Το διάλειμμα τελείωσε, τα κεφάλια μέσα

 

12 ΜΑΡΤΙΟΥ 9023



Δυστυχώς δεν είναι ιδέα μου το ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι μπήκαμε σε μια αιματηρή ιστορική περίοδο.  Μετά την ανθρωποθυσία στα Τέμπη, το πόπολο φαίνεται να έχει χάσει την μπάλα.  Ορδές παρακρατικών τραμπούκων έχουν αμοληθεί ανά την χώρα και με την ανοχή της βρομοαστυνομίας του Μητσοπούστη τρομοκρατούν και ξυλοκοπούν τους πολίτες.

 

 

Θεωρώ ότι η τρέχουσα προεκλογική εκστρατεία θα είναι αιματηρή.  Σαφώς η άθλια συμμορία που αυτοαποκαλείται «κυβέρνηση» έχει την αποκλειστική ευθύνη για όσα συμβαίνουν τώρα αλλά και για τα χειρότερα που έπονται.  Σας προειδοποίησα ότι έχει πολύ σκατό μπροστά.

 


Προχθές είχε λάβει χώρα ο ξυλοδαρμός του Βαρουφάκη στο καντόνι των Εξαρχείων.  Άσχετο: ρε αρχιμαλάκα Μπαρουφάκη από ολόκληρη Αττική, στα Εξάθλια βρήκες να πας για φαγητό; Άφού κάθε φορά ρε παπάρα σε πλακώνουν στις φάπες στο ίδιο μαγαζί, κάποιο από τα γκαρσόνια σε δίνει, πόση σκέψη χρειάζεται;

 

 

Χθες το βράδυ είχα κανονίσει να πάω σε μια ομιλία του Φαίδωνα Βόβολη στην Πάτρα. Δεν είμαι ούτε μέλος της κίνησής του ούτε φίλος του. Αν με ρωτούσε πριν κάποιος ποιοι είναι οι «Ελεύθεροι Ξανά», θα του έλεγα, μια στιγμή να το γκουγκλάρω.  Όμως όντας πολέμιος της υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων απλά ήθελα να ακούσω αυτά που είχε να πει.

  


Η ομιλία δεν έγινε.  Καμιά 30αριά μασκοφόροι τραμπούκοι με καδρόνια είχαν αποκλείσει την είσοδο του κτιρίου, βρίζοντας και απειλώντας τους περαστικούς. Άπλυτα πρεζόνια με επικεφαλής έναν σατανιασμένο ψυχοπαθή αποκάλυψαν με άναρθρες κραυγές ότι η αποστολή τους ήταν να ξυλοκοπήσουν τον «φασίστα» και «δολοφόνο» Βόβολη. 

 

 

Γιατί ο Βόβολης είναι «φασίστας» και «δολοφόνος»; Σύμφωνα με τους άπλυτους επειδή είχε πει ότι «οι μάσκες και τα λοκντάουν δεν έχουν καμία ιατρική χρησιμότητα».  Τα τάγματα εφόδου που με «δημοκρατικές» διαδικασίες ακύρωσαν την εκδήλωση υποστήριξαν πως «όσοι είχαν ακούσει αυτόν τον φασίστα έμπαιναν χωρίς μάσκες στα λεωφορεία και με αυτόν τον τρόπο διαδόθηκε παντού ο κορονοϊός και πέθαναν χιλιάδες συμπολίτες μας»!!! 

 

 

Αν δεν το είχα ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά, θα νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Δεν μας έφταναν οι ηλίθιοι σταθμάρχες και τα τραίνα-φαντάσματα, τώρα έχουμε και υποχόνδριους Αντίφα εμβολιαστές.

 

 

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην ψυχραιμία και την γενναιότητα μιας υπαλλήλου του δήμου η οποία ήταν υπεύθυνη λειτουργίας του χώρου. Αφού κλείδωσε την κεντρική είσοδο, συμβούλεψε τους υπεύθυνους της εκδήλωσης να ειδοποιήσουν τον ομιλητή να μην εμφανιστεί αφού υπό αυτές τις συνθήκες κανείς δεν εγγυόταν την σωματική του ακεραιότητα.

 

 

Η αστυνομία αν και είχε ειδοποιηθεί, έλαμψε δια της απουσίας της. Κάτι ΜΑΤατζήδες εμφανίστηκαν σχεδόν μια ώρα μετά, όταν ο περισσότερος κόσμος είχε φύγει κι ήταν έτοιμοι να ρίξουν χημικά, έτσι για τον πούτσο.

 

 

 

Τι σχέση έχει πολιτικά ο Μπαρούφμαν με τον Βόβολη;  Καμία.  Ο πρώτος είναι μια συστημική μαριονέτα και ο πούστης ο οποίος μας χρέωσε με 90 δις έξτρα χρέος στους τοκογλύφους.  Ο δεύτερος είναι κάποιος που την κρίσιμη στιγμή είπε την αλήθεια και αντιστάθηκε κόσμια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών με το πειραματικό «εμβόλιο», καθώς και στις διχαστικές τακτικές της ληστοσυμμορίας του Μητσοσπρώχτη.

 

 

Η σχέση τους βρίσκεται αλλού: Στα διεκδικούμενα εκλογικά ποσοστά.  Ο καθένας από τους δύο πολιτικούς σχηματισμούς διεκδικεί το 3 % που οριοθετεί την είσοδο στην νέα Βουλή. Οι εκλογομάγειροι των γνωστών πρεσβειών έχουν από τώρα προγραμματίσει πόσα κόμματα θα συμμετέχουν στο νέο «συνταγματικό» τόξο, άσχετα με το τι θα ψηφίσει το πόπολο.

  


Το ζητούμενο είναι η αυτοδυναμία των εγκληματικών οργανώσεων που θα αναλάβουν ως «κυβέρνηση συνεργασίας» την καταστροφή της χώρας. Όσοι σχηματισμοί απειλούν την επίτευξη αυτού του στόχου άσχετα με το αν είναι συστημικοί ή εξωσυστημικοί θεωρούνται εχθρικοί.

 


Θα έχουμε εκλογές ΒΙΑΣ και ΝΟΘΕΙΑΣ.  Η προεκλογική περίοδος που ξεκίνησε με το ειδεχθές έγκλημα των Τεμπών είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα συνεχίσει στην ίδια αιματοβαμμένη ατραπό. Θα ζήσουμε μέρες του ’61-’63, ίσως και του ’65-΄67.

 

 

Η συνταγματική εκτροπή που στήθηκε κατά παραγγελία των δανειστών-τοκογλύφων, συνεχίζεται χωρίς αιδώ. Η μόνη διαφορά είναι πως τα ζάρια τώρα κυλάνε σε όλη την επιφάνεια του πλανήτη.  Ίσως ήρθε η ώρα του Μεγάλου Παίκτη. 

 


 

Δεν είναι τυχαίο ότι οι τρόλακες δουλεύουν υπερωρίες.  Το αφεντικό τους έβγαλε το μαστίγιο και τους οργώνει τα κωλομάγουλα.

 


 

Θυμηθείτε: Ό,τι φασαρία και να γίνεται στην αίθουσα, εσείς το νου σας στο τραπέζι !

 


 



92 σχόλια:

  1. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ. ΣΤΟ ΕΙΠΑ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΦΥΛΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΛΕΨΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΌΝ.
    ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ.
    ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα καταλήγουν στις γονιδιακές μνήμες... Ήρθε η ώρα να σουβλιστούν οι σαύρες.

      Διαγραφή
    2. Ας φάνε τις σάρκες τους! Θα ξεκαθαρίσει και θα ξεβρομίσει η χώρα!

      Διαγραφή
  2. Mάρκα, μετά από αυτό το άρθρο σου ακύρωσα την αίτηση του market pass που χες κάνει.

    - Βοηθός Φοροτεχνικού Β' Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χέστηκα... Η δικιά μου μου είπε ότι αύριο θα έχω το pipa pass

      https://www.protothema.gr/stories/article/769909/14-martiou-pagosmia-imera-brizolas-kai-peoleihias/

      Διαγραφή
  3. αξυρισιά και σύφιλη
    μπρουτζίλα κατρουλιό
    μουνοψειρίαση κονδύλωμα
    βρωμάει το χτικιό

    πετιέται σαν την ύαινα
    ποτέ κατά μονάς
    πισώπλατα στην πέφτει
    μεγάλος πουσταράς

    αναρχικός καυχιέται τάχα μου
    πως αρχηγό δεν έχει
    του ασφαλίτη την δουλειά
    στο σύστημα παρέχει

    σαν σουρικάτα ορθώνεται
    Ελλάδα όταν ηχήσει
    φτύνει γαβγίζει απειλεί
    το μένος του να χύσει

    πίπες κάνει στο γυφταριό
    στα πάκι γλυφοκώλια
    σκατόμαυροι ξερογαμούν
    τις μάνες σας καριόλια

    αγάμητες πατσολεσβίες
    και μικροτσούτσουνα καβλιά
    το μόνο που μπορείς να βρεις
    στις καταλήψεις των ΚΕΕΡΦΑ

    επαναστάτες του κώλου
    της πούτσας αντιφρονών
    σε πατριώτες οταν την πέφτετε
    ο μπάτσος είναι απών

    τάγματα εφόδου είσαστε
    των ιουδαίων λάντζες
    απο την πρέζα την πολύ
    τρώτε μόνο παπάντζες

    σκούξτε όσο προλαβαίνετε
    η ώρα πλησιάζει
    ΑΝΤΙΦΑ θα σας ξεκοιλιάσουμε
    το αίμα μας κοχλάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.businesstoday.in/amp/silicon-valley-bank/story/get-woke-go-broke-silicon-valley-banks-top-woman-executive-lgbtq-activist-gets-targeted-for-lenders-failure-373067-2023-03-12. Πενταποταμιες σαύρες εν δράσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2023/03/blog-post_38.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάρκο, πότε θα πάμε για γίδα βραστή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχουν αντίφα, αναρχικοί και αντιεξουσιαστές. Ψευταράδες είναι, παρακρατικοί και ασφαλίτες στον πυρήνα τους. Είναι μια σέχτα ετερόκλυτων ομάδων από θύρες γηπέδων, μισθοφόρους ουτσεκάδες, πρεζάκηδες, υπάλληλους πρεσβειών, μπάτσους και κάτι χαμένα κορμιά που δεν θα καταλάβαιναν πως έγινε επανάσταση ακόμα και αν βρίσκονταν με θηλιά στο λαιμό. Αργά η γρήγορα θα πρέπει να γίνουν ομάδες ξυλοφόρτωσης αυτών των καθαρμάτων διότι όσο υπάρχουν λειτουργούν σαν το μακρύ χέρι του κάθε διεφθαρμένου πολιτικού και του κάθε μαφιόζου επιχειρηματία και εφοπλιστη και επιβάλλουν το αφήγημα δρώντας εκτός νόμων αλλά με προστασία από αυτούς. Μια αυθεντική ελληνική επανάσταση πρέπει να ξεκινήσει από αυτούς που είναι και εύκολος στόχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα με τον πόλεμο στην Ουκραϊνα ακριβύναν οι σφαίρες

      Διαγραφή
  8. Το "βίας και νοθείας" το έλεγε ένας αξιωματικός της ΕΥΠ ότι αυτό έχει σειρά τώρα στο playbook των "φίλων" μας ρώσων και τούρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς, φαίνεται ότι οι πολίτες αυτής της Χώρας είναι ΕΤΟΙΜΟΙ να ανεβάσουν και πάλι στην εξουσία λαμόγια...όπως επί δεκαετίες ανέβαζαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ κ.ο.κ.... τρέφοντας αυταπάτες ότι οι νικητές των ερχόμενων εκλογών θα τους δώσουν λύσεις στα χρόνια προβλήματα. Θα μου πεις και ποιους να ψηφίσουμε? Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος ικανός. Γι'αυτό η Χώρα οδεύει αργά και σταθερά προς την πλήρη αυτοκαταστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολίτες δεν είναι, βολεμένοι και ηλίθιοι τους έχουν απομείνει, οι οποίοι με το "εκλογικό" σύστημα βγάζουν υπαλλήλους

      Διαγραφή
    2. ούτε αργά ούτε σταθερά......προσδέσου

      Διαγραφή
  10. Οι πολίτες αυτής της κωλοΧωρας - μπουρδέλου είναι η μεγαλύτερη παθογένειά της και παρόλαυτα ορισμένοι ασχολούνται με το αν η αστυνομία έριξε λίγα χημικά στη Χ και Ψ διαδήλωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόνο που τα ρίχνουν σε όλους όσους έχουν πάει να διαδηλώσουν τα αυτονόητα

      Διαγραφή
  11. Κατ εμέ, αυτή η σαθρή Χώρα που λέγεται νεοελλαδα πρέπει να εγκαταλειφθεί από τις πολίτες της και να αφεθεί να λεηλατηθεί, καεί, καταστραφεί από αναρχοαπλυτους ή/και Ασιάτες/Αφρικανούς λαθροπιθήκους.

    "Έχουμε τη καλύτερη χώρα, το καλύτερο κλιμα κ πίπες"

    Βάλτε τις ελιές στο πάτο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε κάναν ελαιώνα στον κωλο σου, τουρκαλβανάρι, και πάρε τον πούλο από την χώρα που βρίζεις, μαλάκα.

      Διαγραφή
    2. Καταραμένος τόπος από την αρχαιότητα ως τώρα και συνεχίζει…

      Λουκάς

      Διαγραφή
    3. ξέχασες ότι έχουμε τους καλύτερους γιατρούς, τους καλύτερους πιλότους, και τους καλύτερους μαλάκες που τα πιστεύουν

      Διαγραφή
  12. Σε λίγο καιρό -αγνωστο ακόμα αλλά αδιάφορο το για πότε θα προκηρύξει εκλογές ο ψευτοπτυχιουχος του Χάρβαρντ- οι πολίτες αυτής της Χώρας θα συρρέουν από κοινού με πληθώρα λαθροπιθήκων σε δημόσια κτίρια που αποκαλούνται σχολεία - εκπαιδευτήρια για να συμμετάσχουν στο τσίρκο/θέατρο/πανηγύρι που λέγεται "Ελληνικές Εκλογές"...

    Σύντομα θα έχουμε στην εξουσία νέα κυβέρνηση...και σε 3-4 χρονάκια θα λέμε πάλι τα ίδια: ποιους ψηφίσατε, γιατί τους ψηφίσατε κλπ ...εν τω μεταξύ θα έχουν λάβει χώρα μερικές ακόμα τραγωδίες (στατιστικά πλέον κάθε 2 χρόνια επισυμβαίνει μια μεγάλη τραγωδία λογουχαρη Μάτι, φωτιές Πελοπόννησο, πλημμύρες Μάνδρα, Τέμπη τρένα κλπ κλπ) ....

    Συνέχισε νεοέλληνα να τρέφεις αυταπάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.youtube.com/watch?v=pbWQuFQLlDg

    ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα απόγευμα πριν την κορονοβλακεία που πίναμε τσάι στο σπίτι ενός φίλου, μας λέει ο Χριστόδουλος που έτυχε να βρίσκεται εκεί:
      "Παιδιά έχω κάτι να σας πω αλλά φοβάμαι ότι θα κλονίσω την πίστη σας".
      "Ρίχ' το, πάτερ" του λέω, "Είναι ήδη κλονισμένη".
      "Λοιπόν, πρόσφατα ανακάλυψα ότι η πλειοψηφία των δεσποτάδων είναι μασόνοι..."
      "Έλα ρε πάτερ, παίζει τέτοιο κόλπο;" του είπα μισοσκασμένος στα γέλια.
      "Αλήθεια σας λέω".
      "Πάτερ, μήπως διαβάζεις Μαύρη Φατρία;"
      "Όχι... Τι είναι αυτό;"
      "Ένα παλιο-μπλογκ. Άμα το διάβαζες, θα είχες δει το φως νωρίτερα..."

      Διαγραφή
    2. Μάρκο, και μόνο που έκατσες στον ίδιο χώρο με ρασοφορο κ τον αποκάλεσες "πάτερ" κ τον λένε κ Χριστόδουλο κιόλας, είσαι καταπτυστος γι'αυτό

      Διαγραφή
    3. Βάλτε χιούμορ στη ζωή σας και θα ζήσετε περισσότερο και καλύτερα...


      Υ.Γ. Σχισματικός είναι ο Χριστόδουλος. Για εμάς δουλεύει, ξεκόλλα παπάρα!

      Διαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Ο ηθικός αυτουργός της Μαρφίν...

      Διαγραφή
    2. Μάρκο, έκανα σεξ προχθές με μια Νεοδημοκράτισσα και με αποκάλεσε Μεχμέτ κατά τον οργασμό της, ενώ με λένε Γιώργο...

      Να ανησυχώ;

      Διαγραφή
    3. Άμα της έκανες οθωμανικό πώς ήθελες να σε πει;

      Διαγραφή
  15. http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2023/03/lockdown.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο βοβολησ ειναι καπελωμα εχει κανει το εμβολιο ο αρχιδας γαμω τη μανα του δικοι του οι αντιφα για περισπασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο γερανός της αστυνομίας όχι μόνο έπραξε καλώς που διεμβόλισε τον κάδο αλλά θα έπρεπε να επιστρέψει και να τους πατήσει ΑΠΑΝΤΕΣ.
    ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΤΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...Να πίπτει πτώματα;;;;;

    Ρε φίλε άσε τα τούβλα στην οικοδομή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλαράκι τι δεν καταλαβαίνεις? Να τους γαμαει τη μανα κ να τους ρίχνει νεκρούς στο οδόστρωμα. Θες να το θέσω έτσι?

      Διαγραφή
    2. Έτσι μπράβο...

      Υ.Γ. Αυτό που έκανες πριν ήταν διπλό φάουλ στην γλώσσα, την μοναδική αξία που αντέχει ακόμα.

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά ήταν. Κανένα γλωσσικό φάουλ. Βινεω τη γλώσσα κ τις δήθεν αξίες. Γαμιεται κ η γλώσσα κ το δήθεν Έθνος

      Διαγραφή
    4. Η γλώσσα όπως βλέπεις αποβάλλει μόνη της τους παρείσακτους. Πάρε την ελμπασάνικη σκατο-ουρά σου και τράβα να πλύνεις τον καμπινέ του Αβραάμ. Έμαθα ότι κάποιος παικταράς του έβαλε έναν οβελίσκο στην κωλοτρυπίδα και γέμισε η χέστρα αίμα σαύρας και σκατό...

      Διαγραφή
  19. Μάρκο ρίξε μια ματιά. Θα σου αρέσει.
    http://sxolianews.blogspot.com/2023/03/blog-post_46.html

    Ξέρεις πιο είναι το αστείο, ότι έρχονται στα λόγια σου ...
    Σίγουρα φτάσαμε στους έσχατους χρόνους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://www.youtube.com/watch?v=sMzdJnykoSQ&ab_channel=HellenicNewsFeedTV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://www.gazzetta.gr/plus/2207505/agrios-xylodarmos-toy-hristoy-riga-tis-hrysis-aygis-stin-kypseli

    ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΥΤΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εξέλιπε ο καραμαλάκας καπαμι και ανέλαβαν να αναπληρώσουν το κενό της μαλακίας του ο σκαταmager κι ο κουραδaggressor. Όταν η τρόμπα γίνεται τρόπος ζωής, κοινώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αδρενοχρώμιο. Ένα τεράστιο ζήτημα.

    https://www.brighteon.com/1f014c53-66bf-4676-8321-c4f8fb0b0c84

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μάρκο, ποια η γνώμη σου για το χασίσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον δήμαρχο Μπακογιάννη να ρωτήσεις. Είναι ο πλέον αρμόδιος...

      Διαγραφή
  25. Ο αδερφός της γυναίκας μου δουλεύει στην ασφάλεια. Είχαμε πιάσει μια μέρα κουβέντα και κάπως φτάσαμε να μιλάμε για σατανιστές, μου είπε εμείς τώρα έχουμε σταμπάρει ένα ιστολόγιο και μου έδειξε το blog του satanic orthodoxy, είχε ανεβάσει κάτι νεκρά άλογα που τους είχαν ρίξει φόλες και επευφημουσε, του είχαν φτιάξει φάκελο για αυτήν την ανάρτηση και για μερικές άλλες. Τελικά του στείλανε μήνυμα και ο χέστης τα κατέβασε όλα, άφησε μόνο τις χαζές αναρτήσεις για τις συμφωνίες με τον διάβολο και κάτι τέτοιες μαλακίες. Μετά χάλασε το θέμα του site και έγραψε ψέματα πως η πλατφόρμα κλάταρε, και έφτιαξε καινούργιο. Λες και η ασφάλεια δεν μπορεί να βρει αν είναι το ίδιο άτομο. Πλέον εμφανίζεται ως μοναδικός διαχειριστής, ενώ στο προηγούμενο ήταν και άλλα άτομα, μου έλεγε ο ασφαλίτης είχαν μαζέψει πέντε-έξι ip και αν δεν κατέβαζε τις αναρτήσεις θα κινούνταν νομικά εναντίον τους. Κατάλαβαν την φάση και λάκισαν. Αν είναι Αλβανός δεν το γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρουφοπεοgressor κοπροφάγε

    ΕΥΠατζίδικη μειξο-οβρέικη κατσαρίδα της ΝΔ, μην ξαναμπείς εδωμέσα. Τουρκαλβανοπίθηκε πρακτοράκο τράβα να σου κάνουν κανένα μάθημα Ελληνικών. Σαν λούγκρα που είσαι, στο γυρισμό μην ξεχάσεις να γλείψεις τα χύσια του αφέντη σου ή όποιου συφιλιδικού λαθρόγυφτου βρεθεί μπροστά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαρκήσιε, εσύ που μιλάς με τον Μέγα Παίκτη θα μας πεις ποιοι "τρέχουν" το σάϊτ του μακαρίτη του Τραϊανού; Αδελφοί από τη Στοά δεν νομίζω να είναι. Είναι τσιφούτηδες για να συντηρούν σάϊτ. Ούτε τις συνδρομές τους δεν πληρώνουν οι καρμοίρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευκολάκι...

      https://www.youtube.com/watch?v=VCfYa_rrFCM

      Διαγραφή
    2. Μισή δουλειά... Ποια είναι η πρεσβεία; Αυτή με τα πολλά αστέρια ή αυτή με το ένα; Ή αμφότερες;

      Διαγραφή
    3. Ηλίθιος είσαι....??.....Είσαι εδώ μέσα και δεν ξέρεις ποιά....??

      Διαγραφή
  28. https://www.youtube.com/watch?v=UVfJZyzJfbA

    Μόνο αυτός μας σώζει απ' ότι φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαχαχαχαχαχαχα κλαίω... Τρελό τρολλάρισμα στο τουίτερ. Δώσε πόνο μαρκήσιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. https://www.youtube.com/watch?v=A3negUp1NTk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψόφησε κι ο Τουλάτος... Εκείνη η Μπακοκόμπρα πότε θα πάρει σειρά;

      Διαγραφή
    2. Όταν δει τον Ντορογιό πρωθυπουργό

      Διαγραφή
  31. ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΑΘΗΝΩΝ12 Απριλίου 2023 στις 11:13 π.μ.

    https://www.youtube.com/watch?v=X89MB7lX2Z8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. https://www.youtube.com/watch?v=Olj6rtUdT2I&t=1180s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. https://www.youtube.com/watch?v=ZMO_4wlRTP4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αόρατος ποιός είναι ρε μάγκες;

      Διαγραφή
    2. Η σκληρή αλήθεια είναι πως ο Εθνικοσοσιαλισμός αιματοκύλισε την λευκή Ευρώπη και ισχυροποίησε όλες τις άλλες σκατοφυλές. Ακόμα και σήμερα χρησιμεύει ως εργαλείο (Ουκρανία) για την συνέχιση αυτού του φυλετικού εμφυλίου.

      Η θέση του είναι στον κάδο των σκουπιδιών μαζί με τον χριστιανισμό και τον κομμουνισμό.

      Εύχομαι αυτή την φορά οι Ρώσοι να ρίξουν πυρηνικά και να σβήσουν εντελώς από τον χάρτη οτιδήποτε γερμανικό...

      Διαγραφή
    3. @Marco De Sade Επιτέλους κάποιος λέει τα αυτονόητα. Ο Χίτλερ ήταν ο νεκροθάφτης της Ευρώπης!

      Διαγραφή
    4. "Η θέση του είναι στον κάδο των σκουπιδιών μαζί με τον χριστιανισμό και τον κομμουνισμό."
      Σύμφωνοι, έτσι ακριβώς. Οι υπόλοιποι -ισμοί όμως δεν έχουν θέση στον κάδο, ας πούμε; Κάτι σκατά όπως ο σιωνισμός, ο εβραϊσμός και ο ισλαμισμός;

      Διαγραφή
    5. Σιωνισμός, εβραϊσμός και ισλαμισμός δεν πάνε στον κάδο. Πάνε κατευθείαν στο βόθρο με τα σκατά της ιστορίας.

      Διαγραφή
  34. Θάνος και Cash σε χειραψία το 2017 και στην ίδια φωτογραφία ένας άλλος τύπος με μάσκα φίμωτρο για τον Κορωνιό.Η ΑΙ έκανε πάλι το θαύμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ήρθε πεσάχ και ακόμα να γράψεις κάτι..... Μπαγιάτεψες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χριστός Σαυρανέστη, Μάρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος 15 Απριλίου 2023 στις 7:04 μ.μ. :
      Είσαι το ζωντανό παράδειγμα του "όταν η αγαμησίλα χτυπά στον εγκέφαλο".

      Διαγραφή
  37. ΜΑΡΚΟ ΚΑΛΗ ΣΟΥΦΡ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΑΜΕ; ΣΟΥΦΡΑ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΡΕ ΑΛΑΝΙ....

    - ΘΕΟ-ΜΠΗΧΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μάρκο τι λένε στη Στοά; Έδωσε γραμμή ο Ύπατος για το τι θα ψηφίσουμε στις επερχόμενες εκλογές ή ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Άντε ρε Marco, ρίξε ένα χυσαμόλι πριν τις εκλογές να πιούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιές εκλογές; Σε 19 μέρες ψηφίζουμε και ακόμα δεν ξερουμε ποιοι θα συμμετάσχουν...

      Διαγραφή
  40. σαν να μην πέρασε μια μέρα. http://nofairgame.blogspot.com/2009/04/blog-post_30.html
    ακόμη να ξυπνήσει το πόπολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τόσα χρόνια,γράφεις και τίποτα δεν αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. https://www.imerodromos.gr/wp-content/uploads/2015/08/%CF%83%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B70001.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Με φωνάζουν κούλη
    αποκαλούμαι φούλη
    με ψηφίζουν ούλοι
    οι Έλληνες δούλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. https://www.ieidiseis.gr/ellada/196679/pagkosmia-protathlitria-paxysarkias-i-ellada-stous-kato-ton-20-eton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. https://rumble.com/v2k5smo--24-4-2023-makeleio.gr.html Μάρκο αυτό το έχεις δεί; Ποια είναι η γνώμη σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω δει από την πρώτη ημέρα που βγήκε στον αέρα...

      Η γνώμη μου γι αυτό και για άλλα θα βγει σε άρθρο το αργότερο ως την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ

      Διαγραφή
    2. Το καταλαβαίνεις ότι πρέπει να γράψεις Πριν τις εκλογές..... Μετά Χριστού προφήτης γίνομαι και εγώ.....!!..... Και ο Τραϊανού.... Χε χε.....!!

      Διαγραφή
  46. Μάρκο γράψε κάτι και για το τσακπίνικο βλέμμα του Βαρουφάκη ρε φίλε γιατί έχω φοβηθεί! Παντρεμένος με γυναίκα, αλλά τον βλέπω άμα κυβερνήσει να μας βιάζει στη γωνία και να γεμίζει τη σούφρα μας με τα φλόκια του!!! Μεγάλη προσοχή ποιον θα ψηφίσετε...

    - θεο-μπήχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Οπως ειπες σε προηγουμενη αναρτηση , ειμαστε ετοιμοι για το πουτανα ολα , αυτο περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ