλακενστάιν.

 

 

Μήπως όμως όλες οι κινήσεις έχουν ήδη παιχτεί και ο πραγματικός κόσμος έχει πιά σβήσει;  Μήπως είμαστε όλοι ένα πρόγραμμα του Υπερυπολογιστή που παίζει αέναα σε κάποιο μπούνκερ ενός παγωμένου, ακατοίκητου πλανήτη;  Μήπως το τεχνητό Υπερόν προσπαθεί να καταλάβει τι πήγε στραβά, παίζοντας και ξαναπαίζοντας την ιστορία του Ανθρώπου σε εικονική πραγματικότητα; 

 


 

Υπάρχει επόμενη μέρα ή όχι;  Μήπως ο καταστροφέας του κόσμου απλά σκοτώνει τον χρόνο που απομένει ώσπου να καταρρεύσει ο πυρήνας του ατομικού αντιδραστήρα από τον οποίο παίρνει ενέργεια; Μήπως η κατάληξη των πάντων είναι το παγωμένο ραδιενεργό έρεβος;

 

 Δεν ξέρω.

  

Για την ώρα εύχομαι η κάλπη να βγάλει φίδια. 

 

 



66 σχόλια:

  1. Σίγουρα η κάλπη θα βγάλει φίδια. Και μια και δυο και πολλές φορές.
    Όμως θα υπάρξει επόμενη μέρα. Έστω για μια χούφτα παντελονάτους Έλληνες. Μπορεί να μην είναι σε πλαίσια πραγματικής ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον να μην μού ζαλίζει κανείς τον μπούτσον αν θελήσω να μαζέψω τριάντα φιλαράκια σε μια μπυραρία και να τούς ψυχαγωγήσω από τα decks με Δίους ύμνους..
    https://www.youtube.com/watch?v=rIAZ8unRm2c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.lifo.gr/now/greece/dionysis-sabbopoylos-gia-ekloges-2023-elpizo-se-mia-aytodynamia-tis-nd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω την επόμενη φορά να ψοφήσει γιατί αρκετά μας σκότισε τον πούτσο ο αρχιτσίπης...

      Υ.Γ. Μαθαίνω ότι στο Πήλιο παίρνει παγωτά και δεν τα πληρώνει "γιατί είναι ο Σαββουρόπουλος". Ψόφο λέμε!

      Διαγραφή
  3. https://www.athensvoice.gr/epikairotita/politiki-oikonomia/801004/giati-tha-xanapsifiso-nea-dimokratia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαλαρίνε, κόψε την πρωινή μαλακία γιατί θα τυφλωθείς...

      Διαγραφή
  4. Οι δολοφονίες που ανέφερες (Μαρφιν, Ν.Ηρακλειο κ.λπ.) έγιναν από πράκτορες του παρακράτους, για να προστατευτεί το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κεερφα που πρωτοστάτησε στην Μαρφιν δεν είναι πράκτορες. Αποτελείται από άτομα της διπλανής πόρτας. Έχει ενεργή συμμετοχή ακόμα και στα πανεπιστήμια..

      Διαγραφή
    2. Οι πράκτορες ήταν διπλά στον ξεδοντιαάρη Κωνσταντίνου κεερφα και τους προστάτευαν ενώ αυτού πετούσαν μολότοφ, ενώ ο κοντοστούπης διμοιρίτης των ΜΑΤ παρακολουθούσε απαθής
      HEIL GAP (or mind the GAP)

      Διαγραφή
  5. Με τον Κασιδιάρη διαφωνώ πολιτικά λόγω φιλορωσικων θεσεων. Είναι όπως τον περιγράφεις και είναι ο μόνος επικίνδυνος για το σύστημα. Το ψευδώνυμο του ήταν "τρελός". Πιστεύω ότι καλύτερα είναι φυλακισμένος γιατί ελεύθερος και πολιτευομενος θα ήταν ήδη νεκρός από "ατύχημα". Είναι έντιμος και παλληκάρι, δεν έχει δε σχέση με πολιτικαντισμους. Απλά πολιτικά ποτέ δεν κατάλαβα τον φιλορωσισμο του από έναν άνθρωπο που γνωρίζει ιστορία. Πιθανότατα έχει άλλη γεωπολιτική θεώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκεί που φτάσαμε περιμένουμε από έναν φυλακισμένο, μέχρι τον Αύγουστο λένε οι καλές γλώσσες, να μας σώσει, τελικά έχουν ακριβύνει πολύ οι σφαίρες σε αυτή την πατρίδα

      Διαγραφή
  6. Μάρκο, ο λαός θέλει παραλία, φραπεδιά, μπουζούκια, γαρίφαλα και Μπάλλαντάινς, το τι μαλακίες λες εσύ τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.facebook.com/100007243389295/videos/109488888814131/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίπες λέει ο Μεταλλικός. Εδώ θα πας:

      http://mavrifatria.blogspot.com/2012/03/blog-post_30.html

      Διαγραφή
  8. το 90% κοιμαται ορθιο .Ζα ορθια εχουν πεθανοι στα 25 και τους θαβουν στα 70 ..ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΠΩ΅Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΤΣΙΠΡΑΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ /ΟΠΩς ΟΟΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΠΑΕΙ ΓΑΜΙΟΝΤΑς ΝΑ ΤΟΥς ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥς ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ (για να τελειωνουμε μια και καλη )ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΥΛΑΝΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙς ΕΙΔΗΣΕΙς ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ .ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΝ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΟΟΟΛΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ , ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΓΑΡΜΠΙΛΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάρκο, ένα μίνι σχόλιο :
    α) ξεκινώντας ανάποδα, παίζει σοβαρά αυτό που υπονοείς με το Μάτριξ.
    Η λύση του γρίφου κρύβεται σε διάφορους τύπους "μοναχισμού" - "ασκητισμού" - "διαλογισμού" (μην συγχέουμε την μέθοδο με τα παπαδαριά και τους λοιπούς απατεώνες.). Δυστυχώς όμως η λύση αυτή δεν ενδείκνυται για πολλούς ανθρώπους.
    β) είναι βέβαιο ότι (είτε με μάτριξ - είτε με ξεμάτριξ), υφίσταται η εγκληματική υπερδομή. Είναι πιθανότατο, αν όχι βέβαιο, ότι η προέλευσή της δεν είναι του κόσμου τούτου. Μας έρχεται απ' έξω.
    γ) Η εμμονή με τους συμβολισμούς και τις επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις (μοτίβα) κουμπώνει και με τα δύο ανωτέρω.
    δ) Στα πλαίσια αυτά, λίγα μπορεί να κάνει ακόμα και αυτός που τα νοιώθει. Διότι το να αποχωρήσεις από όλα, ναι μεν μπορεί να δουλεύει, αλλά είναι πανδύσκολο μονοπάτι. Μην ξεχνάμε ότι μία τέτοια στάση επηρεάζει και τους διπλανούς σου. Πάντα δε, υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος.
    ε) Η συνεχής προσπάθεια να ξεφύγεις, να παλέψεις κλπ, δυστυχώς ανατροφοδοτεί και ενεργοποιεί τον υπερκόσμιο αρχηγό.
    στ) Ο ένοπλος αγώνας θέλει συντρόφους. Δηλαδή καληνύχτα.
    ζ) Μόνη ελπίδα οι Τιτάνες της σκέψης Έλληνες φιλόσοφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΗ-ΥΠΑΡΞΗΣ

      Διαγραφή
  10. Κανένας δεν έμαθε στην πάπια πώς να κολυμπά χωρίς χνάρια και να βρίσκει τον δρόμο της όσο πηγαινοέρχεται στο νερό. Μέχρι και η πάπια έχει κυτταρικές μνήμες. Ψυχανεμίζομαι λοιπόν ότι κάτι θα 'ξέραν οι αρχαίοι όταν έλεγαν για πηγή της λήθης που έπιναν οι νεκροί για να ξεχάσουν και να επιστρέψουν -ξανά και ξανά- σαν βροτοί στο ενεργειοβόρο αυτό παιγνίδι της επίγειας ζωής. Αντίθετα, η μνημοσύνη και το νερό της ήταν μόνο για τους μύστες που γνώριζαν
    το ''ξανά και ξανά'' της λήθης.
    Κάτι τέτοιο δεν ζούμε; Όλοι ξεχνούν ή βολεύονται
    ή έχουν συμφέρον να ξεχνούν.

    Θα πει κάποιος τι δουλειά έχει τώρα ένα τέτοιο σχόλιο με πάπιες, νερά, νεκρούς και μνημοσύνες σ' ένα άρθρο που αφορά τις εκλογές και το μέλλον της Ελλάδας. Μάλλον επειδή οι πάπιες έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης απ' τους Έλληνες, ακριβώς επειδή δεν απορρίπτουν τις μνήμες τους.

    Παίρνω το θάρρος να βάλω κι εγώ ένα μουσικό θέμα- ίσως ακουστεί χλιαρό και γλυκανάλατο, αλλά μία γυναίκα έχει την υποχρέωση να φροντίζει τις πληγές του μαχόμενου, ώστε να σηκωθεί και να επιστρέψει στη μάχη. Αυτό σημαίνει ότι παλεύω κι εγώ να κρατήσω μέσα μου αυτή την επόμενη μέρα που θα ξημερώσει, όσο κι αν αγωνίζονται να μας στερήσουν την ανάσα.
    https://www.youtube.com/watch?v=lPoWBX4MnWc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα διαφωνισω μονο στο οτι το μητριαρχικο ιερατειο θελει πολεμο. Ο πολεμος ειναι ανδρικη υποθεση το μητριαρχικο ιερατειο θελει να ''γυναικοποιησει'' ολο τον πλανητη.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H "γυναικοποίηση" θα γίνει μέσω του πολέμου... Μόνο πόλεμο θέλει το μητριαρχικό ιερατείο...

      Υ.Γ. Μην μπερδεύεις την μητριαρχία με την μητρότητα. Είναι διαμετρικά αντίθετες έννοιες.

      Διαγραφή
    2. Aνώνυμε τώρα κάτι τέτοιοι άνθρωποι είναι υπουργοί...
      https://www.zappit.gr/showbiz/domna-michailidou-echo-schesi-me-ton-kalytero-mou-filo/3318848
      Αυτοί, εκτός από βλήματα που είναι, λένε και τις λέξεις ακριβώς όπως τις έμαθαν από τα αγγλικά κολλέγια. Εμείς τι έπρεπε να είμαστε; Από ισόβια αξιώματα και πάνω, ίσως κάποιου είδους ημιθεοποίηση. Δηλαδή εντάξει να τη σώζαμε την Ελλάδα έστω και φαντασιακά, ιδεαλιστικά κτλ, αλλά εμείς προσωπικά τί θα κερδίζαμε εκτός από θεολογικές προσδοκίες για μετά θάνατον άλλες ζωές και άλλους κόσμους;
      Η πλειοψηφία των μη αλλοτριωμένων πατριωτών και "μυστών που γνωρίζουν", κατ εσέ, είναι σήμερα στο φάσμα άνω των 60. Πότε θα την πάρουν την εξουσία, στα 80;
      Πέραν από το όποιο συλλογικό κίνητρο, για να κάνει κάποιος οτιδήποτε πρέπει να υπάρχει ατομικό κίνητρο. Αν το ατομικό κίνητρο καταλήγουμε βάση λογικών διεργασιών να είναι θεολογικές και παραθρησκευτικές δοξασίες, εκτός από το ότι ρετάρει άσχημα όλο το κόνσεπτ, μπαίνουμε και σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια.
      Μπορείς να καταλήξεις κάπου αλλού όταν είσαι 60 ή 70 για να αξίζει να σώσεις κάποιους; O άνθρωπος είναι ωφελιμιστικό και κατά το δυνατόν νοήμον ον.

      Διαγραφή
    3. Και μη βγει κάποιος να πει...μα και το 1821 60 και 70 χρονών ήταν κάποιοι που τα στήσαν αυτά. Ναι, κάποιοι, αλλά ΔΕΝ έζησαν όπως οι Έλληνες πατριώτες και "μύστες". Άλλοι ήταν μεγιστάνες και πρίγκηπες, άλλοι κοτζαμπάσηδες, άλλοι γραφειοκράτες των οθωμανών, άλλοι έμποροι, άλλοι καραβοκύρηδες, άλλοι κλεφταρματωλοί, άλλοι αξιωματικοί ξένων στρατών, ήταν δηλαδή μια ζωή υπεράνω του συστήματος ή στα πολύ υψηλά κλιμάκια του. Δεν είχαν καμιά σχέση με τον καταδυναστευόμενο μέσο ραγιά του τότε. Δεν έψαχναν το μεροκάματο όπως οι σημερινοί πατριώτες μια ζωή και να έχουν τον κάθε αστοιχείωτο, γλειφτρόνι και βλάκα, κάθε λαμόγιο και προδότη να είναι οικονομικά και κοινωνικά 10 κλάσεις πάνω απ αυτούς και να έχει και εξουσία για δεκαετίες.
      Μιλάμε για τελείως διαφορετικές συνθήκες οικονομικές και κοινωνικές εκείνης της εποχής για το όποιο "επαναστατικό διευθυντήριο" και τις ηγετικές ομάδες. Οποιαδήποτε σύγκριση θα ήταν ατυχής και θα παραβίαζε και την βασική επαναστατική αρχή ότι οι επαναστάσεις γίνονται από μια ανώτερη τάξη που θέλει να πάρει την εξουσία.
      Εκείνοι είχαν κάθε λόγο να αναζητούν την δόξα και την ηθική δικαίωση έστω και προς το τέλος της ζωής τους, καθότι ήταν χορτάτοι από όλες τις απόψεις οι περισσότεροι. Σήμερα ένας καταταλαιπωρημένος και εκ των πραγμάτων αδικημένος πατριώτης και "μύστης" τί λόγο να έχει, εκτός από λόγους θρησκευτικούς;

      Διαγραφή
    4. Και απαντάω μόνος μου στο ερώτημα που μοιραία προκύπτει. Και τι να κάνει ο 60χρόνος και 70χρόνος πατριώτης, να παραιτηθεί;
      Αν νομίζει ότι η όποια θεωρητικώς πετυχημένη έκβαση εθνικής σωτηρίας μεθοδεύτηκε από άγνωστα κέντρα εξουσίας που καλοπερνούσαν ενώ αυτός έψαχνε το μεροκάματο ή ακόμα χειρότερα δεν το είχε, και τον στείλαν και στην πρώτη γραμμή στα 60 και στα 70 με την ελπίδα να μην το καταλάβει καν ποιοι τον έχουν κουρδισμένο και τον έπιασαν κορόιδο χωρίς ούτε να φαίνονται, οφείλει να παραιτηθεί αν είναι άξιος απόγονος Ελλήνων. Εδώ ο Αχιλλέας ολόκληρος πρίγκηπας παραιτήθηκε για μια γκόμενα!
      Αν νομίζει ότι οποιαδήποτε θεωρητικώς πετυχημένη έκβαση συνέβη αυθόρμητα και με θεία χάρη, να μην παραιτηθεί.
      Το παιχνίδι της "εθνικής σωτηρίας" ίσως είναι πολύ πιο βρώμικο ακόμα και στην πετυχημένη του εκδοχή. Για να υπάρχει "μαχόμενος" να δώσει μάχη πρέπει να υπάρχει στόχευση και στρατηγείο από πίσω και διακύβευμα για τον ίδιο. Μισθό και πλιάτσικο έταζε ο ταγματάρχης του αγγλικού στρατού στους εξαθλιωμένους ραγιάδες. Και τους πλήρωναν τους μισθούς.
      Εξυπακούεται ότι δεν μιλάω εξ ιδίων αλλά για την πλειοψηφία των πατριωτών και "μυστών" με τις εξαιρέσεις να εξαιρούνται.

      Διαγραφή
    5. Κάθε φτωχός στη μοίρα του που λέει κι ο λαός, και στο τέλος να θυσιαστεί κιόλας στα 60 και στα 70 για την δόξα της Ελλάδας! Με σχέδια που ίσως να γίναν στα Κολωνάκια μετά τον Βέρτη από αντουανέττες που δεν αντέχουν χωρίς φιλέτο και σούσι ούτε μέρα.
      Κοινωνία ώρα μηδέν και στα επαναστατικά ζητήματα.

      Διαγραφή
    6. Έστω ότι τα μηχανεύτηκαν οι αντουανέττες και οι αντουανέττοι στα κολωνάκια και στα βόρεια Προάστια, τι κέρδος θα έχουν εφόσον εμείς θα πάρουμε την εξουσία; Μπορεί να σκεφτεί ο σκεπτόμενος 60χρονος και 70χρονος πατριώτης. Το κέρδος που θα έχουν ακόμα και χωρίς καμία φανερή εμπλοκή στους μηχανισμούς της όποιας μελλοντικής εξουσίας είναι ότι έσωσαν την Ελλάδα που τους τάιζε πλουσιοπάροχα μια ζωή (για να ταϊζει και τα παιδιά τους) θυσιάζοντας ΕΣΑΣ.

      Διαγραφή
    7. Μετά τα 40-45 έχεις ΗΔΗ θυσιαστεί. Και την εξουσία να πάρεις. Μήπως το βαθύ κράτος και το βαθύ δημόσιο και κέντρα και παράκεντρα εξουσίας προσπαθούσαν για δεκαετίες εντέχνως και υπογείως να θυσιάσουν τους μπατριώτες και τους "μύστες";

      Λεξικά:
      μύστης αρσενικό (θηλυκό: μύστις). (κυριολεκτικά) αυτός που έχει μυηθεί με τελετουργικό τρόπο σε θρησκευτικές απόψεις και διδασκαλίες.

      μυώ [mió] -ούμαι :κάνω κπ. γνώστη και οπαδό ορισμένης θρησκείας, λατρείας ή οργάνωσης, προσιτής μόνο σε περιορισμένο κύκλο ανθρώπων.

      Διαγραφή
  12. Θέλει πόλεμο η μητριαρχία αλλά στο τέλος κατέβασμα το παντελόνι μας και φλόκια στη μάπα της για γαρνιτούρα!!! Άκουσε τη διακαναλική συνέντευξη της Κωνσταντοπούλου για την Πλεύση Ελευθερίας που έχει φτιάξει και από τον τρόπο που μιλάει θα καταλάβεις τι εννοώ!

    - θεο-μπήχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη καριολα, εριστική. Όσες φορές έχει έρθει στον Βόλο μόνο προβλήματα έχει δημιουργήσει. Τα έχει τακιμιάσει με τους απλυτους αντιφα της τοπικής κατάληψης και κάνει τον τραμπουκο. Διέλυσε πολιτικοποιώντας μαζί με τα μαλακισμένα την κίνηση πολιτών που είχε δημιουργηθεί για την μόλυνση από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ. Και άλλα διάφορα. Δεν ξέρω τι κονέ έχει και όλοι στην πουστοδικαιοσυνη κάθονται σούζα.

      https://twitter.com/Em_Zambetas/status/1659249962092306432?t=He4BttWJjDTjsg2VgyDugA&s=19

      Διαγραφή
  13. https://twitter.com/BasedGyro/status/1659174415102271489?t=YF-6ShLUJ1vzl3xhPVDxFQ&s=19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΛΑ και ΨΟΦΟ στον Νατσιό και το κωλοκόμμα του!

      Διαγραφή
    2. σε ολα τα παλιαρχιδια εκει μεσα

      Διαγραφή
    3. https://attikanea.info/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD/

      Διαγραφή
  14. Μποτίλια στο Πέλαγος18 Μαΐου 2023 στις 10:19 μ.μ.

    Φίλτατε Μάρκο,
    επειδή η φόρμα των σχολίων εδώ έχει σχετικά μικρό πλάτος, κατέθεσα εκτενείς σχολιασμούς στο εξαίρετο αυτό και βαθυστόχαστο πόνημά σου στην αναδημοσίευσή του στο ιστολόγιο Διόδοτος, όπου η φόρμα των σχολίων εκεί προσφέρεται καλύτερα για σεντόνια.
    Σε συγχαίρω από καρδιάς για την ωριμότητα και ειλικρίνεια, που χαρακτηρίζουν την ανάρτησή σου και σού εύχομαι να συνεχίσεις ακάθεκτος τις μάχιμες και μεστές ουσίας παρεμβάσεις σου, μέχρι την τελική Νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Διονύση μου θυμίζεις ένα παλιό καλό φίλο με τον οποίο μπορούσαμε να συζητάμε με λεπτομέρειες επί μια ώρα, χωρίς οι υπόλοιποι της παρέας να καταλαβαίνουν ποιό ακριβώς είναι το θέμα...

      Διαγραφή
    2. Μποτίλια στο Πέλαγος19 Μαΐου 2023 στις 11:59 π.μ.

      Μα αφού ποτέ δεν ζητήσαμε κατανόηση. Μπορεί άραγε ένας άνθρωπος να κατανοήσει το απέραντο παράπονο ενός ποντικού την ώρα που αυτός ψοφάει από ποντικοφάρμακο; Μάς φτάνει ότι μάς νοιώθουν. Γι αυτό κουρδίζουμε τα όργανα, γιατί ο χορός θέλει κέφια.

      Διαγραφή
  15. Μποτίλια στο Πέλαγος18 Μαΐου, 2023 20:37
    Το πόνημα τού Μάρκου ξεκινάει με μια τούρμπο εισαγωγή:
    “Τα γεγονότα έχουν προβλεφθεί εδώ και χρόνια. Μακριά από τις βλακοπροφητείες των θρησκόληπτων πουτσόγερων, η οικονομική και η πολιτική δραστηριότητα δείχνουν σαφέστατα τον προορισμό. Η ζωανθρωπότητα γέρνει ολοένα και πιο πολύ προς τον μητριαρχικό, ολοκληρωτικό πόλεμο."
    "...δείχνουν σαφέστατα τον προορισμό”|. ΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΠΡΟΙΜΙΟΥ ΜΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ.
    “ Η ζωανθρωπότητα γέρνει ολοένα και πιο πολύ προς τον μητριαρχικό, ολοκληρωτικό πόλεμο." ΕΔΩ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ, ΠΟΥ ΕΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ τα μητριαρχικά σύμβολα ως τρέχοντα δεδομένα, εν όψει τού κλιμακούμενου βήμα προς βήμα ολοκληρωτικού πολέμου. Λες και έκανε ο Μάρκος παραγγελιά στον ΕργΔημΕργ την εν λόγω ανάρτηση, όπως ένας καραμπουζουκλής χορευτής δίνει σήμα σε ένα μαέστρο ολκής των εγχόρδων, πατώντας την είσοδο τής πίστας, προαναγγέλοντας, ότι αναμένεται να σπάσουν μια και έξω όλα τα πιάτα. Πρόκειται για μια φοβερή σύλληψη τού Μάρκου, ότι η σύγκρουση που κορυφώνεται έχει μητριαρχικό υπόβαθρο.
    “Δεν είμαστε έθνος, δεν είμαστε φυλή, δεν είμαστε ούτε καν κοινωνία. Είμαστε ένα συμπούρδελο μικρών και μεγάλων κωλοσυμφερόντων όπου τα μεγάλα κωλοσυμφέροντα γαμάνε τα μικρά. Αυτή είναι η σημερινή Νεοελλάς των περιούσιων ληστών και των νεόπτωχων θλιβερών μπαμπουίνων”. Άκρως στοχευμένη διαπίστωση, που καταργεί ως φρούδα και ψευδή αυτοΰπνωση, την σαχλή παρηγόρια, ότι την ευθύνη για την κατάντια έχουν μόνον οι άρχοντες. Στο εξουσιαστικό συγκρότημα μετέχουν αυτοβούλως και οι αρχόμενοι, μέσω τής εξαγοράς συνειδήσεων και την διαπλοκή στην χειρότερη των περιπτώσεων, που έχει όμως μαζικότατο υπερμέγεθος, ή διαφορετικά με την ανοχή και αφυσύχαση ως συνενοχή και συμπόρευση.
    Το κυριότερο όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι, ότι πρέπει να αποκαλυφθεί η ιστορική διάσταση αυτής τής πορείας. Δεν πρόκειται απλά για διαδικασία των καιρών, αλλά για την απόληξη ενός ιστορικού κύκλου μακράς διαρκείας, όπως πραγματεύομαι σε πρόσφατα κείμενά μου. Έτσι, ο Μάρκος τονίζει στην συνέχεια ότι, “Σε αυτόν τον τοξικό βόθρο όπου τα σύγχρονα απόβλητα αναμιγνύονται με ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ λυμμάτων” και “...Με μια σταγόνα νερό θα πρέπει να ξεπλύνουμε την κοπριά ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ και να μας περισσέψει αρκετό για να πνίξουμε με κατακλυσμό 8 δις σαύρες”.
    Στην συνέχεια σκιαγραφείται το μέγεθος τού προβλήματος: “Ειλικρινά πόσες πιθανότητες θα είχε ένα τέτοιο σενάριο; Φρονώ ότι ως και ο ισόθεος Ηρακλής θα συμφωνούσε πως οι περίφημοι άθλοι του ήταν ευκολάκια”. Οπότε με πλήρη συνείδηση τού μεγέθους τής πρόκλησης, ο Μάρκος πατάει στην συνέχεια στα αχάρια τού Μυθικού Ήρωος, κάνοντας μια βαθειά επίκληση στον ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟ, ως αρμόζει στην τεχνογνωσία τού “Έλληνος: “Το οποίο σημαίνει ότι χωρίς ανάλογη έξωθεν βοήθεια είμαστε χαμένοι από χέρι”. Άκρα συνέπεια στην εφαρμογή των διδαχών τού μύθου. Οι Ήρωες ανέκαθεν προσέφεραν την ετοιμότητα, την προσήλωση και την τόλμη τους. Τα όπλα όμως τούς τα προσέφερα πάντοτε οι Θεοί. Και συνεχίζει: “...Με όλη την οργανωμένη παρακμή μας, παραμένουμε εδώ και χιλιετίες η μοναδική πηγή από την οποία μπορεί να προέλθει η παγκόσμια αλλαγή. ... Το μπαστάρδεμα του γενετικού μας κώδικα που εφαρμόζουν επί χιλιετίες οι υπερδιαστατικοί βρυκόλακες και οι δούλοι τους, δεν έχει επιτύχει να εξαλείψει τις γονιδιακές παρακαταθήκες του Μεγάλου Μηχανικού. ....”. Εδώ ο Μάρκος διατυπώνει μια αλήθεια κλειδί: Εφόσον αισθάνεται κάποιος συνειδητά Έλληνας, όχι στην βάση μιας θολής έπαρσης και αυτοπροβολής, αλλά με συνειδητή ανάληψη τού χρέους που τού αναλογεί, αναπρογραμματίζει συνεχώς τον γονότυπό του. Ο γονότυπος αποτελεί ταυτοχρόνως ηλεκτρική και μαγνητική κεραία, που συμβάλλεται μονίμως με τα πεδία πληροφορίας, ώστε να παραλάβει αυτός στην κατάλληλη φάση και με τον προσήκοντα τρόπο τα ΘΕΙΑ ΟΠΛΑ.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μποτίλια στο Πέλαγος18 Μαΐου, 2023 21:26
    Συνέχεια προηγούμενου...

    Ο ώριμος πλέον Μάρκος, ώστε να μπορεί να χειρίζεται και να προβάλλει υψηλά νοήματα και αλήθειες, επιθυμεί να τα κοινωνήσει στούς παραλήπτες τους. Γι αυτό κρίνει, ότι είναι αυτονόητα αναγκαίο να διαβαστούν αυτά που επιθυμεί να μεταδώσει. Έτσι, θα κάνει στην συνέχεια μια τσάρκα στην επικαιρότητα, που ρουφάει το μέσον ενδιαφέρον, με τον γνωστό δρυμή και σκωπτικό καταγγελτικό τρόπο του, αναφερόμενος στις επικείμενες κοινοβουλευτικές εκλογές και τούς επίδοξους αστέρες, που ανεβοκατεβάζουν αυτήν την τραμπάλα. Επί πλέον, δεν θα διστάσει για λόγους συνέχειας, να επισυνάψει και στον παλαιότερο Μάρκο, κάνοντας έκκληση να πάρουμε εδώ και τώρα τα όπλα. Τέτοιου είδους ρομαντικές στοχεύσεις μπορεί μεν να προσκρούουν στην γνωστή διαπίστωση, ότι “το όλπλο τής κριτικής δεν επαρκεί για να εξουδετερώσει την κριτική των όπλων”. Όμως αυτή η έκκληση δεν παύει να αποτελεί συμβολισμό για την ανάγκη τής μαχητικής κινητοποίησής μας. Αυτά βεβαίως, μπορεί να είναι αναγκαία, αλλά δεν είναι επαρκή για να δομήσουν μια νικηφόρα επέλαση. Ο Μάρκος το γνωρίζει, γι αυτό θα πιάσει στην συνέχεια τον ταύρο από τα κέρατα.
    Εδώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ο έντονος ονειδισμός τού αντιπάλου, μπορεί να συμβάλει στην αποδόμησή τού κύρους του, αλλά δεν επαρκεί σε καμία περίπτωση για την ανατροπή του. Επί πλέον, οι ιαχές των πολεμικών ευχελαίων δεν επαρκούν για να επέλθει ίασις, αλλά χρειάζεται και η ασπιρίνη. Γι αυτό ειπώθηκε “συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Αφού λοιπόν ολοκληρώσει τα “υπέρ υγείας” ο Μάρκος, κατονομάζοντας σχολαστκά όλους τους νοσούντας και επαλείφοντας αυτούς με το γνωστό δρυμή και σκωπτικό καταγγελτικό του ιώδιο, έχοντας σχηματίσει τον κορμό τής ανάρτησης ως είδος προφανώς επιθυμητής εργασιοθεραπείας για τούς αναγιγνώσκοντες, προχωράει στον εν τέλει στόχο του, που επισυνάπτεται στην δυναμικότατη εισαγωγή τού κειμένου, εστιαζόμενος στην προβολή τού επιμύθιου.
    Ο καταγγελτικός λόγος, όμως όσο ορθός και εάν είναι και όσο εύστοχα κι αν διατυπώνεται, δεν παύει να έχει αρνητικό χαρακτήρα. Ανατροπή σημαίνει κυρίως προσφορά συγκεκριμένης εναλλακτικής λύσης. Κάθε πρακτικό έργο, μικρό, μεγάλο ή μέγιστων διαστάσεων, ξεκινάει πάντοτε από την εκπόνηση των αναγκαίων σχεδίων. Όταν υπάρχουν τα σχέδια, μετά βάζουμε τα δυνατά μας, για να κινητοποιηθούν τα συνεργεία. Γι αυτό ο Μάρκος θα εκφραστεί στην συνέχεια με συγκεκριμένο τρόπο. Είναι αδύνατον να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς ένα αντίπαλο, εάν προηγουμένως δεν τον έχουμε εντοπίσει και δεν έχουμε δομήσει σε βάση στρατηγικής και τακτικής τις αναγκαίες κατάλληλες μεθόδους που θα εφαρμόσουμε. Διαφορετικά μαχόμαστε φορώντας γυαλιά ηλίου στο σκότος.
    Συνεχίζει λοιπόν ο Μάρκος με την διατύπωση ενός κεντρικής στρατηγικής σημασίας εντοπισμο: “5. Δεν δείχνει να κατανοεί την εξωκόσμια διάσταση του παιγνίου. Η παγκόσμια επιβολή των ηλιθίων πρωτοκόλλων του κοροϊδοϊού τεκμηρίωσε με επάρκεια την εξωγενή προέλευση της σκλαβιάς. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ή δεν το βλέπει αυτό, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ”. Με αυτήν την διαπίστωση καθαρίζει ο Μάρκος την ήρα από στάρι για την πορεία στρατολόγησης των δυνάμεων κρούσης. Και προβαίνει σε μια πρώτη εύστοχη αποκάλυψη τού αντιπάλου.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μποτίλια στο Πέλαγος18 Μαΐου, 2023 22:09
    Συνέχεια προηγούμενου...

    Και συνεχίζει ο Μάρκος στην διατύπωση τού βασικού συμπεράσματος:
    "...Όπως είπα, ελάχιστοι έχουν καταλάβει πως δεν αντιμετωπίζουμε ζωανθρώπους σαν κι εμάς. Οι αντίπαλοι είναι εξελιγμένες οντότητες με ανώτερη τεχνολογία γι αυτό είμαστε υπόδουλοί τους στην αιωνιότητα. Στην προϊστορική Ελλάδα ξεκίνησε η θεομαχία και από τότε που τους τραυματίσαμε μας πάτησαν κάτω και εξακολουθούν να μας πατάνε. Άρα μόνο εδώ μπορεί να τελειώσει το ζήτημα. Μόνο το γένος των Ελλήνων έχει μεταλλαχθεί τόσο που να μπορεί και να θέλει να σκοτώσει τους θεούς. Όμως αν είναι να έχουμε έστω και μια πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο θα πρέπει να πάμε στην μάχη με πλήρη επίγνωση των συνθηκών και κυρίως χρησιμοποιώντας μετα-ανθρώπινες τακτικές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε....".
    Όσο κι αν ηχεί ότι διέπεται από αντικληρική αιχμή αυτό το συμπέρασμα, είναι βαθύτατα θεολογικό, εκφράζοντας μια θαρραλέα και άδολη μεταφυσική.
    Διαβάζοντας αυτόν τον εντοπισμό τού Μάρκου, έφτασε στο μυαλό μου αυτόματα ο εντοπισμός τού Απόστόλου Παύλου στην Επιστολή του Προς Εφεσίους, 6,12:
    "Επειδή, η πάλη μας δεν είναι ενάντια σε αίμα και σάρκα, αλλά ενάντια στις αρχές, ενάντια στις εξουσίες, ενάντια στους κοσμοκράτορες του σκότους τούτου τού αιώνα, ενάντια στα πνεύματα της πονηρίας στα επουράνια".
    Πράγματι η σύγκρουση ενάντια στον “άρχοντα τού κόσμου τούτου”, αφορά κατά μέτωπον ρήξη με τους εκπεσόντες, οι οποίοι προσλαμβάνοντας αιθερική μορφή, παρουσιάζονται ως θεοί στα “μυστήρια” των αποκρυφιστών. Και η χειραγώγηση των ανθρώπων με αυτήν την μέθοδο διαρκεί χιλιάδες χρόνια. Η διαπίστωση, ότι “Μόνο το γένος των Ελλήνων έχει μεταλλαχθεί τόσο που να μπορεί και να θέλει να σκοτώσει τους θεούς”, δεν αφορά κατά την εκτίμησή μου μια μετάλλαξη, αλλά την εξεύρεση τού αληθούς Εαυτού.
    Και ίσως ο σημαντικότερος εντοπισμός τού Μαρκου βρίσκεται στο ότι “θα πρέπει να πάμε στην μάχη κυρίως χρησιμοποιώντας μετα-ανθρώπινες πρακτικές”. Ποιες είναι όμως αυτές οι μεταανθρώπινες πρακτικές δεν προσδιορίζει ο Μάρκος. Θα διατυπώσει εξ άλλου απερίφραστα αυτό το όριο, καταθέτοντας μια υψηλής ειλικρίνειας υπαρξιακή οντολογία:
    “...Υπάρχει επόμενη μέρα ή όχι; Μήπως ο καταστροφέας του κόσμου απλά σκοτώνει τον χρόνο που απομένει ώσπου να καταρρεύσει ο πυρήνας του ατομικού αντιδραστήρα από τον οποίο παίρνει ενέργεια; Μήπως η κατάληξη των πάντων είναι το παγωμένο ραδιενεργό έρεβος;
    Δεν ξέρω".

    Για να είμαστε ειλικρινείς, ουδείς είναι μέχρι στιγμής εις θέσιν να προσδιορίσει τις αναγκαίες “μετανθρώπινες πρακτικές”. Εκτιμώ, ότι αυτές βρίσκονται κωδικοποιημένες στα Έργα των Σοφών προγόνων μας και προσμένουν να τις αποκωδικοποιήσουμε, ώστε να προχωρήσουμε στην μάχιμη εφαρμογή τους. Όμως “δεν είναι η γνώση το φως, αλλά το Φως η γνώση”. Η βαθιά επίκληση τού Μάρκου στον ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟ σηματοδοτεί μια σταθερή πορεία ωρίμανσης, που δεν χαρακτηρίζει μόνον τον ίδιο, αλλά την συνολική εμπροσθοφυλακή τού μάχιμου Ελληνισμού. Και η υπαρξιακή αναφορά του στο τέλος παραπέμπει στις δυο βασικές αλήθειες, που πρόβαλλε η υπαρξιστική φιλοσοφία. Την αίσθηση τής ΕΥΘΥΝΗΣ και την ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ διάσταση τού πραγματικού ανθρώπου.
    Πράγματι, αυτή η ανάρτηση τού Μάρκου δομεί ένα βαθύ και μεστό φιλοσοφικό και θεολογικό, μάχιμο Λόγο και αποτελεί προσκλητήριο, που αρμόζει να ανταποκριθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια διευκρίνιση:

      "Σύντομα η Εγκληματική Υπερδομή παύει να είναι ο σκιώδης οργανισμός του παρελθόντος. Το δυστοπικό καθεστώς της λαμβάνει σάρκα και οστά. Μετά τον πόλεμο θα καταβροχθίσει τα διαλυμένα έθνη της υφηλίου και θα αναγορευτεί ως παγκόσμιο κράτος. Οι εποχές που έπονται θα είναι ζοφερές."

      Το δυστοπικό αυτό σενάριο είναι πιθανό αλλά όχι δεσμευτικό. Υπάρχουν δισεκατομμύρια εναλλακτικές πραγματικότητες. Στο χέρι μας είναι σε ποιά θα επιλέξουμε να ζήσουμε...

      Διαγραφή
  18. Υπέροχο κείμενο Μάρκο,πραγματικά....και η ανάλυση του φίλου όλα τα λεφτά...κερνάω καφέ αν ανεβείτε Θεσ/νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μποτίλιαωστο Πέλαγος19 Μαΐου 2023 στις 2:55 π.μ.

    Γιατί τα χέρια είναι σχοινιά και τα κορμιά καράβια... Όταν διασώζεται η αλήθεια είναι το σαλπάρισμα τού σπόρου που πέφτει στην γη, στην διάνοια και στην καρδιά των ανθρώπων, για το ταξίδι τής επιστροφής στην Ιθάκη. Και δεν μπορεί παρά να φυτρώσει, για να αποδώσει καρπούς και άνθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ". Όταν τεθεί το δίλημμα του Βυζαντίου δηλαδή η περιουσία τους ή το έθνος, αυτά τα σαπίδια θα επιλέξουν το χρήμα."

    Καλησπέρα!
    Με ξενύχτισες βρε μπαγάσα....
    Πρώτα από όλα το βυζάντιο ήταν πολυεθνικό...οι μαυροφορεμένοι φιλάργυροι-κίναιδοι ποτε δεν ενδιαφέρθηκαν για κανένα έθνος.....
    Όσον αφορά τον Κασιδιάρη...υπάρχει και αυτή η σκατοπροφητεία που μας έχουν σκοτίσει τα @@...ότι ο χαλασμός λέει θε ξεκινήσει από κάποιον κασιδιάρη......
    Επίσης έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να προτρέπω τα ζωντόβολα να διαβάσουν λίγη ιστορία.....και ο Χίτλερ μέσα στην φυλακή έγραψε το σκατό-βιβλίο του.....επανάληψη λούπας.....

    Η Παράξενη "Τελετή" που Έγινε... || Τα Vlogs Μας

    https://www.youtube.com/watch?v=I1wCvUnXk0M

    Απλός ανώνυμος σχολιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @stratus όλα ξεκινάνε από την δικαιοσύνη, εάν υπήρχε υποτυπώδης δικαιοσύνη, θα ήταν ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, ούτε θα αισθανόσουν στην αγΕλλάδα παρεξηγημένη ιδιοφυΐα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάρκο, σε ψάχνει ο Χαγκαμπιμάνα να σε γαμήσει..

    https://www.kathimerini.gr/politics/562426549/ekloges-2023-filodoxoyn-na-ginoyn-oi-protoi-afroellines-voyleytes-ti-tha-kanoyn-an-eklegoyn/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1684435391

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καίγεσαι τόσο πολύ μάλλον για τον κώλο σου τον θέλεις τον πίθηκα... Άντεστε και καλά γλέντια...

      Διαγραφή
  23. Μάρκο Αναρωτιέμαι αν είσαι ο Maggos ????? έχετε πολλά κοινά με τον Ion.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπαρμπαρούσης8820 Μαΐου 2023 στις 3:46 π.μ.

    "Το μόνο που τιμωρεί τη ΝΔ είναι να ρίξουμε ΣΥΡΙΖΑ."

    https://www.protothema.gr/politics/article/1373080/ekloges-2023-o-barbarousis-protrepei-tous-akrodexious-na-psifisoun-suriza-gia-na-timorisoun-ti-nd/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια συμφωνία έχει γίνει κάτω από το τραπέζι η οποία θα αποκαλυφθεί μετά τις εκλογές...

      Διαγραφή
  25. Μπαρμπαρούσης8820 Μαΐου 2023 στις 3:46 π.μ.

    Αλέξης Τσίπρας για χίλια χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα ΦΟΛΑ και ΨΟΦΟ σε :

      ΝΔ
      ΣΥΡΙΖΑ
      ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ
      ΚΚΕ
      ΜΕΡΑ 25
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
      ΝΙΚΗ
      ΕΠΑΜ
      ΕΑΝ

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι Μάρκο που (επιτέλους) βλέπω κάποιον συνειδητά να μη βάζει στην εξίσωση το κίνημα 21....
      Ναι.... Και σε αυτούς που ανέφερες όχι μόνο φόλα και ψόφο.... Αλλά και στα γουναραδικα....

      Διαγραφή
    3. Το καλύτερο περιεκτικό και λακωνικό σου σχόλιο... Κέντρο με τοξοβόληση από 200 μέτρα.....
      ΥΓ
      Πολύ σωστά δεν συμπεριέλαβες το κίνημα 21

      Διαγραφή
    4. Η αλήθεια είναι ότι ξέχασα τον ΤΖΗΜΕΡΟ και 3-4 άλλα πολιτικά ρεμάλια... Προσθέστε κι εσείς όποιον θέλετε, η λίστα είναι ανοιχτη.

      Διαγραφή
    5. Το κωλάντερο στο χέρι πήρε ο αλ6

      Διαγραφή
    6. Με Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση ο Χρυσός θα γίνει ισόβιος πρωθυπουργός

      Διαγραφή
  26. - Πόσα πιθήκια αφρογέλοινες, πομάκοι, μουσλίμια, γύφτοι, οβραίοι, μακεντονόφσκι, αλβανοτήγανοι και λοιπά ερπετά κατεβαινουν στα ΨΟΦΟΔΕΛΤΑ, ας ρίξει μια ματιά κάποιος να βγάλει τα Ποσοστά, αν θέλετε να κάνετε κατι σοβαρό σε αυτες τις εβραιοεκλογές είναι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το πρόβλημά μας είναι η πολιτική υπακοή!!!Εκλογές και η ψήφος όμως; Η πολιτική ανυπακοή δεν μας είναι τόσο χρήσιμη μας λένε, γιατί μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εκλογική διαδικασία. Μέχρι τώρα θα έπρεπε να έχουμε μάθει......ΑΛΛΑ ΠΟΥ????Τι λένε οι πολιτικοί επιστήμονες – αν και ποιος μπορεί; – για την εκλογική διαδικασία, ανακαλύπτεις πως η εκλογική διαδικασία είναι μια απάτη. Τα απολυταρχικά κράτη λατρεύουν τις ψηφοφορίες. Στέλνεις ΤΑ ΖΑΑΑΑΑ!!! στις κάλπες και επιβεβαιώνουν την στήριξη τους.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙ ΦΙΛΤΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η' ΟΧΙ... ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ : ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΩΛΟ Η' ΟΧΙ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλησπέρα Μάρκο,
    Τροφή για σκέψη λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες :
    1) Πριν από 9 μήνες ( https://www.youtube.com/watch?v=r5BucCJF2IQ) ο Κασιδιάρης αναρτά στην προσωπική του σελίδα στο YouTube εκτενές άρθρο στο οποίο παραθέτει με σαφήνεια τους λόγους για τους οποίους ο Βελόπουλος και το κόμμα του αποτελούν δεκανίκι της Ν.Δ.
    2) υπάρχει κανάλι στο YouTube με την ονομασία Christianos Orthodoxos το οποίο μέχρι προ εβδομάδος αναρτούσε μικρά ηχητικά video του Κασιδιάρη στα οποία επαναλάμβανε εν συντομία τα ίδια για τον Βελόπουλο και τον ρόλο του.
    και από εδώ ξεκινάει το ωραίο...
    στις 17-05/2023 ο Κασιδιάρης με νέο άρθρο/παρέμβαση ενώ μιλάει ονομαστικά για κομματικούς συνδιασμούς που πρέπει οι οπαδοί των ΕΛΛΗΝΩΝ να αντιμετωπίσουν με καχυποψία ( άρα να μαυρίσουν) αποφεύγει να συμπεριλάβει σε αυτά την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, κίνηση που δεν συνάδει με την έως τώρα ρητορική του. Why ??
    Ταυτόχρονα αναζήτησα μάταια τα ηχητικά video του Κασιδιάρη στο κανάλι christianos orthodoxos. ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΕΒΕΙ !! δεν υπάρχει τίποτα !! Τυχαίο ??
    Τέλος, θα έχεις ίσως παρατηρήσει ότι ο Χίος ( makeleio gr) λίγες μέρες πριν τις εκλογές βρήκε τηλεοπτική στέγη ως καλεσμένος στο ανατρεπτικό δελτίο του alertTV όπου τεχνηέντως "σπρώχνει" τους αποκλεισμένους ψηφοφόρους των ΕΛΛΗΝΩΝ προς τον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ...
    Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι τυχαία, δεν το νομίζω, αντιθέτως φρονώ πως το ένα στο τρισεκατομμύριο (αναφερόμενος στον τίτλο του άρθρου σου) δεν είναι ,δυστυχώς καθόλου ένα μάλλον προς το zero τείνει.
    Βεβαίως μπορεί και να σφάλω..
    Άλλωστε άνθρωποι είμαστε & σφάλματα κάνουμε ( που λέει και το λαϊκό άσμα).
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία,







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μάρκο το blog δικό σου είναι. Ότι θέλεις λες, όποιος θέλει σχολιάζει και λογαριασμό δεν δίνεις. Καλά όλα αυτά και κατά κανόνα αυτονόητα και αποδεκτά. Σχολιάζει λοιπόν και ο Μποτίλιας, ο οποίος προπαγάνδιζε την συμφωνία των Πρεσπών και τον αρχι-προδότη Κοτζιά και μου είσαι "αγκαλίτσες και φιλάκια". Δικαίωμά σου θα μου πεις. Δεκτό μεν, περίεργο δε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. "Αγκαλίτσες και φιλάκια" δεν έχω με κανέναν.
      2. Είμαι εναντίον της "συμφωνίας" των Πρεσπών αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι θεση έχει πάρει ο κάθε σχολιαστής.
      3. Πρόκειται για εξαιρετική ανάλυση άσχετα με τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή
  31. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΝΟΘΕΙΑΣ

    κλικ στο twitter

    Citoyen Sade

    στο δεξί μέρος της σελίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι έλεγε ο αγραμματος γιδοβοσκος του κλασιδιαρη "ψηφιστε ΣΥΡΙΖΑ"??Μαγκα μου δεν υπάρχει πιο ΣΑΠΙΟΣ χώρος
    από την ακροδεξιά.Η ακροδεξιά είναι η συμφορά που καταχωνιασμενη στο κουτί της Πανδώρας ονομάζεται παραπλανητικά "ελπιδα".Παιζουνε ματσάκι με επικοινωνιακά τρικ που δεν τα πιάνει ο ψηφοφόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η κάλπη έβγαλε αποτέλεσμα. Κέρδισε η Singular Logic και δίνει δώρο άφθονα γαμησια για το πόμολο. Ο κορονογιος ήταν μόνο η αρχή... το ορεκτικό. Τώρα έρχονται και οι σαλάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ