Η λογική της μιάς σφαίρας

 



3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9020


«Όποιος δεν έχει γίνει μισάνθρωπος ως τα σαράντα του, δεν αγάπησε ποτέ το ανθρώπινο είδος». 

Sébastien-Roch Nicolas de Chamfort  (8741-8794)

 



Αυτές οι κωλομέρες είναι μέρες πρηξίματος. Όλο το σαυροσύμπαν μου έχει σκοτίσει τα ένδοξα και ιερά ΑΡΧΙΔΙΑ.

 

…Μασόνοι, Εφορίες, Δήμοι, Πράσινα Ταμεία, Συμβολαιοτάφοι, Μεσίτες, Γύπες, Πωλητικές Προστασίες, Ανεξάρτητες Αρχές νταβατζήδων με χίλια ονόματα, κάθε πουστιάς πουστίδι πάει να την βρει με την πάρτη μου.

 

Πιο πολύ απ’ όλους με ενοχλεί ο γαμημένος «συνάνθρωπος». Αυτό το χωμάτινο ζώο που υπακούει τυφλά στις εντολές των διορισμένων γιδοβοσκών και που δυσκολεύει και ευτελίζει τις ζωές όλων μας. Όσο περνάνε τα χρόνια νιώθω να γίνεται αγεφύρωτη η απόσταση ανάμεσα σε μένα και σ’ αυτόν. Παράλληλα, αυξάνεται η εκτίμησή μου προς τους ογκόλιθους της ευγενούς μισανθρωπίας όπως ο Τίμων, ο Διογένης, ο Σοπενχάουερ και άλλοι.

 

 

Σε ένα κράτος-ψωλόχυμα που έχει κατεβάσει ρολά και που ο κάθε νεοελληνόφωνος Μογγόλος μαρσάρει άσκοπα και νυχθημερόν το από τρίτο χέρι μεταχειρισμένο δίτροχο ή τετράτροχο καρσιλαμά του, δεν προσέχω πια τι εύχομαι…

 

…Εύχομαι ένας νταβραντισμένος αστεροειδής να μας σκάσει στη μάπα και να κόψει στα δύο αυτόν τον πλανήτη των ερπετόζωων. Ή να του ανοίξει μια τεράστια κωλοτρυπίδα κάνοντάς τον να μοιάζει με διάπυρο διαστημικό ντόνατ.

 


…Εύχομαι να μη γλυτώσει απ’ το πετσόκομμα ούτε ένας κάγκουρας, ούτε μια μπαζόλα, ούτε καν ένα τετράποδο χεσο-αξεσουάρ των ανωτέρω.

 


…Εύχομαι μαζί με εμάς να γίνει κομμάτια και θρύψαλα όλο αυτό το κουραδολόι που επιδοτείται από τους φόρους μας για να αναπαράγει την εξωγήινη ασχήμια του. Να εξαερωθούν οι κατσαριδόφατσες και τα αρούρια που εισέβαλαν με το έτσι θέλω στις ζωές μας και στον ζωτικό μας χώρο.

 


…Εύχομαι πάνω απ’ όλα να ξεμαγαρίσει αυτή η νεκροζώντανη φάρα των τεκτόνων, των δισεκατομμυριούχων, των πολιτικάντηδων, των σκατοϊερέων και όλου του βαμπιροειδούς άχρηστου συρφετού που παρασιτεί σε βάρος των πλασμάτων που έφτιαξε ο Μέγας Παίκτης.

 

75 γενιές έχουν περάσει από την εποχή του μέγιστου αρχιλαμόγιου Περικλή κι ούτε μια (1) από δαύτες δεν τήρησε πολεοδομικούς κανονισμούς. Ακόμα κι αυτός ο γαϊδαροκέφαλος εφευρέτης της μαφιόζικης «δημοκρατίας των κολλητών» δεν τηρούσε τους κανόνες σε όσα κατασκεύαζε η αδηφάγος παρέα του. Επί 2470 χρόνια όλοι αυτοί οι μεγαλοκουφάλες που διορίζουν μυστικά τις κυβερνήσεις παντελόνιασαν τις οικονομίες των πολιτών. Χωρίς εκπτώσεις ρήμαξαν την κρατική οντότητα σε όλες τις μορφές που πήρε μέσα στους αιώνες.

 

Το χειρότερο είναι ότι ακόμα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ το σύμπαν. Από εμάς απαιτούν συμμόρφωση στις τοκογλυφικές ντιρεκτίβες και στα παράνομα χαράτσια ενώ αυτοί χτίζουν ό,τι γουστάρουν, γαμάνε, κοροϊδεύουν, σπάνε και κυρίως ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

 

Το ότι στις μέρες μας ισχύει ακόμα ο κατάπτυστος νόμος που θεσπίζει την ατιμωρησία των πολιτικών εχιδνών ακόμα και για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου αρκεί.  Ειδικά Δικαστήρια, Βουλεύματα, Παραγραφές, Αναστολές και κωλοτούμπες μαρτύρων κατηγορίας έχουν εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο για όλες εκείνες τις μεταλλαγμένες σαύρες που στην αρχαιότητα θα εκτελούνταν με βασανιστήρια.

 


Προδότες, ρουφιάνοι, ληστές, πράκτορες, μαυραγορίτες, εκβιαστές, όλο το αφρόσκατο του πολιτικάντικου βόθρου του Ραγιαδιστάν όχι μόνο δεν βγάζει τον άγιο σκασμό αλλά περιφέρει αλαζονικά τα σαπισμένα σαρκία του και τις βρωμερές ουρές του στα τηλεοπτικά βοθροσιφώνια.

 

Να λοιπόν που φτάσαμε στο παγκόσμιο δια ταύτα:  το μπερδεμένο πόπολο και οι ολίγοι γραφικοί του διαδικτύου από την μια πλευρά και όλα τα στρατά, οι μπάτσοι, οι εφοριακοί, ο υπόκοσμος των μασόνων, το κράτος και η Εγκληματική Υπερδομή από την άλλη.

 

Κωλόμπες μου, οι τζάμπα μαγκιές τελείωσαν.  Ο φτηνότερος τσαμπουκάς τιμάται 150 ευρώψωλα. Τώρα θαυμάστε τα χάλια μας όσο σας μενει χρόνος πριν το Μεγάλο Καζανάκι.

 

Γελάω που αυτοί που ανησυχούν για τα πρόστιμα είναι κυρίως αυτοί που δεν έχουν μία. Ρε στερημένες φτωχάλες, γιατί αγχώνεστε; Την κυλότα σας την τρύπια και την τριπλοχεσμένη δεν την θέλει κανένας. Χρωστάτε 150.000 ευρώ για το ταφόσπιτό σας ρε μπίθουλες και τρέμετε για τα 150 ευρώ του προστίμου; Καλύτερα να χρωστούσατε 1.000 κοροϊδο-πρόστιμα των 150. Αυτά εάν άλλαζε η κατάσταση θα έσβηναν.  Θα είχατε κι ένα λόγο να επιδιώξετε την καθεστωτική αλλαγή. Τα 150.000 ευρώ του δανείου δυστυχώς για εσάς δεν σβήνουν με τίποτα.  Είστε υπόδουλοι. Με αντίτιμο ένα σπίτι-φυλακή, τα βαφτιστήρια της Εγκληματικής Υπερδομής σας παίρνουν σαν σκυλίτσες από όλες τις τρύπες. Με τόνους άχρηστα χαρτιά και πιστοποιητικά σας έκλεψαν την περιουσία, την τιμή και τις ζωές σας. Τώρα που μιλάμε σας γαμάνε τους τάφους και χύνουν στα κόκαλα των προγόνων σας.

 

Η κατάλυση του κωλομπαρεμένου Συντάγματος είναι οριστική. Η απατεωνίστικη αστική δημοκρατία τελείωσε.  Οι πολιτικές ελευθερίες δεν πρόκειται να επανέλθουν σε καμία περίπτωση στο πρότερο στάδιο χωρίς άγριο και αιματηρό αγώνα. Ξεχάστε αυτό που ζούσατε μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο κωλόκοσμος άλλαξε άρδην και ερήμην μας.

 

Ξανά το σύστημα δίχασε με μαεστρία τον λαουτζίκο. Άλλη μια φορά ο πέλεκυς έπεσε βαρύς στα κεφάλια και στα πορτοφόλια των ελεύθερων επαγγελματιών, των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα και των ανέργων. Αντίθετα, τα δημόσια κουφάρια τα οποία χρειάζεται το νεοτοκογλυφικό κράτος για να λειτουργήσει εξακολούθησαν να πληρώνονται κανονικότατα. Μάλιστα έδωσαν ρεσιτάλ τυφλής υπακοής μένοντας στα σπίτια τους ή κλειδωμένοι στα γραφεία, ξύνοντας τα μουνιά, τους κώλους και τ’ αρχίδια τους.

 


Γιατροί και νοσοκόμες λύσσαξαν στο τάβλι, στην μπιρίμπα και στον πούτσο ενώ ο κοσμάκης γύρω τους αρρώσταινε και πέθαινε από κανονικά νοσήματα μη μπορώντας να εισαχθεί παρά μόνο στα επείγοντα. Με δικαιολογία την επιφυλακή για την αναμενόμενη «έκρηξη κρουσμάτων» του κοροϊδοϊού τα ιατρικά μπουρδέλα είχαν κάνει παύση εργασιών. Μπορεί η περιβόητη «έκρηξη» να μην ήρθε ποτέ, όμως η επιβάρυνση της υγείας των ασθενών που είχαν ανάγκη να εξεταστούν ή να χειρουργηθούν ήταν πραγματικότητα.  Αρκετοί μάλιστα από αυτούς που τα κακάρωσαν στην διαδρομή από άλλα νοσήματα, ξεδιάντροπα περάστηκαν στις στατιστικές ως «νεκροί του Covid-19».

 

 

Ο βραδύνους και αναλφάβητος ψηφοφόρος του φραπόγαλου αγνοεί τους κανόνες του παιχνιδιού. Δεν γνωρίζει ότι το Σύνταγμα αναστέλλεται μόνο για σοβαρούς λόγους και πάντα κατ’ άρθρον και κατά περίπτωση.  Ποτέ δεν καταργείται και δεν αδρανεί συλλήβδην.  Αυτοί που χάρισαν ξαφνικά στην πλέμπα το ψευτοδικαίωμα της επιλογής των μαριονετών που θα την κυβερνήσουν, δεν μερίμνησαν φυσικά να της αποκαλύψουν τα βρόμικα κόλπα του πολιτικού κουκλοθεάτρου.

 



Όλα φαίνονται να λειτουργούν ομαλά και νομότυπα. Εννοείται πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ούτε κατά διάνοια.  Όλα γίνονται ΠΑΡΑΤΥΠΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ. Από το 9010 που το πράσινο ΓΑΠοσκουλήκι μας βούλιαξε από το Καστελλόριζο στον τοξικό βόθρο του ΔΝΤ, ζούμε την αισχρότερη και την πλέον ολέθρια συνταγματική εκτροπή της νεότερης ιστορίας μας. Δεν είναι συμπτωματική η επιλογή της μαρτυρικής νήσου Μεγίστης για την έναρξη του κυκεώνα. Στο ίδιο νησί βλέπουμε τώρα να ετοιμάζεται ο οδυνηρός επίλογος του τεκτονικού αυτού θεατρικού.

 


Η αδιατάρακτη συνέχεια της προδοσίας με την συμμετοχή ΟΛΩΝ των σαπιοκομμάτων, ακόμα και της Χυσομπουκωμένης Αυγής, τεκμηριώνει την ύπαρξη συνωμοτικού σχεδιασμού.  Τίποτε δεν έγινε τυχαία. Ακόμα και ο χρεοκοπημένος λαός με την αγραμματοσύνη του συμμετείχε ακούσια στην πλεκτάνη της τραπεζικής μαφίας. Αυτός ο πυροβολημένος όχλος των διαρκώς ταλαίπωρων εξακολουθεί να τρώει σανό και να συμμορφώνεται με κάθε είδους παράλογη και ΠΑΡΑΝΟΜΗ αστυνομική διάταξη.

 




Πολιτικά ρεμάλια μιας χρήσης, οι αγορασμένοι χυσοταμιευτήρες των ξένων πρεσβειών υπογράφουν ακατάπαυστα θανατικές καταδίκες. Μπορεί τα ψηφοκωλόχαρτα που ρίξατε ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι στις κάλπες να νομιμοποιούν αυτά τα κνώδαλα να ενεργούν ως πρόσκαιροι φορείς εξουσίας, όμως σε καμία περίπτωση δεν τους νομιμοποιούν να διοικούν με  Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου οι οποίες καταργούν τύποις και ουσία το Σύνταγμα.

 


Αλλά τι να περιμένει κανείς από μια χώρα μπαμπουίνων στην οποία πρωθυπουργοί και υπουργοί είναι θεσμοθετημένα ανεύθυνοι και ανέγγιχτοι. Κι αυτό χάρη σε έναν άθλιο νόμο της χούντας ο οποίος σαν τον Φοίνικα όλο καταργείται κι όλο αναγεννάται μέσα από τα σκατά του. Με πιάνουν τα γέλια που αυτήν την λέσχη της απάτης την αποκαλούν «δημοκρατία». 

 





Το ότι είναι το «καλύτερο πολίτευμα» δεν το συζητάμε καν. Τέτοιες απίθανες καρικατούρες δίποδων ζώων που ξεμπαζώνουν καθημερινά στις χέστρες της Βουλής, τέτοιοι απίστευτοι τυχάρπαστοι απατεώνες δεν θα έβρισκαν απάγκιο πουθενά αλλού.  Φανταστείτε ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους μπετόστοκους πολιτικάντες προδίδουν την χώρα με αμοιβή ΔΑΝΕΙΑ !!! Ούτε καν μετρητά δεν τους κόβει να πάρουν τα μπαζόσκυλα.

 




Το κακοτράχαλο μονοπάτι στο οποίο βρίσκεται ο τόπος εκ πρώτης όψεως μοιάζει με εκείνο του ’65. Τότε που η συνταγματική εκτροπή με πρωταγωνιστή τον αποστάτη Μητσοτάκη Α΄ κατέληξε στην χούντα, στο ξεπούλημα της Κύπρου και στην μετέπειτα ολέθρια κυριαρχία της σταλινικής αριστεράς. Από άποψη μεγέθους δεν υπάρχει καμία σχέση.  Αν το τότε παιχνίδι ήταν καθημερινή βραδιά στη συνοικιακή μπαρμπουτιέρα του Βαγγέλα, το σημερινό είναι παραμονή πρωτοχρονιάς στο Καζινό του Μονακό.

 


Τα πονταρίσματα είναι τεράστια. Η γερμανόχυστη μασονική βρωμούσα, η μαύρη δηλητηριώδης μάμπα, ο νεκροθάφτης της χώρας ο Μητσοτάκης Β΄ ο πουτσομύξας δεν είναι απλά ένας αγράμματος ψευτάκος όπως ήταν ο προηγούμενος συριζομπινές. Είναι διδάκτωρ της Ανώτατης Σχολής Ψευτιάς, ο βαρώνος  Μυνχάουζεν της πολιτικάντικης απάτης. Είναι η κασκαρίκα προσωποποιημένη.  

 

Ας δούμε μερικά από τα επιτεύγματά του σε 13 μόνο μήνες διακυβέρνησης:

…Έστειλε την οικονομία εντελώς στον διάολο.

…Άνοιξε τα σύνορα και μέσα σε ένα χρόνο έμπασε περισσότερους λάθρο απ’ όσους είχε βάλει ο άλλος πούστης σε μια τετραετία.

…Εγκατέστησε τις λαθροκατσαρίδες σε όλη την επικράτεια.

…Κατάργησε όλες τις πολιτικές ελευθερίες. 

…Έβαλε φερετζέ σε όλους τους Νεοέλληνες.

…Τώρα πάει άοπλος σε πόλεμο με την Τουρκιά.

 



Ειλικρινά, η ψόφια βαμπιρονυχτερίδα ο πατέρας του μου φαίνεται γουρλής σε σύγκριση με αυτήν την γκαντεμόσαυρα.

 



Να τα λέμε όμως όλα. Ο μέγιστος των ψευδολόγων παρέχει και κάποια πράγματα δωρεάν. Το εξής ένα: το δούλεμα.

 

…Δουλεύει 11.000.000 χαϊβάνια ότι έρχεται η ανάπτυξη.

 

…Δουλεύει 3.500.000 άνεργους ότι θα βρουν δουλειά.

 

…Δουλεύει όποιον μιλάει Ελληνικά ότι ασκεί εξωτερική πολιτική ενώ κάθε πέντε λεπτά παίρνει τηλέφωνο την Μέρκελ και τον Νετανιάχου για οδηγίες.

 

…Δουλεύει τους πάντες ότι μάχεται εναντίον της εξαθλίωσης των Νεοελλήνων ενώ την ίδια στιγμή με την ανελέητη και παράλογη φορολογική λαίλαπα που είχαν θεσμοθετήσει οι προηγούμενοι δήμιοι μας έχει γαμήσει το σπίτι. (Με ΕΝΦΙΑ, τεκμήρια, φόρους κληρονομιάς, τακτοποιήσεις, έχει πετύχει ρεκόρ αποποιήσεων κληρονομιάς όλων των εποχών).

 

…Δουλεύει τους εναπομείναντες ηλιθίους ότι μεριμνά για την οικογένεια όταν παρέχει πλήρη οικονομική και νομική υποστήριξη μόνο στην παραβατική φάρα των βρομά.

 

…Δουλεύει τα ζώα που τον ψήφισαν ότι φροντίζει για την Νεοελλάδα την στιγμή που εντατικοποιεί την εξπρές «ιθαγενοποίηση» και την χρηματοδότηση των εισβολέων λαθρο-όρκ.

 

…Δουλεύει όποιον δηλώνει χριστιανός ότι στηρίζει την Ορθοδοξία ενώ με την βοήθεια του αιρετικού τσάτσου Τζερόνιμο παλεύει για την κατάργησή της.  

 

…Δουλεύει την Ευρώπη ότι παρέχει τα εχέγγυα για ευνομία, τάξη και ασφάλεια όταν στην Αθήνα επικρατεί αναρχία, ασυδοσία και ατιμωρησία με τις συμμορίες των εγκληματιών νεολάθρο να αλωνίζουν ανενόχλητες.

 

…Δουλεύει το σύμπαν ότι ισχυροποιεί τους δημοκρατικούς θεσμούς ενώ υποστηρίζει μια διεφθαρμένη πολιτική, δικαστική και αστυνομική εξουσία τύπου Μεξικού.

 


Τα παραπάνω δεν είναι τίποτα. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι με την ανθελληνική και απάνθρωπη πολιτική του αυτό το μπουλούκι των σκατοαλειμμένων ευρωλιγούρηδων σαλτιμπάγκων της ΝΔ θα ξαναφέρει στην εξουσία τα αποβράσματα του Σύριζα και του Πασόκ. Σε τρία κωλοχρόνια από σήμερα –αν υπάρχει χώρα- ο ψηφοφέρων γιδολαός θα ψηφίζει ξανά με χέρια και με πόδια τα λαμόγια της κλεφτοαριστεράς για να ξεφορτωθεί την ληστοσυμμορία του Μητσοτάκη. 

 


Σας πληροφορώ ότι την δεύτερη φορά αριστερά, ο Τσίπρας και οι λιγδοτάμπαροι κοπρόφιλοι κατσαπλιάδες του δεν θα είναι τόσο αβροί όσο στην πρώτη βίζιτα. Η πούτσα θα είναι εξοντωτική σε όλα τα επίπεδα.  Δεν θα μείνει βάρδουλο νηπίου απείραχτο ούτε για δείγμα.

 


Ο Μητσοτακόφις είναι βαμμένος νεοφιλελέ αριστερός. Τους δολοφόνους της Μαρφίν εξακολουθεί να μην τους αγγίζει κανείς. Ούτε εκείνους που εκτέλεσαν τους ψευτόμαγκες του Μιχαλοδράκου κάτω από τα γραφεία τότε που ο κοιλαράς νόμιζε ότι ήταν μετενσάρκωση του Αδόλφου. Τα αντεθνικά τάγματα εφόδου τύπου αντίφα-κεερφά με τα παρακλάδια τους συνεχίζουν να ασκούν τρομοκρατία σε πανελλήνιο επίπεδο εναντίον οποιουδήποτε αποκλίνει από την νέα παγκόσμια ιδεολογία. Όταν ο αντιφρονών δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με απειλές και εκβιασμούς επιστρατεύονται τα καδρόνια και οι πέτρες. Όταν ούτε κι αυτά είναι αρκετά, τότε βγαίνουν πιστόλια και καλάσνικοφ. Μάλιστα με την προσθήκη του κοροϊδοϊού οι μάσκες και οι κουκούλες έγιναν απολύτως νόμιμες.

 


Βέβαια ξέχασα να σας πω ότι η επιστροφή του χαπάκια Τσίπρα αποτελεί το «ήπιο» σενάριο.  Κανείς δεν εγγυάται ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά. Η ιστορική πείρα λέει ότι το «ήπιο» σενάριο έχει λιγότερο από 5% πιθανότητες.  Οι κύκλοι της βαθιάς μασονίας που οργάνωσαν και εκτελούν την συνταγματική εκτροπή δεν θα έμπαιναν σε τέτοιο κόπο αν μπορούσαν να πετύχουν τους σκοπούς τους με την συνηθισμένη διαδικασία.

 

Κι όμως δεν είμαστε όλοι άμπαλοι.  Υπάρχει κάποιος που ξέρει τα πάντα. Ο Βούδας, ο υπεργκουρού, ο πάνσοφος. Τι κρίμα που αυτός ο χοντροέλλην παντογνώστης έχει ένα μικρό ελάττωμα: δεν διαθέτει φωνή.

…Ο τύπος ξέρει ακριβώς ποιος κάνει κουμάντο στο Φραπεδιστάν.

…Ξέρει τι θα γίνει στα Νεοελληνο-τουρκικά.

…Ξέρει που θα καταλήξει η συσσώρευση των λαθροσκουπιδιαρέων.  

…Ξέρει τι κουστούμι μας ράβουν οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ. 

…Ξέρει τι πακέτο μας ετοιμάζουν οι συνευρωπαίοι.

…Ξέρει τι πουστιά παίζει η Ρωσία.

…Ξέρει που θα σκάσει η γαμημένη μπάλα μετά το κόρνερ.

Τα ξέρει σχεδόν όλα και κάνει την ΠΑΠΙΑ ο πατσουρομπινές. 

  


Δεν έχει αποσυρθεί να φάει τα κερδισμένα ως συνταξιούχος. Ο Καραμαλάκας παραμένει στα πράγματα αλλά αινιγματικά σιωπηλός, σαν αρχαία κωλοσφίγγα μετά από 4 κοντοσούβλια.  Έχει καταφέρει το αδύνατο: να απέχει από τα κοινά (!) ψηφίζοντας  χωρίς καμία αιδώ ό,τι ανομοσχέδιο και ντροπολογία του σερβίρουν στο πιάτο. Είναι ο περίφημος «μουγκός, κουφός και αόμματος της Βουλής», η Έλεν Κέλλερ με φάτσα διανοητικά καθυστερημένου και με 80% λιπαρά.  

 


 


Δεν υπάρχει πουθενά τέτοιο λαμέ παρτάλι. Παριστάνει σε ταβέρνες τον αθώο και το καλό παιδί. Με το χαμόγελο του πανηλίθιου και το βλαχολαϊκό στυλάκι του πάει να ξεγλιστρήσει προς το παρασκήνιο και την αμνηστία.  Διαβάστε όμως τα γεγονότα και μην ξεγελιέστε!

 


Αυτή η χοντροκώλα, δειλή ΠΟΥΣΤΡΑ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της κουραδοκατάστασης που ζούμε τώρα. Ως πρωθυπουργός διπλασίασε το λαμογίστικο «εθνικό» χρέος.  Ως μουγκός βουλευτής έχει υπογράψει τα δουλομνημόνια που μετέτρεψαν την χώρα σε μπανανία των τοκογλύφων. Ως επαγγελματίας κουφάλαλος ψηφίζει τώρα χωρίς ενδοιασμούς τις Π.Ν.Π. που διαλύουν την κοινωνία, την οικονομία και το έθνος.  Όντας κουμπαράκι του Ερντογάν παραμένει ως κρυφός μπαλαντέρ στην σιχαμερή παρτίδα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 


Τι έχει υπογράψει η ροζ πετούγια για να τον κρατάνε μέσα στον αγώνα τέτοια μπαλότσα που είναι, μόνο ο ίδιος το ξέρει.  Θλιβερός καταναλωτής γουρουνίσιων πτωμάτων δεν διστάζει να πατάει πάνω σε ανθρώπινα πτώματα για να συνεχίσει να μολύνει αυτά τα χώματα με την γελοία παρουσία του, με τα εντερικά του απόβλητα και με τους αχρείαστους απογόνους του. Αν είχε έστω και ένα (1) μικρογραμμάριο φιλότιμο στο λίπος που σέρνει επί της γης, θα έβαζε πέτρες στις τσέπες του και θα βούταγε φαγωμένος στην θάλασσα.

 



Μου θυμίζει τον άλλο αρχιτσόγλανο, τον Γεώργιο Παπαδόπουλο που αφού κατασκάτωσε την Νεοελλάδα μετά έκανε πάσα την σκατοπλημμύρα στον ψυχάκια τον Ιωαννίδη. Στον πυροβολημένο ανώμαλο έσπευσαν όλοι να φορτώσουν τις αμαρτίες τους. Τόσα χρόνια έκαναν τους μουγκούς μέσα κι έξω από τη φυλακή δουλεύοντας το πόπολο ότι ήταν «πατριώτες» και ότι τους εξαπάτησαν.  Όμως τις μυστικές συμφωνίες με την αμερικανοεβραϊκή μασονία που διηύθυνε την χούντα τους τις πήραν μαζί τους στον τάφο. Που να μη λιώσουν ποτέ τα κόκαλα κανενός από δαύτους αλλά να πλέουν στο βόθρο που έφτιαξαν και να εμποτίζονται με σκατοζούμι στους αιώνες των αιώνων αμήν, γαμώ το νεκροσέντονο του Αβραάμ και την πυώδη ψυχή της Σάρας.

 

Όμως ας κάνουμε δύο βήματα πίσω για να δούμε ολόκληρη την εικόνα…

 

Εδώ και λίγα χρόνια νέες ατομικές «ελευθερίες» και ανθρώπινα «δικαιώματα» προστίθονταν στα υπάρχοντα. Σημαντικές πανανθρώπινες ανάγκες άρχισαν να κατοχυρώνονται, όπως το να βιάζει κάποιος νήπια και να μην αναφέρεται το όνομά του πουθενά, το να διαδηλώνει την πουστιά και το λεσβιιλίκι του ή το να γαμάει το σκυλί του.

 

Ταυτόχρονα ορδές αλλόφυλων ζώων και υπόζωων απόκτησαν δικαιώματα σε πακέτα προσφορών. Γύφτοι, λάθρο, αδίστακτοι εγκληματίες, φυλακόβια έντομα, σκληροπυρηνικοί παιδόφιλοι, σεσημασμένοι κτηνοβάτες, συν όλα τα σαβουροζόμπι του ασιατικού και του αφρικανικού οχετού που εισέβαλαν στην Ευρώπη, θεωρήθηκαν ξαφνικά ως «καταπιεζόμενες μειοψηφίες».

 


Εν μέσω αριστερο-ελιτίστικης προπαγάνδας, μίσανδρων μανιφέστων, ψυχοπαθούς βιγκανισμού, αναρχοάπλυτων αφορισμών και κωλοπαρελάσεων γκέι υπερηφάνειας μας έσκασε στη μάπα η παπάτζα της «πανδημίας». Με πρόσχημα τον κοροϊδοϊό έγινε μέσα σε μια νύχτα απαλλοτρίωση των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των αυτοχθόνων (ελευθερία μετακίνησης, άσυλο κατοικίας, νόμιμη σύλληψη με απαγγελία κατηγορίας, δικαίωμα συνάθροισης, προστασία της ιδιοκτησίας, θρησκευτική ελευθερία, κ.α.). Την ίδια στιγμή τα δικαιώματα που είχαν απονεμηθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ στους λαθρο-εισβολείς δεν θίχτηκαν ούτε στο ελάχιστο.

 


Ο σκληρός πυρήνας των ελευθεριών που είχαν καθιερωθεί από τις αρχαίες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ πόλεις-κράτη πριν 3.000 χρόνια, που είχαν συγκεκριμενοποιηθεί από την Μάγκνα Κάρτα το β.ε. 1215, από τα κοινωνικά συμβόλαια και από την Αμερικανική, την Γαλλική και την Ελληνική επανάσταση εξαϋλώθηκαν εντελώς. Οι άλλες -οι καινούργιες- που αφορούσαν τον πούτσο, το μουνί, τον κώλο και τις τρίχες τους έμειναν ανέγγιχτες.  

 


Αν φοράς μάσκα και κάθεσαι άνεργος στο σπίτι σου, είσαι ελεύθερος να γαμιέσαι ακόμα και με μυρμηγκοφάγο και να μαζεύεις like στο Fuckbook. Αν διαμαρτύρεσαι για την βαρβαρότητα που εγκαθίδρυσαν σε βάρος όλων μας οι γκάνγκστερ πολιτικάντες, γιατροί και δημοσιογράφοι, θεωρείσαι από γραφικός έως επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια. Κανένα τούβλο δεν θέλει να καταλάβει ότι αφού μας έκλεψαν τις θεμελιώδεις ελευθερίες, τις άλλες -τις πούστικες- τις παίρνουν πίσω όποτε γουστάρουν. 

 

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε η ιδιοτελής μοχθηρία της ιεχωβάδικης συμμορίας του Περισσού. Τα κομ-μουνιά αδιαφόρησαν παντελώς για το βάρβαρο τσαλαπάτημα όλων των πολιτικών ελευθεριών που περιγράφει αλλά που δεν κατοχυρώνει το Σύνταγμα. Αντίθετα κινήθηκαν οργανωμένα για να προστατέψουν τα κεκτημένα και την περιουσία τους. Η Πρωτομαγιά ό,τι και σκατά να σημαίνει πλέον για μας τους υπόλοιπους, για τους σταλινικούς δολοφόνους του Κατσαπλιαδιστάν αποτελεί ιερή μπίζνα την οποία δεν αγγίζει κανείς. Εξ ου και η πραγματοποίηση πορειών παρά την τότε απαγόρευσή τους.

 

Αυτά να τα βλέπουν οι πουστάρες με τα ράσα οι οποίοι παριστάνουν τους αγίους επί Γης ενώ είναι συνεχώς εκβιαζόμενοι. Είτε ως καταχραστές παγκαριών, είτε ως σεσημασμένοι κακοποιητές παιδιών, είτε ως πρωταγωνιστές σε DVD σκληρού γκέι πορνό. Αυτές οι ρασολούγκρες στο πρώτο ζόρι κατέβασαν τις κυλότες τους. Πίπα στον Σατανά έκαναν και κατάπιαν το διαβολόσπερμα. «Ναι» σε όλες τις απαγορεύσεις, «ναι» στα λουκέτα, «ναι» στην ισλαμοποίηση της χώρας. Τι λένε αλήθεια οι οβραίικες κωλογραφές τους γι αυτό;

 


Το καλό με τον κοροϊδοϊό ήταν ότι ξεβράκωσε τους πάντες. Έκανε ένα γενναίο ξεσκαρτάρισμα της σαπιοκοινωνίας. Θολοκουλτουριάρηδες, ψευτο-αγωνιστές, καραγκιοζο-επιστήμονες, κρυπτο-μασονάκια, βλαχοδήμαρχοι, πλαστοχριστιανοί, όλη η βλενόρροια βγήκε στην σέντρα. Την ώρα που η πλειοψηφία του πόπολου παρέμενε τρομοκρατημένη στις ταφοτρώγλες της, ο κρατικός μηχανισμός των ερπετών βρισκόταν σε πλήρη απασχόληση: Έμπαζε από τα σύνορα φρέσκιες φουρνιές από λαθροκατσαρίδες, τις μοίραζε σε όλη την επικράτεια και τους έστηνε καινούργιες φωλιές εκκόλαψης.

 

Τώρα που το ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ κλείδωμα της χώρας ανακλήθηκε, καθόμαστε ακόμα και τους κοιτάμε άπραγοι.

 


Οι ποντικοραγιάδες εν μέρει δικαιολογούνται.  Πάντα έτσι ακολουθούν τις εξελίξεις και τον πίνουν άγρια. Χλαπάκιασαν αμάσητο το τυράκι της δήθεν προστασίας τους από τον κοροϊδοϊό και έχουν πιαστεί για τα καλά στην φάκα του φόβου που επιβάλλουν τα πορνοκάναλα και οι κιτρινοφυλλάδες.

 

Αμ’ οι αλλοι; Οι ψαγμένοι που περιμένουν από τον διπλανό τους να βάλει το χέρι στην τρύπα και να βγάλει το φίδι;

  


Να βγει ο ιατρικός σύλλογος να ξεσκεπάσει  την απάτη με στοιχεία. Να βγουν οι δημοσιογράφοι και να πουν επιτέλους την αλήθεια. Να βγουν οι εισαγγελείς και να απαγγείλουν κατηγορίες σε όλα αυτά τα τεκτονικά φρόκαλα που έριξαν ατομική βόμβα στην οικονομία της χώρας. Να βγει ο στρατός και να διασφαλίσει την συνταγματική τάξη την οποία κατέλυσαν οι πουλημένοι βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί και πρόεδροι της πορνο-δημοκρατίας. Να ξεσκεπαστεί όλη αυτή η διεθνής κασκαρίκα των μυστικών Στοών. Να προφυλακιστούν χωρίς αναστολές και πίπες οι υπεύθυνοι.

 

…Σοβαρά τώρα, πόσο μαλάκες παίζει να είστε; Περιμένετε να βγει καμία από τις παραπάνω ποδιτσοφόρες χυσοχασικλούδες του σκοτεινού κράτους να προασπίσει τις πολιτικές σας ελευθερίες και το Σύνταγμα; Κουνούπι δεν πρόκειται να κουνηθεί. Δεν υπάρχουν ούτε δικαστές, ούτε στρατηγοί, ούτε γιατροί, ούτε δημοσιογράφοι, ούτε δικηγόροι, ούτε άλλοι επιστήμονες με ηθικό ανάστημα. Εδώ δεν βγαίνουν ούτε οι πορδοπαπάδες να διαμαρτυρηθούν που τους κατάργησαν τα μαγαζάκια και την ανάσταση του Οβραίου Κυρίου τους.

 

Μεμονωμένα άτομα –επιστήμονες- που διαφώνησαν ή που απλά άρθρωσαν κάποιες λογικές επιφυλάξεις έφαγαν την λάσπη της αρκούδας από «συναδέλφους» τους, χαρακτηρίστηκαν ως συνωμοσιολόγοι και τα επιχειρήματά τους ούτε καν διαβάστηκαν. Οι υπόλοιποι ειδικοί κάθονται βουβοί και ακούν τα πληρωμένα φερέφωνα του καθεστώτος, τους λοιμωξιολόγους-λαμόγια της κλίκας Μητσοτάκη.

 


Η απλή πολιτική ανυπακοή ανάχθηκε σε βαρύ ποινικό αδίκημα. Η συμμορία των Εβραιονεοελλήνων βαράει πρόστιμα σε όσους ακόμα αισθάνονται αυτόχθονες και αρνούνται να ανεβούν στο τραινάκι του ολέθρου που οδηγεί η Εγκληματική Υπερδομή.

 

Εμφανίστηκαν πάλι κατά χιλιάδες οι καταδότες που παίρνουν ανώνυμα τηλέφωνο τις «αρχές» για να ρουφιανέψουν τον γείτονα, τον συνάδελφο, ακόμα και τον άγνωστο που μπήκε χωρίς μάσκα στο μπακάλικο. Πώς το είπε η βρομόκωλη παρουσιάστρια: «Αυξάνονται στην Ελλάδα οι αρνητές της πανδημίας». Όπως λέμε «αρνητές του κωλοκαυτώματος», η προέλευση της νέας ρετσινιάς είναι πασιφανής.

 

Λυπάμαι. Σας είχα προειδοποιήσει πριν τις εκλογές του ’19 ότι ο όφις που λέγεται Μητσοτάκης θα ήταν χειρότερος ακόμα και από το πυορραγούν συφιλιδικό έλκος, τον αγράμματο Τσίπρα. Η συλλογιστική είναι η εξής: Ο κάθε πούστης που έρχεται θα είναι χειρότερος από τον προηγούμενο.  Όταν εμφανιστεί κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» θα έχει έρθει το τέλος.

 


Δεν είμαι προφήτης. Απλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μακροπρόθεσμο σχέδιο. Όποιος προεκτείνει τα δεδομένα στο μέλλον μπορεί να κάνει ασφαλή πρόβλεψη για το τι θα συμβεί. Αυτά τα πληρωμένα τομάρια που προμελετημένα δολοφόνησαν την οικονομία και έριξαν πυρηνικές κεφαλές στον παραγωγικό ιστό της χώρας ξέρουν τι κάνουν. Με άλλοθι μια «πανδημία» η οποία υπάρχει μόνο στις τηλεοράσεις κατέλυσαν μέσα σε μια νύχτα κι αυτή την υποτυπώδη «δημοκρατία» υφαρπάζοντας ακόμα και βασικές ελευθερίες του φυσικού δικαίου που μετρούν χιλιετίες ιστορίας.

 

Οι στόχοι είναι άλλοι. Όπως και με την τρομοκρατία που πέρασαν εφτά νταλίκες νόμους δήθεν για την καταπολέμησή της κι ούτε που είδαμε ποτέ έναν (1) τρομοκράτη δίπλα μας. Ο μόνος τρομοκράτης που βλέπουμε είναι ο αιώνιος τοκογλύφος και τα εκτελεστικά του όργανα που μας χαρατσώνουν, μας προστιμάρουν και μας ληστεύουν καθημερινά.

 


Κάποιοι αναρχοάπλυτοι κάτι μυρίστηκαν από το τριφασικό δούλεμα με τα φίμωτρα που μας χώνει η Νέα Τάξη. Δειλά-δειλά πάνε να γκρινιάξουν αλλά το διεθνοκομμουνιστικό κάψιμο που έχουν φάει στα εγκεφαλικά κύτταρα δεν τους αφήνει να κάνουν την υψηλής δυσκολίας πρόσθεση 1 + 1.

 


Όσο γι αυτούς που ακόμα ελπίζουν στον ερχομό ενός μεσσία από τον μπατριωτικό χώρο, είχαμε μια από τα Κασίδια…

«Αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις», έλεγε πριν χιλιετίες ο καψερός ο Αντισθένης…

Έχουμε:  

Ηλίας = Ελιγιάχου = Θεός μου είναι ο Γιαχβέ.

Κασιδιάρης = 1.αυτός που πάσχει από κασίδα, ψωραλέος, 2. κακοτεχνίτης, 3. σιχαμένος.   

 

Μόνο το ονοματεπώνυμο να πεις, το άτομο απορρίπτεται αυτομάτως.

  



Με λίγα λόγια αυτό που βλέπετε είναι το καρτούν Νο 2.  Μετά τον πολιτικό θάνατο του Μαύρου Πητ Μιχαλοσκύλου, έβγαλαν στις οθόνες τον χασούρη Ντόναλντ Ντακ Ηλία να σας ψυχαγωγήσει. 

 


Θέλετε με 28 λέξεις να σας αποκαλύψω την ατζέντα του Ζοχαδιάρη για τα επόμενα 10 χρόνια; Ευκολάντζα…

…Διανομή ληγμένου εθνικιστικού σανού, φιλοεβραϊσμός αλά μαντάμ Λεπέν, πυρπόληση όσων αρχαιοελληνικών αξιών έμειναν αλώβητες από τον Μιχαλοδάκο και αντιπολίτευση 0 % όπως κάνει η Μεγάλη Στοά του ΚΚΕ.  

 

Αντιρίδες του συστήματος είναι για να βαστάνε την πλέμπα ήσυχη και τις κυβερνήσεις όρθιες. Τι δεν έχετε καταλάβει ακόμα ρε μπετόσαυροι; Μασονία και έθνος υπάρχει ποτέ περίπτωση να συνυπάρξουν; Αφού το ένα αναιρεί το άλλο.

 


Καημό το έχω να βγει κάποιος με νέο κόμμα που να λέει με το καλημέρα ότι αποκλείει τα μέλη φανερών και μυστικών λεσχών από όλα τα δημόσια αξιώματα, από όλες τις δημόσιες θέσεις και από όλο το δημόσιο χρήμα. Έστω και στα ψέματα να το λέει. Όμως ούτε να το πουν στα ψέματα δεν τολμούν. Αντί γι αυτό, όλοι οι νεοπαγείς σχηματισμοί γίνονται μασονοφωλιές ήδη από τα γεννοφάσκια τους.

 


Οι αναζητητές κορόιδων για την πουλημένη παρτίδα διαφήμιζαν στον ιστότοπό τους ότι δέχονταν ευχαρίστως ερωτήσεις για οποιοδήποτε θέμα. Από ερωτήσεις είχα ένα βαπόρι γεμάτο.  Όπως ενδεικτικά:

…Ποιοι είναι οι χρηματοδότες του νέου κόμματος;

…Είναι οι ίδιοι με εκείνους της Χρυσής Αυγής;

…Τι ποσοστό μπράβων και νονών της νύχτας περιλαμβάνει το νέο κίνημα;

…Τα μέλη που οπλοφορούν έχουν όντως τριπλή ψήφο;

Όμως σκέφτηκα ότι έτσι παραβιάζω τα προσωπικά δεδομένα των αγνών εθνικιστών που εισήλθαν στο καινούργιο μαντρί μόνο για να προσφέρουν.  Γι αυτό έκανα την καρδιά μου πέτρα και αποφάσισα να κάνω μία (1) ερώτηση και δη αμιγώς πολιτική:

«Ποιος και με τι τρόπο μου εγγυάται ότι το νέο κίνημα δεν θα είναι μια φωλιά ΜΑΣΟΝΩΝ όπως είναι όλες οι σκατοσυμμορίες της βρομοδημοκρατίας;»

Ιδού και η έγγραφη απόδειξη:

 


Όπως βλέπετε το νέο κίνημα εμφανιζόταν φουλ επικοινωνιακό. «Επικοινωνήστε μαζί μας», «καταθέστε προτάσεις και ιδέες», «συνεισφέρετε στον πολιτικό μας σχεδιασμό», οι συνηθισμένες ψωλιές της νέας εποχής. Εκείνο όμως που έβγαζε μάτι ήταν το «Όλα τα μηνύματα απαντώνται άμεσα» (sic).

 


Φυσικά και δεν απάντησε ποτέ στο ειλικρινές μου μήνυμα ο νεαρός Φύρερ. Τι να μου απαντήσει άλλωστε; Για το μέγεθος της κωλοτρυπίδας του μετά την τεκτονική βίζιτα;

 


Μετά από μερικές ημέρες σκάει και η κεραμίδα Γούδης.  ΛΑ.Ο.Σ., Χ. Α., Ε. Α., Νεοέλληνες Γ.Τ.Π., οι ακροδεξιές σκατοσακούλες αλλάζουν αλλά ο εβραιόφρων μνημονιακός μασοναρουραίος παραμένει σταθερός. Σε ποιο σημείο του παζλ κολλάει άραγε αυτό το επιστημονικό υποκείμενο; Βρείτε το.

 


Στο μεταξύ, οι γαμημένες βδέλες που παριστάνουν τους πολιτικούς ηγέτες μόλις ξεκίνησαν τον νέο γύρο της κοροϊδίας με τους ιατροβαλέδες τους. Γώγος και Σύψας τα απολυταρχικά σκουπίδια που πλαισιώνουν τον φασισταλήτη Τσιόδρα δίνουν καθημερινές παραστάσεις αλαζονείας, ημιμάθειας και συμπλεγματισμού. Είναι να ξερνάς πάνω τους. Η επιστήμη έχει γίνει πιο αρτηριοσκληρωτική και πιο δογματική κι από την πεοθρησκεία. Απολύτως αναμενόμενο, αφού για να γίνεις καθηγητάκος στο Πανεπουστήμιο πρέπει πρώτα να έχεις περάσει από την Στοά. Αντί για επιστημονικό έργο και έρευνα, αυτές οι μασονάρες αναμασούν ο ένας τις ασυναρτησίες του άλλου.  Όποιος δεν συμφωνεί με τα παράλογα θέσφατά τους αφορίζεται. Ως νέα Ιερά Εξέταση αυτοί οι ασβοί στέλνουν τους «αιρετικούς» στον εισαγγελέα. Έχει σαπίσει η κατεστημένη ψευτο-επιστήμη και θέλει κόψιμο το βρομερό και άχρηστο δέντρο της. Οι ιατροταλιμπάν της λοιμωξιολογίας είναι η νέα δηλητηριασμένη άκρη του δόρατος.

  


Αυτό που αποδεικνύεται πλέον ξεκάθαρα είναι ότι το «αόρατο» σύστημα των αιώνιων τοκογλύφων διεξάγει πολυεπίπεδο και πολυμορφικό πόλεμο εναντίον μας. 

 


Το πόπολο δεν έχει κατανοήσει ακόμα την βαρύτητα του υποχρεωτικού κουρνιάσματος Απριλίου-Μαΐου 9020. Υφιστάμενο ακόμα τις παρενέργειες των φτηνών αντηλιακών με τα οποία πασαλείφτηκε το καλοκαίρι, αισθάνεται ανακούφιση που μπορεί να εξέρχεται από τις άθλιες μπετοπαράγκες του έστω και με μάσκα. Δεν αντιλαμβάνεται π.χ.τις επιπτώσεις που έχει σε διεθνές επίπεδο η κατάργηση αφενός του σεξοτουρισμού και αφετέρου των κλωτσομπαλικών πρωταθλημάτων.  Όλη αυτή η ερωτική ορμή των βαρβάρων ορδών που κατέκλυζαν την Μύκονο, την Ίμπιθα, το Ρίο, την Αβάνα, την Μανίλα, το Λας Βέγκας, το Κανκούν και την Πατάγια, καθώς και άπαντα τα κλωτσοσφαιρικά μαντριά του πλανήτη, είναι σίγουρο ότι θα κατευθυνθεί προς κάτι άλλο.

 


Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι των διακοπών και μάλιστα το σημαντικότερο από όλα τα υπόλοιπα. Σεξοτουρισμό κάνουν στα νησιά κάθε καλοκαίρι οι δήθεν κουλτουριάρες που καταξεσκίζονται από όποια μαύρη ψωλή βρεθεί μπροστά τους. Μαστουροπαρτούζες και πλακομούνια κάνουν οι πωλήτριες. Κλεφτές ξεπέτες οι παντρεμένες μαμάδες με τους κηπουρούς και τους βαστάζους των ξενοδοχείων. Μέχρι και με γύφτους γαμιώνται μερικές άμπαλες αν δεν πετύχουν άλλη πούτσα της προκοπής. Οι γκέουλες καταξεκωλιάζονται μεταξύ τους ή στήνονται σε όποιο ανακυκλώσιμο λαθροσκουπίδι παρεπιδημεί στα μέρη τους. Όλη η ανικανοποίητη ξερόκαβλα του χειμώνα ξεσπάει το καλοκαίρι.

 


Το ίδιο συμβαίνει και με την μπάλα. Όποιος μπάκουρας βλέπει το γαμήσι με το κυάλι, συνήθως κάθεται κι ασχολείται με τα αθλητικά και τις ψωλάντζες που λέγονται κλωτσόμπαλο και καδόμπαλο.  Ένα μήνα κάθε καλοκαίρι παίρνουν άδεια τα κλωτσοσφαιρικά και τα καδομπαλικά σούργελα τα οποία άνευ ενέσεων απλά σέρνονται στα γκαζόν και στα παρκέ. Αυτόν τον μήνα αυξάνονται τα τροχαία ατυχήματα, τα μαχαιρώματα και οι τσαμπουκάδες.

 


Η ερωτική συνεύρεση ηρεμεί ενώ ο οπαδικός σαβουραθλητισμός εκτονώνει.  Όταν με αφορμή τον κοροϊδοϊό κόψεις στο άνεργο, βλαμμένο πόπολο και τα δύο, τι λέτε ότι θα γίνει;

 







Ζούμε ήδη μεγάλες στιγμές πουστιάς. Ο γεωπολιτικός χάρτης μοιάζει με συγκέντρωση μαστουρωμένων κλόουν με ειδικές ανάγκες. Τζιχάντια, στρατόκαβλοι, ΑΟΖ, πετρέλαια, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, εκστρατείες, εμπόλεμες ζώνες, ανατινάξεις, ρατσιστικά εγκλήματα κατά παραγγελία, εκλογικές νοθείες, πυροβολημένοι ηγέτες, ο πλανήτης έχει γίνει Μέγα Δελφινάριο. Εννοείται ότι ο Σεφερλής ακόμα και στα χειρότερά του είναι σοβαρότερος από τους κουστουμαρισμένους καραγκιόζηδες αυτού του αλλοπρόσαλλου μπαζόκοσμου.

 


Αυτόν τον παλιόπουστα τον Γκέητς τον έχω στο στομάχι εδώ και χρόνια. Τα Windows είναι το πιο άχρηστο και κακοφτιαγμένο λειτουργικό για υπολογιστή. Θέλει πολλή προσπάθεια για να φτιάξει κανείς κάτι τόσο σκάρτο. Είναι διάτρητο, στο έλεος ακόμα και των χάκερ με σύνδρομο Ντάουν.  Έχω χάσει αμέτρητες εργατοώρες από τις δυσλειτουργίες και τα κολλήματα αυτού του πεντάθλιου λειτουργικού. 



Τώρα αυτή η σαύρα θέλει να μας εμβολιάσει όλους. Ένας κατσικόπουστας που κατασκευάζει ελαττωματικά προϊόντα επί δεκαετίες και τα πλασάρει στην αγορά με μαφιόζικες μεθόδους, για ποιο λόγο να φτιάξει κάτι που θα λειτουργεί καλά; Είναι πέρα από την νοοτροπία του. Οτιδήποτε φτιάξει αυτό το βλαβερό έντομο, ώσπου να τον φλιτάρει με κατσαριδοκτόνο ο Μέγας Παίκτης, θα είναι άκρως επικίνδυνο για την ζωανθρωπότητα.

 


Το Covid #19 παραμύθι τους όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο εξωφρενικό. Είναι φανερό ότι ως ιδεολόγημα πέρασε την ημερομηνία λήξης του και καταρρέει από μόνο του δίχως να επιδέχεται καμιά σοβαρή κριτική. Αν έχεις την τηλεχέστρα ανοιχτή, μόνο για κρούσματα, για εντατικές και για νεκρούς ακούς. Άμα την κλείσεις, βλέπεις με ίδια σου τα μάτια ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Τέτοια χυσοπασπαλισμένη ΜΟΥΦΑ είχαμε αιώνες να φάμε στη μάπα.

  


Όπως είπα και πριν από μήνες, αυτά τα δρακονιανά φλόκια που σε μια νύχτα μετέτρεψαν τον κόσμο σε φυλακή θα επιμείνουν ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ στις αστήρικτες και αντιεπιστημονικές μαλακίες τους περί «πανδημίας». Είναι ικανοί και έτοιμοι να δηλητηριάσουν οι ίδιοι τον πληθυσμό προκειμένου να επαληθευτούν οι εξωφρενικές προβλέψεις τους. Κι αυτό γιατί δεν μπορούν να κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω. Δύο είναι τα ενδεχόμενα αν ομολογήσουν ότι η κοροϊδοβλακεία τελείωσε: 1. Οι σκοτεινοί αφέντες τους θα τους αποκεφαλίσουν,  2.Το εξαθλιωμένο πόπολο θα τους λυντσάρει.

 

Ωστόσο, η ζημιά που έχουν προκαλέσει και που συνεχίζουν να προκαλούν στην ισορροπία και στους θεσμούς των κοινωνιών αυτά τα πολιτικά ζόμπι είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. Οι κατεστραμμένες λόγω των εξωπραγματικής ΜΟΧΘΗΡΟΤΗΤΑΣ μέτρων οικονομίες, ετοιμάζονται να μεταβληθούν σε πολεμικές. Όμως η οικονομική ανάκαμψη των εμπόρων του θανάτου δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση αντίστοιχη ανάκαμψη στο αξιακό, στο ψυχολογικό ή έστω στο βιοτικό επίπεδο του μέσου πολίτη.  Ακριβώς το αντίθετο πρόκειται να συμβεί: η ζωανθρωπότητα θα ζήσει περαιτέρω κατρακύλα στις ηθικές της αξίες, τσουλήθρα στην ψυχική της αντοχή και ελεύθερη πτώση όσον αφορά την εξασφάλιση τροφής και στέγης.

 


Η λαίλαπα που καλείται να φέρει η Παγκόσμια Σύρραξη δεν θα έχει ιστορικό προηγούμενο στην γραπτή ιστορία.  Δυστυχώς ο μετακόσμος προβλέπεται χειρότερος κι από τον πιο δυστοπικό εφιάλτη Ε.Φ. . Κορώνα κερδίζουν αυτοί και φτιάχνουν ένα παγκόσμιο κράτος που θα κάνει το ανθρωποφάγο Σοβιετιστάν του Στάλιν και την Καμπότζη του Πολ Ποτ να ωχριούν. Γράμματα χάνουμε εμείς και ο κόσμος μετατρέπεται σε μια αναρχοπίστα τρελλών όπου μικρές και μεγάλες συμμορίες αλληλοσφάζονται ενώ τα drones των τεχνομεταλλαγμένων πυροβολούν όποιον δεν έχει ενσωματωμένο τσιπάκι.   

 

Αν το καταλάβατε, το θέμα δεν είναι ούτε οι μάσκες, ούτε τα εμβόλια, ούτε το χρήμα, ούτε οι Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες με τα απολιθωμένα τους καύσιμα. Εκείνο που παίζεται είναι η πρόσβαση στην ενέργεια της ψυχοδεξαμενής που λέγεται Γη, η εξασφάλιση μιας καλής θέσης στο χειρουργικό τραπέζι του διαπλανητικού ψυχοπόκερ.

 


Για να κατανοήσει κανείς το παρόν παίγνιο θα χρειαστεί να κάνω έναν μικρό ιστορικό παραλληλισμό.  Όποιος διαβάσει τα γεγονότα προσεκτικά θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν αλλαγές ούτε στην νοοτροπία, ούτε στις βλέψεις, ούτε στα μέσα των δρακονιανών ερπετοειδών.

 


Πάμε λοιπόν πίσω, στο Ελληνικό Έτος 6896 και στον Πόλεμο των Ουράνιων Ίππων .

 

…Τι είναι αυτό;

Είναι η Αρχαία Ελληνική Ιστορία που δεν σας δίδαξε κανένα νεοελληνέζικο μπουρδελοσχολείο, ούτε καν το φτηνοπορνείο που λέγεται «πανεπιστήμιο».

 


Μια φορά κι έναν καιρό, αιώνες πριν γεννηθεί ο Οβραίος, υπήρχε βαθιά στην Κεντρική Ασία στις παρυφές των κινεζικών συνόρων μια χώρα που ονομαζόταν Ντα Γιουάν (Τα Γιουάν). «Ντα» σημαίνει μέγας/μεγάλοι και «Γιουάν» σημαίνει Ίων/Ίωνες. Οι κάτοικοί της ήταν λευκοί Ευρωπαίοι και όχι Ασιάτες νομάδες. Ζούσαν σε οχυρωμένες πόλεις και καλλιεργούσαν αμπέλια φτιάχνοντας κρασί.

 

…Μεγάλοι Ίωνες στα σύνορα της Κίνας; Παίζει στ’ αλήθεια κάτι τέτοιο ή μας την έπεσε ο Λιάκουρας;  

 


…Και όμως παίζει. Για πολλά χρόνια οι Πέρσες βασιλείς εξαπόστελναν τους ταραχοποιούς των κατεχόμενων Ελληνικών πόλεων της Μικράς Ασίας στου διαόλου το τυρί. Στην κοιλάδα Φεργκάνα (που έχει έκταση ίση με την μισή Ελλάδα), έξω από την δυτική συνοριακή γραμμή της Κίνας κατέληγαν οι αντιφρονούντες Ίωνες, δημιουργώντας οικογένειες, πατριές και ολόκληρες πόλεις.

 

 Αντί να τους εκτελέσουν, οι Πέρσες τους τοποθετούσαν στις εσχατιές της αυτοκρατορίας τους σε εδάφη που διαρκώς διεκδικούνταν από νομαδικές φυλές δρακονιανών καταλοίπων.  Έτσι αφενός γλύτωναν από πιθανούς επαναστάτες και αφετέρου τους χρησιμοποιούσαν ως ασπίδα στις ορδές των υπανθρώπων που εφορμούσαν από τα ανατολικά.

 


Εκεί τους βρήκε ο Μέγας Αλέξανδρος κατά την μυστηριώδη εκστρατεία του και τους ενίσχυσε τοποθετώντας νέους Έλληνες αποίκους και χτίζοντας την Αλεξάνδρεια την Εσχάτη. Το ημιτελές έργο του όσον αφορά το κλείσιμο των πυλών από όπου εξέρχονταν τα ανθρωπο-μαμούνια απεκρύβη από τα ιερατεία και στην συνέχεια θάφτηκε εντελώς.  Μέσα στο χάος των πολέμων που ξέσπασαν μεταξύ των διαδόχων του, μιλιούνια από υποχθόνιες ακρίδες κατέκλυσαν την ασιατική στέππα ζητώντας πάση θυσία να κατευθυνθούν δυτικά. Παραμένει άγνωστο το τι ακριβώς ήθελαν να κάνουν στη Δύση.

 

Συνέπεια της ακριδικής μετακίνησης ήταν ότι οι σκιστομάτικες μογγγολοφάρες απέκοψαν τους διαδρόμους επικοινωνίας των εσχατιών της Υπερελλάδος με τους συγγενείς Ελληνοβάκτριους. Οι Νταγιουανέλληνες βρέθηκαν σταδιακά να αποτελούν εδαφική, πολιτισμική και πληθυσμιακή νησίδα μέσα σε ένα υποδρακονιανό τουρλουμπούκι ανθρωποειδών μειξοφυλών. Ως τέτοιοι τράβηξαν την προσοχή των Χαν που διοικούσαν τότε την Κινεζούγκλα.

 



Αρχαίες Σινικές πηγές όπως τα Αρχεία του Μέγα Ιστορικού και το Βιβλίο του Χαν μας διηγούνται πως οι Νταγιουάν είχαν σχηματίσει ένα είδος συμπολιτείας που περιλάμβανε πάνω από 70 τειχισμένες πόλεις. Κάθε πόλη είχε τον δικό της βασιλιά και τους δικούς της νόμους ενώ αλληλοβοηθούνταν σε περιπτώσεις ανάγκης.

 


Μιλούσαν λέει μια γλώσσα που δεν καταλάβαιναν οι γύρω αλλά οι ίδιοι και οι Ελληνοβάκτριοι την καταλάβαιναν. Ντρέπεται να πει Ελληνικά, ο Κινεζόγυφτος. Προσθέτει όμως ότι Δρακονιανοί που είχαν αυτομολήσει δίδαξαν τους Νταγιουάν (!) την χύτευση μετάλλων και το πώς να φτιάχνουν νομίσματα και όπλα. Αντί να πει η λούγκρα ότι οι Νταγιουάν τους δίδαξαν πώς να χτίσουν το Σινικό Τείχος.

 



Θα πρέπει να σημειώσω ότι η αρχική έλλειψη θηλυκών επέβαλε την επιμιξία των Νταγιουάν με τους ημι-νομαδικής φύσεως λευκούς πληθυσμούς όπως οι Γιουέ-τσι και οι Τόχαροι. Πιθανότατα από αυτούς οι Νταγιουάν έμαθαν την έφιππη τοξοβολία.

 

Παρένθεση: Επειδή δεν υπάρχουν Ελληνικές ή ανεξάρτητες ιστορικές πηγές και τα γεγονότα περιγράφονται από τα ίδια τα Κινεζαγάρια, οφείλω να σκιαγραφήσω εν ολίγοις τον χαρακτήρα τους. Έτσι θα μπορέσετε να διαβάσετε την αλήθεια ανάμεσα στις αράδες και θα αποφύγετε τις παγίδες της μελιστάλαχτης δρακονιανής πρόζας.

 

Ο ευφυής πανύβλαξ ψυχο-Σαμαράς όταν πιπώθηκε από τα Κινεζωύφια το 9013 στο Πεκίνο, είχε πει επί λέξει: «Έρχομαι από το Σινικό Τείχος, αυτό το θαυμαστό μνημείο παγκόσμιου πολιτισμού που δείχνει ότι η Κίνα είχε πάντα αμυντική, μη επιθετική στάση…»

 

Από έναν μασόνο πολιτικάντη γ΄ διαλογής δεν έχω απαιτήσεις ιστορικών γνώσεων. Όμως αυτό που είπε ο μαλάκας είναι διαχρονικά ο ακρογωνιαίος λίθος της δρακονιανής συμπεριφοράς. «Κράτα το κεφάλι κάτω, ενσωματώσου στο πλήθος, υπάκουε, μη δίνεις στόχο».  Είναι φανερό ποια σαυρόφαρα ενέπνευσε τον γίγαντα Τζον Κάρπεντερ για να αποτυπώσει τον χαρακτήρα των εξωγήινων στο «Ζουν Ανάμεσά μας».

 


Πάγια τακτική των Δρακονιανών είναι η στοχευμένη λεηλασία. Σαν να είναι τυπωμένο στο DNA τους, τείνουν να πλιατσικολογούν επιλεκτικά τα υπάρχοντα των γύρω τους για να αυξήσουν την δύναμή τους.

 

Πρώτα προσφέρουν δώρα και προσπαθούν να εξαγοράσουν τους ξένους ιθύνοντες με χρήμα. Όταν εδραιωθούν, πετάνε το φιλάνθρωπο προσωπείο και αποκαλύπτουν το αδυσώπητο πραγματικό τους, εκείνο της τοκογλυφίας και της απάνθρωπης εκμετάλλευσης. 

 

Δεν μοιράζονται την τεχνογνωσία τους με κανέναν. Παίρνουν συνέχεια χωρίς να δίνουν ποτέ. Κάνουν τις πουστιές τους στα μουλωχτά και αν τύχει και αποκαλυφθούν, φορτώνουν τα πάντα στους χαμηλόβαθμους τους οποίους θυσιάζουν αδίστακτα.

 

Ποτέ δεν κοντράρονται με κάποιον αν δεν είναι σίγουροι ότι θα νικήσουν. Πάντα υποχωρούν μπροστά στον ισχυρό παριστάνοντας τους φιλειρηνικούς και τους μισοκακόμοιρους. Πάντα ακολουθούν την πλάγια οδό της υπομονετικής και της σε βάθος διάβρωσης του αντιπάλου. Οι μόνοι που τους τσάκισαν σε κόντρα ήταν οι φολιδωτοί Δρακονιανοί του Λονδίνου, ρίχνοντάς τους στο όπιο και στον τζόγο. 

 


Όλα τα παραμύθια περί Τάο και πνευματικής δύναμης και Τάι Τσι και Κουνγκ Φου είναι καραψωλίκια και μάντολες των εξαιρέσεων. Τα δρακονιανά Κινέζωα είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους λειψά σε πνεύμα. Είναι 95 % σάρκα και μάλιστα σάρκα βιορομποτικού ερπετοειδούς, πνευματικά αδύναμη και φιλήδονη.  Είναι τζογαδόροι και πρεζάκηδες εκ γενετής.

 


Δεν έχουν κανένα απολύτως ηθικό κώδικα. Είναι υποκριτές και βαθιά συμπλεγματικοί απέναντι στις υπόλοιπες ράτσες.  Λατρεύουν το ερπετό (δρακόφι) και ζουν ως μυρμηγκοστρατιά για να συλλέγουν χρυσό για λογαριασμό των κυρίων τους.  Επιθυμούν ειρήνη αλλά κουμάντο να κάνει η Κίνα. Κάθε πόλεμος πρέπει να γίνεται όταν τη συμφέρει και η ανακωχή να την βρίσκει ισχυρότερη και πλουσιότερη.  Ο τρόπος με τον οποίο καταβρόχθισε εδαφικά και ιδεολογικά το Θιβέτ το 8950 αποτελεί μελέτη περίπτωσης.

 


Ευτυχώς που απέναντί της υπήρξε για αιώνες ως αντίπαλο δέος η θανατόκαβλη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.  Τώρα αποκαλύπτεται ο λόγος που οι Αμερικανοδρακονιανοί έριξαν το ‘45 τα πυρηνικά στην ήδη ηττημένη Ιαπωνία αντί να τα ρίξουν στους ανερχόμενους μπολσεβίκους της Κίνας. Βέβαια τα όπλα που εξαϋλωσαν την Χιροσίμα και το Ναγκασάκι δεν ήταν τίποτα. Η ιδεολογική ατομική βόμβα με την οποία κονιορτοποιήθηκε η παραδοσιακή ιαπωνική ηθική ήταν αυτή που έκανε την μεγαλύτερη ζημιά.

 


Φυσικά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να μας εξηγήσει γιατί 75 ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος του πολέμου η Ιαπωνία εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ξένη κατοχή. Το ότι ο κόσμος είναι ελεγχόμενα ακατανόητος είναι η μόνη πρόταση που βγάζει νόημα. Σαφώς, σύμπτωση αποτελεί και το ότι μετά την αθλιότητα του ΒΠΠ δύο δρακονιανά κράτη ξεφύτρωσαν σχεδόν ταυτόχρονα στο διεθνές στερέωμα: η κομμουνιστική Κίνα και το κιμπούτζικο Ισραήλ.  

 

Την σύγχρονη εποχή που η Κίνα δεν είχε τίποτα να προσφέρει στη Δύση, η ίδια η Δύση της έδωσε τεχνολογία, λεφτά και πατέντες, κλείνοντας ταυτόχρονα τους δυτικούς ανταγωνιστές με υπέρογκη φορολογία.  Η Δύση μετέτρεψε τους Κινεζητιάνους του Μάο σε Κινεζάπλουτους επιχειρηματίες και την Σινοσκατότρυπα στο μεγαλύτερο εργοστάσιο του πλανήτη. Αποστολή των Κινεζωέμπορων ήταν να οδηγήσουν την υφήλιο στην απόλυτη φτήνεια και στο οικονομικό χάος.

 

Θυμάμαι τα πανέμορφα ηλεκτρικά τραινάκια που θαύμαζα στις βιτρίνες όταν ήμουν παιδί. Σίγουρα δεν ήταν προσιτά σε όλους αλλά μπορούσες τουλάχιστον να τα θαυμάσεις και να τα αγγίξεις. Φτιαγμένα με μεράκι και πραγματικά υλικά, αποτελούσαν μικρά αριστουργήματα. Τώρα όταν πάω να αγοράσω κανένα δώρο στο γνωστό βρομοπολυκατάστημα, με πιάνει θλίψη. Λυπάμαι τα παιδάκια που μεγαλώνουν μην έχοντας γνωρίσει άλλη ποιότητα προϊόντος στα παιχνίδια τους εκτός από το κακοχυμένο και τοξικό πλαστικό της Δρακονίας.

 

Η ταχύτητα με την οποία μολύνουν το περιβάλλον τα Κινεζουζούνια είναι εξωπραγματική. Έχουν μετατρέψει αυτό που αποκαλούν «πατρίδα» τους (;) σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο.  Με δολοφονική μανία εξάγουν τα μιας χρήσεως, επικίνδυνα για τον άνθρωπο προϊόντα τους παντού και χωρίς δασμούς. Η Κινεζωοποίηση της Γης δεν είναι φανταστική απειλή, είναι πραγματικοτητα.

 


Αλλά τι να πει κανείς για τη φάρα που παίρνει τα φρέσκα αυγά και τα θάβει στο χώμα για είκοσι μέρες μέχρι να σαπίσουν και να γίνουν πράσινα. Κι έπειτα τα ξεθάβει όπως είναι μέσα στη μπίχλα και τα τρώει, θεωρώντας τα μάλιστα ως εκλεκτή λιχουδιά. Τι σκατά γενετικό υλικό έχουν τα Κινεζόμπι που τρώνε συνεχώς σκουπίδια χωρίς να παθαίνουν τίποτα; Γήινο αποκλείεται.  Η χαβούζα τους, γεμάτη μεταλλαγμένους, είναι χώρος επώασης και βιότοπος των πλέον παράξενων ιών του πλανήτη. 

 


Κλείνει η παρένθεση και πάμε πίσω στα σκοτεινά χρόνια των μετα-Ελληνιστικών βασιλείων της Ασίας.

  


Η υπόθεση είναι σενάριο για υπερπαραγωγή: Το Ε.ε. 6861 (β.ε. 139 π.κ.ε.) κάποιος Ζανγκ Κιάν περιόδευσε ως διπλωμάτης δηλαδή κατασκόπευσε όλες τις γύρω χώρες και έκανε μια λεπτομερή αναφορά στον Χαν. Ο Γουντί Χαν μελέτησε μαζί με τους συμβούλους του την αναφορά και έστειλε απεσταλμένους σε όλες τις χώρες που είχαν προϊόντα που ενδιέφεραν την αυτοκρατορία. Οι Νταγιουάν έτυχε να διαθέτουν εντυπωσιακά άλογα. Ήταν τόσο ψηλά και δυνατά που σχεδόν αμέσως οι κιτρινόπετσοι τα βάφτισαν «Ουράνιους Ίππους».

 



Μη φανταστείτε ότι οι σαύρες αγαπούσαν τόσο πολύ τα άλογα. Απλά μια και ήταν φανατικοί φιλειρηνιστές ήθελαν να τα χρησιμοποιήσουν ως όπλο εναντίον της φυλής των Σιόνγκ-νου που βρισκόταν στα βόρεια σύνορά τους.

 

Ο Χαν έστειλε τους πρώτους επίσημους εμπορικούς απεσταλμένους με εντολή να εξαγοράσουν τους επικεφαλής των Νταγιουάν ειδάλλως να προκαλέσουν τσακωμό ώστε να ξεκινήσουν εχθροπραξίες με φταίξιμο των Νταγιουάν.

 

Οι Νταγιουάν κατάλαβαν ότι η εμπορική συμφωνία ήταν το τυράκι. Αν παρέδιδαν τα άλογα, οι δρακονιανές σαύρες θα τα χρησιμοποιούσαν εναντίον τους για να τους υποτάξουν και να τα παίρνουν δωρεάν στο εξής. Αν δεν τα παρέδιδαν, πάλι θα είχαν πόλεμο. Φυσικά απέκρουσαν την συμφωνία και είπαν στους απεσταλμένους ότι μπορούσαν να φύγουν. Οι απεσταλμένοι υπακούοντας στις διαταγές έσπασαν ένα χρυσό άλογο που είχαν φέρει ως δώρο και καταραστηκαν τους άρχοντες, σκηνοθετώντας έναν τσαμπουκά όπως τους είχαν δασκαλέψει. Ως αποτέλεσμα οι Νταγιουάν ειδοποίησαν την συνοριακή πόλη Γιουσένγκ να σκοτώσει τους απεσταλμένους και να κατασχέσει τον χρυσό που είχαν μαζί τους.

 

Μόλις ο Χαν έμαθε τα καθέκαστα, ανάθεσε την στρατηγία στον Λι Γκουανλί, τον αδελφό της πιο ευνοουμένης από τις παλλακίδες του. Το Ε.ε. 6896 (β.ε. 104 π.κ.ε.) εκείνος πήρε 6.000 ιππείς και 20.000 πεζούς και ξεκίνησε για να επιτεθεί στην χώρα των Νταγιουάν. Ο καλύτερος από τους στρατιώτες είχε τεμαχίσει τον πατέρα του και είχε βιάσει από τον κώλο την μάνα του. Με αυτό το σκυλολόι μπήκε να διασχίσει την έρημο Τακλαμακάν.  Πρόχειρα σχεδιασμένη ως προς την επιμελητεία της, η εκστρατεία πήγε κατά διαόλου. Φτάνοντας στην Γιουσένγκ ο Λι είχε χάσει το μεγαλύτερο μέρος του στρατού του από λιποταξίες ενώ πολλοί είχαν ψοφήσει καθ’ οδόν από την πείνα και τις κακουχίες. Στην πρώτη του μάχη, τρώει και μια πούτσα να από τους ντόπιους. Μαντεύοντας πως αν συνέχιζε την προέλαση ο θάνατος θα ήταν σίγουρος, ο Λι έδωσε την διαταγή της υποχώρησης.

 


Διασχίζοντας πάλι την έρημο Τακλαμακάν, ο Λι κατόρθωσε να επιστρέψει με ελάχιστους στρατιώτες στην βάση του. Δεν το γράφει πουθενά αλλά κάτι μου λέει πως η παλλακίς αδερφή του θα κατάπιε πολλά χύσια του Χαν για να σώσει την κεφάλα του αδελφού της από τον δήμιο.

 

Επειδή το μουνί σέρνει καράβι, το 6898 (β.ε. 102 π.κ.ε.) ο Λι Γκουανλί ξεκίνησε πάλι να διασχίσει την Τακλαμακάν. Τούτη τη φορά είχε μαζί του έναν στρατό αποτελούμενο αποκλειστικά από βαρυποινίτες κατάδικους και αδίστακτους μισθοφόρους.  60.000 πεζοί και 30.000 ιππείς υποστηριζόμενοι από 100.000 βόδια και 20.000 γαϊδάρους και καμήλες. Όλα τα ζώα ήταν φορτωμένα προμήθειες.

 


Αν και ο Λι έχασε (ξανά) τον μισό του στρατό στη διαδρομή μέσα στην έρημο, οι δυνάμεις που του είχαν απομείνει αποτελούσαν την πιο εντυπωσιακή στρατιά που είχε δει η κοιλάδα της Φεργκάνα από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι Νταγιουάν όντας σίγουροι πως η έρημος Τακλαμακάν ήταν απροσπέλαστη, πιάστηκαν στον ύπνο.

 

Μπροστά στην υπεροπλία του εχθρού οι πόλεις άρχισαν να συνθηκολογούν η μία μετά την άλλη χωρίς μάχη. Μακρινοί πλέον απόγονοι των Μακεδόνων, οι περισσότεροι Νταγιουανέλληνες δεν είχαν ούτε το σθένος ούτε την στρατιωτική εκπαίδευση των προπάππων τους. Η μόνη επαρχία που αντιστάθηκε στους Δρακονιανούς ήταν η Λουντάι. Ο Λι την ισοπέδωσε και …μεγαλόψυχα μακέλεψε τους κατοίκους της ως τον τελευταίο.  Κατόπιν άρχισε να πολιορκεί την πρωτεύουσα Έρσι (Αλεξάνδρεια Εσχάτη).

 

Ύστερα από 40 ημέρες πολιορκίας οι στρατιώτες του Λι κατάφεραν να παραβιάσουν το εξωτερικό τείχος της πόλης και να συλλάβουν τον αρχιστράτηγο των Νταγιουάν. Τότε οι ευγενείς οχυρώθηκαν στο εσωτερικό τείχος και αφού συσκέφθηκαν μεταξύ τους, σκότωσαν τον βασιλιά τους και έστειλαν το κεφάλι του στον Λι μαζί με την εξής πρόταση: Θα του έδιναν όλους τους Ουράνιους Ίππους που ζητούσε μαζί με άφθονες προμήθειες για το ταξίδι, αν απέσυρε άμεσα τον στρατό του από την χώρα τους. Διαφορετικά θα έσφαζαν πρώτα τους Ίππους και μετά θα πολεμούσαν μέχρι το τέλος. 

 

Ο Λι δέχτηκε την συμφωνία. Αφού τοποθέτησε στον θρόνο τον Μεηκάη, έναν από τους ευγενείς που είχε φιλικά αισθήματα προς την αυτοκρατορία, αναχώρησε από την χώρα των Νταγιουάν παίρνοντας μαζί του 3.000 Ουράνιους Ίππους.

 


Το ταξίδι της επιστροφής μέσα από την κόλαση της Τακλαμακάν ήταν άλλη μια πορεία θανάτου.  Λιγότεροι από 10.000 εξαθλιωμένοι στρατιώτες και 1.000 Ουράνιοι καταταλαιπωρημένοι Ίπποι κατάφεραν να φτάσουν στην αυλή του Χαν. Οι ιστορίες που κυκλοφόρησαν για την διαφθορά και την παλιανθρωπιά των αξιωματικών κατά την πορεία ήταν φοβερές. Παρά τις συντριπτικές απώλειες και τις λιποταξίες, η εκστρατεία θεωρήθηκε νικηφόρα και οι επιζώντες αμείφθηκαν πλουσιοπάροχα.  

 

Ουσιαστικά αυτή η πρώτη στην ιστορία σύγκρουση Κινέζων και Ελλήνων, απετέλεσε ανεπίσημα τα εγκαίνια του Δρόμου του Μεταξιού.

 

Ένα χρόνο μετά, οι ευγενείς των Νταγιουάν συνωμότησαν και δολοφόνησαν τον βασιλιά Μεηκάη βάζοντας στην θέση του τον αδελφό του παλιού βασιλιά. Εκείνος για να μην προκαλέσει την οργή του Χαν, έστειλε τον γιό του ως όμηρο στην Δρακονιανή αυλή.

 

Μετά από μια δεκαετία και παρόλο που διέθετε τους Ουράνιους Ίππους, ο Λι Γκουανλί νικήθηκε από τους Σιονγκ-νου και αυτομόλησε σε αυτούς. Σε μια πανούργα κίνηση, παντρεύτηκε την κόρη του αρχηγού τους αλλά τα ρύζια του ήταν λίγα. Κατά την διάρκεια μιας κόντρας με κάποιον άλλο Δρακονιανό λιποτάκτη ρουφιάνο, οι Σιόνγκ-νου προτίμησαν τον άλλο και αποκεφάλισαν τον Λι.

 

Η χώρα των Νταγιουάν παρήκμασε ως κινεζικό προτεκτοράτο.  Χάνοντας σταδιακά τα φυλετικά τους χαρακτηριστικά, οι κάτοικοι ενσωματώθηκαν στον ασιατικό αχταρμά. Κανείς σπουδαίος δεν βγήκε ποτέ από την κοιλάδα της Φεργκάνα. Τον 78ο Ελληνικό αιώνα (8ο β.αι.) τα υπολείμματα των Ασιατελλήνων σαρώνονται από τους Ουιγούρους μογγολότουρκους καθώς οι πύλες εξόδου στη Γη έχουν ανοίξει διάπλατα και τα ορκ εξέρχονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες.

 


Αφήνοντας την σκόνη του παρελθόντος να κατακαθίσει παχειά πάνω στα γεγονότα, επιστρέφουμε στον σημερινό κόσμο για να αξιοποιήσουμε τα όποια διδάγματα προκύπτουν αβίαστα.

 



Σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει:  Η Μεγάλη Δρακοσαύρα προωθεί τα παράσιτα προς τα μέρη μας και στέλνει στρατούς από εγκληματίες να μας αφανίσουν. Αυτή είναι πίσω από τις λαθροκατσαρίδες και τους Τουρκομογγόλους του Ερντογάν.  

 

Ό,τι έχει αλλάξει είναι προς το χειρότερο. Η δρακονιανή Δύση μας πνίγει με το ανύπαρκτο χρέος. Τα λεφτά που έφαγαν οι ντόπιοι βαλέδες της μαζί με τους ξένους τραπεζίτες τα ζητούν στο πολλαπλάσιο από εμάς. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για συμβιβασμούς. Είναι από τις στιγμές της ιστορίας στις οποίες είτε αποδέχεσαι το περιλαίμιο του αιώνιου σκλάβου είτε πολεμάς με νύχια και με δόντια.

 


Το ότι δεν έχουν τελειώσει όλα ακόμη, οφείλεται σε έναν και μόνο λόγο: Στην ύπαρξη διαφωνιών ανάμεσα στις δρακονιανές συμμορίες ως προς την μοιρασιά των ψυχολαφύρων.

 

Δυστυχώς αυτό που μας διδάσκουν αιώνες τώρα (εκτός από την οργανωμένη δυσφήμιση των προγόνων μας) είναι η ήττα, η ανασφάλεια και η υποταγή. Ποτέ να μην αισθανόμαστε την ανωτερότητά μας απέναντι στα βάρβαρα στίφη των εξαποδώ και των εξαποκεί, ποτέ να μην αντιστεκόμαστε στις απόπειρες βίαιης επιμιξίας με τους υπάνθρωπους, ποτέ να μην επαναστατούμε εναντίον της διεφθαρμένης εξουσίας που τους υποστηρίζει εις βάρος μας.

 


Μετά τον κοροϊδοϊό έρχεται ο παγκόσμιος πόλεμος. Μέσα στη δίνη του δεν θα χαθούν μόνο ζωές και περιουσίες. Θα εξαφανιστούν για πάντα οι αποδείξεις και τα ενοχοποιητικά στοιχεία γι αυτούς που τον οργάνωσαν.  Οι μεταπολεμικές κοινωνίες –αν υπάρξουν- θα διδαχθούν ότι για όλα έφταιγαν ένας ιός και ένας πόλεμος. Τα 1.000 τρις του παγκόσμιου χρέους δεν πρόκειται να διαγραφούν. Όμως κανείς από το πόπολο δεν θα ξέρει πώς δημιουργήθηκαν και σε ποιον τα χρωστούν. Ούτε φυσικά θα μπορέσει να μάθει το πώς η νέα άρχουσα τάξη εξασφάλισε την ακίνητη περιουσία της.

 

Όταν τίποτα πια δεν φαίνεται να έχει νόημα, τότε το νόημα είναι το πλέον ξεκάθαρο. Παράδειγμα: Οι ΗΠΑ μπλοκάρουν τους πυραύλους των F-16 για εμάς, οι Γερμανοί δίνουν στους Τουρκους υποβρύχια, οι Γάλλοι μας πουλάνε κάποια αεροπλάνα αλλά δεν μας πουλάνε τορπίλες μεγάλου βεληνεκούς.  Τελικά μισο-άχρηστα είναι τα αεροπλάνα και τα υποβρύχια που ο φορολογούμενος πληρώνει πανάκριβα.

 


Η καμαριέρα του ΝΑΤΟ είμαστε που άμα θέλουν την πιπώνουν κιόλας οι πελάτες. Η Ε.Ε. (δηλαδή η ερπετοειδής σκατο-Γερμανία) όχι μόνο δεν μας υποστηρίζει, όχι μόνο δεν κρατάει ίσες αποστάσεις, αλλά υποστηρίζει πολιτικά και οικονομικά τους Τουρκοδρακονιανούς. 

 


Όλα δείχνουν ότι οι παγκόσμιοι ρουφιάνοι στήνουν το ματσάκι για αιματηρή ισοπαλία. Μας θέλουν μέτρια ισχυρούς ώστε να καταφέρουμε το μοιραίο πλήγμα στην διαλυόμενη Τουρκία αλλά όχι τόσο ισχυρούς ώστε να διεκδικήσουμε εδάφη και στρατηγικά κέρδη.

 


Χρόνια η δρακονιανή Μοσάντ γλεντάει την ΕΥΠ. Τώρα οι μασονοπολιτικάντηδες με την αδήλωτη καταγωγή πανηγυρίζουν που οι Εβραίοι έγιναν φίλοι μας. Άλλαξε λέει η τύχη μας!!! Ακόμα και γνωστοί μου στρατιωτικοί υποστηρίζουν αψήφιστα την νέα συμμαχία με το φίδι της Νεκράς Θάλασσας!!!  

 


Η προσωρινή σύμπτωση κάποιων συμφερόντων με το νεκραναστημένο πτώμα που λέγεται Ισραήλ είναι μια μαγική εικόνα. Φτηνούς λακέδες για τις χαμαλοδουλειές του ψάχνει ο Οβραίος. Τζάμπα εργατικό δυναμικό για σκότωμα.

 

Χωρίς πολλά λόγια, οι τσιφούτηδες υπολογίζεται ότι διαθέτουν γύρω στις εξήντα (60) ατομικές βόμβες. Αφού λένε ότι γουστάρουν τόσο πολύ να γίνουν πιστοί μας σύμμαχοι, ας μας δώσουν πέντε (5) στη ζούλα και γίναμε κολλητοί. Οποιοδήποτε άλλο επιχείρημα περί συμμαχίας είναι για τον πούτσο.

 

Σοβαρά τώρα η συμμαχία με τα νεκρόφιδα αποτελεί προσβολή προς γενεές ολόκληρες προγόνων που σφαγιάστηκαν είτε από τους Οβραίους είτε από αντιπροσώπους τους. Πρόκειται για ύβρι προς την ίδια την Φύση. Είναι μακράν η χείριστη επιλογή στρατοπέδου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.  Όχι «συμμαχία», όχι «σύμπραξη», όχι «συνεργασία», ούτε απλή «καλημέρα» δεν μας συμφέρει να έχουμε με δαύτους. Αφού θέλουν τόσο πολύ να διαλύσουν την Τουρκία, ας την διαλύσουν μόνοι τους άμα έχουν τ’ αρχίδια.

 

Το Ισραήλ δεν φοβάται τους ασιάτες Τούρκους. Ο φόβος του είναι οι Ελληνογενείς Τούρκοι, οι εξισλαμισθέντες πληθυσμοί της Μικράς Ασίας που έχουν ελληνικό DNA και τουρκική ταυτότητα. Αυτούς τους σύγχρονους γενίτσαρους δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν εύκολα γι αυτό και προσπαθούν να στρέψουν εμάς εναντίον τους.

 

Η παραπάνω διαπίστωση δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πέφτουμε σε παγίδες «συνομοσπονδιών» ή σε κολλητιλίκια με τα τουρκόφιδα. Ενδιάμεση περιοχή είναι μόνο η εξολόθρευση. Τούρκοι, Ντονμέδες, Γενίτσαροι, Μογγολορέστα και γενετικά υπόλοιπα του κάδου, την μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν και σέβονται είναι το ξίφος. Λεπίδι και ξυράφι κόντρα λοιπόν ώσπου να μην μείνει ούτε φολίδα από δαύτους. Το ιδανικό θα ήταν να αλληλοσφαγούν με τους Δρακοεβραίους κι εμείς να κάνουμε τη σούμα.

 

Έχω την βάσιμη υποψία ότι τα πάντα είναι συμφωνημένα.  Σύνορα, ζώνες, πλουτοπαραγωγικές πηγές, ακόμα και το έμψυχο δυναμικό. Το μόνο σίγουρο είναι κατά την διαδικασία επανακαθορισμού θα είμαστε όπως συνηθίζεται ολομόναχοι.

 


Το τεραίν είναι εννοείται παγκόσμιο. Όμως μου προξενεί εντύπωση το ότι μόνο μαζί μας ασχολούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Γιατί άραγε; Τι είναι αυτό που τους φοβίζει; Γιατί δεν ασχολούνται με τα δισεκατομμύρια των Κινέζωων και των Ινδοπακιστανόζωων; Γιατί τον δικό μας ισχνό πληθυσμό έχουν λυσσάξει να κρατήσουν ασήμαντο αριθμητικά και ιστορικά;

 

Όταν μου λένε ότι ο εχθρός είναι αόρατος τα παίρνω στο κρανίο. Δεν υπάρχει αόρατος εχθρός. Τουλάχιστον στο τριεπίπεδο Άνθρωποι – Ιερατεία – Θεοί τα πάντα είναι ορατά. Όλοι οι υπεύθυνοι είναι σε απόσταση βολής.

 

 

Η ελευθερία είναι μια κατάσταση στην οποία δεν φτάνει κανείς μόνο με το μυαλό όπως οραματίζονται οι κωλώστρες γκουρού και οι διανοούμενες αδερφομάνες. Απαιτείται επίπονη σωματική προσπάθεια εναντίον των τυράννων και ειδικά εναντίον των ηλιθίων οπαδών τους. Δηλαδή ο άλλος σε έχει στη φυλακή και σε γαμάνε τα τσόλια του κι εσύ είσαι «ελεύθερος στο πνεύμα». Άλλη αρχιδιά έχουν να μας πουν;  Ελεύθερος είσαι μόνο όταν αποκεφαλίσεις τον τύραννο, παλουκώσεις τους πραιτωριανούς του και εξολοθρεύσεις το ιερατείο.  Όμως αυτό δεν φτάνει. Πρέπει να σκοτώσεις το ερπετό από το οποίο πηγάζει όλη η δυστυχία. Να εξολοθρεύσεις τον θεό της περιοχής.

 


Δεν υπάρχει άλλη οδός από εκείνην της σκληρής αντίστασης με κάθε μέσο. Αφού κανείς άλλος δεν πρόκειται να κουνηθεί, μοιραία εναπόκειται σε εμάς τους ίδιους να πάρουμε τα όπλα και να υπερασπιστούμε με αυτά την νομιμότητα. Είναι γεγονός ότι έχουμε αργήσει κιόλας.

 


Ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει.  Οι αψιμαχίες στην Συρία, στην Λιβύη και στον Καύκασο δείχνουν ότι είμαστε σε φάση αναγνώρισης των δυνάμεων και διακρίβωσης της αποφασιστικότητας του αντιπάλου.

 


Όσοι έχετε την δυνατότητα αποτραβηχτείτε στα ορεινά χωριά, ξεκόψτε από το κράτος και οργανωθείτε εκ του μηδενός. Οι υπόλοιποι μείνετε στις πόλεις και φορέστε προσωπεία. Προσποιηθείτε ότι είστε ζόμπι σαν τους γύρω σας. Όμως μη λυπάστε κανέναν.  Θυμηθείτε: οτιδήποτε έχει ανθρώπινη μορφή αλλά δεν συμπεριφέρεται ως άνθρωπος, δεν είναι άνθρωπος.  Είναι ο εχθρός που χρησιμοποιεί ανθρώπινο (τρόπος του λέγειν) κέλυφος για να περάσει απαρατήρητος.

 

Εμπιστοσύνη σε κανέναν. Δύο άμα είστε, ο ένας θα είναι ρουφιάνος. Η καλύτερη λύση είναι ο στρατός του ενός. Η αποδοτικότερη στρατηγική είναι η λογική της μιας σφαίρας.

 

…Τι σημαίνει αυτό;

 

Σημαίνει ότι η μέγιστη ζημιά στον εχθρό μπορεί και είναι αναγκαίο να επιτευχθεί από μια ασήμαντη μονάδα.

 

Σε έναν κόσμο που όλοι βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση, μόνο η ατομική σκέψη μπορεί να διαφύγει τον έλεγχο. Προς τούτο απαιτείται η μέγιστη κατανόηση της χρησιμότητας του κάθε στόχου, η υψηλότερη δυνατή γνώση των περιβαλλοντικών συνεπιδράσεων και η παντελής απουσία ελπίδας. 

 

Είναι σαν να έχει κάποιος μπροστά του μια ολόκληρη χώρα εχθρών και μόνο μια σφαίρα. Πρέπει να ρίξει την σφαίρα εκεί που θα πιάσει τόπο.  Εκεί που θα κάνει την μεγαλύτερη ζημιά. Μπορεί να παραμείνει μήνες ή και χρόνια εν υπνώσει ώσπου να φτάσει στον ιδανικό στόχο ή στην ιδανική στιγμή.

…Κάποιος οδηγάει ένα βυτίο γεμάτο βενζίνη. Έχει μόνο μια στραβοτιμονιά. Πρέπει να στουκάρει και να μπουρλοτιάσει αυτό που είναι σημαντικό.

… Κάποιος χακάρει υπολογιστές. Έχει μόνο μια χακεριά. Πρέπει να ρίξει το σύστημα που θα τους πονέσει περισσότερο την στιγμή που θα είναι η πιο κρίσιμη.  

… Κάποιος είναι τεχνικός. Μπορεί να σαμποτάρει τις κεραίες της γαμιοτηλεόρασης και των κινητών ρουφιάνων.

… Κάποιον τον έχουν πάρει για ανθυποβοηθό σεφ. Μπορεί να δηλητηριάσει τον πούστη που πρέπει την στιγμή που χρειάζεται.

…Κάποιος είναι κλητήρας στον Δήμο. Μπορεί να εξαφανίσει τα μητρώα των βρομά και των λάθρο που ελληνοποιήθηκαν και να αφήσει τις σαύρες ξεκρέμαστες.

 

… Νυχτοφύλακες, οδηγοί, μπειμπι-σίτερ, καθαρίστριες, κομμώτριες, σερβιτόροι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ντελιβεράδες, η λίστα με τις «καθημερινές», μη στρατιωτικές/μη αστυνομικές ειδικότητες συνεχίζει ατελείωτη.

 

Είναι απίστευτη η ζημιά που μπορούν να κάνουν χωρίς οπλισμό και χωρίς στρατιωτική εκπαίδευση οι εκ πρώτης όψεως «ασήμαντοι» άνθρωποι. Αν μάλιστα τα χτυπήματά τους είναι διαδοχικά μπορούν να επιφέρουν προσωρινή ή και μόνιμη παράλυση στον εχθρικό μηχανισμό του μαφιόζικου κράτους.

 

Όταν κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο συναγωνιστής του, και να θέλει, δεν μπορεί να προδώσει.  Ο ρουφιάνος, το μεγαλύτερο ατού της μασονευτικής δημοκρατίας αχρηστεύεται. Η ατομική προσέγγιση στην αντιστασιακή πράξη φαίνεται να είναι η προσφορότερη λύση αφού εξαλείφει τα συνωμοτικά μειονεκτήματα από την μια πλευρά αλλά και την τεχνολογική υπεροχή του δυνάστη από την άλλη. Αν τεθεί σε κίνηση αποδεικνύεται μια μηχανή ασταμάτητη επειδή βασίζεται στο απρόβλεπτο.

 


Το μαϊμουδένιο «χτύπημα» στους δίδυμους πύργους το 9001 εγκαινίασε την εποχή των fake news ενώ ο σημερινός κοροϊδοϊός μας εισάγει στον deepfake κόσμο της χωρίς όρια κωλοτρυπιδιάς. Χαρακτηριστικό της νέας πραγματικότητας είναι η εξωφρενικότητα των σεναρίων. Ό,τι σκατιόλα έχει απορριφθεί εκατοντάκις  από το Χόλιγουντ, έρχεται να παιχτεί στα δελτία των 8. Τις ατάκες που εκστομίζουν οι πεινάλες ηγετίσκοι και οι γελοίοι «επιστήμονες» όλων των ειδικοτήτων που τους πλαισιώνουν αν τις άκουγε κάποιος σε ταινία θα πήγαινε στο ταμείο να ζητήσει τα λεφτά του πίσω.

 


Είμαστε ξανά στη φάση που έχουν ανοίξει οι πύλες. Η εξωγήινη φυσούνα ξερνάει διαόλους και τριβόλους καταπάνω μας.  Όλα τα παλαιά σενάρια παίζουν: χρεοκοπία, υπόδουλη δραχμή, πόλεμος με Τουρκία, παγκόσμιος πόλεμος, ξένη κατοχή, εμφύλιος.

 



Στην κλασική σειρά περιπετειών έχει προστεθεί εκείνη της επέλασης των ασιατικών ορκ, της γενοκτονίας και της αφομοίωσης με την γνωστή μέθοδο: τα θηλυκά που είναι από 35 χρονών και κάτω θα γονιμοποιηθούν με δρακονιανό σκατόσπερμα. Τα υπόλοιπα θα σφαγούν μαζί με τα αρσενικά.

 


 

Ως γνήσιος εθνοεκκεντρικός δεν έχω άλλη επιλογή από το να υπερασπίσω το έθνος όπως το καταλαβαίνω. 

 

Ο Μέγας Παίκτης ας τηρήσει τις υποσχέσεις του.

 

Ας μη μείνει ούτε ρουθούνι ερπετοειδούς.

 







208 σχόλια:

  1. Υπάρχουν στο μενού των κινέζικων εστιατορίων αυτά τα πράσινα αυγουλάκια; Να μαζευτούμε να πάμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε φίλε, θα μείνω στο πιτόγυρο...

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ Κ ΝΑΣΑΙ.ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΑ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΟΥ ΛΕΞΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους ΡΕ Μαλάκα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Κάποιοι αναρχοάπλυτοι κάτι μυρίστηκαν από το τριφασικό δούλεμα με τα φίμωτρα που μας χώνει η Νέα Τάξη"
    Ταρχιδια μου μυριστηκαν. Αν ειχαν μυριστει θα ειχαν συνταχθεί με τους γονείς που διαμαρτυρηθηκαν σε πορείες πριν ξεκινησει η σχολικη χρονιά. Αντ'αυτού τους λοιδορησαν και τους κορόιδευαν που ποδοπατουσαν τις μάσκες στο δρόμο,με βιντεάκια στο πουτσολουμπεν. Δεν υπαρχουν αναρχικοί οπως τους φανταζεσαι εσυ. Τους εχω φαει στην μαπα στο πανεπιστήμιο και τους τρωω ακομη και τωρα στην δουλειά μου. Απλως διαμαρτυρονται για να διαμαρτυρονται. Σκέψου το αντίστροφα.Αν το κρατος έβγαζε διαγγελμα οτι π.χ δεν χρειαζονται οι μασκες τοτε τα απλυτα θα αφισοκολλουσαν υπερ της χρησης μάσκας δικαιολογωντας το πως το κράτος θελει να μας δολοφονήσει. Οπου πανε διαλανε την οποιαδήποτε δυνατότητα ενωσης των πολιτων. Η μόνη έγνοια τους ειναι η εγκαθίδρυση των λαθροορκ στην επικράτεια της Ελλαδος. Αι σιχτιρι και αυτοι και ολοι οι γύρω μου που κοιμουνται. Τα λέω στους γονεις μου και κρεμανε τα μουτρα. Εσυ θα αλλαξεις τον κοσμο παιδί μου? Στα αρχιδια μου ο κοσμος ρε μανα, στα μουτρα μας και στην αυλη μας θα σκασει το κωλοπυον. Ημουν αρκετα εξωστρεφής, με δεκαδες γνωστους και φίλους. Τα τελευταία δυο χρονια ειδικά, εχω μεινει με μονοψηφιο αριθμό που συνεχίζει να μειώνεται. Δεν τους αρέσει η αλήθεια. Γίνομαι δυσάρεστος στην παρεα, έτσι μου λένε. Τσπ. Εχω απορίες για καποια θέματα. Θα μπορούσα να τις στειλω κάποια στιγμη,που θα έβρισκα χρονο, στο μειλ σου pesoi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη, ωριμάζεις ! Σε κόβω για 25-26-27 . Αν κάνω λάθος συγγνώμη.Αλλά είναι σαν να έχω γράψει εγώ αυτές τις λέξεις δέκα χρόνια πριν.Σου υπόσχομαι, αν όντως πέφτω μέσα, ότι αργότερα θα φας περισσότερο σκατό στη μάπα. Είσαι στη πρώτη φάση.Εγώ δεύτερη προς τρίτη, δλδ αυτά που γράφει ο Μάρκος για ατομικό επιχειρησιακό επίπεδο .Η μάνα σου σε αγαπάει, αυτό στο λέει όχι για να σε ρίξει, αλλά για να σε προετοιμάσει για τη μιζέρια που πρόκειται να αγωνιστείς να ξεπεράσεις τα υπόλοιπα χρόνια επειδή είσαι αφυπνισμένος.Αν έπεσα έξω και πάλι συγγνώμη.

      Διαγραφή
    2. Φίλε ανώνυμε 9:08 καταλαβαίνω τι λες. Δεν κατηγορω τους γονείς μου. Ημουν απο τους τυχερούς που είχαν μια μανα και εναν πατέρα που προτιμησαν να θυσιασουν το προσωπικο συμφέρον και τις πολυτέλειες, ώστε να μου προσφερουν μια ανθρώπινη οικογένεια με αγαπη,αξιες και σεβασμό προς την Ελλάδα. Δεν περιμένω να σηκωσουν το λάβαρο, αυτο πρεπει να το κάνουμε εμεις. Εχω αποδεχθεί ,αν και μερικες φορες χανω το ψυχικό μου σθένος, οτι το μελλον προβλεπεται δυστοπικο. Σημερα ειδικα με τις πορειες για την κωλοχρυση αυγη που το μονο που καταφερε ηταν να στιγματισει οσους θέλουν ενα έθνος καθαρα ελληνικο και να δωσει πατημα στους απλυτους, φανηκε ενα απο τα σεναρια που θα παιχτεί στο μελλον , απο αυτά που ανεφερε ο Μαρκος (ο "εμφυλιος" . Τι να πω καλον αγώνα σαυτον τον κωλοπλανητη..

      Διαγραφή
  4. Ώωω, μεσιέ λέ μαρκί, βλέπω έχετε ενστερνισθεί στον υπέρτατο βαθμο τη στρατηγική του Γέρου του Βουνού! Πολύ καλά! Πολύ καλά! Συνεχίστε!

    Υγ 1: Δηλαδή, τώρα έρχεται ο Κινεζωϊκός Αιώνας; (Κατά το: "Καινοζωϊκός".) :-)
    Υγ 2: Με τα Γουΐντοζ... είμαι περίεργος να δω τί θα πούν καί τί θα κάνουν όλα τα (χα)ζά, που τα συνήθισαν, τώρα που ο αντιπαθέστατος Γκέητς μετατρέπει κάθε υπηρεσία σε διαδικτυακή (καί με ετήσια συνδρομή)! Άντε να δω, πώς θα γράφουν στο εξής κείμενα στο αγαπημένο τους Γουέρντ! (Καί να καταφέρουν να τα γράψουν, ως διαδικτυακά είναι διάπλατα εκτεθειμένα στους πάντες.)
    Καί κερατάδες (τα ζά), καί δαρμένοι, καί χρεωμένοι, δηλαδή. "Τόταλ λούζερζ", κατά το κοινώς λεγόμενον.
    Αξιότιμε μαρκήσιε, φοβάμαι πως υμείς κι εγώ ζούμε σε λάθος πλανήτη.

    (Αν απορείτε, όντως έχω σοβαρώτερες δουλειές να κάνω, απ' το να παρατηρώ ζά - δίκην επισκέψεως σε ζωολογικό κήπο. Αλλά χρειάζομαι πότε-πότε καί κανένα εύθυμο διάλειμμα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε μπαγάσα Marco,

    Πώς θα μπορούμε να σε εμπιστευόμαστε πλέον, την στιγμή που διαφημίζεις όλες τις μάσκες και τα φίμωτρα του κοροϊδοϊού εκτός από την αυθεντική κοροϊδομάσκα (που, στο κάτω-κάτω της γραφής, αυτή αποτελεί ελληνικότατο προϊόν, εμπνευσμένο, σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο από Έλληνα); :-P

    -Γιώργος

    Υ.Γ.
    Πολλές ευχαριστίες για το μάθημα σινοϊστορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε ρε Μάρκο, ταφογάμισες επιτέλους και ξεχαρμανιάσαμε.

    Αν και περίμενα περισσότερο περιεχόμενο με Ρωσίδες και Ουκρανάηζερ, Αφρικανικά υπόζωα και Ραγιαδοέλληνες Γιουνάν λαθρομετανάστες που μαγαρίζουν την Πελασγική μας Γαία και την Ιερή Αιγηΐδα, ξέρεις, τους αρνησιπάτριδες ριψάσπιδες φραπεδόπουστες που θα την κάνανε για Παρίσι άμα οι Μογγολοι παταγανε το κουμπί, παραλληλίζοντάς τους με τους αρχιδοτράχηλους Σπαρτιάτες Αρμενίους που στο πρώτο μπαμ πήρανε το πρώτο μεταφορικό απο τη Διασπορά για να υπερασπιστουνε την πατρίδα τους και το φυλετικό τους αποτύπωμα στην περιοχή πεθαινοντας για αυτή - στην πλειοψηφία τους φαντάροι γεννηθείς μετά το 2.000 (!!!)

    Οχι σαν τα δικά μας τα φυγόπονα καλωδιωμένα παχύσαρκα αμερικανάκια με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου ήδη από το γυμνάσιο εικόνα και ομοίωση της πονηρής γυφτοπαρτουζιάρας μάνας τους.

    Καλό Χειμώνα,
    Καλές Κρεμάλες,
    Και του χρόνου στη Σαυρούπολη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΟΥ ,ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΜΑΡΚΙΕ.
    ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΘΑ ΕΧΗΣ ΤΗΝ ΑΓΑΛΙΑΣΗ ΝΑ ΔΗΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΡΟΕΛΑΣΗ.
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.
    ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΆ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΔΙΟ ΑΦΥΠΝΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΓΟΝΩΝ.
    ΤΟ ΣΑΒΟΥΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΣ.
    ΟΜΩΣ ,ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΣΟΥ...
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελικό πατιρντί δεν το χάνω με τίποτα... Έτσι το λέω να πάρουν λίγο θάρρος οι σαύρες για νά 'χει λίγο σασπένς το ματσάκι...

      Διαγραφή
  8. Τώρα εγώ διαβάζω τη σκέψη σου ή εσύ τη δική μου!? Γιατί αυτά σκεφτόμουνα τόσα χρόνια όταν έβλεπα

    “πατριωτικές κινήσεις”

    “σύλλογοι-συλλογικότητες”

    “πρωτοβουλίες”

    “διάφορες ομάδες – ομαδούλες”

    και διάφορες άλλες περιπτώσεις να καταρρέουν πριν αναπτύξουν οποιαδήποτε δυναμική επειδή εισέρχονταν μέσα διάφορα πρακτόρια – κομματόσκύλα – ρουφιάνοι και κατέστρεφαν σε χρόνο DT την οποιαδήποτε προσπάθεια.

    Το άρθρο αυτό Μάρκο πρέπει να γίνει Blueprint (Βαρβαριστί) αντίστασης και να μεταδοθεί παντού. Όσοι έχετε Blog επιβάλλεται να το δημοσιεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάρκο καλημέρα,
    σε πλήρη αντίθεση με τους κλακαδόρους, σου λέω ότι η παρούσα δημοσίευση δεν είναι του επιπέδου σου.

    Κατά παράδοξο τρόπο βέβαια, δεν φταις εσύ γι' αυτό και θα το εξηγήσω.
    Είναι προφανές ότι βρίσκεσαι σε φάση απογοήτευσης και αμηχανίας, δεν το εννοώ κακόπιστα ή υποτιμητικά, καθώς τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως προέβλεψες σε παλαιότερα κείμενά σου.

    Ούτε τα αφεντικά εμφανίστηκαν, ούτε ρηξικέλευθα πράγματα συνέβησαν. Είναι δε πιθανό ότι δεν θα συμβούν κιόλας, τουλάχιστον άμεσα ή όπως τα φανταζόμαστε. Το γιατί το γράφεις μόνος σου, ο αόρατος - ορατός εχθρός δρα υπογείως.

    Θα υποσκάψει, μέχρι να διαφθείρει ή να εκβιάσει και τον τελευταίο άνθρωπο που φοβάται και υπολογίζει.

    Δυστυχώς τα ζώα γύρω μας δεν χαμπαριάζουν μία.
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα ηλιθίων, είναι τα σχόλια στην παρούσα ανάρτηση, από το περιεχόμενο των οποίων καταλαβαίνεις ότι αυτός που σχολιάζει δεν έχει καταλάβει τίποτα.

    Το σύστημα ξέρει και να κρύβεται και να ελέγχει.
    Οι πιο "ξύπνιοι" συντάσσονται για να παρατείνουν το τέλος.
    Το υπηρετικό προσωπικό δεν θα προδώσει ποτέ.

    Δεν πιάνει ούτε η συλλογική αντίδραση, ούτε η ατομική.
    Κοινώς δεν πιάνει τίποτα (και το ξέρεις).

    Εκ των πραγμάτων, όταν φτάσουμε στο απροχώρητο και γίνει τελικώς το μπαμ, διότι θα γίνει κάποτε (στο χρόνο είναι που διαφωνούμε), θα μιλήσει η Ανάγκη και η Φύση.

    Και θα κρίνουν του πάντες.

    Αυτό το ξέρουν οι "άλλοι" καλύτερα από εμάς, διότι έχουν φάει τσιμπούκια επανειλημμένως.

    Αυτό προσπαθούν και τώρα να κάνουν. Να αλλοιώσουν τη Φύση.
    Προφανώς κι εγώ δεν αναπτύσσω τον πλήρη συλλογισμό, άλλα είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις.
    Τα περιγράφεις άλλωστε.

    Ο Αλέκος έκλεισε τις πύλες στο "παρά πέντε", αλλά τώρα βρισκόμαστε στο "και δέκα".

    Για να δούμε ...
    Ακόμα υπάρχει ελπίδα.
    Σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε αυτή.

    Το μόνο που θα μας σώσει ξεκάθαρα, είναι να γίνουν οι "άλλοι" μπουρδέλο μεταξύ τους. Φαίνεται πώς κι αυτοί είναι "άλλοι" σε σχέση με εμάς, αλλά είναι και "άλλοι" μεταξύ τους. Ήδη πάντως ζεσταίνουν τις μηχανές τους προς αυτήν την κατεύθυνση.

    Σε κάθε περίπτωση πάντως είμαστε φαβορί για υποβιβασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμία απογοήτευση, καμία αμηχανία. Απλά ό,τι είχαμε να πούμε μεταξύ μας το είπαμε και όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Τώρα μόνο πράξεις.


      Υ.Γ. Αν έπεφτα και χρονικά μέσα, δεν θα ήμουν εδώ.

      Διαγραφή
    2. Πέτρος απο Πετραλωνα21 Οκτωβρίου 2020 στις 9:28 π.μ.

      Μάρκο, μην τους ακούς. Δεν θέλουν το καλό μας.
      Προχώρα και εμείς σε ακολουθούμε και στη κόλαση.
      Πέτρος

      Διαγραφή
  10. Αγαπητε ανωνυμε 7 Οκτωβρίου 2020 - 11:10 π.μ.

    Επειδη αναφερθηκες προς το κοινο του μπλογκ με την ευκαιρια αυτη σε διαβεβαιω οτι πραγματικα η κατασταση υφισταται ως περιγραψες κατωθι...

    "Ο Αλέκος έκλεισε τις πύλες στο "παρά πέντε", αλλά τώρα βρισκόμαστε στο "και δέκα".

    Για να δούμε ...
    Ακόμα υπάρχει ελπίδα.
    Σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε αυτή."

    Σε αυτο συμφωνουμε.

    Για τα λοιπα θα δουμε.

    Ευχαριστω για τη φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε Ρόκκο,
      μια διευκρίνιση, ως προς την αναφορά μου στο κοινό.

      Θεωρώ προφανές ότι δεν απευθύνεται σε όλους.
      Ούτε ο σκοπός μου είναι να προσβάλω κάποιον.

      Δεν σου κρύβω όμως ότι μου κάνει εντύπωση το γεγονός, ότι ο άλλος μπαίνει για να διαβάσει (και ενδεχομένως να σχολιάσει αν θέλει) πιο ψαγμένα πράγματα, ή αν θες, πράγματα που δεν θα διαβάσει αλλού και αντί να ασχολείται με την ουσία, ασχολείται με το περιτύλιγμα. Δηλαδή με τα μπινελίκια.

      Σε 2η ανάλυση θα σου πω, ότι μου κάνει εντύπωση το γεγονός, ότι, τις περισσότερες φορές, ο αναγνώστης δεν αντιμετωπίζει κριτικά το κείμενο.

      Δηλαδή ο άλλος το διάβασε όλο και συμφωνεί στα πάντα ;
      Πεδίο ευγενικής διαφωνίας ή διαλόγου δεν υπάρχει ;

      Σε αυτά αναφέρομαι και αυτά σχολιάζω.

      Αν θες αυτός είναι και ο λόγος της κατάντιας μας.
      Οι περισσότεροι δε σκέφτονται καθόλου και όταν σκέφτονται τελικά είναι χειρότερα, γιατί και λάθος σκέφτονται (οπότε το καθόλου είναι καλύτερο) και λάθος εκφράζονται.

      Σ' ευχαριστώ πάντως που μου έδωσες αφορμή να διευκρινίσω.

      Διαγραφή
    2. Παρακαλω.
      Κατανοητον.

      καλη σου συνεχεια.

      Διαγραφή
  11. Ποσες φορες εχεις δει το Fight Club ρε μπαγασα ?
    Απ'εξω το ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον πουτσο κλαιγανε7 Οκτωβρίου 2020 στις 6:14 μ.μ.

    Λοιπον Μαρκο πρεπει να διαφωνησω μαζι σου. Ο κοροιδοιος ειναι σταλμενος απο τον Μεγα Παικτη. Ετσι μπορεσαμε να ξεχωρισουμε τους ρουφιανους, τους χεστες, τις λουγγρες και γενικα ολους αυτους που θα αναγκαζομασταν να εμπιστευτουμε να φυλανε τα νωτα μας εν καιρω πολεμου. Τωρα ομως ξερουμε. Ξεμπροστιαστηκαν ολοι, αδελφικοι φιλοι που αποδειχθηκαν φιλεναδες, συγγενεις ΚΥΠατζηδες και γκομενες πραιτωριανες. Το μεγιστο καλο ειναι οτι τωρα ξερουμε. Ξερουμε ποιους θα πηδηξουμε πρωτους οταν ο ρεφερι σφυριξει την εναρξη. Ξεβρακωμα και πουτσα μεχρι τα παπουτσια πριν ξεκινησουμε καν τον αληθινο πολεμο. Στ'αρχιδια μου προσωπικα αν επιζησω απ'αυτο που ερχεται αρκει να προλαβω να παρω μαζι μου μερικους υπουαγμενους, καμια ντουζινα ορκ κι αν ειναι δυνατον κι ενα κεφαλακι σαυροαξιωματικου. Ζηταω πολλα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε τι επαθαν οι σαυρες ; Αρχισαν να βλεπουν το φως η κανουν κινησεις αντιπερισπασμου ;

    http://www.kassimatisdimokratia.gr/index.php/news/item/306-2020-10-05-08-54-58?fbclid=IwAR2FX2RPif8H8_QP8u3st4G96jo0KGd6i8DWp9empLYqTCBu33r773LQRyo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως και το καλύτερο άρθρο του 2020, στην Ελλάδα, πάνω στο θέμα αυτό.
      Χαρακτηριστικό του δε, ότι όλο σχεδόν έχει την μορφή ερωτηματολογίου, προς διεθνείς οργανισμούς και προς την ελληνική κυβέρνηση περισσότερο.
      Βέβαια την απάντηση σε όλες αυτές τις παραδοξότητες.. την γνωρίζουμε εμείς οι κοινοί θνητοί άνευ φουστίτσας. Και είναι μία:
      ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΎΦΑ!

      Διαγραφή
  14. Ποιο το μέλλον του εθνικισμού μετά την καταδίκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του εθνικισμού σκοτεινό, της εθνοεκκεντρικότητας λαμπρό...

      Διαγραφή
    2. "Η ηγεσία του κόμματος θα έπρεπε κανονικά να δικαστεί για εγκλήματα κατά της στοιχειώδους νοημοσύνης, για άρνηση εκ προθέσεως της Ιδέας και για εθνοκαταστροφική άγνοια εξ αμελείας των βασικών κανόνων πολιτικής τακτικής."

      http://mavroskrinos.blogspot.com/2020/10/blog-post_99.html

      Διαγραφή
    3. Τι εστι εθνοεκκεντρικοτης? Σε ποια δημοσίευση σου
      να ανατρέξω?

      Διαγραφή
    4. http://mavri-fatria.blogspot.com/2016_03_23_archive.html

      Διαγραφή
  15. Καλησπέρα.Το μειλ που δίνεις,δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το μέιλ που δίνεις δεν λειτουργεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά λειτουργεί εκτός αν έγραψες [παπάρι] αντί για @

      Διαγραφή
  17. Πόσο σε ευχαριστώ που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ζόμπια με μάσκες

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/923120_apopeires-dolofonias-kai-kakopoiiseis-pagkosmios-se-osoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο κύριος Ανώνυμος7 Οκτωβρίου 2020 - 11:10 π.μ. πολύ... ανώτερος μωρ'αδερφάκι μου
    ενώ εσύ αμήχανος, απογοητευμένος κλπ (η διορατικότητά του δηλαδή γεννά κλαυσίγελω)
    ...εμείς τα ζαγάρια δε, τελείως ανίδεα...
    Κάτι τέτοιες πίπες ούτε τα σκληρά εργαζόμενα ιεροδουλάκια της οδού Φυλής δεν τις παίρνουν...
    αρκετές αράδες χάλασα με δαύτον.
    Στο προκείμενο: Σε διάβασα κι ήρθα στα ίσα μου ύστερα
    από καιρό. Γέλασα (πίσω απ'τη ζοχάδα) κι έμαθα, μέσα απ'τη γραφή σου πάλι.
    Επειθώς αναφέρω παρούσα, και μετά λόγου γνώσης τις
    ευχαριστίες μου, μιας και δίνεις πολλά χωρίς να περιμένεις να πάρεις τίποτα. Μέχρι νεοτέρας, κάπου εδώ θα τριγυρνάω (αν δεν την έχω κάνει μ'ελαφρά για άλλους γαλαξίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κάτι τέτοιους/ες σαν κι εσένα τα έγραψα.

      Κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου, με βρισιές εξ αποστάσεως.
      Επιχειρήματα μηδέν όμως.
      Το κείμενο άραγε το διάβασες ή ήταν δύσκολο ;

      Εκ του σύνεγγυς, δεν υπήρχε ούτε μία περίπτωση να απευθυνθείς έτσι, όχι σε εμένα, αλλά σε κανέναν.

      Από κοντά σιωπή, από μακριά βρισιές και μαγκιές.
      Θρασείς και ως εκ τούτου χρήσιμοι για το σύστημα.

      Ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες πάντως.

      Διαγραφή
    2. Μπραβο Βασουλα, με εβγαλες απ'τον κοπο να χαλασω εστω και μερικα λεπτα απ'το χρονο μου για να ασχοληθω με τον "κυριο υπερανω".
      Κι εσενα οπως και τον Μαρκο σας παρακολουθω σχεδον εξ'αρχης.
      Να'στε καλα παιδια και να ενημερωνετε τους (κατα τον "κυριο υπερανω") αδαεις.

      Διαγραφή
    3. Προς Ανώνυμο 12 Οκτωβρίου 2020 - 1:00 μ.μ., ειναι αν μη τι άλλο
      ηλίθιο να μιλάς (ΕΣΥ που ποστάρεις ως ανώνυμος) για
      "κρυμμένους πίσω απ'την ανωνυμία του πληκτρολογίου",
      και δη απευθυνόμενος σε άτομο που δεν ποστάρει ως ανωνυμο.
      Αλλά οκ, δεν περίμενα και κάτι έξυπνο απ'αυτην αυτού...
      ανωτερότητα :Ρ
      Δυσκολο δεν ήταν να σε διαβάσω, βαρετό όμως ήταν
      μέχρις δακρύων.
      Εκ του σύνεγγυς δε θα'χεις ποτέ τη χαρά να με απολαύσεις,
      γι'αυτό θα μείνεις με την απορία. Συνιστώ να ευχαριστήσεις
      και το σύμπαν που δε θα σου τύχει τέτοια..χαρα
      γιατί μάλλον θα γελούσαν και τα τσιμέντα γύρω μας,
      εξαιρώντας βέβαια εσένα (μην κοιτάς που λέω για χαρές...)



      και προς

      Ανώνυμο 12 Οκτωβρίου 2020 - 2:02 μ.μ.
      να'σαι καλά φίλε.
      Ανώνυμος από ανώνυμο έχει σίγουρα διαφορά :)

      Διαγραφή
    4. Πέτρος απο Πετραλωνα21 Οκτωβρίου 2020 στις 10:17 π.μ.

      Πέστα βρε Βάσω.
      Μας τα πρήξανε οι Σοφοί με την ανωτερότητα τους.
      Θέλουν και καλά να μας ξυπνήσουν.
      Δεν μας παρατάνε με τις εξυπνάδες τους.
      Πέτρος.

      Διαγραφή
  20. Ιδανική η ιδέα της εθνοεκκεντρικότητας αλλά μάλλον στη σφαίρα του ρομαντισμού. Ποιός και κυρίως πως θα την εφαρμόσει; Υπάρχουν σήμερα Έλληνες με τέτοιες δυνατότητες πέραν ίσως από κάποιους "γραφικούς" του διαδικτύου; Οι πάντες και τα πάντα έχουν ξεπουληθεί στη Νέα Τάξη. Η πορεία της χώρας είναι προδιαγεγραμμένη εδώ και δεκαετίες και το οριστικό τέλος πλησιάζει με τον συνδυασμό Ισλάμ+Ευρώπης. Βάζουμε το Ισλάμ στην Ελλάδα...τελειώσαμε. Τους δίνουμε και υπηκοότητα σε 4 χρόνια...ανοίγουμε μόνοι μας τον τάφο μας. Όσο για την Ευρώπη θα μας τα πάρει όλα, θα μας καταληστέψει-συμβαίνει ήδη- και στο τέλος είτε θα μας κλείσει και το κράτος, κάνοντας μας και επίσημα επαρχία της, είτε θα μας έχει ένα τύποις "ανεξάρτητο" φτωχό τουριστικό προτεκτοράτο στυλ Ταϋλάνδης. Όταν έρχονται εδώ οι Ευρωπαίοι στα μνημεία μας και λένε " αυτή είναι η ευρωπαϊκή μας κληρονομιά" και όλοι χαζογελάνε χαρούμενοι σημαίνει ότι τα δίποδα Erectus των Βρυξελλών συν τοις άλλοις μας πήραν και τα μυαλά με προπαγάνδα δεκαετιών. Δεν βρίσκεται ένας ηλίθιος εκεί μέσα να τους πει "Ρε κλέφτες ποια κληρονομιά σας; Πότε την αποκτήσατε; Όταν εμείς τα κάναμε αυτά εσείς ήσασταν Νεάντερνταλ". Μας έχει διαλύσει σε 40 χρόνια η Ευρώπη, γεωργία, κτηνοτροφία, βιοτεχνία, βιομηχανία, εμπόριο...μας μηδένισε παντού.
    Το θέμα είναι σε μια εποχή που τα εθνικά κράτη πάνε για κατάργηση η Ελλάδα μπορεί να μείνει εθνικό κράτος; Δύσκολο…αλλά όχι απίθανο. Χρειάζεται ριζική εθνική ανασυγκρότηση σε όλους τους τομείς. Σήμερα μας δίνουν 18 ραφάλ και χαιρόμαστε σαν ιθαγενείς με καθρεφτάκια ενώ πρέπει να έχουμε 500 μαχητικά και πυρηνικά για να διασφαλίσουμε την ανεξαρτησία μας έναντι οποιουδήποτε εχθρού. Θέλει ο σημερινός μέσος Έλληνας ένα ισχυρό εθνικό κράτος; Έχει αυτή την πνευματική συγκρότηση; Μάλλον όχι εφόσον οι περισσότεροι ενδιαφέρονται να αρπάξουν κάνα ψίχουλο, να κάνουν καμιά λαμογιά και να βολευτούν. Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν φιλόδοξοι, ήθελαν να φτάσουν τους θεούς γι αυτό δημιούργησαν όσα δημιούργησαν. Ο σημερινός Έλληνας τι φιλοδοξίες έχει, τι οράματα, τι ιδανικά, τι αξίες, τι ανώτερες ιδέες και στόχους; Όταν ο άλλος ικανοποιείται με το να φάει ένα κομμάτι ψωμί τι ισχυρό εθνικό κράτος να κάνει σε μια εποχή που αυτά καταργούνται αργά αλλά σταθερά; Έχει πέσει η στάθμη ποιότητας της ελληνικής κοινωνίας σε μεγάλο βαθμό ειδικά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Οι αιτίες πάρα πολλές…ξενομανία, έλλειψη ελληνικής παιδείας, πρότυπα των πορνόΜΜΕ, πολιτιστικός ιμπεριαλισμός από την Δύση, σκουπιδοίντερνετ κτλ. Εάν μπορούμε να ελπίσουμε είναι μόνο στο ελληνικό dna και στις υποτιθέμενες γονιδιακές μνήμες (δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά). Βάση των δεδομένων η Ελλάδα σε λίγες δεκαετίες θα τελειώσει. Οι Έλληνες θα χαθούν όπως τόσοι και τόσοι αρχαίοι λαοί. Η νεοταξική πολυπολιτισμικότητα, πολυεθνικότητα, πολυφυλετικότητα θα οδηγήσει σε πλήρη εξάλειψη της ελληνικής ταυτότητας ακόμα κι αν καταφέρουμε βιολογικά να διατηρηθούμε. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η υπογεννητικότητα, ούτε καν η φτώχεια όσο είναι το Ισλάμ και η Ευρώπη. Ακόμα και με 2 εκατομμύρια φτωχούς Έλληνες μπορείς να έχεις ελληνικό κράτος. Αλλά αν έχεις και 10 εκατομμύρια Αμπντούλ και Μοχάμεντ πολιτογραφημένους Έλληνες εκεί τελείωσες, έχεις γίνει ισλαμική επαρχία, ούτε καν κράτος εφόσον η Ευρώπη θα πάει σε ομοσπονδοιοποίηση. Τα πράγματα θα γίνονται κάθε χρόνο και χειρότερα και το τέλος είναι θέμα λίγων δεκαετιών εκτός απροόπτου.Το μόνο παρήγορο είναι ότι συνήθως η ιστορία έχει χιούμορ και γράφεται με απρόοπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το β.ε. 1453 η κατάσταση ήταν απείρως χειρότερη...

      Διαγραφή
    2. Η διαφορά με το 1453 είναι ότι τότε κατακτηθήκαμε από έναν πολιτισμό νομάδων πολύ κατώτερο που ήταν αποκρουστικός και δύσκολο να αφομοιωθεί. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι πολλοί εξισλαμίστηκαν για να έχουν προνόμια, και όχι επειδή σαγηνεύτηκαν απ τον πολιτισμό των κατακτητών. Επίσης τότε οι περισσότεροι Έλληνες ζούσαν σε μικρές κοινότητες σχετικά απομονωμένες, ο πληθυσμός ήταν κυρίως αγροτικός, και αυτό συνετέλεσε στο να διατηρήσουν την ταυτότητα τους. Σήμερα συμβαίνει μια ήπια κατάκτηση απ τη Δύση που συνοδεύεται από έναν πολιτισμό αξιόλογο, εξελιγμένο, ελκυστικό και εύκολα αφομοιώσιμο. Υπάρχει μια παγκόσμια μαζική κουλτούρα που μεταδίδεται σε δευτερόλεπτα παντού. Σαφώς η κατάσταση είναι πολύ πιο ήπια σε σχέση με το 1453 που ο κατακτητής ερχόταν με το σπαθί, αλλά νομίζω εξίσου επικίνδυνη και πιο ύπουλη. Σήμερα ο κατακτητής έρχεται με επιδοτήσεις ΕΣΠΑ ή ζητώντας άσυλο.

      Διαγραφή

    3. Ποιός πολιτισμός; Τα losedows του σαύρα και τα στρινγκ του big brothel?

      Η μαζική κουλτούρα έχει περάσει την ημερομηνία λήξεως και θα θαφτεί σύντομα μαζί με τις μάζες που την υιοθέτησαν.

      Για εμάς δουλεύουν όλα...

      Διαγραφή
  21. Ίσως από τα καλλίτερά σου άρθρα. Και μα την αλήθεια, μου έδωσες ελπίδες πως τίποτα δεν χάθηκε ακόμα.
    Δεν το ανάρτησα στο ιστολόγιό μου.
    Προτίμησα να πάρω ένα απόσπασμά του και να παραπέμψω τους αναγνώστες μου να επισκεφθούν το ιστολόγιό σου για να πάρουν τον πλούτο της γνώσης.
    Αλλά γαμώ το κέρατό σου, πότε θα πάψεις να χρησιμοποιείς "κακές λέξεις";;

    Σ' ευχαριστώ, Φίλε γιατί αφυπνίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλη μου καλή σε ευχαριστώ για την πάσα...

      Τίποτα δεν έχει χαθεί. Όλη αυτή η αθλιότητα που μας περιβάλλει δεν είναι παρά ένα παιχνίδι. Ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζουμε.

      Τα διεθνή και ντόπια μουνοπατσαβούρια που νομίζουν ότι αποφασίζουν για τις ζωές μας, θα βρεθούν άλλη μια φορά προ εκπλήξεων.

      Η κονσόλα θα καεί αμετάκλητα...


      Διαγραφή
  22. ΤΟ 1922 ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ, ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ.

    ΠΆΝΤΑ ΈΒΛΕΠΑ ΛΊΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΆ.
    ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΈΧΩ ΆΔΙΚΟ.

    .
    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το καλυτερο κειμενο που εχω διαβασει ποτε,.....ενα κειμενο που πρεπει να διαβαστει απ ολους τους Ελληνες....ευχαριστουμε συνεχειστε,να ειστε καλα.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αργησες ρε πουστη μαρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ .ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΣΑΤΑΝΩΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΟΙ.ΤΑ ΒΡΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΗΤΟΕΙΔΩΝ Κ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΕΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι σημερινοί Κινέζοι πάντως είναι στη συμπεριφορά πολύ πιο κοντά στους λευκούς παρά στους ψεύτες κλέφτες και δολοφόνους χαζαρο-ιουδαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερπετά είναι και οι λευκοί και οι Ιουδαίοι και τα Κινέζωα...

      Διαγραφή
    2. Απο προσωπική εμπειρία ,στην Αγγλία ειδικοτερα, αλλά και από βιωματα φίλων μου σε, αλλες χωρες που δουλεύουν, σου εγγυώμαι οτι τα κιτρινιαρικα είναι γονιδιακως εσωστρεφή. Στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους, κάνουν παρέες και σχεσεις μόνο μεταξύ τους....

      Διαγραφή
  27. Έτσι πάει ρε μάγκα μου; Κάθε 7μηνο θα ανανεώνεις την ενημερωτική σου γκαρνταρόμπα;
    Ευτυχώς που έσκασε ο κορόιδο-ιός και καθάρισε το τοπίο από τους αυθεντικούς και τους μούφα Έλληνες. Η σούμα έβγαλε τους πρώτους απελπιστικά λειψους σε σχέση με τους δεύτερους. Ότι κουπί προς την εθνο-εκκεντρικοτητα τραβήξουμε, θα το τραβήξουμε ελάχιστοι. Δε γαμιεται....παντα οι λιγοι ετρωγαν τη λέζα.
    Ακόμα και τα υποτιθέμενα πατριωτικά κομματίδια, του 0,κάτι% έχουν κατεβάσει ρολά. Η απόλυτη ακινησία. Ούτε μυρωδιά προσπάθειας κοινού μετώπου. Το πρακτοριλικι έχει εισχωρήσει παντού. Δεν ξέρω πια αν πρέπει να λυπάμαι ή να σιχαίνομαι τον απολύτως συντεταγμένο και προσκυνημενο περίγυρο μου (συγγενείς, φίλους, γνωστούς, συναδέλφους) που ακόμα ελπίζουν στην συστημική δημοκρατία και στις εκλογές της singular. Όσο τα γαμημένα ΑΤΜ βγάζουν λεφτά, τόσο θα σκύβουν τα κωλομερια τους στο σύστημα.
    Υ.Γ: Αφού κατάφερες να σε διαβάζει η χριστιανοθεούσα (μεν, πατριωτισσα δε) η Σουφλή, προσκυνώ τη χάρη σου!
    Υ.Γ2: Ελπίζω να ξαναγράψεις πριν την εαρινή ισημερία.
    (Διογένης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο μέγας Μάρκο άνοιξε ξανά την νταμιτζανα
    Μήνες πολλοί επερασαν του γάμησε τη μάνα
    Παρόλα αυτά μας πρόσφερε αφιλοκερδώς τη γνώση
    Που στους ραγιάδες δύσκολη ειναι ως προς τη βρώση
    Μαρκο τιτανομεγιστε σου αφήνω απορία
    Του Μέγα Παίκτη να μας πεις αυτού την ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ψυθιρίζων Μέγας Παίκτης είναι η αχίλλειος πτέρνα της εθνο-εκκεντρικότητας. Γι αυτό πιο εύκολο να σου κάτσει ο Μάρκος να τον γαμήσεις παρά να σου πει όλη την αλήθεια για το Μέγα Παίκτη.

      Διαγραφή
    2. Μουνόλα εσένα θα σου βάλει ο Αχιλλέας την φτέρνα του στον κώλο...

      Οι υπόλοιποι δεν είστε έτοιμοι ακόμα για ανώτερη πίστα. Λιώστε λάστιχα σε αυτή την λασπόλα και βλέπουμε.

      Διαγραφή
  29. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ypex/926539_hrimatodotisi-apo-10-xenes-presveies-esoda-1200000eu-sto-eliamep-poy-ta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕΜΑΛΙΑΜΕΠ

    Το μασονί σέρνει καράβι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπορεί να έχεις δίκιο σε όλα .. ο νέος φύρερ όπως λες όμως .που δεν είναι ικανός να τον φτάσει κανείς(τον παλαιό) . Απάντησε στο ερώτημα σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να είσαι πλήρως ενημερωμένος πριν κραξεις τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς απάντησε;

      ...Παρακαλώντας τους μασόνους δικαστές να μην τον βάλουν φυλακή;

      Υ.Γ.-1 Το μέηλ μου το έχει ακόμα. Αρχίδια δεν έχει.

      Υ.Γ.-2 Αυτός εδώ έχει αρχίδια:

      https://antinwo-hellas.blogspot.com/2020/10/5.html

      Διαγραφή
  32. Υπάρχουν σοβαροί αναρχικοί, δικοί μας. Πολύ ωραίο κείμενο: https://pyrgitai.gr/2020/10/οι-αντιστασιακοί-του-μέλλοντος/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. και σ'ένα βίντεο που σήκωσα ύστερα από πολύυυυυυυυυυυυυ καιρό, δε γινόταν
    να μη σε αναφέρω...
    θα ακούσεις τα σχετικά στο χρονικό σημείο εδώ
    https://youtu.be/MPyKBC33V8c?t=1137
    να'σαι καλά αγόραρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πρωθυπουργος: εδώ..φορεστε αυτή τη μάσκα.

    Πολίτης: εννοειτε να βάλω το πρόσωπο μου σε αυτό το πραμα?

    Πρωθ.: Μια πράξη ατομικής ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο κύριε!

    Πολ.: μμμ..φοβάμαι ότι είμαι κοινωνικά ανεύθυνος, κύριε Μητσοτάκη!!

    Πρωθ.: Πολύ λίγοι άνθρωποι είναι πραγματικά υπεύθυνοι. Η υπευθυνότητα απαιτεί πολύ περισσότερη ψυχική δύναμη από όσο πιστεύεις.

    Πολ.: Χωρίς μάσκα θα έχω καλύτερη υγεία.

    Πρωθ.: Ναι, αλλά θα έρθει η στιγμή που δεν θα έχεις άλλη επιλογή. 150€ πρόστιμο!

    Πολ.: Μας γάμησες πάλι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αρχίζουν να ξυπνάνε οι αναρχικοί https://anarchypress.wordpress.com/2020/10/24/απαγορεύσεισμε-αφορμή-τον-κορωναϊοτ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. «Η Ντροπή της Ευρώπης»

    O νομπελίστας ποιητής Γκίντερ Γκρας απευθύνεται στην Ευρώπη και την προειδοποιεί ότι κινδυνεύει, αν δεν στηρίξει τη χώρα που τη δημιούργησε.
    «η απληστία των τραπεζών, των επιτρόπων και των εγκαθέτων τους» θα προκαλέσει τον Ιερό Θυμό (Μήνι) των ίδιων των θεών.
    Δίχως την Ελλάδα η Ευρώπη θα είναι φτωχότερη, μία ήπειρος φθαρμένη και στερημένη από οποιαδήποτε πνευματικότητα.

    «Η Ντροπή της Ευρώπης»

    «Στο χάος κοντά, γιατί δεν συμμορφώθηκε στις αγορές· κι Εσύ μακριά από τη Χώρα, που σου χάρισε το λίκνο.
    Οσα Εσύ με την ψυχή ζήτησες και νόμισες πως βρήκες, τώρα θα καταλυθούν, και θα εκτιμηθούν σαν σκουριασμένα παλιοσίδερα.
    Σαν οφειλέτης διαπομπευμένος και γυμνός, υποφέρει μια Χώρα· κι Εσύ, αντί για το ευχαριστώ που της οφείλεις, προσφέρεις λόγια κενά.
    Καταδικασμένη σε φτώχεια η Χώρα αυτή, που ο πλούτος της κοσμεί Μουσεία: η λεία που Εσύ φυλάττεις.
    Χώρα χωρίς δικαιώματα, που η ισχυρογνώμονη εξουσία ολοένα και περισσότερο της σφίγγει το ζωνάρι.
    Πιες επιτέλους, πιες! (το κώνειο) κραυγάζουν οι εγκάθετοι "ηγεμόνες"· όμως ο Σωκράτης, με οργή σου επιστρέφει το κύπελλο γεμάτο ώς επάνω.
    Θα καταραστούν εν χορώ, οι θεοί, ό,τι είναι δικό σου, που τον Όλυμπο, ζητάς ν' απαλλοτριώσεις.
    Στερημένη από πνεύμα, Ευρώπη θα φθαρείς, χωρίς τη Χώρα, που το πνεύμα της, εσένα, Ευρώπη, εδημιούργησε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό,αλλά γιατί να πτώχευση,δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ,Πίος πουστης την πτώχευσε?

      Διαγραφή
  37. https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/10/28_16.html?m=1
    Ένα σφηνάκι στα γρήγορα....θα επανέλθω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Εισαγγελάτος πίνει αυγοχύσια 100 ετών από εξωγήινα δρακοζόμπι...

      Διαγραφή
    2. Ένας εισαγγελέας για τον Εισαγγελάτο ΥΠΆΡΧΕΙ...??...
      Όλα ζώα... ροκανίζουν βουλιμικά τα "βιβλία" και τις ”βιβλιοθηκες" κατά μακαρίτη (?) Βγενόπουλο

      Διαγραφή
  38. Η ζωανθρωποτητα δεν πάει καλά.
    Απανταχού στον κόσμο, οι πολιτικοί - ανδρείκελα επιβάλλουν χρήση μάσκας κι εμεις, ως μπερδεμένο πόπολο, δεχόμαστε ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ τέτοιου είδους μέτρα.
    Αποδεικνύεται ότι είμαστε πρόθυμοι να ξεπουλήσουμε ατομικές μας ελευθεριες με αντάλλαγμα τη μη επιβολή προστίμου ύψους 150 ευρώψωλων εις βάρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το κλειδι ειναι η τιμη.

    Αν κατεβει η τιμη θα ηρεμησουμε!!!

    Λιγο πιο φθηνα να μην εχουμε αγχος!

    Συνεργαζομεθα ......με χαμηλαι τιμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κινέζοι φτιάχνουν την αυτόματη λογοκρισία στο facebook.

    https://davidicke.com/2020/10/31/is-china-running-big-tech-in-america/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Από του πλήθους τη λαλιά
    δεν βγαίνει χελιδόνι
    απ' των πολλών τη σκοτεινιά
    ήλιος δε ξημερώνει

    Των άγνωρων μαζών τ'αυτιά
    συμφέρον τα βουλώνει
    ανθρώπων συνετών μιλιά
    το νου τους δε ζυγώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. - Καθημερινά ο αριθμός των νεκρών και των μολυσμένων επισημαίνεται στην τηλεόραση και στα μέσα ενημέρωσης. Ποιος είναι ο ρόλος των μέσων ενημέρωσης σε αυτήν την υπόθεση;

    - Είναι καθαρή τρομοκρατία των μέσων ενημέρωσης. Εάν λάβουμε υπόψη τον αριθμό των νοσηλευόμενων και εκείνων που καταλήγουν σε εντατική θεραπεία, δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η μία μετά την άλλη (Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Μ.Βρετανια), οι ευρωπαϊκές χώρες (και προηγούμενα, το Ισραήλ) επιβάλλουν σχεδόν καθολικό lockdown.
    Τι μας κάνει να ελπίζουμε ότι εμείς θα αποφύγουμε ένα καθολικό lockdown?
    • Το άρτιο σύστημα υγείας?
    • Ο σχεδόν ανύπαρκτος πρωτοβάθμιος τομέας υγείας?
    • Οι εξαιρετικές γνώσεις μας σχετικά με τον τρέχοντα ιό?
    • Οι φωστήρες της υγειονομικής επιτροπής, προεξέχοντος του, αντι-Τσιόδρα, Μαγιορκίνη?
    • Η καθοδήγηση που δίνουν στον κόσμο μαϊντανοί της ΤV όπως Σύψας, Δερμιτζάκης, Παγώνη, Λινού?
    • Η ατομική ευθύνη του «συνανθρώπου» μας, ο οποίος υπακούει τυφλά στις εντολές των ψηφολάγνων γιδοβοσκών και ευτελίζει τις ζωές των πραγματικά υπεύθυνων πολιτών?(αλά Marco De Sade)
    • Ο με ύφος 1000 καρδιναλίων υφυπουργός Πωλητικής Προστασίας Χαρδαλιάς?
    • Ο μέγιστος υπουργός υγείας Κικίλιας ή ο προϊστάμενός του, ο Μητσοτακόφις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μαλακες μου, απολαύστε σήμερα κ αύριο όσους περισσότερους χημικούς ψευτο-φρεντο-καφεδες μπορείτε, σε υαλινα ποτήρια κ σε συστημικά μαγαζιά που σας χρεώνουν πολλαπλάσια για 1 ποτήρι υγρό που αποκαλείτε καφέ διότι από μεθαύριο η ληστοσυμμορία του Μητσοτάκι θα σας κλείσει στα μπετοδιαμερισματα σας που αποκαλείτε οικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μάρκο έχω διαβάσει διαφορα...τι έχεις να μου πεις για το πώς πρέπει να προστατέψω τους ανθρώπους μου? Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αρχικα! είμαι αυτός που ζητάω να μου πεις για το μέγα παίχτη! Και φοβάσαι!αν δεν είμαστε ικανοί! Και να μιλήσεις...δεν δεν παίζει ρόλο... εκτός αν υπάρχει κατι άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά όλα είναι θέμα επιλογής, όπως με τα χαπάκια του μάτριξ.

      Φυλαχτείτε λοιπόν από τους εαυτούς σας...

      Υ.Γ. Ο Μέγας Παίκτης έχει σοβαρότερα να ασχοληθεί από το να κουβαλάει στις πλάτες του ψοφίμια σαν κι εμάς.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Μάρκο! Μαλλον με παρεξηγήσες! Δεν ρώτησα για το πώς θα προφυλαχθούμε απο τον ψευτοϊό ή κατι τέτοιο, αλλά απο τα μελλούμενα και απο το καθεστώς (νέα χουντοκρατια, λαθρο, έλεγχος των πάντων, Νέα τάξη πραγμάτων σε πλήρη εξέλιξη και εφαρμογή) Έχεις πει και παλαιότερα, για τη διατροφή, τον τρόπο ζωής, ακόμα και για την μετακίνησή μας στην ύπαιθρο. Αν μείνουμε στις πόλεις όμως, το να κάνουμε τα γίδια φτάνει? Τι αλλο προτείνεις? Ως προς τον Παίκτη, είτε είσαι πλέον απογοητευμένος από τα απομεινάρια της Ελληνικής φυλής, ή (δεν εξήγησα με πιο σαφή τρόπο - λαθος μου) , κατι παραπάνω γνωρίζεις, αλλά από ότι φαίνεται, θεωρείς μάταιο να το δημοσιεύσεις...

      Διαγραφή
    3. Όλες οι απαντήσεις υπάρχουν μέσα στα γονίδια του καθένα μας. Όταν τεθούν τα ερωτήματα, θα γίνει αυτόματη αντιστοίχιση...

      Διαγραφή
  46. Αδέρφια, είναι ο Μέγας, του Μεγάλου, όχι του Μέγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Robert Koch, 20.000 άνθρωποι πεθαίνουν από ανθεκτικά μικρόβια νοσοκομείων, κάθε χρόνο, στη Γερμανία ΜΟΝΟ.

    Αντίστοιχα, 5.000 στην Αυστρία!

    Σχεδόν 60.000 πεθαίνουν στη Γερμανία από παρενέργειες της φαρμακευτικής αγωγής!

    Αυτοί οι αριθμοί ΔΕΝ είναι κάτι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, οπότε ΔΕΝ μας φοβίζουν. Ακόμα κι αν η ουσία είναι ότι ΠΟΛΥ περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από αυτό ΠΑΡΑ από (ή με) τον CoronaVirus!

    Τα χαλκευμένα MME θα μπορούσαν φυσικά να το αλλάξουν αυτό αμέσως! Πως?
    Αναφέροντας νέους αριθμούς κρουσμάτων στις ειδήσεις κάθε μέρα σχετικά με λοιμώξεις στο νοσοκομείο ή αριθμούς θανατων από ενδονοσοκομειακές λοιμωξεις….

    Αλλά, προς το παρόν, γνωρίζουμε μόνο έναν εχθρό: CoronaVirus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οι «ελίτ» θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι υπάρχει κάτι εγγενώς λάθος με όσους αρνηθούν το εμβόλιο, ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ. Τα γονίδιά σου απαιτούν εμβολιάκι για να γίνεις…πολύτιμος. Θα είσαι άχρηστος μέχρι να σε τσιμπήσουν με το εμβολιάκι ή ένας «τρελός» επιστήμονας φτιάξει μια μεταλλική στολή-πανοπλία που θα προστατεύει το αξιολύπητο ανθρώπινο σώμα σου από τον κοροϊδοϊό και θα την φοράς ακόμα κ στον ύπνο σου.
    Βάλε τα αυτά καλά στο μυαλό σου και περίμενε τους αυτόκλητους τιμωρούς (από Chardalia, Mayorkini μέχρι Billy Gates, Fauci κ.λπ.) να σε σώσουν ενώ θα μετράς κρούσματα & διασωληνώσεις, γενετικά κατώτερο bio σκουπίδι!! Δεν είσαι τίποτα χωρίς τη «βοήθεια» των «ελιτ»..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Το σχέδιο προχωράει, Σύσταση Εθνικού Μητρώου Εμβολιασμών, ΦΕΚ B 4792 - 30.10.2020, το κείμενο είναι ανατριχιαστικό http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wHUdWr4xouZundtvSoClrL8-P6rKj9bdKHnMRVjyfnPUeJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtRXqSxsjkCsIalcM1UEJo7xkhC4-aDneK0O136a0vmab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόκειται για τρισάθλιο νεοταξικό τερατούργημα όπου όλοι οι πολίτες περιγράφονται ως "ασθενείς" πριν καν νοσήσουν...

      Θεωρώ ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην σύνταξή του δεν αξίζουν ούτε πεζοδρομιακή δίκη. Σε περίπτωση σύλληψης πρέπει να παλουκωθούν άμεσα!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ συνάδελφε, κάθε άποψη σεβαστή, αλλά εγώ αν οι Θεοί μου κάνουν την τιμή να είμαι μέλος της Επιτροπής Τερατοκτονίας, θα εισηγηθώ τα εξής: 1. Αποτέφρωση σε κλίβανο, χωρίς αναισθησία. Αρκούντως απολαυστική δια το φιλοθέαμον κοινόν και γλιτώνεις και το καθάρισμα τερατο-υπολειμμάτων 2. Γκιλοτίνα, για να κλείσει ο κύκλος της Επανάστασης με συμβολικές, παραδοσιακές μεθόδους.

      Διαγραφή
  50. Γεια σου ρε φίλε Μάρκο! Σε παρακολουθώ από το 2014! Φίλε αυτή την φορά μας έχουν ξεβρακώσει εντελώς και μας πάνε πίπα-κωλο και εμπλοκή. Λίγοι αντιδρούν! Οι περισσότεροι άβουλα ζώα χέσμενα και ανίκανα! Και ακόμη περισσότεροι άχρηστοι και γλυφτες. Εγώ το ονομάζω το μεγαλύτερο ρεφαρισμα της παγκόσμιας κλίκας! Ριξανε τον κοροιδοιό Βαλέ και θα μας σηκώσουν ολόκληρη την τράπουλα! Είναι η αρχή της παγκόσμιας φτώχειας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μετά το .... Σφηνάκι....μονά και κάτι πραγματικά ενδιαφέρον.....

    https://odysseiatv.blogspot.com/2020/11/rockfeller-foundation-2010-covid-19.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ζούμε απίστευτες εποχές καθώς τό φώς νικάει τό σκότος, ετοιμαστείτε να τά βάλετε με το 'φώς' τούς...
    Η καλύτερη δημοσίευση ήταν η πρώτη, γιατί με αυτή κολλήσαμε όλοι.
    Keep walking Marco... απολαύστε υπεύθυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Την πατησαν φιλε ! Και την πατησαν σαν τα γιδια..
    "ΑΝΟΙΞΕ" "ΤΡΥΠΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛ΄ΛΗΝΕΣ .
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΛΕΟΝ!
    ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΗΤΗΜΕΝΟΙ .
    ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΓΚΟΛ
    ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ" ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΚΟΜΑ |"ΜΕΤΡΑΝΕ" "ΨΗΦΟΥΣ"????
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΗΝ DEMOKRACY??...
    ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Είμαι πεπεισμένος πλέον ότι ο Γιώργος Τράγκας είναι ο Μέγας Παίκτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αντίδραση ακόμα δεν υπάρχει μεν,
    πρεσάρεται ο πληθυσμός στα όριά του, δε.

    Αλλάζουν οι συνθήκες "πίεσης και θερμοκρασίας" και το πείραμα παύει να είναι ελεγχόμενο.

    Λίπος βέβαια, υπάρχει ακόμα, αλλά σε αρκετούς τελειώνει.
    Και όταν τελειώσει θα υπάρξει αντίδραση.

    Είμαι σίγουρος, ότι το σύστημα ποντάρει ότι θα ελέγξει την την αντίδραση αυτή, είτε στρέφοντας τον ένα κατά του άλλου, είτε προτείνοντας το ίδιο τον "Σωτήρα", είτε εφαρμόζοντας και τα δύο μαζί.

    Το ίδιο κάνουν εδώ και αιώνες ...
    Το ίδιο θα κάνουν και τώρα.

    Αυτή τη φορά όμως, είναι στο χέρι του κοσμάκη να το πάρει χαμπάρι και να μην μασήσει.
    Είμαστε όντως η πιο πληροφορημένη γενιά εδώ και αιώνες.

    Παλιά δεν ήξερε ο κόσμος και δεν είχε τις γνώσεις για να κρίνει. Τώρα έχει τις γνώσεις.

    Μένει να δούμε αν μπορεί να κρίνει.

    Το σύστημα λέει ότι δεν μπορεί.
    Το ίδιο λέω κι εγώ.
    Μια από τα ίδια θα έχουμε.

    Δυστυχώς ο "μέσος άνθρωπος" είναι πολύ κατώτερος απ' ότι νομίζει.

    Για να δούμε όμως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε τα είπες όπως πρέπει και όπως είναι. Αλλά τόσα χρόνια φτιάξανε δούλος του συστήματος, δειλούς και με iq μανταρινιού. Το μόνο που δεν μπορούν ακόμη να ελέγξουν καλά είναι το διαδίκτυο. Έχουμε ακόμη ευτυχώς εδώ πολλές σπηλιές για ανασύνταξη. Το θέμα είναι τώρα ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ του κοροιδοιού. Το ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ τους είναι να φρακαρουν το σύστημα για να χεστουν τα ζώα να πιστέψουν. Να πιστέψει και ο τελευταίος και να πάρουμε όλοι το μπούλο. Ρίχνουν το σύστημα εσκεμμένα. Πολλοί το ξέρουν και δεν τολμούν να βγουν μπροστά! Ήμαστε στην κορύφωση της μάχης. Ίσως το μεγαλύτερο ατού μας είναι ότι είναι χεέστες και άχρηστα πιόνια που κρατάνε το παραμύθι οριακά... Δεν τους βγαίνει.... Με το στανιό το παλεύουν.... ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ και τους έχουμε..... Μας λείπει η οργάνωση όμως......... Να φάνε την κλωτσιά και να τους αφήσει κουσούρι!!!

      Διαγραφή
  56. Μάρκο ποια είναι κατά τη γνώμη σου, τα σημαντικοτερα βιβλία της ανθρωπότητας, τα οποία είναι τα λιγότερο παραποιημένα - νοθευμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ 14 ΝΟΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ?ΕΧΕΙ Κ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Φαίδρος Μπαρλάς

    Εν Έτει 2000

    Όταν μεγάλωσε, έμαθε
    πως ο πατέρας του
    ήταν κι αυτός,
    «τη νύχτα εκείνη»,
    στο Πολυτεχνείο.
    Η θεία του η Λιλή,
    ο θείος του ο Μιχάλης,
    ήταν κι αυτοί,
    «τη νύχτα εκείνη»,
    στο Πολυτεχνείο.
    Όλοι οι γνωστοί του μπαμπά,
    όλες οι γνωστές της μαμάς,
    ήταν κι αυτοί,
    «τη νύχτα εκείνη»,
    στο Πολυτεχνείο…
    Τώρα, κάθε πρωί,
    καθώς κατηφορίζει την οδό Πατησίων
    κι αντικρύζει την καγκελλόπορτα
    την κλεισμένη «εις μνήμην».
    στριφογυρίζει στο νου του
    η ίδια απορία:
    «Πώς διάβολο χώρεσαν
    όλοι αυτοί εδώ μέσα;…»

    ***

    Σαν λιοντάρια

    Σαν λιοντάρια
    Εφτά χρόνια τους πολεμούσαμε.
    Μέρα και νύχτα – Νύχτα και μέρα,
    εφτά χρόνια τους πολεμούσαμε
    Μόνο που εκείνοι που εναντίων τους πολεμούσαμε
    δεν το είχανε καταλάβει πως πολεμούσαμε
    Τέτοια ζώα που ήτανε,
    Πως να το καταλάβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μαρκο εισαι ο Τραγκας. Αλλιως δεν εξηγειται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μάρκο, Δαμανάκη εμπαινες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. κ.Μάρκο γιατί φύγατε απο το τουιτερ? Ήσασταν ο μοναδικός λόγος που άνοιξα ξανά το λογαριασμό κατά τη διάρκεια του 1ου λόκνταουν! .. δε έχετε και άδικο βέβαια, ετσι όπως είναι τα σοσιαλ μίντια!! Εγώ ούτως ή αλλως σας "ακολουθώ" κ από δω.

    μια ταπεινή Θαυμάστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Κουφάλα μάρκε μέσα στο μυαλό τους είσαι;;;

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/937121_i-kina-proteine-episima-pagkosmio-sfragisma-me-barcode-gia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Κινέζωα είναι προβλέψιμα... ευκολάκι ήταν.

      Διαγραφή
    2. όπως και να 'χει, μπήκαμε στο τελευταίο 50αρι

      Διαγραφή
  63. Φίλε Μάρκο και φίλοι συμπολεμιστές! Οι γαμημένοι αρχιτέκτονες του κοροιδοιού και οι τσάτσοι τους έκαναν το μεγάλο λάθος!! Ρίχνουν καθημερινά τα κρούσματα σε Ελλάδα, Γερμανία κτλ ρίχνοντας τον αριθμό των τεστ. Ξεκίνησαν τρεις μέρες τώρα. Σκοπός τους είναι να μας βγάλουν λίγο για Χριστούγεννα και μετά μέσα πουτσα και μαστίγιο μέχρι Απρίλιο!!! Μπείτε στο our world in data .org. επιλέξτε την Ελλάδα και θα δείτε τα γραφιματα των τεστ και κρουσμάτων που ξεκίνησαν την κατηφόρα αναλογικά. Στα μέσα της εβδομάδος θα είναι εμφανέστατη η κομπίνα! Είναι η καλύτερη ευκαιρία μας για την μεγάλη αντεπίθεση! Πρέπει τώρα να τους εκθέσουμε παντού και όπου μπορούμε! Γενική αντεπίθεση!! Είναι ίσως η μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι τώρα. Ίσως όμως και η τελευταία γιατί έχουν σπείρει τον πανικό παντού οι δειλοί καριοληδες! Μπειτε στο σάιτ που έγραψα. Δείτε την απάτη! Αντεπίθεση με ολα τα όπλα! ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ Marko de Sade δώσε το γενικό πρόσταγμα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.facebook.com/114151540411664/posts/158125256014292/?sfnsn=mo

      Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο εδώ να τσιτάρετε λίγο και μόλις είστε έτοιμοι...

      Διαγραφή
    2. Μάρκο λοιπουν άλλες 5.000.000 φωτό.
      Πόσοι είναι άνθρωποι από αυτούς και πόσοι είναι ζόμπι;

      Διαγραφή
  64. Μαρκο, βάλε το λινκ απο ενα βιντεακι που ειχες βάλει σε παλιά ανάρτηση της φατρίας σχετικά με τον χωροχρόνο οπου είναι ένας μπαγλαμάς και στερεωνει ενα μολύβι σε ενα μάρμαρο δημιουργώντας ντομινο αιτιοκρατικών γεγονότων καταληγοντας στο να χτυπήσει ενα αμαξι μια μουνίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ρε Μάρκο, δεν μπορούσες να βάλεις κάποιον άλλον σε φωτό στην αρχή του άρθρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι μου λέει ότι θα βαρεθούμε να τρώμε σπερνά από εδώ κι εμπρός...

      Διαγραφή
    2. Θα αρχίσω να πιστεύω οτι είσαι η μετενσάρκωση του παΐσιου φίλε Μάρκο με τέτοιες συμπτώσεις σαν αυτήν της φωτό που ανέβασες και του μετέπειτα αποθανόντος

      Διαγραφή
  66. Ένα υπέροχο σφηνάκι....
    Καλή σας απόλαυση....
    https://www.brighteon.com/4f0dc1b7-fb4d-4562-815b-3de9179d005d

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Καργιολίκη χριστουγενιάτικο με ευχες του τζεχου φάγατε;
    https://m.youtube.com/watch?v=bWuMLm4zQUs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μάρκο, θέλω χιόνι, ουίσκια, βίζιτες κι Αράχωβα.

    Μου λείπει το ΠΑΣΟΚ, τι να κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΠΑΡΩΝ2 Δεκεμβρίου 2020 στις 8:58 μ.μ.

    XAXAXAXAXA Κλαίει όλη η υφήλιος επειδή πέθανε ένα πρεζόνι που ήξερε να κλωτσάει καλά μια μπάλα. Χωρίς σάλιο πούτσα αξίζει σε όποιον στεναχωρέθηκε για το θάνατο του Μαραντόνα. Και λίγα λέω βασικά. Σκυλοτροφή ή λίπασμα τους αξίζει να γίνουν. Σαπούνι εννοείται με τίποτα. Ούτε για να πλένουμε τους κώλους μας δεν αξίζουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε κλαίμε για αυτό ρε φίλε. Κλαίμε γιατί ο Μάρκος ήταν αδιάβαστος και δεν ήξερε τη δύναμη της 1ης φωτό που θα έβαζε σε αυτό το άρθρο. θα επιθυμούσαμε να έβαζε κάποιον πιο "χρήσιμο"...

      Διαγραφή
    2. καρπουζα με το μαχαιρι5 Ιανουαρίου 2021 στις 5:12 μ.μ.

      Κάποτε μου την έπεσε ένας μαλάκας επειδή του είπα στ' αρχίδια μου που ψόφησε ένα μεγάλο μουνόπανο και ανθέλληνας ονόματι Πέτροβιτς. Έφαγα 2 ημέρες αποβολή αλλά το φχαριστήθηκα. Ακόμα μαζεύει τα δόντια του.

      Διαγραφή
  70. Μουσικούλα να ''περνάει'' η ώρα ! https://www.youtube.com/watch?v=epooC2Q8nHM&feature=emb_title

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Α.Τ.-ΔΑΙΜΩΝ ΠΑΛΙΟΣ ΟΣΟ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΙ

    Χαιρετώ και Προσεύχομαι.Ευγνωμονώ και Αναφέρω

    Όλα καλά / απώλειες : 0

    Κάντε πάσες...ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !! ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ !!

    ΚΑΛΗ & "ΟΜΑΛΗ" ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ "ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ" ...

    ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Φίλε Μάρκο την καλησπέρα μου,

    φτάσαμε τα Χεστούγεννα και τα όμορφα γαμόσταυρα μπινελίκια σου, λείπουν!
    Ετοιμάζεις κάτι;;;

    Mike.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Να το κάνετε παιδιά το εμβόλιο.....
    Να γλιτώσετε από τον κοροϊδοϊό....!!!
    Χαχαχαχα....!!!
    https://twitter.com/i/status/1339782365774790656

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μαρκο τα χριστουγεννα ειναι ''δηθεν''
    *Αυτα δεν τους ξεφευγουν επιτηδες αλλα που να το καταλαβει ο νεοελληνες με τι νιο-νιο; !

    Εγω παντως στις 25 θα αναψω το καντηλακι και λιγο λιβανη και ευχομαι θεικη φωτιση σε ολους τους Ελληνες!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=RoXfMz5_sjM&fbclid=IwAR08xUzwbXKnP0EJOzK-rSmF3j1HYJbmThgEVA5Q4aYQZKgTxtpMY6uGHzg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Χαχαχαχα....σας έχω ένα ακόμα απολαυστικό σφινάκι....ρουφήξτε το μονοκοπανιά.....
    https://www.brighteon.com/e615e119-f538-49c6-b21b-4ebb4bd09cdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ....back to our country.... Η εν λόγω company.... διοργάνωνε πενθήμερα σεμινάρια all inclusive στον Αστέρα Βουλιαγμένης....back to 2006 με ειδικό αποχαιρετιστήριο δώρο... Μία mercedes E-Class full Extra σε ΚΑΘΕΝΑΝ από τους συμμετέχοντες....!!!.... φήμες που λένε ότι τα εν λόγω super Lux δώρα δινόταν για την προάσπιση των συμφερόντων της μικρής αυτής εταιρείας....και της απρόσκοπτης διάθεσης-συνταγογράφησης των υπερτιμολογημένων δηλητηρίων του εν λόγω ευαγούς ιδρύματος..... ελέγχονται ως ΘΕΩΡΊΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΊΑΣ από τα hellinic hoaxes....και θα κατακεραυνωθούν όπως στο κάτωθι παράδειγμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μετά τη λιποθυμία της Ντόβερ, ο επικεφαλής της μονάδας εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου CHI Memorial, Dr. Jesse Tucker εξήγησε πως:
    It is a reaction that can happen very frequently with any vaccine or shot. No reason to suspect that that’s due to the vaccine whatsoever.....
    Άθλιο γ@μοσαυρίδι....έχω εκτελέσει πάνω από 20 χιλιάδες εμβολιασμούς με διαφόρων τύπων εμβόλια....και ΔΕΝ μου έχει συμβεί ΟΎΤΕ ΜΙΑ φορά αυτό που εσύ περιγράφεις ως ... VERY FREQUENTLY....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο Μεγάλος φτύνει αλήθειες:

    https://www.bitchute.com/video/wJhgnpUsSwUh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αντε ρε Μαρκο, περιμέναμε αρθράκι χρονιάρες μέρες.

    Κάθε Σαυρούγεννα μας έχεις ορεκτικό και μεζεδάκι, φέτος σε έπιασε κρίση;
    Μην σπάσει το έθιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Στις εκλογες ψηφιζουμε τον μεγαλυτερο πουστη...ΟΛΟΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μάρκο είναι ο Έλον Μασκ ο Μέγας Παίχτης?

    Ή μήπως ο Μέγας Παίχτης είναι η ίδια η τεχνητή νοημοσύνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγας παιχτης ειναι αυτος που με το χερι του εφτιαξε αυτον τον κσμο και με το αλλο χερι βαραγε μαλακια

      Διαγραφή
  82. αδέρφια μας προδώσανε
    ο μέγιστος George Carlin τα έλεγε αλλά ποιος τον άκουγε...https://www.youtube.com/watch?v=yqZoCQ6R8eg

    δείτε κι αυτό
    http://sancho7.blogspot.com/2020/12/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html

    καλή λευτεριά μάγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Κουέστιον... Ασπάζεσαι την αισιοδοξία των περισσοτέρων ότι με τον άλφα ή βήτα τρόπο ο όραντζμαν δε πρόκειται να αφήσει τη καρέκλα με αποτέλεσμα ντόμινο εξελίξεων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Επιτέλους κάτι ενδιαφέρον και "διαφορετικό":

    https://www.youtube.com/watch?v=Cphz0RI_rkc

    https://www.youtube.com/watch?v=XW4hebYfK-Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Εορταστικό αφιέρωμα. Βλαντ ο παλουκωτής. Ξεκινάμε από το 4:16.

    https://www.youtube.com/watch?v=s7isP1sp2k8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αναμένοντας με ανυπομονησία το νέο πόνημα του Μάρκου.... ορίστε και η πανηγυρική δικαίωσή του για τον τρόπο χρονολόγησης των επισυμβαινόντων.... γιατί η πεισματική επιμονή του πρέπει να του πιστωθεί...!!!
    https://youtu.be/2liXPsqY7mY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Θεωρώ πως το άρθρο περισσότερο θολώνει την εικόνα παρά τη κάνει διαυγή. Αν αρχίσουμε με την μορφή ευχών να εναποθέτουμε τις ελπίδες μας σε ένα νταυραντισμένο αστεροειδή που θα πετσοκόψει τα πάντα, σημαίνει πως είμαστε χαμένοι από χέρι πριν καν αρχίσει το ματς…

    Ο διχασμένος λαουτζίκος που πάντα την πληρώνει είναι άμοιρος ευθυνών; Αυτός ο γαμημένος «συνάνθρωπος», το χωμάτινο ζώο που υπακούει τυφλά στις εντολές των διορισμένων γιδοβοσκών δεν είναι η βασική πρώτη ύλη αυτού του λαουτζίκου; Αυτός ο κοσμάκης που «αρρωσταίνει και πέθαινε από κανονικά νοσήματα» που εν πολύς οφείλονται στον ωχαδερφισμό του, δεν είναι αυτός ακριβώς που νιώθεις να γίνεται αγεφύρωτη η απόσταση ανάμεσα σε σένα και σ’ αυτόν; Δικαίως αυτός «ο βραδύνους και αναλφάβητος ψηφοφόρος» δεν αποκομίζει τις συνέπειες της ηθικής του κατάπτωσης, που περιγράφεις γλαφυρά; Για ποιες ανθελληνικές πολιτικές μιλάς εναντίον ενός έθνους ρουφιάνων, ραγιάδων και κατσαπλιάδων μπαμπουίνων; Και τελικά αν αυτά τα «11.000.000 χαϊβάνια», που τους δουλεύει η υπερεξουσία ψιλό γαζί, είναι απλά ένας σωρός από άχρηστα μπάζα, ποιοι τελικά αποτελούν την πρώτη ύλη του εθνοκεντρισμού; Για ποιο έθνος μιλάς; Ποιοι το αποτελούν αυτό το περιβόητο έθνος; Ποία είναι η ιστορία του αυτού του έθνους «μπαμπουίνων» όταν από καταβολής του διοικείται από λαμόγια και αποτελείται από παρτάκηδες; Ποια η «εθνική ενότητα»; Ποιος είναι ο συμπατριώτης όταν εσύ ο ίδιος λες πως «στους δυο ο ένας είναι ρουφιάνος»; Ποια είναι τελικά τα σύνορα αυτού του έθνους; Γεωγραφικά ή ψυχοπνευματικά; Για ποίο Ελληνικό DNA μιλάς, όταν παρακάτω λες καθαρά πως «οτιδήποτε έχει ανθρώπινη μορφή αλλά δεν συμπεριφέρεται ως άνθρωπος, δεν είναι άνθρωπος»; Πως τελικά καταλαβαίνεις αυτό το έθνος; Αυτό δεν κατάλαβα…

    Και σοβαρά τώρα, βάζουμε στο παιχνίδι ως αντίπαλους μας τους Τουρκόγυφτους; Θεωρούμε πραγματικά ως εχθρούς μας τους αντίστοιχους με τους δικούς μας μπαμπουίνους εξ’ ανατολών με την κόκκινη σημαία με την ημισέληνο; Και θεωρούμε πως θα είχαμε το πάνω χέρι στην συμπαντική μάχη αν οι πούστηδες αμερικλάνοι δεν «μας» μπλόκαραν τους πυραύλους για τα F16; Ποιος τελικά είναι ο γαμημένος μας εχθρός; Ο έξω, ο έσω, ή όλοι μαζί;

    Και τέλος επειδή σε διαβάζω εδώ και καιρό να αναφέρεσαι σε αυτόν τον περιβόητο «Μέγα Παίχτη»… Αν ο παίχτης είναι μέγας, εμείς τι ακριβώς είμαστε; Τα πιόνια του;

    Υ.Γ. Επειδή γράφτηκε από αρκετούς πως αυτό εδώ αποτελεί ίσως το καλύτερο σου άρθρο, θα διαφωνήσω. Θεωρώ πως το καλύτερο σου άρθρο έως τώρα είναι «Το Ξεμασκάρεμα του Ερπετού».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1oν) Υπάρχει επιγενετική επίδραση στο DNA

      2oν) Τo DNA είναι ΟΚ.. Ο καθηγητής Αριστοτελείου κος Τριανταφυλλίδης το έχει αποδείξει.

      Όλο το παιχνίδι είναι στο κατεχόμενο περιβάλλον του DNA και στη δράση/πνεύμα απέναντι στην αλλοίωση της ακεραιότητας.

      Το πνεύμα είτε θα εκπορευτεί είτε θα εκπορδευτεί .

      Θα δράσουμε ή θα σκάσουμε;

      Διαγραφή
  88. Έχεις πιάσει όλα τα θέματα σωστά...

    Είμαστε ένα βαθιά μπασταρδεμένο και σχιζοφρενικό έθνος μπαμπουίνων, ρουφιάνων και μεγαλοφυιών. Ένα προτεκτοράτο με ακαθόριστα σύνορα, με αμέτρητους εχθρούς, σε αμέτρητους κόσμους.

    Είμαστε ένα μάτσο σκατά με κάποια ψήγματα θεϊκού μεγαλείου.

    Η όλη σύνθεση αυτού του γενετικού αχταρμά είναι άκρως ασταθής και απρόβλεπτη. Γι αυτό όλοι (ερπετά, θεοί και άνθρωποι) καίγονται για το τι συμβαίνει μέσα στις -κατά τα άλλα άχρηστες- σάρκες μας.

    Ως μεταλλαγμένα πιόνια που είμαστε πρέπει να βρούμε μόνοι μας τις θέσεις μας στην σκακιέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Τέλος πάντων, καταλαβαίνω πως στις απαντήσεις σου προς τους αναγνώστες είσαι λιγομίλητος. Ίσως δεν έχεις τον χρόνο ή την διάθεση να ασχοληθείς με τις απορίες του καθενός, η με το μακρύ και το κοντό του καθενός. Ελπίζω σε κάποιο μελλοντικό σου άρθρο να κάνεις τα πράγματα πιο διαυγή.

    Μιας όμως που ψάχνουμε όλοι μας την θέση μας στην σκακιέρα, καλό είναι να ανταλλάσουμε πληροφορίες ώστε να βρούμε ποιο είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψη μου μια ομάδα που αυτοαποκαλείται "ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ". Εν ολίγοις υποστηρίζουν πως αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι μια διαδικασία που την ονομάζουν "ανάκληση αντιπροσώπευσης". Αυτό που περιγράφουν θεωρώ πως έχει αρκετά κενά και γενικά μου δίνουν την εντύπωση ακόμη ένος γιδοβοσκού που ψάχνει για κοπάδι. Από εκεί και πέρα όμως, σαν κεντρική ιδέα νομίζω πως έχει κάποια βάση αυτό που περιγράφουν. Αφήνω εδώ την σελίδα τους. Αν καταφέρεις και αφιερώσεις χρόνο για να δεις τι περιγράφουν θα ήθελα την γνώμη σου γι' αυτό...

    http://www.ellinesithagenis.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαρούφες λένε...

      Σε κανένα σύνταγμα αυτού του πλανήτη δεν προβλέπεται ανάκληση πολιτικάντηδων...

      Η ιστορία διδάσκει ότι η μόνη ανάκληση είναι αυτή που γίνεται με τα όπλα...

      Διαγραφή
  90. Μάρκο αργείς.....και τα γεγονότα τρέχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μάρκο, έπιασα τη γυναίκα μου χθες βράδυ στο κρεβάτι με δύο Ανουνάκι!

    Πήγα αμέσως στην ταράτσα και τους έκοψα τα καλώδια των φρένων στο διαστημόπλοιο...

    Έκανα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έκανες καλά..
      Έπρεπε πρώτα να φτιάξεις πιο
      Μεγάλη πόρτα μην σπάσεις κανα
      Κέρατο!!!!

      Διαγραφή
    2. οχι γιατι θα κατηγορηθεις για δολιοφθορα

      Διαγραφή
  92. καρπουζα με το μαχαιρι8 Ιανουαρίου 2021 στις 5:00 μ.μ.

    Το σύστημα υγείας έχει φτάσει στα όρια του λέει ο αναλυτζής λέλος παπατζίογλου. Παίδες όποιος χρωστάει εγχείρηση, τρέξτε να κανονίσετε πριν τελειώσει η καραντίνα. Ήμουνα στο κατ μια βδομάδα. Χαρά θεού... Ένας συνοδός ανά ασθενή, επισκεπτήρια φερμπότεν. Γυφταραίοι και να σκυλοβρωμάει η αναμονή φερμπότεν. Νεκρόφιλα και αργόσχολα σόγια που έβρισκαν αφορμή γι' αντάμωμα φερμπότεν. Οι παππούδες που πήγαιναν για ψύλου πήδημα, είναι χεσμένοι και δεν πατάνε. Τα εξάκλινα γίνανε τετράκλινα, οι καθαρίστριες καθαρίζουνε. Αν δεν ήταν και οι κάγκουρες να κολλάνε το γκάζι στους άδειους δρόμους και να σπάνε τα μούτρα τους, 2 πτέρυγες θα άδειαζε το κατ να τις νοικιάσει στο τζάμπο. Στη λαϊκή, κάτι κομματόσκυλα του Περισσού σκούζανε για προσλήψεις στην υγεία. Μια σχεδόν μπήκε μπροστά μου για να πάρω τη φυλλάδα της. Φχαριστώ πήρα κωλόχαρτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Δεν είχα σκοπό να ξαναενοχλήσω... τουλάχιστον έως ότου ο Μάρκ ξαναγράψει.... αλλά...αν ξέρατε τι σημαίνει...."το 82% των θανάτων από covid ΔΕΝ έχουν περάσει ποτέ από ΜΕΘ"....θα είχατε βγεί ήδη έξω με τα δρεπάνια για αποκεφαλισμούς....
    https://agriazwa.blogspot.com/2021/01/to-80.html?m=1
    https://attikanea.info/%cf%80%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%81%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%af%ce%b1-%ce%b8/
    Μάρκο ψάξε και τις πρωτογενείς πηγές και ενέταξε και τα ανωτέρω στο νέο σου ποστ.... μιλάμε για το απόλυτο ξεβράκωμα.... ΜΠΡΆΒΟ στον καθηγητή του Δημοκρίτειου....!!!
    .... Γίδια δείτε σε τι μπανανία ζείτε....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη αλλά ακολουθώντας τον δεύτερο σύνδεσμο και ξεκινώντας την ανάγνωση του άρθρου μάς βγήκε το μάτι από τον ΟκτώΜβριο. Και δυστυχώς η ανάγνωση έλαβε τέλος εκεί. Δυστυχώς διότι, ακόμη και έγκυρα να είναι τα γραφόμενα, κάτι τέτοια αναιρούν μεγάλο μέρος της εγκυρότητας. Ιδίως σε ιστολόγια που είναι πατριωτικά, κατά την δήλωσή τους, την οποία φυσικά και δεν επιθυμώ επ' ουδενί λόγω να αμφισβητήσω και σίγουρα δεν είναι ο λόγος της παρέμβασής μου αυτός.

      Διαγραφή
    2. Η ανάρτηση μεταξύ των άλλων (πολλών) συντακτικών που εκθέτει έχει και αυτό....
      "Σε πολλές περιπτώσεις έβαζαν ύποπτα και θετικά κρούσματα μαζί. Έκαναν rapid test που δεν είναι αξιόπιστο, επειδή δεν είχαν μοριακούς αναλυτές και αν έβγαινε θετικό, το έβαζαν στις κλινικές Covid. Κάποιοι απ’ αυτούς μπορεί να μην ήταν άρρωστοι και να κόλλησαν εκεί".....
      Και εσύ σκάλωσες στο "Μ"....
      Μου θύμησες το Μουνί τον Ανδρουλάκη (Μ είς τη Ν) καθώς και τον αγαπημένο Μπαρουφάκη με το ένα (Μου)νί....
      ...η έξυπνη πληκτρολόγηση και η ταχύτητα... βγάζει πολλά κουλά...ο Πέτρος Αργυρίου είναι έμπειρος, έγκυρος, έγκριτος...και προπαντων πολύ διαβασμένο παλικάρι... ψάξε και μόνος σου... μόνο να ωφεληθείς μπορείς...

      Διαγραφή
  94. Επειδή ο Μάρκος μας κάνει (ακόμα) εμπάργκο.... πάρτε λίγη καθαρή ψυχαγωγία....
    https://youtu.be/zJBFkUpVUe0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ελα ρε Μάρκο, τι διάλο εχω στείλει τόσα μηνύματα δεν έχει έρθει κανένα... Δεν πρέπει να 'χει σήμα στη στοά γαμώτο... Εμμμ, τι ήθελα να πω... ναι!

    Πώς τον βλέπεις τον γαμώταφο Κούλη;
    Τη βγάζει την τετραετία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Μάρκο, μας τελείωσαν τα προφυλακτικά με τη σύζυγο προχθές βράδυ κι έβαλα πρόχειρα ένα άπλυτο κιπά στο «κάτω κεφάλι» που είχα εύκαιρο από τη Στοά.

    Σήμερα μου είπε πως έχει καθυστέρηση.
    Ειμαι σε απόγνωση...
    Τι να κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. https://eternalnowblog.com/2020/12/30/%ce%ba%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%81%ce%b9%ce%b2%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%ba%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bd/?fbclid=IwAR1l_UKYcgX9ZDuPDXmbpkyNvwPfBzYJ1jAyXLZjnuIC9KNxUtBXDo989g0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μάρκο, πριν 20 χρόνια είχα πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ένα Ελοχίμ.

    Είναι αργά πιστεύεις για να το καταγγείλω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Χαίρε Σιών Σαυρία, μήτηρ των Ντεσαντικών!
    Βοήθειά μας σύντροφοι...

    https://youtu.be/5A2y88jBWxI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. https://katohika.gr/ellada/politis-dikaionetai-se-dikastirio-me-vasi-to-arthro-120-tou-syntagmatos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. "... Εκεί προσευχόμενος ο Άγιος είδε σε οπτασία, μία μεγάλη ουράνια στρατιά, να κυκλώνει το όρος και στη μέση να κάθεται σε θρόνο μία γυναίκα (η Παναγία) και να δοξάζεται, η οποία γυναίκα είπε στους Αγγέλους που βρισκόταν γύρω της:

    “Καλέσατέ μου το Μερκούριο, όπως μεταβεί και φονεύσει τον εχθρόν του Υιού μου Ιουλιανό”!"

    Χατζηέλληνες ξυπνήστε γαμώ την Αγία Σαύρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Μάρκο, πήγα για ψάρεμα και όπως μάζευα τα δίχτυα ένα λαβράκι έβηχε και με κόλλησε κοροϊδοϊό.

    Να το κάνω στα κάρβουνα ή στο φούρνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως θες κάν'το αλλά ρίχτου έναν πούτσο πρώτα.

      Διαγραφή
    2. Να το κάνεις σουπα..
      βάλε και ένα λουτσο μεσα με λιγο, σέλινο , και καρότο.. ΣΥΡΙΖΑ!!
      Θα γίνει και γαμω!!

      Διαγραφή
  103. Όταν λέω εγώ ότι ο Μέγας Παίκτης αποδεδειγμένα πλέον ειναι ο Γιώργος Τράγκας, ο Μάρκος χλευάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φράγκας ιδιοκτήτης της χαρτοπαικτικής λέσχης κι ο Νικωλόπουλος διευθυντής... Ούτε εγώ να το είχα στήσει.

      Υ.Γ. Η ΝΔ είναι το ΚΚΕ του σήμερα.

      Διαγραφή
  104. τι θα γινει ρε μαλάκα , θα γράψεις κανά καινούριο άρθρο για να γουστάρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Εργα και ημερες του Τρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Μεγιστοτιτάνιε Ολύμπιε πολέμαρχε, ευγενή ανδρείε Μαρκοντεσάντιε στρατηλάτη πασών πιξελιών, ορέων, λόγγων, ραχούλων, βρυσούλων, αγρών, χωραφιών, ηπείρων, κρημνών, νησιών τε βραχονησιδών, δος μοι τα φωτίαν εσού. Τελικώς, στρατόγκαβλος γεννιέσαι ή γίνεσαι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ρε συ Μάρκο, ακούω τελευταία πολλούς να (ξανά) μιλάνε για τον Σωρρα... Δείχνουν φεκ, νομικές αποφάσεις,διάφορα έγγραφα που αποδεικνύουν το "δίκιο" του Σωρρα, βίντεο με αμηχανους πολιτικούς όταν τους γίνονται ερωτήσεις για το ποσό των 600 δις που όντως υπάρχουν καταγεγραμμενα σε όλα τα φεκ των τελευταίων χρόνων, διάβασα και το πλάνο του φορέα για την διοίκηση της Ελλάδας και πως θα την πάρουμε στα χέρια μας, και μου φαίνονται όλα, αληθή και λογικά...
    Παρενέργειες της καραντίνας ή ίσως εκεί υπάρχει μια λύση που τα ΜΜΕ και γενικα το σύστημα έχει αποδομησει...
    Βοήθα ρε φιλεεε...
    Τι γίνεται..????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μαρκε νομιζω τα εχεις πει πολλα χρονια πριν πολυ καλυτερα αλλα θα γραψω δυα αραδες δικες μου !

    Το νοητικο επιπεδο τον εκ αβρααμ πιστους ειναι για τα μπαζα και ψυχανωμαλο !
    Αταλντιοι ,Σαρδεις, Τρωες και το καθε συρφερτο που εχει κατσει πανω στο γιγαντα Ελληνισμο για να φαει την σαρκα του !Τα ερπετα της χθωνας ποδιτσοφορας λυσανε και κοντευουν στο κοκκαλο ! Ηθελα να το πω - να χτυπησω συνειδησεις αλλα βλεπεις εκλειπουν οι φιλοσοφιμενοι πολεμιστες στην εποχη μας ! Αν ηταν 20-30 χιλιαδες το 1821 τωρα ειναι αλλοι οι αριθμοι !! Μας χρειαζεται απο την αλλη να γινει και καθαρση.....

    *Μαρκε σε ειχα ξαναρωτηση ! Τετοιες σφαιρες χρειαζεται το σημειο που ειμαστε ! ολα τα αλλα ειναι μπιλιες αεροβολου απεναντη στην τεχνοκρατια της τ.ν των σινων ! https://youtu.be/7olayTMLvQw (απο το 2011 παρακαλω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Μάρκο άντε γαμήσου, ή βγάλε καινούριο άρθρο ή κλείστο το μπουρδελάκι.
    Μην ξεροσταλιάζουμε τζάμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ότι θα σε προλάβουν τα φλοκια του Φιλιππίδη και τα πισογλεντια του λιγδιαρη αυτό δε το περίμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. αρχίστε να γράφετε σε όλα τα μπλογκ,
    ότι ο μάρκος πέθανε από κορωνοϊο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι απο κορωνοϊο. Εβαλε το κινέζικο εμβόλιο και του επεσε ο πούτσος και τα αρχίδια.
      Τωρα θα αλάξει το τιτλο του σάιτ και θα δημοσιεύει σαν Μαρκησία.

      Διαγραφή
  112. Τι σας έκανε να έχετε αυτό το νικ? Είστε σαδιστής?
    Επίσης, τι έχει προσφέρει ο ελληνισμός και ο νεοελληνισμός στην ανθρωπότητα?
    Κι ακόμα, γιατί επιμένετε να σώσετε τα ζώα όπως συχνά λέτε τους νεοέλληνες? Δηλαδή αγωνίζεσθε για ζώα ενώ εσείς είστε άνθρωπος. Μήπως νιώθετε λίγο τσοπάνος?
    Με εκτίμηση, αναγνωστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ελληνισμός πρόσφερε τα πάντα στην ανθρωπότητα! Ο Νέο-Ελληνισμος εν αντιθέσει απολύτως τίποτα! Τα ζώα αγωνιζομαστε να τα σώσουμε για να σωθούμε και εμείς οι λίγοι λογικοί με αντίληψη που απομειναμε. Διότι τα ζώα χωρίς να το ξέρουν αποτελούν την ασπίδα του μοχθηρού συστήματος! Με εκτίμηση Δον Φιστίκης.

      Διαγραφή
    2. Η νεότερη Ελλάς , έχει προσφέρει έναν Παπανικολάου που έσωσε εκατομμύρια γυναίκες, μιά Μαρία Κάλας, και έναν Μητρόπουλο, κι έναν Χατζηδάκη για τους πιό ελφριούς.Αν δεν ξέρετε τι έχει προσφέρει η αρχαία, καλό είναι να διαβάσετε λίγο ιστορία, φιλοσοφία,μαθηματικά,φυσική,θέατρο,στρατηγική,αρχιτεκτονική,γλυπτική,ποίηση,...........

      Διαγραφή
  113. Μάρκο, καλά μας κάνεις. Κάθε φορά που οργίζομαι (κάθε μέρα δηλαδή) μπαίνω να δω αν έγραψε κάτι ο Μάρκος. Γιατί το κάνω; Τι μου είσαι δηλαδή; Το αντικαταθλιπτικό μου; Ρε τι μαλάκας είμαι; Πέρα από τη μαλακία μου, νιώθω πολύ κλειδωμένος και ανήμπορος, αν θες δώσε καμιά πρακτική λύση (πέρα από τους οραματισμούς του παλαιού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ή στέρεψε ο μαλάκας, ή κιότεψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Το παρόν ιστολόγιο κηρύσσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ πρώτο την έναρξη του Ελληνικού Καρναβαλιού!

    Παλούκια, στυλιάρια, βόμβες, σουγιάδες, σπαθιά, τόξα, βαλίστρες, θηλιές, καταπέλτες, πριόνια, πριονοκορδέλες, καδρόνια, σανίδια, σανίδια βρεγμένα, σανίδια με καρφιά, σανίδια - πριονίδι σε μπουκάλια, παντός είδους κουφώματα κλπ. σε τρέντυ στολές Δήμιου, Ιεροεξεταστή, σέξυ αστυνομικού της Κρυπτείας, στολή Φαλαγγίτισσας και Ιέρειας του Σατανά που θα φορεθούν πολύ!

    Κέφι, ξεφάντωμα και κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου και κρέμασμα της σωρού του στην πλατεία Συντάγματος!

    Ζεστή μπύρα, κρύα γουρνοπούλα.
    Στο κλαρίνο ο Κώστας Τέως.
    Συντονίζει ο Γιώργος Τράγκας.
    Με την ευγενική χορηγία του Μέγα Παίκτη.

    ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. https://www.nakim.org/israel-forums/viewtopic.php?t=270812&s=The_uncovering_of_the_vaccination_data_in_Israel__reveals_a_frightening_picture

    https://www.francesoir.fr/videos-debriefings/vaccination-en-israel-des-chiffres-de-mortalite-qui-interpellent-video

    https://www.timesofisrael.com/pfizer-ceo-postponed-israel-visit-because-he-isnt-fully-vaccinated-report/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Empnevsmenos από την εισαγωγή του άρθρου "παρεθετο" apospsma από παλιό άρθρο "Μερικές φορές, όταν με πλησιάζουν στιγμές, όπου αντιλαμβάνομαι βαθιά μέσα μου αυτή τη μιζέρια της ανθρώπινης μάζας, αυτή την αδυναμία της να υπάρξει χωρίς ηγέτη, σωτήρα, καθοδηγητή… χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί την εικονικότητα γύρω της και αντιδρά σαν κοπάδι, φτάνω στο σημείο της απόρριψης… Αγγίζω το χαμηλότερο σημείο της ανθρώπινης ύπαρξης, να απορρίψω ολόκληρο το σώμα της ανθρωπότητας… Όμως μου είναι αδύνατον… εγώ ένα κύτταρο να απορρίψω ολόκληρο το σώμα στο οποίο ανήκω… Αν το κάνω, στην ουσία θα απορριφθώ εγώ από αυτό… Όσοι δημιούργησαν αυτή την επονομαζόμενη ελίτ, αυτό έκαναν… Κατάλαβαν την αδυναμία των μαζών και απορρίπτοντας ολόκληρη την ανθρωπότητα ως σώμα, έθεσαν τον εαυτό τους εκτός… Το City of London όπως πρώτα το Βατικανό και αργότερα η Columbia των ΗΠΑ, είναι ανεξάρτητα κρατίδια, εντελώς ανεξάρτητα, με δικό τους σύνταγμα, δικιά τους σημαία και μηδενική φορολογία, διοικούμενα από τις εταιρίες που κυριαρχούν στον πλανήτη ως ελίτ. Ένα κύτταρο της ανθρωπότητας αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί από το σώμα της και να κυριαρχήσει πάνω της μέχρι το θάνατό της… Ο καρκίνος της ανθρωπότητας, έχει όνομα και βρίσκεται σε φάση μετάστασης, εξαπλούμενος σε όλο τον πλανήτη μέσα από ένα τεχνητό γονίδιο που ονομάζεται NESARA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Τοκ τοκ..... είναι κανείς εδώ...???
    Μάρκο δώσε σημείο ζωής ότι είσαι καλά για να ποστάρω σχόλιο.... αλλιώς δεν έχει νόημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ