Εταιρικός φυλετισμός και η εξέλιξη του κορόιδου





3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9020



Νωρίς στον τάφο μπήκατε
Χέστες, απολειφάδια
Σαύρες σας τρώνε την ψυχή
Και το μυαλό κουνάβια.

Απάτη-κοροϊδοϊός
Μασονική κολόνια
Χύσια-ειδήσεις σας κερνούν
Και σας γλεντούν τελώνια.

Ζόμπι ψοφήστε άμεσα
Τ’ αρχίδια μη μου σπάτε
Χαρτιά υγείας είσαστε
Στον καμπινέ θα πάτε.


(Από την συλλογή «Μπαμπά μη βήχεις»)




 
Για πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα όχι απλά να παρακολουθώ αλλά να είμαι ο πρωταγωνιστής σε ταινία επιστημονικής φαντασίας.


Κάτι σαν εκείνο το «I am Legend» με τον Γουίλ Σμιθ.  Μόνος στην πόλη να ψάχνω επιζώντες και με τους μεταλλαγμένους να καραδοκούν μέσα στα σιωπηλά κτίρια για να μου την πέσουν.



Σας προειδοποιούσα από καιρό για την εγγύτητα του πέους. Αρκετοί από τους αναγνώστες είναι αλήθεια ότι με τιμούσαν και με τιμούν με τον σεβασμό και την φιλία τους. Άλλοι απλά χλεύαζαν και περνούσαν ευχάριστα την ώρα τους (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν). Η συντριπτική πλειοψηφία απέρριπτε χωρίς να διαβάσει γιατί δήθεν την ενοχλούσε το χύδην φορτίο της γλώσσας.
  


Τώρα που το σκατό λέρωσε τους είρωνες, τους εγκάθετους και τους μη-μου-άπτου, είναι περιττό να τους ρωτήσω πώς αισθάνονται. Όχι γιατί τους λυπάμαι -άλλωστε το παρόν ιστολόγιο φημίζεται για την έλλειψη ελέους- αλλά γιατί τα βάσανά τους μόλις ξεκίνησαν.



Σχεδόν όλοι αναμένουν ότι με την λήξη της επίσημης «καραντίνας» οι πορνοζωές τους, έστω και σιγά-σιγά, θα επανέλθουν στην προηγούμενη κατάσταση…



ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…




Το άλλο με τον πουτσαρά τον Τοτό το ξέρετε;


ΚΟΤΕΣ…

ΓΙΔΙΑ…

ΠΡΟΒΑΤΑ…

ΜΟΥΣΚΑΡΟΙ…

ΖΩΝΤΑ ΖΩΑ και ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ…

…ακόμα να πάρετε πρέφα πού σας πάνε;


Από το 9012 αυτά τα εμπριμέ κουραδάκια που βάζετε κάθε τόσο στο Κιναιδοβούλιο, σας υπόσχονται «ανάπτυξη». Δεν υποψιαστήκατε τίποτα που κάθε χρόνο βουλιάζετε όλο και πιο βαθιά στο βόθρο;




Αγαπητοί μου μπαμπουίνοι, η μόνη «ανάπτυξη» που θα δείτε εγγυημένα θα είναι η ανάπτυξη του σφιγκτήρα σας σε διάμετρο για να χωρέσει το υπερμεγέθες πέος που λέγαμε.


Είστε πραγματικά τόσο βλαμμένοι;


Έχετε καεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να πιστεύετε ΑΡΧΙΔΙΕΣ;


Νομίζετε ότι εκείνοι που διέθεσαν τόσο χρήμα, τόσο κόπο και τόση επιρροή για να στήσουν σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο αυτή την υπερμηχανή θα σας αφήσουν έτσι απλά να επανέλθετε στο χαζοχαρούμενο πριν;


«Είναι παγκόσμια οικονομική αρπαχτή», λένε κάποιοι πανηλίθιοι... «Οι ΗΠΑ το προκάλεσαν για να μηδενίσουν το χρέος τους»… «Θα κάνει restart η οικονομία»... «Εμείς εδωπέρα θα υπογράψουμε ακόμα ένα μνημόνιο και θα είμαστε ΟΚ»…


Μοιάζουν με την μουνάρα που έχει αιχμαλωτιστεί από μια συμμορία ψυχοπαθών βασανιστών δολοφόνων και τους λέει: «’Ντάξει παιδιά, θα σας κάνω μια πίπα και θα με αφήσετε να φύγω».




Άντε τώρα να εξηγήσεις σε πανεπιστημιακά τούβλα και καταρτισμένους μπετόβλακες ότι αυτοί που βρίσκονται πίσω από την Εγκληματική Υπερδομή κατέχουν τα πάντα. Ότι όλο το χρήμα είναι δικό τους και δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου οι πενταροδεκάρες του λαουτζίκου. Ότι οι μιαρές υπάρξεις τους τρέφονται με τρόμο και με επιθανάτια αγωνία. Ότι αντλούν ηδονή μονάχα από το ξεζούμισμα αλλοφρόνων ψυχών.


Αυτήν την φρικιαστική λεπτομέρεια, το βλακωδέστερο τμήμα του πόπολου την έχει διαισθανθεί πλήρως. Επειδή διανοητικά βρίσκεται κοντύτερα στα ζώα, έχει αναγνωρίσει τον κίνδυνο από ένστικτο χωρίς να μπορεί να τον δει ή να τον κατανοήσει. Γι αυτό έχει κλειδαμπαρωθεί στις τρύπες του τρέμοντας. Δεν είναι ο κοροϊδοϊός αυτό που τους φοβίζει και έχουν κρυφτεί όλοι σαν τα ποντίκια. Είναι γιατί αφουγκράζονται το σούρσιμο του τεράστιου ερπετού που τους πλησιάζει.


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:


Είναι εδώ και μερικά χρόνια που όλα τα είδη παρασιτικών ανθρωπο-εντόμων που κάνουν παρκούρ στα παγκόσμια σύνορα έχουν αρχίσει να ονειρεύονται παραδείσους αρμέγματος και λεηλασίας σε βάρος των λευκών ιθαγενών. Μοχθηρά και εγκληματικά βιορομπότ εγκαταλείπουν άρον-άρον τους βόθρους μέσα στους οποίους δίκαια αποσυντίθονταν και αναζητούν φρέσκους και λειτουργικούς οργανισμούς να προσκολληθούν. 




Είναι φως-φανάρι ότι όλα αυτά τα κάκιστης ποιότητας ορκ και οι γυφτόδουλοι νομάδες δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ να προσφέρουν σε μια έστω και μέτρια ανεπτυγμένη κοινωνία.  Τα μυαλά τους είναι σκατοχυλός, τα σώματά τους άρρωστα και οι ψυχές τους ξεραμένα κουράδια. Το μεταλλαγμένο κρέας τους δεν το πλησιάζουν ούτε λιμοκτονούσες ύαινες.




Το ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον κωλοπλανήτη κάποιοι το έχουμε καταλάβει εδώ και κάμποσο καιρό. Τώρα ήρθε η ώρα να το βιώσετε και όσοι από σας τους υπόλοιπους μέχρι στιγμής ασχολιόσασταν με τα κάμπριο, τα μπουζούκια και το κλωτσόμπαλο και κάνατε μεγαλοπρεπώς τις πάπιες.




Η ζωανθρωπότητα δεν χωρίστηκε μόνη της σε φυλές.  Ούτε ο Homo Sapiens με το μόλις 210.000 χρόνων βιογραφικό του πρόλαβε να διασπαστεί σε τόσες φάρες και υποασκέρια.  Το πώς οι 4 βασικές «φυλές», η λευκή, η μαύρη, η κίτρινη και η ημίσκουρη, εξελίχθηκαν από ουρακοτάγκους σε sapiens την ίδια στιγμή (διατηρώντας ταυτόχρονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους) παραμένει μυστήριο.  Κανείς ανθρωπολόγος δεν έχει τολμήσει να αγγίξει την ουσία του ερωτήματος.  Όλοι ψάχνουν να βρουν τον χαμένο κρίκο μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου, το Άγιο Δισκοπότηρο της ζωανθρωπολογίας.  Με απόλυτη βεβαιότητα μπορώ να σας πω ότι δεν θα τον βρουν ποτέ, γιατί απλά δεν υπάρχει.






Το ότι είμαστε γονιδιακά όμοιοι με τα πιθηκο-ξαδερφάκια μας σε ποσοστό 97-98 % είναι αλήθεια. Εφόσον έχουμε υπόλειμμα ουράς στον κόκκυγα, ιατροδικαστικά είμαστε ένοχοι.  Όμως δεν είμαστε πίθηκοι.  Τι να έγινε άραγε και ξεσοΐσαμε; Φάγαμε μήπως τον απαγορευμένο καρπό και αρχίσαμε να λύνουμε εξισώσεις;  Ούτε ψωραλέος σκυλάραπας δεν την τρώει πλέον αυτήν την μάντολα. Εδώ έχει πέσει γενετική μηχανική του κερατά και άγριο γονιδιακό κωλομπάρεμα.



  
Αν όμως εμείς γίναμε άνθρωποι, γιατί οι υπόλοιποι πίθηκοι έμειναν κωλοπίθηκοι; Πάρτε όποιους γουστάρετε από δαύτους. Ό,τι στοίχημα θέλετε, μετά από 1 εκατομμύριο χρόνια, πάλι κωλοπίθηκες θα είναι. Εκτός και αν κάποιος τους κωλομπαρέψει τα γονίδια.




Ο πλήρης διασυρμός της δαρβινικής θεωρίας στο τμήμα της εξελίξεως των ειδών οφείλεται στην παταγώδη αποτυχία της να επιχειρηματολογήσει πειστικά για το «εξελικτικό άλμα». Όχι για το πώς ο μεγαλόδων εξελίχθηκε σε καρχαρία αλλά για το πώς η ανεγκέφαλη μαϊμού μεταλλάχθηκε σε κατασκευαστή διαστημοπλοίων. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, κάποιοι πιθηκάνθρωποι του σήμερα δεν απέχουν και πολύ από τις μαϊμούδες.


Κοντολογίς ούτε καν η εξαφάνιση του νεαντερτάλιου ζωανθρώπου (και των άλλων πιθηκομούρικων κλάδων) δεν μπορεί να τεκμηριωθεί επαρκώς.  Κανονικά θα έπρεπε να έχουν απομείνει μερικοί από δαύτους σε ανεξερεύνητα τμήματα του πλανήτη. Κι όμως στις ζούγκλες του Βόρνεο και της Βραζιλίας οι απομονωμένες φυλές που ανακαλύπτονται για πρώτη φορά είναι ως εκ θαύματος όλες Sapiens! Σαν να βγήκε κάποτε μια παγκόσμια σκούπα (πες κατακλυσμός) και να σάρωσε όλα τα αποτυχημένα προηγούμενα μοντέλα ζωανθρωποειδών.



Η μόνη «εξελικτική» θεωρία που μπορεί κάπως να σταθεί λογικά είναι η της άνωθεν παρέμβασης. Αυτό που ομολογούν λίγο-πολύ όλες οι θρησκείες κλέβοντας και αντιγράφοντας τις αρχαιότερές τους μυθολογίες: Ο Θεός έβαλε το χέρι του ή ακόμα χειρότερα τον πούτσο του στο DNA μας.



Έχουμε 2 μελέτες περίπτωσης που ενισχύουν την θεωρία του θεϊκού κωλομπαρέματος:

Α) Ο σκύλος.  Αυτή η κατά τα άλλα συμπαθής τετράποδη κουραδομηχανή δεν υπήρχε πουθενά στην φύση ούτε είχε τόσα είδη όσα έχει στις μέρες μας. Είναι η πιο ξεκάθαρη περίπτωση μετάλλαξης και μάλιστα με ήπιες μεθόδους.  Ο άνθρωπος πήρε δείγματα από τον λύκο και έφτιαξε το σκυλόσογο κατά παραγγελία όσον αφορά τα σωματικά προσόντα. Αν είχε την τεχνολογία να πειράξει και το μυαλό του, οι σκύλοι σήμερα θα παρουσίαζαν αθλητικές και μουσικές εκπομπές καλύτερα από τους δίποδους κρετίνους παρουσιαστές.

Β) Οι μεταλλαγμένοι χοντροί και χοντρές.  Μέσα σε λιγότερο από 40 χρόνια με εργαλείο τις μαργαρίνες, τα γαριδάκια και τα σκουπιδοφαγητά, οι κανονικοί άνθρωποι αντικαταστάθηκαν από κοπάδια μπαζοάχρηστων κινούμενων ζελέδων.  Αυτή η ντροπή της εξέλιξης, δηλαδή τα όντα που ζουν μόνο για να τρώνε και να χέζουν, αποτελούν προϊόν εργαστηριακής διαστροφής. Το παράδοξο είναι ότι οι ίδιοι θεωρούν τους εαυτούς τους ως …κανονικούς.  Μάλιστα καταφέρνουν να επιβιώνουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο στην σημερινή μπαλοτσο-κοινωνία η οποία επιδοτεί και προστατεύει όλα τα παρασιτικά είδη, πράγμα που δεν είχε συμβεί έως τώρα σε καμία ιστορική περίοδο.  



Κάποιοι ημιμαθείς άσχετοι βρίζουν τον Προμηθέα ότι φταίει ΚΑΙ γι αυτό. Καλά κάνουν και τον βρίζουν. Ο Προμηθέας φταίει που τους κατέβασε από τα δέντρα. Έπρεπε να τους αφήσει ΖΩΑ, να κρέμονται από τα κλαδιά και να τρώνε κοτσάνια και ξυλοκέρατα.



…Εξέλιξη των όντων, ειδιστικές θεωρίες, γονιδιακοί συλλογισμοί…Τι μας χρειάζονται όλα αυτά τώρα που μας δαγκώνει ο κρονοϊός;



Θα σας πω: από την παγκόσμια σύρραξη που ξεκίνησε ήδη, κανείς μας δεν θα μείνει ανέγγιχτος. Αντικειμενικά η γνώση της προϊστορίας των φυλετικών διαχωρισμών θα κάνει ευκολότερη την λήψη αποφάσεων και την υπερπήδηση των σκατοεβραιοχριστιανικής προελεύσεως δισταγμών. 



Ευτυχώς φτάσαμε στο χρονικό σημείο όπου τα διάφορα είδη έχουν αρχίσει να τροφοδοτούνται με την μεγάλη αλήθεια που οι κατασκευαστές τους τους απέκρυπταν επί χιλιετίες: δεν υπάρχει καμία ενότητα στο ζωανθρώπινο γένος. Οι 4 βασικές «φυλές» του προέρχονται από διαφορετικά γενετικά πειράματα πάνω στο ίδιο είδος πιθήκου. Πιθανότατα τούτη η ταλαίπωρη οικογένεια μαλλιαρών τετράχειρων δεν είναι καν ιθαγενής αλλά μεταφέρθηκε εδώ από κάποιον άλλο φτωχογαλαξία. Είτε μας αρέσει είτε όχι, είμαστε βιομηχανικά προϊόντα διαφορετικών εταιρειών. Σαν γελάδια μας αμόλησαν σ’ αυτό εδώ το λιβάδι να αυγατίσουμε και τώρα ήρθε η ώρα για το μεγάλο μάζεμα, το μαρκάρισμα, την πώληση και το σφάξιμο.



Ως εκ τούτου δεν υφίσταται καμία «κοινή» μοίρα, κανένα «συνεργασιακό» πρότυπο, κανείς «ανεκτικός» διακανονισμός. Τα είδη είναι καθ’ εικόνα και ομοίωση των κατασκευαστών τους: ανταγωνιστικά μεταξύ τους και ανελέητα, δίχως όρους και δίχως καλοσύνες. Ζουν και συμπεριφέρονται ως μονομάχοι στο Κολοσσαίο. Ο νικητής κυριαρχεί εξολοθρεύοντας όλους τους αντιπάλους του.


Το ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο να χωνέψετε αυτή την απλή αλήθεια μετά από αιώνες εβραιοτρωγλοδυτικού τρόπου σκέψης. Μόνο μερικοί από τους πρωτεργάτες του Εθνικοσοσιαλισμού όπως ο Ρόζενμπεργκ είχαν καταφέρει να συλλάβουν σε αχνές γραμμές το ύψιστο νόημα της φυλετικής διαφοροποίησης.  Φυσικά η μοναδική συνεισφορά των πατατοφάγων στην λύση του μυστηρίου που μας περιβάλλει χάθηκε όταν η ιδεολογία εκχυδαΐστηκε από τους υπερκόσμιους εξουσιαστές για να αποδοθεί ως δόλωμα στις βλαχοτευτονικές μάζες.


Αν εγκαταλείψουμε την άχρηστη εθνικοσοσιαληστρική ιδεοκαρικατούρα και πάμε πίσω στην αυθεντική αρχαία εκδοχή του εθνοφυλετισμού, δηλαδή το «πας μη Έλλην βάρβαρος», το νόημα αναδύεται και πάλι ξεκάθαρο.






Στους κλασικούς χρόνους οι απόγονοι του Προμηθέα έχουν τόσο ενστικτωδώς όσο και επιστημολογικώς συναίσθηση της γονιδιακής τους μοναδικότητας και υπεροχής. Παρά τις άοκνες σκοταδιστικές προσπάθειες του τιτανόδουλου ιερατείου, η πλειοψηφία των αρχαίων Ελλήνων γνωρίζει με σαφήνεια τις διαφορές της από τα αφροασιατικά κακέκτυπα του Sapiens.  Μπορεί στην ερπετοψωλοχυμένη Αθήνα το ύπουλο ανακάτεμα των κοπροφυλών να ευδοκιμεί (όπως συμβαίνει και σήμερα), όμως στην Σπάρτη και στις υπόλοιπες μικρές πόλεις οι ερπετικοί εισβολείς λεπιδιάζονται και ξεμαγαρίζουν συστηματικά. 


Οι απόπειρες των δρακονιανών συφιλοφτυσμάτων να εμπλουτίσουν τον σκουπιδογονιδιακό τους χάρτη με εξέχοντα στοιχεία γιγαντώνονται με την εμφάνιση του Χριστιανισμού και του Μωαμεθανισμού.  Και οι δύο αυτές διεθνιστικές πουτανοπαραλλαγές του Ιουδαϊσμού αναλαμβάνουν να σβήσουν τα ίχνη της επέμβασης του Μεγάλου Παίκτη στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Για αρκετούς αιώνες, καίγοντας ανθρώπους και χειρόγραφα καταφέρνουν να παραπλανήσουν το πόπολο σε αναζητήσεις μελλοντικών ανταμοιβών και παρθενούχων spa. Τελευταία προσθήκη στις σκατοπαπαδίστικες κουραδοψωλιές αποτελεί η πολιτική θρησκεία του σοσιαλκομμουνισμού και ειδικά η πρόσφατη μετάλλαξή της, ο αντινατιβιστικός δικαιωματισμός.


Ξαφνικά γίναν όλα ίσωμα. Ασιατικά τσερλόσκατα και αποκούραδα δραβίδων τα οποία δεν έχουν ούτε καν ανθρώπινη όψη διασχίζουν ως ακρίδες ποτάμια και θάλασσες για να μολύνουν με την παρουσία τους τον κόσμο των ζωντανών. Αυτά τα τεφρογενή, ζομπιοειδή βιορομπότ είναι προφανές ότι αποτελούν την δύναμη κρούσης του γένους των ανωφελών εντόμων.



Ύστερα από την αργή φάση της μετατροπής των φυλών σε έθνη και των εθνών σε κράτη, περάσαμε τάχιστα εκείνη της μετατροπής των κρατών σε εταιρείες. Η Εγκληματική Υπερδομή έχοντας επιτύχει στο τέλος του 90ου [βαρβαρικού 20ου] αιώνα να μετατρέψει τις 10-15 ισχυρότερες χώρες σε εταιρικά σχήματα, πλέον αδιαφορεί για την προσαρμογή των  μικρότερων κρατών. Λειτουργώντας ως πολιτικός, στρατιωτικός και τοκογλυφικός οδοστρωτήρας, κατασυνθλίβει και δολοφονεί κράτη, εθνότητες και λαούς.



Κατεξοχήν συντονιστικό όργανο σε αυτήν την οργανωμένη και άνευ προηγουμένου ληστεία και γενοκτονία είναι η δολοφονική κλίκα που αποκαλείται ΟΗΕ μαζί με τους βρομερούς συνενόχους της, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ. Όλοι οι παραπάνω μαστροποί του ανθρώπινου γένους είναι μαριονέτες της Εγκληματικής Υπερδομής.






Απέναντι σε αυτήν την αιμοδιψή και μισάνθρωπη μαφία δεν υπάρχουν παρά οι ξεμοναχιασμένοι λαοί που διοικούνται από μια διεθνή τάξη πολιτικών βαλέδων. Θλιβεροί υπηρέτες των ανώνυμων «αγορών», αυτοί οι διορισμένοι «πρόεδροι» και «πρωθυπουργοί» της κακιστοκρατίας κοροϊδεύουν συνεχώς τον προβατόκοσμο ότι δήθεν πασχίζουν για το καλύτερο. Χρισμένοι στα μασονικά άδυτα υπακούουν μονάχα στην αόρατη ιεραρχία της Εταιρικής Στοάς. Στην πράξη, αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες είναι οι δήμιοι των λαών τους που ξεπαστρεύουν τους πολίτες χωρίς ενδοιασμούς.




Όταν στο ξεκίνημα της χρονιάς είχε αρχίσει να εξαπλώνεται στην σχιστομάτικη επικράτεια η παπαροασθένεια που ονομάστηκε COVID 19, ήμουν σίγουρος ότι αποτελούσε μια εποχιακή χλαπάτσα των Κινέζωων. Ως προς αυτό είχα απόλυτο δίκιο: μέχρι την στιγμή που γράφονται τούτες εδώ οι γραμμές, ο κοροϊδοϊός παραμένει μια συνηθισμένη ίωση με ΑΣΗΜΑΝΤΟ δείκτη θνησιμότητας.



  
Είμαι από εκείνους τους λίγους που εξαρχής αμφισβήτησαν την νεοταξική κορονοπαπάτζα.  Το σενάριο που έστησαν και αυτή την φορά είναι της πούτσας. Φτηνιάρικο, κακοσκηνοθετημένο, αντιεπιστημονικό και με πρωταγωνιστές ξεπεσμένους πεοκομπάρσους.  Είναι κατάλληλο μόνο για τον όχλο που μαστουρώνει με την μπαζοτηλεόραση. Και φυσικά μόνο με την τηλεόραση μπορούν να το στηρίξουν.



Από όποια πλευρά και να το κοιτάξεις το παραμύθι τους είναι σάπιο. Χάνει σκατό από παντού. Πρόκειται για την απόλυτη ΜΟΥΦΑ. Ένας συνηθισμένος κορονοϊός με αμφισβητούμενες πνευμονικές επιπλοκές και με ελάχιστη θνησιμότητα μασκαρεύτηκε σε θανατηφόρο λαίλαπα από τα άθλια ΜΜΕ και τους ημιμαθείς κομπογιαννίτες που παριστάνουν τους γιατρούς.



Η πιο αναξιόπιστη φάρα πούστηδων μετά τους πολιτικάντες και τους δημοσιοκάφρους είναι οι γιατροί. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί σου λένε «άσε τους άλλους γιατρούς, πήγαινε στον τάδε»; Το ίδιο πανεπιστήμιο δεν τελείωσαν; Τα ίδια πράγματα δεν διδάχτηκαν από τους καθηγητές τους; Γιατί ο τάδε ξέρει και οι συνάδελφοί του δεν ξέρουν; Η σκληρή αλήθεια είναι ότι οι γιατροί είναι για τα μπάζα επειδή ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ και δεν ενημερώνονται για την επιστήμη τους. Στο facebook ξημεροβραδιάζονται και οι περισσότεροι ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.



Την απάτη της ψευτοϊατρικής και των βρομο-νοσοκομείων τους, την έχω ζήσει στο πετσί μου. Έχασα τον πατέρα μου από ένδονοσοκομειακή λοίμωξη από αυτούς τους βρομιάρηδες.  Λένε συνεχώς ψέματα, δεν ενδιαφέρονται για τους ασθενείς, δεν πλένονται και δεν τηρούν καμιά από τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Οι ιοί και τα μικρόβια δεν μεταφέρονται τηλεπαθητικά σε αποστειρωμένους χώρους. Μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο όταν δεν τηρούνται ούτε στοιχειωδώς τα πρωτόκολα απολύμανσης.  Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε μπουρδελο-νοσοκομείο και κοιτάξτε τις ρόμπες των γιατρών και των νοσοκόμων: είναι βρομερά άθλιες (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).


Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω, γαμώ τις φιδομάνες που τους γέννησαν όλους αυτούς τους ερπετοειδείς. Το Νεοελληνικό σύστημα υγείας είναι ένας δολοφονικός καρκίνος, τρισχειρότερο από τις αρρώστιες που καλείται να θεραπεύσει.


Πριν 5 χρόνια πήγα στα εξωτερικά ιατρεία ενός ολοκαίνουργιου νοσοκομείου. 
«Κάτσε» μου λέει ένας νεαρός γιατρουδάκος. 
Πάνω στον πάγκο εξέτασης είχε κάργα φρέσκο αίμα.  
«Πού να καθίσω; Πάνω στα αίματα;»
«Συγνώμη να καθαρίσω…»
Πανικός γινόταν εκείνη την στιγμή στην αιθουσα. Τα δοχεία ήταν τίγκα στις χρησιμοποιημένες κομπρέσες, σύριγγες, αιματοβαμμένα μπαμπάκια, κλπ.
«Καθαρίστρια δεν έχετε εδωμέσα;»
«Μία (1) έχουμε για ολόκληρο το κτίριο».
«Πλάκα κάνεις».
«Καθόλου. Προσέλαβαν 5 πριν από ένα μήνα αλλά οι 4 άλλαξαν πόστο και έγιναν διοικητικοί υπάλληλοι».



Ένας θείος μου έβηχε και είχε λίγο πυρετό.
«’Ίωση έχεις», του λέω.
Τον ξαναβλέπω μετά από δύο μέρες.
«Πήγα στο νοσοκομείο και μου έκαναν εξετάσεις», μου λέει.
«Και τι σου βρήκαν;»
«Ίωση».
«Τι ίωση; Δεν σου είπαν;»
«Δεν ξέρω… Ίωση».
«Κατάλαβα… «Γιατροί» σαν κι εμένα είναι κι αυτοί».
 

 
Ο κολλητός μου έχασε διαδοχικά και τους δύο γονείς του από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις του αναπνευστικού. Μια φίλη μου έχασε την μητέρα της, άλλοι γνωστοί μου, πατέρα ή μητέρα αντίστοιχα.  Συμπέρασμα: Άμα είσαι πάνω από 80 και θες να ζήσεις λίγο ακόμα, μακριά από εμβόλια και από τα σκατο-νοσοκομεία τους όταν έχεις πνευμονικό νόσημα. Σπίτι με τις εισπνοές σου έχεις περισσότερες πιθανότητες να την σκαπουλάρεις.


Κι όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Αυτοί οι αδιάβαστοι και αστοιχείωτοι γιατροί και γιατρίνες να παριστάνουν τις αυθεντίες συσκοτίζοντας και παρακωλύοντας την αλήθεια. Ο δε πολύτεκνος βυζαντινόκαβλος ιεροψάλτης να παριστάνει τον αρχιστράτηγο του αόρατου αγώνα. Αν κοιτάξει κανείς με προσοχή το βλέμμα του, θα δει ότι δεν έχει καμιά λάμψη. Είναι άδειο και άψυχο όπως το βλέμμα του υπνωτισμένου σκλάβου. 
  


Μάλλον συμπτωματικό είναι το ότι αυτός ο νέος Τσακαλώτος έχει περάσει από όλα τα εβραιοκρατούμενα ιδρύματα: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Χάρβαρντ, Μπεθ Ίσραελ Ντήκονες, Άλμπερτ Αϊνστάιν Μέντικαλ Σέντερ.  Αν τα γιατρουδάκια δεν ξέρουν πού πάνε τα τέσσερα από ιατρική, αυτός ο βραβευμένος αριστούχος της πουστιάς ξέρει πάρα πολύ καλά που το πάει η Νέα Τάξη. Είναι από καιρό που η τεκτονόδουλη διοπτροφόρος κάμπια αναρριχάται ύπουλα στο σβέρκο της κοινωνίας για να επιφέρει το δηλητηριώδες τσίμπημα. Προσωπικά του εύχομαι να δει να ψοφάνε και τα 7 μπάσταρδά του πριν θερίσει και τον ίδιο ο Μέγας Χάρος.
  


Ζούμε την δικτατορία του λοβοτομημένου προλεταριάτου. Μια συμμορία ποδιτσοφόρων τομαριών διοικεί αυτόν τον κωλόκοσμο κατά τις εντολές των αόρατων ιδιοκτητών του. Οι μεμονωμένες ψύχραιμες φωνές φιμώνονται. Το κοπάδι των φοβισμένων κτηνών ποδοπατεί αλύπητα όποιον του υποδείξουν ως εχθρό οι νέοι πολιτικοί κομισάριοι. 


Δεν χρειάζεται να είναι κανείς λοιμωξιολόγος ή επιδημιολόγος για να βγάλει ορισμένα συμπεράσματα.  Αρκεί να έχει ακλόνητη λογική και να αναλύει τα πραγματικά στοιχεία.  Δεν μπορεί ένας ιός να συμπεριφέρεται διαφορετικά σε κάθε χώρα. Ούτε να διαδίδεται με διαφορετικούς τρόπους στην ίδια πόλη. Ούτε να επιλέγει την ομάδα ανθρώπων που θα κολλήσει, την μια μέρα στο κέντρο της πρωτεύουσας την άλλη στο απομονωμένο Άνω Κατσικοχώρι. Ούτε τελικά ένας ιός που κάνει τέτοια άλματα είναι δυνατόν να καταπολεμηθεί με καραντίνα κατά την οποία εκατομμύρια πιθανοί φορείς και ασθενείς μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι λόγω επαγγελματικής ιδιότητας.  



Ακόμα κι ο τελευταίος ανίδεος σκιντζής που φοράει ιατρική ρόμπα γνωρίζει ότι η καραντίνα μπορεί να εφαρμοστεί με κάποια αξιοπιστία μόνο σε κλειστές εγκαταστάσεις και πάνω σε ολιγομελείς ομάδες. Οι τρόποι διάδοσης των ιών είναι συγκεκριμένοι. Αυτός πρέπει να είναι ο πρώτος ιός στην ιστορία ο οποίος μεταδίδεται μέσω της τηλεόρασης.  



Ιδού μερικές λογικές σκέψεις πάνω στο γελοίο παραμύθι τους:

…Μας είπαν ότι η Ιταλία είχε πολλούς νεκρούς γιατί ο πληθυσμός της αποτελείται από ηλικιωμένους. Ωραία, τότε η Νεοελλάδα που είναι πιο ηλικιωμένη από την Ιταλία γιατί δεν έχει τόσους νεκρούς;  Μούγκα.

…Μετά δικαιολόγησαν ότι είναι λόγω τουρισμού που η Ιταλία έχει τόσα πολλά κρούσματα. Και το Ιράν που δεν έχει σχεδόν καθόλου τουρίστες και του οποίου ο πληθυσμός είναι κατά πλειοψηφία κάτω των 30 ετών, πώς γίνεται να είναι στην πρώτη τριάδα κρουσμάτων; Μούγκα ξανά.

…Πιο μετά «ανακάλυψαν» ότι λόγω γεωγραφικού πλάτους, σχετικής υγρασίας και φυσικά του ανάδρομου Ερμή, εξηγείται η διαφοροποίηση. Και η Αρμενία που έχει όλα αυτά το ίδιο, γιατί δεν έχει πολλά κρούσματα; Και πάλι μούγκα.




Πριν μπει ο Φεβρουάριος,  τα καμπανάκια του συναγερμού είχαν αρχίσει να χτυπάνε δαιμονισμένα.  Στο μυαλό μου ήρθε άμεσα η ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ των   Δίδυμων Πύργων στην Νέα Υόρκη.  







Το 9001 είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου, η πουστιά είχε παιχτεί στην άλλη πλευρά του ωκεανού και έχασα χρόνο ώσπου να ανακαλύψω την μούφα. Ωστόσο, το πολύτιμο δίδαγμα της 9/11 ήταν το ότι όποιος ψάχνει την τελειότητα στην συνωμοσία, ματαιοπονεί. 





Έχοντας παρακολουθήσει ατελείωτες ώρες βίντεο και έχοντας διαβάσει άπειρα επιχειρήματα και των δύο πλευρών κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν φταίει ο σκηνοθέτης της εκάστοτε συνωμοσίας που φαίνεται τόσο άσχετος.  Η αλήθεια είναι ότι γύρω μας υπάρχουν πάρα πολλοί έξυπνοι άνθρωποι οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι σε διαφορετικά πράγματα. Μπορείς να κοροϊδέψεις μερικούς αν τους πιάσεις στον ύπνο, είναι όμως φύσει αδύνατον να τους κοροϊδέψεις όλους πάνω σε αυτό που αποτελεί το αντικείμενο της εξειδίκευσής τους. 




Όταν ο εξειδικευμένος πολίτης είναι και σκεπτόμενος, βλέπει την συνωμοσία ως αυτό που είναι: μια γελοιωδέστατη απόπειρα κάποιων άσχετων να τον εξαπατήσουν.  Οι συνωμότες είναι σαν τους ταχυδακτυλουργούς. Γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ξεγελάσουν το έμπειρο μάτι και την αναλυτική σκέψη γι αυτό κινούνται γρήγορα ελέγχοντας τις συνθήκες όσο μπορούν.




Ως εκ τούτου, οι συνωμοσίες τείνουν να απευθύνονται κατά κανόνα στους βλάκες. Επειδή οι βλάκες είναι: α) περισσότεροι, β) πιο ευκολόπιστοι και γ) εντελώς ανένδοτοι άμα κατσικωθούν σε αυτό που θεωρούν ως αλήθεια.




Όταν στις 27 Φεβρουαρίου ακυρώθηκε λόγω κοροϊδοϊού η παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού, ήξερα ότι η πόλη αναφοράς για τον ελληνικό χώρο θα ήταν η Πάτρα. Μια πόλη κατεστραμμένη οικονομικά και κοινωνικά, με υψηλή ανεργία, πιλοτική επιλογή για το 5G δίκτυο και κύρια πύλη από και προς την «μολυσμένη» Ιταλία στην οποία τα κρούσματα συνεχώς ανέβαιναν.


Κινήθηκα γρήγορα.  Έπιασα όποιον ήξερα και δεν ήξερα στα πατρινά νοσοκομεία και πήρα πληροφορίες από πρώτο χέρι. Οι δύο μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες ήταν μεν σε επιφυλακή αλλά κρούσματα μηδέν. Το παίδων το ίδιο.




Πολλοί Πατρινοί δεν μάσηξαν και μπράβο τους. Γέμισαν τα κλαμπάκια και τα νυχτερινά μαγαζιά, διασκέδασαν, βγήκαν και παρέλαση παρά την απαγόρευση της βρομοφιλελέ-κυβέρνησης και του κομμουνιστή δημάρχου. Διάφοροι εγκάθετοι και χρήσιμοι ηλίθιοι στα μέσα κοινωνικής μαλακίωσης έβριζαν συνεχώς και χυδαία τους καρναβαλιστές. Στο παρασκήνιο, ένα διαφορετικού τύπου καρναβάλι είχε μόλις ξεκινήσει.



Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου, έσκασαν τα κρούσματα του ιού στην Πάτρα. Οι κυβερνητικοί ρουφιάνοι και το συνονθύλευμα των πληρωμένων μπράβων τους ξεσπάθωσε στο χέσεμπουκ. «Σας το είχαμε πει»… «Είστε ανεύθυνοι που δεν κλειστήκατε στα σπίτια σας»… «Είστε επικίνδυνοι» … «Είστε ζώα»… και άλλα τέτοια.



Πριν οι λακέδες της ΝΔ και του ΚΚΕ προλάβουν να χαρούν την κωλοφαρδία τους, σκάει η πραγματική είδηση:  Οι ασθενείς δεν ήταν Πατρινοί. Ήταν ένα γκρουπ που μόλις είχε επιστρέψει από προσκύνημα στους Ναυάγιους Τόπους (βρομο-Ισραήλ) ! Μαζί με τις ευλογίες των ρασοπούστηδων είχαν πάρει και τον κοροϊδοϊό.  Ω, ρε κεραμίδα στα καλά καθούμενα… Με ένα σμπάρο πάνε όλα τα τρυγόνια…


Στις 10 Μαρτίου που η Ιταλία μπήκε σε αυστηρή καραντίνα, ήμουν πια σίγουρος ότι ο τζόγος δεν αφορούσε οικονομικές βλέψεις ή πετρέλαια ή κάποιον άλλο φυσικό πόρο. Επιπρόσθετα, το μέγεθος της μηχανής ήταν εξωπραγματικό και τα μέτρα πρωτοφανή για να αποτελούν τεστ.  Η επίθεση των παγκοσμιοποιητών ήταν σαφής και γενικευμένη σε όλα τα μέτωπα.



Άρχισα να επικοινωνώ με Ιταλούς φίλους και γνωστούς. Τους έλεγα: «Τι συμβαίνει; Δεν θέλω να μου πείτε αυτά που λέει η τηλεσκατούλα σας. Θέλω προσωπικές μαρτυρίες, κάτι που είδατε με τα μάτια σας. Ξέρετε προσωπικά κανέναν που να πέθανε; Πήγατε σε κάποια κηδεία; Ξέρετε τους συγγενείς του και τους φίλους του;»
Οι άνθρωποι ήταν μπερδεμένοι και φοβισμένοι. Όμως παρόλη την σαστιμάρα τους κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά αφού δεν μπορούσαν να μου δώσουν ούτε ένα (1) όνομα νεκρού ή σοβαρά άρρωστου.




Κατόπιν συναντήθηκα με έναν μασόνο αρχι-τηλεδημοσιοκάφρο που είχε έρθει από την Ρώμη για να δει το παιδί του.  Ήπιαμε καφέ στο σπίτι του και τον άρχισα στις τρικλοποδιές.  Παρόλο που ήταν σκέτο στρείδι κατάφερα να του αποσπάσω την ομολογία ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από τους συναδέλφους του είχε δει κάποιον να πεθαίνει.
«Και οι κηδείες; Στη Λομβαρδία δεν πρέπει να κάνουν άλλη δουλειά. Δεν θα βλέπαμε καθημερινά πλάνα από ένα σωρό κηδείες;»
Ο τύπος πάγωσε. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα  μου απαντάει «Θα το ρωτήσω». (Τι να ρωτήσεις ρε ψώλα; Αν ήσουν δημοσιογράφος, θα πήγαινες άμεσα εκεί να μάθεις τι γίνεται).
Μετά από 2 μέρες ο τύπος απάντησε: «Τους καίνε τους νεκρούς».
«Πού τους καίνε; Τους έχεις δει;»
«Όχι, αλλά μαθαίνω ότι πεθαίνει κόσμος».
«Ωραία ας υποθέσουμε ότι τους καίνε. Αυτό δεν ακυρώνει τις κηδείες... Άμα μου φέρουν την στάχτη του πατέρα μου δεν θα την θάψω; Τι θα την κάνω, θα την πετάξω στα σκουπίδια; Δεν θα κάνω τελετή; Η μητέρα μου δεν θα φορέσει μαύρα; Στην Ιταλία δεν κουνιέται φύλλο».
Στην ξαφνική ερώτηση της γυναίκας του: «πώς κάνετε ρεπορτάζ για νεκρούς αφού δεν πάτε οι ίδιοι;» ο τύπος απάντησε: «Συνεργαζόμαστε με ιδιωτικό συνεργείο».
«Ιταλούς;» …
«Όχι, είναι από διάφορες χώρες»!!!!

 Να η είδηση: Ξένα συνεργεία ενημερώνουν τους Ιταλούς για την κατάσταση στην χώρα τους!!!




Αυτά είναι τα «νέα» που ακούτε και τα «ζωντανά» πλάνα που βλέπετε στον μαύρο ορθογώνιο καμπινέ του τοίχου. Κατασκευασμένα ψέματα και ελεγχόμενη προπαγάνδα. Αν θυμάται κάποιος τον τρόπο μετάδοσης των «ειδήσεων» στον Πόλεμο του Κόλπου και στους Δίδυμους Πύργους, ας κάνει την σύγκριση.


Όταν στο καπάκι βγήκε ο σαπιο-Μαρινάκης και μια-μια οι πανηλίθιες τηλε-περσόνες και ανακοίνωσαν ότι προσβλήθηκαν από τον κοροϊδοϊό αλλά την παλεύουν, πλέον μου ήρθε να ξεράσω.



Μερικές ημέρες μετά την εισαγωγή του πρώτου κρούσματος στην Πάτρα, το καθεστώς  στα νοσοκομεία άλλαξε. Το προσωπικό έγινε ξαφνικά φειδωλό στις δηλώσεις του, εφαρμόζοντας μια μυστικότητα ενοχλητική, η οποία δεν είχε άλλη εξήγηση από το ότι αποτελούσε εφαρμογή οδηγίας από Αθήνα. Έμαθα ότι κάποιος υψηλά ιστάμενος τους είχε απειλήσει ότι θα απολυθούν αν δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για την εξέλιξη των ασθενών. (Σημείωση: η κανονική γρίπη είχε ήδη 100 νεκρούς ενώ ο κοροϊδοϊός ήταν στο μηδέν).


Η νοσοκομειακή ομερτά δεν με εμπόδισε να πάρω τις πληροφορίες που ζητούσα. Με διάφορα τάκλιν και με πλάγιες ερωτήσεις έμαθα κάτι απίστευτο:  20 ημέρες μετά το καρναβάλι και ενώ σε όλη την Νεοελλάδα τα κρούσματα οργίαζαν, στην Πάτρα από όπου είχε ξεκινήσει δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ νέο κρούσμα.  Πώς γίνεται; Γιατί στις τηλεοράσεις έλεγαν ότι «θερίζει» η «πανδημία»; Σε τι θα έβλαπτε άραγε να πουν ότι δεν υπάρχουν νέα κρούσματα στην Πάτρα; Ίσα-ίσα θα τόνωνε το ηθικό του κόσμου. Με το ζόρι μαθεύτηκε ότι όλοι σχεδόν όσοι πέθαναν από τον κοροϊδοϊό είχαν επιβαρυμένη υγεία και ότι θα τα κακάρωναν και με απλή γρίπη.



Κατόπιν κάτι χωριά στην Κοζάνη βρέθηκαν τίγκα στον κοροϊδοϊό. Πού τον κόλλησαν άραγε; Είχαν πάει μήπως στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο ή σε εκείνο της Βρομουσαλήμ; Εγώ που είχα καθίσει τρεις ώρες με τον κάτοικο της Ρώμης και που έβγαινα πρωί-μεσημέρι-απόγευμα έξω χωρίς γάντια, μάσκες και μαλακίες δεν είχα αρρωστήσει.  Ούτε και κανένας από την οικογένεια ή τους φίλους μου.  Το παιχνίδι ήταν καραστημένο...
 

Επικοινώνησα πάλι με τα κονέ μου στην Ιταλία. Μετά από τόσες ημέρες οι συγγενείς και φίλοι τους στην Λομβαρδία ήταν όλοι υγιείς και δεν ήξεραν κανέναν δικό τους γνωστό ή γείτονα που να είχε πεθάνει.  Στο Μπέργκαμο των 120.000 κατοίκων αυτό δεν παίζει με τίποτα.  Συμπτωματικά (;) εκεί που προσπαθούσα να γράψω ένα άρθρο με αυτά που συνέβαιναν κόλλησε ο υπολογιστής μου (!) και μετά τα έφτυσε το ράουτερ (!!). Άντε τώρα με κλειστά τα πάντα και απαγόρευση κυκλοφορίας να βρεις υπολογιστή και νέο ράουτερ. 





Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου στη Νέα Υόρκη να ρωτήσω τι παίζει.
«Πεθαίνει κόσμος εδώ», μου λέει.
Άντε φτου κι απ’ την αρχή: «Ρε συ ξέρεις κανέναν που να πέθανε; Φίλο, γνωστό, συγγενή, συνάδελφο, γείτονα;»
«Όχι αλλά η τηλεόραση-»
«Γάμα την τηλεόραση. ΕΣΥ ξέρεις κανέναν;»
«Μένω απέναντι σε νοσοκομείο και έρχονται συνέχεια τα ασθενοφόρα με τις σειρήνες».
«Έχετε απαγόρευση κυκλοφορίας;»
«Φυσικά».
«Κι οι δρόμοι είναι άδειοι;»
«Ναι».
«Γιατί χρησιμοποιούν σειρήνες τότε; Η σειρήνα έχει νόημα όταν έχει κίνηση ο δρόμος. Σας δουλεύουν ψιλό γαζί…»


Παρεμπιπτόντως κι εγώ απέναντι σε νοσοκομείο μένω. Προχτές περπάταγα και με πλησίασε ένα ασθενοφόρο με σειρήνα.
Όπως έκοψε για να μπει μέσα, του λέω: «Πόσα σου δίνουν να βαράς την σειρήνα με άδειο δρόμο, ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑ;»
«Σε μένα μιλάτε κύριε;»
«Α ΓΑΜΗΣΟΥ, ΡΕ».




Για έναν άνθρωπο που σκέφτεται λογικά και που περνάει από κόσκινο τις παπάρες που του παρουσιάζουν ως «ειδήσεις» τα βοθροκάναλα, είναι προφανές ότι ο κοροϊδοϊός είναι μια κακοσκηνοθετημένη και κακοπαιγμένη μπαζοσκατούλα. Το σενάριο μπάζει από παντού. Όμως το πόπολο κατάπιε αμάσητη την μάντολα που το φίλεψε ο χριστιανόκαβλος λοιμωξιολόγος.


Εδώ όμως ήταν που έφαγα τον γάλο με τα πίπουλα (sic). Από την αρχή έλεγα: «Παιδιά ψυχραιμία, τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα παρουσιάζουν…  Γι αυτό, γι αυτό και γι αυτό τον λόγο…».  Στο ξεκίνημα της «πανδημίας» με κοίταζαν με απορία, μετά με κοίταζαν με επιφύλαξη και τώρα με κοιτάζουν σαν εξωγήινο. Κάποιοι βέβαια έχουν αρχίσει να ξυπνούν αλλά η τσίμπλα είναι παχιά.



Όλοι ξεγελιώνται από τα ψεύτικα πυροτεχνήματα του κοροϊδοϊού και τους διαφεύγει η ουσία η οποία είναι η εξής:

Μια χάβρα ξεκωλιάρηδων μασόνων με επικεφαλής τον σοδομισμένο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ που λέγεται Μητσοτάκης κατάργησε το υποτυπώδες Σύνταγμα και τους ξεκωλιασμένους νόμους και έβαλε την χώρα στον γύψο.  Το χειρότερο είναι ότι δεν μίλησε και δεν αντέδρασε κανένας.



Όλες οι Πράξεις «Νομοθετικού» Περιεχομένου που ψηφίζουν νύχτα αυτά τα λαμόγια της κοπρο-Βουλής είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.  Δεν υπάρχει καμία έκτακτη ανάγκη, κανένας απρόβλεπτος κίνδυνος για την χώρα. Η καταστροφή είναι τακτική και προβλέψιμη και οργανώνεται από την ίδια την κυβέρνηση.  Τα κείμενα των Πράξεων έρχονται έτοιμα από το εξωτερικό.  Οι σκατομασόνοι που απαρτίζουν το υπουργικό συμβούλιο υπογράφουν υπερωριακά τα φιρμάνια της Εγκληματικής Υπερδομής και διαλύουν ό,τι έχει απομείνει από τον οικονομικό ιστό του τόπου. Να σημειωθεί ότι ούτε κατά την γερμανική κατοχή δεν είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία στην διάρκεια της ημέρας.


Όσοι ποδίτσες υπογράφουν τις φασιστικές Πράξεις Παράνομου Περιεχομένου είναι ένοχοι για οργανωμένη γενοκτονία. Όσοι προπαγανδίζουν τα ψέματα των πουλημένων πολιτικάντηδων (δημοσιοκάφροι, ηθοποιοί, γιατροί) είναι το ίδιο ένοχοι. Όσοι εφαρμόζουν τα εγκληματικά μέτρα κόβοντας πρόστιμα (μπάτσοι, δικαστές) είναι πανηλίθιοι συνένοχοι. Όσοι μένουν μέσα στα σπίτια τους είναι ζόμπι.



Ένας τιτάνιος (όνομα και πράμα) ΟΧΕΤΟΣ παραπληροφόρησης, τρόμου και μίσους εξαπολύθηκε από τα μέσα κοινωνικής διπροσωπίας.  Από το #μένουμε Ευρώπη, στο #μένουμε σπίτι, όλα τα επώνυμα τηλεφρόκαλα και όλοι οι ανεγκέφαλοι και άσχετοι μικροβραστοί βάλθηκαν να ξεφωνίζουν υστερικά σαν καραφλές γερο-τραβεστί που τους τράβηξε κάποιος την περούκα.



Ότι υπήρξε σχεδιασμός και προμελέτη στο έγκλημα είναι ξεκάθαρο, αν δει κανείς τις ημερομηνίες και το περιεχόμενο των ΦΕΚ που μιλούν για «πανδημίες» και «υποχρεωτικούς εμβολιασμούς».  Τόσες συμπτώσεις πια, καταντούν ύποπτες.


Στην τελική, το ανθρώπινο σώμα έχει φτιαχτεί για να λειτουργεί χωρίς εξωτερικές επεμβάσεις. Η εισαγωγή χημικών συστατικών σε αυτό έχει πάντοτε αρνητικά αποτελέσματα. Οι ιοί είναι φίλοι και συνεργάτες μας. Είναι νανομηχανές συντήρησης.  Αυτός που μας κατασκεύασε, έφτιαξε και τους ιούς για να μας κάνουν σέρβις. Η ζωανθρωπότητα εξελίσσεται παράλληλα με τους ιούς και παραμένει υγιής χάρη στην εγρήγορση που προκαλούν αυτοί στο ανοσοποιητικό της.




Η λογική γκαρίζει ότι ο COVID 19 είναι μια καραμπινάτη κασκαρίκα. Όσο έπεσαν αεροπλάνα πάνω στους Δίδυμους Πύργους, άλλο τόσο είναι απειλή ο κοροϊδοϊός. Όμως πόσοι πλέον μπορούν να χρησιμοποιήσουν την λογική τους; Όλο και περισσότερα είναι τα κοινά στοιχεία με την υπερμάντολα της 9/11 (άσχετες φωτογραφίες φερέτρων, κομπάρσοι που παριστάνουν τους γιατρούς και τους «αυτόπτες» μάρτυρες, τρικάμερα βίντεο από μαϊμουδένιες ΜΕΘ, δακρύβρεκτα μελό με γενναίους ασθενείς που προσφέρουν ετοιμοθάνατοι τον αναπνευστήρα τους σε άλλους, κλπ). 







Τα μόνα ονόματα νεκρών που έχουν βγει στην δημοσιότητα είναι εκείνα τα 2 στην Πάτρα τα οποία δεν μπόρεσαν να κρύψουν λόγω ότι ήταν γνωστοί από  πολιτικάντικη δραστηριότητα. Τώρα μάλιστα ψήφισαν νέα ΠνΠ με την οποία πάνε να σβήσουν τα ίχνη της συνωμοσίας. Αλλάζουν και κρύβουν τα ονόματα όλων των ασθενών ακόμα και από επιστημονικούς φορείς που θα θελήσουν να κάνουν έρευνα (!). Αυτό νομικά λέγεται ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ και στην παλαιά τάξη πραγμάτων αποτελούσε ποινικό αδίκημα. Όσο για το τι αξία θα έχουν οι «ανωνυμοποιημένες» και «ψευδωνυμοποιημένες» (sic) «πληροφορίες» τους, είναι πασιφανές: Θα είναι κανονικότατα για τον πούτσο.



Στο μεταξύ πληθαίνουν οι καταγγελίες πολιτών για πανάθλιες μεθοδεύσεις στα νοσοκομεία όπου όλοι οι θανόντες από πνευμονικά νοσήματα καταχωρούνται (ακόμα και εκβιαστικά) ως θύματα του κοροϊδοϊού.  Δεν είμαι σε θέση να ελέγξω την ακρίβεια των καταγγελιών, όμως εκείνο που ξέρω είναι ότι μυστηριωδώς οι θάνατοι από γρίπη σχεδόν μηδένισαν (!) ενώ την ίδια στιγμή οι από κοροϊδοϊό αυξήθηκαν απότομα. Όσο για την φερεγγυότητα των ιστοριών που δημοσιοποιούνται, τα ΜΜΕ και οι διαδικτυακές τους κατσαρίδες πιάστηκαν αρκετές φορές να μεταδίδουν ανακρίβειες και ψέματα για τον ιό ενώ οι πολίτες απλά περιγράφουν αυτό που ζουν.



Ειρήσθω εν παρόδω, ο λόγος για τον οποίο η Νεοελλάς είναι τόσο χαμηλά στη λίστα με τα «θύματα» του κοροϊδοϊού έχει να κάνει με την απουσία αποτεφρωτηρίων. Θυμάστε ότι για καθαρά οικονομικούς λόγους το παπαδαριό δεν άφησε να γίνουν τα αποτεφρωτήρια τα οποία προωθούσε πονηρά η νεοταξίτικη συμμορία εδώ και κάμποσα χρόνια. Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που η στάση αυτών των λιγδοτάμπαρων κιναιδοπατέρων βγήκε σε καλό μας.


Χωρίς αποτεφρωτήρια οι συνωμότες δεν μπορούν να ανεβάσουν ψηλά τον αριθμό των ψευτονεκρών αφού δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι τους καίνε. Αν δεν τους καίνε, πρέπει να τους κηδέψουν. Οι Ιταλοί μπορούν υπό προϋποθέσεις να ισχυριστούν ότι έκαψαν κεκλεισμένων των θυρών 50.000 πτώματα. Τα δικά μας μασονοκουνάβια δεν μπορούν να σκηνοθετήσουν ούτε μια ντουζίνα κηδείες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.  Οπότε το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περνάνε τις ουρολοιμώξεις και τα ενδονοσοκομειακά βακτήρια ως κοροϊδοϊό και να αναπαράγουν διαρκώς στις τηλεοράσεις τα ψεύτικα θύματα της Ιταλίας, της Ισπανίας, των ΗΠΑ και των υπόλοιπων ψεκασμένων.


Αν ο φόβος και η υστερία του κόσμου είναι εν μέρει δικαιολογημένες από την ρητορική του τρόμου που έχουν υιοθετήσει (με το αζημίωτο) τα καναλόσκατα και οι διαδικτυακοί κουραδότοποι, η οικονομική εξόντωση που επιχειρείται με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν έχει ούτε καν πρόφαση.  Η πέραν πάσης λογικής «θεραπεία» του «πονάει δόντι, κόψει κεφάλι» είναι εγγύηση χάους και αναρχίας.  Αντί για 100-200 χιλιάδες νεκρούς που θα είχε ο κοροϊδοϊός, τώρα πάμε για εκατομμύρια και εάν οι καταστάσεις ξεφύγουν εντελώς από τον έλεγχο, για δισεκατομμύρια.




Έρχεται προσχεδιασμένη ζούγκλα, πείνα, λεηλασία και σφαγή.  Όταν δεν παράγεται και δεν διακινείται τίποτα, είναι μαθηματικά σίγουρο ότι αφού καταναλωθούν τα υπάρχοντα αποθέματα, δεν θα διατίθεται πλέον τίποτα προς κατανάλωση.  Σε κάθε περίπτωση, εάν η αλυσίδα παραγωγής και διανομής των τροφίμων διαταραχτεί σοβαρά, τότε θα πάρει χρόνο για να επανέλθει στο κανονικό. Στην θέση σας θα είχα αρχίσει να σκέφτομαι το πώς θα την βγάλω τον επόμενο χειμώνα.



Όταν η αναγκαστική διακοπή της οικονομικής δραστηριότητας εφαρμόζεται σε πλανητική κλίμακα με δικαιολογία έναν ιό της πλάκας (που η θνησιμότητά του είναι στο 1/10 αυτού της γρίπης), πιθηκάρες μου καλά κάνει και τρέμει ο κώλος σας χωρίς να ξέρετε γιατί. Ξεχάστε τις θεωρίες βλαχοσυνωμοσίας περί δήθεν μάχης καλού-κακού, σατανιστών, παιδόφιλων, Cabal, Qanon, και τα καβλοκανόνια του Ναβαρόνε. Η ίδια η Εγκληματική Υπερδομή παράγει με τον τόνο αυτές τις καψο-εγκεφαλικές σκατιόλες για να σας μπερδέψει. Πιείτε κανένα μπάφο καλύτερα, μπας και ξελαμπικάρετε.


Ούτε δοκιμή είναι, ούτε φάρσα, ούτε αρπαχτή. Αυτοί που έβαλαν τον πλανήτη ολόκληρο σε καραντίνα δεν το έκαναν για να πουλήσουν μερικά κωλοεμβόλια. Όταν βλέπετε να αποσύρονται οι βασιλικές οχιές στις τρύπες τους, έρχεται λαίλαπα. Σχεδόν ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση και δεν άνοιξε μύτη. Σε μερικά 24ωρα μπαίνουμε στην δεύτερη η οποία δεν θα είναι τόσο ανώδυνη.



Όλα τα ταφοβαμπίρ της λέσχης Bilderberg, της Trilateral, του ΟΗΕ και του υπόλοιπου ποδιτσαριού ξέρουν ότι άμα ξεφουσκώσει τώρα το πράγμα, ο κόσμος θα τους λυντσάρει. Γι αυτό θα το πάνε μέχρι τέλους.  Η Ιστορία λέει ότι οι τυραννίες και οι δικτατορίες εγκαθίστανται με την υποστήριξη μιας ή περισσοτέρων τάξεων. Από την στιγμή που τα καθεστώτα αυτά χάνουν την υποστήριξη, είτε καταρρέουν είτε γίνονται δολοφονικά προτού καταρρεύσουν.


Το απατεωνίστικο οικοδόμημα του κοροϊδοϊού τους τρίζει συθέμελα. Μόλις φτιάξει λίγο ο καιρός και εξαντληθούν τα ξεφτίλικα επιδόματα, θα είναι αδύνατον να συγκρατήσει κανείς τον κόσμο στα σπίτια του. Άρα κάτι άλλο πιο φοβερό θα σκάσει για να διατηρηθεί ο παραλογισμός της κατ’ οίκον φυλάκισης και της απραξίας. Αν θέλετε την συμβουλή μου, προσέξτε τι πίνετε και τι τρώτε. Θα δηλητηριάσουν νερό και τρόφιμα για να προκαλέσουν σοκ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ!


Ήδη το βλεννορροϊκό ΑΡΧΙΔΙ, ο Σκορδαλιάς, απειλεί ότι θα σκληρύνουν τα μέτρα. Αυτό που δεν μας εξηγεί ο ληγμένος ξεφτιλόπουστας είναι το τι θα μας κάνουν οι πραιτωριανοί του. Θα μας βάζουν πρόστιμα ή θα μας πυροβολούν άμα βγαίνουμε έξω;


Σαν να μην τρέχει τίποτα, συνεχίζονται οι τοποθετήσεις μασόνων σε επιτελικές θέσεις του κρατικού δολοφονικού μηχανισμού. Καρβουνάνθρωποι του χτες, άσχετα με την κομματική τους τοποθέτηση, παίρνουν αξιώματα στις οικτρές τελετές του νεοφιλελέ γραφείου κηδειών. Το ανέκδοτο που αποκαλείται Πολιτική Προστασία ας βάλει επιτέλους τον οφθαλμό εκεί που λείπει.








Βέβαια για να λέμε και τα θετικά, ο κοροϊδοϊός έκανε το πρώτο ξεσκαρτάρισμα. Παίρνω φίλους τηλέφωνο για συνάντηση και άλλοι προφασίζονται δουλειές, υποχρεώσεις, καθήκοντα, λες και έχω λέπρα. Πρώην και νυν χρυσαυγίτες, φουσκωτοί, κουμπουροφόροι, μπουμπουλίνες, αθληταράδες, τους φεύγει το σκατό σαν καταρράκτης μόλις τους πει κάποιος να εξέλθουν από τον τάφο τους. Αυτά τα ζόμπι θα αντισταθούν στα σχέδια της υπερκόσμιας μαφίας;




Από όλες τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας το «Ζουν ανάμεσά μας» παραμένει η πιο επίκαιρη, η πιο σαφής και η πιο αποκαλυπτική. Ελάχιστοι έχουν κατανοήσει τις αλήθειες που περικλείει. Εταιρείες των εξαποδώ κατέχουν τον πλανήτη. Ο φυλετισμός είναι δική τους πατέντα. Ήρθε η ώρα οι μέτοχοι να εισπράξουν τα ψυχομερίσματα από τα χρωματιστά πιονάκια. Οι φυλές συνωστίζονται στην αρένα για το μεγάλο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.




Γελάω που μερικοί περιμένουν τις λύσεις από το εξωγήινο τρωκτικό με την καροτί βούρτσα στο κεφάλι. Ή από τον σκακιστή του διαγαλαξιακού χιονιού. Η μαλακία είναι στο φουλ. Σε λίγο οι πιο υποχόνδριοι θα αρχίσουν να αυτοκτονούν από τον φόβο τους ενώ οι χριστιανάρες έμειναν χωρίς Πάσχα!!! Τι να σημαίνει άραγε για την πίστη τους το ότι ο Τζέχος δεν θα αναστηθεί φέτος;


Φτάσαμε στο θλιβερό τέλος όπου συσσωρεύονται οι απάτες η μια επάνω στην άλλη και το μόνο που μένει είναι το κερασάκι στη σκατότουρτα. Αυτό θα είναι κάτι εξωφρενικό όπως π.χ. η εμφάνιση των ιδιοκτητών.


Ως άβουλα νεκρόσκατα οι πολιτικάντες όλου του ταφοπλανήτη βγάζουν φασιστικά διατάγματα και κλείνουν τις στρόφιγγες των οικονομιών.  Ενώ διατείνονται ότι φροντίζουν για το πόπολο, του δίνουν ένα ύστατο σκούντημα προς την πλήρη εξαθλίωση και τον γενικευμένο πόλεμο.

  


Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα ουτοπίες και παραδείσους του αύριο. Πάντα γνώριζα μέσα μου ότι κάτι άσχημο μας περίμενε στην γωνία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Εύχομαι και ελπίζω μια ατελείωτη φωτιά να τυλίξει τα πάντα και να τα κάψει από άκρη σ’ άκρη. Το αείζωον πῦρ αποτελεί τον μοναδικό τρόπο εξαγνισμού. Το κλείσιμο του κύκλου.


Όλα φυσικά είναι μάτριξ. Αν βγούμε τώρα στο δρόμο, τα πάντα ανατρέπονται και παίζουμε μπόνους πίστα. Όμως το παιχνίδι αυτό είναι το τελευταίο.


Μη με ρωτάτε «τι θα κάνουμε». Ο καθένας μας έχει στα γονίδιά του γραμμένες τις θεϊκές (εταιρικές) οδηγίες. Στην λαίλαπα που ξεκίνησε –και να είστε σίγουροι ότι θα γίνει πολύ χειρότερη στη συνέχεια- ο ρόλος του καθενός μας έχει προκαθοριστεί.


Άλλος θα σκέφτεται και θα αποφασίζει, άλλος θα ξεσηκώνει και θα οδηγεί, άλλος θα δρέπει με το αστραφτερό μέταλλο βδελυρές υπάρξεις. Η δικτατορία των σαπιόψυχων θα τελειώσει μέσα σε ένα ανελέητο λουτρό αίματος. Όλο το πηχτό κόκκινο υγρό που έχουν ρουφήξει τόσους αιώνες αυτά τα πολιτικά ψευτοβαμπίρια θα χυθεί από τα κομμένα λαρύγγια τους στο χώμα. Μην ψάχνετε για έλεος. Όποιος συλλέκτης λυγάει θα ποδοπατείται και θα πετσοκόβεται από τους συναγωνιστές του.


Το άσχημο είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει ανθρώπινος νικητής. Μονάχα οι καταραμένες Σκιές κερδίζουν σε τούτο το διαστημικό μπαρμπούτι.


Το είχα ξαναγράψει παλαιότερα ότι είμαστε η πιο διαβασμένη γενιά που έχει περάσει από αυτά τα χώματα εδώ και χιλιετίες. Μια γενιά που δεν την θέρισε η πείνα, ο πόλεμος και οι αρρώστιες. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε το απίθανο, όχι απλά να ξαναβάλουμε την αιώνια Ελλάδα στην κορυφή η οποία της ανήκει, αλλά να χακάρουμε το ίδιο το παιχνίδι για λογαριασμό του πατέρα μας του Μεγάλου Παίκτη.
  



Ο αγωνιστικός χώρος είναι τίγκα στην βενζίνη.


Για να δούμε.


Έχει μείνει καμιά σπίθα στη στάχτη;






228 σχόλια:

  1. Μπράβο, βρε Marco! Σωστός και ωραίος!

    Με την ευκαιρία, ορίστε το χθεσινό μου σχόλιο παραδίπλα (φρεσκότατο, και στην διάθεσή σου!): Μία έκθεση 1.500 λέξεων για τον κοροϊδοϊό και τα μελλούμενα. Επειδή αυτοί δεν το έφθασαν μέχρις εδώ για να το αφήσουν στην μέση…

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο άρθρο. Είσαι μέγας γνώστης.

    Ευχαριστούμε για τη γνώση (...αλλά και το γέλιο), που μας προσφέρεις.

    Θα τους φύγει η πατούρα, θα μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκαν...

    (έχω αφήσει πολλά σχόλια στο παρελθόν ως ανώνυμος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Κάτι καταλάβαινε από φυλετικά ο Ρόζενμπεργκ, έ; ο εμπνευστής της "Τελικής Λύσης", έ;

    Έμ, αφού ήταν οβριός! Διδακτορικό έχουν πάρει αυτοί στο ψείρισμα του μ... έεεε... του θέματος της φυλετικής υπεροχής (των)!

    Κατά τ' άλλα, οι γιατροί δικαιώνουν απόλυτα τη θέση μου, πως σε μιά σωστή Ελλάδα πρέπει να ισχύσει αναδρομική αφαίρεση πτυχίων.

    Υγ 1: Κατάμαυρο χιούμορ: Ως αποτεφρωτήρια γιά να στηριχτεί το παραμύθι, μπορούν -με λίγη συντήρηση- να επαναχρησιμοποιηθούν τα των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης. (Πού να τρέχουμε γιά καινούργια, τώρα!)
    Έλα, όμως, που αν τα ξαναβάλουν μπρός, θα τους αποκαλέσουν "φασίστες"! Προφανώς γι' αυτό ...ντρέπονται καί διστάζουν! Lol!!!

    Υγ 2: Αυτός ο ιεροψάλτης... Εφ' όσον, οικοδεσπότα, υπάρχουσι ιερείς αρσενοκοίται, δεν θα σπάσει ο οξαποδώ το ποδάρι του, να πέσει ο ιεροψάλτης γιά εξομολόγηση σε κάποιον απ' αυτούς; :-)
    Κι εκεί, καθώς θα εξομολογείται σκυμμένος... καταλαβαίνετε! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δέκατο παιδί θα είναι κ@λόπαιδο.

      Διαγραφή
    2. Ο μύστης της Άριας Παράδοσης,ο συγγραφεύς του μνημειώδους "Ο Μύθος του 20ου αιώνος","Εβραίος"... Είσαι πανάσχετος.

      Διαγραφή
  4. - Τον γυαλόπουστα τον μπιλ γκέιτς, τον μεγάλο ευεργέτη που τον παρουσιάζουν για μεγάλο προφήτη δεν ανέφερες στο πόνημα σου.
    - Με τοσα κωλολεφτά δεν μπορούσαν να σκηνοθετήσουν μια σοβαρή συνομωσία οι σκατοτσίπηδες; Προσλάβετε ρε γελοίοι κανέναν σαυρο - σπίλμπεργκ να κάνει καμιά δουλειά της προκοπής! Η σαβούρα που μας πασάρετε είναι σαν τριτοκλασάτη ταινία με νίντζα της δεκαετίας του 80, μπροστά της το "Γκονζίλα εναντίον μέγκαλον" είναι αριστούργημα", πολύ φοβάμαι πως και η σφαγή θα είναι τόσο κακοστημένη που θα εξελιχθεί σε κωμωδία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλαρα μου εχεις απολυτο δικιο για κωμωδια παει το πραγμα θα ξεραθουμε στα γελια σιγουρα

      Διαγραφή
  5. Έγινε
    Πάρε εσύ αυτόν και άσε σε εμένα το Αδωναι...
    Χαχαχα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα αφήστε μου τον Ευάγγελο Βενιζέλο, παρακαλώ.

      Διαγραφή
    2. Υπαρχουν για ολους ..ειναι μεγαλη φυλη η οσφυοκαμπτες καμπουρογαμοσαυροι και βγαινουν σε διαφορα χρωματα

      Διαγραφή
  6. Αδωναι μπουμπουκο τυλιχτε
    Του κοροναιου υπαρχηγε
    Κρατά μη σου φυγει το χαρτί
    Σύντομα θα χρειαστεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εχει κατέβει κάτω ο γιαλνταμπαοθ και γίνεται της πουτανας το κάγκελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 'Οχι, δέν έχει μείνει καμμία σπίθα. Μόνο κάρβουνο. Πάλι κάποιοι περιμένουν το κλασσικό νεο-ελληνικό θαύμα: κάποιος άλλος θα βγάλει το φίδι απο την τρύπα, θα "νικήσουμε" χωρίς να κουνήσουμε τον πρωκτό μας.
    Πρώτα ήταν οι Έψιλον, σε μία εποχή που η αποβλάκωση είχε πιά ωριμάσει αρκετά και η βλακεία πήγαινε σύννεφο. Σήμερα είναι οι Q, σε μία εποχή που απέδειξε ότι η βλακεία τελικά είναι απύθμενη σε αυτόν τον καταραμένο/ευλογημένο τόπο, αλλά και ακόμη παραπέρα απο αυτόν.
    Για να κερδίσεις έναν πόλεμο χρειάζεσαι πολεμιστές, πολεμιστές οι οποίοι εκτός απο στρατηγική έχουν και τακτική αντίληψη (αντίληψη η λέξη κλειδί). Κοιτάξτε γύρω σας. Σώθηκες...
    Παρεμπιπτόντως παιδιά, ο μόνος Q που ξέρω είναι ο τυπάκος απο τον James Bond που επινοούσε τα όπλα του υπεργαμιά πρώκτορα έκ Βρετάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ3 Απριλίου 2020 στις 10:01 μ.μ.

    Μαρκόπουστα καλά τα λες για τον μουφατζοιό.
    "Λευκοί" ιθαγενείς πάντως σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν... μην μπερδεύεσαι μωρή χλαπάτσω. Μόνο Έλληνες ιθαγενείς έχει ο μπαξές.
    Εδώ είναι Ελλάδα ρε ψευτοσκανδιναβικό μπουχεσαρχίδιον, γαμώ τον οβριό τον Ροζεμπέργκιό σου και τον νεκρό σου τον εγκέφαλο.
    Κλάψε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πίνε τα χύσια των αδελφών σου των πουστόγυφτων και βάλε το φέρετρο στον γαγγραινιασμένο κώλο σου, καθώς θα κάνεις σαυροπαρτούζα με τα ορκ...

      Υ.Γ. Κλαίω από τα γέλια με τις κατσαρίδες που γαμάνε τα πτώματα της σκατοφάρας σου ως το Παντζάμπ

      Διαγραφή
    2. Ρε ψωλομούρη πρίγκηπα, είσαι πολύ λίγος, ελάχιστος είσαι για να τα βάλεις με τον Μάρκο.
      Έχετε διαφορά 7 κατηγοριών, ποτέ δεν θα παίξεις κόντρα στον Μάρκο.
      Μη ζηλεύεις τον Μάρκο, φρόντισε να μάθεις κάποια πράγματα απ' αυτόν.
      Για να καταλάβεις τη ποιότητα κάποιου ανθρώπου, προϋπόθεση είναι να έχεις κι εσύ μια ποιότητα. Και είναι προφανές ότι δεν έχεις αυτή τη ποιότητα.
      Βρωμάς σκατίλα. Μακρυά μακρυά.

      Διαγραφή
  10. In October 2019, the Johns Hopkins Center for Health Security hosted a pandemic tabletop exercise called Event 201 with partners, the World Economic Forum and the Bill & Melinda Gates Foundation. Recently, the Center for Health Security has received questions about whether that pandemic exercise predicted the current novel coronavirus outbreak in China.

    http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Bitamin C,D
    Τσάι με σψονη από μανιτάρια CHAGA κάθε μέρα

    https://www.google.com/search?q=%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1+CHAGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάρκο, όπως έγραψα προηγουμένως μάς προσφέρεις γνώση και χιούμορ και σ' ευχαριστούμε γι' αυτό.

    Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω λίγο με ένα 10λεπτο βίντεο γνώσης και χιούμορ για τη παπάτζα της θρησκείας :

    George Carlin - Religion Gr Subs - Θρησκεια
    https://www.youtube.com/watch?v=F6IMmSL_i_I&t=16s




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το καρπουζι και το μαχαιρι ποιος το εχει?
    για καποιο χρονικο διαστημα κανενας δεν βλεπει αυτον που εχει και τα δυο,και ξαφνικα ξυπνανε οοολοι μαζι και βλεπουν αυτον που κρατει και το καρπουζι και το μαχαιρι αλλα δεν εχουν δει πως δεν ειναι μονος του,και ορμανε ολοι μαζι να του το παρουν,και τοτε διαπιστωνουν οτι δεν ειχαν υπολογισει να οργανωθουν για να αντιμετωπισουν το ενδεχομενο οτι αυτος ο κυριος θα ειχε λαβει τα μετρα του αν συνεβαινε κατι τετοιο,και ειναι φυσικο αυτο εφ'οσον ειχε ηδη προλαβει να βουτηξει και το καρπουζι και το μαχαιρι απο τους πολλους και ανοργανωτους.
    Τωρα ειναι αργα οσοι και να δουν τι συμβαινει δεν θα προλαβουν να οργανωθουν για κανουν την ανατροπη,οι λαοι ειναι μαζες ανοργανωτες και σε πολλες χωρες ετεροκλητες και ασυμβατες οπως πχ στις ΗΠΑ,η σε μεγαλες ετρωπαικες χωρες με αποικιες οπου μεσα σε αυτες ζουν εκκατομυρια αποικοι ως Γαλλοι Αγγλοι κλπ,εδω και πολλα χρονια η συνοχη των λαων διεραγη και αυτη η κατασταση εδωσε ιδεες σε αυτους που εχουν το καρπουζακι και το μαχαιρακι και παιζουν τους λαους στα δακτυλα και σπανε πλακα,απο κανενα λαο μην περιμενετε τιποτα,και αν δειτε καθαρα οτι ολες οι επαναστασεις ξεκινουσαν παντα μεσα απο καποιες οργανωμενες ομαδες παντα χωμενοι και οι μασσωνοι μεσα πολυ μεσα για να μην φαινονται,και μετα συμπαρεσηραν μεγαλα λαικα στρωματα στην ιδεα της οποιας επαναστασης και φαινοταν σαν λαικος ξεσηκωμος,αλλα οι κυριοι που κραταγαν το καρπουζακι και το μαχαιρακι στο τελος το ετρωγαν για να ευχαριστηθουν και αφου μετα απο καθε επανασταση παλι οι λαοι μετρουσαν εκατονταδες χιλιαδες νεκρους οι οποιο πεθαναν χωρις να φανε ουτε μια γωνιτσα απο αυτο το καρπουζακι.
    Το μελλον ειναι επαναληψη του παρελθοντος,και δυστυχως εδω στη γη εχουμ κακο παρελθον αρκει να ξερουμε την ιστορια οχι οπως θελουν οι καρπουζοκρατορες αλλα οπως ειναι διαμορφωμενη απο αυτους,ισως τοτε κατι να παει να γινει αλλα μεχρι τοτε καληνυχτα μας περαστικα κουραγιο καρδια και μια κωλαρα φαρδια για χωραει πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάρκο, γράφεις ότι υπάρχουν 4 βασικές φυλές, οι 3 γνωστές και η ημίσκουρη. Υποθέτω ότι στην ημίσκουρη τοποθετείς π.χ. Πακιστανούς, Ινδούς, Ινδονήσιους, Άραβες(;) κλπ.
    Πάω καλά ως εδώ ;
    Πού θα τοποθετούσες τους ιθαγενείς της Λατινικής Αμερικής ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ημίσκουροι. Έχουν τα ίδια γονίδια με τους Νοτιο-Ασιάτες

      Διαγραφή
    2. Κάτι θα ξέρεις που το λες, Μάρκο, δεν σε αμφισβητώ.

      Απλά δεν μου κάθεται καλά, ότι ο Ινδός κι ο Βολιβιανός ανήκουν στην ίδια φυλή.

      Διαγραφή
  15. ΛΕΒΕΝΤΑΚΟ , ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ , ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ , ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΔΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 6/2019 ,
    ΟΙ ΠΕΤΣΟΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ,[ ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Ν. 4619/2019, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΝ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 - ΑΡΘΡΟ 285] ΠΟΥ
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 25 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΑΡΗ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ενδιαφέρει πολύ το σχόλιο σου για το ότι πάμε ενάντια στο Σύνταγμα. Θεωρώ ότι ένας από τους τρόπους να αμυνθείς είναι να γνωρίζεις καλά τους νόμους. Έχει λοιπόν στο άρθρο 5 παράγραφος 3 το Σύνταγμα τη φράση που λέει ότι εάν το οριζει ο νόμος τότε μπορεί κάποιος να συλληφθεί. Εκμεταλλεύτηκαν δηλαδή αυτό το παραθυράκι εξέλεξαν τον καινούριο νόμο και έτσι δεν είναι αντισυνταγματικοι. Με ενδιαφέρει ωστόσο να μάθω για ποιο λόγο πιστεύεις ότι είναι αντισυνταγματικοι;

      Διαγραφή
  16. Το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα δεν έστησε ο κομμουνιστοδήμαρχος Πελετίδης στην Πάτρα!!!;;;;
    Αμ πώς νομίζεις ότι πήρε με τη μπάζα από το Ρότσιλδ τη βιλίτσα στ' Αραχωβίτικα με το που εξελέγη δημαρχέσος!
    Όλοι στο κόλπο, σαν έτοιμοι από καιρό. Εξ' ου κι η επιλογή του Patrasso για το κορώνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Πάτρα έχει τελματώσει το θέμα του αποτεφρωτήριου... Είναι πολλά τα λεφτά που εισπράττει από τους τάφους η σκατοδημαρχία μαζί με τα παπαδοσαβούρια.

      Διαγραφή
  17. Μαρκο απο τον νοεμβριο λειτουργει στη Ριτσωνα αποτεφροτηριο που ελπιζει να καιει 10000 το χρονο απο τις 120.000 που πεθαινουν στη χωρα μας.Ελπιζουν μαλιστα να κανουν αποσβεση των 4.000.000 ευρω που εβαλαν συντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει... Όμως είναι το μόνο στην Νεοελλάδα και δεν επαρκεί για την μαζική καύση που σχεδίαζαν.

      Διαγραφή
  18. ο τύπος δεν είναι στελεχος ουτε των Σωματων Ασφαλείας ούτε των Ενόπλων Δυνάμεων. Αλλά διατάζει...τα πρώτα...τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιόν τύπο μιλάμε?

      Διαγραφή
    2. Μα ο κοινωνικά ευηποληπτος,κυριος σκορδαλιας με Καταδικαστικές αποφάσεις. για Υπεξαιρεσεις. με Προστιμα. Παρατυπιες. Μυνησεις. Ποινες φυλακισης.
      https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2020/04/blog-post_29.html

      Διαγραφή
  19. Ceteris paribus, στον δρόμο δεν πρόκειται να βγει κανείς.

    Ο κόσμος θα βγει στους δρόμους μόνο σε μια παρατεταμένη διακοπή ρεύματος, πράγμα που θα σημαινει ότι δεν θα υπάρχει ίντερνετ, τηλεόραση, τηλεπικοινωνίες (τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα θέλουν φόρτιση στις 3 μέρες) και δεν θα μπορεί να μαγειρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα!…
      Κάτσε να τους κόψουν το Facebook και το Instagram, και τοτε μόνον θα δεις τι έχει να γίνει!

      -Γιώργος

      Διαγραφή
    2. Σωστό και διόλου απίθανο ήδη οι δρόμοι σε ολόκληρες περιοχές είναι χωρίς φώτα

      Διαγραφή
    3. Οι εξαποδω,σκιες κλπ ποιοι είναι?

      Διαγραφή
  20. το ποιο μεγαλο μουνοπανο ειναι ο στεφανος χιος στο μακελιο. μιλαμε για μεγαλο τσογλανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να που πηγαινουν τα 11 εκατ. ενσχυσης δημοσιοκαφριας

      Διαγραφή
  21. Ένας σεισμός θα μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άμα σε σταματήσουν στο δρόμο για έλεγχο τι θα κάνεις; Χαρτάκι γράφεις;

    Εμένα με έλεγξαν ήδη μια φορά στην τράπεζα. Ήταν μία μαυριδερή μπροστά μου, ξαφνικά έγινε άφαντη και καπάκι εμφανίστηκε ο αστυνομικός. Από τα 100 μέτρα τους μυρίζονται οι γύφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διάβασα το άρθρο μια φορά χθες κι άλλη μια φορά σήμερα.

    Το άρθρο είναι πηγή εσωτερικής κι ατομικής ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

    Ειδικά οι τελευταίες παράγραφοι είναι συγκλονιστικές.

    Το δικό μου σενάριο λέει ότι οι επόμενοι μήνες θα γραφτούν στην Ιστορία για πάντα. Η απελευθέρωσή μας (όχι όλων όμως) είναι πάρα πολύ κοντά.

    Μάρκο σ' ευχαριστώ. Με έχεις βοηθήσει πολύ όλ' αυτά τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ζήτημα είναι αν θα υπάρχει ιστορία μετά...

      Διαγραφή
    2. Όχι μόνο θα υπάρχει Ιστορία, αλλά θα παρουσιαστεί και η αληθινή εκδοχή του παρελθόντος και όχι αυτή η μούφα που μας διδάσκουν τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
  24. Τελευταία νέα από την χαβούζα:
    - Κάνοντας 50 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα ημερησίως για τη δουλειά οι δρόμοι είναι εντελώς άδειοι, που και που μερικοί ραλίστες βγάζουν τα απωθημένα τους πηγαίνοντας με ανάποδα στους άλλοτε πηγμένους δρόμους.
    - Οι μπάτσοι μάλλον έχουν μυριστεί τη δουλειά και δεν κανουν τίποτα, συνήθως την πέφτουν έξω από κανένα γρηγόρη για τυρόπιτα και καφέ, που και που σταματάνε κανέναν εγκληματία με παπάκι (δεν κόβεται η συνήθεια)
    - Το βράδυ εξαφανίζονται και αυτοί, κάθε βράδυ βγαίνω για "μηχανοκίνητο αθλητισμό" με το αμάξι και δεν έχω δει ούτε έναν.
    - Ασθενοφόρα δεν παίζουν καθόλου στους δρόμους (ποιά πανδημία ρε καραγκιόζηδες;) στα νοσοκομεία πιθανότατα θα έχουν ξεσκιστεί στο τάβλι ...
    - Πήγα απο περιέργεια σε λαϊκή αγορά, το γέλιο της αρκούδας: Υπερίπληκες καμικάζι να πλακώνονται για την πιο φρέσκια πατάτα συνωστιζόμενοι στους πάγκους γράφοντας στα αρχίδια τους το social distancing, οι μανάβηδες να τραβάνε τα βυζιά τους και οι δημοτόμπατσοι να ουρλιάζουν με ντουντούκες! Η λαϊκή είναι το πιο cool event πλέον στη σαπισμένη πόλη.
    - Λίγοι ταλαίπωροι περιμένουν το λεωφορείο που δεν θα περάσει ποτέ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων έχουν τρυπήσει τα τάβλια στα νοσοκομεία...

      Διαγραφή
  25. Πολύ ωραίο το άρθρο σου Μάρκο, αλλά το διαολόσπερμα, τον οβριάς πουτάνας γιό τον Ρόζεμπεργκ την το ήθελες;;; Την σκατόφατσά του την έχεις δει πως είναι;;; Σου μοιάζει γιά 'Αριος;;; 'Ερχεται αυτό το σιχαμερό αρχίδι και το παίζει "εκφραστής του παγγερμανισμού"... Ευτυχώς που σε λίγο θα τελειώνουμε μ' αυτούς. Κατά τον Πλάτωνα οι βιολογικά ανώτεροι πρέπει να κυβερνούν τις πολιτείες. 'Οχι Ρόζεμπεργκ και Μητσοδράκουλες!!! Εμείς οι 'Ελληνες έχουμε την Εθνικο-αρχαιοελληνική Μεσογειακή κοσμοθεώρηση και ανθρωποθεώρηση και μπορούμε να υπερηφανευόμαστε έναντι της Εθνικοσοσιαλιστικής εβραιοψευτο-νορδιστικής θεώρησης του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ adenoid hynkel
      @ εργδημεργ

      Αν διαβάσετε προσεκτικά την επίμαχη παράγραφο, μιλάω για το νόημα το οποίο χάθηκε. Στις δύο επόμενες εκείνης είναι ξεκάθαρη η προσωπική μου άποψη για το σύνολο της εθνικοσοσιαλιστικής ξεπατικούρας σε σχέση με το πρωτότυπο.

      Σε κάθε περίπτωση είναι ιστορικά δίκαιο να αναγνωρίσουμε στον θεωρητικό εθνικοσοσιαλισμό την μοναδική απόπειρα παλιννόστησης Ελληνότροπου φυλετικού παγανισμού από την εποχή του Μέγα Ιουλιανού (βαρβαρικός 4ος αιώνας ΚΕ).

      Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο ελάχιστοι τόλμησαν να αγγίξουν σε αυτόν τον καταρρέοντα χριστιανο-κομμουνιστοκρατούμενο κόσμο.

      Υ.Γ. Το argumentum ad hominem καλό θα ήταν να αποφεύγεται σε συζητήσεις ουσίας.

      Διαγραφή
  26. τσιμπουκι κωλοτρυπιδο και μαγουλο βερικοκο δηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σωστος οπως παντα,τα ωραια ερχονται στα επομενα χρονια,ως το 2022 θα πηγαινουμε γαμιωντας.Μετα δε γνωριζω αν θα υπαρχουμε και αν ναι σε τι κατασταση θα ειμαστε.
    Καλη δυναμη σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αφού που τους βρίζουμε, ορίστε ένα σύντομο ξεβράκωμα του Ελευθεροτεκτονισμού, της σύγχρονης δηλαδή πολιτικής μασωνίας.

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για μαλάκες τους έχεις τους Σουηδούς? Ούτε στο ΝΑΤΟ έχουν μπει, ούτε νόμισμα έχουν αλλάξει. Πολύ μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E καλά άλλοι κι αυτοί..έχουν γεμίσει σαυρες τους έχει φάει οι προοδευτικίλα.

      Διαγραφή
  30. MARCO ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΔΟΪΟ. ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΔΙΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

      Θα καταλάβουν μόνοι τους την κομπίνα όταν τους μειωθεί η σύνταξη...

      Διαγραφή
  31. Όλα τα παραπάνω, τα ξέρουμε για τι μας πέρασες για γηδια; & για τους ερπετομορφους που χιλιάδες χρόνια τώρα μας ταΐζουν σκατα σαν πρόβατα στη σφαγή και για τον παγκόσμιο ΟΗΕ-ΝΑΤΟ-ΕΘΝΗ-ΠΟΥΤΣΕΣ σκατοεβραιωμασωνισμο του κωλου, τσιράκια είναι των ερπετό μορφών και για την πραγματική προέλευση του ανθρώπου - γενετικά κατασκευασμενος δούλος μιας ανώτερης φυλής πριν χιλιάδες χρόνια- (οι μαύροι ήταν για τις βαριές δουλειές, οι Κινέζοι μια ζωη ρύζι μάζευαν) όσο για τους πύργους τι να πούμε εδώ πήγαν στο Βιετνάμ για να ελευθερώσουν τους καημένους βιετναμεζους (σταρχηδιαμας) απο τον κουμουνισμο αλλά καλά ξέρει το εβραϊκό Χόλιγουντ να μας πριζει τα ρχηδια με φίλο εβραϊκές ταινίες για το πόσο γαματοι κ πόσο αδικημένοι είναι αυτοί οι ισραηλητες εδώ και 100 χρόνια. Καλά τα λες, καλά τα λέγαν πριν πόσα χρόνια ο Όργουελ και ο Χαξλευ καλα μας τα έδειχνε ο Κάρπεντερ αλλα ο Σπυρακος που σε πείραξε;; Ένας loser μεροκάματιαρης των εκατό χιλιάδων ευρω συστημικος ψευτοκουλτουριαρης που θέλει να γαμαει πουτανες πολυτελείας είναι. Άστον Σπύρο σε παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. https://www.strategic-culture.org/news/2020/04/02/ground-control-planet-lockdown-only-test/

    Δυστυχώς μόνο τεστ δεν είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΚΕ ΔΕΣ ΕΔΩ ! https://www.youtube.com/watch?v=9aS_n9RXPFM&fbclid=IwAR1BiQzkjncSV8BWUHWBf4KfT2tTTQg-C4dQQbGxuHiaYhdoXj8ENOFxGP4
      ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΤΕΦΡΑΣΕ Ο ΕΛ ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ !
      ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΚΑΣ

      Διαγραφή
  33. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ. ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ; ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ; ΕΣΥ ΤΙΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ, Η ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα είναι στη θέση τους.

      Θα κλικάρεις εκεί που λέει "ΦΑΤΡΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ"

      Διαγραφή
    2. Δεν φαίνεται κάπου ή φατριακη βιβλιογραφία εκτός αν την έχεις κάνει μόνο για μυημένους ; ; Agathe

      Διαγραφή
  34. Όταν οι γαλαζοαιματοι - ευγενείς - γενετιστές βλέπε δαρβινος σχεδίαζαν την αρεια φυλή στα πρότυπα των αρχαίων θεών, ο Χίτλερ δεν ήταν ούτε καν σπέρμα. Τα σχέδια για παγκόσμια κυριαρχία και έλεγχο των μαζών πάνε πίσω αρκετές χιλιάδες χρόνια. Έτσι λοιπόν σήμερα έχουμε τον Χριστουλη άλλοι τον Βούδα αλλοι το σατανά κλπ. Πάντα ευχόμουν να υπήρχε σατανάς γιατί έτσι θα υπήρχε κ θεός να μαζέψει αυτά τα πουσταρια αποικιοκρατες που έχουν γαμησει τον πλανήτη. Και ειδικά τους καημενους borg Αμερικανούς, κουβάς dna από σκατά κ όλες τις φυλές. Όμως οι λαοί δε φταίνε για την αγραμματοσυνη τους. Τα κέντρα εξουσίας που διοικούνται κυρίως από εβραίους διεθνής τραπεζίτες έχουν στη δουλεψη τους κονγκρεσο και μαριονέτα που παίζει το ρόλο του παγκόσμιου "εκλεγμένου" (γιατί ο κόσμος ψηφιζει... ) πλανητάρχη. Κ φυσικά τις κυβερνήσεις κάθε λαού όπως και της Ελλάδος. Σπόνσορες-σύνδεσμοι, οι ροταριανες μούμιες 90 χρόνων που χαριετιζονται με κατώτερης τάξης τραγουδιαρηδες και τηλεπερσονες. Και τι παράγουμε παγκοσμιως; πόλεμο μαζί με βιομηχανία θεάματος για να ξαναγράφουμε την ιστορία όπως γουσταρουμε εμείς στα υποσυνείδητα. Γαμησανε και τον ηρωικό Λεωνίδα, στο μυαλό όλων έχει τυπωθεί ο Τζέραλντ μπάτλερ. Και το Μολων Λαβε έγινε patch για στρατογκαυλους και αμερικανούς πατριώτες. Οι καλοί απελευθερωτες. Σε κάθε πληροφορία σε κάθε εικόνα, επιμελώς κρυμμένο μήνυμα από τα σκατά τους υστατους ρατσιστές κ αληθινούς ναζί Ισραηλίτες που καταφέρανε αυτόκάθαρση στο ίδιο τους το αίμα δίνοντας για σφαγή Ελληνοεβραιους Γαλλοεβραιους κ λοιπούς ακάθαρτους μοιγαδες. Και έτσι αγνοώντας επιμελώς τα εκατομμύρια άλλων λαών που θυσιάστηκαν στον Β παγκόσμιο σύμφωνα με την σύγχρονη ιστορία made in Hollywood, ΜΌΝΟ ΕΝΑΣ ΛΆΟΣ ΥΠΈΦΕΡΕ. Και φυσικά όλοι οι υπόλοιποι είμαστε φασίστες ναζί. Τι ωραία!; Δεν χρειάζεται ψεκασμα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο έχεις εικόνα και ήχο. Ένα tip για τους αδαης τυφλους: superman 2 του 1980, πετάει ο υπερανθρωπος και σωζει ένα παιδάκι που έπεσε στους καταρακτες του νιαγαρα. Ποιος έπιασε την ατάκα που πετάει η γριά στο εκστασιασμενο πληθος; "what a nice man, off course he is a jew" Έτσι φάτε προγραμματισμό στον εγκέφαλο όσο οι Εβραίοι ριχνουν βόμβες λευκού φοσφωρου σε νηπιαγωγια. Οταν οι ερπετομορφοι βγουν στο προσκήνιο να διεκδικήσουν τον πλανήτη εύχομαι να καταβροχθησουν πρώτους αυτους τους δοσυλογους ξεπλυματα της ανθρωπότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι και παλι έτσι...

      Και να ταν μόνο αυτή η ατάκα στο Εβραιόλιγουντ που προγραμματίζει τα γκογίμ να αποδεχθούν τη μοίρα που τους επιφυλάσσουν...

      Διαγραφή
    2. Ποιοι ερπετομορφοι και ποιος λευκός φώσφορος. Τι λέτε μωρε

      Διαγραφή
  35. Το ζουν ανάμεσα μας όπως είπε και ένας από τους πρωταγωνιστές ο Πάιπερ, δεν ήταν καν ταινία ήταν ντοκιμαντέρ! Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, είναι ότι εμείς ζούμε ανάμεσά τους. Επίσης αυτά όλα που έγραψες που είναι μια απόλυτη καταγραφή του τι συμβαίνει, τα άδεια κουφάρια θα γελάσουν με τη ψυχασθένεια σου, τα μη άδεια κουφάρια αλλά με αδυναμία πλέον να χρησιμοποιήσουν τους εγκεφαλικούς νευρώνες θα πουν, ναι μάλλον ψυχοπαθής θα είναι το επιβεβαιώνει και ο Μήτσος που ξέρει απ΄αυτά, και το κυριότερο δεν ξέρουν καν τι ακριβώς σημαίνει η λέξη ψυχοπάθεια, και η ζωή συνεχίζεται, για λίγο ακόμα. Το χακάρισμα θα γίνει, πρώτη φορά θα είναι, αλλά κάποια στιγμή θα πάρουμε τα βουνά, θα τους κοιτάμε από ψηλά κι αυτούς και τη μιζέρια τους, γιατί είμαστε ο Χουλκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο πραγματικός και βασικός διχασμός στην ελληνική κοινωνία είναι αυτός μεταξύ Ελλήνων και Χριστιανών.

    Και αυτό το πρόβλημα απαιτεί κάποτε τη τελική λύση του (υπάρχει λύση), για να πάει ξανά η Ελλάδα στη φυσική της θέση, στη κορυφή, στη πρωτοπορεία.

    Να είναι κάποιος συγχρόνως Χριστιανός και Έλληνας δεν γίνεται.

    Αν είναι Χριστιανός, δεν μπορεί να γίνει σωστός Έλληνας.

    Αν είναι πραγματικός Έλληνας, απέρριψε, απορρίπτει ή θα απορρίψει την ιδέα να είναι Χριστιανός.

    Σκατά στον Θεό, σκατά στον Γιαχβέ, σκατά στον Χριστό και στη Παναγία (μυθικά πρόσωπα, κάτι σαν τη Κοκκινοσκουφίτσα και τη Σταχτοπούτα), σκατά στον Αλλάχ, σκατά στον Μωάμεθ, σκατά στον Βούδα, σκατά στον Δία και όλους τους υπόλοιπους θεούς ή/και "θεούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Επίσης, εκτός από το ζουν ανάμεσα μας κι ένα μικρό απόσπασμα από ένα βιβλιαράκι,

    "..Μετά άρχισα να παρατηρώ τις μικρές ειδήσεις, σκόρπιες και στριμωγμένες δίπλα στις διαφημίσεις ή ανάμεσα στ΄αθλητικά νέα. Ένα ακέφαλο πτώμα είχε βρεθεί να επιπλέει στο υδραγωγείο του Μπρυν Μωρ και είχε, μ΄επιφυλάξεις αναγνωριστεί ότι ανήκε σε μια νεαρή αγρότισσα του Λαντάλφεν. Ένα δεκατετράχρονο αγόρι είχε καταδικαστεί επειδή είχε βασανίσει ένα πρόβατο μ΄ενα μικρό τσεκούρι. Ένας αγρότης είχε ζητήσει διαζύγιο με το αιτιολογικό ότι η γυναίκα του είχε ερωτευτεί τον ηλίθιο προγονό της. Ένας εφημέριος είχε καταδικαστεί σε ενός χρόνου φυλάκιση για προσπάθεια αποπλάνησης αγοριών της εκκλησιαστικής χορωδίας. Ένας πατέρας είχε δολοφονήσει την κόρη του και το φίλο της για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Ένας άντρας του γηροκομείου είχε κάψει ζωντανούς δύο συγκατοίκους του περιβρέχοντας με πετρέλαιο τα κρεβάτια τους......"
    Η επιστροφή των Λοϊγκόρ, Κολιν Ουίλσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η Ουσία Του Θεού δεν προσεγγίζεται τόσο επιφανειακά. Θέλει πολύ δουλειά μέσα σου...!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μένω σε κάποια γειτονιά, φτωχική γειτονιά
    με λαθραίους και ρομαααα, ιρακινούς και Σομαλούς
    Μα και άλλους πολλούς
    Εκεί σ’αυτην την γειτονιά την φτωχική γειτονιά έχουμε γίνει Βαβεεεελ
    Όλοι οι άνθρωποι εκεί έχουν πάντα γιορτή
    και προσκυνάνε τον Ψωλλάχ

    Μπρος απ' τις άσπρες τις αυλές οι γριές και οι νιές
    για το κοράνιο μιλούν
    Κι όλοι σ' αυτή τη γειτονιά, τη μικρή γειτονιά
    μέρα-νύχτα προσκυνούν

    Μαύρες μαντίλες τα κορίτσια φοράνε
    και οι λαθραίοι κοιτάνε που ξυπνάνε νωρίς
    Μα δεν με νοιάζει κι ούτε βάζω μαράζι
    τον δικό μου αράπη δεν τον ξέρει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λάθρο και αλλαξοκωλιά είναι του πούστη η χαρά

      Διαγραφή
  40. ρε μαλακες σας τα λεγα η δεν σας τα λεγα; ΘΑ ΡΘΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΜΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλημέρα Μάρκο.
    Οι αντίπαλοι είναι ολίγιστοι.
    Έχει να πέσει πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. https://www.youtube.com/watch?v=geI4EqHDeUE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τι θα περίμενες να σου γράψω μετά από τόσο καιρό, εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ και να εύχομαι πάντα να ΄χεις την υγειά σου γιατί έχεις γίνει της ανάγκης μας ο αδερφός. Θέλω να σε κάνω να γελάσεις και θα το καταφέρω,για να σου πω αδερφέ Μάρκο ότι τα καργιόλια μας έχουν δείξει την συνεχεία εδώ και χρόνια, αλλά που να πάρει χαμπάρι ο αιώνιος ψωλιόγκος.
    https://www.youtube.com/watch?v=EBhf8x_Jlhw&t=132s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αφότου ξαναδιαβασα το κείμενο με πάθος,
    Με έκπληξη διαπίστωσα πως κανείς ένα λαθος,
    Τη νταμιτζανα γιομισες με ξυδια πρώτης κλάσης,
    Που αν είσαι ανήρ ανίδεος με ένα ποτό θα κλάσεις,
    Μα Μάρκο δεν λογαριασες ότι είμαστε αλκοολες,
    Και ας με λεπιδι γλωσσικό πετσοκοψες καριολες,
    Η νταμιτζανα στερεψε,με αλκοολ γλυκό σαν μελι,
    Και για να ξεδιψάσουμε, θέλουμε το βαρέλι.
    Οπότε για τον παικταρα, θαρρώ τον Προμηθέα,
    Ξηγησου και στα πρόβατα, βγαλτα ολα σε θέα.
    Τα παραπάνω λόγια μου, με ευλάβεια συλλογισου,
    Ανύπαρκτε κρονοϊε, μωρ' τράβα και γαμήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. https://m.youtube.com/watch?v=OAtIwwdBkjE&list=PL7CgHl4afEpwWyypy5Qmn0E3WNSNcI0ul&fbclid=IwAR1fTAsRCTzEaYybXBLTPex6LKd5NQLDpUr7ObVvX6fkPfOiR2E-4sdktNY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "το μόνο που μένει είναι το κερασάκι στη σκατότουρτα. Αυτό θα είναι κάτι εξωφρενικό όπως π.χ. η εμφάνιση των ιδιοκτητών."

    Τυχεράκηδες το μέλλον έχει ως εξής.

    1. Πυρηνικό όπλο χρησιμοποιείται από θυμό στην Κορεατική χερσόνησο

    2. Οι μαχόμενες παρατάξεις βλέπουν στον ουρανό κάτι τόσο σοκαριστικό που τα μαζεύουν και γυρίζουν σπίτι

    3. Όχημα παρόμοιο με το πάλαι ποτέ διαστημικό λεωφορείο αναγκάζεται να επιστρέψει επειγόντως στη γη λόγω ντους μετεωριτών

    4. Ο ήλιος στέλνει εξαιρετικά ισχυρές CME όπου η ακτινοβολία φτάνει μέχρι το έδαφος της γης και καταστρέφει ότι λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα

    5. Οι μαγνητικοί ΚΑΙ οι γεωγραφικοί πόλοι της γης μετατοπίζονται

    6. Ανθρωπόμορφα όντα από άλλο κόσμο εμφανίζονται και βοηθούν τους επιβιώσαντες να ξανακτίσουν

    Το διάβασες εδώ πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 4 λιακο προ αμνημονευτου. Το 5 επιστημονική, λέμε τώρα, μελέτη. Την είδα πέρσι ήδη δεν μπορούν να προβλέψουν το ρυθμό. Οι σαύρες μπήκαν στις σπηλιές τους. Πριν από όχι πολλά χρόνια μάλλιασε η γλώσσα ενός γραφικού, να έχουμε το δισάκι μας έτοιμο για βουνό. Βατραχοπεδιλα δεν έβαλα, οπότε θα φυλάω τα στενά για τη ναυμαχία. Τον ήπιαμε κλαρίνο. Βοήθεια μας και με τις υγείες μας.Σήμερα ένα καλοπαιδι της μοσαντ-ελ.ας, την έπεσε σε 4 λυκειοπαιδα στη δύση του ηλίου. Ζήτημα να τα περνάει 2 χρόνια. Είναι που ξύπνησαν κι αυτοί...

      Διαγραφή
  47. “Στείλαμε το SMS αρμοδίως και τραβήξαμε για το σούπερ μάρκετ. Κατά τη διαδρομή ρίχναμε κλεφτές ματιές πίσω μας μπας και μας… παρακολουθούν. Ακροβολιστήκαμε με την σύντροφό μου, έχοντας αναλάβει ο καθένας από έναν όροφο. Διάλεξα τον πάνω όροφο ένεκα της ομορφούλας στα τυριά. Μαζέψαμε δύο καρότσια σε 15 λεπτά. Οινόπνευμα δεν βρήκαμε. Πήραμε, όμως, ένα κιβώτιο βότκα. Θα πίνουμε και θα κάνουμε επάλειψη. Μας ήρθε και φτηνότερα. Γυρίσαμε και τα ανεβάσαμε σπίτι. Ρίξαμε έναν καυγά στο ασανσέρ, γιατί τα είχε απλώσει όλα κάτω και δεν είχε χώρο να μπούμε. Τα αποθέσαμε στο μπαλκόνι. Είκοσι σακούλες… μολυσμένες. Γεμάτες με δεκάδες πράγματα μολυσμένα κι αυτά. Μολυσμένα και τα ρούχα μας. Μ’ έχει γαμήσει κι η μύτη μου στη φαγούρα, αλλά πού να την ξύσω.

    Πάμε στο μπάνιο. Πλένουμε χέρια και πρόσωπο. Κλείνουμε τη βρύση και την απολυμαίνουμε. Απολυμαίνουμε και τα χέρια μας μαζί με τη βρύση. Πρέπει όμως να αλλάξουμε ρούχα. Βγάζουμε τα ρούχα μας σε συγκεκριμένο χώρο, ξαναπλένουμε τα χέρια μας και ξανα-απολυμαίνουμε τη βρύση που την πιάσαμε, αφού είχαμε πιάσει τα ρούχα μας. Ξεβράκωτοι και απολυμασμένοι τρέχουμε στις ντουλάπες μας για καθαρά ρούχα. Ρίχνουμε τα μολυσμένα στο πλυντήριο και βγαίνουμε στο μπαλκόνι για τα ψώνια. Μαζί κι ένα πακέτο με 100 ζευγάρια γάντια που είχαμε αγοράσει από την προηγούμενη. Έχουν βγει στα απέναντι μπαλκόνια και μας χαζεύουν. Είχαμε τις μπαλκονόπορτες ανοικτές και τις κουρτίνες τραβηγμένες, μας είδε κάποιος μαλάκας να πηγαινοερχόμαστε γυμνοί κι ειδοποίησε τους υπόλοιπους. Βάζουμε από ένα ζευγάρι γάντια. Σφουγγαρίζουμε το μολυσμένο μπαλκόνι κι όσο να στεγνώσει, βγάζουμε απ’ τις σακούλες πράγματα και τ’ ακουμπάμε στα τραπέζια, στις καρέκλες και στο πάτωμα ανά είδος. Τρόφιμα ψυγείου, τρόφιμα εκτός ψυγείου, φρούτα, καθαριστικά και είδη υγείας και… κωλόχαρτα. Πολλά κωλόχαρτα! Τρέχει το κωλόσκυλο και τα μυρίζει όλα. Σε κάποια σκαρφαλώνει. Αλλά το σκυλί ενδέχεται να είναι μολυσμένο. Παίρνουμε το σκυλί και το χώνουμε στη μπανιέρα. Πετάμε τα γάντια και το πλένουμε. Το στεγνώνουμε και το κλειδώνουμε. Βάζουμε άλλα γάντια και βγαίνουμε στο μπαλκόνι. Ξεκινάμε με τα κρέατα και τα τρόφιμα ψυγείου. Ξετυλίγω το χαρτί συσκευασίας, πιάνει η άλλη με λαβίδα το τρόφιμο και το χώνει σε σακούλι ψυγείου ή σε τάπερ. Από τα γύρω μπαλκόνια μας παρακολουθούν, άλλοι μ’ απορία κι άλλοι με δέος. Η γαμημένη φαγούρα στη μύτη μου συνεχίζει. Συνεχίζουμε με τα χαρτιά υγείας. Ο ένας ανοίγει με προσοχή τις εξωτερικές συσκευασίες και ο άλλος τα παίρνει, πηγαίνει στο μπάνιο, σκαρφαλώνει στη σκάλα και τα αποθέτει στο πατάρι του μπάνιου το οποίο πριν είχε καθαριστεί. Έχει πήξει το πατάρι στα κωλόχαρτα, στα χαρτιά κουζίνας και στις χαρτοπετσέτες!

    Περνάμε στα μακαρόνια, ρύζια, όσπρια κλπ. Ο ένας ανοίγει το νάιλον από τα Barilla n.7 – τρία, το ένα δώρο, βγάζει και το νάιλον από τα κουτιά με το ρύζι. Η άλλη τα φλιτάρει με αντισηπτικό και τα σκουπίζει αστραπιαία, πριν παπαριάσει η χάρτινη συσκευασία. Τα πηγαίνει στο ντουλάπι.

    Εν τω μεταξύ, μ’ έχει πιάσει κατούρημα. Πάω στο μπάνιο. Αντιλαμβάνομαι ότι έχω πιάσει το πουλί μου με το μολυσμένο γάντι. Μένω με τη φόρμα μισοκατεβασμένη, πετάω τα γάντια, βγαίνω απ’ το μπάνιο, βάζω καθαρά γάντια, βγάζω τα ρούχα μου, βγάζω τα γάντια, μπαίνω στη μπανιέρα, πλένομαι, σκουπίζομαι, ντύνομαι, ξαναβάζω τα προηγούμενα γάντια και βγαίνω στο μπαλκόνι. Έχει σκοτεινιάσει. Στο σούπερ μάρκετ πήγαμε στις 12 το μεσημέρι, είναι ήδη επτά και το μπαλκόνι είναι γεμάτο πράγματα. Φρούτα, λαχανικά, είδη προσωπικής υγιεινής είναι ακόμη απλωμένα ως τραχανάς. Κι εκεί θα μείνουν!”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Σε ευχαριστώ που γράφεις. Είμαστε πολλοί που την έχουμε πάρει γραμμή από την αρχή, αλλά είμαστε σκόρπιοι. Την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά ανάψτε κάνα φως να οργανωθούμε . Έχω φάει 3 και δεν έχω ρίξει ούτε 1.

      Διαγραφή
  49. Χαίρε, Μάρκο, Μέγα Παλουκωτή.

    Δεν θυμάμαι, αν κάποτε στο παρελθόν είχα δώσει αυτό το βίντεο στο σάιτ σου, ως "ανώνυμος" τότε.

    Είναι ένα εφιαλτικό για τους εχθρούς τραγουδάκι, αλλά συγχρόνως αποτελεί επιμορφωτικό ντοκυμαντέρ περί παλουκώματος στους ακόμα άπειρους στο σπορ μελλοντικούς Έλληνες Παλουκωτές :

    https://www.youtube.com/watch?v=1_aOyLYPuiI

    Το παραπάνω τραγουδάκι είναι διασκευή. Το πρωτότυπο είναι αυτό :

    https://www.youtube.com/watch?v=TdbtZqEyE7U

    Το πρώτο υπερέχει κινηματογραφικά, το δεύτερο μουσικά.

    Τι να κάνουμε κι εμείς οι πτωχοί ; Κάτι πρέπει ν' ακούμε κι εμείς εκτός από εμβατήρια, όταν παλουκώνουμε.
    Σημειωτέον ότι εχθροί φρικάρουν όταν ακούν ελληνικά εμβατήρια.

    Soon come.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. No mercy. Ουδέν έλεος. Νο mercy. Ουδέν έλεος. No mercy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. https://m.youtube.com/watch?v=cv1lofE3PlY&t=94s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η ΑΛΗΘΙΑ ΤΣΟΥΖΗ,ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ,
    ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ?

    ΔΗΜΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. https://www.news247.gr/ygeia/koronoios-exaplonetai-paysi-alla-nosimata.7620335.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μην είδατε τον κοροϊδαϊό
    που λέει το πορδιπουργό;
    Άμα τον είδες φέξε μου,
    το πέος έλα παίξε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Για ποίαν ίωση μας ζαλίζετε καθημερινά, πρωί-μεσημέρι-βράδυ, βρε κορίτσια;

    Δεν είναι αποτελέσματα ιώσεως αυτά που βλέπουμε. Είναι αποτελέσματα κυτταρικής δηλητηρίασης από καινοφανή ή/και ισχυρά ηλεκτρικά ή/και ηλεκτρομαγνητικά πεδία που, ενώ έχει συμπτώματα ιώσεως (απεκκρίσεις κυτταρικών θραυσμάτων σπασμένου γονιδιώματος και βλαμμένων πρωτεϊνών και άλλων στοιχείων, από την εσωτερική εκκαθάριση που κάνει το κάθε δηλητηριασμένο μας κύτταρο προκειμένου να επιβιώσει) οι απεκκρίσεις αυτές δεν είναι παθογόνες (δεν είναι μεταδοτικές)…

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Θες η ζαλάδα απ'τις μπόλικες περιστροφές
    μου γύρω απ'τον ήλιο?
    θες ο υπερκορεσμός του σαρκίου μου
    στις τσουλήθρες του έρωτα
    από τόση δα 19χρονη και όμορφη
    κατινίτσα? (χορτάτη μέχρι
    σκασμου λέμε)Θες ότι επιτέλεσα
    το αναπαραγωγικό μου έργο,
    και στη συνέχεια γκάνιασα
    με μαστεκτομές, ξανά μανά
    υποτροπές,κλημακτηρίους και
    τα ρέστα? Θες η απύθμενη μαλακία
    (ικανή να κόψει κάθε διάθεση
    κι ορμή, ήτοι ξενερώνει τρελά)
    που μαστίζει τον κόσμο στον
    οποίο είπα να ενσαρκωθώ η μαλάκω?
    Ο,τι κι αν θες ή όλα αυτά μαζί,
    δεν την παλεύω πια με τα ερωτικά
    παραμυθιάσματα, και τα ακροβατικά
    της ίωσης του έρωτα...
    Έτσι, ευπειθώς αναφέρω ανοργασμικά
    που δεν στραβώνει καθόλου όμως,
    ούτε υστερίες, ούτε εκνευρισμοί,
    ούτε εξάψεις.. ενίοτε χτυπάω μόνο
    έναν καγχάζοντα γέλωτα μ'όλα
    τα σούργελα που βλέπω εντός και
    εκτός νετ, ν'ασχολούνται με
    την εικόνα τους (που θέλουν
    να εντυπωσιάσει)
    να καμαρώνουν με τα υλικά
    τους αποκτηματα που αυταπατώνται
    οι δυστυχείς ότι τους δίνουν
    περισσότερη αξία και να εστιάζουν
    μόνο ανάμεσα στα σκέλια τους,
    όταν μιλάνε για ηθική.
    Μπορώ όμως να πω ρε μαγκα Μάρκο,
    ότι με έκανεςκαι χτύπησα
    απανωτούς εγκεφαλικούς οργασμούς
    (αυτοί πάντα ευπρόσδεκτοι),
    κι αυτή την τέχνη ελάχιστοι
    την κατέχουν. Κανόνισε να μη
    κολλήσει πάλι ο υπολογιστής
    και να τα φτύσει το ράουτερ σου
    (γμ τη ατυχία σου δηλαδη)
    γιατί με καλόμαθες και θέλω
    κι άλλα. Κατά προτίμηση
    για το πεντάστερο αγγούρι της
    τηλεπικοινωνιακής πουστιάς (5G)
    που άρχισαν να μας το φοράνε και
    θα μας κάνει όλους ροδοψημένους
    ανεγκέφαλους γκαγκάδες
    ιδανικούς προς βρώση και
    συμμορφωση, ενώ ο απόλυτος έλεγχος
    ακόμα και της ανάσας μας που
    θα προκύψει, θα κάνει τούτη
    τη ζωή ανάξια να βιώνεται...
    Ρίξε κι ένα βλέφαρο
    αν δε βαριέσαι στα περί
    μούφας πανδημίας που
    σήκωσα το Φλεβάρη
    (σ'άλλη πλατφόρμα γιατί
    το ΥΤ που μου'χει χαρίσει
    κάπου 21.000 συνδρομητές,
    με λογοκρίνει σαν κολασμένο)
    https://www.brighteon.com/475987a0-2249-43d9-9437-24522e9c8dfd
    κι άλλα δυο για τα πενταστερα σκατά
    να'χεις να παίζεις
    ενα 12λεπτο εδω
    https://www.brighteon.com/475987a0-2249-43d9-9437-24522e9c8dfd
    κι ένα 3λεπτάκι για επιδόρπιο εδώ
    https://www.brighteon.com/4955ef84-a087-4b5f-ae20-eb2f578e2e39
    αναμένεται και άλλο μεγάλο
    και περιεκτικό (ίσως και με
    αναφορές της αρθράκλας σου)
    μπας και σηκωθούν
    επιτέλους απ'τον κώλο τους
    οι άνθρωποι αντί να κάθονται
    παθητικά και υπάκουα
    να δέχονται την φασιστική
    επιβολή, γιατί αν τώρα νομίζουμε
    πως είναι άσχημα τα πράγματα
    (που είναι ακόμα στην αρχή
    οι αποκτηνωμένοι ψυχοπαθάκηδες)
    δεν είδαμε τίποτα ακομα...
    Και το θέμα είναι τι σκατά θα
    πούμε αύριο (όσοι επιζήσουμε)
    στα παιδιά και τα εγγόνια μας...
    Ότι είδαμε να ξετυλίγουν όλο
    αυτό το σατανικό τριπάκι
    κατά της ανθρωπότητας,
    και τους είπαμε απλά σαν κότες
    "ευχαριστώ πολύ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασουλα να σαι καλά που έβαλες το λινκ, έχω σκιστεί στο γέλιο, η Agathe είμαι. Ουδέν σοβαρότερον του μεταξύ σοβαρού και αστείου,τελικά.

      Διαγραφή
  57. Εκανα μια αντιγραφούλα αυτού που έγραψα,
    την πάστωσα σε ένα σημειωματάριο έτσι
    να δω τι έγραψα, και φτου...το έκανα
    κατόπιν εορτής...
    ανοργασμικΙά ήθελα να πω, αλλά
    ο δαίμων (μεγάλος αυνάν) του
    τσακισμένου μου πληκτρολογίου έφαγε
    το "ι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Να΄σαι καλά ρε κορίτσαρε!

      Λίγοι μείναμε αλλά καλύτερα έτσι, για να μη μας παίρνει στα σοβαρά ο εχθρός.

      Διαγραφή
    2. ...2G, 3G, 4G, 5G, πουτσοκεραίες παντού και κωλοσήμα δεν έχω, γαμώ τον Αντιχριστό τους και τον τάφο τους μέσα γαμώ.

      Διαγραφή
    3. Ρε παιδιά έχω έναν άντρα που μου λέει συνέχεια ηρέμησε και χαλάρωσε όλη την ώρα. (τα χω πάρει κρανα) όσο τα λέει τόσο εξαγριωνομαι.απο που θα κάνουμε έξοδο,αν και δε νομίζω ηρωικη, ρωτάω. Κάτσε έχουμε κήπο εδώ απαντάει. Σπόρο δεν έχουμε. Τα σχολεία κλειστά άρα όλα κλειστά μέχρι 10 Μαΐου λένε τώρα. Το δελτίο μου ανανεώθηκε αυτόματα άνεργη ως 20 Ιουλίου. Αυτό το είμαστε λίγοι κ ευτυχώς δε μας παίρνουν χαμπάρι έχει ελπίδα να γίνουμε αξαφνα πολλοί. Και κάτι τελευταίο, εγώ προσωπικά πιστεύω στο Θεό στο Χριστό κι έχω δει με τα μάτια μου ασύρματα σταθερά να χτυπάνε σε απόσταση ευθεία 3 χλμ απ το σπίτι μου όταν ως ξανθιά πήρα σταθερό για να πάω ταξίδι αντί για κινητό. Και αντε εμένα με βάρεσε το λιβάνι στο κεφάλι..οι υπόλοιποι στο κατάστρωμα που τους έπεσε το σαγονι; ;; προ 10 ετών αυτό το γεγονός. Για πες μου ρε Μάρκο γιατί το αγαπημένο μου τραγούδι είναι ο χορός του Ζαλόγγου, οι Σουλιωτισσες τι ήταν τελικά; Ελληνίδες, αρβανιτισσες, εβραιοχριστιανες;Τεσπα αυτό που μ αρέσει εδώ είναι ότι κάποιοι ψάχνουν οπότε κάτι θα βρουν.

      Διαγραφή
  58. Ξεχωρίζει η ήρα από το σιτάρι αυτές τις μέρες. Πικρή διαπίστωση το δουλικό φρόνημα της πλειοψηφίας.
    Είδαμε "αντεξουσιαστές" επαναστάτες να κουρνιάζουν και να εφευρίσκουν επιφάσεις για να μην βγουν έξω. Ούτως ή άλλως τα αργύρια θέλανε πάντα και το δώρο του Πάσχα.
    Είδαμε υπέρ πατριώτες τουρκοφάγους, που στα υγρά όνειρα τους βλέπουν να μπαίνουν καβαλάρηδες στην Πόλη, να κλειδώνονται κατάτρομαγμένοι στα κλουβάκια τους. Όλοι απόντες. Λίγοι έξω για να πάνε το σκυλάκι για πιπί, και αυτοί εξευτελισμένοι και υπάκουοι. Με το χαρτάκι τους και την ταυτοτητούλα τους.
    Μα και μου και ξερωγω εντάξει... Και μόλις τους ξανα επιτρέψουν τον προαυλισμό θα αρχίσουν πάλι να λένε για τα κακά τα αφεντικά και τους μετανάστες.

    Συναντήθηκα "τυχαία" όμως με δύο τρεις ανθρώπους που είναι ακόμα ζωντανοί. Νέοι άνθρωποι με χαμόγελο και παιδικότητα. Το είδος ανθρώπου που οι δαιμονισμένοι αστοί τους αποκαλούν σαλούς. Περπατώ και αράζω τα μεσάνυχτα μόνος σε πλατείες και άλση και τους συνάντησα.
    Άνθρωποι με ευγενική κατ-αγωγή.
    Έτοιμοι για τον ωραίο και ιερό αγώνα. Έτοιμοι για την θυσία. Τουλάχιστον θα φύγουμε ελεύθεροι, αγκαλιασμένοι και φίλοι μεταξύ μας.
    Έλληνες δηλαδή.

    Οι δούλοι και οι νοικοκυραίοι είναι πλέον εχθροί μας. Δίνουν δύναμη στους εξουσιαστές. Με την γνωστή τους ιδιοτέλεια.

    Όσοι το χάλκεον χέρι
    βαρύ του φόβου αισθάνονται
    ζυγόν δουλείας ας έχουσι.
    Θέλει αρετήν και τόλμην
    η Ελευθερία.


    Μάρκο σε ποιο email μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτός πήγε μόνος του σε νοσοκομείο με συμπτώματα ίωσης και οι γιατροί με τη βία και παρουσία αστυνομικού (ο χοντρός) τον έβαλαν κάτω και του έκαναν ένεση με το "εμβόλιο" για τον covid-19. Ενώ που εμβόλιο δεν υπάρχει.

    https://lbry.tv/dallas-man-was-forced-to-take-a-vaccine-for-the-covid-19-at-parkland-hospital-smh_F1RvjFTmerM_240p:3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μπαίνουμε οσονούπω στη χειρότερη εποχή τού χρόνου, στη μεγάλη εβδομάδα, σκατά στο πάσχα τους..

    Τα καριόλια οι χριστιανοί ετοιμάζονται να σφάξουν και να φάνε νεαρά αμνοερίφια, χέζω το χριστό τους, χέζω τη παναγία τους, χέζω τον ανύπαρκτο θεό τους..

    Το αρνάκι όταν το σφάζουν, σκέφτεται :
    "γιατί;;;;;, είμαι τόσο μικρό, δεν πρόλαβα να μεγαλώσω, δεν πρόλαβα να ζήσω.."

    Έθιμα που εκπορεύονται από τους μεγαλοπαπάδες και τους φαναριώτες..

    Ήθη δεν έχουν (αμφιβάλλω αν ξέρουν καν τί σημαίνει η λέξη "Ηθος"), μόνον έθιμα έχουν.

    Απεχθάνονται και πολεμούν το γνήσιο ήθος.

    ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΛΑΤΡΕΣ.

    Κατουράω μέσα στα ιερά δισκοπότηρά τους και χέζω πάνω στην ιερά τράπεζά τους...

    Και στο τέλος σουβλίζω τους θανατολάτρες μεγαλοπαπάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Να ξεκαθαρίσω εδώ, για να μη παρεξηγηθώ, ότι δεν είμαι κατά της κρεατοφαγίας.

    Φάτε μια γρηά προβατίνα ρε καριόλια Θανατολάτρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Η "ασθένεια" Covid-19 προκαλείται από έναν κοροϊδοϊό και έχει γινει παγκόσμια αρχι-δημία.

    Είμαστε μαλακες που αφήνουμε τον κ. Σκορδαλιά (Χαρδαλια) & τους ιατρούς συναδέλφους του (Τσιοδρα κλπ) να υπαγορεύουν τον τρόπο ζωής μας & τις ελευθεριες μας.

    Οι άνθρωποι καλύτερα να ξυπνήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Διαβάζω τα κείμενα σου εδώ και πολλά χρόνια και τα βρίσκω εξαιρετικά,όπως ακριβώς και τα ποιήματα σου.Είμαι αρθρογράφος στο triklopodia.gr και παρατηρώντας ένα πολύ ενδιαφέρον μοτίβο σχετικά με την πορεία της «πανδημίας» το κατέθεσα σε άρθρο μου εκεί.Έτσι λοιπόν παρατήρησα ότι οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ (Σοβιετική Ένωση και Σύμφωνο Βαρσοβίας) ανεξαρτήτως γεωγραφικής θέσης παρουσιάζουν ελάχιστα κρούσματα και πολυ μικρό αριθμό θανάτων.Το άρθρο μου είναι αυτό: https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%cf%84/
    Αν έχεις λίγο χρόνο ρίξε του μία ματιά.
    Καλή συνέχεια!
    Δημήτρης Αλεξόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως φίλε Δημήτρη, στην είδηση που παραθέτω από το forbes στον παρακάτω σύνδεσμο, μάλλον έχουμε πόλεμο με την Κίνα (ίσως αυτή να κρύβεται πίσω από τον covid). Έχουν προηγηθεί πολλές πολεμικές ενέργειες που έχουν περάσει στο ντούκου τα τελευταία 2 χρόνια. Έχει την σημασία του ότι το ΝΑΤΟ, είναι ο οργανισμός που βγαίνει και λέει να εμποδίσουν τα κινεζικά συμφέροντα (δηλαδή το κινεζικό κράτος) να αγοράσει πλειοψηφικά πακέτα μετοχών στρατηγικών εταιριών της Δύσης. Επίσης ενδιαφέρον στο σκατοπαζλ έχει το βιβλίο που είχαν γράψει 2 κινέζοι συνταγματάρχες το 1999, "unrestricted warfare", που πραγματευόταν πως η Κίνα θα καταβάλλει τις ΗΠΑ και την Δύση με άλλες μορφές πολέμου, χωρίς όμως να εμπλακεί σε στρατιωτικό πόλεμο. Κυκλοφορεί ελεύθερο στο διαδίκτυο σε pdf.
      https://www.forbes.com/sites/kenrapoza/2020/04/18/watch-out-for-china-buying-spree-nato-warns/?fbclid=IwAR0usNZ-2tInpzP2tN2YMO8Bixbzv4uhYS7G00RxE0ugXWT_WyMDth0TxLk#22ffac5d1758

      Διαγραφή
    2. Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία!δύσκολο παζλ και όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο σύνθετο γίνεται.

      Διαγραφή
    3. Το άρθρο του Forbes είναι εκπληκτικό.Ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  64. ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ 5G;
    Ομιλία του Dr. Thomas Cowan που έγινε στην “Health And Human Rights Summit” στην Tucson, Arizona στις 12 Μαρτίου 2020.

    https://www.facebook.com/DukeMile31/videos/3573829996025547/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ζεις μωρή ξεκόλω Μαρκησία ή έπαθες κανά κοκομπλόκο κι έφυγες για Κόλαση ;;;;;
    Μπουαχαχ χαχαζχχσχσα;χχαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζώ μωρή λούγκρα και θα σου γαμήσω και το κ. και το μ.

      Η πιο πιστή αναγνώστρια είσαι, ρε γυφτοτράβελε...

      Διαγραφή
  66. Ο Π.Ο.Υ. έχει περιέργως τηρήσει σιωπή σχετικά με τα θέματα που σχετίζονται με το 5G. Γιατί?

    Υπάρχουν υποψίες, μεταξύ άλλων και από γνωστούς επιστήμονες, ότι η σοβαρότητα της COVID-19 μπορεί, τουλάχιστον σε ορισμένες περιπτώσεις, να έχει σχέση με το 5G.


    Η 5G είχε ήδη ξεκινήσει να λανσάρεται –προ COVID19- στη Βόρεια Ιταλία, στη Ρώμη και στη Νάπολη και στη Νέα Υόρκη. Τυχαίο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μενω σε μια περιοχη με γυφτους. Μολις ενημερωθηκα οτι ο δημαρχος επιασε τους γυφτους κ τους ειπε οτι αν δηλωσουν οτι εχουν κορονοιο θα παρουν καποια χρηματα, οπως ΚΑΙ ο ιδιος ο δημαρχος απο Ε.Ε. Απλα θα τους κλεισουν σε καραντινα για 2 βδομαδες. Οτι ναναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Σηκωσα ένα βίντεο σχεδόν 2,5 ωρών, στο οποίο
    διάβασα κι ένα αποσπασμα της αρθράκλας σου.
    Σε στέλνω στο επακριβές σημείο του βίντεο
    (για να μην το ακουσεις όλο αν δεν
    την παλεύεις στις εκτεταμένες κουβέντες)
    Αρχίζω να το διαβάζω απο εδώ
    https://youtu.be/WEuU7j7B_fI?t=3730
    μετά κάναμε μια διακοπή, συνεχισαμε την
    εγγραφή τη μεθεπομένη, και συνέχισα
    να διαβάζω το υπολοιπο αποσπασμα
    ξεκινώντας από εδώ https://youtu.be/WEuU7j7B_fI?t=4316

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΥΓ. Το σήκωσα στο μικρότερο κανάλι μου γιατί
    και να το ρίξουν αυτό οι..."δημοκράτες"
    του ΥΤ, δε θα πονέσει όσο το μεγάλο.
    Στο μεγάλο ασφαλώς έριξα ειδοποιητήριο
    και θα προσέλθουν κι άλλοι σιγά σιγά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα με έχει επικηρύξει το fuckbook, ούτε σύνδεσμο δεν δέχεται...

      Διαγραφή
    2. Το ξερω... Πάει καιρός που επιχείρησα
      να σε ανεβάσω στο φβ, αλλά κόντεψαν να με μπλοκάρουν.
      Μη σκας όμως καλό μου, θα κάνω αναφορές
      μέσα απ'τα κανάλια μου (3 εχω ζωή να'χω)
      Θα αναγνώσω κι άλλα αποσπασματα όπως αυτό
      με την εξαιρετική τοποθέτησή σου που διαλύει
      τη δαρβινική μπουρδοθεωρία στα εξ ων συνετέθη
      και άλλα... περιττό να σου πω ότι δέχθηκα
      ευχαριστήρια μέιλ που σε "σύστησα"
      στο ακροατήριό μου

      Συνέχισε να γράφεις. (μην πάθω και κανά στερητικό)

      φιλια (τον τόνο ρίξ'τον όπου γουστάρεις)

      Διαγραφή
    3. Δέχεται copy paste τμχ τμχ... Έτσι τους ξεγελάς 😎

      Διαγραφή
    4. Και πάλι να'σαι καλά Βασάρα.

      Υ.Γ. Το μέηλ μου είναι στη δεξιά μπάρα πάνω από την φατριακή βιβλιογραφία

      Διαγραφή
    5. Όλα τα κανάλια του κάθε αντιφρονούντα θα αφαιρεθούν αργά ή γρήγορα δεν πα να βάζει βίντεο με γατάκια.

      Διαγραφή
  70. Μέ κάποια που γράφεις συμφωνώ,με άλλα διαφωνώ και κάποια άλλα τα βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέροντα.Το σχόλιό μου όμως δεν έχει να κάνει με αυτό.Απλά ήθελα να διατυπώσω την σθεναρή και έντονη διαφωνία μου με την υποκρισία που υπάρχει και επικρατεί όλο και περισσότερο.Τσαντίζομαι,εξοργίζομαι άλλες φορές αδιαφορώ αλλά πολλές φορές νοιώθω την φωτιά της αόριστης αλήθειας να καίει μέσα μου.Ενίοτε έχω νοιώσει ότι δεν ταιριάζω με αυτό που βλέπω και ακούω γύρω μου και γενικότερα.Ναι υπάρχουν κι άλλοι σαν και εμένα.Που δεν πιστεύουν,που αναρωτιούνται γιά όλα.Αλλά τόσο πολύ μου την "δίνει" η γαμημένη υποκρισία,τόσο γαμημένα πολύ.Και άλλο τόσο η γαμημένη αποδοχή της!Και δεν ξέρω ήθελα να το πώ ή μάλλον να το γράψω μόνο σε εσένα.Δεν γούσταρα να το πώ ούτε σε φίλο ούτε σε συγγενή.Ένοιωθα ότι μόνο εσύ θα καταλάβεις.Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Καλά τα λες φίλε αλλά έχω μια απορία . Στη φύση τα διαφορετικά είδη ή δεν μπορούν να ζευγαρώσουν ή δίνουν στείρους απογόνους (π.χ. μουλάρι). Αφού οι λευκοί με τους μαύρους και τους κίτρινους δίνουν κανονικούς απογόνους μήπως είμαστε το ίδιο είδος τελικά με αυτούς ? Αν κοιτάξεις την ιστορία θα δεις πως εμάς τους Έλληνες οι λευκοί Ευρωπαίοι μας γάμησαν από κάθε τρύπα πολλές φορές ενώ οι μαύροι της Αϊτής ήταν οι πρώτοι που αναγνώρισαν την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και μάλιστα στείλανε και βοήθεια στο μέτρο που μπορούσανε. Δεν υποστηρίζω τον σάπιο κοσμοπολιτισμό των ευνουχισμένων ιδεολογικά ούτε έχω αυταπάτες περί συνεργατισμού στον σκληρό κόσμο που ζούμε. Ίσως η λύση να είναι κάθε φυλή να μένει στον ζωτικό της χώρο και να μην ανακατεύεται με τις άλλες ούτε επιθετικά ούτε συνεργατικά.
    Σου εύχομαι να είσαι καλά και να συνεχίσεις να γράφεις με θάρρος και χιούμορ τις απόψεις σου. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ανθρώπινα είδη είναι σαν τα αυτοκίνητα. Μπορείς να πάρεις μισό Χιουντάι και μισή Λαμποργκίνι και να φτιάξεις ένα πράγμα με 4 ρόδες που δεν θα 'ναι τίποτα από τα δύο.

      Διαγραφή
    2. είμαι σίγουρος όμως πως δε σε χαλάει να γαμήσεις μια βραζιλιάνα μιγαδούλα με αναλογίες Ντρούνας...κι ας είναι μισή Λαμποργκίνι μισή χιουντάι... Μάρκο γερά γάμα τη γριά...

      Διαγραφή
    3. Πάνε πιά τα υπερατλαντικά γαμήσια... Όποιος γάμησε, γάμησε.

      Τώρα όλοι σε μαλακία επταδάχτυλη μαζί με την λούγκρα τον Τσιόδρα.

      Υ.Γ. Πάρε εσύ τα κούγκαρ. Εγώ θα μείνω στις μιλφάρες

      Διαγραφή
    4. γριά γαμάς, το σπόρο σου χαλάς ...

      τα σέβη μου αρχηγέ

      Διαγραφή
  72. Μάρκαρε σε χαιρετώ.
    Μέχρι το 2025 θα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος της παγκόσμιας μπαρμπουτιέρας, έτσι όπως τόσα χρόνια την ξέραμε. Την καινούργια ετοιμάζουν τώρα, εξ ου και η διαταγή για παγκόσμιο εγκλεισμό. Ριζική ανακαίνιση στο μαγαζί.
    Οι προβλέψεις λένε ότι θα αλλάξουν υπαλλήλους*. Ρεσεψιονίστ,σερβιρόρους, παρκαδόρους, καμαριέρες και λοιπούς παρατρεχάμενους. Ακόμα και τους γκρουπιέρηδες** θα αλλαξουν. Γι αυτο μη μας φανεί παράξενο αν δεν ξαναδούμε τους παλιούς...
    (* όπου υπάλληλοι: χριστιανοί, Ιουδαίοι, Βουδαίοι, κουμμούνια, σοσιαληστάς, διάφορα υποκόμματα και αποκόμματα, αναρχοάπλυτους, κ.α.
    ** Όπου γκρουπιέρηδες: τραπεζίτες. Αχρήματος γαρ η νέα "τσόχα")

    Διογένης.

    Υ.Γ. Ούτε μάσκα, ούτε γάντια, ούτε απολυμαντικό, ούτε το μουνί που τους πέταγε. Πλαστόχαρτο, φουλάρισμα ντεπόζιτο και βουρ για πλαγιάσματα στους φιδίσιους βουνίσιους δρόμους. Αμα σκοτωθώ θα μου κλάσουν τα παπάρια, άμα την σκαπουλάρω, θα τους γαμήσω το ψωφόσογο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Σχόλιο από το darknet:

    "Η απαλλαγή από τον καρκίνο είναι επίπονη αλλά θα είμαστε δυνατότεροι σαν έθνη στην άλλη μεριά. Οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν και πάλι την αξία της κοινότητας, της οικογενείας, της φιλίας, της πιστότητας, της υπακοής, της ολιγάρκειας. Αυτά διδάσκονται μόνο με τον πόνο. Η αλαζονεία, η ματαιοδοξία, η σπατάλη, ο ατομισμός διδάσκονται με την έλλειψη πόνου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστόν.Και να προσθέσω ότι η ευθύνη είναι συλλογική για αυτό που περνάμε...έστω ενεργειακά.

      Διαγραφή
  74. https://youtu.be/61aP5TsdQyY

    Πως σου φαίνεται ο παπάφλεσας...αν μη τι άλλο δηλώνει ετοιμοπόλεμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Νέο επεισόδιο της αδημοφιλούς (χαμηλής δημοτικότητας) σειράς, με τίτλο «Κορωνοϊός, Κοροϊδοϊός ή κάτι άλλο;»:

    S1E9: Ηλεκτρομαγνητική κυτταρική δηλητηρίαση: Δεδομένα και προτάσεις.

    Συνοψίζοντας (για όσους …έχασαν επεισόδια):
    S1E1: Εξίσωσις: [κορωνοϊός] – [φόβος] = [κοροϊδοϊός]
    S1E2: Μασωνικές παπάτζες!…
    S1E3: Διαφημίσεις, αφού απαιτήθηκαν από το κοινό! :-)
    S1E4: Εξίσωσις: Ιουδαϊσμός == Ελευθεροτεκτονισμός == Σοσιαλισμός (in colour!)
    S1E5: Ανασκευή των αρχικών συμπερασμάτων, μετά από επανεξέταση των δεδομένων.
    S1E6: Πειράματα ηλέκτρισης ανθρώπων, ζώων και φυτών, από τα μέσα του 1600 έως και σήμερα. Το άγνωστο νεράκι· τα εμβόλια.
    S1E7: Κι άλλες διαφημίσεις --είπαμε: δεν χαλάμε χατήρια! :-)
    S1E8: Κάποια μη-διδασκόμενα σημεία αναφοράς, για περαιτέρω έρευνα.

    -Γιώργος

    Υ.Γ.
    Αγαπητέ Marco (και όχι μόνον!), νοιώσε ελεύθερος να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε κομμάτι πληροφορίας μοιράζομαι στα κείμενά μου (αφού επιβεβαιώσεις την εγκυρότητά του, επειδή έτσι πρέπει!) στα πιθανά μελλοντικά σου άρθρα.
    Επί πλέον, θά 'θελα να αναρτώ τέτοια κομμάτια πληροφορίας και στο δικό σου ιστολόγιο· μόνον που, η μορφοποίησή του (το format του) δεν βοηθά τα μεγαλούτσικα ή/και τα διαμορφωμένα σχόλια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Από την αρχή που ήξεραν ότι θα μας βάλουν σε καραντίνα..
    Δεν είχαμε καν την ευκαιρία να φύγουμε.
    Τρώμε όλα τα σκατά από την γλοιώδη επίθεσή τους.
    Οι μέρες φεύγουν και δεν έχουμε τίποτα να πουμε…

    Περιμένετε να είμαστε χαρούμενοι & ικανοποιημένοι..
    Με τα «μέτρα» που έπρεπε να πάρετε.
    Δεν προσπαθείτε να ενθαρρύνετε κανέναν να κινηθεί και να αναπτυχθεί.
    Αυτός δεν είναι ο τρόπος που θέλουμε να ζήσουμε.

    Κυβέρνηση: Κάντε αυτό ... Κάντε εκείνο ... Έλα εδώ ... Ναι, εσύ μουνόπανο!!

    Είμαι ακόμα εντός, αν και το μισώ.
    Αναρωτιέμαι γιατί νοιάζομαι ακόμη και για ένα μέρος σαν αυτό.
    Δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω άλλο.
    Έχω φτάσει ως εδώ με τα σκατά τους.

    Έχω ακούσει τόσες μαλακίες από τους ανθρώπους που μισώ (Κυβέρνηση και γιατροί)..
    Που πραγματικά δεν μπορώ πλέον να πω “δε γαμιεται…”.
    Έχω μείνει εντός εδώ και πολύ καιρό.
    Η κατάσταση στο απροχώρητο.


    Βλέπετε, έχουμε πια κουραστεί από το κλείσιμο.
    Οι πνεύμονές μας φτιάχτηκαν για να φωνάζουμε.
    Είμαι κολλημένος στη μέση ενός λαβυρίνθου..
    Και δεν φαίνεται να υπάρχει διέξοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μάρκο φίλε,
    Φοβερό το πόνημα σου, όπως πάντα άλλωστε.
    Μια μόνο απορία μου έμεινε.
    Εκεί στην αρχή, που μιλάς για τη συμμορία των βασανιστών που αιχμαλώτισαν τη μουνάρα, μετά τις πίπες τι θα ακολουθήσει;
    Να ξέρουμε τι μας περιμένει δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν μας φάνε, θα τους χέσουμε.
      Κάπως έτσι.

      https://www.youtube.com/watch?v=Nd5HrVQfpok

      Διαγραφή
  78. Να'μαστε πάλι εδώ...ξαγρυπνάω γιατί τα'χω πάρει
    με την όλη κατάσταση. Σήκωσα βίντεο στο μεγάλο μου
    κανάλι που έκανε τρελά κλικς μ'αυτά που
    τους έδωσα (ειδικά απ'το 11ο λεπτό και μετά
    μη σε κουράζω) Θα σου δώσω λινκ στο μπλογκ
    μου, στο οποίο υπάρχει και το βίντεο, γιατί
    θέλω να δεις και τα μετέπειτα που προέκυψαν.
    http://ideografhmata.blogspot.com/2020/04/blog-post_21.html
    (δεν είναι πολλά μη σκάς, εγώ δε γράφω
    πονηματάρες όπως εσύ χεχ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Λοιπον μαγκαρεοι τερμα οι μαλακειες. Βγαινουμε ολοι εξω και τους κραταμε μεχρι να τα ξερασουν κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ο Κλεομένης εξορκίζει δαιμονισμένη.

    https://www.youtube.com/watch?v=GtyesBMJIg8

    Μπορεί μερικοί φερόμενοι ως δαιμονισμένοι να είναι απλά καμένοι στο μυαλό και τίποτα παραπάνω. Σε μερικές περιπτώσεις το φαινόμενο φαίνεται πραγματικό. Έχεις άποψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Lab Testing for CoronaVirus: Just the LATEST attempt by the Global Elite/Bankers to control humanity... This was just a TEST & Earthlings did NOT do so well! We were willing to give up EVERYTHING in exchange for the false belief that we could hide from the so-called pathogen 🦠!

    The NEXT time will be quite devastating, I’m afraid!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΕΣΤΡΑΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ..
    ΕΠΕΣΕ Η ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
    ΕΠΕΣΕ Ο ΣΟΒΑΣ
    ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΕ Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ

    ΦΑΝΗΚΕ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΚΩΛΟΣ..Η ΚΟΛΟΝ..ΕΝΟΣ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ
    ΘΕΛΩ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΥΤΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΩ ΦΟΤΟ
    ΣΤΟ ΦΟΥΣΜΠΟΥΚΙ...

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΡΑΓΕΣ....
    Η ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ(?)
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΕΣΦΙΞΑΝ

    Ο ΜΑΛΑΚΣ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΠΙΤΙ
    ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΕΔΑ.
    ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Το 8% περίπου του ανθρώπινου DNA προέρχεται από αρχαίους ιούς. Στο ανθρώπινο γονιδίωμα υπάρχουν υπολείμματα προγενέστερης λοίμωξης από εξωγενείς ρετροϊούς, τα οποία ενσωματώθηκαν στη γενετική αλυσίδα. Ονομάζονται HERVs (Human Endogenous Retroviruses = ανθρώπινοι ενδογενείς ρετροϊοί) και, φυσικά, περνάν από γενιά σε γενιά. Η λειτουργία τους ερευνάται. Ίσως κάποιοι σχετίζονται με αυτοάνοσα νοσήματα, όμως φαίνεται ότι αρκετοί από αυτούς όχι μόνο δεν μας απειλούν αλλά συμβάλλουν στην άμυνά μας, ρυθμίζοντας τη δράση γονιδίων του ανοσοποιητικού συστήματος. Κατά κάποιον τρόπο, τους εξημερώσαμε! (Η πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη εδώ) https://science.sciencemag.org/content/351/6277/1083

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Χαροπαλεύει ή πέθανε ο Κιμ. Αναμένεται να αναλάβει η μικρότερη αδελφή του.

    https://attikanea.blogspot.com/2020/04/blog-post_696.html

    Για τι φημίζονται οι γυναίκες;

    1. Πυρηνικό όπλο χρησιμοποιείται από θυμό στην Κορεατική χερσόνησο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Θελω ν μου πεις τη γνωμη σου για τις οργανικες πυλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ας δούμε λίγο, γιατί στην πραγματικότητα δεν λήγει η καραντίνα όλο το καλοκαίρι και από Οκτώβριο πάλι μέσα . Ήδη λενε, ότι θα έχει και δεύτερο κύμα κοροϊδοϊού από Οκτώβριο. Μας ετοιμάζουν για μέσα 5 μήνες. Έχω πέσει έξω σε κάτι; Ποτέ.
    Λοιπόν.
    Έλεγα, ότι αυτά τα μέτρα δεν θα αρθούν ποτέ ουσιαστικά. Θα σας δώσουν πίσω το 40% από ότι είχατε πριν και θα πανηγυρίζετε κιόλας!
    4 Μαΐου ανοίγουν τα κομμωτήρια και τα μικρομάγαζα . Σας λένε, άντε κουρευτείτε ...
    Καταργούνται τα sms. Και; Και τώρα έβγαινες οπότε ήθελες . Αυτό είναι το δόλωμα ...
    Να βγεις 4 Μάη. Και να πας που; Καφέ κλειστά, μπαρ, κλαμπ, εκδηλώσεις. Μόνο βόλτα, όπως και με τα sms.
    Μετά, ανοίγουν σταδιακά τα άλλα μαγαζιά, αλλά με λίγα άτομα. Ανεργία; Ναι.
    Έξω μόνο με μάσκα.
    Μουσουλμανοποιηση; Σε λίγο και μπουργκα ...
    Μα η μάσκα, όσο αναπνέεις βγαίνει διοξείδιο του άνθρακα, καταστρέφεις τα πνευμόνια σου.
    Θα αρρωστήσεις σε λίγες μέρες!!!
    Αν εγώ θέλω π.χ 3 μάσκες την ημέρα, θέλω 3 ευρώ, άρα 90 το μήνα . Μία οικογένεια θέλει 270 το μήνα για μάσκες μόνο!!!
    Με τί λεφτά; Χωρίς δουλειά; Και με πρόστιμα;
    Πάμε στα άλλα τώρα.
    Ανοίγουν τα καφέ, μπαρ, κλαμπ, εστιατορια με μόνο έξω τράπεζια ανά δύο μέτρα απόσταση.
    Πάτε καλά; Αν ένας δεν έχει εξωτερικό χώρο ή έχει για ένα τραπέζι, τι θα κάνει; Θεσσαλονίκη, όλη η παραλία έχει καφέ μπαρ χωρίς εξωτερικό χώρο . Άρα δεν θα ανοίξουν ποτέ . Αν ανοίξουν, θα πληρώνουν τέλη, εφορία κλπ. Από ότι ξέρατε σε διασκέδαση, θα ξανανοίξει μόνο το 25% και αν.
    Άρα; Ανεργία απολύσεις άμεσα.
    ... συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Συνέχεια...
    Πάμε στα νησιά.
    Απαγορεύεται η μετακίνηση ως Ιούλιο.
    Τα ξενοδοχεία κλειστά. Τουρισμός τέλος.
    Ανοίγουν μόνο τα 12 μήνα ξενοδοχεία.
    Μα σε όλα τα νησιά έχει εποχιακά ξενοδοχεία καταλύματα!!!
    Άρα δεν ανοίγουν!!! Ανεργία, κλείσιμο, απολύσεις.
    Οργανωμένες παραλίες κλειστά. Ανεργία, κλείσιμο, απολύσεις.
    Πάμε διακοπές Αυγούστο μόνο. Και; Με μάσκα και σε απόσταση. Διασκέδαση μόνο έξω τράπεζια, άρα 10 άτομα σε κάθε μπαρ, καφέ. Τίποτα δεν θα ανοίξει. Δεν συμφέρει.
    Και έρχονται λίγοι τουρίστες και υπάρχει κρούσμααα ...
    Π.χ είσαι Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Πάρο ή οπουδήποτε.
    Σε κρούσμα, το είπαν, θα υπάρχει καραντίνα.
    Άρα, 14 μέρες θα κλείνει το νησί αλλά, δεν θα μπορείς να φύγεις. Ούτε λεφτά θα έχεις, ούτε που να μείνεις, ούτε να φύγεις.
    Τι, δεν θα υπάρξει κρούσμα; Πολλά θα έχει σε όλα τα νησιά. Χαμός.
    Άρα ... Διασκέδαση, τουρισμός, μετακινήσεις, εποχιακά επαγγελματα, τέλος!
    Περίπου 600.000 νέοι άνεργοι ...
    Πείνα ανεργία ...
    Έρχεται νέο μνημόνιο; Μα ναι. Αλλιώς καταρρέει το κράτος.
    Άρα; Νέα μέτρα, φτωχοποιηση; ανεργία, μνημόνια, κλείσιμο των πάντων.
    Από Οκτώβριο, θα πουν, παγκόσμια νέο κύμα κοροϊδοϊου, πιο ισχυρό, πάλι μέσα από Οκτώβριο ως Απρίλιο του 2021.
    Πάτε στοίχημα;
    Σε αυτό το διάστημα του εγκλεισμού γίναν 48 νέα ΧΟΤ σποτ. Γέμισε ο τόπος μετανάστες.
    Κυβερνούν με νομοθετικά διατάγματα μόνο .
    Βουλή τέλος. Σας δίνουν μια μικρή ελεγχόμενη ανάσα για τα χειρότερα που έρχονται ...
    Δεν υπάρχουν πια ελευθεριες, όλα σχεδιασμένα.
    Και όλα αυτά, σε μία χώρα 11 εκατομμύριων, που είχε 2.500 κρουσματα με Ρομά, μετανάστες και ψεύτικα. Και 130 νεκρούς με Ρομά, μετανάστες και κανείς δεν είπε κανένα όνομα νεκρού, καμία νεκροψία, καμία κηδεία, τίποτα. Τραγικό ...
    Όλα κοροϊδία.
    Μα την Ελλάδα, δεν την χτύπησε καθόλου, αυτό που ονόμασαν κοροϊδοϊο ...
    Πουλήθηκαν λιμάνια, φέραν μετανάστες κρυφά ...
    Και ήδη, σχεδιάζεται ο δεύτερος χειρότερος γύρος.
    Όλα με πρόσχημα τον κοροϊδοϊο.
    Γιατί; Είδαν ότι ο κόσμος φοβήθηκε, πίστεψε, τρομοκρατήθηκε, έφαγε τα πάντα ...
    Πολλοί καταλαβαν τι συμβαίνει.
    Τους κλείνουν όταν μιλάνε.
    Δόθηκαν 11 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ.
    Για προπαγάνδα.
    Έχει ξαναγίνει; Ποτέ.
    Δόθηκαν εκατομμύρια και σε γιατρούς. Γιατί; Για να λένε ότι τους πουν.
    Τον Οκτώβριο, θα έχουν προηγηθεί εκλογές, δεν μπορούν μόνοι να ξαναβάλουν μέσα τον κόσμο.
    Εκλογές με απλή αναλογική. Τι σημαίνει αυτό; Μα συγκυβέρνηση!!!
    Όλοι μαζί!!! Έτσι δεν θα μιλάει κανείς κόσμος.
    Αποφασίζω και διατάζω .
    Οι μόνοι που θα πανηγυρίζουν είναι οι μετανάστες. Θα είναι έξω, θα έρχονται συνεχώς ...
    Θέλετε και άλλα; Σκεφτείτε τα ...
    Φυσικά, μετά τις 12 το βράδυ απαγόρευσαν την κυκλοφορία . Μόνιμα αυτό.
    Τότε φαίνεται, βγαίνει ο κοροϊδο'ι'ός ή η άμαξα γίνεται κολοκύθα στις 12 η ώρα, τι να πω.
    Χαιρέτηστε όλοι μαζί το νέο είδος δικτατορίας.
    Σας τα πήραν όλα, σας δίνουν πίσω για 3 μήνες το 30% από ότι είχατε και πανυγυρίζετε.
    Το χειρότερο, είναι ότι συνηθίσατε την κοροϊδία.
    Καλή τύχη ...

    Κείμενο που βρίσκετε σε προφίλ άλλου και λέει μεγάλες αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Απο σημερα βγαινουν εξω οι υστερικοι νεοελληνες χεστες και θα μας (ξανα)σκοτισουν τ'αρχιδια. Το τι υστερια εχει να πεσει με οσους δε σκοπευουμε να φορεσουμε μασκα, δε λεγεται. Πασχουμε ως χωρα απο εναν ιο που δεν υπαρχει ποτε πιθανοτητα να βρεθει εμβολιο η θεραπεια, τον ανιατο μαλακοιο που εχει σαρωσει τα παντα στο περασμα του. Δυστυχως δεν ειναι θανατηφορος για να ξεχωρισει η ηρα απ'το σταρι και θα πρεπει να ανεχτουμε τον καθε μαλακα, τουλαχιστον ως εκει που αντεχουν τα νευρα μας.. Κακο ψοφο στους μασκοφορους ραγιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπρώχνει τον κόσμο στην ανυπακοή αυτή η κατάσταση, κι αν πιάσει κρίσιμη μάζα, τον ήπιανε τα λαμόγια γιατί θα πάνε και οι αστυνομικοί μαζί με τον κόσμο.

      Διαγραφή
    2. Προς Παπαρούμπας.
      Εδω ρε συ η άλλη έλεγε να μείνουμε λίγο ακόμα μέσα, έτσι για σιγουριά.Και μόλις πήγα να αρθρώσω τη γαμιόλα τη πρόταση μου, μου πετάει το χαρακτηριστικό απευθείας-Α εσύ είσαι από "εκείνους" ( από αυτούς που δεν πιστεύουν δλδ ) ; Της απάντησα διπλωματικά ότι δεν είείμαι με κανέναν(γιατί δεν με παίρνει στη δουλειά να κοντράρω, παίζουν πολλοί κομπλεξικοί εδώ ,συν ότι τη συμπαθώ τη συγκεκριμένη).Και το αστείο είναι ότι δεν φόραγε και μάσκα...

      Διαγραφή
  89. https://www.youtube.com/watch?v=L9bwzhWwsQU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. "Είμαι έξω φρενών!! Δε μπορώ άλλο!!!"

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=180&v=dib2-HBsF08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. https://www.news247.gr/politiki/mitsotakis-tha-kratisoyme-to-kektimeno-tis-tilergasias.7639741.html

    "στην παλιά κανονικότητα είναι περίπου βέβαιο ότι δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. 450.000 σε καταθέσεις ο βελόπουλος στο εξωτερικό.Κοίτα πέραση που έχουν οι κηραλοιφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. https://www.facebook.com/atkolyva/videos/10220406191817861/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ELON MUSK: Με το τσιπάκι θα γίνετε θεοί - Δεν θα χρειάζεται καν να μιλάτε
    https://panellinion2020.blogspot.com/2020/05/elon-musk.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. https://www.facebook.com/koinwfelhs.ergasia.oaed/videos/233571164572448

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. 19 ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

    Βλέπω χοντρές ένα σωρό
    με γάντια, μάσκες, του Ζορρό
    Φτύνω την μιά, κολλάν εφτά
    και το περνάνε στα λεφτά.
    Στο σουπερμάρκετ στα τυριά
    τριακόσια κρούσματα βαριά
    Έξη χιλιάδες θετικές
    νοσοκομεία, εντατικές.
    Βήχας παντού και μυξαριό
    Κολλάει το λαθρογυφταριό
    Ψοφάει μεμιάς ο συρφετός
    Ε ρε νά ‘ταν αλήθεια ο ιός…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ρε συ Μάρκο, τί γίνεται με τα site << πατριωτικού χώρου >>;
    Έχει φτάσει η μαλακία στο τέρμα; Σωτήρας ο Τράμπ ο ένας, ο άλλος μου πλασάρει τον Κασιδιάρη και μάλιστα χωρίς δικαίωμα για σχόλια, άλλος εξακολουθεί να μιλάει για δυνάμεις Jedi - Άστρα και Όραμα. Πο(υ)στάρουν βίντεο για UFO, στα σχόλια των οποίων αποδυκνύεται οτι τελικά ήταν μπαλόνια (και φαίνεται κι όλας). Και έχεις κάποιους <> να ρίχνουν λάδι στην φωτιά.
    Γιατί τόση φτήνια, γιατί τόση βλακεία; Δέν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας πιά; Άν αυτά τα blogia αντιπροσωπεύουν την τελευταία (και πιό ηλίθια) ελπίδα αυτού του ρημαγμένου τόπου, είθε Ο Θεός, The Force, Ο Μέγας Παίκτης, όπως λέγεται τέλος πάντων να βάλει το χέρι του να φροντίσει τα ελάχιστα χλωρά που μπορεί να έχουν μείνει, να μήν καούν με τα ξερά.
    Γαμώ το Διαδίκτυο μου γαμώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την μαλαπέρδα του πρέπει να βάλει ο Μ.Π.

      ...Τα χειρότερα έπονται.

      Διαγραφή
    2. Μάρκο φίλε, μέχρι σήμερα τα λόγια σου βγαίνουνε αληθινά.
      Άλλα τώρα με προβλημάτισες...

      Παραπάνω στο ποίημα σου λες:
      "Ε ρε να ‘ταν αλήθεια ο ιός".

      Αλλά αν δεν είναι αλήθεια ο ιός, ποια είναι τα κακά που θα τα ακολουθήσουν τα χειρότερα που έπονται;

      Διαγραφή
  98. Μάρκο έχουμε και λέμε :
    1)"Έρχεται προσχεδιασμένη ζούγκλα, πείνα, λεηλασία και σφαγή. Όταν δεν παράγεται και δεν διακινείται τίποτα, είναι μαθηματικά σίγουρο ότι αφού καταναλωθούν τα υπάρχοντα αποθέματα, δεν θα διατίθεται πλέον τίποτα προς κατανάλωση. Σε κάθε περίπτωση, εάν η αλυσίδα παραγωγής και διανομής των τροφίμων διαταραχτεί σοβαρά, τότε θα πάρει χρόνο για να επανέλθει στο κανονικό. Στην θέση σας θα είχα αρχίσει να σκέφτομαι το πώς θα την βγάλω τον επόμενο χειμώνα."

    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

    2)Ούτε δοκιμή είναι, ούτε φάρσα, ούτε αρπαχτή. Αυτοί που έβαλαν τον πλανήτη ολόκληρο σε καραντίνα δεν το έκαναν για να πουλήσουν μερικά κωλοεμβόλια. Όταν βλέπετε να αποσύρονται οι βασιλικές οχιές στις τρύπες τους, έρχεται λαίλαπα. Σχεδόν ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση και δεν άνοιξε μύτη. Σε μερικά 24ωρα μπαίνουμε στην δεύτερη η οποία δεν θα είναι τόσο ανώδυνη.

    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

    3) Μόλις φτιάξει λίγο ο καιρός και εξαντληθούν τα ξεφτίλικα επιδόματα, θα είναι αδύνατον να συγκρατήσει κανείς τον κόσμο στα σπίτια του. Άρα κάτι άλλο πιο φοβερό θα σκάσει για να διατηρηθεί ο παραλογισμός της κατ’ οίκον φυλάκισης και της απραξίας.

    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

    4) Φτάσαμε στο θλιβερό τέλος όπου συσσωρεύονται οι απάτες η μια επάνω στην άλλη και το μόνο που μένει είναι το κερασάκι στη σκατότουρτα. Αυτό θα είναι κάτι εξωφρενικό όπως π.χ. η εμφάνιση των ιδιοκτητών.

    ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ

    Δικό μου σχόλιο.

    Παρά το γεγονός ότι έπεσες έξω στις προβλέψεις (απορώ βέβαια γιατί), εν τούτοις Σωστά αξιολογείς την κατάσταση,
    1ον ότι η φουρνιά μας είναι η πιο διαβασμένη εδώ και αιώνες
    2ον ότι οι απάτες συσσωρεύθηκαν και έχουν γίνει γενικώς αντιληπτές.

    Κατά την γνώμη μου, αυτό που δεν θα γίνει είναι η εμφάνιση των ιδιοκτητών. Και δεν θα γίνει γιατί δεν θα χρειάζεται.

    Το σύστημα ξέρει και να κρύβεται και να βρίσκει καινούργιους σωτήρες και να κάνει τις νέες γενιές να μην μπορούν να διαβάσουν, αλλά και να "διαβάσουν".

    Να είσαι σίγουρος ότι η γενιά που ακολουθεί, αυτά που γράφεις δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει. Είναι "δύσκολα".
    Μπορεί να τα αισθάνεται αλλά όχι να τα κατανοεί και να τα αναλύει.

    Κι αν πάλι δεν τα καταφέρει να τα ρυθμίσει, το σύστημα θα αιματοκυλήσει τον κόσμο και πάλι από την αρχή. Αυτό γίνεται από καταβολής κόσμου. Αργή και βασανιστική μετάβαση από μία φάση σε μία άλλη (πάντα με τα μέτρα του συστήματος) και καταστροφικές φάσεις λήθης ανά περιόδους.

    Τα έχεις πει και πιο παλιά. Το σύστημα δρα σε χρόνους μεγάλους διότι εναλλάσσει πρόσωπα και ρόλους, ενώ εμείς σε 20-35 χρόνια ακμής. Συνεπώς δεν παίζεται.

    Για να παιχτεί θέλει μεγάλους αριθμούς, αλλά η μάζα ούτε ξυπνάει, ούτε θέλει να ξυπνήσει, ούτε ακολουθεί.

    Η μάζα θέλει να φάει και να γαμήσει. Όσο τρώει δεν κουνιέται. Το σύστημα δεν θα κάτσει να την φάει. Θα τους ταΐζει όλο και λιγότερο, αλλά θα τους δίνει.

    Για να το κλείσω, μπήκαμε σε φάση ελεγχόμενης εξαθλίωσης. Έτσι θα το πάνε. Όλο και λιγότερα και όποιος αντέξει. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη.

    Πλησιάζει και το αιματοκύλισμα, αλλά όχι ακόμα.
    Έχει λίγο δρόμο μέχρι εκεί.
    Εμφάνιση όμως όχι. Τα αφεντικά δεν θα εμφανιστούν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κράτος που πριν υπολειτουργούσε, έχει κατεβάσει ρολά.

      Πολλές επιχειρήσεις δεν θα ξανανοίξουν ποτέ.

      Ο πόλεμος και η χρεωκοπία έρχονται όλο και πιο κοντά.

      Όσο μοιράζονται ψεύτικο χρήμα και επιδόματα ο ύπνος θα συνεχίζεται.

      Μετά από ένα νέο κλείδωμα στα σπίτια δεν θα μείνει χριστός όρθιος.

      Υ.Γ. Πάρε πασατέμπο για τον χειμώνα.

      Διαγραφή
    2. https://panellinion2020.blogspot.com/2020/05/10.html

      Διαγραφή
  99. Μάρκο, ετοιμάζεις νταμιτζάνα καλοκαιρινή; Επίσης, γνώμη για "ελληνικά" hoaxes;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Πολλές φορές συγκρίνεις τη ζωή με τις πίστες στα βιντεοπαιχνίδια. Αυτός που παίζει βιντεοπαιχνίδια διασκεδάζει και μόνο, δεν προκύπτει κανένα όφελος εκτός από αυτό. Για αυτόν που βγάζει πίστες στο μάτριξ, προκύπτει κάποιο όφελος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. μπορεις να αναπτυξεις αυτο που ειχες γραψει; Το μόνο καθήκον που έχω σε αυτή τη σκατότρυπα του γαλαξία που λέγεται Γαία, είναι η προσήλωση προς το έργο. Η πορεία προς εκείνη την κατεύθυνση που αν την ακολουθήσει κάποιος με εμμονική συνέπεια θα βρεθεί σε μια άλλη διάσταση. Θα έχει ανοίξει μια μυστική πόρτα προς έναν κόσμο ανεξάντλητων δυνατοτήτων. Θα είναι εντελώς ελεύθερος από τα δεσμά που έχουν κατασκευάσει γι αυτόν τα ιερατεία και οι υποχθόνιοι κύριοί τους. Ταυτόχρονα θα είναι εντελώς υπεύθυνος για την πτήση του στο θαυμαστό όσο και επικίνδυνα άγνωστο διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς μπορείς να τα αναπτύξεις μη δημόσια; GiannisK από Twitter.

      Διαγραφή
    2. Λαλεί πουλί, πέρνει σπιρί κ'η μαμή το μακελεύει. Ως πότε Έλληνα θα παριστάνς τον Ωριγένη, που όντας αγάμητος, απαίδευτος κι'ανίδαιος τον παίρνει; Σήκω απάνου, διώξε την σκόνη, π'οσάν smart-dust έρχεται και σε γαζώνει. Μετά τον Αύγουστο το κρίμα σε ζηλεύει, που πίστεψες τον Τσιόδρα και η πείνα σε γυρεύει. Σηκώ και κάνε σαματά, εσωτερικό, γιατί μετά αν δεν προορισθείς, σύντομα σ'ούναι να χαθείς και ποιός μαλάκα μου θα μείνει για να πλέκει το εγκώμιο ετούτης της φυλής; Ξέχνα τα κόμματα, ξέχνα τους ισμούς και ξάφνου χάσου στους γκρεμούς, την πρέζα την κατηραμένη να αποφύγεις και στα βουνά να ξαναγίνεις, ΑΝΔΡΑΣ μεγάλος και λαός, του κόσμου είσαι'συ το φώς. Φεύγει το ντόλλαρ, δεν θα τρώς, κι'ο Ρώσος θες ο πονηρός να έρθει να στρωθεί, απάν'στην κούφια κεφαλή, η μήπως ο πούστης ο ωχρός ο Κινεζολαός η κάποιος άλλος νταβατζής απ'την Σπηλιά ωρέ να βγείς, να δείς να πιείς να γλυκαθείς τ'ολόφωτο κρασί της γής. Οίνος είν μαζί και ύδωρ, κράσος αλχημικός γαμώ τον βεδουίνον.

      Διαγραφή
  102. http://erevnw.blogspot.com/2013/10/blog-post_4904.html?m=1

    Κανε μου τι χαρη και διαβασε αυτο το αρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Οσο είδαν της φυλακής τα σίδερα οι επίσημοι των FBI, DOJ & Obama, οι οποίοι ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ & ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ την αποτυχημένη προσπάθεια ανατροπης του Τραμπ, άλλο ΤΟΣΟ θα τα δει και ο Α.Fauci ή/και ο Β.Gates.

    ΟΛΟΙ αυτοί είναι ΗΘΟΠΟΙΟΙ του Βαθέος Κράτους που προστατεύονται & απλώς φερουν εις πέρας το σενάριο της ελίτ ...😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΘΑ ΔΙΨΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ....ek4051@gmail.com ΜΑΝΩΛΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ο ιος και το lock down ήταν η αφορμή που έψαχναν οι παγκόσμιοι δυνάστες ώστε να επιβάλλουν άλλα 10 χρόνια ανέχειας.

    Τώρα που έχουν την αφορμή μπορούν να δικαιολογήσουν κάθε βαρβαρο μετρο που θα ακολουθήσει την επόμενη 10ετία.

    Οι δε κυβερνήσεις του κόσμου, ακόμα κι αν δεν επιβάλλουν αλλα lockdown, θα κρύβονται πίσω από τον ιο του 2019.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. This is Pakistaaaan!

    https://www.youtube.com/watch?v=KJ0KRIvJX4s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Γιατί ξεσκίστηκαν να μεταφέρουν οπτική ίνα σε κάθε κωλο-χώρι στην Ελλάδα?

    Και κάθε πάλιοδρόμος μπορεί να έχει 500 λακούβες αλλά έχει και το αυλάκι της οπτικής κωλο-ινας.😉

    Παρακολούθηση και διαδίκτυο παντού... (το ίδιο και 5g)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Κάπου είπες "Τα εβραιογίδια κατάκλεψαν την προσωπικότητα του Μέγα Παίκτη και την διέσπασαν σε τρεις (τουλάχιστον) χαρακτήρες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Τζέχος. Περισσότερα πάνω σε αυτό, όταν έρθει η ώρα."

    Κοντοζυγώνει η ώρα ή ακόμα; Κανά προκαταρκτικό δεν θα μας πεις τώρα που είμαστε στο παραπέντε για χοντρά γεγονότα όπου μπορεί να χαθείς δηλαδή να μετενσαρκωθείς στην καλύτερη ή να φυλακιστείς στη χειρότερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Νέο επεισόδιο της γνωστής σειράς:
    16: Κοροϊδοϊού ευρύτερη εικόνα

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Σε προηγούμενο σχόλιό μου, σου είχα ασκήσει κριτική σχετικά με προβλέψεις σου που πράγματι δεν βγήκαν.

    Πλην όμως οφείλω να αναγνωρίσω ότι έπεσες διάνα στον εταιρικό φυλετισμό, όχι μόνο ως όρο ή ως τίτλο, αλλά και ως κατάσταση.

    Και τι έχουμε να δούμε ακόμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Η φωτογραφία πάνω από τη λεζάντα ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ με τον πάκη να κάνει άλμα στην ακτή, μου έφερε στο νου τον Πρωτεσίλαο. Λες να είχε την ίδια τύχη;

    Μιας και ζούμε στον καιρό της παρακμής της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ποιος πιστεύεις ότι θα παίξει τον ρόλο του Αλάριχου; Κινέζος, Ρώσος ή Ισλαμιστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Κύριε Μάρκο τι έγινε, σιχαθηκες την κατάσταση ή βρηκες κανα μουνι καλοκαιρινό και μας έχεις εγκαταλείψει. Η Ελλαδα και μεις αυτή την στιγμή έχουμε ανάγκη απο ατομα σαν εσένα. Βοήθησε μας γράψε κάτι. Τι μπορούμε να κανουμε για .α βοηθησουμε την πατρίδα και κατ'επέκταση και τον εαυτό μας να ελευθερωθουμε. Είναι περίεργοι οι καιροί απο την μια μερα στην αλλη μπορεί να χάσουμε εστω και την επαφή μέσω του διαδικτύου. Να'σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας φίλος μου ανεβάζει μόνο Μ.Β.Κ. (μουνιά-βυζιά-κώλους). Το έχει πιάσει το νόημα.

      Υ.Γ. Αν 13 χρόνια που γράφω δεν έχετε καταλάβει τι πρέπει να κάνει ο καθένας, τότε μην κάνετε τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Το χουμε καταλάβει. Και ενα μικρο καπετανατο εχω καταφέρει να κάνω. Και διαβάζω αρχαία ιστορία. Αλλα γαμω το καντήλι μου σαν μουνοθυελλα σε ταυλανδεζικο κωλομπαρο συρρεουν οι ανθελληνες και οι νεοταξιτες σ'αυτόν τον τόπο. Ωρες ωρες χανουμε το σημαντικοτερο προσον που χρειάζεται, την υπομονη. Κατα που να πρωτοστραφουμε δεν ξέρουμε...

      Διαγραφή
  113. Μωρή μουνοτρυπίδα Μάρκο, ψόφησες ;; Και ούτε στη κηδεία σου δεν μας φώναξες ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. «Αν αφήσουμε τα φάρμακα και τα εμβόλια να πάνε σε αυτούς που δίνουν τα περισσότερα χρήματα, αντί στα άτομα και τις περιοχές όπου είναι περισσότερο απαραίτητα, θα έχουμε μια ακόμα φονικότερη και μεγαλύτερης διάρκειας πανδημία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Bill Gates...

    Μας προϊδεάζει για τη νέα επερχόμενη "πανδημία"..💉😉☠️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. https://www.youtube.com/watch?v=kVoxF0kZ9Zg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. https://www.kathimerini.gr/1045777/opinion/epikairothta/politikh/grammata-anagnwstwn

    Ο έλληνας ανθυπολοχαγός στο Αϊδίνιο και ο έμπορος Νικολαΐδης που ήταν ο Μουσταφά Κεμάλ...
    Κύριε διευθυντά
    Από το πόνημα του συγχωριανού μου Δημήτρη Χρ. Χαλατσά, δικηγόρου, με τίτλο «Σχεδίασμα Απομνημονευμάτων του πατέρα μου Χρ. Δ. Χαλατσά» (1889-1978) ανθυπολοχαγού στο Μικρασιατικό μέτωπο, παραθέτω, με την άδειά του, ορισμένα κομμάτια που σχετίζονται με τον ανωτέρω τίτλο. Στον Χρ. Δ. Χαλατσά απενεμήθη το παράσημο ανδρείας με φύλλα δάφνης για τη θυσία του «Ηρωικώς αγωνιζόμενος τραυματισθείς καταστάς ανάπηρος».
    Ακολουθούν αποσπάσματα του κειμένου: «Ενα βράδυ που γύρισε (ο Χρ. Χαλατσάς) από τα υψώματα του Ομερλού πίσω στο Αϊδίνιο σε ένα από τα κεντρικά καφενεία που κρατούσε Ελληνας (ονόματι Ανδρονίδης) βγήκε να πιει καφέ. Εκεί, σε μια από τις γωνιές του καφενείου παρατήρησε ένα παράξενο τύπο Τούρκου, καλοντυμένο, με αυστηρό παρουσιαστικό και φοβερά διαπεραστικό βλέμμα και θωριά στρατιωτική, να είναι περικυκλωμένος από καμιά δεκαριά νέους Τούρκους, στους οποίους και μιλούσε έντονα. Αυτού του είδους η συντροφιά δεν του άρεσε, τον έβαλε σε υποψίες και για να συνεννοηθεί φώναξε τον καφετζή για διερμηνέα και προσκάλεσε τον άγνωστο με τη στρατιωτική θωριά και το διαπεραστικό βλέμμα να πλησιάσει προς το μέρος του.
    Πράγματι εκείνος πλησίασε και απευθύνθηκε σ’ αυτόν με άπταιστα ελληνικά, ρωτώντας τον πατέρα μου τι θέλει ακριβώς. Τον ρώτησε ποιος είναι και γιατί έχει έρθει στο Αϊδίνιο. Εκείνος του απάντησε ότι είναι Ελληνας και λέγεται Νικολαΐδης από τη Θεσσαλονίκη. Εχει έρθει για εμπόριο στο Αϊδίνιο. Ο πατέρας μου δεν πείστηκε και τον ρώτησε τι είδους εμπόριο θα έκανε στη πρώτη γραμμή του πυρός. Ο έμπορος Νικολαΐδης στις απανωτές ερωτήσεις βρέθηκε σε αδιέξοδο και άρχισε να τα μασάει. Τότε του είπε να σηκώσει τα χέρια ψηλά, προτείνοντας το πιστόλι του για να τον ψάξει. Βρέθηκε επάνω του ένα ρεβόλβερ και τέσσερα κουτιά με σφαίρες. Οταν τον ρώτησε πώς δικαιολογεί την οπλοφορία ένας έμπορος, του απάντησε για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εάν του επιτίθεντο άτακτοι Τούρκοι, οι Τσέτες.
    Επειδή όμως όλα αυτά δεν ήταν πειστικά και τα χαρτιά του ήταν μεν ελληνικά αλλά ύποπτα, τον κάλεσε να τον ακολουθήσει μέχρι τη διοίκηση της μονάδας. Πράγματι στη μονάδα από τον διοικητή και τον υπασπιστή του συντάγματος υποβλήθηκε σε εξαντλητική ανάκριση».
    (Παραλείπονται, για λόγους οικονομίας, στοιχεία σχετικά με την εξονυχιστική ανάκριση του υπόπτου παρουσία εγκύρων μαρτύρων.)
    «Υστερα από όλα αυτά ο διοικητής συνέχισε την ανάκριση με τα νέα στοιχεία, ενώ ο ύποπτος έπεφτε σε αλλεπάλληλες αντιφάσεις, οπότε τον έκλεισαν στο δημοτικό σχολείο υπό κράτηση και με δραστήρια φρούρηση. Η σύσκεψη που επακολούθησε έλαβε τον χαρακτήρα έκτακτου στρατοδικείου και αποφασίστηκε το πρωί να τον τουφεκίσουν. Η απόφαση αυτή διαβιβάστηκε στο αρχηγείο Σμύρνης. Το πρωί όμως κατέφθασε έφιππος αγγελιαφόρος από τη Σμύρνη με τη διαταγή, ο έμπορος Νικολαΐδης νομίμως κυκλοφορεί και να αφεθεί ελεύθερος. Οπως και έγινε.
    Από κει και πέρα ο Κεμάλ πέρασε στις γραμμές των Τούρκων και οργάνωσε τους Νεότουρκους με τη βοήθεια και την ανοχή των συμμάχων, με αποτέλεσμα οι Νεότουρκοι να παραμερίσουν τον Σουλτάνο και με επικεφαλής τον Κεμάλ να ρίξουν τους Ελληνες στη θάλασσα. Οταν σε λίγες μέρες κυκλοφόρησε η φωτογραφία του Κεμάλ στις ελληνικές μονάδες, όλοι στο πρόσωπό του αναγνώρισαν τον έμπορο Νικολαΐδη, τον οποίο τελευταία στιγμή τον γλίτωσε η ξένη προπαγάνδα μέσω του Υπατου Αρμοστή της Σμύρνης Στεργιάδη, ο οποίος και είχε διατάξει να αφεθεί ελεύθερος».
    Τώρα, ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι θα γινόταν αν…
    Ιωαννης Αθ. Μακρης, Καστέλλια Παρνασσίδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ρε Μάρκο θα γραψεις κάνα άρθρο γαμώ τη Παναγία σου μέσα γαμώ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. 11 εκ πληθυσμός με μέσο όρο 5 εκατομμύρια μάσκες την μέρα… η μασκα η οποία κοστίζει από 0,50 έως 0,80 ευρώ η μία δηλαδή 0,65 Μ.Ο…ίσον 3,25 εκατομμύρια την μέρα επί 90 μέρες σου λέω είναι 300 εκατομμύρια.

    Δεν σου μιλάω για γάντια, αντισηπτικά, στολές ιατρών και λοιπές μαλακίες.

    Ξεπερνά το μισό δις μόνο στην ταπεινή γωνία του κόσμου που λέγεται Ελλάδα.

    Επί του συνόλου των κρατών? Κάνε υπολογισμό. Παγκόσμια Φτωχοποίηση. Όταν έρθουν τα εμβόλια τότε μιλάμε για την μεγαλύτερη μπίζνα. Μερικά τρις ευρώ θα μετακινηθούν σε ταμεία που κανείς δεν ξέρει ποιος ελέγχει
    😎😎😎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Γράφε Μάρκο, είμαστε τα πουτανάκια σου και περιμενουμε το επόμενο αρθρο σου στα τεσσερα και με το στομα ανοιχτό!

    Θα κοινωνήσουμε απο σπέρμα Σαντικόν
    Στάλα τη στάλα συλλεγμενη απ' το βρακί τον
    Ως περιέλθωμεν με τρόπο εριστικόν
    Ίνα αρμέξωμεν με ζέση τη μπζωλή τον!

    ... ή μήπως τα κακαρωσες απο κοροϊδοϊό και δε μας καλεσες ουτε στη γκηδεία σου μωρή σαλούφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Άγιο Σπέρμα πια αργεί
      στις μάσκες σας να πήξει
      χίλιες του Σαντ ψωλοχυσιές
      ο Κούλης έχει πνίξει

      Διαγραφή
  120. Aποδεδειγμένα, τα μέτρα ήταν πολύ δραστικά μεν, διόλου αποτελεσματικά δε. Ο σχετικός δείκτης ήταν ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ από 1, ήδη ΠΡΙΝ από το Lockdown… ΕΠΙΠΛΕΟΝ, η εισαγωγή υποχρεωτικού μέτρου χρήσης μασκών δεν έδειξε ΚΑΜΙΑ αλλαγή στον αριθμό μολύνσεων… Ωστόσο, πολλοί είναι πεπεισμένοι για τα οφέλη των μέτρων. Βλέπεις… η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από την κυβέρνηση επαινείται συνεχώς από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης… Γι’ αυτό η κυβερνητική κοβιντ-επιτροπή δεν αναφέρει καν τη πορεία της Σουηδίας, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ, καθώς δεν βλέπουν πέρα από τη μύτης τους και δεν παρατηρούν τι συμβαίνει σε ΚΡΑΤΗ που διαχειρίστηκαν άριστα την κρίση και ήδη έχουν προχωρήσει σε σημαντικά νέα βήματα (σε αντίθεση με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ «κρατίδιο» που απλά επιβάλλει συνεχώς μέτρα απαγορευτικού χαρακτήρα).

    Τα εξαρτώμενα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης δαιμονοποιούν τους χειρισμούς της Σουηδίας, όπου οι αριθμοί μόλυνσης μειώνονται, ΑΝ ΚΑΙ σχολεία/καταστήματα/εστιατόρια παραμένουν ανοιχτά… Το λάθος των Σουηδών ήταν ότι ΑΡΧΙΚΑ απέτυχαν να απομονώσουν αποτελεσματικά τους πραγματικά ευάλωτους, στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ποσοστά θανάτου ήταν αρχικά υψηλότερα. Τώρα οι αριθμοί μολύνσεων μειώνονται σημαντικά…

    Φυσικά, η πλέον εκτεταμένη χρήση ΤΕΣΤ συνεπάγεται περισσότερα «θετικά» αποτελέσματα (κρούσματα). ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ, το θετικό τεστ PCR ΔΕΝ αποδεικνύει ύπαρξη μόλυνσης, επειδή ακόμη και τα μικρότερα θραύσματα ιών εντοπίζονται στο επίχρισμα. Ωστόσο, αυτό δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ για το αν αυτά τα σωματίδια μπορούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μολύνουν έναν άνθρωπο. ΜΟΛΑΤΑΥΤΑ, κάθε θετικό τεστ μετριέται ως κρούσμα (συστηματικό-συστημικό λάθος…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ