Το στοίχημα μιας ανελέητης αποχής




6 ΙΟΥΛΙΟΥ 9019 

Αν υποθέσουμε ότι η κοινωνία είναι ένα παιδικό επιτραπέζιο παιχνίδι και οι πολίτες της μια παρέα μικρών παιδιών που ψυχαγωγείται, θα έχουμε κάνει μια από τις  χειρότερες παρομοιώσεις συνθηκών στην ιστορία.  



Η παιδική διαχείριση των παιχνιδιών λειτουργεί άψογα. Τα παιδιά μπορεί να μην έχουν ανεπτυγμένη εθνική, θρησκευτική ή πολιτική συνείδηση, διαθέτουν όμως έμφυτο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Οποιοσδήποτε πιαστεί να κλέβει στο παιχνίδι τους, διαπομπεύεται και αποβάλλεται άμεσα. Τα παιδιά δεν έχουν ανοχές απέναντι στην απάτη, ούτε άσκοπες καλοσύνες, ούτε γελοία αισθήματα φιλανθρωπίας προς αυτόν που τα κοροϊδεύει. Η κοινωνία των παιδιών μέσα στην αμείλικτη απλότητά της είναι υγιέστατη πνευματικά και ηθικά.




Επί χιλιετίες η ιερατική τάξη αυτού του κωλόκοσμου πασχίζει μέσω των δόλιων φιλοσόφων της να νοθεύσει τις πραγματικές συνθήκες.  Προσπαθεί με κάθε μέσο να επιβάλλει ως κοινό πεπρωμένο ή ακόμα και ως κοινωνικό ιδανικό τα μασκαρεμένα συμφέροντά της. Τόμοι ολόκληροι με υπερμαλακίες έχουν γραφτεί από τα αρχαία χρόνια ως τις μέρες μας: Πολιτείες, Διαθήκες, Συμβόλαια, Κεφάλαια, Μανιφέστα, Συντάγματα, Χάρτες. Πραγματείες ιερατικής πουστιάς και μυστικιστικής πολιτικής θεωρίας γεμίζουν τις παγκόσμιες βιβλιοθήκες.




Πρόκειται για ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της κατεστημένης αρχής.  Ο στόχος τους είναι τριπλός και διαχρονικά ο ίδιος:

1. Να δικαιολογήσουν
2. Να αποπροσανατολίσουν
3. Να διαιωνίσουν.




Με «γενναία» και δειλά ψεύδη, με υστερόβουλες θεωρίες, με αόριστες υποσχέσεις, με αλλεπάλληλα παπατζηλίκια και με αισχρές απειλές, αυτά τα σοδομισμένα κουνάβια της εξουσίας ξεπερνούν κάθε φορά τον σκουληκιασμένο βρομοεαυτό τους.  Δικαιολογούν τα εγκλήματα της υπερμαφίας, αποπροσανατολίζουν τους πολίτες στα ουσιαστικά θέματα και διαιωνίζουν το δουλοκτητικό καθεστώς των μυστικών ελίτ.




Σαφώς η συμμετοχή των πολιτών είναι θεμελιώδης όρος, για την ακρίβεια μάλιστα: ο ακρογωνιαίος λίθος στον ποιμαντικό αυτόν τραγέλαφο του αιωνίου παραμυθιάσματος. Όμως τα μέλη που απαρτίζουν την κοινωνία δεν είναι αξιοπρεπείς πολίτες. Είναι καμένο πόπολο. Είναι λαουτζίκος, πλέμπα, συρφετός, αναλφάβητα γίδια, ζώα όρθια, ραγιαδο-υπήκοοι, res (πράγματα) που έλεγαν κι οι εχθροί μας οι Ρωμαίοι.




Όλο αυτό το συμπούρδελο φυλών, πολιτισμών, ιδεοληψιών και υβριδίων που «συνεννοείται» (τρόπος του λέγειν) στην Νεοελληνική και που αρνείται να χρησιμοποιήσει το πολυτιμότερο δώρο του Μεγάλου Παίκτη, δηλαδή την κοινή λογική, έχει αρχίσει να μου δίνει στα νεύρα με την μιζέρια και την κλαψομουνίλα του.



Μια χώρα θρήνου και οδυρμού κατοικούμενη από πατσόλες και σακατεμένους κρετίνους που 24/7 μαζεύουν ΣΚΥΛΟΣΚΑΤΑ από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια, τι απαιτήσεις θα μπορούσε να έχει; 




Τους φταίνε όλα και όλοι εκτός από τον άχρηστο εαυτό τους. Έχουν αποδεχτεί ότι είναι ανίκανοι ακόμα και μία (1) γενική απεργία να κάνουν και παρόλα αυτά επιμένουν ότι μπορούν να επιλέξουν αυτόν που θα σώσει την χώρα.  Ειλικρινά μού ‘ρχεται ν’αρχίσω να μοιράζω κλωτσίδια στα τυφλά, αριστερά-δεξιά.



Εκεί που «φεύγω» εντελώς, είναι όταν ημίζωα με νοημοσύνη χαμηλότερη από την παστή ρέγγα μιλάνε για υπερφυσικές εμπειρίες που έχουν βιώσει, για κουβεντούλες με τον ίδιο τον θεό και για υπερβατικές ενοράσεις των ουράνιων κόσμων (sic)....




Αν τους ρωτήσεις πού τα έχουν δει ξεμέθυστοι όλα αυτά, σου απαντούν με τσιτάτα μοναχών, ερημιτών, καψοκαλυβιασμένων γερόντων και λοιπών αναχωρητών της κωλοτρυπίδας.



Ώπα ρε τρομπαμαλάκες, κάντε διάλειμμα.  Εδώ δεν μπορείτε καλά-καλά να πληρώσετε την ΔΕΗ και το νερό σας. Το μυαλό σας έχει γίνει κουρκούτι από τα χημικά που καπνίζετε και πίνετε, χώρια τα τοξικά που τρώτε.


Δεν χρειάζεται καν να σας ψεκάσουν.  Έχετε μπει από μόνοι σας σε ένα παλαβό τριπάκι κι ο καθένας σας ψέλνει μονότονα:

«Δεν είναι αυτή η πραγματική δημοκρατία, είναι η άλλη που θα...»

«Δεν είναι αυτή η πραγματική αριστερά, είναι εκείνη που θα...»

 «Δεν είναι αυτό ο πραγματικός χριστιανισμός, είναι αυτός που θα...»



Σταματήστε, ΠΑΠΑΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΓΥΦΤΟΚΟΥΡΟΥΝΕΣ, σταματήστε!  


Κάνετε όλοι σας λάθος.



ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η Δημοκρατία σας, η αριστερά σας, η Νεοελλάδα σας, ο χριστιανισμός σας, ο εθνικισμός σας και ο ξεκωλιασμένος κομμουνισμός σας. Γαμημένα μαγαζάκια που πουλάνε σαπισμένες ελπίδες είναι οι ιδεολογίες όλων σας.

«Θα φτιάξουμε εμείς το σωστό...»

ΑΡΧΙΔΙΑ θα φτιάξετε. Μια ακόμα σαπίλα θα στήσετε αφού εσείς οι ίδιοι είστε σκατοσάπιοι ως το κόκαλο...



Οποιαδήποτε άλλη εκδοχή εκτός από την ακατέργαστη πραγματικότητα είναι πλάσμα της φαντασίας αφού δεν υφίσταται στον πραγματικό κόσμο και ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξει. Ο Πλάτωνας μπορεί να πάρει τις αγέννητες, άφθαρτες και αμετάβλητες Ιδέες του, να τις βάλει στον ιερατικό κώλο του και να πορδίσει όσο δυνατά γουστάρει.  Σας διαβεβαιώ ότι ούτε η φλόγα ενός μοναχικού κεριού δεν πρόκειται να τρεμοπαίξει από το υπερκόσμιο κλανίδι του.



Ρε Μαλάκες άμα μπορούσε να γίνει τέλεια Πολιτεία θα είχε ήδη γίνει. Σας δουλεύουν χοντρά και ακατάπαυστα, ρε μπάζα.  Φιδόσοφοι, καθηγητο-ξερόλες, κουλτουρόπουστες, μπινεδολόγοι και δημοσιοτάφοι σας γαμάνε τις μάνες εσαεί.




...Πώς γίνεται ρε άμπαλοι και 3 γαμισο-οικογένειες να έχουν καβαντζάρει την πρωθυπουργία της Νεοελλάδος εδώ και έναν αιώνα με υποσχετική για άλλους δύο;

...Από πότε η πουτσοδημοκρατία είναι κληρονομική;

...Πώς γίνεται να μας πουλάνε πακέτο στον κάθε τοκογλύφο κάθε εκατό χρόνια;

...Πώς είναι δυνατόν μια ζωή να περιμένουμε σαν λιγούρια ιθαγενείς τον ξένο αποικιοκράτη να κάνει επενδύσεις;

...Πώς στο διάολο τυχαίνει και μας μπλέκουν σε όλους τους πολέμους και μας εξοντώνουν αλύπητα, εχθροί και σύμμαχοι;

...Πού την βρήκε την πολιτική σκέψη που πλασάρει ο κάθε πούστης Παπαγελάς και η κάθε ανεπάγγελτη πολιτική χεσοτρυπίδα του τεκτονισμού;




Το βρομοπαίχνιδο της δημοκρατίας είναι στημένο εξαρχής με 1.000 τρόπους. Είναι τόσο πούστικα παγιωμένος στοιχηματισμός που δεν σου δίνει ούτε 1 προς 1,05. Είναι λαχείο που δεν κερδίζεις ποτέ και που δεν πληρώνει ούτε τον λήγοντα.  Πιο εύκολα τινάζεις την μπάνκα του πιο τσιφούτικου καζίνου της Καντώνας στον αέρα παρά αυτό το κουλοχέρικο κωλάδικο των εκλογο-μασόνων. Όλο το χρήμα μαζί με τα ιδανικά, τις επιδιώξεις και τα όνειρα του κοσμάκη καταλήγουν στον υπέρτατο ΚΟΥΒΑ.





Δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο σε αυτό. Όλο το ιερατικό μαστούρωμα εκεί αποσκοπεί: στο να σου στραγγίξει τις τσέπες και να μετά να σου ρουφήξει και την τελευταία ικμάδα ζωής. Σε αποβλακώνει με μεταφυσικές ψωλιές ώσπου να σε καρβουνιάσει και να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την λογική σου. Παράδεισοι, καλές πράξεις, θαύματα, ανταμοιβές, όλα αυτά είναι κλαπαρχιδιές των μάγων και των τσαρλατάνων του θεουτζίκου. Γαμώ τους ναούς, τα τεμένη και τους γαμιόβοθρους στους οποίους ενσαρκωσκατώνεται το άγιο πνεύμα και σύμπαντα τα μεγάβια που παρασιτούν στον εγκέφαλο αυτής της ηλίθιας φυλής των βιοζόμπι στην οποία ανήκω.



Τι απ’ όλα δεν έχετε καταλάβει ακόμα;


Από τους γκέι-εθνάρχες και τους μεγάλους μπεκροπροέδρους σας πήγαν στα νεοφιλελέ νανάκια τύπου Τσίπρο-χαπάκουλα, Γουρλομάτη και ξανθιάς Φώκιας. Σας παρέδωσαν σαν σφάγια στις μογγολοειδείς πυγμαίες πολιτικές σακούλες που περιέχουν τους εμετούς της Ευρωπαϊκής τεκτονικής Ένωσης. Αυτής της σιχαμερής εγκληματικής οργάνωσης που διαλύει την χώρα μας από το 8980 που η σοδόμα αδερφή υπέγραψε το πωλητήριο.




Κάθε φορά σας ανοίγουν φύλλο από την ίδια χιλιοσημαδεμένη τράπουλα που υποτίθεται ότι ανακατεύουν. Κι εσείς το παίρνετε σαν ζωντόβολα και είστε κι ευχαριστημένοι μέσα στη μαλακία σας. Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κερδίζουν πάντα αυτοί και τα αφεντικά τους; Πώς γίνεται να τραβάνε συνέχεια από είκοσι και να φέρνουν άσο και να μην καίγονται ποτέ;



Από την εποχή της θρυλικής Μπαρμπουτιέρας σας είχα πληροφορήσει για τον ύπατο παγκόσμιο κανόνα του τζόγου:  Όταν δεν κερδίζεις ούτε μια φορά στις εκατό, τότε είναι σίγουρο ότι σε κλέβουν.  Όχι μόνο σε κλέβουν αλλά είναι και άσχετοι ως κλέφτες. Αν ήταν σχετικοί θα σε άφηναν να κερδίσεις και μία φορά στις τόσες για να γλυκαθείς και να σου φάνε έπειτα και την ψυχή. Αβίαστο συμπέρασμα: και αυτοί είναι για το πέος και εσείς είστε ζώα.




Από τον Μάρτιο του 9013 σας είχα περιγράψει με λεπτομέρειες την άνοδο και την προδιαγεγραμμένη πτώση του Μιχαλοκαφρικού Λαϊκού Στηθόδεσμου.  Όλα αυτά τα χρόνια σας υποδεικνύω με επιχειρήματα τα κατασκευαστικά λάθη του εθνικισμού, του εθνοκεντρισμού, του πατριωτισμού και του κάθε δεξιόστροφου κομματικού καρκίνου.  Εκατοντάδες φορές σας είπα ότι με ιδέες και νοοτροπίες του προχτές δεν μπορούμε να πορευτούμε. Οι σημερινές πίστες έχουν τρομερές απαιτήσεις σε προδιαγραφές και κρατήματα.



Σκάσανε λοιπόν στο τραπέζι πιτόγυρα, καβαλημένα καλαμάκια, στρατηγοκεφτέδες, μπι-τάκος κι ένα σωρό λιακούρεια συμπληρώματα πατριωτικής διατροφής. Και μόνο που εμφανίζονται ως κόμματα αυτοί οι εθνικοί κατσαριδοφάγοι, αρκεί. Η πατρίδα ενώνει, το κόμμα χωρίζει. Πόσο πιο απλά Ελληνικά να το πω; «Πατριωτικό κόμμα» = του πρωκτού οι 9 μέρες.  Είδαμε τι έγινε όταν πήγαν πριν δυό βδομάδες να συνεργαστούν οι «πατριώτες». Σκίσανε ο ένας το στρινγκ του άλλου και μόνο μπιστολιές δεν παίξανε.



Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία σαφώς και δεν μπορεί να ιδωθεί ως παιδικό παιχνίδι. Κι αυτό γιατί δεν είναι παιχνίδι, είναι εργαλείο θανάτου.  Όσοι το χρησιμοποιούν προσπαθούν να σε πείσουν για την χρησιμότητα της αυτοκτονίας ενώ είσαι νέος, υγιής και πλούσιος.  Κανείς τους δεν σου λέει ότι τα παιδιά εκλέγουν για αρχηγό τους στο παιχνίδι αυτόν που έχει ορίσει η φύση, δηλαδή τον ικανότερο.  Τα πιτσιρίκια, αν μια φορά κάνουν λάθος με τον αρχηγό δεν το επαναλαμβάνουν ποτέ.


Εδώ που τα λέμε, κανείς ποτέ δεν προσπάθησε να φτιάξει ένα σύστημα βασισμένο στις ανάγκες του ανθρώπου. Ένα σύστημα που να εξελίσσεται παράλληλα με τον άνθρωπο από τον ίδιο και όχι από τους εξουσιαστές του. Οι πρωκτόλαγνοι αόρατοι νομοθέτες κάνουν ακριβώς το αντίθετο: σχεδιάζουν διαρκώς ένα σύστημα το οποίο προσβάλλει, ενοχλεί και τσαντίζει την πλειοψηφία των ανθρώπων.  Το σύστημα είναι πάντοτε κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ιερατείων και των αόρατων Κυρίων τους. Παρατηρώντας τα ίδια «λάθη» να επαναλαμβάνονται επί αιώνες παρά τις διαμαρτυρίες και την κριτική, στατιστικά είναι αδύνατον να μην υπάρχει δόλος και κακή πρόθεση στο έργο όλων των κατασκευαστών και των αρχι-τεκτόνων.



Η δημοκρατία δεν είναι φρούτο που χάλασε στη διαδρομή. Ήταν εξαρχής σκάρτη και σάπια. Αποτελεί εκ κατασκευής την τέλεια παγίδα για ηλιθίους όπως και ο τζόγος. Στα ψηφοτζογαδόρικα πολιτεύματα έχει γίνει εκ των άνω ο διαχωρισμός: α) όλη η εξουσία βρίσκεται στα χέρια των ιερατείων και β) όλη η ευθύνη στους μαλάκες που γεμίζουν με ψοφοδέλτια τις κάλπες.


Καμία από τις δήθεν «αρχές» δεν ισχύει. Ας πάρουμε π.χ. την διάκριση των εξουσιών. Ποια διάκριση; Εδώ έχουμε τρεις καραπουτανάρες, Εκτελεστική, Νομοθετική και Δικαστική εξουσία (και κολαούζο εκείνην του Τύπου-ΜΜΕ), οι οποίες παρτουζώνονται και πλακομουνίζονται αδιάκοπα. Κυκλώματα, μυστικές λέσχες, τεκτονοφωλιές, παραστεγανά, αδελφότητες, αποτελούν την ιερατική διάρθρωση αυτού του συρφετού. Εννοείται ότι όλες οι παραπάνω εξουσίες και το παρακράτος τους δρουν αποκλειστικά εναντίον των υπηκόων.




Σας παρακολουθούν, σας μελετούν, σας πακετάρουν κι εσείς επιμένετε ότι επιλέγετε.  Τι επιλέγετε ρε φρεντομαλάκες; Το εκλογικό σύστημα; Τον κεντρικό τραπεζίτη; Τα λαμόγια που θα σας φάνε τα λεφτά; Τους μασόνους που θα σας κυβερνογαμήσουν;



Λυπάμαι που θα σας την χαλάσω αλλά ό,τι σκατά και να ψηφίσετε, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουν οι νταβατζήδες των εθνών. Όλα τα χαρτιά της τράπουλας έχουν πάνω τους χαραγμένο το σημάδι της Εγκληματικής Υπερδομής.  Όποιο και να σας μοιράσουν, οι πιθανότητες για να κερδίσετε είναι οι ίδιες, δηλαδή εντελώς μηδενικές. 




Με τον έναν ρουφιάνο που λέγεται κινητό και τον άλλον που λέγεται «μέσο κοινωνικής δικτύωσης» ξέρουν τα πάντα για σας ενώ εσείς δεν ξέρετε το παραμικρό για δαύτους. Ξέρουν τους φίλους σας, ξέρουν τι σκέφτεστε, ξέρουν τι τρώτε. Μπορούν άνετα να μαντέψουν όχι μόνο τι θα ψηφίσετε αλλά ακόμα και το πότε θα κλάσετε.



Η οργάνωσή τους είναι πυραμιδική. Αν δεν μπορούν να ελέγξουν τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, ελέγχουν τον πολιτευτή του.  Αν δεν μπορούν να ελέγξουν τον πολιτευτή, ελέγχουν το κόμμα. Αν δεν μπορούν να ελέγξουν το κόμμα, ελέγχουν το κράτος. Αν δεν μπορούν να ελέγξουν το κράτος, ελέγχουν τις μεγάλες δυνάμεις. Αν δεν μπορούν να ελέγξουν κάποια από τις μεγάλες δυνάμεις, συνασπίζουν τις υπόλοιπες εναντίον της.




Έχουν τους δικούς τους παντού. Όταν το ’12 συμμετείχα για 20 κωλομέρες στο στημένο παιχνίδι τους, τα μάτια μου είδαν πολλά.  Σε έναν υποτίθεται νεοπαγή σχηματισμό «πατριωτών» ανακάλυψα 4 καραμασόνους σε μια ομάδα 25 άτομων (και ενδέχεται να μου ξέφυγαν και 2-3 ακόμα). 16 % μασόνοι σε έναν «φρέσκο» πολιτικό σχηματισμό, αυτό δεν είναι κόμμα, είναι κανονικό περιστύλιο Στοάς.



Αν τέτοια συγκέντρωση τεκτονικών ασβών λάμβανε χώρα σε ένα περιθωριακό γκρουπούσκολο που ποτέ δεν έπιασε πάνω από 0,8 %, φανταστείτε τι γίνεται στα πουτανάτα που μπαίνουν στο Σκυλοβούλιο και ειδικά σε εκείνα που διαχειρίζονται την (δοτή) εξουσία.



Αν αμφιβάλλετε ακόμα για την απτή πραγματικότητα, μια μικρή ιστορία από το παρελθόν ίσως να σας διαφωτίσει:



Μια φορά κι έναν καιρό είχα ένα φιλαράκι. Ο τύπος ήταν από Νεοελληνίδα μητέρα και Νεοκύπριο πατέρα που είχαν χωρίσει.  Ο γέρος του ήταν μασονάρα, φιλοεβραίος και ζάπλουτος με εταιρείες, ιδιοκτησίες, κονέ στο Ισραήλ και τα ρέστα.  Είκοσι χρονών το παλικαράκι πήγε στην Κύπρο και άρχισε να δουλεύει ως απλός εργάτης σε μια από τις εταιρείες του πατέρα του η οποία έφτιαχνε κήπους. Δούλεψε εκεί για λίγο καιρό και έγινε υπεύθυνος συνεργείου. 



Κάποια μέρα ο γέρος του τον πήρε παράμερα και του είπε: «Θα πάτε σε μια δουλειά σήμερα στην οποία θέλω να δώσετε το 200 % των δυνατοτήτων σας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μείνει ικανοποιημένος αυτός ο πελάτης».
«Ποιος είναι;»
«Ένας Κύπριος επιχειρηματίας του εξωτερικού».
«Τι το ιδιαίτερο έχει;»
Ο γέρος του τον κοίταξε και είπε σχεδόν ψιθυριστά:«Στις επόμενες εκλογές θα γίνει πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας».
Ο φιλαράκος πήγε όντως και έκανε τέλεια την δουλειά στην έπαυλη του επιχειρηματία του οποίου το όνομα δεν είχε ξανακούσει. Παράλληλα, από περιέργεια άρχισε να ρωτάει από ΄δω κι από ‘κει μήπως τον ήξερε κάποιος. Δεδομένου ότι η Κύπρος είναι ένα μεγάλο χωριό όπου όλοι λίγο-πολύ γνωρίζονται, του φάνηκε περίεργο που σχεδόν κανείς δεν ήξερε τον εκλεκτό αυτόν κύριο.  Ύστερα από 2-3 εβδομάδες έπαψε να ασχολείται με το θέμα και ένα χρόνο μετά επέστρεψε στην Ελλάδα.
«Ξαφνικά», μου λέει, «βλέπω μια μέρα στις ειδήσεις τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και μένω κάγκελο. Ήταν ο τύπος που του είχαμε φτιάξει τον κήπο και που πριν δεν τον ήξερε κανείς».




Για την ιστορία το έτος ήταν το 8988 και ο άγνωστος ανήρ ήταν κομμούνι εκ Λονδίνου μεγαλωμένο στην Ουγγαρία (όπως ο πατήρ του δικού μας ευρωβουλευτού Κόκκαλη).  Πού κολλάει αυτό, βρείτε το.



Ερώτηση τεκτονικής κρίσεως:  Ο μασονοπατέρας πώς γνώριζε 1,5 χρόνο πριν ότι κάποιος άγνωστος θα εκλεγόταν Πρόεδρος της Κύπρου;




Από μένα έχετε το ελεύθερο να πάτε να μουντζουρώσετε πάλι τα χαρτάκια. Κάτι μου λέει ότι νομίζετε πως είστε πιο έξυπνοι από τους Κύπριους.




Και μια που αρχίσαμε τις ιστορίες, ακούστε κι άλλη μια:


Την χρυσή εποχή της φρυδάτης εθναρχολουλούς το ‘75-‘76, τότε που ο πορνόγερος Αντρέ τσιμπούκωνε ακόμα άφραγκες Πασοκίνες, ένα στέλεχος της ΟΝΝΕΔ ονόματι Σαμαράς πήγε ταξίδι στην Ιταλία για να συναντηθεί με τους εκεί πολυπληθείς Νεοέλληνες φοιτητές. Φιλοδοξούσε ο άγνωστος γκάβακλας να τους μυήσει στα υψηλά νοήματα της Δημοκρατίας.   




Η εκεί μικρή κοινωνία των Νεοελλήνων ήταν φυσικά φωτοτυπία εκείνης πίσω στην μαμά Νεοελλάδα. Υπήρχαν οι σπασίκλες που διάβαζαν, οι κοπρίτες που κωλοβάραγαν και οι τέκτονες που ασκούνταν στην διαπλοκή. Η τελευταία κατηγορία ήταν για την πλειοψηφία των φοιτητοπροβάτων  «αόρατη» αφού εκείνη την εποχή ο Ριζοσπάστης, ο Οδηγητής και πολλές άλλες εφημερίδες και περιοδικά αγνοούσαν τις λέξεις «μασόνος» και «μασονία».


Γεγονός ήταν πως κάποιοι από τους Νεοέλληνες είχαν δικτυωθεί τόσο γρήγορα με Ιταλούς γόνους υψηλών εισοδηματικών τάξεων που κάθε τυχαιότητα φαινόταν τουλάχιστον περίεργη.  Ακόμα πιο παράξενο ήταν το ότι οι ίδιοι αυτοί Νεοέλληνες είχαν δικτυωθεί με τους Ιταλούς καθηγητές και μάλιστα περνούσαν τα δύσκολα μαθήματα χωρίς κανέναν κόπο.



Ο νεαρός Κύκλωψ επισκέπτης δεν διέμεινε σε ξενοδοχείο όπως θα ανέμενε κανείς αλλά φιλοξενήθηκε στο σπίτι ενός εξ αυτών των «δικτυωμένων» Νεοελλήνων. Μάλιστα ο οικοδεσπότης ανέλαβε να φιλοξενήσει και τους δύο συνοδούς του νεαρού στελέχους οι οποίοι οπλοφορούσαν.



Ένας γνωστός μου που ήταν τότε ματρίκολας (πρωτοετής φοιτητής) αναγνώρισε στο πρόσωπο ενός από τους συνοδούς έναν συμπατριώτη του που δούλευε στην ΚΥΠ.
«Ρε μαλάκα τι κάνεις εδώ;»
«Φύλαξη προσώπου».
«Και ποιος είναι αυτός ο αρχίδας που φυλάτε; Η μάνα του τον ξέρει;»
Ο ΚΥΠατζής του έκλεισε το μάτι και είπε χαμηλόφωνα:«Φίλε αυτός που βλέπεις κάποια μέρα θα είναι πρωθυπουργός της Ελλάδος. Γι αυτό τον φυλάμε».
«Αυτός ο μαλάκας θα γίνει πρωθυπουργός; Άντε ρε κόφτε τις μαλακίες».



Τα χρόνια πέρασαν και ύστερα από αλλεπάλληλα βουλευτιλίκια και υπουργιλίκια, το 9012 ο ψυχασθενής άγνωστος με τα μυωπικά γυαλιά έγινε πρωθυπουργός της Νεοελλάδος. Η προφητεία του γέροντος ΚΥΠαΐσιου εκπληρώθηκε.  Όμως εσείς ως γνήσιοι άπιστοι που είστε, εξακολουθείτε να περιφρονείτε τους γέροντες.




Ερώτηση γενικής κρίσεως: Μήπως αντί να ψηφίζετε θα έπρεπε να ρωτάτε αυτούς που ξέρουν και να παίζετε κανά στοιχηματάκι μπας και ματσωθείτε;




Αν όντως ο Γιωτόπουλος βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο του Ζισκάρ που έφερε (μέσω του κίναιδου Αβέρωφ) τον παλιόπουστα Καραμανλή να ηγηθεί της πορνοδημοκρατίας το ’74, σίγουρα θα πρέπει να αναρωτηθείτε για δύο πράγματα: 1.ποιοι σας δουλεύουν τόσες δεκαετίες και 2.γιατί δεν θέλετε να το παραδεχτείτε.




Αλήθεια δεν σας παραξενεύει η επιμονή τους να σας πείσουν σώνει και καλά να ψηφίσετε μέσα στο νταλακαλόκαιρο;  Γιατί καίγονται για την συμμετοχή σας αφού έχουν στο τσεπάκι όσα ψηφαλάκια θέλουν; Η τεχνολογία έχει κάνει την νοθεία πιο εύκολη κι από την πίπα. Με ένα κλικ η δημοκρατία εκσπερματίζει.  Όπου η εκλογική δύναμη είναι πεσμένη, ο κεντρικός υπολογιστής χορηγεί αυτομάτως βιάγκρα. Τα ψόφια κόμματα γίνονται τούμπανα, οι άπουτσοι βγάζουν μαρτζαφλάρια σαν του Πρίαπου κι αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο βεληνεκές τους: του ξεσκίζουν την εκλογική περιφέρεια.




Δυστυχως όσα είχα γράψει στη Φατρία-1 το 9013 ισχύουν ακόμα. (Πατάτε Control F, γράφετε στο κουτάκι ΜΠΑΝΑΝΙΑΚΟ Σύνταγμα και διαβάζετε).  Ασχέτως με το τι θα ψηφίσετε εσείς τα γιδοπρόβατα, η μέλλουσα δουλειά του όφεως Μητσοτάκη (υιού) είναι να αμνηστεύσει τα πολιτικά λαμόγια και ειδικά εκείνα που λυμαίνονται την εξουσία και καταστρέφουν τον τόπο από το 9007.  (Με το PSI να είναι μόνο η κορυφή του σκατόβουνου).



Αποστολή αυτού του μιαρού βρυκόλακα είναι να νομιμοποιήσει κάθε συνταγματική ανωμαλία, κάθε καταστρατήγηση νομικού κανόνα, κάθε καραμπινάτο σκάνδαλο, κάθε διακεκριμένη κλοπή της δημόσιας περιουσίας και κάθε παράνομο και παράλογο πανωτόκι το οποίο έχει τεθεί μονομερώς από τους διεθνείς τοκογλύφους.  Θα σας γαμήσει την οικογένεια στους φόρους και στις κατασχέσεις και σας πάω ό,τι στοίχημα θέλετε.




Οι πολιτικοί «ηγέτες» σας είναι έμμισθα υπαλληλάκια της Εγκληματικής Υπερδομής και τρώνε συνεχώς φάπες από τα αφεντικά τους ακόμα και πριν εκλεγούν. Όμως τις φάπες τις τρώνε αλύπητα όταν εκλεγούν και το σενάριο που τους έχουν δώσει να παίξουν παιχτεί άσχημα. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ειδικά αυτή την φορά ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ δεν πρέπει να συμμετάσχει στο διακορευμένο παίγνιο των εκλογών τους;




Αφήστε τους λαθρομετανάστες, τους σκατόγυφτους, τα ψηφιακά δέντρα της Singular, τους συνδικαλιστές και τους κομματικούς δολοφόνους των κλαδικών να ψηφίσουν τα μέτρα γενοκτονίας που έχουν ετοιμάσει οι μασόνοι των Κρόνιων πρεσβειών. Το αποτέλεσμα έτσι κι αλλιώς είναι προαποφασισμένο. Η συμμετοχή σας θα δώσει επιχειρήματα και νομιμοποίηση στην κομπίνα τους.




Η αποχή δεν πρέπει να είναι απλά μεγάλη ή έστω πρωτοφανής. Πρέπει να είναι πρώτιστα ΑΝΕΛΕΗΤΗ. Το οποίο σημαίνει ότι ετοιμάζουμε τα όπλα, ό,τι έχει ο καθένας, από τανκ (Κρήτη) μέχρι σκεπάρνι (Καμένα Βούρλα) και περιμένουμε το σύνθημα να βγούμε στους δρόμους.  Εννοείται ότι όποιος προσπαθήσει με την βία να μπει στο σπίτι μας θα πρέπει να συναντήσει τον αδιάλλακτο και αμείλικτο ΘΑΝΑΤΟ. Σκεφτείτε τι θα έκανε στην θέση σας ο παππούς ή ο προπάππος σας και ΠΡΑΞΤΕ. Πανεύκολο είναι. Χύστε τους τα γαμημένα μυαλά στο κατώφλι. Είσαστε σε άμυνα. Σκοτώστε αλύπητα και αποτελεσματικά.  




Λύσσαξαν να συμμετάσχουμε στην εκλογοκοροϊδία γιατί έχουν ψυλλιαστεί τι έρχεται και τι τους περιμένει. Από τον απλό κόσμο, όσοι έχουν κατανοήσει τα βασικά ετοιμάζονται για ασύμμετρο και άγριο πόλεμο. Μόλις ξεκινήσει η φωτιά, να είστε σίγουροι ότι δεν θα σβήσει εύκολα.  Ο Μέγας Παίκτης θα φροντίσει να γίνουν όλα μπουρλότο.



Η πυριταδαποθήκη των Βαλκανίων και η άλλη της Μέσης Ανατολής είναι έτοιμες για να ανατιναχτούν στα ουράνια. Μόνο η σπίθα λείπει για να γίνει ο πλανήτης πυροτέχνημα.



Το πρόβλημα είναι ότι μείναμε εφτά Έλληνες σε κάθε γειτονιά, ανάμεσα σε εκατομμύρια κατσαρίδες. 



Οι γύφτισσες σέρνουν πίσω τους από 6-7 μπάσταρδα, οι λαθρομουσουλμάνες από τέσσερα, οι Αλβανίδες είναι όλες γκαστρωμένες και οι Νεοελληνίδες έχουν από ένα σκυλί η καθεμία. Κάντε τη σούμα γαμώ τον Χυστό σας και γαμώ το παπαδαριό που κοιτάζει μόνο τα γαμημένα φράγκα του και τους γκόμενους.



Οι γιαγιάδες κουβαλούσαν κασόνια με πυρομαχικά στα χιονισμένα βουνά της Ηπείρου και οι δισέγγονες με τατουάζ και ένα κουτάβι αγκαλιά βγαίνουν στην παρέλαση των πούστηδων και των λεσβιών.  Αν αυτό λέγεται πρόοδος, θα προτιμήσω την ταχεία και άνευ ελέους οπισθοδρόμηση.




Ποια δικαιώματα;

Πού τα βρήκε το κάθε πουτανάκι;

Λιώστε τις στο ξύλο!

Φούστα ως το γόνατο και σπίτι με την δύση του ηλίου.

Φόλιασμα στο κωλόσκυλο/κωλόγατο, κρέμασμα τη μάνα της και μαστίγωμα μέχρι θανάτου στον άχρηστο πατέρα της!





Δεν γίνονται αυτά.


Τα πάντα γίνονται φτάνει να υπάρξει η ανάγκη.




Εδώ και δεκαετίες ζούμε μια στρέβλωση. Το πόσο σακατεμένος πνευματικά και ηθικά είναι αυτός ο κωλολαός αποδεικνύεται καθημερινά και επί χρόνια. Η κασκαρίκα που στήνουν διάφοροι παπατζήδες στους γέρους και στις γριές ότι τάχα «ο γιος ή η κόρη τους σκότωσε ένα παιδάκι με το αυτοκίνητο και πρέπει να πληρώσουν τον δικηγόρο ή τον δικαστή για να απαλλαγούν» δεν βασίζεται στην «αγωνία» και στο «ενδιαφέρον» του γονιού προς το παιδί του.  Βασίζεται στην νοοτροπία της λαμογιάς, της πλήρους ανηθικότητας και του φιλοτομαρισμού. Να σώσουμε την πάρτη μας με κάθε τρόπο και να πάνε να γαμηθούν όλοι οι άλλοι. Η πουστιά έχει γίνει ένα με το πετσί αυτής της χεσοφυλής των Νεοελληνόφωνων.




Η μόνη τίμια, αξιοπρεπής και ΕΛΛΗΝΙΚΗ απάντηση στην βρομερή πρόταση της απαλλαγής από το αδίκημα επί πληρωμή είναι η εξής:  «Εάν ο γιός ή η κόρη μου σκότωσε παιδάκι με το αυτοκίνητο, τότε θα πρέπει να δικαστεί και να τιμωρηθεί όπως αποφασίσει το δικαστήριο. Κι εσύ που προτείνεις κάτι τέτοιο πρέπει να δικαστείς για κακουργηματική απάτη»._



Καλά σας σας κάνουν ρε πουστρόγεροι και πουστόγριες και σας τρώνε τα λεφτά οι επιτήδειοι.  Είστε σιχαμερά έντομα και έχετε αναθρέψει τα σκατοπαιδιά σας και τα κουραδοεγγόνια σας με την ίδια λογική. Όσο πιο γρήγορα ψοφήσετε εσείς και όλο σας το σόι, τόσο το καλύτερο. Έλληνες δεν είστε και δεν πρόκειται να γίνετε ποτέ.



Ευτυχώς η στρέβλωση που ζούμε δεν θα διαρκέσει πολύ ακόμα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η φούσκα με το πύον θα σκάσει. Σήμερα βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή αφού οι επιδιωκόμενες από την Εγκληματική Υπερδομή παγκόσμιες αλλαγές δεν θίγουν πλέον την ιστορική, εθνική, ηθική, φυλετική ταυτότητα αλλά την ίδια την έννοια του ανθρώπου.



Αν θέλετε την ταπεινή μου γνώμη, η ζωανθρωπότητα ως σύνολο βαδίζει προς τον όλεθρο. Τα μιαρά είδη της έσω Γης δεν βγήκαν τυχαία στην επιφάνεια για να καταφάγουν ως μεταστατικός καρκίνος όλες τις χώρες.



Από κάποιους υποστηρίζεται ότι η αντικατάσταση του (άφρονος) ζωανθρώπου από την (θολά) σκεπτόμενη μηχανή είναι θέμα δύο, το πολύ τριών δεκαετιών.  Δεν το αποκλείω.  Οι τεχνολογικές αλλαγές που συντελούνται αυτή την στιγμή σε ιδιωτικά ερευνητικά κέντρα βρίσκονται πολύ πιο μπροστά κι από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.



Σαφώς και δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά «ομαλή» μετάβαση.  Το πολιτικό σκηνικό θα έχει θάλασσες αίματος και ωκεανούς σκληρών βασάνων.


Χαρείτε...



+Το πέοc γαρ εγγύc+




Η ερώτηση είναι:  Είμαστε όχλος ή δεν είμαστε; 



Αν είμαστε θα πρέπει να λυντσάρουμε και κανέναν μασόνο πολιτικάντη που και που.



Αν δεν είμαστε, θα πρέπει να κουρσέψουμε τη χρονομηχανή και να φύγουμε βαθιά στο μέλλον.


83 σχόλια:

  1. Μην των τους ύπνους (μα και τας ονειρώξεις) τάραττε, βρε Marco!

    Και, μάλιστα, στο (κυριολεκτικώς) παρά πέντε αυτού του αθλίου (και διαχρονικώς στημένου) διαγωνισμού δημοτικότητος ανθελλήνων εβραιομασώνων!…

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σα δεν ντρέπεσαι σωβινιστή..! 🤣🤣🤣🤣🤣

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/07/blog-post_7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή σου μέρα φίλε μάρκο. Και επίτρεψέ μου να σε αποκαλώ φίλε ΕΦΌΣΟΝ τα γραφόμενα και οι σκέψεις σου σχεδόν ταυτίζονται με τις δικές μου. Πάντως σε παραδέχομαι που ψηφίζεις με αυτό τον τρόπο Γιατί και εγώ έτσι και χειρότερα για τους ανθέλληνες και κολοελληνες ψηφίζω μαυρο. Και ΕΞΩ απο την πατρίδα μας που λέγεται ΕΛΛΑΣ.Όλα τα εβραιοσκουληκια και ποντίκια που ήρθαν από το πουθενά να το παίξουν Έλληνες με των επιδομάτων. ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστω.Το αρθρο σου σε ετουτη την φαση ,ηταν μια ανασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα σας τι κανετε ειστε καλα ααα ευγε χαιρομαι που ειστε καλα,ειμαι ο δρακουλας των εκλογων και πινω αιμα φηφοφορων,μην δεν πατε να ψηφισετε γιατι θα ερθω το βραδυ που θα κοιμαστε με πλαστικο καλαμακι να σας πιω οτι αιμα σας αφησαν οι πολιτικοι σας…τωρα φευγω παω στον υπογειο ταφο μου γιατι ξημερωσε,θα τα πουμε το βραδυ με τα αποτελεσματα που θα βγουν απο την Dracula Logic xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ7 Ιουλίου 2019 στις 11:47 π.μ.

    Αυτό με τον Γιωτόπουλο, που το ψάρεψες;;;
    Πάντως βλέπω μια ροπή προς τις ισχυρές ηγεσίες (Τραμπ, Πούτιν, Ερντογάν) αντί για τις καρικατούρες της Ευρώπης και τα χαχανούλικα αραπάκια τύπου Ομπάμα. Και δεν μου φαίνονται και τόσο ελεγχόμενοι. Το ξέρουν καλά το κατενάτσιο μέχρι να φέρουν τη μπάλα εκεί που θέλουν. Ο Ρετζέπ όχι και τόσο, αλλά μεγάλη παικτούρα κι' αυτός. Με αφορμή το πραξικόπημα, ξεσκατίζει τη χώρα του καλά. Τι γέλιο ρίχνω με τους εδώ "αναλυτές" που προβλέπουν χαστούκια από τις ΗΠΑ (κάποτε προέβλεπαν ότι ο Τζεμ θα κυβερνούσε την Τουρκία, τον θυμάσαι τον Τζεμ;). Και μετά τα τσιμπούκια των μεγάλων, καταπίνουν τη γλώσσα τους και κοιτάνε σαν μουσκάρια. Μου φαίνεται ότι κωμικές φάτσες σαν τον Δρούγο τις επιλέγουν εσκεμμένα. Κάπου έχουν καταλάβει ότι το φούμαρο το πουλάει καλλίτερα ο καραγκιόζης (που πιθανόν να το πιστεύει κιόλας) παρά ο σοβαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάρκε, μεγάλη μάρκα είσαι, αλλά ο πουστόκοσμος δεν φτιάχνει. Γενικώς μεγάλη φαντασίωση με τα σεξουαλικά, τον δίνεις, τον παίρνεις ή αμφότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον δίνω μόνο σε καλοκάγαθες κυρίες από 18-38.

      Αν είσαι στο target group στείλε το βιογραφικό σου...

      Διαγραφή
  8. Γάματα με κεφαλαία γράμματα Μάρκους.
    Αν περιμένεις απ'αυτούς να πάρουν σκεπάρνια, αξίνες, πιστόλια και τανκς. μάλλον πλανάσαι πλάνην οικτρά. Τίποτα δε θα κάνουν. Αν τους πει ο Γουρλός οτι από αύριο θα πρέπει να αρχίσουν να τρώνε σκατά για να την παλέψουν, θα φωνάξουν μια-δυο μέρες και μετά θα το ρίξουν στα σκάτα. Εδώ για να γίνει ξεσκαρτάρισμα πρέπει να πέσει κανας Κρουζ με υπεργόμωση κι οι λίγοι εναπομείναντες Έλληνες να το ξερουν καμιά βδομάδα πριν για να προλάβουν να το σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν περιμένω τίποτα. Ας ελπίσουμε κανένας ελαττωματικός διηπειρωτικός του Κιμ να μας βαρέσει κατακέφαλα, να ησυχάσουμε...

      Διαγραφή
  9. Αγοράστε πριν είναι αργά Χρυσό, Ασήμι,Ελιές, Bitcoin,Litecoin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζηλεύω τα τουρκόσκυλα. Ζηλεύω το ξεσκαρταρισμα του Ερντογαν και την συγκεντρωτική δομή του κράτους που διαμορφώνει αργά και σταθερά. Το παιχνίδι με ΗΠΑ, Ρωσία και ΕΕ. Γαμω το κέρατο. Γιατί σε αυτούς και όχι σε εμάς? Παίζει ο τύπος να είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός αυτήν την στιγμή στον σύγχρονο κόσμο. Καταντήσαμε η "ελληνική ρουλέτα" (κατά τον Μάρκο, από παλαιότερο επεισόδιο) να παίζεται από τουρκς. Αει στα γαμίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακινητοποιημενοι μειναμε ολοι..Στηλη αλατος.
    Αυτα δεν ηταν αποτελεσματα,ηταν πυρηνικη βομβα.
    Πριν απο τα μνημονια δεν υπηρξαν τετοια νουμερα..
    Βρε νουμερα..
    Να εκαναν το μοιραιο λαθος πανω στον πανικο της αποχης που τον γνωριζαν και την περιμεναν.Οποιος και να μιλησει μια ερωτηση διαπιστωση κανει..Εγω δεν πηγα.Ολοι δεν πηγαμε! Ποιοι στο διαολο πηγαν?
    Εγινε θεμα με τον κουγια και τους γυφτους.Ρωταμε εμεις γιατι οι φυλακισμενοι εχουν "δικαιωμα" να ψηφιζουν? Μηπως πληρωνουν τιποτα και εχουν λογο? Δεν ειναι παραβατες αφου ειναι εγκλειστοι? Δεν γινεται στερηση δικαιωματων? Τι διαολο επαθε ο κοσμος? Στο τελος τελος μηπως εχουμε τοσους πουστηδες που μπορουν να βγαζουν μεχρι και κυβερνησεις?
    Γιατι εδω καταληγουμε πως ψηφισαν πουστηδες γυφτοι φυλακοβιοι,και αντε μερικοι ξεχασμενοι δεινοσαυροι των κομματων..
    Εμεις που χρονια δεν συμετεχουμε ,μας εβαλαν για συμετοχη ετουτην την φορα? Τα νουμερα παντως με αριθμους ,δεν βγαινουν.Με λογικη δεν βγαινουν! Πως στον πουτσο μας τα καρφωσαν?
    Μολις τρεις μοναδες ειχε λιγοτερες ο κνιτης,οταν τον εχρισαν πρωθυπουργο.Μετα απο εκεινη την μεγαλη κοροιδια του ΟΧΙ-που το εκανε ναι,μετα την προδοσια των πρεσπων,πηρε μονο τεις κατω? Τι διαολο γινεται ,μηπως ζω "αλλου¨"??
    Οι ιδιοι οι δεξιοι δεν γουσταρουν τον μητσοτακη! Ποιοι λοιπον τον ψηφισαν?
    ..Μηπως ηρθαν οι μελισσες?...
    ..Μηπως ο νουμπιρου?..
    ..Μην ηρθε ο δρακουλας απο τον αδη και εκανε "θαυμα",στις καλπες?
    Ευχαριστω για το αρθρο ξανα.Προχθες το ειδα σαν μια οαση..
    Εχουμε καιρο να διαβασουμε κατι με 'βαθος" στην αληθεια..Ασχετα εαν ειναι λιγο σκληρη η γλωσσα.
    Δεν ξερω γιατι δεν γουσταρεις Τραιανου..Ομως σαν να διαβαζω αυτον "αλοιως" ..Σε αλλην διαλεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΟΧΑΠΑΚΙΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΣΑΠΙΟΣ ΤΑ ΗΠΙΕ.

      Συμμετοχή 57,92 % μέσα στον Ιούλιο δεν υφίσταται.

      Μένω απέναντι σε εκλογικό τμήμα και μόνο το πρωί είχε λίγο κόσμο. Μεσημέρι και απόγευμα δεν πάτησε κώλος.

      Τα ψηφιακά πουτσόδεντρα της Singular ψήφισαν από 72 φορές το καθένα.

      Π.χ. η τσιμπουκαυγή δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν κάτω από 5-7 %. ΚΑΝΕΙΣ χρυσαυγίτης δεν ψήφισε τον κωλοτούμπα Βελόμπαζο.

      Το (έτσι κι αλλιώς) κάλπικο 4,87 % των ευρωεκλογών έγινε μέσα σε ένα μήνα 2,93 % ;

      Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν οι σκατοτσιφούτηδες;

      Τοκογλυφική ΧΟΥΝΤΑ και ΝΟΘΕΙΑ έχουμε όπως και πριν.


      Υ.Γ. Να θυμίσω σε όλους ότι οι αγωγές διαφόρων κομμάτων σχετικά με τις εκλογές του ...2015 (!) δεν έχουν εκδικαστεί ακόμα, αν αυτό σας λέει κάτι...


      Ν'JOY

      +το πέοc γαρ εγγύc+

      Διαγραφή
  12. Απεχθάνομαι τους ελληνόφωνους νεοέλληνες.Πραγματικά,τους σιχαίνομαι.Ένας αρουραίος του υπονόμου ή μία μεταλλαγμένη κατσαρίδα μου προξενεί λιγότερη αηδία από τον νεοέλληνα ψηφοφόρο,που ψηφίζει αμέσως μετά το μπάνιο του στη θάλασσα και με τον φρέντο στο χέρι.Οι μπούληδες αστοί,είναι χειρότεροι και από τα αναρχοκομμούνια.Και μισώ και τα αναρχοκομμούνια υπερβολικά. Γεμάτο χολή το σχόλιο μου, είθε να πέσει πάνω στην καρκινομάζα των νεοελλήνων και την κάψει σαν διαβρωτικό οξύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με την ανταλαγη των σκεψεων,κατηγουμε λοιπον ,οτι το εκαναν το ΛΑΘΟΣ.
    Μπηκαν και κλειστηκαν ολοι μαζι.
    Αυτοι μεσα ο λαος απ εξω.Μονοι τους αποφασισαν και κατσικωθηκαν ολοι μαζι πλεον.ΟΙ ΔΕΞΙΣΤΕΡΟΙ.
    Οι μεθυσμενοι ,χορτατοι ξυγιασμενοι,γελανε με την παρτη μας,αφου συμφωνα με αυτους "τα καταφεραν"..Μας την εσκασαν ,και να "ρουφιξουμε το αυγο μας"...
    Μμμμ! 'ομορφα"...
    Την συνεχεια την γνωριζουμε..
    Ο
    ΜΕΓΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ..
    Ευχαριστω Μαρκο! Με την προχθεσινη κατραπακια,που μας εριξαν -φαγανε στην πραγματικοτητα-νομιζουν πως μας σκαβουνε τον λακο ,ενω ειναι για τους ιδιους-
    με την προχθεσινη λοιπον κατραπακια,θα το ξαναγραψω,το αρθρο σου ηταν μια μεγαλη "αγκαλια" μια οαση ,μια ιδια γλωσσα.Ειχαμε τοση αναγκη να ακουσουμε οσα και εμεις σκεφτομαστε,και ειχαμε μπλοκαρει.
    Να εισαι καλα,και ας ειναι λιγο σκληρη η γλωσσα σου.
    σσσ! Μην πεις μαλακια..
    Καλη συνεχεια σε ολους μας λοιπον! Σε ολους εμας που διχως να το αντιλαμβανοντε μας καλουν να τους ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΞ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. https://www.news247.gr/politiki/o-voridis-apokiryssei-antisimitismo-neonazismo-eimai-yper-toy-israil-enanti-tis-palaistinis.7474202.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάρκο,
    Με αφορμή τον σχολιασμό σου στους Σπαρτιάτες,
    κι επειδή το πράγμα μιλάει από μόνο του,
    θα κάνω 2 σχόλια.

    1) Οι τύποι στους οποίους αναφέρεσαι (αυτοί είναι και που φαίνονται) βρίσκονται στο απόγειο της δύναμής τους, διότι τα έχουν βρει με την κορυφή της εγκληματικής υπερδομής. Οι ίδιοι όμως δεν αποτελούν την κορυφή, είναι ενδιάμεσοι και προσφέρουν παροχή υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ακόμα και ως ενδιάμεσοι, όχι μόνο την τρέχουν την δουλειά για τα αφεντικά, αλλά τη φάση την έχουν δουλέψει συστηματικά ΚΑΙ για λογαριασμό τους. (Προφανώς δεν αναφέρομαι στο εγχώριο σύστημα το οποίο δηλώνει υποταγή, αλλά σε αυτούς στους οποίους δηλώνεται η υποταγή).
    2) Ότι και να λες ότι και να γράφεις, σωτηρία δεν υπάρχει σε συλλογικό πλαίσιο, καθώς ούτε το απαιτούμενο επίπεδο υπάρχει, ούτε η διάθεση, ούτε οι δυνατότητες. Κοινώς συλλογική αφύπνιση και δράση δεν είναι δυνατή, ούτε πιθανή. Όσο δεν εμφανίζεται αρχιδάτος ηγέτης για να επιβληθεί (με όποιο τρόπο), τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα. Από την άλλη πώς να εμφανιστεί ο ηγέτης, αφού, με το που ξεπροβάλλει κάποιος που ξεχωρίζει, αμέσως, από την παιδική ηλικία, τον καταστέλλουν. Συνεπώς, μόνο εκ της συγκυρίας ...

    Γνώμη μου είναι, ότι το παιχνίδι παίζεται πλέον μόνο στο στυλ "ο σώζων εαυτόν σωθήτω". Ίσως έτσι να παιζόταν και πάντα, ίσως και όχι.

    Επειδή όμως και η τύχη-συγκυρία παίζει μπάλα, ας μην ξεγράφουμε και τον παράγοντα αυτόν, που μπορεί να φέρει τα πάνω - κάτω.

    Πάντως είναι το λιγότερο δυσάρεστο, πλησιάζοντας στο τέλος του παιχνιδιού, ο "παιχταράς" να είναι παντελώς απροετοίμαστος, πίσω στο σκορ και να βασίζεται στην τύχη και ο "φούφουτος" να προηγείται, να είναι παντοδύναμος και φουλ προετοιμασμένος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Σε έναν υποτίθεται νεοπαγή σχηματισμό «πατριωτών» ανακάλυψα 4 καραμασόνους σε μια ομάδα 25 άτομων (και ενδέχεται να μου ξέφυγαν και 2-3 ακόμα)"

    Αυτό δεν είναι πρόβλημα της δημοκρατίας αλλά οποιασδήποτε κοινωνικής οργάνωσης ή πολιτεύματος συμπεριλαμβανομένων και τυχόν δικών σου παραστρατιωτικών ομάδων, αν δηλαδή μαζευτούν γύρω σου αρκετά άτομα στο χάος του πολέμου τότε θα μαζευτούν και ρουφιάνοι/πληροφοριοδότες και πρακτόρια. Ήδη μπορεί να σε γυροφέρνουν και να σου έχουν φτιάξει φάκελλο. Όπως στο νεοπαγή σχηματισμό πατριωτών θα σου ξεφύγουν μερικοί και δεν θα τους εντοπίσεις. Μία από τα ίδια δηλαδή. Τι τελικό στόχο κοινωνικής οργάνωσης προτείνεις λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάνεις λάθος...

    Αυτά τα ερπετά αναπτύσσονται κυρίως στο εύφορο έδαφος της κοινοβουλευτικής κωλοδημοκρατίας. Ούτε οι απολυταρχικές δομές (Ναζί, Σοβιέτ) ανέχονται τέτοιες οργανώσεις, ούτε οι ειλικρινείς κυβερνήτες (Καποδίστριας).

    Υπάρχουν πολλά πολιτεύματα προς επιλογή: Αριστοκρατία, αιρετή Βασιλεία, πατριωτική Ολιγαρχία, Άμεση Δημοκρατία, κα.

    Μεταξύ μας το μόνο που θα μπορούσε να λειτουργήσει σε εμάς λόγω ιδιοσυγκρασίας είναι μια πρωτοποριακή ομοσπονδία ανόμοιων πόλεων-κρατών ή μια ιδιοφυής αυτοκρατορία.

    Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση, οι ρουφιάνοι θα πρέπει να παλουκώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έστω ότι οι συνωμοτικές οργανώσεις μπορούν να ευδοκιμήσουν μόνο στον κοινοβουλευτισμό και όχι στην άμεση δημοκρατία. Έστω ότι είναι ψευδής ο ισχυρισμός των μασόνων ότι έχουν συνεχή πορεία από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου και νωρίτερα. Οι Έλληνες που έγραψαν για πολιτεύματα το έκαναν για τα δοκιμασμένα πολιτεύματα της εποχής τους, εμείς δεν έχουμε καμία υποχρέωση να χρησιμοποιούμε τη δική τους ορολογία και να παλεύουμε με παράδοξα όπως ο αιρετός βασιλιάς. Με το διαδίκτυο μπορούν να δοκιμαστούν τελείως πρωτοποριακά πολιτεύματα. Πχ να ψηφίζουν μόνο όσοι περνάνε κάποιο online τεστ πολιτικών ή ιστορικών γνώσεων αν όχι online τεστ γενικής νοημοσύνης. Ή ένα άτομο να βάζει περισσότερες από μία ψήφους ανάλογα με τις γνώσεις του ή τα επιτεύγματά του. Ή ένα άτομο να έχει απόλυτη εξουσία αλλά μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ότι και αν είναι πρέπει να μπορεί να λειτουργήσει παγκοσμίως και να ανταγωνιστεί επιτυχώς δικτατορίες σαν της Κίνας. Έχεις ιδέες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ιδέες άλλο τίποτα... Μόνο που δεν είναι δημοσιεύσιμες για ευνόητους λόγους.

      Διαγραφή
  19. Μάρκο προσδιόρισε σε παρακαλώ τι εννοείς "προτοποριακή"... δίπλα στο ... ομοσπονδία....και τι "ιδιοφυής" ... δίπλα στο... αυτοκρατορία.... διαφορετικά...θα προτιμούσα το ... πατριωτική ολιγαρχία-αριστοκρατία...ή...την άμεση δημοκρατία... αλλά αφού προηγουμένως εκδιωχθούν ΠΑΝΤΕΛΩΣ όλες οι κατσαρίδες (βρωμά, πάκι, λοατκι, προδότες και ρουφιάνοι)....
    Φυσικά (γνώμη μου) τα επόμενα άρθρα σου πρέπει να αρχίσουν να επικεντρώνονται στην πραγματεία των παραπάνω ζητημάτων (πολιτειακής οργάνωσης) γιατί λίγο πολύ ο εχθρός (τοκογλύφος και βαστάζοι του) έχει προσδιοριστεί και περιγραφεί επαρκώς από τη μέχρι τώρα αρθρογραφία σου...(όχι πως δεν χρειάζεται από καιρού εις καιρόν επικαιροποίηση και εκ νέου κατάδειξη των μεθόδων και των τακτικών του)..... αλλιώς σταδιακά δεν θα διαφέρουμε σε τίποτα.... από τις κοτσομπόλες της πλατείας....που ενώ περιγράφουν ΕΠΑΚΡΙΒΏΣ όλη την ίντριγκα του παλατιού και της ελίτ....με επιτυχημένες προβλέψεις και σε βάθος αναλύσεις.... παραμένουν για ΠΆΝΤΑ απλοί παρατηρητές.... χωρίς ποτέ να μπορούν να μοιράσουν "τράπουλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μοιράσεις τράπουλα πρέπει να την πάρεις από τα χέρια τους και μόνο ένας τρόπος υπάρχει γι αυτό. Ισχύουν αυτά που έγραψα στον αποπάνω (19 Ιουλίου 10:59)

      Υ.Γ. Όταν δεν καταλαβαίνεις κάποια έννοια λόγω επιθετικού (ή αμυντικού) προσδιορισμού, θα συνδέεσαι με το Ελληνικό Πνεύμα. Δηλαδή θα αναρωτιέσαι πώς θα το αποκωδικοποιούσαν αυτό οι πραγματικοί Έλληνες.

      Διαγραφή
  20. https://www.protagon.gr/epikairotita/sto-evraiko-mouseio-o-voridis-44341880054

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να του επιτρέψουν να ταφεί στο Εβραϊκό νεκροταφείο...

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ. Τα 6 μύρια ούτε οι ίδιοι οι Οβραίοι δεν τα υποστηρίζουν πλέον. Να δοθεί άμεσα ο τίτλος του επίτιμου ραβίνου στον κύριο Τσιμπουκίδη.

      Διαγραφή
    3. Εμένα πάλι, γιατί μου μοιάζει σαν προετοιμασία της ΔΙΑΔΟΧΗΣ στο Κόμμα;;; Ή σαν ΕΝΑΛΛΑΚΤΚΗ λύση σε περίπτωση ΧΟΝΤΡΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ;;;
      Τι έχουν συμφωνήσει να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ο Κούλης, που φοβούνται μήπως ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ και ετοιμάζουν τη διάδοχη κατάσταση;;

      ΠΠ

      Διαγραφή
  21. Μάρκο τι γνώμη έχεις για τον Ανυφαντή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάρκο έχεις άποψη περί των αρχαίων ναών;
    Για παράδειγμα...στον ναό της αφαιας στην Αίγινα βλέπουμε να έχει δίπλα τις εγκαταστάσεις της αεροπορία (κεραίες) οπως και στον ναό του τροφωνιου Διος στην Λιβαδειά που διπλά ήτανε η κεραίες της αεροπορίας όπως και στη νέα μάκρη στις πρώην εγκαταστάσεις της αμερικανικης βάσης που πάλι βλέπουμε να υπήρχε ναός των Αιγυπτίων θεών (λένε)... ήταν τυχαία η θέση των ναών;γνωρίζουμε για τα γεωδυναμικα πεδία και πως οι προγόνοι μας (έπαιζαν παιχνίδι) με αυτά ; Δόκιμο θα ήταν ένα άρθρο σου αν έχεις γνώσεις περί του θέματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναοί υπάρχουν...

      Γεωδυναμικά πεδία υπάρχουν...

      Γνώσεις υπάρχουν...


      Όμως το μέγα ερώτημα για το πόπολο είναι: "πού είναι τα λεφτά που είπε ο ΓΑΠ;"

      Διαγραφή
    2. Εμείς εδώ μέσα δεν ήμαστε το πόπολο...αγωνιώ για το άρθρο σου και είμαι σίγουρος οτι η έρευνα σου για τους αρχαίους ναούς θα είναι κατά το δυνατόν εμπεριστατωμένη...Έρρωσθε

      Διαγραφή
    3. Αυτό που δεν κατάλαβε το πόπολο, είναι ότι όταν ο ΓΑΠ έλεγε το περιβόητο "λεφτά υπάρχουν", αναφερόταν στα λεφτά του ίδιου του πόπολου, τα οποία οι "γύπες" γλέντησαν και γλεντούν εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια, την ώρα που ο αρχιμαλάκας λαός μαλώνει για τα πολιτικά.

      Η απάντηση λοιπόν στο ερώτημα είναι :
      Τα δικά σας λεφτά εννοούσε μαλάκες, αυτά που σας φάγανε ηλίθιοι.
      Αναρωτηθείτε πόσα είχατε το '09 και το '10 και πόσα σήμερα και θα λάβετε την απάντηση σας γίδια.

      Και λέγε εσύ Μάρκο, για παίκτες και για ναούς.

      Διαγραφή
    4. Όποιος εστιάζει στα λεφτά, χάνει την μπάλα...

      Διαγραφή
    5. Σωστός είσαι, και γι' αυτό μας πήραν τα σώβρακα.
      Το ερώτημα λοιπόν είναι πώς θα αφυπνιστούν και πώς αντιδράσουν οι μάζες.

      Επειδή η απάντηση είναι μάλλον εύκολη, δηλαδή δεν θα αφυπνιστούν και δεν θα αντιδράσουν, το μόνο που μένει είναι :
      α) το να γίνουν όλα μπουρδέλο (σε παγκόσμιο επίπεδο) ή
      β) να εξαφανιστούμε οριστικά και αμετάκλητα.

      Και τα 2 έχουν τις πιθανότητές τους, αλλά μάλλον την απάντηση την έχει αυτός που γράφει το μάτριξ.

      Διαγραφή
    6. Ψήφος στο [α] δαγκωτό και μάλιστα σύντομα.

      Διαγραφή
  23. Μαρέβα Γκραμπόφσκι (Μητσοτάκη). Καλοκαιράκι και πέφτω πάνω σε αυτό το όνομα. Μου προκαλεί εντύπωση η βαρβαρική προέλευση του "Μαρέβα" (μέχρι εκείνη την στιγμή αγνοούσα πλήρως το επίθετο και την εθνικότητα της κυρίας) και αρχίζω να ψάχνω. Μάρκο πιστεύω ότι αξίζει να το ερευνήσεις. Όμορφες "συμπτώσεις" ως συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα βρείτε ενδιαφέρον την κρητική περί μεγάλου Αλεξάνδρου για όσους έχουν λίγο χρόνο να το ακούσουν και νομιζω οτι συγκλινεις και εσυ Μάρκο από οτι έχω καταλάβει από τα λίγα που έχεις αναφερθεί μέσα από εδώ
    https://www.youtube.com/watch?v=Wdk1f_Ja0gc&feature=share

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μάρκο την έφαγες και συ τη φόλα με το ΕΠΑΜ εεε;;; Θα μου πεις για 20 μέρες...πάλι καλά. Εμένα μου πήρε αρκετά περισσότερο μέχρι να σφύριξω λήξη. Δε βαριέσαι...."Όσο ζει η γριά μαθαίνει" λένε στο χωριό μου.
    Γράφε (Και γαμωσταυριζε) εσύ και μη σε νοιάζει. Πες πες κάτι θα μείνει στο τέλος μπας και ξυπνήσει το εν Ελλάδι βασίλειο των ζώων.
    Ασχετο: Αυτό το καινούργιο κελεπούρι, ονόματι Χρήστος Κασταμονιτης, (ανοπαια ατραπος ονομαζει το ιντερνετικο μαγαζακι του) σου λέει κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλαιός είναι...

      "Αρχή σοφίας η ονομάτων επίσκεψις" έλεγε ο Αντισθένης.

      Το "Ανοπαία ατραπός" απαντάει μόνο του στην ερώτηση...


      Διαγραφή
    2. Τους έχει μόνο για Νούμερα, όλους αυτούς τους οπαδούς που του σχολιάζουν, ο Κασταμονίτης. Τους έχει γραμμένους στα παπάρια του ο Ψυχανώμαλος Ψευτοερευνητής! Ας ανοίξουν όλοι τα ματια τους και ας το δουν επιτέλους!!! Ο Κασταμονίτης ρουφιάνος της ΕΥΠ;;; (δικά του λόγια) δείτε εδώ: https://youtu.be/9xOpUgdYGOU?t=142

      Διαγραφή
  26. Μάρκο,σκέφτεσαι να γράψεις κάποιο άρθρο αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στο "χρέος";Να περιλάβεις τα πως,που,πότε;Ό,τι κι αν αποφασίσεις,είσαι ωραίος.Συνέχα έτσι με υγεία κι ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μάρκο,άκυρο το προηγούμενο σχόλιο.Εντόπισα το http://mavrifatria.blogspot.com/2012/03/blog-post_31.html και είναι άκρως κατατοπιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. IL FAUT BIEN QUE JEUNESSE SE PASSE!

    Ἰδοὺ ἡ μεγάλη μαρξιστικὴ ἀλήθεια τῆς πάλης τῶν κοινωνικῶν τάξεων: 60 χρόνια πανεπιστημιακῆς διδασκαλίας μοῦ ἀπέδειξαν ὅτι ὁ νέος ἀστικῆς οἰκογενείας, μέχρι τὰ 20-25 χρόνια του εἶναι ἐλεύθερος διότι δὲν ἐξαρτᾶται ἀπὸ τὸ χρῆμα καὶ τὴν ἀστική του κοινωνικὴ προέλευσι. Τὸν συντηρεῖ ὁ πατέρας του. Συνεπῶς, ὡς ἐλεὐθερος ἀπὸ τὸ χρῆμα εἶναι ὑποχρεωτικὰ κοινωνικὰ ἰδεολογικὰ ἀκραῖος, κομμουνιστὴς ἤ φασιστής, δηλαδὴ ῥέμπελος. Μόλις ὅμως καλεῖται ἀπὸ τὸν πατέρα του νὰ πάρῃ μέρος στὴν πατρικὴ ἐπιχείρησι μετεμψυχώνεται σὲ μετριοπαθῆ "ρεαλιστή" ἀστό. Τελευταία ἀπόδειξις: ὁ νεαρὸς μὲ τὸ ψευδώνυμο "Παλιός" ποὺ γιὰ μερικὰ χρόνια ὡς μαθητὴς στὴν Ἀθήνα καὶ φοιτητὴς στὴν Ἑλβετία, ἐγὼ γνωρίζοντας τὴν οἰκογένειά του, ἐσχολίαζε στὸ ἱστολόγιό μου καὶ μοῦ ἔγραφε τακτικά. Εἶχε ξεκινήσει ὡς ἀκραῖος φασιστὴς καὶ σταδιακὰ ὑπὸ τὴν ἐπιρροή μου εἶχε φθάσει στὶς ἰδεολογικές μου θέσεις. Ἀιφνιδίως, κατόπιν ἑνὸς ταξιδίου στὴν Μύκονο, ἔγινε ὀπαδὸς τοῦ Μακρὸν καὶ τῶν Βρυξελλικῶν καὶ ἐτάχθη μὲ τὸ μέρος τῶν τραπεζῶν κατὰ τοῦ Τραμβίου. Ὅπως λένε οἱ Γάλλοι, «il faut bien que jeunesse se passe!» (Πρέπέι ὑποχρεωτικὰ νὰ περάσῃς ἀπὸ τὴν ῥέμπελη νεαρὴ ἡλικία προτοῦ ἐπιστρέψῃς στὴν ἀστική σου τάξι). Ἐξαιρέσεις ὑπάρχουν, ἀλλὰ εἶναι ἐλάχιστες καὶ οἱ ἐξαιρέσεις εἶναι αὐτὲς ποὺ δημιουργοῦν τὸ μέλλον. Δημήτρης Κιτσίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μάρκο....να σου υπενθυμίσω....ότι πήγε σχεδόν 25-Σεπτ.....Γράψε κάτι....!!!
    ΥΓ.
    Μεγάλη μας τιμή να (αν) συμμετέχει στο παρόν φόρουμ ο καθηγητής Κιτσίκης.... θέλουμε πυκνότερη συμμετοχή... γιατί διαφωνώ σε αρκετά....και δεν μπορώ αλλιώς να τον βρω να του πω ένα-δυό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι να πούμε με τον Κιτσίκη;Υποστηρίζει την "ελληνοτουρκική" φιλία (εδώ γελάμε) και θεωρεί πως κακώς έγινε η Επανάσταση κόντρα στα τούρκικα σκυλιά, κρίνοντας από τη σημερινή κατάσταση του τωρινού,γραικυλικού κρατιδίου.Δηλαδή, κάποιος είναι άρρωστος με καρκίνο,κάνει χημειοθεραπείες και πετυχαίνουν. Εν τω μεταξύ,μετά από λίγο καιρό παντρεύεται,αλλά η γυναίκα του,του βγαίνει πουτάνα.Και τότε έρχεται ο Μήτσος που έχει το σουβλατζίδικο στη γωνία και λέει στο φίλο μας "Τι ήθελες και έκανες χημειοθεραπείες για να γλιτώσεις από την αρρώστια σου;Δεν είδες που η γυναίκα, σου βγήκε πουτάνα;"
      Αυτή είναι η "θεωρία" του τουρκολάγνου.

      Διαγραφή
  30. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/271094/fthiotida-dolofonia-brosta-sta-paidia-tou-thymatos-me-kasma

    ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι έγινε ρε παιδιά;;η εξελίξεις τρέχουν...γιατί τέτοια σιωπή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ

    Ὅποιος ἔχει τὴν ὑπομονὴ νὰ παρακολουθήσῃ τὸ παρακάτω βίντεο τριῶν ὡρῶν μὲ τὰ ἐπακόλουθα τῆς ὁμιλίας μου στὴν Σπάρτη τὸ βράδυ τῆς 30 Σεπτεμβρίου 2019 θὰ ἔχῃ τὴν ἀπόδειξι τῆς θλιβερῆς πευματικῆς πτώσεως τοῦ Ἕλληνος σἐ ἄμορφη ἀγέλη πυγμαίων γραικύλων.Πρόκειται γιὰ σπανιώτατο ἀδιάσειστο στοιχεῖο μαρτυρίας γιὰ τὸν μελλοντικὸ ἱστορικό. Νὰ τὸ διαφυλάξετε στὸ ἀρχεῖο σας ὡς κόρη ὀφθαλμοῦ. Δημήτρης Κιτσίκης

    Ὁμιλία Κιτσίκη στὴν Σπάρτη
    Οἰνοκράτης, στοῦ Μπορέτο, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, 8 μμ,
    Ἆγις Δ΄, βασιλεὺς τῆς Σπάρτης, ὁ πρῶτος Ἕλλην κομμουνιστής

    https://youtu.be/oRtRV40Svxc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μάρκο γράψε κανα μπινελίκι επιτέλους, μας γκαστρωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. https://terrapapers.com/fakeli-lacerta-i-synentefxi-mias-erpetoidous/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΩΣ ΒΓΆΖΕΙΣ ΤΗΝ ΔΌΣΗ ΣΟΥ

    https://rutube.ru/video/43f38219d2529c98e67b5d7e99813d93/?pl_type=user&pl_id=1793013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μητσοτάκη καταραμένε δαιμονισμένε - νέες ταυτότητες - Λαζάκης Ιωάννης Προφητική ομιλία

    https://www.youtube.com/watch?v=tYmqxnbdL-M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σε τι ωφελεί η... πατρίς αν δεν περνάμε καλά εμείς25 Οκτωβρίου 2019 στις 9:43 π.μ.

    Τι θα γίνει; Πότε επιτέλους το επόμενο σεντόνι; Γράψε κάτι ή κλείστο.
    Τα σέβη μου στον κ. Κιτσίκη. Χρόνια τα λέω ότι η μόνη ρεαλιστική λύση είναι μια συνομοσπονδία. Αν άφηναν τους Κεμάλ και Βενιζέλο να το πραγματοποιήσουν, σήμερα θα ήταν όλα καλά και θα είχαμε αποφύγει τα δεινά που επέφερε η κατάπτυστη δήθεν "μεγάλη ιδέα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και χειρότερο: Να περνάς χάλια και να μην έχεις και πατρίδα.

      400 χρόνια οθωμανικό μάλλον δεν είναι αρκετό για μερικούς...

      Δεν πειράζει. Σε λίγο η συνέχεια...

      Διαγραφή
    2. ...ΟΛΌΣΩΣΤΟ...ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΆΤΙ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ... οργάνωση καμία....σε όσους και να μίλησα...σε όσους και να φώναξα... όσους και να παρακίνησα...αποτέλεσμα... ΜΗΔΈΝ...!!!... κανείς δεν θέλει να αντισταθεί.... κανείς δεν θέλει να οργανωθεί... κανείς δεν θέλει να πράξει...ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΆ ΤΑ ΆΘΛΙΑ Δ.Υ.-ΟΡΚ.....!!!... Από το 2010 που ΟΥΡΛΙΆΖΩ...δεν κατάφερα ούτε ομάδα 3-ατόμων να φτιάξω...ΝΈΚΡΑ...!!!... γι'αυτό σου λέω... γράψε κάτι... όσο πιο συχνά μπορείς...αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι...μόνο εσύ έχεις μείνει εκεί έξω (σε όλο το ΝΕΤ)... αφού δεν μπορείς να οργανώσεις και να πράξεις... τουλάχιστο.... γράφε.... έστω και σαν ψυχοθεραπεία....
      ΥΓ
      Αν μπορείς να οργανώσεις μια ομάδα έστω και τριών ατόμων... ΈΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ...έστω και αν πρέπει να κάνω 500χλμ για να κατέβω Αθήνα....

      Διαγραφή
    3. Την ίδια άποψη είχα κι εγώ ,αλλά βλέπεις ότι χρόνο με το χρόνο όλο και πιό πολύ σαπίλα βγαίνει στην επιφάνεια.Δεν έχει πάτο.Οπότε ας αφήσουμε να ξεσπάσει όλο το πύον πρίν να καθαρίσουμε την πληγή...

      Διαγραφή
  38. Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι η καταστροφή και ο κατακερματισμος της Τουρκίας σε κρατίδια. Ένας δηλαδή ελληνοτουρκικος πόλεμος ικανός να προκαλέσει με την σειρά του εμφύλιο εντός των κατεχόμενων ελληνικών εδαφών (Τουρκία).

    Υπάρχει βέβαια και η επιλογή ανάπτυξης, αγοράς ή και κλοπής πυρηνικών όπλων από μέρους κάποιων Ελλήνων (με ή χωρίς να φαίνεται επίσημα το ελληνικό κράτος) με την επόμενη ημέρα να βρίσκει τους Τούρκους να μην μπορούν να γεμίσουν ούτε σχολικό λεωφορείο.

    Υπάρχουν λύσεις ορθόδοξες και ανορθόδοξες για κάθε πρόβλημα. Την συνομοσπονδία να την βάλετε στον κώλο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Με αφορμή το εύστοχο σχόλιο του φίλου για κατακερματισμό της Τουρκίας, θα ήθελα να καταθέσω τα εξής.

    Πράγματι για εμάς θα αποτελούσε την καλύτερη λύση. Όμως για να εφαρμοστεί - πραγματοποιηθεί, χρειάζεται αλληλουχία ανεξέλεγκτων και απρόβλεπτων γεγονότων. Οι "ηγέτες" δεν θα αφήσουν ποτέ να συμβεί αυτό και ο λόγος είναι ότι με το παρόν καθεστώς, ελέγχουν και εμάς και τους Τούρκους. Συνεπώς ο κατακερματισμός έχει μόνο ένα ωφελημένο - εμάς - και όλους τους άλλους χαμένους. Για το λόγο αυτό δεν θα αφήσουν να συμβεί ποτέ και έτσι αποτελεί μη ρεαλιστική λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και η Ιερά συμμαχία δεν θα άφηνε ποτέ τη δημιουργία ανεξάρτητης Ελλάδας....
      Σε πολυπαραγοντικά συστήματα δεν είναι εύκολες οι προβλέψεις...

      Διαγραφή
    2. Αν και διαπιστώνω ειρωνικό ύφος (χωρίς λόγο), θα σου θυμίσω ότι η Ιερά συμμαχία αντιτάχθηκε σθεναρά στην δημιουργία ανεξάρτητου κράτους. Το ζήτημα το κυοφορούσαν σχεδόν 20 χρόνια μέχρι να κάτσει η μπίλια στην δημιουργία του ελληνικού κρατιδίου και μόνο αφού την είχαν δέσει την δουλειά από όλες τις μεριές. Μέχρι να κρίνουν ότι τους συμφέρει αυτό, φάγαμε στο κεφάλι 400 χρόνια υποδούλωσης. Τα αποτελέσματα της "ανεξαρτησίας" τα ζούμε τα τελευταία 200 χρόνια και φυσικά σήμερα. Προφανώς, δεν αντιλέγω ότι είναι μια προτιμότερη λύση από την Τουρκοκρατία αλλά το συνολικό τίμημα ήταν βαρύ. [Βλ. αποχώρηση του Ελληνισμού από την Μ. Ασία, ολική καταστροφή στον Β' ΠΠ, πλήρης εξάρτηση (σχετικά αφανής κατά το παρελθόν, ολοκληρωτικά φανερή σήμερα), πλήρες ξεπούλημα κλπ]. Όλα αυτά φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι συσχετίζονται μεταξύ τους, είναι γεγονότα αλληλένδετα, δυναμικά και σίγουρα κατευθυνόμενα. Συνεπώς είναι εύλογο να θεωρεί κανείς (αν και πράγματι το μοντέλο είναι πολυπαραγοντικό) ότι το όποιο σπάσιμο της Τουρκίας (είτε είναι, είτε δεν είναι πιθανό) σίγουρα, αν γίνει, θα καταλήξει εν τέλει ελεγχόμενο με τρόπο που θα ωφελήσει τα αφεντικά και όχι τους υπηρέτες. Η όποια λοιπόν αναβάθμιση της Ελλάδας, υπό αυτούς τους όρους, πάλι θα είναι πρόσκαιρη, όσο ανήκουμε στους εξουσιαζόμενους. Το πνεύμα λοιπόν του σχολίου μου, δεν είναι αν τελικά θα προκληθεί ή όχι ο κατακερματισμός της Τουρκίας (που πράγματι πιστεύω ότι δεν είναι πιθανός καθώς ακούγεται σχεδόν 1000 χρόνια και ποτέ δεν γίνεται), αλλά αν ο κατακερματισμός θα γίνει προς ουσιαστικό όφελός μας.

      Διαγραφή
  40. Για αρχή να πω ότι ΔΕΝ είναι η καλύτερη λύση,αλλά ένα μεταβατικό - προσωρινό στάδιο που σε βάθος 100-1000 ετών θα οδηγούσε την ενσωμάτωση των κατεχόμενων ελληνικών εδαφών (Τουρκία), στην εθνική διοίκηση. Αλλά το να συζητάμε για τα παραπάνω πιθανά γεωστρατηγικα σεναρια την δεδομένη στιγμή που δεν έχουμε τέρμα και μας έχουν ταράξει στα πέναλτι, μας καθιστά λεβεντομαλακες.
    Ο μεγαλύτερος εχθρός του έθνους την δεδομένη ιστορική περίοδο,ΔΕΝ είναι η Τουρκία, αλλά η αδερφιστικη ΕΕ και η τρισάθλια νομοθεσία της που μας επιβάλλουν, που μεταβάλλει το σύστημα κοινών αξιών της κοινωνίας, αλλοιώνει δημογραφικά την χώρα και μας θυσιάζει-παραδίδει ως αμνούς στην Τουρκία.
    Αν υποθέσουμε ότι δεν υπήρχε η ΕΕ, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν πιο δυνατή, αυταρκης, ο μέσος μογγολος συμπολίτης θα πίστευε στις δικές του δυνάμεις και οι λαθροεισβολεις θα πυροβολουνταν στα σύνορα από τον ελληνικό στρατό. Όπως παλιά.

    Η έκθεση έχει ως εξής: "πως θα ήταν η Ελλάδα το 2020 χωρίς την ευρωπαϊκή ένωση"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όταν δεν αντιδράσατε έννομα όταν σας πήραν την Εθνική Κυριαρχία (με τη βούλα) τώρα που θα σας κατακτήσουν με τη βία, θα αντιδράσετε ;
    Οργάνωση, στρατηγική, όραμα = μηδέν
    Οι ανθέλληνες είναι τόσο εξελιγμένοι στον νέο λαθροεποικιστικό πόλεμο και στο μηχανισμό υποδούλωσης συνειδήσεων.
    Οι Έλληνες δεν ξέρω να έχουν ζήσει ποτέ κάτι παρόμοιο.. Επι 400χρονης Τουρκοκρατίας ρε Μάρκο έγινε ποτέ τέτοια πληθυσμιακή αλλοίωση; Μας γεμίσαν με μαυρίλα και ασιατική σαπίλα όπως πάει να γίνει τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΛΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ4 Νοεμβρίου 2019 στις 1:46 μ.μ.

    ΚΟΙΜΉΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ (1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ), Ο ΦΙΛΟΣ , ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ , ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

    Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΚΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟΥ , ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 , ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ , ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΤΟΥΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ.

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΕΝΙΧΡΆ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ Α.Φ.Μ. ΟΥΤΕ ΤΟΥ Α.Μ.Κ.Α , ΟΥΤΕ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.

    ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΣΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ , ΤΟΝ "ΑΓΙΟ ΜΑΞΙΜΟ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ " , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ , DVD κ.α

    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΎΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ , ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ DVD , ΧΑΡΤΙΟΥ , ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ κ.α ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ , ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΟΧΙ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

    ΗΤΑΝ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ , ΑΓΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ , ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ , Η ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΕΝΘΥΤΙΚΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ DVD , ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΑΠΛΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ.

    ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΔΕΡΦΕ , ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΖΑΚΗ. ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ .ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.

    ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΛΑΖΑΚΗ, ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. ΖΕΙ ΗΔΗ ΑΙΩΝΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΕΙ.

    ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    http://neataksi.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε μπας και τον έφαγαν οι Ατλάντιοι;

      Διαγραφή
    2. Το ατοπο της λεξης "Ελληνορθοδοξο" το καταλαβαινεις ? Η εισαι Ελληνας η εισαι χριστιανος (ορθοδοξος, καθπλικος η οτι αλλο θες). Αρκετα με το παραμυθοκατασκευασμα του 19ου αιωνα.

      Διαγραφή
  43. Θα γραψεις τιποτα ρε Μάρκο;θα περιμενουμε πολυ ακομα για αρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε παιδιά ο Τραϊανού τί απέγινε? Ξέρει κανείς? Είναι άραγε υπαρκτό πρόσωπο ή ομάδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μαλάκα μάρκο τι θα γίνει, πόσο θα μας έχεις στην πείνα ακόμα; ο λαός σου απαιτεί νέο άρθρο εδω και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ρε ηλιθιε εσύ από πάνω, εάν πέθανε τότε ποιος σου εγκρίνει τα σχόλια;
    Μάρκο γράψε ρε μλκα βλέπεις τι γίνεται γύρω σου, θέλουμε τη Ντεσαδικη δόση μας για να θωρακιστουμε ενάντια στην πηχτή περιρρεουσα βλακεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να είναι σεντόνι 400+ σελίδων να το έχω και για τις γιορτές....να το ε(φ) αριστιεμαι....

      Διαγραφή
  48. Πεστα Artifacto. Βέβαια μπορεί κ ο Μάρκος να πεεχει πεθάνει κ να εγκρίνει σχόλια ως νεκρός. (Αυτό πάει για τον άλλον τον μαλακα τον ανώνυμο από πάνω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ