Το λυκαυγές των μηχανών




21 ΜΑΡΤΙΟΥ 9021


Ζώντας κανείς την Ιστορία την στιγμή που γράφεται έρχεται αντιμέτωπος με το αιώνιο πρόβλημα του αυτόπτη μάρτυρα: βρίσκεται πολύ κοντά στα γεγονότα για να αποτιμήσει επακριβώς την επίδρασή τους στον μέλλοντα χώρο. Αυτό που βλέπει είναι αυτό που συμβαίνει μπροστά του, άντε να δει και λίγο παραπέρα. Σε καμία περίπτωση δεν έχει την πλήρη εικόνα των συντελούμενων μεταβολών. Αν ο καθ’ έξιν «ψύχραιμος» ιστορικός έχει αυτό το θέμα, φανταστείτε τι γίνεται με τον απλό ψεκασμένο πολίτη την ώρα που τρώει τις κρυπτοτεκτονικές φάπες την μία μετά την άλλη.

  


Οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί. Παραπαίοντας ανάμεσα σε λοκντάουν, φερετζέδες, πρόστιμα και SMS αυτορουφιανιάς, αδυνατούν να επεξεργαστούν λογικά τα νέα δεδομένα.

 

 

Έχοντας αποτύχει πολλάκις να πατήσουν το κουμπάκι της συσκευής που λέει OFF, υφίστανται ως ξεκωλιασμένες μαζοχοπουτάνες τον καθημερινό βιασμό που τους αναλογεί.

 

Ορδές από νεκροζώντανα τηλεβαμπίρ εξέρχονται από τους μαύρους πλακέ τάφους του τοίχου για να τραφούν με αίμα πυροβολημένων. Νεοταξικά ζόμπι με βαρύσκατους ιατρικούς τίτλους, κομπογιαννίτες υβριστές της επιστήμης καταβροχθίζουν με λαιμαργία τα μυαλά του τρελαμένου πόπολου. Στην ουρά διάφορα πολιτικάντικα τρολ, υποτελχίνες και γκαργκόλια τύπου Μπουμπούκου και Χαρδαυτιά δαγκώνουν ό,τι σάρκα κρέμεται από τα κόκκαλα.

 

 

 

Δυστυχώς στο λεφούσι των καθεστωτικών κατσαρίδων έχουν προστεθεί πλέον και διαδικτυακοί  συνοδοιπόροι.  Διάφοροι μπλόγκερ που παλαιότερα υποτίθεται ότι αντιστρατεύονταν την μαφία της παγκοσμιοποίησης, άλλαξαν ύπουλα πλεύση. Ξαφνικά από τα λογικά επιχειρήματα πήδηξαν σε θεωρίες απίστευτης αρχιδιάς. Τι Φωτεινές Δυνάμεις, τι Παναγίτσες στρατηγίνες, τι Τραμπικοί υπερπεζοναύτες, τι εξωγήινοι Ιππότες του Q-Καλού, τι κλώνοι-σωσίες, όλος ο θίασος της σαχλαμάρας βγήκε επί σκηνής.

 

 

 

Κοινή διαπίστωση όλων αυτών των όψιμων ιντερνετικών αρουραίων που υπηρετούν την ολιγαρχία (επί πληρωμή ή από κουλαμάρα, δεν έχει σημασία) είναι μια: Ότι το Κακό θα νικηθεί από τις δυνάμεις του Καλού. Αποβλακωμένοι μυρηκαστές των παπαριών που παράγονται με τον τόνο στα ζοφερά υπόγεια της Εγκληματικής Υπερδομής, τα προσφέρουν όλα: Υγεία, χρήμα, ειρήνη, ευημερία, ελευθερία, ανεξαρτησία, αισιοδοξία. Το μόνο που απαιτούν από τον αναγνώστη τους είναι να θρονιαστεί μεγαλοπρεπώς στον καναπέ με σακιά ποπκόρν και να περιμένει το τέλος της φάρσας. Να παραμείνει δηλαδή άπραγος θεατής. Ακριβώς η αντίδραση που έχουν προγραμματίσει και που εύχονται οι διεθνείς συνωμότες και τα αφεντικά τους. 

 


Βιώνουμε ήδη το ξεκίνημα της πιο σκοτεινής περιόδου της ζωανθρωπότητας και κάποιοι προσφέρουν μαστούρα και παραδείσους τζαμπουίτα. Δεν φτάνει που καρβουνιάζουν όποιον ταλαίπωρο κάνει το λάθος να μπει στα μαγαζάκια τους, αλλά χλευάζουν κιόλας και υπονομεύουν όσους αντιστέκονται έμπρακτα στην παγκοσμιοποιημένη εξουσία. Τους ενοχλεί που κάποιοι χρησιμοποιούν ακόμα την λογική και που δεν σκαρφαλώνουν αβασάνιστα σε παράξενα τραίνα.

  


Ένας εσμός από διαδικτυακά κουνάβια δεν διστάζουν να λασποβαφτίσουν όποιον διαφωνεί με τα εξ Αμερικής αφιχθέντα συνωμοσιολογικά αφηγήματα. Όταν οι σανοπορδές των τρολ-παντογνωστών δεν επαρκούν, επιστρατεύονται διάφοροι τυφλοπροφήτες αγνώστου φυλετικής προελεύσεως (δηλαδή τι κάνει νιάου-νιάου στην χάβρα). Η τετράγωνη λογική παραγκωνίζεται και νοθεύεται προς όφελος του εξωφρενικού.  Στο επόμενο βήμα, ο γεωστρατηγικός ρεαλισμός κατηγορείται ως «ηττοπάθεια» και ο υγιής σκεπτικισμός ως «εκκεντρικότητα».

  

 

Φυσιολογικό επακόλουθο των παραπάνω μεθόδων χειρισμού είναι η προώθηση εθνοκτόνων και βαθιά ανιστόρητων απόψεων όπως π.χ. η αναγκαιότητα της ασφυκτικής συμμαχίας με το κράτος-βρυκόλακα που λέγεται Ισραήλ ή η διατήρηση της διαρκώς συνωμοτούσης κατά του έθνους «ορθόδοξης» κιναιδοσυμμορίας στο απυρόβλητο.

 



Είπαμε ότι όλα πάνε γρήγορα αλλά πάνε και πούστικα. Ειλικρινά δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς πλέον αφού οι ρουφιάνοι πολλαπλασιάζονται εκθετικά.  Η κατάσταση θυμίζει ολοένα και πιο πολύ την ταινία Pitch Black όπου ο καθένας –ασχέτως προσόντων- ελπίζει ότι θα την βγάλει καθαρή απέναντι στα βαμπιροειδή κατά την διάρκεια της έκλειψης.

 


Σε ένα μόνο πράγμα έχουν (εν μέρει) δίκιο οι τραμπονιανοί μπλόγκερς: Στο ότι έχει μπει ξένος δάκτυλος. Τι δάκτυλος δηλαδή που εδώ μας έχει χώσει το δρακονιανό μαμούθ ολόκληρο το πόδι του στον κώλο. Το έχω γράψει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο πως όλο αυτό το μεγατσίρκο του κοροϊδοϊού που ζούμε δεν στήνεται από εγχώριες δυνάμεις. Ούτε οι σιωνιστές, ούτε οι τοκογλύφοι, ούτε τα Κινέζωα, ούτε καν τα μασόνια θα μπορούσαν να σκηνοθετήσουν μόνοι τους τέτοια υπερπαραγωγή. Εδώ έχουν κατέβει μιλλιούνια εξωτάφιοι ξένοι, μιλάμε για ρόγιαλ φλος της φολίδας.

 





 


Δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε η κακοντυμένη κομμουνίστρια γίδα του προεδρικού μεγάρου οι ιθύνοντες νόες της συνωμοσίας. Ούτε φυσικά και τα υπόλοιπα σκύβαλα της εδώ μαφιόζικης σκουπιδο-δημοκρατίας.  Ούτε καν η Μέρκελ και ο Μπάιντεν. Πιονάκια είναι όλοι αυτοί. Εντολές εκτελούν.  Αντι να ρωτάτε πότε θα μας αφήσουν ήσυχους θα έπρεπε να ρωτάτε ποιος δίνει τις εντολές του Great Reset στον κοντραμαλάκα του Μαξίμου και στους κοπροφάγους απατεώνες-«ηγέτες» αυτού του κωλόκοσμου.

  



Τα παλιά ωραία χρόνια ήταν μόνο ο τηλεσυγγραφεύς-βιβλιοπώλης και η περίφημη «συνταγή» του. Η μέθοδος του λιακούρειου τσελεμεντέ, του παίρνω μια αλήθεια και εννιά μάντολες τα ανακατεύω και καίω την αλήθεια, αποβλάκωσε γενιές και γενιές Νεοελληνέζων. Τότε όμως ήξερες στο περίπου από πού να φυλαχτείς.

 

 

Τώρα που μιλάμε η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ναι μεν υπάρχουν κάμποσοι γραφιάδες που έχουν υποψιαστεί τι παίζεται αλλά σε κάθε διαδικτυακή γωνία καραδοκούν 45 κακιασμένα τρολ και πίσω τους χιλιάδες αγράμματα τσόλια του fb που αναπαράγουν άμεσα ΜΟΝΟ τις συνωμοσιολογικές μπούρδες.

 


 

Ο κάθε μπεκροβαλές έχει ανοίξει ένα κανάλι στο You tube και εκτοξεύει ελεύθερα τις ψωλιές του. Τα φλόκια εξέρχονται του κατουροσωλήνος με υπερηχητική ταχύτητα και με πρώτο θύμα την ταλαίπωρη Ελληνική γλώσσα. Τι διάολο; Αλβανοί γράφουν τα άρθρα;

  

Για να μην παρεξηγηθώ:

 

Συνωμοσίες υπάρχουν…

  

Εξωγήινοι υπάρχουν…

  

Επαφές υπάρχουν… 

 

 

Όμως για να συνδέσει κανείς αυτά τα τρία θέματα σε κείμενο χωρίς να χάσει την γαμημένη μπάλα, χρειάζεται τέχνη.  Κατ’ αρχάς πρέπει να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά στο μυαλό του. Μετά πρέπει να συλλέξει από την παγκόσμια μυθολογία και ιστορία τα ψήγματα των στοιχείων που δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει και να υπογραμμίσει τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Τέλος πρέπει να εκθέσει τα συμπεράσματα στους αναγνώστες/ακροατές τεκμηριωμένα και κατανοητά. (Ο David Icke είναι ένα καλό παράδειγμα).

 

 


Δυστυχώς αυτό που βλέπουμε κατά κόρον είναι διάφορους πιτσικόμηδες που ισχυρίζονται ότι μίλησαν με τους εξωγήινους και ένα σωρό ψυχάκηδες που εμφανίζονται ως πρώην στελέχη της NASA, της CIA, της NSA, του FBI ή όλων των ανωτέρω. Αυτούς όλους είναι για να τους πλακώνεις στις γρήγορες. Είναι να τους χώνεις σφαλιάρες αλύπητες χωρίς να τους εξηγείς για ποιο λόγο τους κατραπακιάζεις.

 

 

Επειδή τα περισσότερα από τα εν λόγω ουφοσούργελα βρίσκονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και δεν τους φτάνουμε, οι φάπες δέον να διανέμονται στους γηγενείς που αναδημοσιεύουν τα μπαζοάρθρα και τα «αποκαλυπτικά» βίντεο του κώλου.

  


Έχουν τώρα έξι μήνες που μας έχουν σκοτίσει τ’ αρχίδια με τον Τραμπούστη. Έναν αποτυχημένο επιχειρηματία που στηρίζεται από εβραϊκά κεφάλαια. Έξι (6) φορές χρεωκόπησε ο μπινές πριν αλλάξει ο αιώνας και πάντα τον έσωζαν οι τραπεζίτες. Γιατί άραγε;

  


Υπερηφανεύονται μερικοί ότι είναι «ο μόνος από τους τελευταίους προέδρους που δεν έκανε πόλεμο». Ρε ψωλονταούλια δεν έκανε πόλεμο γιατί θα τον έχανε σίγουρα τόσο άχρηστος που ήταν αυτός και οι συνεργάτες του. Μιλάμε για ΤΟΝ μαλάκα. Σκεφτείτε ότι ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ με πενήντα διαφορετικές  μυστικές υπηρεσίες στην διάθεσή του, του ετοίμαζαν εκλογική νοθεία, το ήξερε και δεν κατάφερε να την αποτρέψει.  Πιο άχρηστος πεθαίνεις. Τώρα λένε θα φτιάξει δικό του κόμμα.  Δηλαδή το εκλογικό πρωκτικό σεξ που υπέστη όντας Πρόεδρος, θα το αποφύγει ως απλός υποψήφιος; Εβδομηνταπέντε χρόνια στην Νέα Υόρκη παρέα με τους τσιφούτηδες λέτε να μην ξέρει ο χρεωκοπίας πώς λειτουργεί το αμερικάνικο σύστημα της πουστιάς; Εσάς δουλεύουν ψιλό γαζί ρε καραγίδια με τον λαγό που σας έχουν πετάξει μπροστά και τρέχετε αποπίσω σαν τις χανούμισες. Τηρουμένων των αναλογιών, ο Τρόμπας έκανε στις ΗΠΑ αυτό ακριβώς που έκανε εδώ η Πορδή Αυγή: με την συμπεριφορά του έκαψε για πάντα το χαρτί του πατριωτισμού.

  


Ξύλο ανόθευτο λοιπόν ΚΑΙ σε όποιον σας μιλάει για Τραμπ. Ο μέσος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ξέρει ούτε καν πού πέφτει η Νεοελλάδα. Όσοι Νεοραγιάδες τον πλασάρουν ως μεσσία προσπαθούν να σας πακετάρουν σε άλλη μια αδιέξοδη μούφα τεκτονικής εμπνεύσεως.

  


Θέλετε και την τελευταία φάπα; Ποιος είναι ο αρχίδας ο Τραμπ; Τι έκανε όσο ήταν πρόεδρος; Γιατί δεν βγήκε έστω και φεύγοντας να μας πει ποιος κάνει κουμάντο στον πλανήτη; Γιατί δεν βγαίνει ΤΩΡΑ να αποκαλύψει ποιοι του έσκαψαν τον λάκκο; Ως τέως πρόεδρος ξέρει όλα τα μυστικά πρωτόκολα.  Ξέρει τι έχουν υπογράψει οι ψευτο-υπερδυνάμεις. Εκείνη η αλεπομαϊμού ο Πούτιν που είναι ισόβιος άρχοντας στο απέναντι μαγαζί γιατί δεν μιλάει και πάει πάσο και στην κορονοβλακεία και στα εμβόλια και σε όλα;

 


Νέοι μου δεν είστε έτοιμοι για την σκληρότητα της αλήθειας. Μας κοροϊδεύουν για κάμποσους Μεγάλους Ενιαυτούς αλλά αν κάποιος σας το αποκαλύψει θα πέσετε να τον φάτε. Το φτωχομπινεδιάρικο εγώ αρνείται να παραδεχτεί την ασημαντότητά του. Όλοι νομίζουμε ότι κάτι είμαστε. Τίποτα δεν είμαστε. Φυλετικές σκουπιδοκατασκευές κάποιων οι οποίοι παριστάνουν τους θεούς είμαστε. Ανίκανοι να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και αυτό το λίγο μυαλό που μας προσέφερε στη ζούλα ο Μέγας Παίκτης. Ουραγοί στο πρωτάθλημα της εξέλιξης, τρώμε γκολ και ξύλο απ’ όλους και βλέπω να πέφτουμε κατηγορία. Στην επόμενη σαιζόν θα συναγωνιζόμαστε τα καγκουρώ και τα πιθήκια.    

 

 

Από επιστημονική υποχρέωση είχα πάει στην συγκέντρωση κατά της καραντίνας. Ήξερα το τι θα παιχτεί απλά έπρεπε να ολοκληρώσω και τυπικά την νεκροψία.  Το λυπηρό συμπέρασμα είναι ότι πλην ελαχίστων ρομαντικά σκεπτόμενων, κανείς άλλος δεν θέλει την κωλοζωή του πίσω. Δυστυχώς το πόπολο έχει συνθηκολογήσει χωρίς μάχη. 2.000 άτομα στην Αθήνα, 800 στην Θεσσαλονίκη, 250 στην Πάτρα και 150 στην Ζάκυνθο παραείναι θλιβερή εικόνα για έναν λαό που ληστεύεται και δολοφονείται στο διηνεκές. Αν μη τι άλλο, τα τελευταία 11 χρόνια προδοσίας, δουλέματος και σκληρής τοκογλυφίας θα έπρεπε να είχαν ξυπνήσει κάποια ένστικτα.



Πού τέτοια τύχη… Αυτοί οι σκόρπιοι που συγκεντρώθηκαν στις παγωμένες πλατείες άρχισαν με το καλημέρα να τσακώνονται μεταξύ τους. Από την μια οι βλαμμένοι θρησκόληπτοι με τις βυζαντινές σημαίες και τους σταυρούς κι από την άλλη οι μπαχαλάκηδες ρουφιάνοι της antifa που ήταν και περισσότεροι.  Όσοι δεν ανήκαν ούτε στους μεν ούτε στους δε, κούνησαν με απογοήτευση τα κεφάλια τους και επέστρεψαν στους υποψιασμένους καναπέδες των σπιτιών τους. Η ιατροφασιστική συμμορία είχε νικήσει άνευ αγώνος.

 


Κι όμως: Το 62 % του πόπολου που στο δημοψήφισμα του 9015 είπε ΟΧΙ στα βρομερά σχέδια της τεκτονικής μαφίας, γνώριζε πολύ καλά πού θα το οδηγούσε η επιλογή του. Όσο κι αν λοιδωρήθηκε από τους ευρωλιγούρηδες ως «αδαές» και «ανώριμο», ήξερε άριστα ότι το περίμεναν πείνα και κακουχίες. Όπως οι πρόγονοί του το 8821, δεν δίστασε να θυσιάσει για χάρη της ελευθερίας όλα αυτά που θεωρούνταν «κεκτημένα». 

 


Ατυχώς δύο πράγματα έγιναν λάθος: Α) Οι καταληστευμένοι αντί για σπάθες, κρατούσαν ψηφοδέλτια και Β) στο τιμόνι της σκυλοπνίχτρας βρισκόταν τότε ο εντεταλμένος πισωγλέντης πουστάκος της μασονίας. Αυτή η αριστερή ποντικόψυχη σκατιέρα με τα χοντρά μπούτια πούλησε την χώρα, τους κατοίκους και την ιστορία σε πακέτο 3 σε 1.

    


Σήμερα, 6 χρόνια μιζέριας αργότερα, ένας πραγματικός βρυκόλακας, ένα δηλητηριώδες αποταφίδι διοικεί το σκατοκράτος-προπύργιο της τοκογλυφίας. Μαζί με την βρομοπόδαρη εθνομηδενίστρια βλαχάρα του προεδρικού μπουρδέλου σχηματίζουν ένα ολέθριο ντουέτο φιδιών.

 



Πρόκειται για την πιο άχρηστη και επικίνδυνη κυβέρνηση της νεότερης ιστορίας. Είναι ολοφάνερο ότι η χώρα έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της. Αυτά τα λαμόγια το μόνο που κάνουν είναι να λένε ψέματα, να συσσωρεύουν δημόσιο χρέος προς όφελος των ξένων αφεντικών τους και να μοιράζουν χρήμα στα συνεταιράκια τους του επιχειρηματικού υποκόσμου.

  


30 χρόνια λέω και 13 χρόνια γράφω ότι πρωκτοί και κίναιδοι διοικούν τον τόπο και τώρα ξύπνησαν όλοι και παριστάνουν τους κατάπληκτους. Τώρα ανακαλύπτουν ότι ο  κάθε νανοτσούτσουνος καραγκιοζάκος το έπαιζε με δικά μας λεφτά γαμήκουλας. Και εντάξει όσο ποντικογαμούσε φτηναιδοία και λαθροπουστάκια, όλα καλά. Όμως αρκετές από αυτές τις θρασύδειλες ανωμαλάρες που πέρασαν από τους καμπινέδες της σαπιο-Βουλής γάμησαν το έθνος, την ιστορία του, τους κατοίκους, το μέλλον και ό,τι άλλο βρέθηκε μπροστά τους.

 


Μην ξεχνάμε ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με σπείρα. Δεν είναι ο τυχάρπαστος σαπιοκοιλιάς και ο διεστραμμένος κουασιμόδος που βρήκαν την ευκαιρία να γαμήσουν νεανικά μουνιά και παιδικούς κώλους. Είναι το απέραντο διαπλεκόμενο αθηναϊκό κρεβάτι. Μάσα, πουστιά και ίντριγκα, πάντα με τις ευλογίες της στοάς. Πολιτικάντες, παπάδες, δικαστές, μπάτσοι, στρατιωτικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, φυλακόβιοι, όλοι ένα παρτουζιάρικο παρεάκι είναι. Στα διαλείμματα της κραιπάλης κλείνουν δουλειές και μοιράζουν θέσεις κι εκατομμύρια.

 




 

Ένα Βυζάντιο ζούμε πριν την άλωση.  Ορδές από τουρκόζωα μέσα κι έξω από τα τείχη κι αυτοί ακόμα διορίζουν και χαρτζηλικώνουν τους γαμιάδες και τις πουτανίτσες τους. Βέβαια μην νομίζετε ότι το καπάκι του βόθρου που μισάνοιξε οφειλόταν σε τυχαίο γεγονός.  Απλά η ίδια η Υπερδομή αποφάσισε να θυσιάσει ένα κομμάτι της σαπίλας για να σώσει το υπόλοιπο. 

 

Την κορυφή του σκατόβουνου βλέπετε τώρα με τις σιτεμένες θεατρίνες και τους μπατιρόπουστες κομπάρσους. Η βαθιά σαπίλα είναι το πρωθυπουργικό γραφείο, η προεδρία της πεοδημοκρατίας, η αρχιεπισκοπή, οι δισεκατομμυριούχοι «επιχειρηματίες» και οι στοές όλων των παραπάνω. Αυτούς δεν τους αγγίζει κανένας. Σύντομα το καπάκι από όπου βγαίνει η μπόχα θα ξανακλείσει στεγανά γιατί αν μείνει για πολύ ανοιχτό θα γίνει πηγάδα, χοάνη, καταβόθρα και θα καταπιεί όλο το άγιο σύστημα των χεσοπουσταράδων και των σκατολεσβιών.

 





Και ποιος θα φέρει την λύση;  Ο Φράγκας με τον Νικωλόπουλο και ο σουβλακοφονιάς Καζάκης; Μιλάμε για μεγάλες μαγάρες και οι τρεις. Όμως το πόπολο είναι τελείως για τον πούτσο και θα ψηφίσει όποιον αρχιβρομιάρη του πλασάρουν. Μαζί και τον Κηραλοιφέα και τον Μπαρουφάκερ και τους ληγμένους νεοναζί του Ελιγιάχου Καψιδιάρη. Και φυσικά τα παλαιά μαντριά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ διατηρούν τους τσιμεντομαλάκες ψηφοφόρους τους.  

 



 


Η πραγματική οικονομία έχει βομβαρδιστεί με πυρηνικά αλλά οι Εφορίες, οι Δήμοι και το πισωγλέντικο, μαφιόζικο κράτος έχουν αφηνιάσει. Με υστερικό μίσος έχουν αμολήσει τα λυσσασμένα σκυλιά τους να δαγκώσουν όποιον πολίτη στέκεται ακόμα στα πόδια του. Με παράλογους, παράνομους και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ φόρους φτωχοποιούν συστηματικά την μεσαία τάξη. Οι Νεοέλληνες πολίτες φορολογούνται αδίστακτα και εκδικητικά ενώ την ίδια στιγμή Βρομά, λαθροεισβολείς και Κινέζωα απολαμβάνουν παροχές, επιδόματα και πλήρη φορολογική ασυλία. Μετά την φοροκαταιγίδα του 9010-9020 έστησαν την ψευτο-πανδημία και τώρα κλιμακώνουν το απόλυτο φοροτσουνάμι που θα ισοπεδώσει τα πάντα και θα σαρώσει όλα τα ατομικά περιουσιακά στοιχεία φέρνοντας μη αναστρέψιμο όλεθρο.

 

 

Βλέπω τους μαλάκες με τις διπλές μάσκες στον ανοιχτό χώρο και μου ‘ρχεται να ξεράσω πάνω τους. Πάνε χεσμένοι οι φύτουλες από το σπίτι τους ως τον κάδο φορώντας μάσκα!!! Ρε τσουβάλια με σκατά αφήστε τα σκουπίδια μέσα στο σπίτι σας και μπείτε εσείς οι ίδιοι στον κάδο μαζί με τις χέστρες τις γυναίκες σας και τα μισοηλίθια μπάσταρδά σας.  Και καλά οι γεροκλανιές που φοβούνται μην ψοφήσουν τώρα που πάτησαν τα 90. Οι εικοσάχρονες φοιτήτριες τι αρχίδια τρέμουν που βγαίνουν στο πίσω μπαλκόνι με μάσκα για να πάρουν την σκούπα;

 



Χτες περπατούσα στο κέντρο της πόλης εννοείται χωρίς μάσκα και διασταυρώθηκα με ένα τούβλο που φορούσε διπλή. Μου έριξε μια ματιά γεμάτη μίσος και άλλαξε πεζοδρόμιο για να μην περάσει δίπλα μου.

 

 

Κηδεία έχεις και περνούν οι ασφαλίτες με πολιτικά να τσεκάρουν αν είναι πολλοί στην εκκλησία ή γύρω από τον τάφο. Θάβεις τον άνθρωπό σου, έχεις τον πόνο σου και έρχεται ο κερατάς να σε ελέγξει και να σε συλλάβει λες και πουλάς πρέζα στο γαμημένο νεκροταφείο.

 

 

Τέτοια παράνοια, δειλία και παλιανθρωπιά είχε αιώνες να βγάλει αυτό το πτώμα ο συνάνθρωπος.  Ζούμε την απόλυτη δικαίωση της μισανθρωπίας. Μέσα σε λιγότερο από 11 μήνες, τα τρομοκρατημένα καναπεδόβια ζόμπι που συγκροτούν τον κουβά με τα σκατά που λέγεται «κοινή γνώμη» μας γύρισαν χίλια χρόνια πίσω.  

 

 

 

Ως άψυχα ανδρείκελα σκύβουν το κεφάλι και συναινούν καθημερινά στις αλλοπρόσαλλες διαταγές του ιατροφασιστικού καθεστώτος. Ως άβουλα νευρόσπαστα προσκυνούν με δέος την Ιερά Εξέταση των ιατρο-απατεώνων.  Ως ανεγκέφαλα ζώα ακολουθούν τυφλά τις παράλογες και αντικρουόμενες ΠΑΠΑΡΙΕΣ των διαπλεκόμενων κομπογιαννιτών που παριστάνουν τους παντογνώστες ενώ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ιατρική.

 


Είμαι από τους λίγους που δεν φόρεσαν μάσκα ούτε στο σπίτι, ούτε στη δουλειά, ούτε φυσικά σε εξωτερικούς χώρους. Δεν το παίζω ούτε μάγκας, ούτε σκληρός, ούτε τίποτα.  Απλά δεν την αντέχω αυτή την φτηνιάρικη σερβιέτα στη μούρη, πνίγομαι.  Όποιος θέλει να παριστάνει την χανούμισσα, ας πάρει τουλάχιστον καμιά καινούργια μάσκα. Σιχαίνομαι να σας βλέπω ρε τσίπηδες άπλυτοι με αυτά τα λερωμένα μουνόπανα στις μουτσούνες σας να στάζουν υγρά.

 


Όσο για την νέα «κανονικότητα», μπορούν άνετα να την βάλουν στον κώλο τους αυτοί που την εφηύραν.  Είμαι παλαιάς κοπής και θα πάω με τα δεδομένα με τα οποία πορεύτηκε το είδος μου εδώ και χιλιάδες χρόνια. Για μένα είναι μονά-ζυγά δικά μου: άμα ζήσω θα έχω ζήσει ελεύθερος ενώ άμα πεθάνω θα έχω γλυτώσει από όλους τους μαλάκες. 

 

 

Είχα ξεκινήσει να τα παίρνω στο κρανίο από τις θερμομετρήσεις με τα πιστόλια λέιζερ από τους νεαρούς ηλίθιους και τις νεαρές μαλακισμένες του Ερυθρού γαμω-Σταυρού που συλλέγουν μόρια. Εννοείται ότι δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στην δρακονιανή «τεχνολογία».  Άμα το σκατομπίστολο μετά το τέλος της βάρδιας το πετούν πάνω στο τραπέζι, στο τέλος της εβδομάδας είναι άγνωστο με πόση ακτινοβολία σε χτυπάει.

 

 

 

«Κύριε μια θερμομέτρηση».

Έβαλα το χέρι μου μπροστά.

«Ρε άντε στο διάολο που θα μου ρίξεις στο κεφάλι με αυτή την κινέζικη μαλακία…»

«Μα κύριε…»

«Άσε τα κυριλίκια στην άκρη… Κλασικό θερμόμετρο έχεις;»

«Όχι».

«Τότε μπαίνω χωρίς θερμομέτρηση».

«Κύριε, δεν μπορείτε…»

«Δεν μπορώ; Για πρόσεξέ με».

Μπήκα αέρας.

 

 


 Για το ότι θα βιώναμε σουρρεαλιστικές καταστάσεις ήμουν σίγουρος.

 

 

Μπαίνω στο κωλολεωφορείο και η γριά ρουφιάνα με μπανίζει από την άλλη άκρη: «Οδηγέ ο κύριος εκεί πίσω δεν φοράει μάσκα».

«Στην τσέπη την έχω τη σκατόμασκα, μωρή ψυχοπατσαβούρα».

«Να την φορέσετε την μάσκα τώρα!»

«Εσύ τι είσαι; Ασφάλεια λεωφορείου;»

«Οδηγέ σταμάτα το όχημα, παίρνω την αστυνομία».

«Άργησες μωρή ρουφιάνα» της λέω. «Από την Κατοχή θα είχες να καρφώσεις».

«Τώρα θα σου πω εγώ θρασύτατε…»

«Οδηγέ μια και σταμάτησες, άνοιξέ μου να κατέβω… Βρομάει γεροσκατίλα εδωμέσα».  Κατεβαίνοντας κοντοστάθηκα στην μαμασάν. «Και πες στους μπάτσους να πάν’ να γαμηθούν».

 

 

Ένα άλλο πρωί έχω παραγγείλει καφέ στο όρθιο και περιμένω δύο (2) μέτρα από τον πάγκο να μου τον φτιάξουν να τον πάρω να φύγω.

Στα πέντε (5) μέτρα από τον πάγκο στέκεται μια ξυνογαμημένη 35αρα με μάσκα μέχρι τα μάτια που απευθύνεται στον μπαρίστα: «Πείτε σας παρακαλώ στον κύριο που δεν φοράει μάσκα να μην στέκεται τόσο κοντά στον καφέ μου».  

Εγώ ήμουν ο «κύριος» και ο καφές της που ετοίμαζε το παιδί ήταν 2 μέτρα πίσω από την πλάτη μου.  Χαμογέλασα ειρωνικά χωρίς να γυρίσω.

«Πείτε στην κυρία με το δρακονιανό φτηνοκολάν ότι καλά κάνει που δεν ανακατεύει κορονοϊό με μουνοχλαμύδια».

 

 


Καπάκι στις καθημερινές φάσεις με την στρατιά των πυροβολημένων ήρθαν και οι ελλείψεις σε αναλώσιμα μικροπράγματα. Μου καίγεται η λάμπα μελέτης.  Πού να διαβάσω και πού να κάνω δουλειά με τα φώτα στην πλάτη. Σπάει και το τελευταίο ποτήρι του κρασιού.  Το μουνί της μάνας τους.  Τι ήθελα; Τρεις λάμπες και μια εξάδα κολονάτα ποτήρια κρασιού.  Αρχιδοπραγματάκια που πριν τα έπαιρνα στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς.  Πριν γιατί τώρα κάποιος πανηλίθιος είχε απαγορέψει την πώλησή τους και τα υπόλοιπα μαγαζιά ήταν κλειστά.  Άντε τώρα να παραγγείλεις ποτήρια και λαμπτήρες με κούριερ και να σου έρθουν μετά από ενάμισυ μήνα.  Θα σε έχουν κηδέψει, θα σου έχουν κάνει το μνημόσυνο και η παραγγελία θα είναι στο δρόμο ακόμα. Κι αν σου έρθουν ραγισμένα να θες άλλους δύο μήνες να τα αλλάξεις, αν καταφέρεις να συνεννοηθείς. Θα έχουν λιώσει και τα κόκαλά σου ώσπου να ‘ρθουν.

 

 

Τι να κάνω; Προσαρμόστηκα μαζί με τους βλάκες.  Έβαζα κρασί στο ποτήρι του νερού και μετακινούσα το τραπέζι μου για να έχω φως.  Προσωρινά έδειξα να την παλεύω.  Εκεί όμως που μου γύρισε το μυαλό ανάποδα ήταν με το πιγκάλ (κοινώς σκατόβουρτσα).  Κατά λάθος είχα πάρει ένα κινέζικο μεταλλικό. Μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες το «ανοξείδωτο» κουτί του σκούριασε κι έχανε και σκατόνερο. (Άσχετο: ούτε βούρτσα σκατών δεν είναι ικανοί να αντιγράψουν σωστά τα κινεζόμπι).  Πηγαίνοντας λοιπόν στο σουπερμάρκετ για τρόφιμα βλέπω όχι ένα αλλά δέκα πιγκάλ στο ράφι με τα απαγορευμένα.  Είχε από όλα τα χρώματα.

 

Αφού το έχουν εκνευριστικά στη μόστρα να μου βγάζει το μάτι και δεν το πουλάνε, σκέφτηκα να το κλέψω.  Το χώνω παραμάσχαλα κάτω από το μπουφάν αλλά είχε όγκο το γαμημένο. Ήμουνα σαν καραγκιόζης. Ρίχνω μια παναγία στον Μητσοτάκη και το βάζω πίσω στο κωλοράφι. Φανταστείτε τώρα να με τρέχουν στους μπάτσους για μια σκατόβουρτσα. Νά ‘ταν ένα μαστίγιο, τίποτα χειροπέδες, κάτι αξιοπρεπές τέλος πάντων... Τον μεσαίωνα έφερε ο Μητσοτάκης κι εκείνη η κραγμένη μισοκάραφλη αδερφή, η Μπουμπούκα (δεν βρίσκεται κανένας πουτσαράς λαθρόμαυρος να τον ξεσκίσει να ησυχάσουμε από τις τσιρίδες του). Σοβαρά τώρα, τέτοια γελοία απαγόρευση πώλησης μικροειδών δεν θυμάμαι να έχει επιβληθεί ποτέ στην παγκόσμια ιστορία.  Ο κόσμος ψάχνει ένα ζευγάρι κάλτσες, ένα ζευγάρι κορδόνια, ένα φερμουάρ, ένα σώβρακο, οι έμποροι τα έχουν και δεν επιτρέπεται να του τα πουλήσουν. Ξυπόλητοι θα κυκλοφοράμε σε λίγο. Ποιο μεσαίωνα; Πίσω στην λίθινη εποχή μας πήγαν οι πούσταροι της ΝΔ.

  


Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ότι δεν αρκεί να μην πιστεύεις την μούφα του κοροϊδοϊού.  Αφού η πλειοψηφία το πιστεύει, σε γαμάει κι εσένα. Όλα τα φασιστικά «μέτρα» των ψευτο-κυβερνήσεων δεν επιβάλλονται με την βία και τα πρόστιμα αλλά με την συμμετοχή του τέρατος που αποκαλείται «συνάνθρωπος».  Τα ερπετά μας έχουν μελετήσει καλά.  Μέσα σε 50 χρόνια το ποσοστό των υπάκουων του πειράματος Μίλγκραμ από 66 %  σκαρφάλωσε στο εντυπωσιακό 90 % !!! Αυτό σημαίνει ότι οι 9 στους 10 από αυτούς που βλέπετε γύρω σας όχι μόνο θα σας κάρφωναν στην αστυνομία, όχι μόνο θα σας χτυπούσαν, αλλά θα σας δολοφονούσαν χωρίς δεύτερη σκέψη αν κάποιος τους έπειθε ότι κινδυνεύουν από την παρουσία σας.

  


Αν προσθέσει κανείς τον φανατισμό με τον οποίο είναι ποτισμένοι οι νεοφώτιστοι της θρησκείας του Μένουμε Σπίτι, το μέλλον προδιαγράφεται άκρως συγκρουσιακό.  Είναι μάταιη κάθε απόπειρα επικοινωνίας μαζί τους.  Οι οπαδοί των περιοριστικών μέτρων δεν αντιδρούν καθόλου σε λογικά σχήματα τα οποία αφορούν την ψευτο-πανδημία.  Το μυαλό τους αρνείται να επεξεργαστεί οποιαδήποτε πληροφορία αμφισβητεί το κυβερνητικό αφήγημα.  Το κριτικό τμήμα του εγκεφάλου τους έχει κατεβάσει διακόπτες.  Η συμπεριφορά τους καθορίζεται πλέον μόνο από τον μεταφυσικό φόβο που σπέρνουν τα σκύβαλα των ΜΜΕ.  

 

 

Ο πλανήτης ολόκληρος χωρίστηκε σε δύο στρατόπεδα: Στους ψύχραιμους και στους δειλούς. Πιστέψτε με: οι δειλοί είναι περισσότεροι, εντελώς ηλίθιοι και ολοκληρωτικά μοχθηροί.  Σε λίγο θα κυκλοφορούν με διαστημικές στολές και με σκάφανδρα και θα πυροβολούν όποιον δεν φοράει τα ίδια. Δεν ξεκουμπίζονται να πάνε όλοι τους στον Άρη που δεν έχει μικρόβια να μας αφήσουν ήσυχους;

  

Η ηλιθιότητα είναι τελικά μεταδοτική ασθένεια. Ζαλισμένοι από τις κρυπτοτεκτονικές αγριοσφαλιάρες, όπως είπα στην αρχή, ελάχιστοι είναι σε θέση να κάνουν την σούμα ακόμα και σε απλά πράγματα.

 


Δεν ξέραμε πόσο καλά ήμασταν πριν. Ζούσαμε αρχοντικά και ανέμελα, με τις περιουσίες μας, με τον ελεύθερο χρόνο μας, με το μερίδιό του ο καθένας στην ευημερία και με τις ζωές μας να γίνονται αργά αλλά σταθερά καλύτερες.  Πάει αυτό, τελείωσε.  Όλο το παρελθόν, ακόμα και το περσινό, φαίνεται σαν ένα μακρινό, τρισευτυχισμένο όνειρο. Είναι σαν να μην το ζήσαμε ποτέ.

 


Για ακόμα μια φορά το κοινωνικό συμβόλαιο καταλύθηκε από τους επάνω.  Το πόπολο θέλει να ζει απλά την ζωή του, να έχει την δουλίτσα του, να αμείβεται αξιοπρεπώς και να απολαμβάνει την ηρεμία βελτιώνοντας τις συνθήκες για τους απογόνους του.  Αυτό το τόσο απλοϊκό –με την πρώτη ματιά- μοτίβο ύπαρξης είναι ο εφιάλτης των μασόνων και των ισχυρών αυτού του κόσμου.

 

 

Κάθε χιλιοστό εδάφους που κερδίζει ο απλός πολίτης, αυτοί το χάνουν στο χιλιαπλάσιο.  Όσο πιο πολλή μόρφωση αποκτούν οι απόγονοι του ακτήμονα, τόσο πιο συγκροτημένα βομβαρδίζουν τα τείχη της πλατωνικής πουστροπολιτείας.  Ειδικά εκείνα που υπάρχουν μόνο και μόνο για να εξασφαλίζουν την νομή της εξουσίας από την ενδογαμική γαμιόφαρα των ιερατείων.

 

 

Νομικά είναι πολύ εύκολο να θεσμοθετηθεί η κοινωνική πρόοδος. Αρκεί να ικανοποιηθούν τρεις προϋποθέσεις:

Α) να μπει κόφτης στην κληρονομική μεταβίβαση τεράστιων περιουσιών, 

Β) να καταργηθεί η τοκογλυφία και

Γ) να απονέμεται άμεσα και αδέκαστα δικαιοσύνη. 

 

 

Όμως το άγιο Σύστημα είναι βασισμένο σε αυτούς τους τρεις πυλώνες: στην ληστεία, στην τοκογλυφία και στην αδικία.  Εδώ έστησαν ολόκληρες θεωρίες για να μπερδέψουν ακόμα πιο πολύ το πόπολο. Ο μαρξισμός-λενινισμός πέταξε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Πάλη των Τάξεων και πίπες… Ποιών τάξεων;  100 χιλιάδες είναι οι επάνω και 8 δις οι κάτω.  Στους κάτω δεν υπάρχει κανενός είδους «ταξική συνείδηση», κανενός είδους αλληλεγγύη, ούτε έστω κάποια ομοιογένεια.  Είναι ανεξαρτητα ΑΤΟΜΑ.

 

 

Μονάχα οι αηδιαστικά υπερπλούσιοι (επάνω) έχουν κάτι που τους ενώνει.  Την συνείδηση της συνενοχής στο σχέδιο «Γαμήστε τους Κάτω». Στα παγκόσμια χρονικά δεν έχουμε ούτε μία (1) περίπτωση κροίσου που να χρησιμοποίησε τα σκατολεφτά του για κάτι κοινωνικά ωφέλιμο. Έχουμε μόνο ψευτο-φιλανθρωπίες και ιδρύματα τα οποία αποσκοπούν στην μετά θάνατον αγιοποίηση τοκογλύφων, δολοφόνων, δουλεμπόρων και καταστροφέων του περιβάλλοντος.  Ακόμα και οι υποτροφίες που δίνουν είναι για να εξαγοράσουν τους ταλαντούχους κάτω και να τους κάνουν υπηρέτες τους.

 

 

Κάθε φορά που το κοινωνικό συμβόλαιο καταλύεται συνωμοτικά από τους επάνω, οι κάτω αντιδρούν με τον ίδιο βλακώδη τρόπο: 

 

…Στο πρώτο στάδιο που τα πράγματα είναι ακόμα αναστρέψιμα αρνούνται πεισματικά να πιστέψουν ότι αυτό που τους συμβαίνει είναι οργανωμένο από κάποιους.

 

…Στο ενδιάμεσο στάδιο που οι συνθήκες δυσκολεύουν σκέφτονται ότι οι ίδιοι θα την σκαπουλάρουν με κάποιο θαύμα.

 

…Στο τελευταίο στάδιο που οι καταστάσεις έχουν παγιωθεί, εισέρχονται τρέμοντας ο ένας μετά τον άλλον στο σφαγείο.

  

 

Το ότι προηγουμένως δεν ξέραμε πόσο καλά ήμασταν είναι λογικό. Το τραγικό είναι ότι δεν ξέρουμε πόσο καλά είμαστε τούτη την στιγμή που μιλάμε. Αν νομίζετε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας, τα μπλόκα, τα κλειστά μαγαζιά, τα τεστ και τα εμβόλια είναι η Κόλαση, τότε μαλάκες μου δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για το τι μας περιμένει.

 

Είμαστε στο σούρουπο και αυτό που ακολουθεί είναι η μεγάλη δολοφονική νύχτα.  Τα βαμπίρια του Σαταναήλ, τα διαδιαστατικά ερπετά και οι ψυχοβόρες άρπυιες των εξαποδώ ετοιμάζονται να παρτάρουν με φρέσκο αίμα θνητών.

 

  

Η λύση είναι απλή μια και βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο στάδιο:  πλήρης ανυπακοή στις εντολές της ιατροφασιστικής συμμορίας, άνοιγμα καταστημάτων και σχολείων, ελεύθερη μετακίνηση,  κάψιμο μασκών, επανεκκίνηση κάθε οικονομικής δραστηριότητας.  Αν γίνει κάτι τέτοιο τώρα, μέσα σε 24 ώρες η χούντα θα έχει καταρρεύσει.  Αν το ψέμα της «πανδημίας» σαρωθεί σε 4-5 χώρες, θα ακολουθήσει παγκόσμιο ντόμινο.  Μετά κρεμάλες και λυντσάρισμα.

 

 

Δυστυχώς αυτή η εξαίσια εκδοχή δεν παίζει καθόλου. Το κάψιμο στα μυαλά του πουτανοκοσμάκη είναι προχωρημένο. Μια ακόμη ιστορία από το κενοτάφιο θα σας πείσει:

 

Μερικές ημέρες πριν μπει το ’21, στον οργανισμό που εργάζομαι μας είχαν ειδοποιήσει ότι θα μας κάνουν τεστ για κοροϊδοϊό.  Τηλεφωνικά μας είχαν ενημερώσει ότι είναι υποχρεωτικό για όλους. Εννοείται ότι τους έγραψα στον πούτσο μου και δεν πήγα στο τεστ.

Την άλλη μέρα χτυπάει το κινητό μου. Ήταν η προϊσταμένη μου και ήθελε να μάθει αν έκανα το τεστ.

«Όχι γιατί είχα κάποια δουλειά και δεν πρόλαβα».

«Πρέπει να το κάνετε…»

«Το τι πρέπει θέλω να το κουβεντιάσουμε… Έρχομαι από ‘κεί».

Μπαίνω στο γραφείο, όλοι μάσκες εκτός από μένα.

«Καλημέρα».

«Καλημέρα».

«Πρώτα απ’ όλα, το τεστ είναι προαιρετικό ή υποχρεωτικό;»

Άρχισαν κατευθείαν να μου τα μασάνε.

«Εεε… ξέρετε δεν είναι υποχρεωτικό αλλά το κάνουμε για να δείξουμε συναδελφική αλληλεγγύη και για να είμαστε ασφαλείς».

«Άρα δεν είναι υποχρεωτικό. Καλή σας μέρα!» Ανοίγω την πόρτα να φύγω και κοντοστέκομαι. «…Α, και κάτι άλλο μην το ξεχάσω: Από δω και μπρος ό,τι με αφορά προσωπικά θα πρέπει να μου κοινοποιείται εγγράφως και ενυπογράφως… Ούτε τηλεφωνικά, ούτε φιλικά, ούτε συναδελφικά, ούτε ανώνυμα… Όποιος θέλει να με υποχρεώσει να κάνω κάτι πέρα από τα καθήκοντα που περιγράφονται στην σύμβασή μου, θα πρέπει να μου απευθύνει εξατομικευμένο έγγραφο ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ αποκάτω…Θα πρέπει να μου τεκμηριώνει βάσει ποίων διατάξεων είναι υποχρεωτικό αυτό που μου ζητάει. Αν του έχει έρθει εντολή από ιεραρχικά ανώτερους είναι απολύτως απαραίτητο να προσαρτηθεί και το έγγραφο αυτής της εντολής με την υπογραφή του εντέλλοντος… Κι αυτό για να ξέρω εναντίον ποίων θα στραφώ νομικά».

Δεν με ξαναενόχλησαν.

Έχουν περάσει δυόμισυ μήνες από τότε.  Ούτε τηλέφωνα πλέον, ούτε παραινέσεις, ούτε τίποτα. Οι παλιόπουστες ξέρουν ότι όλα όσα κάνουν είναι παράνομα και γι αυτό δεν βάζουν την υπογραφή τους πουθενά. Εσείς οι μαλάκες δεν το ξέρετε και ψαρώνετε μόλις σας πουλήσουν λίγο εξουσία. 

  


Ο ιός τους είναι ένας απλός ιός με ασήμαντη θνησιμότητα. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.  Ως εκ τούτου όλα τα περιοριστικά μέτρα, οι καραντίνες, τα «υποχρεωτικά» τεστ και τα εμβόλια δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Είναι όλα παράτυπα και παράνομα και το γνωρίζουν. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν πολίτες με συνείδηση, με υπευθυνότητα και με τσαγανό. Είμαστε μια κοινωνία δειλών και θλιβερών συμφεροντολόγων.

  

 

Από 20 άτομα του τμήματος και 80 των τριών τμημάτων, μόνο ο γέρων μαρκήσιος αρνήθηκε να κάνει τη ράπιντ μαλακία που βγάζει τις κοκα-κόλες θετικές και να δώσει θετικά «κρούσματα» στη συμμορία του Μητσοθάφτη, του Τσιόδρα, του Χαρδαλιά, του Μόσιαλου και της βρομερής μάνας τους, της Pfizer. Μόνο ένας στους 80 στάθηκε όρθιος ενώ όλοι οι άλλοι υπέκυψαν. Το πιο απογοητευτικό είναι ότι υπέκυψαν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, χωρίς καν να τους εκβιάσει κάποιος. Έφαγαν αμάσητη την μπλόφα ότι κινδυνεύουν από κάτι αόρατο. Ήδη τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές σε ένα από τα τμήματα το προσωπικό έχει υποβληθεί σε 4 διαδοχικά τεστ !!!

 

 

Κι όμως ο νόμος σου δίνει ένα σωρό μέσα για να μπλοκάρεις τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ πουστιές τους: εξώδικα, αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, μηνύσεις, ατομικές αγωγές, ομαδικές αγωγές, κλπ. . Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται με το ανάλογο μέσο. Ζητάτε παντού έγγραφα με υπογραφή.  Πατήστε στο νόμο και σκίστε τους. Δείτε τι κάνει ο Νίκος Αντωνιάδης μόνος του. Χωρίς να βρίσκεται ούτε ένα σκατοκάθηκο από τους «συναδέλφους» του δικηγόρους να τον υποστηρίξει.

 

 

Το Σύνταγμα παραβιάζεται συνεχώς αλλά για καλή μας τύχη δεν έχει καταργηθεί ακόμα. Διαλέξτε έμπιστο άνθρωπο και μελετήστε προσεκτικά μαζί του τις συμβάσεις σας και τις προκυρήξεις βάσει των οποίων έχετε προσληφθεί.  Την δική μου την σύμβαση την ξεσκόνισα κανονικά. Οι μόνος λόγος για τον οποίο μπορούν να με απολύσουν είναι η «απιστία προς την υπηρεσία». Κλέφτης και απατεώνας δεν είμαι, άρα θα με φάνε στη μάπα όσο διαρκεί η σύμβαση. Αν τολμήσουν και με απολύσουν υπάρχουν τα ασφαλιστικά μέτρα. Μετά υπάρχει η αγωγή και το δικαίωμα σε αποζημίωση.

 

 

Δεν μπορεί να σας διώξει κανένας από τις δουλειές σας με παράνομες Π.ν.Π. , ούτε βέβαια να σας εξαναγκάσει έτσι να κάνετε το εμβόλιο. Το αστυνομικό,  στρατιωτικό, νοσηλευτικό προσωπικό μπορεί να ζητήσει προσωρινή μετάταξη σε άλλη υπηρεσία στην οποία δεν θα έρχεται σε επαφή με το κοινό ή την απασχόληση μέσω τηλε-εργασίας. Υπάρχουν και άλλες επιλογές οι οποίες ποικίλουν ανάλογα με την σύμβαση και το είδος της προσφερόμενης υπηρεσίας. Το χειρότερο που μπορούν να σας κάνουν είναι να σας βγάλουν σε άδεια άνευ αποδοχών ή να αναστείλουν την σύμβασή σας επ’ αόριστον.  Όταν πέσει η χούντα δικαιούστε κανονικά τις αποδοχές σας, τα ένσημα, κλπ. για όσο διάστημα σας είχαν εκτός, συν τις αποζημιώσεις για ηθική βλάβη.

 

 

 

Στην περίπτωση που καταστρατηγηθούν όλοι οι κανόνες δικαίου και η συνταγματική και κοινωνική ανωμαλία που ζούμε παγιωθεί σε βάρβαρο καθεστώς, τότε φυσικά η προστασία του δικαιώματος της εργασίας παύει να έχει νόημα. Σε αυτή την περίπτωση το Σύνταγμα και οι νόμοι θα πρέπει να υπερασπιστούν από τους πολίτες ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.

 

 

Πάντα αρχίζουμε από τα απλά, τα εύκολα και τα νόμιμα, δηλαδή από την σιωπηρή καταστρατήγηση των επιμέρους διατάξεων της καραντίνας. Κατόπιν πάμε στην τεκμηριωμένη πολιτική ανυπακοή σε εντολές και εγκύκλιους, στην γενική απεργία και στην πραγματιστική και νομική αμφισβήτηση του χαρακτηρισμού της ίωσης ως «πανδημίας». Αν χρειαστεί, κλιμακώνουμε ως την άοπλη ή ακόμα και την ένοπλη αντίσταση βάσει του άρθρου 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι δεν είμαστε εμείς που έχουμε καταλύσει την έννομη τάξη αλλά ΑΥΤΟΙ.

  

Στο μεταξύ γράφονται και αναπαράγονται διάφορες σκατιές περί «ανάκλησης της αντιπροσώπευσης» για τους πολιτικάντηδες. Πρόκειται για ψωλιές εις το τετράγωνο. Πουθενά δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Αυτοί που τα γράφουν είναι στην καλύτερη περίπτωση άσχετοι με την συνταγματική λειτουργία και στη χειρότερη ρουφιάνοι του πρωθυπουργικού γραφείου που προσπαθούν να σας μπερδέψουν με σενάρια α λά Σώρρα. Μουζίκοι μου, μόνο με έναν τρόπο γίνεται ανάκληση: Με εξέγερση και με τα κουμπούρια. Από αυτόν ακριβώς τον τρόπο θέλουν να σας αποτρέψουν γιατί σημαίνει τουφέκισμα και παλούκωμα για όλη τη συμμορία τους.  Με χαρτιά και με συλλογή υπογραφών δεν έπεσε ποτέ καμιά χούντα.

 


 

Και μην τολμήσει να μου πει κανείς για την μαλακισμένη «πανδημία». Ένα χρόνο τώρα που είμαι σε κατ’ οίκον περιορισμό, έχω χάσει από καρκίνο δύο κολλητούς, κανά πεντάρι συγγενείς και γείτονες και καμιά εκατοστή ακόμα συμπολίτες, αλλά δεν έχω ακούσει ούτε για έναν (1)  γνωστό γνωστού που να πέθανε από την κορονοπουστιά. Πώς γίνεται; Σύμπτωση, ε; Μάλλον φταίει το μουνί της σαπιοβρομιάρας που έφτυσε σε τούτο τον γαμιόκοσμο τα ερπετά που σέρνουν τις ουρές τους στα ταφοκανάλια. 

  

 

Ξεχάστε τις κορονοψωλιές των ψευτο-ειδήσεων. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΕΙ ΚΟΣΜΟ.  Ο καρκίνος που σπέρνουν οι πολυεθνικές με τα συντηρητικά στις τροφές, με τα ζιζανιοκτόνα, με τα δίκτυα 5G, με τους ψεκασμούς, με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, και τώρα με τα νεκροεμβόλια και το συνθετικό γκοτζιλοκρέας που ετοιμάζουν οι σύγχρονοι ψωλιόγκοι της σατανοχημείας.

 

 

Φέτος, μετά από ένα χρόνο αόρατης «πανδημίας», για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με «κρούσμα» του μυστηριώδους ιού.  Η κυρία αυτή είχε όλο το ιστορικό, συμπτώματα, εξέλιξη, ανάρρωση, κλπ. μιας κλασικής πνευμονίας.  Η πνευμονία είναι από τις ασθένειες που εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας από την στιγμή που μας έσκασε στη μούρη ο κοροϊδοϊός.  Δεν ξέρω αν βαφτίσανε τις πνευμονίες κορονοϊό, αυτό που ξέρω είναι ότι ούτε τα παιδιά, ούτε οι γονείς, ούτε οι συνεργάτες, ούτε οι φίλοι της γυναίκας που αρρώστησε κόλλησαν την κορονοχλαπάτσα. 

 

…Πώς γίνεται να μην κολλάς όταν συγχρωτίζεσαι με κάποιον ασθενή όλο το 24ωρο και να κολλάς όταν περπατάς μόνος σου στον έρημο δρόμο;

 

…Πώς γίνεται μέχρι τις 6:00 το απόγευμα να μην κολλάς και στις 6:01 να κολλάς;

 

…Πού είναι η γρίπη φέτος; Έπαψε να υπάρχει;  Δεν πεθαίνουν άνθρωποι από γρίπη πλέον;

 

…Γιατί όλα γίνονται μυστικά, κρυφά και κάτω από πέπλο σιωπής και ανωνυμίας; 

 

…Γιατί οι αντίθετες απόψεις απαγορεύονται δια ροπάλου;

 

…Γιατί η κυβέρνηση επιμένει στην αποτυχημένη καραντίνα και στα ΗΛΙΘΙΑ μέτρα της;

 

…Γιατί σοβαρά επιστημονικά ερωτήματα «εξαφανίζονται» από τις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

 

 

Βρήκαν λέει εκρηκτική άνοδο του κοροϊδοϊού στα σκατά.  Εννοείται ότι μόνο στα σκατά θα μπορούσαν να την βρουν. Εδώ δεν μπορούν να βρουν τον ιό στο αίμα του κάθε ατόμου χωριστά, τον βρήκαν στον υπόνομο που μαζεύει όλη την κουραδοπαραγωγή και τα τοξικά χημικά των πόλεων;  Για μπιστολιές είναι όλοι οι χαβουζογιατροί τους.

 

Ήρθε λέει κι η μετάλλαξη της Ουγκάντα, πρώτα σε γαμάει και μετά σε ρωτάει αν πονάς.  Σύντομα φτάνει από το Πεκίνο και το υποχρεωτικό πρωκτικό τεστ. Θα σε κωλομετράνε και θα βλέπουν αν ψήφισες Μητσοτάκη το ’19. Με διπλό πρωκτικό θα βλέπουν και ποιον είχες σταυρώσει. Ρε ληγμένοι μαλάκες σπερματοδοχείο σας το έχουν κάνει το φτωχομυαλουδάκι σας.

 

 

 

Η ψυχρή δολοφονική λογική λέει ότι με τόσα ψέματα, τόση μεροληψία, τόσες ΠΑΠΑΡΙΕΣ και τόσο χρήμα σε βοθροκάναλα, σαπιοφυλλάδες και χεσοτότοπους σε καμία περίπτωση δεν παίζει να είναι αλήθεια το άθλιο αφήγημά τους.    

  


Βλέποντας τον ισόγυφτο Τσιόδρα και το δολοφονικό αδελφάτο του να κακοποιούν τόσο συστηματικά τις αρχές του Ιπποκράτη έχω πλέον αρχίσει να αμφισβητώ το σύνολο της σύγχρονης «ιατρικής».  Ποτέ δεν τους είχα σε υπόληψη αυτούς τους ψεύτες και τους χασάπηδες αλλά τώρα ακούω καθημερινά ιστορίες φρίκης και μαθαίνω ότι αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια είναι τα πιο ανώδυνα. Απέξω περνάω από τα κολαστήρια τα κωλονοσοκομεία τους και νιώθω την αρνητική ενέργεια τέζα στο πετσί μου.  Η κατάργηση κάθε λογικού συλλογισμού στην κατανόηση της «πανδημίας» και το συνολικό κλείσιμο της περίθαλψης είναι σοβαρά σημάδια επερχόμενης κατάρρευσης.  Πλέον φαίνεται καθαρά ότι η δήθεν επιστήμη τους είναι μια κασκαρίκα. Σε όσες περιπτώσεις λειτουργεί ακόμα το ανοσοποιητικό του ασθενούς, γίνεται καλά. Όπου αυτό δεν δουλεύει, ξεχάστε τον. Όλα τα φάρμακα, όλοι οι γιατροί και όλες οι ΜΕΘ του πλανήτη δεν τον σώζουν από το ραντεβού με το χώμα.

 

 

 

Οι ιοί είναι μια ουράνια ευλογία για το ανθρώπινο είδος. Λειτουργούν διπλά, ως μέθοδος αναζωογόνησης του ανοσοποιητικού και ως μέθοδος φυσικής επιλογής. Ο άνθρωπος και μάλιστα ο άρρωστος με τα σαβουριασμένα γονίδια είναι αυτός που πάει κόντρα στη φύση και στους σοφούς μηχανισμούς της. Η παρέμβαση στο ανοσοποιητικό και στην φυσική επιλογή που εισηγούνται οι εξωγήινες κατσαρίδες θα έχει ως αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των ελαττωματικών απογόνων και τον ραγδαίο εκφυλισμό του είδους.

 

  

Πέταξαν στα μπάζα δισεκατομμύρια δολάρια για την κορονομαλακία και ετοιμάζονται να πετάξουν τρισεκατομμύρια ακόμα. Αν αυτά τα είχαν ρίξει στην έρευνα και την πρόληψη του καρκίνου, θα είχαν σωθεί αμέτρητες ζωές. Όμως ο στόχος τους δεν είναι η ίαση των ασθενών.  Δεν είναι ούτε καν το πρόστυχο κέρδος. Το μέγεθος του παιγνίου άλλαξε ριζικά προς τα πάνω. Πάμε σε πρωτόγνωρες διαδικασίες. Ίσως μονάχα στην Μυθολογία μπορούμε να βρούμε ανάλογες καταστάσεις.

 

 

210.000 χρόνια έχει που σέρνεται ο Homo Sapiens σε αυτήν την ξέρα και δεν μας έφαγαν οι κορονοϊοί, τώρα ξαφνικά θα μας φάνε;  Το συνωμοσιολογικό σενάριο ότι η Αρχιδιά-19 φτιάχτηκε σε εργαστήριο και γι αυτό αποτελεί θανάσιμη απειλή είναι για πολλές κλωτσιές. Εκείνο που αποδεδειγμένα έχει φτιαχτεί σε εργαστήριο είναι το εμβόλιο-φρανκενστάιν που προσπαθούν να μας κάνουν με το ζόρι.  Το ’90 στον Πόλεμο του Κόλπου αρκετοί Αμερικανοί στρατιώτες εμβολιάστηκαν προληπτικά με ένα άγνωστο «αντίδοτο» για τα δήθεν χημικά του Σαντάμ. Ψάξτε να βρείτε τι τους συνέβη και θα καταλάβετε.  Υπάρχει μια γραμμή που συνδέει τα πάντα.

 

 

Ο κοροϊδοϊός είναι το απόλυτο τεστ λογικής.

 

Φανταστείτε ότι είμαστε εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα σκοτεινό τσιμεντένιο μπούνκερ το οποίο έχει μόνο μια έξοδο. Ακριβώς απέναντι παραφυλάει ένας ελεύθερος σκοπευτής.  Ξέρουμε ότι ο σκοπευτής είναι μισότυφλος.  Βλέπει μόνο σκιές και πετυχαίνει μόλις 2 στους χίλιους στόχους. Είναι δηλαδή για τον πούτσο. Τι κάνουμε; Βγαίνουμε έξω ή μένουμε για πάντα στην τρύπα;  

 

 

Κάντε αυτό το ερώτημα στους φίλους και στους γνωστούς σας και θα καταλάβετε γιατί είμαστε εδώ που είμαστε.  

 

 

Αντί να καθίσουμε κάτω και να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ που έχει ανακαλύψει ο καθένας μας, χάνουμε πολύτιμο χρόνο με χτεσινά σενάρια.  Ο εχθρός βρίσκεται εδώ, μας σκοτώνει μεθοδικά κι εμείς αναμένουμε βοήθειες που δεν υπάρχουν. 

 

 

Πάρτε το είδηση:

 

…Εθνικά κράτη τέλος.

 

…Μπεκροδημοκρατίες τέλος. 

 

…Από εδώ και εμπρός θα έχει μόνο ταφογαμήσι αλύπητο.

 


Δεν πρόκειται να σας αφήσουν ποτέ ήσυχους. Ακόμα κι αν κάνετε 47 δόσεις του δρακοεμβολίου, εκεί με τις καραντίνες, τα λοκντάουν και τις σκατόμασκες θα παλεύετε. Όταν αυτά τελειώσουν θα έχει έρθει ο αδυσώπητος πόλεμος και η πείνα. Νομίζετε ότι θα σας φτάσουν τα μακαρόνια και τα όσπρια που έχετε στο ντουλάπι; Ή ότι θα προλάβετε να φάτε αυτά που ΘΑ καλλιεργήσετε; Ή ότι με δυό τουφέκια και 150 φυσίγγια θα αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων, τα λαθροζόμπι και τα ανθρωποφάγα ρομπότ;

 

 

Μαλάκες μου δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έρχεται.

 

 

Γιατί δεν μιλάει κανένας πολιτικός, κανένας δικαστής, κανένας στρατηγός, κανένας γιατρός, κανένας ιερέας; Τους έχουν ψήσει όλους αυτούς ότι θα είναι σύντομο. Τους έχουν πει περίπου το ίδιο παραμύθι που λένε και στον κοσμάκη με την διαφορά ότι στους παραπάνω έχουν τάξει χλιδές και δόξες.  Λοιπόν πιστέψτε με δεν θα είναι καθόλου σύντομο.

  

 

Οι φαλτσοκουρούνες ο Μητσοτάκης, ο Σχοινάς, ο Τσιόδρας και το παρεάκι τους νομίζουν ότι θα λύνουν και θα δένουν και στην «Νέα Εποχή» που έρχεται.  Ας χαρούν τώρα την πρόσκαιρη σαδιστική εξουσία τους γιατί το μέλλον τους προβλέπεται πιο μαύρο από το δικό μας. Σκλάβοι διαλογής είναι και το ίδιο το σκοτάδι το οποίο υπηρετούν θα τους ρευστοποιήσει όταν δεν θα τους χρειάζεται πιά. Ύστερα κάποιοι έχουν κάνει μυτερά τα παλούκια και τους περιμένουν στη γωνία. Σε αυτούς θα προστεθούν όσοι θα χάσουν τους ανθρώπους τους στην λαίλαπα που έχουν δημιουργήσει αυτά τα μασονολαμόγια.  Όσο περνάει από το χέρι μου σας εγγυώμαι ότι δεν θα υπάρξει έλεος ούτε για τους συγγενείς τους μέχρι τον 8ο βαθμό.

 


 




Για άλλη μια φορά το έθνος είναι γυμνό.  Δεν έχει πολιτική ηγεσία, δεν έχει θρησκευτική ηγεσία, δεν έχει στρατιωτική ηγεσία, δεν έχει ούτε καν φιλοσοφική ηγεσία.  Όλοι οι διορισμένοι μασονορουφιάνοι που νέμονται ως μαφία τους τομείς που παράγουν ηγετικές μορφές έχουν αυτήν ακριβώς την αποστολή: να μην αφήσουν να αναδειχθεί ούτε ένα άτομο που να μην είναι ομόσταυλο και ορκισμένο πίστη στην γαμημένη τους εντομοστοά.

  

Η άλλη η φιλάργυρη γριά χριστιανομπολσεβίκα αδερφή ζητεί την πλήρη εγκατάλειψη της λογικής υπέρ του νέου ψευδεπιστημονικού ιατροφασιστικού καθεστώτος.  Ο κουτσός συφιλοχρισμένος κόρακας της ΝΤΠ με το ρυπαρό ράμφος συνεχίζει να αποδομεί.  Ο φιδόσοφος χειροκροτητής του ψυχο-Σαμαρά δίνει ρεσιτάλ δοσιλογισμού. Αν αυτοί είναι οι «πνευματικοί άνθρωποι» και οι «ζωντανές αξίες» της χώρας, καθόλου περίεργο το ότι η χώρα βρίσκεται τόσο βαθιά στα σκατά.

  


Με όλη αυτήν την τεχνητή ένταση και τις προβοκάτσιες των μπράβων του Μητσοτάκη που είναι ντυμένοι μπάτσοι οδεύουμε προς νέο διχασμό και επιβολή στρατιωτικού νόμου.  Η Νεοελλάς έχει γεμίσει ΜΚΟ και ξένους πράκτορες.  Όλο το θεατρικό είναι σκηνοθετημένο για την παραχώρηση της Μεγίστης. Ο πλανήτης πάει κατά διαόλου κι αυτοί κάνουν διακανονισμούς στα οικόπεδα με θέα που ετοιμάζονται για τους περιούσιους της Επόμενης Μέρας. Η Τουρκία θα διαλυθεί και οι πόλεις μας θα γεμίσουν πρόσφυγες.

 


Ειλικρινά σε πιάνει κλαυσίγελως να παρακολουθείς τα καραγκιοζάκια της χαζαροκυβέρνησης. Είναι τόσο άχρηστοι που ξέμειναν από εμβόλια πριν ακόμα ξεκινήσουν την γενοκτονία μας. Ούτε μια προδοσία της προκοπής δεν είναι ικανοί να φέρουν σε πέρας. Κάτι ξέρει η έξω μασονία που αρνείται εδώ και 2 αιώνες να τους πάρει στα σοβαρά τους λιγδοκοτζαμπάσηδες βλαχοποδίτσες του Προσκυνιστάν.

 

 

Όμως αρκετά ασχοληθήκαμε με τους ταλιροβαλέδες και τα λύμματα. Είναι ώρα να μπούμε στην ουσία.

 

 


Ποιοι είναι άραγε αυτοί που μετέτρεψαν την Γη σε μια τεράστια φυλακή με όπλο τον συνάνθρωπο;  Γιατί αφού ελέγχουν οικονομικά και στρατιωτικά τα πάντα μπήκαν σε τέτοια διαδικασία; Ποια θα είναι η κατάληξη; Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς τα μπατιροζαγάρια;  Αυτές είναι οι ουσιαστικές ερωτήσεις.

  

 

Εδώ και κάμποσα χρόνια βιώνουμε το λυκαυγές των μηχανών. Σταδιακά οι εργοστασιακοί εργάτες, οι αγρότες και οι στρατιωτικοί αντικαθίστανται από πρωτόγονες αλουμινοκατασκευές με πριτσίνια και υδραυλικά μέλη.  Αυτές οι ηλεκτροδοτούμενες χλαπάτσες που μιμούνται (χάρη στους υπολογιστές) τους ζωανθρώπινους κινησιακούς μηχανισμούς δεν είναι αυτό που μας απειλεί.  Ούτε καν η Τεχνητή Νοημοσύνη (A.I.) δεν αποτελεί άμεσο κίνδυνο.

 


Ο ζωάνθρωπος είναι ελαττωματικός ως κατασκευή.  Χαλάει εύκολα.  Όμως ακόμα κι έτσι είναι κλάσεις ανώτερος από τα γρανάζια και τα μπουζοκαλώδια. Ώσπου οι ανθρωποειδείς μηχανές να φτάσουν σε μια αξιοπρεπή μοριακή δομή (αν φτάσουν ποτέ), δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας.

 

 

Ο μεγαλύτερος εχθρός του ζωανθρώπου παραμένει ο άλλος ζωάνθρωπος.  Ο πλησίον είναι αυτός που σχεδιάζει το γενοκτονικό μέλλον. Όσο πιο πλούσιος είναι, τόσο πιο δολοφονική η μοχθηρία στο πλάνο του.  Όλοι τους παλεύουν τάχα να βελτιώσουν το είδος.  Η μόνη «βελτίωση» που βλέπουμε είναι η εξειδίκευση των ελεγκτικών μηχανισμών και η μετατροπή των μαζών σε μεταεργάτες.  

 

  

Δεν είναι ο νεοφιλελευθερισμός ή ο νεοκαπιταλισμός ή η Νέα Εποχή το πρόβλημά μας.  Ο πραγματικός εχθρός πίσω από αυτές τις αποπροσανατολιστικές μαγάρες είναι η Βιοτεχνητή Νοημοσύνη (Bio-artificial Intelligence / B-A.I.).  Πρόκειται για έναν μυστικό βραχίονα έρευνας που αποπειράται την σύζευξη ανθρώπου και μηχανής σε εγκεφαλικό επίπεδο.

 


Όσο εμείς παίζαμε και γελούσαμε με τα σκουντούφλικα ρομποτάκια του εμπορίου, η άνω κάστα μαγείρευε πίσω από κλειδωμένες πόρτες εργαστηρίων τον αντικαταστάτη μας.   

 

Ο Homo Emendatus, ο Βελτιωμένος Άνθρωπος, είναι το εκλεκτό προϊόν του εταιρικού φυλετισμού.  Οι φυλές ανίκανες να συνυπάρξουν, κουρτίζονται από τους επάνω για αλληλοσφαγή.  Την ώρα που οι πάντες θα είναι απασχολημένοι με τα χατζάρια, η εξωτάφια σπείρα θα εισαγάγει το νέο κυρίαρχο ον του κωλόκοσμου.

 

  

Το παίγνιο είναι διαπλανητικό. Ως εκ τούτου οι εμπλεκόμενοι παίκτες είναι αρκετοί, πράγμα που δυσκολεύει την κατανόηση και κάνει την κατάσταση ρευστή έως ελαφρά χαοτική. Φανταστείτε μια μεγάλη και πλούσια πόλη η οποία πολιορκείται από ένα λεφούσι ετερόκλητων επιδρομέων. Όταν τελικά η πόλη καταλαμβάνεται, ο καθένας από αυτούς τους λεχρίτες ορμάει σε αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο.  Άλλος στην λεηλασία, άλλος στην σφαγή, άλλος στην αρπαγή ψυχών.  Μέσα σε αυτό το ολέθριο νταβαντούρι η διοικούσα ελίτ της πόλης συνεργαζόμενη με τους εισβολείς κοιτάζει να σώσει το τομάρι της, την θέση της και όσο πλούτο μπορεί.  Ο πληθυσμός της πόλης ανυπεράσπιστος ληστεύεται, σφάζεται, σκλαβώνεται, εκπορνεύεται και ψυχολεηλατείται. Αναγάγετε τώρα την πόλη της υπόθεσης σε επίπεδο πλανήτη και αθροίστε.

 

 

 

Πριν 6 χρόνια είχα διαβάσει ότι επιτεύχθηκε το ανέβασμα ολόκληρου ανθρώπινου μυαλού (εμπειρίες, γνώσεις, συναισθήματα) στην μνήμη ενός υπερυπολογιστή. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι η διασύνδεση σε επίπεδο νόησης είναι γεγονός.  Να ξέρετε πως ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Επίσης ότι όταν ανακοινώνουν κάτι, είναι τουλάχιστον δύο στάδια μπροστά στην έρευνα.  Η μόνη έρευνα που ενδιαφέρει τους ζάπλουτους είναι αυτή που σχετίζεται με εκείνα τα αγαθά που δεν μπορούν να αγοράσουν με το βρομοχρήμα τους: τον χρόνο και την νεότητα.

 

 

Τώρα κάποιος που έχει τους πόρους δεν θα φορτώνει απλά τις εμπειρίες του στον υπολογιστή αλλά θα μεταφέρει αυτούσιο το μυαλό του σε αυτόν λίγο πριν ξεμαγαρίσει.  Το σώμα θα πεθαίνει και θα αποσυντίθεται αλλά το μυαλό θα παραμένει αθάνατο και αόρατο. Η βάση-φωλιά του θα είναι ο υπερυπολογιστής, το σύννεφο, το υπερπέραν.

 

 

Με την αθανασία εξασφαλισμένη γεννάται ένα άλλο πρόβλημα: εκείνο της βαρεμάρας.  Οι αρχαίοι θεοί αν θυμάστε όταν βαριόντουσαν, κατέβαιναν στην Γη και γαμούσαν τις ζωές των θνητών.  Ομοίως και οι προαλειφόμενοι αυριανοί. Ως υπεροντότητες θα μπορούν να κατεβάζουν το μυαλό τους σε φθαρτά σώματα.  Θα μπορούν να παίρνουν ανθρώπινες μορφές, αντρικές ή γυναικείες κατά βούληση, για να γεύονται τις ηδονές της σάρκας. 

 

 

Κανονικά και με την παρούσα γήινη τεχνολογία θα χρειαστούν άλλα 200 με 300 χρόνια για να επιτευχθεί όλο το πακέτο. Όμως βάζω στοίχημα ότι αυτό το μονοκούραδο ο Γκέιτς έχει βρει άλλο, συντομότερο δρόμο.  Έχει πουλήσει το ανθρώπινο είδος ως εμπόρευμα στους εξαποδώ με αντάλλαγμα το τεχνολογικό άλμα. Οι αρχαίοι θεοί μοιάζουν βέβαια με νηπιαγωγείο μπροστά στους σκοτεινούς μονοθεϊστικούς Λεβιάθαν της ερπετικής μειξοφάρας. Οι παλιοί είναι αγαθοί σε σύγκριση με το πανθρησκειακό τέρας που κυοφορείται από τα ανθρωπάρια που θέλουν να γίνουν θεοί σε μια νύχτα μόνο και μόνο επειδή διαθέτουν χρήμα.

 

 

Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία οι μεγιστάνες αυτού του πλανήτη φλερτάρουν με την αθανασία και την αιώνια νεότητα. Αυτό τους υποσχέθηκαν τα αόρατα αφεντικά τους.Τα ίδια πειράματα που κατέστρεψαν τον πλανήτη στην εποχή των Ατλάντων γίνονται τώρα. Υβρίδια ζώων, φυτών, ανθρώπων, ερπετοειδών και ποιος ξέρει τι άλλου είδους βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτή την στιγμή ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπινου πληθυσμού. Όχι γιατί πασχίζει να βατσινώσει με το έτσι θέλω όλον τον πλανήτη, αλλά γιατί προσπαθεί να γίνει απέθαντος και να κατσικωθεί στον σβέρκο μας για την αιωνιότητα. Πρόκειται για εφιάλτη χειρότερο κι από τις ρυθμίσεις των windows.  Μόλις τελειώσει την παρτούζα με τα φίδια που τον γλεντάνε ας μου κάνει μήνυση για την «τρελή» και  «κακόβουλη» θεωρία συνωμοσίας.

 

 

Ο γεροντόπουστας δεν καταλαβαίνει, λέει, τον λόγο που του καταλογίζουν τόση κακία και τόση μοχθηρία. Είναι τόσο ηλίθιος που δεν εννοεί να καταλάβει πως μόνο ο ίδιος θεωρεί την φιλανθρωπική κουρελού που έχει ράψει πάνω στο τομάρι του ως πέπλο που κρύβει τις προθέσεις του. Ακόμα και αδαείς χωριάτες έχουν συνειδητοποιήσει πως η διοπτροφόρος σαύρα με το φιδίσιο χαμόγελο είναι η νέα ενσάρκωση του απόλυτου Κακού.  Όλοι οι σήριαλ κίλλερς των Μεξικανικών φυλακών δείχνουν άγιοι μπροστά του.  Αν έκανε τον κόπο να διαβάσει (σε κακή google μετάφραση) τον γέροντα Μαρκήσιο ίσως να κατανοούσε ότι οι προθέσεις του είναι πια ολοφάνερες. Ίσως να κατανοούσε το μάταιο της πιθηκοειδούς επιθυμίας του να ανέλθει στο επίπεδο των θεών.  Ίσως μάλιστα να αντιλαμβανόταν την βοθρολυμματική ασημαντότητά του.

 


Ο πατομπούκαλος δεν είναι μόνος του στην τεχνολογική κούρσα για το Τράγιο Γαμωδισκοπότηρο της αιώνιας ζωής. Μπέζος, Μασκ, Ζάκερμπεργκ, Ρότσιλντ, Ροκφέλλερ και καμιά δεκαριά Δρακονιανές ρέγγες βρίσκονται στα πρόθυρα της θέωσης κι εμείς παλεύουμε ακόμα με τον ψευτο-ιό και την μετάλλαξη της Μπακαμπαούγκα.

 

 

Όλη αυτή η νέα εξουσιαστική υπερελίτ για να μακροημερεύσει απαιτεί εξειδικευμένο υποστηρικτικό προσωπικό, μια έμπιστη και ικανή νομενκλατούρα. Εδώ έρχεται να κουμπώσει ο Homo Emendatus που σηματοδοτεί την είσοδο των μηχανών από την πίσω πόρτα.  Ένα βελτιωμένο και απόλυτα ελεγχόμενο (μέσω των RNA και DNA εμβολίων)  ζωανθρώπινο είδος θα στελεχώσει την γραφειοκρατία του νέου «πολιτισμού».  Οπότε μπορείτε να μαντέψετε άνετα ποια θέση απομένει για μας τους ακτήμονες τώρα που ο εφιάλτης της πλατωνικής βαμπιρο-Πολιτείας έχει πάρει σάρκα και οστά.

 

 

 

Όμως αν οι άρχοντες-θεοί και οι φύλακες-παραστάτες τους είναι καλωδιωμένοι για ποιο λόγο οι μεταεργάτες να είναι ελεύθεροι;  Μήπως συμφέρει και αυτοί να αντικατασταθούν από ασιατικής κατασκευής υπάνθρωπα βιορομπότ;

 

 

Αλήθεια αν ο κρατικά υποστηριζόμενος Homo Emendatus πάρει τα ηνία σε όλους τους τομείς, τι θα συμβεί στον Homo Sapiens; Θα εξακολουθήσει να υπάρχει παράλληλα ή θα ακολουθήσει την τύχη του Νεάντερταλ και των υπόλοιπων εξαφανισμένων ζωανθρωποειδών;

 


Τα ιστορικά στοιχεία είναι αμείλικτα. Δεν υπάρχει εναλλακτική. Όσο αμυντικά και να παίξουμε δεν θα αποφύγουμε το μακελειό. Είναι προσχεδιασμένο μέσα από τις στάχτες να αναδυθεί ο νέος τρισάθλιος κόσμος της μεταφεουδαρχίας και των μηχανών. Μόνο με μια ξαφνική επίθεση αυτοκτονίας ίσως έχουμε πιθανότητες να κάνουμε κάτι. Ή τους τρώμε τώρα απροειδοποίητα ή καθόμαστε να μας φάνε αυτοί σιγά-σιγά.

 

 


Όταν οι μπάτσοι γίνουν όλοι βιορομποτικοί, τα πάντα θα έχουν τελειώσει. Οι κινεζόφρονες Μπιλ Γκέιτς αυτού του βρομοπλανήτη θα ανοίγουν αδίστακτα πυρ εναντίον του πλήθους. Το μέλλον της ζωανθρωπότητας προδικάζεται ζοφερότερο από αυτό που απεικονίζεται στις ταινίες του Εξολοθρευτή.

 


Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας σκοτώνοντας ένα άτομο πριν αυτό αιματοκυλίσει την ζωανθρωπότητα, είναι φανερό ποιον πρέπει να στοχεύσει. Είναι προφανές ποιος είναι ο εκκολαπτόμενος καταστροφέας του σήμερα.  Προσωπικά διαφωνώ μόνο ως προς τον αριθμό. Είναι περισσότεροι από ένας.

 

 

Ο πλανήτης μας αποτελεί μικρογραφία του γαλαξία. Ισχυρές χώρες, ισχυρές κάστες, μυστικές αδελφότητες εδώ, ισχυροί πλανήτες, ισχυρές κάστες, μυστικές αδελφότητες κι εκεί.  Στο διάστημα δεν έχει καλοσύνες: το μεγάλο alien τρώει το μικρό.

 

 

Επί χιλιάδες χρόνια μασουλάμε την υπερμάντολα της αγάπης. Διάφοροι περίεργοι απεσταλμένοι μας αποκοιμίζουν κατά περιόδους με θεοφιλοσοφικές μαστούρες. Ποιος είναι πίσω από τους εμφανιζόμενους «μεσσίες»; Ποιος τους αναγορεύει σε «ανώτερα όντα»;  Σχεδόν κανείς δεν ενδιαφέρεται να ψάξει. Η πλέμπα παίρνει έτοιμο τον μασημένο σανό μαζί με τα σάλια των παπάδων και τον μηρυκάζει. Όμως πάνε όλες οι ψεύτικες αγάπες των θεών, τελείωσαν. Τώρα θα δείτε τι σημαίνει εξωγήινο μίσος και χολή.

 

 

 

Ζούμε το απόλυτο ξεβράκωμα των ιδεολογιών και των αφηγημάτων.  Κανένα άτομο ή γκρουπ ατόμων δεν θα μπορούσε να στήσει με δικές του δυνάμεις τέτοια παγκόσμια κασκαρίκα. Η έτοιμη γλώσσα που χρησιμοποιούν οι συνωμότες και το ότι δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα προδίδει την παρουσία ενός παγκόσμιου υποβολέα με μακρόχρονο σχεδιασμό. Οι εξαποδώ μπορεί να κρύβονται αλλά ο μηχανισμός τους είναι ορατός. Είναι σαν να ξυπνάς το πρωί και να αντικρύζεις ένα τανκ στην αυλή σου με το κανόνι του να σημαδεύει το παράθυρό σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός που το πάρκαρε εκεί έχει κάποιο σκοπό, κι οι πιθανότητες λένε ότι μάλλον σχεδιάζει να σε γαμήσει.

 

 

Το σύμπαν γύρω μας όσο πάει γίνεται πιο ακατανόητο και δυσλειτουργικό.  Οι χειμώνες έχουν γίνει τραβεστί, τα μηχανήματα σέρνονται, τα σαπούνια δεν καθαρίζουν, τα ρούχα δεν φοριώνται εύκολα, τα ζωανθρωπάκια παραπαίουν χωρίς να έχουν πιεί. Είναι λες και το μάτριξ τα έχει φτύσει και ετοιμάζεται για καθολικό κρασσάρισμα. 

 

 

Μπορεί πλέον να κάνει κάποιος την πιο τρελή εικασία, φτάνει να την τεκμηριώσει. Πολλοί ακούω να μιλάνε για τον Διάβολο. Ποιος όμως είναι ο Διάβολος; Τι είναι; Είναι μόνο ένας ή πιο πολλοί; Ανάθεμα κι αν έχουν ιδέα. Ειδικά το παπαδαριό είναι το πιο άσχετο και σκατολερωμένο κομμάτι της εικονικής πραγματικότητας. Οι ρουφιάνοι του είναι εντελώς ακατάλληλοι να ερμηνεύσουν αυτό που συμβαίνει ή να ηγηθούν οποιασδήποτε κίνησης.

 

 

Μπαίνουμε απροετοίμαστοι στην αποφασιστική τελική μάχη της Ύλης εναντίον του Πνεύματος.  Όσο και αν τα όπλα είναι φτιαγμένα από χειροπιαστά υλικά, η επιτυχής χρήση τους θα απαιτήσει πνευματική ανωτερότητα. Δεν είναι τυχαίο, επαναλαμβάνω, το ότι αυτή την οριακή για την υφήλιο στιγμή η Νεοελλάς βάλλεται συντονισμένα από παντού.  Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να αντιστρέψει την πορεία των συνωμοτικών διεργασιών, αυτό βρίσκεται στον Ελληνικό Χώρο και το ξέρουν.

  


Ως και το πουτανο-εμβολιαστικό τους μπουρδέλο το βάφτισαν με το όνομα του Μεγάλου Παίκτη για να μπερδέψουν με τα σκατά τους όποιον μπορούν.  Έτσι κι αλλιώς οι έννοιες είναι αντίστροφες από τις λέξεις που χρησιμοποιούν. «Ελευθερία μέσω του εμβολίου»… Κλαίω από τα γέλια. Είναι σαν να σου λένε «κόψε τον πούτσο σου  για να γαμάς».  Άραγε γιατί είναι τόσο πανικόβλητοι αφού όλα δείχνουν ότι αυτοί έχουν το πάνω χέρι; Μήπως βλέπουν κάτι που εμείς δεν είμαστε σε θέση να δούμε; Ας μη χαθούμε όμως σε εικασίες.  Το γεγονός είναι πως ό,τι και να λένε οι ορκισμένοι ψεύτες, πάντα υπάρχει δυνατότητα επιλογής. Οι δρόμοι είναι πάντοτε δύο: εκείνος της δουλοπρεπούς υποταγής κι εκείνος της πείσμονος αντίστασης.

  

 

Όταν αρνείται κάποιος να υπηρετήσει την Ύλη, τότε σώζεται. Έχει πάει ένα βήμα παραπέρα από τους υπόλοιπους. Δεν υπακούει πια στο μάτριξ. Τα πτωματοφάγα ορκ δεν μπορούν να τον αγγίξουν.  Αυτόν τον Μάρτιο κλείνουμε δύο ολόκληρους αιώνες από την τελευταία επανάσταση και οι ίδιοι νταβατζήδες βρίσκονται καθισμένοι στον σβέρκο μας. Τόσο αίμα και τόσες θυσίες για το τίποτε.  Οι τότε οπλαρχηγοί έκαναν το λάθος που κάνουν σχεδόν πάντα οι απλοί αγωνιστές: παρέδωσαν την εξουσία σε επαγγελματίες πολιτικάντηδες, σε τσάτσους των ξένων πρεσβειών και σε όφεις Στοών.  Δολοφονία Καποδίστρια, Βαυαροκρατία, ήττα του ‘97, χρεωκοπίες, Μικρασιατική Καταστροφή, Παγκόσμιοι Πόλεμοι, Συμμοριτοπόλεμος, δικτατορίες, προδοσίες, ευρωσκλαβιά, μνημονιακή τοκογλυφία, λεηλασία,το ένα κακό έφερε το άλλο και βρεθήκαμε ξανά με την μπότα του κατακτητή να μας πατάει αλύπητα στο λαιμό.

 

 

Δεν είναι καραντίνα αυτό που ζούμε. Δεν είναι δικτατορία. Είναι σαφής ξένη κατοχή. Έχουν καταφέρει να φτωχοποιήσουν ακόμα και τους πιο μετρημένους ανθρώπους. Μιλάμε για σατανικά άρρωστη κλίκα. Όμως το βασικό της πλάνο είναι ολοφάνερο ότι έρχεται από αλλού. Σαρώνουν τις κοινωνίες όπως τις ξέραμε και στήνουν ερήμην μας έναν νέο φθονερό και εφιαλτικό κόσμο.  

 

 

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για συμβιβασμούς. Οι ηγέτες των κάτω είναι καταδικασμένοι να προκύψουν μέσα από διαδικασίες φυσικής επιλογής. Οφείλουν να αποδείξουν την αξία τους ΠΡΩΤΑ στο πεδίο της μάχης.

 

 

Οι μουφαδόροι πολιτικάντες και οι χονδρέμποροι του τρόμου πρέπει να πουτσωθούν ανελέητα.  Κανείς από το σημερινό πολιτικό προσωπικό και τους υπηρέτες του δεν πρέπει να αντικρίσει το ξημέρωμα.

 

 

Οι κόρακες των ιερατείων δέον να ξεγυμνωθούν και οι αφέντες τους να βγουν στο άπλετο φως της λογικής.  Ύστερα λεπίδι και αλυσοπρίονο ασταμάτητο με επικέντρωση στην κορυφή της πυραμίδας. Καμία επιείκια, κανένας οίκτος, κανένα έλεος!

 

  

 Αν μάθαμε κάτι από την ιστορική διαδρομή, θα πρέπει να το εφαρμόσουμε.

 

 

Μια αληθινή επανάσταση τους την χρωστάμε.

 

 

Αν τύχει και ξεπαστρέψουμε τους εκλεκτούς σαυρο-επισκέπτες, θα φτιάχνουμε πορτοφόλια και τσάντες με τα τομάρια τους για τα επόμενα 12.000 χρόνια.


 


228 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για το αρθράκι ρε τρελόπαιδο Μάρκο, πάντα τέτοια. Συνιστώ σε σένα και στους αναγνώστες σου ένα δυνατό βιβλίο THOMAS PYNCHON -- GRAVITY'S RAINBOW Τόμας Πύνσον - το ουράνιο τόξο της βαρύτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΟΠΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΕΗΖΜΠΩΛ, ΜΕ ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΕΣ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΡΚΗΣΙΕ.
    ΓΑΜΙΣΤΕΡΌ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε Μαρκο,
    Ανυπομονουσα για το επομενο αρθρο σου και επιτελους εγραψες.
    Λιγο αλλαγμενο σε βλεπω. Δεν το εννοώ με κακο τροπο αλλα σαν να σε εχει καταβαλλει καποια κουραση. Σε καταλαβαινω γιατι καπως ετσι νοιωθω και εγω αρκετες φορες.

    Το αρθρο σου ηταν δυνατο οπως παντα, και ανταξιο των προσδοκιών μου.
    Δεν ειμαι ο καποιος που σημαινει κατι για σενα.
    Απλα ειναι λογια για να καταλαβεις οτι υπαρχουμε εκει εξω και σε περιμενουμε, οχι σαν σωτηρα, αλλα μεσα σε ολη αυτην την σαπιλα που περιτριγυριζομαστε
    ειναι μια ελπιδα οταν ακους/διαβαζεις καποιον ο οποιος ειναι ανοιχτομυαλος και οχι σκαταδιστης.
    Να εισαι καλα Μαρκο μου για να ξυπνας το ποπολο που κοιμαται. Εστω και λιγους λιγους θα φτασουμε να ειμαστε αρκετοι να κανουμε το ξεκινημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως πάντα η ξερή αλήθεια χωρίς δόση ψευτοελπιδας, βασισμένη σε αναμενόμενους μεσσίες. Παραμένω μακριά από "αντιδράσεις του λαού"ενορχηστρωμένες από αριστερά μουσκαρια ή ψευτοπατριωτες, αναμένοντας την κατάλληλη στιγμή. Πιστεύω οτι θα έρθει. Ειδάλλως ας γίνουν όλα στάχτη και μπουρμπερι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ σκέφτηκα όταν μου συνέβη με τα κολονάτα ποτήρια του κρασιού! Ευτυχώς μερίμνησε η κάβα απ'όπου ψωνίζω κι έφερε ακριβώς αυτά που ήθελα κι έτσι γλίτωσα το κρασάκι μου -των 16€ η φιάλη...- να μην το απολαμβάνω όπως του πρέπει αλλά σε -κολονάτο επίσης μεν, πλην- νεροπότηρο...
    Παρόλα αυτά, σαφή απάντηση στο θέμα της δράσεως δεν υπάρχει στο τέλος του άρθρου. Στην πράξη, τι από την ιστορική διαδρομή θα πρέπει να εφαρμόσουμε; Πρακτικά.
    Πώς θα οργανωθεί και θα εκτελεστεί η αληθινή επανάσταση που όντως τους την χρωστάμε; Πρακτικά. Προτάσεις υπάρχουν; Ευχαριστώ για την φιλοξενία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο με γονιδιακή οργάνωση υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι...

      Διαγραφή
  6. Η οργή σου και το κράξιμο που έχεις κάνει μπας και κάποιοι ξυπνήσουν έγκαιρα, αυτή τη φορά καλύπτεται λίγο, από μια ιδιαίτερη θλίψη, που δεν έχω δει σε προηγούμενα κείμενα , είμαστε τόσο κοντά λοιπόν στη μεγάλη σφαγή?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεδιπλώνεις την πραγματική καθημερινότητα της χαμένης μας λογικής. Μια αληθινή επανάσταση τους την χρωστάμε έστω και αν είμαστε λίγοι ………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαίρετε, οικοδεσπότα!

    Το μυαλό ενός ανθρώπου, δηλαδή η προσωπικότητά του περασμένη σε computer: πρώτη νύξη (καί ότι είναι εφικτή αυτή η τεχνολογία με τα τότε μέσα) στο: "Οι άμμοι του χρόνου", βιβλίο του Μπαλάνου κάπου το 1977-79.

    (Πρόβλημα κομπιουτερικής μνήμης δεν υφίσταται, διότι έτσι κι αλλοιώς οι ηλίθιοι θα καταλαμβάνουν λίγη.)

    Κατά τ' άλλα, πολύ ωραίο άρθρο, καί κρίμα που πάλι ασχολείται (στο μεγαλύτερο μέρος του) με τον κοροϊδοϊό. Ποιός να καταλάβει;... αν ήταν, οι περισσότεροι θα είχαν ήδη πάρει πρέφα απ' την αρχή την κασκαρίκα.
    Ευτυχώς, πάντως, που προέκυψε ο μαϊμούδικος ιός, διότι ξεχώρισαν αμέσως οι βλάκες από μας. Ούτε παραγγελία να τον είχαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ως τον αστράγαλο είναι ακόμα το σκατό. Άσε να φτάσει στο πηγούνι και θα δεις πώς θα καταλάβουν όλοι...

      Διαγραφή
  9. Άργησες λίγο να ξαναχτυπήσεις, όμως άξιζε τον κόπο η αναμονή.

    Πολύ ζουμί και απανωτό στις τελευταίες παραγράφους, για όποιον πέρασε τα φίλτρα των αρχικών και άντεξε ως το τέλος.

    Ελπίζω αν μην περιμένουμε πολύ για το επόμενο χτύπημά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Πρίν από καμιά βδομάδα άκουσα για πρώτη φορά κάτι για μια "διακήρυξη του Ελσίνκι". Εδέησα μόλις χτες να ψάξω γι' αυτή και εμφανίστηκε και η παλιότερη της Νυρεμβέργης. Εντόπισα την παρακάτω σελίδα. Πιστεύω αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να διαβάσετε τα όσα γράφει. (Κατεβάστε το pdf που τα έχει μαζεμένα).


    https://www.nellypsarrou.com/index.php?option=com_content&task=view&id=506&Itemid=63

    Υ.Γ.: Μέρα με νέο κείμενο του Μαρκησίου, είναι μια ωραία μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι τα διαβάζουμε όλοι συμφωνούμε και όλοι σαν σκλάβοι περιμένουμε κάποιον να μάς ελευθερώσει. Τα αυγά με πορδές δεν βάφονται λένε στο χωριό μου στο οποίο και μένω με γέροντες κρεμασμένος από το σκατοκούτι και με νέους περιμένοντας διορισμούς από βολευτές του σκατόβουλιου άρα σκατά και απόσκατα τις πουτάνας να γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
      οι λίγοι πάντα κάνουν την διαφορά
      οι "χορτάτοι" κάνουν τις αλλαγές
      όπου ακούς να οργανωθούμε κράτα και μικρό καλάθι
      και εγώ την οργάνωση θα ήθελα αλλά δεν!!!!
      ότι βγει πάντως δεν είσαι μόνος

      Διαγραφή
  12. Αυτά που θέλησα να γράψω, ήταν αρκετά και δεν τα χώρεσε εδώ στο πλαίσιο απαντήσεων. Οπότε τα έγραψα εδώ...

    https://drive.google.com/file/d/1irmnt2wViWouB3Y2ybdr95lG94f-I9B6/view?usp=sharing

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει πολύ κουβέντα το νομικό πλαίσιο... Δεν υπάρχει καμιά εξασφάλιση από πουθενά, ειδικά από την ψωλοσυμμορία που λέγεται ΟΗΕ...

      Υ.Γ. Όλα πουτάνα κι όποιον πάρει ο χάρος.

      Διαγραφή
    2. Ασφαλώς! Συμφωνώ απόλυτα! Εδώ που φτάσαμε Πουτάνα όλα...

      Διαγραφή
    3. Μόνο με λιξιαρχηκη πράξη θανάτου διαγράφεσαι ......

      Διαγραφή
  13. Κι εγώ διέκρινα τη θλίψη του οικοδεσπότη. Αλλά κι εγώ έτσι είμαι, ιδίως τις τελευταίες μέρες. Η μεγαλύτερη αποκάλυψη όλης αυτής της κατάστασης είναι το πόσο ανίκανοι για αμφισβήτηση, κατανόηση, κρίση, λογική σκέψη και τελικά αντίσταση είναι οι συνάνθρωποι. Ακόμα και οι υποτίθεται ελευθεριακοί, αριστεροί κλπ έχουν δείξει πως δεν είχαν την παραμικρή υποψία ελεύθερης σκέψης. Η επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου είναι εδώ, 50 χρόνια μπροστά από Μιλγκραμ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Marco μέσα σε έναν χρόνο,έχουν αναπτύξει ένα σωρό εμβόλια,την ίδια στιγμή για άλλες σοβαρότατες ασθένειες,(όχι μόνο ο καρκίνος,αλλά και αρκετές άλλες,του τύπου που σε καθιστούν ανάπηρο κτλ),δεν έχει βρεθεί ούτε ένα,ένα μόνο εμβόλιο!Πότε πρόλαβαν μέσα στο χρόνο;Πόση γνώση αποκόμισαν μέσα σε ένα χρόνο ούτως ώστε να δημιουργήσουν 5-6 εμβόλια,την ίδια ώρα που,έπειτα από πολλές δεκαετίες ενδελεχούς έρευνας για τον καρκίνο,δεν έχει βρεθεί το παραμικρό;
    Να μην παρεξηγηθώ:Υπάρχει ο κορονοϊός,όπως υπήρξαν και άλλοι τέτοιοι ιοί στο παρελθόν.Το θέμα είναι πόσο θανατηφόρος είναι,και σε ποιες ηλικίες.
    Επίσης,πότε πρόλαβε ένας ιός μέσα σε έναν χρόνο,να παράξει 4-5 μεταλλάξεις;Ούτε Πόκεμον να ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποια η γνωμη σου για https://aperopia.fr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τα καλυτερα στο ειδος του, σιγουρα το καλυτερο ελληνοφωνο. Το συστηνω ανεπιφυλακτα

      Διαγραφή
    2. εμφανίστηκε και η Χρυσούλα για να μας πει ότι ανακάλυψε τον τροχό.έχει πέσει πολύ ο πήχυς φαίνεται.συμπαθητική είναι αλλά άμα φτάσατε και σεις εδώ που είστε χρόνια στο κουρμπέτι να θεωρείτε κορυφή τη μετριότητα, μαλλον είναι σκούρα τα πράματα στην ηλεκτρονική γραφίδα.

      Διαγραφή
    3. Ποσα ελληνικα sites/blogs γνωριζεις που πραγματευονται αυτα τα θεματα ?
      Εγω ξερω 3 κι απ'αυτα η Απεροπια ειναι το καλυτερο.
      Ακομα κι αν η Χρυσουλα δεν ειναι η καλυτερη, μπροστα στην απιστευτη σαωουρα του διαδικτυου ειναι μια χαρα.

      Διαγραφή
    4. @ Ανώνυμος 28 Μαρτίου 2021 - 12:10 π.μ.

      Ωπ, καλώς τον ξερόλα! Για δώσε μας το στίγμα της δικής σου ηλεκτρονικής γραφίδας να θαυμάσουμε επίπεδο, και να σε κριτικάρουμε κατά προτίμηση με τον ίδιο τον δικό σου τρόπο. Αναμένουμε

      Διαγραφή
    5. Κατούρα και λίγο... Τεράστιε, που τα έχεις γραμμένα να τα μάθουμε από σένα ; Γιατί, άσε εμάς τους πάλιουρες... οι νέοι από που θα τα μάθουνε ;

      Διαγραφή
    6. α ναι ξέχασα... είναι και το ευσεβές έργο της παίδευσης των νέων... καλά εσείς νομίζετε ότι υπάρχει πιτσιρικάς που θα κάθεται να διαβάζει τη βουκεφάλα θεία εκ παρισίων; τίποτες πικραμένοι και πικραμένες σε κλιμακτήριο τη διαβάζουνε αυτήνα ρε! που νομίζει ότι της την πέφτουνε και πρακτόρια, έμαθε και τα πρακτόρια η θειά και νομίζει ότι συγγράφει επικίνδυνα έπη... αναμένει και τη γραφίδα μου λέει ο άλλος... άστο ψηλέ μου, η δικιά μου η γραφίς πέραν από άντεργκραουντ παραείναι εξτραβαγκάντε για τον μέσο νευρώνα κι έχω κι ένα κάρμα να διαφυλλάξω... μεταξύ μας πάντως, με τόση μιντιοκρατίλα που ζέχνει ολούθε, δεν ήταν ολίγες οι φορές που εσκέφθην να την κάμω πιότερο παμπλίκια, αλλά το πρόμπλεμ είναι ότι αποκτώ ευκόλως φανς και εκτός από αγοραφοβική φύση, διαθέτω και μια απέχθεια εξ απαλών ονύχων για τους αμνοεριφοφόλλοουερς γενικότερα...

      Διαγραφή
    7. Σιγά τα ωά να μη χυθούνε, αντεργκράουντ γραφιά! Από κάτι χαχόλους σαν του λόγου σου δε μπορούμε να πάμε μπροστά.

      Διαγραφή
    8. α εσύ ακόμη περιμένεις να πάτε μπροστά από γραφιάδες του νετίου; αχαχχαχα! άστο ψηλέ μου, λάστ σέντσουρι το τραίνο δαύτο κι απ' ό,τι φαίνεται τό χασες και συ και οι υπόλοιποι του συναφιού σου... αναβαθμιστείτε, αγαπούλες! σεις ακόμη ψάχνεστε για το πώς θα γίνει να κάμετε κάτι όλοι μαζί, πώς θα κινηθείτε, πώς θα οργανωθείτε, πώς θα ξεπεράσετε το εγώ για να πάτε στο εμείς, πώς θα κάμετε στάση πληρωμών και πώς θα βρείτε κανούριες υπομέτριες θειές που ανακαλύπτουν τωρα τον τροχό για ν' αναμασήσουνε ποιήματα άλλων... ω θεά, τί κατάντια! οι πάλαι ποτές υιοί των θεών να ξεσπαθώνουνε ως μούτσοι άπαντων ατάλαντων...ρε σεις έχετε μείνει κάπου στα έητιζ, άντε και στα νάηντιζ...καληνύχτα ψηλέ μου, καληνύχτα!

      Διαγραφή
    9. Δεν περίμενα να καταλάβεις τι εννοούσα με το να πάμε μπροστά, ανθυποαναβαθμισμένε Υπερατάλαντε. Ούτε πνεύμα της προκοπής δεν μπορείς να κάνεις, κακομοίρη. Γκουντ νάιτ, πονηρίδη, και μην τρως όλες τις ώρες αλεπού, θα σε πειράξει

      Διαγραφή
    10. Αντίσταση από Παρίσι κάνω και εγώ

      Διαγραφή
    11. ρε ψηλέ και γω που νόμιζα ότι είσαι μούτσος της βουκεφάλα, τελικά μπουφετζής είσαι με ολίγη από μπάτλερ και δε μιλάς ρε συ εξ αρχής να δώσω παραγγελία... πιάσε παιδί μου μια αρκούδα κοκορέτσι για πρώτο πιάτο και πάρε από μπροστά μου την αλεπού καβουρμά να μην τη βλέπω, πάλι τα μπέρδεψες, για τη μαντάμ τριφτή πίτα είναι το βραδυνό...

      Διαγραφή
    12. Ρε ψηλέ, ούτε μπουφετζής, ούτε μπάτλερ ούτε μούτσος εδώ, την πάτησες από την πολλή αλεπού, στο είπα θα σε πειράξει. Θα δώσω σε κάνα πατσατζίδικο την παραγγελιά σου πάντως να στην στείλουν μαζί με λίγους λούτσους, ξέρεις εσύ πώς θα τους βολέψεις. Αυτά και αρκετά με τις σαχλαμάρες σου, είσαι βαρετός

      Διαγραφή
    13. Ε όχι ρε Μάρκο και συστάσεις. Μας μπερδεύεις. Με την παραπομπή σου έπεσα σε ένα άρθρο της όπου σε ένα σχόλιό της έγραψε "ο χριστιανισμός δεν εκπροσωπείται από άξιους ιερείς. Υπάρχει και εκεί πτώση". Δε νομίζω να σε εκφράζει τέτοια άποψη.

      Διαγραφή
  16. Ωραιοτατο αρθρο, λες και το εγραψα εγω αλλα σε χειροτερη (ουσιαστικα η δικη σου ειναι καλυτερη) μορφη! Θα συμφωνησω με τον ΜΙΚΕ 21 οτι η γρααφη σου φαινεται λιγο αλλαγμενη αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μας. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η αναφορα σου για στο θεμα Τραμπ, κανονμαλακιες κλπ αρλουμπες τις οποιες μετα πρωτοφανους μανιας υποστηριξαν και, μερικοι συνεχιζουν ακομα, απο ανθρωπους που δεν το περιμενα. Αναγκαστηκα να σταματησω να τους διαβαζω, ειδικα τον d και τον s (δεν τους αναφερω, δεν υπαρχει λογος) ενω τον τριτο τον b επειδη εχει απιστευτες γνωσεις και τα αρθρα του σε αλλα θεμτα ειναι θησαυρος, τον συνεχιζω. Παντως μου φαινεται δυσκολο να εχουν χρηματιστει, μαλλον καλο στον εγκεφαλο απο το μπουζουριασμα πρεπει να εβγαλαν τελικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο b ποιος είναι ;
      Τον d και τον s κατάλαβα ποιους εννοείς.

      Διαγραφή
    2. Ουπς, τώρα κατάλαβα ποιος είναι και ο b.

      Διαγραφή
    3. Christos αν ο b έχει να κάνει με φυάλες ,τότε θα μου επιτρέψεις να σου πώ τον λόγο που σταμάτησα να τον διαβάζω εγώ :Πίσω στο 2018 ο εν λόγω έγραφε ότι η Συνθήκη των Πρεσπών είναι συμφέρουσα για την Ελλάδα.....Βέβαια αργότερα διάβασα στον d (αν πάλι μαντεύω σωστά και είναι κάποιος που έχει και Πόλη τ' όνομα του) ότι τ 'αναίρεσε, αλλά και πάλι, όταν δεν μπορεί κάποιος να δει ότι μιλάμε για μια συμφωνία που ήρθε απ' έξω και είναι ετεροβαρής άρα ασύμφορη, δεν είναι άτομο που εκμεταλλεύεται σωστά τις γνώσεις του- πάλι κατά τη γνώμη μου, έτσι; .Ο s δεν κατάλαβα ποιός είναι, αν εννοείς κάποιον που αισθάνεται μόνος, αυτός είναι για να τον διαβάζεις για να μην βλέπεις σουράηβορ. Άφησα τελευταίο τον d,αν έχω μαντέψει σωστά, και αν θες τον ρωτάς γιατί μπαίνει καμμιά φορά στα σχόλια και γράφει. Αναφέρω 2-3 φορές το "εγώ", "μου", "πιστεύω", όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί να σε πείσω , ή -ακόμα χειρότερα να σε διορθώσω- αφού και γω δεν ξέρω που πάνε τα 4, και αν κάτι μας έχει μάθει ο οικοδεσπότης(και όχι μόνο αυτός, αλλά και άλλοι αρχαίοι και φημισμένοι σοφοί) είναι το να αμφισβητούμε τον εαυτό μας, και αυτά που αντιλαμβανόμαστε γύρω μας. Συγγνώμη για το κατεβατό, και για το ότι πιάνομαι από κάτι ασήμαντο, σε ένα τόσο σημαίνον άρθρο,και όπως προείπα, δεν κάνω υποδείξεις, και γω τον πόνο μου θέλω να πω.Μετά τιμής

      Διαγραφή
    4. Θα σου απαντησω αργοτερα ειμαι πνιγμενος αυτην την στιγμη

      Διαγραφή
    5. Ναι για αυτόν εγραψα. Παροτι τον παρακολουθω δεν θυμαμαι την συγκεκριμμενη αναρτηση, εψαξα το αρχειο του αλλα δεν βρηκα τιποτα-μαλλον την κατεβασε. Εδώ βεβαια μπορει να προκαλεσω συζητησεις και προσωπικες επιθεσεις με ότι θα γραψω παρακατω. Είναι όμως η προσωπικη μου γνωμη και αποψη.
      Προσωπικα θεωρω ότι μαλακιστηκαμε σαν χωρα με την ονομασια για μεγαλο χρονικο διαστημα και το θεμα επρεπε να λυθει με οποιοδηποτε κοστος. Επειδη αυτό το κοστος δεν μπορουσε να το αναλαβει η «δεξια», καθαρισε η «αριστερα» Απλα πραγματα! Διανυω τα 2α ηντα της ζωης μου, οποτε μιλανε και λιγο η εμπειρια με την ρεαλιστικοτητα. Καλοκαιρι 1984 για το Ε2 ταξιδευσα με μια 750μηχανη ολη την παλαια Γιουγκοσλαβια. Η εισοδος μου και η λιγοστη παραμονη μου,τοσο στο πηγαινε οσο και στο ελα, στην Βαρντασκα μου προξενησε υπαρξιακο σοκ. Παντου υπηρχε το ονομα Μακεδονια, ολες οι μεγαλες εταιρειες ειχαν το προθεμα ΜΑΚ το οποιο κυριαρχουσε παντου και ολη η ζωη των ντοπιων περιστρεφετο γυρω από την Μακεδονια. Όταν επεστρεψα αρχισα το ψαξιμο και σε συνδυασμο με την εκει εμπειρια μου κατεληξα στο συμπερασμα ότι η ονομασια ηταν χαμενη για την Ελλαδα. Από την στιγμη που ο κωλαμπαρας εθναρχης, υπακουωντας στις εντολες των ηπαπαρα που ηθελαν να τα εχουν καλα με τον Τιτο, δεν αντεδρασε στην ονομασια, το παιγνιδι χαθηκε για μας. Ηδη μεχρι την συμφωνια των Πρεσπων ειχαν μεγαλωσει 4 γενιες «Μακεδονων». Δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να βγαλεις πλεον από το μυαλο τους ότι είναι «Μακεδονες». Μαλιστα οσο καθυστερεις να δωσεις λυση είναι παντα εις βαρος σου. Η μνημη, ειδικα αυτων που δεν εχουν αμεσο ενδιαφερον, ατονει πολύ γρηγορα.
      Προς επιρρωση των λεγομενων μου αναφερω 2 κλασσικα παραδειγματα. Το ένα είναι το Κυπριακο. Οποιος πιστευει ότι θα λυθει υπερ μας ζει βαθεια νυχτωμενος. Μονο με πολεμο μπορει να αλλαξει κατι, αλλα, εχωντας ζησει στο Λονδινο 18 μηνες και κανωντας παρεα με Κυπριους, θεωρω ποιο πιθανο να πανε Μαου Μαου να πολεμησουν τους Τουρκους, παρα οι ιδιοι! Η λυση, αφου τα δουλικα του ελλαδισταν δεν εκαναν τιποτα για να βοηθησουν την Κυπρο το 1974, επρεπε να ειχε δοθει τοτε αμεσα. Τωρα είναι πολύ αργα και για δακρυα.
      Το άλλο είναι το Παλαιστινιακο. Η επιμονη και κυριως η υπομονη των Ισραηλινων, σε συνδυασμο με την εμμονη των Παλαιστινιων στα κολληματα τους, περυσι απεδωσε καρπους. Εχασαν σχεδον όλα τα εδαφη που ειχαν τον 1949 και τους εφτυσαν πολλα αραβικα κρατη αναγνωριζωντας το Ισραηλ. Σε λιγο καιρο θα το εχουν αναγνωρισει όλα και οι Παλαιστινιοι θα ζουν ακομα στο 1967 γκετοποιημενοι σε ελαχιστο χωρο μεχρι την σταδιακη εξαφανιση τους από την ιστορια!
      Παμε στον d τωρα. Αυτος που εννοουσα γραψε σχολιο στο αρθρο λιγο παρακατω και τα ακουσε χοντρα από διαφορους. Προσπαθω να βρω πολη στο ονομα του αλλα μαλλον θα ειχες καποιον αλλον στο μυαλο σου!
      Οσο για τον s δεν μπορω να διαφωνησω σε ότι λες.

      Διαγραφή
    6. Ευχαριστώ για την μακροσκελέστατη και περιεκτική απάντηση σου

      Διαγραφή
  17. Καταπληκτικο αρθρο! Επιπλεον, αν εχετε λιγο χρονο διαβαστε ......
    https://www.lewrockwell.com/2021/03/no_author/portentous-sign-covid-cases-spike-in-a-dozen-states-with-high-vaccination-rates-which-may-signal-a-feared-health-catastrophe/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η λύση είναι να αλλάξουμε πλανήτη...
    https://www.youtube.com/watch?v=ODpMk6fxpIQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το δικό μου μαγαζί υπολειτουργεί..
    Το ομολογώ.. πως νιώθω λίγο σαν να ηττήθηκα από τη βλακεία.
    Έχω βρει όμως ένα υποκατάστατο και το συστήνω σε όσους ενδιαφέρονται. Δισκογραφίες και ταινιούλες από εδώ:
    https://sitenable.ch/o.php?b=5&pv=0&mobile=&u=MTcyLjE4LjAuMXw6Ly9leHRyYXRvcnJlbnQuc2l8TW96aWxsYS81LjAgKFgxMTsgVWJ1bnR1OyBMaW51eCB4ODZfNjQ7IHJ2OjY3LjApIEdlY2tvLzIwMTAwMTAxIEZpcmVmb3gvNjcuMHw4OTgwMjk%3D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλές είναι οι ταινιούλες και η μουσική αλλά εδώ έχουμε πόλεμο.

      Συγκεντρώσου στον σκοπό κι άσε την βλακεία να παίξει τον ρόλο της...

      Διαγραφή
    2. Άντε ρε υποκριτή "ερυθρό" πρακτόρι!!! Ο Μάρκος έπρεπε να τα χώσει για να πάρεις χαμπάρι...άλλη φορά να μην λογοκρίνεις σχόλια και να κάνεις διάλογο ορθό καραγκιόζη...εσύ και το "μαγαζί" σου...τράβα τώρα να βγάλεις στη φόρα πάλι κανα ολόγραμα χτικιάρη προλετάριε

      Μαρκήσιε να με συμπαθάς, αλλά εχώ πολύ σοβαρό λόγο που του τα χώνω...ξέρεις καλύτερα από μένα όσιε, τα λές παραπάνω!

      Διαγραφή
    3. Μοναδικός σκοπός των παραγράφων μου περί ιστολόγων ήταν η φιλική νουθεσία. Είμαστε τόσοι λίγοι που δεν μας περισσεύει κανένας. Οπότε ας χαλαρώσουμε όλοι και ας κατευθύνουμε συντονισμένα την οργή μας προς τα σούργελα που ρημάζουν την χώρα.

      Υ.Γ. Ο καθένας μας θα κριθεί από το σύνολο της δραστηριότητάς του και από την τελική του στάση απέναντι στα δύσκολα που έρχονται.

      Διαγραφή
    4. Τείνω να συμφωνήσω με τον "Ανώνυμος26 Μαρτίου 2021 - 8:16 μ.μ." περί του ποιόντος του"τύπου" με εκείνο το "μαγαζάκι".

      Διαγραφή
    5. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Μαρκήσιε και σίγουρα δεν περισσεύει κανείς...αλλά τι να το κάνεις όταν στους λίγους υπάρχουν "φίδια" που είτε αυτό καρφώνονται ή "καλοπροέραιτοι" που έχουν ξεφύγει της ουσίας και του σκοπού και δυστυχώς παρασύρουν και άλλους και φυσικά δεν δέχονται μια αντίθετη άποψη από κάποιον που νοιάζεται για να κάνουν ένα ορθό διάλογο και να σκεφτούν μήπως έχουν πέσει θύματα αυτής της άθλιας υπερδομής.

      Να θυμίσω ότι η υπέρ πληροφόρηση και ο φανατισμός είναι από τα καλύτερα όπλα του σκατοσυστήματος, μιας και τα χρόνια που πέρασαν δεν κατάφεραν να ελέγξουν το διαδίκτυο και την πληροφορία που διοχετεύεται μέσω αυτού όπως θα ήθελαν αυτοί!

      Όπως και να έχει αγαπητέ Μαρκήσιε, μπορεί να είμαστε λίγοι....αλλά και οι 300 λίγοι ήταν και παρόλο αυτά με το έργο και την θυσία τους κατάφεραν να ενώσουν στο τέλος τους πολλούς!

      Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία των λεγόμενων μου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμε δεν θα είχα ασχοληθεί τόσο "χοντρά" με το θέμα που μας απασχολεί τουλάχιστον τα τελευταία ένδεκα χρόνια, εάν δεν θα ήμουν από τους απόκληρους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι ότι δεν μας έχουν όλους ανάγκη, σε μια χώρα που δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα Μνημόνια δεν πάνε μαζί με την κουτσουρεμένη, ή όπως θες πες την Εθνική κυριαρχία. Δυστυχώς δεν υπάρχει ο πυρήνας που θα αλλάξει τα πράγματα, και το μυστικό είναι επίδομα και Νετφλιξ, μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι

      Διαγραφή
    7. Για αυτή ακριβώς την συμπεριφορά τρολλάκια 8:16 και 5:56 ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΎΛΟ από το μπλογκ και θα συνεχίσετε να ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ!

      Διαγραφή
    8. Σιγά το καραγκιοζμπερντέ μαγαζάκι. Μιλάμε για μεγάλη στεναχώρια, τι να σου πω.

      Διαγραφή
  20. τσέκαρε μια ταινία : The signal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ περίμενα πολύ καιρό για το νέο σου άρθρο να σαι καλά και το μοιράζω σε όσους μπορώ μπας και βγει το ελατήριο του καναπέ από τον πατο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα! Σας στέλνω το άρθρο μου σχετικά με το ότι η βουλή είναι ένας τεράστιος θυσιαστικός ναός ο οποίος τρέφεται με τα συναισθήματα των «αγανακτισμένων» πολιτών και τα μετουσιώνει σε ενεργειακή τροφή των ερπετών.Παρκαλώ συνδιάστε το με την ταινία "Apocalypto" του Μελ Γκίμπσον η κεντρική φωτογραφία του άρθρου τα λέει όλα.Ευχαριστώ πολύ.Δημήτρης Αλεξόπουλος. https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ae-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ad%ce%bd/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συγχαρητήρια για το ακόμα ένα ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΘΡΟ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Από "μπράβο" χόρτασα...

    Θα κάνουμε τίποτα όλοι μαζί ή θα καθήσουμε να μας δολοφονήσουν τον καθένα χωριστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "θα κάνουμε τίποτα όλοι μαζί...", δεν λέει τίποτα απολύτως. Συγκεκριμένα. Τι προτείνεις να κάνουμε "όλοι μαζί"; Και ποια είναι τα κριτήρια του "όλοι";

      Διαγραφή
    2. ξέρεις πολύ καλά ότι δεν μπορεί ο κάθε ένας μόνος του να βγει και να κάνει την επανάσταση, εδώ δεν μπορούμε εκατομμύρια άνεργοι να πάμε όλοι μαζί για καφέ στις 10 η ώρα το πρωί στο σύνταγμα χωρίς πορείες και άλλες μαλακίες
      δεν ξέω πως αλλά και αυτό οργάνωση θέλει, προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να εξαφανιστούν όλα τα σόγια για να γλυτώσουμε τουλάχιστον για 50 χρόνια

      Διαγραφή
    3. Όλοι όσοι αισθανομαστε ακόμα ζωντανοί ας ξεκινήσουμε από τα μικρά για να πάμε στα μεγάλα...

      Αύριο 25η βγαίνουμε έξω προετοιμασμένοι για σωματική άσκηση.

      Διαγραφή
    4. Και μαζί και χώρια ...

      Διαγραφή
    5. Και αυτοί που δεν ξέρουν το block πώς θα ενημερωθούν

      Διαγραφή
  25. https://www.news247.gr/kosmos/italida-dikastis-apofasi-giatroi-nosileytes-den-theloyn-emvoliazontai-mistho-plironontai-italia.9179676.html?utm_source=News247&utm_medium=Covid_hp_desk&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Από τον ελληνικό λαό μη περιμένεις κάποια αντίσταση, Μάρκο.
    Έχει γίνει πολύ παθητικός.
    Και ο κυριότερος λόγος είναι το επικρατούν θρήσκευμά του.
    Ο ορθόδοξος έχει γαλουχηθεί, ότι αν φάει κάποιο χαστούκι, τότε να γυρίσει και το άλλο μάγουλο.
    Ο ορθόδοξος έχει γαλουχηθεί να αγαπάει αλλήλους, γενικώς κι αδιακρίτως.
    Το λυτρωτικό συναίσθημα του μίσους έχει δαιμονοποιηθεί.
    Ο μισών αισθάνεται ενοχές στην ορθόδοξη Ελλάδα.
    Πώς θα πολεμήαει πραγματικά κάποιος αν δεν μισεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον δεν έχεις βγει στο πεζόδρομίο, για τα περί ορθοδοξίας και γύρισμα του κωλομάγουλου, πες απλά ότι ακόμη υπάρχει βόλεμα με το επίδομα κουτσά στραβά, το Νετφλιξ και περιμένοντας να γαμιθεί ο άλλος και να την γλυτώσουμε εμείς και έπεσες κατά 90% μέσα, για τους πτωχούς τω πνεύματι δεν σχολούμε, πάντα θα υπάρχουν και αυτοί
      καλή συνέχεια και όποιος αντέξει πλέον

      Διαγραφή
  27. Μας φανέρωσες τον Μέγα Παίχτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έχω διαβάσει όλα σου τα άρθρα από τότε που άνοιξες το διαδικτυακό σου οπλοστάσιο. Και να ήθελα να βρώ κάτι να διαφωνήσω, δεν θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο, παρά τα τόσα χρόνια που μας εφθειραν, (μάλλον κοντινή σειρά είσαι).
    Πρώτη φορά αφήνω όμως σχόλιο γιατί είσαι όντως:The Legend.
    Κάποιοι παρατήρησαν θλίψη, θα έλεγα μάλλον κούραση ή και τα δύο μαζί.
    Με τόση βλακεία γύρω μας, μάλλον φυσιολογική εξάντληση θα έλεγα πώς είναι και τίποτα το σοβαρό.
    Στα του κειμένου: Με τόσες κούπες αλήθειας που κερνάς στους αναγνώστες σου δεν έχω να σχολιάσω κάτι ιδιαίτερο. Επιβεβαιώνω και τις δικές μου σκέψεις με την ευφυΐα σου και απορώ πώς γίνεται τέτοια ταύτιση. Για αυτό θα πάω απευθείας στο προκείμενο που το περιεγραψες κιόλας. Είναι απλό, αναίμακτο και του καναπέ αλλά ουτοπικό σε κάποιο βαθμό με τόση εγκεφαλική βλάβη που έχει υποστεί ο Έλληνας.

    Απέναντι στο Great Reset χρειαζόμαστε το Great Shutdown.
    Που σε αυτό χωράει τα πάντα ως μορφή αντίδρασης-αντιστασης.
    Και φυσικά η μορφή του αγώνα απαιτεί να λάβει χώρα εδώ και κατόπιν να εξαπλωθεί και σε πλανητικό επίπεδο όπως φυσικά το είπες.
    Τα βήματα του είναι:
    1. Shutdown σε όλες τις μαύρες οθόνες.
    2. Κατάργηση ΕΓΩ Ανάπτυξη ΕΜΕΙΣ.
    3. Πολιτική ανυπακοή, παύση πληρωμών, βροχή μηνύσεων, πορείες, απεργίες και ότι άλλο σκεφτεί κανείς καλοδεχουμενο.
    4. Εκτέλεση όλων όσων κατεγραψες και μερικών ακόμη.
    Jo R.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1. Shutdown σε όλες τις μαύρες οθόνες.
    2. Κατάργηση ΕΓΩ Ανάπτυξη ΕΜΕΙΣ.
    3. Πολιτική ανυπακοή, παύση πληρωμών, βροχή μηνύσεων, πορείες, απεργίες και ότι άλλο σκεφτεί κανείς καλοδεχουμενο.
    4. Εκτέλεση όλων όσων κατεγραψες και μερικών ακόμη.
    Jo R.

    Μαζί σου, απλά να ξέρεις ότι ο πηρύνας που αλλάζει τα πράγματα είναι πάρα πολύ λίγος, το 2010 έλεγα γύρω μου για στάση πληρωμών και με έβλεπαν σαν "ξερόλα" "καθηγητή" κλπ, στο χαράτσι δεν πλήρωνα μέχρι που μπούκαραν μου έκοψαν το ρεύμα και τα πλήρωσα μαζεμένα όταν τα έβαλαν στο Δήμο.
    Με λίγα λόγια όταν υπήρχαν τα λεφτά αποφάσισε ο λα(γ)ος ότι θα την βγάλει, μόνο που δεν μπορούν πότε τους να καταλάβουν ότι το έργο το έχουν δει πριν από εμάς για εμάς
    Η επανάσταση που γιορτάζει η Αγγελοπούλου, έγινε από πέντε Έλληνες και ελάχιστες χιλιάδες, που την στήριξαν και όχι από τον "υπερήφανο Ελληνόφωνο λαό" φυσικά η ιστορία είναι γεμάτη από τους ήρωες, κοινός τους μαλάκες που έβγαζαν, και βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μάρκο, πόκερ ξέρεις;
    Παιζω με 50 ζαμπλουτους παιχτες. Ειμαι συνέχεια με φλος ρουαγιάλ απο χέρι και οι αντίπαλοι κεντα και χρομα. Δεν θελουν να πληρώσουν και ΜΠΛΟΦΑΡΟΥΝ εδω και πεντε χρόνια γιατι τα εχουν παίξει ολα και εχουν μηνη ρεστη, τι να κάνω?
    Αν τούς πυροβολήσω θεωρείται φόνος? Αυτοι που δεν πληρώνουν δεν θεωρούνται κλέφτες?
    Σε ποιό γ@μημένο δικαστήριο να πάω; στην εισαγγελια Πειραια, στο ανωτατο δικαστηριο των Βρυξελών ή σε κανένα Συμπαντικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αθλητικός Δικαστής είναι η ενδεδειγμένη αρχή...

      Διαγραφή
    2. Κορωνοκόρη

      Ενταξει, θα περιμένω τώρα που βγήκε και η νεα προεδράρα τού αθλητισμού ο Ζα αγοράκης να δω τι φυλλα θα βγαλει κι αυτός.. Εγω πάντως έβγαλα πάλι Φλος Ρουαγιαλ.

      σημείωση: μην νομίζεις πως θέλω κουβεντούλα και σου απαντάω. Είμαι απόλυτα μέσα στο θέμα τού άρθρου σου..
      (..οι παικτες ειναι πολλοι
      ..η ιστορια επαναλαμβανεται
      ..ο Μεγαλος Ενιαυτός
      ..
      ..οι μνηστηρες που την ειχαν αράξει στο παλατι τού Οδυσσεα και κατασπαταλουσαν τον πλουτο του
      ..η επιστροφή τού Οδυσσέα)
      _____

      ..το μνη σέρνει καράβι -μόνο που τούτη τη φορά φρακαρε στη διωρυγα και δεν ξεκολα

      Διαγραφή
  31. Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που ανακαλύπτεις τους αλήθειες που σου έκρυβαν τα υβρίδια που σε γέννησαν μαζί με αυτά που σε συντρόφευαν έως τώρα. Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι ζεις σ έναν πλανήτη ιδιωτικό. Όπως γράφεις οι επιλογές μέρα σου αυτό είναι δύο. Η άλλη μεγάλη αλήθεια είναι ότι ο καθένας έχει τεράστια δύναμη αρκεί να σταματήσει να φοβάται. Όπως έλεγε και ο Ρήγας Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή (ματριξ). Όταν σηκώνεις το κεφάλι το μόνο που μπορούν να σου κάνουν πλέον είναι να στο κόψουν. Αλλά τότε δεν σε νοιάζει όπως δεν ένοιαζε τους προγόνους μας (κάποιους λίγους, όχι την πλειοψηφία που είναι πάντα ραγιάδες. Εγώ λοιπόν εδώ και 3 μέρες βγαίνω μόνος στο Βόλο πρωί και απόγευμα με τέρμα τον εθνικό ύμνο ηχείο-καραοκε και κρατώντας μια μεγάλη σημαία (Το χωρίς μάσκα το θεωρώ περιττό να γραφτεί). Σκοπεύω να το συνεχίσω ως τον Μάρτιο του 2122 (όχι 2022).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλά ακόμη μυρωδιά δεν πήραν τα ζα, ότι αποκαλυψες τον Μέγα Παίχτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χε χε χε... απολύτως σωστός....
      Μακάρι να βρω λίγο χρόνο να γράψω ένα σεντόνι για αυτό....

      Διαγραφή
    2. Δεν φαίνεται ο Προμηθέας για Μέγα παίκτης

      Διαγραφή

  33. «Όταν κανείς ενδιαφέρεται για την τύχην ενός έθνους ή ενός ανθρώπου, πρέπει να τους μιλάει την γλώσσαν της λογικής και της αλήθειας. Θα ’θελα αν είναι δυνατόν να τ’ ακούσει ολόκληρη η Ελλάς. Τυχοδιώκτες κάθε χώρας έσπευσαν να την υπερασπιστούνε, πολύ λίγοι ενδιαφέρονται γι’ αυτήν από ζήλον αφιλοκερδή. Να ποιες νομίζω πως είναι οι απώτερες σκέψεις τους: “Η Ελλάδα μαστίζεται από διχόνοιες. Εκεί θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε πλούτη κι εξουσία ίσως, ποιος ξέρει”, λένε οι πιο επίσημοι, “αν δεν καταφέρουμε να καθίσουμε πάνω στον θρόνο του Άργους ή των Μυκηνών. Οι Έλληνες είναι αμαθείς και αγροίκοι. Ήτανε σκλάβοι των Τούρκων. Τώρα η σειρά μας να κυριαρχήσουμε πάνω τους και μ’ αυτό θα τους κάνουμε μεγάλη τιμή”.

    https://www.youtube.com/watch?v=5E9HunVdEwc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ πάντως Μάρκο το ήξερα ότι το επόμενο κείμενο σου θα είναι πιο ευαίσθητο.Σε είδα στον ύπνο μου πριν λίγο καιρό και έδειχνες θλιμμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Marco χρόνια πολλά!
    Γαμώ την Τουρκοαλβανία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. καρπούζα με το μαχαίρι25 Μαρτίου 2021 στις 3:01 μ.μ.

    Εξαιρετικό άρθρο. Τα 'πες όλα. Πριν 10 χρόνια παντρεύτηκα. Οι μισοί από τους καλεσμένους άνω των 50 -υγιέστατοι τότε- έχουν φύγει από καλπάζοντα καρκίνο με συνοπτικές διαδικασίες. Οι υπόλοιποι μου κάνουν κήρυγμα περί κουραδοϊού. Όταν απλά απαριθμώ τους συγχωρεμένους καταπίνουν τη γλώσσα τους.
    Ακόμα κι αν ήταν υπαρκτή αυτή η κασκαρίκα, λίγο θα κινδυνεύαμε αν δεν ζούσαμε το 1900, όταν οι άνθρωποι κοιμόντουσαν με τα γουρούνια τους και είχανε το πηγάδι δίπλα στο βόθρο.
    Ο εχθρός μας λέγεται διασύνδεση. Πλέον όλοι οι θεσμοί έχουν γίνει σαν τις κεντρικές τράπεζες. Έχουν καλωδιωθεί σε έναν παγκόσμιο εντολοδότη που στέλνει εντολές σε νανοδευτερόλεπτα και στιχίζει χιλιάδες λακέδες του στο λεπτό. Όποιος ας πούμε αποκαλεί τους δημοσιογράφους παπαγαλάκια βρίσκεται τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω. Πλέον οι δημοσιογράφοι λειτουργούν ως σόφτγουερ που με μια τηλεγραφική εντολή από το παγκόσμιο DOS υπερθεματίζουν με τόνους γραπτών σκουπιδιών και ατελείωτες ώρες τηλεοπτικών. Π.χ. "Τραμπ = κακός" τους γράφει το ντος και ξεκινάνε τα πανωσηκώματα: και σεξιστής και ρατσιστής και πολεμοχαρής και νάρκισσος και μπήξε και δείξε... Τον διακόπτη του ΟΤΕ αν κατεβάσουμε, τότε να δεις ζόμπι στους δρόμους.
    Με τους χαφιέδες μην ασχολείσαι. Κομματικά τσουτσέκια είναι όλοι. Μια φράση μόνο λέγε: Ουστ από μπροστά μου κομματόσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. THE GREAT REVELATION UNWANTED BUT ITS CONSEQUENCES TRAGIC!

    GOODBYE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η αλήθεια ωμή και σκληρή δίχως περιθώρια ελπίδας. Ή προσπαθούμε μόνοι μας ή εξαφανιζομαστε ως έθνος και βιολογικά. Γιατί νοητικά είμαστε 1 στους 80 ζωντανοί.
    Φοβερές αλήθειες ...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν μπορεις να πολεμησεις αυτο το συστημα με τακτικες κανονικου στρατου. Εδω χρειαζονται μικρες ομαδες 2-3 ατομων αντε ως 5 το πολυ, γιατι πολυ απλα ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεγλιστρησεις οντας ευκινητος και γιατι οι πιθανοτητα στην ομαδα να υπαρχει ρουφιανος ειναι απειροελαχιστη. Ακομα ομως κι αν πεσεις στη λουμπα κι ενας απ'τους 2-3 ειναι ρουφιανος, αχρηστευεται μια πολυ μικρη ομαδα κι οχι ενας ολοκληρος στρατος.
    Αν κατι θα επρεπε να εχουμε διδαχθει απο τα μουσλιμια ειναι το πως πολεμας ενα τερας. Μικρες ομαδες (και μοναχικοι λυκοι) κι επικοινωνια με παλιομοδιτικα μεσα (ταχ. περιστερια κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι Μουσικές Ταξιαρχίες όχι του Τζιμάρα, αυτό είχε πει ο @ρχηγός τους, μόλις γίνανε 3, αρχίσανε τα ρουφιανιλίκια
      Αλλά επειδή από κάπου πρέπει να αρχίσουμε, ας γίνουν όλα πουτάνα, έτσι και αλλιώς τα σκατά πάντα επιπλέουν

      Διαγραφή
  40. https://topothoumeno.blogspot.com/2021/03/blog-post_763.html?m=1

    Θα παρακαλουσα για το σχολιο σας...
    Με τιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πίστευε και μη ερεύνα, όλοι έχουμε την μοναδική αλήθεια, απλά φιλτράρουμε και κρίνουμε

      Διαγραφή
  41. Μαρκο εισαι οΚολοκοτρώνης του σήμερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή θα μας γαμήσεις

      και εγώ αυτών θυμάμαι τα τελευταία χρόνια, άμα θα ζήσω θα τους γαμήσω

      Διαγραφή
  42. @ ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

    Καλή μου φίλη τα σχόλιά σου τα εξαφάνισε η google!!!!

    Τα παραθέτω αποκάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο χρήστης ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ απάντησε σε κάποιο σχόλιο

    3 ώρες πριν

    MARCO, ζωγράφισες πάλι και αυτή τη ζωγραφιά σου, την ανάρτησα,αλλά πόσοι θα σε καταλάβουν ρε φίλε;;; Τα λέμε πως είμαστε σε χειρότερη κατάσταση απ΄αυτή που περιγράφεις, αλλά η τραγωδία μας είναι πως μόνο τα λέμε... στην ουσία δεν κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε. Μας πήρε η κάτω βόλτα και τα φρένα είναι σπασμένα. Θέλω να ελπίζω πως κάτι θ' αλλάξει, αλλά με πιάνει και απελπισία. Κι εμείς, κάτι προφτάσαμε και "ζήσαμε". Στις νεώτερες γενιές, παραδίδουμε το ΧΑΟΣ και την ΣΚΛΑΒΙΑ. Αλλά έτσι που τις μεγαλώσαμε, ούτε αυτό δεν θα καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο χρήστης ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ απάντησε σε κάποιο σχόλιο

    3 ώρες πριν

    Bougas, τα σχόλιά σου, είναι για ξεχωριστή ανάρτηση. Μαζί με τον Marco, δίνετε την ζοφερή εικόνα μιας πραγματικότητας που ελάχιστοι μπορούν να δουν και κυρίως να συνειδητοποιήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μέγας Παίκτης = Αλέξης Παπαχελάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μάρκο, σοβαρά τώρα.
    Οταν έρθει η ώρα του υποχρεωτικου εμβολιασμού, πως θα την πουλέψουμε;

    Πες καμιά ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι ο εμβολιασμός το πρόβλημα αλλά τα ζόμπι οι πουτσάνθρωποι. ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ._

      Διαγραφή
  47. Στο περιστατικό όπου κατέβηκες από το λεωφορείο, τι σχέδιο είχες για την περίπτωση που έσπαζε ο διάολος το ποδάρι του και την ίδια στιγμή περνούσαν 4 μπάτσοι με μηχανάκια; Τι θα τους έλεγες, πως θα το χειριζόσουν; Στα αλήθεια πες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αν και εχω μεγάλη φαντασια πραγματικα αυτο που ζουμε,... Δεν το περίμενα..
    Τη να πω δεν ξέρω, κατά που να μουτζωσω και να βρισω!!!!

    Οταν βλέπεις οτι εχει συνθηκολόγηση το 90% του ελληνωφονου πλήθους, δυστυχώς οσο αντίσταση και να κανεις δεν αλλάζει τιποτα.. Ειμαι ενας απο τους ελάχιστους που δεν εχω φόρεσει μασκα ουτε δευτερόλεπτο, και με κοιτάνε ολοι λες και ειμαι καταζητούμενος παιδεραστής.

    Ολοι να πατήσουν και να δουν στο YouTube
    .... Παναγιωτης Σκαρλάτος....
    Ιατρός με ειδίκευση σε ιούς και εμβόλια.
    Εξηγεί το ψέμα περί κορονοϊου και πανδημίας. (Αυτο το ξερουμε βέβαια)
    Εξηγεί περι εμβολίων.
    :οτι δεν υπαρχει εμβόλιο κατα του κορονοϊου, και ότι αυτο που περιέχει το εμβόλιο ειναι σκέτο δηλητήριο, που παει και "κολλα" πανω στους εληγκες του dna και το αλλάζει.
    Εξηγεί τη γελοιότητα της μασκας και αλλα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χαίρε Μαρκίσιε οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!
    Τα φέραμε από δω, τα φέραμε από κει
    άντε ξανά τα ίδια... αρχίδια απ'την αρχή
    και γω ξανά την πούτσισα, την πούτσισες και συ.
    (από τη συλλογή μου: ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ)
    Προτείνεις να χρησιμοποιήσουμε ότι νομικό όπλο απέμεινε ακόμα, από το μπουρδελοσύνταγμα, φτιάχνοντας νομικά μικροαναχώματα, για προσωρινή αναχαίτηση του εχθρού.
    Πως ρε Μάρκο; Αφού ο εχθρός έχει εξαγοράσει ή εκβιάσει και την δικαιοσύνη. Κάνεις μήνυση στον μπάτσο, στο γιατρό, στον διευθυντή του σχολείου, στο αφεντικό σου κτλ. Την καταθέτεις σε έναν εισαγγελέα και περιμένεις να δικαιωθείς, εφ'όσον πριν, σε έχει (βιβλικώς) δικαιώσει το σύνταγμα και οι διεθνείς συνθήκες (ΟΗΕ, Οβιέδο, Νυρεμβέργης). Ομως ο εισαγγελεύς, πάνω από το γραφείο του έχει την εικόνα του Τζέσουα και μέσα στο συρτάρι του, το DVD με την μαστουροπαρτούζα που έχει κάνει πριν χρόνια στη Μύκονο και θυμήθηκαν "κάποιοι" να του την κάνουν αναμνηστικό "δωράκι". Θα βάλει την υπόθεση σου στο αρχείο και θα την δικάσει το εγγόνι του, αν δεν έχει κι αυτό τίποτα "περίεργα" στικάκια στο συρτάρι του. Τυχαία ξαφνικά έβγαλαν τα άπλυτα των ηθοποιών, σκηνοθετών κτλ; Την πλήρωσαν οι σκίουροι για να τρομάξουν οι ύαινες! Είδαν αυτοί που έπρεπε τον διασυρμό του Λιγδιάρη και του Φιλιφίδι για να κάτσουν σούζα. Δικαστικούς, μεγαλοδημοσιοκάφρους, μεγαλογιατρούς, στρατιωτικούς, πολιτικούς, για όλους αυτούς έχουν πολλά ράμματα για τις γούνες τους.
    Εδώ φτάσαμε στο σημείο, οι Οβριοί! και οι απόγονοι του Αδόλφου!! να κάνουν εξέγερση εναντίων της γενοκτονίας τους από τους νεοταξίτες! Να τους στέλνουν σε διεθνή δικαστήρια. Οταν οι Εβραιο-Ούννοι κοσμογαμιάδες, έχουν πάρει πρέφα την πούτσα που τους έρχεται και αντιδρούν....Τι σταδιάλα περιμένουμε εμείς ακόμα να μας κάνουν;; Να μας απειλήσουν με τσιμπούκωμα, πριν και μετά της σύριγγας στο μπράτσο; Δεν γίνονται αυτά μαλάκα μου. Ο "πλησίον" έχει καταντήσει χειρότερος από τον χειρότερο ταγματασφαλίτη και δοσίλογο της κατοχής! Αποκτηνωμένος, τρισάθλιος και χαιρέκακος όσο ποτέ στο σοδομημένο του παρελθόν.
    Μέχρι το 2025 θα μας ρημάξουν στην τρομοκρατία του κοροιδοιού με τις 750 μεταλλάξεις. Οσοι αντέξουν και δεν υποκύψουν στον εκβιασμό και στα εμβόλια, θα έχουν να αντιμετωπίσουν την εξωγήινη απειλή, που θα έχουν ετοιμάσει με τα ολογράμματα που ήδη εξελίσσουν, ώστε να κλάσει μέντες το απείθαρχο πόπολο και να του κατσικώσουν, ως την μόνη λύση, την παγκόσμια κυβέρνηση!
    Πέρασαν 200 χρόνια από την εξέγερση. Φάγαμε την ήττα στη μάπα. 200 χρόνια πολεμάμε, πτωχεύουμε, ξαναπολεμάμε, ξαναπτωχεύουμε και μυαλό δεν βάζουμε! Ούτε καν ως στατιστικό λάθος, δεν παρεκκλίνουμε αυτής της σφογγοκωλάριας ρουφιανοραγάδικης συμπεριφοράς μας.
    Πάμε μαθηματικά για νέο εμφύλιο. Θα βάλουν στο πάρτι και τα λαθροπιθήκια και....έχετε για βρυσούλες, τουρίστριες ψωλούλες.
    Και κάτι τελευταίο: Εχεις παρατηρήσει πως, όσο πιο μεγάλο το πτυχίο του "πλησίον" σου, τόσο πιο μαλακισμένος, προσκυνημένος και κατεβασοβρακιάς; Από τον κοντινό μου συγγενικό ή φιλικό κύκλο, όσοι πήγαν πανεπιστήμιο είναι χεσμένοι ως το λαιμό με τον κοροιδοιό. Στον αντίποδα, άτομα από λύκειο και κάτω, ακόμα και αναλφάβητοι, της πιάτσας και της αγροτιάς, δεν μασάνε τον κώλο τους.
    Μπορείς να δώσεις μια εξήγηση σοφέ γέροντα;
    Αυτά ως προς το σεντόνι που αράδιασα. Να γράφεις πιο συχνά, αν θες να γράφω λιγότερα. Αντε γιατί το'χεις καταντήσει από ηλιοστάσιο σε ηλιοστάσιο!

    Διογένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς τα πανεπιστήμια παράγουν μόνο ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ εδώ και πολύ καιρό...

      Η εξάντληση του όποιου νομικού οπλοστασίου μας έχει απομείνει εντάσσεται στην στρατηγική κλιμάκωσης. Όταν το πόπολο απογυμνωθεί από κάθε ελπίδα δικαίωσης, τότε κάτι μπορεί να γίνει...

      Υ.Γ. Το μακελειό είναι μονόδρομος.

      Διαγραφή
    2. Μα ακριβως αυτος ειναι ο σκοπος τους εδω και παρα πολλα χρονια. Να ξερεις μονο το κομματι που σου αναλογει και τιποτα αλλο. Οι γενικες γνωσεις προυποθετουν εκγυμνασμενο και πολυστροφικο εγκεφαλο και τα καθεστωτα δεν το θελουν αυτο.
      Ο ρολος του καθενος στην κουραδομηχανη του πλανητη Γη πρεπει να ειναι συγκεκριμενος συμφωνα με το σκεπτικο των επικυριαρχων.
      Τι δουλεια εχει ενα γραναζι να γνωριζει τη λειτουργια των αλλων γραναζιων ??

      Διαγραφή
  50. Λεω στο γραφείο, τι έχετε να πείτε για τη γυναίκα που πέθανε στο Ιλιο. Έκανε το εμβόλιο και 20 λεπτά αργότερα πέθανε, δεν είχε άλλα νοσήματα. Η απάντηση τους, ''τι εννοείς δηλαδή ότι μπορεί να σχετίζεται με το εμβόλιο? πάλι συνομωσίες?" Δεν μου φτάνει να τους ονομάζω ηλίθιους, πρέπει να βρω καινούργια λέξη για όλες αυτές τις κινούμενες κουραδομηχανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. προφανώς δεν έχεις καταλάβει ότι ζεις στον κόσμο του γιαλνταμπαοθ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Kι είτε με τις αρχαιότητες
    είτε με Εβραιοδοξία των Ελλήνων οι κοινότητες γράφουν πάντα ιστορία!

    Ας κρατήσουν οι χοροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μάρκο είναι φορές που σκέφτομαι αν τελικά αυτός ο γαμημένος κόσμος αξίζει να σωθεί ή απλά μας αξίζει το γαμήσι δίχως έλεος. Χιλιετίες τώρα το δίποδο ζώο που λέγεται άνθρωπος δεν έμαθε από τα λάθη του ούτε την ιστορία του. Τις τελευταίες δεκαετίες οι κυβερνήσεις χτίσανε και γαλουχίσανε κοινωνίες μόνο με λεφτά επενδύοντας σε αυτά κιόλας. Η παράνομη συσσώρευση κεφαλαίων των δεκαετιών αυτών έδωσε τώρα το δικαίωμα σε μια παγκόσμια κλίκα να καρποθει τα αποτελέσματα της σατανικής επένδυσης. Φτάσαμε στην εποχή του απόλυτου διαίρει και βασίλευε σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην εποχή της αρχής της γενετικής μηχανικής με τον ξεφτιλισμο της ανθρώπινης φύσης. Της διάλυσης κάθε δικαιώματος του ανθρώπινου είδους στην ίδια την ζωή. Κατέβασαν οι πάντες χεστες τα βρακιά τους μπροστά σε μια "αόρατη απειλή". Μπροστά στον κοροιδοιό πουτανας γιοι πούλησαν τις μάνες τους. Κατέβασαν τα βρακιά από μόνοι τους και είναι έτοιμοι να γίνουν πειραματόζωα. Φοβήθηκαν ότι θα πεθάνουν και ξέχασαν να ζήσουν. Ακόμη και οι αρχιτέκτονες αυτής της παγκόσμιας απάτης δεν μπορούν να το πιστέψουν σίγουρα το πόσο εύκολα οι κοινωνίες παρέδωσαν αμαχητί τα όπλα. Η παγκοσμιοποίηση ήταν σίγουρο ότι θα έφτανε κάποια στιγμή αλλά κανείς ίσως δεν το περίμενε ότι θα έμπαιναν οι βάσεις για έναν παγκόσμιο ελεγχόμενο ζωολογικό κήπο. Το μεγάλο ατού της σατανικής κλίκας που έχει πιάσει τον πλανήτη και τον κουνά πάνω κάτω σαν το σέικερ του φραπέ είναι ο απόλυτος έλεγχος των ΜΜΕ (η αρχή του Matrix) και το ξεπούλημα με τα λεφτά κάθε υπανθρώπου σκλάβου και κάθε γαμημενης τσίρκο-κυβερνησης. Εν το μεταξύ το μεγάλο ξεφτιλικι όλων των "εγκεφαλικά αναπήρων" είναι ότι πιστεύουν πως θα επιστρέψουν στην κανονικότητα που τους ταξανε με αντάλλαγμα τα εμβόλια της φόλας. Οι σπηλιές και τα δάση πλέον αρχίζουν να φαντάζουν παράδεισος μπροστά στις πόλεις φαντάσματα. Ευτυχώς η ιστορία μας δίδαξε ότι δεν χρειάζονται πολλοί για να αλλάξουν το ίδιο το ρου της Ιστορίας. Ευτυχώς πάντα οι λίγοι έκαναν την διαφορά διότι και το μυαλό είχαν και τα κότσια! Καλή δύναμη και καλή τύχη σε όλους μας αδέρφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 24χρονών παιδί, κούρδος πρόσφυγας, αυτοκτόνησε μέσα στο Κέντρο Κράτησης της Κορίνθου. Ήταν φυλακισμένο 16 ολόκληρους μήνες, περίμενε να φύγει και του κοινοποίησαν ότι η κράτηση του παρατείνεται επ' αόριστον.
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. .... Αυτοί λοιπόν οι λίγοι.... ανοργάνωτοι και ατάκτως ειρημένοι όπως είμαστε....θα αποτελέσουμε εύκολο στόχο....όση γενναιότητα και αν δείξουμε.... αλλά και παράδειγμα συμμόρφωσης για τους πολλούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μάρκο, μόλις τελείωσα το διάβασμα και των 60 τόμων του Βαβυλιωνιακού Ταλμούδ στα αραμαϊκά.

    Τι να διαβάσω μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ταινία έπος το chainsaw massacre τι να λέμε τώρα. Ας θυμηθούμε μια αγαπημένη σκήνη σε 4Κ ποιότητα.

    https://www.youtube.com/watch?v=clcRlTPoPHQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. https://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11552

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο ντειβιντ αικ υποστηριζει οτι οι ερπετομορφοι δεν ειναι πραγματικα οντα,αλλα ολογραμματα που προβαλονται απο το ματριξ. Οσο οι ανθρωποι πιστευουν στους ερπετομορφους,τοσο αυτα θα υπαρχουν. Πιστευει οτι το ματριξ ζει επειδη οι ανθρωποι πιστευουν σε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γειά σου Μάρκο λεβεντιά . Θέλω την γνώμη σου για τα τεστ που τα έκαναν υποχρεωτικά.. Πως κινούμαστε απο εδώ και πέρα; Εννοείται πως δεν θα το κάνω απλά ζητώ την συμβουλή σου για το πως να κινηθώ . Θα εκτιμούσα την απάντηση σου. Απο εβδομάδα θέλουν αρνητικό για να εργαστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητάς γραπτώς, ενυπογράφως και τεκμηριωμένα την "υποχρεωτικότητα" του τεστ. Ζητάς θερμομέτρηση με κλασικό θερμόμετρο. Εάν δεν έχεις πυρετό, δεν μπορεί να σου απαγορεύσει κανείς την είσοδο. Πρώτα εξώδικο και μετά ασφαλιστικά μέτρα. Αν είσαι στον ιδιωτικό τομέα θα μπεις πρώτος στη λίστα για απόλυση.

      Να σου θυμίσω ότι δεν υπάρχουν επιλογές χωρίς κόστος. Όσο δεν υφίσταται συλλογική αντίδραση οι μειοψηφούντες θα είναι ο σάκος του μποξ.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ για την απάντηση Μάρκο

      Διαγραφή
  61. https://www.youtube.com/watch?v=X1wm1qbuyZc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Καλησπέρα άρχοντα Μάρκο!
    Ερώτηση: Ο Κασταμονίτης τι ρόλο παίζει? Τώρα τελευταία μαθαίνω από αρκετούς γνωστούς μου για τις εκπομπές του και μπήκα στη διαδικασία να τον ακούσω, αν και έχει χρόνια στο κουρμπέτι βέβαια. Είναι 99% παπάτζα με ψήγματα αλήθειας και κάνει το κομμάτι του σαν τσαρλατάνος, ή είναι βαλτός? Επίσης, τώρα που αποκάλυψες το όνομα του Παιχταρά, θα γράψεις κείμενο αφιερωμένο σε αυτόν? Τέλος, παρότρυνση. Με τη γελοία πραγματικότητα που ζούμε, τα κείμενα σου είναι όαση στην έρημο, οπότε, γράψε συχνότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω απαντήσει για όλους πριν καν με ρωτήσετε:

      "...Οι ηγέτες των κάτω είναι καταδικασμένοι να προκύψουν μέσα από διαδικασίες φυσικής επιλογής. Οφείλουν να αποδείξουν την αξία τους ΠΡΩΤΑ στο πεδίο της μάχης..."

      Διαγραφή
  63. Μάρκο, ψαρευα με τη βάρκα μου στα ανοιχτά και ξεχάστηκα και άλλαξα Νομό και ύδατα.

    Να έχω τύψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μου πε να κρατήσω τέσσερα κιλά μπαρμπούνια για τον Καζάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κάζαξ μόνο χοιρινά λίπη ρίχνει στην καταβόθρα του. Άμα τον κεράσεις 3 λίτρα κόκα-κόλα θα σου πει ως και τι χρώμα στρινγκάκι φόραγε η Αλέκα...

      Διαγραφή
  65. Πολλές φορές νομίζω ότι είσαι βαλτός και κάνεις πλάκα.
    Ακόμα κι έτσι "δίνεις" πράγματα.
    Γι' αυτό και κάνεις πλάκα, επειδή τα δίνεις έτοιμα και δεν τα πιάνει κανείς.

    1ον Το σκηνικό αυτό εν συνόλω δεν είναι εσωτερικής έμπνευσης, χρειάζεται έξωθεν σκηνοθέτη.
    2ον Ο σκηνοθέτης διοικεί μέσω της εγκληματικής υπερδομής.
    3ον Η εγκληματική υπερδομή είναι ο εκάστοτε βασιλιάς, πρωθυπουργός, πρόεδρος, πάπας, πατριάρχης και αξιωματούχος της κάθε χώρας και όλοι αυτοί μαζί συνολικά.
    4ον Είναι όλοι βουτηγμένοι στην σαπίλα.
    5ον Συνεργάζονται στεγνά με τους κοινούς εγκληματίες.
    6ον Επειδή αυτά δεν φτάνουν, έχουν εργαλειοποιήσει τον συνάνθρωπο, αυτόν τον αρχιμαλάκα τον χρήσιμο ηλίθιο ο οποίος εν τέλει αποτελεί και τον μόνο προσιτό εχθρό, πλην όμως βρίσκεται κυριολεκτικά παντού.
    7ον Η μόνη ικανή αντίσταση θα ήταν η γενικευμένη αντίδραση.
    8ον Επειδή κοινά στοιχεία έχουν μόνο οι από πάνω, γενικευμένη αντίδραση δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ.
    9ον Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο άνευ σωτηρίας και άνευ καλού τέλους.
    10ον Και ο μέγας παίκτης πλάκα κάνει μαζί μας και μαζί με αυτούς που τον έβαλαν να μας φτιάξει.
    11ον Όπως και να 'χει θα μας αντικαταστήσει όλους
    και τους ξύπνιους και τους κοιμισμένους.
    12ον Και μόνος σου και μαζί με άλλους την έχεις πουτσίσει σε κάθε περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. https://www.sfagi.gr/minysi-kata-astynomikon-kai-ekpaideytikon-gia-metra-koronaioy/?fbclid=IwAR3kM_0lpX3VCsZTDFdO2feo1ah0yeLDNJfiy4MadM3l9oH1tNSBCF_fXQI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μάρκο κάπου εκεί στο σταυροδρόμι το πήρες λάθος.
    Μέσα στο ατελείωτο τίποτα δημιουργείτε μια παραμόρφωση και παράλληλα ατελείωτες αλλες.
    Σε κάποια από αυτές ζούμε και εμείς αυτό που λέμε σύμπαν και εδώ συμβαίνουν σημεία και τέρατα.
    Μια ακτινοβολία που συμβαίνει τακτικοτατσ τα τελείωσε όλα.
    Τα τσιπακια τους και τους σούπερ υπολογιστές τους και άντε πάλι μαζί μας στα σπήλαια και εκεί θα ξαναμετρησουν οι μύες στα μπράτσα.
    Ο μέγας παίχτης εγώ τον λέω Εωσφόρος εσύ Προμηθέα θα ξαναπιασει δουλειά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μάρκο, ποια η γνώμη σου για το Τσιφτετελιστάν;

    Θυμάμαι ακόμα το άρθρο σου από το βαρβαρικόν έτος 9017 νομίζω που ειχες ανεβάσει εκείνη την ξεβράκωτη μιλφάρα που χόρευε ζεϊμπέκικο και σχολίασες ορθά πως αμα έχουνε αλλάξει οι ρόλοι, έχουνε γαμηθεί σίγουρα οι κώλοι.

    Όπα νίνα νινανάι μαλάκες!

    https://youtu.be/OlGr2uXsZu8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αγαπητέ Μάρκο, τα σέβη μου και μια ερώτηση που θέλω να σου κάνω καιρό. Σε παλιότερα άρθρα σου έχεις αναφερθεί πολύ θετικά στην Εθνική Θρησκεία. Αλλού έχεις αναφέρει πως οι Έλληνες είχαν αρχίσει από πολύ νωρίς να αποκαθηλώνουν κάθε θρησκευτικότητα. Για αυτό δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι. Το μόνο που έχω βρει είναι οτι η θρησκεία ήταν βασικό συστατικό του Ελληνισμού, τουλάχιστον μέχρι την εποχή του Ιουλιανού και του Σαλούστιου. Πως το βλέπεις τώρα; Κάποιες πηγές; Σημείωση: με απωθεί κάθε θρησκευτικότητα ή λατρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. https://www.instagram.com/p/CNozMs9od8q/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Γιατί το εμβόλιο να κάνει πιο ελεγχόμενους τους εργάτες? Τι έχει μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μάρκο τελικά το πόμολο είναι πιο επικίνδυνο και από τους ίδιους τους αρχιτέκτονες της παγκόσμιας κορονοπουστιάς! Απαρτίζεται από τους Χρήσιμους Ηλίθιους που άθελά τους δείνουν χέρι βοηθείας στους δυνάστες τους. Από όλους τους σκατάνθρωπους που από τον φόβο της ψωλοπανδημιας πούλησαν την ελευθερία τους και εναντιώθηκαν στον συνάνθρωπο. Πούλησαν την κωλοτρυπίδα τους με αντάλλαγμα την επιστροφή στην κανονικότητα της άχρηστης ζωής τους. Ρουφιανιά του συνανθρώπου στο Σύστημα είναι η Αρχή τους. Δυστυχώς οι περισσότεροι είναι άχρηστοι γονείς που θάβουν το όποιο καλύτερο μέλλον μπορούσε να υπάρξει για τα σπλάχνα τους. Μπροστά στον φόβο μην ψωφησουν τα ήδη άχρηστα κουφάρια τους, όχι μόνο δίνουν εξουσία στους δικτάτορες τους αλλά επιδίδονται και στο κυνήγι όποιων λογικών ακόμη υπάρχουν σε τούτο τον σκατόκοσμο. Ζούμε τους έσχατους καιρούς. Το γαμήσι που έφαγε η ανθρωπότητα από τους Ναζί και τους βρωμογιατρούς πειραματιστές του Μένγκελε ήταν μόνο το ορεκτικό! Τώρα σερβίρουν το κυρίως........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μαρκο αν αλλαξουν οι συμβασεις εργασιας και το εμβολιο το κανουν υποχρεωτικο τι θα κανεις; Εγω παντως προετοιμαζομαι απο τωρα για απολυση, διοτι εμβολιο δεν προκειται να το κανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες οι επιλογές (και οι δικές μας και οι δικές τους) έχουν συνέπειες...

      Κι εγώ τα τελευταία ένσημα κολλάω και φεύγω για Σείριο.

      Διαγραφή
    2. Ανήκεις μάλλον στους "τυχερούς" που έτυχε την δεδομένη χρονική στιγμή να βγουν στην σύνταξη. Αλλοιμονο στους νέους που θ'αντισταθουν και θα χάσουν την εργασία τους...

      Διαγραφή
    3. Έχω χρόνια ακόμα για την σύνταξη και σίγουρα θα με προλάβουν τα γεγονότα...

      Όσο για τους νέους έχουν πολλά περισσότερα να χάσουν από την σκατοδουλειά τους αν επιλέξουν να υποταχθούν.

      Υ.Γ. Γιατί ο Σείριος ήταν μια κάποια λύσις.

      Διαγραφή
  74. Αυτοί που ασελγούν εναντίον μας παρά φύσιν και κατ’ εξακολούθησιν ας αρχίσουν σιγά-σιγά να αποστηθίζουν την ακόλουθη φράση: «Ποτέ η χαμηλή σκεπή της κατοικίας των πληβείων δεν δέχεται μεγάλο ταρακούνημα, αντιθέτως οι βροντές ακούγονται τριγύρω απ’ τα παλάτια» (η αυθεντική ρήση είναι λατινική και προέρχεται από τον Σενέκα τον Νεότερο: “Non capit umquam magnos motus humilis tecti plebeia domus, circa regna tonat”·Ωραιο το κείμενο...με νοήματα πολλά γιαυτους που έχουν έστω λίγο γαμωμυαλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μάρκο, θα κάνω το εμβόλιο αλλά σε μορφή υπόθετου.

    Λες να πάθω θρόμβωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Πρωτοδιάβασα το άρθρο σου τη δεύτερη μέρα που το ανάρτησες.
    Το ξαναδιάβασα σήμερα.
    ΕΙΣΑΙ ΟΑΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    Όχι ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα, αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε τι μας γίνεται, κάτι είναι κι αυτό, προσφέρει μια εσωτερική ηρεμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μάρκο θα βάλεις κοκορέτσι φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εδώ μας έχουν πάρει και τις κάλτσες και ο ελληνικός λαός ασχολείται με το αν η ανάσταση πρέπει να γίνει στις 9 ή στις 12 και αν πρέπει ή όχι να στηθεί κόκκινο χαλί για να περάσει το φως.
    Την ίδια ώρα κάποιοι ονειρεύονται επαναστάσεις... χα χα τα χάλια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Καληνύχτα Ελλάδα:

    Εμβολιασμός: Αριθμός ρεκόρ στα ραντεβού – Οι 45-49 έκλεισαν 130.000 μέσα σε λίγες ώρες
    https://www.naftemporiki.gr/story/1721769

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τα 130.000 ραντεβού κλείστηκαν αυτόματα από την άυλη συνταγογράφηση σε όσους ήταν δηλωμένοι. Μην ψαρωνετε. Δεν σημαίνει ότι θα πάει ο κόσμος. Είναι κομμάτι της προπαγάνδας τους. Πάντως για την πουστιά του εμβολιασμού το δημόσιο πρώτη φορά δουλεύει με αυτοματισμούς.

      Διαγραφή
  80. Απορώ πώς είναι δυνατόν να φοβάται ο κόσμος έναν ιό που φοράει ρολόι! Και που όταν έλθει η ενάτη βραδυνή, ο ιός βγάζει χαυλιόδοντες και κυνηγά τα έρημα ανθρωπάκια για να τα φάει ζωντανά, ενώ με το ξημέρωμα μαζεύει τους χαυλιόδοντες του και γίνεται φιλικός κουνώντας την ουρά του…

    Πείτε αυτή την βλακεία σε ένα οκτάχρονο, και δείτε το πώς θα σας κυττάξει!

    Ενώ, εάν το υφιστάμενο πρόβλημα ΔΕΝ είναι κάποιος ιός αλλά, ας πούμε, η ηλεκτρομαγνητική δηλητηρίαση των ζώντων οργανισμών, που προκαλείται από τις πρωτοφανείς μικροκυματικές συχνότητες του ασυρμάτου δικτύου πέμπτης γενεάς (το οποίον αναπτύσσεται όλο και περισσότερο πλέον), τότε ακούγεται λογικό το βράδυ να ανεβάζουν την εκπεμπόμενη ισχύ του και το πρωί να την μειώνουν πάλι, ώστε να συνηθίσει ο ανθρώπινος οργανισμός το νεοεμφανισθέν αυτό φάσμα μικροκυμάτων και να μην έχουμε (πάλι) μαζικούς θανάτους για τον ίδιον λόγο. Επειδή, όποτε πρωτοπαρουσιαζόταν κάποιο νέο φάσμα ανθρωπογενούς ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (το 1889, το 1918, το 1957, το 1968, κ.α.), πάντοτε είχαμε μαζικούς θανάτους.

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. https://www.bitchute.com/video/BEkYViKn3cWU/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μάρκο, έχει ερκοντίσιο τώρα με τις ζέστες στη Στοά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν σου χώσουν το μεγα-εμβόλιο στον κωλοφεγγίτη θα κλάνεις σαν γκέι ανεμιστήρας...

      Διαγραφή
  83. Μάρκο, όλες οι γυναίκες που ξέρω βγάζουν σελφι με λαθρο και μαύρους γαμιάδες βλέπω.

    Τι πηγαίνει λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε να κάνουν το εμβόλιο, να δεις με τι θα πηγαίνουν...

      Διαγραφή
  84. Καλησπέρα Μαρκησιε

    https://www.diktyoellinismou.gr/ypografes-iatrikes-praxeis/

    Αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ποια είναι η γνώμη σου για τον Heinrich Himmler, τον Reichsfürhrer των SS και τις πολιτικές που εφήρμοσε για να εγκαθιδρύσει μια Νορδική Αριστοκρατία του Αίματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ο ίδιος ανώνυμος από πάνω.
    Βρε Marco, εσύ δεν είσαι Νορδικιστής και όλο λες ότι θες να συνουσιαστείς άγρια με Εικοσάχρονες Ξανθιές Γαλανομάτες Υπεράριες Νορδικές Θεές που να στάζουν τα σάλια από μας τα αρσενικά για την απερίγραπτα καυτή ελκυστικότητα και γονιμότητα που θα εκπέμπουν σαν την διαπεραστική ακτινοβολία των 5G(τι λέω ο άνθρωπος)?

    Ε λοιπόν, ο Himmler ήταν ο πλέον φανατικός, αφοσιωμένος και αποτελεσματικός ιδεαλιστής και θιασώτης του Ιδεώδους του Ανώτερου Νορδικού Φαινότυπου των Τευτονικών Υπερανθρώπων και απόλυτα προσηλωμένος στο καθήκον του να διαφυλαξει, να θωρακίσει, να ενισχύσει και να εξυψώσει την Νορδική Ράτσα.
    Δεν σε ρώτησα αν σου αρέσει η φάτσα του. Προφανώς δεν ήταν για καλλιστεία αν και στα νιάτα του ήταν πιο εμφανίσιμος. Τον λες κοτόπουλο επειδή πρακτικά το πηγούνι του δεν μπορεί να διακριθεί από τον λαιμό του(ή ότι δεν έχει λαιμό), επειδή είχε φουσκωτά μαγουλάκια και έμοιζε με Ταταρομογγόλος από την έρημο Gobi ή επειδή σπούδασε αγρονομία? Οι σπουδές αυτές τον βοήθησαν να τελειοποιήσει την έμφυτη τάση του για την διοίκηση, την οργάνωση και την επέκταση της σφαίρας επιρροής των SS σε όλους τους αρμούς της εξουσίας και στην συγκέντρωση περισσότερου ελέγχου του Κρατικό Μηχανισμό.
    Οι Totenkopf και τα Einsatzgruppen δεν ήταν ιδανικοί αξιόμαχοι μαχητές και εκτελεστές από τους οποίους μπορούμε να παραδειγματιστούμε όταν με το καλό έρθει η ώρα να πέσουν κεφάλια και να θεριστούν μελανοί υπάνθρωποι?

    Τι μια λες σε κάποια μακρυνάρια από το 9017 σύμφωνα με το δικό σου ημερολόγιο ότι 1.Ο Μύθος του 20ου Αιώνος του Rosenberg είναι ένα αξιόλογο έργο που αναλύει και αποσαφηνίζει με πρωτόγνωρο και εξεζητημένο τρόπο το φυλετικό ζήτημα μεταξύ άλλων που δεν θυμάμαι και στο οποίο θα έπρεπε να εντρυφήσουμε, 2.ότι χάρη στην ευφυϊα και των Γερμανών επιστημόνων και ερευνητών (συμπεριλαμβανομένης και της ανωφερούς ώθησης που ασκεί η πίεση της εμπόλεμης κατάστασης) η Επιστημονική Γνώση και Ανάπτυξη έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη επί Β'ΠΠ και 3.ότι αν το Τρίτο Ράιχ υιοθετούσε μια πιο φιλελέυθερη μορφή διακυβέρνησης με γνώμονα την αποκύρηξη του Θεού(την απαγκίστρωση απ'τα δεσμά της όποιας λατρείας ή δεισιδαιμονίας) θα είχαμε στην Βόρεια Ευρασία δυο τεράστιες γεωγραφικές μάζες/κρατικές οντότητες ΑΚΡΑΙΦΝΑ ΑΘΕΕΣ και κυρίως Συμμάχους, το Γ' Ράιχ και την Σοβιετική Ένωση και ο ρους της Ιστορίας θα ήταν διαφορετικός και ωφέλιμος για τους Λευκούς γιατί αυτός ο άξονας θα μπορούσε να σταθεί ως αντίπαλο δέος στις αδηφάγες ορέξεις των Σαυρο-Αγγλοσαξωνο-Αμερικανο-Αποβρασμάτων ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, και την άλλη λες ότι ο Αδόλφος είχε στηθεί από τη γνωστή κλίκα και όλο ήταν προδιαγεγραμμένο/προσυννενοημένο συνεπώς με ουδεμία προοπτική επιτυχίας. Φάσκεις και αντιφάσκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αν ήταν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΙΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ NSDAP ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Περιούσιοι ή φυτευμένοι από αυτούς τότε γιατί άφησαν τόσα προπαγανδιστικά και ιδεολογικά-κατηχητικά συγγράματα αναφορικά με την διάδοση των ιδεών και την σταδιακή οικειοποίησή τους από το πόπολο, την ανάληψη της εξουσίας και φυσικά στο σκέλος που μας αφορά περισσότερο και εννοώ φυσικά τις Ανθρωπολογικές-Φυλετικές μελέτες? Αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μας τους φυλετιστές ώστε να επανδρώσουμε αυτήν την ομάδα εκλεκτών ηγετών για την οποία έχεις κάνει λόγο η οποία θα επιχειρήσει να στρέψει την οργή και αγανάκτηση των αθεράπευτα βλαακωδών μαζών από τις επερχόμενες σκηνοθετημένες κακουχίες προς τους ελίτ, εντολοδόχους τους, ιερατεία και όσους άλλους συνυπεύθυνους? Δεν νομίζεις ότι άφησαν μια παρακαταθήκη οι (ΑΣΚΕ)-ΝΑΖΙ-(Μ) στην οποία μπορούμε να στηρίξουμε την στρατηγική και διαλεκτική μας? Τώρα που όλα τα Λευκά Έθνη βαίνουν ιλιγγιωδώς και αναπόδραστα στον ολικό αφανισμό τους δεν καλλιεργούνται πρόσφορες συνθήκες για μια Πανδυτική-"ΠανΆρεια" αντίδραση σε μορφή Αστικού Ανταρτοπολέμου? Αν όσοι γνωρίζουν ότι συντελείται το τέλος της σαθρής και τεχνητής ευημερίας στον Δυτικό Κόσμο και ψαχτούν κάπως και διεισδύσουν σε αυτά τα γραπτά και στην φυλετική αντίληψη από την οποία βρίθουν δεν θα υπάρχει περίπτωση να εμπνευστούν και να καθοδηγήσουν τις μάζες όπως διατείνεται ο Gustav Le Bon στο βιβλίο του "Η Ψυχολογία των Μαζών"?

    Επίσης εγώ δεν σου λέω για τον Αδόλφο(ανεπανάληπτος δεινός ρήτορας στην ανθρώπινη ιστορία) αλλά για τον Himmler που σύμφωνα με την "συστημική ιστορία" (που αποκλείει το ενδεχόμενο οι Ναζί να ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία) ήταν ίσως πιο αδίστακτος ως ο ιθύνων νους των εκτελέσεων των "Untermenschen" ή της αξιοποιήσεως των άθλιων σαρκίων των μέσω επιβληθείσας καταναγκαστικής εργασίας. Ο ίδιος είχε πει ότι τον ενδιαφέρει μόνο η Γερμανία(και κατ'επέκταση οι Γερμανόφωνες Χώρες, κυρίως οι Σκανδιναβιικές ως φυλετικά εξέχουσες και ανόθευτες,ήταν Παγγερμανιστής) και ότι το Ράιχ θα έπρεπε να μεριμνήσει για την ένταξη των διάσπαρτων δειγμάτων πληθυσμού στις Σλαβικές Χώρες που είναι φορείς του "Προμηθεϊκού" και "Ηρακλεικού" αν θέλεις Νορδικού Άρειου Αίματος στο Lebensraum και στην Γερμανική Κοινωνία ακριβώς όπως τα παιδομαζώματα των Τούρκων. Πολιτικές σαν αυτές του Lebensborn μαζί με την επαναφορά των Λυκούργειων νόμων(Σπαρτιατική Αγωγή από το λίκνο και όχι από τα εφτά) όσο απάνθρωπες και αν ακούγονται για τα ανθρωποζώα θα έπρεπε να είναι η ραχοκοκαλιά του μανιφέστου μας για την μετα-επανάστασης εποχή(αν δεν εξαλειφθούμε) προκειμένου να ενισχύσουμε το φθίνων ποσοστό Νορδικών στον Ελλαδικό Χώρο ώστε κάποτε να καταστεί πλειοψηφία έναντι των μιγαδεμένων Ελλαδιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Προσωπικά ανάγω τα στρατεύματα των Ες-Ες στην στρατιωτική οργάνωση με τον πιο δικαιολογημένο, ενάρετο και αγνό σκοπό: την αποτοξίνωση της Γερμανικής και Ευρωπαϊκής κοινωνίας ως συνέπειας των κατακτήσεών τους από έκφυλα στοιχεία, την ιχνηλάτηση και εύρεση ατόμων που ήταν φορείς Φυλετικά Ευγενούς Αίματος και την Σφυρηλάτηση μιας Φυλετικής Αριστοκρατίας που θα πορευόταν προς την Υλοποίηση του Άρειου Αρχαιοελληνικού Κοσμο-ειδώλου.

    Ο Χάινριχ Χίμλερ ήταν πραγματικά ένας μοναδικός οραματιστής που εξιδανίκευσε με πρωτοφανή τρόπο και με ζήλο που θα επικροτούσαν οι Σπαρτιάτες στην συγκρότηση της Ηρωικής Εμπροσθοφυλακής-Πολιτοφυλακής που διοικούσε, τον διακαή πόθο του Λευκού Ανθρώπου να υπερβεί την φύση του και να αντισταθεί στην αναπόφευκτη έλευση της εντροπίας, του αμετάβλητου θανάτου στον οποίο υποκύπτουν όλες οι μορφές της Ενέργειας και της Ύλης, πόσο μάλλον οι εύθραυστες και πολύ πιο ευάλωτες και εφήμερες μορφές ζωής, συνεπώς ο μόνος τρόπος για να μεγαλουργήσει και ίσως αν διαβεί κάποιο μελλοντικό τεχνολογικό-βιολογικό-εξελικτικό-συνειδησιακό-οντολογικό κατώφλι να κατορθώσει να την αντιστρέψει. Τότε μόνο ο "άνθρωπος" του μέλλοντος θα δύναται να λογισθεί ΙΣΟΘΕΟΣ ή ΥΠΕΡΘΕΟΣ(γιατί σύμφωνα με σένα όλα τα θεία και τα πνευματικά είναι μιαρά και επιβλαβή και οφείλουμε να τα εξολοθρεύσουμε-δεν θα διαφωνήσω), όταν χάρη στην υπερεξελιγμένη τεχνογνωσία του θα είναι ικανός να κάμπτει θεμελιώδεις νόμους του Σύμπαντος κατά βούληση ουσιαστικά καθιστώντας εφικτή την οριστική αποτίναξη κάθε θεού από το σβέρκο του, την αντικατάστασή τους από τον ίδιο και ανοίγοντας το δρόμο για πλήρη έλεγχο του Χωροχρονικού Διηνεκούς και Πολυδιαστατική Αθανασία στο κατά εκατομμύρια χρόνια μακροπρόθεσμο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γεγονός είναι ότι οι άμπαλοι γουρουνο-ναζί αιματοκύλισαν την Ευρώπη δολοφονώντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ λευκούς πληθυσμούς και δεν άγγιξαν καν το πρόβλημα που λέγεται κεφάλαιο όπως δεν το άγγιξαν ούτε οι ηλίθιοι μπολσεβίκοι (οι οποίοι εξολόθρευσαν λευκούς πληθυσμούς με ακόμα μεγαλύτερη μανία).

      Συμπερασματικά και τα δύο αυτά αφηγήματα αποδείχτηκαν τόσο ολέθρια για την λευκή φυλή όσο και το μίασμα του χριστιανισμού.

      Αν ανατρέξεις σε όλη την διάρκεια της γνωστής ιστορίας θα δεις ότι οι προσπάθειες αναβίωσης καθεστώτων ή ιδεολογιών κατέληγαν πάντοτε σε αποτυχία. Κι αυτό γιατί δεν μπορείς να μπεις δυό φορές στο ίδιο ποτάμι. Όλα αλλάζουν συνεχώς.

      Κοίτα το χάλι των Γερμανών σήμερα. Τσιφούτηδες τοκογλύφοι χειρότεροι κι από τον αθλιότερο Ιουδαίο. Κι οι Νεοελληνέζοι ακόμα πιο σκατόρατσα. Ζήτουλες, παρτάλια, χέστες, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, τρέχουν να κάνουν το εμβόλιο για να "ελευθερωθούν".

      Επιγραμματικά, ο ζωάνθρωπος είναι χαμένη υπόθεση. Ασ' τον λοιπόν ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ να ησυχάσουμε.

      Διαγραφή
  89. Εργάζομαι σε μια μεγάλη ΔΕΚΟ με αρκετούς εργαζομένους αρκετοί συνάδελφοι μου περίπου 12 στον αριθμό βρέθηκαν θετική με covit σίγουρα είναι πολύ περισσότεροι όμως δεν είμαι σε θέσει να πληροφορηθώ τον ακριβή αριθμό Μεταξύ αυτών που νόσησαν οι 2 πέθαναν ο ένας ήταν 52 και ο άλλος 46 χρόνων ο ένας ήταν και φίλος μου υγιέστατος και πατέρας 2 παιδιών Δεν γνωρίζω τι παίζει με αυτόν τον ιο αν είναι μούφα όπως λες όμως το σίγουρο είναι πως ο φιλαράκος μου είναι χωμένος δυο μέτρα κάτω από τη γη και εγω στης 14/6 πηγαίνω για τη δεύτερη δόση του εμβολίου..... Αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πας στις επίσημες στατιστικές θανάτων ανά έτος θα δεις ότι δεν υπάρχει αύξηση λόγω κοροϊδοϊού. Επίσης δεν είναι δυνατόν να εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας όλες οι άλλες ασθένειες και ειδικά τα θανατηφόρα πνευμονικά νοσήματα (γρίπη, πνευμονία, ΧΑΠ, ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις του αναπνευστικού, κλπ.)

      Υ.Γ. Κατά τα άλλα καθίστε να κάνουν πειράματα στην κεφάλα σας οι πορνοεταιρίες. Ενδεχομένως αυτά που σας κάνουν τώρα είναι 50-90 % placebo. Όταν σε 1-2 χρόνια μπείτε στα κανονικά, ελάτε να κουβεντιάσουμε...

      Διαγραφή
    2. Ήταν ακριβώς η κουβέντα που είχα με στέλεχος μεγάλης φαρμακαποθήκης μετά τους μαζικούς θανάτους σε γηροκομείο στη Νορβηγία (το ξεχάσατε...??...27-θάνατοι σε 32-33 φιλοξενούμενους)....που προκάλεσε την τρίμηνη αναστολή παραδόσεων νέων "εμβολίων" από τη Pfizer με την αστεία δικαιολογία ότι δεν πληρούσε τα κριτήρια ποιοτικού ελέγχου σε έκδοχο από υποπρομηθευτή.... χαχαχαχα το άλλο με τον Τοτό...??... συγκεκριμένα το στέλεχος αυτό μου είπε...μαλάκα μόλις το ξαναδώσουν ειδικά στις πρώτες παραλαβές είναι η καλύτερη ώρα να το κάνουμε που θα είναι σκέτο νεράκι...!!...παρόλο που φυσικά ΔΕΝ το έκανα... θυμάμαι ακόμα το σχόλιο του.... γίδια...!!...σας καλώ όσα το κάνατε να πάτε να ελέγξετε τα αντισώματα σας ένα μήνα μετά τη δεύτερη δόση... φυσικά ένα 20-30% είναι το κανονικό "εμβόλιο" γιατί δε θα τινάξουν στον αέρα την παγκόσμια μελέτη παρενεργειών της γενετικής παρέμβασης που δρομολογούν....στο μεγαλύτερο πείραμα ευγονικής στην ιστορία του γαλαξία....!!!... φυσικά οι περισσότερες δόσεις είναι plasebo γιατί οι πρώτες παρτίδες έδειξαν υπερυψηλή θνητότητα...και υπήρξε ο κίνδυνος το κοπάδι να ξυπνήσει απότομα...!!
      Υ.Γ.
      Μάρκο είσαι καταπληκτικός γιατί αν και δεν είσαι στο χώρο τα πιάνεις τα θέματα στον αέρα... γι'αυτό σε διαβάζω...!!
      Υ.Γ. Νο2
      Αργείς όμως.... γράψε και σώσε...!!

      Διαγραφή
  90. Μάρκο, έκανα και τη 2η δόση και μου μεγάλωσε η πούτσα τρεισίμιση πόντους.
    Που είναι το κακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. "Στο επόμενο βήμα, ο γεωστρατηγικός ρεαλισμός κατηγορείται ως «ηττοπάθεια»"

    Εδώ Μάρκο στο τι αναφέρεσαι;Για την ΑΟΖ με τους τούρκους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρομαι στην καραγκιόζ πολιτίκ του χατζηεθνικιστικού "πάμε να τους φάμε".

      Όταν έχεις εκ των προτέρων υποτιμήσει τον αντίπαλο (εν προκειμένω την μιλιταριστική Τουρκία και τους δρακονιανούς που την βοηθούν από το παρασκήνιο) η ήττα είναι σίγουρη.

      Αναίμακτη λύση δεν υπάρχει. Είμαι υπέρ του δίκαιου πολέμου αλλά με σωστή προετοιμασία.

      Διαγραφή
    2. Μάρκο συμφωνώ σε ό,τι έγραψες φίλε.Δίπλα σε κάθε "υπερόπλο" υπάρχουν καμιά 10αριά χιλιάδες λάθρο.Δίπλα σε κάθε "Εθνοστρατηγική" υπάρχει ένα κρατικοελιαμεπ.Πόρνες και κίναιδοι αλώνουν μυαλιά με τις ευλογίες των φολίδων.

      Κάτι άσχετο που είχες αναφέρει παλιότερα.Για ποιο λόγο οι φολίδες έχουν τέτοια αγάπη στο χρυσό;

      Διαγραφή
  92. για πάρτη σου Μαρκο,μαντινάδες από Σητεία Λασιθίου

    ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΑΡΕΒΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑ
    ΚΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΕΝ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΦΣΚΙ

    ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΧΩΣΟΥΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
    ΑΡΡΩΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΖΟΜΠΙ ΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ

    ΔΗΛΗΤΕΡΙΑ ΣΑΣ ΧΥΝΟΥΝΕ Σ'ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ
    ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ

    ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΣΟΔΟΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΗ
    ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΧΩΝΕΙ

    ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ
    ΘΑ ΦΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΑΣΟΥΝ

    ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΜΑΜΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑ
    ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΗ ΦΑΚΛΑΝΑ

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ
    ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ

    ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ
    ΟΠΟΤΕ ΝΟΙΩΣΕ ΑΝΕΤΑ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ" ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ

    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ
    ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΟΜΩΣ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΣΚΑΤΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ

    ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΧΕΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΛΙ
    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΕΙΝ'ΟΥΛΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ

    ΤΟΥ ΑΡΝΗΤΗ Ο ΠΟΥΤΣΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ
    ΚΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΦΑΣ ΔΕ ΘΑ'ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΑΛΛΟΣ

    η χρήση ελεύθερη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μάρκο πιο βιβλίο ιστορίας προτείνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. https://www.youtube.com/watch?v=hzKx3fmbEVo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Εξωγήινοι δεν έχει αποδειχτεί ότι υπάρχουν,(τι να κάνουμε τώρα)..https://www.youtube.com/watch?v=0D69GQc7Jfo (Βερνερ Φον Μπράουν: Εξωγήινοι-το τελευταίο τους χαρτί)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. https://www.iefimerida.gr/news/48032/δεν-υπάρχουν-εξωγήινοι-είμαστε-μόνοι-εκεί-έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. https://www.oodegr.com/oode/biblia/texno1/B9d.htm Εξωγήινοι ΔΕΝ υπάρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μάρκο, σε ποια στοά θα την πουλέψεις τώρα που ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι ante portas ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το έχεις σιγουράκι ότι θα είμαι ανελέητος προς όλους...

      Διαγραφή
  99. https://www.protothema.gr/world/article/1139615/dragon-man-provlimatismos-stin-epistimoniki-koinotita-gia-ton-drakanthropo/

    Marco αυτό πιθανότατα έχει κάποια σχέση με τις σαυροειδείς φυλές στις οποίες αναφέρεσαι αρκετές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. θα κανεις ρε μαλακα κανε να αρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Μάρκο ακούω προτάσεις για το πώς θα αντιδράσουμε σχετικά με κωλοεμβολια, τεστακια κλπς μλκς που πανε να επιβάλλουν... επίσης, αντε γράψε τπτ για τον Παίκτη.. τώρα που αποκάλυψες κ το όνομά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μπαρμπαλέλος τα λέει ωραία3 Ιουλίου 2021 στις 3:09 μ.μ.

    https://www.dailymotion.com/video/x39m8zr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μάρκο, ποια είναι τα κριτήρια για να γίνει κάποιος μέλος της Φατρίας Σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. μπουκωμενος θαρθω παλι με την μασκα να σε δω το οξυγονο μου ειναι λιγο και το ματι μου θολο η καρδουλα μου χτυπαει στον ανωτατο ρυθμο νομιζω οτι θα πεθανω πριν προλαβω να σε δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Μάρκο, βγάλε κανα άρθρο να γουστάρουμε ρε μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. "Γαμωταφιστές όλου του κόσμου ενωθειτε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Γραψε ρε ρεμαλι κανενα νεο αρθρο.
    Αν δεν κλεισεις εξαμηνο ξυσιματος με τσουγκρανα, δεν εχεις εμπνευση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μάρκο, τυχαία ανακάλυψα τις προάλλες ότι οι αρχαιοι ημών προγόνοι, ειχανε άγαλμα τον Απόλλωνα τον "Σαυροκτόνο" και θυμαθηκα ένα παλαιό αρθράκι σου το "Το ξεμασκαρεμα του ερπετού"...

    Κοίτα να δεις, ε!

    https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD_%CE%A3%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. https://www.youtube.com/watch?v=fBrNT1x1ulk
    https://www.youtube.com/watch?v=heWbu-xkYq4

    Γνώμη για το ιδεολογικό ρεύμα του "Πρωκτικού Εξτρεμισμού";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Αρχιμασοναράραρος15 Ιουλίου 2021 στις 7:16 μ.μ.

    Μάρκο τι γίνεται; Κάνεις διακοπές με έξοδα της στοάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάσκα, σπαθάκι και λιλί
      στου ΜΑΤΣ το σάπιο μπουρδελί
      τέκτονες πίνουν ξερατά
      τρώνε του covid τα σκατά.

      Διαγραφή
  111. Αγαπητέ Μάρκο, διάβασα για τρίτη φορά το άρθρο σου, είδα ξανά και το βίντεο του Ντέιβιντ Άικ, είσαστε και οι δυο σας προχωρημένα μυαλά κι ευχαριστούμε που μοιράζεστε τη γνώση μαζί μας.
    Για πότε υπολογίζεις κάποιο νέο άρθρο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Για πάρτη σου Μαρκήσιε...19 Ιουλίου 2021 στις 11:07 μ.μ.

    https://youtu.be/8SBf6xWgYrw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Άντε ρε μαλακα Μάρκο γράψε κάνα άρθρο γαμηστερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ