Η διαρκής σύρραξη των μυθολογιών (Μέρος Β΄)



1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9019

Ο αρχικός στόχος της Εγκληματικής Υπερδομής, το να σας κάνει να συναινέσετε στην υποδούλωσή σας, έχει ήδη επιτευχθεί. Οι εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο είναι οι πρώτοι που έχουν πάρει την γεύση του τι Μεσαίωνας θα επικρατήσει σε ολόκληρη την χώρα.  Εξοντωτικά ωράρια, τριτοκοσμικές συνθήκες στέγασης, σκόπιμη υποστελέχωση, άγρια εκμετάλλευση, ψυχολογική τρομοκρατία, ατελείωτες υπερωρίες, απλήρωτες αποδοχές, ανυπαρξία κράτους, χρηματισμός ελεγκτικών αρχών, είναι μερικές από τις εγγυημένες αξίες αυτής της «αειφόρου ανάπτυξης».


Φέτος είχα την τιμή να γνωρίσω ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα «νέας εποχής». Η Α.Ε. που το είχε αναλάβει πούλαγε το πόσιμο νερό στους εργαζόμενους σε τιμές βαπορίσιες και το wi-fi τους το χρέωνε 45 ευρώ το μήνα. Ποιο ρεπό; Τι είναι αυτό; Τρώγεται; Εδώ το 16ωρο πήγαινε στεφάνι. Βροχή οι υπερωρίες, οι παραιτήσεις και  οι λιποθυμίες. Ο βιολογικός καθαρισμός χρόνια χαλασμένος, να σκας από τη μπόχα της σκατίλας και ταυτόχρονα να σε βρίζουν τα ευρωζώα οι τουρίστες, λες και είναι δικό σου το μπουρδέλο.



Η νεολαία είναι για λύπηση. Έχει καταπιεί αμάσητες όλες τις ταλμουδικές μάντολες περί δικαιωμάτων του κάθε άχρηστου όντος, δουλεύει για πενταροδεκάρες και κλάνει κρονοτοξίνες. Φρικτά εγκλωβισμένη στις τελευταίες προσθήκες της ψευδούς μυθολογίας, με επίκεντρο την αρρωστημένη διαλλακτικότητα και ανοχή, έχει απωλέσει παντελώς την γονιδιακή της ποιότητα. 



Όλα αυτά τα μανιοκαταθλιπτικά καλωδιωμένα πρεζόνια του χέσεμπουκ έχουν παντελή άγνοια του χωροχρονικού σημείου στο οποίο στρογγυλοκάθονται οι βρομοκωλάρες τους. Πρόκειται για αυθεντικά τεχνοπρόβατα τα οποία δέχονται εντολές μόνο από τον κινητό ρουφιάνο τους χωρίς τον οποίο δεν μπορούν ούτε ένα λεπτό. Ειλικρινά θέλω να έχω πεθάνει και να μη δω ποτέ το υβρίδιο που θα αντικαταστήσει τους σημερινούς ραγιαδοελληνέζους μετά την ανάμιξή τους με τα υπόζωα και τα ρυπαρά γένη.


Ζούμε την σκληρότερη και την πιο ύπουλη απολυταρχία της ιστορίας. Αλλά ακόμα και αυτή είναι φιλελεύθερη αν την συγκρίνει κανείς με το σκοτεινό καθεστώς που έρχεται. Σε αυτή την δήθεν «προοδευτική» κοινωνία υφιστάμεθα τον ανεγκέφαλο φασισμό των αναρχοάπλυτων ΜΜΕ. Είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να γουστάρουμε τα ζώα, τους ανώμαλους, τους γύφτους, τους λαθροβρομιαραίους, τους παχύσαρκους και ό,τι άλλο μπάζο αποφασίσει να πετάξει η Εγκληματική Υπερδομή στην πόρτα μας.






Όλοι οι ελαττωματικοί εγκέφαλοι της κομμουνίλας που δραπέτευσαν από το σιδηρούν παραπέτασμα μαζί με τους δυτικούς συνοδοιπόρους τους έχουν πιάσει θέσεις-κλειδιά στα πανεπιστήμια, στα κανάλια, στις ΜΚΟ και στην κυβερνητική κατσαριδοφωλιά των εξουσιαστών. Η άκρως φασιστική και ρατσιστική ετικέτα «ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» επικολλάται άμεσα σε όποιον διαφοροποιείται έστω και λίγο από την νεο-κομμουνιστική-νεοταξίτικη πολιτική γραμμή που εισάγουν οι καταπιόλες του πολυεθνισμού. Πέραν ορισμένων απάτητων περιοχών του διαδικτύου, όλη η υπόλοιπη διακινούμενη και καταναλούμενη «πληροφορία» είναι μολυσμένη.  Η αποστολή της ερυθράς σπειροχαίτης των ΜΜΕ είναι να αποτρέψει ακόμα και την τυχαία επανασύνδεση κάποιων με την αληθινή μυθολογία.




Στην προσπάθειά τους αυτή οι διεθνείς χορηγοί δεν φείδονται χρημάτων. Παράδειγμα η σκατιά που ονομάζεται NETFLIX αποτελεί την καταστροφή του κινηματογράφου. Ό,τι μαλακισμένο σενάριο βρίσκουν στους σκουπιδοτενεκέδες το κάνουν ταινία. Πρόκειται για το κατ’ εξοχήν νεοταξικό εργαλείο δόλου και εξαπάτησης. Βάζεις π.χ. να δεις σειρά «επιστημονικής φαντασίας» (sic) και βλέπεις τσόντα με πούστηδες. Το μόνο που κάνει αυτό το μητριαρχικό πουστροκάναλο είναι να προωθεί την ομοφυλοφιλία, τον λεσβιασμό, την ανωμαλία και κυρίως τον ευνουχισμό του αρσενικού.


Εδώ και χρόνια το Απόκρυφο Συνέδριο έχει λυσσάξει να επιβάλλει την χορτοφαγία, (σαν να μην έφτανε η υποχρεωτική κατανάλωση σανού). Οι vegans (ψυχοπαθείς χορταριστές) δεν αγγίζουν ούτε γάλα, ούτε τυριά, ούτε αυγά. Επειδή δεν τρώνε αυτοί, σπάνε τα χασάπικα για να μην τρώει κανένας.  Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όσοι έχω γνωρίσει από δαύτους είναι κλινικές περιπτώσεις βαρέως διαταραγμένων και ιδιαίτερα επικίνδυνων ψυχασθενών.


Εμείς δεν πιέζουμε κανέναν να φάει κρέας. Όποιος θέλει μπορεί να βοσκάει και να μηρυκάζει το γρασίδι ώσπου να βγάλει μολόχες από την κωλοτρυπίδα του. Εμείς οι υπόλοιποι γιατί θα πρέπει να κόψουμε το κρεατάκι;  Και η σαλάτα τρώγεται ευχάριστα και οι τηγανιτές πατάτες καλά ακούγονται, αλλά μια χυμώδης μπριζόλα ψημένη στα κάρβουνα είναι θεός.




Η εισαγωγή μιας φασιστοειδούς και άνευ ορίων φιλοζωίας στις δυτικές κοινωνίες δεν έχει γίνει τυχαία. Με δούρειο ίππο την κυνοφιλία και την γατοφιλία οι οποίες αναγόρευσαν τα ηλίθια και παρασιτικά ζώα συντροφιάς σε όντα ανώτερα του ανθρώπου, οι κοινωνίες έχουν συρθεί σε μια ελεγχόμενη μισανθρωπία. Δεν ανέβηκαν τα ζώα επίπεδο με το να αποκτήσουν δικαιώματα. Αντίθετα, κατέβηκε η αξία του ανθρώπου. Η ανθρώπινη ζωή έγινε πιο ευτελής κι από αυτήν του αδέσποτου κοπρογατόσκυλου. Κράτη, μαφίες και εταιρείες δεν ποδοπατούν πλέον τα συντάγματα και τους θεσμούς αλλά τον ίδιο τον άνθρωπο.  Μια διεθνής συμμορία τραπεζιτών γενοκτονεί ατιμώρητα τα ανθρώπινα όντα αλλά ταυτόχρονα προσποιείται ότι σέβεται τα ζώα και μάλιστα σχεδιάζει να τα αποσύρει από το διαιτολόγιο.



Είναι σαφές ότι κάτι δεν πάει καλά σε τούτο τον κωλόκοσμο.  Οι πολίτες των χωρών που είχαν κάποιο πολιτισμικό επίπεδο χάνουν το ένα μετά το άλλο τα δικαιώματά τους.  Έχασαν τις δουλειές τους, έχασαν την ασφάλειά τους, έχασαν την ησυχία τους, χάνουν τώρα και ολόκληρες τις χώρες τους.  Αμέτρητα κύματα από άχρηστους, άθλιους και υπανθρωποειδείς πληθυσμούς εισβάλλουν με το έτσι θέλω στον ζωτικό τους χώρο.  Η σύγκρουση δεν είναι απλά προσχεδιασμένη, είναι αναπόφευκτη. Σε τούτο το σκηνικό έρχεται λοιπόν να δέσει η εισαγόμενη χορτολαγνεία.


Χορτοφαγία σημαίνει μηδέν ορμές κι αυτό με την σειρά του μηδέν αντίσταση. Οι κρεατοφάγοι λαοί ήταν πάντοτε πιο επιθετικοί και πιο αντρουά. Αντίθετα οι γρασιδοφάγοι λαοί ήταν πιο παθητικοί και ξενερουά.  Αίμα πίνανε οι Σπαρτιάτες και μάλιστα από χοιρινό. Οι μάγειρες απαγορευόταν να μαγειρεύουν οτιδήποτε δεν είχε βάση το κρέας.


Όσον καιρό οι αρχαίοι Βίκινγκς έτρωγαν ελάφια και αρκούδες, ήταν ο φόβος και ο τρόμος του Βορρά.  Όταν το γύρισαν στην πατάτα και στο λάχανο έγιναν λαχανοντολμάδες και τώρα εισπράττουν φάπες από όλα τα σκουπίδια του πλανήτη. 



Αντίθετα, στο Ινδοπακιστάν τα τελευταία είκοσι χρόνια που υιοθέτησαν την κρεατοφαγία, οι «μετριοπαθείς» και «ανεκτικοί» συγγενείς του Γκάντι βιάζουν, βασανίζουν και δολοφονούν ό,τι βρουν μπροστά τους.



Βάλτε τις παραμέτρους αυτές στην εξίσωση της λαθροεισβολής και θα καταλάβετε τι παίζει.




Ο κόσμος δεν έχει πια την απλότητα που διέθετε την εποχή των δύο υπερδυνάμεων. Το άσπρο-μαύρο τελείωσε. Τώρα όλα είναι υπονομευμένα, πολύχρωμα και ασταθή. Σε μια τέτοια διαταραγμένη σκακιέρα είναι ασυγχώρητο λάθος το να αντιδρούμε σπασμωδικά. Πρέπει να δρούμε συγκροτημένα και με ορίζοντα τουλάχιστον εικοσαετίας. 




Όλο και πιο συχνά τελευταία  ακούω υστερικές κραυγές του τύπου «να σφάξουμε τους λάθρο». Και ρωτάω: Μήπως είστε εντελώς μαλάκες; Γιατί να τους σφάξουμε, το οποίο δεν ξέρουμε αν είναι και εφικτό για αρκετούς λόγους; Γιατί να μην τους απολύσουμε έτσι λυσσασμένους που είναι να δαγκώσουν αυτούς που πρέπει; Τους σκατο-Γερμανούς που το παίζουν ανεύθυνοι, τους κωλο-Άγγλους που πάνε να την κάνουν και τους πουστρο-Ιουδαίους που το ξεκίνησαν;



Άλλα πιο εξελιγμένα νεοελληνοπιθήκια γκαρίζουν εναντίον των μουσουλμάνων.  Ώπα μάγκες!  Κι εγώ δεν τους θέλω στο σπίτι μου τους στησοκώληδες αλλά αυτά τα τρολ που δήθεν μάχονται «υπέρ της Ορθοδοξίας» έχουν άλλες, πιο σκοτεινές επιδιώξεις. Το κουβάρι όσο πάει και μπερδεύεται. Σε καμία περίπτωση ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει γύρω μας δεν είναι θρησκευτικός.  ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ. Στην παγκόσμια τσόχα παίζεται τούτη την ώρα το ποια σκατόφαρα ή ορθότερα ποιο ΕΙΔΟΣ θα κάνει κουμάντο στον πλανήτη τα επόμενα 2.000 χρόνια.



Από τότε που οι Εβραιοαμερικάνοι σακάτεψαν το Ιράκ το ’90 και ισοπέδωσαν την Γιουγκοσλαβία το ’91, έχει που στήνεται αυτή η μηχανή με τους χριστιανούς εναντίον των μωχαμέτηδων.  Προσωπικά θεωρώ ότι γαμιώνται αμφότερες οι κωλοθρησκείες τους μαζί με όλες τις υπόλοιπες.  Όμως για αναλογιστείτε ψύχραιμα το εξής: Από τότε που οι νέοι Σταυροφόροι πάτησαν τις βρομοποδάρες τους στην Βαγδάτη, ποιοι έγιναν πιο πλούσιοι; Μήπως αυτοί που δανείζουν ψεύτικο χρήμα και τα εξώκοσμα αφεντικά τους που ρουφάνε ενέργεια;




Βρισκόμαστε στα ανατολικά σύνορα της Ε.Ε. οπότε ό,τι άσχημη φάση χτυπήσει την Ευρώπη, θα σκάσει πρώτα στα μούτρα μας. Αν οι μουσουλμάνοι είναι ζώα και δεν μπορούν να δουν τον εχθρό, τότε θα πρέπει να τους τον υποδείξουμε.  Αυτό απαιτεί καθαρό μυαλό, ευφυΐα και αυτοσυγκράτηση.  Αν το φανατισμένο τζιχάντ στοχεύσει τον εχθρό μας, άσχετα με το τι γνώμη έχουμε για δαύτο, οφείλουμε να το βοηθήσουμε να πετύχει κέντρο.




Βέβαια πολλοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι γίνεται σε αυτό το μπουρδέλο του οποίου είμαστε ιθαγενείς. Η μέγιστη ερώτηση κρίσεως που θα μπορούσα να απευθύνω σε όποιον έχει αμφιβολίες και ψάχνεται είναι: «ποιος είναι αυτός που ελέγχει τα ορφανά;»




Άσχετη αλλά σχετική παρένθεση: Για κάποιο λόγο η αρχαία λέξη «ορφανός» έχει άγνωστη ετυμολογία σαν να προέρχεται από ξένη γλώσσα.  Σε καμία όμως από τις άλλες αρχαίες γλώσσες δεν υπάρχει αυτή η ρίζα. Η απλοϊκή απόδοσή της ως: «εκείνος που έχει χάσει και τους δύο ή έναν από τους γονείς του» το μόνο που προκαλεί είναι ακόμα περισσότερη επιφύλαξη. Υπάρχει σοβαρή ασάφεια στην μετάφραση.  Πιθανόν να είναι Τιτανική λέξη που σημαίνει «αυτός που έχει χάσει τον προστάτη του» ή «αυτός που δεν έχει κανέναν».  Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει χάσει μόνο τον πατέρα του ή μόνο την μητέρα του, ο χαρακτηρισμός «ορφανός» είναι εσφαλμένος. Γι αυτό χρησιμοποιείται η επεξηγηματική φράση «ορφανός από πατέρα/μητέρα». Αν κάποιος έχει έναν αδελφό κατά είκοσι χρόνια μεγαλύτερο ή έναν παππού ή έναν θείο ή έναν κηδεμόνα ο οποίος τον προστατεύει, δύσκολα θα τον χαρακτήριζε κάποιος «ορφανό». Αντίστροφα, αν κάποιον τον έχουν παρατήσει στη μοίρα του οι γονείς του οι οποίοι ζουν, η λέξη «ορφανός» είναι περισσότερο περιεκτική από την λέξη «παρατημένος». Σε κάθε περίπτωση το «άνευ προστάτη» νοηματικά στέκει εξίσου καλά αν όχι καλύτερα από το «άνευ γονέως». 


Τούτου λεχθέντος,πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα περιβόητα «ορφανά».




Τέσσερα (4) είναι τα καριόλια:

1.    Το χεσοκρατίδιο που αποκαλείται Νεοελλάς
2.    Η εκκλησιαστική συμμορία του Ορθού Σεξ
3.    Η ερυθρά γαμιοστοά του ΚΚΕ
4.    Το συφιλιδικό ρουφιανάτο των ΜΜΕ

   
Ποιος αλήθεια ελέγχει αυτό το κακοήθες κονδύλωμα που παριστάνει το ανεξάρτητο κράτος;

Ποιος ελέγχει την ρασοφόρο σεξοστοά και την αξίας δισεκατομμυρίων περιουσία της;

Ποιος ελέγχει το βδελυγματικό ΚΚΕ, την μεγάλη της αντίφα-κεερφά σχολή η οποία εκπαιδεύει όλο το μισελληνικό συνονθύλευμα των πρακτόρων, των μπαχαλάκηδων και των δολοφόνων;

Ποιος ελέγχει τα σαπιοκάναλα και τις δηλητηριώδεις εφημερίδες;



Και οι 4 αυτοί «οργανισμοί» δηλώνουν «ορφανοί». Δεν έχουν -λένε- κανέναν προστάτη και μόνοι τους φροντίζουν για τα έξοδά τους!!! Μεταφυσικά δεν έχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω για την ειλικρίνειά τους. Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;



Η προσφυγή των απατεώνων στην ανεκδοτολογία υποδηλώνει έλλειψη λογικών και πραγματικών επιχειρημάτων.  Ας δούμε όμως εν συντομία τα οικονομικά δεδομένα και των τεσσάρων αυτών πληγών του έθνους (και του φορολογούμενου):


1.    Κράτος:
Πέντε (5) πτωχεύσεις (4 φανερές και 1 κρυφή) είναι φρονώ αρκετές για να τεκμηριώσουν την ανυποληψία του σύχρονου Πίθου των Δαναΐδων.  Δέσμιο δανείων, τόκων, ομολογιών, χρεολυσίων, επανατοκισμών και εντελώς παράλογων προμηθειών, αυτό το πρωκτεκτοράτο της πίπας κανονικά θα έπρεπε να είχε καταργήσει την λέξη «ανεξαρτησία» από τα λεξικά του. Οι πρωθυπουργοί του σέρνονται εδώ και δύο αιώνες ως ζητιάνοι στις αυλές των ξένων τοκογλύφων και κατεβάζουν τα στρινγκάκια τους σε όποιον τους ζητήσει κώλο.  Και όμως, αυτό το διαρκώς χρεωκοπημένο τσιμπουκλάδικο βρίσκει φράγκα να ταΐζει τα ζώα που το κατοικούν, τα οικόσιτα σκυλογατιά τους, καθώς και τα εκατομμύρια των παρεπιδημούντων λαθρο-ορκ. Εδώ και 200 χρόνια, βάζοντας υποθήκη πάνω στην υποθήκη, αυτό το μπατίρικο κωλοφινιστρίνι παίρνει αβέρτα δάνεια, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος αόρατος προστάτης που  εγγυάται την πληρωμή. Άρα το ελληναράδικο κράτος δεν είναι «ορφανό».

2.    Εκκλησία:
Ένας ατέρμων θρήνος ακούγεται στα μαγαζιά αυτής της θανατόφιλης και σπαγκοραμμένης κλαψομουνίστρας.  Όλο βαρυγκομούν κι αναστενάζουν ότι δεν έχουν λεφτά κι όλο ζητούν πανωπροίκια και απαλλαγές φόρου. Αυτή η χαβουζότρυπα έχει απίστευτα φράγκα αλλά δεν χαλάει ούτε σεντ από τα δικά της.  Κάθε Κυριακή και εορτή ζητάει από το πόπολο τον οβολό του για το «φιλανθρωπικό» έργο της όμως ξεχνάει να πει ότι σε κάθε ένα ευρώ που παντελονιάζει, τα «λειτουργικά» έξοδα φτάνουν τα 90 λεπτά. Το ακάλυπτο κράτος καλύπτει τις τρύπες της παλιοπουτάνας, τα παρατημένα σκατο-ιδρύματά της, τους ετοιμόρροπους ναούς της και φυσικά την μισθοδοσία, την ιατρική περίθαλψη και τις συντάξεις του κοπριταριού της.  Αντί να βγάλει τον σκασμό και να ασχολείται μόνο με τις μπίζνες της, αυτή η ρασοπετούγια έχει άποψη επί παντός επιστητού, ανακατεύεται στην πολιτική, διορίζει και παύει υπουργούς και πρωθυπουργούς. Είναι ο ορισμός του οργανωμένου εγκλήματος.  Καταπατημένα βουνά, λίμνες, πεδιάδες, βοσκοτόπια, οι άγιοι πατέρες δεν ξέρουν ποτέ τίποτα για το έγκλημα . Κάτι χρυσόβουλα του Σουλτάνου που παρουσίαζαν μέχρι πρότινος ως τίτλους αποδείχτηκε ότι ήταν γραμμένα σε χαρτί που είχε κατασκευαστεί στις μέρες μας!!! Το χαρτοφυλάκιο αυτού του κατάμαυρου καρχαρία της παραοικονομίας δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι οι τράγοι τι περιέχει. Σε πενήντα χρόνια που θα ολοκληρωθεί το κτηματολόγιο ίσως μάθουμε. Επιβιώνοντας σε κάθε είδους καθεστώτα και αντιξοότητες, κραταιά υπέρμαχος του εβραϊσμού, η φακλάνα η οποία προπαγανδίζει σκληρά εδώ και αιώνες την κάλπικη μυθολογία, σίγουρα δεν είναι «ορφανή».  

3.    ΚΚΕ:
Το βαρβαρικόν έτος 1991 (Ε.ε. 8991) η καταβύθιση της εβραιοσοβιετικής καρβουνομαούνας στην άβυσσο της ιστορίας είχε μια θλιβερή παρενέργεια: Στέρησε την πατρική προστασία από το εντόπιο γραικυλικό έκζεμα της κομμουνιστικής θρησκείας.  Η ιεχωβάδικη στοά του ΚΚΕ (το πλέον μισητό αρκτικόλεξο της Ελληνικής γλώσσας) ξέμεινε από χορηγό. Όμως, ώ του θαύματος, αντί το μαρξιστικό ξερατό να εξαφανιστεί ή έστω να συρρικνωθεί, εισήλθε σε μια νέα εποχή δόξας. Αυτός ο κακόβουλος καρκίνος του έθνους που κατά τον Συμμοριτοπόλεμο έσφαζε και δολοφονούσε Έλληνες υποσχόμενος διεθνείς ταλμουδικούς παραδείσους, τώρα μεταλλάχθηκε σε ανώνυμη κεφαλαιουχική εταιρεία. Με μαφιόζικες μεθόδους,  αδίστακτη διαχείριση και σκοτεινές διασυνδέσεις, η στοά των ατιμώρητων εγκληματιών ειρήνης και πολέμου πέτυχε το ακατόρθωτο όνειρο του κάθε απατεώνα:  Νομικό πλαίσιο που της εξασφαλίζει συνεχώς κρατικές επιχορηγήσεις και ανυπαρξία φορολογικών και διαχειριστικών ελέγχων.  Με λεφτά του φορολογούμενου αυτό το καπιταληστρικό βαμπίρ λειτουργεί ως μεγαπομπός ανθελληνικής προπαγάνδας, ως Ι.Ε.Κ. πρακτόρων και ως προθάλαμος για μέλη εθνομηδενιστικών ληστοσυμμοριών τύπου αντίφα-κεερφά-ρουβίκωνα.  Απώτερος σκοπός του είναι η συντήρηση του πλαστού μυθολογικού περιβάλλοντος. Είναι φανερό ότι και αυτό το σαβουρόπλυμμα δεν είναι «ορφανό».

4.    ΜΜΕ:
Όταν πριν από 15 χρόνια σταμάτησα να αγοράζω εφημερίδες (τηλεόραση δεν έχω δει παρά μόνο στην παιδική μου ηλικία) άρχισα να αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να έχουν ισοσκελισμένο ισολογισμό αυτά τα λαμόγια με τον προσβλητικά χαμηλό αριθμό φύλλων που πουλάνε. Πώς την βγάζουν να πληρώνουν τόσους ρουφιάνους όταν η διαφήμιση είναι πενιχρή και αυτά που εισπράττουν από τους αναγνώστες δεν φτάνουν ούτε για το ρεύμα; Η ίδια και χειρότερη κατάσταση στα μπαζοκανάλια: ποιος πληρώνει τα αφρόσκατα της δημοσιοκαφρίας;  Μήπως οι γελοίοι ντόπιοι πρεζέμποροι που παριστάνουν τους εφοπλιστές και τους μεγιστάνες; Πού βρίσκουν κάθε μήνα και τσοντάρουν εκείνα τα εκατομμύρια που τους λείπουν για να εξακολουθούν ο Αυτιάς και ο Βερύκοκκος να λένε τις κλαπαρχιδιές τους στον αέρα; Βγάζει μάτι ότι όλο το κύκλωμα αναμετάδοσης της πληροφορίας επιδοτείται τοις μετρητοίς από το εξωτερικό.  Το απόλυτο εργαλείο διάδοσης ψεμάτων στην υπηρεσία της κάλπικης μυθολογίας δηλαδή τα ΜΜΕ, δεν παίζει με τίποτα να είναι «ορφανό».


Γενικά, είναι πολύ βαριά η ορφάνια. Οι κροκόδειλοι που κλαίνε με λυγμούς πάντα μου έδιναν στα νεύρα. Δεν μας εξηγούν πώς γίνεται και σε καιρούς κρίσης αυτοί οι 4 «ορφανοί» οργανισμοί όχι μόνο να την βγάζουν τέλεια οικονομικά αλλά και να έχουν αρκετά για να ταΐζουν το κοπριτολόι των κωλοσφουγγιών και των γαμιάδων τους. Το μόνο που αξίζουν είναι να τους βάλει κανείς μπροστά σε ένα καλό πολυβόλο και να τους εξαϋλώσει.



Η ερώτηση κρίσεως είναι η ακόλουθη: Ποιό είναι το κοινό στοιχείο που έχουν αυτοί οι 4 κακούργοι; Αν δεν διαθέτουν αφέντη και είναι «ανεξάρτητοι», πώς «τυχαίνει» να εναρμονίζονται απόλυτα σαν στρατιωτάκια όσον αφορά την στάση τους απέναντι στα φλέγοντα προβλήματα όπως π.χ. σε αυτό της λαθροεισβολής; Πώς συμβαίνει τα μέτρα που λαμβάνουν και οι απόψεις που προπαγανδίζουν με φανατισμό να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετες όχι μόνο με την κοινή γνώμη αλλά και με την κοινή λογική; Έχουν τόσον καιρό που μας πιπιλίζουν το μυαλό με τον «ανθρωπισμό», την «συμπόνια» και την «ανεκτικότητα» αλλά αποφεύγουν να απαντήσουν στη γαμημένη ερώτηση: «ΠΟΣΑ ΛΑΘΡΟΣΑΒΟΥΡΙΑ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;»



Αν παρατηρήσει κάποιος με προσοχή την συμπεριφορά των «ορφανών» θα δει πεντακάθαρα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.  Αυτά τα μασονόδουλα ΓΑΜΙΟΛΙΑ υπακούουν σε πάγιες εντολές.  Υπάρχει μυστική ατζέντα που τηρείται με ευλάβεια. Όσο και να κρύβονται, οι αφέντες τους είναι γνωστοί.


Το περίεργο είναι ότι από όπου και να ξεκινήσουμε, πάλι στην μυθολογία καταλήγουμε. Οι στοές και οι μυστικές σέκτες του σήμερα συνεχίζουν την προβαβυλωνιακή παράδοση των διαβολικών θεών-αρχόντων. Μοχθηρές οντότητες βασανίζουν το ανθρώπινο είδος από τότε που το κατασκεύασαν στα θλιβερά τους εργαστήρια.  Αυτό που ήξεραν οι Αρχαίοι Έλληνες, οι Αιγύπτιοι και οι Σουμέριοι είναι η ίδια αλήθεια που «ανακάλυψαν» αργότερα κάποιοι γνωστικιστές φιλόσοφοι: Ο Θεός είναι κακός.



Το μέγιστο έγκλημα του γνωστικισμού είναι οι αμφισβητούμενες προθέσεις του. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αποτελεί ελεγχόμενη αντιπολίτευση.  Κι αυτό επειδή δεν προσφέρει ουσιαστικά άλλη εναλλακτική πέρα από την αναζήτηση και την πίστη σε κάποιον άλλο Θεό ο οποίος είναι (θεωρητικά) καλός. Δηλαδή οι γνωστικοί καλύπτουν τις ορατές κακοτεχνίες του θεϊκού παραπήγματος με την απλή παραπομπή σε μια άλλη θεοπαράγκα η οποία βρίσκεται επίσης κάπου στο υπερπέραν.


...Με άλλα λόγια, ν’αγαπιόμαστε. Ως μπαλάκι του πινγκ-πονγκ, το ανθρώπινο είδος βολοδέρνει από την μια μούφα στην άλλη τρώγοντας συνέχεια ρακετιές.  Ο στόχος έχει επιτευχθεί: κανείς δεν μπαίνει να εκμεταλλευτεί το φιλοσοφικό κενό για να προτείνει κάτι διαφορετικό (και επικίνδυνο) για τα συμφέροντα των ιερατείων και των οντοτήτων που υπηρετούν. Η προβατανθρωπότητα παραμένει αμέριμνη στο μαντρί της και παχαίνει για να σφαγεί την κατάλληλη ώρα. 


Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει κάτι που να λέγεται «καλός θεός», τι ακριβώς είναι αυτό που του χρωστάμε; Αγάπη, σεβασμό και υπακοή; Μήπως ευγνωμοσύνη που μας έριξε στην πιο βαθιά λούμπα του σύμπαντος; Ή ευχαριστίες για το δούλεμα που μας ρίχνουν οι κακοντυμένοι ιεροβαλέδες του;


Θρεφτάρια μου, ο Μέγας Παίκτης που σας χάρισε τον προχωρημένο επεξεργαστή, σας κάνει τώρα δώρο μέσω εμού μια τριάδα ερωτήσεις που θα αναβαθμίσουν το σκάρτο λογισμικό σας. Όποιος απαντήσει έστω και μια, θα εισαχθεί άνευ εξετάσεων στο νηπιαγωγείο της οντολογίας.


-       Ποια είναι η τρίμορφη Εκάτη που παραμένει σταθερή ενώ οι θεοί έρχονται και παρέρχονται;

-       Ποιος είναι ο ρόλος του Όφεως στην μπίζνα των δημιουργών του ζωανθρώπου;

-       Ποιοι είναι οι Θεριστές που εμφανίζονται κάθε Μεγάλο Ενιαυτό για να εισπράξουν τα μερίσματα των ανθρωπομετοχών τους;


Να σας υπενθυμίσω ότι η αντιμετώπιση της αλήθειας είναι άθλος που δεν επιτυγχάνεται εύκολα. Οι περισσότεροι θνητοί νομίζουν ότι υιοθετώντας τις παπάρες που σερβίρει το παπαδόσογο το έχουν κλείσει το θέμα. Αναβάλλουν την κρίσιμη στιγμή της αλήθειας για το απώτερο μέλλον και πασχίζουν να ζήσουν τις μίζερες κωλοζωούλες τους με ψέματα στο παρόν.



...Φεύ! Το παρόν ουσιαστικά δεν υπάρχει!  Είμαστε μόνο παρελθόν και μέλλον.Το «τώρα» είναι μια μεμβράνη λεπτή σαν τσιγαρόχαρτο.  Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει είναι «χτες» και κάθε ένα που έρχεται είναι «αύριο». Δεν υπάρχει «τώρα». Μόνο «πριν» και «μετά». Το «σήμερα» είναι μια διαρκώς μετακινούμενη κουκκίδα που η ύπαρξή της τοποθετείται στον κόσμο του φανταστικού. Το μέγεθός της είναι ολότελα πλασματικό. Είναι μια επινόηση του ζωανθρώπου για να μπορέσει να τοποθετηθεί μέσα στις διαστάσεις του χρόνου. Όποιος το κατάλαβε αυτό, δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα. Απλά έχει εισέλθει στην αίθουσα στην οποία γίνεται η διατύπωση του πρώτου προβλήματος της σειράς.




Παρόν λοιπόν δεν υπάρχει. Υπάρχει μήπως παρελθόν και μέλλον;


Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω ακόμα και γι αυτό. Για παράδειγμα, εμείς πού ακριβώς ζούμε; Στο παρελθόν ή στο μέλλον;  Αν σκεφτεί κανείς ότι το φως των άστρων που βλέπουμε είναι παρελθοντικό και ότι αρκετά από αυτά δεν υπάρχουν πια, το εύκολο συμπέρασμα είναι ότι περιβαλλόμαστε από το παρελθόν. Το αστείο είναι πως αν κάποιος μπει σε ένα διαστημόπλοιο και κατευθυνθεί προς αυτά τα άστρα, θα κατευθυνθεί προς το μέλλον του παρελθόντος. Πιάσ’ το αυγό και γάμησέ του τα πρέκια δηλαδή.



Ας θεωρήσουμε –προσωρινά- τον χρόνο ως μια ευθεία γραμμή.  Και ότι πάνω σε αυτήν την γραμμή σέρνονται άπειρες πιθανότητες κάποιες από τις οποίες μόλις περνούν την κινούμενη κουκκίδα του παρόντος μετατρέπονται σε γεγονότα. Βασική προϋπόθεση της ύπαρξης ενός γεγονότος είναι η καταγραφή του στην μνήμη. Αν κάποιο γεγονός δεν υπάρχει στην μνήμη, τότε δεν υπάρχει καθόλου.



Ας υποθέσουμε τώρα ότι υπάρχουν δύο ομάδες ανθρώπων, η Α και η Β οι οποίες συνδιαλέγονται πάνω στην κουκκίδα του παρόντος.



Διασχίζοντας την διαχωριστική γραμμή μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος, η μελλοντική πιθανότητα Χ μετατρέπεται σε παρελθοντικό γεγονός Χ ενώ την ίδια στιγμή γίνεται αντιληπτό και καταγράφεται από την μνήμη και των δύο ομάδων.




Με όμοιο τρόπο, η πιθανότητα Ψ μετατρέπεται σε γεγονός Ψ το οποίο όμως γίνεται αντιληπτό μόνο από την ομάδα Α. Το ότι η ομάδα Β αγνοεί το γεγονός Ψ, σημαίνει δύο πράγματα: 1)  Ότι υφίσταται μέλλον πολλών ταχυτήτων αφού το γεγονός Ψ είναι μεν «παρελθόν» για την ομάδα Α αλλά «μέλλον» για την ομάδα Β και 2) Ότι η ομάδα Α έχει πλεονέκτημα σε σχέση με την ομάδα Β αφού είναι στο χέρι της το αν και το πότε θα της αποκαλύψει το γεγονός Ψ.



Ύστερα, η πιθανότητα Ω μετατρέπεται σε γεγονός Ω, χωρίς όμως να γίνει αντιληπτό από καμία ομάδα. Τότε το γεγονός Ω περνάει σε μια σκοτεινή περιοχή του παρελθόντος η οποία περιέχει γεγονότα που δεν έχουν καταγραφεί από την μνήμη και είναι σαν να μην υπάρχουν. Ή αν θέλουμε να ακριβολογούμε, υπάρχουν και δεν υπάρχουν.  Όπως και με το κωλόγατο του Σρέντινγκερ αν εισέλθει κάποιος στην σκοτεινή περιοχή τα γεγονότα της είναι υπαρκτά, αν δεν εισέλθει είναι ανύπαρκτα.


Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει χειρουργικά η μυθολογία. Αυτή όχι μόνο ερμηνεύει τα γεγονότα στα οποία έχει αποκλειστική πρόσβαση αλλά και τα αποκαλύπτει στο μέτρο και στον ρυθμό που επιθυμεί. Η ερμηνεία / αλλοίωση / απόκρυψη γεγονότων μεταξύ άλλων καμπυλώνει τον χρόνο.  Σε ανταγωνιστικές μυθολογίες, ο χώρος και ο χρόνος είναι όπως καταλαβαίνετε αντιθετικοί.



Εδώ εμφανίζεται ένα ακόμη θέμα: Ακόμα και οι πιθανότητες μπορούν να γίνουν αντιληπτές. Αν για παράδειγμα ένας μεγάλος αστεροειδής βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με την Γη, είναι σίγουρο ότι κάποια προικισμένα άτομα θα «βιώσουν» το γεγονός πριν αυτό συμβεί. (Πολλές φορές σε περιπτώσεις μεγάλων καταστροφών είχαμε ανθρώπους που πρόβλεψαν με ακρίβεια τα επερχόμενα γεγονότα). Η πιθανότητα Ω εδώ γίνεται αντιληπτή αν και βρίσκεται στο τμήμα που αποκαλούμε «μέλλον» και δεν έχει καταγραφεί ακόμα από την μνήμη ως γεγονός.



... Ώπα: Αν η πιθανότητα Ω που μέλλει να γίνει γεγονός Ω υπάρχει ανεξάρτητα από την μνήμη μας (η οποία βασίζεται στις αισθήσεις) τότε πρέπει να έχει γίνει αντιληπτή υπεραισθητικά από την διαίσθηση ή την συναίσθηση ή την προαίσθηση ή έστω την γονιδιακή μνήμη (θα θυμάστε πιστεύω το πασίγνωστο πείραμα όπου ποντίκια που είχαν γεννηθεί και ανατραφεί σε εργαστήριο, ενώ δεν είχαν συναντήσει ποτέ γάτα στη ζωή τους, καταλαμβάνονταν από τρόμο μόλις οσφραίνονταν ούρα γάτας).


Ομοίως το γεγονός Ω που βρίσκεται στην σκοτεινή περιοχή του παρελθόντος είναι δυνατόν να γίνει προσβάσιμο με μια από τις παραπάνω υπεραισθητικές ικανότητες (έχουμε πάμπολλες περιπτώσεις διάμεσων που ανακαλύπτουν αντικείμενα, άτομα και γεγονότα που βρίσκονται «θαμμένα» στην σκοτεινή περιοχή).  Άρα το προικισμένο ανθρώπινο μυαλό δεν δεσμεύεται από τις καθιερωμένες χρονικές συμβάσεις. Κινείται αυτόνομα στον ωκεανό του χρόνου και ίσως (λέμε «ίσως») δημιουργεί κάποιο κυματισμό.




Όμως η πρόσβαση τόσο στο υπό διαμόρφωση «μέλλον» όσο και στην σκοτεινή περιοχή του «παρελθόντος» δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των προικισμένων με ανώτερες διαισθητικές δυνάμεις θνητών. Υπάρχει άλλη μια κατηγορία ανθρώπων η οποία παλεύει με τον παραλογισμό της χρονικότητας: οι παρατηρητικοί σοφοί. Εκείνοι οι αρνητές της καθημερινότητας που χρονοτριβούν σε ζητήματα τα οποία εγείρουν το έντιμα αδαές ερώτημα «σε τι χρειάζεται;» είναι οι μόνοι εκτός από τους διάμεσους που μπορούν τμηματικά α) να προβλέψουν το μέλλον και β) να ανακαλύψουν το κρυμμένο παρελθόν.


Αν οι αοριστίες της φαινομενολογίας σας φαίνονται κουραστικές είναι επειδή αυτοί που τις διατυπώνουν τις έχουν επίτηδες αποσυνδέσει από τα σημαντικά ζητήματα. Όλη η ομορφιά της φιλοσοφίας χάνεται στην διατύπωση. Θεωρίες επί θεωριών για να τεκμηριωθεί επιβλητικά η ρήση του κυνικού Αντισθένη ότι στόχος του ανθρώπου θα πρέπει να είναι η απελευθέρωση από καθετί περιττό.


Ας πάμε λοιπόν στην ουσία. Παίρνουμε μια λογική πρόταση: Το παρελθόν αντηχεί στο μέλλον.

ΟΚ.

Πώς όμως εκλαμβάνουμε το ρήμα «αντηχεί»;

Εδώ ας συμφωνήσουμε ότι σημαίνει:«το μέλλον είναι γεμάτο από τον ήχο του παρελθόντος».  Όπως στην πρόταση: «Οι μελλοντικές συνέπειες αντηχούν τις παρελθοντικές επιλογές».  Μια σχετικά εύκολη προκείμενη που δεν εγείρει αμφισβητήσεις.


Ως το σημείο αυτό πάμε καλά, ναι;



... Λάθος. Δεν πάμε καθόλου καλά.


Κι αυτό γιατί αν ισχύει το ένα σκέλος, τότε ισχύει και το αντίθετο: το μέλλον αντηχεί στο παρελθόν.



Αν ο χρόνος έχει νόημα όταν υπάρχει υποκείμενο, τότε κβαντομηχανικά το υποκείμενο μπορεί να επηρεάσει τον χρόνο. Ο κυματισμός που προκαλείται ενδέχεται να έχει μορφές οι οποίες ποικίλουν από την αδιόρατη ρυτίδωση ως το παλιρροϊκό κύμα.  Η προκείμενη στην παρούσα περίπτωση είναι εκνευριστικά απλή: Αν η γνώση του παρελθόντος μπορεί να αλλάξει το μέλλον γιατί η γνώση του μέλλοντος να μην μπορεί να αλλάξει το παρελθόν; Την στιγμή μάλιστα που ο χρόνος δεν είναι μια ευθεία γραμμή όπως υποθέσαμε προηγουμένως αλλά έχει κυκλικότητα;


Αν κάποιο γεγονός Ω δεν αποκαλυφθεί στις αισθήσεις κανενός, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Είναι ένα σημείο της σκοτεινής περιοχής.  Η γνώση ενός ή περισσότερων τέτοιων σημείων-γεγονότων εκτός του ότι μπορεί να αλλάξει το μέλλον, μπορεί να αλλάξει και το παρελθόν.  Οι μυθολογίες βρίθουν από τέτοια παραδείγματα όπου κάποιος σκοτώνεται άδικα και οι θεοί τον επαναφέρουν στη ζωή με την ίδια ή με άλλη μορφή.  Κοντολογίς, έχουμε σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη  πολιτισμικών κορυφώσεων πολύ πριν την εποχή μας, για πολλά «παρελθόντα» και πολλά «μέλλοντα». Ή μήπως υπάρχει μόνο ένα παρελθόν και ένα μέλλον ενωμένα σε αδιαίρετη μορφή;


 Όλα τα παραπάνω ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι ο κόσμος μας είναι πραγματικός. Αν είναι εικονικός π.χ. μια προσομοίωση ή μια παγκόσμια μήτρα (μάτριξ) που επαναλαμβάνει σειρές γεγονότων, ρίχνοντας και ξαναρίχνοντας τα ζάρια, τότε ποια είναι η έννοια του παρελθόντος και του μέλλοντος;



Πριν βιαστεί κανείς να χλευάσει το περιεχόμενο των κατασυκοφαντημένων μύθων, ας αναλογιστεί το εξής: Το ορθολογικό τμήμα των σκέψεών μας όταν εξεταστεί χωρίς παρωπίδες, πόσο ορθολογικό είναι;


Ο Homo Sapiens με την σημερινή κρανιακή χωρητικότητα έχει ιστορία 200.000 χρόνων όπως αποδεικνύουν οι σκελετοί που βρίσκουμε.  Με δεδομένο ότι από τον τροχό ως το διαστημικό λεωφορείο μεσολαβούν πάνω-κάτω 6.000 χρόνια εξέλιξης, τι μας λέει η μυθολογία; Ότι υπήρξαν κι άλλοι κόσμοι.  Και τι μας λέει ο επιστημονικός «ορθολογισμός»;  Ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ ένας άνθρωπος με το σημερινό επίπεδο μυαλού σκεφτόταν ...194.000 χρόνια να ανακαλύψει τον τροχό!!!


Ρε μαλάκες, ούτε γορίλας με ειδικές ανάγκες δεν την μασάει τέτοια μάντολα.


Αν λοιπόν στείλουμε στον αγύριστο την θρησκεία που αποκαλείται «επιστήμη» η οποία μας κοροϊδεύει το ίδιο αισχρά με τα διάφορα ξεκωλιασμένα παπαδαριά, θα δούμε να ανοίγεται μπροστά μας μια γκάμα απίστευτων δυνατοτήτων.  Ταυτόχρονα αν εγκαταλείψουμε τον κακώς αποκαλούμενο «ορθολογισμό», θα έχουμε κάνει ένα γιγαντιαίο (ή μήπως να έλεγα τιτάνιο) βήμα στην εξέλιξη του είδους.  Βέβαια από το ταμείο θα συνέχιζαν να μας λείπουν περίπου 194.000 χρόνια γεγονότων ή 32 περίοδοι πολιτισμικής κορυφώσεως.



Νομοτελειακά, όλα τα στοιχήματα παίζονται στην μνήμη και η μυθολογία είναι η μόνη σύναψη που έχουμε με τον υπερκοσμικό χρόνο. Για παράδειγμα, κανείς δεν έχει επίπεδο μνήμης 2 κόσμους πριν. Υπάρχουν κάποιοι (ελάχιστοι) που «θυμούνται» τον προηγούμενο κόσμο από αυτόν που ζούμε τώρα αλλά κανένας δεν «θυμάται» τον προ-προηγούμενο.  Άρα ή είμαστε όλοι καινούργιοι ή η μνήμη μας σβήνεται με κάποιο τρόπο.  Κι αυτό επειδή η μνήμη του προηγούμενου κόσμου αν παραμείνει ενεργή επιταχύνει τις εξελίξεις στον τρέχοντα. Τα 6.000 χρόνια που χρειάζονται για να βγούμε από τις σπηλιές στο διάστημα γίνονται 1.000.



Δεν είναι όμως η σύμπτυξη της περιόδου εξέλιξης αυτό που προσπαθεί να αποφύγει ο Ύπατος Καζινάρχης. Καθώς οι ρουλέτες του στροφάρουν σαν παλαβές και οι κουλοχέρηδες γυρίζουν τζάμπα τα φρουτάκια, εκείνος ανησυχεί μήπως κάποιο ζωντόβολο ξυπνήσει από τον λήθαργο.  Μήπως προσποιούμενο ότι συμμετέχει στο ηλίθιο παίγνιο χρησιμοποιεί παράλληλα σε άλλο επίπεδο το ελαττωματικό νιονιό του για να αποκωδικοποιήσει την μέγιστη απάτη του χρόνου. Εννοείται ότι ο υπερ-Νταραβεριτζής της διαστημικής μαφίας δεν φοβάται εμάς τα ληγμένα πιονάκια αλλά τον Μεγάλο Παίκτη που πειράζει το λογισμικό μας και που μας συμβουλεύει από το παρασκήνιο πώς να χακάρουμε την Δουλομηχανή.


Η κάλπικη μυθολογία με τις μισές αλήθειες έχει αποστολή να αποπροσανατολίσει τις μάζες.  Οποιοδήποτε βιβλίο ιστορίας και να διαβάσετε, θα διαπιστώσετε ότι οι θρησκείες είναι μοχλοί καθυστέρησης της ανθρώπινης προόδου.  Οι μόνοι κερδισμένοι από την θεοκομπίνα είναι οι θεοί και οι ιερείς τους.  Το χαζοπόπολο δουλεύει συνεχώς για την ευημερία αυτών των βρυκολάκων και κατά περιόδους θερίζεται και ρευστοποιείται ως περιουσιακό στοιχείο.



Δεν σας παραξενεύει ωρέ ψεκασμένοι που μας πήρε 200.000 χρόνια να γίνουμε 1 δις δίποδα και τώρα τα τελευταία 200 χρόνια πήγαμε στα 8 δις ως δια μαγείας; Παλιά που δεν υπήρχε ούτε μόλυνση, ούτε καπότες, ούτε σπιράλ, τι έκαναν; Τζούφιοι ήταν; Δεν γαμούσαν;


Το κομμάτι της προϊστορίας που λείπει από την μνήμη είναι δυσανάλογα μεγάλο και σε ποσότητα και σε ποιότητα πληροφορίας. Αυτό ενισχύει την επιχειρηματολογία της κυκλικότητας του χρόνου ή έστω της «θηλιάς» (του ότι κάποιος έχει επίτηδες δημιουργήσει ένα τεχνητό περιβάλλον κυκλικότητας).  Οι θρησκείες το λένε ξεκάθαρα ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος. Ειδικά ο Βουδισμός με τις άπειρες μετενσαρκώσεις είναι καραμπινάτο μάτριξ. Όμως αν τα πράγματα ήταν έτσι, ο παγκόσμιος πληθυσμός θα έπρεπε να είναι σταθερός.  Αντίθετα βλέπουμε ότι η τιμή του μεγέθους του αυξάνεται συνεχώς.  Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν διαρκώς καινούργια δεδομένα στο σύστημα και ο επεξεργαστής με το λειτουργικό καλούνται να δουλέψουν με όλο και μεγαλύτερο φόρτο και πολυπλοκότητα.  Ως το αναπόφευκτο κρασάρισμα. Μέχρι να τινάξει τα πέταλα ο σκληρός δίσκος. 


Ακόμα και σε περιβάλλον μάτριξ τα κβαντομηχανικά αξιώματα ισχύουν. Ότι έχει γίνει στο παρελθόν θα επηρεάσει το μέλλον.  Άρα και αυτό που έχει γίνει στο μέλλον θα επηρεάσει το παρελθόν. Όποιος μπορεί να ξεκλειδώσει το μέλλον μπορεί αυτόματα να πειράξει το παρελθόν και το παρόν.



Αν τα παραπάνω σας φαίνονται αλλόκοτα, παράξενα ή ακόμα και παράλογα, δεν τρέχει τίποτα. Εγκαταστήστε αυτό το προγραμματάκι στο σκληρό και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του.


Κάποιος με ρώτησε πού ενημερώνομαι. Μάγκα μου, ούτε ενημερώνομαι ούτε εξημερώνομαι.  Ξυπνήστε όλοι επιτέλους που ψάχνετε σαν πρόβατα για βοσκό.  Δεν υπάρχουν «νέα». Όλα όσα σας παρουσιάζουν ως «ειδήσεις» είναι παλαιά.  Δεν υφίσταται κάτι –οτιδήποτε- που να μην έχει ξανασυμβεί στο «παρελθόν». Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στο «παρόν» και στο «μέλλον», διαβάστε αρχαία βιβλία και σκεφτείτε πάνω σε όσα διαβάζετε. Όσο πιο αρχαία είναι τα βιβλία και όσο πιο πολύ σκεφτείτε, τόσο πιο μεγάλες θα είναι οι αλήθειες που θα σας έρθουν κατακέφαλα. Η απουσία μεσολαβητή εγγυάται την ποιότητα.



Η σύρραξη ανάμεσα στις μυθολογίες πλησιάζει το κομβικό σημείο. Οι μάχες δίνονται σε τρία επίπεδα σε κάθε διάσταση ανά κατηγορία όντος και ταυτόχρονα σε όλο το φάσμα του χρόνου. Στο δικό μας γιδοεπίπεδο πλέον δεν μιλάμε για «διαφορά νοοτροπίας», για «πολιτισμική διαφορά», για «μορφωτικό χάσμα», ή για «χάσμα γενεών». Εδώ έχουμε αγεφύρωτη άβυσσο σε όλες τις επιλογές. Δεν αρκεί σε κάποιους που έκαναν τις χώρες τους ψωλάδικα, πρέπει να κάνουν και την δική μας έτσι. Δεν τους αρκεί να λατρεύουν βλάκες θεούς. Πρέπει να υποχρεώσουν και τους υπόλοιπους να λατρέψουν τις μαλακίες τους.  Δεν τους αρκεί να μην τρώνε κρέας οι ίδιοι. Πρέπει να απαγορέψουν και σε όλους τους άλλους να τρώνε. Δεν τους αρκεί να γαμιώνται με τα ζώα. Πρέπει να το θεωρούν όλοι ως φυσιολογικό.



Οι ομάδες των όντων πια αλληλομισούνται θανάσιμα σε ιδεολογική βάση. Οι αψιμαχίες στους καταυλισμούς, στους ναούς, στα χασάπικα και στις ομοφυλοφιλικές εκδηλώσεις είναι το τεστ. Πρόκειται για την πρόβα του υπερπαγκοσμίου πολέμου.  Η σύγκρουση δεν θα είναι πλέον η συνηθισμένη μεταξύ κρατών ή εθνών. Θα είναι μυθολογική μεταξύ εταιρειών, φυλών και ειδών. Θα είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων και μεταλλαγμένων.

  


Κάντε λοιπόν τα κουμάντα σας και πιάστε θέσεις.



Το παρελθόν και το παρόν τελούν υπό ανακατασκευή.



Σε κάθε περίπτωση το μέλλον προμηνύεται πουτάνα.




115 σχόλια:

  1. Μπράβο («βραβείο», ελληνιστί) βρε Marco!
    Ευστοχότατος!

    Επί τη ευκαιρία, ο «ορφανός» ετυμολογείται εκ του σκότους (του ερέβους), αφού η όρφνη είναι το έρεβος.
    Ο Ησύχιος επεξηγεί: «ορφανόν ειρήσθαι, τον εν σκότει όντα».

    «Μαύρη ορφάνια» δηλαδή, όπως παραμένει μέχρι σήμερα η λαϊκή ρήσις!…

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τέσσερα ορφανά που αναφέρεις μάλλον είναι περισσότερο ανεμιστήρες που διαχέουν την μπόχα. Το τοξικό περιβάλλον που κατασκευάζεται στα "πεδινά" δεν παλεύεται, ο νόμος της βαρύτητας σπρώχνει ανθρώπινα, αστικά και νοητικά λύματα σαν τσουνάμι. Όποιος προλάβει ας μεταβεί στα "ορεινά" για να φύγει από την χαβούζα, φυσικά δεν παίζει ούτε εύκολο φαϊ ούτε ρέκλα και αφασία. Το σκατό θα συνεχίσει να ρέει μιας και οι κάνουλες έχουν σπάσει, δεν ξέρω αν οι αρχαίοι μίλησαν για κατακλυσμό ή (σ)κατακλυσμό, αλλά μου φαίνεται πως δεν υπάρχει καμμία διαφορά...
    Μέσα σε αυτήν τη σκατοπλυμμύρα η απόφαση δεν είναι "με ποιούς θα είσαι" αλλά "τι στον πούτσο θέλεις να είσαι", τόσο απλά ...




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς κερδίζεις σε ένα στημένο παιχνίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σας, μαρκήσιε!

    Αυτό με τη φιλοζωΐα, που στηλιτεύετε... λογικά δεν πρέπει να είναι πάντα αρνητικό. Αναρωτιέμαι εάν φέρ' ειπείν ο κροκόδειλος είναι επιδεκτικός εκπαιδεύσεως καί εντολών. Ώστε (αφού τον εκπαιδεύσεις) να του καταδεικνύεις τον στόχο, να του λές: "- Όρμα, Μπούμπη!", καί ν' ανοίγει τις καπάνες του να χλαπακιάζει πωλητικούς, ή άλλα τινά παρεμφερή δίποδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σχόλιο στον εργ Ψυχές καί σώματα 2019/02/05

    https://ergdhmerg.wordpress.com/2019/02/05/%cf%88%cf%85%cf%87%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%af-%cf%83%cf%8e%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/
    το παρόν είναι το 0 μηδέν, η στασιμότητα, ο χρόνος δεν κυλά.
    Το παρόν είναι το πεδίο το game των μαχών το παρελθόν η μνήμη η καταγραφή της πλάνης και της αλήθειας του παιχνιδιού το μέλλον η ενέργεια των μη λαθών σε ένα νέο πεδίο… Ποιος είναι όμως αυτός ο διαχειριστής, του παρόν, του μέλλον, του παρελθόντος που προσπαθεί να διαστρεβλώσει το πραγματικό παρόν μέσα ακόμη και στο ψεύτικο παρόν !!!!!!
    Όχι κύριοι δεν είναι αυτός!!!!
    μαθητής και σεβάσμιος προς της απόψεις σου δύσκολα κάποιος θα πει ότι δεν είσαι ο ΠΑΙΚΤΗΣ use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου ρε Μαρκο ψωλαρα
    Των Βέδων συ καμάρι
    Των Πελασγων το τζοβενο
    Μ' αυθαίρετο στον Αρη!

    - Μητσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον Άρη σεξ και διακοπές
      έχω και δυό μπαράκια
      μπύρα πουλάω στους Πελασγούς,
      και Βέδες σε στικάκια.

      Διαγραφή
  7. Απ' όσα έγραψες κρατώ τη λέξη "κυμματισμός". Οι διαφορετικές συχνότητες που δύναται να λειτουργήσει ένας ανθρώπινος εγκέφαλος για να συντονιστεί με τις διαφορετικές συχνότητες της υπάρξεως. Δεν θεωρώ τον χρόνο "υποκειμενικό". Η σχετικότητα αφορά μεγέθη και παρονομαστές που τείνουν στο άπειρο και δεν με απασχολεί. Η περιοδικότητα των γεγονότων ανήκει στη σφαίρα της κοινής λογικής και όχι μόνο στην ενόραση των γκουρού. Στους χρηματιστηριακούς δείκτες πχ. οι λύσσα των κερδοσκόπων είναι ένα δεδομένο (άνοδος) που συγκρούεται νομοτελειακά με τους νόμους της οικονομίας (κάθοδος). Ο "πολιτισμός" δεν σταματάει στο "κολούμπια". Τρέχει μέχρι να βρει τοίχο και να γίνει θρύψαλα. Πιθανότατα τα ιερατεία να γνωρίζουν όχι μόνο την απόσταση μεταξύ τροχού και πυραύλου, αλλά και την απόσταση μεταξύ τροχού και τοίχου. Ο άνθρωπος είναι ένα ατελές ον, ιδιαίτερα ο "επιστήμων" άνθρωπος που αυτοαναγορεύεται σε θεό και στερείται φραγμών. Αν ας πούμε είχε αφεθεί η ελεύθερη ενέργεια φαντάζεσαι τον πλανήτη σήμερα; Ένα τρελοκομείο με 8 δις μηχανοκίνητους νομάδες που να πηγαίνουν από το ένα μέρος στο άλλο χωρίς περιορισμούς και που να έχουν κάνει τη νύχτα μέρα. Φυσικά τα ιερατεία σάπισαν και έγιναν μέρος του προβλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα Μάρκο. Ενα σύντομο σχόλιο και θα επανέλθω οταν και αν θα έχω περαιτέρω ερωτήματα -απορίες.
    Στο πρώτο ερώτημα περι Εκατης , έχει να κάνει με αυτο που η θρησκεία ονομάζει και Αγία τριαδα? Ήταν το πρώτο που μου ήρθε αυτόματα καθως το διάβαζα. Αν όχι θα ερευνήσω ούτως η άλλως πιο επισταμένως το αρθρο, καθότι το πέρασα στα γρήγορα μόνο μια φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για την Εκάτη υποψιάζομαι ότι είναι η γνωστή Ishtar ή Αστάρτη.
    Ο όφις παραπέμπει στους ερπετοειδείς-αλλόμορφους.
    Οι θεριστές είναι συνασπισμός εξωγήινων φυλών στον οποίο συμμετέχουν και οι ερπετοειδείς μαζί με άλλους.
    Ο επόμενος "θερισμός" πιθανολογείται να συμβεί στα προσεχή 2-3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Marco,σωστή η επισήμανση σου για τη σημαντικότητα της ανάγνωσης αρχαίων βιβλίων,αλλά πόσα και ποια είναι αυτά;Εικάζω ότι σίγουρα συμπεριλαμβάνεις την Ιλιάδα και την Οδύσσεια,ως θεομαχικά βιβλία, εφόσον βλέπουμε Έλληνες ήρωες,να αψηφούν τους θεούς και να τους γράφουν στα "από τέτοια τους".Νογώ επίσης πως αρχαία βιβλία είναι και η Μπαγκαβάτ Γκίτα και οι Βέδες.Ίσως αναφέρεσαι σε Πλάτωνα, Ηρόδοτο, Διόδωρο Σικελιώτη και Νόννο,όπου αν και μεταγενέστεροι, γράφουν για πρόσωπα και γεγονότα Μυθολογικά,πριν την "Ιστορία";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. YALDABAOTH THE BIG BOSS!!!!!!!ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΈΝΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΉΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΊΓΕΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΏΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΈΝΟΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Αλμπινιάρη Μαρκο, εδω δεν μπορουμε να κλεισουμε μια τρυπα στο δρομο 16 χρονια ο Δήμος εχουν γαμηθει οι αναρτησεις στο φιατακι, το νερο ειναι γεματο νιτρικα και ξινομαστε και στο νησι που διαμενω προσφατα δεν μπορουν να φερουν ουτε αγροτικο γιατρο, πεθαινουν τα γεροντια σαν τις μυγιες, για ποια μαγνητικα πεδια χωροχρονους και αρχαιες περγαμηνες προς ενημερωση μιλας;


    Με εκτιμηση
    Κλάνιος Φασολιανός απο την Έχεσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αραιά και που περνάω από ένα δρομάκι μήκους τριάντα μέτρων που έχει πάνω από 50 λακκούβες. Αν οι 200 μαλάκες που μένουν εκεί έβαζαν από 1 ευρώ ο καθένας, θα το είχαν τσιμεντάρει όλο το δρομάκι και δεν θα έσπαγαν τις μέσες τους και τα αυτοκίνητα.

      Δίδαγμα: Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας όπου μπορείτε, αλλιώς κλάστε και σκάστε.

      Διαγραφή
  13. Εντυπωσιακό βίντεο αναπαράστασης της αντικειμενικής πραγματικότητας. Σύμφωνα με την κβαντομηχανική ο κόσμος μας, και εμείς οι ίδιοι, δεν είμαστε παρά πολύπλοκες συνθέσεις τρισδιάστατων τετραεδρικών κρυστάλλων που κινούνται με συγκεκριμένες στροφορμές – spin βαρυτικών πεδίων (στο βίντεο το κάθε spin αναπαρίσταται με διαφορετικό χρώμα). Πηγή: Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ (Ινστιτούτου Αλβέρτου Αϊνστάιν) https://www.youtube.com/watch?v=26PIHRRHGTo&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ολογραφική θεωρία, νέο επενδυτικό όχημα για τις μετανθρωπιστικές μπίζνες
    ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ...ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ

    https://aperopia.fr/01-2018/i-olografiki-theoria-neo-ependytiko-oxima-gia-tis-metanthropistikes-biznes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. βρήκα και αυτό και είπα να το μοιραστώ https://i.imgur.com/kdXwNi2.jpg

    τη παροιμία μάθαν ότι γαμιόμαστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι τη ξέρετε ,όπου γύφτοι βάλτε εξωγήινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαρκο εχω ενα καυλι εικοσαρι το θες μωρη ανωμαλιαρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν χεστεί η μάνα σου, βάλτο στον κώλο της να πιάσει τόπο...

      Διαγραφή
  17. Μάρκο κάποιες παρατηρήσεις :
    Χωρίς υποχρεωτικά να έχουμε την ίδια αφετηρία, συμφωνούμε σε βασικά συμπεράσματα : απάτη οι παπάδες, κακός ο θεός, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και όπως λέγεται, πλάνη ο φυσικός κόσμος και οι αισθήσεις, ψευδαίσθηση ο χρόνος, μαλάκας και κοιμισμένος ο λαός, όλα θα γίνουν πουτάνα.

    Προς διερεύνηση : με ποιον τρόπο βρίσκεται το ποια είναι η έξοδος κινδύνου και πώς αυτή προσεγγίζεται ; Μπορεί να μην ξέρεις καν να την αναγνωρίσεις, αλλά ακόμα και αν ξέρεις είναι δύσκολο να την φτάσεις. Τι εννοώ με αυτό. Συλλογική σωτηρία δεν μπορεί να υπάρξει διότι 9 στους 10 κοιμούνται όρθιοι. Άρα δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι θετικό. Συνεπώς μόνος σου ότι κάνεις. Πλην όμως και οι ξύπνιοι σε αυτή την γαμημένη κοινωνία ζούνε. Που σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα τους πάρουν στον λαιμό τους. Ήδη το κάνουν.

    Για πες μου ρε Μάρκο λοιπόν, πώς μπορεί να κάποιος να γλιτώσει, ακόμα και αν καταλαβαίνει τι γίνεται. Αυτός ο συνειδητοποιημένος, ο 1 στους 100, δεν έχει οικογένεια ; δεν έχει παιδιά ; δεν αγοράζει τρόφιμα ; δεν έχει αυτοκίνητο ; δεν έχει ανάγκες ; δεν έχει δεσμεύσεις ; Τα παιδιά του τι θα τα κάνει ; Θα τα γράψει στα αρχίδια του ή θα τα κλείσει στη γυάλα. Ή η λύση είναι να γίνει ερημίτης ; Ξέρεις και τις σχετικές ιστορίες με τον Ηράκλειτο που απομονώθηκε. Συνεπώς η λύση δεν είναι απλή και δεν ξεπερνιέται με τσιτάτα του τύπου "η επόμενη πίστα", η "αναβάθμιση λογισμικού" κλπ.

    Καλώς ή κακώς η "σωτηρία" πρέπει να προσδιοριστεί με πρακτικούς όρους του παρόντος κόσμου. Αλλιώς δεν είναι σωτηρία. Δυστυχώς, προς αυτή την κατεύθυνση δεν κινείται κανείς. Όλοι (κι εγώ μαζί) κολλάμε στο επί του πρακτέου. Στο τι κάνουμε. Γιατί ; Γιατί μάλλον δεν υπάρχουν και πολλά να κάνουμε.

    Υ.Γ. "Να ρίξεις μαύρη πέτρα και να φύγεις για πάντα, αλλά να πας που ;", λέει ένα παλιό τραγούδι. Αυτός που το έγραψε έγραψε και στίχους για την Αστάρτη, αλλά και για τους θεριστές. Και άλλα τέτοια περίεργα ...

    Αν θες τοποθετήσου επί του συνόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά ως κατασκευές είμαστε χαμένοι από χέρι...

      Δεν υπάρχει συλλογική σωτηρία. Απλά οι καλύτεροι θα ανέλθουν στο επίπεδο των ημίθεων.

      Από 'κει και μετά δεν ξέρω αν θα θελήσουν ή αν θα μπορέσουν να πάνε το παίγνιο εκεί που σκοπεύει ο Μέγας Παίκτης...

      Η μικρή πείρα μου, μου έχει διδάξει ότι για να επιβιώσει κανείς πρέπει να είναι απρόβλεπτος.

      Η νεκροψία θα δείξει...

      Διαγραφή
  18. Βαλτος ( ο τονος οπου γουσταρεις)5 Δεκεμβρίου 2019 στις 1:00 μ.μ.

    Οι Anunnaki ερχονται
    το θερισμο ν'αρχισουν
    κι οποιον βρεθει στο δρομο τους
    να τον χοντρογαμησουν
    Οργανα, ιστοι μα και μυαλα
    στο μπλεντερ το μεγαλο
    κι απο αυριο αυτη η Γη
    ενοικο θα'χει αλλον.
    Κοντοζυγωνει η ωρα μας
    το δειχνουν τα σημαδια
    τα βλεπει κι ο πιο αδαης
    εστω κι αν χανει λαδια.
    Φωτια θα βρεξει ο ουρανος
    τσουναμι ο πυθμενας
    το τελος ερχεται γοργα
    αμφεβαλε κανενας ?
    Τον οχετο που ανοιξαμε
    ερχονται για να κλεισουν
    μουσλιμια και παπαδαριο
    στο Ερεβος να ριξουν.
    Κι αμα νομιζεις πως εσυ
    θα τη γλυτωσεις παλι
    μου φαινεται πως σκεφτεσαι
    με το μικρο κεφαλι.


    Απο την ποιητικη συλλογη "Παραληρημα ενος παπαρα"
    Κεφαλαο "La grande moisson"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. La moisson arrive trop tard
      comme vieux maçon, comme grand connard
      pendant toi mon petit poète
      tu t' encules avec Moët


      https://www.washingtonpost.com/news/dc-sports-bog/wp/2014/04/17/desean-jackson-celebrated-with-a-huge-bottle-of-champagne/


      Διαγραφή
  19. Ta diavasa Ola, alla pio poly porothika Meto gomenaki pou dixnei ligo mounotrixa sti foto. Giasou file Marko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://speech.ilsp.gr/greeklish/


      Τα διάβασα Όλα, αλλα πιο πολύ πωρώθηκα Μέ το γκομενάκι που δείχνει λίγο "μουνοτριχα" στη φωτό. "γεια σου" φιλε Μάρκο.

      Διαγραφή





  20. Κατά τα λεγόμενα του πολύ δυνατού και διαβασμένου Μιχ. Γρηγορίου, ο πληθυσμός στη Γη αυξήθηκε ραγδαία, όταν κάποια (και καλά...) που ονομάστηκε από τους γέρους μας(;) Δήμητρα, έδωσε τα δημητριακά στο ανθρώπινο είδος, ώστε να πολλαπλασιαστεί με την γνωστή υπερταχύτητα. Χωρίς τα δημητριακά δεν γίνεται (τέτοια) αύξηση στην ανθρώπινη στάνη. Γιατί όμως η κυρά Δήμητρα έσπευσε να μας κάνει πολλούς; Σε τι και για πόσο θα της ήμασταν χρήσιμοι; Ιδού το μέγα ερώτημα!

    Διογένης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δημητριακά είναι τροφή για σκλάβους. Ποσότητα αντί για ποιότητα. Ειδικά το σιτάρι μειώνει και λίγο το σκορ στα τεστ νοημοσύνης. Το ίδιο και το καλαμπόκι που μπορεί να μην υπάρχει κανένας μύθος που να το συσχετίζει με καμιά θεά των Μάγιας, υπάρχουν όμως ενδείξεις ότι είναι κατασκεύασμα γενετικών μηχανικών με τον ίδιο στόχο: την ποσότητα αντί για την ποιότητα και την μείωση της νοημοσύνης σε σχέση με την προηγούμενη διατροφή με κρέας, φρούτα και ρίζες. Οι θεοί κάνουν τους υπολογισμούς τους, περισσότεροι άνθρωποι για πόλεμο και για να υποφέρουν με διάφορους τρόπους πάει να πει περισσότερη εκλυόμενη ζωτική ενέργεια. Από την άλλη μεριά, υπάρχει και η ελιά που φυτρώνει σχεδόν παντού, αντέχει στην ξηρασία, ζει χιλιάδες χρόνια, το λάδι είναι η πιο υγιεινή τροφή για τον άνθρωπο και εικάζεται ότι και η ελιά είναι κατασκεύασμα γενετικών μηχανικών και υπάρχει και ο σχετικός μύθος της Αθηνάς. Ίσως η εκλυόμενη ενέργεια έχει επίπεδα ποιότητας, άλλη ποιότητα από ζώα που τσακώνονται, άλλη από Ρομά, άλλη από Κινέζους και λευκούς και άλλη από Έλληνες.

      Διαγραφή
    2. Το καλαμπόκι είναι η μόνη καλλιέργεια που δεν υφίσταται σε άγρια μορφή. Αν πάψει η καλλιέργειά του θα χαθεί. Άρα, κατασκευή. Ελιές έχουν λυσσάξει να καλλιεργήσουν οι Κινέζοι. Η κωλο-αρρώστια στην Κρήτη βρωμάει βιολογική επίθεση. Δεν το λένε φωναχτά οι Κρητικοί, αλλά στη ζούλα όλοι αυτό πιστεύουν.

      Διαγραφή
  21. Προφανώς παίχτηκαν πολλές σφαγές και δεν υπήρξαν υπερπληθυσμοι στην περίοδο που συζητάτε. Τελικά ποιος είναι ο μέγας παίκτης δεν έχω εννοησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. όπως τα λες:

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/827069_friki-stin-india-tin-viasan-tin-skotosan-kai-tin-ekapsan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο μεγας παιχτης ειναι ο Γιωργος Τραγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Marco,θα γράψεις καμιά ρίμα με απόκοσμη,απόκρυφη και φιλοθανατική θεματολογία να γουστάρουμε;
    Ξέρεις,του τύπου:
    "Το καλοκαίρι τέλειωσε
    Η καρμανιόλα φτάνει
    Χειμώνας τρόμος άγριος
    Του Χάρου το δρεπάνι..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το νέτφλιξ είναι νηπιαγωγείο μπροστά στην αρσενικοποίηση των κοριτσιών μέσω του γυναικείου ποδοσφαίρου και μπάσκετ (πιθανότατα και όλων των αθλημάτων επαφής). Και έχω 2 μαρτυρίες, προπονητή και ξενοδοχοϋπαλλήλου: στις ομάδες νεανίδων, πέφτει το γλωσσόφιλο (πιθανότατα και το πλακομούνι) σύννεφο. Οι προπονητές παίρνουν κι αυτοί "μερίδιο" και κάνουν τις πάπιες. Και τα μισά κορίτσια αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, πηγαίνουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μακριά οι κόρες σας απ' αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ, πρόσεξε μήπως έχει εκθηλυνθεί εσύ και σου έχει ανέβει η γυναίκα σου στο κεφάλι. Αν δεν σου αρέσουν πάντως τα αθλήματα επαφής, εσύ να στείλεις το παιδί σου στην ρυθμική, στο μπαλέτο και στην ενόργανη, για να μάθει να κουνάει τον κώλο του από μικρό και να χορεύει για να διασκεδάζει τους άλλους. Χίλιες φορές τα αθλήματα επαφής. Το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις εκεί είναι να προστατεύεις τον εαυτό σου, τον χώρο σου και τα δικαιώματά σου. Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε.

      Διαγραφή
  26. Ρε κωλομπαρά Μάρκο, εαν παρουσιαζόταν μπροστά σου μια χρονογαμωταφομηχανή και σε μετεφερε με το έτσι γουστάρω στο βαρβαρικόν έτος 1940-49 στον απόπατο της κόλασης, στην Ελλάς (Hell-ass), με ποιος θα ησουν και θα πολεμουσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μάρκο πουτσαρά μου, θα εχω την τιμή μεθαύριο να σε εχω παρέα στο μέτωπο με τους Τούρκους;

    ... ή θα την κάνεις για Παρίσι λαμόγιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιό Παρίσι; Στην Πιονγιάνγκ θα είμαι μωρή λούγκρα με κάτι Κορεάτισες...

      Ψήνω τον Κιμ να μου δώσει κάτι πυρηνικά...

      Διαγραφή
    2. Α ρε Μάρκο λιποτάκτη μπινέ

      - Ντολμανσέ από Παρίσι

      Διαγραφή
    3. Η μάνα σου ξεσκάτιζε στου Ντολμανσέ την βίλα
      φλόκια παρτούζας άγριας, χύσια από γκαμήλα
      Από την κάβλα ζήλεψε, άρπαξε μια μπουκάλα
      μουνόχειλα ξεσκίζοντας, βόγκηξε σαν δαμάλα.
      Φελλό δεν είχε πουθενά , πότισε το αιδοίο
      μ'ένα υγρό παχύρρευστο, μπαγιάτικο και κρύο.
      Μία πουστάρα απ' το Κλισύ, που ρούφαγε σκουπίδια
      Μεσ' στην μπουκάλα μάζευε κλοσάρ αποχυσίδια.

      Διαγραφή
    4. Μάρκο πορφυρογέννητε
      Κουμούνι καρατσόλι
      Μη στήνεις κώλο στον Ταγίπ
      Ψωλόχυσε την Πόλη

      Φλόκια γεμίσε η Ιζμίρ
      Στο Μπόντρουμ στάζει χύσι
      Κι εσυ στην κρύα Πιονγιάνγκ
      Γλείφεις του Κιμ τη στύση.

      Πίσω στη χώρα γύρισε
      Των ένδοξων των Ελ
      Πούστης ξανά μη γίνεσαι
      Σαν Κόμης Ντε Μιρβέλ

      Τα πουστριλίκια απόταξε
      Τα ουΐ, τα ζε μ'απέλ
      Το φινιστρίνι ξάνοιξε
      Του Νικολό Καρβέλ

      - Ντε Σαιντ Ανζ από Μενίδι

      Διαγραφή
    5. Μενίδι, Δενδροπόταμος, Εξάρχεια, δικτύου
      παίρνεις ως τρολ επίδομα του αφροσκατιδίου
      Σε χύσι συφιλιάρικο πληρώνεσαι με κάρτα
      Νύχτα ρουφάς τον Μωυσή κι αυτός σου λέει "πάρτα"
      Υπολαέ, σαυρόφαρα, γύφτων ψωλοχυσούρα
      σε ξεροχύνουν Πάκηδες, Μογγολική πατσούρα
      Τον Κιμ τον έχω για μουνί, τον Ερντογάν για κώλο
      κι εσένα την μονάκριβη για του σκυλιού τον ψώλο.
      Ξερνάς με χίλια ονόματα μα πίσω πρωκτοζέχνεις
      ψάχνεις να βρεις το ένσημο, μικροαστός της τέχνης
      Άντε γαμήσου το λοιπόν στου πούστη την Γαλλία
      πάρε το βρομοκώλο σου και σ' άλλη παραλία.

      Διαγραφή
    6. ρε ανώνυμε έχεις χάσει 800-0,άστο

      Διαγραφή
  28. Κθούλου εξαδιάστατος,πολεμόκαυλος Θεός
    Έρχεται Πρωτοχρονιά στη Γη,να γίνει πανικός
    Μονάχος του καλέστηκε,δεν τον φώναξε κανείς
    Θέλει,λέει θυσίες από είκοσι κανίς
    Αυτά είναι για αρχή, μετά θα έλθουν κι άλλα
    πολλοί 'ναι αυτοί που θα υποστούν
    στην πούτσα του τραμπάλα
    Εκατόμβες θέλει 100
    Με Πάκηδων μουστάκια
    και στο καπάκι μονομιάς
    θα φάει αφρικανάκια
    Από Ασία θέλει δις
    Κινέζους να σκοτώσει
    σκουρόχρωμους υπάνθρωπους
    φρικτά να χαρακώσει
    Θυσία θέλει από Αλβανούς, Τούρκους μα και Τσιγγάνους
    λαμβάνει την προσφώνηση
    "Κθούλου πρώτος ο Μάγκνους"
    Πρεζόνια,vegan κι αδερφές
    γι'αυτούς πυρά ετοιμάζει
    ζητά να φάει Αφγανούς
    που το 'χει και μαράζι
    Μουσλίμια, φεμινίστριες
    στυγνά θα ξαντεριάσει
    δεν θέλει τώρα πια πολύ
    καθάρισε η πλάση
    Wicca,μάγους και μέντιουμ
    θα στείλει στα τσακίδια
    μας έπρηξαν μία ζωή,τον πούτσο και τ'αρχίδια
    Εκεί που γίνονται όργια, μπουρδέλα, Μασονία
    με θειάφι τους πασάλειψε,πίσσα και αμμωνία
    Δεν ξέρει τι του γίνεται
    θαρρεί πως τα 'χει χάσει
    Θολούρα έχει στο μυαλό
    Εντός του νιώθει σχάση
    Φοβάται μήπως ξέχασε, κανέναν να γαμήσει
    Η ψώλα του 'ναι όρθια,δεν φεύγει πια η στύση
    Φωνάζει και τον Πύθωνα και τον Νυαρλαθοτέπ
    Και παίρνουνε τηλέφωνο,τον μύστη
    Ιμχοτέπ
    Από τον Άδη βγήκανε, απόκοσμοι οι δράκοι
    Έχουν μήκος της ουράς,που φτάνει ως τη Θράκη
    Μαζί αυτοί ξεκίνησαν,με Κθούλου για μπροστάρη
    Κρατούν όλοι στα χέρια τους
    απ'ένα ερυθρό παπάρι
    Για κάθαρση ετοιμάζονται, αφού 'ναι όλα πουτάνα
    Θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
    (Από την ποιητική συλλογή "ημερολόγιο ενός μπάρμαν της Θούλης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ephesians 6:12 New International Version (NIV)
    For our struggle is not against flesh and blood, but against the rulers, against the authorities, against the powers of this dark world and against the spiritual forces of evil in the heavenly realms.
    Πριν 2000 χρονια μας ειπαν ποιος ειναι ο εχθρος και ακομη να το χωνεψει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Το όνομα του Ορφέα, παρά την προσπάθεια να αποδοθεί κατά καιρούς σε προελληνική γλώσσα, προέρχεται στην πραγματικότητα από καθαυτή ελληνική ρίζα. Στην Ελληνική γλώσσα υπήρχε ρίζα ορφ-, η οποία δήλωνε την «στέρηση», την «έλλειψη». Από αυτή τη ρίζα δημιουργήθηκε αρχικά ουσιαστικό *ὀρφός. Το ίδιο το ουσιαστικό δεν διασώθηκε στην ιστορική Ελληνική, οι γλωσσολόγοι
    όμως εύκολα συμπεραίνουν την ύπαρξή του από τρεις σπάνιες λέξεις (γλῶσσαι) που διασώζει ο λεξικογράφος Ησύχιος: ὀρφοβόται: ἐπίτροποι ὀρφανῶν / ὀρφοβοτία: ἐπιτροπή (ὀρφανῶν) /ὤρφωσεν: ὠρφάνισεν, αόριστος από μη σωζόμενο ενεστώτα ὀρφόω (=ὀρφανίζω). Από το *ὀρφός δημιουργήθηκε με επέκταση -ανος η γνωστή μας λέξη ὀρφανός, δηλαδή ο στερημένος από γονείς (μεταφορικά ο εγκαταλειμμένος).[1] Επομένως το όνομα Ὀρφεύς σημαίνει «αυτός που έχει στερηθεί κάτι» και πρέπει να σχετίζεται με την απώλεια της γυναίκας του Ευρυδίκης, για την οποία κατέβηκε στον Άδη με την γνωστή μάταιη κατάληξη."

    Συμπληρωματικά:

    http://greek_greek.enacademic.com/118988/%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82?fbclid=IwAR3UlqJLTZ20GIGdVIu0Xm9Q87cArDB3stoPuvfOfzc6TrnGjsI2Er2TK34

    Μ.Ιουλιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μάρκο για πες μου κάτι.

    Υπάρχει το σάιτ του Μποτίλια.
    Εκεί προπαγανδιζόταν η συνθήκη των Πρεσπών και ο "σπουδαίος Γερμανομαθής" (και γερμανοτσολιάς θα πω εγώ) σταλινικός Κοτζιάς.
    Πόσο καλή είναι η συνθήκη, τι ωραία που τα κάνει ο Κοτζιάς, πόσο ιδιοφυές είναι το σχέδιο που έχει εκπονήσει, πώς τους ξεγέλασε όλους, που δεν πήραν χαμπάρι ότι τους βάλαμε στο χέρι και ΛΟΙΠΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ.

    Εκ των υστέρων, ο Μποτίλιας "δεν είχε καταλάβει" ο καημένος τι έπαιζε, ούτε ποιοι αποτελούν το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος, ούτε τι σκοπούς έχουν, ούτε ποια αφεντικά υπηρετούν.

    Μετά κατάλαβε, ότι η συνθήκη ήταν δόλια και ότι οι δόλιες ενέργειες γίνονται προς το συμφέρον των Δολοπλόκων. Πριν ο άνθρωπος "πίστευε" αυτά που έλεγε, αλλά εξαπατήθηκε. Και πάλι όμως, ΑΝ η συνθήκη είχε εφαρμοστεί "σωστά", ΤΟΤΕ ΘΑ ....

    Όλα αυτά στα γράφω για τον εξής λόγο. Στο ίδιο κείμενο γράφει για εσένα :" Ο Μάρκος Ντε Σαντ, ο οποίος αρθρώνει ένα αδυσώπητα ώριμο και πολύ συνεπή πολιτικό λόγο, κάνει χρήση ενός τραχύ τρόπου στην διατύπωση αυτών που καταθέτει. Εκτιμώ, ότι αυτό συμβαίνει για λόγους αυτοάμυνας μέσα σε ένα συνειδησιακά ναρκοθετημένο και τοξικό περίγυρο, δεδομένου ότι η εντύπωση που έχω αποκομίσει γι αυτόν, είναι ότι πρόκειται για μια βαθύτατα ευγενική φυσιογνωμία, που διαθέτει μια ελκυστικότατη εγκαρδιότητα".

    Εσύ, από την μεριά σου, δεν σχολιάζεις τίποτα.

    Η εύκολη απάντηση είναι "Σιγά μην ασχοληθώ με τον καθένα, τον γράφω στ' αρχίδια μου κλπ."

    Όμως η δουλειά "βρωμάει" πρακτοριλίκια.

    Επ' αυτού θέλω το σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κολοκοτρώνης, Μάρκος, Γιώργαρος
    Ήτο κι οι τρεις μασώνοι
    Και στη Φατρία τη Μαυριά
    Αργεί να ρίξει χιόνι
    Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι

    Μάρκο, Καλά Σαυρούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος Κρόνος!

    - Σιντζό Ασημακοπούλου, Φιλιππινέζα υπηρέτρια Βορείων Προ/αστείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. http://ebooks.edu.gr/modules/ebook/show.php/DSA105/102/833,3084/?fbclid=IwAR2CZGiAmY03bz3gBAzn5BZe-kDCVeGkxE83GTSc9HKiOSExc1y4NJyHFdU

    Τους γαμάς ή δεν τους γαμάς?? Τα μικρά παιδάκια είναι τελείως απροστάτευτα.
    Δείτε με τι πουστιά τοποθετούν και τους Έλληνες της κατεχόμενης Ιωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστιανος σημερα καταντησε συνωνυμο αυτουνου που ειναι παντα καλος με τους αλλους ,του μαλακα.

      Διαγραφή
  34. https://drive.google.com/file/d/1PS5uXZSID64s40wDVcCAOHeuc76YP-Kn/view

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΑΤΑ τρώει...
      ΣΚΑΤΑ πίνει...
      ΣΚΑΤΑ σκέφτεται...
      ΣΚΑΤΑ κηρύττει...

      Τι ψυχή θα παραδώσει ο Άνθιμος;



      ...ΣΚΑΤΕΝΙΑ, σαν του Γιαχβέ τα γένια._



      Υ.Γ. Η συνέχεια απόψε στους Σπαρτιάτες

      Διαγραφή
  35. https://www.ethnos.gr/apopseis/80102_aytos-tha-einai-o-ellinas-tin-epomeni-dekaetia-kai-se-opoion-aresei

    Marco,τί βασανιστήρια προτείνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι στις καλές μου σήμερα: Απέλαση στο Σαβουραήλ με χαρτιά Παλαιστίνιου μαχητή

      Διαγραφή
    2. Σωστό σε βρίσκω.

      Διαγραφή
  36. Ρε παιδιά τί γίνεται; Τσεκάρω άλλα site και για άστρα και ζώδια λέει ο ένας που θα μάς προστατέψουν, να xρησιμοποιήσουμε ψιονικές δυνάμεις λέει ο άλλος, ασπίδες ενέργειας και όλα τα συναφή. Εδώ ο κόσμος καίγεται και αντί να μάθουν να βαστάνε καμμιά καραμπίνα μου πετάνε μαλακίες για αιθέρες και πράσινα άλογα ;!; Κι έχεις το παπαδαριό να σου λέει να παντρέψεις τα παιδιά σου με τα λαθρο-όρκ; Που δέν έχουν σταματήσει να εισβάλουν απο παντού; Και τολμάνε κάποιοι να μιλάνε για την αναγκαιότητα του κλήρου για να γλυτώσουμε το κακό;Πόσο για τον πούτσο είμαστε επιτέλους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε απόγονε των Πάρθων αγιατολάχ Μάρκο,εμήδισες κι έβαλες τουρμπάνι έμαθα :D

    - Σάχης του Μωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον πούτσο επάνω έβαλα ένα καφέ τουρμπάνι
      Ψωλοκεντώ μωαμεθανές σε ντάλα ραμαζάνι
      Κώλοι φαρδιοί και βρόμικοι τρώνε αβέρτα γκολ
      Στου Σολομώντα το παχνί σκυλογαμιώνται τρολ.

      Διαγραφή
  38. Αγια Σοφιά μέγα τζαμί
    Γιουστινιανού χυσίδι
    Σολωμόντας τη βλέπει κι απορεί:
    "Πόσα ερπετά να κρύβει;"


    Ιράκ Ιράν και Λίβανος
    Του Ισραήλ χωράφι
    Αμερικλάνοι βομβισταί
    Στοτωσαν τον σαράφη
    Τον καπετάνιο Στρατηγό
    Της Χεζμπολλά τον μάρτυ

    Κι εσυ Μάρκο Μεγάβυζε
    Μαρδόνιε κι Υδάρνη
    Στου Αρταξέρξη έστερξες κονάκι για σεργιάνι
    Γονυπετής ενέσκηψες τον πήρες εις το στόμα
    Κι ο Αρταφέρνης ο λειψός σε κατουρεί ακόμα

    - Μπέης Πατησά απ' τα Πατήσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Στων Εξαθλίων τα στενά, στου Περικλή τον τάφο
    αναρχοσαύρες λιάζονται, πίνουνε σάπιο μπάφο
    της Μικρασίας σκύβαλα, Τουρκαλβανών εγγόνια
    γαμιώνται τώρα μ'Αφγανούς, πούστηδες και πρεζόνια
    Του κουκουέ απόφοιτοι, ρουφιάνοι Ιουδαίοι
    τραγοχυσίδια αριστερά, δούλοι, μασοναραίοι
    πίνουν το κωλοκέρασμα του Μπαφομέτ του πάκη
    τρολογαμιώνται ως ποντικοί για μια σταλιά τυράκι
    Έρχεται δρέπανος στεγνός, τσεκούρι ακονισμένο
    εντομοκτόνο εθνικό με χύσια εμπλουτισμένο
    Σκατόγυφτοι και λαθρο-όρκ, κομμούνια κι υπανθρώποι
    Γαμήσι και παλούκωμα σε όλη την Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΘΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΟΙΗΤΟΥ ΤΗΣ ΓΑΜΩΤΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ!

      ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

      Διαγραφή
    2. Λυκούργος Σόλων Χίλωνας
      Ποδίτσες μασωνάτοι
      Των Αθηναίων ερπετά
      Της Σπάρτης οι φραγκάτοι

      Κλεισθένης Ζάλευκος σκληρός
      Εθνίκια κι αρχιδάτοι
      Δράκων μεγάλος τύραγνος
      Ωσάν τον Εφιάλτη

      Κι εσύ Μάρκο Ιλλύριε
      Παίονα σατράπη
      Απ το δεκαπεντασυλλαβο
      Σαν να μου λειπει κατι

      Πως νιωθεις π'σε διαβαζουνε
      Καμμενοι ανωμαλαρες
      Φασιστες ακροδεξιοι
      Καραφλαροκοιλάρες

      Συνωμοσιολογοι αγραμματοι
      Ανω των 50α
      Με κομποσκοινι και σταυρο
      Που ζουν με 3 κι 60α

      Εμενα μαρεσεις Μαρκο μου
      Δυο χρονια σε διαβαζω
      Παιξε μπαλιτσα αγρια
      Και μοιασε του Δομαζο

      Απο κουμουνι ακραιφνες
      Με εκανες εθνικι
      Μαρκο αιώνια στο χρωστώ


      - Κεμαλ εκ Σαλονικη

      Διαγραφή
    3. Νόσος βαριά κι ανίατη, οξεία κομμουνίλα
      Γάγγραινα είναι του μυαλού και του πρωκτού ξεφτίλα
      Αν τα τριάντα έκλεισες και διαλαλείς τον Μαρξ
      είναι καμένο το μυαλό και σάβουρος η σαρξ.
      Ρε γαμημένο κουκουέ, βρυκόλακα αφέντη
      Αίμα Ελλήνων έχεις πιεί πούσταρε πισωγλέντη
      Σου ψωλοχύνω άγρια του Στάλιν το μουστάκι
      Χέζω την ποντικόφατσα, του Λένιν το μουσάκι
      Κι εσύ μασοναρόπουστα, λακέ Ζαχαριάδη,
      ψαρεύεις τώρα τα σκατά στα άπατα του Άδη.
      Τον Κλάρα Βούλγαροι γαμούν, μογγολική παρτούζα,
      Ο Τρότσκι μπανιστηριτζής, κι ο Κεμάλ κωλοβεντούζα.

      Διαγραφή
  40. https://www.pentapostagma.gr/2017/10/%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Απαντήσεις
    1. V ειναι και το λογοτυπο της NASA,η αληθεια ειναι οτι δε προκειται για φαντασια και παραπεμπει σε πραγματικη εξωγηινη φυλη που εχει επισκεφθει τη ,οι Vlash των οποιων ηγειται αυτος που γνωριζεται αλλα το πραγματικο ονομα ειναι Lushifa.

      Διαγραφή
  42. https://www.reader.gr/news/diethni/317716/i-sersei-toy-game-thrones-dakryzei-gia-ti-moria-kai-ta-honei-se-ellada-kai

    Marco,δεν ξέρω για σένα,αλλά εμένα ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου.Συμπάσχω με την ξεκωλιάρα του Game of thrones και ματώνει και εμένα η καρδιά μου για τα Ούρουκ Χάι της Μόριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κωλοφανερό ότι αυτή την ψωλοφθαρμένη αγγλοπατσαβούρα δεν την γαμάει ούτε τυφλή δρακονιανή σαπιολεσβία...


      Όσο για τα λαθροζόμπι, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...


      Διαγραφή
    2. Ολοι οι φιλάνθρωποι σταρ, που ξερογ@μιουνται με οτιδηποτε επιμηκες βρουν μπροστά τους , οντας ανοργασμικοι ψυχωτικοι οργανισμοι, συμπάσχουν με τα ρομποτοζομπι. Βεβαίως κανείς δεν παει να μείνει δίπλα τους να τους εχει γείτονες. Αλλά αυτά λέει το σενάριο που τους εχουν δώσει, για να παίξουν τον ελεεινό ρολο τους εκτος τηλεόρασης και ο οποίος ειναι 10 φορες πιο κακοπαιγμενος απο αυτον των τηλεοπτικων σειρών. Το πο@τσοχολιγουντ δεν κάνει φυσικα τιποτα τυχαία. Οι ονομασίες στα μέρη , τυπου μορια στο lotr, τα ορκ που θα πρέπει οι άνθρωποι να αποκρουσουν ενωμενοι (μμμ θυμίζει λιγο παγκοσμιοποιηση ή οχι οεο?).Ο σωτήρας Αραγκορν , που ολως τυχαιως μοιαζει με τον Ιησου. Αλλα και οι "προδοτες" που κατέφυγαν στα βουνά (τολμω να το ερμηνεύσω οτι υπονοουν τους Ελληνες) χωρις την βοηθεια των οποίων δεν θα μπορέσουν οι "σωτηρες" της γης να νικησουν τον εχθρο (που βεβαιως οι ιδιοι ξαμολυσαν). Ολα αυτα λοιπον προοορουν το μέλλον με το σενάριο που οι μαυροι εξουσιαστές πιστευουν θα παιχτεί σαυτο το μπουρδελο. Εγω απο την μεριά μου εύχομαι ή να επικρατήσει η πραγματικη Ελλάδα είτε να γινουν ολα σκόνη και θρύψαλα.

      Διαγραφή
  43. https://www.news247.gr/politiki/ti-gyreye-o-adonis-georgiadis-sto-aoysvits.7568450.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. https://www.youtube.com/watch?v=VDtuO_QDqb4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. https://m.youtube.com/watch?v=zgmg2VFX058 περι της κοκκινης πανουκλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μαρκο σε επιασε κανας ερπετοϊος και δε βγανεις καινουριο αρθρο ρε μλκα; Αντε και πηξαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μάρκο.... Τι περιμένεις...??? Να φτάσουν πρώτα οι Μόγγολοι έξω από την Ακρόπολη για να γράψεις κάτι..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμεις τι περιμενουμε ρε φιλε και δεν κανουμε κατι με τους μογγολους.Τι περιμενουμε;Να φτασουνε μεσα στην Ακροπολη;

      Διαγραφή
  48. Μάρκο, γράψε κάτι, ας είναι κι επανάληψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μάρκο, έλα πίσω σε μας που σ' αγαπάμε.
    Μας έλειψες πολύ.

    Ένας ανώνυμος θαυμαστής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μάρκο καλημέρα,
    βλέπω σχόλια του τύπου "γράψε κάτι", "θα φτάσουν οι μογγόλοι στην Ακρόπολη κι εσύ ακόμα να γράψεις κλπ.".

    Χωρίς διάθεση υπόδειξης, νομίζω ότι δεν πρέπει να τα ανεβάζεις.

    Μόνο κακό κάνουν. Γιατί δείχνουν ξεκάθαρα το πραγματικό υπόβαθρό μας. Μπαίνει υποτίθεται ο άλλος σε ψαγμένο σάιτ και γράφει αυτά τα πράγματα.

    Άρα δεν έχει καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ.

    Δηλαδή ρε παιδιά αν γράψει ή αν δεν γράψει ο Μάρκος, τι θα αλλάξει ; Τόσο καιρό που γράφει έχει αλλάξει κάτι ;

    Τι θα κερδίσεις εσύ ; Θα αλλάξει κάτι στη ζωή σου ή θα αποτρέψει τους Μογγόλους ;

    Έλεος ρε ...

    Αν δεν ενεργήσετε ο καθένας ατομικά, ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, δεν θα αλλάξει τίποτα.

    Ξυπνήστε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου δυστυχως βλεπω γυρω μου οντα που το μονο που τους νοιαζει ειναι τι θα φανε,τι θα πιουνε και τι θα πηδηξουνε.
      Το επιπεδο ειναι αυτο του ζωου,το τι χαπατο κυκλοφορει δε περιγραφεται.
      Μηδεν αντιληψη,μηδεν ενσυναισθηση,περα απο τη κωλο λογικη τιποτα.
      Δεν διαισθανονται,δε νοιωθουν.
      Αψυχοι και ανευροι ερμαια των ερεθισματων που δεχονται απο απ τηλεοραση,την οικογενεια,το σχολειο,το πανεπιστημιο.
      Ξεχασαν να κανουν ερωτησεις οπως εκαναν οταν ηταν παιδια,δεν εχουν φαντασια και φυλακιστηκαν στη ψευτικη πραγματικοτητα.

      Διαγραφή
  51. Μάρκο, γκούγκλαρε, ψάξε "N.E.S.A.R.A." στη wiki κατ'αρχάς και θα πάρεις απάντηση γιατί γκρεμίστηκαν οι δίδυμοι πύργοι με εκρηκτικά εκείνη τη μέρα. Δεν ξέρω αν έχεις γράψει κάτι σχετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μάρκο, τον υποστράτηγο ε.α. Γ.Καρδαμίτση τον ξέρεις ;
    (θα τον ξέρεις, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν εννοώ προσωπικά)
    Ποια ειν' η γνώμη σου γι' αυτόν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο μαρκος την πατησε..
    περιμενε τον χαμο,και εχει ησυχια νεκρικη..
    Ο γιγαντας ηταν ποντικος..
    Καμμια αντιδραση καμμια ηρωικη φαμφαρα!
    Το εμπεδωσαμε πως ολες οι προηγουμενες "επαναστασεις" ηταν στημενες η ακομα??
    Καμμια αντιδραση απο τον "νεκρο"..Ηταν παντα πτωμα..
    Εκλεισαν ολοι,(μπλοκ-και μπλοκερς-"πατριωτες")και οσοι εμειναν θα κλεισουν την πορτα..Δικοι τους ειναι.
    Αντε με τις υγειες μας.Ειχαμε απλα την ατυχια να πεσουμε σε αυτην την φαση του σχεδιου.Να λεμε και ευχαριστω,καποιοι εζησαν στον μεσαιωνα..Καποιοι αλλοι σε πολεμους με οπλα.Εμεις απλα πεσαμε στην φαση του πιο πουστικο πολεμου,και ειχαμε την ατυχια να ειμαστε και ηλιθιοι.Χαμπαρι δεν πηραμε και ακομα ακονιζουν καποιοι τα οπλα.
    Πλακα εχει απο μια πλευρα.Γελαμε με τις παπαριες που πουλανε σε καποιους ακομα μαλακες.
    Ο πολεμος τελειωσε ,μοιραζεται η πιτα..Ειμαστε και παλι εκτος ,και ετουτη την φορα με κωλοδακτυλο αγριο.
    "Μαγκες" της γλωσσας,και "μαγκιτες" ..κοψτε το πολυ παιξιμο γιατι καταντισατε νουμερα.Τι να γραψει ο μαρκος?? Διασκεδαστη εαν θελετε πληρωστε κανα φραγκο σε επιθεωρηση ..
    Ελεος πια με ολους σας.Λιγο σεβασμο στο τελος..Λιγο σιωπη την ωρα του μεγαλου πονου-θυμου-οργης..Δεν γινεται κατι αλλο..
    Σεβας στους νεκροζωντανους.!
    Γελοιοι.!
    .ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΤΗΡΙΑ
    ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΒΑ ΓΙΔΙΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ -ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ "ΜΑΓΚΙΤΕΣ" ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ "ΣΟΦΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ..
    ΨΩΦΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Χθες οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ γερμανοι γυριζαν με ενα οχημα,και εξολοθρευσαν τους λαθρομεταναστες ,σαν να ηταν μυγες...
    Μετα ερχεται η γερμανια και μας λεει φασιστες και ναζιστες.Χωρις να πειραξουμε κανεναν λαθρομεταναστη και ποτε,παρολο το μεγαλο προβλημμα που μας εχουν δημιουργησει.Οσο και να προσπαθουν δεν τους βγαινει.Και οχι μονο δεν τους βγαινει,εχουν κρυφτει στις τρυπες τους και περιμενουν το "μανα εξ ουρανου"οι 'ΑΦΕΝΤΕς"διοργανωτες .Στελνουν τα τσιρακια να παιζουν ,(αληθεια, μου εκανε μεγαλη εντυπωση ,πως η χρυσαυγη πηρε τον πουλο-αποδεικυοντας ετσι πως οι ελληνες δεν ειναι "φασιστες" οπως το εστησαν,αλλα πατριωτες-και ενω πηρε την κοκκινη καρτα,βγαινει μπροστα για οσα μιλαει ο καθε ενας ελληνας πατριωτης)Πως θα ταυτισουν τον ελληνα χρυσαυγιτη -φασιστα-ναζιστη? Εχουν ξεφτιλιστει και ακομα συνεχιζουν..
    Οι ελληνες δεν ειναι φασιστες..δεν ειναι χρυσαυγιτες..δεν πειραζουν παροτι εχουν πειραχτει απο τους εισβολεις ..
    Επιτασουν λεει γη για τις κοινοτητες -συφερτο-ομαδες κρουσης εισβολεων--
    Ενσωματωση μεσα στην κοινωνια ,με το ετσι θελω..ΕΠΙΤΑΞΗ οπως οι γερμανοι καποτε..
    Ενα πραγμα μονο γνωριζουν..
    'Νικες" με λαδωματα προδοσιες πουστιες μαριονετες και βρωμικα παιχνιδια..
    ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ..
    --
    Καποιοι χρυσαυγιτες φασιστες ηταν λεει στις διαδηλωσεις για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ --καποιοι φασιστες χρυσαυγιτες ειναι αυτοι που αντιδρουν στα νησια για τους λαθρομεταναστες..
    ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ
    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Οι πόλεμοι χάνονται και κερδίζονται στα μυαλά των ανθρώπων. Ο πολεμιστής δεν παραδίδεται ποτέ. Είναι στρατηγός και στρατιώτης ταυτόχρονα. Ο εχθρός στοχεύει πάντα στην απογοήτευση και τον συμβιβασμό,επενδύοντας όλες του τις δυνάμεις. Κανένας πόλεμος δεν χάθηκε. Ο πόλεμος θα χαθεί μόνο αν το θελήσετε. Μην δίνετε την ικανοποίηση στα καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μάρκο, πώς σου φαίνεται το σενάριο για παγκόσμια κυβέρνηση για αντιμετώπιση του ιού; "Παγκόσμια κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης" θα τη πουν, εξάλλου ο ιός δεν γνωρίζει σύνορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πράγματι η Ελλάδα έχει ηγέτη.Αρκει να τον..... ανακαλύψουν οι Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. . Kαποιοι πουλανε πνευμα..
    Εμεις γελαμε παντως..
    Ενα ειναι σιγορο και αυτο να το κρατησετε!!
    Ειναι το μονο βεβαιον,οτι θα τον ..ανακαλυψουν! Αναγκαστικα καθως ερχεται τετοια πικρα,που δεν το φανταζεται κανεις.! Ετσι θα κοπουν τα παιχνιδια και οι "δοκιμες"! Και οχι μονον αυτο.Θα βρεθουμε σε τετοιο αδιεξοδο που μονο Εκεινος θα τολμησει να σωσει το πλοιο!
    Μεχρι τοτε καποιοι ας γελουν,καποιοι ας κλαινε,και καποιοι ας νοιωθουν ευτυχεις..
    Μετα θα πεσουν κεφαλια.Εκει θα φτασουμε ειναι το μονο σιγουρο.
    Η Ελλαδα εχει ΗΓΕΤΗ. Εμεις τον γνωριζουμε και περιμενουμε την ωρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καθως εφαγε τσιμπουκι ο κουλης στην λεσβο με τους τραμπουκους,και εγινε ρομπα,συσκευτηκε μαζι με τα κοληταρια-ερντογαν -μερκελ-να παιξουν μηπως και σωσει το κυρος του,σαν καλος ¨πρωθυπουργος"..
    Οτι και να κανουν φιλε ολοι τους,ειμαστε πλεον απεναντι.
    Αυτοι και εμεις!! Σιγα ρε φιλε,που θα οπλιζαν τους ελληνες για να διωξουν τους εισβολεις.Τις πρωτες ντουφεκιες θα τις δεχονταν οι ιδιοι.Πρωτα μεσα θα καθαριζαμε και υστερα τους εξω..Η ταυτοχρονα και μεσα και εξω.Εξ αλλου ολοι γνωριζουν τι μπορουμε να κανουμε.Εκτος και εαν ειναι κανεις τοσο τρελος,και σε εναν τοπο,που σιγοκαιει πας να φυσιξεις,,
    Την πουτσισες..Ολα πουτανα θα γινουν και εσυ που φυσας πρωτος θα αρπαξεις.Αντε ρε με τους καριοληδες ,εχουν ξεφτιλιστει σε σημειο αηδιας και επιμενουν να παιζουν παιχνιδια..
    Καμμια φορα τα γελια βγαινουν σε κλαματα..
    Ενα αερακι περιμενουμε..Λες να ειναι εκτος απο ηλιθιοι και ετοιμοι για να καουν?
    Κολπα ειναι αυτα στον εβρο,σε συνενοηση με τους "κολητους"..Μερκελ και ερντογανις,προσπαθουν για τον φιλο και καλο συνεργατη..
    Μαγκες ειστε τελειωμενοι και εντελως ξεφτιλισμενοι.Ειστε στριμωγμενοι και απο χερι πλεον χαμενοι..Με λιγο παραταση δεν αλλαζει τιποτα,περιμενουμε να σας χαιρετισουμε με πολυ θερμη και πολυ "αγαπη¨.Οση μας δωσατε ,τοση και λιγο περισσοτερη γιατι την εχουμε καπως μαζεμενη για καιρους..
    Αν δεν κανατε κολπακια,επρεπε μεχρι σημερα το απογευμα να ειχε μαζευτει ο στρατος για να κανει τα προβλεπομενα,Οχι ματ και τετοιες αρχιδιες..
    Μας "απειλουν" πως ο ερντογαν εστειλε οχηματα στρατιωτικα για να προωθησει τους εποικους...Μια που το ακους και μια τον εχεις στειλει αδιαβαστο μαζι τους..
    Αλλα γνωριζουν οι καριοληδες πως ολα ειναι παιχνιδι με τις μαριονετες να κουνουν τα "νηματα' ,στρατοκαυλοι και υπουργοι ,και πορδηπουργοι..Ομως μην παιζεις με τα εκρηκτικα ηλιθιε..Δεν ξερεις τι μπορει να συμβει.Εσυ μπορει να τα εχεις ολα "ρυθμισμενα"..καμμια φορα ομως,κατι μπορει να παει στραβα και τρεχα μαζεψτα γελοιε..Αλλα αμα εισαι ηλιθιος,δεν μπορεις παρα να κανεις ηλιθιοτητες..Ετσι και αλοιως εμεις περιμενουμε ενα "ατυχημα"..ενα λαθος..Το κανει ο ηλιθιος το λαθος στο τελος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Για τον10.22 Να ξέρεις ότι δεν πουλάω πνεύμα.Ειμαστε στην ίδια πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μάρκο, θα πιούμε κανα "σφηνάκι" στους Σπαρτιάτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Συγνωμην τοτε αδερφε,μα οπως καλα γνωριζεις δεχομαστε απιστευτο πολεμο με πολλους τροπους.
    Με συγχωριες ξανα και χαιρομαι που ειμαστε στην ιδια πλευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Για δεν τον λετε και σε μας τους βλακες ρε παλουκαρια τον ηγετη και μιλατε με μου σου του ξου του;Γιατι εγω δε βλεπω κανενα.Μιλατε ανοιχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μαρκο το ομολογώ, με έχεις κάνει πουτανάκι εδώ και δύο μηνες που δεν ανεβάζεις και ξεροσταλιαζω μέρα παρά μέρα στο μπλογκ σου να πάρω μάτι αν εγραψες...

    Ούτε με γκομενα το έχω πάθει αυτο ρε μαλακα! Αχαχαχαχα

    Ίσως φταίει που είμαι ένας τεμπέλης που βαριέται να διαβάσει και να ψαξει για τον εαυτό του και περιμένει σα δούλος τη σκέψη των αλλων για να γκαβλωσει.
    Η έλλειψη χρόνου είναι αλλοθι, αντί να γράφω εδώ θα μπορούσα να ψάχνω πάνω από χοντρά σκονισμένα βιβλία με πνεύματα και περισπωμένες.
    Αλλα όχι.

    Είναι γλυκιά η πουτάνα η μή ανάληψη ευθύνης για τίποτα και να τα περιμένεις όλα στο πιάτο και να κάνεις τον επαΐοντα και τον γαμάτο εκ των υστέρων κουνώντας συγκαταβατικά τη γκλάβα.

    Εισαι ναρκωτικό.
    Γι αυτό και την Ηρακλείτια αλήθεια να γράψεις ατόφια ως αποτέλεσμα ανάλυσης, δεν πρόκειται να κουνηθεί φύλλο, το εγκεφαλικόν όργανο είναι νεκρό από τη χρόνια χρήση ραδιενέργειας και η πούτσα άκαβλη.

    Ελπιζω να σαι καλά παραυτα


    - Ελλάνιο πρεζάκι από Καστανιές Έβρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. https://www.youtube.com/watch?v=SVeDi5vP614

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Για τον 8:58.Για τον ηγέτη που δεν σου λέμε εμείς τα...παλλουκάρια.
    Αυτόν φίλε θα τον αναγνωρίσεις πολύ
    εύκολα, γιατί θα πολεμάει δίπλα σου
    και για σένα και για τον τόπο, όταν οι άλλοι θα..... ξανακάνουν αντίσταση από το εξωτερικό (αν προλάβουν να ξεφύγουν).
    Αυτός θα είναι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Απολαυστικός, όπως πάντα. Εύγε!


    Επανελλήνιση ή βαρβαρότητα!

    https://isxys.blogspot.com/2020/03/blog-post_88.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Τραϊανού Παναγιώτης (αρθρογράφος στο zougla.gr)8 Μαρτίου 2020 στις 7:01 μ.μ.

    https://www.zougla.gr/blog/article/1798195

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. "η ρήση του κυνικού Αντισθένη ότι στόχος του ανθρώπου θα πρέπει να είναι η απελευθέρωση από καθετί περιττό"
    Τι είπε ο άνθρωπος ; Μεγάλη κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Έλα ρε γαμημενε Μάρκο, μισό μήνα λούφα λόγω ερπετοϊού, δεν εχεις δικαιολογία να μη γράψεις!

    - Νοσηλεύτρια Νατάσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μαρκο φλωρεψες με το τουιτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ