Ο πόλεμος των κτηνοβατών θεών και τα χρόνια που έρχονται



1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9018


«Ψάχνεις μια τσούλα προκοπής, πέφτεις πάνω στον Ζακ
Τύφλα απ’ την άσπρη σκόνη, γρασίδι απ’ το προζάκ
Κωλότρυπα αντίφα, στην ούγια γράφει «Σόρος»
Πουστρίλα-πρέζα-ρουφιανιά, του Σύριζα ο χώρος.
Σατανιασμένοι κάλοι, τους φάγανε τα πόδια
Γόβες στιλέτο και τζι στρινγκ, ντίλντος με ηλεκτρόδια.
Που πήγανε, χαθήκανε οι κλασικές πουτάνες
Τώρα κλαπούστρες, τράβελοι, λούγκρες, μπαζοφακλάνες
Aids, κομμούνια, ψώλεθρα και συνδικαλισμός
Σου πέφτει η πούτσα μονομιάς, σκέτος ευνουχισμός.
Άντε μαλάκες σκάστε τα, ο δρόμος είναι ευθεία
Πάμε στη βάση του μουνιού, στην πλατινέ Σκυθία».


Από την ποιητική συλλογή: «Πίνω πετρέλαια, κλάνω ναπάλμ» 






Καθώς οδεύουμε μοιρολατρικά προς έναν ακόμα κατοχικό χειμώνα είναι πλέον φανερό ότι η σκουπιδοφόρος σαπιόλα που λέγεται Νεοελλάς πλέει σε πορεία συνάντησης με τον κουραδοτυφώνα και με καμιά δεκαριά σκατόβουνα.




Οποιοσδήποτε παραλληλισμός με το ναυάγιο του ανθρωποφτιαγμένου «αβύθιστου» για τον πούτσο καβάλα Τιτανικού δείχνει προχωρημένη αμπαλοσύνη εκ μέρους των δήθεν «πεφωτισμένων» του διαδικτύου.  Η τελετουργική θυσία στην οποία πρωταγωνιστούσε η υπερφορτωμένη με στοιχήματα ναύς δεν είναι τυχαίο ότι έλαβε χώρα στο παρθενικό της ταξίδι και ενώ είχε μόλις εξέλθει από τα όρια της καταποντισμένης βοθρο-ηπείρου των Ατλάντων.


Η Νεοελλάς ούτε παρθένα είναι ούτε ανήξερη.  Γνωρίζει βαθιά στο τομάρι της και στο κωλάντερό της την άδολη, κτηνοβατική αγάπη των σαυρόσχημων ιερατείων του τόκου. Διακόσια χρόνια πρόσφατων πολέμων, σφαγών, βιασμών, πλιάτσικου και δόλιων χρεωκοπιών είναι φρονώ υπεραρκετά για να πείσουν ακόμα και τον πιο δύσπιστο πανύβλακα. Αν προσθέσει κανείς σε δαύτα άλλα 2.500 χρόνια γνωστής ιστορίας και τουλάχιστον 6.300 χρόνια κρυμμένης, το κοκτέιλ προορίζεται μόνο για τους εκλεκτούς αφού η σύνθεσή του μπορεί να σκοτώσει για πλάκα τον μέσο ανίδεο ραγιάκουλα.


Από τα τρία αδελφά πλεούμενα μόνο ο Ολυμπιακός μακροημέρευσε, ίσως λόγω 12θεϊκού ονόματος. Φυσικά το εύκολο είναι να τα φορτώσει κανείς όλα στην κατσικοπόδαρη Βιολέτα Τζέσοπ η οποία κατάφερε το τζάκποτ της γκαντεμιάς, δηλαδή να στουκάρει και με τα τρία. Έστω και έτσι, γεγονός παραμένει ότι η αλαζονική διεκδίκηση της γενετικής κληρονομιάς των Τιτάνων από τα ευρωζώα σακατεύτηκε άγρια.



Το σκυλοπνίξιμο του Τιτανικού και του Βρετανικού ήταν απλά το κωδικοποιημένο προμήνυμα.  Ήταν η αναγγελία των δύο ανθρωποφάγων παγκοσμίων πολέμων που εκμηδένισαν την επιρροή της γαμώσπιτης φάρας των Αγγλομασόνων πειρατών στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Το βάρος της καταραμένης νήσου στην διεθνή σκακιέρα ελάφρυνε.  Μένει πια ο ψόφος της  ερπετοβασίλισσας για να διαλυθεί εντελώς αυτό το τεχνητό έθνος των τοκογλύφων και των δουλεμπόρων.


106 χρόνια μετά, το μουγκανίζον συνονθύλευμα δίποδων και τετράποδων βιοζόμπι υπό την ηγεσία του ρεπουμπλικανού Τραμπούστη προσπαθεί να επαναλάβει σε παγκόσμια κλίμακα το παλαιό αυτοκρατορικό εγχείρημα. Περιττό να πω ότι το αποτέλεσμα θα είναι και αυτή τη φορά εξόχως οικτρό. Εκατομμύρια πρόβατα θα θυσιαστούν στους βωμούς που έχουν στήσει οι οφιολατρικές συμμορίες και τα ενεργοφάγα ιερατεία που διοικούν τον πλανήτη.




Ήδη ζούμε τις πρώτες μέρες του πολέμου των θεών.  Αυτών των πορδώνυμων ψευταράδων αρχιπούστηδων που τυραννούν τον άνθρωπο από τότε που τον κατασκεύασαν στα γενετικά τους εργαστήρια.  Θωθ, Βράχμα, Βάαλ, Κρόνος, Ζεύς, Θεός, Γιαχβέ, Αλλάχ, κ.α., όλοι τους τα ίδια σκατά είναι. Δεν σκόπευαν ούτε να παίξουν, ούτε να περάσουν την ώρα τους με εμάς. Το ανθρώπινο είδος σχεδιάστηκε και εκτρέφεται ως αποικία κατσικοβοοειδών για να παράγει ψυχοενέργεια για τους αόρατους αφέντες. Εννοείται ότι τα εγκληματικά ιερατεία τους υπάρχουν μόνο και μόνο για να κρατούν τις μάζες σε ύπνωση.


Η επιστήμη υποστηρίζει ότι όπως η ύλη, έτσι και η ενέργεια δεν χάνεται. ΟΚ, αλλά πού πάει; Σίγουρα μετασχηματίζεται σε κάτι άλλο, όμως σε τι; Ούτε θερμότητα βλέπω να παράγεται, ούτε ψύξη. Είμαστε σαν κλιματιστικά που καίνε τέζα τις κιλοβατώρες και δεν αποδίδουν ούτε ένα (1) BTU.


Ποδοσφαιρικοί και μπασκετικοί αγώνες, συναυλίες, φεστιβάλ, παρελάσεις, διαδηλώσεις, η πλέμπα συρρέει στα στάδια και στις πλατείες καμαρωτή και τίγκα στην ενέργεια κι ύστερα από δυό ώρες μαλακίας φεύγει σέρνοντας τα βήματα, ληστευμένη και νταουνιασμένη. Πού στο διάολο πάει όλη αυτή η ενέργεια; Ποιο τσογλανόταφο διαστημοβαμπίρ ρουφάει όλη αυτή την ενεργειακή κόκα;



Και δεν είναι μόνο οι συλλογικές εκδηλώσεις.  Όλο και συχνότερα στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι από εμάς αισθανόμαστε ατομικά μια ατονία μια κούραση σαν να μας έχει στραγγίξει κάποιος όλη την ενέργεια και μας έχει αφήσει το 3 % ίσα για να μην σωριαστούμε στη μέση του δρόμου. Κοιμόμαστε όλη την νύχτα, τρώμε καλά και όμως απλά σερνόμαστε την επόμενη ημέρα κι ας έχουμε πιει σαραντατρείς καφέδες. Τι σκατά συμβαίνει;




Μάγκες μου, η σούμα είναι απλή: Οι Σκιές έχουν πέσει πάνω μας και μας ρουφάνε αχόρταγα την ενέργεια και τις ζωές. Μυριάδες μυριάδων υπερδιαστατικοί βρυκόλακες έχουν δώσει ραντεβού για φαγητό στον σουβλατζίδικο πλανήτη μας. Γαμώ τα σπίτια τους και την διαστρική σύφιλη που τους γέννησε. Τα φίδια που λατρεύουν όλες οι θρησκείες είναι πίσω από την ενεργειακή διαρροή. Μας έχουν κάνει πιτόγυρα και μας καταβροχθίζουν με γρυλίσματα.



Εκεί που η ενεργειακή ληστεία βαράει κόκκινο είναι οι εμπόλεμες ζώνες.  Πρόκειται για συνεχώς μετακινούμενες συντεταγμένες ξηράς εντός των οποίων καβλοτσιγαρίζονται τα σιχαμερά ιερατεία των θρησκειών.  Όπου χύνεται αίμα άφθονο εκεί παρεπιδημούν τα μουσάτα πουτανάκια των θεών. Ντυμένα με ράσα, μπέρτες, μανδύες και καφτάνια, οργανώνουν την απρόσκοπτη παροχή ενέργειας και ψυχών προς τους οφιοειδείς αφέντες τους.   


Μόνο μια δραστηριότητα λειτουργεί αντίστροφα στο ενεργειακό ισοζύγιο: η στοχευμένη εξέγερση, η Επανάσταση. Είναι δύσκολο να το περιγράψω με λέξεις, όμως όποιος έχει ζήσει επαναστατικές ημέρες γνωρίζει πολύ καλά ότι ο χωροχρόνος μετατρέπεται σε κάτι μαγικό που σε γεμίζει με ενέργεια αντί να σε αδειάζει.  Όσο ισχυρότερος ο αφέντης εναντίον του οποίου επαναστατείς και όσο περισσότεροι εξεγείρονται μαζί σου, τόσο μεγαλύτερη η ποσότητα και η ποιότητα της ενέργειας  που επιστρέφει σε σένα και στους συναγωνιστές σου. 


Το πρόβλημα με τις επαναστάσεις δεν είναι το ότι η επαναστατική ομάδα καταλαμβάνοντας την εξουσία μεταλλάσσεται σε απολυταρχική καθεστηκυία τάξη όπως υποστηρίζουν οι ψευτο-ιστορικοί και οι φιλόσοφοι του κώλου. Το μέγιστο πρόβλημα είναι το ακριβώς αντίθετο: η επαναστατική ομάδα δεν μεταλλάσσεται καθόλου. Παραμένει ηλιθιωδώς το ίδιο μικροαστικό, αγράμματο και συμπλεγματικό μπουλούκι που έτυχε να αρπάξει το σκήπτρο ενώ αυτό βρισκόταν στον αέρα.


Η ανικανότητα των επαναστατικών ηγεσιών να κατανοήσουν το βαθύ σκότος που βρίσκεται γύρω από την φλόγα του κεριού του ορατού δυνάστη, καθώς και τα όντα που ψυχοδοκούν μέσα σε αυτό, αποτελεί την εγγύηση της αποτυχίας. Η οπισθοδρόμηση που εξασφαλίζει αυτή η αδιέξοδη επαναστατική νιρβάνα είναι το ηλεκτροσόκ που λαμβάνουν τα ζώντα ζώα. Μετά από την πίκρα 5-6 αποτυχημένων εξεγέρσεων και μιας-δυό επαναστάσεων που πήραν τον λάθος δρόμο, το ποίμνιο οδηγείται και πάλι δέσμιο (και μερικώς ανακουφισμένο) στο εξουσιαστικό μαντρί.


Όσες φορές η ανθρωπότητα πλησίασε το σημείο 0, βρήκε τα παλούκια όρθια να την περιμένουν.  Οι πουστοθεοί και τα ιερατεία τους συνασπίζονται εναντίον της όταν η ιερή μάσα τους απειλείται με αφανισμό. Το ότι οι κατακλυσμοί βρίσκονται σε όλες τις μυθολογίες των γήινων φυλών δείχνει αφενός ότι αποτελούν απόηχους πραγματικών γεγονότων και αφετέρου ότι κάθε νι χιλιάδες χρόνια επέρχεται ο Μέγας Θερισμός, το μεγάλο φαγοπότι των εξαποδώ.




Αυτό που βλέπω είναι πως ο παγκόσμιος πληθυσμός μεταλλάσσεται σταδιακά σε ζόμπι και σε πορδοχελώνες. Δεν ξέρω τι στο διάολο συμβαίνει. Τι κουράδια βάζουν στα τρόφιμα, τι χυσίδια ρίχνουν στο νερό, τι σκόνη από εμετούς ψεκάζουν στον αέρα.  Το θέμα είναι ότι ο πληθυσμός μπαζώνει συνεχώς και σε κιλά και σε νοοτροπία. Τώρα θα μου πει κάποιος, από την στιγμή που σε προηγμένες (sic) χώρες υπάρχουν μπουρδέλα με ζώα για κτηνοβάτες πελάτες, τι αρχίδια ψάχνεις να βρεις.



Δεν ψάχνω τίποτα, όμως ειλικρινά έχω μπουχτίσει να ακούω και να διαβάζω τις παπαριές των νεκρών. Αυτών των σοδομισμένων πορνοβρυκολάκων που εξακολουθούν να ρουφάνε ακόμα και μέσα απ’ τους σκατολασπώδεις τάφους τους το αγνότερο από το αίμα της ανθρωπότητας. Αυτά τα τοξικά βοθρολύμματα του κρόνιου οφιολατρικού ιερατείου νεκρανασταίνονται κάθε τόσο από τα τηλεσκουπίδια της δημοσιογραφίας με μόνο σκοπό τον ακρωτηριασμό των μελλοντικών γενεών.



Όπως έλεγε ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ παππούς Ηράκλειτος: «Νέκυες γὰρ κοπρίων ἐκβλητότεροι». Οι νεκροί πρέπει να πετάγονται πιο μακριά κι από τις κοπριές (DK B96). Αν συνέβαινε αυτό, ίσως να καταφέρναμε να απαγκιστρωθούμε από αυτήν την αέναη παγκόσμια μήτρα που παίζει και ξαναπαίζει τις ψευτοζωές μας στην κονσόλα ως καύσιμο των αθανάτων.



Από την στιγμή που οι συμπαντικοί νεκροί βρυκολακιάζουν συστηματικά, τρυπώνουν στον κόσμο των ζωντανών και ρουφάνε την ενέργειά τους, δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη.  Όλα είναι γραμμένα στο σενάριο-μούφα και παίζονται μηχανικά. Τώρα μπήκαμε στην τελευταία πίστα του παρόντος παιχνιδιού ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων ζώων δεν έχει κατανοήσει ούτε τα βασικά.  Κάτι μου λέει ότι το κλου της ψητοβραδιάς θα έχει απίστευτο γέλιο.


Κοντολογίς, η ακλόνητη σιγουράντζα είναι ότι πέρα από τους θεούς και τους υπερδιαστατικούς απέθαντους βαλέδες τους, ακόμα και τα πτώματα των ιερατικών πορνοβοσκών επηρεάζουν την ύπαρξή μας. Τι σημαίνει αυτό; Θα σας αναφέρω ένα μικρό παράδειγμα. 




Ήδη συμπληρώθηκαν 37 χρόνια από τις εκλογές του ’81. Δηλαδή από την νύχτα που κατέβηκαν οι διακόπτες και η χώρα βρέθηκε στο πυώδες σοσιαλιστικό σκοτάδι. Καθώς ο Ψυχρός ψευτο-Πόλεμος των υπερδυνάμεων έπνεε τα λοίσθια και οι προμελετημένες αλλαγές σε πλανητικό επίπεδο έπαιρναν σειρά για εφαρμογή, στα ταλαιπωρημένα Βαλκάνια ξεκινούσε απότομα η Νέα Εποχή.  


Ο ευρύπρωκτος κουραδοεθνάρχης της ΝΔ είχε μόλις υπογράψει εν λευκώ την παράδοση της χώρας στην ευρωπαϊκή μασονία και στους τοκογλύφους της ΕΟΚ. Ήταν επιτέλους η ώρα γι αυτόν να αποσυρθεί διακριτικά. Μόνος πλέον αναστοχαζόταν στο Ηρώδειο μέγαρό του τις παλαιές πρωκτικές απολαύσεις του. Η επιλογή του ως μεταβατικού τοποτηρητή του μυστικού πρωτοκόλου θα του επέτρεπε να ενθυμηθεί τις καλύτερες στάσεις και τις αμέτρητες λάγνες ηδονές που είχε αποκομίσει ως παθητικός ωφελούμενος.


Όμως για την χώρα που ουσιαστικά θα ξεκινούσε ως πουτανίτσα τη μεγάλη τουρνέ στα διεθνή μπουρδέλα που λέγονται «αγορές», οι προοπτικές φαίνονταν μάλλον δυσοίωνες. Κι αυτό γιατί από την νεαρά ντεμπυτάντ έλλειπε εμφανώς το κωλοπέτσωμα: Το χρηματιστήριό της έμοιαζε με επαρχιακή μπαρμπουτιέρα ενώ ο στημένος τζόγος των παραγώγων προϊόντων δεν είχε ακόμα θεσμοθετηθεί. Χειρότερο αυτού ήταν η ύπαρξη σε όλες σχεδόν τις κοινωνικές τάξεις μιας μικροαστικής ηθικής η οποία ήταν εντελώς ασύμβατη με το κλίμα της παρακμής και της σαπίλας που επικρατεί στους διεθνείς τραπεζικούς οίκους ανοχής.




Το Νεοελληνικό προτεκτοράτο συνέχιζε να είναι μια κατά βάση αγροτική κοινωνία σε διαδικασία αστικοποίησης με κύριο άξονα όχι αυτόν της βιομηχανίας αλλά εκείνον της οικοδομής. Η κατασκευή κατοικιών ήταν η δύναμη που κινούσε ολόκληρη την οικονομία.  Η μετεγκατάσταση του 50 % των όρθιων γιδοπροβάτων στο λεκανοπέδιο της Αττικής που επετεύχθη ουσιαστικά μέσα σε δύο δεκαετίες υπήρξε ένας άθλος της κοινωνικής μηχανικής.



Όμως αυτή η πορεία αν και προσχεδιασμένη, δημιούργησε μερικά κοινωνικο-οικονομικά παράδοξα: Ξαφνικά δημιουργήθηκε μια αστική κοινωνία η οποία εξακολουθούσε περιέργως να είναι δεμένη με την ύπαιθρο και μάλιστα με οικογενειακούς δεσμούς.  Το γεγονός ο επιστήμονας, ο υπάλληλος και ο τεχνίτης να παίρνουν άδεια από την δουλειά τους για να τρυγήσουν το αμπέλι ή για μαζέψουν τις ελιές, (πολλές φορές απλά για να βοηθήσουν τους γονείς τους που παρέμεναν οικονομικά ενεργοί στο χωριό), συνιστούσε έναν κοινωνικο-ψυχολογικό συνδυασμό που δεν υπήρχε πουθενά αλλού στον πλανήτη.


Αφού η ανοικοδόμηση είχε πετύχει τους στόχους της, με μια μικρή αυξητική τάση στον πληθυσμό, ακόμη και αυτό το ανορθόδοξο αναπτυξιακό μοντέλο θα μπορούσε να λειτουργήσει.  Θα ήταν ικανό δηλαδή να συντηρήσει για κάμποσα χρόνια μια υποτονική ανάπτυξη. Με την συσσώρευση κεφαλαίου και με την ανάπτυξη υποδομών, θα μπορούσε να δώσει επιτέλους την σκυτάλη σε άλλους τομείς (ναυτιλία, ιχθυοκαλλιέργεια, διατροφική βιομηχανία, τεχνολογίες αιχμής, φαρμακευτική βιομηχανία, ενέργεια νέας μορφής, κλπ.).  


Εννοείται πως με μια ικανοποιητική αύξηση στον πληθυσμό η οικονομική έκρηξη θα επαναλαμβανόταν.  Οι μικροαστικές οικογένειες είχαν όλα τα ατού στα χέρια τους. Μπορούσαν να επενδύσουν στην τεκνοποίηση και στο μεγάλωμα της χώρας οικονομικά αλλά και πληθυσμιακά.  Αν οι γονείς τους είχαν κάνει κατά μέσο όρο από οχτώ παιδιά, οι νέοι θα μπορούσαν να κάνουν από τρία ή τέσσερα.  Τα παιδιά τους, πιο άνετα οικονομικά και πιο μορφωμένα από τους ίδιους θα μπορούσαν με άνεση να διεκδικήσουν την πίτα που νέμονταν οι μοναχοφάηδες της μεγαλοαστικής και της μεσοαστικής ελίτ. 


Όμως δεν ήταν αυτό το σχέδιο. Η πλέμπα κρατιόταν δια ροπάλου μακριά από ζωτικούς τομείς τεχνολογίας και έρευνας όπως π.χ. την κατασκευή οχημάτων, την παραγωγή ηλεκτρονικών συσκευών και την ανάπτυξη εναλλακτικών πηγών ενέργειας.  Ακόμα κι έτσι, με απαγορευτικά παντού, τα δείγματα ποιοτικής υπεροχής που έδιναν κάποιες επιχειρήσεις με ισχυρούς οικογενειακούς και τοπικούς δεσμούς ήταν ανησυχητικά. Έδειχναν να απειλούν ευθέως το απρόσωπο εταιρικό μοντέλο που προωθούσε η νέα παγκόσμια τάξη των Ατλάντων αλλά και τις παμπάλαιες πατέντες από τις οποίες εκείνοι  εξακολουθούσαν να βγάζουν ξύγκι. Η μικρά αλλά καθόλου ασήμαντη πνευματικά Νεοελλάς είχε παραγάγει μέσα σε τριάντα χρόνια (ε.ε. 8950-8980) περισσότερους πολιτικούς φιλοσόφους απ’ όσους είχαν βγάλει η Κίνα και η Ινδία μαζί. 







Χωρίς να ξεχνάμε την οικονομική και κοινωνική οπισθοδρόμηση που είχαν προκαλέσει αφενός ο στημένος συμμοριτοπόλεμος του ’46-’49 και αφετέρου η ΝΑΤΟϊκή βασιλοχουντική δικτατορία, το πακέτο που ετοίμαζαν τώρα οι «σύμμαχοι» για την χώρα ήταν ασύγκριτα βαρύτερο.  Εν ολίγοις, είχε αποφασιστεί ο μετασχηματισμός της από παραγωγική κοινωνία πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, σε κοινωνία παροχής υπηρεσιών αμφίβολης ποιότητας.




Υπεύθυνος για την επόμενη φάση του σχεδίου, δηλαδή για τον αχαλίνωτο ηθικό εκτροχιασμό της κοινωνίας είχε διοριστεί από το υπερατλαντικό ιερατείο ο χεσόταφος Αντρέ. Το απόλυτο βδέλυγμα της μεταπολεμικής Νεοελλάδος.  Αυτός ο καβλομπέκρουλας αναλαμβάνει να δολοφονήσει εν ψυχρώ την μικροαστική ηθική τοποθετώντας στη θέση της την λαμογιά και το ρουφιανιλίκι.



Ο εν λόγω κλωτσοσαβουρογάμης επιβήτωρ και οι δόλιοι συνεργάτες του εφάρμοσαν ένα σατανικό made in USA στρατήγημα: Διόρισαν στο δημόσιο όλα τα άχρηστα, αμόρφωτα και κακοποιά στοιχεία των χωριών. Προσοχή: όσοι είχαν περιουσία και ήταν τίμιοι και άξιοι ή έμειναν στα χωριά τους ή αναγκάστηκαν να φύγουν τελευταίοι και ως σήμερα την παλεύουν δύσκολα. Οι τυχοδιώκτες, οι αγράμματοι και οι τεμπέληδες του βλαχαδιστάν ήταν αυτοί που διορίστηκαν Δ.Υ. από την πράσινη λαίλαπα. Ήταν εκείνοι οι οποίοι διέλυσαν κυριολεκτικά τον κρατικό μηχανισμό και μέσω αυτού ισοπέδωσαν τον ιδιωτικό τομέα. Αυτοί οι σοσιαλωποδύτες έκαναν μόδα την απατεωνιά, την υπεξαίρεση και την πλαστογραφία.




Με την υποστήριξη του Κόμματος Κακούργων Ελληνόφωνων και όλης της βρωμερής μασονοστοάς του ΚΚΕ Εσωτερικού (του πουτσοπαραρτήματος που αργότερα θα μεταλλασσόταν στον ΣΥΡΙΖΑ) το παπανδρεϊκό παρακράτος των ημιμαθών χρηματιζόμενων τραμπούκων εξελίχθηκε σε ένα ισχυρό κοινωνικό στερεότυπο.  Όλα τα κουμουνοσκουλήκια πήγαιναν πάσο στις πασοκικές ψευτομαγκιές των κλαδικάριων βαλέδων ενώ ταυτόχρονα φρόντιζαν να πιάνουν θέσεις-κλειδιά στις δημόσιες υπηρεσίες και να καβατζάρουν καθηγητικές έδρες στα πανεπιστήμια.
  


Η χώρα βομβαρδίστηκε αλύπητα με κοινωνικά και ψυχολογικά πυρηνικά.  Μπουζουκόβομβες εκατομμυρίων μεγατόνων μαζί με οπαδιλίκι βρωμοποδοσφαιρικών ομάδων, με κομματική ιδεοσκατίλα όλων των αποχρώσεων, με βαθύ ανθελληνισμό, με άκρατο μουνοδουλισμό, αλλά κυρίως με χλιδοπαπάτζα για το ποιος είναι ο πιο μουράτος, καρβούνιασαν το πόπολο. Οι Βαρδουλοκλάνηδες και οι Κυριακομινώταυροι των καναλιών μαζί με τους Ψυχοβγαλτάρηδες των ΔΟΛιων επιχειρήσεων τύπου εφάρμοζαν με το αζημίωτο την έξωθεν εντολή να σακατέψουν την μικροαστική ηθική του τόπου.




Γραικυλικά αποβράσματα τύπου Κλωστόπουλου και Αυνανστασιάδη έγιναν φίρμες σε μια νύχτα και βρέθηκαν με περιοδικά και εκπομπές για να διαλαλούν τις πισωγλέντικες ανθελληνικές απόψεις τους περί βλαχοχλιδής και κυνηγητού χιμαιρών. Οι κοσκωτικού τύπου γυφτοσυναλλαγές με χαρτόκουτα γεμάτα πεντοχίλιαρα έγιναν συνήθης πρακτική ακόμα και σε κυριλέ χώρους. Πούστηδες και μολυσμένα γύναια πλημμύρισαν τα ιδιωτικά κανάλια υπό τις εντολές του αόρατου χρηματοδότη έχοντας ως αποστολή να φουσκώσουν τα ηλίθια μυαλά των Νεοελληνίδων με ό,τι αρχιδιά μπορούσαν.  Η κάθε χοντροπατσόλα μπουχεσοσακούλα άρχισε να ζητάει κότερα, βίλες, Μαζεράτι και πρωτοχρονιές στην Ελβετία ενώ τα αρσενικά μουνοχαρμάνικα καγκουροπιθήκια σκοτώνονταν να τις εξυπηρετήσουν.



Το πασοκικό φραπεδοπούστικο κράτος σε απόλυτη συμπαιγνία με το αντίστοιχο αδελφοπουτανάτο της ΝΔ εξαπέλυσε έναν άνευ προηγουμένου οικονομικό πόλεμο εναντίον της οικογένειας.  Την ίδια στιγμή που το πολιτικό περιστύλιο αύξανε εξωφρενικά το κόστος της τεκνοποίησης, οι μίσανδρες φεμινιστικές λεσβιοπαρέες και οι θολοαριστερές κωλόμπες των ΜΜΕ διεξήγαν τον ιδεολογικό και τον ψυχολογικό πόλεμο. Γι αυτούς τους ψυχασθενείς αριστεροφασίστες δειλόπουστες υπεύθυνος για όλα τα σκατά της μοίρας τους ήταν η οικογένεια και κατ’ επέκταση το έθνος.  Πίσω από ένα προπέτασμα δικαιωμάτων, της γυναίκας, των παιδιών, των ορφανών, των σκυλοπούστηδων, κλπ., τα ανωτέρω κουμουνοαπόβλητα έστησαν μια ολόκληρη συστοιχία πυροβόλων τα οποία είχαν ένα και μόνο στόχο: τον άνδρα και ειδικά τον πατέρα. 



Μέσα σε λιγότερο από μια δεκαετία (’81-’89) τα θεμέλια της κοινωνίας των μεγαιρών είχαν τεθεί.  Ο πάλαι ποτέ προστάτης της οικογένειας είχε ξεπέσει σε αλκοολικό κηφήνα ή απλά σε ΑΤΜ της καριόλας και του σογιού της που τον είχε τυλίξει σε μια κόλλα μουνοχαρτιού. Λίγες Γυναίκες (με κεφαλαίο) κρατούν τις παραδόσεις και προς τιμήν τους εξακολουθουν μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα να δημιουργούν αμφιγονικές και υγιείς οικογένειες.  Η πλειοψηφία ή αρνείται να κάνει παιδιά ή τεκνοποιεί με όσους έχουν χοντρά πορτοφόλια (απατεώνες, λαμόγια, πρεζέμπορους, τεμπελοβαρώνους, ψυχάκηδες, μπάζα, «επώνυμους»). Η οικογενειακή ζωή μεταβάλλεται σε αρένα διεκδίκησης χρηματικών ποσών και η ζωή του έθνους σε ένα ανοιχτού τύπου μουρλοκομείο.  Η μετατροπή της κοινωνίας σε απρόσωπη κυψέλη η οποία θα συλλέγει μέλι για τον άγνωστο μελισσοκόμο είναι πια διαδικαστικό θέμα.



Από την στιγμή που οι ηθικές αντιστάσεις είχαν καμφθεί ο δρόμος ήταν ανοιχτός για την ληστεία, την υπερχρέωση στους τοκογλύφους, για την προδοσία και για το ξεπούλημα της χώρας και του ανθρώπινου δυναμικού της σε εξευτελιστικές τιμές. 



Το τελευταίο κόλπο της ξενόδουλης συμμορίας ήταν το χρηματιστήριο.  Οι επίγονοι και οι απόγονοι του τέρατος λήστεψαν τις οικονομίες του κοσμάκη και έστησαν την ληστεία του εθνικού νομίσματος μαζί με τα ευρωμασονικά αποκούραδα που πάντα παριστάνουν τους έντιμους.




Φτάσαμε λοιπόν στην σημερινή σκατούλα: μια χώρα τύπου Κολομβίας / Μεξικού όπου η μαφιόζικη διαφθορά έχει επικρατήσει παντού. Στα σύνορα τα πάντα περνάνε αέρα και χωρίς έλεγχο: δούλοι, όπλα, ναρκωτικά, τρομοκράτες, πρεζόνια, μαχαιροβγάλτες, παιδόφιλοι, ψυχοτρελαμένοι, σεσημασμένοι διεθνείς κακούργοι και ένα σωρό άλλα φυντάνια των ανά τον κόσμο κατέργων συρρέουν στην Νεοελλάδα. Φυσικά όλοι οι «υπεύθυνοι» κάνουν τα στραβά μάτια. Κι αυτό γιατί πάντα υπάρχει κάποιος δημόσιος λειτουργός που είναι σάπιος ως το παχύ του έντερο.  Ακόμα και ανώτεροι δικαστικοί τρέμουν στην ιδέα να τους ανατεθεί η κρίση μιας τελωνειακής υπόθεσης, πόσο μάλλον να τους ζητηθεί να καταγγείλουν όσα βλέπουν να συμβαίνουν γύρω τους. Στο μεταξύ, αυτά τα μιάσματα που λέγονται δημοσιοκάφροι συνεχώς ζωγραφίζουν μια ευημερούσα και ακμάζουσα κοινωνία μια χώρα με μέλλον την στιγμή που δεν είμαστε σίγουροι ούτε για το παρόν.


Μπορεί τελικά ο πορνόταφος Αντρέ να βούλιαξε μέσα στις αναθυμιάσεις και τα σκατά του πασοκικού βόθρου τον οποίο είχε χτίσει, όμως το άσχημο είναι ότι παρέσυρε μαζί του στον απόπατο όλους εμάς τους ζωντανούς μαζί μάλιστα με τους αγέννητους απογόνους μας. Αυτός ο πολυσοδομισμένος νεκρός μαζί με όλα τα υπόλοιπα μολυσμένα πτώματα της πολιτικής χαβούζας αφού δεν πετάχτηκαν μακριά, εξακολουθούν να τυραννούν το έθνος και να γαμάνε το όποιο μέλλον του. Μήπως καταλάβατε τώρα τι εννοεί ο παμμέγιστος Ηράκλειτος;



Είναι μήπως τυχαίο που από όλα τα Βαλκάνια επελέγη η Νεοελλάς ως κέντρο; Είναι τυχαίο που η Νεοελλάς ακόμα και χρεωκοπημένη, άνεργη και κατασχεμένη παραμένει μια όαση ηρεμίας και ελπίδας; Είναι τυχαίο που η πανορθόδοξη πουστιά παραμένει στα χέρια μας και διοικείται από υποτελή στον σουλτάνο Νεοελληνότουρκο; Τι φοβούνται από την Νεοελλαδίτσα οι ψευτοπλανητάρχες; Γιατί μας έχουν αλυσοδέσει με χρέη και αμαρτίες και γιατί επί 200 χρόνια ξεφορτώνουν πάνω μας την μια γαμωταφόπλακα μετά την άλλη;


Νέοι μου, οι ερωτήσεις είναι αμείλικτες και ζητούν απάντηση. Όχι πια πολιτικάντικες παπαριές και θεωρίες.  Έργα χρειάζονται και μάλιστα κατεπειγόντως. Υπάρχει κανένας σε αυτό το πρωκτεκτοράτο ο οποίος να μην έχει πια πειστεί για τις προθέσεις των κυβερνώντων μασονορουφιάνων; Αμφιβάλλει κάποιος για το ότι αυτή η αριστερή νεοταξική χούντα των κλωνοποιημένων πούστηδων οδηγεί την χώρα στο απόλυτο χάος; Τι αρχίδια περιμένετε λοιπόν για να πάρετε τα όπλα;


Κάθε μέρα που περνάει τα μεροκάματα, οι μισθοί και οι συντάξεις των Νεοελλήνων κουτσουρεύονται και χαρατσώνονται όλο και πιο πολύ. Αντίθετα, τα επιδόματα, οι παροχές και τα δώρα προς τους λαθροβρωμιάρηδες, τους σκατόγυφτους και τα βαλκανοπαράσιτα πολλαπλασιάζονται.  Το μόνο που μπορεί να συμβεί σε όλους εμάς που καθόμαστε μακάρια στους φθαρμένους καναπέδες μας είναι να συνασπιστούν τα ορκ και να μας μακελέψουν.



Δεν χρειάζεται να το αναφέρω καν ότι άμα μπορούσα να κάνω μόνος μου την επανάσταση, θα την είχα ήδη κάνει. Δέκα χρόνια έχω που σας λέω να κλείσετε τις γαμημένες τηλεοράσεις, να κόψετε ακόμα και τον σκουπιδοκινηματογράφο.  Να κόψετε κάθε σχέση με τις τράπεζες, με τις εκκλησίες, με το πολιτικάντικο σύστημα, με τις μόδες και με τις ψωλιές του lifestyle.  Να μην διαβάζετε εφημερίδες. Να γίνετε εσείς οι ίδιοι εφημερίδα.  Να μελετήσετε, να σπουδάσετε, να ανεβείτε επίπεδο. Διατροφικά να μην εξαρτιέστε από τους παλιόπουστες.  Να ζυμώνετε ψωμί, να τηγανίζετε πατάτες, να βράζετε μακαρόνια, να ψήνετε μπριζόλες. Να μην τρώτε σκουπίδια από ντελίβερι. Και το σημαντικότερο: να αντιδράτε, να αρνιέστε να καταναλώσετε την προπαγάνδα τους και τις ιερές σκατιές τους.





Σας δουλεύουν άγρια και η απόδειξη είναι το εξής: Πόσοι μαζεύτηκαν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία; 1 μύριο; Βάλτε και άλλα 3 μύρια ανέργους, όλοι αυτοί όχι κόμμα εκλέγουν αλλά αυτοδύναμη κυβέρνηση. Γιατί άραγε δεν μπορούν να συνεννοηθούν και να το κάνουν; Πώς γίνεται η μόνη λύση να είναι ο Ψώρρας, ο Βελόπουστος και ο Καρατζαχέστης; Τι συμβαίνει και εξακολουθούμε να ζούμε και να ξαναζούμε το ίδιο σενάριο του μάτριξ; Πόσο δύσκολο είναι να κάνουμε την πρόσθεση ένα συν ένα;





Σιγουρότατα το πολιτικό πόκερ είναι καραστημένο. Όλοι οι επαγγελματίες χαρτοκλέφτες του τραπεζιού είναι συνεννοημένοι εναντίον των αδαών όταν εκείνοι τολμούν να πλησιάσουν την τσόχα. Ο εθνικισμός, ο εθνοκεντρισμός και ο πατριωτισμός που σερβίρονται τα τελευταία χρόνια είναι ποτά-μπόμπες της σοσιαλ-καπιταληστρικής υπερκομπίνας.  Είναι η πανάρχαια δοκιμασμένη συνταγή: για να μην πάτε σε εξέγερση που ενδέχεται να απειλήσει την κατεστημένη εξουσία τους, σας οδηγούν σε πόλεμο εναντίον του απέναντι πειναλέου. Μονά κερδίζουν αυτοί, ζυγά χάνετε εσείς.




Ο προσφάτως «αδικοχαμένος ήρωας» είναι ηχηρό παράδειγμα του ελεγχόμενου μπεκροπατριωτισμού. Για μένα ούτε αδικοχαμένος είναι, ούτε ήρωας. Πριν αρχίσετε τις υστερικές κραυγές και τα αούα, αφήστε στην άκρη την μπούρδα που λέγεται συναίσθημα και σκεφτείτε για λίγο με την λογική τι μας χρειάζεται αυτή την στιγμή και τι μας έδωσε ο μακαρίτης. Μας χρειάζονται ζωντανοί πολεμιστές. Και τι μας δίνει το θεοσύστημα; Νεκρούς ήρωες. Θύματα, σφάγια, ανόητους που πυροβολούν στον αέρα και μετά γυρίζουν και το άλλο μάγουλο να φάνε την σφαίρα στο κεφάλι. Μπορεί ο τύπος να μπήκε με τα τέσσερα στον χριστιανικό τρωγλοπαράδεισο των ηλιθίων αλλά στα Ηλύσια Πεδία του Έθνους έφαγε πόρτα. Κι αυτό γιατί την κρίσιμη στιγμή το καμένο λογισμικό του υπάκουσε στις μαλακισμένες εντολές του Ιουδαίου προγραμματιστή.




Στο μανίκι, ο αρχάγγελος Μιχαήλ του αρχιπούστη Γιαχβέ πού κολλάει άραγε;

…Προστασία δεν προσφέρει σίγουρα αφού ο φέρων ατενίζει πλέον τα ραδίκια ανάποδα.

…Πνευματική εξέλιξη = παπάρια. Πριν τον εκτελέσουν, ο πιστός είχε απωλέσει και το λίγο νιονιό που είχε.

…Αύξηση της μαχητικότητας = αρχίδια. Επιθετικά μούφα, κέντρο ανύπαρκτο, άμυνα χωνί. Ο ορισμός της αμπαλοσύνης. Η ήττα είναι σίγουρη άμα τρως γκολ από τα αποδυτήρια.


Συμπέρασμα: ο αρχάγγελος Πουστουήλ είναι για τον πούτσο, αντίθετα ο Νεοελληνάνθρωπος από την Μαντζουρία είναι ακριβώς το προϊόν που καλείσθε να καταναλώσετε ως εθισμένοι στη μαστούρα ιθαγενείς.

«Έγινε παράδειγμα για τους άλλους», πετάγεται ο πονηρότερος των πανυβλακών. Για ποιους άλλους ρε χατζημήτρο; Γι αυτούς που χώθηκαν ακόμα πιο βαθιά στους καναπέδες τους; Για τους αριστερούς που τον μούντζωναν; Ή για τα περιφερόμενα εθνοσούργελα που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την θυσία του αμνού;


Αντί ο «ήρωας» να την στήσει στο Σύνταγμα και να ρίξει τουφεκιές ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ των κομματικών εκπροσώπων του Σόρος, διάλεξε να αυτοκτονήσει χωρίς να πάρει ούτε έναν εχθρό μαζί του στον Άδη.  Άρα μάλλον ως παράδειγμα προς αποφυγή θα πρέπει να χρησιμεύσει. Κακό έκανε στον εθνικό σκοπό και ευτυχώς που δεν είχε και άλλους υπό τις διαταγές του γιατί θα τους έπαιρνε κι αυτούς στο λαιμό του.  Τέτοια κάρβουνα δεν κάνουν ούτε για ηγέτες αφού δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ο εχθρός, αλλά ούτε και για στρατιώτες αφού δεν αντέχουν την πίεση και σπάνε με το πρώτο ζόρι.


…‘Ντάξει, μη σας την χαλάω κιόλας, τώρα που την έχετε καταβρεί.  Λιβανίστε τον άμπαλο τέτοιοι μαλάκες που είσαστε και ακολουθήστε τον δρόμο που σας δείχνει η Ιουδαϊκή Υπηρεσία Ψυχολογικού Πολέμου.  Ντου μαζί με τους «συμμάχους» Ισραηλινούς να πάρετε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά. Μαλακισμένα νεοελληνόφωνα κατσικαδερά που σας έχουν γαμήσει τα μυαλά οι συφιλιδικοί μπουτζοκαλόγεροι.  Ονειρεύεστε νεοβυζαντινές αυτοκρατορίες ρε ζώα ενώ δεν έχετε ακόμη κατανοήσει το κακό που έκανε στο έθνος η παλαιοβυζαντινή πουστρίλα. Τσακωμένοι όπως είστε με τα βιβλία σιγά μην καταλάβετε ποιοι παίζουν με το μυαλό σας.




Για πάμε άλλη μια φορά μπας και το εμπεδώσετε:

Ο εχθρός δεν είναι οι Τούρκοι, δεν είναι οι Αλβανοί, δεν είναι οι μουσουλμάνοι όπως σας ντρεσάρουν σαν ηλίθιους μαντρόσκυλους να νομίζετε. Ο πραγματικός εχθρός είναι ο τοκογλύφος. Ο εχθρός είναι η φεουδαρχία, η μασονία και η ορθοδοξία, οι τρεις επώνυμες εταιρείες που γαμούν το έθνος επί αιώνες. Εχθρός είναι η κυβέρνηση και το ανθελληνικό κράτος της. Εχθρός είναι οι κομματικοί στρατοί και οι συνδικαλιστές τους. Εχθρός είναι τα τάγματα εφόδου των antifa και οι νεογενίτσαροι με τις κουκούλες που μανατζάρονται από τις ξένες πρεσβείες.


Τα αναρχοκουραδόσκατα τα οποία δρουν εναντίον του έθνους δεν θέλουν να το καταστρέψουν όπως ισχυρίζονται αλλά να προκαλέσουν την δική σας αντίδραση. Ο στόχος του αθέατου καραγκιοζοπαίχτη είναι να φορτώσει όσο μπορεί πιο πολλούς σε ένα τραίνο που θα γράφει ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ και να τους αμολήσει άοπλους στο σφαγείο που έχει στηθεί. Σε κάθε περίπτωση η κούρσα του αντιμουσουλμανικού χριστιανοεθνικισμού δεν φαίνεται να εξυπηρετεί κανένα από τα συμφέροντα του έθνους ενώ αντίθετα είναι βούτυρο στο ψωμί της παγκοσμιοποίησης. Πρόκειται για τσουλήθρα που δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά στην ολική πούτσα και στο μακέλεμα του γιδοπληθυσμού.



Φτάσαμε στις μέρες μας να ζητάνε οι πολλοί μια χούντα χωρίς όμως να ξέρουν τι σημαίνει αυτό.  Ρε φραπεδόβλακες οι χούντες ποτέ δεν στήνονται από τους απέξω για το καλό του έθνους.  Ξεχάσατε ρε μούσκοι ότι επί χούντας οι γονείς σας ζητούσαν δημοκρατία; Πλάκα σας κάνει το σύστημα ρε ζωότουβλα. Σας πάει βόλτα όποτε και όπου γουστάρει. Σε ότι πάτε να στήσετε εσείς υπάρχει κόφτης. Με το που μαζεύεστε 15-20 άτομα σε ένα δωμάτιο αρχίζουν τα ξεκατινιάσματα και οι πισώπλατες μαχαιριές. Σε χρόνο μηδέν έχετε πιαστεί στα χέρια και παίζετε κλωτσομπουνίδια.  Γι αυτό σας λέω αν γίνει το μπαμ αυτοί θα το έχουν στήσει για να σας δώσουν το σκοινί να κρεμαστείτε.  Ξεχάσατε με ποιον τρόπο πουλήθηκε η Κύπρος το ’74; Τώρα θα σας δώσουν την Πόλη να κάνετε Πάσχα και μετά θα την πάρουν πίσω πακέτο με την Θράκη και το Αιγαίο. Μειονότητα θα γίνουμε σε μια νύχτα.


Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου το μειονοτικό σκηνικό γιατί από τότε που γεννήθηκα αποτελώ διωκόμενη μειονότητα μαζί με τους ελάχιστους λογικά σκεπτόμενους συμπολίτες μου.  Η πλειοψηφία του παράφρονος κοπαδιού βελάζει χρησμούς, προφητείες και θανατόφιλες θρησκευτικές παπάρες. Να τους χαίρεστε όλους τους αγίους πούστηδες, ζωντανούς και πεθαμένους αλλά μακριά από μένα, γαμώ τον άχρηστό σας.


Κάθε φορά, όποτε πλησιάζει το δρεπάνι το οποίο εξαναγκάζει το πόπολο να πάρει τα όπλα, αρχίζουν οι μυξοκλάψες και οι προστυχιές του τύπου: «Τέτοιες στιγμές πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι», «μην χτυπάτε την Ορθοδοξία», «δεν είναι ώρα για τέτοιες εσωτερικές διαμάχες».  Όσο έχουν τα όπλα οι κολλητοί των παπάδων δεν τρέχει τίποτα. Ιερός σκασμός και μούγκα όλοι. Όταν τα όπλα μοιράζονται σε περισσότερους, τότε αρχίζει το κλαψομούνι αφού η ιερή κωλοτρυπίδα τους δεν αισθάνεται πλέον ασφαλής.  


Και πότε άραγε θα έρθει η γαμημένη ώρα να ξεκαθαρίσουμε το θρησκευτικό; Τα τελευταία 1.700 χρόνια μας πάνε από αύριο σε αύριο.  Την μια κινδυνεύει η βασιλεύουσα, την άλλη ο βασιλιάς, την άλλη ο Αη-Βασίλης. Άσε που δεν υπάρχει τίποτα το θρησκευτικό προς διαπραγμάτευση. Ό,τι μαλακία πιστεύουν, ας την πιστεύουν, καρφάκι δεν μας καίγεται.  Ούτε πρόκειται κανείς να ασχοληθεί με το αν κάποια ημίζωα πιστεύουν σε παραδείσους και αναστάσεις νεκρών.  Το θέμα είναι καθαρά εξουσιαστικό και οικονομικό:  Ποιος τους διόρισε όλους αυτούς τους τραγοειδείς  υπανθρώπους ως νταβατζήδες των πάντων και αιώνιους κλεφτοταμίες του έθνους;  Κάποιος αρχιδολοφόνος αυτοκράτορας της Νέας Ρώμης;  Όμως κάτι διάβασα για κάποιο Μωάμεθ Β΄ που ξεπάτωσε τις ξεχειλωμένες κωλότρυπες των Ρωμαιοβυζαντινών.  Άρα ο Μουχαμέτης επικύρωσε τον διορισμό του παπαδαριού ως νταβατζήδων του έθνους, έτσι δεν είναι; Όμως κάπου διάβασα πάλι ότι οι ραγιαδαίοι (με την βοήθεια της Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας) έκαναν επανάσταση και έδιωξαν τους τουρκόσαυρους…


…Ώπα μάγκες, γιατί κάπου το’χασα.


Αφού η Νέα Ρώμη και ο Μούχαμας είναι παρελθόν, ποιος έχει κατσικώσει στο σβέρκο μας αυτά τα ιερά παρτάλια; Ποιος τους εδωσε το δικαίωμα να νηπιοβαφτίζουν τους Νεοέλληνες με εβραϊκά ονόματα;  Ποιος τους έβαλε να κάνουν ιουδαϊκή προπαγάνδα στα σχολεία; Ποιος τους αναγόρευσε σε επίσημη θρησκεία όταν δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με την Αρχαία Ελλάδα και το πνεύμα της; Ποιος εξακολουθεί να τους στηρίζει όταν αποδεικνύουν με καθημερινή λασπολογία την απέχθειά τους προς κάθε τι αρχαιοελληνικό;


Από πότε οι χτεσινοί καταστροφείς αγαλμάτων και εμπρηστές βιβλιοθηκών έγιναν υπέρμαχοι του έθνους και προστάτες της γλώσσας του; Από πότε οι δολοφόνοι των Ελλήνων και οι άρπαγες των περιουσιών τους, έγιναν τμήμα των «παραδοσιακών» αξιών; Αυτοί δεν είναι που ενισχύουν και ταΐζουν κάθε πουστιάς πουστίδι που μας έχει κουβαληθεί εδώ; Ή μήπως τα λέω λάθος;




Σωροί από αλλοπρόσαλλες θεωρίες αναπτύχθηκαν εκ του μηδενός από τους χυσοταϊσμένους απολογητές προκειμένου να αθωωθεί ο εγκληματικός χριστιανισμός τους. Π.χ. το ότι ήταν δήθεν Γότθοι, Ισπανοί και το μουνί της συφιλιάρας χριστιανής μάνας τους εκείνοι που σκότωναν, έκαιγαν και γκρέμιζαν επί Βυζαντινής Σκατούλας.  Ακόμα και στην χλωμή περίπτωση να ήταν ΟΛΟΙ οι εκδοροσφαγείς ξένοι μισθοφόροι δεν αντέχω στον πειρασμό να ρωτήσω: Με τις διαταγές τίνος και προς όφελος ποίου γίνονταν αυτά; Υπάρχει άραγε πιο σαφής παραδοχή ότι και η θρησκεία και το κράτος του Βυζαντίου ήταν ανθελληνικά ως το κόκαλο;




Και πάλι θα κάνω μια υπόθεση εργασίας, ότι ΤΟΤΕ ήταν έτσι τα πράγματα όπως τα λένε οι σημερινοί σκατόστομοι. ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν που όλοι οι εν τη Συνόδω ιεράρχες και παρακοιμώμενοι της αρχιπουστιάς είναι Νεοέλληνες, γιατί λυσσάνε εναντίον της παλαιάς Ελληνικής Θρησκείας; Αφού μάλιστα καταλεηλάτησαν με νόμους του κράτους την περιουσία της (βλ. Θεοδοσιανό Κώδικα, 16.10  De paganis, sacrificiis et templis ) γιατί δεν επιζητούν έστω και τώρα την εθνική συμφιλίωση; Γιατί αυτοί οι «φιλάνθρωποι», και οι «γεμάτοι κατανόηση και αγάπη» (sic) λειτουργοί δεν  προσφέρουν συμβολικά ένα μικρό κομμάτι της αμύθητης (κλεμμένης) περιουσίας τους υπέρ της αναβίωσης της Εθνικής Θρησκείας; Γιατί παθαίνουν ταραχή όταν κάποιος αρχίζει να ασχολείται με τους αρχαίους Θεούς; Τι φοβούνται από τις Ελληνικές Αξίες; Γιατί επιμένουν να μιλούν για «ειδωλολατρία» και «βάρβαρες ζωοθυσίες» αυτοί που τετραποδίζουν κουβαλώντας εικονίσματα λαθρομεταναστών θεών και που κάθε Πάσχα εξολοθρεύουν τα καψερά τα αρνάκια κατά εκατομμύρια;  




Είναι φανερό ότι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. Το χριστιανορθόδοξο ιερατείο, δηλαδή το εβραιόψυχο πουστοσυνονθύλευμα, ό,τι φιλελεύθερη προσωπίδα και να βάλει, παραμένει διαχρονικά ανθελληνικό, σκοταδιστικό, αλαζονικό, εγκληματικό και αμετανόητο. 




Έχουν δώσει εξετάσεις πάμπολλες φορές στον πατριωτισμό και έχουν απορριφθεί. Το ιδεολόγημά τους είναι καθαρά διεθνιστικό και μισελληνικό.  Συμπλέουν με το έθνος όταν δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και κοιτάνε μόνο την πάρτη τους σε όλες τις άλλες περιπτώσεις και ειδικά στα δύσκολα.  Πάντοτε προκρίνουν την δική τους επιβίωση σε βάρος του έθνους. Πρόκειται για ένα είδος κακοήθους παρασίτου που σκοτώνει τον ξενιστή αν εκείνος αρνηθεί να μεταλλαχτεί.



Ερώτηση κρίσεως # 1: Ωραία, χάριν της εθνικής ενότητας ας πούμε ότι αφήνουμε την Ορθοδοξία για μετά. Την Φεουδαρχία και την Μασονία μπορούμε να τις χτυπήσουμε ή και πάλι θα διχαστεί το έθνος;  

Ερώτηση κρίσεως # 2: Αν ο Χ μητροπολίτης ο οποίος διαχειρίζεται την τεράστια ακίνητη περιουσία της Μητροπόλεώς του είναι τέκτονας, ποια από τις τρεις (3) πλευρές της προσωπικότητάς του υπερισχύει των άλλων; Εκείνη του ορθόδοξου, εκείνη του φεουδάρχη ή εκείνη του μασόνου;



Ρε μαλάκες χριστιανοί δούλοι, όσο προσπαθείτε να αποφύγετε τις φάπες της λογικής, τόσο περισσότερες θα αρπάζετε ως καρπαζοφάγοι που είστε.  Ρε ταφοβαφτισμένα βούρλα, έχουμε να κάνουμε με τρεις σφιχταγκαλιασμένες οχιές. Ή και τις τρεις θα χτυπήσουμε ή καμία. Αν χτυπήσουμε την μία, οι άλλες δύο οχιές θα γυρίσουν και θα μας δαγκώσουν. Αν χτυπήσουμε τις δύο, η τρίτη θα μας επιτεθεί με ό,τι έχει και δεν έχει. Το να τις βάλουμε να φάνε η μια την άλλη, αν και δύσκολο, ομολογώ ότι είναι το μόνο που έχει κάποιο ενδιαφέρον.
 

Ως προς την «συμβολή» της ορθόδοξης οχιάς στην εθνική υπόθεση:

Τόνοι χαρτιού με αφορισμούς, κατάρες, παπαδομπινελίκια και υπογεγραμμένες δηλώσεις καταδίκης, όλα εναντίον των Ελλήνων, γεμίζουν τις παγκόσμιες βιβλιοθήκες. Από την εποχή του πρώτου Πατριάρχη της Κωλούπολης ως τον παρόντα παγκοσμιοποιητή Βοθρολομαίο, το ιερατείο του Κεράτιου κόλπου μας έχει γαμήσει το κέρατο.  Και να ήταν μόνο το σκατοψύχι που μας ρίχνουν, στο διάολο να πάει. Οι μεταφυσικές μάντολες είναι γι αυτούς που τις πιστεύουν και τις έχουμε γραμμένες στον πούτσο μας. Το κακό είναι ότι αυτή η εθνοκτόνος συμμορία ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ με όλους τους κατακτητές.  Καταπιέζει, βασανίζει και δολοφονεί οποιονδήποτε ξεφεύγει έστω και λίγο από την δογματική της γραμμή. Νοθεύει την παράδοση και τις αξίες, διαστρεβλώνει γεγονότα και συκοφαντεί ιστορικές μορφές. Εισπράττει φόρους για να ταΐσει τους τεμπελαράδες καλοπερασάκηδες υπαλλήλους της και αδιαφορεί για τις συμφορές που βρίσκουν την πατρίδα.  Πλειοδοτεί σε μεγάλα λόγια και ψευδείς υποσχέσεις και στηρίζει με κάθε τρόπο τις ξενόδουλες κυβερνήσεις και τις πολιτικές τους. Πριμοδοτεί και αναδεικνύει ανύπαρκτους και μετριότητες ενώ καταδικάζει στην φτώχεια και στην αφάνεια τους ανθρώπους που υπερβαίνουν το σάπιο «υπόδειγμα» που πλασάρει η ίδια. Στους πολέμους παραμένει νιαουρίζοντας στα μετόπισθεν ενώ στις ξένες κατοχές στηρίζει τις γαμημένες φάρες των προδοτών και των δοσίλογων.


Ως προς το «φιλανθρωπικό» έργο της:

Πριν δυό χρόνια είχα λάβει μια επιστολή από την Μητρόπολη μιας γειτονικής πόλης. Με ένα δακρύβρεκτο κείμενο μου περιέγραφαν συνοπτικά την δεινή οικονομική θέση στην οποία είχε περιέλθει το πτωχοκομείο τους και μου ζητούσαν να ενισχύσω οικονομικά την προσπάθειά τους. Παρόλο που εξ ορισμού τέτοια μαγαζάκια περιθάλπτουν μόνο θρησκόληπτους πτωχούς μπήκα στον κόπο να το ψάξω. Στις φωτογραφίες και στον ιστότοπό τους αντίκρισα ένα μίζερο άσυλο στο οποίο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος μετά την πρώτη βραδιά διαμονής θα σκεφτόταν σοβαρά την αυτοκτονία. Μετά από μια έρευνα στον ισολογισμό του εν λόγω «ιδρύματος» διαπίστωσα ότι ο κάθε φιλοξενούμενος πτωχός «στοίχιζε» το εξωφρενικό ποσό των 2.500 ευρώ τον μήνα (!) Μιλάμε για κουφάλες χωρίς ανταλλακτικό. Με δυόμιση χιλιάρικα το μήνα σε εξάστερο με τζακούζια θα τους είχα τους παππούδες.  Θα τους τάιζα μπον φιλέ με συνοδεία Ντομ και μια ξανθιά βίζιτα την εβδομάδα σε όποιο γερόντι του έκανε ακόμα κούκου. Ρε αυτοί μας τρολλάρουν στα ίσια κι έχουν απαίτηση να μιλάμε σοβαρά μαζί τους.


Ως προς την θρυλούμενη «αγνότητα» των απλών παπάδων:

Πέρα από την καθημερινή αφαίμαξη στα παγκάρια η οποία είναι πανχριστιανική σταθερά,  πέρα από τα πολύτιμα εικονίσματα που βγάζουν πόδια και φεύγουν περπατώντας από τις εκκλησίες, θα έχετε ακούσει για τις ρασοεκδρομές. Ξέρετε εκείνες τις τσάρκες που ο ρασοφόρος σέρνει τα σάψαλα σε διάφορα μοναστήρια για να αγοράσουν τα κομποτρίχια που φτιάχνουν κατά τις ώρες του ατελείωτου κωλοβαρέματος οι καβλόγεροι και οι καβλόγριες. Τουλάχιστον τρία (3) διαφορετικά  γραφεία ταξιδιών μου έχουν επιβεβαιώσει το ίδιο πράγμα: Ότι οι παπάδες που τις οργανώνουν παζαρεύουν τιμή ως εξής: «25 ευρώ τελική», λέει το γραφείο. «Πές τους 30», απαντάει ο παπάς, «το τάλιρο δικό μου». 5 Χ 50 = 250 ευρώπουλα έξτρα μεροκάματο ο παπά-Γιαγκούλας. Το ότι 3 στους 100 είναι σωστοί και ειλικρινείς σε αυτά με τα οποία μπαλαμουτιάζουν την πλέμπα δεν λέει τίποτα. Οι 97 κάνουν κουμάντο στη σαπιομαούνα κι όπου τους ακουμπήσεις λερώνεσαι.  Σε εποχή εξωπραγματικά υψηλής ανεργίας δεν βρίσκεις πουθενά παιδί παπά που να μην είναι τακτοποιημένο σε δουλειά.



Ένας κολλητός ο οποίος τυχαίνει να είναι Ορθόδοξος μου λέει:

«Ρε φίλε, έχεις δίκιο σε πολλά. Είμαι χριστιανός αλλά εξοργίζομαι με την στάση της θρησκείας μου σε πολλά θέματα. Επιθυμώ να την καθαρίσω από τα ξένα στοιχεία και ειδικά από το ιουδαϊκό, ξέρεις Παλαιά Διαθήκη χου, μονάχα Χριστός και Καινή Διαθήκη.. Θέλω να καθαρίσω την Ορθοδοξία από τους βρωμιάρηδες. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στην ανωμαλία. Ξύρισμα και διαπόμπευση στους ιερωμένους που είναι παιδόφιλοι και πούστηδες… Επίσης δεν μπορείς να λέει κάποιος ότι υπηρετεί τον Χριστό και να είναι μασόνος… Ούτε να καταριέται την Ελλάδα και να υμνεί το Ισραήλ…»


«Ρε αδερφέ», του λέω, «κατ’ αρχάς είσαι αιρετικός. Σε άλλη εποχή θα σε βασάνιζαν και θα σε λιθοβολούσαν σούμπιτο τα φιλαράκια σου οι ρασοφόροι γι αυτά που λες… Έπειτα, δεν γίνεται να καθαρίσει αυτό το πράμα. Είναι επίτηδες φτιαγμένο έτσι που να μην επιδέχεται καθαρισμό… Είναι μια αιώνια βόμβα στα θεμέλια του έθνους… Η Καινή Διαθήκη βασίζεται πάνω στην Παλαιά, δεν στέκεται μόνη της.  Έχουν χτίσει μια πολυκατοικία πάνω σε αυτό το εβραϊκό παραμύθι οπότε τι θα γίνει αν πας και κόψεις τις κολώνες του ισογείου;  Θα σου σκάσει όλο στο κεφάλι. Εγώ παρόλα αυτά είμαι μαζί σου επειδή αυτά που ζητάς έχουν νόημα... Για δοκίμασε όμως να τα πεις τα ίδια σε οπαδούς. Θα σου δώσουν να φας τον γάλο με τα πούπουλα… Όσο γι αυτά που μας λένε ότι «είπε» ο Χριστός, τα είχε πει ο Σωκράτης 400 χρόνια πριν. Πού λες ότι τα βρήκανε οι Εβραίοι γιδοβοσκοί τα τσιτάτα; Στις Ελληνικές βιβλιοθήκες της Αντιόχειας και της Αλεξάνδρειας, πού αλλού; Γι αυτό τους κορόιδευαν οι διαβασμένοι στις Ελληνικές πόλεις και τριακόσια χρόνια σέχτα δεν μπορούσαν να πιάσουν φράγκο στην Ελλάδα. Οι λιγδοτάμπαροι συνωμότες είχαν κακοαντιγράψει κάποια θραύσματα ελληνικής φιλοσοφίας και προσπαθούσαν να πουλήσουν τον γάιδαρο για καθαρόαιμο…  Αφού δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν το παραμύθι στους Έλληνες, το πλάσαραν στους δούλους και στους βοϊδο-Ρωμαίους της παρακμής. Γι αυτό οργανώθηκε η σφαγή των Ελλήνων επί Βυζαντίου. Αν δεν εξοντώνονταν οι πυρήνες της λογικής, δεν θα μπορούσε ποτέ να επικρατήσει αυτή η θρησκεία του παραλόγου… Όπως και να’χει, σήμερα κοίτα την πάρτη σου. Για να σώσεις τους άλλους, ξέχνα το. Δεν θέλουν να σωθούν. Μια χαρά περνάνε βουτηγμένοι στα χρέη και στα σκατά.  Αν θες να αναβάλλεις για λίγο το μοιραίο για τον εαυτό σου, γύρνα τάχιστα στο παλαιό ημερολόγιο…»


Νομίζω ότι αρκετά ασχοληθήκαμε με τα λογιστικά της συμμορίας των πούστηδων, των συνωμοτών και των απατεώνων.  Ας τους πάρει όλη την περιουσία το ΤΑΙΠΕΔ και ο τοκογλύφος που κρύβεται πίσω από δαύτο, να τελειώνουμε. Όμως μην τρώτε την φόλα έτσι εύκολα. Κόλπο είναι ο δήθεν χωρισμός κράτους-εκκλησίας. Στα μουλωχτά γίνεται τώρα η μεγάλη διαπραγμάτευση, η οποία αφορά τον ρόλο που θα παίξουν τα παπαδόσκυλα στα χρόνια που έρχονται.  Το κομμάτι που ελέγχουν δεν είναι τόσο μεγάλο όσο στο παρελθόν αλλά ακόμα έχουν αρκετή πειθώ τα κουραδόρασα. Οι κτηνοβάτες θεοί επέστρεψαν και είναι νταβραντισμένοι. Γουστάρουν να γαμηθούν με τα κτήνη, να κυλιστούν μαζί τους στα σκατά και στο τελείωμα να μακελέψουν την ζωοανθρωπότητα.  Χρειάζονται την βοήθεια του ιερατείου στην αλλαγή που θα γίνει μετά τον μεγάλο πόλεμο.



…Σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας σας ακούγεται, ε; Κι εμένα το ίδιο. Όμως αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι ακόμα πιο απίστευτα. Ποιος μπορούσε να δει πριν είκοσι χρόνια το λαθροτσουνάμι, την γυφτοπαλίρροια, την επέλαση των Λοάτκι και την φορολογική λαίλαπα;  Ποιος μπορεί να δει τώρα τις ρουκέτες που έχουν εκτοξευτεί και που θα σκάσουν αύριο στα κεφάλια μας; 




Τα παγκόσμια γεγονότα μοιάζουν με ένα τερατώδη και χαοτικό μηχανισμό από ρότορες που περιστρέφονται με χίλιους τρόπους και κλειδώνουν σε συγκεκριμένες θέσεις. Όλο το συμπούρδελο του πλανήτη (ή του μάτριξ, αν θέλετε) όσο πάει και συντονίζεται περισσότερο με τις συντεταγμένες που έχουν θέσει οι εξωπεριβληματικές δυνάμεις. Οι Σκιές έχουν ξεσαλώσει και τρέχουν τους δούλους τους στο κόκκινο.



Τα ανθρωπάκια καταρρέουν το ένα μετά το άλλο σαν πούλια του ντόμινο.  Χάνουν το λιγοστό μυαλό τους και τρέχουν όλο και πιο γρήγορα αλλά άσκοπα, όπως το χαμστεράκι στον κύλινδρο.  Τώρα που μιλάμε οι ψυχιατρικές πτέρυγες όλων των νοσοκομείων της υφηλίου είναι ασφυκτικά γεμάτες, κυρίως με νέους. Η κατανάλωση ψυχοφαρμάκων από τους λυτούς κάθε μέρα αυξάνεται. Η παγκόσμια πρέσα σφίγγει κι άλλο. Το ξεχαρβάλωμα του παρόντος κόσμου γίνεται ολοένα και πιο επιταχυνόμενο.


Τέτοιες στιγμές η έλλειψη του πανάρχαιου Εθνοφυλετικού Αριστοσυμβουλίου παραείναι φανερή. Στις προπαρασκευές της παγκόσμιας θυσίας στις οποίες βρισκόμαστε, ο όρος «ιερατείο» είναι πλέον εντελώς αδόκιμος για να το περιγράψει αφού παραπέμπει σε σύνοδο ιερέων (=σφαγέων) οργανωμένης θρησκείας ή μυστικής αδελφότητας.  Το Αριστοσυμβούλιο δεν έχει σχέση με τις συμμορίες των θεών. Αντίθετα, πάγια θέση του είναι η εξάλειψη όλων των ιερατείων και η απελευθέρωση του ανθρώπου από την θρησκευτική σκλαβιά.


Μπορεί οι τελευταίοι οργανωμένοι μύστες του να κατεσφάγησαν πριν 1.500 χρόνια από το ιερατείο του Βυζαντίου, όμως το ξεπάστρεμα είχε ξεκινήσει πολύ πιο πίσω. Ήδη από την σκοτεινή περίοδο της κρονολατρίας (που προηγήθηκε της δωδεκαθεϊστικής θρησκείας), η αφρόκρεμα της σαπίλας των τεχνοζόμπι που είχε επιβιώσει από τον καταποντισμό της Ατλαντίδας, κατάφερε μεθοδικά να διεισδύσει στα άδυτα των ναών. Οι συνωμοσίες και οι δολοφονίες με έπαθλο την τιτανική γνώση συνεχίζονται για αιώνες, ώσπου οι εισβολείς έχοντας μετατρέψει τα άβατα σε κέντρα μαγείας, ρουφιανιάς και τσαρλατανισμού, γίνονται εξωστρεφείς. 


Με χαρτορίχτρες, καφετζούδες και μαστουρο-Πυθίες καπελώνουν οτιδήποτε αξιόλογο υπήρχε στο θρησκευτικό καλάθι (π.χ. την ηρωολατρεία) και οδηγούν τις πόλεις-κράτη σε έναν αδιάλλακτο, άνευ ορίων υλισμό και σε μια προμελετημένη κρίση αξιών. Η εθνική θρησκεία της κλασικής Ελλάδος (του ε.ε. 6.500 και ένθεν) είναι ήδη αρκετά άρρωστη για να επιδεχθεί οποιουδήποτε είδους θεραπεία. Η εμφύλια σύγκρουση που ακολουθεί και την οποία έχει ενορχηστρώσει το ζάπλουτο ιερατείο, μετατρέπει τον Ελλαδικό κόσμο σε κρανίου τόπο.  Κατόπιν, ό,τι ικμάδα δύναμης έχει απομείνει στην ηπειρωτική χώρα εξαντλείται στο μακεδονικό πυροτέχνημα, την τελευταία εξόρμηση των θεών προς τα ανατολικά (μια εκστρατεία για την οποία δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα). 


Είναι τραγικό το ότι η κορύφωση του ελληνικού φωτός συμπίπτει με την ολοσχερή εξάντληση των ανθρώπινων πόρων του.  Οι θεοί και τα ιερατεία τους έχουν επιτελέσει το βρώμικο έργο τους.  Η Ελλάδα είναι έτοιμη να πέσει ως ώριμο φρούτο στα νύχια του ειδεχθούς εβραιοχριστιανισμού.  Ενδεικτικά να πω ότι ούτε η θεωρούμενη ως υπερδύναμη Ρώμη δεν τόλμησε ποτέ να επαναλάβει το εγχείρημα του Αλεξάνδρου. Οι Ρωμαίοι κατσαπλιάδες περιορίστηκαν να βρέχουν τα βρωμοπόδαρά τους στις ακτές της Παλαιστίνης και της Αιγύπτου ενώ ταυτόχρονα εξαφάνισαν όλα τα περί της εκστρατείας συγγράμματα.      


Η εξαφάνιση της εθνοφυλετικής μνήμης μέσω της καταστροφής της πολεμικής βιβλιογραφίας της είναι υπεύθυνη για την σημερινή Ύβρι που αποκαλείται «Νεοελληνικό κράτος» καθώς και για την εχθρική στάση του απέναντι στο έθνος.  Η ιερατική σπείρα έχοντας αποτύχει δύο φορές να επιβάλλει τον μονοθεϊσμό, μια με το φιάσκο του ορφισμού και μια με την απόπειρα να θέσει τον Δία υπεράνω των άλλων θεών, αναγκάστηκε να εισάγει φρέσκο ψέμα από την Ανατολή.  


Βέβαια τίποτα «φρέσκο» δεν υφίσταται στην ιουδαϊκή παρτιτούρα. Η ίδια μουχλιασμένη συνταγή με τις βαρετές νότες της μισανθρωπίας, τις σκοταδιστικές συγχορδίες και το γιαχβεδικό λιμπρέτο της αδιέξοδης πορείας.  Σε μια χυδαιότατη εκπούστευση του προμηθεϊκού μύθου, ο άνθρωπος όχι μόνο τρώει αμάσητη την σκατιά του προπατορικού αμαρτήματος αλλά φορτώνεται και την παραμυθολογική σταύρωση του Τζέχου.


Όπως είναι αναμενόμενο, οι ακραίοι θεατρινισμοί και οι κάκιστες πλαστογραφίες των μύθων δεν καταφέρνουν να πείσουν τους εφευρέτες του θεάτρου.  Η πλειοψηφία των Ελλήνων αντιδρά στην αντικατάσταση των αξιών της και στην εισαγωγή του εβραιοχαλδεϊκού μυστικισμού.  Τότε, τον ρόλο της πειθούς αναλαμβάνουν το ρωμαϊκό και το βαρβαρικό ξίφος. Το επίσημο υπερκράτος κάνει τα στραβά μάτια στην εισβολή αλλοεθνών και δολοφόνων ενώ ταυτόχρονα αρνείται να παράσχει ουσιαστική προστασία στους αυτόχθονες υπηκόους του. (Κάντε την αναγωγή στο σήμερα και θα καταλάβετε πολλά).  


Ενώ η καταπίεση και ο σκοταδισμός επικρατούν στην επιφάνεια, η αντίσταση του ελληνικού πνεύματος διαβρώνει όχι μόνο τις πολιτικές και πνευματικές δομές του ρωμαϊκού κράτους αλλά και τον ιουδαιοχριστιανισμό σε βάθος. Τα ατού του τελευταίου ακυρώνονται και οι δοξασίες του αντικαθίστανται σταδιακά από φυλετικές μνήμες που ενυπήρχαν στα γονίδια.  Η μια χριστιανική αίρεση ξεφυτρώνει πίσω από την άλλη και η ιερατική κωλώστρα  δεν κάνει τίποτε άλλο από το να προσπαθεί να μπαλώσει τις τρύπες στην ιδεολογική σκυλοπνίχτρα της που μπάζει νερά. Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που το Ανατολικό Ρωμαϊκό Κράτος κάνει ξαφνικά στροφή 180 μοιρών και υιοθετεί τα Ελληνικά ως επίσημη γλώσσα του. Βέβαια ο πόλεμος εναντίον των εθνικών ιδεωδών και εναντίον της ελληνικής φιλοσοφίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και με άσβεστο μίσος. Θα χρειαστούν άλλοι δυόμισυ αιώνες στο πουτσόδουλο μασονείο της Πουστούπολης για να σκαρφιστεί το κόλπο με το σχίσμα. Κάνοντας μια σατανική τρίπλα με πρόσχημα τις  ρουφιανιές του χυσοξεκούτη Πάπα, το ανατολικό ιερατείο προσποιείται ότι έχει αποκτήσει εθνική συνείδηση και χρησιμοποιεί αυτή την «νέα» εθνική ταυτότητα για να βαθύνει το ρήγμα. Όλο το παραπάνω είναι η αντίδραση της θηλυκής πλευράς της Ελληνικότητας. Σήμερα, η φερτή θρησκεία του λαθρομετανάστη γυφτο-Χριστού και της Παναγύφτισσας μάνας του έχει πια αιρετικοποιηθεί υποσυνείδητα από τους ίδιους τους οπαδούς της. Μένει πλέον να πάρει τα ηνία η αρσενική πλευρά και να πετάξει στον κάδο των σκουπιδιών όλες τις θρησκείες και το υπόλοιπο φορτίο με τα ματζούνια.



Μπορεί η δολοφονική σέχτα των θεϊστών να μην σταμάτησε ποτέ τις εκτελέσεις και τους αποκεφαλισμούς των Αριστοσυμβούλων όμως και ο απόκρυφος κώδικας του DNA δεν έπαψε ποτέ να επαναλαμβάνει απαράλλακτα τις κυτταρικές αλληλουχίες τους σε τυχαία σώματα και μέσω αυτών να αναδημιουργεί τις χαμένες εθνικές δομές.  Σε απλά ελληνικά, οι μύστες εξακολουθούν να υπάρχουν μέσα στον κορμό του υπόδουλου έθνους αναμεταδίδοντας με ασφάλεια ως ανεξάρτητες μονάδες τις γονιδιακές κρυπτο-εντολές. 



Αν το δούμε από την αντίθετη πλευρά, δεν είναι σύμπτωση που η μισαλλοδοξία του μονοθεϊσμού είναι θεμελιωδώς ασύμβατη με τις Ελληνικές Αξίες. Ακόμη και οι δήθεν «ανθρωπιστικές» απόψεις του είναι προσεκτικά σχεδιασμένες γεωπολιτικές παγίδες.  Το βδελυρό υβρίδιο του Ελληνοχριστιανισμού ενώ είναι προσβολή για τους νόμους της Φυσικής, της Χημείας, της Ανθρωπολογίας και καμιά εικοσαριά άλλων επιστημών, αποτελεί το τέλειο θρησκευτικό κέλυφος για το αντίστοιχο πιθηκοειδές υβρίδιο του Νεοέλληνα. 


Τα προβλήματα είναι αλληλένδετα: Η ορθόδοξη εκκλησία προστατεύει τους γύφτους, οι τοκογλύφοι προστατεύουν την μαφία και οι πολιτικάντηδες προστατεύουν τους λαθροεισβολείς. Οι τοκογλύφοι δημιουργούν την οικονομική ύφεση, την ανεργία και την λαθρομετανάστευση, οι πολιτικάντηδες σαμποτάρουν την ηθική ανάκαμψη, οι εισβολείς ροκανίζουν το έθνος, ο πολίτης ροχαλίζει, ενώ η εκκλησία ή κάνει πίπες ή κάνει την πάπια πακετάροντας χρήμα. Όλοι οι παράγοντες συμπράττουν για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα.


Η υπέρτατη προσφορά των Ελλήνων στον παγκόσμιο «πολιτισμό» (αν βέβαια το «Μπουρκίνα Φάσο έχεις ταλέντο» και τα διάφορα «clasicos» του κλωτσόμπαλου μπορούν να θεωρηθούν πολιτισμός), δεν είναι ούτε η φιλοσοφία ούτε η δημοκρατία ούτε φυσικά οι Ολυμπιακοί Φαγώνες.  Τα παραπάνω «επιτεύγματα» αποτελούν υποπροϊόντα του Ελληνικού Φαινομένου.  Το πραγματικό δώρο των Ελλήνων προς τις πιθηκόρατσες και τα σαυροειδή φυλετικά σκουπίδια που μολύνουν τον πλανήτη με την παρουσία τους είναι η δυνατότητα που τους δίνει να υπερβούν την φύση τους, δηλαδή να αποπιθηκοποιηθούν. 


Ουσιαστικά πρόκειται για δώρο-άδωρο αφού η πλειοψηφία όχι μόνο δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το θαυματουργό κουτί που της έχει προσφερθεί αλλά δεν θέλει ούτε να διαβάσει τις οδηγίες χρήσης.  Μια λεπτομερής μελέτη της θεομαχίας για παράδειγμα, θα έβγαζε άχρηστα τα 3/4 των κυκλοφορούντων βιβλίων. 


Το έχω ξαναγράψει ότι η κρίση που βιώνουμε δεν είναι ούτε οικονομική, ούτε γεωπολιτική, ούτε κοινωνική. Είναι πρωτίστως ΗΘΙΚΗ. Η σοδομισμένη από το εβραιοχριστιανικό ιερατείο μικροαστική ηθική της Νεοελλάδος μπορεί να μην ήταν ποτέ τέλεια αλλά τύχαινε να είναι σε κάποια σημεία συμβατή με την πλειοψηφία του πληθυσμού. Τώρα η νεοεποχίτικη «ηθική» είναι παντελώς ασύμβατη με την πλειοψηφία.  


Η εμφάνιση του πλαστού διλήμματος «παγκοσμιοποίηση ή οπισθοδρόμηση» είναι επακριβώς η παγίδα του ιερατείου. Αυτοί που θα επιζήσουν από τον πόλεμο θα είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν πακέτο τις νέες αξίες. Επιλογή δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ. Οι θεοί παίζουν με σημαδεμένες τράπουλες και το καζίνο είναι ιδιοκτησία τους. Ο μόνος τρόπος να τους κερδίσεις είναι να μην παίξεις το παιχνίδι τους, να τους πετάξεις την τράπουλα στα μούτρα.


Πολλοί προσπάθησαν να βγουν από το μάτριξ και χάθηκαν στο δρόμο. Η ανεξάρτητη πορεία είναι αχαρτογράφητη και σίγουρα έχει ανηφόρες και ζόρια.  Όμως η απόπειρα επαναφοράς σε παρωχημένες, ιουδαϊκής παραγωγής ηθικές οι οποίες ποδηγετούνται από τεκτονικά κνώδαλα και βάταλους αρχιερείς είναι καταδικασμένη εξαρχής σε αποτυχία.


Καταλήγουμε και πάλι σε αυτό που έλεγε ο Αριστοσύμβουλος Ηράκλειτος για τους νεκρούς: στα σκουπίδια και ακόμα πιο πέρα.  Αν τα πάντα αλλάζουν και τίποτα δεν μένει το ίδιο, χρειάζεται ΝΕΑ ηθική, βασισμένη στις διαχρονικές ανάγκες του έθνους, δηλαδή οι ιερατικοί νεκροί θα πρέπει να γαμωταφίζονται επαρκώς. Όσο περισσότερο γαμάει κανείς τους πεθαμένους, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να παραμείνει ζωντανός.



Στο σταυροδρόμι της μεγάλης σύγκρουσης δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και καλοσύνες. Χρειάζεται καθαρό μυαλό και ψυχρή αποφασιστικότητα. Ο γονιδιακός προγραμματισμός επαρκεί για να μας μεταφέρει στο αύριο, φτάνει να γίνει σωστά η επανεκκίνηση.




Αν υποστηρίζετε ότι είστε Έλληνες θα πρέπει να ανακαλύψετε κάτι εντελώς νέο και όχι να αναμασάτε τα ξερατά και τα αφρόσκατα του ιερατείου της Βαβυλώνας. Αν δεν είστε ικανοί να ανακαλύψετε κάτι μόνοι σας, τότε θα πρέπει να καταπιείτε τον σκατο-εγωισμό σας και να ακολουθήσετε αυτούς που είναι ικανοί να παραγάγουν πρωτότυπη σκέψη.



Ο Μέγας Παίκτης φέρνει το τέλος όλων των θεών και την εποχή του μετα-Ανθρώπου.



Το κατώφλι είναι μπροστά μας.



Όποιος έχει αρχίδια ας τολμήσει να το διαβεί.




136 σχόλια:

  1. ΕΠΟΣ!
    ΚΑΙ ΥΜΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ.

    ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ.. ΑΠΟΚΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΞΕΝΙΣΤΗ.

    ΧΑΙΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΡΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάν' να γαμηθούν, να φύγουν αυτοί. Πόλεμος δίχως έλεος.

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν αυτό είναι προόδος, αλλά η (σιωπηρή) πλειοψηφία προφανώς δεν δίνει δεκάρα για παπάδες - παπάτζες και λοιπά θεάματα που προσφέρονται απλόχερα (ελλείψει άρτου), το κοινό των πατριδοκάπηλων - πατριδέμπορων (καρατζαφύρερ και CIA) περιορίζεται σε ελάχιστους εγκεφαλικά καμμένους, τα τσουτσέκια κουκουλοφόροι - antifa κ.ο.κ. σε μερικούς μισθοδοτούμενους τσόγλανους και στους γνωστούς "λύτες" ...
    Πιθανότατα στην μπαρμπουτιέρα που έχουν στήσει (καζίνο το λες εσύ), έχει μείνει μόνο ο παπατζής και ο αβανταδόρος.
    Φυσικά με το να έχεις πάρει χαμπάρι οτι σε ξεκοιλιάζουν και να μην κάνεις τίποτα (κάτι τέτοιο μου φαίνεται πως συμβαίνει) δεν είναι ότι καλύτερο ... πράγματι, το μη μαστουρωμένο σφαχτό έχει χειρότερη γεύση (σκληραίνουν οι ίνες κατά την επιθανάτια αγωνία) με αποτέλεσμα να δυσανασχετεί αυτός που το καταναλώνει (αν και σαυρόαιμος σαπροφάγος και όχι κατ' ανάγκη "γκουρμεδιάρης") αλλά το αποτέλεσμα για το σφαχτό είναι το ίδιο...
    Πιθανότατα τώρα που πλησιάζει το δρεπάνι, το (αρχέγονο) ένστικτο του φόβου θα οδηγήσει στο πανάρχαιο δίλλημα:
    Τρέξε ή πολέμησε ...
    - Για όσους τρέξουν: Ψάχτε καλή καβάτζα και καλή τύχη!
    - Για όσους πολεμήσουν: Η δύναμη καταστροφής που μπορεί να επιφέρει κάθε ευ-συνήδειτος άνθρωπος είναι ισοδύναμη με μια υδρογονοβόμβα το λιγότερο, μην ξεχνάς πως ακόμα και μια σχετικά μικρή βρωμερή διαστημική χιονόμπαλα, σπρωγμένη από την κοσμική επανάσταση μπορεί να ισοπεδώσει έναν οποιοδήποτε "χεσοπολιτισμό"

    αλλά υπό τις εξής προϋποθέσεις:
    α. Εάν σταθείς, ξεχνάς τον φόβο, έκανε τη δουλειά του (χτύπησε το καμπανάκι).
    β. Έχεις μόνο μια σφαίρα στη θαλάμη, χρησιμοποίησε τη με σύνεση
    γ. Ο χρόνος δεν υπάρχει πλέον, υπάρχεις εσύ, η σκανδάλη και ο στόχος.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάρκο ο μέγας Παίκτης υπό ποίες μεθόδους θα διεκπεραιώσει τις δράσεις του;Θα χτυπήσει τις σκιές στα ίσια;Θα επηρεάσει καταλλήλως τις θνητές συνειδήσεις ώστε να ψοφήσουν από ασιτία οι ιθύνοντες;Γιατί αναλαμβάνει δράση τώρα και όχι εδώ και χιλιάδες χρόνια;Είναι κομμένος απ'την ίδια κλωστή με αυτή των σκιών πριν την πτώση τους;Πολλές ερωτήσεις αλλά περιμέναμε καταρράκτη πληροφοριών για τον λεγάμενο και παίρνουμε σταγόνες πάλι.Πρώτον αυτό.

    Δεύτερον,όσον αφορά τους εχθρούς,παρόλο που όντως ο πραγματικός εχθρός είναι ο πάσης φύσεως τοκογλύφος,εν τέλει οι δράσεις διεκπεραιώνονται μέσω αλβανών,τούρκων,λαθρομεταναστών,πολιτικάντηδων,κουκουλοφόρων,ψωφοφόρων κλπ.Άρα οφείλεις να χτυπήσεις πρώτα τους τελευταίους αν δες να επιβιώσεις γιατί αυτοί είναι τα δόντια του λύκου.Εφόσον έχεις ξεδοντιάσει τον λύκο,του μαθαίνεις να κάνει κωλοτούμπες.

    Τρίτον,αναφέρεις ότι ο άνθρωπος είναι προϊόν εργαστηρίου.Αυτό οδηγεί σε τρεις εκδοχές.Είτε είναι μοσχάρια οι σκιές και του παρέδωσαν εκ γεννετής τα όπλα για τους πολεμήσει,είτε ο άνθρωπος υπήρχε πολύ πριν την επέμβαση των σκιών και οι σημερινές αισθήσεις μας και ο περιορισμός αυτών είναι το αποτέλεσμα της γςνετικής παρέμβασης,είτε ήμασταν όντως κρέατα απ'το εργαστήριο αλλά κάποιος,κάτι,κάποτε επενέβη και μας προσέφερε τα όπλα.Ποιο απ'όλα ισχύει;

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες τεκμηριωμένη απάντηση, θα περιμένεις ακόμα 5 χρόνια.

      Αν βιάζεσαι, άνοιξε την Ελληνική Μυθολογία. Νιάου-νιάου στα κεραμίδια είναι.

      Διαγραφή
  4. Ώδινεν ὄρος καὶ ἔτεκεν μῦν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω τι σόι ξωτικό είσαι αλλά:
    1. ΚΑΝΕΙΣ - μέχρι τώρα - δεν έχει περιγράψει με τέτοια ακρίβεια την πραγματικότητα.
    2. ¨Αξιζε το κόπο - κάθε μέρα - να μπαίνω στο site σου, να αντικρύζω την ακαλαίσθητη μουνοκλανιά που είχες βάλει και να ψάχνω μήπως ξανάρχισες τις αναρτήσεις σου.
    Νά είσαι καλά όπου και όποιος νάσαι άγνωστε φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μέγας Παίκτης υπάρχει περίπτωση να είναι μια μορφή επίθεσης και χειραγώγησης από ανθρώπους που ασχολούνται με τις σκοτεινές τέχνες και στην υπηρεσία της εκκολαπτόμενης παγκόσμιας χούντας. Υπάρχουν άτομα που μπορούν να σε κάνουν να ακούς φωνές ή να έχεις αναμνήσεις για πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ. Αν το καθεστώς σε πάρει σοβαρά θέμα χρόνου είναι προσπαθήσουν να σε μανιπιουλάρουν με εικονικούς φίλους και ότι άλλο μέσο έχουν στη διάθεσή τους ανάλογα πόσο σοβαρά θα σε πάρουν και τι αποτελέσματα επιτύχουν. Τον Μέγα Παίκτη πιθανό να τον ελέγχεις λογικά αν πέφτει σε αντιφάσεις ή ανακολουθίες και καλά κάνεις. Αλλά δεν φτάνει αυτό.

    Λέγεται πως και μόνο η γνώση ότι υπάρχει ο τάδε τρόπος ψυχικής χειραγώγησης, αυτόματα κάνει δύσκολη ως αδύνατη τη χρήση του συγκεκριμένου τρόπου εναντίον του γνώστη. Από όλες τις δυνάμεις, ανθρώπινες και μη. Γι αυτό το σύστημα ελέγχου προσπαθεί να αποκρύψει αυτή τη γνώση και να σπείρει το φόβο και την άγνοια.

    Υπάρχει και άλλη μια περίπτωση με τον Μέγα Παίκτη. Να είναι πνευματικό επισυναπτόμενο. Με ύπνωση μπορεί να τεσταριστεί αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα προαπαιτούμενα που έχουν τεθεί από την πλευρά μου υπερβαίνουν τα ειωθότα. Η μόνη φωνή που ακούω είναι η φωνή της ψυχρής λογικής.

      Διαγραφή
  7. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΙΔΕΧΘΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΕΤΑΕΜΦΥΛΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΑΓΝΩΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

    ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝΑΚΑΤΑΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΓΕΩΚΤΗΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ 100 150 200 250 300 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΤΕΤΡΑΠΗΣΑΝ ΣΕ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ

    ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΣ ΟΝΟΜΑΣΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΪΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΕΛΙ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΕΝΟΣ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΔΥΟ ΤΡΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΕΝΤΕ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΟΥΜ-ΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΜ-ΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΜ-ΚΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ

    ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΨΗ ΟΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΚΩΜΩΔΙΑΣ

    ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΜ-ΚΑΝ ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ-ΣΥΖΥΓΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕ ΜΙΝΙ

    ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΒΕΓΓΟΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΧΟΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΛΟΓΩ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ (ΓΑΛΙΣΤΙ ΑΣΑΝΣΕΡ) ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΓΕΛΑΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΛΑΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ “ΡΕΝΑ” ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ VIDEO ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
    ΕΔΩ:
    https://anti-amazon.blogspot.com/2011/09/cia-masons.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. amp.newsbomb.gr/kosmos/story/938794/to-parisi-stis-floges-ti-einai-ta-kitrina-gileka-kai-giati-exegerthikan-kata-toy-makron-pics

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλως σε βρήκα και πάλι αδελφέ, αμα έθεις Αθήνα κερνάω καφέ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειχα διαβασει καποτε(τεσσερα,πεντε χρονια πριν,δεν θυμαμαι ακριβως),στο ιστολογιο Εσχατη Γραμμη Ανασχεσεως,οτι η Βορειος Κορεα,ειναι η ελπιδα της ανθρωποτητος.
    Ο Κιμ δηλωσε πριν απο μερικα χρονια,οτι το Ισραηλ ειναι ενας καρκινος που πρεπει να ξεριζωθει.http://mavroskrinos.blogspot.com/2014/08/blog-post_8.html
    Κατι αλλο:Περισυ τον χειμωνα,σε ενα ακραιο φαινομενο εδωσαν το ονομα Ιολη!
    Αργοτερα σε ενα αναλογο φαινομενο με αρκετα μποφωρ,εδωσαν το ονομα Μινωας.
    Τον Σεπτεμβριο,με την δυνατη βροχη μαζυ με κρυο,Ζορμπας-Ξενοφων.
    Πριν μια εβδομαδα,εδωσαν το ονομα Πηνελοπη.
    Τελικα οι χατζηελληνες-τουρκοβρωμηοι,εχουν ακομη και σημερα,ασιγαστο μισος για την αρχαια Ελλαδα.Κατι φοβουνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο (= βραβείο, ελλινιστί) βρε Μάρκο!
    Μπράβο, αδελφέ! Στο κέντρο του στόχου!

    Μα, τι θα ήταν αλήθεια όλοι αυτοί οι «θεοί» δίχως τις εδώ τους -ανεξαρτήτως διαβαθμίσεως- μαριονέττες (βλέπε τα «κενά δοχεία» / τους ποδίτσουλες μα, κυρίως, τα πράιτα της κάθε στάνης τύπου θρησκείας/κόμματος/ΠΑΕ/τραγουδιάρηδων/μειονοτήτων-με-δικαιώματα/ΦέισΜπουκ/κτλ.} που τους θρέφουν με τον φόβο τους ακόμη και σε περιόδους «ανομβρίας»;

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γνώμη για Δημουλά; (Διάβασα καποια είδηση και ήθελα να ρωτήσω. Νομίζω πως δεν έχω βρει άλλον ως τώρα να θεωρεί ότι η εν λόγω διαιωνίζει μια "πιασαρικη" μανιερα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ" ΤΟΥ ΟΗΕ

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02887 ] [ 2013.11.29 00:00 ]ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΟΜΕΑ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ» ΑΡΚΕΤΑ ΕΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    «…ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΟΜΙΜΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΑΜΗΣΙ (SAVE SEX) ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΩΣ GUEST STARS ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…»

    ΟΛΟΚΛΗΡΟ
    ΕΔΩ:
    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2013/11/29/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2013-11-29_00-00.htm

    Υ.Γ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΩΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ANDERS BREIVIK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΕΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΜΑ : " Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ " ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο MARCO DE SANT , ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ , ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΦΑΡΟΣ ΓΝΩΣΗΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΥΠΝΟΥ . ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αδερφέ μου Μάρκο νασαι καλά που επέστρεψες είμαι στις αρχές των δεύτερων ήντα άλλα βλεπω μια ελπίδα στα λόγια σου....περιμένω ! Κόπιασε στον Τύρναβο να σε κεράσω τσίπουρα πάρε και συνελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μήπως να το ξανασκεφτείς με την πουτανοπελατεία. Οι γυναίκες είναι για να κάνουν παιδιά και να τα μεγαλώνουν και αυτό τους δίνει τη μεγαλύτερη ευτυχία γιατί είναι σύμφωνο με τη βαθύτερη φύση τους ενώ οι εβραιόσαυρες τις εκπαιδεύουν να γίνουν όλες τσούλες και πουτάνες. Sex in the City.

    Μεταδίδουν και αφροδίσια οι χιλιογαμημένες. Το προφυλακτικό δεν προστατεύει από όλα - μερικά μεταδίδονται με το δέρμα. Αν κάποια γυναίκα γουστάρει kinky μπορεί να τα κάνει με τον σύζυγό της και όποιος συμφωνεί στα γούστα μπορεί να βρει τους ομοίους του και να μην αρπάξει ότι βρώμα κυκλοφορεί στις κοινόχρηστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άλλο επίπεδο όμως ο Ανδρέας παιδιά…μέγας λαοπλάνος και παπατζής και μας άφησε τεράστιο λογαριασμό…αλλά άλλο επίπεδο…
    https://www.youtube.com/watch?v=zvHwtqNWFOM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αβανταδόρος είναι ο ένας και παπατζής ο άλλος...

      Για ποιο επίπεδο μιλάς ρε Μπουγά; Για το επίπεδο της κοροϊδίας;

      Διαγραφή
    2. Σύγκρινε παπατζηλίκι Τσίπρα και Κούλη και παπατζηλίκι Ανδρέα...και πες μου αν δεν υπάρχει διαφορά επιπέδου.Είναι νάνοι μπροστά του.

      Διαγραφή
    3. Μουνάνοι είναι η σωστή έκφραση...

      Διαγραφή
  18. Γειά σου Μάρκο. Πήγα να προωθήσω το κείμενό σου σε φίλους εκλεκτούς και ως εκ τούτου μετρημένους και τα σάπια σπέρματα του facebook εμπόδισαν την αποστολή του συνδέσμου, βγάζοντας το παρακάτω μήνυμα.

    You can't share this link
    mavrifatria3.blogspot.com

    Your message couldn't be shared, because this link goes against our Community Standards
    If you think this doesn't go against our Community Standards let us know.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πότε θα καταλάβετε βρε αδέλφια ότι το FaceBook, αυτό το «δημόσιο κουτσομπολάδικο», αυτό το (κατά λέξη, σύμφωνα με την απολογία υποδιευθυντή της σε δημόσια ακροαματική διαδικασία στο κανάλι του Κογκρέσσου 'C-SPAN' --κάτι αντίστοιχο του δικού μας καναλιού «ΒΟΥΛΗ») «όνειρο της CIA που έγινε πραγματικότητα» (όπως και της MOSSAD, της MI6, κλπ) ΔΕΝ είναι καλό για τον Έλληνα…

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στο blogger κάτι ανάλογο συμβαίνει. Μάλιστα όσο λιγότερη η λογοκρισία, τόσο περισσότερο βγάζει ο καθένας τα σώψυχά του...

      Πάει να πει φυσικά, τόσο πιο ακριβές γίνεται το προφίλ του το οποίο συσσωρεύεται από μηχανές αναζήτησης για χρήση από διάφορες τριγράμματες υπηρεσίες.

      Οι μηχανές αναζήτησης αρχίζουν πια και γίνονται μηχανές AI που τελικός σκοπός είναι να παίρνουν οι μηχανές τις αποφάσεις τι θα επιτρέπεται να ψωνίζει με τις κάρτες ο καθένας! Σαν τα capital controls δηλαδή αλλά διαφορετικά για κάθε άτομο ανάλογα πόσο βολικός για το καθεστώς είναι, ένα παγκόσμιο καθεστώς που σκοπεύει να κάνει δημόσιες ανθρωποθυσίες όταν δέσει χειροπόδαρα τους πάντες. Εξοντώνοντας πρώτα φυλετικά και πολιτιστικά τους λευκούς γιατί δεν κάνουμε για σκλάβοι.

      Επιπλέον τα sites της Google (blogger, youtube κλπ) σε ακολουθούν όπου κι αν πας σε άλλα άσχετα sites, μέσω των cookies και των διαφόρων scripts που όλοι αναγκάζονται να βάλουν για λόγους διαφημιστικούς ή για χρήσιμες λειτουργίες όπως captcha, χάρτες, like κλπ, και μέσα μπαίνουν και τα άλλα δύο πλοκάμια των σατανιστών, το facebook και το amazon.

      Ως αντίμετρο υπάρχει το παρακάτω addon για firefox που απομονώνει τα sites της Google από το υπόλοιπο διαδίκτυο, και το δεύτερο που καθαρίζει τα αποτελέσματα των αναζητήσεων από το κομμάτι κάθε σύνδεσμου που λέει στην Google σε πιο αποτέλεσμα πήγες.

      https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/google-container/?src=search

      https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/google-no-tracking-url/

      Διαγραφή
    2. Επίσης προτείνω τα παρακάτω addons για το facebook και το amazon, που και τα δύο σε κάνουν tracking χωρίς να έχεις λογαριασμό σε αυτά.

      https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/facebook-container/

      https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/amazon-container/?src=search

      Διαγραφή
    3. Είσαι ορθότατος, Ανώνυμε! Ορθότατος!
      (Άσχετο: Φίλε Μπουγά, εσύ είσαι;)

      Υπάρχει όμως μία πολύ λεπτή μα και ειδοποιός διαφορά:

      Είναι άλλο πράγμα το να σκορπώ τις σκέψεις και τις απόψεις μου εδώ κι εκεί -ανωνύμως- στο όλο το διαδίκτυο, από το να τις εκθέτω επωνύμως (και υπευθύνως) σε έναν ιστότοπο στον οποίον έχω προσυπογράψει το (ηλεκτρονικό) συμβόλαιο συμμετοχής μου· αφού κλικάροντας το 'I Accept' ή το «αποδέχομαι», τίθεμαι αυτόματα υπό των όρων του ηλεκτρονικού αυτού συμβολαίου που μου προτάθηκε ως μονόδρομος προκειμένου να «αποκτήσω» τον συγκεκριμένο διαδικτυακό τομέα που θα φιλοξενήσει τις απόψεις --τόσο τις δικές μου όσο και των επισκεπτών μου.

      Στην πρώτη περίπτωση συλλέγουν παράνομα τα προσωπικά μου δεδομένα ΔΙΧΩΣ την ρητή μου συγκατάθεση πως αυτές πηγάζουν από εμένα και αποτελούν κτήμα τους (βλέπε το Blogger του Google Inc., το FaceBook του γαμωεβραίου που θεωρεί τα μέλη αυτού του τού βδελύγματος 'dumb fucks' [κατά λέξιν, κι' όλας!] και τόσα άλλα…)· ενώ στην δεύτερη περίπτωση ΕΓΩ είμαι αυτός (ο απερίσκεπτος ή ο άφοβος) που τους παραχωρώ («για κάθε χρήση», όπως απαιτούν στο συμβολαιάκι τους που αποδέχομαι) κάθε δικαίωμα στις δημοσιεύσεις μου --και μάλιστα, ΝΟΜΊΜΩΣ…

      Είμαι σίγουρος ότι θα σε ευχαριστήσουν αρκετοί αναγνώστες για τις παραπάνω σου προτάσεις. Προσωπικά, θα σε ευχαριστήσω για το πρόσθετο ονόματι 'google-no-tracking'!

      -Γιώργος

      Διαγραφή
    4. Όχι δεν είμαι εγώ Γιώργο. Άσε που δεν χρησιμοποιώ Facebook, μόνο skype.
      Εγώ ως ανώνυμος εδώ μόνο αυτό το ποίημα έχω γράψει
      https://i.postimg.cc/g23bYn1Q/image.jpg

      Διαγραφή
  20. https://www.protothema.gr/world/article/844945/ipa-daskala-apoluthike-epeidi-eipe-stous-mathites-tis-oti-den-uparhei-agios-vasilis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ρωσία υπάρχει ακόμα αλλά κάτι μου λέει ότι είναι κωλοχαρακτήρας...

      https://www.realteengirls.org/wp-content/uploads/2014/12/Verunka_xmas_nudies_005.jpg

      Διαγραφή
  21. ΠΑΣΥΑ - ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
    https://youtu.be/PbFnFBOCvus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το ότι έβαλες σε κείμενο σου hyperlink τον Πτωμαϊανού με ξεπερνάει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ , ......ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΜΑRCO ,
    ΧΩΣΤΑ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΛΑΜΟΓΙΑ.!!!!!!!!!!!
    ΩΠΑ ΤΟ "ΦΑΤΣΑΜΠΟΥΚ".... ΤΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ; ; ; ; .... ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ.......................
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΕΒΡΑΙΚΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 2018-12-11" ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2018/12/10/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2018-12-10_00-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάρε Bitcoin, Litecoin προλαβαίνεις πριν το μαγαζί βαρέσει διάλυση, αδελφέ Μάρκο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Κατσίφας πατριώτης ήταν αλλά δυστυχώς έπεσε θύμα των νεοελληνικών ακίνδυνων και διαχειρίσιμων προδιαγραφών "ηρωισμού" λόγω εγκλωβισμένης μειωμένης θέασης της δομής της εξουσίας, όπως είναι εγκλωβισμένη σε αυτή τη θέαση και η συντριπτική πλειοψηφία των νεοελλήνων. Εαν έτρωγε νεοταξικό προσωπικό των κέντρων εξουσιών, οι αριστεροί θα φώναζαν πολύ περισσότερο ότι ήταν εθνικιστής ή φασίστας και οι "πατριώτες" θα πέρνανε εντολές μέσω κρυφής ανώτερης συνενόησης με το δήθεν αντίπαλο μεταπολεμικό δέος να λουφάξουν και να μην δίνουν σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εθνομάρτυς για την ακρίβεια. Είναι μεγάλη διαφορά

      Διαγραφή
  27. "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00107 ] [ 2018.12.13 04:00 ]
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΙΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ : "ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ !!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ" - "ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΙ"
    http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2018/12/13/04-00/pa-sy-a_anakoinwths_2018-12-13_04-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ότι παίνεις, θέλω κι εγώ, πλίζζζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλώς τονε κι ας άργησε...
    Δεν μπήκαν στην πόλη οι οχτροί.
    Η πόλις(!) είναι οι οχτροί!!!
    Βάρα αλύπητα (και όσοι από μας) στο πνευματικό ψαχνό φίλε και καρτέρα την ώρα για το σωματικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04045 ] [ 2016.10.23 00:00 ]

    ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ": ΠΑΡΣΙΦΑΛ: ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/10/23/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-10-23_00-00.htm#plohgos_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΑΡΚΟ ,ΓΡΑΦΕΙΣ

    "Μια λεπτομερής μελέτη της θεομαχίας για παράδειγμα, θα έβγαζε άχρηστα τα 3/4 των κυκλοφορούντων βιβλίων."

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΜΑΧΙΑ? ΤΗΣ ΙΛΙΑΔΟΣ?

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ 3/4 ΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ?

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολόκληρη η Ελληνική Μυθολογία δηλαδή η μασκαρεμένη προϊστορία αποτελεί θεομαχική βιβλιογραφία.

      Όσα βιβλία ασχολούνται με θεούς, διαβόλους, πίστεις, κλπ. είναι κατά 99,9 % σκουπίδια. Η τοποθέτηση της θεϊκής ιδιότητος στην σωστή συμπαντική προοπτική θα καθιστούσε προπαγανδιστικό (επομένως άχρηστο) οτιδήποτε έχει γραφτεί με δογματικά κριτήρια, ακόμα και στην λογοτεχνία.


      Υ.Γ. Επιφυλάσσομαι για μια πιο λεπτομερή ανάλυση σε κάποιο από τα επόμενα άρθρα...

      Διαγραφή
    2. ΜΑΡΚΟ,

      ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ "το θαυματουργό κουτί που της έχει προσφερθεί" ?

      ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.

      ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ "ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ?

      ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ? "Η τοποθέτηση της θεϊκής ιδιότητος στην σωστή συμπαντική προοπτική θα καθιστούσε προπαγανδιστικό (επομένως άχρηστο) οτιδήποτε έχει γραφτεί με δογματικά κριτήρια, ακόμα και στην λογοτεχνία." ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?

      ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΑ ΜΕ ΘΕΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ?

      ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

      ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΘΡΘΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ.

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      Διαγραφή
  32. Μαρκο καλημέρα. Στην όλη σου αναφορά στεκομαι ως επί το πλειστον περί του ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΦΟΝΙΚΌΥ ΟΠΛΟΥ. Πράγματι αυτό εάν διαλυθεί τότε μπορούμε να δούμε την λάμψη της πατρίδας μας. Κράτα σε βάσει αυτό που γνωρίζω και εγώ ο φτωχός. Πριν 40 χρόνια περίπου το δημόσιο είχε χονδρικα 400000 υπαλλήλους. Σήμερα με τις τελευταίες μετρήσεις αγγίζει το 1400000. Καλό εργαλείο για τα ψηφαλακια και να κρατεί καλά το πελατειακο παιχνιδι. Γιατί όμως να την πληρώνουμε και εμείς που δεν φταίμε. Τώρα κάθε κατεργαρης στον πάγκο του. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. σύμφωνα με προηγούμενο σου άρθρο σχετικά με τους ερπετοηδείς θεωρείς ότι υπάρχει δώση αλήθειας στα λόγια του ?και αν ναί οι πρόγονοι μας γνώριζαν την ύπαρξη τους και τους σκοπούς τους?https://www.youtube.com/watch?v=qfadbgRIIBc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παρομοίωση με τα πρόβατα απαντάει στην γνώμη σου για το αν υπάρχουν ερπετοειδής και τις πρακτικές τους σχετικά με το βίντεο;

      Διαγραφή
    2. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για μόνο ερπετοειδή ή άλλου είδους οντότητες, αλλά σίγουρα υπάρχει μια ασυνέχεια στις πληροφορίες...

      από το σύμβολο της πίστης:
      "...Θεὸν ἀληθινὸν ἐκ Θεοῦ ἀληθινοῦ, ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ ΟΥ ΠΟΙΗΘΕΝΤΑ, ὁμοούσιον τῷ Πατρί...".

      λεξικό αρχαίας ελληνικής:
      οι έχοντες ομφαλό
      (ο) ομφαλοεις, (η) ομφαλοέσσα :
      αυτοί που εφεραν το σημάδι της γεννήσεως, ήταν ομοαρκτοι, ομόκεντροι και εν τέλη ήσαν ομόληκτοι

      Γιατί να υπάρχει η ανάγκη προσδιορισμού/διαχωρισμού σε ομφαλοεις ανθρώπους?

      Ο Προμηθέας βοηθεία τους πνεύματος της θεάς Αθηνάς, δημιουργεί τον νέο άνθρωπο στον Πανοπέα της Φωκίδος.

      Ειλικρινείς απορίες που έχω.

      Προσφάτως αφυπνισμένη αναγνώστρια της μαύρης φατρίας
      Θέλει κοπιαστική δουλειά το ξύπνημα, το πάπλωμα είναι βαρύ και λαβυρινθοτρόπως δύσκολο να αποταχθεί.

      Διαγραφή
  34. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΓΕΝΗ ΙΣΟΘΕΟ ΗΡΩΑ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΑ ΦΙΛΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε μια στο τετράκις εκατομμύριο...

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ ΤΟΤΕ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

      ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

      ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΔΑΜ ΚΑΙ Η ΕΥΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΩΣ ΠΡΟΠΡΟΠΡΟΠΑΠΠΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΠΡΟΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

      ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΥΡ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

      Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΦΙΛΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

      ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗΜΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΘΑΝΗ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ & ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΙΑΡΟ ΚΑΥΚΑΣΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΙΟ ΩΣ ΑΙΩΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ DNA ΚΑΙ ΤΟΝ PLHRH AIMOMIKTIKO ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

      ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ

      Διαγραφή
    3. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΣ

      ΕΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥ ΤΟΥΣ

      ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ

      ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΕΘΝΙΣΤΕΣ

      ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΘΕΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

      ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ

      ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ - ΟΤΙ ΧΕΙΡΙΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ

      ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΨΑΞΙΜΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΝΟΥΒΕΛΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ" ΚΛΠ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΕΣΩΝΤΟΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΛΠ

      ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ HOLYWOOD (ΙΕΡΟΞΥΛΟ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

      ΨΑΧΝΩ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ

      Διαγραφή
    4. Ποσώς με απασχολεί ποιας θεϊκής φράξιας το ιερατείο επικρατεί σε αυτόν τον κωλοπλανήτη. Ο άνθρωπος ως κατασκεύασμα είναι εξ ορισμού εναντίον όλων των θεών (Τιτάνων και λοιπών ερπετόμεικτων υβριδίων). Ο δούλος για να απελευθερωθεί πρέπει να σκοτώσει τον αφέντη. Περισσότερα κατ΄ιδίαν...

      Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση η σύγκριση των αρχαίων Τραγωδών με τα χολιγουντιανά σκουπίδια είναι το λιγότερο ατυχής...

      Διαγραφή
    5. Αν η αλήθεια ήταν αυτή που διαλαλούν οι θεοί και τα πρακτοράκια τους, αυτός ο σαπιόκοσμος που ζούμε θα ήταν πολύ καλύτερος...

      Διαγραφή
  35. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MATRIX 4

    "ANTI MATRIX"
    Thursday, January 3, 2019
    MATRIX 4 – OFFICIAL TRAILER HD 2019
    http://anti-matrix-x.blogspot.com/2019/01/matrix-4-official-trailer-hd-2019.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε παραπλανηθηκες,συρραφη αποσπασματων ταινιων ειναι μεταξυ των οποιων και η αγαπημενη μου Equilibrium.

      Διαγραφή
  36. Περί θεομαχιων,οι Θεοί δεν πολεμουν μεταξυ τους αυτο το κάνουν οι πιστοί τους.
    Στη πραγματικότητα πρόκειται για πολεμο εξωγηινων όντων στον οποιο εμπλέκονται και τα ανθρωπόμορφα υβριδια που έχουν δημιουργηθεί για τις γηινγή μάχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΜΠΡΑΒΟ! ΣΚΙΣΤΕ ΤΟ, ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ:
    http://www.kathimerini.gr/1003438/article/epikairothta/ellada/italia-prostimo-se-15xronh-ellhnida-poy-epixeirhse-na-grayei-me-markadoro-sthn-istorikh-gefyra-ponte-vekio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @ PANTAGAMITA

    Παντοσπασμένη αδερφοβλαχοτσούλα, 5.000.000 αφγανά και πάκια χύνουν στην σκουληκογαμημένη τρύπα του εθνικισμού σας, στο βρωμομούνι της υπομάχου στρατηγού και στα συφιλοψωλιασμένα κωλοβάρδουλα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των Antifa. Ό,τι χυσόπλυμμα ξεχειλίζει, το πίνεις εσύ μαζί με τον πούστη τον πατέρα σου.

    Υ.Γ. Μασονοπρακτοράκια σας την έχω πει τη λύση: Φτιάξτε μια αντι-Φατρία να λέτε τον πόνο σας και να μου κάνετε και διαφήμιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. https://dailystormer.name/35-year-old-childless-slut-freak-out-im-broke-and-mostly-friendless-and-ive-wasted-my-whole-life/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Επιτρέψτε μου, παίδες, να μεταφέρω αυτούσιο το παρακάτω, όπως το έθεσα προ μηνός κάπου αλλού,:

    ----------------
    […]
    Ορίστε μία πρόταση (το είδα στην σημερινή σελίδα του στου Διηνέκη) σχετικά με αυτό το βδέλυγμα του Οργανισμού του Ηνωμένου Έθνους (και ΟΧΙ «των Ηνωμένων Εθνών», όπως μας τον ονομάζουν…) από τον (εβραίο, λένε κάποιοι –άρα θέλει προσοχή, όσο και αν αυτός δείχνει να είναι ευθύς και ειλικρινής!) Στέφαν Μολινιώ, του οποίου τα διαπιστευτήρια παραθέτω αμέσως μετά:

    https://www.youtube.com/watch?v=5WRszRZBfYw
    Stefan Molyneux [2018.11.16] – The Terrible Truth About the UN Migration Compact.

    Το γιατί τον συστήνω θα το καταλάβετε εάν παρακολουθήσετε την παρακάτω παλαιότερη διλογία του ιδίου:

    http://www.youtube.com/watch?v=Xbp6umQT58A
    Stefan Molyneux [2010.04.17]: The Story of Your Enslavemen

    και

    https://www.youtube.com/watch?v=k67_imEHTPE
    Stefan Molyneux [2011.06.13]: The Handbook of Human Ownership: A Manual for New Tax Farmers.

    Στο πρώτο μέρος παρουσιάζεται η ιστορία των ανθρώπων της ελίτ, από τα βάθη των αιώνων έως και σήμερα, και οι τρόποι που αυτοί έχουν χρησιμοποιήσει και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν ακόμη ώστε να κρατούν την παραγωγική πλειοψηφία υπόδουλη ώστε να κατακλέβουν τους καρπούς της.

    Το δεύτερο (και καλλίτερο) μέρος της καταπληκτικής αυτής εργασίας υπάρχει και στο δωρεάν παραχωρημένο βιβλίο του Molyneux υπό τον τον σαρκαστικό τίτλο ‘The Handbook of Human Ownership: A Manual for New Tax Farmers’ (δήλα δή: «Εγχειρίδιο της Ανθρώπινης Ιδιοκτησίας: Ένας οδηγός για νέους Καλλιεργητές Φορολογουμένων»).

    Πρόκειται για μία εργασία που ο συγγραφεύς περιγράφει την ιστορία της εκμετάλλευσης του ανθρώπου από τον άνθρωπο και που αποτελεί μία δύσπεπτη σατυρική παρουσίαση της πολιτικής κατάστασης, δοσμένη στο δεύτερο ενικό πρόσωπο ως ο μονόλογος ενός άρχοντα που δίνει συμβουλές σε έναν άρτι χρισθέντα πολιτικό σχετικά με τα νέα του καθήκοντα μα και τα οφέλη που πηγάζουν από αυτή του τη νέα θέση. Είναι μία καυτή έως και ενοχλητική σάτιρα που παρουσιάζει όχι μόνο την πολιτική κατάσταση αλλά και τον μηχανισμό της, παρουσιασμένη με έναν τρόπο τέτοιον ώστε ο θεατής (ή ο αναγνώστης) να πάρειμ εκτός από μίαν ιστορικώς ακριβή πληροφορία μέσω της φιλοσοφικής αυτής ανατομής, μίαν έντονη επίσης γεύση της δύναμης της αρνήσεως!

    Άλλο ένα στοιχείο για τον Μολινιώ αποτελεί η με πάθος του αντίκρουση τόσο του Κομμουνισμού όσο και του Φεμινισμού (μέσω του οποίου δεύτερου δεν στοχοποιεί τόσο την Μητριαρχία αλλά τον παρουσιάζει ως τον ακραίο παραλογισμό των θηλυκών που είναι συμβατά με αυτό το νεοταξίτικο πρότυπο στάσεως και συμπεριφοράς)…
    ----------------

    -Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ
      ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΔΙΟΤΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  41. Τα θαύματα μας τέλειωσαν, ψόφο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εχεις υγιεις αντιδρασεις στα φαινομενα.ΘΕΤΙΚΟ
    Εχεις αγνοια του ολου ζητηματος χιλιαδων ετων.ΑΡΝΗΤΙΚΟ
    Καταληγεις να ζητας πυρηνικο ολοκαυτωμα του πλανητη, γιατι εχεις Να πας σε δουλειες..
    ΖΗΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε τους ιλλουμινάτι στον κώλο σου μπας και φωτιστεί η στοά που έχεις για κωλοτρυπίδα...

      Αν το καλοσκεφτείς ο μόνος τρόπος για να ξεβρωμίσει ο πλανήτης από τα ζόμπι που τον μολύνουν είναι η φωτιά και μετά ο πάγος...

      Διαγραφή
  43. Που βρίσκουν τα λεφτά για τη χλίδα στις φωτογραφίες κάποια "instagram models".

    "Yes this **** is real, I know a guy who is a “model recruiter” who gets paid to find girls who are basically willing to whore themselves out to rich Saudis with oil money. The Saudis pay anywhere from $10,000 to as much as $50,000 per girl for each trip which last anywhere from a weekend up to 2 weeks and they basically **** the **** out of the girls multiple times a day with with just about every fetish you could imagine including **** and pooping/peeing on the girls. The Saudis take pride in pooping/peeing on the girls and more often than not they make personal bets and hold contests to see who can get the most liquidy poop to drop on the girls faces, the winner gets to choose the next vacation spot and gets to pick his girls first."

    "In the specific case of these Arab sheiks, these are men who are wealthier and more privileged then the kings of old. But instead of using their fortunes to advance science, culture or philosophy, they pay women to have sex with German shepherds."

    http://www.returnofkings.com/57571/tag-the-sponsor-exposes-the-depravity-of-modern-women

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ένας σκατένιος κόσμος. Αν ήμουν θεός, θα τον είχα φτιάξει σίγουρα καλύτερα από αυτόν τον άμπαλο. Ανάμεσα στα σκατά θα φύτευα και κανά μπάφο...

      Διαγραφή
  44. Μάρκο Χαίρομαι που επανήλθες δριμύτερος ειμαι βέβαιος πως ολα όσα αποκαλυπτικά παραθέτει η Βασούλα στο παρόν Βίντεο τα γνωρίζεις...Ώμος προς επίρρωση για ολα όσα έχεις γράψει κατά το παρελθών για το εν λόγω ζήτημα της λαθρομετανάστευσεις συνιστώ στους αναγνώστες σου να το δουν πάραυτα τα στοιχεία ειναι συγκλονιστικα αποκαλυπτικά.. https://youtu.be/Em0JQ9p7mmo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΌΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.

    ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ

    https://www.iefimerida.gr/news/473628/pethane-o-dimosiografos-themos-anastasiadis-se-ilikia-61-eton


    ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ας είναι ελαφρά τα σκατά που τον σκεπάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Mήπως μας μισούν και γιατί δεν υπήρξαμε ποτε ανθρωποφάγοι;

    https://www.panellines.gr/uncategorized/%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%ae%cf%81%ce%be%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ad/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ενημερωθείτε συνΕλληνες
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=198&v=qshLNcrtuY4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. εαμ ελλας αντωνης σαμαρας28 Ιανουαρίου 2019 στις 12:29 μ.μ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

    https://www.youtube.com/watch?v=gTfoulI0i6Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι το 16:00 κάτι πάει να πει... Μετά μπλέκει ο Τζέχος και γίνονται όλα πουτάνα.

      Διαγραφή
  50. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΣΑΣ ΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟΥΣ ΔΙΝΑΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΠΙΚΟΥΣ ΜΟΣΧΑΡΙΑ. ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΊΑ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΝΑΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΑΛΠΙΚΟΥΣ

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΟ ΥΠΕΡΑΡΙΟ ΔΙΝΑΡΙΚΟ-ΑΛΠΙΚΌ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΎΕΙ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΓΟΝΙΔΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ POWER OF LOVE ΚΑΙ ΣΥΧΝΆΖΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΎΚΙΑ ΑΚΟΥΓΩΒΤΑΣ ΣΚΥΛΆΔΙΚΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΠΙΚΟΔΙΝΑΡΙΚΟΙ

    https://www.protothema.gr/greece/article/859133/adio-themo-mas/

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΏ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΕΘΑΜΈΝΑ ΣΑΣ ΜΠΑΔΤΑΡΔΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΌΛΟΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΕΊΝΑΙ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟΙ ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΣ

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΕΛΟ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΠΙΚΟΥΣ-ΔΙΝΑΡΙΚΟΥΣ ΚΑΖΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΈΣΤΕ ΠΩΣ ΦΤΆΣΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΧΑΛΙΑ
    ΟΥΣΤ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΗΔΕΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΕΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ...

      Διαγραφή
  51. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ

    http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%ce%bf-%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%81-%ce%9a%ce%bb%ce%b5%ce%bf%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%86%cf%83%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω να κάνουν κατάσχεση στην κατσίκα οι τσιφούτηδες...

      https://www.youtube.com/watch?v=XisQ8gRJ0OI

      Διαγραφή
    2. Μην τους χαλάς την ησυχία, βρε Marco…

      Εάν θέλεις να τους ξεσηκώσεις, αποτελεσματικότερο θα ήταν το να τους κάνεις να εκνευρίζονται με άλλους και όχι μαζί σου!… :-)

      -Γιώργος

      Διαγραφή
  52. εαμ ελλας αντωνης σαμαρας2 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:52 μ.μ.

    χωρις σαλιο πουτσα στην ερπετομορφη εβραια πρεσβειρα ιριτ μπεν αμπα

    https://www.youtube.com/watch?v=tBGRYKFITMM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μαρκησιε ντε σαντ,λιγο απο τον χρονο σου σε παρακαλω,αυτον πως τον βλεπεις;μας δουλευει στεκουν αυτα που λεει,μα την νευροαξονικη ταλαντωση και το γλωσσικο φαινομενο,ειναι παπατζης ο κυριος;
    https://www.youtube.com/watch?v=eL_xU4FmWto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/anatoliki-makedonia-kai-thraki/kavala-epathan-plaka-otan-proseksan-kalytera-ayti-tin-eikona-ti-eixe-symvei-pics/2711316/

    ...ΠΟΣΟ ΚΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΕΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Την προσβόλα και τη μαγεία κατά της Ελλάδος, την οποία τρως στη μούρη με την μαιναδοφωτογραφία, μόλις μπαίνεις εδώ μέσα: http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/
    την είδατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πατσαβουρομπλόγκ του συχωρεμένου το έχει χακάρει η γνωστή πρεσβεία (που συνεργάζεται με εκείνη της παναχράντου)...

      Και πολλά είπα.

      Διαγραφή
    2. Γεια σου ρε Μάρκο, αν κατάλαβα καλά ο Τραγιανούς είναι στην αγκαλιά του Αβραάμ; χαχαχα

      Διαγραφή
  56. Θαύμα! θαύμα!

    ΔΕΙΤΕ !!!!! https://www.facebook.com/EllinikaHoaxes/videos/2045552735473571/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως υπάρχουν ΖΩΑ που θα τον ξαναψηφίσουν σε λίγους μήνες...

      Ρε κηραλοιφή στις κωλοτρυπίδες και πούτσα ανελέητη
      στα νεοελληνόφωνα πιθήκια ώσπου να ψάλλουν το ωσαννά στα γίντις...

      Διαγραφή
  57. ΤΟ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤΑΝ ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΛΙΕΡΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟΙ ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ.

    https://www.protothema.gr/greece/article/863016/to-teleutaio-adio-ston-perikli-panagopoulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αλλος ενας ερπετομορφος στον ταφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΑΛΠΑΡΣΛΑΝ ΤΟΥΡΚΕΣ ΩΣ ΑΝΑΡΧΟΠΟΙΗΤΕΣ
    (Απὸ τὴν σημερινὴ ἀνάρτησι στὸν λογαριασμό μου τοῦ facebook)
    Σὲ περιόδους ἐντόνου κοινωνικῆς παρακμῆς ἐμφανίζονται ἀναρχοποιητὲς ποὺ σφραγίζουν μὲ τὴν προσωπικότητά τους τὶς θλιβερὲς ἐποχὲς τῆς κοινωνικῆς διαφθορᾶς. Ἔτσι, πρὸ τῆς Γαλλικῆς Ἐπαναστάσεως εἶχε ἐμφανισθῆ ὁ μαρκήσιος τοῦ Σάντ. Πρὸ τῆς ἑλληνικῆς Ἀναγεννήσεως ἐνεφανίσθη ὁ Τέρενς Κουίκ, γελοιοποῶντας καὶ οἱ δύο, πέραν τῆς ἠθικῆς, τὴν πολιτικὴ ὀρθότητα τῆς ἐποχῆς τους. Στὸν Κ΄αίῶνα ἐνεφανίσθησαν οἱ σουρρεαλιστὲς André Breton στὴν Γαλλία, Χίτλερ στὴν Γερμανία καὶ Τουρκὲς στὴν Τουρκία. Ἤμουν φίλος τοῦ Τουρκὲς καὶ ὅταν ἐπεδείκνυε στὸν τοῖχο τοῦ γραφείου του ἕναν τεράστιο ὁλοκόκκινο χάρτη τῆς Εὐρασίας ποὺ συνώψιζε τὰ ὀνειρικὰ σύνορα τῆς Μεγάλης Τουρκίας τοῦ ἔλεγα: Συμφωνῶ ἀπολύτως μὲ τὸν χάρτη σου, ἁπλῶς ἐγὼ τὸν προτιμῶ γαλάζιο! Βοσκὸς καὶ πρόβατα. Ὁ Μάο βοσκὸς καὶ ποιητής, ὁ λαὸς πρόβατα καὶ ψηφίζων βουλή. Τέρενς Κουίκ, καλὰ κάνεις καὶ κοροϊδεύεις τὰ ἀνεγκέφαλα πρόβατα. Ἐσύ, κοντὰ στὰ ἀπαράμιλλα ἀγἀλματα τοῦ Βούδδα, αὐτὰ νὰ ἀφοδεύουν στὴν στάνη.
    Ὁ ἀπαράμιλλος τραγουδιστὴς τῆς ἑλληνικῆς παρακμῆς, ὁ Χάρρυ Κλύνν, ἔλεγε σκεπτόμενος τὴν μετεμφυλιακὴ περίοδο τῆς Ἑλλάδος: "Ἐγὼ ἐθνικόφρων στὴν Βουλή, ἐσὺ κομμουνιστὴς στὴν φυλακή!" Σήμερα ὁ μάλαξ εἶναι ὁ πρώην ἐθνικόφρων καὶ ὁ πρώην κομμουνιστὴς εἶναι στὴν Βουλή. Ἄχ,μέγα Χάρρυ Κλύνν! Ὁ Κουὶκ σὲ ἐννόησε πλήρως. Δημήτρης Κιτσίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. MARKO....ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΛΙ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.....ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ......
    ΥΓ
    ΘΑ μπορούσες επίσης να προτείνεις και απλούς πρακτικούς τρόπους αντίστασης και δημιουργίας συνθηκών αντεπίθεσης...μικρά βήματα όμως.....μη τρομάξουν τα ζαβά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κεφαλογδάρτης Χαμερπῶν Νενεκοειδῶν15 Φεβρουαρίου 2019 στις 10:18 π.μ.

    https://ethnikonkratos.gr/2019/02/14/nikos-mixaloliakos-gia-th-thriskeia/

    https://ethnikonkratos.gr/2019/02/14/mixaloliakos-sto-onoma-tou-xristou-kai-ths-elladas-idruthike-to-kratos-mas/

    Φαίνεται πουλάει περισσότερο ὁ καλός ἐβραίος χριστούλης ἀπό τὸν ἐθνικοσοσιαλισμό. Καὶ ὁ Γερμενῆς χριστιανός εἶναι χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς την Χρυσή Εβραιοκραυγή και το εβραιο-ΚΚΕ δεν θα μπορούσε ποτέ να σταθεί αυτό το καθεστώς των πισωγλέντηδων.

      Όλα καταγράφονται και οι ευθύνες θα αποδοθούν ακέραιες και άνευ παραγραφής...

      Διαγραφή
    2. Αυτό ακριβώς.Δεν φοβήθηκαν τη Χρυσή Αυγή, φοβήθηκαν τον κόσμο που άρχισε να οργανώνει την οργή του έστω πάνω σε αυτό το όχημα.Ναι τη ψήφισα, ναι την υποστήριξα, αλλά μέχρι εδώ...Δεν ανήκω σε κανέναν,μόνο νοητά στη μαύρη φατρία.Θα επανέλθω με ποσοστά που είχε η χρυσή Αυγή προ δολοφονίας.Τα νούμερα αυτά είναι από αντίπαλη υποτίθεται πολιτική δύναμη και πριν πειραχτούν έτσι ώστε να βγουν προς τα έξω για κατανάλωση.Τελικά όλα τα φύλλα σημαδεμένα...και η πουτάνα η μπίλια δεν κάθεται με τίποτα.

      Διαγραφή
  62. Από ποιον φίλε Μάρκο; Ποιους τους ενδιαφέρει ; Οτι φάνε οτι πιούνε και οτι αρπάξει ο κωλος τους είναι όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Τώρα που πριν από μερικές ημέρες αποφυλακίστηκε και ο τελευταίος της παρέας των Χαζών Παιδιών της Παλλήνης, δηλαδή ο εγκληματίας δολοφόνος βιαστής και παιδεραστής Ασημάκης Κατσούλας, θέλω να αποδείξω για ακόμη μια φορά ότι οι Αποκρυφιστές της Παλλήνης δεν ήταν Σατανιστές! Αυτό αποδεικνύεται φυσικά από τις πρακτικές τους που δεν ταιριάζουν με τον Σατανισμό, αλλά αποδεικνύεται ακόμη περισσότερο από τα βιβλία μαγείας που διάβαζαν!

    Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από την πρώτη κατάθεση του Ασημάκη Κατσούλα σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, η οποία δόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων και οι πρώτες διαρροές στον Τύπο έγιναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του ’93:

    Αφ’ ότου τελείωσα το Λύκειο άρχισα να ενδιαφέρομαι πιο σοβαρά για τη μαγεία και το πρώτο βιβλίο που αγόρασα είχε τον τίτλο “Νεκρονομικόν”, το οποίο αγόρασα από το βιβλιοπωλείο (...) Αφού διάβασα το βιβλίο αυτό χωρίς να τολμήσω να κάνω κάτι από αυτά που περιέγραφε, από το ίδιο βιβλιοπωλείο αγόρασα το δεύτερο βιβλίο με τίτλο “Κόκκινος Δράκος”. Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στη θεωρία της μαγείας. Από ένα βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη αγόρασα στη συνέχεια άλλα δύο βιβλία. Το ένα με τίτλο “Πρακτική Μαγεία” και το άλλο με τίτλο “Σολωμονική”.

    Άρα λοιπόν ο Ασημάκης Κατσούλας από τα 18 του χρόνια μέχρι τα 21 του που τον συλλάβανε για τα εγκλήματα, διάβαζε τα εξής βιβλία:

    1. Νεκρονομικόν -- Εκδόσεις Κάκτος
    2. Αποκρυφισμός Κόκκινος Δράκος Βουντού -- Εκδόσεις Μακρή
    3. Πρακτική Μαγεία -- Εκδόσεις Δίδυμοι
    4. Τα Μυστήρια του Πνευματισμού (Σολομωνική) -- Εκδόσεις Μακρή

    Το σημαντικότερο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι τα παραπάνω βιβλία μαγείας δεν αντιπροσωπεύουν τον Σατανισμό! Τα βιβλία αυτά δεν είναι Σατανισμός! Δεν έχουν σχέση με τη θρησκεία του Σατανισμού. Οι τελετές των παραπάνω τεσσάρων βιβλίων δεν είναι σε καμία περίπτωση όμοιες με τις τελετουργίες των αληθινών Σατανιστών.

    Πρόκειται για οδηγούς, για Γριμόρια Μαγείας (Grimoires) που ανήκουν σε άλλα μονοπάτια της μαγείας! Πραγματικά, σε κανένα από αυτά τα βιβλία δε θα διαβάσετε να μιλάνε για Σατανισμό. Για Σατανά μιλάνε κάποια (αφού περιέχουν δαιμονολατρία), όχι όμως για Σατανισμό! Σκεφτείτε το λογικά, για Σατανά μιλάνε επίσης η Αγία Γραφή και το Ιερό Κοράνιο, όμως δεν είναι βιβλία Σατανισμού.

    Τα παιδιά της Παλλήνης λοιπόν δεν ήταν Σατανιστές σε καμία περίπτωση.

    Ο Σατανισμός έχει τα δικά του βιβλία τα οποία έγραψε ο Anton Szandor LaVey, η Blanche Barton και ο Peter H. Gilmore. Αν κάποιος επιθυμεί να μάθει τι είναι ο αληθινός Σατανισμός τότε πρέπει να διαβάσει τα βιβλία αυτών των τριών συγγραφέων, τότε θα καταλάβει ότι δε σχετίζονται σε καμία περίπτωση με τα βιβλία που διάβαζε ο Ασημάκης Κατσούλας.

    Τι ήταν λοιπόν ο Ασημάκης Κατσούλας ;;;

    Δεν ήταν Σατανιστής! Ήταν όμως ένας Αποκρυφιστής, ήταν ένας ψυχοπαθής Μαύρος Μάγος χωρίς πραγματικές γνώσεις και εμπειρίες, που πειραματιζόταν με αυτά τα περίεργα γριμόρια! Επίσης μέσα σε τρία χρόνια δε μπορούσε σε καμία περίπτωση να έγινε ειδικός στο αντικείμενο της μαγείας που μελετούσε. Χρειάζονται δεκαετίες ολόκληρες, μελέτης και άσκησης, για να γίνεις σοβαρός και μεγάλος μάγος.

    Είναι γνωστό ότι η Χριστιανική Εκκλησία ονομάζει Σατανισμό ότι έχει σχέση με τη μαγεία γενικότερα. Με το ίδια σκεπτικό ένα Γουικανός (Wicca) και ένας Παγανιστής είναι επίσης Σατανιστές!!! Όχι βέβαια. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν τότε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στους Αποκρυφιστές Μαύρους Μάγους της Παλλήνης κόλλησαν την ταμπέλα των Σατανιστών. Ήταν πιο τρομακτικό και πιο πιασάρικο άλλωστε! Μάγοι της Δεκάρας ήταν να πούμε την αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τα βιβλία του αληθινού Σατανισμού είναι τα εξής:

    1) The Satanic Bible --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
    2) The Satanic Rituals --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
    3) The Satanic Witch --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
    4) The Devils Notebook --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
    5) Satan Speaks! --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
    6) The Secret Life of a Satanist --- Συγγραφέας Blanche Barton
    7) The Satanic Scriptures --- Συγγραφέας Peter H. Gilmore
    8) The Church of Satan --- Συγγραφέας Blanche Barton

    Όποιος διαβάσει τα Τέσσερα Γριμόρια Μαγείας που μελετούσε ο Ασημάκης Κατσούλας (που δεν είναι Σατανισμός) και μετά διαβάσει τα Οχτώ βιβλία του αληθινού Σατανισμού, τότε θα καταλάβει τις διαφορές! Κανένας θεολόγος δεν μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματά μου!

    Εκείνα τα τέσσερα γριμόρια περιέχουν επικίνδυνες και εγκληματικές οδηγίες, μπορούν να οδηγήσουν τους αφελείς ακόμη και σε ανθρωποθυσίες!!! Ενώ τα βιβλία του Σατανισμού έχουν μόνο νόμιμα πράγματα και είναι ενάντια στις εγκληματικές ενέργειες κάθε είδους! Ο Σατανισμός απαγορεύει τις θυσίες κάθε μορφής.

    Εκείνα τα βιβλία είναι Θεϊστικού Τύπου και έχουν μέσα δαιμονολατρία, ενώ τα βιβλία του Σατανισμού είναι Αθεϊστικού Τύπου και δεν έχουν σχέση με δαιμονολατρία.

    Στο Σατανισμό ο Σατανάς είναι Σύμβολο και Αρχέτυπο, οπότε δεν υπάρχει κανενός είδους Διαβολολατρία. Η Διαβολολατρία αποτελεί καθαρή αντιστροφή του χριστιανισμού, οπότε οι διαβολολάτρες είναι Αντεστραμμένοι Χριστιανοί και σε καμία περίπτωση Σατανιστές!

    Ο Διαβολολάτρης πιστεύει ότι υπάρχουν εξωτερικές οντότητες και δαίμονες τους οποίους λατρεύει ως αληθινούς! Ενώ ο Σατανιστής είναι άθεος και σκεπτικιστής, δεν πιστεύει ότι ο Σατανάς υπάρχει και συνεπώς λατρεύει μόνο τον εαυτό του!

    Διαβάστε, Μάθετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα αυτά είναι εξουσιαστικές πίπες... Κρέας είμαστε που σαπίζει στην υπηρεσία όλων των αοράτων... Τυφλοί και κουφοί ξεσκατίζουμε το βόθρο του αφέντη

      Διαγραφή
  65. ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ!17 Φεβρουαρίου 2019 - 4:28 μ.μ.

    Όχι στον διχασμό Έλληνες. Να μείνουμε ενωμένοι μακριά από τους χριστιανους. Η ένωση των Ελλήνων εξαρτάται από τον διαχωρισμό απο τους χριστιανους. Όποιος ενώνεται με τους χριστιανους αποχωρίζεται από τους Έλληνες.

    Ένα εκμαυλιστήριο των ναζωραίων γκρεμίστηκε και πάνω του κτίσθηκε ένας Ελληνικός Ναός για να εξαγνισθεί το τοπίο. Τα είδωλα του Κτήνους παραδόθηκαν στην φωτιά για να εξαγνισθούν. Η αναστήλωση του Ναού υπήρξε επιτυχής και σύμφωνα με την γνώμη των ναζωραίων, αφού ζήτησαν μόνοι τους να κατεδαφιστεί το εκμαυλιστήριο γιατί δεν μπορούσαν πιά να αντέξουν τα βάσανα που τους προκαλούσε. Ένας παπάς ομολόγησε ότι είδε στον ύπνο του την Θεά Αθηνά που του είπε ότι το χριστιανικό εκμαυλιστήριο πρέπει να γκρεμιστεί για να αναστηλωθεί ο Ναός της. Να καεί για να ομορφύνει το τοπίο. Περιχαρής ο παπάς ανακοίνωσε το όραμά του στους ναζωραίους και όλοι μαζί ύμνησαν την Θεά Αθηνά που τους φώτισε και τους έδειξε τον αληθινό δρόμο της σωτηρίας.
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος17 Φεβρουαρίου 2019 - 5:25 μ.μ.

    https://endiameseperiochenea.blogspot.com/2019/02/485.html
    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Μαῦρος Βαρῶνος18 Φεβρουαρίου 2019 - 4:52 μ.μ.

    "Έκανα πάντοτε τον διαχωρισμό ανάμεσα σ’ αυτό που αποκαλούμε, γενικά, φασιστικές ιδέες και στις χώρες εκείνες όπου οι ιδέες αυτές βρίσκονται στην εξουσία. Θα μπορούσα πάντοτε να παραμείνω φασίστας, να εύχομαι την εγκαθίδρυση του φασισμού στη Γαλλία και ταυτόχρονα να επιθυμώ την ήττα των φασιστικών χωρών οι οποίες θα βρίσκονταν σε σύγκρουση με τη δική μου χώρα. Υποθετικά μιλώντας, θέλω να πιστεύω ότι αν αύριο γινόταν μια σύρραξη ανάμεσα στη Γαλλία και τη Σοβιετική Ένωση, όπως και θα έπρεπε να είχε συμβεί, οι κομμουνιστές θα πολεμούσαν ενάντια στους Σοβιετικούς, επιθυμώντας να νικήσουν."

    -Robert Brasillach

    Θὰ μὲ ἐνδιέφερε πολύ νὰ μάθω τὶς ἀπόψεις τῶν ἀναγνωστῶν τοῦ παρόντος ἱστολογίου πάνω στὰ παραπάνω λόγια τοῦ Brasillach.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Tι ειναι ο Μαυρος Μαγος18 Φεβρουαρίου 2019 - 7:16 μ.μ.

    ...ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ,, ΠΟΥ Η ΕΓΩΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ,, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΥΔΩΤΑ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ .. ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ..


    ...Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΣΣΟΜΕΝΕΗΣ ΖΩΗΣ ΕΝΑΣ ΖΗΛΟΦΘΩΝ ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΑΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ..
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ...

    ...Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΝΟΗΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΣΚΟΤΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΝ ΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ,,,

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΦΙΑΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΑ ΕΓΩΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΛΓΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΡΕΤΑΤΗ ΑΡΧΗ …


    ...Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΑΡΧΗ ΧΑΩΤΙΚΗ ΥΛΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ ΕΡΕΒΩΔΗ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥ …


    ...Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΟΥΣΙΟΥΡΓΟΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΘΗΡΙΩδΗ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΗΘΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ …..


    ...Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΕΙΝΑi ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΤΑΦΑΓΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΡΑΚΥΛΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΕΒΩΔΗ ΚΑΤΑΣΧΙΣΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΝΗΡΗ ΚΡΑΥΓΗ ΤΗ ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ……..


    ==========
    ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Όλα καταγράφονται και οι ευθύνες θα αποδοθούν ακέραιες και άνευ παραγραφής...
    ...ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ στιγμή ζω....αλλά δε βλέπω από πουθενά με ποιόν τρόπο θα έρθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Θαυμαστρια του εθνικοανταρτη Ιφικρατη Αμυρα19 Φεβρουαρίου 2019 στις 12:21 μ.μ.

    Οι εβραιόδουλοι μισέλληνες χριστιανοί φασίστες κατηγορούν ως πράκτορες του σιωνισμού τους Έλληνες στο θρήσκευμα. Μοναδικός τους σκοπός είναι να χλευάσουν την Θρησκεία των Ελλήνων και να πλήξουν το Έθνος.


    Παρουσιάζοντας εντέχνως την ιουδαϊκή τους αίρεση ως μοναδική θρησκευτική επιλογή για τους Έλληνες, αποσιωπώντας, διαστρεβλώνοντας, και υποβιβάζοντας την Ελληνική Θρησκεία, αποδεικνύουν ότι είναι πράκτορες του ιουδαϊσμού. Το αν είναι συνειδητοί ή ασυνείδητοι, εξωνημένοι ή εθελόδουλοι φορείς της Σιών, είναι αδιάφορο. Στον πόλεμο το αποτέλεσμα μετράει και όχι οι προθέσεις.


    Από το άρθρο "Το θρησκευτικό ζήτημα", χριστιανικά μαργαριτάρια από την χριστιανοφασιστική ιστοσελίδα "ΕΘΝΙΚΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ":


    "Το ελληνικό έθνος ευτύχησε να μην έχει ποτέ εμφύλιους πολέμους για θρησκευτικούς λόγους". Όντως στο λατρεμένο τους βυζάντιο δεν υπήρξαν ποτέ θρησκευτικοί πόλεμοι... Είναι πασιφανές ότι οι χριστιανοί φασίστες διαθέτουν υψηλού επιπέδου ιστορική κατάρτιση σε θέματα ελληνικής ιστορίας.


    "Πλήθος εντύπων, εδώ και μια 20ετία τουλάχιστον, κυκλοφορούσαν για να «διαφωτίσουν» τον εξαπατημένο δήθεν ελληνικό λαό που δεν γνώριζε μέχρι σήμερα ότι του επέβαλλαν μια εβραϊκή θρησκεία". Όντως η χριστιανική θρησκεία στηρίζεται στα Ορφικά Κείμενα...Μόνον οι μασόνοι λένε ότι η βάση της είναι η Παλαιά Διαθήκη...Οι εβραιόδουλοι χριστιανοί φασίστες δεν θα μπορούσαν να εκφράσουν καλύτερα τον μισελληνισμό τους.


    "Πόσες εκπομπές έγιναν στην τηλεόραση – όλοι ξέρουμε ποιοι ελέγχουν το μέσο αυτό – με παλιάτσους που παρίσταναν τους Έλληνες ενάντια στους «εβραιοχριστιανούς», όπως οι ίδιοι τους αποκαλούσαν. Οι απατεώνες αυτοί που προέρχονται από τις μασονικές στοές υποστηρίζουν πως όποιος είναι χριστιανός δεν είναι Έλληνας, ότι ο χριστιανός είναι Εβραίος." Απ' ό,τι φαίνεται οι χριστιανόπληκτοι φασίστες δεν έχουν διαβάσει ακόμη τα λόγια του Γεννάδιου Σχολάριου: Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην.


    "Όμως για εμάς τους Έλληνες η χριστιανική θρησκεία είναι μια μεγάλη παράδοση και με το να την μαχόμαστε ουσιαστικά πολεμάμε το έθνος μας". Οι δούλοι της ιουδαϊκής αιρέσεως των ναζωραίων ταυτίζουν το Έθνος των Ελλήνων με την εβραϊκή κοσμοαντίληψη.

    ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΙΕ ΠΑΙΣΙΕ19 Φεβρουαρίου 2019 στις 12:21 μ.μ.

    ΑΠΑΙσΙε παισιε ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΝΩΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά. Ειμαστε ο νεος Ισραηλ.

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΝΑ ΚΡΗΤΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

    https://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/866158/masterchef-afou-den-tou-katsa-bounia-na-parakalaei-eipe-paiktria-gia-kriti/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. "Ήρωές μας δεν είναι οι αρχαίοι ήρωες και φιλόσοφοι ούτε οι αγωνιστές του '21, ήρωές μας είναι οι μάρτυρες και οι άγιοι της Ορθοδοξίας, που πέθαναν για την πίστη τους"

    ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (ΜΠΕΜΠΑ ΜΠΛΑΝΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. οι μοναχοι της μονης εσφιγμενου τα λενε εδω και καμια εικοσαετια στα περιοδικα τους βοανεργες και αγιος αγαθαγγελος. Ο Παϊσιος ηταν μαγος και καταραμενος γι αυτο και πεθανε εκτος αγιου ορους. Ο ηγουμενος Μεθοδιος που διωκεται απο το κρατος τον θεωρει ψευτοαγιο οπως και τον τοκογλυφο χρυσοθηρα Πορφυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. xaxaxaxa enas pakistanos mousoulmanos einai dimarxos londinou kai pleon mia arapissa einai melos tis vasilikis oikogeneias anipomono na do mavraki sto vasiliko throno auto aksizei sto atimo kai vromero skatoethnos ton egglezwn xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://speech.ilsp.gr/greeklish/

      (κάνε τον κόπο)



      xaxaxaxa ένας πακιστανός μουσουλμάνος είναι δήμαρχος λονδίνου και πλέον μια αράπισσα είναι μέλος τις βασιλικής οικογενειας ανυπομονώ να δω μαυράκι στο βασιλικό θρόνο αυτό αξίζει στο άτιμο και βρομερό "σκατοεθνος" τον εγγλέζων xaxaxaxa

      Διαγραφή
  75. ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ 1:0219 Φεβρουαρίου 2019 - 1:29 π.μ. Ο Χριστος ηταν μια σημιτισα παλιαδερφαρα ανικανη να υπερασπιστει τον εαυτο του. Ο υπεραριος Ποντιος Πιλατος τον ειχε σβερκωσει πολυ ασχημα και δεν ηξερε τι ν' απαντησει ο δικος σου. Στον κηπο της γεθσημανη τον βλεπουμε να βαζει τα κλαματα σαν κοριτσακι. 0000 το χριστο και τους δωδεκα αποστολους. Tι σχεση εχει το οτι δεν με σκοτωνει με κανει πιο δυνατο του Νιτσε με το γυρνα και το αλλο μαγουλο της εσταυρωμενης παλιαδερφαρας;;;; διαχειριστα, μπαινουμε εδω να διαβασουμε για φυλη και αιμα και διαβαζουμε τις μαλακιες των κατηχητοπουλων του Πετροπουλου και του Καρρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Όταν λες μαύρος μάγος αυτομάτως δέχεσαι ότι υπάρχουν και μη-μαύροι μάγοι. Αυτό δεν είναι χριστιανική θέση. Πάμε παρακάτω.
    Απόκρυφο σημαίνει κρυφό επειδή τα ιερατεία το απαγορεύουν και το πολεμούσαν κάποτε, ή επειδή οι ίδιοι οι αποκρυφιστές θέλουν να κρατήσουν τις δυνάμεις αυτές για την πάρτη τους. Ή και τα δύο.
    Έχουν καλές εφαρμογές αυτές οι δυνάμεις; Είναι σαν τα όπλα, ένα όπλο από μόνο του δεν είναι καλό ή κακό, εξαρτάται τι χρήση κάνεις. Πάντως άμα κάνεις βούντου στον Τσίπρα να σπάσει το πόδι του, και πετύχει, δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό, πάντως αν το ψάξουν και βρουν ποιος το προκάλεσε μπορεί να σου κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Άτομο με πολλές εκ των έσω πληροφορίες από το κύκλωμα των εξουσιαστών ο George Orwell, συγγραφέας του βιβλίου "1984" όπου περιγράφει με μελανά χρώματα τις μεθόδους της επερχόμενης δικτατορίας, στα νιάτα του ασχολιόταν με μαύρη μαγεία λέει ένας συμμαθητής του.

    https://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1430441/Bullied-George-Orwell-killed-Eton-boy-using-black-magic.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ὀρθόδοξος Βασιλοκομμουνιστής24 Φεβρουαρίου 2019 στις 1:39 μ.μ.

    Εἴμαστε ἐλεεινές βρωμερές κουράδες στόν καμπινέ τῶν Ἀθανάτων. Ὅπου νἆναι θά τραβήξουν καί τό καζανάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Μάρκο δεν το βλέπεις....???
    Ήρθε η ώρα να γράψεις.....
    Έχεις αργήσει πολύ....!!
    Αλλά καλό θα ήταν να αρχίσεις να πραγματεύεσαι και το δέον γενέσθαι......με απλό όμως και πρακτικό (doable) τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/247337/vrefos-epese-apo-ta-xeria-tou-papa-pou-to-sarantize-nosileyetai-se-krisimi-katastasi

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μάρκο λεβέντη μου δυστυχώς τα πυροβολημένα εισαγόμενα και εγχώρια χριστιανοζόμπι που μας περιβάλουν μέρα με τη μέρα αυξάνονται και πληθύνονται https://www.youtube.com/watch?v=5d00AyPQmFs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχαχα...

      Κακοθανασία και στους δύο...

      Με ένεση απορρυπαντικού στον βαρεμένο και με βασανιστήρια διαρκείας στη μουσάτη σαύρα...

      Διαγραφή
  81. Γαμώ την αρρώστια σας ρε μουνόπανα https://www.youtube.com/watch?v=dsPEs4_YV50

    Άλλο ένα κατακαμένο καρασύργελο εν ώρα μουνοεξιλέωσης και πουτσοθεραπείας https://www.youtube.com/watch?v=mjc3PV4gcqY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο Μέγας Ραφαηλίδης για την Εκκλησία ....

    https://www.youtube.com/watch?v=7Nyq011Cfo8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Τι θα γίνει ρε Μαρκήσιε; Δεν καταλαβαίνεις ότι πρέπει να ρίξεις σενδόνιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αψογα ισοπεδωτικός στις αυταπάτες
    τόσο, που καταντάς ερωτεύσιμος 😍
    Συνέχισε, χώσε κι άλλα να ξεστραβώνονται
    όσοι ζουν στο ηλιθιο μάτριξ των ερπετόβιων
    σαρκοβόρων και ενεργειοβόρων λαμογιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς το πόπολο έχει αναπτύξει ανοσία στις ροχάλες...

      Διαγραφή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ