Μεταλλαγμένες κουμμουνόψειρες στο Πιθηκιστάν ή η αδιάψευστη ετυμηγορία της τέχνης (Μέρος Α΄)


20 ΜΑΡΤΙΟΥ 9019




 ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΙΚΤΗ
Ω Μέγα Παίκτη πουτσαρά, σφίχτη, φαρμακοψώλη
Γλέντα θεούς και διάολους, ψωλόχυσε την Πόλη.
Οβραίους και Βαλκανόμπαζα, Τούρκους, τοκογλυφόνια
Σβήσ’ απ’ τον χάρτη τη σβουνιά, μακέλεψε μασόνια. 
Ραγιάδων φάρες βρομερές, άθλιο σκυλολόι  
Με χατζηγκρέκων αφαλούς φτιάξε ένα κομπολόι
Πες σε βαλέδες εκλεκτούς να δρέψουν τα γομάρια
Κάρφωσε τους υπόλοιπους στων ζόμπι τα παπάρια.
Αυτόν τον πούστη τον Γιαχβέ μεσ’ στην καμένη βάτο
Κόφτου μεμιάς τα βάρδουλα, περιτομή στον πάτο.   
Ω μέγιστε επιστήμονα, του DNA χτίστη
Χώσε παλούκια με οξύ στου ΜΑΤΣ τον κώλο-μύστη.
Τελχίνες στείλε με καβλιά πλουτώνιου δίχως τάπα
Γάμα και στο Βατικανό την λεκανού τον Πάπα.
Δαλάι Λάμα και Μεχμέτ πίπωσε με μανία  
Γάμα του Χίτλερ τα οστά σε Αυστρία και Γερμανία
Το Σίτυ κάψε αλύπητα με πυρωμένα χύσα,
Σκατά και θειάφι στο Νιού Γιόρκ, στο Βερολίνο πίσσα.
Σακάτεψε αριστερούς, γέμισ’ τους με αρρώστια
Με φλόκια συφιλιάρηδων γάμα τους τα εντόσθια.
Και μην ξεχάσεις Παίχτουρα λεσβίες και γουίκες
Των δικαστών σφηκοφωλιές και του ταλμούδ τις κλίκες.
Εκεί που παρτουζώνεται ο πλούτος με το στέμμα
Ρίξε εκατό ατομικές και πήγαινέ τους αίμα.


(Από το Κατά Marco De Sade Ευαγγέλιον, Βιβλίο Γ΄ τους)










Τελικά ζούμε μεγάλες στιγμές.


Μιλάμε για το κλου πολλών αιώνων συσσωρευμένης τοκογλυφοπουστιάς.




Οι μηχανορραφίες των υποχθόνιων τεράτων που ξερνοβόλησε η Ατλαντίδα φτάνουν σε φάση πλανητικής εφαρμογής.




Βέβαια εδώ στο Πιθηκιστάν ασχολούμαστε με ζητήματα υψίστης σπουδαιότητος όπως π.χ. οι πτήσεις της μεταλλαγμένης κουμμουνοπανίδος στον θρησκευτικό εναέριο χώρο.



Το αριστερό κουραδόσογο το οποίο εκπορεύεται από την σεβ. μεγ. στοά του ΚΚΕ ξεπουλάει όσο-όσο το μαντρί που λέγεται Νεοελλάς μαζί με ό,τι δίποδο και τετράποδο ζώο βρίσκεται μέσα.


Όμως όλα τα προβλήματα φαίνεται να λύνονται είτε με τις ιερές κηραλοιφές του γνωστού αρχιδέμπορα επιστολών είτε με το παραλήρημα των διαφόρων συνταξιούχων «στρατηγών» που ανάθεμα κι αν έχουν ακούσει έστω και μια φορά στην προσκυνημένη ζωή τους την λέξη «στρατηγική».


Σε ένα καραγκιόζικο και συνάμα χατζηαβατικό ανθυποκρατίδιο όπου σχεδόν όλοι οι μπαζόβιοι πολίτες του ονειρεύονται να γίνουν κάποια μέρα δημόσιοι υπάλληλοι για να λουφάρουν εσαεί, οι παραπάνω λύσεις είναι αρκούντως ικανοποιητικές.




Ο κάθε ψευδόμενος πανύβλαξ κρατώντας στο ένα χέρι την πλαστική πατσαβούρα που αποκαλεί σημαία και στο άλλο το σικέ ευαγγέλιο της εβραιομασονικής μπασταρδοθρησκείας του Τζέχου μπορεί κάλλιστα να πείσει τους παράλυτους στο μυαλό να τον ακολουθήσουν.



Ο τοιουτοτρόπως ανακηρυχθείς υπό του θεού «ηγέτης» δεν είναι φυσικά θεότυφλος, θεόκουφος και θεοβλαμμένος όπως θα περίμενε κανείς, αλλά ένα εντελώς σάπιο παρτάλι. Ένας απατεωνίσκος διαλογής που η πιο ξεφτιλισμένη συνοικιακή συμμορία δεν θα τον έβαζε ούτε για τσιλιαδόρο σε διάρρηξη περιπτέρου. Δεν ξέρει ούτε πότε πάει, ούτε πού πάει, ούτε ποιοι τον πάνε καροτσάκι.




Οφείλω να πω ότι ούτε μεγάλες μορφές της ιστορίας όπως η αδελφή Χίτλερ, ο εκδοροσφαγέας Στάλιν και ο παιδόφιλος Μάο δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από αυτόν τον κανόνα.  Πήραν την εξουσία που τους προσέφερε η σέχτα του διεθνούς χρήματος και ως άβουλα νευρόσπαστα διέλυσαν ακριβώς αυτά τα οποία διατείνονταν ότι είχαν έρθει να προστατεύσουν.  Κάντε λοιπόν τις δέουσες συγκρίσεις και βγάλτε τα ορθά για κάθε ψυχοπαθολογική περίπτωση συμπεράσματα.




Είναι παρήγορο το ότι παρ' όλες τις προσπάθειες των κατά τόπους βδελυρών ιερατείων η αλήθεια δεν κατέστη ποτέ δυνατόν να κουκουλωθεί συνολικά. Τα σκόρπια στοιχεία που αποδεικνύουν τις συνωμοσίες των ισχυρών είναι άφθονα για όποιον δεν φοράει παρωπίδες. Δυστυχώς οι καθαρόαιμοι στο πνεύμα είναι ελάχιστοι ενώ οι μούλοι αμέτρητοι.



Όταν ο Θουκυδίδης μιλούσε για ξυνωμοσίες και για μυστικές εταιρείες των ολιγαρχικών, η σύγχρονη ιουδαϊκή μπαρούφα που οι κουτοπόνηροι αποκαλούν με την ψευδελληνική λέξη «συνωμοσιολογία» δεν είχε ακόμα εφευρεθεί.  Ποιος ξέρει το μέγεθος των αληθειών που αποκάλυπταν τα αρχαία Ελληνικά χειρόγραφα τα οποία εξαφάνισαν μετά μανίας οι παρτουζο-Ρωμαίοι, οι πισωγλέντες χριστόδουλοι της Σκατούπολης του Βοσπόρου, οι σκυλο-αιμομίκτες μπεκρήδες Γότθοι και όλα τα κωλομπαρεμένα κουραδόσογα του Μωχαμέτη. Πάνω απ’ όλα μην ξεχνάμε ότι σε όλους αυτούς τους αιώνες του πυρομανούς σκοταδισμού, η βδελυρή κατσικοφυλή των αργυραμοιβών λεηλατούσε επιλεκτικά τις Ελληνικές βιβλιοθήκες.  Αργότερα αυτοί οι αιώνιοι άρπαγες και σφετεριστές των ξένων επιτευγμάτων άρχισαν να παρουσιάζουν ως δική τους γνώση το ελάχιστο που είχαν καταφέρει να κατανοήσουν από την κλεμμένη σοφία.



Γι αυτούς που έχουν εθιστεί στα βαθύσκατα της νεοραγιάδικης βλαχοτηλεόρασης θα είναι δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο να επαναφέρουν τον βόθρο που έχουν μέσα στα κεφάλια τους σε λειτουργικό επίπεδο. Ομοίως, τους είναι αδύνατο να συντονιστούν με τις κρυμμένες δεξαμενές πληροφορίας που έχουν μεγαλοφυώς διασπείρει ανά τον κόσμο οι αρχαίοι απόγονοι του Μεγάλου Παίκτη. Όχι ότι τρέχει και τίποτα. Έτσι κι αλλιώς η συμμετοχή τους στο εγχείρημα δεν έχει καμιά αξία. Ως φυλακισμένοι στη μήτρα θα αποδίδουν ενέργεια στο σύστημα ζώντας τις εικονικές ζωούλες τους, μην έχοντας καμία επαφή με την πραγματικότητα εκτός από τον καθετήρα παροχής τροφής και τα σιφώνια της προσωπικής τους αποχέτευσης.




Κάποιοι αισχροί πούστηδες που αυτοαποκαλούνται «επιστήμονες» προσπαθούν εδώ και χρόνια να μας πείσουν ότι είμαστε όλοι το ίδιο. Άσπροι, μαύροι, κίτρινοι, κι όλες οι ενδιάμεσες αποχρώσεις των βιοζόμπι που κατοικούν τον πλανήτη Γη προέρχονται –λένε- από τον ίδιο πρόγονο. 


Λένε ψέματα και το γνωρίζουν άριστα. Και με τις μαϊμούδες έχουμε τον ίδιο πρόγονο. Άσε που μερικές από αυτές είναι πιο έξυπνες από τον μέσο ψηφοφόρο. Το κρίσιμο ερώτημα είναι γιατί οι κωλόμπες επιμένουν να ψάχνουν τον χαμένο κρίκο μεταξύ πιθήκου και ανθρώπου αλλά αποφεύγουν να πουν εκείνο που είναι προφανές: ότι κάποιος άλλος έβαλε το χεράκι του για να γίνουμε αυτό που είμαστε.


Οι διαπιστώσεις των «ανθρωπολόγων», των «εξελικτικών βιολόγων», των «γενετιστών» και όλων αυτών των καθηγητο-απατεώνων είναι εξ ορισμού αντιεπιστημονικές αφού δεν είναι δυνατόν να αποδειχθούν πειραματικά.  Επιπλέον είναι παράλογες εφόσον αντιβαίνουν ακόμα και στις θεμελιώδεις αρχές της λογικής.  Μην ψαρώνετε με διάφορους πονηρούς που έκαναν λέει πειράματα με το DNA.  Η αλήθεια είναι ότι τα αποτελέσματα των «πειραμάτων» τους είναι προσχεδιασμένα.  Παίρνουν και εξετάζουν επιλεγμένα στοιχεία για να οδηγηθούν στο συμπέρασμα-πατάτα που έχουν προτηγανίσει οι μυστικές σέχτες στις οποίες ανήκουν.


Φανταστείτε να έχει πέσει κατά λάθος στα χέρια μας μια υπερδιαστατική χωροχρονική πύλη που ανήκει σε όντα χιλιετίες πιο εξελιγμένα από εμάς και εμείς τα ημίζωα να προσπαθούμε να καταλάβουμε όχι το πώς λειτουργεί αλλά το πώς φτιάχτηκε για να την …αντιγράψουμε (χαχαχαχαχαχα, δεν αντέχω θα λιώσω από τα γέλια με την μαλακία που δέρνει τους μαθητευόμενους ανθυπομάγους).



Το ανθρώπινο γονιδίωμα είναι τόσο περίπλοκο που θα χρειαστούν επιεικώς ακόμα 1.500 χρόνια έρευνας για να φτάσουμε σε ένα μέτριο επίπεδο κατανόησής του. Ώσπου να έρθει εκείνη η στιγμή, οποιαδήποτε «ανακάλυψη» σχετικά με τον γενετικό κώδικα ανακοινώνεται στα ΜΜΕ είναι εγγυημένα κλασοπαπάρα ολκής.  Πρόκειται για μασονική σκατιά για να προωθηθεί «επιστημονικά» ο εμετός της παγκοσμιοποίησης. 


Παλιά μας έλεγαν ότι οι μαύροι της Αφρικής ήταν άσπροι και εξελίχθηκαν σε μαύρους λόγω της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο. Ντάαααν η τουβλιά στην κεφάλα. Τώρα το εξέλιξαν και λένε ότι όλοι πριν ήμασταν μαύροι και ότι σιγά-σιγά μερικοί ασπρίσαμε λόγω …μετάλλαξης.  Μιλάμε για σοβαρές πίπες. Πιάσ’ το αυγό και γάμα το δηλαδή.



Και οι σκιστομάτηδες κιτρινόκωλοι από πού προέρχονται, ρε μάγκες νομπελίστες;  Τι μετάλλαξη έγινε με δαύτους, μήπως είναι υβρίδιο ανθρώπου και σαγρέ σαύρας που έμεινε πολύ καιρό στη σαλαμούρα και ξύνισε; Κι εμείς οι υπόλοιποι από ποιον πίθηκα προερχόμαστε, έχετε καταλήξει ή ακόμα το ψάχνετε; 



Σοβαρά τώρα θα έπρεπε να ντρέπονται όλες αυτές οι πιθηκαλεπούδες που αποκαλούν τους εαυτούς τους «επιστήμονες» και πληρώνονται γι αυτό ενώ είναι γίδια όρθια και έχουν καταλάβει πολύ λιγότερα για τον κόσμο από τον πλέον αδαή στοχαστή του Ε΄ αιώνα προ Χαρτορίχτρας.

 
Πρόσφατα ένας φίλος με ρώτησε γιατί η επιστήμη στην Γερμανία κατά την εποχή των Ναζί (βαρβαρικά έτη 1933-1945) έκανε άλματα.  Η απάντηση είναι η εξής και έχει δύο σκέλη:


Το πρώτο σκέλος είναι οι συνθήκες, δηλαδή ο πόλεμος και η στενότητα των μέσων διεξαγωγής του η οποία αναγκάζει τους ανθρώπους να γίνουν εξόχως ευρηματικοί. Αυτό βέβαια συνέβη και στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές. Οι Γερμανοί πέτυχαν στα αεριωθούμενα και στους πυραύλους. Οι Βρετανοί στα ραντάρ και στα συστήματα κωδικοποίησης-αποκωδικοποίησης. Οι Αμερικανοί στην ατομική βόμβα. Οι Σοβιετικοί στην πραγματοποίηση μαζικής παραγωγής οπλικών συστημάτων εξ αντιγραφής με ταυτόχρονη αναβάθμιση.



Το δεύτερο και σημαντικότερο σκέλος το οποίο συνέβη μόνο στην Γερμανία είναι η αποκήρυξη από τους Εθνικοσοσιαλιστές του μεγαλύτερου τμήματος των επιστημών ως «ιουδαϊκών». Μπορεί σε πολλούς κουμμουνόβλακες οι «Άριες επιστήμες» να φαίνονται ως ανέκδοτο όμως γεγονός είναι ότι η ευρωπαϊκή επιστήμη απελευθερώθηκε (δυστυχώς προσωρινά) από έρμα και σαβούρα χιλιετηρίδων.  Μαζί με τις ιουδαϊκές «αυθεντίες» πετάχτηκαν στα σκουπίδια ένα σωρό καρεκλόβιοι Γερμανοί «επιστήμονες» και καθηγηταράδες του τίποτα. Τα αποτελέσματα υπήρξαν άμεσα και εκπληκτικά.  Αρτηριοσκληρωτικά πανεπιστημιακά ιδρύματα και επιστημονικά ινστιτούτα έφαγαν ναζιστικές φάπες και επανήλθαν στον δρόμο της έρευνας και της πρωτοτυπίας. Εκεί που πριν σου έλεγαν ότι δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι, εσύ το έφτιαχνες σε χρόνο ρεκόρ και το λειτουργούσες.  Υπήρχαν π.χ. σε χρήση αυτοκίνητα στην Γερμανία που κινούνταν καίγοντας …ξύλα.



Με το τέλος του γελοίου πολέμου ο οποίος αποδεκάτισε την λευκή φυλή, τα συμμαχικά λαμόγια αφού ρούφηξαν όλα τα επιστημονικά επιτεύγματα του Γ΄ Ζωοράιχ πακέτο μαζί με τους επιστήμονες, έχτισαν τις ψεύτικες υπερδυνάμεις τους πάνω στην ναζιστική τεχνολογία και τεχνογνωσία. Δεν φτάνει που ισοπέδωσαν, κατέσφαξαν και κατάκλεψαν όλη την Ευρώπη μαζί με τον σατανολάτρη πράκτορά τους τον Χίτλερ, δεν φτάνει που έβγαλαν δισεκατομμύρια από τις πατέντες που άρπαξαν, σήμερα μας κοροϊδεύουν ότι οι ναζιστικές επιστήμες δεν ήταν παρά κομπογιαννιτισμός και απάτη.





Πύραυλοι, αεροπλάνα, άρματα μάχης, κανόνια, υποβρύχια, όλα είναι βασισμένα σε τευτονικές ιδέες, ακόμα και το κράνος του φαντάρου έχουν αντιγράψει οι κωλοσουφρίδες των ΗΠΑ.  Όσον αφορά τις εξουσιαστικές μεθόδους, το FBI, η NSA, η CIA και όλες αυτές οι αιμοσταγείς οργανώσεις τρομοκράτησης του πληθυσμού δεν είναι παρά κακές φωτοτυπίες της Γκεστάπο και της SD.



Ξέρω, μας έχουν σκοτίσει την ΠΟΥΤΣΑ ότι κάποιοι συγκεκριμένοι διώχθηκαν ανηλεώς και εξοντώθηκαν κατά τον ΒΠΠ.  Κάθε γαμιόλα μέρα η χαβουζωμένη πουστοτηλεόραση έχει και μια ταινία ή θεατρικό ή εκπομπή ή αφιέρωμα ή βιβλίο για το κωλοκαύτωμα των έτσι. Παπάρια μάντολες στη νιοστή δύναμη. Το ακλόνητο γεγονός είναι ότι παγκοσμίως οι τύποι αυγάτισαν πληθυσμιακά, έφτιαξαν δικό τους κράτος κλέβοντας την γη από τους νόμιμους ιδιοκτήτες της, έγιναν ζάπλουτοι από τους τόκους και τις μπίζνες του πολέμου, έγιναν πολιτικά πανίσχυροι υποδουλώνοντας εντελώς τις ΗΠΑ και ευημερούν σήμερα με τα κλοπιμαία και τις μαϊμουδένιες αποζημιώσεις ενώ ο υπόλοιπος πλανήτης βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στη μιζέρια των ψεύτικων ελλειμμάτων και των ληστρικών δανείων.  Σε απόλυτη συνεργασία με τις κατά τόπους διεφθαρμένες ελίτ τα τελευταία τριάντα χρόνια μετέτρεψαν τα έθνη σε κωλοχανεία και σε στρατόπεδα λαθροσκουπιδιών.  Έκαναν τις οιονεί δημοκρατίες πουτανάκια των «αγορών» και μετάλλαξαν τα φιλελεύθερα κράτη σε στυγνές χούντες του τόκου και των παράλογων φόρων. Και τέλος, το εντυπωσιακότερο: παραμένουν ανέγγιχτοι παρά τα εγκλήματά τους λόγω του ότι ελέγχουν κατά 99,9 % τα διεθνή ΜΜΕ.



Το θράσος και η αλαζονεία τους έχουν περάσει σε άλλη διάσταση. Αν και δεν είναι τίποτε άλλο από υπηρέτες του μυστικού ιερατείου, παριστάνουν τους ιδιοκτήτες και τους γαμιάδες του πλανήτη. Έχουν πια πετάξει τις μάσκες και κοκορεύονται ότι ήρθε η ώρα να διοικήσουν τα ζώα όπως πρέπει.



Είναι ολέθριο λάθος να τους αντιμετωπίζει κανείς εν βρασμώ ψυχής και με κυρίαρχο στοιχείο το συναίσθημα. Σε αυτή την αντίδραση αποσκοπούν οι ίδιοι γιατί έχουν σχεδιάσει το πώς να την καταπνίξουν.  Όποιος αντίπαλός τους αντιδρά σπασμωδικά και με θυμό, έχει χάσει πριν καν αρχίσει η διαδικασία. Εκείνο που χρειάζεται είναι ημιθεϊκή ψυχραιμία και επιλογή της καταλληλότερης λύσης την στιγμή που πρέπει. Οπωσδήποτε τα πλήγματα πρέπει να στοχεύουν όχι την βάση αλλά την κορυφή.




Οι ασχολούμενοι με την ιστορία ας πάνε πίσω να μελετήσουν την δράση της κομμουνιστικής συμμορίας του Εβραίου Μπέλα Κουν το β.ε. 1919 στην Ουγγαρία για να κατανοήσουν το τι εστί συνδικάτο των οργανωμένων βδελλών.  Τότε ένα άλλο μουνί, ο συνονόματος δρακουλο-κομμουνιστής Μπέλα Λουγκόζι είχε διοριστεί αρχινταβατζής των τεχνών και τρομοκρατούσε τους πάντες από ηθοποιούς ως και ταξιθέτριες.  


Οι Ούγγροι άντεξαν τον Κουν 133 ημέρες! Μέσα σε ένα κυκεώνα συγκρούσεων το ρεμάλι αυτό κατάφερε να γλιτώσει το παλούκωμα και κατέληξε στην Κριμαία όπου τα επόμενα δύο χρόνια ως προϊστάμενος δήμιος των μπολσεβίκων έγραψε εξαιρετικές σελίδες αίματος και ξεκοιλιασμάτων. 



Με την πτώση του καθεστώτος Κουν το άλλο κουμμουνοχυσίδι ο Λουγκόζι το έσκασε νύχτα (ως βρυκόλακας) μόνο που δεν κατέφυγε στη Σοβιετία αλλά στην Γερμανία της Βαϊμάρης. Αφού γύρισε εκεί μερικές ταινίες γλιτώνοντας κι αυτός τον ανασκολοπισμό, την κοπάνησε για τις ΗΠΑ το ψωλί, όπου αργότερα, το 1931, κάποιος (;) του έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Δράκουλας. (Δείτε στη φωτό τι φοράει στο λαιμό).



Μαζί με τον Λουγκόζι εκείνη την εποχή συρρέουν στις ΗΠΑ στρατιές ερυθρών κατσαρίδων ιουδαϊκού θρησκεύματος από την κεντροανατολική Ευρώπη για να διαλύσουν ό,τι καλό τους είχε ξεφύγει πέρα από τον Ατλαντικό.  Η αποστολή τους ήταν να στήσουν το πουστομάγαζο του συνδικαλισμού και της αριστερής θολοκουλτούρας που θα έκανε χρυσές δουλειές στο δεύτερο μισό του 20ου βαρβαρικού αιώνα. Κατά τα άλλα, αυτοί οι κατ’ επάγγελμα κλαψομούνηδες ακόμα δεν έχουν καταφέρει να μας εξηγήσουν πως γίνεται να τους κυνηγούν συνεχώς και να τους καταδιώκουν αλλά ταυτόχρονα και περιέργως όλες οι πόρτες (και των σοσιαληστών και των καπιταληστών) να είναι πάντα ανοιχτές. 



Για την ιστορία, οι δύο Μπέλα είχαν άθλιο τέλος, ο Κουν εκτελέστηκε ως συνωμότης τροτσκιστής από τον πατερούλη Στάλιν ενώ ο Λουγκόζι σκουληκοψόφησε στο Λος Άντζελες πρεζάκιας και χρεωκοπημένος. 



Σχετική λεπτομέρεια: Μετά τον ΒΠΠ οι Σοβιετικοί τοποθέτησαν στην Ουγγαρία επικεφαλής του νέου κουμμουνοφασιστικού καθεστώτος τον κολλητό του Μπέλα Κουν από τις αιματοβαμμένες μέρες του ’19 ονόματι Ματιάς Ράκοσι (πραγματικό επώνυμο: Ρόζενφελντ), κατά «σύμπτωση» Ιουδαίο κι αυτόν. Ακολούθησαν νέες σφαγές και απάνθρωπη τυραννία ώσπου το Κρεμλίνο αναγκάστηκε να τον καθαιρέσει το 1956, μόλις ξεμαγάρισε ο Στάλιν.  



Οι Ούγγροι πήραν θάρρος και ξεσηκώθηκαν σε μια πρωτοφανή ΕΘΝΙΚΗ εξέγερση κατά των παγκοσμιοποιητών Εβραιοσοβιετικών.  Χωρίς κανένα δισταγμό 2.000 τεθωρακισμένα και 200.000 στρατιώτες του Κόκκινου Φασιστοστρατού υποστηριζόμενοι από αεροπλάνα και πυροβολικό ισοπέδωσαν την Βουδαπέστη και έπνιξαν στο αίμα την εξέγερση.  Τα μέλη της επαναστατικής κυβέρνησης συνελήφθησαν και εκτελέστηκαν ενώ τα πογκρόμ κατά των πατριωτών Ούγγρων που συμμετείχαν στα γεγονότα συνεχίστηκαν για τουλάχιστον δύο χρόνια.



Το θέμα μας εδώ όπως καταλαβαίνετε δεν είναι η πανυβλακώδης κουραδο-ιδεολογία του Αδιάλλακτου Γρυλισμού. Ούτε βέβαια η φανατική προσήλωση των κακούργων πιστών του στο κατσαπλιάδικο πρότυπο. Ψωλιές πούλαγε ο απατεώνας Μαρξ. Ήταν άραγε τόσο ηλίθιος που να μην γνωρίζει πώς λειτουργούσε η παγκόσμια μηχανή του τόκου;  Πού βρίσκεται καταχωνιασμένη η τοκογλυφία στους δεκάδες τόμους με τις πορδοσοφίες που εξέδιδε ο μεγα-Οβραίος προφήτης του σκατού; Σίγουρα βλάκας δεν ήταν ώστε να μην βλέπει το σιχαμερότερο από τα εγκλήματα του κεφαλαίου, άρα μιλάμε για άλλα κόλπα. Το λαγουδάκι του πλεϊμπόι έκανε ο Καρλίτο, προπέτασμα καπνού στην μητέρα όλων των συνωμοσιών. 



Πείτε τους «φυλή», πείτε τους «θρήσκευμα», πείτε τους «στοά», πείτε τους «παρακρατική οργάνωση», δεν έχει σημασία το όνομα αλλά η συμπεριφορά. Το σχέδιό τους παραμένει ηλιθιωδώς το ίδιο εδώ και αιώνες: Εισέρχονται σε πλούσιες χώρες κλαίγοντας ως δήθεν φτωχοί και καταδιωκόμενοι για να εξασφαλίσουν τον οίκτο.  Αν δεν τους δοθεί άδεια εισόδου, εισέρχονται παράνομα.  Όταν εγκατασταθούν κάπου αλλάζουν τα επώνυμά τους και αναρριχώνται στην ταξική πυραμίδα χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο ή παράνομο μέσο. Να σημειωθεί ότι ένας υπόγειος ποταμός μαύρου χρήματος του οποίου η πηγή είναι αόρατη ρέει απρόσκοπτα ανάμεσά τους διευκολύνοντας τις αναρριχήσεις και τα ρεσάλτα. Ως χαμαιλέοντες προσεγγίζουν τους αδύναμους κρίκους των ελίτ (άτομα με κρυφές ζωές, βίτσια και αδυναμίες) και τους προσφέρουν άφθονο χρήμα για να να τους βοηθήσουν να ικανοποιήσουν τα ελαττώματά τους. Αφού τους αγκιστρώσουν γερά με χρέη, τους υποχρεώνουν να δεχτούν τους όρους τους, από τον διορισμό κάποιου δικού τους σε συγκεκριμένη θέση ως τον γάμο με κάποια από τις καλά δασκαλεμένες βρομοκόρες τους. Υπόσχονται τα πάντα και τα προσφέρουν αφειδώς ώσπου να βάλουν κάποιον στο χέρι. Μετά αρχίζει ο εκβιασμός και το τσιγκέλωμα.


Σε μια πρόσφατη ενδελεχή έρευνά μου σε ένα δείγμα πληθυσμού από διάφορες εθνικότητες  διαπίστωσα κατακόρυφη αύξηση της δυσαρέσκειας προς την περιούσια κλίκα αυτών των ανέγγιχτων από τον νόμο εγκληματιών. Δυσαρέσκεια καλυμμένη μεν, αφού κανείς δεν ριψοκινδυνεύει να μιλήσει ανοιχτά λόγω «αντιρατσιστικής» νομοθεσίας αλλά και λόγω σαφών απειλών από τα αναρχόσκατα υποπρακτόρια των μυστικών υπηρεσιών. Δυσαρέσκεια ξεκάθαρη δε, αφού επικεντρώνεται σε φυσιολογικότατες απορίες και σε ερωτήματα που οι αρμόδιοι αποφεύγουν επιμελώς να απαντήσουν.  



Αυτή η φυσιολογικότατη δυσαρέσκεια (την οποία προσπαθούν εδώ και καιρό οι άμεσα θιγόμενοι να βαφτίσουν ως «νέο αντισημιτισμό») δεν έχει να κάνει με φυλές, χρώμα δέρματος και άλλες πίπες όπως πονηρά ισχυρίζονται οι ενδιαφερόμενοι, αλλά με την επέμβαση στις υποθέσεις των άλλων, τον παρασιτισμό και τον άκοπο πλουτισμό των «αοράτων» σε βάρος των φορολογουμένων.


Το μεγάλο πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας δεν είναι το ανοργάνωτο έγκλημα αλλά το οργανωμένο αντίστοιχο. Με τα μέσα που διατίθενται σήμερα, ελικόπτερα, κινητά τηλέφωνα, κάμερες, υπερκοριούς, κλπ., οποιοδήποτε κράτος δικαίου μπορεί να λιώσει σε μια νύχτα όλους τους ανοργάνωτους εγκληματίες.  Όμως αυτό που διαβρώνει τις κοινωνίες από μέσα δεν είναι οι τσαντάκηδες και οι μπουκαδόροι, αλλά το οργανωμένο έγκλημα:  Όλοι αυτοί οι κουστουμαρισμένοι και παρφουμαρισμένοι καριολαίοι που μοστράρουν τις μουτσούνες τους σε τηλεοράσεις, περιοδικά και εφημερίδες. Αυτοί οι ξεκωλιάρηδες που συντρώγουν με την πολιτική ηγεσία και κάνουν μπίζνες μαζί της.



Δεν μιλάμε για κάποια μερίδα πληθυσμού που έχει αποκτήσει δικαιώματα με την αξία της. Μιλάμε για μια συνομοταξία απεχθών εντόμων στην οποία έχουν δοθεί όλα τα δικαιώματα, ακόμα και εκείνα που δεν υπάρχουν. Οι καταδικασμένοι εγκληματίες απολαμβάνουν πλήρη λήθη του ιστορικού τους: Δεν ανακοινώνονται πια τα ονόματά τους, δεν δείχνονται οι σκατόφατσές τους εκτός από πολύ σπάνιες περιπτώσεις, συνεχίζουν τις βρομερές μπίζνες  τους μέσα από την φυλακή και φυσικά παίρνουν άδειες όποτε γουστάρουν.  Το πιο γελοίο είναι το ότι ενώ «σωφρονίζονται» (ορισμός-ψωλόχυμα στη μάπα) εξακολουθούν να ληστεύουν, να σκοτώνουν και να τρομοκρατούν αυτούς που σηκώνουν τα βάρη τούτης της κωλοκοινωνίας.  Φυσικά οι μεγαλομασόνοι του εγκλήματος ποτέ δεν πάνε φυλακή. Ή την γλιτώνουν με παραγραφή, ή απαλάσσονται με βούλευμα ή απλά το σκάνε για τις αυλές των κυρίων τους.


Είναι φανερό ότι την ίδια στιγμή που ο απλός πολίτης πασχίζει να βρει το δίκιο του απέναντι σε ένα κοτζαμπάσικο, μεροληπτικό και ενίοτε δολοφονικό κράτος, ο οργανωμένος εγκληματίας πετυχαίνει αυτό που θέλει ξεκούραστα, ρημάζοντας οποιονδήποτε και οτιδήποτε βρίσκεται γύρω του. Οι κανόνες ισχύουν εις διπλούν για όλους τους άλλους και καθόλου γι αυτόν.



Εννοείται ότι το οργανωμένο έγκλημα με κάθε μέσο προστατεύει το ανοργάνωτο έγκλημα, επειδή το χρησιμοποιεί ως εργαλείο παραλλαγής.  Η κυράτσα της γειτονιάς αγανακτεί μόνο με το κλεφτρόνι που της κλέβει την τσάντα για να πάρει τη δόση του. Αυτή η βλαμμένη γριά πιθηκίνα θα πάει και θα ψηφίσει στις εκλογές για πρωθυπουργό τον κουμπάρο του μεγαλέμπορου ναρκωτικών, τον πολιτικάντη ο οποίος υπόσχεται ότι θα …καθαρίσει την χώρα από την πρέζα.  Αντίστοιχα ο βλάκας που εξακολουθεί να βλέπει σκουπιδο-ειδήσεις τσαντίζεται με τους κουκουλοφόρους στα Εξαθλιάρχεια που σπάνε και καίνε ενώ την ίδια στιγμή στο μεγαπορνείο του Συντάγματος τα τσόλια της πολιτικάντικης μαφίας πουλάνε ως δούλους μέχρι και τα αγέννητα δισέγγονά του.




Με δεδομένο ότι το πόπολο ουδέποτε συμφώνησε σε αυτή την απονομή δικαιωμάτων, προνομίων και συγχώρεσης στα εγκληματικά στοιχεία, οι ερωτήσεις κρίσεως που τίθενται εδώ είναι οι εξής:

1.  Ποιοι είναι αυτοί που εισάγοντας στις νομοθεσίες άθλιους νόμους αναγόρευσαν σε νταβατζή της κοινωνίας το κάθε σαπίδι του υποκόσμου;
2.  Είναι κάτι που έγινε τυχαία ή πρόκειται για προμελετημένη πράξη;


(Για να διευκολυνθείτε στην εξαγωγή συμπερασμάτων θα σας έλεγα να πάτε εδώ και να ξαναδιαβάσετε το προ επταετίας άρθρο για την Εγκληματική Υπερδομή).   




Θα αρχίσω από την ερώτηση 2:

Είναι απολύτως σίγουρο ότι δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός ή για σύμπτωση. Συμβαίνει παντού στην Ευρώπη, συμβαίνει σε ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη, συμβαίνει ταυτόχρονα και συμβαίνει μεθοδικά.  Η προλείανση του εδάφους που αποκαλείται «κοινή γνώμη» είναι χρηματοδοτούμενη ενώ τα νομοσχέδια έρχονται έτοιμα από αλλού. Το από πού, θα το δούμε.  Οι διάφορες δήθεν ανεξάρτητες «φωνές» που υποστηρίζουν την νέα ατζέντα είναι προ-αγορασμένες.  Πρόκειται για φαρσοκωμωδία κάκιστης ποιότητος. Το χρήμα που κατευθύνεται τα τελευταία χρόνια προς τις χυδαίες περσόνες της πρωκτο-διανόησης και των βοθρο-ΜΜΕ είναι απίστευτο αλλά και εντυπωσιακά κατάμαυρο.


Ακόμα και με το γλωσσολογικό επιχείρημα καθίσταται φανερό ότι η υπονόμευση των κοινωνιών είναι προμελετημένη, αφού τα ΜΜΕ εισάγουν τα θέματα με συγκεκριμένη ορολογία η οποία είναι παγκόσμια. Πώς γίνεται αυτοί οι παπαρίσκοι που λέγονται δημοσιοτσάτσοι οι οποίοι δεν γνωρίζουν καλά-καλά την Νεοελληνική να παρουσιάζουν έτοιμες μεταφράσεις και αποδόσεις εννοιών οι οποίες αν μη τι άλλο απαιτούν φιλολογική υποστήριξη;  Και πώς γίνεται η εισαγωγή αυτών των νέων όρων να μην έχει κάποια διαφορά φάσης; Άρα τίποτα δεν είναι τυχαίο.  Καμιά κοινωνία στην ταχύτατη εποχή μας δεν έχει τον χρόνο να πιθηκίσει με ακρίβεια την άλλη.  Εδώ γίνεται οργανωμένη και επιστημονική δουλειά.  Οι ραδιούργοι νομοθέτες δουλεύουν τόσο γρήγορα όσο και οι μεταφραστές.  Όποιος έχει ασχοληθεί με επιστημονικό έργο γνωρίζει πως όπου υπάρχει τέτοιο, υπάρχει και χρήμα που το στηρίζει.  Οπότε πάλι καταλήγουμε στην προέλευση του μυστηριώδους κεφαλαίου.



Τις παλαιές ένδοξες ημέρες του «αντιιμπεριαλισμού» για όλα έφταιγαν οι ΗΠΑ. Ο καπιταλισμός αποτελούσε την απόλυτη πηγή του κακού. Ήταν μια απίστευτα βολική λύση για τα κουμμουνότουβλα και για τους συμπαθούντες πάσχοντες από πολιτικό σύνδρομο Ντάουν.  Αναμφισβήτητα μια παραδεισένια εποχή για τους ινστρούχτορες της κλεφτο-αριστεράς όχι μόνο για να πουλήσουν αεριτζήδικες και ανύπαρκτες ιδέες όπως η ελευθερία, η ανεξαρτησία, η ισότητα και η ειρήνη, αλλά κυρίως για να εξαργυρώσουν στο ταμείο τον μόχθο τους υπέρ της παγκοσμιοποίησης. 



Έλα όμως που σήμερα η πραγματικότητα έβαλε στράπον και γάμησε τις παπαρολογίες της κομμουνιστικής στοάς. Ο ζωοπολίτης των ΗΠΑ είναι ο πιο χρεωμένος του πλανήτη και η χώρα του το πιο χρεωκοπημένο μαντρί του σύμπαντος.  Άρα το κακό δεν προέρχεται ούτε από τους πολίτες των ΗΠΑ ούτε από την χώρα τους. Όσο και αν το γεωγραφικό στίγμα πολλών επιμέρους κομπινών δείχνει ως τόπο προέλευσης αυτήν την Νέα Βαβυλώνα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να διακρίνουμε με ακρίβεια τους υπεύθυνους και τα συγκριτικά μεγέθη. Κοντολογίς, όσο έλεγχο έχουν στην νομοθεσία και στον στρατό τους οι κάτοικοι των ΗΠΑ, άλλο τόσο έχουμε κι εμείς στη δική μας νομοθεσία και στον δικό μας στρατό.




Ένα ακόμα ιστορικό παράδειγμα ίσως σας διαφωτίσει:

Πριν μερικά χρόνια μια περίεργη ανώνυμη καταγγελία έφτασε στα γραφεία του FBI. Σε πολλές ρώσικες, λευκορώσικες και ουκρανικές εφημερίδες για αρκετό καιρό εμφανιζόταν μια πληρωμένη καταχώριση.

«Είσαι γεννημένη / γεννημένος πριν το 1940; Τώρα έχεις την ευκαιρία για μια αξιοπρεπή σύνταξη. Αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα έξοδα και εγγυώμαστε για το αποτέλεσμα. Τηλεφώνησε τώρα χωρίς χρέωση στο….»

Τα γερόντια που είχε αφήσει παντέρημα με συντάξεις πείνας το ναυάγιο του σοβιετικού Τιτανικού έπαιρναν τηλέφωνο και έκλειναν ραντεβού.  Σε αίθουσες ξενοδοχείων συναντούσαν τα μέλη μιας αμερικάνικης ΜΚΟ και έναν ντόπιο μεταφραστή. Αφού οι ξένοι έβλεπαν ότι το πιστοποιητικό γεννήσεως ήταν έγκυρο, έκαναν μια σύντομη συνέντευξη (ψυχογράφημα) και κατόπιν εξηγούσαν στους γέρους και στις γριές το κόλπο:  Έψαχναν για Εβραίους επιζώντες των ναζιστικών στρατοπέδων.  Αν δεν ήταν Εβραίοι, no problem.  Τους μάθαιναν μερικές λέξεις στα γίντις, κάποια βασικά για τις εβραϊκές τελετές και κατόπιν τους δασκάλευαν να παριστάνουν τα θύματα του κωλοκαυτώματος. (Η αναφορά δεν μας λέει αν τους χτυπούσαν και τατουάζ στο χέρι με το νουμεράκι). Κατόπιν η ΜΚΟ μέσω ειδικής διαδικασίας διεκδικούσε αποζημιώσεις από το γερμανικό κράτος από τις οποίες κρατούσε το 40% και απέδιδε το υπόλοιπο 60 % στα γερόντια βάσει του συμφωνητικού που είχαν υπογράψει.  Όλοι ευχαριστημένοι.  Αν οι Γερμανοί ζητούσαν δειγματοληπτικό έλεγχο, εμφανίζονταν οι δασκαλεμένοι ψευτο-επιζώντες με μια Τορά ανά χείρας.


Το FBI έφτιαξε μια φακελάρα για την ΜΚΟ και ο δικαστής απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένη απάτη στα στελέχη της (τα οποία «συμπτωματικά» ήταν όλα Αμερικανοεβραϊκής καταγωγής).  Εννοείται ότι η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ στο δικαστήριο. Η ΜΚΟ ήρθε σε συμβιβασμό με το αμερικάνικο δημόσιο. Πλήρωσε περίπου 1,5 εκατομμύριο δολάρια πρόστιμο και άλλα τόσα σε δικηγόρους και η υπόθεση τοποθετήθηκε στο αρχείο (το οποίο κάποια στιγμή και πάλι εντελώς «συμπτωματικά», θα καταστραφεί).



Άλλοι λωποδύτες και απατεωνίσκοι έπεσαν σε τίμιους δικαστές.



Αυτοί είναι βέβαια το λιανεμπόριο του οργανωμένου εγκλήματος. Από την δεκαετία του ’70 η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ τσάκισε την Ιταλική και την Ιρλανδική μαφία και από το ’90 την Λατινοαμερικάνικη.  Τώρα όλο το οικονομικό έγκλημα και όλη η πρέζα ελέγχονται από τραπεζίτες και μυστικές υπηρεσίες.  Και ποιος ελέγχει τις τράπεζες και τις μυστικές υπηρεσίες; Μήπως οι σεβ. μεγ. ταξ. χιμπατζήδες των Στοών;


Ούτε η ίδια η αστυνομία δεν μπορεί να δει κάποιους φακέλους πράγμα που δυσχεραίνει το έργο της. Παιδόφιλοι, ανώμαλοι, δολοφόνοι, καταχραστές και αγορασμένοι πολιτικάντηδες έχουν το ακαταδίωκτο αφού αυτό που υπερισχύει του νόμου είναι το συμφέρον του μυστικού συνδικάτου. Το δίκτυο βέβαια είναι παγκόσμιο. Θυμάστε την υπόθεση Ντιτρού στο Βέλγιο που όλο το σκατολόϊ της «υψηλής» κοινωνίας ήταν ανακατεμένο;  Αυτό το δίποδο σκουπίδι συνελήφθη το 1996 και η δίκη του άρχισε το …2004!  Οχτώ χρόνια μετά για να σβήσουν τα ίχνη τους οι ανωμαλάρες των Βρυξελλών.  Οι ίδιοι βρυκόλακες που ψηφίζουν νόμους και που διοικούν το έκτρωμα που ονομάζεται Ενωμένη Ευρώπη.  Όπως βλέπετε, ως και με το επιχείρημα του ωφελούμενου (ο οποίος είναι εκνευριστικά και πάντα ο ίδιος) οι τελευταίες σκιές αμφιβολίας διαλύονται: Καμία τυχαιότητα. Εδώ υπάρχει σαφής σχεδιασμός και προμελέτη.



Ως προς την ερώτηση 1:

Αν κάποιος συμφωνεί έστω και σε γενικές γραμμές ότι όλα όσα γίνονται σε βάρος των πολιτών αποτελούν εκφάνσεις ενός οργανωμένου σχεδίου, δεν θεωρώ ότι θα δυσκολευτεί να βρει τον σχεδιαστή, φτάνει να χρησιμοποιήσει την απλή λογική.  Η αντικατάσταση των αυτοκρατοριών από τα έθνη-κράτη είχε ως παρενέργεια επαναλαμβανόμενες εθνοφυλετικές συγκρούσεις και ποτάμια αίματος. Όσο τα σύνορα χαράζονταν όχι από τους ενδιαφερόμενους ιθαγενείς αλλά από τις μεγάλες αποικιοκρατικές δυνάμεις (τα τότε όργανα της Εγκληματικής Υπερδομής), τα προβλήματα διαιωνίζονταν. Τώρα που γίνεται μετάβαση από τα έθνη-κράτη στα έθνη-εταιρείες, το χασάπικο των θεών θα κάνει ξανά χρυσές δουλειές.


Η φυλή, η ιθαγένεια και κυρίως το είδος χώριζαν και θα χωρίζουν για πάντα τα όντα που μοιράζονται αυτό το σκατένιο σύμπαν και τα κωλο-άστρα του. Στον ταπεινό και τριτοκοσμικό μας μπαζοπλανήτη συνέχεια θα βγαίνουν πιτσικόμηδες με νέες «επιστημονικές» θεωρίες ότι η ανθρώπινη πιθηκοφυλή ανήκει στο ίδιο είδος και φυσικά όλες μα όλες θα παραμένουν ατεκμηρίωτες.  Κι αυτό γιατί από την εξίσωση λείπει ένα τεράστιο κομμάτι, εκείνο της προϊστορίας. Το γιατί λείπει θα πρέπει να σας προβληματίσει κάποια στιγμή. 
  

Δεν σας κάνει εντύπωση το ότι οι θρησκευτικές ηγεσίες ανεξαρτήτως δόγματος πάνε πάντα πάσο με τους πολέμους που στήνουν οι τραπεζίτες και οι ελίτ; Τα παπαδαριά έχουν την δύναμη να ανατρέψουν κυβερνήσεις και όμως συνεργάζονται μαζί τους για να εκμεταλλεύονται και να δολοφονούν κάθε τόσο το πόπολο. Τι συμβαίνει άραγε; Γιατί αυτοί οι ενδεδυμένοι με κελεμπίες εκπρόσωποι των πιθηκοθεών συμφωνούν σε όλα όσα συμβαίνουν σε βάρος μας;


Η δομή του σύμπαντος είναι απλή. Έχει το σχήμα της ιερής πυραμίδας του Χιράμ Αμπίφ. Αυτός που κρατάει τον διαβήτη και τον γνώμονα, μετράει και ορίζει. Τα κυρίαρχα είδη βρίσκονται στην κορυφή και όλα τα άλλα ζέχνουν αποκάτω. Αυτή είναι η μορφή των πάντων. Η εξουσιαστική συμπαντική ιεραρχία.



Η ίδια πυραμιδική δομή επαναλαμβάνεται στις διαστρωματώσεις των όντων, των κοινωνιών, των πλανητών, των συστημάτων, των διαστάσεων και των διασυμπάντων. Τα ανθρώπινα είδη (άσπρο, μαύρο, κίτρινο και τα ενδιάμεσα) μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά είναι όμως φανερό ότι πρόκειται για πατέντες βιορομπότ διαφορετικών εργοστασίων.   


Είναι τρομερό να νομίζει κανείς ότι γεννήθηκε σε μια οικογένεια/εθνική ομάδα/φυλή και να ανακαλύπτει εκ των υστέρων ότι η ζωή του ολόκληρη είναι μια φάρσα του κατασκευαστή.  Ως αυτόνομη ηλεκτρική συσκευή κατασκευάστηκε ο άνθρωπας για να λειτουργήσει στο δεδομένο περιβάλλον παρέχοντας υπηρεσίες στους θεούς-αφέντες. Λογικό είναι να υπάρχουν διάφορες μάρκες ανάλογα με τις προδιαγραφές της κάθε εταιρείας.


Μια και είμαστε εδώ και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για το θέμα της κατασκευής μας, τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε σε πρώτη φάση να μην τρώμε σανό.  Μετά -ποιος ξέρει- αν οι ξεκούμπωτες ρόμπες οι θεοί πιαστούν σε κανένα πόλεμο μεταξύ τους όπως στο παρελθόν, θα δούμε τι αλλαγές θα καταφέρουμε να κάνουμε στο στάτους μας. Για να έχουμε φάει κάμποσες κόκκινες κάρτες στο παρελθόν (αποβολή από τον παράδεισο, κατακλυσμούς, λεπίδια, κλπ.) πάει να πει ότι το έχουμε το σκληρό παιχνίδι. Ο Μέγας Παίκτης έχει κάνει καλή δουλειά με τα γονίδια με τα οποία μας μπουστάρισε. Μπορεί να μην γίναμε Τιτάνες αλλά στο τοπικό πρωτάθλημα είμαστε ικανοί να στραβώσουμε κανα-δυό ματσάκια.


Με ένα καλό άδειασμα της θρησκευτικής μαστούρας ο θεο-μπερντές σκίζεται και τα «υπέρτατα όντα» πιάνονται στη χέστρα με τα παντελόνια κατεβασμένα να αφοδεύουν ιερά σκατά. Όμως για να φτάσει η πιθηκο-ανθρωπότητα να κάνει ένα τέτοιο βήμα ξεβρακώματος των ψευτο-θεών θα πρέπει να κάνει διανοητικό άλμα προς τα εμπρός. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα να απαλλαγεί από το γονιδιακό εμφύτευμα που αποκαλείται «θρησκευτικό συναίσθημα».   


Όπως βλέπετε στον στατιστικό πίνακα (με σπάνιες εξαιρέσεις), οι χώρες στις οποίες η θρησκεία δεν είναι σημαντική είναι οι περισσότερο προηγμένες, ευημερούσες, ανεκτικές και με το μικρότερο ποσοστό εγκληματικότητας. Αντίθετα, εκεί όπου η θρησκευτική χλαπάτσα παίζει μεγάλο ρόλο στις ζωές των ανθρώπων, ανθεί ο σκοταδισμός, η φτώχεια, η μισαλλοδοξία και το έγκλημα.  



Θα έλεγα ότι σε βάθος χρόνου η παρέμβαση του Μεγάλου Παίκτη στο σχέδιο των θεών αποδεικνύεται καταστροφική.  Αυτή η «παρέκκλιση» από την προσχεδιασμένη μοίρα των ανθρώπινων ειδών αποτελεί το σημείο τριβής ανθρώπων, ιερατείων και θεών. Η απελευθέρωση και η άνοδος του δούλου στο επίπεδο της αυτοβουλίας έχει σίγουρα συνέπειες στο στάτους των θεών και των εταιρειών τους.



Τα πάντα είναι γνωστά στους εξωγήινους τυράννους της ανθρωπότητας οπότε το σχέδιο «Κατακλυσμός» έχει ενεργοποιηθεί εκ νέου. Το αν θα έχει μορφή πυρηνικού ολέθρου, επιδημίας ή υπερσεισμού είναι δευτερεύον. Το πιο απλό και καθαρό είναι το να μας πετάξουν μια διαστημική πέτρα. Όπως οι δεινόσαυροι, ούτε που θα καταλάβουμε τι μας χτύπησε.



Η εξέγερση εναντίον των ιερατικών εταιρειών και των θεών που τις διοικούν είναι μονόδρομος. Καλώς ή κακώς σε εμάς τους ημίαιμους Νεοέλληνες απόγονους του Μεγάλου Παίκτη πέφτει ο ρόλος των ηγετών της εξέγερσης.  Καμία άλλη φυλετική ομάδα της πιθηκο-Γής δεν έχει τα προσόντα να ηγηθεί αφού κανένα από τα ορκ της δεν μιλάει αρχαία ελληνικά και ως εκ τούτου δεν μπορεί να τρέξει τους υποκώδικες των μεγαπαικτικών εντολών.




Κάπου εδώ βγαίνει και ο Φουράκης από τον τάφο του για να με ζαλίσει με ερωτήσεις.  Όπως είπα, εύκολες απαντήσεις δεν υπάρχουν. Το μπαχάρι θα δίδεται με δελτίο γιατί ούτε φτάνει, ούτε κάνει για όλους. Πρέπει να ξεχωρίσουν οι εκλεκτοί από την λιπόμαζα κι επειδή ζούμε στην εποχή των αποδείξεων, πάσα κίνηση προς τα ανώτερα κλιμάκια του είδους οφείλει να συνοδεύεται από αδιάσειστα εθνοφυλετικά τεκμήρια.



Το μέγιστο πρόβλημα της γιδο-Νεοελλάδος και γενικότερα της λευκής γιδο-Ευρώπης αυτή την στιγμή δεν είναι τα λαθροσκουπίδια της ασιατικής χαβούζας που μας ξεσαβούρωσε εδώ η Εγκληματική Υπερδομή.  Το πρόβλημα είναι δυστυχώς ο γηγενής μπαζοπληθυσμός. Πατσόλες, λαρδοσακούλια, ζωόφιλοι, κίναιδοι, μαστούρια, διανοητικά καθυστερημένοι οπαδοί ομάδων κλωτσοσφαίρου, αναρχοαυτιστικοί, η πουρή ήπειρος της οποίας είμεθα ιθαγενείς όσο πάει και μοιάζει με το άσυλο της Κωλούπολης το β.ε. 1453.  


Από μια άποψη, χάρη θα μας κάνουν τα αφιονισμένα σκύβαλα του παιδεραστικού Ισλάμ να μας σφάξουν και να βάλουν έτσι ένα τέλος στην φυλετική κατρακύλα μας.  Μην απατάσθε όμως. Το σχέδιο είναι άλλο. Οι θεοτσοπάνηδες κάνουν τώρα αναπαραγωγή στα κοπάδια τους. Παίρνουν τα δέκα πρόβατα της εκλεκτής ράτσας και τα αναμειγνύουν με τα ενενήντα της κατώτερης. Το αποτέλεσμα είναι η εξαφάνιση της εκλεκτής ράτσας αλλά ταυτόχρονα η δημιουργία μιας μπασταρδόρατσας που θα είναι σχετικά καλύτερη από τις παρούσες σαυρομαγαρισμένες φυλές της Αφροασίας. Ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό παραμένει άγνωστος. Ίσως οι Τιτάνες να θεωρούν πως η εξάλειψη της λευκής φυλής θα επιφέρει και το τέλος της αμφισβήτησης.  Ή μπορεί και να συμβαίνει το χειρότερο: Να έχουν συμφωνήσει την μεταβίβαση του πλανήτη σε άλλη εξωγήινη εταιρεία και κοιτάζουν να ψευτο-αναβαθμίσουν τα κοπάδια για να πετύχουν καλύτερη τιμή. Ποιος ξέρει ποιες θα είναι οι ορέξεις του νέου αφέντη; Σε κάθε περίπτωση ετοιμαστείτε όλοι για μια νέα καριέρα ως ενεργειακά πιτόγυρα και σουβλάκια.



Εδώ που τα λέμε,  η σημερινή κατάντια του ανθρώπινου είδους δεν έχει προηγούμενο.  Από άρχοντας του πλανήτη -έστω και στα χαρτιά- έγινε ένα ευνουχισμένο σούργελο.  Από άτεγκτος παγανιστής και αμείλικτος σφαγέας ο άνθρωπος ξέπεσε σε υπηρέτη των σκυλογατιών και των υπόλοιπων τετράποδων που η μόνη τους αξία είναι το ότι μπορούν να χρησιμεύσουν ως γεύμα σε άλλα μεγαλύτερα.



Από τις θρησκείες της δύναμης και του πολέμου κατρακύλησε σε πισωγλέντικες μαστουρο-αιρέσεις των ινδογύφτων.  Χορτοφαγικές σέχτες και αντικρεατοφαγικά λόμπι του πήραν το ελάχιστο μυαλό και του το έκαναν ακρυλικό στόκο. Τον σέρνουν τα κωλόζωα από ’δω κι από ‘κει και περιμένει το πούτσαλο πότε θα χέσει το σκατόσκυλο για να μαζέψει τα σκατά του από τον δρόμο.  Θυμάμαι πριν κανά μήνα ήταν ένας κοντοπίθαρος φουσκωτός που σερνόταν από κάποιο ποιμενικό.  Δεν είχε το σακουλάκι-γάντι που έχουν οι υπόλοιποι τσιμεντόβλακες αλλά μια σακουλάρα του Τζάμπο. Γέμιζε, γέμιζε, γέμιζε… και δεν έλεγε να τελειώσει το σκατό από το δρόμο. Μου φαινόταν ότι θα πιαστεί το χέρι του, του αρχίδα. Από τα Εβραιούγεννα είχε να χέσει το γαμημένο;


Το σκυλί και η γάτα δεν είναι ηλίθια όντα σαν τον ζωόφιλο. Στην φύση μόλις τα κάνουν αμέσως τα σκεπάζουν με χώμα τα έρμα τα ζωντανά, για να μην τα πατάνε. Τα εκφυλισμένα βιορομπότ που υποδύονται τους ανθρώπους έφεραν τα σκυλόγατα στις πόλεις όπου δεν υπάρχει χώμα οπότε τα σκατά τα πατούν οι ίδιοι, τα ζώα και τα αυτοκίνητα.



Μήπως έχετε την εντύπωση ότι η πρόσφατη εντατικής μορφής ζωοφιλία είναι κάτι που έπεσε από τον ουρανό; Και πάλι κάνετε λάθος. Προσχεδιασμένη παγκοσμιοποιητική διαδικασία είναι, πρόκειται για το μεταβατικό στάδιο της εξελικτικής απομόνωσης.  Μια ευαίσθητη (sic) ψυχή η οποία αγαπά όλα τα είδη ζώων είναι πολύ πιο εύκολο να αποδεχτεί τους λάθρο και τα υβρίδια που μας ξεμπαζώνουν στον ζωτικό μας χώρο κατά εκατομμύρια οι Κρόνιοι Τιτάνες. Όταν τελειώσει η Φάση-1, η ζωοφιλική άπουτση ανθρωπότητα της υδροχοϊκής σκατοσοφίας θα μπριζωθεί άνευ αντιστάσεως.  Ήρεμα και χωρίς παρατράγουδα θα εισέλθει στη Φάση-2 ήτοι στην εγκιβωτίωσή της στις κυψέλες παραγωγής ενέργειας για το θεοσκυλολόι.







Τα στοιχήματα είναι πλέον χοντρά. Έχουμε φάει την παπάτζα του αιώνα ότι οι κομμουνιστές δήθεν αντιμάχονται το σύστημα. Τι αντιμάχονται; Πάντα υπέρ της παγκοσμιοποίησης και υπέρ του διεθνούς κεφαλαίου ήταν οι μπινεδοπουστάρες που να τους μπει το σφυροδρέπανο στο κωλοφινιστρίνι. Μόνο για τα εγκλήματα που έκαναν εναντίον της λευκής φυλής στην Ρωσία μετά το ’17 θα έπρεπε ακόμα και σήμερα να κρεμάνε 100 από δαύτους την ημέρα στις κολόνες φωτισμού μπας και ξεχρεώσουν. Τα πιο αντιλαϊκά μέτρα παγκοσμίως τα έχουν περάσει αριστερές κυβερνήσεις.  Την ανοχή και την συμπαράσταση στα γυφτολαθροζωϋφια αυτοί την προπαγανδίζουν.  Μέσα στις σκατοστοές και στις μυστικές σέχτες είναι από την εποχή του Μαρξ. Μην ξεχνάμε τον Εμμανουήλ Μπαρόζο, τον μαοϊκό πρωτεργάτη και αρχι-τέκτονα της ευρωπαϊκής δικτατορίας που ζούμε σήμερα. Η κουμμουνολατρεία είναι η δεύτερη μετά τον χριστιανισμό θρησκεία σε αριθμό εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Τυχαίο βέβαια είναι που και οι δύο λαίλαπες προέρχονται από την ίδια μοχθηρή ράτσα παρασίτων.



Όσο για το ποιοι ψηφίζουν και εισάγουν την αθλιότητα των σημερινών νομοθεσιών, καλά θα κάνει κάποιος να ψάξει ανάμεσα στους απογόνους των απάτριδων αριστερών της αμέσως μετά τον ΒΠΠ περιόδου. Σημαντικότερο βέβαια είναι όχι να μείνει στον συφοριασμένο υπηρέτη του βρυκόλακα αλλά να φτάσει ως τον ίδιο τον άρχοντα του σκότους.  Οι επαφές όλων αυτών των δήθεν «ανθρωπιστών» της σοσιαληστρικής βρομοπαράγκας οδηγούν απευθείας στα ιερατεία που καταστρέφουν τα έθνη και τις κοινωνίες με εργαλείο το επιδοτούμενο έγκλημα. 



Τούτη την στιγμή λαμβάνει χώρα συνένωση και ομογενοποίηση των ανά τον κόσμο εγκληματικών δομών με αναβάθμιση των διαδικασιών τους.  Με διακριτικότητα συγκροτούν ένα είδος εξωτερικά χαλαρής συνομοσπονδίας η οποία όμως αποδεικνύεται πολύ συμπαγής εσωτερικά και όσον αφορά την δικαιοδοσία και την πειθαρχία. Η Εγκληματική Υπερδομή ενθαρρύνει τις τοπικές εγκληματικές δομές διαβρώνοντας τα αστυνομευτικά καθήκοντα των κυβερνήσεων, όχι μόνο με την πονηρή νέα νομοθεσία των δικαιωμάτων αλλά και με απευθείας επεμβάσεις στο δικαιοδοτικό έργο.  Ως αόρατη υπερκρατική οντότητα έχει αναλάβει de facto τις τύχες του πλανήτη.


Αυτό είναι το ένα σκέλος.  Το άλλο είναι ο οικονομικός στραγγαλισμός των κοινωνιών.  Ως δια μαγείας όλες οι χώρες του κόσμου βρέθηκαν ξαφνικά μέσα σε είκοσι χρόνια να χρωστάνε. Σε ποιόν χρωστάνε; Ως αστείο έχει ειπωθεί ότι «η Γη είναι σαν να χρωστάει 4-5 φορές το ετήσιο ακαθάριστο προϊόν της σε κάποιον άλλο πλανήτη»!!! 


Όσο αστείο και να φαίνεται, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Χρωστάμε τον κώλο μας σε εξωγήινους τοκογλύφους. Τα τοκοχρεολύσια τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός. Όποια χώρα τολμήσει να αντισταθεί στην επέλαση των οικονομικών εισβολέων από το διάστημα ισοπεδώνεται από τους μηχανισμούς της Εγκληματικής Υπερδομής.  Η πουστιά που λέγεται ΟΗΕ, το Συμβούλιο Ασφαλείας, η Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, όλοι αυτοί οι αιμοσταγείς όμιλοι του μυστικού τεκτονισμού είναι απλά παραμάγαζα που ελέγχονται απευθείας από την μαύρη κυβέρνηση του διεθνούς υποκόσμου.


Η σέχτα των παγκόσμιων τοκογλύφων δεν ασχολείται μόνο με το εμπόριο ναρκωτικών, όπλων και δούλων. Ο κατεξοχήν τομέας της είναι το οικονομικό έγκλημα. Δεν μιλάμε για ξέπλυμα χρήματος και για απλές χρηματιστηριακές κομπίνες. Η Εγκληματική Υπερδομή βρίσκεται πίσω από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ υπερχρέωση των κρατών, πίσω από την υπερφορολόγηση πολιτών και αγαθών, πίσω από το οργανωμένο πλιάτσικο των τοπικών πολέμων, πίσω από κάθε παράλογη και αδικαιολόγητη αύξηση τιμών. Οι πολυεθνικές εταιρείες βρίσκονται στην τελευταία φάση τους. Ήδη η πλειοψηφία των μετοχών τους βρίσκεται στα χέρια της Υπερδομής. Τώρα καταβροχθίζουν τα μικρά έθνη και σε λίγο θα προχωρήσουν ως επιθετικός καρκίνος στα μεγαλύτερα. Πετρέλαια, αέριο, σιτοβολώνες, φυτείες, λιμάνια, αεροδρόμια, μεταφορές, τράπεζες, βιομηχανίες, στρατοί, αστυνομίες, κοινοβούλια, θρησκείες, τα πάντα βρίσκονται υπό τον έλεγχο του οργανωμένου εγκλήματος.


  
Χρόνια μελετάω αυτό το άφαντο φαινόμενο. Κατά την άποψή μου αποκλείεται μια μερίδα ανθρώπων ή έστω ιερατείων να έχει στήσει μηχανή τέτοιου μεγέθους. Υπάρχει κάτι άλλο πολύ πιο ισχυρό από πίσω. Σύμφωνα με την πυραμιδική μορφή της εξουσίας αυτό το κάτι προΐσταται όλων των εδώ πλανητικών δομών και καθορίζει τις πράξεις τους.


(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ Β΄ ΜΕΡΟΣ)




38 σχόλια:

  1. Χαιρετώ και προσθέτω σε όσα σωστά γράφτηκαν.
    Το 80% της 1ης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν ....μαντέψτε
    https://www.youtube.com/watch?v=-pDtgWUtdUM

    Φυσικά και έβαλαν το χεράκι τους ανώτεροι εξωγήινοι πολιτισμοί για να δημιουργηθούν οι άνθρωποι και η ποικιλομορφία οφείλεται στις διάφορες φυλές εξωγήινων,
    εδώ τους βλέπετε να κρατούν το δοχείο με την ¨ουσία" (DNA) τους.
    https://www.youtube.com/watch?v=3S-Ox0sr-Ws

    Ο Β'ΠΠ ήταν ένας εμφύλιος πόλεμος της ίδιας φυλής εξωγήινων που στον οποίο χρησιμοποίησαν ανθρώπους και υβρίδια τους όπως και σε κάθε πόλεμο στο παρελθόν.

    Όσο για το ολοκαύτωμα αυτοί που πλήρωσαν τη νύφη όπως πάντα ήταν ο λαουτζίκος,η ελίτ ως γνωστόν τη γλύτωσε γιατί δε βρίσκονταν εκεί (όχι τυχαία) αλλά κυρίως σε ΗΠΑ (τραπεζίτες,εκδότες κπ) και ΕΣΣΔ αλλά και γιατί ήταν συνένοχοι με τη χρηματοδότηση που παρείχαν και στις 2 πλευρές.
    Επίσης μια μικρή ιστορική λεπτομέρεια που δε μας έμαθαν και πληροφορήθηκα πρόσφατα γιατί την ιστορία τη γράφουν οι νικητές είναι τα αμερικάνικα στρατόπεδα συγκέντρωσης των γερμανών αιχμαλώτων πολέμου οι οποίοι επίσης έτυχαν απάνθρωπης και βάρβαρης αντιμετώπισης και πέθαναν κατά χιλιάδες σε συνθήκες πείνας και εξαθλίωσης παραβιάζοντας κάθε διεθνή συνθήκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάστορα,καλά όλα τα άλλα,ωστόσο τέτοιο τσαντάκι δεν υπάρχει στις Ελληνικές θεότητες ή όπως θες αποκάλεσε αυτές.Όλες οι θεότητες είναι οι σταμπαρισμένες nimrod,marduk,"μεγάλη μητέρα" και δε συμμαζεύεται.

      Οπότε το τσαντάκι δεν ξέρω αν περιέχει το dna των "θεών" αλλά μάλλον περιέχει το ντίλντο της λευκής θεάς και τις καρδιές των θυσιασμένων.

      Δημ

      Διαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟΣ!!!
    Μην αργήσεις το 2ο μέρος (πάνω στο καλύτερο σταμάτησες), γιατί θέλω να μάθω ποια είναι αυτή η σατανική οντότητα (όπως στην τελευταία φωτό σου) που κατευθύνει τα ιερατεία στο να μάς ταϊζουν σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτηση απορία. Ο Σιν-Σιων- Γαχβεχ. Ειναι ο εν λόγω πριξας του πλανήτη? Μην μου απαντήσεις ειρωνικά αν λέω βλακείες. Ειμαι νέος και τα τελευταία 2 χρόνια εχω πεσει με τα μούτρα στην έρευνα μπας και σώσουμε την Ελλάδα . Είμαι ρομαντικός το ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πολλές όψεις και πολλά ονόματα αλλά πάντα ο ίδιος πούστης είναι...

      Να ήταν μόνο η Ελλάδα δεν θα υπήρχε θέμα. Το πρόβλημα είναι ότι μας έχουν φορτώσει και τον κόσμο στην πλάτη...

      Διαγραφή
  4. Μου γάμησες την ψυχολογία...θέλω να ξεράσω τον καφέ που ήπια.
    Περιμένω Β' μέρος.
    -Ένας φανατικός αναγνώστης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ρίξτε μια ματιά στο τι λενε οι ψαγμένοι ειδήμονες σχετικά με την τούρμπο ψυχοενέργεια, που παράγει η σκέψη συνδυαστικά με το συναίσθημα του Ανθρώπου. ΕΔΩ:https://www.dailymotion.com/video/x42bahs


    Μάρκο θέλω την αποψη σου Λες να ναι ετούτοι; οι "υπερδιαστατικοί βρυκόλακες" που αναφέρεις https://www.youtube.com/watch?time_continue=47&v=_gRC2q_VLEM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε παρακολουθώ ανελλιπώς από την αρχή.
    Μετά από πολλές ταλαντεύσεις σου, σήμερα, χτυπάς στο κέντρο του στόχου!
    Αειντε γράφε το Β΄μέρος ΣΥΝΤΟΜΑ!
    (Εχω να πάω να ψηφίσω κι όλας!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρετε, ώ οικοδεσπότα μαρκήσιε!

    Αρχίζω να πιστεύω ότι η τελευταία παράγραφος του παρόντος πονήματος Υμών μάλλον εξηγεί το πώς, από τα ορυχεία της Ισπανίας, όπου τους είχε ρίξει ο Τίτος, βρέθηκαν οι οβραίοι μέσα σε 300 χρόνια αφεντικά στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (βλέπε "Μέγας" θεοδόσιος - καί όχι μόνον, διότι πχ καί ο επίτροπος του μεγάλου Θεοδοσιακίου, ο Ρουφίνος, ήταν κρύπτο).

    Τελικά, οι οβραίοι πρέπει να είναι οι "μπροστινοί" της ιστορίας αυτής. Οι "αυτοφωράκηδες"!
    Οπότε, στα σίγουρα υπάρχουν καί "πισινοί"...

    ...τους οποίους ανυπομονώ να μάθω ποιοί μπορεί να είναι!

    (Υγ: Μεταξύ μας, έχω μιά υποψία, αλλά το βουλώνω. Δεν θέλω να επηρεάσω την αφήγηση.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Κώστα-Ταύρο:

    Κώσταρε, ούτε τούρκικο σήριαλ να έβλεπες! Όπου στο τέλος του επεισοδίου ακούγονται -με μπακγκράουντ μιά γλυκερή μουσική- διάφορα τούρκικα, σε στύλ: "- Ατσιάκ μπουγιουρουνού! Τσιούμ τουρουνού!"
    Κι από κάτω, μετάφραση: "- Είναι η Εμινέ έγκυος; Την κοπάνησε ο Γιασάρ; Όλα στο επόμενο επεισόδιο!"

    Κι εμείς ανυπομονούμε σφοδρώς γιά το εκάστοτε επόμενο πόνημα του μαρκησίου, αλλά δεν κάνουμε έτσι! Lol!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μέγας Παίκτης είναι ο Εωσφόρος, αυτός που φέρει τη γνώση, που δεν υπάρχει (ὑπό + ἄρχω)· δε βρίσκεται υπό καμίαν αρχή, αφού ο ίδιος είναι η απόλυτη Αρχή (τόσο με την έννοια της πρωταρχικής αιτίας, όσο και με την έννοια της απόλυτης εξουσίας); Είναι αυτός που δεν υφίσταται, δηλαδή δεν είναι υφιστάμενος κανενός; Ο Μέγας Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τέχνη εναντίον της εξουσίας...

      Διαγραφή
    2. Ξεκαθαρίζω την ασάφεια του παραπάνω διαλόγου:

      Η "τέχνη" είναι ο Μέγας Παίκτης. Πυρφόρος, Πυρκαίος, Φωσφόρος, Εωσφόρος, κλπ. .

      Όσοι τον συνδέουν/συγχέουν με το μεταγενέστερο κατασκεύασμα των πορνοβοσκών που αποκαλείται "Διάβολος", "Σατανάς", κλπ. είναι επιεικέστατα αγράμματοι.

      Καμία σχέση με την απόλυτη αρχή (δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα) και τον απατεώνα ΜΑΤΣ που κάνει πίπες στους ερπετοειδείς.

      Υ.Γ. Η βρομερή λούμπα του Γνωστικισμού έχει στηθεί επίτηδες για να προλάβει τις παρενέργειες της μη ελεγχόμενης αμφισβήτησης...

      Ό,τι κατάλαβε ο καθένας, κατάλαβε.

      Διαγραφή
  10. Μάρκο ρίξε όμως και μια ξήγα για το τι μπορούμε να κάνουμε από μόνοι μας για να ανέβουμε επίπεδο.Πέρα από διατροφή και άσκηση τι άλλο υπάρχει;Τι ενεργειακές ασπίδες μπορούμε να ορθώσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαταραμένοι εξωγήινοι πόσο σας μισώ βαθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μέγας παίκτης ο Προμηθέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  13. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04841 ] [ 2018.11.17 00:00 ]

    ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΧΟΛΙΟ: "...Ο ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..." - "...«...Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται...»..." - "...«...Με αυτόν τον τρόπο παρακάμπτεται η παραπλανητική ατραπός...»..." - "...«...Ο άνθρωπος έχοντας μετατραπεί σε έρμαιο τών εκπεσόντων, δεν αποτελεί μόνον τροφή τους, αλλά επί πλέον έχοντας αδρανήσει δια τής ατροφίας εις αυτούς η δυνατότητα τής Θεωρίας, καθίσταται και μηχανικό τους εξάρτημα...»,..."

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2018/11/17/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2018-11-17_00-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΑΡΚΟ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ

    ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΕΧΕΙ VIRUS

    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ

    ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΜΕΘΑ ΩΣ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΛΑΝΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έχω καλύψει: "...Πήραν την εξουσία που τους προσέφερε η σέχτα του διεθνούς χρήματος και ως άβουλα νευρόσπαστα διέλυσαν ακριβώς αυτά τα οποία διατείνονταν ότι είχαν έρθει να προστατεύσουν..."

      Υ.Γ. Η άνευ όρων "προφητοποίηση" των ιστορικών προσώπων είναι μεγάλη λούμπα. Περισσότερα στο β' μέρος.

      Διαγραφή
    2. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

      ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΟ ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ Ο ΠΩΛ ΠΟΤ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

      ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΑΞΙΜΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΤΟΝ ΑΪΖΕΝΧΑΟΥΕΡ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΤΗΝ ΑΜΑΤΕΡΑΣΣΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ

      ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΝΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΒΕΛΓΟΥΣ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΟΥΣ ΟΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΑΡΔΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

      ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΕΡΙΞΑΝ 1.000.000 ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ

      ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΗΤΑΝ ΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ

      Διαγραφή
    3. Ένας κρυπτο-ομοφυλόφιλος ήταν και χάρη σε αυτόν έγινε το νέο κράτος του Ισραήλ. Κανονικά θα πρέπει να ανακηρυχτεί επίτιμος ραβίνος...

      Διαγραφή
    4. Τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο Marco. Θα αναφερθώ σε μερικές εκδόσεις μόνον, στις οποίες ο Χίτλερ φέρεται να είναι ο Πατέρας αυτού του Καρκινώματος του πλανήτη μας που ονομάζεται Ισραήλ:

      - The Transfer Agreement - Edwin Black, 1984 / 2009
      - Adolf Hitler, Founder of Israel - Hennecke Kardel, 1996
      - None Dare Call It Conspiracy - Gary Allen
      - Wall Street and the Rise of Hitler - Antony Sutton
      - Inside the Establishment - Antony Sutton
      - Hitler was a British Agent - Greg Hallett
      - The Federal Reserve Conspiracy - Eustace Mullins
      - OPJB - Christopher Creighton

      Τον πρώτο τίτλο, ειδικά, τον παρουσιάζει στο αμερικανικό κανάλι του κογκρέσσου C-SPAN (κάτι αντίστοιχο του δικού μας καναλιού «ΒΟΥΛΗ») ο Ραββίνος Stuart Weinblatt, παίρνοντας συνέντευξη από τον συγγραφέα.

      Όπως έχει τεθεί και παλαιότερα, το βιβλίο αυτό πραγματεύεται την δραματική ιστορία της συμφωνίας του Τρίτου Ράιχ με την εβραϊκή Παλαιστίνη το 1933, όπου η χιτλερική κυβέρνηση συμφώνησε με την σιωνιστική ηγεσία να μεταφέρει 55.000 Εβραίους και 100 εκατομμύρια δολλάρια στην Παλαιστίνη προκειμένου να αρθεί το σε παγκόσμια κλίμακα επιβεβλημένο από τον Σιωνισμό εβραϊκό μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα. Από ό,τι φαίνεται όμως, το συγκεκριμένο βιβλίο δεν τα λέει όλα αφού, από το 1932 έως το 1945 το χιτλερικό καθεστώς έστειλε επίσημα 293.800 Ευρωπαίους Εβραίους από τα κατεχόμενα στην Παλαιστίνη τριπλασιάζοντας σχεδόν τον εκεί εβραϊκό πληθυσμό, από τους 188.825 στους 482.625.

      Κατά τα άλλα, μας διδάσκουν πως ο Χίτλερ συνέλλεγε τους εβραίους από τα κατεχόμενα ώστε να τους θανατώνει με επεισοδιακό τρόπο στα γερμανικά στρατόπεδα, και όχι για να τους στέλνει στην Παλαιστίνη όποτε γέμιζε την επόμενη καραβιά ανθρώπινου φορτίου. Οπότε, ναι, βεβαίως και «Πατέρας του Ισραήλ» ο Χίτλερ, ανάμεσα σε τόσα άλλα…

      Επιπροσθέτως, τόσον ο Ναζισμός όσο και ο Λενινισμός/Τροτσκισμός/Σταλινισμός/Μπακουνινισμός αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος: Του Μαρξιστογενούς Σοσιαλισμού· μόνον που η πρώτη του έκφανση βαπτίζεται «εθνικού» ενώ η δεύτερη «παγκοσμιοποιητικού» χαρακτήρος.

      Για παράδειγμα, απόδειξη του ότι η Χρυσή Αυγή είναι ομόσταυλη του Κ.Κ.Ε. αποτελεί το ότι, και τα δύο αυτά κόμματα δεν έχουν Πρόεδρο αλλά μόνον Γενικό Γραμματέα. Και αυτό επειδή και οι δύο αυτές παρατάξεις είναι παρόμοιου καταστατικού, παρουσιάζοντας μόνον τον Γενικούς τους Γραμματείς ενώ έχουν (και παραέχουν, μάλιστα!) και Προέδρους, κρατώντας τους όμως επτασφράγιστο μυστικό από το μαντρί! Διαφορετικά, (δίχως Πρόεδρο, Γραμματέα ή Ταμία, δηλαδή) δεν θα τους ήτανε δυνατόν να ιδρυθούν ούτε ως Σύλλογοι· πόσο μάλλον ως Εταιρίες, που αποτελούν…

      -Γιώργος

      Διαγραφή
    5. https://imgur.com/Eo5tOKF
      https://imgur.com/J9J55YJ
      https://imgur.com/Ql4CTru
      https://imgur.com/dqDYLD8
      https://imgur.com/COeWCW9

      Ο Hess πήγε να βρει το γκόμενο στη Σκωτία αλλά έφαγε άκυρο γιατί ο άλλος δε ρίσκαρε τη θέση και τα πλούτη του για ένα κωλαράκι.
      https://www.telegraph.co.uk/history/world-war-two/10864864/Rudolf-Hess-plane-wreckage-hidden-by-Scottish-farmers-letter-reveals.html
      https://en.wikipedia.org/wiki/Douglas_Douglas-Hamilton,_14th_Duke_of_Hamilton

      Διαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Καλό θα ήταν το να μην ξεχνούμε ΠΟΤΕ (ή εάν δεν γνωρίζουμε, να το μάθουμε επί τέλους) το τί εστί Γνωστικισμός, όπως και το ποίοι κατασκεύσαν αυτό το εργαλείο μα και ακόμη χρησιμοπποιόυν...

      Από εδώ το παραπάνω πόνημα του Αναστασίου Γιαννά.

      -Γιώργος

      Διαγραφή
    2. Άπειραι αι ψωλαί του Κυρίου...

      Διαγραφή
  16. https://kwloxaneio.gr/sara-peilin-na-katastrafei-i-ellada-eisaste-oloi-sas-parasita/?fb_node=1089624171052522&ul=5c9b83c16abc8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασικό παράδειγμα εξωφρενικά ψευδούς "είδησης" η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε πυροβολημένα Νεοελληνο-πιθήκια.


      Σώρρας για πρωθυπουργός και πολύς σας πέφτει...

      Διαγραφή
    2. Το θέμα δεν είναι αν η είδηση είναι ψευδής, που όντως είναι. Αν μπορούσαν με μια πυρηνική να εξαφανίσουν και τον τελευταίο Έλληνα θα το έκαναν. Αν μπορούσαν και χρειαζόταν να σκοτώσουν εσένα θα το έκαναν. Τέτοιες ψευδείς ειδήσεις βγαίνουν ακριβώς γι'αυτόν ρον λόγο. Δηλαδή να δημιουργήσουν την εντύπωση στον όχλο οτι δεν υπάρχει σχέδιο αφανισης του ελληνισμου, αλλά ολα αυτά είναι απλά συνωμοσίες. Ουσιαστικά συγκαλύπτουν ακόμα π περισσότερο τα σκατοψυχα σχέδιά τους

      Διαγραφή
    3. Ο 2:32είμαι. Συνεχίζω θέλοντας να σε ρωτήσω. Από που προκύπτει οτι όποιος θεωρεί πως θέλουν να μας αφανίσουν πρέπει αναγκαίως να είναι και οπαδός του Σωρρα? Στα 20 κάτι μου αρχισα να ψάχνομαι εδω κσι 2 χρόνια και να ερευνω. Καλώς ή κακώς, με τύχη ή χωρίς, έχει ο Ελληνισμός διαχρονικά αυτό το φορτίο του πλανήτη. Χωρίς να θεωρώ οτι είμαστε εκλεκτοί σαν κάτι άλλους. Δεν με πειράζει το χρώμα του άλλου αρκεί να είναι καλός άνθρωπος και να μην με ενοχλεί προσπαθώντας να η μου επιβάλλει τα πιστεύω του. Αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι μας έχουν στοχοποιήσει ως Έλληνες αλλά καιγενικότερα τους λευκούς. Βέβαια όταν τελειώσουν με μας προφανώς θα τελειώσουν κάποια στιγμή και τους υπόλοιπους ανθρώπους.

      Διαγραφή
    4. Δεν μπορούν να μας αφανίσουν. Πρόκειται για παίγνιο που διαρκεί για πάντα ούτως ώστε να δημιουργείται ενέργεια. Αυτή είναι το ζητούμενο...

      Διαγραφή
    5. Πολλά θέλω να σου πω, να σε ρωτήσω και να σου εκφράσω την άποψη μου σε θέματα. Πήγα να γράψω αλλά άσκοπο απο εδώ, χρονοβόρο και δεν θα βγάλουμε άκρη. Τσπ έτσι όπως είμαστε τώρα τουλάχιστον για την επιβίωση την δικιά μας αλλά περισσότερο της ελληνικής φυλής και του κόσμου αυτού γενικότερα, έχω φτάσει στι συμπέρασμα πως λύση είναι η οργάνωση γειτονικών ομάδων, με την νοοτροπία του πολίτη -οπλίτη και , δημιουργώντας όπου μπορούμε αστάθεια, κλεφτοπολεμο δηλαδή, περιμένοντας εντωμεταξύ μια συνολική παγκόσμια ανακατοσουρα, καθότι αν συνεχίσουν ομαλά τα πράγματα δεν θα καταφέρουμε κάτι ουσιώδες. Και πάντα εννοείται, χωρίς να προσκολλαμε σε πρόσωπα και γενικότερα σε δόγματα. Μπαίνω να διαβάσω το β μέρος.

      Διαγραφή
  17. Α!ρε Σώρρα τι έχεις κάνει
    και σε πίστεψαν οι Χάνοι
    με αλήθειες και ψευτιές
    πίνει σούπα ο ρεμπεσκές
    κι όλο πίνει καταπίνει
    από του σκατού τη δίνη
    με πρωτόκολλα και δις
    πούτσα τρώει ο αδαής.

    https://www.facebook.com/esydpkm/videos/1745596085489368/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάρκο βοήθεια. Εδώ γελάμε η κλαίμε;;;;;

    https://www.facebook.com/esydpkm/videos/617630332014124/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ειπαμε, στην Ελλαδα ολα ξεκινουν και τελειωνουν με/στο αιμα.

    Αξιος συμφωνω κατα 98,45% με ολα τα γραφομενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νομιζα οτι το μπλογκ θα ηταν κατι ευφυες..αλλα πεσαμε σε αλλη μια παπαραλογικη μπουρδα ατομων που τα λογια τους εκφραζουν την δικη τους εσωτερικη σαπιλα, μασκαρεμενη ως 'ψαγμενη' και 'φιλοσοφημενη'..πολυ πρωτοτυπο. Σαν αυτο ουτε μερικα εκατομμυρια ακομα στον κοσμο. Αλλο ενα μπλογκ σκουπιδοκακιασμενης υποκουλτουρας, κριμα στα αττικα νεα που το προβαλλουν κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ όταν ήμουν οχτώ χρονών νόμιζα ότι ο χριστιανισμός ήταν κάτι καλό...

      Διαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ