Μεταλλαγμένες κουμμουνόψειρες στο Πιθηκιστάν ή η αδιάψευστη ετυμηγορία της τέχνης (Μέρος Β΄)




1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9019 


Οι λαοί των πιθηκο-απογόνων συνήθως υπερηφανεύονται για γεγονότα τα οποία αν ιδωθούν αντικειμενικά, στην καλύτερη περίπτωση μόνο ντροπή και όνειδος θα μπορούσαν να αποφέρουν.  Κι όμως το ανέκδοτο που λέγεται «ιστορία» παραμένει επί χιλιετίες ο υπ’ αριθμόν 1 τρόπος χειραγώγησης των βλακομαζών. Θα αναφέρω εν συντομία δύο μόνο περιπτώσεις -μια ελληνική και μια διεθνή- για τις οποίες βάζω στοίχημα ότι θα σας πιάσω αδιάβαστους.


Πρώτη περίπτωση: Ποια χώρα / φάρα / οργάνωση υπήρξε διαχρονικά η πιο εγκληματική απέναντι στους Έλληνες; 


…Δεν είναι ούτε η Περσία, ούτε η Βουλγαρία, ούτε η Αγγλία, ούτε η Γερμανία, ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η Τουρκία, ούτε καν η σκατόπιστη Ιουδαία. 



Από την σφαγή της Κορίνθου (146 Π.Κ.Ε.), τις επιλεκτικές γενοκτονίες της Ρώμης, τις διαδοχικές «εθνοκαθάρσεις» του Βυζαντίου, τα εγκλήματα των μεσαιωνικών Ενετικών δουκάτων, ως την Μικρασιατική Ντροπή και τον ΒΠΠ , ο μέγας δήμιος των Ελλήνων είναι η una faccia una razza ιταλική χερσόνησος με όλα τα ζούμπαλα που την κατοικούν.


Διαχρονικά ο μεγαλύτερος και ο πιο ύπουλος εχθρός από τις απαρχές της γνωστής ιστορίας ως σήμερα είναι οι Ιταλοί. Ο φθόνος τους εναντίον μας δεν περιγράφεται με λόγια. Μας ζηλεύουν και μόνο που υπάρχουμε. Μας μισούν για ένα και μόνο λόγο: είμαστε καλύτεροι από αυτούς χωρίς καν να προσπαθήσουμε. Έκλεψαν όλη την ελληνική τέχνη και γνώση και πάσχισαν να αντιγράψουν την ελληνική φιλοσοφία για να την πλασάρουν ως δικιά τους αλλά ευτυχώς δεν είχαν τις λέξεις για να αποδώσουν τις έννοιες.  Το μόνο που πέτυχαν ήταν να επαναλάβουν μια παρτίδα από μονότονες στωικές μπαρούφες. Ποια φιλοσοφία δηλαδή που ούτε τα λαζάνια δεν ήταν ικανοί να ανακαλύψουν. Πού τα βρήκαν τα ζυμαρικά, το καλτσόνε και τις πίτσες οι ξεφτίλες; Γογγύλια ωμά τρώγανε οι βρομοπόδαροι πριν πάμε στα μέρη τους να φτιάξουμε αποικίες και να φυτέψουμε στάρι, ελιές και αμπέλια. Παρόλο που χωρίς εμάς ποτέ δεν θα είχαν  αποκτήσει πολιτισμό άξιο λόγου, σε όποια φάση της ιστορίας μας βρήκαν με γυρισμένη την πλάτη, μας μαχαίρωσαν μοχθηρά και χωρίς δεύτερη σκέψη.



Εν μέρει πρόκειται για εμφύλια σφαγή αφού με τους ρουφιάνους μοιραζόμαστε αίμα και γονίδια χιλιετηρίδων, όμως είναι εκνευριστικά μονομερής από εκείνους εναντίον μας. Ένας από τους ελάχιστους Έλληνες που είχαν πιάσει το νόημα από τα αρχαία χρόνια ήταν ο Αλκιβιάδης όμως κι αυτός φαγώθηκε γρήγορα από τις μυστικές εταιρείες πριν αναλάβει ουσιαστικά την μοναδική εκστρατεία της Ελλάδος εναντίον της Δύσης.



Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι πως όποιον χατζηρωμιό ρωτήσεις σήμερα θα σου πει ότι οι Ιταλοί είναι …φίλοι μας. Συγγενείς μας μπορεί να είναι, φίλοι μας δεν υπήρξαν ποτέ. Σκατά στα σχολεία που πήγαμε και κόντρα σκατά στην μίτρα του Βοθρολομαίου και στο σκήπτρο του Τζερόνιμο που λειτούργησαν μαζί με τον αρχιανώμαλο ποδόλαγνο λαθρομετανάστη του Βατικανού.


Συμπέρασμα: Αν δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον εχθρό από τον φίλο, πού αρχίδια θέλουμε να μπλέξουμε με υψηλότερες έννοιες και επιδιώξεις;




Η δεύτερη περίπτωση είναι κι αυτή υπό την μορφή ερώτησης: Ποιος ήταν ο μεγαλύτερος ευεργέτης της λευκής φυλής;


…Και πάλι μάλλον θα απορριφθείτε. Δεν ήταν ούτε ο Χίτλερ, ούτε ο Καρλόμαγνος, ούτε καν ο Αλέκος ο Μακεδών.  Ο πραγματικός ευεργέτης ήταν ο Μέγας Ταμερλάνος (8336-8405).  Αιωνία αυτού η μνήμη.


Αν και μουσουλμάνος, ο Τιμούρ διέλυσε τους κωλόμπες Οθωμανούς καθυστερώντας τουλάχιστον 100 χρόνια την εισβολή τους στην γιδο-Ευρώπη. Όμως η πούτσα που έριξε στους Κωλότουρκους ήταν το ελάχιστο των κατορθωμάτων του. Ως τυφώνας τσάκισε την Πενταποταμία εξολοθρεύοντας μαζικά τα γυφτοτσιμπούρια. Λέγεται ότι ο αριθμός αυτών που ξεμαγάρισε από το χέρι Του φτάνει τα 17 εκατομμύρια (το 5% του τότε παγκόσμιου πληθυσμού). Μάλιστα αν δεν τον είχε προλάβει ο θάνατος, θα είχε πραγματοποιήσει το σχέδιό του να εισβάλλει στην Κίνα για να μακελέψει τις εκεί κιτρινόσαυρες. 


Επίσης πρέπει να ειπωθεί ότι αρχικά αυτός ο μέγιστος ανήρ δεν είχε κάτι προσωπικό εναντίον των γύφτων.  Όμως τρεις φορές που αναχώρησε για εκστρατεία, τα γυφτοέντομα κατέλαβαν ύπουλα την πρωτεύουσά του, λεηλατώντας την και βιάζοντας τα γυναικόπαιδα που είχαν μείνει πίσω. Από τότε ο Μέγας Ταμερλάνος ορκίστηκε να μην αφήσει ούτε γύφτικο ρουθούνι στην επιφάνεια της Γης.  Αν δεν είχε υπάρξει αυτός ο εξέχων Μογγόλος, η μισή Ευρώπη σήμερα θα κατοικείτο από σκατόγυφτους και κατσαριδοειδείς υποφυλές-ξεμπαζώματα του ινδο-πακιστανικού εκκολαπτηρίου παρασίτων. 



Και όμως σήμερα οι βοϊδο-κάτοικοι της εβραιοκρατούμενης Ευρώπης μπερδεύουν την ψευτο-αγάπη και την αρρωστημένη φιλανθρωπία που πλασάρονται από την  παρακμιακή πίστη του βρομοχριστιανισμού με το υγιές ένστικτο της φυλετικής επιβίωσης.


Συμπέρασμα: Αν δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τι είναι καλό και τι κακό για την φυλή (ή την υποφυλή) που ανήκουμε, το μέλλον μας προδιαγράφεται μελανό.


Πριν η ΚΕΕΡΦΑ και η Antifa με ανακηρύξουν ως «ακραίο ρατσιστή» οφείλω να πω ότι μου κάνουν χάρη αφού πλέον αντιμετωπίζω τέτοιους χαρακτηρισμούς ως τίτλους ευγενείας. Η ουσία είναι ότι υποστηρίζω μια διαφορετική οπτική από εκείνην της παγκοσμιοποιητικής συμμορίας. Η οπτική αυτή, με γνώμονα την λογική και την πραγματιστική ανάλυση τεκμηριώνεται πειστικότερα από οποιαδήποτε ψευδο-επιστημονική μπαρούφα περί ομοιότητας και ισότητας των όντων και των ειδών.


Έχοντας ζήσει χρόνια στην Ασία και έχοντας μελετήσει διεξοδικά τα ημίζωα και τα φιδόσογα που την κατοικούν, ποντάρω ό,τι γουστάρετε στο ότι οι Ασιάτες θα είναι το πρώτο από τα ανθρωποειδή είδη που θα μεταλλαχθούν και μάλιστα εκούσια. 



Το χειρότερο είδος Ασιάτη είναι το Κινέζωο.  Πρόκειται για εξελιγμένη βουβωνική πανούκλα, για Έμπολα με χέρια και πόδια. Αυτό το ανίκανο να ανακαλύψει την αλφαβητική γραφή είδος έχει μηδενική αντίσταση στην επιμιξία με άλλα είδη και ειδικά με μη ανθρωποειδή. Ως κοινωνία είναι έτοιμο προς μαζική εντομοποίηση. Ίσως να το δούμε και αυτό στις μέρες μας, τα Κινέζωα, τα μιάσματα του πλανήτη, να μεταμορφώνονται σε ανθρωποδρακοειδή υβρίδια.


Από την άλλη, τα πενταποτάμια σαπρόφυτα που είχαν μείνει αιώνες μαντρωμένα στον βρομερό ινδουϊστικό και μουσουλμανικό οχετό τους αναπαραγόμενα ανεξέλεγκτα, ξεπόρτισαν πια και εισβάλλουν κατά εκατομμύρια στις πατρίδες μας. 




Στον ορυμαγδό που προκαλούν με την επέλασή τους αυτές οι δίποδες κατσαρίδες, κανείς δεν δίνει σημασία στην αθόρυβη είσοδο των Κινεζόμπι και των Τριάδων τους στο ευρωπαϊκό έδαφος.  Ο εσωτερικός πόλεμος μεταξύ των ειδών που συνθέτουν την Εγκληματική Υπερδομή είναι μια ακόμη παράμετρος του πολυεπίπεδου παιγνίου στο οποίο δυστυχώς είμαστε θεατές.






Τέτοιες στιγμές είναι φανερή η έλλειψη ενός ηγέτη του μεγέθους του Ταμερλάνου ο οποίος θα έπνιγε το κακό εν τη γενέσει του. Ο πλανήτης φαίνεται να έχει παραδοθεί αμαχητί στην παραμύθα των «ανθρώπινων δικαιωμάτων» και της «ευημερίας για όλους» που προπαγανδίζει πονηρά η Εγκληματική Υπερδομή. Σαφώς και δεν υπάρχει περίπτωση να έλθει το υπέροχο αύριο που διαφημίζουν. Αντίθετα, το παγκόσμιο μουσκαροκοπάδι οδεύει μαθηματικά και με δεμένα τα μάτια προς το υπερσφαγείο.  Οι ψεύτικες επιστήμες του σηψαιμικού αυτού κόσμου και κυρίως η ιατρική όσο πάνε και γίνονται και πιο αναξιόπιστες αλλά κανείς δεν τολμάει να το παραδεχτεί.



Καθώς οι αντιδράσεις των ελάχιστων λογικών πολιτών καταπνίγονται «δημοκρατικά» μέσω των «αδέσμευτων» ΜΜΕ, η δικαιολογημένη οργή του κόσμου κατευθύνεται και πακετάρεται σε ναζιστοτσιγγάνικα  πορνοτσαντήρια.  Ακούω σε συνοικιακά καφενεία κουβέντες υπέρ του Αυστριακού δεκανέα και πάντα σκανάρω τα κρανία των ομιλούντων.  Η κατάσταση είναι για πολλά γέλια. Αν είναι Άριοι όλοι αυτοί οι μαυριδεροί και τριχωτοί γαμψομύτηδες που παριστάνουν τους απογόνους των αρχαίων Ελλήνων, τότε εγώ κατάγομαι απευθείας από τον ημίθεο Ηρακλή.



Άνευ αντιρρήσεως, η αρρώστια είναι πανευρωπαϊκή. Από το Παρίσι ως την Μόσχα, τα ακροδεξιά κόμματα είναι άσυλα τραμπούκων και ηλιθίων. Από τους πανζαβούς οπαδούς του σεξουαλικά συμπλεγματικού / κρυπτο-ομοφυλόφιλου Χίτλερ μάλλον κανείς δεν έχει διαβάσει το «The young Hitler I knew» του Κούμπιτσεκ και ειδικά την σκηνή στον αχυρώνα για να κατανοήσει τι ροδέλα έχει για ίνδαλμα.



Σε αυτό το σημείο, η παράθεση του σχετικού αριστουργήματος του εξαίρετου καλλιτέχνη του διαδικτυακού γαμωταφισμού είναι φρονώ επιβεβλημένη:


ΓΑΜΙΟΛΗ ΧΙΤΛΕΡ ΣΟΥ ΓΑΜΩ

Χτλερ μουνόσχυλο λεπρ 
φτ κιλ χυσεμετ
καὶ δυ
 βαρέλια μ σκατ
πάνω στ
 μνμα σου πετ

κρετίνε βρωμοπουσταρ

μουστακαλ
 κωλομπαρ
σκ
σε γαμιόλj ταν μιλ
θ
 σο γαμήσω τ σπορ 

σραηλίτικο χτικι
καρκιναργι
 μογγολικ
φάτσα ο
ζμπέκου σουβλατζ
σο
 ζαγροχύνω τ θε

τσιμπούκωνες το
ς Βαυαρος
κατέσφαξες το
ς Γερμανος
στ
ς Eva Braun τ μουν 
χωνες φίδγια κι χινος

το
 Ρότσιλντ μπάσταρδη σπορ
μ
 τ Ταλμοδι γκαλι
κοιμόσουν 
ρχιδομπεκρ
σ
 στρμ π στητ γκαυλι

στ
ς Θούλης μέσα τ στο
τσιμπούκωνες δαιμονικ

κα
 στο ραββίνου τ μπζωλ
κωλοσκιζόσουν γοερ


μ
 βουδδιστδες μοναχοζ
στ
 γκλο χωνες ζβοζ
Μπλαβάτσκυ διάβαζεζ μουν
 
καθς σ γάμαγαν στ ντοζ

τ
ν για ζβάστιγκα στοιχει
μαγάρισες μ
 τ Χριστ
πέστε στ
 χμα ρ χωνι
γαμιέστε τ
ρα κα ο δυ 

να σωσία τουρκαλι
σφάξανε μ
σα στ μπετ
κι 
σ γι Νότγιμερικ
 φυγες πούστη στ λεπτ

που κι ν σαι πουσταρι
τ
 σκελετό σου κρογγαμ
καθ
ς στ μαύρη σου ψυχ
χύνει γκαργκόλι μοχθηρ



Αυτός που οργίζεται ή δυσανασχετεί με την ανάγνωση του ανωτέρω μικρού διαμαντιού της γαμωταφικής ποίησης, αφενός δεν καταλαβαίνει από τέχνη και αφετέρου είναι μολυσμένος πνευματικά. Η λατρεία του αναμενόμενου Σωτήρος είναι το τοξικότερο Ιουδαϊκό πρότυπο.  Ο νυμφίος είτε δεν θα έρθει ποτέ, είτε θα έρθει μέσω του ιερατείου.  Όπως αντιλαμβάνεστε ο μεσσιανισμός είναι παγίδα χειρίστης ποιότητος.  Τα κλούβια και αγράμματα νεοναζιστικά αυγά εκλιπαρούν για την εμφάνιση του σωτήρα που θα τους οδηγήσει στην Γη της Επαγγελίας.  Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι ένας τέτοιος ιερατικός σωτήρας δεν μπορεί παρά να είναι μπαλαντέρ της άρχουσας Υπερδομής.


Φυσικά είναι ανεπίτρεπτη ειρωνεία η σύγκριση ενός αναθρεμμένου στις ανοικτές εκτάσεις και στον καθαρό αέρα της μογγολικής στέπας ηγέτη όπως ο Ταμερλάνος, με τον στριμωγμένο σε σκοτεινές αστικές τρώγλες και συμπλεγματικά ψυχο-αδιέξοδα Χίτλερ.  Αν η καταγωγή του Ταμερλάνου είναι άγνωστη (και ίσως να εμπεριέχει λίγο από το DNA του προϊστορικού στρατηγού Διονύσου), η φύτρα του Χίτλερ είναι γνωστή και σιχαμερή.



Εν κατακλείδι, οι αρχηγοί αυτών των μαϊμουδο-εθνικιστών λατρεύουν τον νάνο Χίτλερ ως θεό, ενώ μαζί του λατρεύουν το χρήμα το ίδιο ίσως και περισσότερο από τους Ιουδαίους που βρίζουν. Πρόκειται για επαναλαμβανόμενο μοτίβο συμπεριφοράς άρα οι πιθανότητες τυχαιότητας είναι ελάχιστες έως μηδενικές.  Τα κομματικά γραφεία παίζουν το ρόλο της συναγωγής και ο επικεφαλής της τοπικής τον ρόλο του ραβίνου. Γι αυτό δεν τους πειράζει να εισπράττουν επιδοτήσεις από περίεργα κανάλια τα οποία πηγάζουν απευθείας από τους τοκογλύφους ούτε φυσικά τους ενοχλεί να ευνουχίζουν τις απόψεις τους, φτάνει η αμοιβή να είναι ικανοποιητική.  Ως μειξοϊουδαίοι και επαγγελματίες τσιμπουκλούδες που είναι, βρίζουν και καλά τους αφέντες τους, πετώντας στάχτη στα μάτια των κρετίνων που τους ακολουθούν.  Οι άφτερ σέιβ ουρακοτάγκοι παριστάνουν τις παρθένες ενώ προηγουμένως στο μπουντουάρ έχουν πιει κουβάδες με κεφαλαιουχικά τεκτονικά χύσια.



Το μόνο που αξίζουν οι ψευτο-ρατσιστικές προβοκατόρικες συμμορίες τύπου Χ.Α. και οι ανεγκέφαλοι τηλεπλασιέ τύπου Καρατζαφτύστη και Βελόμπαζου καθώς και ο υπόλοιπος συρφετός των ακροδεξιών μαϊμούδων είναι άφθονες ΚΛΩΤΣΙΕΣ.  Αυτά τα λαμόγια οι ακροδεξιοί νεκροθάφτες του εθνικισμού όχι μόνο δεν προσφέρουν καμία λύση, αλλά πληρώνονται από το σκοτεινό ποτάμι για να οδηγήσουν την κατάσταση στην ισχυροποίηση και την ατιμωρησία των διεθνών εγκληματιών. Σταματήστε να διαβάζετε και σκεφτείτε για ένα λεπτό πώς θα ήταν ο σημερινός κόσμος αν κάποιοι Αγγλοεβραίοι μασόνοι δεν είχαν εφεύρει τους αρχιηλίθιους Ναζί.


Ο αούα ρατσισμός ο οποίος ελέγχεται πανεύκολα είναι επικίνδυνος όχι για τα ασιατικά ορκ που πλημμύρισαν την Ευρώπη αλλά για εμάς που σύντομα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ένα εχθρικό αστυνομικό κράτος που θα διοικείται από μασόνια, από μπασταρδοχυσίδια λαθρομεταναστών και από ζαβλακωμένα αριστερόστροφα μουσκάρια.  Με τους ρυθμούς που αναπαράγονται (διάβαζε εκκολάπτονται) τα σαυροειδή υπόζωα, σε λίγο εμείς οι ημίαιμοι θα είμαστε μειονότητα ακόμα και στα απάτητα βουνά.

   
Εν τέλει, πόσο δύσκολο είναι για μερικούς να συνειδητοποιήσουν ότι οι Ναζί ισχυροποίησαν τους Εβραίους και τους Ασιάτες ενώ αποδεκάτισαν τον γερμανικό λαό και την λευκή φυλή; Πάλι καλά που στην άλλη πλευρά του κόσμου υπήρξαν οι Ιάπωνες που εξολόθρευσαν κάτι εκατομμύρια φιδο-Κινέζους αν και στην τελική το ισοζύγιο σφαγών είναι σε βάρος μας.



Πότε αλήθεια θα βάλουν κάποιοι στην ψευτο-Άρια θρησκευόμενη κωλοτρυπίδα τους την πούτσα της λογικής; Η κορύφωση της αποβλάκωσης είναι τα νεοναζί ποντίκια που λατρεύουν ταυτόχρονα τον Αδόλφο και τον Ιουδαίο Χριστό. Εδώ να δείτε κάψιμο. Χίτλερ και Τζέχος, ο συνδυασμός που σκοτώνει μαζικά και για πάντα τα εγκεφαλικά κύτταρα. Οι άλλοι πορδοναζί οι Ούγγροι τον είχαν κάνει αρχηγό τους, τον παπατζή. Καλά την μυτόγκα του δεν την έβλεπαν τόσον καιρό; Το εθνικοσοσιαλιστικό δούλεμα που πέφτει είναι απίστευτο αλλά από την άλλη ποιος σας φταίει ρε όρθια λευκά ζώα;



Αν το πόπολο είχε το μυαλό και τις γνώσεις να επιλέξει ήρωες και αρχηγούς, θα επέλεγε έναν Μακβέι, έναν Μπρέιβικ ή έναν Τάραντ. Η κατά μόνας αποτελεσματικότητα αυτών των μάχιμων εγκεφάλων (παρά τις κατά περίπτωση αδυναμίες τους) είναι εκείνο που τρομάζει τους γυφτογενείς διαχειριστές βαλέδες των αποικιοκρατών Τιτάνων.



Η σκατούλα που πατσαβουρώνεται ως «ιστορική αλήθεια» δεν έχει καμιά συγγένεια ούτε με την ιστορία ούτε με την αλήθεια. Εβδομηνταπέντε χρόνια μας πιπιλάνε το μυαλό με σκατά και δεν έχουν καταφέρει να πείσουν παρά ελάχιστους.  Από ένστικτο, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού παραμένει δύσπιστο απέναντι στην παραποίηση των γεγονότων και ταυτόχρονα εχθρικό προς τους πληρωμένους «διανοητές» της Υπερδομής.


«Στρατόπεδα εξόντωσης», σου λένε. Τι εξόντωσης; Εδώ τόσοι κομμουνιστές βγήκαν σώοι και αβλαβείς μετά από …χρόνια εγκλεισμού σε δαύτα. Ούτε σε παιδική κατασκήνωση να ήταν. Πέθαναν –λέει- μερικοί από τις κακουχίες… Φυσικό είναι αφού ως γνήσια κομμούνια δεν είχαν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και τους ήρθε βαρύ το οχτάωρο. 


Τώρα σοβαρά, γιατί να τους πάνε ταξίδι στο Νταχάου και στο Άουσβιτς να τους σκοτώσουν;  Γιατί δεν τους πυροβολούσαν κατευθείαν στην Αθήνα να γλιτώσουν το φαΐ, το χέσιμο και τα μεταφορικά; Τίποτα δεν στέκει λογικά σε αυτή την εβραιοκομμουνιστική παπάρα των «στρατοπέδων θανάτου». Ο λίγδας ο Ζαχαριάδης μια χαρά δείχνει μετά την «απελευθέρωσή» του από το ναζιστικό «κάτεργο». Μάλλον τον τάιζαν και τον πρόσεχαν καλά τον τουρκόσπορο για να είναι σίγουροι ότι θα αναλάβει την διάλυση της Νεοελλαδίτσας μέσω του συμμοριτοπολέμου. Ποιοι;  Όχι πάντως τα ζώα οι Γερμανοί…



Όπως έχω ξαναπεί, ο Τεύτων λόγω διανοητικής κατασκευής (μειωμένα επίπεδα αμφισβήτησης και αυξημένα επίπεδα υπακοής στην εξουσία) είναι το κατεξοχήν πιόνι τους.  Το πιο υπάκουο και εργατικό λευκό ζώο. Γερμανοεβραίοι, Αμερικανογερμανοεβραίοι  και Αγγλογερμανοεβραίοι βάμπιροι διαχειρίζονται αυτόν τον πουτσόκοσμο που ζούμε. 




Ως και η σαυροβασιλική οικογένεια της Βρετανίας, οι ψευτο-Γουίνδσορ, Γερμανοεβραίοι είναι με πίτες στο κεφάλι. Ζάξε-Κόμπουργκ Γκότα είναι το κανονικό τους (και τα σφυριά στον κώλο τους). Αυτά τα Κρόνια ερπετά με οργανωμένο σχέδιο μέσα σε εβδομήντα μόλις χρόνια (β.ε.1831-1901) σκαρφάλωσαν με γάμους σε 4 (!) ευρωπαϊκούς θρόνους (Βέλγιο, Πορτογαλία, Βουλγαρία και Ηνωμένο Βασίλειο).




Κοντά στα υπόλοιπα αφροκούραδα βέβαια κάνει ξανά εμφάνιση στην σκηνή και η φτωχοσυγγενής βασιλική σκατόφαρα των Γλείψμπουργκ.  Ως μαδημένοι γύπες εβδόμης διαλογής ζητιανεύουν κοκαλάκια με σαπισμένη σάρκα από το πτώμα της Νεοελλάδος. 



Το οικόσημο τα λέει όλα για τους πεμπτοκλασάτους αυτούς βρυκόλακες της απολυταρχίας. Έχουν κλωνοποιήσει τον Ηρακλή για να τους φυλάει από το λαό, οι πορνορουφιάνοι του γερμανοεβραϊκού τεκτονισμού.  Χύμα οι δράκοι, οι αρκούδες, τα λιοντάρια, οι κύκνοι, τα άλογα, τα γίδια και οι μπακαλιάροι στο σήμα του σογιού τους. Κανονικός ζωολογικός κήπος. Αν η «αγάπη του λαού» είναι η ισχύς τους, τότε αυτή ισούται με το απόλυτο μηδέν.  





Μια (1) και μόνο ερώτηση θα κάνω σε αυτό το συμπούρδελο των εβραιομασόνων υπομπάτλερ:

Αφού ισχυρίζεται παντού ότι είναι φανατικός Νεοέλληνας γιατί δεν πάντρεψε τα παιδιά του με Νεοελληνίδες ο άχρηστος γεροντόπουστας Κοκός; Γιατί διάλεξαν ΕΒΡΑΙΕΣ και ξένες μαϊμούδες για νύφες οι σκατο-πρίγκιπες και ευρωχιμπατζή γαμπρό η κουραδο-πριγκίπησσα; Γιατί ούτε ένας τους δεν καταδέχτηκε να τεκνοποιήσει με κάποιο ιθαγενές πιθήκι του Νεολλαδικού Χώρου;




Και για να πάω στην κρυμμένη ταμπακιέρα: Με τίνος έξοδα ανετράφη στην Αγγλία η κουνελοφαμίλια όταν ο άχρηστος πατέρας τους δεν είχε ούτε σάλιο; Γαμώ τον γουρουνοχεσμένο θρόνο τους, γαμώ το εξοχικό τους στο Σκατόι και γαμώ τους τάφους όλων των προγόνων τους (πλην του Αλεξάνδρου του Β’). Αντί να τον έχουμε κρεμάσει τον ταφόπουστα τον Κοκό, τον αφήνουμε να κυκλοφοράει και να κλαπαρχιδιάζει ατιμώρητα.


Είπαμε το πόπολο καίει μαζούτ. Μέχρι να φτάσει να καίει διαστημικά καύσιμα, έχουμε καιρό. Διάφοροι αποτυχημένοι που παριστάνουν τους οικονομολόγους, τους κοινωνιολόγους και τους ψυχολόγους, προσφέρουν απλόχερα στους μπετόβλακες την πουτσομαστίχα των εξουσιαστών για συνεχές αναμάσημα. «Γερμανικό θαύμα», «ασιατικές τίγρεις», «Κινεζικό μοντέλο», «αειφόρος ανάπτυξη» και η πεσμένη (λόγω βαρύτητας) πούτσα του Ισαάκ Νεύτωνα. Άλλοι παίρνουν τζάμπα χρήμα, βαρβάτες επιδοτήσεις, άτοκα δάνεια και τεχνολογική βοήθεια ενώ άλλοι εισπράττουν πολέμους, χούντες, χρεωκοπίες και κλωτσιές. Όλη η οικονομική θεωρία είναι ένα μάτσο πίπες.



Εδώ στο ευρωλιγούρικο σκατοκράτος των χατζηαβάτηδων και του παπαδαριού όποιον ηλίθιο ρωτήσεις θα σου πει ότι έχουμε και υποχρέωση στους νταβατζήδες που μετά τον ΒΠΠ αντί για πολεμικές αποζημιώσεις μας έσκασαν έναν εμφύλιο στη μάπα. Όταν οι χώρες-μέλη του ανθρωποφαγικού Άξονα, η Γερμανία, η Ιαπωνία και η Ιταλία ξαναχτίζονταν, εμάς οι ποδηγετούμενες από την Εγκληματική Υπερδομή Αγγλία, ΗΠΑ και Σοβιετική Ένωση μας ανάγκαζαν να κάψουμε τα ρέστα μας.  Όταν ολόκληρος ο πλανήτης, νικητές και ηττημένοι  ανοικοδομούσαν τις χώρες τους, εμείς και η Κίνα βυθιζόμασταν σε λίμνες αίματος από εμφύλιες σφαγές. Και καλά η Κίνα που όπως αποδείχτηκε αποτελούσε ρεζέρβα του Υπερδομικού «καπιταλισμού» για την προσχεδιασμένη «νέα οικονομική εποχή». Εμείς οι αιώνιοι μπατίρηδες της ιστορίας πού κολλάγαμε; Για τι είδους ρεζέρβα μας φύλαγαν; Ή εάν δεν συμβαίνει αυτό, ποια ακριβώς είναι η απειλή που εκπροσωπούσαμε και για ποιον;




«Τυχαία έγινε η επιλογή της Νεολλάδος ως πειραματόζωου του Ψυχρού Πολέμου», διατείνονται οι πορδο-ιστορικοί.  Επειδή δεν εμπιστεύομαι ούτε την τυχαιότητα ούτε αυτούς την υποστηρίζουν θα επισημάνω ότι ο κινεζικός εμφύλιος δεν έγινε καθόλου τυχαία, ούτε βέβαια ο κορεατικός, ούτε ο βιετναμικός. 



Για να πάμε στο σήμερα, ούτε η ελεγχόμενη χρεωκοπία-μαϊμού της Νεοελλάδος, ούτε η υπερχρέωση του καραφλόπουστα Μπαρουφάκη έγιναν τυχαία. Πρόκειται για μια σειρά πειραμάτων στα οποία πρωταγωνιστούμε χωρίς την θέλησή μας γιατί παρά το εκτεταμένο μπαστάρδεμα χιλιετιών τα γονίδιά μας εξακολουθούν να περιέχουν πολύτιμα ψήγματα του τιτανικού γενετικού κώδικα.


Όσο για το ποιος διεξάγει τα πειράματα, δείτε το ντοκιμαντέρ «Three Identical Strangers» για να καταλάβετε πως λειτουργεί η κωλόφαρα των υπηρετών που έχει πουλήσει τα πάντα για το χρήμα. Αν κάνουν πειράματα με τους δικούς τους, φανταστείτε τι πουστριλίκια κάνουν στους ξένους.



Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι από όλους τους πολιτισμούς που εμφανίστηκαν ως τώρα, ο Ελληνικός είναι ο μόνος που αμφισβήτησε την εξουσία και ειδικά εκείνη των θεών.  Η πολεμική που δεχόμαστε δεν είναι μονοδιάστατη εναντίον σωμάτων και γονιδίων αλλά επεκτείνεται στο νοείν και στην γλώσσα. Από την ετυμολογία της λέξεως αλήθεια (α + λήθη) καθίσταται σαφές ότι η μνήμη είναι αυτή η οποία επεξεργάζεται τα στοιχεία. Η καταστροφή ή ακόμα χειρότερα η αναμόρφωση της μνήμης όσον αφορά την καταγωγή των ειδών συνιστά επέμβαση στο λογισμικό. Ο ιουδαϊσμός ως πολιτική ιδεολογία είναι σύμφυτος με την απάτη και το ψέμα. Αυτά τα δύο δεν μπορούν να επιβληθούν χωρίς την λήθη.




Σε έναν κόσμο όπου κυριαρχεί ο νεποτισμός, η αναξιοκρατία, ο αθέμιτος ανταγωνισμός και τα καρτέλ και που όλα τα πολιτεύματα ακόμα και τα πιο δολοφονικά αποκαλούνται «δημοκρατίες» αναρωτιέμαι αν θα πρέπει για λόγους ηθικής τάξεως να αποσύρουμε εντελώς και για πάντα αυτήν την καταραμένη λέξη από τα Νεοελληνικά λεξικά. Ο ακριβέστερος ορισμός παίζει κάπως έτσι: «Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τα ιερατεία, ασκείται από τα ιερατεία και υπηρετεί τα συμφέροντα των ιερατείων». Ως επαγγελματίες αμφισβητίες έχουμε καθήκον όχι απλά να αμφισβητήσουμε αλλά να κάνουμε φύλλο-φτερό κατά προτεραιότητα τις έννοιες πάνω στις οποίες έχει χτίσει το εξουσιαστικό της μοντέλο η Εγκληματική Υπερδομή.




Στο μεταξύ ενώ η σκουπιδόμαζα τρώγεται εδώ και δεκαετίες για το ποιος θα διορίσει τα άχρηστα και οκνηρά μπαστάρδια της στο χρεωκοπημένο δημόσιο, οι άλλοι κάνουν ανενόχλητοι τις βρομερές μπίζνες τους. Είναι να απορεί κανείς γιατί π.χ. η νεοραγιάδικη Κόκα-Ψώλα δόθηκε το 1969 (επί χριστιανοεβραϊκής χούντας του σαπιοκαριόλα Παπαδόπουλου) στους γνωστού «θρησκεύματος» τύπους που αποτελούν το 0,04 του πληθυσμού (σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία); Αν κάποιος λεγόταν Γολιάθ στο επίθετο, υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάρει την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία και το δικαίωμα παραγωγής; Ούτε υπαίθριο μαγαζάκι σε κατσικοχώρι του Μπαγκλαντές δεν θα του έδιναν. 




Από μια άποψη καλά κάνουν οι λειράτοι τσιφούτηδες αφού έχουν μόνιμα απέναντί τους καμένες ρατσιστικές μαϊμούδες. Από το 8821 είναι που χώνουν τα σιχαμερά πλοκάμια τους στην πολιτική και που μέσω της μασονίας εκλέγουν τους δικούς τους με τα αλλαγμένα ονόματα.  Διακόσια χρόνια πουστιές και κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει γι αυτή την μυστική σέχτα και τα παρακλάδια της. Έπρεπε να φτάσουμε στα μνημόνια και στην εθνική προδοσία για να αρχίσουν κάποιοι να μουρμουρίζουν περί του «θρησκεύματος» και της καταγωγής των σοδομισμένων πολιτικάντηδων του Νεοελληνικού μπουρδέλου.



Παπαδαριά, μασονίες, συντεχνίες, κόμματα, όλα τα ταφόγαμα πουσταριά συνεργάζονται για να προωθούν τα παιδιά του Ιακώβ. Επειδή τους χρειάζεται και μια τζούρα τοπικού χρώματος, από τους ιθαγενείς ψωλοτροβαδούρους επιλέγουν να προωθήσουν μόνο τους πιο ηλίθιους, τους πιο άχρηστους, τους πιο ανώμαλους και τους πιο διεφθαρμένους. Με μια λέξη: τους πιο διαχειρίσιμους.





Να μην ξεχάσω την ιστορική εκπομπή «Ζούγκλα» του μουσάτου τσατσόπουστα με την περούκα.  Παπαχριστόπουλοι, Κουντουράδες, Βόζεμπεργκ, Ζουράριδες, όλα τα πυροβολημένα απόβλητα που είχε ξεβράσει ο υπόνομος μπήκαν στα σπίτια σας με όχημα τις δήθεν αποκαλυπτικές εκπομπές του μεγαλο-εκβιαστή.  Κατόπιν εσείς ως γνήσιοι ηλίθιοι τους ανεβάσατε πανηγυρικά με την σκατωμένη ψήφο σας στην εξουσία. Όπως και με το αγράμματο γίδι που μας διόρισαν πρωθυπουργό σπονσοράροντάς τον από τις καταλήψεις του πορνο-λυκείου, έτσι και με τα φιλοχρήματα αυτά κουνάβια του εθνομηδενισμού δεν υπάρχει καμία σύμπτωση. Υπάρχει μόνο δόλιος και μακροπρόθεσμος συνωμοτικός σχεδιασμός.   











Το βιβλίο του ρουφιανοσύμβουλου του Τραμπούστη ρίχνει αρκετό φως στα παρασκήνια, περιγράφοντας άθελά του τις μεθόδους της Εγκληματικής Υπερδομής καθώς και κάποιες από τις διακρατικές διασυνδέσεις αυτής της υπερμαφίας. Ο υπόδικος συγγραφέας φαντασιώνεται ότι τον καταδιώκει το βαθύ κράτος αλλά είναι εμφανώς ανίκανος να δει την σκιά του Υπεροργανισμού πάνω στα γεγονότα, ακόμα και σε εκείνα που τον αφορούν. (Ενδεχομένως να κάνει την ζακάρ πάπια για να μην τον ξεπουτανέψουν οι πουτσαράδες της φυλακής). Φυσικά ο τίτλος της Μις Νεοελληνίδας Χυσοκαταπιόλας διεκδικείται εξίσου από τις δύο σαπιοχοντρές, την συγκαμένη και την σαβουριασμένη.





Αυτή η παρτούζα των δεξιών πουτσοπειναλέων των ΑΝΕΛ με τα ποντικο-κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ της οποίας είμαστε μάρτυρες εδώ και 4 χρόνια, διαθέτει σαφέστατες οδηγίες χρήσεως γραμμένες από το ίδιο το Σανεντρίν.   



Λυτοί και δεμένοι αρχιπούστηδες έχουν λυσσάξει να μας πείσουν ότι μας συμφέρει η συμμαχία με το Ισραήλ τους. Να γίνουμε δηλαδή κώλος και βρακί με το κράτος-τρομοκράτη της περιοχής. Αυτό που δεν λένε είναι ότι το Ισραήλ θα είναι ο κώλος και εμείς το βρακί με το οποίο θα σκουπίσουν τα σκατά τους και θα το πετάξουν στον σκουπιδοντενεκέ.



Το εβραιοναζιστικό έκτρωμα που κατασκεύασε η Εγκληματική Υπερδομή στους Ναυάγιους Τόπους μετά τον ΒΠΠ αποτελεί μια δεξαμενή από όπου αντλεί όργανα, σχέδια και ιδεολογία για τις διεθνείς εγκληματικές της ενέργειες. Εκεί ανατρέφονται και διαπαιδαγωγούνται τα σύγχρονα SS τα οποία έχουν αντικαταστήσει τον όρκο του Άριου αίματος με εκείνον του περιούσιου λαού του Κρόνου.  Αν περιμένετε κάτι καλό να προκύψει από ‘κεί, να πάτε στην Αίγυπτο να κάνετε παρέα με τη Σφίγγα.



Γενικά αν είναι να καταστραφούμε, προτιμώ να καταστραφούμε μόνοι μας κι όχι να φορτωθούμε τα εγκλήματα και τις γενοκτονίες αυτής της μισάνθρωπης και διαρκώς συνωμοτούσας ερπετοσυμμορίας.  Εννοείται ότι όποιος θέλει συνεταιριλίκια και παρτούζες με τους σατανάδες του Ισραήλ είναι ελεύθερος να μας αδειάσει τη γωνιά και να πάει στον αγύριστο.


Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ._


Άμα ήταν να σβήσει το φως, θα είχε σβήσει εδώ και χιλιετίες. Η αφύσικη αντοχή στις φυλετικές θύελλες και στις γενοκτονικές καταιγίδες που εξαπολύουν οι εξαποδώ επιβεβαιώνει την ύπαρξη του ιχώρος.  Μόνο ένας (1) απόγονος του Μεγάλου Παίκτη να επιβιώσει, είναι αρκετός για να ανασυστήσει ολόκληρο το σιδερένιο γένος και μερικούς ηγέτες από το γένος των ηρώων.


Δεν είναι στο στυλ μου να διαδίδω αισιόδοξα μηνύματα. Από την άλλη, όσο  φειδωλός και να είμαι στις εκτιμήσεις μου, δεν μπορώ να μην επισημάνω τις διαχρονικές ιστορικοφυλετικές σταθερές αλλά κυρίως τις αποκλίσεις οι οποίες διαμορφώνουν κατά απρόβλεπτο τρόπο τα γεγονότα.



Η αποδόμηση της «υπεροχής» του περιούσιου λαού είναι θεμελιώδες βήμα για την αποπομπή του από την καρέκλα του διαχειριστή. Έχω που ακούω χρόνια την σαχλαμάρα του πόσο «καταφερτζήδες» και «επιτυχημένοι» είναι. Κολοκύθια τούμπανα με σως αρχιδίλας.  Άχρηστοι του κερατά είναι. Οι θεοί τους εμπιστεύτηκαν την τέλεια κομπίνα και αυτοί κοντεύουν να την τινάξουν στον αέρα. Ο πλανήτης ολόκληρος τους απεχθάνεται και είναι έτοιμος να τους πογκρομιάσει χωρίς έλεος. Στο τσακ από ένα παγκόσμιο πατατράκ είμαστε.


Η τέχνη είναι αδιάψευστος μάρτυρας της αχρηστίας τους. Είναι βλάκες και ατάλαντοι.  Θλιβερές μετριότητες.  Παρόλο που οι ομόσταβλοί τους είναι παραγωγοί, διευθυντές στούντιο, μεγαλομέτοχοι δισκογραφικών, ιδιοκτήτες γκαλερί, υπεύθυνοι εκδοτικών οίκων και αποκλειστικοί νταβατζήδες των ΜΜΕ, τα «ταλέντα» που προωθεί η Εγκληματική Υπερδομή ρεζιλεύονται καθημερινά.  Εκατομμύρια τσιφούτηδες καλλιτέχνες βρίσκονται αυτή την στιγμή στο προσκήνιο αλλά ελάχιστοι είναι αυτοί που παρουσιάζουν κάποια αξία.  Όπως συμβαίνει με τα τεκτονικά σκύβαλα τα οποία διορίζονται αριστίνδην σε οργανισμούς, οι βδέλλες μακροημερεύουν στις καλές τέχνες επειδή απευθύνονται σε ηλιθίους.



Όμως η ίδια η τέχνη απεχθάνεται την μετριότητα.  Όταν η μετριότητα επιβάλλεται εκ των άνω για πολιτικούς ή άλλους λόγους, η τέχνη φθίνει. Στην περίπτωση που εξετάζουμε δεν μιλάμε για απλή παρακμή αλλά για ελεύθερη πτώση.  Οι άμπαλοι ψυχοπαθείς με τα κομμένα πετσάκια οδηγούν την ποιότητα σε όλο και πιο χαμηλά επίπεδα. Δεν αφήνουν και κανέναν άλλον να αναδειχτεί γιατί θα φανεί πεντακάθαρα η διαφορά. Οι ταινίες του Εβραιο-Χόλιγουντ είναι όλες για τον πούτσο. Βλέπεις ταινία για τις περιπέτειες κάποιων στη ζούγκλα της Βολιβίας και σου πετάνε μέσα φλασμπάκ με το κωλοκαύτωμα. 



Πήξαμε στους υπερήρωες της Marvel μαλακίας και δεν υπάρχει ούτε ένας (1) απλός ήρωας να πάρει τις τύχες ενός (1) έθνους στα χέρια του. Τέτοια υπερπαραγωγή σκουπιδαριού δεν υπήρξε ποτέ στις τέχνες και ειδικά στον κινηματογράφο,την λογοτεχνία και το θέατρο. Όχι ότι δεν υπάρχουν αξιόλογα έργα. Απλά αυτοί που κάνουν τις επιλογές είτε πρόκειται για κανονική τροφή είτε για πνευματική, έχουν επιλέξει να μας ταΐζουν συνεχώς μπάζα.



Είπαμε ότι κάτι πολύ ισχυρό βρίσκεται πίσω από τους διαχειριστές και τα ιερατεία. Αυτό το κάτι δεν μπορούμε να το αγγίξουμε. Όσο αυτό το κάτι ισχυρίζεται ότι είναι ο Θεός, θα βρίσκουμε ανάμεσα σε μας και σε αυτό ορδές δισεκατομμυρίων πιθηκανθρώπων οι οποίοι πιστεύουν τυφλά χωρίς να ζητούν αποδείξεις και χωρίς καν να σκέφτονται. 


Αυτά τα ημίζωα είναι το μεγάλο πρόβλημα. Δέσμιοι και δούλοι των ιερατείων σέρνονται πίσω από τις επιλογές της εξουσιαστικής συμμορίας και αποτελούν το κυρίαρχο ατού του θεοκαθεστώτος.  Μιλιούνια ανεγκέφαλων «πιστών» διαφόρων δογμάτων το μόνο καλό που κάνουν στην ζωο-ανθρωπότητα είναι να μακελεύονται μεταξύ τους.



Γιατί άραγε η παγκοσμιοποίηση συμπίπτει απολύτως ως προς τα αιτήματα με την Πανθρησκεία; Κι αυτό τυχαίο είναι; Τόσους αιώνες αλληλοσφάζονταν οι «πιστοί» με τους «άπιστους», τώρα μέσα σε μια δεκαετία τα βρήκαν και έγιναν κολλητάρια; Κάτι άλλο συμβαίνει με τα ιερά μαμούνια. Παρόλη την πρακτορική δουλειά του εργαλείου που λέγεται θρησκευτικό εμφύτευμα, υπάρχει μια αταβιστική τάση προς την ανεξαρτησία της σκέψης. Σε περιόδους έντονων περιβαλλοντικών πιέσεων τα ζώα τείνουν να αφηνιάζουν και είναι ικανά μέσα στην τρομάρα τους να ποδοπατήσουν ακόμα και τα ιερατεία και τους ίδιους τους θεούς.  Ο εκ των ουρανών έλεγχος του υποσυνείδητου καταρρέει κλιμακωτά ως το απόλυτο μπλακάουτ.



Το σχέδιο του Μεγάλου Παίκτη μας βάζει από την πίσω πόρτα σε ένα παίγνιο του οποίου την πολυπλοκότητα αγνοούμε. Το αν αποτελούμε αντιπερισπασμό δεν έχει και μεγάλη σημασία. Η τελική έκβαση είναι αυτό που μετράει.  Εμφανώς εμείς δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το παιχνίδι των αθανάτων γιατί το χρονικό εύρος μας ως όντα είναι απίστευτα βραχύ. Μόλις αρχίσουμε να αποκτούμε μια πολύ γενική ιδέα για το τι συμβαίνει, έρχεται ο Χάρος και μας κόβει την παροχή.



Σε κάθε περίπτωση εκτεταμένης σύρραξης, η επιλογή της παράταξης που θα ακολουθήσει κάποιος καθορίζει την θέση του στον μεταπολεμικό κόσμο. Τα κριτήρια αυτής της επιλογής δεν είναι ποτέ απλά. Αν θυμηθεί κανείς με πόσους τρόπους μας γάμησε (κι εξακολουθεί να μας γαμεί) η «συμμαχική» παράταξη την οποία υποστηρίξαμε με άφθονο αίμα στον ΒΠΠ θα γίνει κατανοητό ότι μια θα πρέπει να είναι διαχρονικά η παράταξη: Η δική μας.


Οι Μακεδονίες, τα Καστελλόριζα και οι Θράκες είναι στάχτη στα μάτια για να μην μπορούμε να δούμε την μεγάλη εικόνα.  Κοιτάξτε πόσο καλά δασκαλεμένα είναι τα βρομο-ιερατεία.  Θαυμάστε πόσο ωραία εκλαϊκεύουν τις εντολές των αόρατων τυράννων αυτά τα ρασοφόρα χατζηπιθήκια σε συμπαιγνία με τους πισωγλέντες πολιτικάντηδες.


Αγαπητοί μου ημίαιμοι δεν αρκεί πλέον η εθνική αφύπνιση. Ούτε η θρησκευτική αφύπνιση. Πάνε αυτές ψόφησαν, ήταν τα προχτεσινά βήματα. Σήμερα είναι απαραίτητη η φυλετική ή σωστότερα η ειδιστική αφύπνιση. Οφείλουμε να κατανοήσουμε τους βασικούς κανόνες του παιγνίου για να μην καούμε από την πρώτη πίστα.  Πρέπει να καταλάβουμε ποια είναι η θέση μας ως είδους σε αυτή την καταραμένη αποικία των Τιτάνων και να πράξουμε ανάλογα με τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.


Κοιτάξτε γύρω σας: Αυτοί που σφαλιαρώναμε στο σχολείο διοικούν τώρα την Νεοελλάδα. Μιλάμε για κατάντια.  Κάνουν κουμάντο τα πουσταριά, οι φύτουλες, τα γελοία υποκείμενα, οι αγράμματοι, οι απατεωνίσκοι. Αυτή είναι η γελοιότητα της κωλοδημοκρατίας. Μοιάζει να μας κάνουν πλάκα όλοι, οι θεοί και οι διαόλοι μαζί.



Οι σκατόβουρτσες που διοικούν την χώρα δεν είναι προδότες γιατί η πράξη της προδοσίας απαιτεί ένα μίνιμουμ εγκεφαλικής ουσίας. Οι κουμμουνοδεξιομαϊμούδες είναι εντελώς ηλίθιες και μάλιστα σε μη μετρήσιμη κλίμακα.  Ο χαπάκιας τουβλόβλακας πρωθυπουργός στα πενήντα του θα έχει γεροντική άνοια με το ρυθμό που καταναλώνει τα λύμματα της Novartis. Σκεφτείτε το λίγο: δεν γίνεται τυχαία όλο αυτό το μπάζωμα. Κάποιοι βάζουν τα πλοκάμια τους.

Αν στην διοίκηση ενός εκ πρώτης όψεως ασήμαντου κρατιδίου οι υπερδιαστατικοί Kάβειροι φροντίζουν να τοποθετούν αδιάλειπτα ό,τι χειρότερο υπάρχει, τότε αυτό θα πρέπει να μας υποψιάσει.  Στατιστικά θα έπρεπε να τους ξεφύγει και κάποιος μια φορά στα 200 τελευταία χρόνια. Δεν στέκει λογικά, όλο το πολιτικό φάσμα να είναι αλυσοδεμένο στις γυμνοπάπαρες πούτσες των Γεφυραίων διαχειριστών. Κάτι άλλο συμβαίνει.



Το κομμουνιστικό δέντρο που τόσα χρόνια πότιζαν κρυφά οι τραπεζίτες δίνει επιτέλους καρπούς. Πολλά από όσα συμβαίνουν στην διεθνή σκηνή έχουν άμεση σχέση με την γαμιόφαρα των μπολσεβίκων και τους πολιτικούς τους επιγόνους. Ως επιλεγμένες περσόνες της μαφίας των ΜΜΕ και των πανεπιστημίων, η ελίτ αυτής της μητρογαμημένης στοάς είναι υπεύθυνη για το πνευματικό αλαλούμ των γιδοπροβάτων. Βέβαια εκείνος που χρειάζεται γενναίο ξεσκαρτάρισμα είναι ο ακροδεξιός χώρος. Στην υποθετική ερώτηση «Εάν είχατε την δυνατότητα να καταδικάσετε κάποιον σε πολύχρονη φυλάκιση, ποιόν θα καταδικάζατε, τον τοκογλύφο ή τον Εβραίο και γιατί;» όσοι απαντούν «τον Εβραίο, γιατί είναι Εβραίος» θα πρέπει να χάνουν ακαριαία τα πολιτικά τους δικαιώματα λόγω σοβαρής διανοητικής καθυστέρησης. 



Το να καταδικάζει κανείς κάποιον θεωρώντας ως έγκλημα την φυλή, την εθνικότητα, το θρήσκευμα ή τις πολιτικές απόψεις του συνιστά τεράστιο πισωγύρισμα και απόδοση πλεονεκτήματος στον εχθρό.  Όποιος καταδικάζεται, πρέπει να καταδικάζεται για συγκεκριμένα εγκλήματα τα οποία δέον να τεκμηριώνονται με αδιαμφισβήτητα στοιχεία ούτως ώστε η καταδίκη του να είναι δίκαιη, σκληρή και αμετάκλητη. 



Αντίθετα, η καταδίκη βάσει προκαταλήψεων και με σαθρό κατηγορητήριο θα έχει σχεδόν σίγουρα ως αποτέλεσμα την σε δεύτερο χρόνο αθώωση του καταδικασθέντος.  Αν συμβεί αυτό, μαζί με αυτόν αθωώνεται κι ένα ολόκληρο πλήθος εγκληματιών που μοιράζονται το ίδιο φυλετικό, εθνικό, θρησκευτικό ή πολιτικό χαρακτηριστικό με τον εσφαλμένως καταδικασθέντα.  Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για σοβαρή ήττα του δικαίου η οποία μάλιστα εμποδίζει και τις μελλοντικές διώξεις των οργανωμένων εγκληματιών.  Οι επαναλαμβανόμενες ΔΙΚΑΙΕΣ καταδίκες ατόμων που ανήκουν στην ίδια φυλετική, εθνική, ιδεολογική, κλπ. ομάδα μπορούν να χτίσουν ένα ισχυρό κοινωνικό στερεότυπο το οποίο θα λειτουργήσει ως ασπίδα της κοινωνίας για το μέλλον.  Η εφαρμογή των νόμων προς όλες τις κατευθύνσεις θα πρέπει να είναι ανυποχώρητα και ασυμβίβαστα το ζητούμενο.  Πρώτα οι καταδίκες και μετά το στερεότυπο και όχι αντίθετα, αν θέλουμε την παγίωση της νομιμότητας και της ευημερίας που απορρέει από αυτήν.  



Είναι σοβαρότατο λάθος το να υποκύπτει κανείς σε εύκολες και παραπλανητικές γενικεύσεις όπως το: «οι Εβραίοι διοικούν τον κόσμο».  Με το που το είπε αυτό κάποιος, έχει γίνει αυτόματα πελάτης των ψευτο-ναζί απατεώνων. Με την φράση αυτή έχει χάσει εξαρχής και οριστικά το δίκιο του. Οτιδήποτε και να πει μετά από αυτό διαγράφεται. Όσο άψογα και να τεκμηριώσει την θέση του, τα ζόμπι ελεύθερης βοσκής που έχει αναθρέψει ο αριστερισμός αρνούνται να την δεχτούν. Πιο εύκολο είναι να τους βάλει να φάνε ένα κιλό σκατά.


Ως διατύπωση είναι απείρως προτιμότερο και ταυτόχρονα αληθέστερο το: «μια μυστική εγκληματική οργάνωση διοικεί τον κόσμο».  Το νόημα είναι το ίδιο, απλά το κέντρο βάρους έχει μετατεθεί από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εγκληματία στις εν προκειμένω πράξεις του.  Επιπρόσθετα δεν κρίνεται πλέον το ποιόν του καταγγέλλοντος αλλά η ουσία της καταγγελίας.



Ελπίζω να έγινε κατανοητός ο ρόλος των ψευτο-εθνικιστικών ομάδων και των μογγολοειδών κρετίνων τύπου Λεπέν, Μιχαλοτράγου, κ.α.. Η αποστολή τους είναι να φοβίσουν το πόπολο και να ισχυροποιήσουν ταυτόχρονα την Εγκληματική Υπερδομή.  Βάζοντας και την συνωμοσιολογία στην εξίσωση μέσω των πουλημένων ΜΜΕ, είναι πια εγγυημένο ότι ποτέ δεν θα βρεθεί η λύση για τον καταπιεζόμενο πολίτη. Ο μυστικός αφέντης αυτού του κόσμου θα του πίνει για πάντα το αίμα και θα παραμένει στο απυρόβλητο.



Όμως υπάρχει στ’ αλήθεια μια εγκληματική οργάνωση τέτοιου μεγέθους; Ή μήπως όλα τα σχετικά αποτελούν αχνές εικασίες και φανταστικά σενάρια;


Η προβληματική είναι η ίδια που ισχύει για όλες τις μυστικές οργανώσεις όπως π.χ. για την Σικελική Μαφία. Μπορεί οι ενδείξεις για τις δραστηριότητές της να είναι αρκετές, όμως το να κινητοποιηθεί ο κουτσός και διεφθαρμένος αμυντικός μηχανισμός ενός κράτους είναι μια άλλη συζήτηση. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα των διωκτικών αρχών στην παρουσία της μαφίας είναι ότι η ίδια αρνείται την ύπαρξή της, ισχυρίζεται ότι είναι μύθος, ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Για να την καταδιώξει κάποιος πρέπει πρώτα να την ταυτοποιήσει. Πώς επιτυγχάνεται αυτό;


Κάθε εγκληματικός οργανισμός που σέβεται τον εαυτό του έχει μάθει να εκμεταλλεύεται τα άπειρα παραθυράκια του νομικού συστήματος.  Αν προσθέσει κανείς σε αυτά το ατελείωτο χρήμα που εξαγοράζει δικαστές και εξαφανίζει δικογραφίες καθώς και τα αθέατα κυκλώματα της «δικαιοσύνης» τα οποία ανήκουν στις Στοές, συν την τρομοκράτηση των μαρτύρων, μόνο δικαιοσύνη δεν απονέμεται στα μπουρδέλα της Θέμιδος. Τελικά η μόνη δυνατότητα να βρει ο ταλαίπωρος πολίτης το δίκιο του είναι μάλλον το έκτακτο επαναστατικό δικαστήριο.



Σίγουρα δεν είναι όλοι οι Σικελοί μαφιόζοι. Όμως από την άλλη, όλοι οι Σικελοί είναι δυνητικά μαφιόζοι. Πώς τους ξεχωρίζει κανείς; Αν είναι απλά δύσκολη η εξακρίβωση της υποκοσμικής ιδιότητος των Σικελών στην Σικελία, πόσο εφικτή είναι η κατάδειξη των μελών ενός εξελιγμένου εγκληματικού οργανισμού όπως η Υπερδομή;  



Δύο είναι οι ορατοί πόλοι ενός εξουσιαστικού κρυπτοσυστήματος: Ο μεγάλος χορηγός των παράνομων οικονομικών συναλλαγών και οι τελικοί αποδέκτες. Δηλαδή η πηγή του Σκοτεινού Ποταμού του μαύρου χρήματος και τα χωράφια που ποτίζει.


Αν η πολιτεία στην οποία ατυχήσαμε να ζούμε δεν ήταν τόσο βαθιά σαπισμένη και επιθυμούσε να καταδιώξει τα αποβράσματα του εγκληματικού βόθρου για τις ανεπανόρθωτες φθορές που προκαλούν σε ανθρώπους και θεσμούς θα το είχε κάνει.  Θα είχε στήσει μια ομάδα από ειδικούς που γνωρίζουν πώς λειτουργεί το σύστημα και τα υποστεγανά του. Ό,τι και να προβάλλουν ως δικαιολογία δεν στέκει.  Είναι πανεύκολο να βρει κάποιος τον τελικό αποδέκτη του χρηματισμού αν πραγματικά θέλει.  Αφού βρει αυτόν, είναι θέμα ανακριτικής τεχνικής το να φτάσει από την βάση της εγκληματικής πυραμίδας στην κορυφή της.  Το μόνο απαιτούμενο είναι η ακλόνητη βούληση για κάθαρση.



Εφόσον η Εγκληματική Υπερδομή απειλεί με θάνατο αυτούς που σπάνε τον όρκο σιωπής και αφοσίωσής τους προς αυτήν, καμία κυβερνητική δίωξη δεν θα είναι επιτυχημένη αν δεν απειλεί τουλάχιστον και με βασανιστήρια πριν τον θάνατο. Πώς γίνεται όμως ένα κράτος δικαίου να απειλεί με βασανιστήρια;



Γίνεται με την μετατροπή του σε μεταβατικό κράτος. Έτσι κι αλλιώς οι κοινωνίες που ζούμε έχουν οριστεί από τους εξαποδώ ερήμην μας ως «μεταβατικές κοινωνίες».  Γίνεται με την άμεση κήρυξη του γήινου χώρου σε κατάσταση πολιορκίας. Είναι ζήτημα επιβίωσης του κόσμου όπως τον ξέρουμε. Όχι βασανιστήρια θα πρέπει να επιστρατευτούν αν χρειαστεί αλλά να προσληφθούν και ως ανακριτές όλοι οι ανώμαλοι και οι ψυχάκηδες που σαπίζουν δίκαια στα μπουντρούμια του πλανήτη.  Μισή ώρα σε ένα κελί με έναν σήριαλ κίλερ και ο οποιοσδήποτε μασονίσκος θα θυμηθεί το τηλέφωνο του αράπη που ξέσκιζε τον βρομόκωλο της μάνας του πριν πενήντα χρόνια όταν τον πήγαινε στον παιδικό σταθμό.


Είπαμε αν μαζί με τα ξερά καούν και μερικά χλωρά, το κόστος είναι μικρό και καλοδεχούμενο.  Αφήστε που δεν υπάρχουν πια χλωρά παρά μόνο ξερά και ημίξερα. Όλοι όσοι εμπλέκονται έστω και περιστασιακά στην διευκόλυνση του στησίματος αυτής της χαλαρής «συνομοσπονδίας» των  εγκληματικών ομάδων θα πρέπει να θεωρηθούν συνένοχοι. 


Οι ενδείξεις είναι αμέτρητες. Πάμπολλες υποθέσεις φτάνουν στις αίθουσες των δικαστηρίων και για κάθε μια από αυτές υπάρχουν άλλες εκατό που δεν φτάνουν ποτέ στην κρίση του δικαστή ή των ενόρκων.  Έχω πληροφορίες από υψηλότατο επίπεδο ότι οι διωκτικές αρχές λαμβάνουν συνεχώς εντολές του τύπου: «Μην προβείτε σε καμία ενέργεια», «Παρακολουθείτε τι συμβαίνει αλλά δεν επεμβαίνετε».  Αυτό που έλεγε ο αλβανόσπορος ο Τόσκας δηλαδή: «Αν μπει κάποιος στο σπίτι σου, κάνε ότι κοιμάσαι».



Η Εγκληματική Υπερδομή δεν έχει μπει απλά στο σπίτι μας. Έχει κάνει κατάληψη στις ζωές μας και τις γαμάει με χίλιους διαφορετικούς τρόπους.  Όπως διαπλέκει και οργανώνει τις κατά τόπους συμμορίες σε ένα παγκόσμιο υπερδίκτυο εγκλήματος, με τον ίδιο τρόπο στήνει έναν ιστό αράχνης γύρω από την κάθε μας ενέργεια και την κάθε μας σκέψη.  


Ποσώς και δεν μπορούμε να αγγίξουμε το θεϊκό επίπεδο του ιθύνοντος νου.  Αυτό είναι δουλειά του Μεγάλου Παίκτη. Εκείνο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε εμείς οι θνητοί είναι το να ταυτοποιήσουμε και να εξαρθρώσουμε τον με ανθρώπους επανδρωμένο εγκληματικό οργανισμό.  Πρέπει να ξεγυμνώσουμε τα ιερατεία του, αποκαλύπτοντας τα ψέματά τους και την βρομερή τους υπακοή στα κελεύσματα του αθέατου δυνάστη.


Θα κάνω μια τελευταία ερώτηση κρίσεως: Γιατί καμία θρησκεία δεν τόλμησε ποτέ να τα βάλει με την τοκογλυφία;


Κάτι πήγε να κάνει ο Μουχαμέτης στην αρχή αλλά μετά του έβαλαν μια καραπούτσα στον κώλο και του έδωσαν κι άλλη μια πίπα. Ο (δήθεν) Χριστός επίσης κατάπιε τα τοκοχύσια και έκανε την πάπια, ενώ ο Βούδας έκλασε μέσα στη μαστούρα του και έφτασε στη νιρβάνα πίνοντας την ίδια του την πορδή.



Ξανακοιτάξτε γύρω σας: Όλοι οι αδαείς κάτοικοι των μαντριών ασχέτως έθνους, θρησκείας και πολιτικών πεποιθήσεων προσκυνάνε τον Ιουδαίο πιθηκο-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ του χρήματος χωρίς να ξέρουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης και γιατί κρύβεται πίσω από τον τσιφούτη βλάκα.


Μήπως ο πραγματικός αρχιτοκογλύφος είναι ο ίδιος ο θεός;



Η μέθοδος είναι απλούστατη: Επιστρέφουμε στα θέματα στα οποία δεν αναφέρθηκε ποτέ ο Κλάνολος Μαρξ, δηλαδή σε όσα αφορούν το μαύρο χρήμα, την εγκληματική ουσία που παράγουν από τα αρχαία χρόνια και που αποθησαυρίζουν αυτές οι σέχτες.  Αναλύουμε το πώς συντίθεται και το πώς λειτουργεί το Μυστηριώδες Κεφάλαιο και καταγράφουμε τους αποδέκτες των χορηγιών του.



Πώς γίνεται οι Κεντρικές Τράπεζες όλων των χωρών ακόμη και των υπερδυνάμεων να ανήκουν σε …άγνωστους ιδιώτες; Ποιοι είναι αυτοί οι άνευ ταυτότητος υπερμέτοχοι που κρύβονται πίσω από υπεράκτιες ανώνυμες, αμοιβαία κεφάλαια και εταιρείες συμμετοχών και που διαθέτουν το 88 % του παγκόσμιου πλούτου;



Η δολοφονική προς τους αυτόχθονες νομοθεσία η οποία παράγεται από τις δεξαμενές σκέψης της Εγκληματικής Υπερδομής πρέπει να εξαφανιστεί τάχιστα. Όσοι την προωθούν και την υποστηρίζουν πρέπει να δικαστούν για σχεδιασμό γενοκτονίας και αν βρεθούν ένοχοι να εκτελεστούν χωρίς έλεος. Στον πόλεμο των ειδών που έρχεται, νικητής θα είναι αυτός που δεν θα δείξει κανένα οίκτο σε κανέναν και ειδικά στους λαθρομετανάστες πιθηκοθεούς της μεγα-απάτης. Αφήστε με άλλα λόγια την βάση ήσυχη. Μην τσιμπάτε στις προβοκάτσιες και μην κλωτσάτε τα πόδια της Υπερδομής. Το κεφάλι της είναι αυτό που θέλει κλωτσιές.



Ως έθνος και ως είδος φτάσαμε πλέον στο δίλημμα ή όλα ή τίποτα.



Τέρμα η γκαβαλοφαγία, τα συλλαλητήρια και τα ευχέλαια. Τώρα πρέπει να αποδείξετε όλοι ότι έχετε καταλάβει τι συμβαίνει και ότι δεν τετραποδίζετε. Αν με ρωτήσετε το βλέπω κομμάτι δύσκολο.


Η κληρονόμηση των ελαττωμάτων δυστυχώς από μόνη της δεν αποδεικνύει τίποτα. Το οποιοδήποτε τυχάρπαστο ψωλόχυμα θα μπορούσε να πιθηκίσει τα ελαττώματα κάποιου ανώτερου όντος. Τα προτερήματα όμως είναι εκείνα που καταδεικνύουν την ανωτερότητα.  Όποιος θέλει να αποδείξει ότι είναι γνήσιος Έλληνας ή έστω αξιοπρεπής ημίαιμος, μπορεί να το κάνει μόνο επιδεικνύοντας ανώτερη ποιότητα έργου και όχι παπατζήδικων, ατεκμηρίωτων ισχυρισμών.


Αν είναι να κάνετε κάτι, κάντε το.



Πιθήκια, μαϊμούδες, μπαμπουίνοι και λοιπά ανθρωποειδή δίποδα του ζωϊκού βασιλείου…



Φέτος είναι έτος εκλογών.



Φάτε λοιπόν τις μπανάνες σας γιατί κάτι μου λέει ότι θα είναι οι τελευταίες.





105 σχόλια:

  1. Tι ευχάριστη έκπληξη! Ούτε ψέμα να ήταν. (πρωταπριλιά γαρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨Τα κλούβια και αγράμματα νεοναζιστικά αυγά εκλιπαρούν για την εμφάνιση του σωτήρα που θα τους οδηγήσει στην Γη της Επαγγελίας.¨ Επειδή αυτό είναι ανακριβές και επειδή - εσύ ειδικά - είσαι ενημερωμένος, και δεν σου ξεφεύγουν συνήθως μαλακίες, πολύ θα στενοχωρηθώ αν επιβεβαιωθεί οτι είσαι Δούρειο άλογο της (μία είναι η πρεσβεία) πρεσβείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "...Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι ένας τέτοιος ΙΕΡΑΤΙΚΟΣ σωτήρας δεν μπορεί παρά να είναι μπαλαντέρ της άρχουσας Υπερδομής."

      Να διαβάζεις όλη την παράγραφο.

      Διαγραφή
    2. Υπ΄αυτήν την διευκρινιση -έννοια είσαι πλήρως αποδεκτός.
      Γιώργος (που σε παρακολουθεί ανελλιπώς)

      Διαγραφή
  3. Πολύ πολύ δυναμικός σήμερα φίλε!
    Το φχαριστήθηκα!

    (όπως κι αυτό: http://gamatotv.co/group/marvels-agents-of-shield-tv-series-2013-greek-subs
    Σε 5 μέρες είδα και τους 5 κύκλους κι ας είναι μάρβελ χιχιχι)

    Μόνο μία παρατηρησούλα: Επειδή το "Π.Κ.Ε." το χρησιμοποιούν και οι νεοταξίτες, πιστεύω πως θα σού ταίριαζε περισσότερο να χρησιμοποιήσεις ένα "προ Τζέχου" 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν μάρκο,... σε παρακολουθο εδώ και αρκετό καιρό, πολλα έχω να σου πω, απο που να αρχίσω και που να τελειωσο..λες παρα πολλα σωστα, ενώ σε αλλα ανερεις τα προηγούμενα... Πάντως εισαι προτοτυπος, πράγμα σημαντικό για την κωλοεποχή μας.....
    Με εκνευρισες με της μαλακιες που γραφείς για των Χίτλερ.... Ο μόνος τα τελευταία 80χρονια που πολέμησε στο όνομα της "λευκής φυλης" ο μόνος που έφτασε όσο ποιο κοντά στην αλήθεια.. Ο μόνος που τα εβαλε ένοπλα με το κτήνος που λέγεται κομμουνισμος στην καρδιά του (επιχείρηση Μπαρμπαρόσα) , ο πρώτος που καταλαβε της ολεθριες συνέπεια του κομμουνισμού όχι μονο στων οικονομικό τομέα, αλλα και στο κοινωνικό στη διαμόρφωση του ανθρώπου και της προσωπικότητας του, όσο για της μαλακιες που υπόνοιες οτι ηταν εβραιος, δεν μου κανει εντύπωση, για τα παντα των έχουν κατηγοριση,... μεγάλη μαλάκια εγραψες!!!!, επείσης σε περιπτωση που δεν το ξερεις ο πρώτος που εδειωξε τους Ρότσιλντ απο την γερμανια... Απο εκεί και πέρα κανεις δεν ειναι τελείως..ουτε σημαίνει οτι σύμφωνο σε όλα που εκανε
    Εν κατακλείδι ο τελευταίος που προσπάθησε να σωσει την Ευρώπη απο την σημερινή κατάντια (με τα καλα και κακά του)
    Γιαυτό να σεβεσαι Μαλακά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Όπως και άλλοι, τυφλώνεσαι από την προσωπολατρία και δεν βλέπεις τα τεράστια λάθη (διάβαζε εγκλήματα) στρατηγικής (όπως το να επιτεθεί σε όλο τον πλανήτη) ή τα εξόφθαλμα ιστορικά "περίεργα" (όπως την άδεια και τα λεφτά που του έδωσαν οι Αγγλο-Γάλλοι και οι ΗΠΑ για να επανεξοπλιστεί και να κατασφάξει την λευκή Ευρώπη).


      Από τα τέλη του 1943 οι "σύμμαχοι" είχαν μοιράσει ΕΠΙΣΗΜΑ τον μεταπολεμικό κόσμο μεταξύ τους, αν αυτό σου λέει κάτι.


      Χριστός, Μαρξ, Χίτλερ:

      Ο πρώτος δεν ήταν υπαρκτό πρόσωπο, ο δεύτερος έγραψε μαλακίες και ο τρίτος γάμησε την λευκή φυλή και τον πατριωτισμό. Δυστυχώς ανεξαρτήτως επιχειρημάτων δεν μπορώ να πείσω κανέναν ΟΠΑΔΟ οποιουδήποτε από τους ανωτέρω τρεις ότι το ίνδαλμά του είναι σκάρτο.

      Ο Χίτλερ ήταν ένας κοντοστούπης, μαυριδερός, κρυφοπούστης, ημιμαθής, μειξοεβραίος ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ._


      Υ.Γ. Το πόπολο δεν μπορεί να επιλέξει ηγέτες. Ακολουθεί πάντα αυτόν που του λέει τα πιο εξωφρενικά ψέματα κι όταν έρχεται ο λογαριασμός βαρυγκομάει αλλά δεν παραδέχεται ποτέ ότι έκανε λάθος.

      Διαγραφή
    2. Ποιό λάθος;εδώ επιμένουν και χτυπιώνται ότι έχουν διαλέξει σωστά αλλά δεν τους θέλει η μπίλια...χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. ¨...Ο Χίτλερ ήταν ένας κοντοστούπης, μαυριδερός, κρυφοπούστης, ημιμαθής, μειξοεβραίος ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ.¨ !
      Διαβλέπω μια ¨περίεργη¨ εμπάθεια για το συγκεκριμένο πρόσωπο, ή κάνω λάθος;

      Διαγραφή
    4. Όλες οι ανωτέρω ιδιότητες είναι ιστορικά επιβεβαιωμένες... Αν θες την γνώμη μου, η "πολιτικάντης" είναι η χειρότερη.

      Φυσικά στο θέμα της λατρείας δεν υπεισέρχεται η λογική.

      Διαγραφή
    5. Χμμμ!
      Τι δεν μου πάει καλά με σένα;

      Διαγραφή
  5. Σε πολλούς φαίνεται παράξενο πως ο ανθρωποτσοπάνης πηδάει εννίοτε τα ανθρωπογίδια, σε άλλους πως όλοι ασχολούνται με το Ισραήλ, ένα κράτος με έκταση όσο η Πελλοπόλησος και μας έχουν ζαλίσει τα απίδια με αυτό και τους ιερούς κωλότοπους.
    Το μόνο θετικό με τις αιμομικτικές σαύρες είναι πως έχουν εκφυλιστεί με τον καιρό, το κωλοσύστημα φαίνεται να μην έχει πια εφεδρείες και ανακυκλώνει τα σκατά του σε αυτό το κουκλοθέατρο, όλες οι μαριονέττες που μας πλασάρουν παγκοσμίως δεν είναι ούτε μια γουρουνότριχα από τον κώλο του τσώρτσιλ ενώ οι ντόπιοι γελιόπουστες ωχριούν μπροστά στο γαμώταφο αντρέα. Όσο για το μπουλούκι των πατριδοκάπηλων που ανέφερες, είναι επιπέδου ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, δεν πείθουν ούτε πεθαμένη γριά...

    Σίγουρα δεν έχουμε την καβάτζα του χρόνου, αλλά παρόλο τον οχετό ψεμμάτων που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και αλλού ο μέσος άνθρωπος έχει, σε σχέση πάντα με παλαιότερες εποχές μεγαλύτερη δυνατότητα να καταλάβει μερικά πράγματα, αρκεί να ασχοληθεί.
    Τέλος, οτιδήποτε εκφυλισμένο, έχει μέσα του το γονίδιο της αυτοκαταστροφής, κλασσική περίπτωση αυτό το μουνί ο χιτλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω κρατάω τις σαύρες στη ροδέλα του Αδόλφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. RESPECT σε Μέγα Παίκτη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΩ-ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ή ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ Ή ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΕΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ “ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΙΧΤΗ” ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ ΟΣΟ Ή/ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΣ

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

    ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο Β’ΠΠ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΜΟΥ ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ

    ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΤΕΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΞΕΙ

    Υ.Γ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ) ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΑΜΩΝΑΑΔΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υ.Γ.2.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ «ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός, Μαρξ, Χίτλερ είναι έτοιμες "λύσεις" από το ίδιο εργοστάσιο κατασκευής. Αυτό προσπαθώ να σας κάνω να καταλάβετε...

      Υ.Γ. Και οι 3 καραγκιόζηδες μαζί δεν είναι ούτε μια τρίχα από τ' αρχίδια του Μέγα Παίκτη.

      Υ.Γ.-2 Η μάχη (ξανα)έγινε και χάσαμε.

      Διαγραφή
  11. "Το να καταδικάζει κανείς κάποιον θεωρώντας ως έγκλημα την φυλή, την εθνικότητα, το θρήσκευμα ή τις πολιτικές απόψεις του συνιστά τεράστιο πισωγύρισμα και απόδοση πλεονεκτήματος στον εχθρό."

    "ο Μέγας Ταμερλάνος ορκίστηκε να μην αφήσει ούτε γύφτικο ρουθούνι στην επιφάνεια της Γης."

    Γύφτικα ρουθούνια και εβραίοι αξίζουν διαφορετική μεταχείριση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκρίνεις ανόμοια μεταξύ τους πράγματα.

      α) το κράτος δικαίου
      β) την απόλυτη εξουσία
      γ) την ουδετερότητα της λογικής
      δ) την προσωπική εμπλοκή
      ε) την θεωρία της δικαιοσύνης
      στ) την πρακτική λύση στο πρόβλημα

      Καθετί κρίνεται σύμφωνα με τον χώρο, τον χρόνο και τις συνθήκες κατά τις οποίες συμβαίνει.

      Είναι η γνωστή περίπτωση με το κουμπί του θανάτου. Άμα ο καθένας μας είχε από ένα κουμπί το οποίο όταν το πάταγε να πέθαινε κάποιος χωρίς καμία νομική επίπτωση γι αυτόν, το πιο πιθανό είναι ότι σε δέκα λεπτά δεν θα υπήρχε ψυχή ζωντανή πάνω στη Γη.

      Ο νόμος της ζούγκλας είναι μάλλον ο δικαιότερος όλων και επειδή θεμελιώνεται στην ανάγκη της ημερήσιας επιβίωσης και γιατί δεν επιδέχεται θεωρητικολογία.

      Διαγραφή
  12. Μάρκο καλημέρα,
    σε διαβάζω χρόνια και σχολιάζω 1η φορά.
    Σε άλλα συμφωνούμε και σε άλλα όχι.

    Για όσους έχουν μυαλό που λειτουργεί, είναι προφανές ότι η εξουσία αποτυπώνεται στο πυραμιδοειδές σχήμα.
    Επίσης είναι προφανές ότι αυτός που εμφανίζεται για Θεός, μάλλον είναι εχθρός. Το ίδιο ισχύει και για το γεγονός ότι η Υπερδομή (μεταφυσική ή όχι) έχει φύση εγκληματική και σίγουρα αόρατη - απρόσιτη. Επιπλέον θα συμφωνήσω ότι η ελληνική δύναμη (ή ότι έχει απομείνει από αυτήν) είναι η μεγάλη αντοχή στις δυσκολίες.

    Όμως, τα περί συνωμοσιών αιώνων, μεγάλων (και επίσης αόρατων και αόριστων) παικτών κ.λπ είναι παντελώς αστήρικτα και ατεκμηρίωτα.

    Το γεγονός ότι στην εξίσωση υπάρχουν άγνωστοι παράγοντες που επηρεάζουν την εξέλιξη των πραγμάτων και συνεπακόλουθα προκαλούν κενά στην προσπάθεια εξήγησης και απόδοσης των φαινομένων, δεν σημαίνει ότι τα κενά αυτά καλύπτονται με ιστορίες για "μεγάλους παίκτες". Λυπάμαι που στο λέω αλλά η λύση (αν υπάρχει) δεν βρίσκεται σε τέτοιες θεωρίες (με πολλά στοιχεία μεσσιανισμού).

    Το γεγονός όμως, ότι η (ορθή) ανάλυση των δεδομένων εκ μέρους σου, οδηγεί σε τέτοια συμπεράσματα με κάνει επιφυλακτικό απέναντί σου.

    Δεν είναι δυνατόν, άνθρωπος με τη διεισδυτική ματιά σου και τις γνώσεις σου, να μην βλέπει ότι η λύση δεν ταιριάζει στα δεδομένα.

    Σε κάθε περίπτωση, το μέλλον θα είναι ζοφερό για όλους, καθώς έχει δημιουργηθεί αδιέξοδο και αυτές οι καταστάσεις δεν τελειώνουν ποτέ ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μέγας Παίκτης μπορεί να είναι για κάποιους το Παν, για άλλους ο Λόγος και για κάποιους τρίτους το Ακατανόητο. Μπορεί να είναι και τα τρία, τίποτα από τα τρία ή κάτι άλλο το οποίο αγνοώ.

      Το σημαντικό είναι ότι ούτε αναμένεται ως μεσσίας, ούτε ξέρουμε αν σκοπεύει να σώσει κανέναν...

      Σε κάθε περίπτωση θα δείξει η νεκροψία...

      Διαγραφή
    2. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΔΙΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ

      ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ «ΚΟΛΛΗΣΑ» ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΓΑΤΑ» ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΛΕΕΙ ΕΜΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ «ΚΟΛΛΗΣΑ» ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

      ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

      ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΕΡΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΒΛΕΠΕ “ΜΕΓΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ” ΚΛΠ) ΠΙΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΑΦΟΥ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΠΕΙΡΟ

      Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΖΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΑΣ

      ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΧΙΤΛΕΡ ΕΡΙΞΕΣ ΤΑ ΖΑΡΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΓΩΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΕΔΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
      ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΕΤΡΑΕΔΡΟ ΖΑΡΙ
      ΕΔΩ:
      https://st2.depositphotos.com/1169411/10586/i/950/depositphotos_105864870-stock-photo-roleplaying-polyhedral-dice-isolated.jpg


      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

      ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ” ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΤΕΣ

      ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΑΝΤΙΚΕΝΤΑΥΡΟΝ” ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:
      ΝΕΟ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ» BLOG: "ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΜΟΣ" - http://gamotafismos.blogspot.com/
      ΕΔΩ:
      http://anti-kentauron.blogspot.com/2011/12/blog-httpgamotafismosblogspotcom.html

      ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ “ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΜΟ”
      ΕΔΩ:
      http://gamotafismos.blogspot.com/2011/07/blog-post_6995.html?showComment=1325006650507#c3086650829326159051

      ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..

      Διαγραφή
    3. ….ΣΥΝΕΧΕΙΑ

      ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ

      ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ “…ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ…” ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ

      ΓΙΩΓΑΚΗΔΕΣ ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΥΡΙΖΪΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΕΡΜΙΝΑΛ-119 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ/ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕΣ ΦΕΜΙΝΙΤΡΙΕΣ/ΦΕΜΙΝΙΣΤΕΣ LGBTQI+ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΤΚ9 ΤΚ6 ΤΚ3 ΚΛΠ ΜΑΟΪΚΟΙ ΤΡΟΣΚΙΣΤΕΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΜΕΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΟΠΟΥΤΑΝΟΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΙΟΝ ΑΠΕΙΡΟ

      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΒΡΕΪΒΙΚ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΞΕ-«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΛΙΜΠΕΡΑΛΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ 77 ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ 200 ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΑ
      ΕΔΩ:
      http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2018/11/06/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2018-11-06_00-00.htm#plohgos_03
      ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

      ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ “ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ”

      ΣΤΟ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ

      ΚΑΘΟΛΟΥ – ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΜΩΤΑΦΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΤΕΣ – ΑΜΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΩ

      ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΡΟΛΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ

      ΜΙΛΑΜΕ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ-ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ

      ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΩΝ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ

      ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟ “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ” ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. Σπύρε,

      Έχεις δικαίωμα να προσκυνάς και να λατρεύεις όποιον παλιόπουστα θέλεις. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορείς να μας τον επιβάλεις ιδιαίτερα μάλιστα όταν το πρόσωπο αυτό υπήρξε αποδεδειγμένα και καθ' ολοκληρία χειραγωγούμενο από κύκλους του βαθέος τραπεζικού τεκτονισμού (δηλ. της Εγκληματικής Υπερδομής).


      Ως προς τους γαμωταφιστές: απ' ό,τι ξέρω σε έχουν σε φτύσιμο, παρόλο που αντικειμενικά αυτά που υποστηρίζεις για την γαμωταφική πτυχή του κωλοχριστιανισμού είναι τεκμηριωμένα. Όπως ξέρουμε και από άλλες περιπτώσεις, το θέμα της επικοινωνίας με τους γύρω σου δεν το έχεις (καταφέρνεις ακόμα και όταν έχεις δίκιο να το χάνεις μόνος σου).


      Όσον αφορά το "θεολογικό" θέμα:

      Γράφω ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ μου όλους τους ψευτοθεούς τους ΓΑΜΑΩ απ' όπου κρέμονται και ας έρθουν να μου κλάσουν τον ΜΠΟΥΤΖΟΝ (άμα μπορούν). Το υπέρτατο πνεύμα/ον/υπερδιάνοια το έχω γραμμένο πάνω σε κάτι αιμορρόιδες αφού αρέσκεται τόσο πολύ στο σκατωμένο αίμα.

      Ο Μέγας Παίκτης από τον οποίο δεν έχεις κατανοήσει ούτε τα βασικά είναι μια συμπαντική υπερβόμβα στα θεμέλια της κάλπικης ιεραρχίας των "ανώτερων" υπάρξεων. Ο χλευασμός είναι η πρώτη αντίδραση των αμαθών, το ουρλιαχτό η δεύτερη όταν τους μπει η δρακόπουτσα και η κραυγή "βοήθεια" η τρίτη όταν θα ψάχνουν για σωτηρία.

      ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ είναι όλη η θεολογία από καταβολής κωλόκοσμου. Παράδεισοι, πιλάφια, κάρμα, Ηλύσια Πεδία, κλπ. ΟΛΑ ψωλιές είναι του άχρηστου οκνηρού παπαδαριού που εκτός από το να ζει από τον ιδρώτα των άλλων και το να αλλαξοκωλιάζεται με λαθροπιθήκια δεν ξέρει τίποτε άλλο. Καλύτερα να μιλάνε για σκατά γιατί αυτά τα γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον.

      Υπάρχει και η κατηγορία που επιζητεί την "ένωση με τον Θεό". Χαχαχαχαχαχαχαχα, μιλάμε για σοβαρό ανέκδοτο. Αν υποθέσουμε ότι ένα τέτοιο ον όπως το φαντάζονται αυτοί οι άνω των 50 (ληγμένοι) μπετόβλακες υπήρχε, τί πιθανότητες βλέπεις αυτό το τέλειο Ον να θέλει να γίνει ένα με τον χυσεμετό των σκουληκιών;


      Υ.Γ. Οι αποκεφαλισμοί που λες θα πρέπει να αρχίσουν από τα ιερατεία. Εκεί ευχαρίστως να βάλω και δύο χέρια και πόδια και τον πούτσο μου άμα είναι καμιά ξυνή ρουφοκαβλιάρα ιέρεια.


      Το θέμα κλείνει εδώ γιατί δεν έχεις παρουσιάσει ούτε ένα επιχείρημα υπέρ της άποψής σου αλλά απλά βρίζεις και μειώνεις όποιον έχει διαφορετική άποψη.

      Διαγραφή
  13. Μάρκο, με ιντριγκάρισες και θα τα πώ:
    Αλήθεια = Α + λήθη = μην + ξεχνάς = γνωρίζεις και μην ξεχνάς.....
    Άρα όταν αναζητάς την α-ληθεια, προσπαθείς να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ, σωστά μέχρι εδώ;;

    Απορία, λοιπόν: Τι να μην ΞΕΧΑΣΕΙΣ;;
    Απάντηση: Αυτό που γνωρίζεις.

    Ερώτηση: από ΠΟΥ το γνωρίζεις;;;
    Απάντηση: μήπως από την.... ΓΛΩΣΣΑ που μιλάς;;;;

    Τι έλεγε ο Πλούταρχος;;
    "Αρχή Σοφίας, ονομάτων (=λέξεων) επίσκεψις"

    Δηλαδή, γνωρίζεις τις λέξεις = είσαι ΣΟΦΟΣ εν δυνάμει....

    Απίστευτο;;

    Πάνος
    Αγία Παρασκευή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αντισθένης το είχε πει για τις βίζιτες στις λέξεις, αν και νομίζω ότι κι αυτός το είχε ακούσει από κάποιον παλαιότερο...

      Διαγραφή
  14. @ΜΑΡΚΟ

    ΕΝ ΜΕΡEI ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

    ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ

    ΔΕΣ
    ΕΚΕΙ:
    https://ergdhmerg.wordpress.com/2019/03/30/διαίρει-και-αποβλάκωνε/comment-page-1/?unapproved=32191&moderation-hash=6a7afd5bebd9a79d8c5227e26ce65e3a#comment-32191

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο, βρε Αστυνόμε Σαΐνη!

      Δεν το έλυσες απλώς, αλλά το κάρφωσες στην καρδιά του το μυστήριο, με αυτόν τον ανθέλληνα τον 'A Hellene'!…
      Και σε ανώτερα!

      Σύνελθε Σπύρο…

      -Γιώργος

      Διαγραφή
    2. @A Hellene 5 Απριλίου 2019 - 12:04 π.μ.

      ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ

      -ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ-

      ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΕΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΛΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΕΩΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΨΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΥΡΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



      Διαγραφή
    3. ΟΙ ΓΑΜΩΤΑΦΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΓΙΑ «ΦΤΥΣΙΜΟ» ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ (ΒΛΕΠΕ ΦΟΙΝΙΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ & ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ)

      ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟ ΘΕΜΑ «ΣΥΜΦΩΝΩ» ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΣΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΕΤΥΧΑ

      ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΛΕΟΝ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΥΠΕΡΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ “…από κύκλους του βαθέος τραπεζικού τεκτονισμού (δηλ. της Εγκληματικής Υπερδομής)…”

      ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΕΝΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ

      ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΩΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ -1- ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΡΑΪΧ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΗΛΙΞ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ (ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΙ) ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟ -1- ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ

      ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΥΝΤΑΣΣΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

      ΟΠΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ “Μεταλλαγμένες κουμμουνόψειρες στο Πιθηκιστάν ή η αδιάψευστη ετυμηγορία της τέχνης” ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΟΨΥΡΕΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΡΙΞΕΣ ΤΑ ΤΕΤΡΑΕΔΡΑ ΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕΣ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ «ΦΙΛΟ» ΜΑΣ

      Υ.Γ.
      ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΟ ΩΣ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ

      Διαγραφή
    4. Στα φανερά:
      - Φριτς Φον Τύσσεν: (1941) "I paid Hitler".
      - Pool, James; Pool, Suzanne (1978), Who Financed Hitler: The Secret Funding of Hitler's Rise to Power, 1919-1933.
      - Anthony Sutton, (στο παρέθεσε ήδη ο Γιώργος)
      - Charles Higham (1983), Trading with the Enemy.
      - History of Deutsche Bank 1933-1945: https://en.wikipedia.org/wiki/Deutsche_Bank.


      Στα κρυφά τώρα: το όνομα Τρούμαν Σμιθ σου λέει τίποτα; Το όνομα Χανφσταίνγκελ;

      Δεν σκαμπάζεις από οικονομικά, είναι φανερό. Η Γερμανία επανεξοπλίστηκε με συμμαχική άδεια και με συμμαχικό χρήμα αφού μετά τον ΑΠΠ ήταν χρεωκοπημένη και με την βιομηχανική ζώνη του Ρουρ υπό ξένη κατοχή. Το χρήμα δεν δημιουργείται εκ του μηδενός και τα προϊόντα δεν κατασκευάζονται χωρίς πρώτες ύλες. Όσα τρισεκατομμύρια και να τυπώσει κανείς αν δεν έχουν αντίκρισμα, παραμένουν τυπωμένα κωλόχαρτα.

      Υ.Γ. Ο Χίτλερ έκλεισε τις μασονικές στοές το 1935 προφανώς για να σβήσει τα δικά του ίχνη, αλλιώς θα έπρεπε να τις είχε κλείσει από το 1933 που ήρθε στην εξουσία. Άλλωστε όλο το υλικό που κατασχέθηκε πήγε στην Ahnenerbe το ναζιστικό γραφείο αποκρυφισμού, να το κάνουν τι;

      Ο Τύσσεν μετά από 6 χρόνια εγκλεισμού στο Νταχάου βγήκε κι αυτός ζωντανός παρέα με τον Ζαχαριάδη και τον Μπεναρόγια!!!!!

      Μου φαίνεται ότι κάποιος σας δουλεύει άγρια.


      Διαγραφή
    5. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ Β'ΠΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΙΣΤΟΚ


      ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

      ΕΛΠΙΖΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ

      Διαγραφή
    6. Το Τάβιστοκ φταίει που οι Ναζί ήταν απατεώνες;

      Διαγραφή
  15. Α ρε Μάρκε,δεν παίζεσαι είσαι από άλλο πλανήτη.

    https://www.protothema.gr/greece/article/847843/manolis-petsitis-apo-tin-kaisariani-sti-souper-vila-me-pisina-tis-varubobis/

    Οι καμαρούλες της εγκληματικής υπερδομής όπως την περιγράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ - ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Γερμανοί το ξέρανε ότι ερχόντουσαν να μας απελευθερώσουνε;Γιατί οι θεωρίες του φαλμεράιερ δίνανε ρέστα στις τάξεις τους.Τα κειμήλια στα οποία θέλανε να βάλουν χέρι ήταν κι αυτά στα πλαίσια της απελευθέρωσης;

      Διαγραφή
    2. ....Διζωνική Ευρώπη. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

      Διαγραφή
  17. Ο Μιχαλομπάτσος πετάει κάτι τέτοιες παπάρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάλι καλά ρε Μάρκο που θυμήθηκες ότι υπάρχει και η "ΦΑΤΡΙΑ 3" και ξανάγραψες.
    Ρε που μπλέξαμε πάλι; "Χίτλερ θεέ πάρε την ΠΑΕ" (Παγκόσμια, Αντιγαμωταφική Ενωση)
    Που πήγε ρε άμπαλοι όλο το χρήμα του κραχ του '29;
    Πως κατάφερε μια χώρα ρημαγμένη στρατιωτικά, οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά, να ξαναγίνει πανίσχυρη στρατιωτική δύναμη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Πετρέλαια δεν έχει, ούτε διαμάντια, ούτε βωξίτη, κασσίτερο, όσμιο, ρόδιο, παλλάδιο και λοιπές πρώτες ύλες. Με τι στο διάολο αγόρασε όλα αυτά ο Αδ(ο)ελφούλης ώστε να φτιάξει μέσα σε 10 χρόνια την πανίσχυρη βέρμαχτ; Πουλώντας λουκάνικα Φρανκφούρτης και μπύρες στους τραπεζίτες; Με τα μάρκα της; Εκείνη την εποχή το μάρκο είχε πολύ χειρότερη αξία κι από το αλβανικό λεκ. Μια φρατζόλα ψωμί είχε 1.000 μάρκα!
    Αν ο Αδόλφος ήταν ελληνολάτρης (όπως πολλοί τον παρουσιάζουν) γιατί ξευτέλισε το πανάρχαιο τετράγαμα; (σβάστικα) Γιατί άφησε τόσο άμαχο κόσμο να πεθάνει από την πείνα στην Αθήνα; (το παγκόσμιο σύμβολο του κλασσικού πολιτισμού). Δεν ήξερε τι συμβόλιζε το τετράγαμα; Δεν ήξερε ποιοι διακινούν τα τρόφιμα και που; ή μήπως οι στρατηγοί του στην Ελλάδα ήταν οβραίοι και ήθελαν να μας εκδικηθούν για τη σφαγή της Τριπολιτσάς; Ξυπνήστε ρε γαμώ το στανιό σας!
    Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτά που σας περιγράφει τόσο γλαφυρά (και με στοιχεία) ο Μάρκος;
    "Αδόλφος ο θεός, Αδόλφος ισχυρός, Αδόλφος ο αθάνατος, ευλόγησον υμάς" (σαν αγιορίτες ραβίνοι κάνετε, γαμώ τις παγκόσμιες ποδίτσες). Ποια η διαφορά σας από τα γαμωπρόβατα του χριστιανισμού, ισλαμισμού, κομμουνισμού;...και πάει λέγοντας...

    Αστα ρε φίλε, γάμησε τα...Δεν υπάρχει έλεος, κι αν υπάρχει "στοιχίζει" (όπως έλεγες στην παλιά "φατρία"). ΑΝ υπάρχει τελικά ο "μέγας παίκτης" όπως τον περιγράφεις, θα μας πηδήξει όλους ανεξαιρέτως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτάσαμε στα χρόνια της μεγάλης φθοράς...

      ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ...

      Διαγραφή
  19. @ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

    Σχόλια τέλος για σένα επειδή κατετάγης αυτοβούλως στα τρολ.

    Υ.Γ. Πρόσεχε μην υποβαθμιστείς σε κατσαρίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο "Αγών" εάν φύγει η κατάχρηση του θρησκευτικοπολιτισμικού προσδιορισμού "εβραίοι", και αντικατασταθεί από το ευρωαμουνοριστεροί νεολιμπερταλιανς, θα είναι για κυκλοφορία πάλι. Κάπως έτσι αποφεύγουμε και την προσωπολατρεία και τα ιστορικά σφάλματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΟΜΗ. Δεν υπάρχει (προς το παρόν) καλύτερος όρος για να περιγράψει αυτή τη συμμορία.

      Αριστεροί, δεξιοί, νεοφιλελέ, νεοναζί, λοάτκι, παγκοσμιοποιητές, αναρχοσκατάδες, πρεζέμποροι, εκβιαστές, τοκογλύφοι, μασόνοι, αρχιερείς, παιδόφιλοι, λαθροσκουπίδια, τρομοκράτες, κτηνοβάτες, σατανιστές, όλα τα παράσιτα ενωμένα...

      Τι αρχίδια δεν καταλάβατε;

      Διαγραφή
    2. Τι αρχίδια δεν καταλάβατε;

      Ξέχασες τις φεμινοναζί.

      Διαγραφή
    3. Και μόνο στη ανάγνωση του σχολίου βλέπει κανείς Μάρκο πως περιλαμβάνονται όλα και όλοι μαζί δεξιοί λοτκι, αριστεροί, νεοναζί, εκβιαστές, αρχιερείς και άλλοι που εγραψες. Ενωμένες και με ποίο τρόπο όλα αυτά και όλες αυτές οι πολιτικές ομάδες και θεωρίες είναι μόνο μια κουβέντα. Ίσως οι παγκοσμιοποιητές και η κρυφή παγκόσμια κυβέρνηση είναι η απάντηση.
      Από τη μία βέβαια μέσω αυτής της διατύπωσης αποδομούνται οι φρούδες μεσιανικές συστημικές παραφυάδες.

      Δημιουργείται μια περίεργη αποστασιοποίηση προς όλα ενώ είναι η ίδια η κατάσταση στην οποία ζεί και τροφοδοτεί ή τροφοδείται μια ομάδα από συμφέροντα από αυτή ή μάλιστα καθοδηγείται να υποστηρίζει και τους υπόλοιπους. Δεν δίνεται διέξοδος από κάποια θεωρεία που είναι υποτίθεται πιο κοντά στην αλήθεια, εκτός εαν εννοηθουν ως παραφυάδες-ατζέντες του συστήματος, όχι άτομα, για να ανακατώνουν τις αντιλήψεις στην κοινωνία.

      Διαγραφή
  21. Διαλυτικος οπως παντα ο σπ.σπυροπουλος με τις λανθανουσες εμμονες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον κυνηγάει το φάντασμα του Τραϊανού από τον άλλο κόσμο χαχαχαχχαχαχα

      Διαγραφή
  22. Μάρκο είσαι αναρχικός; Δηλαδή θεωρείς τη φορολόγηση εκβιασμό, τους φόρους λύτρα, τους αστυνομικούς μπράβους και τα κράτη εγκληματικές οργανώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τις θρησκείες μεγαλέμπορους ληγμένων ναρκωτικών...

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Μάρκο,
      θα ήθελα από αυτό το βήμα να μεταφέρω και εγώ την άποψη μου περί ΜΕΓΑ ΠΑΙΚΤΟΥ. Ο τύπος αυτός ζει μέσα μας φίλε μου, δεν κατάγεται από κάποιο μακρινό γαλαξία & άλλες ιστορίες. Ο ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ τον οποίο σκιαγραφείς στα άρθρα σου και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε & τον βγάλουμε στο προσκήνιο (από τα τάρταρα που είναι κρυμμένος) τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχουμε ως άτομα & ως κοινωνία & ως πλανήτης να τελειώσουμε εμείς πρώτοι αυτούς που μας έχουν τελειωμένους και μας παίζουν μονότερμα.Το ξέρω πως αυτή η άποψη πιθανότατα να ακούγεται από υπερβατική-εξωφρενική-απίθανη(αλλά όχι αδύνατη)έως....(αφήνω τους χαρακτηρισμούς σε εσένα,εγώ δεν έχω ταλέντο στα μπινελίκια) όμως, άλλο τόσο απίθανο είναι και να σωθούμε τελικά από τον αφανισμό που μας οδηγεί η Εγκληματική Συμμορία και με συνεχώς επιταχυνόμενο ρυθμό.

      Στην περίπτωση που δημοσιευτεί, ευχαριστώ για την φιλοξενία.

      Διαγραφή
    3. Το έχεις πιάσει το βασικό νόημα...

      Διαγραφή
    4. Αν ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ είναι μόνο μέσα στον καθένα μας (και πουθενά αλλού), και περιμένουμε πότε θα καταφέρει ο καθένας προσωπικά να τον βγάλει στο προσκήνιο, την γαμήσαμε.

      Διαγραφή
  23. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΑΜΕΡΛΑΝΟΣ:

    https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/251539/aftoi-einai-oi-listes-pou-rimazan-spitia-sta-voreia-proastia-elegan-oti-paredidan-xalia

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΟΙ ΣΚΑΤΟΓΙΟΥΦΤΟΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μάρκο βάστα γερά, ο πυρήνας είναι εδώ...
    Αφιερωμένο...

    https://www.youtube.com/watch?v=gYxnad0spsA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ωραία αυτά τα 12εδρα ζαράκια που έχεις σε μια φωτογραφία... Όταν με το καλό καθαρίσουμε τους εχθρούς, σε παίζω ένα μπαρμπουτάκι μ' αυτά, να σου πάρω όλα τα λάφυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μάρκο εξήγησέ μου κάτι πραγματικά ανεξήγητο, με αφορμή το σχόλιό σου για τον ¨Γιάννη" στον Διόδοτο.

    Η υπερδομή έχει ξεπατώσει τα πάντα σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη.

    Πώς γίνεται να μην έχει κινηθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ εναντίον τους με πράξεις ;

    Και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που δεν φαίνονται, αλλά σε αυτούς που φαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς, έχουν κινηθεί αρκετοί. Έχουν πλησιάσει αυτούς που φαίνονται και τους γλείφουν και τους παρακαλάνε να μπούνε κι αυτοί στο κόλπο.

      Διαγραφή
    2. «Μάρκο εξήγησέ μου κάτι πραγματικά ανεξήγητο, με αφορμή το σχόλιό σου για τον "Γιάννη" στον Διόδοτο.»

      Για ποιο σχόλιο αναφέρεσαι;

      Μπορείς να δώσεις σύνδεσμο;

      Γιατί ψάχνω στον Διόδοτο και δεν μπορω να βρω κάτι σχετικό.


      Παρεπιπτόντως, ευχαριστώ για την αναφορά στον «Διόδοτο». Βρήκα έτσι ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιο.

      Διαγραφή
  27. Καλά λες για τα καραφλά ούγκανα τους νεοναζί που στηρίζουν την ιδεολογία και πολιτική ενός εραστή του Ισλάμ! ΝΑΖΙ και Ισλάμ ήταν και είναι ερωτευμένοι γκόμενοι! Αλλά τι περιμένεις από κόσμο που ούτε comic της disney δεν μπορεί να διαβάσει σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν και στο έχω ξαναπροτινει φίλε Μάρκο να γράψεις για τους αρχαίους ελληνικους ναούς και τις ιδιότητες τους στο υπενθυμίζω...ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο μέγας Μάρκος σας είχε προειδοποιήσει για τους Κινέζους. Δεν τον πιστέψατε.Πάρτε τώρα αυξησεις στα καλαμάκια και στα πιτόγυρα, ώ άπιστοι:

    https://www.iefimerida.gr/ellada/i-kina-piso-apo-tin-ayxisi-tis-timis-sto-soyblaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καπου εκει στο 600πΧ επι Βαβυλωνας ο Ναβουχοδονοσορ ειχε εκτοπισει καποιες φυλες των ιουδαιων στην ασια. Λενε οτι τοτε ηρθαν σε επαφη με επετομορφους της εσω γης μια φυλη των ιουδαιων απο τις 12,13 ποσες εχουν. Αυτη η περιοχη ειναι η πρωτευουσα του καζακσταν η Αστανα και σαν κεντρικο μνημειο εχει αυτη την πυραμιδα των μασονων. Ισως λεω,αν συγκρινεις την ταινια ματριξ, το πολεμικο πλοιο λεγεται ναβουχοδονοσορ,οι τελευταιοι κατοικοι τις γης βρισκονται στην εσω γη και η πολη λεγεται 'ζαιον' σιων δλδη. Ξερω γω,ισως συμπτωσεις. Κ αλλα πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Για τους ηλίθιους που πιστεύουν ότι τα χρυσαύγουλα είναι εθνικιστές,ο ευρωβουλευτής Συναδινός απουσιάζε κατα τη ψηφοφορία αναγνώρισης της γενοκτονίας των ποντίων και επίσης είναι το μόνο κόμμα που καταψήφισε τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων,αυτά τα τελευταία επιτεύγματα των "πατριωτών".

    https://imgur.com/SAHuYGS

    (δεν είναι αυτό που φαίνεται,αλλά ούτε και περιμένω να καταλάβετε,άντε να το πάρει το ποτάμι, παίζουν στην ίδια ομάδα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διορθώνω ,ο Συναδινός ήταν παρών και ψήφισε υπέρ της αναγνώρισης.

      Διαγραφή
  32. Δεν ξέρω ποιο είναι το κεφάλι της υπερδομής, ξέρω ποιο είναι το αίμα της: η πρέζα. Έναν απλό λαίμαργο μύκητα θέλουμε σαν τη φυλοξέρα που να γουστάρει παπαρούνες. Να τον πετάξουμε στην πενταποταμία και μετά όλα θα 'ρθουν μόνα τους. Μεταξύ τους θα σφαχτούνε και θα κάνουμε χάζι. Ας τον ονομάσουμε και Ταμερλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ιδέα αλλά υπάρχουν και τα ναρκωτικά του εργαστηρίου.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Methamphetamine#Synthesis

      Διαγραφή
  33. http://www.kathimerini.gr/1021320/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/an8ei-to-la8remporio-xrysoy-apo-afrikh-pros-eyrwph-hpa

    ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Α!… Πού είναι οι καλοί μου τρόποι;

    Ευτυχισμένος ο Νέοc Πάcχαc! :-P

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μόλις αρχίσουμε να αποκτούμε μια πολύ γενική ιδέα για το τι συμβαίνει, έρχεται ο Χάρος και μας κόβει την παροχή.Ενδιαφέρον προσέγγιση.Μπορούμε να απλώσουμε λίγο παραπάνω τον τραχανά boy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι είναι απλό: Όσοι αφυπνίζονται, επειδή αυτό ΔΕΝ συμβαίνει με όλους, αφυπνίζονται στον δικόν τους χρόνο· άλλοι στα ογδόντα τους χρόνια, άλλοι λιγότεροι στα τριάντα τους.

      Η δραματική πλειοψηφία θα φύγει από φυσικά αίτια δίχως, πολλές φορές, να προλάβουν να μοιρασθούν τις αποκαλύψεις τους και αφού έχουν μεγαλώσει τα παιδιά και τα πιθανά εγγόνια τους όντας ακόμη ηλίθιοι. Εάν τύχει όμως ο αφυπνισμένος να ενοχλήσει αρκετά το κατεστημένο, θα φύγει νωρίτερα είτε από το λεγόμενο «σύστημα-υγείας», είτε από πενταξονικό (που θα περάσει από 'πάνω του τρείς φορές, μία με την έμπροσθεν, μία με την όπισθεν και άλλη μία με την πρώτη βοηθητική ώστε να σιγουρέψει το αποτέλεσμα!), είτε από σκηνοθετημένη ληστεία, είτε, είτε…

      -Γιώργος

      Διαγραφή
  36. 5.7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΩΝ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

    https://www.greecehighdefinition.com/blog/2019/2/12/57-million-year-old-footprints-found-on-greek-island-challenge-human-evolution-theory?fbclid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τελείωνε Μάρκο, ανέβασε άρθρο, εκλογές έρχονται, είμαι σίγουρος ότι θα μεγαλουργήσεις (...στο άρθρο, όχι στις εκλογές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Επειδή τυχαίνει και διαβάζω και αλλους αρθρογράφους έπεσα πρόσφατα σε ένα κείμενο πανομοιότυπο με μια προηγούμενη ανάρτηση σου με τίτλο το ξεμασκάρεμα του ερπετού...αν εξαιρέσεις κάποιες λεξούλες το κείμενο είναι ολόιδιο και αναρωτιέμαι ποιος (κλέβει) από ποιον τα άρθρα ή είναι ο ίδιος αρθρογράφος και στα δύο κειμενα;...και σου παραθέτω ένα κομμάτι μόνο του κειμένου που είναι πανομοιότυπο με το δικό σου για να ειμαι και ειλικρινείς ...(Αν στην δυτική τεχνοτροπία της χαβούζας των θρησκειών χρειάζεται αυξημένη προσοχή για να διακρίνει κανείς το σχήμα του ερπετού, ενώ μας τυφλώνει η γυαλάδα του χρυσού, (ένα απολύτως άχρηστο μέταλλο) στην Ανατολική πλευρά τα πράγματα είναι ξεκούραστα και άπλα. Όσο πλησιάζει κανείς προς την ασιατική μήτρα που ξέρασε όλα τα βδελύγματα του ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΎΣ γαλαξία, νιώθει να τυφλώνεται από την καθολική χρήση του κίτρινου – χρυσού ενώ το αγαπημένο μοτίβο είναι τι άλλο από φίδια και δράκους σε όλες τις δυνατές πόζες και συμπλέγματα)...την πηγή δεν την αποκαλύπτω εκτός και σε ενδιαφέρει..αν θέλεις μου απαντάς φίλε Μάρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού με αντιγράφουν, μένω ήσυχος. Ο ιός μεταδίδεται περαιτέρω...

      Διαγραφή
  39. Τελικά ρε Μάρκε όποιον βάζεις σε φωτό τον παίρνει ο διάολος. Ο καράφλας στην εικόνα "ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΒΡΟΜΑ" συνελήφθη. Πάντα τέτοια!

    https://www.newsit.gr/kosmos/thriler-me-tin-syllipsi-tou-ellinokypriou-megistana-alki-dayid/2779219/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαβίδ... Δαβίδ ...

      ...Πού το έχω ξανακούσει αυτό το όνομα;

      ...Στην Ελλάδα, στην Κύπρο ή κάπου αλλού;

      Διαγραφή
  40. Πολύ ησυχία έχει πέσει εδώ μέσα, βρε παίδες!…

    Γιατί έτσι; Τι συνέβη;
    Εάν θέλετε ησυχία, να πάτε αλλού! :-P

    Εδώ επιθυμούμε αναταράξεις και άγρια «κουνήματα της βάρκας», όπως θα το έλεγαν και οι πάνσοφοι …αρχαίοι Αμερικανοί (του χίλια επτακόσια ογδόντα ένα [άντε, ίσως, και του ολίγον τι νωρίτερις] κι έπειτα!)…

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μάρκο, είναι ολοφάνερο....
    Απορώ που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα..... ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ..!!!...ΟΠΩΣ ΕΠΊΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΣ ΑΠΛΟΎΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ (ΟΠΟΙΑΣ) ΆΜΥΝΑΣ....ΓΙΑ ΥΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΈΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς υπάρχει ανυπέρβλητη διαφορά φάσης ανάμεσα στους φυσικούς ηγέτες και στο πόπολο.

      Οι Φ.Η. έχουν κατέβει όσο ήταν δυνατόν, τώρα είναι η σειρά του πόπολου να ανέβει.

      Υ.Γ. Τρεις κουταλιές Μεγαπαικτίν κάθε βράδυ πριν το δελτίο ειδήσεων

      Διαγραφή
    2. «Φ.Η.»

      Άκυρο το προηγούμενο σχόλιο μου.

      Φ.Η. = Φυσικοί Ηγέτες

      Αυτά παθαίνεις αν διαβάζεις «Μαύρη Φατριά» ενώ είσαι τέρμα άυπνος.

      Χρειάζομαι επειγόντως Μεγαπαικτίν.

      Διαγραφή
  42. Συγγνώμη αν σας ταράζω στην ανωνυμία. Μπορείτε να με λέτε Henry. Απλά δεν σας βλέπω ζωηρούς. Περιμένετε το Μητσοτάκη για να κάψετε το Κοινοβούλιο; Ούτε με ΠΑΣΟΚ δεν τα διαλύσατε όλα... Τι συμβαίνει άραγε; Ντρέπεστε τους προδότες πρώην συντρόφους σας; Τελευταία προειδοποίηση. Έχετε 48 ώρες να κάψετε το Κοινοβούλιο. Αλλιώς θα έρθει εκτελεστής στις Τρεις Γέφυρες. Εκεί δε μένετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Henry..σε περιμένουμε στην ΛΕΒΑΝΙΑ!!

      ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ...

      Διαγραφή
  43. Επαναλαμβάνεσαι τον τελευταίο καιρό στα γραφικά αλλά είσαι επαρκής. Σε παρακολουθώ καιρό και ξέρω πως έχεις προβληθεί από παλιά από την εποχή του πιτσιρίκου. Να υποθέσω πως η Ψυχολόγος του Ρουβίκωνα έγραφε "δεν μπορώ να αντισταθώ στην ποίηση της Μαύρης Φατρίας"; Πάντως αν έχεις κρατήσει επαφή με τον Πομώνη πες του πως θα την πάρει την πατρίδα του πίσω κάποια στιγμή σε μορφή σκόνης από συντρίμμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ τρολ Henry (Kissinger)


    Στο ξαναείπα: πάρε το κουβαδάκι σου και άντε γαμήσου σε άλλη παραλία.

    Υ.Γ. Όσο για τους "εκτελεστές", πες τους να έρθουν να αποτελειώσουν με κλανιές κάτι κατσαρίδες που ενοχλούν την γιαγιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κάτι γίνεται Μάρκο. Ανοίγω ταυτόχρονα μερικά bookmarks, όλα από blogspot.com, και όλα ανοίγουν κανονικά εκτός από το δικό σου και το esxatianasxesi. Μετά από λίγο τα ξανανοίγω και λειτουργούν κανονικά. Αυτό μέσω vodafone ADSL και ώρα 10:45 πρωινή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε να αλλάξεις τους DNS Server στις ρυθμίσεις του DSL modem-router του παρόχου σου (ή του λειτουργικού σου συστήματος, εναλλακτικά).

      -Γιώργος

      Διαγραφή
  46. Άντε ρε μαλέα Μάρκο, γράψε τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τι θα γίνει ρε Σπαρτιάτη...? Πήξαμε... Γράψε κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. https://en.wikipedia.org/wiki/Unethical_human_experimentation_in_the_United_States

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΜΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    https://www.greecehighdefinition.com/blog/2019/5/30/racial-type-of-the-ancient-hellenes-a-racial-analysis-of-the-ancient-greeks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ξεκόλλα επιτέλους, γράψε κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Διάβασα το σχόλιό σου στον Διόδοτο,
    σχετικά με την Νέμεση.

    Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο.
    Δυστυχώς, γιατί μαζί με αυτούς που φταίνε θα την πληρώσουν και αυτοί που δεν φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μάρκο... Η λύση είναι αυτό που κάνει ένας τυπάς που ξέρω... Σε όλα τα πανεπιστημιακά φόρουμ θάβει τους Έλληνες. Είναι άχρηστοι, ακαμάτηδες, κλέφτες, θα σας φάνε τα λεφτά μην επενδύετε δεκάρα τσακιστή. Του λέω ρε αρχηγέ, πως θα αντέξουμε αν μας κόψουν και τις εισαγωγές/εξαγωγές και όλα τα νέα ξένα παιδιά που θα παίρνουν κάποιες αποφάσεις στο μέλλον μπλοκάρουν την Ελλάδα στα πάντα και τη γονατίσουν; Απάντηση που μου δινει; Μεγάλο παίκτη δεν ήθελες; Μόνο στην πείνα και στον πόλεμο με τον Ερντογάν θα τον δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαρα στο κουραγιο σου που δεν τον πυροβολησες

      Διαγραφή
  53. ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ
    https://rutube.ru/video/c255865a13c21230883c8c82c6e7402a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τις προάλλες ανέβασες σχόλιο σχετικά με τις ειδήσεις που διαρρέουν επίτηδες και απευθύνονται σε ούγκανους.
    Δες εδώ :
    http://www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1368277/gymnosaliagkas-prokalese-tin-akyrosi-12000-dromologion-trenon

    12.000 δρομολόγια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ρε Σαντοκαϊλα κόψε κάτι ρε μαλάκα επιτέλους με τη "λευκή" πουτσοφυλή που μας έχεις σκοτίσει τον γαμω πούτσο. Έμαθες κι εσυ μια καινούργια φράση και την πιπιλίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μαυροτσούκαλοι είμαστε από Μυκηναϊκά χρόνια μέχρι σήμερα, μου γίνατε όλοι ξαφνικά οι φλώροι ξανθομπάμπουρες από το πουθενά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ μαυροτσούκαλε τράβα στο γαμιο-Ισραήλ σου και μη μας σκοτίζεις τα κατάλευκα ΑΡΧΙΔΙΑ, υπανθρωποειδές κουμουνο-παράσιτο...

      Διαγραφή
  56. Μέγιστε Μάρκε το είπες για τους δρακονιανούς

    https://piraeuspress.gr/diethni/koinonia-diethni/390262/sok-epistimones-dimiourgisan-tous-protous-gourounopithikous/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην αρχή είμαστε


      https://www.iefimerida.gr/kosmos/kina-fylaki-epistimonas-genetika-tropopoiimena-brefi

      Διαγραφή
  57. MARCO από όσα έχεις γράψει, από όσα έχω ακούσει και διαβάσει από διάφορους Ελλλλληνόφωνους ουρακοτάγκους που αγαπούν και καλά την αγΕλλάδα, μόνο ΕΣΥ αναφέρεσαι στους Ρωμαίους άντε και ο μακαρίτης ο Σιμόπουλος, ΚΑΝΕΝΑΣ μαλάκας που μας έχει ζαλίσει τα φρύδια με χάρτες από την εποχή του Αλέκου, δεν έχει συμπεριλάβει την ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, εάν το ψάξεις, θα βρεις ότι ο κουφός εθν@ρχής το 78-79 προσπάθησε να στείλει βιβλία και δάσκαλους στα Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας, και μας κόψανε τη φόρα οι Λατινόπουστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ